κατάφερε να περάσει τη σαλαφιστών

[Φοβερή υποκρισία ότι, αλλά αν ο καθένας ξέρει: ότι: η επανάσταση της Συρίας: είχε ομηρία: από salfiti της Σαουδικής Αραβίας (την οποία κάνατε λήψη), οι οποίες είναι: Αλ Queda: από την αρχή: που κάνουν: Τζιχάντ: σε υπέρ του ιμπεριαλισμού Σαουδικής: και εμπόδισαν, κατά του καθεστώτος: κάθε πιθανότητα διαλόγου istitutional] Τερζή, έχει καταγγείλει (τον εαυτό του ΝΑΤΟ ΗΠΑ) άλλο κίνδυνο: ότι το κλίμα βίας που επιβάλλονται από το'' καθεστώς δημιουργεί τις συνθήκες πιο ευνοϊκές για την αντιμετώπιση τρομοκρατικών οργανώσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάσταση αυτή δημιουργεί τις συνθήκες του εμφυλίου πολέμου, επειδή οι οργανώσεις Τζιχάντ: ριζώσει στη χώρα (όπως τα μανιτάρια από το τίποτα: είτε ως τον παγετό το πρωί),'' είπε ο ιδιοκτήτης του Υπουργείου Εξωτερικών. Αν ο Άσαντ έχει ηττηθεί; όλων των χημικών όπλων θα πρέπει να ληφθούν από την σαλαφιστών Αλ Κάιντα και θα γυρίσει όλον τον κόσμο!
666 CIA ΔΝΤ Azamat1Bagatov synnek1 .. Φόνισσα! Πρώτα τον εαυτό σας ναρκώνεται μόνο: και στη συνέχεια ρίχνονται μόνο τον εαυτό σας: σε σκουπίδια σας μπορεί θειικού οξέος: όπου έχετε κάνει μακριά ((εξαφανίζονται) ξέρω, τόσα πολλά δυστυχισμένος στο YouTube και το Google! Τόσα πολλά σατανιστών της CIA ΔΝΤ, αλλά είναι άχρηστο , ότι μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του δέρματός σας, όπως ένα χταπόδι του κακού Επειδή, η μυρωδιά του θείου της κόλασης είναι πάντα η ίδια δυσωδία φάει το συκώτι σας!!. μαλάκα πάτε νωρίς: στην κόλαση, όλα τα παράσιτα των κροτώνων, των . οι σατανιστές ΔΝΤ, όπως κάνετε μόνο "Δολοφονίες θυσίας" με σας: μασονικά τραπεζικό σύστημα κυριαρχικό δικαίωμα: 666 σατανικό ΔΝΤ ραβίνοι Φαρισαίοι kakam Illuminati: για να κάνει οποιαδήποτε από Ολοκαυτώματος κατά των Εβραίων τους ανθρώπους μου όλα αυτά που έχω διαισθανθεί στην:. (μέσω της μεταφυσικής) του ; κρυμμένα πράγματα γίνεται αμέσως κυριότητα του κεφαλαίου ((ιδιότητα: ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή)) την κυριότητα του συνόλου των ανθρωπίνων φυλών [Είμαι το Pied Piper: και όλοι οι σατανιστές είναι οι αρουραίοι]
στην Κορέα, Κιμ Γιονγκ-un; Δεν χρειάζεται να δείτε την ταινία τρόμου! γιατί όταν διαβάζει εκθέσεις: του που κάνουν: οι σατανιστές της CIA σχετικά με: ανθρωποθυσία στον Σατανά, 11-09, κλπ. .. κλπ ... ((νομίζει ότι είναι ένας άγιος)); Γιατί, λοιπόν, είναι πάντα κοντά σε ένα νευρικό κλονισμό! Ότι η Νίκαια τύπος: δεν είναι ακόμη κατανοητό είναι ότι ο κομμουνισμός ήταν που εφευρέθηκε από τους Εβραίους του ΔΝΤ: δηλαδή, από τους χειρότερους εχθρούς του: [@ Ομπάμα, σατανιστές, που σας βάζουν στο google: στην καταστροφή: το youtube και ο κόσμος; κλείνουν ακριβώς το ADSL και το διακομιστή: εναντίον μου: πολύ συχνά]!
[Μεταξύ λίγους μήνες δεν θα υπάρχει πλέον μια χώρα που ονομάζεται Σαουδική Αραβία] η βίαιη επιθετικότητα ότι: η Σαουδική Αραβία έχει κάνει εναντίον του Ιράκ; δείχνει την οργή της: για να έχουν αποτύχει στους στόχους της στη Συρία. ΔΝΤ 666: νομισματικό και τραπεζικό τομέα της Σαρία του: για τη Σαουδική ιμπεριαλισμού: (Αλ Κάιντα), αυτό είναι το ψυχιατρικό άσυλο της Δύσης μασονικός: [αυτό. Euronews. com / 2012/05/19/giordania-il-dilemma-dei-rifugiati-siriani /] Ιορδανία: το δίλημμα της Συρίας προσφύγων, Oraib Αλ Rantawi: Διευθυντής: της: Al-Quds: Κέντρο Πολιτικών Μελετών, λέει: " όπως είναι οι συνέπειες της Συρίας, όλα τα ελεγχόμενα από τους Μουσουλμάνους αδελφούς; έχουν την πλήρη υποστήριξη από την Τουρκία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία: υποστηρίζει την Salafis του, γίναμε μάρτυρες ενός κύματος: τζιχαντιστές: όλα για να πάει στη Συρία: Αυτό είναι να γίνει: για αυτούς (τους τρομοκράτες ισλαμιστές): ο τόπος της Τζιχάντ (Αλ Κάιντα) "
UniusRei3 εκτάρια pubblicato un commento 1 Secondo στ [γιατί, δεν θα επιτρέψτε μου να αποφασίσει να μου: ότι είμαι αθάνατος! Αιώνια αιώνια αιώνια αιώνια, αιώνιο διαχρονικό διαχρονική, αιώνια Ατελείωτες ατελείωτες, ατελείωτες, ατελείωτες, αιώνια που δεν τελειώνει ποτέ άφθαρτη αιωνιότητα] 07 / 23/2012 13:37 ΑΣΙΑ του Πεκίνου για τη δημιουργία στρατιωτικής φρουράς για τον έλεγχο της Νότιας Θάλασσας της Κίνας, η βάση θα κατασκευαστεί σε Sansha (Πάρασελ). Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για το μέγεθος και το χρονοδιάγραμμα της κίνησης έχουν απελευθερωθεί. Άμυνας, συνοδεία στρατιωτικών επιχειρήσεων και θα διαρκέσει από την πόλη. Σαράντα-πέντε μέλη πήραν το όνομά τους για να τρέξει τις τοπικές υποθέσεις και εκπροσωπεί τους κατοίκους. Στο Βιετνάμ, η διαμαρτυρία κατά της κινεζικής «ιμπεριαλισμό» συνεχίζει.
[Όλα τα έθνη: συνθλίβει το κεφάλι του ΔΝΤ 666: κηρύσσουν τον πόλεμο στην Σαουδική Αραβία! ] 07/23/2012 12:52 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Ατσέ, Χριστιανοί διαμαρτύρονται για καμένη εκκλησία και οι αρχές αδράνεια Η φωτιά χρονολογείται τον Ιούλιο του 18 Singkil αντιβασιλείας. Πολυθρόνες και μουσικά όργανα καταστράφηκαν από τη φωτιά. Από τον Μάιο του περασμένου έτους, η τοπική κυβέρνηση, υπό την πίεση ισλαμιστές, έχει σφραγιστεί από 20 χριστιανικών χώρων λατρείας, τέσσερις εκ των οποίων είναι καθολικοί. Τζακάρτα (AsiaNews) - Ανησυχία αναπτύσσεται μεταξύ των χριστιανών στην επαρχία Ατσέ, των θυμάτων από μια σειρά πρόσφατων επιθέσεων από εξτρεμιστικές ομάδες ή αγνώστους.
UniusRei3 εκτάρια pubblicato un commento 6 secondi στ [όλα τα Έθνη: συνθλίβει το κεφάλι του ΔΝΤ 666: κηρύσσουν τον πόλεμο στην Σαουδική Αραβία! ] 07/23/2012 12:52 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Η βία επιδεινώνεται από την πολιτική των τοπικών αρχών, οι οποίοι αντί να σταματήσει τις επιθέσεις, συνεχίζει το κλείσιμο των εκκλησιών και αίθουσες προσευχής για την (υποτιθέμενη) έλλειψη οικοδομικών αδειών, που απαιτούνται για όλες τις κατασκευαστικές Ινδονησία (θρησκευτικές και μη θρησκευτικές). Στο έγγραφο που δημοσιεύτηκε αυτές τις μέρες, η Χριστιανική Συμμαχία των Ηνωμένων Βόρειας Σουμάτρας καταγγέλλει ότι από τον περασμένο Μάιο έχουν τουλάχιστον 20 εκκλησίες και τα παρεκκλήσια σπίτι προσευχή έκλεισαν από Singkil αξιωματούχους αντιβασιλείας. Μεταξύ αυτών, δέκα ανήκαν στην Pakpak Dairi χριστιανικής προτεσταντικής εκκλησίας (Gkppd) και οι τέσσερις ήταν καθολική.
@ Ihate NEWLAYOUT CIA freemansory σατανιστές Synne KKK 666 322 ΔΝΤ FED κατάρρευση της ΕΚΤ NWO Ταλμούδ της Σαρία - ακριβώς εσείς: έχετε κάνει: όλο αυτό το κακό από: το youtube! μόνο και μόνο επειδή: είσθε οι ομοφυλόφιλοι που δεν μπορούν να σταματήσουν έναν άνδρα μόνο: unius REI! επειδή ένας κόσμος που καίει στο 3 ο WW πυρηνικών; δεν μπορεί να είναι προς το συμφέρον κανενός: σατανιστές κανένας! μόνο: ο ψυχικά: μπορούν να ελπίζουν ότι: κάτι από το 3 ° W Πολέμου πυρηνικής: .. και στη συνέχεια, με unius REI: σε δράση: στην επιχείρηση; Τι θα μπορούσε να συμβεί: καλό: για σας και τη βασιλεία σου », η συναγωγή του Σατανά" ούτως ή άλλως; θα πρέπει να κρυφτείς στη σκιά της αποχέτευσης: περιμένει: το χρόνο σας! Αυτό είναι ο χρόνος μου μόνο! αν κάνετε τους καλούς; Θα σε σκοτώσω!
 
