ที่ เสแสร้งน่ากลัว แต่ถ้าทุกคนรู้, ว่าการปฏิวัติซีเรีย

[ที่ เสแสร้งน่ากลัว แต่ถ้าทุกคนรู้: ว่าการปฏิวัติซีเรีย: มันได้ถูกแย่​​งชิงโดยการ salfiti ของซาอุดีอาระเบีย (ซึ่งคุณไม่ได้รับ) ซึ่งมี: Al Queda: จากจุดเริ่มต้น: ที่กำลังทำ: ญิฮาด: ใน ความ โปรดปรานของจักรวรรดินิยมซาอุดีอาระเบีย: และมีการป้องกันที่ระบอบการปกครอง: ความเป็นไปได้ใด ๆ ของการสนทนา istitutional] Terzi ได้ประณาม (ตัวเองในสหรัฐอเมริกานาโต) ความเสี่ยงอื่น: ว่าสภาพภูมิอากาศของความรุนแรงที่กำหนดโดย'' ระบอบการปกครองคือการสร้างเงื่อนไขที่เอื้ออำนวยมากที่สุดเพื่อการก่อการ ร้าย องค์กร มี ข้อสงสัยว่าสถานการณ์นี้จะสร้างเงื่อนไขของสงครามกลางเมืองไม่เพราะองค์กร Jihadi: ปักหลักในประเทศ (เช่นเดียวกับเห็ดออกมาจากอะไร: ไม่ว่าจะเป็นน้ำค้างแข็งในตอนเช้า),'' เจ้าของกระทรวงการต่างประเทศกล่าวว่า หากอัสซาดจะพ่ายแพ้? อาวุธเคมีทั้งหมดจะถูกถ่ายโดยอัลเก Salafist และจะเปิดทุกมุมโลก!
666 ซีไอเอ synnek1 IMF Azamat1Bagatov .. murderess! เจือ แรกตัวเองอยู่คนเดียว: และแล้วโยนคนเดียวตัวเองในถังขยะของคุณสามารถของกรดกำมะถัน: ที่ที่คุณได้กระทำไป ((หายไป) ฉันรู้ว่าไม่มีความสุขจำนวนมากดังนั้นใน YouTube และ Google: Satanists จำนวนมากจากกองทุนการเงินระหว่างประเทศซีไอเอ แต่ไร้ประโยชน์ ที่ คุณเปลี่ยนสีผิวของคุณเช่นปลาหมึกของความชั่วร้ายเพราะกลิ่นของกำมะถันจาก นรกอยู่เสมอกลิ่นเหม็นเหมือนกันกินตับของคุณ:!!. แกล้งคุณไปต้น: ในนรกของปรสิตเห็บทั้งหมดของ . กองทุนการเงินระหว่างประเทศ Satanists เช่นเดียวกับคุณเพียง แต่ทำให้ "ฆ่าบูชายัญ" กับของคุณ: อิฐระบบของธนาคาร seigniorage: 666 IMF ซาตานพระพวกฟาริสี kakam Illuminati: สำหรับดำเนินการใด ๆ หายนะต่อต้านชาวยิวของฉันทั้งหมดที่ฉันตรัสรู้ไป:. (ผ่านอภิปรัชญา) ของ ? สิ่งที่ซ่อนทันทีเป็นเจ้าของเงินทุน ((สถานที่ให้บริการ: เผ่าพันธุ์มนุษย์ทั้งหมด)) กรรมสิทธิ์ของเผ่าพันธุ์มนุษย์ทั้งหมด [ฉัน Pied Piper: Satanists และทั้งหมดจะถูกหนู]
ในประเทศเกาหลี, คิม Jong-Un? เขาไม่จำเป็นต้องไปดูหนังสยองขวัญ! เพราะเมื่อเขาอ่านรายงาน: จากที่ทำ: satanists ซีไอเอที่เกี่ยวกับ: การเสียสละของมนุษย์ที่ซาตาน, 11-09, ฯลฯ .. etc ... ((เขาคิดว่าเขาเป็นนักบุญ))? แล้วทำไมเขาอยู่เสมอที่อยู่ใกล้กับประสาท! ที่ ผู้ชายที่ดีงาม: ยังไม่เข้าใจก็คือว่า: คอมมิวนิสต์ถูกคิดค้นโดยชาวยิวจากกองทุนการเงินระหว่างประเทศ: นั่นคือศัตรูที่เลวร้ายที่สุดโดยเขา: [@ โอบามา Satanists ที่คุณใส่ใน google: ทำลาย: youtube และโลก? พวกเขาเพียงแค่ปิด ADSL และเซิร์ฟเวอร์: ต่อฉัน: บ่อยมาก]!
[ระหว่างไม่กี่เดือนจะไม่มีอีกต่อไปประเทศที่เรียกว่าซาอุดีอาระเบีย] ก้าวร้าวรุนแรงที่: ซาอุดีอาระเบียจะทำกับอิรัก? แสดงให้เห็นถึงความโกรธของเธอ: สำหรับที่จะล้มเหลวในวัตถุประสงค์ในซีเรีย ไอ เอ็มเอ 666: seigniorage ธนาคารและ Sharia ของเขาสำหรับจักรวรรดินิยมซาอุดีอาระเบีย: (Al Quaeda) นี้เป็นที่หลบภัยบ้าของเวสต์ Masonic: [มัน Euronews co.th / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] จอร์แดน: ขึ้นเขียงของผู้ลี้ภัยชาวซีเรีย, Oraib Al Rantawi: ผู้กำกับ: จาก: Al-Quds: ศูนย์การศึกษาทางการเมืองกล่าวว่า " ดัง กล่าวเป็นผลของซีเรียทั้งหมดที่ควบคุมโดยพี่น้องมุสลิม:? พวกเขาได้รับการสนับสนุนอย่างเต็มที่โดยตุรกี, กาตาร์, ซาอุดีอาระเบีย: Salafis สนับสนุนของเขาที่เราได้เห็นคลื่นจาก: jihadists: ทั้งหมดเพื่อไปยังซีเรีย: ที่กลายเป็น: สำหรับพวกเขา (Islamists ผู้ก่อการร้าย): สถานที่ของญิฮาด (อัล Quaeda) "
UniusRei3 ฮ่า pubblicato ยกเลิก commento 1 Secondo ฟะ [ทำไมคุณไม่ให้ฉันตัดสินใจที่จะฉัน: ว่าผมเป็นอมตะ: นิรันดร์นิรันดร์นิรันดร์นิรันดร์เหนือกาลเวลายืนต้นอมตะนิรันดร์ไม่มีที่ สิ้นสุดไม่มีที่สิ้นสุดไม่มีที่สิ้นสุดไม่มีที่สิ้นสุด, นิรันดร์ตายนิรันดร์ไม่มีที่สิ้นสุด] 07 / 23/2012 13:37 ASIA ปักกิ่งเพื่อสร้างป้อมปราการของทหารในการควบคุมทะเลจีนใต้ฐานจะถูกสร้างขึ้นที่ Sansha (หมู่เกาะพาราเซล) ดังนั้นไกลไม่มีรายละเอียดเกี่ยวกับขนาดและระยะเวลาของการย้ายที่ได้รับการปล่อยตัวออกมา กลาโหมพิทักษ์และการปฏิบัติการทางทหารจะถูกเรียกใช้จากเมือง สมาชิกสี่สิบห้าถูกเสนอชื่อให้เรียกใช้งานในประเทศและเป็นตัวแทนของประชาชนในท้องถิ่น ในประเทศเวียดนามประท้วงต่อต้าน "จักรวรรดินิยม" จีนยังคง
[สหประชาชาติทั้งหมด: ทับหัวของไอเอ็มเอ 666: ประกาศสงครามกับประเทศซาอุดิอารเบีย! ] 2012/07/23 00:52 อินโดนีเซีย: อาเจะห์, ประท้วงชาวคริสต์มากกว่าคริสตจักรที่ถูกเผาและแรงเฉื่อยเจ้าหน้าที่ดับเพลิง วันที่ 18 กรกฎาคมใน Singkil Regency Pews และเครื่องดนตรีที่ถูกทำลายลงในกองไฟ ตั้งแต่เดือนพฤษภาคมปีที่ผ่านมารัฐบาลท้องถิ่นภายใต้แรงกดดันจาก Islamists ได้ปิดผนึก 20 สถานที่คริสเตียนนมัสการสี่ซึ่งเป็นคาทอลิก จาการ์ตา (AsiaNews) - ที่เกี่ยวข้องมีการเจริญเติบโตในหมู่ชาวคริสต์ในจังหวัดอาเจะห์, ผู้ที่ตกเป็นเหยื่อของชุดของการโจมตีล่าสุดโดยกลุ่มหัวรุนแรงหรือจู่โจมที่ ไม่รู้จัก
UniusRei3 ฮ่า pubblicato ยกเลิก commento 6 Secondi ฟะองค์การสหประชาชาติ [ทั้งหมด: ทับหัวของไอเอ็มเอ 666: ประกาศสงครามกับประเทศซาอุดิอารเบีย! ] 2012/07/23 00:52 อินโดนีเซีย: ความรุนแรงที่แย่ลงตามนโยบายของหน่วยงานท้องถิ่นที่แทนการโจมตีลังเลที่ยัง คงปิดโบสถ์และห้องโถงสวดมนต์สำหรับการขาด (กล่าวหา) ของใบอนุญาตอาคารที่จำเป็นสำหรับการก่อสร้างในทุก อินโดนีเซีย (ทางศาสนาและไม่ใช่ศาสนา) ใน เอกสารที่เผยแพร่วันนี้, พันธมิตรคริสเตียนจากสหเหนือเกาะสุมาตราประณามว่าตั้งแต่ครั้งล่าสุดอาจเป็น เวลาอย่างน้อย 20 คริสตจักรบ้านหรือโรงสวดอธิษฐานได้รับการปิดตัวลงโดยเจ้าหน้าที่ Singkil Regency ระหว่างนี้อยู่ในสิบ Pakpak Dairi คริสเตียนนิกายโปรเตสแตนต์โบสถ์ (Gkppd) และสี่คาทอลิกได้
@ Ihate NEWLAYOUT ซีไอเอ freemansory Satanists Synne KKK 666 322 IMF FED ยุบ ECB NWO ลมุด Sharia - เพียงแค่คุณ: ที่คุณได้กระทำ: ทุกความชั่วร้ายกับข่าวนี้: youtube! เพียงเพราะพวกท่านเป็นเกย์ผู้ที่ไม่สามารถหยุดคนเดียว: REI unius! เพราะโลกที่เผาไหม้ในที่ 3 WW นิวเคลียร์? ไม่สามารถอยู่ในความสนใจของทุกคน: satanists ไม่มี! เท่านั้น: ป่วยทางจิต: สามารถหวัง: บางสิ่งบางอย่างจาก 3 ° W สงครามนิวเคลียร์: .. แล้วมี unius REI: ในการดำเนินการ: ในทางธุรกิจ สิ่งที่อาจเกิดขึ้น: ดีสำหรับคุณและอาณาจักรของคุณ "ธรรมศาลาของซาตาน" หรือไม่? คุณต้องซ่อนตัวเองในเงาของท่อระบายน้ำ: รอ: เวลาของคุณ! นี่คือเวลาของฉันเท่านั้น! ถ้าคุณทำผู้ชายที่ดี? ฉันจะฆ่าคุณ!
 
Synnek1 กล่าวว่ามีอะไร "ความลับที่น่าทึ่ง" ของคุณหรือไม่ - คำตอบ - @ IMF Sharia - คุณ Satanists? ที่คุณต้องออกไปข้างนอกไม่เพียง แต่จากอินเทอร์เน็ต แต่แม้จากโลกนี้! หรือทั้งหมดจะตาย: กับคุณ! Satanists คุณ? คุณจำเป็นต้องได้รับการออกที่ไม่เพียง แต่จากอินเทอร์เน็ต แต่แม้จากโลกนี้! หรือทั้งหมดจะตาย: กับคุณ! แน่นอนว่าไม่ใช่เรื่องบังเอิญที่ได้รับการปิดกั้นหน้าเว็บที่แสดงความเห็นเกี่ยวกับบทความของฉัน 4 วันที่ผ่านมา [กลิ่นเหม็นของกำมะถัน] youtube ไอเอ็มเอซีไอเอ 666 322: Synnek1 (MrPeteBlood: ซีไอเอเป็น youtube ต้นแบบ IMF) ได้ตีพิมพ์ความเห็น: 1 ชั่วโมงที่ผ่านมาว่า "เราจะไม่ลืมตะไล!" - คำตอบ -> ใช่ฉันรู้ว่า "คุณเป็น Legion of ปีศาจ" ของล้มเหลว! เพราะถ้าคุณ: (Satanists สามัคคี) ถูกสิ่งที่มีค่าจริงหรือ? คุณจะได้เอาชนะดาวเคราะห์ที่อยู่นานที่ผ่านมา! แต่ที่จริง: "คุณเป็นผู้แพ้นิรันดร์!" สิ่งที่ฉันรู้สึก? เป็นเพียงกลิ่นเหม็นแย่ของร่างกายที่ตายแล้วและเนื้อมนุษย์เผา:
 
