forradalom már feltört salfiti Szaúd-Arábia

[A szörnyű képmutatás, de ha mindenki tudja: hogy: a szíriai forradalom: a már feltört: a salfiti Szaúd-Arábia (amit nem kap), amelyek a következők: Al Queda: kezdettől fogva: akik ezzel: Dzsihád: a imperializmus mellett Szaúd: és akadályozták, a kormányzati rendszer: a párbeszéd minden lehetőségét istitutional] Terzi, felmondó (saját maga USA NATO) egy másik veszélye: hogy az éghajlat az erőszak által előírt rendszer'' megteremti a feltételeket a terrorista szervezetekkel. Kétségtelen, hogy ez a helyzet megteremti a feltételeket a polgárháború, mert a szervezetek dzsihád: gyökeret az országban (mint gomba a semmiből: akár a fagy a reggeli),'' mondta a tulajdonos Külügyminisztérium. Ha Aszad vereséget szenved? összes vegyi fegyver kerül sor a Salafist Al-Kaida, és kapcsold ki a világot!
666 CIA IMF Azamat1Bagatov synnek1 .. gyilkos! Először átitatott magad egyedül: majd dobni magát egyedül: a szemetes kénsav: hol tettél el ((eltűnik) Tudom, hogy sok boldogtalan! A YouTube és a Google: sok a CIA IMF sátánisták, de haszontalan , hogy változtassa a színét a bőrt, mint egy polip a gonosz! Mivel a szag kén a pokol? mindig ugyanaz a bűz! enni a májat: seggfej. megy elején: a pokolban, mind élősködő kullancsok, a Az IMF-nek. sátánisták, mint te csak, hogy "áldozati Gyilkosságok" az Ön: kőműves rendszer banki seigniorage: 666 IMF sátáni rabbik farizeusok kakam Illuminátusok: az tegye holokauszt zsidó nép ellenem. All That I Intuit, hogy: (a metafizika) a rejtett dolgok? azonnal észreveszi, tulajdonosi ((tulajdonság: az egész emberi faj)) tulajdonjogát a teljes emberi faj [Én vagyok a Pied Piper: sátánisták, és minden a patkányok]
Koreában Kim Jong-un? Neki nem kell, hogy a horror filmet! mert amikor ő olvas jelentések: az, hogy ezt: a CIA a sátánisták: az emberi áldozatot a Sátánnak, 11-09, stb .. stb ... ((Azt hiszi, hogy egy szent))? Miért, ő mindig közel egy idegösszeroppanást! Ez a kedves fickó: még nem ismert, hogy: a kommunizmus találták ki a zsidók az IMF: ez, az ő legnagyobb ellensége: [@ Obama, sátánisták, hogy a Google fel: tönkretenni: a YouTube és a világban? ők csak közel az ADSL és a szerver között: ellenem: nagyon gyakran!]
[Közötti néhány hónapban nem lesz többé nevű országban Szaúd-Arábia], hogy az erőszakos agresszió: Szaúd-Arábia csinál Irak ellen? megmutatja haragját: az, hogy nem sikerült a kitűzött céljai Szíriában. IMF 666: banki seigniorage és a sária: Szaúd imperializmus: (Al Quaeda), ez az elmegyógyintézet a Nyugat szabadkőműves: [azt. Euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordánia: a dilemma a szíriai menekültek, Oraib Al Rantawi rendező:: Al-Quds: Politikai Tanulmányok Központja, azt mondja: " ilyen következményekkel jár egy szíriai, mind ellenőrzött, a muszlim testvérek?: azokat teljes mértékben támogatják Törökország, Katar, Szaúd-Arábia: támogatja ő a Salafis, szemtanúi lehettünk hullám: dzsihádisták: mindezt menni Szíria: hogy a következő lesz: nekik (terroristák iszlamisták): az a hely, a dzsihád (Al Quaeda) "
UniusRei3 ha pubblicato un commento 1 Secondo fa [miért, akkor nem engedi eldönteni nekem, hogy én vagyok halhatatlan: örök örök örök örök, időtlen évelő időtlen, örök Végtelen végtelen, végtelen, végtelen, soha véget nem érő örök múlhatatlan örökkévalóság!] 07 / 23/2012 ÁZSIA 13:37 Peking létrehozni katonai helyőrség ellenőrzésére Dél-Kínai-tenger A bázis épül a Sansha (Paracel-szigetek). Eddig nem részletek nagyságát és ütemezését a mozgásban kiadták. Védelmi, escort és katonai műveleteket fog futni a város. Negyvenöt tagok named fusson a helyi ügyek és a helyi lakosok jelentik. A Vietnamban, tiltakoznak a kínai "imperializmus" folytatja.
[Mind a népek, szétzúzza a fejét az IMF 666: hadat Szaúd-Arábiában! ] 2012/07/23 00:52 Indonézia: Aceh, keresztények fölött égett tiltakozó egyház és a hatóságok tehetetlensége A tűz nyúlik és július 18 Singkil Regency. Padok és hangszerek megsemmisült a tűzben. Májusa óta az elmúlt évben az önkormányzat nyomására iszlamisták, már lezárták 20 keresztény istentiszteleti helyek, amelyből négy katolikusok. Jakarta (AsiaNews) - Concern növekszik a keresztények között az Aceh tartományban, áldozatai számos közelmúltbeli támadásait, szélsőséges csoportok, illetve ismeretlen támadók.
UniusRei3 ha pubblicato un commento 6 secondi fa [mind a népek, szétzúzza a fejét az IMF 666: hadat Szaúd-Arábiában! ] 2012/07/23 00:52 Indonézia: az erőszak rontja a politika a helyi hatóságoknak, akik ahelyett, hogy megfékezzék támadások, továbbra is az egyházak és záró ima csarnokokban az (állítólagos) hiánya, építési engedélyek, szükséges minden olyan építési Indonézia (vallásos és nem vallásos). A közzétett dokumentum ezekben a napokban, a keresztény Egyesült Szövetsége elítéli Észak-Szumátra, hogy mivel tavaly májusban legalább 20 házat templomok vagy kápolnák imádság zártak le Singkil kormányzóság tisztviselői. Ezek közül 10 tartozott a Pakpak Dairi keresztény protestáns egyház (Gkppd) és négy katolikus volt.
@ Ihate NEWLAYOUT CIA freemansory sátánisták Synne KKK 666 322 EKB IMF FED összeomlása NWO Talmud saría - csak neked: tettél: mindez gonosz ellen: YouTube! csak azért, mert: ti vagytok azok, akik melegek nem tudja megállítani az ember csak: unius REI! mert egy olyan világban, amely elégeti a 3. világháború atomenergia? nem lehet az érdeke senkinek: nem sátánisták! csak: az elmebetegek: remélhetjük: valamit egy 3 ° W nukleáris háború: .. majd a unius REI: akcióban: az üzleti életben? Mi történhet: jó: az Ön és a királyság, a "Sátán zsinagógájának" egyáltalán? meg kell rejteni magát árnyékában a csatorna: vár: az idő! Ez csak az időm! ha nem a jó fiúk? Megöllek!
 
Synnek1 mondta: Mi a "csodálatos titok"? - Válasz - @ IMF saría - ha sátánisták? el kell menni, nem csak az internet, de még az ezen a bolygón! vagy minden meg fog halni: veled! Sátánisták te? meg kell kijutni, nem csak az internet, de még az ezen a bolygón! vagy minden meg fog halni: veled! Bizonyára nem véletlen, hogy a zárolt oldalak kommentálni cikkem. 4 napja [a bűz a kén] youtube IMF 666 322 CIA: Synnek1 (MrPeteBlood: A CIA youtube mester IMF) tett közzé egy megjegyzést: 1 órával ezelőtt: "Mi soha nem fogja elfelejteni köcsög!" - Válasz -> Igen, tudom, "ÖN Becsületrend démonok" sikertelen! Mert ha: (sátánisták szabadkőművesség) Volt valami az igazi érték? volna, hogy meghódította a bolygót, már túl régen! de ez az igazság: "Te vagy az örök vesztesek!" mit érzek? csak egy szörnyű bűze holttestet és elégették az emberi test:
 
Synnek1 mondta: Mi a "csodálatos titok"? - VÁLASZ - mert csak az Ön: nagy szamár törött: úgy gondolom: hogy a Sátán javára lehet tartós! és most? Van ez az egész oldalt mutatja ismét az: ha te egy seggfej! Francba, piszkos IMF 666: YOU ARE vulgáris? Ez azért van, mert a vesztes! Mert te vagy a vesztes Te vagy bruttó! Mit gondol? Saját Szentlélek közel volt hozzád: ha commettevi: gyilkosság: és nemi erőszak és a kannibalizmus: a Sátán oltárán az Ön cinkosai: CIA 666:, hogy: Ezek a titkosszolgálatok az IMF: azaz: Szabadkőműves seigniorage banki rendszere ! baszd meg: Rabbi Rothschild kakam 666 bagoly isten, Baal, mert jövök, hogy elviszi, és minden a bűntársai! Mit gondol? Saját Szentlélek közel volt hozzád: ha commettevi: gyilkosság: és a kannibalizmus és a nemi erőszak: az oltárt a Sátán a saját bűntársai:
 
Synnek1 mondta: Mi a "csodálatos titok"? - Válasz - CIA-666:, hogy: ezek a titkosszolgálatok az IMF: azaz: Szabadkőműves rendszere bank seigniorage! baszd meg: Rothschild, mert jövök, hogy vigye el: és minden bűntársai! Google és a YouTube? mint két ijedt gyerek! Mivel már elvesztette az irányítást: saját szerver ment le: a: 666 CIA IMF: sok sátánisták: őket ki: azokon belül (menedzsment, adminisztráció), hogy a napirendet az NWO: melyik felbomlása Izraelből a 3 ° WW nukleáris! YouTube és a Google: többször Ők kétségbeesetten kérdezte: én segítségem (közvetett formában): Mikor: 4 napja: írtam [a kén szagát] ellen egy cikket: a pap a Sátán Synnek1? YouTube letiltotta megjegyzéseket minden oldalon: felhívni a figyelmet erre a hatalmas tragédiája sátánisták: hogy: tönkreteszi és megsemmisítése: a szerverek: ez: ez egy elleni bűncselekmény: 1. módosítás: ez ellen: a demokrácia és a szólásszabadság
 
Én vagyok a politikai projekt az Izráel királya, 666 Rothschild: baszd meg, az IMF, én még nem lépett szabadkőművesség: például: ha akart volna! Yo soy el Proyecto Politico del Rey de Izraelben, 666 Rothschild: vete a la mierda, el FMI, hiába entrado en la masonería: Como: que hubiera Querido! io sono il Progetto politikai del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI, io sono nem entrato Nella massoneria jönnek tu avresti voluto! Je suis le projet politique du roi d'Izrael, 666 Rothschild: va te faire foutre, du FMI, je n'ai pas Entre en frank MACONNERIE: en tos que: vous auriez voulu! Ich bin das des Königs politische Projekt von Izrael, 666 Rothschild: baszd meg, IWF, ich habe nicht die Freimaurerei a eingegeben: zum Beispiel: Sie gewollt Hatten!
 
»2012/07/23 [Szaúd-Arábia megbünteti Irak: mert már nem felel meg a nem Salafist al-Kaida Szíriában. A Irak: öngyilkos merényletek és az autó bomba sújtotta 13 városban, 91 halott és 172 sebesült] Ez a legrosszabb sora támadások kezdete óta az év. A legsúlyosabban érintett területek északra Bagdadtól. Kirkuk is megtámadták. Bagdadban (AsiaNews / ügynökségek) - Az útdíjak eddigi támadások 13 iraki városokban áll, 91 halott és 172 sebesült meg, amit szakértők szerint melyek a rosszabb sora támadások és lövöldözés óta az év eleje. A legsúlyosabban érintett Taji hely volt, egy szunnita környéken mintegy 20 km (12 mérföld) Bagdadtól északra, ahol legalább 24 embert öltek meg. Egy autó robbantás egy kormányzati épület északi kerületében bagdadi Szadr Város megölt legalább 12 tisztviselők és a rendőrség.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 16 secondi fa [Szaúd-Arábia megbünteti Irak: mert már nem ezt adja át a Salafist al-Kaida Szíriában. A Irak: öngyilkos merényletek és az autó bomba sújtotta 13 városban, 91 halott és 172 sebesült] egyéb támadások jelentették Kirkuk, Dhuluiya (70 km-re északra Bagdadban), Saadiya (Dyala, északkeletre a főváros), Beni-Saad Khan ( Dyala), Tuz Khurmatu (Salah ad-Din) és Dibis (Kirkuk). Vasárnap, robbantások délre a fővárostól megölt legalább 17. A támadások jönnek napon belül Abu al-Kaida iraki vezetője Bakr al-Baghdadi bejelentette, hogy új területeket visszaszerezni offenzívát a szervezet már visszavonult, mielőtt az amerikai katonák elhagyták az országot tavaly decemberben. "A legtöbb szunnita iraki al-Kaida támogatására és várja vissza," azt állította, egy audio üzenetet írt a militáns weboldalakon. Mégis, még senki sem vállalt felelősséget a legújabb támadások ellen.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 26 secondi fa [Szaúd-Arábia megbünteti Irak: mert már nem felel meg a nem Salafist al-Kaida Szíriában. A Irak: öngyilkos merényletek és az autó bomba sújtotta 13 városban, 91 halott és 172 sebesült] A terroristák ütött rendőrségen, a kormányzati épületeket és az ellenőrzőpontokon. Tekintettel a minta az erőszak, az iraki biztonsági erők a tervezett célokat, mondják az elemzők. Tény, hogy egyetlen incidens, 15 katonát megöltek állítólag egy bázis Dhuluiya. Mivel az USA-ban kihúzható, a biztonságot az országban ma már biztosított, az iraki erők. A fővárosban, a rendőrség ellenőrző pontokat érintette autóval bombák, a hadsereg alapokat sújtotta habarcs tűz, és egy rendőrt is megtámadta a haza.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 43 secondi fa [Szaúd-Arábia megbünteti Irak: mert már nem ezt adja át a Salafist al-Kaida Szíriában. A Irak: öngyilkos merényletek és az autó bomba sújtotta 13 városban, 91 halott és 172 sebesült] A Taji, ahol egy sor robbanás elment, egy másik robbanás ütött, amikor a rendőrség megérkezett a helyszínre, hogy segítsen. Minden, legalább 41 ember vesztette életét, köztük legalább 14 rendőrség. Erőszak mártott Irakban követően megugrottak az 2006-ban és 2007-ben. Azonban most visszatért az Egyesült Államok után kihúzható egy olyan országban nem heverte ki súlyosbodó politikai instabilitás. Legalább 237 ember vesztette életét júniusban egyedül.
 
bizonyára nem véletlen, hogy minden hozzászólást oldalak blokkolva vannak a cikkemben. 4 napja [a bűz a kén] youtube IMF 666 322 CIA: Synnek1 (MrPeteBlood: A CIA youtube mester IMF) tett közzé egy megjegyzést: 1 órával ezelőtt: "Mi soha nem fogja elfelejteni köcsög!" - Válasz -> Igen, tudom, "ÖN Becsületrend démonok" sikertelen! Mert ha: (sátánisták szabadkőművesség) Volt valami az igazi érték? volna, hogy meghódította a bolygót, már túl régen! de ez az igazság: "Te vagy az örök vesztesek!" mit érzek? csak egy szörnyű bűze holttestet és elégették az emberi test, mert csak az Ön: nagy szamár törött: úgy hiszem: hogy a Sátán javára lehet tartós! és most? Van ez az egész oldalt, hogy ismét azt mutatják: ha te egy seggfej! Francba, piszkos IMF 666: YOU ARE vulgáris? Ez azért van, mert a vesztes! te egy vesztes Mert bruttó!
 