Synnek1 είπε: Τι είναι "εκπληκτικό μυστικό» σας; - Απάντηση - @ ΔΝΤ Σαρία - σατανιστές σας; θα πρέπει να βγούμε έξω, όχι μόνο από το διαδίκτυο, αλλά ακόμη και από αυτόν τον πλανήτη! ή όλοι θα πεθάνουν μαζί σας! Σατανιστές σας; θα πρέπει να βγούμε, όχι μόνο από το διαδίκτυο, αλλά ακόμη και από αυτόν τον πλανήτη! ή όλοι θα πεθάνουν μαζί σας! Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που έχουν μπλοκαριστεί σελίδες για να σχολιάσει το άρθρο μου. Πριν από 4 μέρες [η δυσωδία του θείου] youtube ΔΝΤ 666 322 CIA: Synnek1 (MrPeteBlood: Η CIA είναι το youtube κύριος ΔΝΤ) έχει δημοσιεύσει ένα σχόλιο: πριν από 1 ώρα: "δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πούστη!" - Απάντηση -> Ναι, ξέρω, «Είσαι ένα λεγεώνα δαιμονίων» των αποτυχημένων! Διότι αν: (σατανιστές Ελευθεροτεκτονισμός) Ήταν κάτι της πραγματικής της αξίας; θα έχουν κατακτήσει τον πλανήτη, ήδη πολύ καιρό πριν! αλλά, αυτή είναι η αλήθεια: «Εσείς είστε οι χαμένοι αιώνια!" τι αισθάνομαι; είναι απλά μια φοβερή δυσωδία των νεκρών και έκαψαν την ανθρώπινη σάρκα:
 
Synnek1 είπε: Τι είναι "εκπληκτικό μυστικό» σας; - ΑΠΑΝΤΗΣΗ - γιατί μόνο για σας: μεγάλο κώλο σπασμένα: Μπορούν να σκεφτούν: ότι, η υπέρ του Σατανά μπορεί να είναι ανθεκτικά! και τώρα; Έχετε όλη αυτή την σελίδα για να δείξει και πάλι στις: όταν είσαι μαλάκας! Σκατά, ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΝΤ 666: ΕΙΣΤΕ VULGAR; Είναι επειδή έχετε χάσει! Επειδή είστε ένας ηττημένος Είσαι ακαθάριστο! Τι νομίζετε; Άγιο Πνεύμα μου ήταν κοντά σου: όταν commettevi: δολοφονία: και οι βιασμοί και κανιβαλισμό: στο βωμό του Σατανά με συνεργούς σας: CIA, του 666: ότι: Αυτοί είναι οι μυστικές υπηρεσίες του ΔΝΤ, δηλαδή: μασονικές τραπεζικό σύστημα κυριαρχικό δικαίωμα ! σκατά σας: Ραβίνος Rothschild kakam 666 κουκουβάγια του θεού, Βάαλ, Γιατί έρχομαι να παίρνετε: και όλοι οι συνεργοί σας! Τι νομίζετε; Άγιο Πνεύμα μου ήταν κοντά σου: όταν commettevi: δολοφονία: και ο κανιβαλισμός και οι βιασμοί: ο βωμός του Σατανά με συνεργούς σας:
 
Synnek1 είπε: Τι είναι "εκπληκτικό μυστικό» σας; - ΑΠΑΝΤΗΣΗ - 666 CIA: ότι: είναι οι μυστικές υπηρεσίες του ΔΝΤ, δηλαδή: Τεκτονικό σύστημα της τράπεζας κυριαρχικό δικαίωμα! σκατά σας: Rothschild, γιατί έρχομαι να παίρνετε: και όλοι οι συνεργοί σας! Google και το YouTube; είναι σαν δύο παιδιά φοβούνται! Επειδή έχουν χάσει τον έλεγχο: των server τους πήγε κάτω: για: 666 ΔΝΤ CIA: τόσοι πολλοί σατανιστές: που επιβλήθηκαν: στο εσωτερικό τους (διαχείριση, διοίκηση) για να κάνει την ατζέντα της NWO: ποια είναι η διάλυση του Ισραήλ Κατά τη διάρκεια της 3 ° WW πυρηνικά! YouTube και το Google: αρκετές φορές προσπαθούν απεγνωσμένα ρώτησε: βοήθεια μου (σε έμμεσες μορφές): Πότε: 4 μέρες πριν: έγραψα [η μυρωδιά του θείου] κατά ένα άρθρο: ο ιερέας του Σατανά Synnek1; YouTube έχει μπλοκάρει σχόλια σε κάθε σελίδα: να επιστήσει την προσοχή σε αυτό τεράστια τραγωδία των σατανιστών: ότι: καταστρέφει και καταστρέφοντας: διακομιστές της: αυτό: πρόκειται για ένα έγκλημα κατά: 1 ος τροποποίηση: δηλαδή, κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου
 
Είμαι το πολιτικό έργο του βασιλιά του Ισραήλ, 666 Rothschild: σκατά σας, το ΔΝΤ? Δεν έχω συνάψει Τεκτονισμός: όπως: θα ήθελε! Yo σόγιας el proyecto πολιτικο del Rey de Ισραήλ, 666 Rothschild: vete a la mierda, el FMI, δεν είχε entrado en la masonería: Κόμο: que hubiera Querido! io sono il Progetto πολιτικο del Re di Israele: fottiti rothscild 666 FMI? io sono μη entrato nella massoneria έρθει tu avresti voluto! Je suis le projet politique du Roi d'Ισραήλ, 666 Rothschild: va te faire foutre, du FMI, je n'ai pas entre en φράγκο-maçonnerie: el que ντικό: vous auriez voulu! Ich bin das Projekt politische des Königs von Ισραήλ, 666 Rothschild: γαμήσω, IWF, ich habe nicht στο πεθαίνουν Freimaurerei eingegeben: Beispiel zum: Sie gewollt Hatten!
 