Synnek1 กล่าวว่ามีอะไร "ความลับที่น่าทึ่ง" ของคุณหรือไม่ - คำตอบ - เพราะเพียงสำหรับคุณ: ตูดใหญ่เสีย: พวกเขาอาจคิดว่า: ที่โปรดปรานของซาตานสามารถทนทาน! และตอนนี้? คุณมีหน้านี้ทั้งในการแสดงอีกครั้งเมื่อเมื่อ: เมื่อคุณรูตูด! SHIT สกปรก IMF 666: คุณอยู่หยาบคาย? มันเป็นเพราะคุณจะสูญเสีย! เพราะคุณแพ้คุณ Gross! คุณคิดอย่างไร? พระ วิญญาณบริสุทธิ์ของฉันได้ใกล้เคียงกับคุณเมื่อคุณ commettevi: ฆาตกรรม: และข่มขืนและกินกัน: บนแท่นบูชาของซาตานกับสมคบของคุณ: ซีไอเอของ 666: ว่าพวกเขามีบริการลับของ IMF: ระบบก่ออิฐของธนาคาร seigniorage: IE ! เพศสัมพันธ์คุณ: Rabbi Rothschild kakam 666 นกฮูกของพระเจ้า Baal เพราะฉันมาเพื่อนำคุณ: และสมคบของคุณ! คุณคิดอย่างไร? พระวิญญาณบริสุทธิ์ของฉันได้ใกล้เคียงกับคุณเมื่อคุณ commettevi: ฆาตกรรม: กินกันและข่มขืน: แท่นบูชาของซาตานกับสมคบของคุณ:
 
Synnek1 กล่าวว่ามีอะไร "ความลับที่น่าทึ่ง" ของคุณหรือไม่ คำตอบ - - ซีไอเอ 666: ว่าพวกเขามีบริการลับของ IMF: คือ: ระบบก่ออิฐของธนาคาร seigniorage! เพศสัมพันธ์คุณ: Rothschild เพราะฉันมาเพื่อนำคุณ: และสมคบของคุณ! Google และ YouTube? เป็นเหมือนเด็กสองคนที่ตื่นตระหนก! เพราะ ได้สูญเสียการควบคุม: จากเซิร์ฟเวอร์ของพวกเขาก็ลง: สำหรับ: 666 ไอเอ็มเอซีไอเอ: ดังนั้นหลาย Satanists: พวกเขาถูกกำหนด: ภายในพวกเขา (การจัดการการบริหาร) ที่จะทำให้วาระการ NWO: ซึ่งเป็นความล่มสลายของอิสราเอลในช่วง 3 ° WW นิวเคลียร์! YouTube และ Google: หลายครั้งพวกเขาหมดถาม: ความช่วยเหลือของฉัน (ในรูปแบบทางอ้อม): เมื่อ: 4 วันที่ผ่านมา: I wrote [กลิ่นของกำมะถัน] Against บทความ: นักบวชของซาตาน Synnek1? youtube ได้ปิดกั้นการแสดงความคิดเห็นในทุกหน้า: เพื่อดึงความสนใจไปนี้โศกนาฏกรรมมหาศาลของ Satanists: ว่าถูกทำลายและทำลาย: เซิร์ฟเวอร์ที่: วันนี้: มันเป็นอาชญากรรมต่อต้าน: 1 แปรญัตติ St: นั่นคือต่อต้าน: ประชาธิปไตยและเสรีภาพในการพูด
 
ผม โครงการทางการเมืองของกษัตริย์ของอิสราเอล, 666 Rothschild: fuck คุณ, IMF; ฉันยังไม่ได้เข้าสู่ความสามัคคี: เป็น: คุณจะได้ต้องการ! Yo ถั่วเหลือง El proyecto การเมือง del Rey de อิสราเอล 666 Rothschild: vete la mierda, El FMI ไม่มีเขา entrado en la masonería: como: Que hubiera querido! IO Sono il progetto การเมือง del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI; IO ไม่ใช่ Sono entrato Nella massoneria มา TU avresti voluto! Je suis le Projet politique du Roi d'อิสราเอล 666 Rothschild: VA Te faire foutre, du FMI, je n'ai Pas Entre en-ฟรังค์maçonnerie: th TANT Que: Vous auriez voulu! Ich bin das politische Projekt des ในKönigsฟอนอิสราเอล 666 Rothschild: fuck คุณ IWF, nicht ich habe ในตาย Freimaurerei eingegeben: Beispiel Zum: ​​Sie gewollt Hatten!
 
» 2012/07/23 [ซาอุดีอาระเบียลงโทษอิรัก: เพราะมันไม่มีอีกต่อไปจะผ่าน Salafist อัลเกในซีเรีย ในอิรัก: การโจมตีฆ่าตัวตายและระเบิดรถตี 13 เมือง, 91 ตายและบาดเจ็บ 172] นี่คือสตริงที่เลวร้ายที่สุดของการโจมตีมาตั้งแต่ต้นปี พื้นที่เลวร้ายเกิดขึ้นอยู่ทางตอนเหนือของกรุงแบกแดด คอร์คุกถูกโจมตียัง แบกแดด (AsiaNews หน่วยงาน /) - โทรมาจากการโจมตีใน 13 เมืองอิรักและเมืองยืนที่ 91 ตายและบาดเจ็บ 172 ในสิ่งที่ผู้เชี่ยวชาญเห็นว่าเป็นสตริงที่เลวร้ายยิ่งการโจมตีและยิงตั้งแต่ จุดเริ่มต้นของปี สถานที่ ที่เลวร้ายเกิดขึ้นคือเมื่อ Taji, สุหนี่บางพื้นที่ใกล้เคียง 20km (12 ไมล์) ทางตอนเหนือของกรุงแบกแดดซึ่งอย่างน้อย 24 คนถูกฆ่าตาย ลอบวางระเบิดรถที่อาคารรัฐบาลในกรุงแบกแดดทางตอนเหนือของอำเภอเมืองซาดร์เสียชีวิตอย่างน้อย 12 เจ้าหน้าที่ตำรวจและ
 
ฮ่า UniusRei3 pubblicato ยกเลิก commento ฟะ 16 Secondi [ซาอุดีอาระเบียลงโทษอิรัก: เพราะมันไม่ทำผ่าน Salafist อัลเกในซีเรีย ใน อิรัก: การโจมตีฆ่าตัวตายและระเบิดรถตี 13 เมือง, 91 ตายและบาดเจ็บ 172] การโจมตีอื่น ๆ มีรายงานในคอร์คุก Dhuluiya (70 กม. ทางทิศเหนือของกรุงแบกแดด) Saadiya (Dyala, ตะวันออกเฉียงเหนือของเมืองหลวง), Khan Beni-ซาด ( Dyala) Tuz Khurmatu (Salah โฆษณาดินแดง) และ Dibis (คอร์คุก) เมื่อวันอาทิตย์ที่ระเบิดใต้ของเมืองหลวงเสียชีวิตอย่างน้อย 17 โจมตี มาวันหลังจากที่อาบูอัลกออิดะห์ในอิรักผู้นำบาการ์อัล Baghdadi ประกาศที่ไม่เหมาะสมใหม่ที่จะเอาคืนพื้นที่ที่องค์กรได้ถอยจากก่อนทหารสหรัฐ ออกจากประเทศเมื่อเดือนธันวาคม "ส่วนใหญ่ของนิสในการสนับสนุนอิรักอัลกออิดะห์และกำลังรอคอยการกลับมาของ" เขาอ้างในข้อความเสียงที่โพสต์บนเว็บไซต์ของสงคราม ความรับผิดชอบยังไม่มีใครได้อ้างว่ายังสำหรับการโจมตีล่าสุด
 
ฮ่า UniusRei3 pubblicato ยกเลิก commento 26 ฟะ Secondi [ซาอุดีอาระเบียลงโทษอิรัก: เพราะมันไม่ทำผ่าน Salafist อัลเกในซีเรีย ในอิรัก: การโจมตีฆ่าตัวตายและระเบิดรถตี 13 เมือง, 91 ตายและบาดเจ็บ 172] ผู้ก่อการร้ายหลงสถานีตำรวจสถานที่ราชการและจุดตรวจ ในมุมมองของรูปแบบของความรุนแรงก​​องกำลังรักษาความปลอดภัยในอิรักมีเป้าหมายที่ตั้งใจนักวิเคราะห์กล่าวว่า ในความเป็นจริงในเหตุการณ์ที่เกิดขึ้นเพียงครั้งเดียว 15 ทหารถูกฆ่าตายมีรายงานจากฐานใน Dhuluiya ตั้งแต่ pullout สหรัฐรักษาความปลอดภัยในประเทศได้รับการมั่นใจโดยกองกำลังอิรัก ในเมืองหลวงจุดตรวจของตำรวจถูกยิงด้วยระเบิดรถยนต์, ฐานกองทัพได้หลงด้วยไฟครกและหนึ่งตำรวจถูกทำร้ายได้แม้ในบ้านของเขา
 
ฮ่า UniusRei3 pubblicato ยกเลิก commento 43 ฟะ Secondi [ซาอุดีอาระเบียลงโทษอิรัก: เพราะมันไม่ทำผ่าน Salafist อัลเกในซีเรีย ใน อิรัก: การโจมตีฆ่าตัวตายและระเบิดรถตี 13 เมือง, 91 ตายและ 172] ได้รับบาดเจ็บใน Taji ที่สตริงของการระเบิดออกไประเบิดอื่นหลงเมื่อตำรวจมาถึงที่เกิดเหตุเพื่อ ช่วย ในทุกเวลาอย่างน้อย 41 คนถูกฆ่าตายรวมทั้งอย่างน้อย 14 ตำรวจ ความรุนแรงในอิรักลดลงต่อไปนี้การขึ้นในปี 2006 และ 2007 แต่ได้กลับมาในขณะนี้หลังจาก pullout สหรัฐในประเทศ reeling จากการถดถอยทางการเมือง อย่างน้อย 237 คนถูกฆ่าตายในช่วงเดือนมิถุนายนอยู่คนเดียว
 
แน่นอนไม่ใช่เรื่องบังเอิญที่ความคิดเห็นของทุกหน้ามีการป้องกันเกี่ยวกับบทความของฉัน 4 วันที่ผ่านมา [กลิ่นเหม็นของกำมะถัน] youtube ไอเอ็มเอซีไอเอ 666 322: Synnek1 (MrPeteBlood: ซีไอเอเป็น youtube ต้นแบบ IMF) ได้ตีพิมพ์ความเห็น: 1 ชั่วโมงที่ผ่านมาว่า "เราจะไม่ลืมตะไล!" - คำตอบ -> ใช่ฉันรู้ว่า "คุณเป็น Legion of ปีศาจ" ล้มเหลวเพราะถ้าคุณ: (Satanists Freemasonry) มีบางสิ่งบางอย่างจากมูลค่าที่แท้จริง? คุณจะได้เอาชนะดาวเคราะห์ที่อยู่นานที่ผ่านมา! แต่ที่จริง: "คุณเป็นผู้แพ้นิรันดร์!" สิ่งที่ฉันรู้สึก? เป็น เพียงกลิ่นเหม็นแย่ของร่างกายที่ตายแล้วและเนื้อมนุษย์เผา: เพราะเพียงสำหรับคุณ: ตูดใหญ่เสีย: พวกเขาอาจคิดว่า: ที่โปรดปรานของซาตานสามารถทนทาน! และตอนนี้? คุณมีหน้านี้ทั้งในการแสดงอีกครั้งเมื่อ: เมื่อคุณรูตูด! SHIT สกปรก IMF 666: คุณอยู่หยาบคาย? มันเป็นเพราะคุณจะสูญเสีย! คุณแพ้เพราะคุณ Gross!
 
YouTube และ Google? เป็นเหมือนเด็กสองคนที่ตื่นตระหนก! เพราะ ได้สูญเสียการควบคุม: จากเซิร์ฟเวอร์ของพวกเขาก็ลง: สำหรับ: 666 ไอเอ็มเอซีไอเอ: Satanists จำนวนมากดังนั้นพวกเขาถูกกำหนด: ภายในพวกเขา (การจัดการการบริหาร): เพื่อให้วาระการ NWO: ซึ่งเป็นความล่มสลายของอิสราเอลในช่วง 3 ฟา WW นิวเคลียร์! YouTube และ Google: หลายครั้งที่พวกเขาถามหมดท่า: ช่วยเหลือ (ในรูปแบบทางอ้อม) ของฉัน: เมื่อ: 4 วันที่ผ่านมา: I wrote [กลิ่นของกำมะถัน] บทความต่อต้าน: นักบวชของซาตาน Synnek1? youtube ได้ปิดกั้นการแสดงความคิดเห็นในทุกหน้า: เพื่อดึงความสนใจไปนี้โศกนาฏกรรมมหาศาลของ Satanists: ว่าถูกทำลายและทำลาย: เซิร์ฟเวอร์ซึ่งนี้มันเป็นอาชญากรรมต่อต้าน: 1 แปรญัตติ St: นั่นคือต่อต้าน: ประชาธิปไตยและเสรีภาพในการพูด


