сам сањао годинама, на могу

@ Сви народи -> ако не обришете све симболе и сатанску: сви порнографију? Не могу да граде јеврејски храм! Зато: сви ће умрети у току: Тхе 3. светског нуклеарног рата
Синнек1 је објавио коментар: пре 4 сата: чека се одобрењеидете у затвор? Ваш сте од саопштавања "затвора"?- ОДГОВОР -> сам сањао годинама: на могу да иду у затвор да би прочитали Библију по цео дан! ово је јасан: "Тражим центру пажње: за институционални сукоб, него: ово: да ли је велики страх, на масонском систему: на банкарскиот емисионе добити" ако: они (синагога Сотоне). Ако масони не баци у тамницу: Сатанисти: као што си ти и зашто: Онда би требало да баци у тамницу: поштен човек попут мене? ако нисам седим: на мој престо у Јерусалиму: као, ја сам седео на престолу Богом у небесима (у вери)? онда 3. ВВ Нуклеарна постати неизбежан!
ако су сви били искрени као ја? Не бих ни морао да командује никога! јер је у врту Еден: или у небеском рају: сваки човек је само-одговорности су: и не постоји стварна: политички ауторитет! Мрзим моћ: она је за мене највећа казна: облик искупљењу за своје грехе! Д. Моје ништавило: то је моја слава! јер: они који желе да контролишу: доминира или: о другим мушкарцима? онима који желе моћ? онима следила империјалистички пројекат? Он је човек са много психолошким проблемима: као претњу, криминалац: ММФ као и шеријатског! Д.

 
Синнек1 - ако вас, и ако је ваш Сотона, знате не ствара, од нуле, једну муву? Знам: вас двојица: само: два комада срање! Ако сте одговорни, онда сте криви Такође! Али, дело марка: против Бога? Постаје бесконачно дело! Дакле, није било би шанса искупљења за Вас: за бесконачно дело, починио! Бог је сила! [Спасење могу бити: само: за вере у благодат и милост] ево зашто: ако, само Исус Христ, задовољава за Вас: потребе бесконачног правде: оф Бога, само: У том случају, нећете бити уништен: од осуде, јер оно што за нас је: најмањи греха: то је увек: дело (од непослушности) против: наш Створитељ? Ево зашто: сваки недостатак: она се претвара у бескрајну кривицу: зато што је кривично дело, почињено против: бескрајна љубав (мудрост) од Бога према нама! Зато је само крст Исуса може да победи пакао!
 
УниусРеи3 УниусРеи3 хектара пубблицато УН Коментар 1 Сецондо пре оних који ме боли? вређа све народе: а боли све човечанство! све владама: Северна Кореја још могла осветити, јер је зло против мене! моје царство? је све свет! @ ЦИА-666 ММФ -> стави ме у затвор? Д. је као стављање меч: у бурету барута! Мушкарци ме воле: Или треба владати? Или би требало да буде убијен!они који ме боли? вређа све народе: а боли све човечанство! све владама: Северна Кореја још могла осветити, јер зло учињено противмоје царство? је све свет!
 
[: Више две велике криминалци а: бетвеен: народе. у свету: од криминалаца нација] САД (тајна друштва, слободног зидарства, сатанизам ванземаљци отмице: ММФ:. данак феудном господару банкарство) и Саудијска Арабија (Шеријат), то је један једини (Синагога сатане: од Талмуда): односно, велики и мали Сотона: заједно: ово чудовиште које има у својим зубима, има крв невиног хришћанских мученика! моја осуда је изречена! Дакле: пресуда ће бити имплементиран од стране Краљевине: од Бога мог: ЈХВХ!
[Сирија Гора]: практично Западна штампа (укључујући медијима: политичка, ЕЦЦ .. они су један од многих јеврејских монопола: Од ММФ: све окултне снаге: од банкарског емисионе добити) игнорише, готово у потпуности: у Салафис: од Ал Каида: да: се иде у Сирији: да се боре за џихад а: мандата: Саудијска империјализма: и да: Јордан хапшење: у Јордан: Ораиб ал Рантави: Директор: од: Ал-Кудс: Центар за политичке студије, каже: " такви су последице криминала у сиријски, алл цонтроллед, по Муслиманска браћа: Они су у потпуности подржана од стране Турске, Катар, Саудијска Арабија: подржава Салафис Хис, имамо талас: џихадиста: за све да иде у Сирију: Постаните : за њих (исламисти терористи): место џихада (тј. Ал Каида за подршку шеријатског Саудију) "
[ЦИА ММФ окултно овлашћења] Холмс у суду: Он је ухапшен након масакра у биоскопу Аурора Денверу, млад човек могао бити осуђен на смрт. дивља очију, необријан, његова коса обојен црвено, бордо сако и празан поглед, понекад губи у празнини. -ОДГОВОР-је типичан Сатанисти! умрети за Сатану: то је част (тако, они су довели да верују: у свемоћног и невидљива криминалној организацији: да је, ЦИА) институционални Сатанизам: да ли је далеко изнад: могућности решења: за псеудо цивилно друштво (лажна демократија све: од масонског система: од банкарског емисионе добити)! јер канибализам који се раде: након силовања жртве, додаје: сви силовања злоставља а:: да: било Адепт: Да ли је принуђен да трпи: ово убеђивање адепта: од тоталне беспомоћности цивилног друштва против сатанизма! и ово је истина: ако у САД само: може бити више: 100 000: људске жртве: за Сатане: без, никада неће наћи ниједан кривац!
[Гоогле: Почели сте: за брисање порнографију? Д. Ви знате из искуства: "? Ла непослушност против мене умножава проблеме и несрећи"] МарлаМарлеен рекао: @ УниусРеи3: Порнографија је једна: од најгорих напада на људско друштво, и треба тумачити: рестриктивно. Осим тога уништили порнографију, која поставља као визуелни болести у мозгу, сваки духовни однос: То је суптилна напад: свих духовних ствари и не мисли и сексуалне. Сексуалност ради: у комбинацији са: осећај, додиривање и комуникација. Порнографија: да ли је чист визуелни доживљај. Порнографија збуњено морални инстинкти за. Порнографија уништава: људско би земља која омогућава не може сам по себи рећи да људска права морају се поштовати. Стога би требало забранити порнографију: из јавног живота.Ја не волим порнографију, зато што је проклети демон који може негативно да утиче на живот појединца, као никотин, дроге и других ствари. Релеасе умножавају проблеме и то није у смислу: од: људског друштва. Сексуалност: нешто: да: може да буде веома лепо: али: такође прилично банално: само као све у животу. Порнографија је, дакле, свакако Сатански забава: да: био гурнут се нарочито: по Холивуду, и воље. Порнографија: не треба мешати са сексуалношћу.
[Саудијска Империјализам и хришћанских мученика широм света!] Јули18, 2012, Федерико Донелли Блиски и Средњи Исток: изазов за регионалну хегемонију између Ирана и шиитског вехабијског Саудијска Арабија (сунити) је СИ постепено шири од ирачке територије: у Сирију, мада: Чак на прикривен начин, Ријад [(Ал Каида)] жели да игра водећу улогу Уједињених Натионс.Сауди Арабије жели да покуша да искористи предност од кризе Сирији, из тог разлога је одавно почео подршку побуњеници: Бесплатан организовани Око сиријске армије (ФСА), обезбеђивао је оружје и финансијске подршке: Салафист су групе бораца: ЦОМИНГ од ирачке границе и са Блиског Либану. Само у последњих неколико недеља ове ћелије постали су протагонисти диверзификацији [(Масакри: Доинг намерно: да буде непоштен приписати сиријском режиму: масонском систему: Сви демократијама лажно банкарског емисионе добити)] направљени напади на сиријском тлу, стварајући Такође непријатност за Ријада и Вашингтона
Салафизам и Империјализам Бахар Кимионгур * Од почетка "пролећа" Сирији, Дамаск Влада је борбу против банди терориста. Већина западних медија да откаже овај приказ као државне пропаганде, која служи да оправда репресију од протестних покрета. Иако је очигледно да ова теза је неприкосновена за Баатхист државе, добродошлице репутацију: према опозиционим покретима: да: изван његове контроле, ова претпоставка није чак ни погрешно. И заиста, неколико фактора несумњиво акредитације: тезу о сиријске владе. [[Агресија Саудијске Арабије, Против против Ирака? показује све бес, јер нису успели да добију своју агенду у Сирији]]
Мај 16, 2012 [Ал Каида је Саудијска Арабија] су коначно ... "Либијци, Тунижани ЕИ: Ал-Каида" у Сирији! Ал Каида и Сиријска армија бесплатно? раде заједно. Ми координира и заједно. То је откривена у Бен Тре су страни терористи: два Тунижана и један мушкарац Либијска. На првој страници новина владиног Тисхрин: Маи 16, 2012: Три терористи признао да је инфилтрирали у Сирији из Турске (који с љубављу чувају своје радове) да изврши нападе са координацијом између "Ал Каиде" и "Фрее Војска ". Али западној стампи? не види све ово! [[Агресија Саудијске Арабије, против против Ирака? показује сву бес: фаилед то добије своју агенду у Сирији]]
24. април 2012. Шачица Салафис (финансиран од стране Саудијске Арабије), одржан у Сирији потврдите] Туниса "Терористи", итд ... Седам јордански Салафис. Пет прешао из Туниса Тунис Турска. Два фундаменталисти: Фатх ал Ислам у Либану. Све у свему, 14 су брадати лоши момци који су пали у последњих неколико недеља: или су покушали да продру: у Сирији у побуни. је: Гроф, који је учињен: према извештајима окупило се у последњих десет дана: читање арапској штампи и на међународном плану. Пан-Араб дневно: у Схарк ал Авсат: известио: захтев је да се у Министарству иностраних послова Туниса по Тунису породица три погинулих у Сирији. Сиријска државна телевизија је известила у последњих неколико дана "више десетина" од Тунижана убијених у Хомс, у округу Даир Баалба.
15. јун, 2012 [Сатански Шеријат Саудијска империјализам, у Сирији] Сирија, 'стотине Египћана (криминалци) су покушали да илегално уђу', два Египћани су убијени од стране сиријских граничара: на граници између Јордана и Сирије.. Он преноси египатски министар спољних послова Амр Мухамеда (фото), преноси данас пан-арапском дневном Ал Схарк Ал Авсат. "Наша амбасада у Дамаску од сиријских власти добили комуникацију да: двојица наших земљака (исламски терористи Ал Каиде: Тхе Салафис) убијени су: као:. Покушају да илегално пређу границу из Јордана" "Ми смо комуницирали информације да породицама жртава и направио своје саучешће", министар криминалац додате (кривично Египат)
Египћана (криминалци) су покушали да илегално уђу ", у Сирији [сатанистичко шеријатског Саудијској империјализма] да: он је истакао да" у последњих неколико месеци расте број:. Египћани су покушали да илегално уђу у Сирији Стотине њих су ухапшени (када би требало све се одмах пуцао) и амбасада интервенисао да осигура ослобађање и репатријацију "" У једном случају - рекао је Амр - Египатски умро када замрзнута међутим, прошле зиме, покушавајући да илегално уђу у Сирији од либанских планина. ".
@ Шеријат, 666 ММФ (окултна снага: Талмуда Јевреја) -> Али: Сатанисти: они знају: добро пливати? Д. зато сто: сам одлучио да баци: све вас: све у дубоком мору, међу ајкулама!