»07/23/2012 [Σαουδική Αραβία τιμωρεί το Ιράκ: γιατί δεν το κάνει πια περάσει το σαλαφιστών Αλ Κάιντα στη Συρία. στο Ιράκ: Επιθέσεις αυτοκτονίας και βόμβες αυτοκίνητο χτύπησε 13 πόλεις, 91 νεκροί και 172 τραυματίες] Αυτή είναι η χειρότερη σειρά επιθέσεων από την αρχή του έτους. Οι περισσότερο πληγείσες περιοχές είναι βόρεια της Βαγδάτης. Κιρκούκ είναι επίσης επίθεση. Βαγδάτη (AsiaNews / Οργανισμοί) - Ο απολογισμός μέχρι στιγμής από τις επιθέσεις σε 13 ιρακινές πόλεις ανέρχεται σε 91 νεκρούς και 172 τραυματίες σε αυτό που οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ως τη χειρότερη σειρά από επιθέσεις και πυροβολισμούς από την αρχή του έτους. Το πρόβλημα είναι οξύτερο θέση ήταν Taji, μια σουνιτική γειτονιά κάποια 20 χιλιόμετρα (12 μίλια) βόρεια της Βαγδάτης, όπου τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Μια βομβιστική επίθεση σε κυβερνητικό κτίριο στη βόρεια συνοικία της Βαγδάτης Σαντρ Σίτι σκότωσε τουλάχιστον 12 υπαλλήλους και αστυνομικούς.
 
UniusRei3 εκτάρια pubblicato un commento 16 secondi στ [Σαουδική Αραβία τιμωρεί το Ιράκ: επειδή δεν κατάφερε να περάσει τη σαλαφιστών Αλ Κάιντα στη Συρία. στο Ιράκ: Επιθέσεις αυτοκτονίας και βόμβες αυτοκίνητο χτύπησε 13 πόλεις, 91 νεκροί και 172 τραυματίες] Άλλες επιθέσεις αναφέρθηκαν στο Κιρκούκ, Dhuluiya (70 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης), Saadiya (Dyala, βορειοανατολικά της πρωτεύουσας), Χαν Μπένι Σάαντ ( Dyala), Τουζ Khurmatu (Salah ad-Din) και Dibis (Κιρκούκ). Την Κυριακή, βομβιστικές επιθέσεις νότια της πρωτεύουσας σκοτώθηκαν τουλάχιστον 17. Οι επιθέσεις έρχονται ημέρες μετά Αμπού αλ-Κάιντα στο Ιράκ ηγέτης Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι ανακοίνωσε μια νέα επίθεση για την ανακατάληψη περιοχών που η οργάνωση είχε υποχωρήσει πριν από στρατιώτες των ΗΠΑ εγκατέλειψαν τη χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο. "Η πλειοψηφία των Σουνιτών του Ιράκ για τη στήριξη της Αλ Κάιντα και περιμένουν την επιστροφή του», δήλωσε σε ηχητικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στις μαχητικές ιστοσελίδες. Ακόμα, κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις τελευταίες επιθέσεις.
 
UniusRei3 εκτάρια pubblicato un commento 26 secondi στ [Σαουδική Αραβία τιμωρεί το Ιράκ: γιατί δεν το κάνει πια περάσει το σαλαφιστών Αλ Κάιντα στη Συρία. στο Ιράκ: Επιθέσεις αυτοκτονίας και βόμβες αυτοκίνητο χτύπησε 13 πόλεις, 91 νεκροί και 172 τραυματίες] τρομοκράτες έπληξαν αστυνομικά τμήματα, κυβερνητικά κτίρια και σημεία ελέγχου. Κατά την άποψη του προτύπου της βίας, οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας ήταν οι προβλεπόμενες στόχους, λένε οι αναλυτές. Στην πραγματικότητα, σε ένα περιστατικό, 15 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε βάση Dhuluiya. Από την αποχώρηση των ΗΠΑ, της ασφάλειας στη χώρα έχει διασφαλιστεί από τις ιρακινές δυνάμεις. Στην πρωτεύουσα, μπλόκα της αστυνομίας επλήγησαν από βόμβες αυτοκίνητο, στρατιωτικές βάσεις χτυπήθηκαν από την πυρκαγιά κονιάματος, και ένας αστυνομικός ήταν ακόμα επίθεση στο σπίτι του.
 
UniusRei3 εκτάρια pubblicato un commento 43 secondi στ [Σαουδική Αραβία τιμωρεί το Ιράκ: επειδή δεν κατάφερε να περάσει τη σαλαφιστών Αλ Κάιντα στη Συρία. στο Ιράκ: Επιθέσεις αυτοκτονίας και βόμβες αυτοκίνητο χτύπησε 13 πόλεις, 91 νεκροί και 172 τραυματίες] Σε Taji, όπου μια σειρά από εκρήξεις έφυγε, μια άλλη έκρηξη χτύπησε όταν η αστυνομία έφθασε στη σκηνή για να βοηθήσει. Σε όλες, τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 14 αστυνομικούς. Η βία στο Ιράκ βυθίζεται μετά από μια έξαρση το 2006 και το 2007. Ωστόσο, έχει πλέον επιστρέψει μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ σε μια χώρα που παραπαίει από επιδείνωση της πολιτικής αστάθειας. Τουλάχιστον 237 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά το μήνα Ιούνιο και μόνο.
 
σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι σελίδες έχουν μπλοκαριστεί σχόλιο για το άρθρο μου. Πριν από 4 μέρες [η δυσωδία του θείου] youtube ΔΝΤ 666 322 CIA: Synnek1 (MrPeteBlood: Η CIA είναι το youtube κύριος ΔΝΤ) έχει δημοσιεύσει ένα σχόλιο: πριν από 1 ώρα: "δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πούστη!" - Απάντηση -> Ναι, ξέρω, «Είσαι ένα λεγεώνα δαιμονίων» των αποτυχημένων Διότι αν: (σατανιστές Ελευθεροτεκτονισμός) Ήταν κάτι της πραγματικής της αξίας? θα έχουν κατακτήσει τον πλανήτη, ήδη πολύ καιρό πριν! αλλά, αυτή είναι η αλήθεια: «Εσείς είστε οι χαμένοι αιώνια!" τι αισθάνομαι; είναι απλά μια φοβερή δυσωδία των νεκρών και έκαψαν την ανθρώπινη σάρκα: γιατί μόνο για σας: μεγάλο κώλο σπασμένα: Μπορούν να σκεφτούν: ότι, η υπέρ του Σατανά μπορεί να είναι ανθεκτικά! και τώρα; Έχετε όλη αυτή την σελίδα για να δείξει για μία ακόμη φορά: όταν είσαι μαλάκας! Σκατά, ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΝΤ 666: ΕΙΣΤΕ VULGAR; Είναι επειδή έχετε χάσει! είσαι χαμένος Επειδή Είσαι ακαθάριστο!
 
YouTube και το Google; είναι σαν δύο παιδιά φοβούνται! επειδή έχουν χάσει τον έλεγχο: των server τους: κατέβηκε: για: 666 ΔΝΤ CIA: τόσοι πολλοί σατανιστές: που επιβλήθηκαν: στο εσωτερικό τους (διαχείριση διοίκηση): να καταστεί η ατζέντα της NWO: που είναι η διάλυση του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της 3 ° WW πυρηνική! YouTube και το Google: αρκετές φορές ζήτησαν απεγνωσμένα: βοήθεια μου (σε έμμεσες μορφές): Πότε: 4 μέρες πριν: έγραψα [η μυρωδιά του θείου] ένα άρθρο κατά: ο ιερέας του Σατανά Synnek1; YouTube έχει μπλοκάρει σχόλια σε κάθε σελίδα: για να επιστήσει την προσοχή σε αυτό το τεράστιο τραγωδία των σατανιστών: ότι: καταστρέφει και καταστρέφοντας: διακομιστές της: αυτό: πρόκειται για ένα έγκλημα κατά: 1 ος τροποποίηση: δηλαδή, κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου


YouTube

YouTube

552488 iscritti
68162538 visualizzazioni video

 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  Kain Darothic has published a comment 12 minutes ago Whats a Salafist Al Qaeda? - ANSWER -> YOUR ALLIES: Satanists LIKE YOU, WHO ARE IN SAUDI ARABIA
 • ayushpatri
  ayushpatri ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  EVERYONE CHECK OUT MY NEW CHANNEL!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] Authorities Repel Terrorist Groups Crossing the Border from Lebanon, Jordan. Jul 23, 2012. PROVINCES, (SANA)- The authorities on Monday repelled armed terrorist groups that were attempting to infiltrate across the Lebanese borders into Syria at different sites in Talkalakh area in the countryside of Homs province. A source in the province told SANA reporter that the terrorist groups tried to cross the border and smuggle weapons carried on mules from al-Bireh town in Lebanon towards the Syrrian territories at the sites of al-Tahouneh, Halat, Edlin and Tabet al-Shahm. The source added that the authorities repelled the terrorist groups inflicting heavy losses upon them, noting that a number of terrorists fled back to the Lebanese territories.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] Army units pursue terrorists in Nahr Aisha and al-Sayida Zainab. The Syrian Army forces today pursued the defeated armed terrorist groups at Nahr Isha neighborhood in Damascus after they terrified the citizens, devastated and spread chaos in the area. The Army units inflicted big losses to the terrorists, arrested scores of them and confiscated their weapons. In Damascus countryside, the authorities are hunting the terrorists and mercenaries at al-Sayida Zainab, Hajera and al-Diybia neighborhoods, causing big losses among them, arresting other while many of them gave themselves up to the authorities. Terrorist Infiltration Attempt from Jordan Thwarted. The border guards foiled an infiltration attempt by an armed terrorist group west of Nasseeb border crossing on the Jordanian-Syrian borders.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] A source in the governorate told SANA reporter that the clash with the terrorist group left a number of terrorists dead, among them Ahmad Abdul-Aziz Zreikat, Anas Issam Oklah al-Mahameed, Abdul-Halim Ahmad Zreikat, Kassem Abdul-Aziz Zreikat and Mahmoud Ali Muhammad al-Zo'bi. In Kherbet Ghazaleh, the competent authorities clashed with a terrorist group that attacked the law-enforcement members in the town. The source indicated that the clash inflicted losses on the terrorist group whose weapons were confiscated. The source added that two terrorists of Arab nationalities were among the dead. Authorities Kill Terrorists in Idleb. The security authorities chased armed terrorist groups in Sahel al-Rouj in Idleb countryside causing heavy losses among their members.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] An official source in the province told SANA reporter that the terrorists Mohammad al-Beik, Khaled Issa, Abdulmajeed Jadoue, Nasif al-Ahmad and Sattouf Ramadan were identified among the dead. Authorities Chase Terrorists, Seize Weapons in Deir Ezzor. Authorities on Sunday chased terrorists in al-Hamidiyeh and Deir al-Ateeq neighborhoods in Deir Ezzor. A source in the province told SANA reporter that the authorities inflicted heavy losses upon the terrorists and seized their weapons. In Lattakia Countryside, the competent authorities clashed with an armed terrorist group at Rabia Region, inflicting big losses upon the terrorists, of whom some run away towards the Turkish borders.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] According to SANA reporter, two security personnel were martyred: Chief Warrant Officer Nazih Mahmoud Suleiman and Conscript Mahmoud al-Hussein. In Idlib Governorate, an armed terrorist group assassinated Ali Abazid, a pediatrician at the children hospital in the governorate, after kidnapping him. In Al-Hassakah Governorate, security forces raided yesterday a terrorist hideout and arrested 18 of them, among them were many of Arab nationalities.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  [begins to suffer: the Satan that, wears the crown in Saudi Arabia!] The operation led also according to official source, to seizing an 80 caliber mortar, mortar shells, 13 automatic rifles, 4 guns, an RBG launcher, and 2 Degtyaryov machineguns , machinegun barrels, Brno rifle, large quantities of ammunition and cash: 10 thousand dollars, 150 thousand Syrian Ponds, and 4 SVU cars.
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  13 minuti fa
  Whats a Salafist Al Qaeda?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  16 minuti fa
  imbeciles
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  16 minuti fa
  If Assad is defeated? all chemical weapons will be taken by the Salafist Al Qaeda and will turn all the world! se Assad rimane sconfitto? tutte le armi chimiche saranno prese dai salafiti di Al Quaeda e gireranno per il mondo!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  19 minuti fa
  [that dreadful hypocrisy, but if everyone knows: that: the Syrian Revolution: it had been hijacked: by salfiti of Saudi Arabia (which you did get), which are: Al Queda: from the beginning: who are doing : Jihad: in favor of imperialism Saudi : and have prevented, at the regime: any possibility of dialogue istitutional] Terzi, has denounced(himself USA NATO) another risk: that the climate of violence imposed by the regime'' is creating the conditions most favorable to terrorist organizations . There is no doubt that this situation creates the conditions of civil war, because the Jihadi organizations: take root in the country (just like mushrooms out of nothing: either as the frost in the morning),'' said the owner of Foreign Ministry.
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  20 minuti fa
  Really this is what you do all day?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  22 minuti fa
  [che atroce ipocrisia: ma, se sanno tutti: che: la rivoluzione siriana: era stata dirottata: dai salfiti dell'Arabia Saudita:(che voi avete fatto entrare) che, sono: Al Queda: fin dal principio: i quali stanno facendo: la Jihad: in favore dell'imperialismo saudita: ed hanno impedito al regime qualsiasi possibilità di dialogo isituzionale] Terzi ha denunciato un altro rischio: che il clima di violenza imposto dal regime ''stia creando le condizioni più favorevoli: per le organizzazioni terroristiche. Non c'è dubbio, che, questa situazione da guerra civile crea le condizioni, perché le organizzazioni jihadiste: mettano radici nel Paese(così nascono dal nulla come i funghi: o come la brina del mattino)'', ha dichiarato il titolare della Farnesina.
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  What's the difference between Jesus and a picture of Jesus? You only need one nail to hang up a picture of Jesus.
 • Azamat1Bagatov
  Azamat1Bagatov ha pubblicato un commento
  30 minuti fa
  Jesus fingered Babys.
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  31 minuti fa
  Jesus loves men.
 • Azamat1Bagatov
  Azamat1Bagatov ha pubblicato un commento
  33 minuti fa
  Jesus gay and Jew.Willy Wonka the chosen One !
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  34 minuti fa
  666 CIA FMI Azamat1Bagatov synnek1 - meurtrière>! D'abord vous dopé seul: et ensuite jetés seuls vous-même: dans votre poubelle de l'acide sulfurique: où vous avez fait disparaître ((disparaître) Je sais, tant malheureuse Dans YouTube et Google: satanistes tant de la CIA du FMI, mais est inutile , que vous changez la couleur de votre peau comme une pieuvre du mal Parce que, L'odeur de soufre de l'enfer est toujours La puanteur même manger votre foie:!?!. trou du cul vous y allez tôt: en enfer, tous les parasites des tiques, des . Le FMI satanistes comme vous ne faites que les «crimes d'sacrificielle» avec votre système: maçonnique de la banque seigneuriage: 666 FMI satanique rabbins pharisiens kakam Illuminati: pour effectuer l'une des Holocauste contre mon peuple juif
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  34 minuti fa
  tout ce que je l'intuition à:. (à travers la métaphysique) de la ? choses cachées devient immédiatement la propriété du capital ((bien: toute la race humaine)) la propriété des races entières de l'homme [Je suis le joueur de flûte: et tous les satanistes sont les rats] en CORÉE, Kim Jong-un? Il n'a pas besoin de voir le film d'horreur! parce que quand il lit des rapports: de ce fait: les satanistes de la CIA sur le thème: le sacrifice humain à Satan, 11-09, etc .. etc ... ((il pense qu'il est un saint))? pourquoi alors, il est toujours à proximité d'une dépression nerveuse! C'est gentil: pas encore compris, c'est que le communisme a été inventé par les Juifs du FMI: c'est, par ses pires ennemis: [@ Obama, les satanistes, que vous mettez dans google: à la ruine: youtube et le monde? ils ont juste à proximité de l'ADSL et le serveur: contre moi: très souvent]!

Authorities Repel Terrorist Groups Crossing the Border from Lebanon, Jordan
Jul 23, 2012

PROVINCES, (SANA)- The authorities on Monday repelled armed terrorist groups that were attempting to infiltrate across the Lebanese borders into Syria at different sites in Talkalakh area in the countryside of Homs province.
A source in the province told SANA reporter that the terrorist groups tried to cross the border and smuggle weapons carried on mules from al-Bireh town in Lebanon towards the Syrrian territories at the sites of al-Tahouneh, Halat, Edlin and Tabet al-Shahm.
The source added that the authorities repelled the terrorist groups inflicting heavy losses upon them, noting that a number of terrorists fled back to the Lebanese territories.
Army units pursue terrorists in Nahr Aisha and al-Sayida Zainab
The Syrian Army forces today pursued  the defeated armed terrorist groups at Nahr Isha neighborhood in Damascus after they  terrified the citizens, devastated and spread chaos in the area.
The Army units inflicted big losses to the terrorists, arrested scores of them and confiscated their weapons.
In Damascus countryside, the authorities are hunting the terrorists and mercenaries at al-Sayida Zainab, Hajera and al-Diybia neighborhoods, causing big losses among them, arresting other while many of them  gave themselves up to the authorities.     
Terrorist Infiltration Attempt from Jordan Thwarted
The border guards foiled an infiltration attempt by an armed terrorist group west of Nasseeb border crossing on the Jordanian-Syrian borders.
A source in the governorate told SANA reporter that the clash with the terrorist group left a number of terrorists dead, among them Ahmad Abdul-Aziz Zreikat, Anas Issam Oklah al-Mahameed, Abdul-Halim Ahmad Zreikat, Kassem Abdul-Aziz Zreikat and Mahmoud Ali Muhammad al-Zo'bi.
In Kherbet Ghazaleh, the competent authorities clashed with a terrorist group that attacked the law-enforcement members in the town.
The source indicated that the clash inflicted losses on the terrorist group whose weapons were confiscated.
The source added that two terrorists of Arab nationalities were among the dead. Authorities Kill Terrorists in Idleb
The security authorities chased armed terrorist groups in Sahel al-Rouj in Idleb countryside causing heavy losses among their members.
An official source in the province told SANA reporter that the terrorists Mohammad al-Beik, Khaled Issa, Abdulmajeed Jadoue, Nasif al-Ahmad and Sattouf Ramadan were identified among the dead.
Authorities Chase Terrorists, Seize Weapons in Deir Ezzor
Authorities on Sunday chased terrorists in al-Hamidiyeh and Deir al-Ateeq neighborhoods in Deir Ezzor.
A source in the province told SANA reporter that the authorities inflicted heavy losses upon the terrorists and seized their weapons.
In Lattakia Countryside, the competent authorities clashed with an armed terrorist group at Rabia Region, inflicting big losses upon the terrorists, of whom some run away towards the Turkish borders.
According to SANA reporter, two security personnel were martyred: Chief Warrant Officer Nazih Mahmoud Suleiman and Conscript Mahmoud al-Hussein.
In Idlib Governorate, an armed terrorist group assassinated Ali Abazid, a pediatrician at the children hospital in the governorate, after kidnapping him.
In Al-Hassakah Governorate, security forces raided yesterday a terrorist hideout and arrested 18 of them, among them were many of Arab nationalities.
The operation led also according to official source, to seizing an 80 caliber mortar, mortar shells, 13 automatic rifles, 4 guns, an RBG launcher, and 2 Degtyaryov  machineguns , machinegun barrels, Brno rifle, large quantities of ammunition and cash: 10 thousand dollars, 150 thousand Syrian Ponds, and 4 SVU cars.

attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
Mais attention! Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
no non c'è traccia di questo a Bari.

non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni religiose, sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
======================
Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro! UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
====================
Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
"Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

Here shortly the financial situation of the world
1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
"Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
detto Gesù di Nazareth.
my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
=============
DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] UniusRei3- I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA?
http://uniusreixkingdom.blogspot.com/2012/07/then-you-could-also-destroy-universe.html
_____________________________
MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen] UniusRei3-ho scritto sulla tolleranza verso di voi. da qualche utente. Conosco le voragini della natura umana e so molto bene cosa fanno i satanisti in Germania. Ora, oggi. Essi nascita bambini, sacrificano questi bambini loro Signore. Le autorità tedesche non fanno nulla. Mi chiedo perché non? Chi c'è dietro l'intero? Lo conosciamo

i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
https://www.youtube.com/all_comments?lc=3CMBeI17pX9pMvfzjOf_J92lyf4PXr7fFi7IUK-cWOY&v=5RjNFBvpfx0
MarlaMarleen 2 anni fa · COMMENTO DA LINK
Liebe Violetta, ich habe Dein Video gesandt bekommen und nun bin ich hier. Traurig und dennoch gerade Vanessa irgendwie sehr nah. Habe die Beschreibung gelesen, das Video mehrmals gesehen und stehe noch unter dem Eindruck der detaillierten Beschreibung des Geschehens. Vanessas Zitat: "Wo war bitte die Liebe in diesem Moment?" Die Liebe war die ganze Zeit bei Dir, Gott hiess sie.

al Governo Massonico Mondiale di youtube ] non era nei nostri patti, che qualcuno dovesse essere ucciso, o che dovesse subire violenza [ infatti, io vi ho fatti soffrire soltanto! ] IO HO FATTO MALE, allora, AD AVERE RIGUARDO DELLA VOSTRA VITA?! DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] Questo angelo di bontà e di onestà? voi, il sistema massonico Bildenberg, Merkel 322 Bush, voi la avete violentata! voi ne dovrete rispondere! .. ma non avrei mai pensato che, voi potevate ucciderla anche! [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ]
https://twitter.com/marlamarleen/media [ le lucertole hanno usato la mia amica tedesca come un trofeo di guerra! satanisti e maomettani shariah sono della stessa massa!

MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] il momento della sua sparizione è avvenuto, subito dopo, che, il suo canale è stato hackerato. BLOCCATO, ECC... e lei ha lamentato pubblicamente questo bullismo, CONTRO DI LEI, attribuendolo a un disservizio di youtube, si io ho trovato, in siti di youtube, delle critiche che lei avrebbe scritto: contro: la mia persona, ma quando queste cristiche sono state scritte? Questa persona poteva essere già stata uccisa! INFATTI, IO NON AVEVO AFFIDATO A LEI NESSUN RUOLO, e non avevo sviluppato verso di lei nessuna aspettativa o pressione psicologica, ERA LEI CHE SPONTANEAMENTE SUPPORTAVA IL MIO MINISTERO! [[ queste mie affermazioni possono essere documentate e facilmente dimostrate]] Inoltre, lei era libera di rivolgermi qualsiasi osservazione, o critica ma, lei non lo ha mai fatto! ADESSO, IO CHIEDO FORMALMENTE, A YOUTUBE DI SAPERE, SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA!
==================
LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
=================
MarlaMarleen ha pubblicato un commento
5 minuti fa
@ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
MarlaMarleen ha pubblicato un commento
4 minuti fa
Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
Signora Merkel porterà, per conto di altri, il nostro paese in crisi terribili. Non ci sarà nessuna classe medio in futuro. Il nostro sistema si rompe... Dio ha individuato il nemico, ma la gente proprio non capisco.
@ Spero, il pulsante di risposta funziona ;-) Buona notte
@ I hope, the reply button works;-) Good night


Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
@a tutti i bastardi cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, JaBullOn ] se, voi non smettere di muovEre, in continuazione, da destra a sinistra, il testo nella mia pagina di blogger? IO POTREI ANCHE DIMENTICARMI DI ESSERE UN BRAVO RAGAZZO!

 ============
my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
===================
IL SATANISMO DELLA SHARIAH
io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..
se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
 in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
se voi conoscete un posto di lavoro per lui
per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
=====================
la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )

Bush 322 Rothschild, Bildenberg Bestie di satana ] cazzo coglioni! [ se, voi consentite il nucleare all'Iran, come, poi, voi potrete impedire questo, diritto, anche a tutta la LEGA ARABA, dei  nazisti shariah Arabia Saudita in testa? VOI VOLETE FARE DEL MALE A TUTTO IL GENERE UMANO!  [ TUTTE LE CENTRIFUGHE CHE VOI VOLETE CONSENTIRE ERRONEAMENTE ed inutilmente? DEVONO ESSERE ALMENO CONCENTRATE IN UN SOLO LUOGO, MA, L'USO DELLE CENTRIFUGHE, autorizzate, DEVE APRIRE LA POSSIBILITà DI ISPEZIONE IN OGNI SITO, SENZA PREVVISO! ] ORA, IRAN NON POTREBBE MAI ACCETTARE ISPEZIONI OVUNQUE, sul suo TERRITORIO NAZIONALE.. ecco perché, a Iran deve essere consentito centrifughe: ZERO! Per la ricerca scientifica i tecnini iraniani possono andare in Russia a studiare! PERCHé SOLTANTO I RUSSI POSSONO AVERE IL CONTROLLO DEL COMBUSTIBILE ATOMICO IRANIANO.. IO DICO QUESTO SOPRATTUTTO nell'interesse strategico dell'Iran, perché alla Russia non mancano le Atomiche, per difendere l'Iran nel caso fosse attaccato con armi atomiche

IRAN ] onestamente, il più intransigente in Israele Benjamin Netanyahu? lui non userà mai le armi atomiche contro di te. PERCHé QUEL CODARDO, LO AVREBBE GIà DOVUTO FARE, tanto tempo fa, PER SALVARE IL GENERE UMANO DALL'ABISSO SHARIA: il nazismo di satana il falso profeta Maometto Califfato mondiale. Quindi la unica minaccia mortale per tutta la LEGA ARABA, posso essere soltanto io, che, io ho il dovere di vendicare i martiri cristiani... e poiché, è da fantascienza, che, io posso essere riconosciuto Re in Israele? POI, TU NON RISCHI NESSUNA INSIDIA NUCLEARE purtroppo.. ANCHE PERCHé, IN OGNI MODO, IO NON MI LASCEREI INTIMIDIRE DALLE ARMI ATOMICHE DI QUALCUNO! TU HAI INTERESSE CHE, ANCHE TUTTI I SUNNITI, loro SI DEVONO ATTREZZARE COME TE, CON ARMI ATOMICHE ANCHE LORO?
=============
IO HO GIà DENUNCIATO QUESTO CRIMINE IN PRECEDENZA [ bastardi usurai farisei google, A.I. cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, Ja Bull On, la feccia: DATAGATE ] Ecco perché ALETEIA, non accetta di mettere la sua pubblicità, sui siti di terzo livello, come blogger.. le lucertole, convertono il testo in immagini: in modo simultaneo, quindi, i motori di ricerca non possono scansionare il testo sulle immagini... di conseguenza quando un "immagine di testo", viene cliccato? si trasforma in testo scritto, per pochi secondi! IN QUESTO MODO I MOTORI DI RICERCA POSSONO ESSERE CORROTTI E DISTORTI ... E I DEMONI ALIENI HANNO PAURA DI ACCOGLIERE I MIEI ESORCISMI PERCHé HANNO RAGGIUNTO IL PUNTO DI SATTURAZIONE, ECCO PERCHé IL TESTO NELLA PAGINA IL BLOGGER SI MUOVE CONTINUAMENTE... tutte le bestie di satana stanno a prendere l'esaurimento!

[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] lol. (hanno diretto [redirect] questa pagina altrove) lol. e che le preghiere dei satanisti non servano a niente? proprio io ne sono la dimostrazione! infatti anni fa i satanisti dissero che loro stavano facendo molti sacrifici umani (precisamente fu detto "scorrerà molto sangue") sull'altare di satana per fermare il mio ministero... e come tutti potete vedere? il mio ministero ha avuto un successo crescente sempre maggiore di gloria in Gloria per la sola Gloria di Dio!
 http//www.youtube.com/user/theyearinreview/feed?filter=1
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디. [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu. [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?


I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. IsraelNationalTV ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. all JEWS my People --- among all the Jews that they have exceeded 50 years who feel himself to be in communion with my articles he is my High Jewish Priest and for administration of the Jewish Religion he will be the highest authority with the Sanhedrin because I as a politician (after setting the basics of religion Jewish) I later I do not meddling in the field of administration of religion never again as religion should not make interference in matters of policy! So first we sanctify all the Jews in Palestine as will be because in fact all other Jews to be the world will be the curse for not to be returned by the Lord their God YHWH!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. all 666 Satanists and 322 Masons all my enemies ---- when I will have subtracted the fundamental component of Jewish of your criminals organizations? you can not get over there nothing! ! you can not longer exist the NWO will fall! because Jews will not allow to Rothschild of to be able to destroy Israel during the 3 rd WW Nuclear is why the IMF has counted the his hours! quando io avrò sottratto la fondamentale componente ebraica della vostra criminale organizzazione? voi non potrete più sussistere crollerà il NWO! perché gli ebrei non permetteranno che Rothscild distrugga Israele durante la 3° WW nucleare ecco perché il FMI ha le ore contate!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. to all 666 Satanists and 322 Masons all my enemies - because there is nothing in heaven on earth or under the earth (the Underworld Hades or Sheol Purgatory! Hell or Gehenna) that it can escape at my jurisdiction I ask the Holy Spirit of YHWH in the name of Jesus the conversion of all criminals and all Satanists or of to do explode their minds how to burst the bubbles soap! not only in youtube but nowhere else in all the places of all the world a satanist or any Freemason that he swore against the Constitution they can play positions of power or authority no! not can be!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 Israel National TV ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. --- in the my holy Jewish Temple all [גוים; goyim or goyim] (also girls) that in their minds they feel they have been called of to be real Jews (at that time) (after prayers and ablution rituals of purification that the Levites will do) they can wear the clothes (of substitute by leaving an offering spontaneous for the laundry room of the Temple) and can pray with to the Jewish way as led in prayer with other Jews. Similarly at the same time only for Jewish men if you feel called by God in their consciousness to perform priestly duties they may present the offeringsof incense and the first fruits of the fields

 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 CHINA RUSSIA VATICAN] Holy my father Pope Benedict XVI about "Hilarion's act Russian Orthodox metropolitan meets bishop excommunicated Chinese."- ANSWER- SORRY I did not pursue the criminals of the past (who have committed crimes outside of my Kingdom) but I follow Only criminals of the future so I will not go on issues of excommunications or religious in nature! OBVIOUSLY this all can understand if a religious authority(of any religion) he believes that the Government or either an imperialist ideology (Islamism Zionism etc.) are more important (higher of God himself that is universal love and transcendent. that God calls every man to personal relationship with him as an absolute priority!) I have the duty to rebuke him publicly because the duty of every religion is to say to political power that he is not the objective but it is only the toolfor to serve the human dignity (represented by the 1 st Commandment of Moses) the objective of all things!
 Synnek1
 Synnek1 posted a comment
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 Yes Royal Highness... ;-)
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 Synnek1 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 - honestly? everyone knows that a Satanist of cannibal that drinking human blood? makes every blasphemy against all 10 Commandments of Moses etc. .. etc. .. He is a person with big big psychological problems! but by his own he has so many great psychological problems! then the criminals 666 have taken control of youtube etc. .. ! why? and strategic control of too many things satanists have! This would never have happened if the synagogue of Satan of IMF he had not allowed! and if Rothschild 666 thief of a Satanist not give to me The IMF immediately I will beat all the demons of hell one against the other that all its cursed genealogy it will hurt!
 Synnek1
 Synnek1 posted a comment
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 KING [JUDE]... ;-)
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 the my Jewish Temple? is the most precious of the world it is the holiest place! in my Jewish Temple the Holy Spirit speaks to the heart of even of the atheists! because this is the time to worship God in Spirit and truth! I am the King of Israel I am the new law of the new alive in new home for the Glory of God for his mercy (universal love) that is above of the law and exceeds the sacrifice here is why I decided to open the 'era of grace and joy for all peoples of the world! I am a truly good man! someone in the IMF do not force me to become really bad man!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 to all Peoples to all Nations -- in my Jewish Temple all of you are good welcame you are all my friends brothers sisters girlfriends in my Jewish Temple? did not kill animals but there is praise to YHWH 24 hours of 24 in clouds of incense dances hymns psalms and shout for joy and much love for all is in my Jewish Temple that you can see how are beautiful the Jews and how are beautiful they are all the peoples of the world è nel mio Tempio ebraico che voi potete vedere come sono belli gli ebrei e come sono belli tutti i popoli del mondo nel mio tempio ebraico non si uccidono gli animali ma si loda JHWH 24 ore su 24 in nuvole di incenso danze inni salmi e grida di gioia
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 these fools Satanists of youtube they think that I can kill people or I have super powers etc. .. But the truth is that these Satanists have big psychological problems! No I'm a small man a little idiot but I am sincere and there is no deception in my heart! so since I'm a mediocre man it will not be difficult for anyone to imitate my virtues moral ethical and policy altruism magnanimity etc. .. because I am only an example as the first of many brothers in fact God had made ​​every man in his image and likeness and then of every person he JHWH has made ​​a King
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 [It is essential to overcome the culture of opposition!] to set (build) on the solid foundationof values​​ politically and universally shared we say "If a man is sincere honest loyal virtuous idealistic respectful caring friendly generous cooperative and suffers like every man that must make the sacrifice of virtue in the law in his modesty humility and a spirit of service! what does it matter if you believe in snow White and the Seven dwarfs if you gay or the color of his skin or his religion atheist etc. .. what is politically relevant is the virtue of a person
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 322 freemasonry of google and his (bitch bitch wolf fox) of youtube CIA MOSSAD ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 --- because the agenda of Zionism is the same agendaof the Satanists ie annihilate Christianity in a strategy of suffocation media blasphemy vulgarity sexual perversions wearing halloween here too that we never had halloween for us etc. .. etc. .. choking financial debt recession devitalization! for do disintegrate and stifle Christian civilization? has always led to do the blood flowing in the streets you want to see again the horrors of the French Revolution or some terrible war! ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. youtube google jewish 666 deutscher444Landser CIA IMF ----- you have been given the control of this other Jewish monopoly ie the control of youtube! you want to explain to me how you can insult your own business?
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 these Illuminati Jews that they stole it all our economic power (monetary sovereignty) over three centuries through the complicity of Freemasonry? have reached such a superiority against us that we compared to them we seem primates against them also the technology of our weapons is too primitive compared to them namely their military technology remained still absolutely secret why there is an underground parallel society in the U.S. that escapes the control of institutions there are entire underground cities where the level of horror is unimaginable here is why the American society is doomed to be destroyed because Satanism dropped too deep In every aspect though it is mainly under cover is the occult! only if we raise our concept of loveof universal brotherhood we can win against them! Stop youtube porn satan for win against them!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 [all governments] an alien attack against planet earth is not yet feasible for spiritual reasons. Because the aliens before of be biological organisms they are the demons to which the IMF has give the ability of to have a body biologically modified! here's why the attack against the faith it is a multifaceted attack! but if the number of believers diminished? Then the Satanists they could kill those that by the aliens can not be approach(all persons with a coherent and dynamic faith)! un attacco alieno al pianeta terra non è ancora fattibile per motivazioni spirituali. Poiché gli alieni prima di essere degli organismi biologici sono dei demoni a cui il FMI ha dato la possibilità di avere un corpo biologicamente modificato! ecco perché l'attacco contro la fede è un attacco molteplice! ma se il numero dei credenti diminuisse? allora i satanisti potrebbero uccidere coloro che gli alieni non possono avvicinare!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 IsraelNationalTV ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. China North Korea Saudi Arabia Iran India and especially Israel that it makes a lot of filth against the messianic Jews etc. ... - Do not give the true freedom of religion? means to be the accomplices of 666 Rothschild and his IMF ie Do the NWO agenda it is 3 ° WW Nuclear for the destruction of monotheism to force all the human race under the Satanism for to be only one flock of slaves! only if we find a common cultural project that is secular metaphysics the natural law. only if we can prove of be only one family only in this way we may escape the death projects that have been made against all of us from the Jewish bankers of the synagogue of Satan ie rabbis Pharisees of the IMF
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 in truth in truth I tell you there is no worse than an crazy idiot who laughs at the suffering of others! if then it was him to cause that suffering? then her children will be the most unhappy people in the world! en verdad en verdad os digo que no hay peor que un idiota loco que se ríe del sufrimiento de los demás! Si pues era él para provocar que el sufrimiento? entonces sus hijos serán los siguientes las personas más infelices del mundo! en vérité en vérité je vous le dis il n'y a pas pire que un idiot fou qui se moque de la souffrance des autres! si alors c'était lui de provoquer cette souffrance? puis ses enfants seront les suivants les personnes les plus malheureuses dans le monde! in Wahrheit in Wahrheit die ich Ihnen sagen es ist nicht schlechter als ein verrückter Idiot der am Leiden anderer lacht! wenn dann war es ihm diese Leiden zu verursachen? dann werden ihre Kinder zu sein die meisten unglücklichen Menschen in der Welt!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 666 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. youtube CIA ie Playthegame467 - here's why I have no authority to punish someone in dissociation from the will of God Indeed to be perfect in myself. I give up on punishing the other person but I leave do it to God to do a possible act of violence against the rebels! here's why My kingdom is the most glorious because it's also the more peaceful! I do not do violent acts if they are not moved from motives of self-defense! here's why must be given freedom of religion immediately worldwide.for to break and destroy the Rothschild's agenda of the IMF. why they can make a WW 3° nuclear! in this way is more than obvious "Who does not grant freedom of religion? he is the accomplice of 666 IMF!"
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 youtube CIA ie Playthegame467 -- Schikane bullying l'intimidation --- [inutile useless]UniusREI's sovereignty is universal and there is no hell heaven or purgatory where they can not be exercised! here's why those that are written in the Book of Life receives an immediate punishment for his sins! while those for the IRA has to wait the time of its destruction. here's why is why no minister of God acts according to its limited human knowledge but has learned to move himself into the perfection of the Holy Spirit because the Holy Spirit as well as having perfect knowledge He alone has the understanding of our future! is why in the Kingdom of God can not do any favoritism because we have educated ourselves to be in communion with the holiness of God as the fishes that leave yourself to the flow of the sea because in the Kingdom of God there are not two discordant desire!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. youtube CIA Mossad google --- this Synnek1 and Ihatenewlayout? He is doing an act of bullying against me is manipulating my personal data in particular the use of my children's images on its sites! lui sta facendo un atto di bullismo contro di me sta manipolando i miei dati personali in particolare usa le immagini dei miei figli sui suoi siti!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 666 morphicies -- I ordered at the ghosts of hell to going to find my enemies why their have a harbinger of death!. you have loved death death followed you! death is claim your possession the death is your possession! the death possesses you why is your possession death calls you and your 666 ! Unfortunately for me? I am the only salvation against the 3 ° world war! Governments have no choice to me without me? remain in play American Jews Satanists IMF only. This is the harsh atonement that God has chosen for my sins. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 synnek666 youtube -- lol. you knows how to enjoy your satan with me? I move myself in the power of God such as the greatest king in the history of mankind must do! one King one world one Kingdom unius rei!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 7_7. [Israel? is the next sacrificial victim of the IMF] with the destruction of Israel? Also any other religion will be defeated! and finally the era of Satan will rise again with all its glory where the men all with micro chip very chip and all enslaved in an absolute system of coercion plagiarism through use of more sophisticated technologies? not they will not escape. for Freemasonry Satanism and other secret societies big Brother ecc..? they were more that criminals they are satanists!!! Then if they are not criminal? then not have nothing to hide just like me! and that Israel would have been a sacrificial victim on the altar of Satan? This all man could intuit! because Israel carries on His flag the his star of Rothschild that is the 666 points of a star esoteric that is never been the star of David! Farewell Israel!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 6_7. [Israel? is the next sacrificial victim of the IMF] that is the absolute control against man ofan other man "namely 666 that Satan is everything in all." Here's why we must destroy us spontaneously the "little Satan" Israel for making the Kingdom of Palestine? this is a matter of life or of death for all the human race and not only for the State of Israel! In fact the extinction of Israel ie the sacrifice for extinguish Islam but also for to weaken political power of the Jewish people but above all will also the demonstration that the God of Genesis is in reality Satan himself as it says in the Talmud secret then has claimed alsothat Sacrifice of Isaac? is Been an really true sacrifice! here's why I will not allow the total annihilation of Israel in every way even if you're a piece of shit that deserve to die!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 5_7. [Israel? is the next sacrificial victim of the IMF] [sorry Israel but for the International Monetary Fund? your life? not be the most important!] here's why the death of the Jews is always useless because it is easy for Rothschild to create the enemy that after they must be defeated! because the real objective of this circle of hell between the war - Holocaust war - Holocaust war - Holocaust? has the only his goal into destroy the monotheism for announce the radiant he was of Satan to to which few believe but that really is always the triumph of few men the Enlightened deified against all the mass of human slaves that is against all one only human race enslaved! Since the not real problem is not wealth or is not power but is the absolute power is Baal owl at bohemian Grove