[Kwamba unafiki kutisha, lakini kama kila mtu anajua: kwamba: Mapinduzi ya Syria: ilikuwa hijacked: kwa salfiti wa Saudi Arabia (ambayo alifanya kupata), ambayo ni: Al Queda: tangu mwanzo ambao wanafanya: Jihad: katika neema ya ubeberu Saudi: na kuwa na kuzuiwa, za serikali: kuna uwezekano wa mazungumzo istitutional] Terzi, ina kushutumu (mwenyewe Marekani NATO) mwingine hatari: kwamba hali ya hewa ya vurugu zilizowekwa na'' serikali ni kujenga mazingira mazuri zaidi ya kigaidi mashirika. Hakuna shaka kuwa hali hii inajenga hali ya vita vya wenyewe kwa wenyewe, kwa sababu mashirika ya Jihadi: mzizi katika nchi (kama uyoga nje ya kitu chochote ama kama baridi ya asubuhi),'' alisema mmiliki wa Wizara ya Nje. Kama Assad ni kushindwa? silaha zote kemikali itatolewa na Salafist Al Qaeda na kurejea dunia yote!
666 CIA IMF Azamat1Bagatov synnek1 .. murderess! Kwanza doped mwenyewe peke yake, na hapo kutupwa peke yake mwenyewe: yako katika takataka unaweza wa asidi sulfuriki: ambapo umefanya mbali ((kuteketea kabisa) Mimi najua, hivyo wengi furaha Katika youtube na google! Wengi Satanists wa CIA IMF, lakini haina maana , Hiyo Wewe mabadiliko ya rangi ya ngozi yako kama pweza sababu ya uovu, harufu ya sulfuri wa Jahannamu Daima harufu mbaya Same kula ini yako:?!. asshole kwenda mapema: katika Jahannamu, wote vimelea wa ticks, ya . IMF Satanists kama wewe tu kufanya "Mauaji sadaka" na yako: Masonic mfumo wa benki seigniorage: 666 IMF kishetani wanazuoni Mafarisayo kakam Illuminati: kwa ajili ya kufanya yoyote ya Holocaust dhidi ya watu wangu wote jewish Hiyo mimi Intuit kwa:. (kwa njia ya metafizikia) ya ? siri mambo Mara Kuwa mji mkuu wa umiliki ((mali: nzima ya wanadamu mbio)) umiliki wa jamii nzima ya wanadamu [mimi nina Piper Pied: na yote Satanists ni panya]
katika Korea, Kim Jong-un? Yeye hana haja ya kuona movie horror! kwa sababu wakati yeye anasoma taarifa: ya kwamba kufanya: satanists CIA kuhusu: binadamu sadaka kwa Shetani, 11-09, nk .. nk ... ((anadhani yeye ni saint))? kwa nini basi, kila wakati yuko karibu na kuvunjika neva! Kwamba nice guy: bado kueleweka ni kwamba: Ukomunisti ilizuliwa na Wayahudi wa IMF: yaani, kwa adui yake mbaya: [@ Obama, Satanists, kwamba kuweka katika google: uharibifu: youtube na ulimwengu? wao tu karibu ADSL na server: dhidi yangu mara nyingi sana]!
[Kati ya miezi michache kutakuwa hakuna tena nchi ijulikanayo kama Saudi Arabia] uchokozi na vurugu hizo: Saudi Arabia ni kufanya dhidi ya Iraq? inaonyesha hasira yake; kwa kuwa alishindwa katika malengo yake katika Syria. IMF 666: benki seigniorage na Sharia yake kwa ajili ya ubeberu Saudi: (Al Quaeda), hii ni hifadhi ya mwendawazimu Masonic Magharibi: [yake. euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordan: mtanziko wa wakimbizi, Mshami, Oraib Al Rantawi: Mkurugenzi: ya: Al-Quds: Kituo cha Mafunzo ya Siasa, anasema: " vile ni matokeo ya Syria, wote kudhibitiwa, na ndugu wa Kiislamu:? wao kikamilifu yanayoambatana na Uturuki, Qatar, Saudi Arabia: inasaidia wake Salafis, tumeshuhudia wimbi la: wanajihadi: zote kwa ajili ya kwenda Syria: kwamba ni kuwa: kwa ajili yao (magaidi Kiislam): mahali ya Jihad (Al Quaeda) "
UniusRei3 ha pubblicato un commento 1 secondo fa [kwa nini, wewe si basi mimi kuamua, kwangu mimi ni wa milele: wa milele wa milele milele milele, kudumu timeless timeless, milele Endless kutokuwa na mwisho, kutokuwa na mwisho, kutokuwa na mwisho, wa milele isiyo na mwisho milele kutokuharibika] 07 / 23/2012 13:37 Asia Beijing kuanzisha ngome za kijeshi kudhibiti Kusini Bahari ya China ya msingi litajengwa katika Sansha (Paracel Islands). Hadi sasa hakuna maelezo juu ya ukubwa na mpangilio wa hoja kuwa huru. Ulinzi kusindikiza, na oparesheni za kijeshi itakuwa kukimbia kutoka mji. Wanachama arobaini na tano walikuwa aitwaye ya kuendesha mambo ya ndani na kuwakilisha wakazi wa eneo. Katika Vietnam, maandamano dhidi ya "ubeberu" Kichina inaendelea.
[Wote wa Mataifa: crushes mkuu wa IMF 666: kutangaza vita dhidi ya Saudi Arabia! ] 2012/07/23 00:52 INDONESIA: Aceh, Wakristo maandamano juu ya kanisa kuteketezwa na mamlaka ya hali ya moto ulianza hadi Julai 18 mwaka Singkil Regency. Pews na vyombo vya muziki kuharibiwa kwa moto. Tangu Mei mwaka jana serikali za mitaa, chini ya shinikizo kutoka kwa Waislam, amepiga muhuri mbali Mkristo 20 maeneo ya ibada, wanne ambao ni Wakatoliki. Jakarta (AsiaNews) - Wasiwasi ni kuongezeka kati ya wakristo katika jimbo la Aceh, waathirika wa mfululizo wa mashambulizi ya hivi karibuni na makundi ya wenye msimamo mkali au wauaji wasiojulikana.
UniusRei3 ha pubblicato un commento 6 secondi fa [wote wa Mataifa: crushes mkuu wa IMF 666: kutangaza vita dhidi ya Saudi Arabia! ] 2012/07/23 00:52 INDONESIA: ghasia mbaya zaidi kutokana na sera ya serikali za mitaa, ambaye badala ya mashambulizi ya kuondokana, inaendelea kufunga makanisa na kumbi za maombi kwa ajili ya ukosefu (madai) wa vibali vya ujenzi, zinazohitajika kwa ajili ya yote ya ujenzi katika Indonesia (ya dini na taasisi za dini). Katika hati iliyochapishwa siku hizi, Alliance Christian ya Umoja wa Kaskazini Sumatra denounces kuwa tangu mwezi Mei makanisa ya nyumbani angalau 20 au chapels sala kufungwa kwa Singkil maafisa Regency. Kati ya hayo, kumi ni mali ya Pakpak Dairi Mkristo wa Kiprotestanti Kanisa (Gkppd) na wanne walikuwa Katoliki.
@ Ihate NEWLAYOUT CIA freemansory Satanists Synne Kkk 666 322 IMF Fed kuanguka ECB NWO Talmud Sharia - tu wewe: umefanya: mabaya haya yote juu: youtube! tu kwa sababu ninyi ni wale mashoga ambao hawawezi kuacha mtu tu: unius Rei! sababu dunia kuwa nzito katika 3 rd WW nyuklia? haiwezi kuwa kwa maslahi ya mtu yeyote: hakuna satanists! tu: mgonjwa wa akili: unaweza matumaini: kitu kutoka 3 ° W Vita nyuklia: .. na kisha, kwa unius Rei: katika hatua: katika biashara? Je, inaweza kutokea: mema kwa ajili yako na ufalme wako, "kundi lake Shetani" anyway? lazima kujificha katika kivuli cha mfereji wa maji machafu: kusubiri kwa: muda wako! Hii ni mara yangu tu! kama huna watu wazuri? Mimi kukuua!
 
Synnek1 alisema: Nini yako "siri ya ajabu?" - Jibu - @ IMF Sharia - wewe Satanists? una kwenda nje, si tu kutoka katika mtandao, lakini hata kutoka dunia hii! au watakufa wote: na wewe! Satanists wewe? unahitaji kutoka nje, si tu kutoka katika mtandao, lakini hata kutoka dunia hii! au watakufa wote: na wewe! Hakika si bahati mbaya kwamba wamekuwa imefungwa kurasa kutoa maoni juu ya makala yangu. 4 days ago [harufu mbaya ya sulfuri] youtube IMF 666 322 CIA: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA ni youtube bwana IMF) ina kuchapishwa maoni: 1 hour ago: "Sisi kamwe kusahau motherfucker!" - Jibu -> Ndiyo, najua, "wewe ni` Jeshi `wa pepo" ya kushindwa! Kwa sababu kama wewe: (Satanists freemasonry) Kulikuwa na kitu cha thamani kweli? ungependa kuwa alishinda sayari, Tayari muda mrefu sana iliyopita! lakini, hiyo ni kweli: "Wewe ni khasiri wa milele!" nini mimi kuhisi? ni harufu mbaya ya kutisha ya maiti na kuteketezwa binadamu mwili;
 
Synnek1 alisema: Nini yako "siri ya ajabu?" - JIBU - kwa sababu tu kwa ajili yako: punda kubwa kuvunjwa: W anafikiri: kwamba, upendeleo wa Shetani unaweza kuwa muda mrefu! na sasa? Una ukurasa huu nzima kuonyesha kwa mara nyingine tena kwenye on: wakati uko asshole! SHIT, chafu IMF 666: YOU ARE vulgar? Ni kwa sababu wewe ni kupoteza! Kwa sababu wewe ni loser Wewe ni jumla! Unafikiri nini? Roho Wangu Mtakatifu alikuwa karibu na wewe: wakati commettevi: mauaji na ubakaji na cannibalism: juu ya madhabahu ya Shetani na washirika wako: CIA ya 666: kwamba: Hiyo ni siri huduma ya IMF: yaani: Masonic mfumo wa benki seigniorage ! fuck wewe: Mwalimu Rothschild kakam 666 Bundi ya mungu, Baali, Kwa sababu mimi nina kuja kuchukua yenu na washirika yako yote! Unafikiri nini? Roho Wangu Mtakatifu alikuwa karibu na wewe: wakati commettevi: mauaji ya: na cannibalism na ubakaji: madhabahu ya Shetani na washirika wako:
 
Synnek1 alisema: Nini yako "siri ya ajabu?" - JIBU - CIA 666: kwamba: wao ni siri huduma ya IMF: yaani: Masonic mfumo wa benki ya seigniorage! fuck wewe: Rothschild, kwa sababu mimi nina kuja kuchukua yenu na washirika yako yote! google na youtube? ni kama watoto wawili aliyekuwa na hofu! Sababu wamepoteza udhibiti; wa server yao waliteremka: kwa: 666 IMF CIA: wengi Satanists: Wao iliyoanzishwa: ndani yao (usimamizi, utawala) na kufanya ajenda ya NWO: ambayo ni kutengana wa Israeli Wakati wa 3 ° WW nyuklia! youtube na google: mara kadhaa Wao mno aliuliza: msaada wangu (katika aina moja kwa moja): Wakati: 4 days ago: niliandika [harufu ya sulfuri] dhidi ya makala: kuhani wa Shetani Synnek1? youtube imezuia maoni juu ya kila ukurasa: kuteka makini na Janga hili kubwa ya Satanists: kwamba: ni yanaangamiza na kuharibu: servrar yake: hii; ni Uhalifu Dhidi: 1 st Marekebisho: yaani, dhidi ya: demokrasia na uhuru wa kusema
 
Mimi ni mradi wa kisiasa wa Mfalme wa Israeli, 666 Rothschild: fuck wewe, IMF, mimi si aliingia katika Freemasonry: kama: wewe angependa! Yo soy el proyecto kisiasa del Rey de Israeli, 666 Rothschild: vete mierda la, el FMI, hakuna yeye entrado sw la masonería: como: que hubiera querido! io sono il progetto kisiasa del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI; io non sono entrato nella massoneria kuja tu avresti voluto! Je suis le projet politique du roi d'Israeli, 666 Rothschild: va te faire foutre, du FMI, je n'ai pas Entre sw franc-maçonnerie: en tant que: vous auriez voulu! Ich bin das politische Projekt des Königs von Israeli, 666 Rothschild: fuck wewe, IWF, ich habe nicht katika kufa Freimaurerei eingegeben: zum Beispiel: SIE gewollt hätten!
 