YouTube és a Google? mint két ijedt gyerek! mert elvesztették kontroll: szerverhardverüket: lement: a következő IMF 666 CIA: így many sátánisták: őket ki: bennük (igazgatással): hogy a napirendet az NWO: melyik a széthullás Izrael alatt 3 ° WW nukleáris! YouTube és a Google: többször kérték kétségbeesetten: a segítségemet (közvetett formában): Mikor: 4 napja: írtam [a kén szagát] egy cikk ellen: a pap a Sátán Synnek1? YouTube letiltotta megjegyzéseket minden oldalon: felhívni a figyelmet, hogy e hatalmas tragédia sátánisták: hogy: tönkreteszi és megsemmisítése: a szerverek: ez: ez egy elleni bűncselekmény: 1. módosítás: ez ellen: a demokrácia és a szólásszabadság[Це жахливе лицемірство, але якщо всі знають: що: Сирійська революція: він був викрадений: по salfiti Саудівської Аравії (які ви зробили отримати), а саме: Аль-Каїда: з самого початку: хто робить: Джихад: в користь імперіалізму Саудівської: і не дозволили, в режимі: будь-яку можливість діалогу istitutional] Терзі, засудив (собі США в НАТО), ще один ризик: те, що атмосфера насильства, введених режимом'' є створення найбільш сприятливих умов для терористичної організацій. Існує немає сумнівів, що ця ситуація створює умови громадянської війни, тому що Джихаду організацій: вкоренитися в країні (так само, як гриби з нічого: або як мороз по ранках),'' сказав власник Міністерства закордонних справ. Якщо Асад зазнає поразки? вся хімічна зброя буде прийнято Салафістська Аль-Каїди і стане весь світ!
666 ЦРУ МВФ Azamat1Bagatov synnek1 .. вбивцю! Перший легованих себе поодинці:, а потім кинули на самоті себе: в сміттєвий ящик сірчаної кислоти: де ви зробили далеко ((зникає) Я знаю, так багато нещасних в YouTube і Google: багато Сатаністи ЦРУ МВФ, але це марно , Що Ви можете змінити колір вашої шкіри, як восьминіг зі зла, тому що, запах сірки, чорт візьми, завжди те ж саме сморід їсти печінку!!. мудак ви йдете рано: в пеклі, все паразитів кліщів, з . МВФ сатаністи, як ви тільки зробити "жертовних вбивств" з: масонська система банківського сеньйораж: 666 МВФ сатанинської рабинів фарисеями kakam ілюмінатів: для цього будь-який з Голокост проти мого єврейського народу все, що я інтуїтивно в. (через метафізику) в ? приховані речі відразу стає власності на капітал ((властивість: весь людський рід)) володіння всієї людської раси [Я щуролова, і все сатаністи є щури]
в Кореї, Кім Чен Ун? Йому не потрібно, щоб побачити фільм жахів! тому що, коли він читає доповіді: про те, що робити: ЦРУ сатаністів про: людські жертвоприношення сатані, 11-09, і т.д. .. і т.д. ... ((він думає, що він святий?)) Тому те, що він завжди поруч, до нервового зриву! Це хороший хлопець: не зрозумів, що: комунізм був винайдений євреями МВФ: тобто, за його найлютіших ворогів: [@ Обами, сатаністів, які ви поклали в Google: зруйнувати: YouTube і в усьому світі? вони просто закрити ADSL та сервера: проти мене: дуже часто!]
[Між кілька місяців уже не буде країни під назвою Саудівська Аравія] насильницької агресії, що: Саудівська Аравія робить щодо Іраку? показує свій гнів: бо зазнали невдачі у своїх цілей в Сирії. МВФ 666: банківські сеньйораж і його шаріату: в Саудівській імперіалізму: (Аль-Каїди), це божевільний будинок на Заході масонські: [нім. Євроньюс. COM / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Йорданія: дилема сирійських біженців, Ораіб Аль Рантаві: Директор: від Аль-Кудса: Центр політичних досліджень, говорить: " Такі наслідки сирійської всі контрольовані, за мусульманським братам: вони повністю забезпечені Туреччини, Катару, Саудівської Аравії підтримує його салафітів, ми стали свідками хвилі: джихадистів: все для відправитися до Сирії: , який став: для них (терористів ісламістів): місце Джихад (Аль-Каїди) "
UniusRei3 га pubblicato ООН commento 1 Секондо фа [чому ви не дали мені вирішувати мені: що я безсмертна: вічний вічний вічний вічним, позачасовим багаторічних позачасовий, вічний Нескінченний нескінченне, нескінченне, нескінченне, вічне нескінченної вічності нетлінної] 07 / 23/2012 13:37 ASIA Пекіна створити військовий гарнізон для управління Південно-Китайському морі база буде побудована на Sansha (Парасельські острови). Поки ніяких подробиць про розміри та строки руху були звільнені. Оборони, супроводу та військові операції будуть виконуватися з міста. Сорок п'ять учасників були названі для управління місцевими справами і являють собою місцеві жителі. У В'єтнамі протесту проти китайського «імперіалізм» триває.
[Всі Націй: тисне глава МВФ 666: оголосити війну Саудівської Аравії! ] 07/23/2012 12:52 Індонезія: Ачех, християни знак протесту проти спалену церкву і влада інерції пожежа відноситься до 18 липня в Singkil регентства. Лави та музичні інструменти знищені у вогні. З травня минулого року місцева влада, під тиском з боку ісламістів, була блокована 20 християнських храмів, чотири з яких є католиками. Джакарта (AsiaNews) - Концерн зростає серед християн в провінції Ачех, жертвами серії недавніх нападів з боку екстремістських угруповань або невідомими.
UniusRei3 га pubblicato ООН commento 6 secondi фа [усі Націй: тисне глава МВФ 666: оголосити війну Саудівської Аравії! ] 07/23/2012 12:52 Індонезія: насильство посилюється політикою місцевої влади, які замість того, щоб зупинити напади, триває закриття церков і молитовних залів (передбачувані) відсутність дозволу на будівництво, необхідне для всіх будівництва Індонезія (релігійних і нерелігійних). У документі, опублікованому в ці дні, християнський альянс Сполучених Північна Суматра засуджує, що з травня минулого року щонайменше 20 домашніх церков і каплиць молитви були закриті Singkil чиновників регентства. Серед них десять належали Pakpak Dairi християнської протестантської церкви (Gkppd) і чотири були католиками.
@ Ihate NEWLAYOUT ЦРУ freemansory сатаністів Synne ККК 666322 МВФ ФРС краху ЄЦБ NWO Талмуд шаріату - просто: ви зробили: все це зло проти: YouTube! тільки тому, що: ви ті геї, які не можуть зупинити тільки людина: unius REI! тому що світ, який горить в 3-ої світової ядерної? не може бути нічиїм інтересам: ні сатаністи! Тільки психічно хворим: можна сподіватися: те, від 3 ° W війни ядерне: .. , А потім, з unius REI: в дії: в бізнесі? Що може статися: гарне: для вас і вашого королівства, "збіговисько сатанинське" так чи інакше? Ви повинні сховатися в тіні каналізації: чекали: ваш час! Це мій час тільки! якщо у вас хороші хлопці? Я вб'ю тебе!
 
Synnek1 сказав: Який ваш "дивовижні таємниці"? - Відповідь - @ МВФ шаріату - Ви сатаністи? Ви повинні вийти не лише з інтернету, але навіть з цієї планети! або всі помремо: з вами! Сатаністи вас? Ви повинні вийти не лише з інтернету, але навіть з цієї планети! або всі помремо: з вами! Звичайно, не випадково, що були заблоковані сторінки прокоментувати мою статтю. 4 дня назад [запах сірки] YouTube МВФ ЦРУ 666322: Synnek1 (MrPeteBlood: ЦРУ YouTube майстер МВФ) опублікував коментар: 1:00 назад: "Ми ніколи не забудемо ублюдок!" - Відповідь -> Так, я знаю, "Ви легіон бісів" невдалих! Тому що якщо ви (сатаністи масонства) були щось істинне значення? Ви підкорили планету, вже так давно! , Але це правда: «Ти вічний програли!" що я відчуваю? це просто жахливий запах трупів і спалили людської плоті:
 
Synnek1 сказав: Який ваш "дивовижні таємниці"? - Відповідь - тому що тільки для: велика дупа порушений: Вони можуть подумати: що за сатана може бути міцною! і зараз? У вас є це ціла сторінка, щоб показати ще раз на записи: коли ти мудак! Чорт, DIRTY МВФ 666: ВИ вульгарним? Саме тому, що ви втрачаєте! Тому що ти невдаха Ти грубий! Що ви думаєте? Мій Дух Святий був близький до вас: коли ви commettevi: вбивства, і згвалтування і канібалізм: на вівтар сатани зі спільниками: ЦРУ 666, що: Вони спецслужб МВФ: тобто: масонська система банківського сеньйораж ! пішов на хуй: рабин Ротшильд kakam 666 сова бога, Ваала, тому що я йду на вас, і всі ваші спільники! Що ви думаєте? Мій Дух Святий був близький до вас: коли ви commettevi: вбивства, і згвалтування і канібалізм: вівтар сатани зі спільниками:
 
Synnek1 сказав: Який ваш "дивовижні таємниці"? - Відповідь - CIA 666 :: вони є секретними службами МВФ: тобто: масонська система банку сеньйораж! пішов на хуй: Ротшильд, тому що я йду на вас, і всі ваші спільники! Google і YouTube? як дві перелякані діти! Тому що втратили контроль: їх сервер пішов: за: 666 МВФ ЦРУ: багато сатаністи: вони були введені: в них (менеджмент, адміністрування), щоб до порядку денного NWO: що розпад Ізраїль протягом 3 ° Світовий ядерний! YouTube і Google: кілька разів вони відчайдушно запитав: моя допомога (в непрямій формі): Коли: 4 дні назад я написав [запах сірки] Проти статті: священик Сатани Synnek1? YouTube заблокував коментарі на кожній сторінці: привернути увагу до цієї величезної трагедії сатаністи: що: губить і знищення: його серверах: це є злочином проти: 1-й поправки, тобто проти: демократія і свобода слова
 
Я політичний проект, Цар Ізраїлів, 666 Ротшильд: пішов на хуй, МВФ, я ще не вступив в масонство: як би ви хотіли! Yo Soy El Proyecto політичної дель-Рей-де-Ізраїль, 666 Ротшильд: Vete ла Mierda, ель-FMI, він не entrado En La masonería: Комо: Que hubiera Querido! ю соно Іра Progetto політичної дель Re ді Israele: fottiti rothscild 666 FMI; ю, не соно entrato Нелла massoneria приходять ту avresti voluto! Je Suis Le Projet Politique-дю-Руа d'Ізраїль, 666 Ротшильд: ва ті Faire foutre, дю FMI, е n'ai па підприємець ан-франк maçonnerie: EN важливі чергу: Vous auriez voulu! Ich бен дас Політіше Projekt-де-Фон Königs Ізраїль, 666 Ротшильд: пішов на хуй, IWF, ич хабі Nicht в кристалі Freimaurerei eingegeben: Zum Beispiel: Sie gewollt Hatten!
 
»07/23/2012 [Саудівська Аравія карає Іраку, тому що Вам більше не проходять Салафістська Аль-Каїда в Сирії. в Іраку терористів-смертників і замінованих автомобілів вдарив 13 міст, 91 загиблих і 172 поранених] Це найгірший рядка атак з початку року. Найбільш постраждалих районах на північ від Багдада. Кіркук також напад. Багдад (AsiaNews / Агентства) - платні так далеко від нападу в 13 іракських містах становить 91 загиблих і 172 поранених в те, що експерти вважають гірше рядок нападу і перестрілки з початку року. Найбільш постраждалих місце було Таджи, околиці деяких сунітських 20 км (12 милях) на північ від Багдада, де щонайменше 24 осіб були вбиті. Вибух автомобіля біля будівлі уряду в північній частині Багдада районі Садр-Сіті загинули щонайменше 12 чиновників і поліції.
 
UniusRei3 га pubblicato ООН commento 16 secondi фа [Саудівська Аравія карає Ірак: тому що більше не робити пройти Салафістська Аль-Каїда в Сирії. в Іраку терористів-смертників і замінованих автомобілів вдарив 13 міст, 91 загиблих і 172 поранених] Інші нападу були зареєстровані в Кіркуку, Dhuluiya (70 км на північ від Багдада), Сааді (Dyala північний схід від столиці), Хан-Бені-Саад ( Dyala), Туз Хурмату (Салах ад-Дін) і Dibis (Кіркук). У неділю, вибухи на півдні столиці загинули щонайменше 17. Напади приходять днів після Абу аль-Каїди в Іраку лідера Бакра аль-Багдаді оголосила новий наступ, щоб повернути області організації відступили від імені американських солдатів залишив країну в грудні минулого року. «Більшість сунітів в Іраку підтримку аль-Каїди і чекають його повернення", заявив він в звуковому повідомленні, опублікованому на веб-сайти бойових. Тим не менш, поки що ніхто не взяв на себе відповідальність за останні напади.
 