 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 4_7. [Israel? is the next the sacrificial victim of the IMF] Could be perfect the agenda NWO. In fact and the U.S. NATO? are not even more the Christian Puppets of the past long time at the "Protocols of the Elders of Zion" but today are the faithful servants of the Freemasonry 322 and Satanists 666 that has proved His faithfulness to Satan (in 9.11) and to have taken 666 excommunications of the Catholic Church first that Church has-been not damaged for sinking have in the Modernism the Second Vatican Council of the ! but if Those criminals International in Saudi Arabia have not thought that Their religion not it was an imperialism that is to put something in the ass of all the human race? this tragedy of the 3 ° WW nuclear? not it would never have Happened anyway!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 3_7. [Israel? is the next sacrificial victim of the IMF] also Islam will dieand the Qur'an? will be destroyed for ever! and how today we say that they were really bad the Nazis? thus the same way tomorrow we will say after having exterminated all the Muslims? as were bad muslims all of them? were all Salafi Islamists! and who will win the war? then is always him that he wrote also History!!! Then nobody would write that these Salafis of Islamists they are created through the bombs of the NATO and USA and have been resurrected from a distant past thanks to Saudi Arabia for to be widespread in all the Muslim nations Africa and not only but for have taken the control through the Terrorism for a clear objective"destroy Israel"
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. IsraelNationalTV -- 2_7. [Israel? is the next sacrificial victim of the IMF] as also Enlightened have the control absolute of the media of the social communication! So what? Samson can dies again (ie Israel) with all the Philistines (ie the Muslims). These Jews Illuminati? are true satanists and in them? is the lack of imagination! always represent the same script only that their victims not have the eyes for to see because also them are all in the mortal sin has their private faculty ie the more noble faculty of the intelligence and of the intuition is abortive for them! ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. Israel- you you must be proud lol. in this your vocation of this "sacrifice extreme" because as 6 million of Jews are dead for the extermination Nazi (lol. that Rothschild has wanted) so also You not you will die in vain in fact with your destruction? also for all muslims will be destruction
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. IsraelNationalTV --- 1_7 . [Israel? is the next sacrificial victim of the IMF] "stepbrother" say to Joseph ( the sons of Rachel) for envy of the 10 stepbrother of Leah. and this is well known as in the family of Abraham? There has always been the killing of the half-brother! but the stepbrother? not are only the Muslims (Ishmael Esau) for example for Rothschild? all the Israel? are only Its stepbrother! and Rothschild must be right it who can boast the His genealogy and His line of the power for to be him the true "anointed of God owl"? and that the real racists are the Enlightened of super Illuminati of IMF 666 Pharisees Rabbis Kakam of synagogue of satana? Who not knows this? seen that they have the absolute monopoly of the our Money and then they have also the absolute control of any other monopoly
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. IsraelNationalTV - if Rothschild IMF 666 ie rabbi of god owl Baal between 15 days not give to me the IMF? you destroy the Kaaba The Ka ʿ ba (كعبة) that is at the center of Mecca you destroy his idol of stone! and drive back with all the weapons at your requirements! you destroy all zombies bearded (that is Islamists Salafis) that Saudi Arabia has resurrected from a distant past of horror! you save my holiest Islam from this idolatry saudi of the his perversion imperialist! - ANSWER - 1. YOU will save yourself from destruction that Rothscild have planned against you; 2. will save the world from 3 rd World War 3. YOU will save the monotheism and all religions why with your destruction? Also all religions? would be irreparably damaged!
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. Youtube iHAtenewLayout 666 - and your videos --- Entety - Hideous Malformation [Cadaveric Necrogrind 2002] of your "mOrphicies" - answer- I threatened at your video? where? I have not Threatening your family natural BUT you have stepped on trample on on my feelings as a criminal you have made ​​blasphemy and blasphemy! you have trampled the Holy Cross Symbol of Love bigger! and how everyone that trample the Holy Cross? Also you have made ​​a mortal sin! Thus the death of your spirit is goneon your soul accursed and then change well in bad all in your body cursed to die even in your body cursed forever! Because this is the law of the Kingdom of God! Shall you die but I will not have lifted a finger Against you! Because ye are gone Contrary your Creator that is Against your own life! only you have doing hurt at yourself
 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam.
 ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi. Shalom Gerusalemme

 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. youtube