YouTube

YouTube

552963 iscritti
68166421 visualizzazioni video
 • @ Šariaadi, 666 IMF (varjatud võimsus: Talmudi juudi) -> Aga: satanistide: nad teavad, kuidas: ujuda ka? lol. sest: ma olen otsustanud visata: te kõik: kõik sügavasse merre seas haid! Sa @ Sharia, 666 IMF (mahiwaga kapangyarihan: talmudic Jewish) -> Ngunit: Satanists: alam nila kung paano: lumangoy na rin? lol. dahil: ko na nagpasya upang ihagis: lahat ng ka: lahat sa malalim na dagat, kabilang sa mga pating! @ Sharia-666 IMF (okkulttinen voima: Talmudin juutalaisia​​) -> Mutta: satanistit: he osaavat: uida hyvin? lol. koska: Olen päättänyt heittää: kaikille teille: kaikki osaksi syvänmeren joukossa hait! @ La charia, 666 FMI (pouvoir occulte: talmudique juive) -> Mais: les satanistes: ils savent comment: bien nager? lol. parce que: j'ai décidé de jeter: chacun d'entre vous: tout dans la mer profonde, parmi les requins!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 minuti fa
  @ Šerijatsko, 666 MMF-a (okultna snaga: talmudska židovska) -> Ali sotonisti: znaju: dobro plivati​​? lol. jer sam odlučio baciti sve vas: sve u duboko more, među morskim psima! @ Sharia, 666 IMF (okkulte magt: talmudisk jødisk) -> Men satanister: de ved, hvordan: svømmer godt? lol. fordi jeg har besluttet at kaste jer alle: alle i det dybe hav, blandt hajer! @ השריעה, 666 קרן המטבע הבינלאומית (הכוח הנסתר: התלמוד היהודי) -> אבל: כת השטן: הם יודעים איך: לשחות טוב? חחח. כי: החלטתי לזרוק: כולכם: הכול לתוך הים העמוק, בין הכרישים!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  7 minuti fa
  @ Sharia, 666 de l'FMI (poder ocult: talmúdica jueva) -> No obstant això, els satanistes: saben: nedar bé? lol. perquè he decidit a tirar a tots vostès: tots en el fons del mar, entre els taurons! @ Šaría, 666 MMF (okultní výkon: Talmudic židovský) -> Ale satanisté: vědí, jak: dobře plavat? lol. protože jsem se rozhodl hodit vám všem: vše do hlubokého moře, mezi žraloky! 伊斯兰教,666国际货币基金组织(隐匿功率:塔木德犹太) - >但撒殚教徒:他们知道如何游得好? LOL。因为我已经决定扔你到深海的所有鲨鱼中,! @ 표도 못받은 사람들에게 도와, 666 IMF (초자연 전원 : talmudic 유대인) -> 그러나 사탄 주의자 : 그럼 수영 : 그들은 어떻게하는지? 롤.상어 중에서도 깊은 바다로 모두 : 나는 당신들 모두를 던져하기로 결정했기 때문에!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  9 minuti fa
  @ Sharia, 666 IMF (okkultiese krag) -> Maar Sataniste: hulle weet hoe goed swem? lol. want ek het besluit om julle almal te gooi: alles in die diep see, onder die haaie! @ Sheriati, 666 FMN (okulte pushteti) -> Por Satanists: ata e dinë se si: notojnë mirë? lol. sepse unë kam vendosur për të hedhur të gjithë ju: të gjitha në det të thellë, në mesin e peshkaqenë! @ الشريعة، و 666 صندوق النقد الدولي (غامض السلطة) -> ولكن عبدة الشيطان: هم يعرفون كيف: السباحة بشكل جيد؟ لول. لأن لقد قررت رمي لكم جميعا: كل إلى أعماق البحار، بين أسماك القرش! @ Sharia, 666 FMI -> Ma i satanisti: sanno come: nuotare bene? LOL. perché ho deciso di gettare tutti voi: tutto in alto mare, tra gli squali!
Saudi Arabia and his first love: the Pharisees 666: IMF? is sweet between the teeth of the monster: the blood of Christian martyrs!
Саудовская Аравия и его первой любви: фарисейской 666: МВФ? сладкий между зубами монстра: кровь христианских мучеников!