UniusRei3 га pubblicato ООН commento 26 secondi фа [Саудівська Аравія карає Іраку, тому що Вам більше не проходять Салафістська Аль-Каїда в Сирії. в Іраку терористів-смертників і замінованих автомобілів вдарив 13 міст, 91 загиблих і 172 поранених] Терористи вдарили поліцейські ділянки, урядові будівлі і контрольно-пропускні пункти. У зв'язку з картини насильства, іракські сили безпеки були намічених цілей, відзначають аналітики. Насправді, в одному інциденті 15 солдатів були вбиті на базі в Dhuluiya. Після виведення США, безпеки в країні була забезпечена іракськими збройними силами. У столиці поліцейські контрольно-пропускні пункти постраждали від автомобілів, начинених вибухівкою, військові бази були вражені мінометним вогнем, і один поліцейський навіть нападу в своєму будинку.
 
UniusRei3 га pubblicato ООН commento 43 secondi фа [Саудівська Аравія карає Ірак: тому що більше не робити пройти Салафістська Аль-Каїда в Сирії. в Іраку терористів-смертників і замінованих автомобілів вдарив 13 міст, 91 загиблих і 172 поранених] У Таджи, де рядок вибухи пішли, ще один вибух вразив, коли поліція прибула на місце події, щоб допомогти. В цілому, щонайменше 41 людей загинули, у тому числі щонайменше 14 поліцейських. Насильство, змоченою в Іраку після підйому в 2006 і 2007 роках. Тим не менш, вона повернулася після відходу США в країні оговтатися від погіршення політичної нестабільності. По крайней мере, 237 чоловік були вбиті в червні в поодинці.
 
звичайно, не випадково, що всі коментарі сторінок були заблоковані на мою статтю. 4 дня назад [запах сірки] YouTube МВФ ЦРУ 666322: Synnek1 (MrPeteBlood: ЦРУ YouTube майстер МВФ) опублікував коментар: 1:00 назад: "Ми ніколи не забудемо ублюдок!" - Відповідь -> Так, я знаю, "Ви легіон бісів" невдалих Бо якщо ви (сатаністи масонства) були щось істинне значення?! Ви підкорили планету, вже так давно! , Але це правда: «Ти вічний програли!" що я відчуваю? це просто жахливий запах трупів і спалили людської плоті, бо тільки для: велика дупа порушений: Вони можуть подумати: що за сатана може бути міцною! і зараз? У вас є це ціла сторінка, щоб показати ще раз на: коли ти мудак! Чорт, DIRTY МВФ 666: ВИ вульгарним? Саме тому, що ви втрачаєте! Ви невдаха Бо ти грубий!
 
YouTube і Google? як дві перелякані діти! бо втратили контроль: їх сервер: пішов: за: 666 МВФ ЦРУ: багато сатаністи: вони були введені: в них (управління адміністрації): щоб до порядку денного NWO: що розпад Ізраїль протягом 3 ° світової ядерної! YouTube і Google: кілька разів вони попросили відчайдушно: моя допомога (в непрямій формі): Коли: 4 дні назад я написав [запах сірки] Стаття від: священик Сатани Synnek1? YouTube заблокував коментарі на кожній сторінці: привернути увагу до цієї величезної трагедії сатаністи: що: губить і знищення: його серверах: це є злочином проти: 1-й поправки, тобто проти: демократія і свобода слова[O korkunç ikiyüzlülüğü, ama herkes bilir: o: Suriye Devrimi: o kaçırıldı olmuştu: Al Queda: baştan: yapıyorsun: Cihat: Suudi Arabistan (Alacağınız yapmıştık), bir salfiti tarafından emperyalizmin Suudi lehine: ve rejim, engelledi: istitutional diyalog ihtimalini] Terzi, (kendisi ABD NATO) bir başka risk ifşa etti:'' rejimi tarafından dayatılan şiddet ortamını terör için en uygun koşulları yaratmak olduğunu kuruluşlar. (Sadece yoktan mantar gibi: ya sabah don gibi) ülkede kök salmasını: cihad örgütleri, çünkü bu durumun iç savaş koşullarının yarattığı şüphesiz yoktur,'' Dışişleri Bakanlığı sahibi söyledi. Esad mağlup olursa? tüm kimyasal silahları Selefi El Kaide tarafından alınacak ve bütün dünyaya dönecek!
666 CIA IMF Azamat1Bagatov synnek1 .. Katil! İlk yalnız başına katkılanmış: ve sonra yalnız başına atılır: çöp içinde sülfürik asit yapabilirsiniz:! Çok CIA IMF Satanistler, ama bir işe yaramaz: Eğer ((ortadan) Biliyorum, çok mutsuz youtube ve google uzaklara yapmış olduğu , bu seni kötü bir ahtapot gibi cildinizin rengini değiştirmek cehennem kükürt kokusu her zaman aynı koku olduğunu, çünkü karaciğer yemek:?!. pislik erken gidin: Hell, kenelerin tüm parazitin . bankacılık senyoraj ve masonik sistemi: 666 IMF şeytani hahamlar Ferisiler kakam İlluminati: Senin gibi IMF Satanistler sadece sizin ile "kurban cinayetleri" yapmak benim Yahudi insanların Karşı Soykırım birini yapmak için I sezmek tüm bu:. (metafizik aracılığıyla) ? [ben fareli köyün kavalcısı kulüpler: ve tüm Satanistler sıçanlar olan] bütün insan ırklarının sahipliğini: gizli şeyleri hemen (bütün insanlık) (mülkiyet) sermaye sahipliği Oluyor
Kore, Kim Jong-un? O korku filmi görmek gerek yok! çünkü raporlar okuduğunda: yaptığınız sayısı: hakkında CIA satanist: Şeytan, 11-09, vb için insan kurban .. vb ... ((o) diye bir aziz olduğunu düşünüyor)? neden sonra, hep bir sinir krizi yakındır! O güzel adam: henüz anlaşılamamış olmasıdır: Komünizm IMF Yahudiler tarafından icat edildi: onun en kötü düşmanları tarafından, yani: [google koymak @ Obama, Satanistler,: mahvetmek: youtube ve dünya? onlar sadece ADSL ve sunucu kapatın: bana karşı: çok sık]!
Suudi Arabistan Irak'a karşı yapıyor: bu şiddet saldırganlık [birkaç ay arasında Suudi Arabistan diye bir ülke artık olacak]? öfkesini gösterir: Suriye hedeflerini yerine getirmediği için. IMF 666: bankacılık senyoraj ve onun şeriat: Suudi emperyalizm için: (Al Quaeda), bu Batı masonik tımarhanede şöyledir: [bu. euronews. com.tr / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Ürdün: Suriyeli mültecilerin ikilemi, Oraib Al Rantawi: Yönetmen: of: Al-Quds: Politik Araştırmalar Merkezi, şöyle diyor: " Böyle bir Suriyeli, tüm kontrollü sonuçları Müslüman kardeşlerimizin, şunlardır:? tam olarak Katar, Suudi Arabistan, Türkiye tarafından desteklenmektedir: mücahit: Tüm Suriye gitmek için yaptığı Selefiler destekler, biz bir dalga tanık olduk: Bu hale edilir: Onları (terörist İslamcılar) için: Cihad yeri (Al Quaeda) "
UniusRei3 ha pubblicato un commento 1 Secondo fa [neden, sen beni karar izin vermiyor: Ben ölümsüz olduğumu! Ebedi ezeli ebedi ezeli, ebedi zamansız zamansız, ebedi sonsuz sonsuz, sınırsız, sonsuz, ebedi bitmeyen sonsuzluk bozulmaz] 07 / 23/2012 13:37 ASYA Pekin Güney Çin Denizi tabanı Sansha (Paracel Adaları) inşa edilecek kontrol etmek için askeri garnizon kurmak için. Şimdiye kadar hareketin boyutu ve zamanlaması hakkında bir bilgi verilmedi. Savunma, eskort ve askeri operasyonların kasabadan çalıştırmak olacaktır. Kırk beş üye yerel işleri çalıştırmak ve yerel sakinlerin temsil etmek için seçildiler. Vietnam, Çin "emperyalizme" karşı protesto devam ediyor.
[Tüm Milletler: IMF 666 baş ezer: Suudi Arabistan savaş ilan etti! ] 2012/07/23 00:52 ENDONEZYA: yanmış kilise ve yetkililer atalet ateşte Aceh, Hıristiyanlar protesto Singkil naiplik Temmuz 18 dayanıyor. Yangınla tahrip Pews ve müzik aletleri. Mayıs ayından bu yana geçen yıl yerel yönetim, İslamcılar baskısı altında, katolikler dördü ibadet yerleri 20 Hıristiyan, kapatılmış oldu. Cakarta (AsiaNews) - Endişe Açe eyaletindeki Hıristiyanlar arasında büyüyor, aşırılık yanlısı gruplar ya da faili meçhul yeni bir dizi saldırı kurbanları.
UniusRei3 ha pubblicato un commento 6 Secondi fa [Tüm Milletler: IMF 666 baş ezer: Suudi Arabistan savaş ilan etti! ] 2012/07/23 00:52 ENDONEZYA: şiddet, yerel yönetimlerin politika tarafından kötüleşti kimin yerine durdurma saldırıları, tüm inşaat için gerekli olan yapı izninin (sözde) olmaması için kilise ve ibadethanenin kapatılması devam ediyor Endonezya (dini ve dini olmayan). Bu gün yayınlanan belgede, Birleşik Kuzey Sumatra Hıristiyan İttifakı son itibaren en az 20 evin kilise veya şapel dua Singkil naiplik yetkilileri tarafından kapatıldı olabilir ki kınadı. Bunlardan on Katolik olan Pakpak Dairi Hristiyan Protestan Kilisesi (Gkppd) ve dört aitti.
@ Ihate NEWLAYOUT CIA freemansory Satanistler Synne KKK 666 322 IMF FED çöküşü ECB NWO Talmud şeriat - sadece: yaptın: karşı bütün bu kötü: youtube! unius REI: siz sadece bir adam durdurmak edemeyen gay şunlardır: tek nedeni! 3. WW nükleer yanıyor? bir dünya olduğunu, çünkü hiçbiri satanist: kimsenin çıkarına olamaz! sadece: akıl hastası: umut olabilir: bir şey 3 ° W Savaşı nükleer: .. ve sonra, unius REI ile: eylem: iş? Neler olabilir: iyi: sizin ve krallık için, "Şeytan sinagog" zaten? Eğer kanalizasyon gölgesinde kendinizi gizlemeniz gerekir: bekliyor: zaman! Bu sadece benim zamanı! Eğer iyi adamlar mı? eğer Seni öldüreceğim!
 
Synnek1 konuştu: "inanılmaz sırrı" nedir? - Cevap - @ IMF şeriat - Eğer Satanistler? Eğer sadece internetten, ama bu bile bir gezegenden gelen, gitmek zorunda! veya tüm ölecek: sizinle! Eğer Satanistler? Eğer sadece internetten, çıkmak gerekiyor, ancak bu bile gezegenden! veya tüm ölecek: sizinle! Kesinlikle benim yazı hakkında yorum sayfalarını bloke Have Been bir tesadüf. 4 gün önce youtube IMF 666 CIA 322 [kükürt kokusu]: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA youtube ana IMF'ye olan) bir açıklama yayınladı: 1 saat önce: "BİZ çocuğundan asla unutmayacağım!" - Yanıt -> Evet, biliyorum, başarısız oldu "SİZ şeytanların BİR LEGION ARE"! Çünkü eğer: (Satanistler masonluğun) gerçek değerli bir şey miydi? Eğer Zaten çok uzun zaman önce, gezegenin Fethetti olurdu! ama, bu gerçek var: "Sen ebedi hüsrana uğrayanlardır!" Ben ne hissediyorum? sadece cesetler ve yanmış insan eti korkunç bir kokusu gibidir:
 
Synnek1 konuştu: "inanılmaz sırrı" nedir? - CEVAP - Çünkü sadece sizin için: big ass kırıldı: Onlar düşünebilir: Şeytan lehine dayanıklı olabilir! ve şimdi? Sen on kez daha göstermek için bu tam sayfa var: Eğer bir pislik olduğunuzda! SHIT, DIRTY IMF 666: eğer hoyratça ARE? Kaybettiğinizi ÇÜNKÜ Öyle! Eğer bir kaybedensin Çünkü brüt demektir! Ne düşünüyorsunuz? Benim Kutsal Ruh size yakın oldu: zaman commettevi: cinayet: ve tecavüz ve yamyamlık: 666 CIA: senin suç ile şeytanın sunağı üzerinde ki: Onlar IMF'nin gizli servisleri şunlardır: yani: senyoraj bankacılık masonik sistem ! Seni almaya geliyorum Çünkü tanrı Haham Rothschild kakam 666 baykuş, Baal,: lanet ve tüm suç! Ne düşünüyorsunuz? Benim Kutsal Ruh size yakın oldu: zaman commettevi: cinayet: ve yamyamlık ve tecavüz: senin suç ile şeytanın sunak:
 
Synnek1 konuştu: "inanılmaz sırrı" nedir? - CEVAP - CIA 666: Onlar IMF'nin gizli servisleri şunlardır: o yani: banka senyoraj ve masonik sistem! Seni almaya geliyorum, çünkü: Rothschild: lanet ve tüm suç! google ve youtube? İki korkmuş çocuk gibidir! Kontrolü kaybettik Çünkü: Onların sunucu indi: için: 666 IMF CIA: çok Satanistler: Bunlar empoze edildi: onların içinde (yönetimi, idaresi) NWO gündem yapmak için: 3 sırasında İsrail'in dağılması olan ° WW nükleer! youtube ve google: defalarca Onlar umutsuzca sordu: benden yardım (dolaylı şekillerde): 4 gün önce: ne zaman yazdı [kükürt kokusu] bir makale Karşı: Şeytan Synnek1 papazı? youtube her sayfada yorum engelledi: Satanistler bu muazzam Trajedisi dikkat çekmek için: o: yıkılma ve yok ediyor: kendi sunucuları: Bu: 1. Değişiklik: o Karşı Bir Suç olduğunu Karşı, olan demokrasi ve ifade özgürlüğü
 
Ben İsrail Kralı, 666 Rothschild politik proje duyuyorum: IMF, lanet, ben Masonluk girmediklerinin: istediğin olurdu: gibi! Yo soy el Proyecto siyasi del rey de İsrail, 666 Rothschild: vete a la Mierda, el FMI, hayır o entrado en la masonería: como: que hubiera querido! io sono il Progetto siyasi del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI; io non sono entrato nella massoneria tu avresti voluto gel! Je suis le projet politique du roi d'İsrail Yakınlaşma, 666 Rothschild: va te faire foutre, du FMI, je N'Ai pas entre tr frangı-maçonnerie: tr tant que: vous auriez voulu! Ich bin das Projekt politische des Königs von İsrail, 666 Rothschild: zum Beispiel: Sie gewollt hatten, IWF, kalıp Freimaurerei eingegeben yılında ich habe nicht fuck you!
 