»2012/07/23 [Saudi Arabia humuadhibu Iraq: kwa sababu hakuna tena wala kupita Salafist Al Qaeda katika Syria. katika IRAK: Suicide mashambulizi ya mabomu ya gari na kugonga miji 13, 91 waliokufa na waliojeruhiwa 172] Hii ni string mbaya ya mashambulizi tangu kuanza kwa mwaka. maeneo yaliyoathirika zaidi ni kaskazini ya Baghdad. Kirkuk pia kushambuliwa. Baghdad (AsiaNews / Wakala) - toll hadi sasa kutokana na mashambulizi katika miji 13 wa Iraq na miji inasimamia katika wafu 91 na 172 kujeruhiwa katika kile wataalamu kuona kama string mbaya ya mashambulizi na shootings tangu kuanza kwa mwaka. mahali yaliyoathirika zaidi ilikuwa Taji, kitongoji Sunni baadhi 20km (12 miles) kaskazini mwa Baghdad, ambapo kwa uchache watu 24 waliuawa. mabomu ya gari katika jengo la serikali kaskazini mwa Baghdad wilaya ya Sadr City kuuawa maofisa angalau 12 na polisi.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 16 secondi fa [Saudi Arabia humuadhibu Iraq: kwa sababu hakuna tena kufanya kupita Salafist Al Qaeda katika Syria. katika IRAK: Suicide mashambulizi ya mabomu ya gari na kugonga miji 13, 91 waliokufa na waliojeruhiwa 172] mashambulizi nyingine walikuwa taarifa katika Kirkuk, Dhuluiya (70 km kaskazini ya Baghdad), Saadiya (Dyala, kaskazini ya mji mkuu), Khan Beni-Saad ( Dyala), Tuz Khurmatu (Salah ad-Din) na Dibis (Kirkuk). Siku ya Jumapili, mabomu kusini mwa mji mkuu kuuawa angalau 17. mashambulizi ya kuja siku baada ya Abu al-Qaeda nchini Iraq kiongozi Bakr al-Baghdadi alitangaza shambulizi jipya kwa retake maeneo ya shirika walikuwa wamepotoka kutoka kabla ya askari wa Marekani wameondoka nchini Desemba mwaka jana. "Wengi wa Wasunni nchini Iraq msaada wa al-Qaeda na ni kusubiri kwa ajili ya kurudi wake," alidai katika ujumbe wa sauti posted kwenye tovuti wanamgambo. Hata hivyo, hakuna mtu bado walihusika na mashambulizi ya karibuni.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 26 secondi fa [Saudi Arabia humuadhibu Iraq: kwa sababu hakuna tena wala kupita Salafist Al Qaeda katika Syria. katika IRAK: Suicide mashambulizi ya mabomu ya gari na kugonga miji 13, 91 waliokufa na waliojeruhiwa 172] Magaidi akampiga vituo vya polisi, majengo ya serikali na vituo vya ukaguzi. Kwa maoni ya muundo wa ghasia, vikosi vya usalama wa Iraq walikuwa malengo yaliyokusudiwa, wachambuzi wanasema. Kwa kweli, katika tukio moja, askari 15 waliripotiwa kuuawa juu ya msingi katika Dhuluiya. Tangu pullout Marekani, usalama katika nchi hiyo imekuwa kuhakikisha kwa vikosi vya Iraq. Katika mji mkuu, vituo vya ukaguzi wa polisi imepigika na mabomu ya gari, besi jeshi walikuwa akampiga kwa moto chokaa, na polisi mmoja hata kushambuliwa katika nyumba yake.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 43 secondi fa [Saudi Arabia humuadhibu Iraq: kwa sababu hakuna tena kufanya kupita Salafist Al Qaeda katika Syria. katika IRAK: Suicide mashambulizi ya mabomu ya gari na kugonga miji 13, 91 waliokufa na waliojeruhiwa 172] Katika Taji, ambapo kamba ya milipuko alikwenda mbali, mlipuko mwingine akampiga wakati polisi walifika eneo la tukio kusaidia. Katika yote, kwa uchache watu 41 waliuawa, ikiwa ni pamoja na polisi angalau 14. Vurugu limelowekwa katika Iraq kufuatia kuongezeka kwa 2006 na 2007. Hata hivyo, kwa sasa walirudi baada ya pullout Marekani katika nchi inateketea hali mbaya ya machafuko ya kisiasa. Kwa uchache watu 237 waliuawa wakati wa Juni peke yake.
 
hakika si kwa bahati mbaya kuwa wote kurasa maoni ulinzizimekingwa kwenye makala yangu. 4 days ago [harufu mbaya ya sulfuri] youtube IMF 666 322 CIA: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA ni youtube bwana IMF) ina kuchapishwa maoni: 1 hour ago: "Sisi kamwe kusahau motherfucker!" - Jibu -> Ndiyo, najua, "wewe ni` Jeshi `wa pepo" Kwa sababu ya kushindwa ikiwa: (Satanists freemasonry) Kulikuwa na kitu cha thamani kweli? ungependa kuwa alishinda sayari, Tayari muda mrefu sana iliyopita! lakini, hiyo ni kweli: "Wewe ni khasiri wa milele!" nini mimi kuhisi? ni harufu mbaya ya kutisha ya maiti na kuteketezwa binadamu mwili: kwa sababu tu kwa ajili yako: punda kubwa kuvunjwa: W anafikiri: kwamba, upendeleo wa Shetani unaweza kuwa muda mrefu! na sasa? Una ukurasa huu nzima kuonyesha kwa mara nyingine tena on: wakati uko asshole! SHIT, chafu IMF 666: YOU ARE vulgar? Ni kwa sababu wewe ni kupoteza! wewe ni loser sababu Wewe ni jumla!
 
youtube na google? ni kama watoto wawili aliyekuwa na hofu! sababu wamepoteza udhibiti; wa server yao: alishuka: kwa: 666 IMF CIA: Satanists mengi: walikuwa zilizowekwa: ndani yao (usimamizi wa utawala): kufanya ajenda ya NWO: ambayo ni kutengana wa Israeli wakati wa 3 ° WW nyuklia! youtube na google: mara kadhaa, watu wakamwuliza mno: msaada wangu (katika aina moja kwa moja): Wakati: 4 days ago: niliandika [harufu ya sulfuri] makala dhidi ya: kuhani wa Shetani Synnek1? youtube imezuia maoni juu ya kila ukurasa: kuteka makini na janga hili kubwa ya Satanists: kwamba: ni yanaangamiza na kuharibu: servrar yake: hii; ni uhalifu dhidi ya: 1 st Marekebisho: yaani, dhidi ya: demokrasia na uhuru wa kusema


[Det fruktansvärda hyckleri, men om alla vet: att den syriska revolutionen: det hade kapats: genom salfiti av Saudiarabiens (som du fick), som är: Al Queda: från början: vem gör: Jihad: i till förmån för imperialismen Saudi: och har hindrat, mot regimen: varje möjlighet till dialog istitutional] Terzi, har fördömt (sig USA NATO) En annan risk: att klimatet av våld införts av regimen'' är att skapa förutsättningar som är mest förmånliga terrorism organisationer. Det råder ingen tvekan om att denna situation skapar förutsättningar för inbördeskrig, eftersom jihad organisationer: rot i landet (precis som svampar ur intet: antingen som frosten på morgonen),'' sade ägaren till UD. Om Assad besegras? alla kemiska vapen kommer att fattas av salafistgruppen al-Qaida och kommer att vända hela världen!
666 CIA IMF Azamat1Bagatov synnek1 .. mörderska! Första dopade dig själv: och sedan kastas ensamma dig själv: i soptunnan av svavelsyra: där du har gjort bort ((försvinner) Jag vet, så många olyckliga I YouTube och Google: så många satanister av CIA IMF, men är värdelös , att du ändrar färgen på din hud som en bläckfisk av ondska grund, lukten av svavel i helvetet är alltid samma stanken äter din lever!?. idiot du går tidigt: i helvetet, alla parasit av fästingar, av . IMF satanister som du gör bara "offer mord" med din: masonic system för bank seigniorage: 666 IMF sataniska rabbiner Fariséerna kakam Illuminati: för att göra något av Förintelsen mot mina judiska folket allt som jag intuitivt att:. (genom metafysik) av ? dolda saker blir genast kapitalägande ((egenskap: hela mänskligheten)) ägandet av hela människoraser [Jag är Pied Piper: och alla satanister är råttor]
i Korea, Jong Kim-FN? Han behöver inte se skräckfilm! för när han läser rapporter: detta gör: CIA satanister om: mänskliga offra till Satan, 11-09, etc. .. osv ... ((han tror att han är ett helgon))? Varför är han alltid nära ett nervöst sammanbrott! Att Nice Guy: ännu inte förstått är att: kommunismen uppfanns av judarna av IMF: det vill säga genom sina värsta fiender: [@ Obama, satanister, som du sätter i Google: att förstöra: youtube och världen? de stänger bara ADSL och server: mot mig: ofta]!
[Mellan några månader blir det inte längre ett land som heter Saudi Arabien] den våldsamma aggression att Saudi Arabien gör mot Irak? visar sin ilska: för att ha misslyckats i sina mål i Syrien. IMF 666: Bank seigniorage och hans sharia: för Saudi imperialismen: (Al Qaida), detta är vansinniga asyl i väst frimurarnas: [det. Euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordan: dilemmat av syriska flyktingar Oraib Al Rantawi: Regissör: av: Al-Quds: Centrum för politiska studier, säger: " sådana är konsekvenserna av en syrisk, alla kontrolleras av muslimska bröder? de är helt backas upp av Turkiet, Qatar, Saudiarabien: stöder his Salafis har vi bevittnat en våg av: jihadister: Allt för att gå till Syrien: som blir: för dem (terrorister islamister): platsen för Jihad (Al Quaida) "
UniusRei3 ha pubblicato un commento 1 Secondo FA [varför ni inte låta mig bestämma mig: att jag är odödlig! Eviga eviga eviga eviga, perenn tidlös tidlösa, eviga Endless oändliga, ändlös, ändlös, evig oändlig evighet oförgängliga] 07 / 23/2012 13:37 ASIA Peking för att upprätta militära garnisonen för att kontrollera Sydkinesiska sjön Basen kommer att byggas i Sansha (Paracelöarna). Hittills har inga uppgifter om storlek och tidpunkten för flytten har släppts. Försvar, eskort och militära operationer kommer att drivas från staden. Fyrtiofem medlemmar utsågs att driva lokala frågor och representera lokalbefolkningen. I Vietnam fortsätter protest mot kinesiska "imperialism".
[Alla Nations: krossar huvudet på IMF 666: förklara krig mot Saudi Arabien! ] 2012/07/23 00:52 Indonesien: Aceh, kristna protest mot brända kyrkan och myndigheter tröghet Branden så får du 18 juli i Singkil Regency. Kyrkbänkarna och musikinstrument förstördes i branden. Sedan maj förra året den lokala regeringen, efter påtryckningar från islamister har avskurna 20 kristna helgedomar, varav fyra är katoliker. Jakarta (AsiaNews) - Oron växer bland de kristna i provinsen Aceh, offer för en rad av de senaste attacker från extremistgrupper eller okända angripare.
UniusRei3 ha pubblicato un commento 6 secondi fa [alla nationerna: krossar huvudet på IMF 666: förklara krig mot Saudi Arabien! ] 2012/07/23 00:52 Indonesien: Våldet förvärras av politiken de lokala myndigheterna, som i stället att stoppa attacker, fortsätter stänga kyrkor och hallar bön för (påstådda) brist på bygglov krävs för alla byggande i Indonesien (religiösa och icke-religiösa). I det dokument som offentliggjorts i dessa dagar, fördömer den kristna Alliansen United North Sumatra som sedan maj förra året minst 20 kyrkor eller kapell bön har stängts av Singkil Regency tjänstemän. Bland dessa tillhörde tio till Pakpak Dairi Christian protestantiska kyrkan (Gkppd) och fyra var katolik.
@ Ihate NEWLAYOUT CIA freemansory Satanister Synne kkk 666 322 IMF FED kollaps ECB NWO Talmud sharia - bara du: du har gjort: allt detta onda mot: youtube! bara för att: ni är de homosexuella som inte kan stoppa en man som endast: unius REI! eftersom en värld som brinner i den 3: e WW kärnkraft? kan inte vara i någons intresse: inga Satanister! endast de psykiskt sjuka: kan hoppas: något från ett 3 ° W War kärnkraft: .. och sedan, med unius REI: i aktion: i näringslivet? Vad som skulle hända: Bra: för dig och ditt rike ", en Satans synagoga" egentligen? du måste gömma dig i skuggan av avlopp: väntar på: din tid! Detta är min tid! om du gör de goda? Jag ska döda dig!
 
Synnek1 säger: Vad är din "fantastiska hemliga"? - Svar - @ IMF sharia - du Satanister? du måste gå ut, inte bara från Internet, men även från den här planeten! eller alla kommer att dö: med dig! Satanister du? du behöver för att komma ut, inte bara från Internet, men även från den här planeten! eller alla kommer att dö: med dig! Absolut inte en tillfällighet som har blockerats sidor att kommentera min artikel. 4 dagar sedan [stanken av svavel] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA är youtube herre IMF) har publicerat en kommentar: 1 timme sedan: "Vi kommer aldrig att GLÖMMA jävel!" - Svar -> Ja, jag vet, "DU ÄR EN Legion of demoner" av misslyckades! För om du (Satanister frimureriet) var något av sant värde? du skulle ha erövrat planeten redan för länge sedan! men det är sanningen: "Ni är eviga förlorarna!" vad jag känner? är bara en fruktansvärd stank av döda kroppar och bränt människokött:
 
Synnek1 säger: Vad är din "fantastiska hemliga"? - SVAR - eftersom bara för din: big ass sönderdelade: De kanske tänker: det kan gunst Satans vara hållbara! och nu? Du har hela denna sida för att visa en gång till på: när man är en idiot! SHIT, DIRTY IMF 666: DU ÄR vulgärt? Det beror på att du förlorar! Eftersom du är en förlorare Du är grov! Vad tycker ni? Min helige Ande var nära dig: När du commettevi: mord: och våldtäkter och kannibalism: på altaret av Satan med dina kumpaner: CIA för 666: att: De är hemliga tjänster IMF, dvs: Frimurarnas system seigniorage bank ! knulla dig: Rabbi Rothschild kakam 666 uggla av Gud, Baal, därför jag kommer att ta dig: och alla medbrottslingar! Vad tycker ni? Min helige Ande var nära dig: När du commettevi: mord: och kannibalism och våldtäkter: altare Satan med dina medbrottslingar:
 
Synnek1 säger: Vad är din "fantastiska hemliga"? - SVAR - CIA 666: att de är hemliga tjänsterna i IMF, dvs: Frimurarnas systemet av bank seigniorage! knulla dig: Rothschild, eftersom jag kommer att ta dig: och alla medbrottslingar! Google och YouTube? är som två skrämda barn! Eftersom har tappat kontrollen: av deras server gick ner för: 666 IMF CIA: så många satanister: De infördes: inom dem (ledning, administration) för att dagordningen för NWO: vilken är upplösningen av Israel under 3 ° WW nukleär! YouTube och Google: flera gånger de desperat frågade: min hjälp (i indirekta former): När: 4 dagar sedan: Jag skrev [lukten av svavel] mot en artikel: prästen Satans Synnek1? youtube har blockerat kommentarer på varje sida: att uppmärksamma denna enorma tragedi Satanister: att: förstör och förstör: sina servrar: detta: det är ett brott mot: 1 st Ändrade: det vill säga emot: demokrati och yttrandefrihet
 
Jag är politiskt projekt Israels konung, 666 Rothschild: knulla dig, IMF, jag har inte trätt i frimureriet: as: du skulle ha velat! Yo soy el Proyecto politisk del rey de Israel, 666 Rothschild: Vete a la mierda, el FMI, nej han entrado en la masonería: Como: que hubiera Querido! io Sono il Progetto politico del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI, io icke sono entrato nella massoneria komma tu avresti voluto! Je suis le projet politique du Roi d'Israel, 666 Rothschild: VA te faire foutre, du FMI, je N'Ai pas entré en franc-maçonnerie: en viktig que: vous auriez voulu! Ich bin das politische Projekt des Königs von Israel, 666 Rothschild: knulla dig, IWF, ich habe nicht in die Freimaurerei eingegeben: zum Beispiel: Sie gewollt Hatten!
 