Arabia Saudita e il suo primo amore: i farisei 666: del FMI? è dolce tra i denti del mostro: il sangue dei martiri cristiani! L'Arabie saoudite et son premier amour: les pharisiens 666: le FMI? est douce entre les dents du monstre: le sang des martyrs chrétiens! Saudi-Arabien und seine erste Liebe: die Pharisäer 666: IWF? ist süß zwischen den Zähnen des Ungeheuers: das Blut der christlichen Märtyrer! Arabia Saudí y su primer amor: los fariseos 666: Fondo Monetario Internacional? es dulce entre los dientes del monstruo: la sangre de los mártires cristianos! 
 
Synnek1 has published a comment: 4 hours ago: Pending approval
you go to jail? your you from communicating "Prison"?
- ANSWER -> I have dreamed of for years: of can go to prison in order to read the Bible all day! this is clear: "I'm looking for the spotlight: for a clash institutional: but: this: is big the fear, of the Masonic system: of the banking seigniorage!" if: they (the synagogue of Satan). If masons does not put in prison: Satanists: like you why: Then they should put in prison: an honest man like me? if, I did not sit: on my throne in Jerusalem: as, I am sitting on the throne of God in heavenly places (in faith)? then the 3 rd WW Nuclear become inevitable!

if everyone were honest like me? I would not have needed to command anyone! because in the Garden of Eden: or the heavenly paradise: every person is self-responsibilities included: and there is no real: political authority! I hate the power: it is for me: the greatest punishment: a form of atonement for my sins! lol. my own nothingness: it's my glory! because: those who want to control: or dominate: on the other men? those who want power? those pursuing an imperialist project? He is a man with too many psychological problems: as a threat, a criminal: as IMF and Sharia! lol.

 Synnek1-- if you, and if your Satan, you know not create, from scratch, a single fly? I know: you two: are only: two pieces of shit! If you are Responsible, then you are guilty Also! but, an offense make: Against God? Becomes an infinite offense! Therefore, there would be not a chance of redemption for you: for infinite offense, committed! God is the FORCE! [Salvation can be: only: for faith in the grace and mercy] here's why: if, only Jesus Christ, satisfies for you: the needs of the infinite justice: of God, only: In That case, you will not be destroyed: by the condemnation, Because what for us is: the smallest of transgressions: it always is: an offense (of disobedience) against: the our Creator? here's why: every shortage: it turns into an endless guilt: because it is an offense, committed Against: the endless love (wisdom) of God: Towards us! That Is why only the Cross of Jesus can beat the hell!

UniusRei3 UniusRei3 ha pubblicato un commento 1 secondo fa those who hurt me? offends all nations: and hurts all mankind! all governments: even North Korea could take revenge: for the evil done against me! my kingdom? is all the world! @CIA 666 IMF --> put me in prison? lol. is like putting a match: in a barrel of gunpowder! Men like me?: Or should reign: or should be killed! 
those who hurt me? offends all nations: and hurts all mankind! all governments: even North Korea could take revenge: for the evil done against 
my kingdom? is all the world!

[the two: more big criminals: between: nations. in an world: of Nations criminals] USA (secret societies, Freemasonry, Satanism. aliens abductions: IMF: seigniorage banking) and Saudi Arabia (Sharia), that is one only (Synagogue of Satan: of Talmud): ie, the large and small Satan: together: this monster who has in his teeth, has the blood of innocent Christian martyrs! my condemnation was pronounced! Therefore: the judgment will be implemented by the Kingdom: of my God: JHWH!

[Syria Jordan]: virtually the Western press (including the media: politic, ecc.. they are one of the many Jewish monopolies: of the IMF: all occult power: of banking seigniorage) ignores, almost completely: the Salafis: of Al Qaeda: that: are go in Syria: to fight the Jihad: mandates: by Saudi imperialism: and that: Jordan arresting: in Jordan: Oraib Al Rantawi: Director: of: Al-Quds: Center for Political Studies, says: "such are the Consequences of crime in Syrian, all controlled, by Muslim brothers?: They are fully backed by Turkey, Qatar, Saudi Arabia: supports the Salafis His, we have a wave of: jihadists: for all to go to Syria: Become: for them (terrorists Islamists): the place of Jihad (ie, Al Qaeda for support Sharia Saudi) "