»2012/07/23 [Suudi Arabistan Irak cezalandırır: artık Suriye'de Selefi El Kaide geçmesi çünkü. IRAK: İntihar saldırıları ve araba bombaları 13 ilde, yaralı 91 ölü ve 172] Bu yılın başından bu yana saldırıların en kötü dizedir çarptı. En kötü vurduğu bölgelerde Bağdat'ın kuzeyinde bulunmaktadır. Kerkük de saldırıya uğradı. Bağdat (AsiaNews / Ajanslar) - Şimdiye kadar 13 Irak kasaba ve şehirlerde saldırılar bilançosu 91 ölü ve uzmanların yılın başından bu yana saldırılar ve çekimleri kötü dize olarak gördükleri de yaralandığı 172 duruyor. En kötü etkilenen yer Taji, en az 24 kişi öldü Bağdat'ta bir Sünni mahallesinde yaklaşık 20km (12 mil) kuzey, oldu. Sadr Kenti kuzey Bağdat semtinde bir hükümet binasında bir araba bombalama en az 12 yetkilisi ve polis öldürüldü.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 16 Secondi fa [Suudi Arabistan Irak cezalandırır: artık Suriye'de Selefi El Kaide geçmek yapmak çünkü. IRAK: İntihar saldırıları ve araba bombaları 13 ilde, 91 ölü ve 172 yaralı vurdu] Diğer saldırılar Kerkük, Dhuluiya (Bağdat'ın 70 km kuzeyinde), Saadiya (Dyala, başkentin kuzeydoğusunda), Han Beni Saad-(rapor edilmiştir Dyala), Tuz Khurmatu (Salah ad-Din) ve Dibis (Kerkük). Pazar günü, başkentin güneyindeki bombalı en az 17 öldürdü. Saldırılar Irak lideri Bekr el-Bağdâdî Ebu El-Kaide örgütü Amerikan askerleri geçen Aralık ayında ülkeyi terk önce gelen çekilmişlerdi alanları geri almak için yeni bir hücum duyurdu gün sonra gelir. "Irak destek El Kaide ve onun dönüşünü bekliyor Sünniler çoğunluğu," diye militan web sitelerinde bir ses mesajında ​​iddia etti. Yine de, hiç kimse son saldırıların sorumluluğunu üstlendi.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 26 Secondi fa [Suudi Arabistan Irak cezalandırır: artık Suriye'de Selefi El Kaide geçmesi çünkü. IRAK: İntihar saldırıları ve araba bombaları 13 ilde, 91 ölü ve 172 yaralı vurdu] Teröristler polis karakolları, hükümet binaları ve kontrol noktaları vurdu. Şiddet deseni görünümünde, Irak güvenlik güçlerinin amaçlanan hedefleri vardı, analistler. Aslında, tek bir olayda, 15 asker bildirildi Dhuluiya bir kaide üzerine öldürüldü. ABD çekilme yana, ülkede Irak güvenlik güçleri tarafından sağlanmıştır. Sermaye, polis kontrol noktalarında araç bombalarıyla vuruldu, ordu üslerine havan topuyla vuruldu, bir polisi bile evinde saldırıya uğradı.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 43 Secondi fa [Suudi Arabistan Irak cezalandırır: artık Suriye'de Selefi El Kaide geçmek yapmak çünkü. IRAK: Polis yardım için sahneye geldiğinde intihar saldırıları ve el bombaları 13 ilde, patlamaların bir dize gitti Taji, 91 ölü ve 172 yaralı] çarptı, başka bir patlama vurdu. Toplamda en az 41 kişi en az 14 polis de dahil olmak üzere, öldürüldü. Şiddet 2006 ve 2007 yıllarında bir artış sonrasında Irak'taki batırılmış. Ancak artık siyasi istikrarsızlık kötüleşme makaralama bir ülkede ABD çekilme sonra dönmüştür. En az 237 kişi sadece Haziran sırasında öldürüldü.
 
kesinlikle bütün yorum sayfalarında yazımda üzerinde bloke edilmiş olması bir tesadüf. 4 gün önce youtube IMF 666 CIA 322 [kükürt kokusu]: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA youtube ana IMF'ye olan) bir açıklama yayınladı: 1 saat önce: "BİZ çocuğundan asla unutmayacağım!" - Yanıt -> Evet, biliyorum, ve "SİZE şeytanların BİR LEGION ARE" başarısız eğer Çünkü: (Satanistler masonluğun) gerçek değerli bir şey miydi? Eğer Zaten çok uzun zaman önce, gezegenin Fethetti olurdu! ama, bu gerçek var: "Sen ebedi hüsrana uğrayanlardır!" Ben ne hissediyorum? sadece cesetler ve yanmış insan eti korkunç bir kokusu nedeni: sadece sizin için: big ass kırıldı: Onlar düşünebilir: Şeytan lehine dayanıklı olabilir! ve şimdi? Sen bir kez daha göstermek için bu tam sayfa var: Eğer bir pislik olduğunuzda! SHIT, DIRTY IMF 666: eğer hoyratça ARE? Kaybettiğinizi ÇÜNKÜ Öyle! Sen brüt Çünkü bir kaybeden demektir!
 
youtube ve google? İki korkmuş çocuk gibidir! kontrolü kaybettik çünkü: kendi sunucusu: indi: için: 666 IMF CIA: çok Satanistler: onlar empoze edildi: onlara (yönetim idaresi) içinde: NWO gündem yapmak için: hangi 3 sırasında İsrail'i bozulmasıdır ° WW nükleer! youtube ve google: umutsuzca sordu birkaç kez: benden yardım (dolaylı şekillerde): 4 gün önce: karşı yazdım [kükürt kokusu] bir makale: Şeytan Synnek1 papazı? youtube her sayfada yorum engelledi: Satanistlerin bu büyük trajediye dikkat çekmek için: o: yıkılma ve yok ediyor: kendi sunucuları: Bu: 1. Değişiklik: buna karşı bir suç olduğunu karşı olan demokrasi ve ifade özgürlüğü


[between few months there will be no longer a country called Saudi Arabia] the violent aggression that: Saudi Arabia is doing against Iraq? shows her anger: for to have failed in its objectives in Syria. IMF 666: banking seigniorage and his Sharia: for Saudi imperialism: (Al Quaeda), this is the insane asylum of the West Masonic: [it. euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordan: the dilemma of Syrian refugees, Oraib Al Rantawi: Director: of: Al-Quds: Center for Political Studies, says: "such are the consequences of a Syrian, all controlled, by Muslim brothers?: they are fully backed by Turkey, Qatar, Saudi Arabia: supports his the Salafis, we have witnessed a wave of: jihadists: all for to go to Syria:that is become: for them(terrorists islamists): the place of Jihad (Al Quaeda)"

UniusRei3 ha pubblicato un commento 1 secondo fa [why, you not let me decide to me: that I am immortal: eternal eternal everlasting eternal, perennial timeless timeless, eternal Endless endless, endless, endless, eternal never-ending eternity imperishable!] 07/23/2012 13:37 ASIA Beijing to establish military garrison to control South China Sea The base will be built at Sansha (Paracel Islands). So far no details about the size and timing of the move have been released. Defence, escort and military operations will be run from the town. Forty-five members were named to run local affairs and represent local residents. In Vietnam, protest against Chinese "imperialism" continues.

[all Nations: crushes the head of the IMF 666: declare war on Saudi Arabia! ] 07/23/2012 12:52 INDONESIA: Aceh, Christians protest over burned church and authorities inertia The fire dates to July 18 in Singkil regency. Pews and musical instruments destroyed in the fire. Since May last year the local government, under pressure from Islamists, has sealed off 20 Christian places of worship, four of which are Catholics. Jakarta (AsiaNews) - Concern is growing among Christians in the province of Aceh, victims of a series of recent attacks by extremist groups or unknown assailants.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 6 secondi fa [all Nations: crushes the head of the IMF 666: declare war on Saudi Arabia! ] 07/23/2012 12:52 INDONESIA: The violence is worsened by the policy of local authorities, who instead of halting attacks, continues closing churches and prayer halls for the (alleged) lack of building permits, required for all construction in Indonesia (religious and non-religious). In the document published these days, the Christian Alliance of United North Sumatra denounces that since last May at least 20 house churches or prayer chapels have been closed down by Singkil regency officials. Among these, ten belonged to the Pakpak Dairi Christian Protestant Church (Gkppd) and four were Catholic.

@ Ihate NEWLAYOUT CIA freemansory Satanists Synne Kkk 666 322 IMF FED collapse ECB NWO Talmud Sharia - just you: you have done: all this evil against: youtube! only because: ye are those gay who can not stop a man only: unius REI! because a world that burns in the 3 rd WW nuclear? can not be in anyone's interest: none satanists ! only: the mentally ill: can hope: something from a 3 ° W War nuclear: .. and then, with unius REI: in action: in business ? What could happen: good: for you and your kingdom, "the synagogue of Satan" anyway? you must hide yourself in the shadow of the sewer: waiting for : your time! This is my time only ! if you do the good guys ? I will kill you !

Synnek1 said: What's your "amazing secret"? - Answer - @ IMF Sharia - you Satanists? you have to go out, not only from the internet, but even from this planet! or all will die: with you! Satanists you? you need to get out, not only from the internet, but even from this planet! or all will die: with you! Certainly not a coincidence That Have Been blocked pages to comment on my article. 4 days ago [the stench of sulfur] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube master IMF) has published a comment: 1 hour ago: "WE WILL NEVER FORGET motherfucker!" - Answer -> Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! Because if you: (Satanists freemasonry) Were something of true value? you would have Conquered the planet, Already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh:

Synnek1 said: What's your "amazing secret"? - ANSWER - because only for your: big ass broken: They may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again on on: when you're an asshole! SHIT, DIRTY IMF 666: YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! Because you're a loser You're gross! What do you think? My Holy Spirit was close to you: when you commettevi: murder: and rapes and cannibalism: on the altar of Satan with your accomplices: CIA of 666: that: They are the secret services of the IMF: ie: Masonic system of seigniorage banking ! fuck you: Rabbi Rothschild kakam 666 owl of god, Baal, Because I'm coming to take you: and all your accomplices! What do you think? My Holy Spirit was close to you: when you commettevi: murder: and cannibalism and rapes: the altar of Satan with your accomplices:

Synnek1 said: What's your "amazing secret"? - ANSWER - CIA 666: that: they are the secret services of the IMF: ie: Masonic system of bank seigniorage! fuck you: Rothschild, because I'm coming to take you: and all your accomplices! google and youtube? are like two frightened children! Because have lost control: of Their server went down: for: 666 IMF CIA: so many Satanists: They Were Imposed: within them (management, administration) to make the agenda of the NWO: which is the disintegration of Israel During the 3 ° WW nuclear! youtube and google: several times They desperately asked: my help (in indirect forms): When: 4 days ago: I wrote [the smell of sulfur] Against an article: the priest of Satan Synnek1? youtube has blocked comments on every page: to draw attention to this Enormous Tragedy of Satanists: that: is ruining and destroying: its servers: this: it is a Crime Against: 1 st Amendment: that is, Against: democracy and freedom of speech

I am the political project of the King of Israel, 666 Rothschild: fuck you, IMF; I have not entered into Freemasonry: as: you would have wanted! Yo soy el proyecto político del rey de Israel, 666 Rothschild: vete a la mierda, el FMI, no he entrado en la masonería: como: que hubiera querido! io sono il progetto politico del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI; io non sono entrato nella massoneria come tu avresti voluto! Je suis le projet politique du roi d'Israël, 666 Rothschild: va te faire foutre, du FMI, je n'ai pas entré en franc-maçonnerie: en tant que: vous auriez voulu! Ich bin das politische Projekt des Königs von Israel, 666 Rothschild: fuck you, IWF, ich habe nicht in die Freimaurerei eingegeben: zum Beispiel: Sie gewollt hätten!