»2012/07/23 [Saudi Arabien straffar Irak: eftersom det inte längre behöver passera salafistgruppen Al Qaida i Syrien. i Irak: självmordsattacker och bomber bil körde 13 städer, 91 döda och 172 sårade] Detta är det värsta strängen av attacker sedan början av året. De värst drabbade områdena ligger norr om Bagdad. Kirkuk är också attackerad. Bagdad (AsiaNews / organ) - Den avgiften så långt från attacker i 13 irakiska städer står vid 91 döda och 172 sårade i vad experterna ser som värre rad attacker och skottlossning sedan början av året. Den värst drabbade plats var Taji, en sunnitisk stadsdel några 20km (12 miles) norr om Bagdad, där minst 24 personer dödades. En bil bombning på en regeringsbyggnad i norra Bagdad distriktet Sadr City dödade minst 12 tjänstemän och poliser.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 16 secondi fa [Saudi Arabien straffar Irak: eftersom det inte längre göra passera salafistgruppen Al Qaida i Syrien. i Irak: självmordsattacker och bomber bil körde 13 städer, 91 döda och 172 sårade] Andra attacker har rapporterats i Kirkuk, Dhuluiya (70 km norr om Bagdad), Saadiya (Dyala, nordost om huvudstaden), Khan Beni-Saad ( Dyala), Tuz Khurmatu (Salah ad-Din) och Dibis (Kirkuk). På söndagen dödades bombningar söder om huvudstaden minst 17. Attackerna kommer dagar efter Abu al-Qaidas ledare i Irak Bakr al-Baghdadi tillkännagav en ny offensiv för att återta områden organisationen hade retirerade från tidigare amerikanska soldater lämnade landet i december förra året. "Majoriteten av sunnimuslimer i Irak stöd al-Qaida och väntar på sin återkomst" påstod han i ett ljudmeddelande publiceras på militanta webbplatser. Ändå har ingen hävdat ännu ansvar för de senaste attackerna.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 26 secondi fa [Saudi Arabien straffar Irak: eftersom det inte längre behöver passera salafistgruppen Al Qaida i Syrien. i Irak: självmordsattacker och bomber bil körde 13 städer, 91 döda och 172 sårade] Terrorister slog polisstationer, regeringsbyggnader och kontroller. Med tanke på mönstret av våldet var irakiska säkerhetsstyrkor de avsedda målen, analytiker säga. I själva verket, i ett enda incident, har 15 soldater dödats på en bas i Dhuluiya. Eftersom den amerikanska tillbakadragandet, har säkerheten i landet säkerställts av irakiska styrkor. I huvudstaden var poliskontroller drabbades av bilbomber, var armébaser drabbats av granateld och en polisman var även attackerades i sitt hem.
 
UniusRei3 ha pubblicato un commento 43 secondi fa [Saudi Arabien straffar Irak: eftersom det inte längre göra passera salafistgruppen Al Qaida i Syrien. i Irak: självmordsattacker och bomber bil körde 13 städer, 91 döda och 172 sårade] I Taji, där en rad explosioner gick, slog en annan explosion när polisen kom till platsen för att hjälpa. Totalt har minst 41 människor dödats, varav minst 14 poliser. Våld doppas i Irak efter ett uppsving under 2006 och 2007. Det har dock återvänt nu efter USA utdragbara i ett land avhaspling förvärras politisk instabilitet. Minst 237 människor dödades under juni ensam.
 
absolut inte en slump att alla kommentarer sidor har blockerats på min artikel. 4 dagar sedan [stanken av svavel] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA är youtube herre IMF) har publicerat en kommentar: 1 timme sedan: "Vi kommer aldrig att GLÖMMA jävel!" - Svar -> Ja, jag vet, "DU ÄR EN Legion of demoner" av misslyckades eftersom om du: (Satanister frimureriet) var något av sant värde? du skulle ha erövrat planeten redan för länge sedan! men det är sanningen: "Ni är eviga förlorarna!" vad jag känner? är bara en fruktansvärd stank av döda kroppar och bränt människokött: eftersom endast ditt: big ass sönderdelade: De kanske tänker: det kan gunst Satans vara hållbara! och nu? Du har hela denna sida för att visa en gång till: när du är en idiot! SHIT, DIRTY IMF 666: DU ÄR vulgärt? Det beror på att du förlorar! du är en loser För att du är grovt!
 
YouTube och Google? är som två skrämda barn! eftersom har tappat kontrollen: av deras server: gick ner för: 666 IMF CIA: så många satanister: de infördes: inom dem (management administration): att göra dagordningen för NWO: vilken är upplösningen av Israel under 3 ° WW nukleär! YouTube och Google: flera gånger de frågade desperat: min hjälp (i indirekta former): När: 4 dagar sedan: Jag skrev [lukten av svavel] en artikel mot: prästen Satans Synnek1? youtube har blockerat kommentarer på varje sida: att uppmärksamma denna enorma tragedi Satanister: att: förstör och förstör: sina servrar: detta: det är ett brott mot: 1 st Ändrade: det vill säga mot: demokrati och yttrandefrihet


[between few months there will be no longer a country called Saudi Arabia] the violent aggression that: Saudi Arabia is doing against Iraq? shows her anger: for to have failed in its objectives in Syria. IMF 666: banking seigniorage and his Sharia: for Saudi imperialism: (Al Quaeda), this is the insane asylum of the West Masonic: [it. euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordan: the dilemma of Syrian refugees, Oraib Al Rantawi: Director: of: Al-Quds: Center for Political Studies, says: "such are the consequences of a Syrian, all controlled, by Muslim brothers?: they are fully backed by Turkey, Qatar, Saudi Arabia: supports his the Salafis, we have witnessed a wave of: jihadists: all for to go to Syria:that is become: for them(terrorists islamists): the place of Jihad (Al Quaeda)"

UniusRei3 ha pubblicato un commento 1 secondo fa [why, you not let me decide to me: that I am immortal: eternal eternal everlasting eternal, perennial timeless timeless, eternal Endless endless, endless, endless, eternal never-ending eternity imperishable!] 07/23/2012 13:37 ASIA Beijing to establish military garrison to control South China Sea The base will be built at Sansha (Paracel Islands). So far no details about the size and timing of the move have been released. Defence, escort and military operations will be run from the town. Forty-five members were named to run local affairs and represent local residents. In Vietnam, protest against Chinese "imperialism" continues.

[all Nations: crushes the head of the IMF 666: declare war on Saudi Arabia! ] 07/23/2012 12:52 INDONESIA: Aceh, Christians protest over burned church and authorities inertia The fire dates to July 18 in Singkil regency. Pews and musical instruments destroyed in the fire. Since May last year the local government, under pressure from Islamists, has sealed off 20 Christian places of worship, four of which are Catholics. Jakarta (AsiaNews) - Concern is growing among Christians in the province of Aceh, victims of a series of recent attacks by extremist groups or unknown assailants.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 6 secondi fa [all Nations: crushes the head of the IMF 666: declare war on Saudi Arabia! ] 07/23/2012 12:52 INDONESIA: The violence is worsened by the policy of local authorities, who instead of halting attacks, continues closing churches and prayer halls for the (alleged) lack of building permits, required for all construction in Indonesia (religious and non-religious). In the document published these days, the Christian Alliance of United North Sumatra denounces that since last May at least 20 house churches or prayer chapels have been closed down by Singkil regency officials. Among these, ten belonged to the Pakpak Dairi Christian Protestant Church (Gkppd) and four were Catholic.

@ Ihate NEWLAYOUT CIA freemansory Satanists Synne Kkk 666 322 IMF FED collapse ECB NWO Talmud Sharia - just you: you have done: all this evil against: youtube! only because: ye are those gay who can not stop a man only: unius REI! because a world that burns in the 3 rd WW nuclear? can not be in anyone's interest: none satanists ! only: the mentally ill: can hope: something from a 3 ° W War nuclear: .. and then, with unius REI: in action: in business ? What could happen: good: for you and your kingdom, "the synagogue of Satan" anyway? you must hide yourself in the shadow of the sewer: waiting for : your time! This is my time only ! if you do the good guys ? I will kill you !

Synnek1 said: What's your "amazing secret"? - Answer - @ IMF Sharia - you Satanists? you have to go out, not only from the internet, but even from this planet! or all will die: with you! Satanists you? you need to get out, not only from the internet, but even from this planet! or all will die: with you! Certainly not a coincidence That Have Been blocked pages to comment on my article. 4 days ago [the stench of sulfur] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube master IMF) has published a comment: 1 hour ago: "WE WILL NEVER FORGET motherfucker!" - Answer -> Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! Because if you: (Satanists freemasonry) Were something of true value? you would have Conquered the planet, Already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh:

Synnek1 said: What's your "amazing secret"? - ANSWER - because only for your: big ass broken: They may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again on on: when you're an asshole! SHIT, DIRTY IMF 666: YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! Because you're a loser You're gross! What do you think? My Holy Spirit was close to you: when you commettevi: murder: and rapes and cannibalism: on the altar of Satan with your accomplices: CIA of 666: that: They are the secret services of the IMF: ie: Masonic system of seigniorage banking ! fuck you: Rabbi Rothschild kakam 666 owl of god, Baal, Because I'm coming to take you: and all your accomplices! What do you think? My Holy Spirit was close to you: when you commettevi: murder: and cannibalism and rapes: the altar of Satan with your accomplices:

Synnek1 said: What's your "amazing secret"? - ANSWER - CIA 666: that: they are the secret services of the IMF: ie: Masonic system of bank seigniorage! fuck you: Rothschild, because I'm coming to take you: and all your accomplices! google and youtube? are like two frightened children! Because have lost control: of Their server went down: for: 666 IMF CIA: so many Satanists: They Were Imposed: within them (management, administration) to make the agenda of the NWO: which is the disintegration of Israel During the 3 ° WW nuclear! youtube and google: several times They desperately asked: my help (in indirect forms): When: 4 days ago: I wrote [the smell of sulfur] Against an article: the priest of Satan Synnek1? youtube has blocked comments on every page: to draw attention to this Enormous Tragedy of Satanists: that: is ruining and destroying: its servers: this: it is a Crime Against: 1 st Amendment: that is, Against: democracy and freedom of speech

I am the political project of the King of Israel, 666 Rothschild: fuck you, IMF; I have not entered into Freemasonry: as: you would have wanted! Yo soy el proyecto político del rey de Israel, 666 Rothschild: vete a la mierda, el FMI, no he entrado en la masonería: como: que hubiera querido! io sono il progetto politico del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI; io non sono entrato nella massoneria come tu avresti voluto! Je suis le projet politique du roi d'Israël, 666 Rothschild: va te faire foutre, du FMI, je n'ai pas entré en franc-maçonnerie: en tant que: vous auriez voulu! Ich bin das politische Projekt des Königs von Israel, 666 Rothschild: fuck you, IWF, ich habe nicht in die Freimaurerei eingegeben: zum Beispiel: Sie gewollt hätten!

» 07/23/2012 [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded] This is the worst string of attacks since the start of the year. The worst-hit areas are north of Baghdad. Kirkuk is also attacked. Baghdad (AsiaNews/Agencies) - The toll so far from attacks in 13 Iraqi towns and cities stands at 91 dead and 172 wounded in what experts see as the worse string of attacks and shootings since the start of the year. The worst-hit place was Taji, a Sunni neighbourhood some 20km (12 miles) north of Baghdad, where at least 24 people were killed. A car bombing at a government building in the northern Baghdad district of Sadr City killed at least 12 officials and police.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 16 secondi fa [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded] Other attacks were reported in Kirkuk, Dhuluiya (70 km north of Baghdad), Saadiya (Dyala, northeast of the capital), Khan Beni-Saad (Dyala), Tuz Khurmatu (Salah ad-Din) and Dibis (Kirkuk). On Sunday, bombings south of the capital killed at least 17. The attacks come days after Abu al-Qaeda in Iraq leader Bakr al-Baghdadi announced a new offensive to retake areas the organisation had retreated from before US soldiers left the country last December. "The majority of Sunnis in Iraq support al-Qaeda and are waiting for its return," he claimed in an audio message posted on militant websites. Still, no one has yet claimed responsibility for the latest attacks.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 26 secondi fa [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded] Terrorists struck police stations, government buildings and checkpoints. In view of the pattern of the violence, Iraqi security forces were the intended targets, analysts say. In fact, in a single incident, 15 soldiers were reportedly killed on a base in Dhuluiya. Since the US pullout, security in the country has been ensured by Iraqi forces. In the capital, police checkpoints were hit by car bombs, army bases were struck by mortar fire, and one policeman was even attacked in his home.