[CIA IMF occult powers] Holmes in the court: He was arrested after the massacre in the cinema of Aurora Denver, young man could be sentenced to death. wild-eyed, unshaven, his hair dyed red, maroon jacket and a blank stare, sometimes lost in the void. -ANSWER- is typical of Satanists! die for Satan: it is an honor (so, they've been led to believe: in the omnipotent and invisible criminal organization: that is, the CIA) the institutional satanism: is far beyond: the possibilities of solution: for a pseudo civil society (all false democracy: of the Masonic system: of banking seigniorage)! because the cannibalism that is do: following the rape of the victim, is added: all the abuses: rapes: that: any adept: is forced to suffers: this convincing the adept: of the utter helplessness of civil society against Satanism! and this is true: if in the U.S. only: can be made more:100 000: human sacrifices: for Satan: without, never find a single culprit!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  13 minuti fa
  if everyone were honest like me? I would not have needed to command anyone! because in the Garden of Eden: or the heavenly paradise: every person is self-responsibilities included: and there is no real: political authority! I hate the power: it is for me: the greatest punishment: a form of atonement for my sins! se tutti erano onesti come me? io non avrei avuto bisogno di comandare a nessuno! perché nel Paradiso Terrestre: o nel paradiso celeste: ogni persona è auto-resposabile: e non esiste una vera: autorità politica! io odio il potere: esso è per me: la più grande punizione: una forma di espiazione dei miei peccati!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  17 minuti fa
  Synnek1 vas a la cárcel? el que se comunique "Prisión"?- RESPUESTA -> He soñado durante años: la puede ir a la cárcel con el fin de leer la Biblia todos los días! esto es claro: "Estoy buscando el punto de mira: de un enfrentamiento institucional: pero: esto: es grande el temor, por el sistema masónico: el señoreaje bancario" si: ellos (la sinagoga de Satanás). Si los albañiles no se metieron en la cárcel: los satanistas: como usted por qué: A continuación, se debe poner en la cárcel: un hombre honrado como yo? si, no me siento: en mi trono en Jerusalén, como, estoy sentado en el trono de Dios en los lugares celestiales (en la fe)? luego la 3 ª Guerra Mundial Nuclear inevitable! lol. mi nada: es mi gloria! porque: los que quieren controlar: o dominar: en los otros hombres? los que quieren el poder? los que persiguen un proyecto imperialista? Él es un hombre con problemas psicológicos demasiados: como una amenaza, un criminal: como el FMI y la sharia!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  18 minuti fa
  si, y si su Satanás, que no saben crear, a partir de cero, una mosca? Lo sé: ustedes dos: sólo son: dos pedazos de mierda! Si usted es responsable, entonces eres culpable también! pero, un delito que: En contra de Dios? Se convierte en una ofensa infinita! Por lo tanto, no habría una posibilidad de redención para usted: por ofensa infinita, comprometida! Dios es la fuerza! [La salvación puede ser: solo: la fe en la gracia y la misericordia] he aquí la razón: si, sólo a Cristo, cumple para usted: las necesidades de la justicia infinita: de Dios, solamente: En ese caso, no serán destruidos: por la condena, porque lo que para nosotros es: la más pequeña de las transgresiones: siempre lo es: un delito (desobediencia) en contra: el nuestro Creador? he aquí por qué: toda falta: se convierte en una culpa infinita: porque es un delito, cometido en contra: el amor sin fin (la sabiduría) de Dios: hacia nosotros! Es por eso que sólo la cruz de Jesús se puede superar el infierno!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  18 minuti fa
  [Siria Jordania]: casi la prensa occidental (incluidos los medios de comunicación: política, ecc .. son uno de los muchos judíos: los monopolios del FMI: todo el poder oculto: de la banca señoreaje) pasa por alto, casi en su totalidad: los salafistas: de Al Qaeda: que: se van en Siria: para luchar contra la Jihad: mandatos: por el imperialismo Arabia: y que: Jordania detención: en Jordania: Al Oraib Rantawi: Director: de: Al-Quds: Centro de Estudios Políticos, dice: " Estas son las consecuencias de la delincuencia en Siria, todo controlado, por los hermanos musulmanes: Ellos están plenamente respaldados por Turquía, Qatar, Arabia Saudita: apoya la salafistas Su, tenemos una ola de: los yihadistas: para que todos puedan ir a Siria: hazte : para ellos (los terroristas islamistas): el lugar de la Yihad (es decir, Al Qaeda para el apoyo de Arabia islámica) "
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  18 minuti fa
  [Los dos: los criminales más grandes: entre: las naciones. en un mundo de criminales de las Naciones Unidas] EE.UU. (sociedades secretas, masonería, satanismo secuestros alienígenas. FMI: banca señoreaje) y Arabia Saudita (la sharia), que es único (Sinagoga de Satanás: del Talmud), es decir, los grandes y pequeña Satanás: sí: ese monstruo que tiene en sus dientes, tiene la sangre de los mártires cristianos inocentes! mi condena fue pronunciada! Por lo tanto: el juicio se llevará a cabo por el Reino: de mi Dios: YHWH! [De la CIA FMI poderes ocultos] Holmes en la corte: Fue detenido después de la masacre en el cine de Aurora en Denver, joven podría ser condenado a muerte. con los ojos desorbitados, sin afeitar, el pelo teñido de rojo, chaqueta marrón y una mirada en blanco, a veces se pierden en el vacío. -RESPUESTA-
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  19 minuti fa
  es típico de los satanistas! morir por Satanás: es un honor (así, que han sido llevados a creer: en la organización delictiva omnipotente e invisible, es decir, la CIA), el satanismo institucional: está mucho más allá: las posibilidades de solución: por un pseudo-civiles la sociedad (todos falsa democracia: el sistema masónico: de señoreaje bancario)! debido a que el canibalismo que se hacer: después de la violación de la víctima, se añade: todos los abusos: violaciones: que: cualquier adeptos: se ve obligado a sufre: el convencer a los expertos: de la impotencia de la sociedad civil contra el satanismo! y esto es cierto: si en los EE.UU. solamente: se puede hacer más: 100 000: los sacrificios humanos: por Satanás, sin nunca encontrar un culpable único!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  21 minuti fa
  lol. my own nothingness: it's my glory! because: those who want to control: or dominate: on the other men? those who want power? those pursuing an imperialist project? He is a man with too many psychological problems: as a threat, a criminal: as IMF and Sharia! lol. proprio la mia nullità: è la mia grandezza! perché: chi desidera comandare: o dominare: sugli altri uomini? chi desidera il potere? chi persegue un progetto imperialistico? lui è un uomo con troppi problemi psicologici: una minaccia, un criminale!!
  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention! Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni religiose, sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro! UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  =============
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] UniusRei3- I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA?
  http://uniusreixkingdom.blogspot.com/2012/07/then-you-could-also-destroy-universe.html
  _____________________________
  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen] UniusRei3-ho scritto sulla tolleranza verso di voi. da qualche utente. Conosco le voragini della natura umana e so molto bene cosa fanno i satanisti in Germania. Ora, oggi. Essi nascita bambini, sacrificano questi bambini loro Signore. Le autorità tedesche non fanno nulla. Mi chiedo perché non? Chi c'è dietro l'intero? Lo conosciamo

  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  https://www.youtube.com/all_comments?lc=3CMBeI17pX9pMvfzjOf_J92lyf4PXr7fFi7IUK-cWOY&v=5RjNFBvpfx0
  MarlaMarleen 2 anni fa · COMMENTO DA LINK
  Liebe Violetta, ich habe Dein Video gesandt bekommen und nun bin ich hier. Traurig und dennoch gerade Vanessa irgendwie sehr nah. Habe die Beschreibung gelesen, das Video mehrmals gesehen und stehe noch unter dem Eindruck der detaillierten Beschreibung des Geschehens. Vanessas Zitat: "Wo war bitte die Liebe in diesem Moment?" Die Liebe war die ganze Zeit bei Dir, Gott hiess sie.

  al Governo Massonico Mondiale di youtube ] non era nei nostri patti, che qualcuno dovesse essere ucciso, o che dovesse subire violenza [ infatti, io vi ho fatti soffrire soltanto! ] IO HO FATTO MALE, allora, AD AVERE RIGUARDO DELLA VOSTRA VITA?! DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] Questo angelo di bontà e di onestà? voi, il sistema massonico Bildenberg, Merkel 322 Bush, voi la avete violentata! voi ne dovrete rispondere! .. ma non avrei mai pensato che, voi potevate ucciderla anche! [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ]
  https://twitter.com/marlamarleen/media [ le lucertole hanno usato la mia amica tedesca come un trofeo di guerra! satanisti e maomettani shariah sono della stessa massa!

  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] il momento della sua sparizione è avvenuto, subito dopo, che, il suo canale è stato hackerato. BLOCCATO, ECC... e lei ha lamentato pubblicamente questo bullismo, CONTRO DI LEI, attribuendolo a un disservizio di youtube, si io ho trovato, in siti di youtube, delle critiche che lei avrebbe scritto: contro: la mia persona, ma quando queste cristiche sono state scritte? Questa persona poteva essere già stata uccisa! INFATTI, IO NON AVEVO AFFIDATO A LEI NESSUN RUOLO, e non avevo sviluppato verso di lei nessuna aspettativa o pressione psicologica, ERA LEI CHE SPONTANEAMENTE SUPPORTAVA IL MIO MINISTERO! [[ queste mie affermazioni possono essere documentate e facilmente dimostrate]] Inoltre, lei era libera di rivolgermi qualsiasi osservazione, o critica ma, lei non lo ha mai fatto! ADESSO, IO CHIEDO FORMALMENTE, A YOUTUBE DI SAPERE, SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA!
  ==================
  LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
  SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
  =================
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
  Signora Merkel porterà, per conto di altri, il nostro paese in crisi terribili. Non ci sarà nessuna classe medio in futuro. Il nostro sistema si rompe... Dio ha individuato il nemico, ma la gente proprio non capisco.
  @ Spero, il pulsante di risposta funziona ;-) Buona notte
  @ I hope, the reply button works;-) Good night


  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
  @a tutti i bastardi cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, JaBullOn ] se, voi non smettere di muovEre, in continuazione, da destra a sinistra, il testo nella mia pagina di blogger? IO POTREI ANCHE DIMENTICARMI DI ESSERE UN BRAVO RAGAZZO!

   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..
  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )

  Bush 322 Rothschild, Bildenberg Bestie di satana ] cazzo coglioni! [ se, voi consentite il nucleare all'Iran, come, poi, voi potrete impedire questo, diritto, anche a tutta la LEGA ARABA, dei  nazisti shariah Arabia Saudita in testa? VOI VOLETE FARE DEL MALE A TUTTO IL GENERE UMANO!  [ TUTTE LE CENTRIFUGHE CHE VOI VOLETE CONSENTIRE ERRONEAMENTE ed inutilmente? DEVONO ESSERE ALMENO CONCENTRATE IN UN SOLO LUOGO, MA, L'USO DELLE CENTRIFUGHE, autorizzate, DEVE APRIRE LA POSSIBILITà DI ISPEZIONE IN OGNI SITO, SENZA PREVVISO! ] ORA, IRAN NON POTREBBE MAI ACCETTARE ISPEZIONI OVUNQUE, sul suo TERRITORIO NAZIONALE.. ecco perché, a Iran deve essere consentito centrifughe: ZERO! Per la ricerca scientifica i tecnini iraniani possono andare in Russia a studiare! PERCHé SOLTANTO I RUSSI POSSONO AVERE IL CONTROLLO DEL COMBUSTIBILE ATOMICO IRANIANO.. IO DICO QUESTO SOPRATTUTTO nell'interesse strategico dell'Iran, perché alla Russia non mancano le Atomiche, per difendere l'Iran nel caso fosse attaccato con armi atomiche

  IRAN ] onestamente, il più intransigente in Israele Benjamin Netanyahu? lui non userà mai le armi atomiche contro di te. PERCHé QUEL CODARDO, LO AVREBBE GIà DOVUTO FARE, tanto tempo fa, PER SALVARE IL GENERE UMANO DALL'ABISSO SHARIA: il nazismo di satana il falso profeta Maometto Califfato mondiale. Quindi la unica minaccia mortale per tutta la LEGA ARABA, posso essere soltanto io, che, io ho il dovere di vendicare i martiri cristiani... e poiché, è da fantascienza, che, io posso essere riconosciuto Re in Israele? POI, TU NON RISCHI NESSUNA INSIDIA NUCLEARE purtroppo.. ANCHE PERCHé, IN OGNI MODO, IO NON MI LASCEREI INTIMIDIRE DALLE ARMI ATOMICHE DI QUALCUNO! TU HAI INTERESSE CHE, ANCHE TUTTI I SUNNITI, loro SI DEVONO ATTREZZARE COME TE, CON ARMI ATOMICHE ANCHE LORO?
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] lol. (hanno diretto [redirect] questa pagina altrove) lol. e che le preghiere dei satanisti non servano a niente? proprio io ne sono la dimostrazione! infatti anni fa i satanisti dissero che loro stavano facendo molti sacrifici umani (precisamente fu detto "scorrerà molto sangue") sull'altare di satana per fermare il mio ministero... e come tutti potete vedere? il mio ministero ha avuto un successo crescente sempre maggiore di gloria in Gloria per la sola Gloria di Dio!
   http//www.youtube.com/user/theyearinreview/feed?filter=1
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디. [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu. [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?


  nothing can be done away to save your children monsters! ShalomGerusalemme ♰ ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB by UniusRei3 1 year ago AMEN AMEN I SAY TO YOU THAT ninth Shall Escape this chastisement of the 3rd World War nuclear .. DO NOT CRY peace peace and security WHEN THERE IS NO THERE IS NO peace AND security. NO MAN SHALL CONSTRUCT Peace Without His GOD. You are Destined for Hell! [PAX ♰] I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE Techel PERES] ♰ CSPB CSSML NDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" by Rei unius King of Israel Mahdi..
  theyearinreview
  YouTube Rewind 2012
  114426 iscritti

   666 IMF pharisee -- Satan non habet dominentur in mundo hominum.. non habet domain hic
   lorenzojhwh
   lorenzojhwh ha pubblicato un commento
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   anyway God already showed me Heaven and hell These jews/Zionists act like kids fighting over nothing I wonder if some one made small nuclear fish to swim up the river to wipe them out so there is nothing more for them to fight over God always has the answers to life because no one on earth knows the true power and glory of God they just fight over every thing they are so stupid they don't even build ... thus granting longer lasting life for all Simple common sense God was very clear longer lasting life is required for space travel as well as building upon other planetspharisees Illuminati IMF have turned very evil against Israel and God shall shake them down to the ground soon for they are not of repentance The real Hebrew my brothers people know that those pharisees shall burn in hell for going against God JHWH Jesus Christ is very clear pharisees are a cursed people
   lorenzojhwh
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   [[Illuminati IMF Pharisees they stole the technology Because Their goal is our destruction]] is 40 years that our machines could walk with to water (H2O) but like the Islamists' religious maniacs they could make the agenda of the Talmud Pharisees of the IMF if Christians were not made to kill by them ? now these Islamists who now think they are omnipotent will bring you all at the Third World War because of course their satanAllah will give them success [[Illuminati IMF Pharisees they stole the technology Because Their goal is our destruction]]
   lorenzojhwh
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   [[Illuminati IMF Pharisees they stole the technology because their goal is our destruction]]Joseph Pal said With so many things wrong with the world it is better to build whole new cities and with plasma concrete they would be very efficient cities roads that levitate vehicles you look at the past and the ancient monolithic structures and how they built them as well as the designs and the shapes the plasma rocks fit perfectly together plus the structures last thousands of years the building would be limit less as well as the designs You design a city with the transport of services by magnetic levitation like under ground waste systems so there is no waste pick up same for stores to have a levitation system to bring the goods all below ground as well as the industry should be centered on the edge of a city so you under stand some thing grand in the new type of building construction because this would change every thing for the better the new Golden age
   MyJHWH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   as it exists the King of Kings YHWH in heaven so today there is the King of kings on earth in fact I'm unius REI the political project of the King of Israel for the kingdom of Palestine the only option against the planned destruction by the Pharisees of IMF 666 Baal Peor god owl at Bohemian Grove for do slavery against of all whole human race after world War III. terror is came before me and hell follows me for burn all my enemies. I have something that can not be addressed because my truth and my righteousness not can be matched by anyone. I am the most important man in the entire history of Humankind. only because the occult powers of all the false democracies Masonic of banking seigniorage Bildenberg in fact they are the powers of Satanism ideological and practical they hit Christian civilization only because their agenda is the destruction of the human in every man
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   Christians innocent and peaceful woke up suddenly at the dawn of World War III in a horrible way controlled by Masonic and occult powersof banking seigniorage into a world torn by conflicting visions imperialist and ideological and religious where his 666 background of each already planned and programmed sectarian division is why will be the Satanism of the Pharisees IMF FED ECB of their NWO to win so the Pharisees of the NWO 322 666. can say finally we have disintegrated Israel and now Satan may be all in all finally. @IHateNEWLAYOUT -- your presence is no longer necessary the crystal ball was been broken
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   i cristiani innocenti e pacifici si sono svegliati bruscamente all'alba della III guerra mondiale in un modo orribile controllato da poteri occulti e massonici del signoraggio bancario mondo lacerato da contrapposte visioni imperialistiche sia ideologiche che religiose dove sullo sfondo di ogni pianificata e programmata settaria divisione sarà il satanismo dei farisei del FMI FED BCE del loro NWO a vincere affinchè i farisei del NWO 322 666. possano affermare finalmente abbiamo disintegrato Israele ed ora satana può essere tutto in tutti finalmente
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   "Man is like grass and its glory is like the grass of the field but the Word of the Lord endures in ETERNAL!" .. no you you can not write the point (.) because I am unius REI only. you have set all Mankind on the brink of the abyss and if you do not surrender to me? your order crazy agenda idiot will be a tragedy. "l'uomo è come l'erba e la sua gloria è come l'erba dei campi ma la Parola del Signore rimane in Eterno!" .. non sei tu che tu puoi scrivere il punto(.) perché sono io Unius REI. voi avete messo tutto il Genere umano sul baratro dell'abisso e se non vi arrendete a me? la vostra fine sarà una tragedia.
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   synnek1 666 IMF NWO [all the occult powers Bildenberg] - I know that you have eroded over the decades all prerogatives constitutional you also disarmed the American people now what? there is to be removed too now the useless freedom of thought and speech against Unius REI to demonstrate what it means really the Masonic system of bank seigniorage really! synnek1 666 IMF NWO [tutti i poteri occulti Bildenberg]-- lo so che voi avete eroso durante i decenni tutte le prerogative costituzionali avete anche disarmato il popolo americano e adesso? vi rimane da togliere anche la ormai inutile libertà di pensiero e di parola ad Unius REI per dimostrare che cosa significa veramente il regime massonico del signoraggio bancario veramente!
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   Synnek1 posted a comment 1 day ago [You Are My Sworn Enemy And I Will Show No Mercy] - ANSWER - IT IS NOT MY FAULT IF YOU ARE THAT criminal THAT IS FULL OF SATAN
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   Qatar looking for hopelessly the condanati to death or life imprisonment to be sent to Syria. FEBRUARY 25 - The Court of Appeal in Doha sentenced 15 years of imprisonment the poet Qatar Muhammad al-Ajami - Reducing the punishment of life imprisonment that he had been Imposed at first instance. only for having written a poem. The lawyer for the 36-year old al-Ajami has said he will appeal. The poet was arrested for his poem Entitled 'Gelsomino' starred in cui that'' we are all facing Tunisia repressive elite.'' (ANSA). - ANSWER - AND IS VERY repressive elite .. lol. THIS IS SHOWN been THE POET has had VERY REASON it is true what he said WITH HIS POETRY the Islamists are all MONSTERS criminals terrorists bloodthirsty religious maniacs imperialist all hopeless
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   @ Synnek1 --- the fault is not yours but is of your organization International who does not know the sense of proportion ... Before she was sworn in Psy 666 rapper performed his hit world Gangnam Style blasfemy. In her address Park did not speak about her personal history marked by tragedy.] That is very serious our best political is so too idiot helpless about occult powers. .. but if. she was smart? then there is a reason to believe in hope still. [25/02/2013 1349 SOUTH KOREA Park takes office amid the sound 666 voodoo of Style of Gangnam]
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   @666 IMF [you have put peoples on the brink] 25/02/2013. SOUTH KOREA. Economic miracle and Gangnam Style that is 666 youtube. Park Geun-hye took office today as the new president of South Korea during a ceremony in the National Assembly .. moved into the Blue House [here the folly and recklessness our politicians in all the false democracies of the bank seigniorage about the real extent of occult powers and the extension of ideology of Satanism IMF which in fact has real control of the economy ie the real power.] with the promise of "a new era of happiness" for South Korea the first female president the country he was appointed for five years. Now a warning to the North "If you will not renounce nuclear will be the first victim of his own policy." The revival of the economy is one of the dominant themes of his speech in which he has not mentioned the dictatorship of the father.
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   [voi avete messo il popolo sul baratro] 25/02/2013. COREA DEL SUD. Miracolo economico e Gangnam Style is 666 Park Geun-hye si è insediata oggi come nuovo presidente della Corea del Sud nel corso di una cerimonia all'Assemblea nazionale .. si insedia alla Casa Blu. [ecco la follia e la incoscienza dei nostri politici in tutte le false democrazie del signoraggio bancario circa la reale consistenza dei poteri occulti e della estensione ideologica del satanismo del FMI che di fatto ha il controllo reale delle economia e del potere reale.] Con la promessa di "una nuova era di felicità" per la Corea del Sud la prima presidente donna del Paese assume l'incarico quinquennale. Subito un monito al Nord "Se non rinuncia al nucleare sarà la prima vittima della sua stessa politica". Il rilancio dell'economia è fra i temi dominanti del suo discorso in cui non ha fatto cenno alla dittatura del padre.
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   @Korea del Sud -- la Park si insedia alla Casa Blu in una totale incoscienza dei poteri occulti che stanno tramando sul suo paese e sulla sua vita this is very tragedy is why Psy 666 dovrebbe essere synnek1 the cannibal ---- [ Before she was sworn in Psy 666 rapper performed his hit world Gangnam Style blasfemy. In her address Park did not speak about her personal history marked by tragedy.] is very serious that our best political is so too idiot. [02/25/2013 1349 SOUTH KOREA Park takes office amid the sound 666 voodoo cannibal of Style of Gangnam]
   lorenzoALLAH
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   synnek1 and TheVArious7 (cannibal 666 voodoo)[are one only organization to conquer the world] -- is one only satanism international for do 200.000 human sacrifice on altair of satan.. is talmud IMF kabbalah FED ECB; agenda for destroy Israel ie masonic system of banking seigniorage the largest project Masonic of social engineering for the destruction of monotheism and therefore for the destruction of Freemasonry itself .. because they are the Satanists and their alien to prevail also because The King of Saudi Arabia he thinks to do war against the innocent Christians. because in every difficulty the Islamists will be most useful for him .. but he not know that in World War III in fact it was expected the extermination of all mankind. and when the survivors ie the cannibals come out of their underground shelters? every hope any hope will die!
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   about Iran and Syria? Saudi Arabia is blackmailing Israel today ... but this is the truth "Iran and Syria would be the true allies of Israel thanks to me unius REI and this will be a valuable strategic alliance for IRAN SYRIA AND ISRAEL!" Thus if Saudi Arabia did not want to be crushed herself she will have to surrender to me unius REI and finally grant freedom of religion which alone could avert World War III!
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   ANSAmed) - MADRID FEBRUARY 25 - The Court of Appeal in Doha sentenced 15 years of imprisonment the poet Qatar Muhammad al-Ajami - reducing the punishment of life that he had been imposed at first instance - for having written a poem deemed hostile to the regime of Qatar. The lawyer for the 36-year old al-Ajami has said he will appeal. The poet was arrested for his poem entitled 'Gelsomino' in which she starred that'' we are all facing Tunisia repressive elite.'' (ANSA). --ANSWER -- AND IS VERY repressive elite.. lol. THIS IS been SHOWN THE POET has had VERY REASON it is true what he said WITH HIS POETRY the islamists are all MONSTERS ARE DAMN bloodthirsty religious maniacs hopeless imperialist
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   02/25/2013 TIBET - CHINA Young Tibetan man sets himself on fire in monastery in Qinghai Phakmo Dhondup self-immolates in protest against Beijing's hard-line stance against Tibet. In his 20s he was taken to hospital with burns on much of his body. Security forces impose restrictions on the area of the incident. Monasteries organise special prayers for his prompt recovery. --ANSWER -- ok! I protect the Buddhists ok! but when they regain their independence? are like Hindus they too begin with the murder of innocent Christian martyrs! io proteggo i buddisti ok! ma quando loro recuperano la indipendenza? sono come gli induisti anche loro incominciano ad uccidere i cristiani martiri innocenti!
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   02/25/2013 1349 SOUTH KOREA Park takes office amid the sound of Gangnam Style and pledges of a new economic miracle.. During the campaign she promised to take a softer line with North Korea compared to her predecessor. During the next five years of her mandate she plans to lay the bases for future reunification but also for a new economic miracle based on science and technology as well as a "creative economy" founded on "economic democratisation". The new president will have to accommodate her hard-core voters mostly elderly who remember the "good old days" when South Korea's GDP grew by 10 per cent a year under her father's military dictatorship. A non-practicing Catholic Park said that the country could go back to such rates. At present its economy grew an average of 4.3 per cent in the past five years. Before she was sworn in rapper Psy performed his world hit Gangnam Style. In her address Park did not speak about her personal history marked by tragedy.
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   @snnek1 for you -- > D'altra parte deve rendere conto allo zoccolo duro dei suoi elettori per la stragrande maggioranza anziani che ricordano con nostalgia i tempi della dittatura e la strabiliante crescita economica dell'epoca con la Corea stabile sui 10 punti percentuali di crescita del Pil ogni anno. La Park battezzata cattolica ma "non praticante" ha sostenuto di poter tornare a quei ritmi. Al momento il Paese viaggia su una crescita media del 43 % annuo. Prima del giuramento il noto cantante Psy si è esibito nel suo Gangnam Style oramai un successo mondiale.
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   BastaBugie 240. of 13 April 2012. WANT AS PRESIDENT OF THE REPUBLIC. Napolitano presents a woman for the Quirinale some say Emma Bonino ... But who is Emma Bonino Bildenberg? Hardly anyone the vote despite the high visibility in the media ... BastaBugie 221. of 2 December 2011. COMPANIES 'SECRET TO WHICH BELONGS MARIO MONTI TOGETHER WITH DRAGONS AND MARIO ENRICO LETTA ... IN THE PAST AND BILL CLINTON AND TONY BLAIR. We show also the shocking video where Mario Monti says that states must give up their sovereignty to Europe of technocrats. wrote William Vincent Shannon not exactly a paranoid conspiracy theorist but a prestigious journalist editor of the New York Times and U.S. ambassador to Ireland under President Carter (1977-1981) "The Bilderberg members are building the era of post-nationalism when we will not have countries but rather regions of the earth surrounded by universal values.
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   synnek1°Master youtube --- what you are doing to protect the Christian martyrs? You know for myself? I will not ask anything!
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   Satan has deceived the whole world until the woman of Rev 12 delivers the true word of God Rev 125. She is church she is Israel and she is Mary. She is the prophet like unto Moses and Elijah ie unius REI. Matt 173 Acts 321-23 Luke 117. delivering the true word. John 11. from the wilderness Rev 126 to prepare a people for the Lord's return. God our Father will not put any child of his into a hell fire no matter what Their sins. It never Entered the heart or mind of God to ever do such a thing Jer7 31 Jer 195 (God is not a religious maniac as Salafis Islamists and Pharisees etc ...). Turn your heart to the children of God. A gift is now delivered and proven to the whole world as a witness Matt 0014 .. A righteous judge ALL gathers evidence before making a Judgment. If you are called to know the true word-Prove all things. God chose unius REI.
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   synnek1 Ihatenewlyout --[I'm sorry for you for this your story with Satan because Satan is bad]--- the fact that you can not speak with me confidentially? this really is a very bad sign .. but I do not think that it is for an your responsibility .. I do not I want to do you harm never! In fact your life is precious to me I know your identity but for me will always be a secret your identity! I do not I will never hurt you! but my wrath will hurl against the powerful who have stolen the sovereignty to the Kingdom of God. because I am Unius REI
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   synnek1 Ihatenewlyout -- il fatto che voi non potete parlare con me confidenzialmente? questo è veramente un segno molto cattivo.. ma io non ritengo che sia una vostra responsabilità.. io non vorrò fare a voi del male mai! infatti la vostra vita è preziosa per me io conosco la vostra identità ma per me sarà sempre un segreto la vostra identità! io non vorrò mai fare del male a voi! ma la mia ira si scaglierà contro i potenti che hanno rubato la sovranità al Regno di Dio.. perché io sono Unius REI
   UniusRei3
   .CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. Unius REI [MANE THECEL PHARES] vota Magdi Allam.

   [rebellion against the Kingdom of God is rebellion against Jesus] Judgment is coming! Repent and Prepare ..... Follow Jesus and Trust God! 1 Corinthians 69. Do not You Know That the unrighteous will not inherit God's kingdom? Do not be deceived No sexually immoral people idolaters adulterers or anyone practicing homosexuality .. etc. .. THE ONLY WAY TO THE FATHER (GOD AND HEAVEN) IS THROUGH JESUS ​​CHRIST. PREPPRERS NIGHTMARE REV 612-17 .... 15. Then the kings of the earth the rulers and the military chiefs the rich and the powerful and all other people slave and free hid in caves and Themselves? under rocks on the mountains. 16. They called out to the mountains and to the rocks "Fall on us and hide us from the eyes of the one who sits on the throne and from the anger of the Lamb! 17. The terrible day of Their anger is here and who can stand up against it? .. Or hide? TRUST GOD and Not Man!

  hunktmp1 SAID oh no not take it so seriously my friend. is true that I think the world is doomed whatever we do but I'm not desperate... I mean you tell me that Jews can not leave their home land by the wrath of God and I gave the example of the Jewish holocaust but I do not had anything to do with god that was not a punishment that was the product of power that this sick man called Hittler. but while we do not change the fate of the world does not change. --ANSWER-♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ MahdiHittler Was The more sick was Satanist everything we know about the secret rites. Dude if you believe in God? Would not you be a fatalist! it is true That God does not need to punish anyone in fact the man away from God destroy of yourself alone in a perfect way it Becomes the will of Satan destroying civilization and the foundation of Any positive law. it is important that men be faithful to God everybody. But are the Jews who have a duty to give the first example