» 07/23/2012 [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded] This is the worst string of attacks since the start of the year. The worst-hit areas are north of Baghdad. Kirkuk is also attacked. Baghdad (AsiaNews/Agencies) - The toll so far from attacks in 13 Iraqi towns and cities stands at 91 dead and 172 wounded in what experts see as the worse string of attacks and shootings since the start of the year. The worst-hit place was Taji, a Sunni neighbourhood some 20km (12 miles) north of Baghdad, where at least 24 people were killed. A car bombing at a government building in the northern Baghdad district of Sadr City killed at least 12 officials and police.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 16 secondi fa [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded] Other attacks were reported in Kirkuk, Dhuluiya (70 km north of Baghdad), Saadiya (Dyala, northeast of the capital), Khan Beni-Saad (Dyala), Tuz Khurmatu (Salah ad-Din) and Dibis (Kirkuk). On Sunday, bombings south of the capital killed at least 17. The attacks come days after Abu al-Qaeda in Iraq leader Bakr al-Baghdadi announced a new offensive to retake areas the organisation had retreated from before US soldiers left the country last December. "The majority of Sunnis in Iraq support al-Qaeda and are waiting for its return," he claimed in an audio message posted on militant websites. Still, no one has yet claimed responsibility for the latest attacks.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 26 secondi fa [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded] Terrorists struck police stations, government buildings and checkpoints. In view of the pattern of the violence, Iraqi security forces were the intended targets, analysts say. In fact, in a single incident, 15 soldiers were reportedly killed on a base in Dhuluiya. Since the US pullout, security in the country has been ensured by Iraqi forces. In the capital, police checkpoints were hit by car bombs, army bases were struck by mortar fire, and one policeman was even attacked in his home.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 43 secondi fa [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded]In Taji, where a string of explosions went off, another explosion struck when police arrived on the scene to help. In all, at least 41 people were killed, including at least 14 police. Violence dipped in Iraq following an upsurge in 2006 and 2007. However, it has now returned after the US pullout in a country reeling from worsening political instability. At least 237 people were killed during June alone.

certainly not a coincidence that all comment pages have been blocked on my article. 4 days ago [the stench of sulfur] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube master IMF) has published a comment: 1 hour ago: "WE WILL NEVER FORGET motherfucker!" - Answer -> Yes, I KNOW , "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! Because if you: (Satanists freemasonry) Were something of true value? you would have Conquered the planet, Already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big ass broken: They may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again on: when you're an asshole! SHIT, DIRTY IMF 666: YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser Because You're gross!

youtube and google? are like two frightened children! because have lost control: of their server: went down: for: 666 IMF CIA: so many Satanists: they were imposed: within them (management administration): to make the agenda of the NWO: which is the disintegration of Israel during the 3 ° WW nuclear! youtube and google: several times they asked desperately: my help (in indirect forms): When: 4 days ago: I wrote [the smell of sulfur] an article against: the priest of Satan Synnek1? youtube has blocked comments on every page: to draw attention to this enormous tragedy of Satanists: that: is ruining and destroying: its servers: this: it is a crime against: 1 st Amendment: that is, against : democracy and freedom of speech


YouTube

YouTube

552404 iscritti
68161799 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  3 minuti fa
  Kain Darothic has published a comment 12 minutes ago Whats a Salafist Al Qaeda? - ANSWER -> YOUR ALLIES: Satanists LIKE YOU, WHO ARE IN SAUDI ARABIA
 • ayushpatri
  ayushpatri ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  EVERYONE CHECK OUT MY NEW CHANNEL!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] Authorities Repel Terrorist Groups Crossing the Border from Lebanon, Jordan. Jul 23, 2012. PROVINCES, (SANA)- The authorities on Monday repelled armed terrorist groups that were attempting to infiltrate across the Lebanese borders into Syria at different sites in Talkalakh area in the countryside of Homs province. A source in the province told SANA reporter that the terrorist groups tried to cross the border and smuggle weapons carried on mules from al-Bireh town in Lebanon towards the Syrrian territories at the sites of al-Tahouneh, Halat, Edlin and Tabet al-Shahm. The source added that the authorities repelled the terrorist groups inflicting heavy losses upon them, noting that a number of terrorists fled back to the Lebanese territories.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] Army units pursue terrorists in Nahr Aisha and al-Sayida Zainab. The Syrian Army forces today pursued the defeated armed terrorist groups at Nahr Isha neighborhood in Damascus after they terrified the citizens, devastated and spread chaos in the area. The Army units inflicted big losses to the terrorists, arrested scores of them and confiscated their weapons. In Damascus countryside, the authorities are hunting the terrorists and mercenaries at al-Sayida Zainab, Hajera and al-Diybia neighborhoods, causing big losses among them, arresting other while many of them gave themselves up to the authorities. Terrorist Infiltration Attempt from Jordan Thwarted. The border guards foiled an infiltration attempt by an armed terrorist group west of Nasseeb border crossing on the Jordanian-Syrian borders.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] A source in the governorate told SANA reporter that the clash with the terrorist group left a number of terrorists dead, among them Ahmad Abdul-Aziz Zreikat, Anas Issam Oklah al-Mahameed, Abdul-Halim Ahmad Zreikat, Kassem Abdul-Aziz Zreikat and Mahmoud Ali Muhammad al-Zo'bi. In Kherbet Ghazaleh, the competent authorities clashed with a terrorist group that attacked the law-enforcement members in the town. The source indicated that the clash inflicted losses on the terrorist group whose weapons were confiscated. The source added that two terrorists of Arab nationalities were among the dead. Authorities Kill Terrorists in Idleb. The security authorities chased armed terrorist groups in Sahel al-Rouj in Idleb countryside causing heavy losses among their members.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] An official source in the province told SANA reporter that the terrorists Mohammad al-Beik, Khaled Issa, Abdulmajeed Jadoue, Nasif al-Ahmad and Sattouf Ramadan were identified among the dead. Authorities Chase Terrorists, Seize Weapons in Deir Ezzor. Authorities on Sunday chased terrorists in al-Hamidiyeh and Deir al-Ateeq neighborhoods in Deir Ezzor. A source in the province told SANA reporter that the authorities inflicted heavy losses upon the terrorists and seized their weapons. In Lattakia Countryside, the competent authorities clashed with an armed terrorist group at Rabia Region, inflicting big losses upon the terrorists, of whom some run away towards the Turkish borders.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] According to SANA reporter, two security personnel were martyred: Chief Warrant Officer Nazih Mahmoud Suleiman and Conscript Mahmoud al-Hussein. In Idlib Governorate, an armed terrorist group assassinated Ali Abazid, a pediatrician at the children hospital in the governorate, after kidnapping him. In Al-Hassakah Governorate, security forces raided yesterday a terrorist hideout and arrested 18 of them, among them were many of Arab nationalities.
 •  The operation led also according to official source, to seizing an 80 caliber mortar, mortar shells, 13 automatic rifles, 4 guns, an RBG launcher, and 2 Degtyaryov machineguns , machinegun barrels, Brno rifle, large quantities of ammunition and cash: 10 thousand dollars, 150 thousand Syrian Ponds, and 4 SVU cars.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  666 CIA IMF Azamat1Bagatov synnek1 -> murderess! first doped alone yourself: ​​and then thrown alone yourself: ​​in your garbage can of sulfuric acid: where you have done away ( (vanish) so many unhappy!
 • satanists in youtube e google CIA IMF ---> is useless, that you change the color of your skin like an octopus of evil! because the smell of sulfur of the hell ? is always the same stench ! eat your liver: asshole è inutile, che, tu cambi il colore della tua pelle: come una piovra malefica! perché la puzza di zolfo dell'inferno è sempre: la stessa puzza!
 • Synnek1 CIA 666 ---> you go early: in the Hell parasite of a tick of the IMF
 • Azamat1Bagatov
  Azamat1Bagatov ha pubblicato un commento
  11 minuti fa
  UniusRei3 was in the local Media because he rapes over 200 Babys in the woods by fingerfucking them.Now he sits in a Nuthouse and the only Freedom he has is his Religious Bullshit to spread in the Internet.UniusRei3 sayd in a interview "yes im a dirty pedophile and i will rape Babys all they when they let me"! What a sick bastard!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  Suudi Arabistan Irak'a karşı yapıyor: bu şiddet saldırganlık [birkaç ay arasında Suudi Arabistan diye bir ülke artık olacak]? öfkesini gösterir: Suriye hedeflerini yerine getirmediği için. IMF 666: bankacılık senyoraj ve onun şeriat: Suudi emperyalizm için: (Al Quaeda), bu Batı masonik tımarhanede şöyledir: [bu. euronews. com.tr / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Ürdün: Suriyeli mültecilerin ikilemi, Oraib Al Rantawi: Yönetmen: of: Al-Quds: Politik Araştırmalar Merkezi, şöyle diyor: "böyle bir Suriyeli, tüm kontrollü sonuçları Müslüman kardeşlerimizin, şunlardır:? tam olarak Katar, Suudi Arabistan, Türkiye tarafından desteklenmektedir: mücahit: tüm Suriye gitmek için yaptığı Selefiler destekler, biz bir dalga tanık olduk: bu hale edilir: onları (terörist İslamcılar) için: Cihad yeri (Al Quaeda) "
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  Satanists like you only make " sacrificial Killings " with you IMF 666 satanic rabbis Pharisees kakam of Illuminati do any Shoah against my jewish people
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  [Entre quelques mois il n'y aura pas plus d'un pays appelé l'Arabie Saoudite] l'agression violente que: l'Arabie saoudite fait contre l'Irak? montre sa colère: pour avoir échoué à ses objectifs dans la Syrie. FMI 666: banque seigneuriage et sa charia pour l'impérialisme Arabie: (Al Qaïda), c'est l'asile d'aliénés de l'Ouest maçonnique: [il. euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordanie: le dilemme des réfugiés syriens, Oraib Al Rantawi: Directeur: de: Al-Qods: Centre d'études politiques, a déclaré: "Cette sont les conséquences d'un syrien, toutes les substances réglementées, par les frères musulmans:? Ils sont entièrement garantis par la Turquie, le Qatar, l'Arabie saoudite: prend en charge les salafistes Son, nous avons une vague de Témoin: jihadistes: pour tous à aller en Syrie: Devenir Ce est: pour eux (les islamistes terroristes): la place du Jihad (Al Qaïda) "
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  55 secondi fa
  Satanists and Freemasons: of IMF: They have secrets and occult associations, conspiracies, etc. .. but unius rei can have no secrets for anyone! satanisti e massoni: del FMI: loro hanno segreti ed associazioni occulte, complotti, ecc.. ma unius rei non può avere segreti: per nessuno!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  8 minuti fa
  [Between Few months there will be no longer a country Called Saudi Arabia] the violent aggression that: Saudi Arabia is doing Against Iraq? shows her anger: for to have failed In Its Objectives in Syria. IMF 666: seigniorage banking and his Sharia for Saudi imperialism: (Al Qaeda), this is the insane asylum of the West Masonic: [it. euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordan: the dilemma of Syrian Refugees, Oraib Al Rantawi: Director: of: Al-Quds: Center for Political Studies, says: "Such are the Consequences of a Syrian, all controlled, by Muslim brothers?: They are fully backed by Turkey, Qatar, Saudi Arabia: supports the Salafis His, we have a wave of Witnessed: jihadists: for all to go to Syria: Become That Is: for them (terrorists Islamists): the place of Jihad (Al Qaeda) "

there's this strange property: "transitive"  in this my ministry: universal political, it is true: I can not lie! but, however, even those who would lie to me, exposes himself to most great danger!

c'è questa strana proprietà: "transitiva " nel mio ministero politico universale, è vero io non posso mentire! ma, tuttavia, anche chi dovesse mentire a me: espone se stesso ad un grande pericolo!

attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
Mais attention! Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
no non c'è traccia di questo a Bari.

non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni religiose, sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
======================
Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro! UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
====================
Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
"Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

Here shortly the financial situation of the world
1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
"Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
detto Gesù di Nazareth.
my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
=============
DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] UniusRei3- I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA?
http://uniusreixkingdom.blogspot.com/2012/07/then-you-could-also-destroy-universe.html
_____________________________
MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen] UniusRei3-ho scritto sulla tolleranza verso di voi. da qualche utente. Conosco le voragini della natura umana e so molto bene cosa fanno i satanisti in Germania. Ora, oggi. Essi nascita bambini, sacrificano questi bambini loro Signore. Le autorità tedesche non fanno nulla. Mi chiedo perché non? Chi c'è dietro l'intero? Lo conosciamo

i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
https://www.youtube.com/all_comments?lc=3CMBeI17pX9pMvfzjOf_J92lyf4PXr7fFi7IUK-cWOY&v=5RjNFBvpfx0
MarlaMarleen 2 anni fa · COMMENTO DA LINK
Liebe Violetta, ich habe Dein Video gesandt bekommen und nun bin ich hier. Traurig und dennoch gerade Vanessa irgendwie sehr nah. Habe die Beschreibung gelesen, das Video mehrmals gesehen und stehe noch unter dem Eindruck der detaillierten Beschreibung des Geschehens. Vanessas Zitat: "Wo war bitte die Liebe in diesem Moment?" Die Liebe war die ganze Zeit bei Dir, Gott hiess sie.

al Governo Massonico Mondiale di youtube ] non era nei nostri patti, che qualcuno dovesse essere ucciso, o che dovesse subire violenza [ infatti, io vi ho fatti soffrire soltanto! ] IO HO FATTO MALE, allora, AD AVERE RIGUARDO DELLA VOSTRA VITA?! DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] Questo angelo di bontà e di onestà? voi, il sistema massonico Bildenberg, Merkel 322 Bush, voi la avete violentata! voi ne dovrete rispondere! .. ma non avrei mai pensato che, voi potevate ucciderla anche! [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ]
https://twitter.com/marlamarleen/media [ le lucertole hanno usato la mia amica tedesca come un trofeo di guerra! satanisti e maomettani shariah sono della stessa massa!

MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] il momento della sua sparizione è avvenuto, subito dopo, che, il suo canale è stato hackerato. BLOCCATO, ECC... e lei ha lamentato pubblicamente questo bullismo, CONTRO DI LEI, attribuendolo a un disservizio di youtube, si io ho trovato, in siti di youtube, delle critiche che lei avrebbe scritto: contro: la mia persona, ma quando queste cristiche sono state scritte? Questa persona poteva essere già stata uccisa! INFATTI, IO NON AVEVO AFFIDATO A LEI NESSUN RUOLO, e non avevo sviluppato verso di lei nessuna aspettativa o pressione psicologica, ERA LEI CHE SPONTANEAMENTE SUPPORTAVA IL MIO MINISTERO! [[ queste mie affermazioni possono essere documentate e facilmente dimostrate]] Inoltre, lei era libera di rivolgermi qualsiasi osservazione, o critica ma, lei non lo ha mai fatto! ADESSO, IO CHIEDO FORMALMENTE, A YOUTUBE DI SAPERE, SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA!
==================
LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
=================
MarlaMarleen ha pubblicato un commento
5 minuti fa
@ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
MarlaMarleen ha pubblicato un commento
4 minuti fa
Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
Signora Merkel porterà, per conto di altri, il nostro paese in crisi terribili. Non ci sarà nessuna classe medio in futuro. Il nostro sistema si rompe... Dio ha individuato il nemico, ma la gente proprio non capisco.
@ Spero, il pulsante di risposta funziona ;-) Buona notte
@ I hope, the reply button works;-) Good night


Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
@a tutti i bastardi cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, JaBullOn ] se, voi non smettere di muovEre, in continuazione, da destra a sinistra, il testo nella mia pagina di blogger? IO POTREI ANCHE DIMENTICARMI DI ESSERE UN BRAVO RAGAZZO!

 ============
my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
===================
IL SATANISMO DELLA SHARIAH
io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..
se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
 in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
se voi conoscete un posto di lavoro per lui
per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
=====================
la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )

Bush 322 Rothschild, Bildenberg Bestie di satana ] cazzo coglioni! [ se, voi consentite il nucleare all'Iran, come, poi, voi potrete impedire questo, diritto, anche a tutta la LEGA ARABA, dei  nazisti shariah Arabia Saudita in testa? VOI VOLETE FARE DEL MALE A TUTTO IL GENERE UMANO!  [ TUTTE LE CENTRIFUGHE CHE VOI VOLETE CONSENTIRE ERRONEAMENTE ed inutilmente? DEVONO ESSERE ALMENO CONCENTRATE IN UN SOLO LUOGO, MA, L'USO DELLE CENTRIFUGHE, autorizzate, DEVE APRIRE LA POSSIBILITà DI ISPEZIONE IN OGNI SITO, SENZA PREVVISO! ] ORA, IRAN NON POTREBBE MAI ACCETTARE ISPEZIONI OVUNQUE, sul suo TERRITORIO NAZIONALE.. ecco perché, a Iran deve essere consentito centrifughe: ZERO! Per la ricerca scientifica i tecnini iraniani possono andare in Russia a studiare! PERCHé SOLTANTO I RUSSI POSSONO AVERE IL CONTROLLO DEL COMBUSTIBILE ATOMICO IRANIANO.. IO DICO QUESTO SOPRATTUTTO nell'interesse strategico dell'Iran, perché alla Russia non mancano le Atomiche, per difendere l'Iran nel caso fosse attaccato con armi atomiche

IRAN ] onestamente, il più intransigente in Israele Benjamin Netanyahu? lui non userà mai le armi atomiche contro di te. PERCHé QUEL CODARDO, LO AVREBBE GIà DOVUTO FARE, tanto tempo fa, PER SALVARE IL GENERE UMANO DALL'ABISSO SHARIA: il nazismo di satana il falso profeta Maometto Califfato mondiale. Quindi la unica minaccia mortale per tutta la LEGA ARABA, posso essere soltanto io, che, io ho il dovere di vendicare i martiri cristiani... e poiché, è da fantascienza, che, io posso essere riconosciuto Re in Israele? POI, TU NON RISCHI NESSUNA INSIDIA NUCLEARE purtroppo.. ANCHE PERCHé, IN OGNI MODO, IO NON MI LASCEREI INTIMIDIRE DALLE ARMI ATOMICHE DI QUALCUNO! TU HAI INTERESSE CHE, ANCHE TUTTI I SUNNITI, loro SI DEVONO ATTREZZARE COME TE, CON ARMI ATOMICHE ANCHE LORO?
=============
IO HO GIà DENUNCIATO QUESTO CRIMINE IN PRECEDENZA [ bastardi usurai farisei google, A.I. cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, Ja Bull On, la feccia: DATAGATE ] Ecco perché ALETEIA, non accetta di mettere la sua pubblicità, sui siti di terzo livello, come blogger.. le lucertole, convertono il testo in immagini: in modo simultaneo, quindi, i motori di ricerca non possono scansionare il testo sulle immagini... di conseguenza quando un "immagine di testo", viene cliccato? si trasforma in testo scritto, per pochi secondi! IN QUESTO MODO I MOTORI DI RICERCA POSSONO ESSERE CORROTTI E DISTORTI ... E I DEMONI ALIENI HANNO PAURA DI ACCOGLIERE I MIEI ESORCISMI PERCHé HANNO RAGGIUNTO IL PUNTO DI SATTURAZIONE, ECCO PERCHé IL TESTO NELLA PAGINA IL BLOGGER SI MUOVE CONTINUAMENTE... tutte le bestie di satana stanno a prendere l'esaurimento!

sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] lol. (hanno diretto [redirect] questa pagina altrove) lol. e che le preghiere dei satanisti non servano a niente? proprio io ne sono la dimostrazione! infatti anni fa i satanisti dissero che loro stavano facendo molti sacrifici umani (precisamente fu detto "scorrerà molto sangue") sull'altare di satana per fermare il mio ministero... e come tutti potete vedere? il mio ministero ha avuto un successo crescente sempre maggiore di gloria in Gloria per la sola Gloria di Dio!
 http//www.youtube.com/user/theyearinreview/feed?filter=1
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디. [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu. [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?


666 IMF FED ECB cannibal gods owl Baal Marduk at bohemian grove 322 - ie institutional Satanism SiamoInGuerra999 - you are the fan of 666 IMF Rothschild and not of me! you're just a criminal institution! are unnecessary all your lies about IMF FED ecc.. I do not want charity of the thief murderess who wants to be my friend after all .. that legitimacy can never have for a murderess usurer he stole my monetary sovereignty in total disregard for human dignity Hope of ISrael and the Constitution? .. therefore all that you said? are lies of the devil!

. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession [Egypt saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT 15 years in prison for mother and seven children converts to Christianity.] The case concerns Nadia Mohamed Ali a mother of eight children born Christian but converted to Islam to marry her husband. After his death she decides to return to her original religion with her children. The authorities accuse her of having changed names on documents to skip procedure.
Cairo (AsiaNews / Agencies) - The criminal court of Beni Suef (115 km south of Cairo) has sentenced an entire family to prison for converting to Christianity.

. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession [Egypt saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT 15 years in prison for mother and seven children converts to Christianity.] Nadia Mohamed Ali and her children Mohab Maged Sherif Amira Amir and Nancy Ahmed Mohamed abdel-Wahab will spend 15 years in prison. Seven other people involved in the case were sentenced to five years in prison. The case of the family of Nadia Ali Mohamed began in 2004 when after the conversion she and her children decided to replace their Muslim names on their identity cards with their Christian names and city of residence change. To do this she was aided by seven Registry office employees e. Born Christian she had changed her religion to marry her husband Mustafa Mohamed Abdel-Wahab. After the man's death in 1991 Nadia decided to return to her religion of origins and to push her seven children to convert. In 2006 one of the boys was arrested by police in an information center in the city of Beni Suef.
theyearinreview
YouTube Rewind 2012
114426 iscritti

 666 IMF pharisee -- Satan non habet dominentur in mundo hominum.. non habet domain hic
 lorenzojhwh
 lorenzojhwh ha pubblicato un commento
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 anyway God already showed me Heaven and hell These jews/Zionists act like kids fighting over nothing I wonder if some one made small nuclear fish to swim up the river to wipe them out so there is nothing more for them to fight over God always has the answers to life because no one on earth knows the true power and glory of God they just fight over every thing they are so stupid they don't even build ... thus granting longer lasting life for all Simple common sense God was very clear longer lasting life is required for space travel as well as building upon other planetspharisees Illuminati IMF have turned very evil against Israel and God shall shake them down to the ground soon for they are not of repentance The real Hebrew my brothers people know that those pharisees shall burn in hell for going against God JHWH Jesus Christ is very clear pharisees are a cursed people
 lorenzojhwh
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 [[Illuminati IMF Pharisees they stole the technology Because Their goal is our destruction]] is 40 years that our machines could walk with to water (H2O) but like the Islamists' religious maniacs they could make the agenda of the Talmud Pharisees of the IMF if Christians were not made to kill by them ? now these Islamists who now think they are omnipotent will bring you all at the Third World War because of course their satanAllah will give them success [[Illuminati IMF Pharisees they stole the technology Because Their goal is our destruction]]
 lorenzojhwh
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 [[Illuminati IMF Pharisees they stole the technology because their goal is our destruction]]Joseph Pal said With so many things wrong with the world it is better to build whole new cities and with plasma concrete they would be very efficient cities roads that levitate vehicles you look at the past and the ancient monolithic structures and how they built them as well as the designs and the shapes the plasma rocks fit perfectly together plus the structures last thousands of years the building would be limit less as well as the designs You design a city with the transport of services by magnetic levitation like under ground waste systems so there is no waste pick up same for stores to have a levitation system to bring the goods all below ground as well as the industry should be centered on the edge of a city so you under stand some thing grand in the new type of building construction because this would change every thing for the better the new Golden age
 MyJHWH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 as it exists the King of Kings YHWH in heaven so today there is the King of kings on earth in fact I'm unius REI the political project of the King of Israel for the kingdom of Palestine the only option against the planned destruction by the Pharisees of IMF 666 Baal Peor god owl at Bohemian Grove for do slavery against of all whole human race after world War III. terror is came before me and hell follows me for burn all my enemies. I have something that can not be addressed because my truth and my righteousness not can be matched by anyone. I am the most important man in the entire history of Humankind. only because the occult powers of all the false democracies Masonic of banking seigniorage Bildenberg in fact they are the powers of Satanism ideological and practical they hit Christian civilization only because their agenda is the destruction of the human in every man
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 Christians innocent and peaceful woke up suddenly at the dawn of World War III in a horrible way controlled by Masonic and occult powersof banking seigniorage into a world torn by conflicting visions imperialist and ideological and religious where his 666 background of each already planned and programmed sectarian division is why will be the Satanism of the Pharisees IMF FED ECB of their NWO to win so the Pharisees of the NWO 322 666. can say finally we have disintegrated Israel and now Satan may be all in all finally. @IHateNEWLAYOUT -- your presence is no longer necessary the crystal ball was been broken
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 i cristiani innocenti e pacifici si sono svegliati bruscamente all'alba della III guerra mondiale in un modo orribile controllato da poteri occulti e massonici del signoraggio bancario mondo lacerato da contrapposte visioni imperialistiche sia ideologiche che religiose dove sullo sfondo di ogni pianificata e programmata settaria divisione sarà il satanismo dei farisei del FMI FED BCE del loro NWO a vincere affinchè i farisei del NWO 322 666. possano affermare finalmente abbiamo disintegrato Israele ed ora satana può essere tutto in tutti finalmente
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 "Man is like grass and its glory is like the grass of the field but the Word of the Lord endures in ETERNAL!" .. no you you can not write the point (.) because I am unius REI only. you have set all Mankind on the brink of the abyss and if you do not surrender to me? your order crazy agenda idiot will be a tragedy. "l'uomo è come l'erba e la sua gloria è come l'erba dei campi ma la Parola del Signore rimane in Eterno!" .. non sei tu che tu puoi scrivere il punto(.) perché sono io Unius REI. voi avete messo tutto il Genere umano sul baratro dell'abisso e se non vi arrendete a me? la vostra fine sarà una tragedia.
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 synnek1 666 IMF NWO [all the occult powers Bildenberg] - I know that you have eroded over the decades all prerogatives constitutional you also disarmed the American people now what? there is to be removed too now the useless freedom of thought and speech against Unius REI to demonstrate what it means really the Masonic system of bank seigniorage really! synnek1 666 IMF NWO [tutti i poteri occulti Bildenberg]-- lo so che voi avete eroso durante i decenni tutte le prerogative costituzionali avete anche disarmato il popolo americano e adesso? vi rimane da togliere anche la ormai inutile libertà di pensiero e di parola ad Unius REI per dimostrare che cosa significa veramente il regime massonico del signoraggio bancario veramente!
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 Synnek1 posted a comment 1 day ago [You Are My Sworn Enemy And I Will Show No Mercy] - ANSWER - IT IS NOT MY FAULT IF YOU ARE THAT criminal THAT IS FULL OF SATAN
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 Qatar looking for hopelessly the condanati to death or life imprisonment to be sent to Syria. FEBRUARY 25 - The Court of Appeal in Doha sentenced 15 years of imprisonment the poet Qatar Muhammad al-Ajami - Reducing the punishment of life imprisonment that he had been Imposed at first instance. only for having written a poem. The lawyer for the 36-year old al-Ajami has said he will appeal. The poet was arrested for his poem Entitled 'Gelsomino' starred in cui that'' we are all facing Tunisia repressive elite.'' (ANSA). - ANSWER - AND IS VERY repressive elite .. lol. THIS IS SHOWN been THE POET has had VERY REASON it is true what he said WITH HIS POETRY the Islamists are all MONSTERS criminals terrorists bloodthirsty religious maniacs imperialist all hopeless
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 @ Synnek1 --- the fault is not yours but is of your organization International who does not know the sense of proportion ... Before she was sworn in Psy 666 rapper performed his hit world Gangnam Style blasfemy. In her address Park did not speak about her personal history marked by tragedy.] That is very serious our best political is so too idiot helpless about occult powers. .. but if. she was smart? then there is a reason to believe in hope still. [25/02/2013 1349 SOUTH KOREA Park takes office amid the sound 666 voodoo of Style of Gangnam]
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 @666 IMF [you have put peoples on the brink] 25/02/2013. SOUTH KOREA. Economic miracle and Gangnam Style that is 666 youtube. Park Geun-hye took office today as the new president of South Korea during a ceremony in the National Assembly .. moved into the Blue House [here the folly and recklessness our politicians in all the false democracies of the bank seigniorage about the real extent of occult powers and the extension of ideology of Satanism IMF which in fact has real control of the economy ie the real power.] with the promise of "a new era of happiness" for South Korea the first female president the country he was appointed for five years. Now a warning to the North "If you will not renounce nuclear will be the first victim of his own policy." The revival of the economy is one of the dominant themes of his speech in which he has not mentioned the dictatorship of the father.
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 [voi avete messo il popolo sul baratro] 25/02/2013. COREA DEL SUD. Miracolo economico e Gangnam Style is 666 Park Geun-hye si è insediata oggi come nuovo presidente della Corea del Sud nel corso di una cerimonia all'Assemblea nazionale .. si insedia alla Casa Blu. [ecco la follia e la incoscienza dei nostri politici in tutte le false democrazie del signoraggio bancario circa la reale consistenza dei poteri occulti e della estensione ideologica del satanismo del FMI che di fatto ha il controllo reale delle economia e del potere reale.] Con la promessa di "una nuova era di felicità" per la Corea del Sud la prima presidente donna del Paese assume l'incarico quinquennale. Subito un monito al Nord "Se non rinuncia al nucleare sarà la prima vittima della sua stessa politica". Il rilancio dell'economia è fra i temi dominanti del suo discorso in cui non ha fatto cenno alla dittatura del padre.
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 @Korea del Sud -- la Park si insedia alla Casa Blu in una totale incoscienza dei poteri occulti che stanno tramando sul suo paese e sulla sua vita this is very tragedy is why Psy 666 dovrebbe essere synnek1 the cannibal ---- [ Before she was sworn in Psy 666 rapper performed his hit world Gangnam Style blasfemy. In her address Park did not speak about her personal history marked by tragedy.] is very serious that our best political is so too idiot. [02/25/2013 1349 SOUTH KOREA Park takes office amid the sound 666 voodoo cannibal of Style of Gangnam]
 lorenzoALLAH
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 synnek1 and TheVArious7 (cannibal 666 voodoo)[are one only organization to conquer the world] -- is one only satanism international for do 200.000 human sacrifice on altair of satan.. is talmud IMF kabbalah FED ECB; agenda for destroy Israel ie masonic system of banking seigniorage the largest project Masonic of social engineering for the destruction of monotheism and therefore for the destruction of Freemasonry itself .. because they are the Satanists and their alien to prevail also because The King of Saudi Arabia he thinks to do war against the innocent Christians. because in every difficulty the Islamists will be most useful for him .. but he not know that in World War III in fact it was expected the extermination of all mankind. and when the survivors ie the cannibals come out of their underground shelters? every hope any hope will die!
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 about Iran and Syria? Saudi Arabia is blackmailing Israel today ... but this is the truth "Iran and Syria would be the true allies of Israel thanks to me unius REI and this will be a valuable strategic alliance for IRAN SYRIA AND ISRAEL!" Thus if Saudi Arabia did not want to be crushed herself she will have to surrender to me unius REI and finally grant freedom of religion which alone could avert World War III!
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 ANSAmed) - MADRID FEBRUARY 25 - The Court of Appeal in Doha sentenced 15 years of imprisonment the poet Qatar Muhammad al-Ajami - reducing the punishment of life that he had been imposed at first instance - for having written a poem deemed hostile to the regime of Qatar. The lawyer for the 36-year old al-Ajami has said he will appeal. The poet was arrested for his poem entitled 'Gelsomino' in which she starred that'' we are all facing Tunisia repressive elite.'' (ANSA). --ANSWER -- AND IS VERY repressive elite.. lol. THIS IS been SHOWN THE POET has had VERY REASON it is true what he said WITH HIS POETRY the islamists are all MONSTERS ARE DAMN bloodthirsty religious maniacs hopeless imperialist
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 02/25/2013 TIBET - CHINA Young Tibetan man sets himself on fire in monastery in Qinghai Phakmo Dhondup self-immolates in protest against Beijing's hard-line stance against Tibet. In his 20s he was taken to hospital with burns on much of his body. Security forces impose restrictions on the area of the incident. Monasteries organise special prayers for his prompt recovery. --ANSWER -- ok! I protect the Buddhists ok! but when they regain their independence? are like Hindus they too begin with the murder of innocent Christian martyrs! io proteggo i buddisti ok! ma quando loro recuperano la indipendenza? sono come gli induisti anche loro incominciano ad uccidere i cristiani martiri innocenti!
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 02/25/2013 1349 SOUTH KOREA Park takes office amid the sound of Gangnam Style and pledges of a new economic miracle.. During the campaign she promised to take a softer line with North Korea compared to her predecessor. During the next five years of her mandate she plans to lay the bases for future reunification but also for a new economic miracle based on science and technology as well as a "creative economy" founded on "economic democratisation". The new president will have to accommodate her hard-core voters mostly elderly who remember the "good old days" when South Korea's GDP grew by 10 per cent a year under her father's military dictatorship. A non-practicing Catholic Park said that the country could go back to such rates. At present its economy grew an average of 4.3 per cent in the past five years. Before she was sworn in rapper Psy performed his world hit Gangnam Style. In her address Park did not speak about her personal history marked by tragedy.
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 @snnek1 for you -- > D'altra parte deve rendere conto allo zoccolo duro dei suoi elettori per la stragrande maggioranza anziani che ricordano con nostalgia i tempi della dittatura e la strabiliante crescita economica dell'epoca con la Corea stabile sui 10 punti percentuali di crescita del Pil ogni anno. La Park battezzata cattolica ma "non praticante" ha sostenuto di poter tornare a quei ritmi. Al momento il Paese viaggia su una crescita media del 43 % annuo. Prima del giuramento il noto cantante Psy si è esibito nel suo Gangnam Style oramai un successo mondiale.
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 BastaBugie 240. of 13 April 2012. WANT AS PRESIDENT OF THE REPUBLIC. Napolitano presents a woman for the Quirinale some say Emma Bonino ... But who is Emma Bonino Bildenberg? Hardly anyone the vote despite the high visibility in the media ... BastaBugie 221. of 2 December 2011. COMPANIES 'SECRET TO WHICH BELONGS MARIO MONTI TOGETHER WITH DRAGONS AND MARIO ENRICO LETTA ... IN THE PAST AND BILL CLINTON AND TONY BLAIR. We show also the shocking video where Mario Monti says that states must give up their sovereignty to Europe of technocrats. wrote William Vincent Shannon not exactly a paranoid conspiracy theorist but a prestigious journalist editor of the New York Times and U.S. ambassador to Ireland under President Carter (1977-1981) "The Bilderberg members are building the era of post-nationalism when we will not have countries but rather regions of the earth surrounded by universal values.
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 synnek1°Master youtube --- what you are doing to protect the Christian martyrs? You know for myself? I will not ask anything!
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 Satan has deceived the whole world until the woman of Rev 12 delivers the true word of God Rev 125. She is church she is Israel and she is Mary. She is the prophet like unto Moses and Elijah ie unius REI. Matt 173 Acts 321-23 Luke 117. delivering the true word. John 11. from the wilderness Rev 126 to prepare a people for the Lord's return. God our Father will not put any child of his into a hell fire no matter what Their sins. It never Entered the heart or mind of God to ever do such a thing Jer7 31 Jer 195 (God is not a religious maniac as Salafis Islamists and Pharisees etc ...). Turn your heart to the children of God. A gift is now delivered and proven to the whole world as a witness Matt 0014 .. A righteous judge ALL gathers evidence before making a Judgment. If you are called to know the true word-Prove all things. God chose unius REI.
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 synnek1 Ihatenewlyout --[I'm sorry for you for this your story with Satan because Satan is bad]--- the fact that you can not speak with me confidentially? this really is a very bad sign .. but I do not think that it is for an your responsibility .. I do not I want to do you harm never! In fact your life is precious to me I know your identity but for me will always be a secret your identity! I do not I will never hurt you! but my wrath will hurl against the powerful who have stolen the sovereignty to the Kingdom of God. because I am Unius REI
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 synnek1 Ihatenewlyout -- il fatto che voi non potete parlare con me confidenzialmente? questo è veramente un segno molto cattivo.. ma io non ritengo che sia una vostra responsabilità.. io non vorrò fare a voi del male mai! infatti la vostra vita è preziosa per me io conosco la vostra identità ma per me sarà sempre un segreto la vostra identità! io non vorrò mai fare del male a voi! ma la mia ira si scaglierà contro i potenti che hanno rubato la sovranità al Regno di Dio.. perché io sono Unius REI
 UniusRei3
 .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