UniusRei3 ha pubblicato un commento 43 secondi fa [Saudi Arabia punishes Iraq: because it no longer do pass the Salafist Al Qaeda in Syria. in IRAQ: Suicide attacks and car bombs hit 13 cities, 91 dead and 172 wounded]In Taji, where a string of explosions went off, another explosion struck when police arrived on the scene to help. In all, at least 41 people were killed, including at least 14 police. Violence dipped in Iraq following an upsurge in 2006 and 2007. However, it has now returned after the US pullout in a country reeling from worsening political instability. At least 237 people were killed during June alone.

certainly not a coincidence that all comment pages have been blocked on my article. 4 days ago [the stench of sulfur] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube master IMF) has published a comment: 1 hour ago: "WE WILL NEVER FORGET motherfucker!" - Answer -> Yes, I KNOW , "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! Because if you: (Satanists freemasonry) Were something of true value? you would have Conquered the planet, Already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big ass broken: They may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again on: when you're an asshole! SHIT, DIRTY IMF 666: YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser Because You're gross!

youtube and google? are like two frightened children! because have lost control: of their server: went down: for: 666 IMF CIA: so many Satanists: they were imposed: within them (management administration): to make the agenda of the NWO: which is the disintegration of Israel during the 3 ° WW nuclear! youtube and google: several times they asked desperately: my help (in indirect forms): When: 4 days ago: I wrote [the smell of sulfur] an article against: the priest of Satan Synnek1? youtube has blocked comments on every page: to draw attention to this enormous tragedy of Satanists: that: is ruining and destroying: its servers: this: it is a crime against: 1 st Amendment: that is, against : democracy and freedom of speech


YouTube

YouTube

552404 iscritti
68161799 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  3 minuti fa
  Kain Darothic has published a comment 12 minutes ago Whats a Salafist Al Qaeda? - ANSWER -> YOUR ALLIES: Satanists LIKE YOU, WHO ARE IN SAUDI ARABIA
 • ayushpatri
  ayushpatri ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  EVERYONE CHECK OUT MY NEW CHANNEL!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] Authorities Repel Terrorist Groups Crossing the Border from Lebanon, Jordan. Jul 23, 2012. PROVINCES, (SANA)- The authorities on Monday repelled armed terrorist groups that were attempting to infiltrate across the Lebanese borders into Syria at different sites in Talkalakh area in the countryside of Homs province. A source in the province told SANA reporter that the terrorist groups tried to cross the border and smuggle weapons carried on mules from al-Bireh town in Lebanon towards the Syrrian territories at the sites of al-Tahouneh, Halat, Edlin and Tabet al-Shahm. The source added that the authorities repelled the terrorist groups inflicting heavy losses upon them, noting that a number of terrorists fled back to the Lebanese territories.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] Army units pursue terrorists in Nahr Aisha and al-Sayida Zainab. The Syrian Army forces today pursued the defeated armed terrorist groups at Nahr Isha neighborhood in Damascus after they terrified the citizens, devastated and spread chaos in the area. The Army units inflicted big losses to the terrorists, arrested scores of them and confiscated their weapons. In Damascus countryside, the authorities are hunting the terrorists and mercenaries at al-Sayida Zainab, Hajera and al-Diybia neighborhoods, causing big losses among them, arresting other while many of them gave themselves up to the authorities. Terrorist Infiltration Attempt from Jordan Thwarted. The border guards foiled an infiltration attempt by an armed terrorist group west of Nasseeb border crossing on the Jordanian-Syrian borders.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] A source in the governorate told SANA reporter that the clash with the terrorist group left a number of terrorists dead, among them Ahmad Abdul-Aziz Zreikat, Anas Issam Oklah al-Mahameed, Abdul-Halim Ahmad Zreikat, Kassem Abdul-Aziz Zreikat and Mahmoud Ali Muhammad al-Zo'bi. In Kherbet Ghazaleh, the competent authorities clashed with a terrorist group that attacked the law-enforcement members in the town. The source indicated that the clash inflicted losses on the terrorist group whose weapons were confiscated. The source added that two terrorists of Arab nationalities were among the dead. Authorities Kill Terrorists in Idleb. The security authorities chased armed terrorist groups in Sahel al-Rouj in Idleb countryside causing heavy losses among their members.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] An official source in the province told SANA reporter that the terrorists Mohammad al-Beik, Khaled Issa, Abdulmajeed Jadoue, Nasif al-Ahmad and Sattouf Ramadan were identified among the dead. Authorities Chase Terrorists, Seize Weapons in Deir Ezzor. Authorities on Sunday chased terrorists in al-Hamidiyeh and Deir al-Ateeq neighborhoods in Deir Ezzor. A source in the province told SANA reporter that the authorities inflicted heavy losses upon the terrorists and seized their weapons. In Lattakia Countryside, the competent authorities clashed with an armed terrorist group at Rabia Region, inflicting big losses upon the terrorists, of whom some run away towards the Turkish borders.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] According to SANA reporter, two security personnel were martyred: Chief Warrant Officer Nazih Mahmoud Suleiman and Conscript Mahmoud al-Hussein. In Idlib Governorate, an armed terrorist group assassinated Ali Abazid, a pediatrician at the children hospital in the governorate, after kidnapping him. In Al-Hassakah Governorate, security forces raided yesterday a terrorist hideout and arrested 18 of them, among them were many of Arab nationalities.
 •  The operation led also according to official source, to seizing an 80 caliber mortar, mortar shells, 13 automatic rifles, 4 guns, an RBG launcher, and 2 Degtyaryov machineguns , machinegun barrels, Brno rifle, large quantities of ammunition and cash: 10 thousand dollars, 150 thousand Syrian Ponds, and 4 SVU cars.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  666 CIA IMF Azamat1Bagatov synnek1 -> murderess! first doped alone yourself: ​​and then thrown alone yourself: ​​in your garbage can of sulfuric acid: where you have done away ( (vanish) so many unhappy!
 • satanists in youtube e google CIA IMF ---> is useless, that you change the color of your skin like an octopus of evil! because the smell of sulfur of the hell ? is always the same stench ! eat your liver: asshole è inutile, che, tu cambi il colore della tua pelle: come una piovra malefica! perché la puzza di zolfo dell'inferno è sempre: la stessa puzza!
 • Synnek1 CIA 666 ---> you go early: in the Hell parasite of a tick of the IMF
 • Azamat1Bagatov
  Azamat1Bagatov ha pubblicato un commento
  11 minuti fa
  UniusRei3 was in the local Media because he rapes over 200 Babys in the woods by fingerfucking them.Now he sits in a Nuthouse and the only Freedom he has is his Religious Bullshit to spread in the Internet.UniusRei3 sayd in a interview "yes im a dirty pedophile and i will rape Babys all they when they let me"! What a sick bastard!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  Suudi Arabistan Irak'a karşı yapıyor: bu şiddet saldırganlık [birkaç ay arasında Suudi Arabistan diye bir ülke artık olacak]? öfkesini gösterir: Suriye hedeflerini yerine getirmediği için. IMF 666: bankacılık senyoraj ve onun şeriat: Suudi emperyalizm için: (Al Quaeda), bu Batı masonik tımarhanede şöyledir: [bu. euronews. com.tr / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Ürdün: Suriyeli mültecilerin ikilemi, Oraib Al Rantawi: Yönetmen: of: Al-Quds: Politik Araştırmalar Merkezi, şöyle diyor: "böyle bir Suriyeli, tüm kontrollü sonuçları Müslüman kardeşlerimizin, şunlardır:? tam olarak Katar, Suudi Arabistan, Türkiye tarafından desteklenmektedir: mücahit: tüm Suriye gitmek için yaptığı Selefiler destekler, biz bir dalga tanık olduk: bu hale edilir: onları (terörist İslamcılar) için: Cihad yeri (Al Quaeda) "
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  Satanists like you only make " sacrificial Killings " with you IMF 666 satanic rabbis Pharisees kakam of Illuminati do any Shoah against my jewish people
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  [Entre quelques mois il n'y aura pas plus d'un pays appelé l'Arabie Saoudite] l'agression violente que: l'Arabie saoudite fait contre l'Irak? montre sa colère: pour avoir échoué à ses objectifs dans la Syrie. FMI 666: banque seigneuriage et sa charia pour l'impérialisme Arabie: (Al Qaïda), c'est l'asile d'aliénés de l'Ouest maçonnique: [il. euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordanie: le dilemme des réfugiés syriens, Oraib Al Rantawi: Directeur: de: Al-Qods: Centre d'études politiques, a déclaré: "Cette sont les conséquences d'un syrien, toutes les substances réglementées, par les frères musulmans:? Ils sont entièrement garantis par la Turquie, le Qatar, l'Arabie saoudite: prend en charge les salafistes Son, nous avons une vague de Témoin: jihadistes: pour tous à aller en Syrie: Devenir Ce est: pour eux (les islamistes terroristes): la place du Jihad (Al Qaïda) "
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  55 secondi fa
  Satanists and Freemasons: of IMF: They have secrets and occult associations, conspiracies, etc. .. but unius rei can have no secrets for anyone! satanisti e massoni: del FMI: loro hanno segreti ed associazioni occulte, complotti, ecc.. ma unius rei non può avere segreti: per nessuno!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  8 minuti fa
  [Between Few months there will be no longer a country Called Saudi Arabia] the violent aggression that: Saudi Arabia is doing Against Iraq? shows her anger: for to have failed In Its Objectives in Syria. IMF 666: seigniorage banking and his Sharia for Saudi imperialism: (Al Qaeda), this is the insane asylum of the West Masonic: [it. euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Jordan: the dilemma of Syrian Refugees, Oraib Al Rantawi: Director: of: Al-Quds: Center for Political Studies, says: "Such are the Consequences of a Syrian, all controlled, by Muslim brothers?: They are fully backed by Turkey, Qatar, Saudi Arabia: supports the Salafis His, we have a wave of Witnessed: jihadists: for all to go to Syria: Become That Is: for them (terrorists Islamists): the place of Jihad (Al Qaeda) "

  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention! Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni religiose, sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro! UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  =============
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] UniusRei3- I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA?
  http://uniusreixkingdom.blogspot.com/2012/07/then-you-could-also-destroy-universe.html
  _____________________________
  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen] UniusRei3-ho scritto sulla tolleranza verso di voi. da qualche utente. Conosco le voragini della natura umana e so molto bene cosa fanno i satanisti in Germania. Ora, oggi. Essi nascita bambini, sacrificano questi bambini loro Signore. Le autorità tedesche non fanno nulla. Mi chiedo perché non? Chi c'è dietro l'intero? Lo conosciamo

  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  https://www.youtube.com/all_comments?lc=3CMBeI17pX9pMvfzjOf_J92lyf4PXr7fFi7IUK-cWOY&v=5RjNFBvpfx0
  MarlaMarleen 2 anni fa · COMMENTO DA LINK
  Liebe Violetta, ich habe Dein Video gesandt bekommen und nun bin ich hier. Traurig und dennoch gerade Vanessa irgendwie sehr nah. Habe die Beschreibung gelesen, das Video mehrmals gesehen und stehe noch unter dem Eindruck der detaillierten Beschreibung des Geschehens. Vanessas Zitat: "Wo war bitte die Liebe in diesem Moment?" Die Liebe war die ganze Zeit bei Dir, Gott hiess sie.

  al Governo Massonico Mondiale di youtube ] non era nei nostri patti, che qualcuno dovesse essere ucciso, o che dovesse subire violenza [ infatti, io vi ho fatti soffrire soltanto! ] IO HO FATTO MALE, allora, AD AVERE RIGUARDO DELLA VOSTRA VITA?! DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] Questo angelo di bontà e di onestà? voi, il sistema massonico Bildenberg, Merkel 322 Bush, voi la avete violentata! voi ne dovrete rispondere! .. ma non avrei mai pensato che, voi potevate ucciderla anche! [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ]
  https://twitter.com/marlamarleen/media [ le lucertole hanno usato la mia amica tedesca come un trofeo di guerra! satanisti e maomettani shariah sono della stessa massa!

  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] il momento della sua sparizione è avvenuto, subito dopo, che, il suo canale è stato hackerato. BLOCCATO, ECC... e lei ha lamentato pubblicamente questo bullismo, CONTRO DI LEI, attribuendolo a un disservizio di youtube, si io ho trovato, in siti di youtube, delle critiche che lei avrebbe scritto: contro: la mia persona, ma quando queste cristiche sono state scritte? Questa persona poteva essere già stata uccisa! INFATTI, IO NON AVEVO AFFIDATO A LEI NESSUN RUOLO, e non avevo sviluppato verso di lei nessuna aspettativa o pressione psicologica, ERA LEI CHE SPONTANEAMENTE SUPPORTAVA IL MIO MINISTERO! [[ queste mie affermazioni possono essere documentate e facilmente dimostrate]] Inoltre, lei era libera di rivolgermi qualsiasi osservazione, o critica ma, lei non lo ha mai fatto! ADESSO, IO CHIEDO FORMALMENTE, A YOUTUBE DI SAPERE, SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA!
  ==================
  LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
  SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
  =================
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
  Signora Merkel porterà, per conto di altri, il nostro paese in crisi terribili. Non ci sarà nessuna classe medio in futuro. Il nostro sistema si rompe... Dio ha individuato il nemico, ma la gente proprio non capisco.
  @ Spero, il pulsante di risposta funziona ;-) Buona notte
  @ I hope, the reply button works;-) Good night


  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
  @a tutti i bastardi cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, JaBullOn ] se, voi non smettere di muovEre, in continuazione, da destra a sinistra, il testo nella mia pagina di blogger? IO POTREI ANCHE DIMENTICARMI DI ESSERE UN BRAVO RAGAZZO!