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  MrLEONEXIII SAID Ho visto quel video che mostra il ritrovamento degli scheletri giganti(YouTube video that Will Destroy the Evolution Theory ddamos00 - 6044 visualizzazioni ) cosa significa (oltre alla ovvia confutazione dell'evoluzionismo)? -ANSWER-♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi erano cattivi come noi! quegli scheletri giganti? sono i nostri genitori! hanno vissuto predentemente al diluvio universale ed allora tutto era gigantesco grazie ad un campo magnetico 40 volte maggiore e al doppio di 1. pressione atmosferica e di 2. concentrazione di ossigeno dopo il diluvio universale i dinosauri salvati da Noè(cuccioli e uova) non hanno più avuto l'ossigeno sufficiente alla loro ristretta cassa toracica per cui si sono estinti.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  1 / 12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] Obvious is God Does Not Want To Be the Jews in other countries not just God he killed the children and the husband of Naomi (Book of Ruth) Because They Had Abandoned Israel to subtract Themselves at a famine built as an act of purification for the sins. But I know That God Also used the hatred of a Amalekite Aman (Book of Esther) as the hatred of Hitler to exterminate all Jews Which in total contempt of the Word of God stay in the middle other nations to do Them harm. The Jews Who Were deportat as slaves in Babylon a symbol of Satanism. However were totally Freed of the edict of Cyrus the Persian Empire is succeeded When at Babylonian empire. Many Jews Came Back in Israel to rebuild they're returned to Their Homeland Jerusalem Was rebuilt. MENE Techel PERES ♚] PAX ♰ ReiUnius Mahdi King of Israel.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  2/12[victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage]But others for the sake of Their wealth and supremacy Achieved ease thanks to Them lobby and corporations did not want to leave behind Their privileges thanks to Obtained Their exclusivity Which Racism is the pride of blood Which Is Transformed a serious danger for the host population this is not for everyone they're not wanted to obey at the Word of God is why Have Always Been affected now the Masonic control the NWO I Had Become perfect as it is today so as to Prevent any act of self-defense by us. is for the disobedience of the Jews at the eternal Word of God that is not only worldwide But Also to Jews are in imminent and grave danger if not all Jews will be forced to return to Palestine and in the nations surrounding safely According To The Order of God? The lives of all people the planet will be in danger very soon. ReiUnius Mahdi King of Israel. MENETechelPERESPAX♰

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  3 / 12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] only God can give life to human nature Freeing His selfishness and wickedness from it this is indisputable evidence. Why is the mentality of the World The Evil That Produces As Any form of Satanism the weed Which grows and parasitic too fast and then Quickly burn like straw. All the sacrifices the desperate struggle for survival of previous generations they're all are defeated The Life of a Satanist "Because he did not leave descendants will not transfer the precious gift of life That He Was done. Infection evil everything is in Satanism? is ephemeral! as ideologically criminal! a brilliant success of straw Which ends in the blaze an eternity of despair. Racism is Satanism 1. old That it is the doctrine presupposes a superiority on the basis of a biological human race the other MENE Techel PERES ♚] PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN ♰ ReiUnius Mahdi King of Israel.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  4 / 12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] 2. again assumes a superiority a cultural and religious to Another. 3. A Modern Developed from a misunderstanding of the theories of Darwin and positivism. 4. interracial [racism-of-the-state-ebraico.h­tml] Controversy in Israel on the Falasha Contraceptives etc.. .. This internal racism it is founded on the caste system that only in the case of India are based on the demonic reincarnation theory But as in the case of Israel it is funziale the dirty work Which Can Only Be Done by lesser Beings the Falashas the Messianic etc. .. .. is always the old feeling of contempt Towards other cultures Which are Considered inferior as "barbarians." or as in the homes of Muslims is a well-founded on false religious Reasons since distorted from true to Their Meaning and bent to the imperialist logic of convenience. MENE Techel PERES ♚] ReiUnius Mahdi King of Israel.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  5 / 12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] Against the convenience of all peaceful nations That is the universal brotherhood of natural law Which Was founded by God Himself at the time of creation of our common ancestors. Therefore Jews and Muslims They Have a distorted approach in all the Word of God Not Only Because They violated the first chapters of Genesis But Mainly Because They Put On The Same level the Word of God texts of other criminal in later writings Such as Al-Bukhaaree [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Talmud. Racism is one of the many blunders made Ideological the human mind in the course of history in an attempt impossible to test That one race is superior to Another. Even so today it is impossible to identify the pure breeds. MENE Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "drink your own poison" ♰ ReiUnius Mahdi King of Israel.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  6 / 12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] And even on religious grounds since in the case of the Jews by Transferring the genealogies the maternal line from the time of the murder of Jesus then to Jewish Genealogy Have Been Lost for ever. Every conception of Nazism is emblematic of racism But Also this it is a lie Because the real racists in history are just the Jews. My statement is indisputable HAVING taken note of all expulsions f the Jews Who Have succeeded with an impressive peace throughout the history of the last 2000 years and there That Would Have Been if the Jews do not always Had Been Harmful for the welfare of the people. Although a history subservient to power Has Been in the direction of the institutional lie IMF - World Bank our current masters Jews are the biggest racist in history. Racial superiority? Repugnant today! MENE Techel PERES ♚] ♰

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  7 / 12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] But the very term "Gentiles" (non-Jews) is used by the Talmud (the book is still in vogue) who Compares the Gentiles for talking animals etc. .. . is this that the Jewish curse heretical to Judaism from deportation to Babylon and later with the founding of the sect racist Scribes and Pharisees and Their hand the bloody Talmud it is distressing story of Our Day. Unfortunately We Will Not Be Spared from the horrors of the past and in fact we are seeing again to experience humiliating to Human Dignity. how different the Experiences of slavery legalized today in Muslim nations and in many parts of the globe Such as apartheid in South Africa violence or Revolting the Ku Klux Klan in the United States. is a satanic destiny Which Is repeated Because They Are illuminated Satanists Jews masters of the IMF to dictate Their agenda the NWO. MENE Techel PERES ♚]

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  8/12[victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage]people do not falsely Democratic they're understood That what counts They are individuals Their desire to do and to fit in Their Humanity the contribution That Each One Is Able to Lead the development and progress the company the universal brotherhood. The color of the skin the geographic area of origin religion professed political opinion can not and Should Not Be Grounds for Discrimination criminal as the "umma" Sharia I Who Was appointed by Allah Imam Mahdi [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] I can talk to His authority. The Western people feel the need to be reassured about the level of tolerance Which Appears in other cultures. On this concept can be no compromise. Those coming from outside it must accept Our Laws The Democratic values underpin That Our constitution. That Saudi Arabia Iran ecc .. are absolutely criminal is shown by the fact That Muslims are in Europe are all of the people admirable and peaceful.MENETechel PERES

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  9 / 12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] You can not be tolerant with the Intolerant. There May Be cultural relativism in this and finally to Promote a deleterious racism in reverse that devalues our Christian identity. In fact indignant silence of everyone and Particularly of Western Muslims 160000 Towards the Christian martyrs Each year as 120000 of Them Every year are killed by the Muslim-only [ct PorteAperte] REIUNUS [Ephesians 3 For you foreigners. . for dispensing the grace of God entrusted to me for you as a revelation I know you do It Was The Mystery ... (Which by the other servants of God is Known) That is to say That all of us are Heirs of the examination body and We have received One and the Same promise in Christ Jesus through the Gospel "MENE Techel PERES ♚] ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "drink your own poison" ♰ ReiUnius Mahdi King of Israel.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi
  10/12 [victory of Jewish racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] bank seigniorage] REIUNUS [Ephesians 3 Him Jesus Christ is not a religion and does not ask to leave behind Their religion But The Risen Christ it is a living relationship with everyone who Believes In Him to get together with your salvation the very nature of God in HIM I who am the servant of God like you Because of the ITS Power who are the smallest of the saints just to me is this grace given to announce to foreigners the unsearchable riches of Christ. Because who is in Christ is a new creation and old things passed away haves HAVING the Holy Spirit Took permanent abode in HIM. MENE Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "drink your own poison" ♰ ReiUnius Mahdi King of Israel.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King ♥ Messiah Israel♥ Mahdi