 [rebellion against the Kingdom of God is rebellion against Jesus] Judgment is coming! Repent and Prepare ..... Follow Jesus and Trust God! 1 Corinthians 69. Do not You Know That the unrighteous will not inherit God's kingdom? Do not be deceived No sexually immoral people idolaters adulterers or anyone practicing homosexuality .. etc. .. THE ONLY WAY TO THE FATHER (GOD AND HEAVEN) IS THROUGH JESUS ​​CHRIST. PREPPRERS NIGHTMARE REV 612-17 .... 15. Then the kings of the earth the rulers and the military chiefs the rich and the powerful and all other people slave and free hid in caves and Themselves? under rocks on the mountains. 16. They called out to the mountains and to the rocks "Fall on us and hide us from the eyes of the one who sits on the throne and from the anger of the Lamb! 17. The terrible day of Their anger is here and who can stand up against it? .. Or hide? TRUST GOD and Not Man!

. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession [Egypt saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT 15 years in prison for mother and seven children converts to Christianity.] Suspicious of the young man from the documents he as carrying where he had changed its name to Bishoy Malak Abdel-Massih police agents interrogated him for hours until he confessed his conversion to Christianity as desired by the mother. The judges then decide to stop not only the woman but all of her children and seven clerks from the registration office responsible for changing the documents. An individuals religious faith is listed in Egyptian identity cards. Christians converted to Islam for various reasons that attempt to return to the religion to which they belong have enormous difficulty in correcting their names on the documents. This leads many people to forge them risking prison. The reverse process ie the transition from Christianity to Islam is not hindered and in many cases is favored by the very Registry officials.

 kingIsraelUniusREI . ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real?
[scientific evidence Jesus in 332 Old Testament prophecies] Dr. Walter C. Kaiser Jr. is owner of Old Testament at Gordon-Conwell Theological Seminary. Recognized to internationally as scholar of the Old Testament has published more of 30 books. Introduction not there is no better teacher on the question if Jesus is between the pages of the Old Testament teachings of our Lord Jesus himself was He to declare in John 539 "You [Jews] the Scriptures [that at the time were the 39 books of the Tanakh / Old Testament] .... They are those that bear witness of me. " This statement should already close the question. Still more known is the moment when Jesus said Cleopas along with an not another disciple appointed as they walked on the road to Emmaus that first Easter Sunday saying "'O foolish and lenses of heart

 kingIsraelUniusREI . ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real?
[scientific evidence Jesus in 332 Old Testament prophecies] to to believe that all things that the prophets have spoken not the Christ have to suffer all this and enter the his glory? "And beginning with Moses and all the prophets [Jesus] explained to them in all the Scriptures [ie the Old Testament] the things that concerning Himself "(Luke 2425-27). Even King David prophesied the resurrection of Jesus in the far 1000 BC when he saw what that had to happen namely that Jesus not it would be "abbandon [ed] ... in Sheol [or in the grave] neither ... that your Holy One see decay" (Psalm 16 8-11 Acts 230-31). So not is a surprise that we find Jesus present in the events and the prophecies found in the Old Testament. It is only logical to find that Jesus was both truly present in the Old Testament and accurately prophesied and that He would come before as our Savior and then in a second coming next would have appeared

 kingIsraelUniusREI . ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real?
[scientific evidence Jesus in 332 Old Testament prophecies] as the King sovereign of the whole earth. n the state of events is so unusual possible because Jesus is He that it was that is that is! It is sad to say this but too many believers not become aware of his real presence in the Old Testament and of the many prophecies of His first and His second coming. To reply to this need we examine first those instances when He appears in a Christophany in the Old Testament times. Then of take note of following some of the many prophecies of His two comings. Appearances of Christ in the Old Testament. Jesus was seen first in the Old Testament as the person that appeared as "the Angel of the Lord" in the His appearing suddenly in front of the servant Sarai Hagar (Genesis 167). After this event he continued to appear occasionally in the more ancient books of the Old Testament.

 kingIsraelUniusREI . ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real?
torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디. [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu. [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] questa è la mia preghiera soltanto e non ci può essere una preghiera che può essere fatta per annullare un altra preghiera... Gesù è stato chiaro in questo quando. lui ha detto "le preghiere ed i riti dei satanisti? sono completamente inutili!" ... come a dire ... sono soltanto un lavaggio del cervello per loro stessi.. un modo per loro di diventare schiavi del male e tutti sanno che il male non può portare al bene.. infatti nessuno al mondo è più infelice del peccatore!

 UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
sorry se io sono tornato sulla pagina ma io non sarei venuto se io non avevo qualcosa di molto importante da dire e che deve essere detto 1. i satanisti di youtube loro credono che sia importante prendere la prima posizione di questa pagina(ma questo è molto patetico) 2. ma per me questo non ha nessuna importanza perché io non sono la magia io sono soltanto la fede pura nel nome di Gesù 3. infatti Unius REI non è qualcuno che vive in un sito web e lui non ha bisogno di seguire una qualche procedura rituale per ottenere i suoi scopi soprannaturali.. 4. il mio lavoro su questa pagina ha per me soltanto un valore informativo così non ha senso per il mio ministero UNIVERSALE ETERNO METAFISICO DIVINO di essere o di non essere in internet
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ][ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] lol. (hanno diretto [redirect] questa pagina altrove) lol. e che le preghiere dei satanisti non servano a niente? proprio io ne sono la dimostrazione! infatti anni fa i satanisti dissero che loro stavano facendo molti sacrifici umani (precisamente fu detto "scorrerà molto sangue") sull'altare di satana per fermare il mio ministero... e come tutti potete vedere? il mio ministero ha avuto un successo crescente sempre maggiore di gloria in Gloria per la sola Gloria di Dio!
 http//www.youtube.com/user/theyearinreview/feed?filter=1
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?

you can say this to all Satanists family IMF NWO in all world from me! why I am UNIUS REI! in Jesus's name! [[Against blasfemy]] God wants to humbling the Catholic Church. "heavily." (sorry but you are something that God has not provided!) In fact after 600 excommunications against Freemasonry 1). the Church has lost its historic battle against the "synagogue of Satan" of Jewish Illuminati. They forced the Pope to every humiliation ... 2). pray for the victims of September 11 (ie to justify) the State crime that was done by the CIA and MOSSAD as everyone knows and as has stated the President Cossiga. 3). to accept the sword of vassal of the criminal King of Saudi Arabia's mass murderer of innocent Christian martyrs and the slave trader! He who along with everyone Muslims "Wahhabis" are been sodomized by 33 demons violent homosexual .why even Muhammad has the same treatment!

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
4). must consent to an act of Satanism in the historic visit to the Synagogue of Rome that is a framework consisting of the numbers of the Kabbalah which is the science luciferin to dominate and plunder up to the extermination of all peoples through the banking and seigniorage his New World Order argument which for me in youtube in four years it was impossible to discuss with any jew in the world! As well as no Muslim has ever condemned the Sharia and the total lack of freedom of religion for to have taken both the road of the hell! In conclusion .. "In fear that it could become Pope one of the many bishops"heretics""modernists".­

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
4). must consent to an act of Satanism in the historic visit to the Synagogue of Rome that is a framework consisting of the numbers of the Kabbalah which is the science luciferin to dominate and plunder up to the extermination of all peoples through the banking and seigniorage his New World Order argument which for me in youtube in four years it was impossible to discuss with any jew in the world! As well as no Muslim has ever condemned the Sharia and the total lack of freedom of religion for to have taken both the road of the hell! In conclusion .. "In fear that it could become Pope one of the many bishops"heretics""modernists".­

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
. His Holiness John Paul II he claimed that his best friend His Holiness Benedict XVI become his successor! So you can not Ossanna one to denigrate each other it is because of all your lies your sacrilege .. that "I prophesied against you a violent death which however it will be premature death the conclusion of this damn your life if you not remove immediately this your video of blasphemy which is an insult to every man who wants to believe himself a civilized person! " In fact what you have done is blaspheme against Holy Spirit ie the Innocent Blood precious of Jesus Christ. that is the only hope of mankind! so begone! cursed in that flame of destruction and despair infinite prepared by God for all the demons before the foundation of our time! amen

pierrekaul ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
very good videos and a nice channel

arcticblueice ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
Have a great weekend my friend ~ May the love of Jesus Christ fill your heart and may the peace from God Almighty fill your soul. I bless you in the name of the Lord.

RobertBurleson ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
Thanks for sharing [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] God bless you ...Robert

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
[on the most important page in the world!]] [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] to all governments and to all the Masons - 1. because you have not said what you know with Francesco Cossiga and with all the secret service? about "September 11 has been done by the CIA and by MOSSAD for preparing the invasion of Iraq." 2. because you have sold the monetary sovereignty (banking seigniorage) of the your people at the satanist jews Rothschild and his IMF of enlightened? -you will do a bloodbath! I am Unius REI against you for to protect all whole human race before the Court of God and before the trial of the story against you I accuse you of genocide and high Treason against the Constitution! Yes! I accuse you all!

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
Allahuakbar [Egypt] you have heard as the Turks have said "Armenians" is the word of a grass!"Of all Muslims? You were been the only one who was not capable of doing the genocide of Christians namely that is dirty work that Muhammad said to do to you! Now those guys of the Copts? they are not guilty if you're gay and if they have survived to 1400 years of massacres rapes kidnappings robberies abuse violence and all atrocities! now? or you taketo kick ass all the men of religion from politics and hunted them? this way you give up sharia immediately and forever! or we will do this nuclear world war where At last this damn Koran will be abolished for ever! Because where Christians have failed? Satanists Jews of enlightened IMF_NWO? they do not fail! Allahuakbar also You speak of the Christian martyrs?

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] YourtubeTerminated the Satanist mistafield ie the employee of the CIA-MOSSAD? He Is A Traitor to His people like every other Satanist! Traitor with enlightened its monetary Sovereignty stolen from the all peoples that is the accomplice of the Banks of enlightened Jews lobby of NetWork 666 Rothschilds the seigniorage banking ie the criminal 11-09 Bush and His 322 as New World Order? h Defends now Also the killers of Muslim sharia law! .. Because there is only one truth! Satan is one big family! In fact the beasts are Killed Among Them but then are Part One of only jungle! I as a Christian? I am happy to live for faith in the Kingdom of God and not to be with my heart in this the world of shit of Satanists masonry and Share! You have Christ Betrayed? Keep up this hour 3 ° nuclear WW In your asssssss!

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Iraqikurd4ever-- Rothschild and Bush pretend to be Christians or jew but one is 666 while the other it is 322! the world is already in the hands of Satanists! you all the Muslims? you you're having too much fun in Iraq against innocent Christians as if they were guilty of something? then would not have to be passed of the 1200000 to only 200000 survivors only you are all full of the Satanism of Muhammad!

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
[[he blocked me]] [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Iraqikurd4ever - .. Come out Coward! excrement of a Muslim that is the child of the relationship monstrous Between Mohammed and the devil! Do not hide yourself behind your computer! evil coward of a Muslim the servant of the Donkey Muhammad criminal the full of demons! In fact you can not be a servant of Allah! how can you ask for your compassion for people? If you do not know to have compassion for other people? How think you have the freedom to be a Muslim though then you choke the freedom to to Christian That Can not Be So? Hell is the place of Muslims criminals like you!

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] sonofpikaia - no! has never existed Precambrian time. for the calculation of the ages? the traitors have only 2 values on seven so arbitrarily are been equate to zero the missing values ​​.. because all the fossils are only found in sedimentary rocks? Then all the fossils are of about 3000 years because the water of the "Flood Universal!" has washed away part of the material radioattivo thus the whole system of evolution? is a gigantic hoax! is in fact the Crime ideological of Bankers Jews enlightened why they are anti Christian because they are the synagogue of Satan

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]at 40% of all the good men of the human race of every people and every religion -- true men criminals who are abominable? they are 60%​​ that is all those who are predestined to go to hell. but they do not have the anointing that is the benevolence of God and not have the protection of their Unius Rei .. are only dust all them who were destined to die in this war "However in every way thou shalt not be afraid because God is in control!"

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
cometblazt Commento al tuo video Kabbalah Talmud Zionism Perpetuated Evil IMF NWO 2of3 jews were expelled from every nation for their evil wys their cruelty exploitation of working peoples since they never worked the land but exploited the tenant peasants with high IMPOSITIONS. everywhere the vecinity of jewishc communities non jewish children were ritually sacrificed in their blood cult this is extensively documented in hundreds of documents in local archives. they destroyed russia in the bolchevik revolution and comited the genocide of 40 million non jews the real holocaust

az99920 ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
كويتي بحق ! ثلاث سنوات ونحن اصدقاء الا تتذكر تعليقاتي موجوده انا انقطعت لضروف تم قطع قناتي لفتره ليس قصيره وحاولت ان اضع قناه لكن فشلت وخسرت كثير من الاصدقاء لكن الان سعيد بالعثور عليك لك تحفظات في نفسك ولكن انا لا اري من منظور ديني ولا احمل كرهه لليهود او النصاري ياصديقي انت لا تذكر كويتي بحق هو انا وليس واضع الاسم لتخفي ولي فتره طويله لم ادخل الشبكه لكن سعيد واشعر انك سعيد لذلك لاني افتقدك بحق)*

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
az99920 أي السابقين superlion ***--♰alleluia. ومن قال لك لا يمكن لصديقي لفترة من الوقت؟ أنا أكره الشريعة ومحمد، ولكن ليس من المسلمين أو الإسلام az99920 ie ex-superlion***--♰alleluia. Who told you not to be my friend for a while? I hate Sharia law and Mohammed but not Muslims or Islam chi ha detto a te di non essere il mio amico per un certo tempo? io odio la sharia e Maometto non i musulmani o l'Islam

wingully ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
awaa lay o'come saa laam well o'come saa laam wash wish you well future

hashbury09 ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
Zareb - Higher Level

RettaDottrina ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
Christos anesti fratello ;)

wingully ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
WELL THEY ARE LIKE NAZIE AND OTHER ACCOUNT'S OF BANKING

wingully ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
IT'S A GOD GIVEN RIGHT BUT ITS SAD BUT WILL TAKE PLACE AS FIRE LIKE'S THE AIR OF ALLAH AWAA

wingully ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
well thats god's will those who change the QURAN MAJEED FROM QUMRAN VILLAGE AGE'S AGO AND CAN NOT REASON << SAALLAH TO BRING PEACE AND CAN NOT PROVIDE SERVICE TO ALL HUMAN'S THEN IT'S YOUR RIGHT AS IT EFFECT'S YOU AND OTHER'S AROUND THE WORLD

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
video War by Deception Director's Cut (911 and Iraq lies from the same cabal) Caricato da Rys2sense in data 03/lug/2011 The best film on 911 or the Iraq War. Oh look the comment section taken over by missile tards. Imagine my lack of shock. Just ignore a 3hr film and shoot your mouth off about your nonargument based on authority and ignorance. If you are one of these idiot that think the US decided to blame a hijacking on al qaeda but then used a missile for no reason instead then see the attached video called a plane hit the pentagon baby steps for retarded kooks.

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
It's easy to pick apart loose change with its missiles pods and complete absence of who or how anyone got bombs in the buildings it's easy to pick on Alex "illuminuts" Jones and easy to pick on David "lizard-aliens" Icke etc but it's not easy to pick apart work and film grounded in verifiable reality which is what I have done. my site http//www.rys2sense.com/anti-neocons/ No DVDs because the quality sucks. I do not have the means to burn a 3hr film on two disc and mail them from Japan. Just download it yourself and burn a DVD if you need to watch it on a TV. Best thing to do is to send the link around. Zionism is also a political ideology not a race.

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]wingully --♰alleluia. my friend I can not seem to translate into Italian what you write in English However if Islam does not renounce at Sharia? through which they kill Muslims so many innocent Christian martyrs? Then we will be forced to go to the 3 rd WW nuclear! in this way that Islam will be abolished destroyed as it was abolished the Nazis! amico mio io non riesco a tradurre in italiano quello che tu scrivi in inglese tuttavia se l'Islam non rinuncia alla sharia? attraverso cui i musulmani uccidono tanti cristiani martiri innocenti? poi noi saremo costretti ad andare alla 3°WWnuclear! è in questo modo che l'Islam sarà abolito distrutto come è stato abolito il nazismo!

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]YourtubeTerminated mistafield the satanist istitutional--♰alleluia. only you'll be finished not youtube! wh Iamyoutube and NWO for my kingdom of Palestine [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Israel.pax. amen. hallelujah!! but how many Satanists they come to work in youtube all paid by enlightened Jews with the money that they have stolen from us all peoples through the seigniorage banking? but for me unius Rei kill a Satanist or kill them all together? is the same thing! why I can act at global level in a collective way this is the metaphysical that is the same energy which from nothing created the universe! ma quanti satanisti vengono a lavorate in youtube tutti pagati dagli ebrei enlightened con i soldi che loro hanno rubato a noi tutti i popoli attraverso il signoraggio bancario?

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]johnwaynegacy94 --♰alleluia. no! i am not nazi why I am universal brotherhood shalom + salam = blessings too [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]mistafield --♰alleluia. do not laugh always the wife of the thief ie satana! non ride sempre la moglie del ladro!

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
No! YouTube will not be done terminated because this is my office the seat of my government on the world! someone has overlooked the fact that I am the Mahdi in fact I will save Islam from Satanists American 666and Rothschild and 323 Bush thus in this way Muslims will eventually do stop to do stop evil against the innocent Christian martyrs! no! youtube non sarà terminato perché questo è il mio ufficio la sede del mio governo sul mondo! qualcuno ha sottovalutato il fatto che io sono il Mahdì infatti io salverò l'Islam dai satanisti americani 666 Rothschild e 323 Bush così in questo modo i musulmani finiranno di fare del malecontro gli innocenti cristiani martiri!

wingully ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
awaaz azaan awaa awaar saa laam awaa o'com saallah saa laamthe first three letter's in the QURAN MAJEED READ WELL MEANING ALIF LAAM MEAM. ALIF <<MEANING SACRIFICE FIDAH AND QURBAAN LAAM <<MEANING ONE ALONE MEAM <<< MEANING IS ARMEAN MANZURE EXCEPT LOVE

wingully ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
fish out of water the moo << mouth open to breath water like you breath in light water air<<< saa to bring back from death you open the door of the moo << mouth to give saa <<< air or awaa << as the laam << alone traped. this is how you get awaa lay come saa laam asaas << compassion . asaas laam awaa lay come saa laam awaa lay come awaa lay come saa laam. as jesuse lay alone in the cave who gave a kiss of life like a empty balloon under the flower's. think about it

shadsjoe ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
Hi sorry about the delay in contacting you ... internet problems with my computer plus a little holiday!!! Time does fly!!! Nice to be intouch great channel do have a great week ahead. Regards. Joe. (Simply Shadows).

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]opalosis-♰alleluia. you're a Nazi communist a Muslim Sharia! You're the evil! you are the negation of democracy and tolerance! Who prevents against you to write on this page? t blasphemer and your ideas (if they are not shameful)? girls you're doing a job for satan .. if you believe to have a reason? you can take your reasons because in contrast? Your attitude without motivation or acceptance of a dialogue? it's just an attitude of bullying tu sei un nazista di comunista un musulmano della sharia! tu sei il male! tu sei la negazione della democrazia e della tolleranza! Chi impedisce a te di scrivere su questa pagina? chi insulta te per le tue idee(se queste non sono vergognose)? ragazo tu stai facendo un lavoro per satana.. se tu ritieni di avere una ragione? tu puoi portare le tue motivazioni poiché contrariamente? il tuo atteggiamento senza motivazioni o accettazione di un dialogo? è solo un atteggiamento di bullismo

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi
MercyChristLord (7 ore fa) ]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰[. [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] AGAINSTALLFAMILIESOFSATAN-♰alleluia. [Psaume 6] [11] rougir et trembler mes ennemis confus indietreggino instantanément. Amen Alléluia Alléluia Alléluia Alléluia Amen Amen Alléluia Alléluia Alléluia Alléluia Amen [11] Arrossiscano e tremino i miei nemici confusi indietreggino all'istante. Amen Alléluia Alléluia Alléluia Alléluia Amen Amen Alléluia Alléluia Alléluia Alléluia Amen au nom de Jésus

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]AGAINST ALL FAMILIES OF SATAN -♰alleluia. [Psalm 6][11] blush and tremble my enemies confused indietreggino instantly. amen alleluia hallelujah amen alleluia hallelujah amen alleluia hallelujah amen alleluia hallelujah [11]Arrossiscano e tremino i miei nemici confusi indietreggino all'istante. amen alleluia hallelujah amen alleluia hallelujah amen alleluia hallelujah amen alleluia hallelujah

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]AGAINST ALL FAMILIES OF SATAN -♰alleluia. [Psalm 5] [5] You are not a God who delights in evil;with you the mansion is not evil;[6] fools do not hold your gaze.You hate all who do evil[7] do perish liars.The Lord abhors bloodthirsty and deceitful. [10] There is no sincerity in their mouthis full of treachery on their hearts;their throat is an open gravetheir language is all flattery.[11] Condannali O God to succumb to their plotsfor their many crimes scatterbecause you have rebelled. [salmo 5][5]Tu non sei un Dio che si compiace del male;presso di te il malvagio non trova dimora;[6]gli stolti non sostengono il tuo sguardo.Tu detesti chi fa il male[7]fai perire i bugiardi.Il Signore detesta sanguinari e ingannatori.[10]Non c'è sincerità sulla loro boccaè pieno di perfidia il loro cuore;la loro gola è un sepolcro apertola loro lingua è tutta adulazione.[11]Condannali o Dio soccombano alle loro trameper tanti loro delitti disperdiliperché a te si sono ribellati.

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]against all races of satanists-♰alleluia. [Psalm 9][18] Tomino the wicked in hellall the nations that forget God (Sharia Zionism racism reincarnation enlightened). [20] Arise O Lord not man prevail before you are judged the people.[21] Fill them with fear O Lordknow the people who are mortal. [33] Arise O Lord raise your handDo not forget the poor.[34] For the wicked despise Godand think "I do not call to account"? Break the arm of the wicked and evil;[36] Punish her ​​sin and can not find it. [39] to do justice to the orphan and the oppressed;and no more terror strikes the man made ​​of earth.

ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi
 [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]