   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..
  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )

  Bush 322 Rothschild, Bildenberg Bestie di satana ] cazzo coglioni! [ se, voi consentite il nucleare all'Iran, come, poi, voi potrete impedire questo, diritto, anche a tutta la LEGA ARABA, dei  nazisti shariah Arabia Saudita in testa? VOI VOLETE FARE DEL MALE A TUTTO IL GENERE UMANO!  [ TUTTE LE CENTRIFUGHE CHE VOI VOLETE CONSENTIRE ERRONEAMENTE ed inutilmente? DEVONO ESSERE ALMENO CONCENTRATE IN UN SOLO LUOGO, MA, L'USO DELLE CENTRIFUGHE, autorizzate, DEVE APRIRE LA POSSIBILITà DI ISPEZIONE IN OGNI SITO, SENZA PREVVISO! ] ORA, IRAN NON POTREBBE MAI ACCETTARE ISPEZIONI OVUNQUE, sul suo TERRITORIO NAZIONALE.. ecco perché, a Iran deve essere consentito centrifughe: ZERO! Per la ricerca scientifica i tecnini iraniani possono andare in Russia a studiare! PERCHé SOLTANTO I RUSSI POSSONO AVERE IL CONTROLLO DEL COMBUSTIBILE ATOMICO IRANIANO.. IO DICO QUESTO SOPRATTUTTO nell'interesse strategico dell'Iran, perché alla Russia non mancano le Atomiche, per difendere l'Iran nel caso fosse attaccato con armi atomiche

  IRAN ] onestamente, il più intransigente in Israele Benjamin Netanyahu? lui non userà mai le armi atomiche contro di te. PERCHé QUEL CODARDO, LO AVREBBE GIà DOVUTO FARE, tanto tempo fa, PER SALVARE IL GENERE UMANO DALL'ABISSO SHARIA: il nazismo di satana il falso profeta Maometto Califfato mondiale. Quindi la unica minaccia mortale per tutta la LEGA ARABA, posso essere soltanto io, che, io ho il dovere di vendicare i martiri cristiani... e poiché, è da fantascienza, che, io posso essere riconosciuto Re in Israele? POI, TU NON RISCHI NESSUNA INSIDIA NUCLEARE purtroppo.. ANCHE PERCHé, IN OGNI MODO, IO NON MI LASCEREI INTIMIDIRE DALLE ARMI ATOMICHE DI QUALCUNO! TU HAI INTERESSE CHE, ANCHE TUTTI I SUNNITI, loro SI DEVONO ATTREZZARE COME TE, CON ARMI ATOMICHE ANCHE LORO?
  =============
  IO HO GIà DENUNCIATO QUESTO CRIMINE IN PRECEDENZA [ bastardi usurai farisei google, A.I. cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, Ja Bull On, la feccia: DATAGATE ] Ecco perché ALETEIA, non accetta di mettere la sua pubblicità, sui siti di terzo livello, come blogger.. le lucertole, convertono il testo in immagini: in modo simultaneo, quindi, i motori di ricerca non possono scansionare il testo sulle immagini... di conseguenza quando un "immagine di testo", viene cliccato? si trasforma in testo scritto, per pochi secondi! IN QUESTO MODO I MOTORI DI RICERCA POSSONO ESSERE CORROTTI E DISTORTI ... E I DEMONI ALIENI HANNO PAURA DI ACCOGLIERE I MIEI ESORCISMI PERCHé HANNO RAGGIUNTO IL PUNTO DI SATTURAZIONE, ECCO PERCHé IL TESTO NELLA PAGINA IL BLOGGER SI MUOVE CONTINUAMENTE... tutte le bestie di satana stanno a prendere l'esaurimento!

  sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디. [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu. [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] questa è la mia preghiera soltanto e non ci può essere una preghiera che può essere fatta per annullare un altra preghiera... Gesù è stato chiaro in questo quando. lui ha detto "le preghiere ed i riti dei satanisti? sono completamente inutili!" ... come a dire ... sono soltanto un lavaggio del cervello per loro stessi.. un modo per loro di diventare schiavi del male e tutti sanno che il male non può portare al bene.. infatti nessuno al mondo è più infelice del peccatore!

   UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  sorry se io sono tornato sulla pagina ma io non sarei venuto se io non avevo qualcosa di molto importante da dire e che deve essere detto 1. i satanisti di youtube loro credono che sia importante prendere la prima posizione di questa pagina(ma questo è molto patetico) 2. ma per me questo non ha nessuna importanza perché io non sono la magia io sono soltanto la fede pura nel nome di Gesù 3. infatti Unius REI non è qualcuno che vive in un sito web e lui non ha bisogno di seguire una qualche procedura rituale per ottenere i suoi scopi soprannaturali.. 4. il mio lavoro su questa pagina ha per me soltanto un valore informativo così non ha senso per il mio ministero UNIVERSALE ETERNO METAFISICO DIVINO di essere o di non essere in internet
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ][ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] lol. (hanno diretto [redirect] questa pagina altrove) lol. e che le preghiere dei satanisti non servano a niente? proprio io ne sono la dimostrazione! infatti anni fa i satanisti dissero che loro stavano facendo molti sacrifici umani (precisamente fu detto "scorrerà molto sangue") sull'altare di satana per fermare il mio ministero... e come tutti potete vedere? il mio ministero ha avuto un successo crescente sempre maggiore di gloria in Gloria per la sola Gloria di Dio!
   http//www.youtube.com/user/theyearinreview/feed?filter=1
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?
  Rothschild - a Satanist full of resentment and hatred? He would not have done a good job for you to protect your 666 IMF! while Synek ie Morphicies; ie IHAteNEWLAYOUT he's a lovely man the most suitable for you! But I'm unius REI There is no way for someone to be able to face my ministry because God has said to me "you are my creature more powerful that I have done." and in fact Jews have understood is that you are the instigator of every Holocaust and that without the political anarchy and the recession? Hitler would never have existed! is a real shame that Jews are thought to have been lucky for not even finished them in gas chambers! However Israel also understood at last how your NWO? He does not foresee its existence. so are its own the CIA and MOSSAD that you have forced to do the 11-09? are those who will kill you!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   who won all the wars so far? only Jewish bankers the synagogue of Satan Baal god owl 666 IMF 322 and Bush the NWO ie Freemasonry of the Queen of England! What does for all mankind thing in common with these super international criminal? chi ha vinto tutte le guerre fino ad oggi? soltanto i banchieri ebrei la sinagoga di satana di Baal 666 FMI e Bush 322 il NWO la massoneria della Regina di Inghilterra! cosa c'entra tutto il genere umano con questi super criminali internazionali? I'm saving the lives of everyone in this way? Who could be mad at me? I am the medicine for world before his death! io non sto salvando la vita di tutti in questo modo? chi potrebbe essere arrabbiato contro di me? io sono la medicina indispensabile prima della morte! yes! for you! the tower of Babel god owl that is Babylon? has fallen again! yes! for you! la torre di babele cioè Babilonia? è caduta di nuovo!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   synneK♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 IMF CIA MOSSAD -- today you are now looking for my love? you have destroyed all the sacrifices that Satanists have done over the past 50 years and you have nullified the effects of evil spirit of 5000000 of human sacrifices made ​​to Satan! tu oggi cercando il mio amore? tu hai distrutto tutti i sacrifici che i satanisti hanno fatto negli ultimi 50 anni ed hai annullato gli effetti spirituali di 5000.000 di sacrifici umani fatti per satana! yes! for you! the tower of Babel god owl that is Babylon? has fallen again! yes! for you are delusional! la torre di babele cioè Babilonia? è caduta di nuovo! I'm saving the lives of everyone in this way? Who could be mad at me? I am the medicine for world before his death! io non sto salvando la vita di tutti in questo modo? chi potrebbe essere arrabbiato contro di me? io sono la medicina indispensabile prima della morte!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   synneK♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 your mother bitch Rothschild 666 IMF CIA MOSSAD -- today you are now looking for my love? you have destroyed all the sacrifices that Satanists have done over the past 50 years and you have nullified the effects of evil spirit of 5000000 of human sacrifices made ​​to Satan! the disaster? has been committed by you! to prove to all the Satanists of the world that you do not have betrayed them? you should delete my site Immediately! Synnek 1 love me -- 私たちはBOYSた場合:、あなたは女の子でしたか?私は彼女と結婚します!IF WE WERE BOYS and if you were a girl? I will marry her! 666 sow0723 ReAMEN. ☠pax☠ + sow0723 ♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. 頭大丈夫? Inviato a UniusRei3 --ANSWER -- YES HE LOVE ME!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   Synnek1 posted a comment 5 hours ago said "U love me?"-ANSWER- of course the fact that we are enemies? This does not prevent us to be in love with each other! everyone understood "You love me as I love you"-- But what future can there be in hate? why do not we try to love? so you do not have to offend the Cross of Jesus that is his love for us all! and when you have destroyed me What has been your gain? why? うんこ:第3回:世界的な核戦争は、この必然的に既にすべて死んでいる!その後、人生の愛は、次のとおりです。実際に、私はあなたの人生ですうんこ you are all already dead in this inevitable 3 rd global nuclear war! then is a love of life in fact I am your only hope of life. So it's true that Satanists are like the Muslims! In fact too you see enemies everywhere and can not see to be harmful to oneself and of themselves too evil!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   Why be a Satanist? what is their goal imperialist? why 666 the hate? because someone chooses to step on love? regardless of all the betrayals and disappointments against love; love is not worthy of being loved for himself? our lives should not be a gift of love for everyone? if I have been betrayed by friends It is this not is a good reason to demonstrate to others of to be me the best friend for the others? Perché essere un satanista? quale è il loro obiettivo imperialistico? perché 666? perché qualcuno sceglie di calpestare l'amore? a prescindere da tutti i tradimenti e tutte le delusioni l'amore non è degno di essere amato per se stesso? la nostra vita non dovrebbe essere un dono di amore per tutti? se io sono stato tradito dagli amici non è questo un buon motivo per dimostrare agli altri di essere l'amico migliore?

   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. Rothschild - even though the Muslims have as their father a false prophet a murderess criminal like Muhammad? However they were not so bad 50 years ago! and how they have could become the satanic beasts even Hindus that they had a saint for his father like Gandhi? is evident "this is your agenda because you need a 3 rd WW nuclear for hide the collapse of the IMF to regenerate and New IMF with your Masons who have spat against the Constitution to have committed the crime a "High Treason" against their own people and in fact have given just for you (1. planner of every Holocaust 2. moneylender Satanist 3. designer of the upcoming destruction of Israel) the our sovereignty monetary "
   Synnek1
   Synnek1 posted a comment
   2 months ago

   U love me?
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   Synnek1 said "I WANT! LOL! ;-) BURN YOUR FACE! LOL! " -- even with my face burned? more women loved me more than you why women? can look to my heart! God is not a mummy or a prehistoric fossil! He never looks back in the past because God is always with one foot in the future! the problem of many people? and that do not have joy because they have no imagination! also you Will you BURN my FACE? but the world is not too much greater of my love!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. Rothschild of the IMF the synagogue of Satan - friend because I still have so so many enemies in the world? lol. are related at their privileges to their dishonest riches of this dirty world of racism and hatred predation evil privileges Satanism Freemasonry and the banking seigniorage Hebrew that sucks! ... are petty they are tied to something that there is no more for I have seen burn their whole world During this upcoming 3 rd WW nuclear that you will be compelled to do to perfect the agenda ie NWO if those criminals will force you still to manage. the IMF! I know your pain I know you wanted to come out of your hell to finally be a jew who can enjoy his God in his Jewish Temple!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   none of my enemies could ever have one his inheritance in the Kingdom of God because my authority it is the greater tolerance and greater magnanimity to make possible the entry in the Kingdom of God for all those (always too few have been appropriate to enter by reason of the Covenant)! and for my hardness of heart? This excessive generosity is like a punishment from God for me!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. pimastery -- who was sworn in Freemasonry? spat against the Constitution which not only it can not recognize secret combinations as no either it can recognize the transfer of monetary sovereignty the Jews Rabbis enlightened! all this it is high Betrayal! and it does not matter if these traitors of the people have taken control of power ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. youtube - my political project?is not against someone that he loves the light of day namely the rule of law! I do not sovverto the power groups I give back the sovereignty monetary to all peoples and in this way? taxes will disappear all over the world! --- [[at this time? A bully (anonymous) has cursed me to the phone "no number" 19.51 hours in questo momento? Un bullo (anomimo) ha bestemmiato me al cellulare "no numero" ore 1951 ]]
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi

   pimastery SAID it baffels me as to why the Christian Right does not equate some of their proposals to a Christian style Sheria Law. ANSWER-- My noble friend. yes ALL religious people? are dangerous and must stay away from politics! because secularism and pluralism are roads that can not be abandoned! my big brother.. ALL RELIGIONS? are As the MOTHERS that ARE BAD against THE CHILDREN OF OTHERS they are like Sara and Hagar! here's why Our Father Abraham had to suffer much because Sarah was barren for the same reason that even Rachel was barren in fact both were women idolatrous!
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
   ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디. [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu. [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] questa è la mia preghiera soltanto e non ci può essere una preghiera che può essere fatta per annullare un altra preghiera... Gesù è stato chiaro in questo quando. lui ha detto "le preghiere ed i riti dei satanisti? sono completamente inutili!" ... come a dire ... sono soltanto un lavaggio del cervello per loro stessi.. un modo per loro di diventare schiavi del male e tutti sanno che il male non può portare al bene.. infatti nessuno al mondo è più infelice del peccatore!

   UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  sorry se io sono tornato sulla pagina ma io non sarei venuto se io non avevo qualcosa di molto importante da dire e che deve essere detto 1. i satanisti di youtube loro credono che sia importante prendere la prima posizione di questa pagina(ma questo è molto patetico) 2. ma per me questo non ha nessuna importanza perché io non sono la magia io sono soltanto la fede pura nel nome di Gesù 3. infatti Unius REI non è qualcuno che vive in un sito web e lui non ha bisogno di seguire una qualche procedura rituale per ottenere i suoi scopi soprannaturali.. 4. il mio lavoro su questa pagina ha per me soltanto un valore informativo così non ha senso per il mio ministero UNIVERSALE ETERNO METAFISICO DIVINO di essere o di non essere in internet
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ][ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] lol. (hanno diretto [redirect] questa pagina altrove) lol. e che le preghiere dei satanisti non servano a niente? proprio io ne sono la dimostrazione! infatti anni fa i satanisti dissero che loro stavano facendo molti sacrifici umani (precisamente fu detto "scorrerà molto sangue") sull'altare di satana per fermare il mio ministero... e come tutti potete vedere? il mio ministero ha avuto un successo crescente sempre maggiore di gloria in Gloria per la sola Gloria di Dio!
   http//www.youtube.com/user/theyearinreview/feed?filter=1
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?
   1/10[reincarnazione] humanumgenus vs sireAndracottus [[2.A man is responsible for his suffering"]] non sempre questo è vero poiché un solo tiranno può soffocare un intero popolo come la massoneria dei ricchi e dei sionisti del signoraggio bancarioFMI-NWO ha soffocato il popolo dei poveri cioè l'intero genere umano... non soltanto attraverso l'usura ma attraverso la menzogna della evoluzione del relativismo la manipolazione della storia la distruzione della moralità oggettiva con la negazione delle legge naturale per diffondere ogni forma di satanismo e di perversione sessuale per distruggere la famiglia e lo Stato. è questo che gli enlightened hanno fatto il più grande crimine morale ed istituzionale di tutta la storia del genere umano. sionismo sharia e reincarnazione? sono i veri crimini contro tutto il genere umano!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   2/10[reincarnazione] Se ci sono le ingiustizie? questo non è Dio che lui è santità infinita ma è soltanto per l'egoismo umano che è ogni sorgente di ingiustizia e malvagità! Mentre la sofferenza è inevitabile a motivo del decadimento del progetto originario di Dio il "paradiso terrestre"... Poiché questo mondo non è stato creato da satana ma comunque è stato degradato da lui e da noi insieme a lui... noi tutti siamo caduti da quel progetto originario che era la grazia infusa nella conoscenza di una scienza infusa ancora presente nelle anime più pure e buone... infatti secondo me tutti noi eravamo nel "paradiso terrestre"... prima di avere tutti quanti tutti insieme tradito l'amore Dio e il patto che noi avevamo con lui. Dio è una Persona una individualità ed ha fatto gli uomini a sua "immagine e somiglianza" cioè persone individuali
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   3/10[reincarnazione]] humanumgenus vs sireAndracottus [ eternamente se stesse irripetibili libere e capaci di avere la potenza della fede speranza e amore come tutti noi possiamo fare. Così in una vita intera ogni 5 anni circa Dio da sempre a tutti delle nuove occasioni o delle nuove opportunità ma chi nasce maledetto o (paria)? per la menzogna che è amata dai demonila"reincarnazione" come loro consigliano di credere durante le sedute spiritiche o come devono ammettere di avere mentito sotto la forza di un esorcismo che fatto nel nome di Gesù .. ok cioè il panteismo che è il terreno ideale per i demoni questo non da nessuna speranza di riscatto ai "paria o intoccabili" come garantisce ai demoni un sicuro soggiorno nell'uomo senza sfratto poiché solo il monoteismo è in grado di respingere i demoni veramente.
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   4/10[reincarnazione] Poi quella persona che in India è stata socialmente degrata e violentata come "paria" lui è diventato anche un "intoccabile"! ma tu è in questo modo che tu hai distrutto senza speranza di riscatto un essere umano fatto da Dio che lui è invece proprio come te ad immagine e somiglianza di Dio anche lui ma questo può essere soltanto una malvagità di satana. Così il paradiso o l'inferno sono precisi e perfetti poiché in una vita intera a tutti Dio ha dato tante possibilità e tante occasioni per poter riscattare se stessi dalla malvagità o dagli errori ideologici o religiosi. il Brahman è concesso a tutti sempre! poiché tutti sono stati creati dall'amore infinito di Dio e sono chiamati alla relazione pesonale con lui sionismo reincarnazione sharia? sono incomptibili con la fratellanza universale!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   5/10[reincarnazione] poiché Dio che chiama le stelle e gli elettroni per nome lui ha fame e sete del nostro amore ed è glorificato nella scienza personalmente. Pertanto è da rinnegare ogni surrogato di Dio come è appunto una relazione con una religione. anzi molte volte la religione è un vero tradimento o peccato di idolatria. certo la religione è indispensabile come è indispensabile una mamma ma nessuno sposa la sua mamma. Pertanto le migliori religioni sono proprio quelle che non sanno rendersi indispensabili come l'ebraismo e il cristianesimo. la "supreme truth" è quindi immediatamente accessibile ad ogni cuore puro anche se è di un uomo ateo cioè è la mia "fratellanza universale" che è la legge naturale "fai il bene(a tutti) evita il male" dice (per tutti) che è la giustizia. "non mentire"
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   6/10[reincarnazione] cioè la verità. questi valori universali e razionali? sono in se stessi la filosofica e la matematica dimostrazione della esistenza di Dio poichè è distrutto il relativismo in questo modo definitivamente proprio attraverso la legge naturale. Purtroppo sono state le lobby ebraiche degli illuminati che hanno soffocato attraveso la potenza del denaro che i sionisti hanno rubato a noi e tutti i complotti della massoneria ovviamente il tutto in chiave anticristiana.[[6.The purpose of human life is not to reach heavenbut to BECOME ONE WITH BRAHMAN THROUGH KNOWLEGE OF HIS NATURE OF YOUR UNITY WITH HIM -ANSWER- ma è proprio questo che dicono tutte le religioni monoteiste! ora non è possibile per la infinità perfezione santità e giustizia di Dio il poter negare questo diritto universale ad ogni uomo a motivo di una segregazione sociale.
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   7/10[reincarnazione]] humanumgenus vs sireAndracottus [[[HOW CAN YOU GIVE ETERNAL HEAVEN TO A MAN FOR THE GOOD DEEDS OF HIS SHORT LIFE?]]] è scritto "mille anni per il Signore Dio sono come un minuto ed un solo minuto come 1000 anni pertanto il tempo èrealtivo mentre Dio scandaglia continuamente i pensieri di ogni uomo. il giudizio di Dio è perfetto perché lui è perfetto ed eterno. "Partiality and Cruelty cannot be attributed to Brahman" -Holy Brahma Sutras 3.3.34(written in 900BC). il karma? è comune ad ogni uomo.. poiché tu non puoi fare di un bambino al momento della nascita un criminale designato e poi tu pensare che Dio sia giusto. God garantisce a noi il libero arbitrio e si impegna a tirare te fuori dal satanismo droga malattie cioè tutte quelle cose che sono umanamente impossibili da superare. reincarnazione sharia sionismo? sono la fonte di ogni malvagità.
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   8/10[reincarnazione]ma non può essere accusato Dio di razzismo o di azioni privilegiate poiché è proprio in questo modo che gli ebrei maledicono se stessi poiché ritengono di essere il popolo eletto. ma in questo modo loro bestemmiano contro Dio e non sanno di avere ricevuto soltanto dei compiti sacerdotali. yes! Brahman is immanent and transcendent inside everything & outside everything"-Taittiriya Upanishad.HOLY holy Yajur Veda.--answer- ma proprio per questo non ci può essere ingiustizia o differenza alcuna in Brahman in relazione a tutte le sue creature poiché il perfetto non può creare l'imperfetto. Purtroppo nel "paradiso terrestre" tutti noi abbiamo tradito e tutti noi siamo decaduti in questa 3°dimensione.. se vuoi questa è stata l'unica forma di reincarnazione ma in questo passaggio degradante?
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   9/10[reincarnazione] noi non abbiamo perso la nostra identità ma soltanto la nostra memoria necessariamente poiché il segreto della felicità deve essere la sola fede poiché la fede è direttamente in relazione con la speranza e la carità o amore.--CONCLUSIONE -- DEAR humanumgenus. there is so much inequality in this world.there are black men white men rich &poor men healthy & deceased powerful & weak beautiful and ugly intelligent & retarded. by your theory of perpetual hell & heaven. this HORRIBLE INEQUALITY CANNOT BE EXPLAINED...... AND GOD WOULD SEEM TO BE A WICKED PARTIAL CRUEL GOD. YET WE ALL KNOW HE IS LOVING.--ANSWER- No per un educatore? o per un genitore? non esistono figli brutti poveri stupidi ritardati ecc.. ogni disuguaglianza è soltanto il risultato della predazione di satana
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   10/10[reincarnazione]tutte le sue menzogne a cui i predestinati all'inferno eterno hanno voluto credere a motivo della loro malvagità ed egoismo. Dio si vendicherà di tutte queste persone malvagie. in realtà la diversità è lo spendore della ricchezza dell'amore noi siamo tutti uguali perché Dio è giusto cioè Dio è amore. --CONCLUSIONE -- IF YOU CAN EXPLAIN inequality YOU CAN DEFEAT ME AND ASK ME TO ACCEPT YOUR THEORY AND RENOUNCE VEDANTA --answer- la disuguaglianza è soltanto il lavoro che satana può fare ... io non ho un interesse a vincere contro di te o che tu abbandoni la tua (nuova) religione per poi tu ritornare ad essere un cristiano come tu eri prima. Dio è testimone "io non ho un interesse personale in tutto questo!". Ma ogni menzogna di satana deve essere smacherata poichè io sono il UniuRei cioè il Mahdì che è il Re di Israele
   alysdexia
   alysdexia by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   google.c​om/groups?q=%22Warfare+by+Autymn%22 google.c​om/search?q=%22Failure+of+Daniel's+prophecies%22 google.c​om/search?q=shaddæ youtube.c​om/results?search_query=%22Why+do+people+laugh+at+creationists%22
   sireAndracottus
   sireAndracottus by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   "He who dwells in all creatures who is within all creatures whom no creature knows whose body the creatures are he is your inner self the supreme Brahman"----Brihadaranyaka Upanishad I left christianity for Vedanta because the fundamental teachings of Christ has been given in more logical and scientific terms....while christ taught the common man..Vedanta taught the intellectuals who had become sick of pointless religious dogma....IAM SORRY TO SAY THIS....THE TEACHINS OF CHRIST HAS BEEN TAMPERED WITH About reincarnation i'll be sending you a pm.......Are you ready for a friendly debate?
   sireAndracottus
   sireAndracottus by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   Let me tell you something ....I DONT HAVE A RELIGION......I HAVE REALIZED THAT IT IS GOD ALONE WHO TAKES VARIOUS FORMS AROUND ME.... JESUS SAID LOVE YOUR NEIGHBOUR ..TO SEE HIM IN YOUR FELLOW BEINGS...HE IS THE LIFE IN THE SOUL OF EVERY BEING.....JUST SO THE VEDAS SAY....."LOVE YOUR NEIGHBOUR AS "YOUR--SELF"...FOR THEN YOU LOVE GOD.....IF YOU LOVE GOD YOU LOVE YOURSELF.....FOR HE DWELLS IN EVERY BEINGS
   sireAndracottus
   sireAndracottus by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   When did I justify the Orissa killings?.....you are talking as if I KILLED PEOPLE IN ORISSA...All i said was that the pope had not apologised to india....LOOK MAN...SEPERATE WHATS PERSONAL AND WHATS NOT.....I DONT ENJOY SEEING COMMUNAL RIOTS .AND ...you want me to take responsibility for what some mad polytheistic hindu who violates every law of the vedas did?......Besides..I dont care...The christians there paid money to tribals to get them converted.....just ignorant hindus and christians indulging in needless karma....i DONT CARE

   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireandracottus - I have nothing against. VEDANTA That IS PURE Monism .. for me all religions are good .. but I am against you because you do not want to take your responsibility of this about the genocide made ​​against the martyrs of Orissa by the Government of India ... and that through reincarnation just you have justified slavery. the faults of others a distant past? be they true or false or suspected? they can never wash your dirty conscience for the complicity that you have done with the criminal government of India that is all the your moral crimes. !vattene"! go begone satana! "or I will plunge India into hell before their time
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam.