CIA IMF EXecutionKiller, sama iaitu 666

[Terhadap Salafi Syariah dan sifat setan IMF: sistem massonic perbankan hak pemilik tanah] »2012/07/22 Vatican. Syaitan sentiasa cuba untuk menghancurkan keamanan Allah. Benedict XVI ceramah tentang pengertian tema Gembala Baik semasa Angelus. Beliau menyatakan perpaduan dengan mangsa di Aurora dan Zanzibar. Sukan Olimpik London adalah "kesempatan untuk menggalakkan persaudaraan dan keamanan." Castel Gandolfo (AsiaNews) - "syaitan sentiasa cuba untuk menghancurkan pekerjaan Tuhan, bahagian menyemai di tengah-tengah manusia, antara jasad dan roh, manusia dan Tuhan, dalam interpersonal , hubungan sosial dan antarabangsa, walaupun antara lelaki dan penciptaan syaitan menuai perang; Allah menciptakan keamanan, "kata Benedict XVI di hari ini Angelus. Ajaran paus telah diilhamkan oleh Injil, hari ini yang berkaitan cerita bagaimana Isa diusir "tujuh setan" dari Maria dari Magdala.
[Terhadap Salafi Syariah dan sifat setan IMF: massonic sistem perbankan hak pemilik tanah] Bercakap kepada kira-kira 3,000 orang di halaman istana kerasulan di Castelgandolfo, paus, selepas solat Marian, menyatakan salam kepada Sukan Olimpik London yang akan juga sebagai mendekatkan diri kepada keluarga mangsa tragedi di Aurora, Amerika Syarikat, dan Zanzibar, Tanzania. Sebelum Angelus, Benedict XVI menyatakan bahawa "Firman Allah Ahad ini mengingatkan kita tema yang asas Al Kitab dan sentiasa menarik Ia mengingatkan kita bahawa Tuhan adalah Gembala kemanusiaan Ini bermakna bahawa Tuhan mahu hidup kita. Dia mahu membawa kita ke padang rumput yang baik, di mana kita boleh makan dan berehat Beliau tidak mahu kita tersesat dan mati; dia mahu kita untuk mencapai matlamat perjalanan, kami yang kepenuhan hidup.
[Terhadap Salafi Syariah dan sifat setan IMF: sistem massonic perbankan hak pemilik tanah] Ini adalah apa yang setiap bapa, dan setiap ibu mahu anak-anak mereka:. Kebaikan, kebahagiaan dan memenuhi "episod Maria dari Magdala, paus berkata, menunjukkan bahawa" penyembuhan dalam "Allah membuat persembahan melalui Yesus" terletak dalam keamanan yang benar dan penuh, buah-buahan Penyesuaian diri sendiri dengan diri sendiri dan dalam segala hubungan yang lain:. dengan Tuhan, orang lain dan dunia "Ini adalah bertentangan dengan apa yang jahat cuba untuk berbuat Untuk. mencapai matlamat ini tindakan pendamaian radikal, Isa, Gembala Baik, menjadi anak domba, "Domba Allah, yang menghilangkan dosa dunia" (Yohanes, 01:29). Hanya cara ini, dia dapat memenuhi indah janji Mazmur: "Sesungguhnya, kebaikan dan belas kasihan akan meneruskan saya semua hari dalam hidup saya;
[Terhadap Salafi Syariah dan sifat setan IMF: sistem massonic perbankan hak pemilik tanah] Saya akan tinggal di rumah TUHAN untuk hari tidak berkesudahan, '(Mazmur 22:06). Kata-kata ini membuat denyut jantung kerana mereka menerangkan hasrat kita yang tidak terhingga. Mereka berkata mengapa kita telah dibuat:. Hidup, hidup yang kekal "" Sukan Olimpik juga menjadi kesempatan untuk menggalakkan persaudaraan dan keamanan, "Benedict XVI berkata" Sukan Olimpik adalah acara sukan terbesar di dunia, dengan atlet dari seluruh negara. mengambil bahagian, dan dengan itu membawa nilai simbolik yang kukuh. Untuk ini, Gereja Katolik melihat kepada mereka dengan kehangatan dan perhatian tertentu. "" Kami berdoa agar dengan kehendak Allah Games di London akan menjadi satu pengalaman yang benar persaudaraan antara rakyat dunia. "Mereka" beruang buah-buahan , menggalakkan keamanan dan perdamaian di seluruh dunia. "
[Terhadap Salafi Syariah dan sifat setan IMF: sistem massonic perbankan hak pemilik tanah] Bercakap lagi dalam Bahasa Inggeris, Benedict XVI berkata, dia "amat terkejut dengan keganasan yang tidak masuk akal yang berlaku di Aurora, Denver, dan sedih dengan kehilangan nyawa dalam bencana feri berhampiran Zanzibar baru-baru ini. saya berkongsi kesusahan keluarga dan rakan-rakan mangsa dan cedera, terutamanya kanak-kanak, menjamin anda semua keakraban saya dalam doa ".
[CIA melindungi Satanisme:? tidak! dia adalah sifat setan institusi] Ibu berkata: "Mereka mendapat orang yang betul" (ini: ia adalah ironi tulen: ia adalah tipikal Satanists: (mengasingkan cekap) melakukan demonstrasi yang riuh dan tidak meninggalkan kesan atau profil: dalam rangkaian sosial) AURORA, DENVER - Dia 24 tahun James Holmes, pembunuh Denver, bersalah telah membunuh 12 orang dan mencederakan 58. Holmes tidak mempunyai profil awam dan pembinaan semula, kehidupan sosial yang agak misteri. Setelah membuat keputusan, bagi topeng dan jaket, bahawa: ingat mereka "Bane": "yang buruk": ia tidak mungkin bukan satu kebetulan (dalam logik Satanisme). masyarakat sivil? tidak berupaya untuk mengawal terhadap Satanisme! (Saya telah menutup pelayan dan saya telah menghalang penerbitan artikel ini di: 20.00)
Tukang batu pengkhianat tahi! rakan sejenayah daripada manusia gila agama Talmud IMF: dan: Syariah: untuk menghambakan: seluruh bangsa manusia: di bawah penyembahan Baal, tuhan burung hantu di Bohemian Grove! massoni traditori di merda! complici dei maniaci religiosi del FMI: il Talmud della Syariah: per schiavizzare l'Intero genere umano: sotto il culto di Baal: il dio gufo al Bohemian Grove!
[AS dan NATO: sekutu Al-Qaeda: pekhidmat imperialisme Saudi manakala Assad melawan sendirian: harapan Israel] Dalam video yang disiarkan di internet yang anda lihat pemberontak Syria yang lain: bahawa: Mengumumkan kawalan get yang lain sempadan ke sempadan dengan Turki. Sumber-sumber rasmi Turki telah mengesahkan. Ini merupakan pintu gerbang Bab Al-Salam utara Aleppo, Bab al Hawa dan mengumumkan permulaan sebuah negara Islam, sementara di atas kepala mereka, melambai bendera Al-Qaeda. ["Anda mungkin sedar bagaimana dalam tempoh dua bulan yang lalu, pembangkang telah mengukuhkan" (haprak, anda telah berubah menjadi Assad wira Beliau mahu meninggalkan secara aman, dan sebenarnya: ia telah dipinda Perlembagaan), kata seorang kanan pentadbiran rasmi: Obama. "Sekarang kita sudah bersedia untuk mempercepatkan proses ini," tambah beliau (yang akan ditubuhkan di peringkat negeri Islam Al-Qaeda mahu oleh Arab Saudi)]
St. Michael Malaikat (penaung "Harapan Israel") -> Aku memerintahkan kamu dalam nama Tuhan Ibrahim, Melkisedek: dan Yesus Kristus: untuk mengumpul: tuan rumah malaikat anda: karena: Saya telah memutuskan untuk membersihkan planet ini dengan api![Kain 666 IMF CIA NWO 322: seignirage perbankan: Syariah Talmud] i, hanya satu rumah ibadat: tahi perkauman Nazi semua jenayah -> lol. apa jenis pengunduran strategik, syaitan mempunyai pemikiran anda? tetapi ia adalah tidak berguna: "Saya datang untuk mendapatkan anda semua!"
@ YHWH saya -> penuh keindahan, keharmonian dan rahmat! penuh kemuliaan: kebijaksanaan dan kegembiraan, dermawan kami, pembebas! Suci! Suci! Suci! Tuhan Abraham dan,: "Imam selama-lamanya: dalam Perintah Melkisedek": Raja: "UNIUS REI" diberkati selama-lamanya:! iman mereka "semua cinta untuk anda: hanya: Allah saya: penuh rahmat, penuh rahmat dan keindahan tidak terbatas kelembutan tanpa sempadan: ia adalah cara yang baik anda Berbahagialah anda daripada semua orang-orang kudus anda, kami menyanyi kepada anda:! dari Kuil Yahudi: bagaimana, walaupun di tengah-tengah setiap makhluk: ! "pujian kpd Tuhan Hallelujah Suci pujian kpd Tuhan" "Suci Hallelujah pujian kpd Tuhan pujian kpd Tuhan" "Suci Hallelujah pujian kpd Tuhan pujian kpd Tuhan" sebenarnya, semua kakitangan anda akan mempunyai sebuah mahkota diraja Amin dahsyat Tuhan Maha Kuasa Siapa yang boleh menahan daya anda tetapi semua musuh anda?: akan menjadi: obor manusia: berputus asa: tidak lama lagi Amin!!
  
[Ini adalah masa saya, Unius REI. Nubuatan ini Sekarang realize: sebelum: mata anda] Efesus 2:13-18. 13 Tetapi kini dalam Isa Al Masih, anda yang pernah jauh ((semua rakyat dunia)) telah didekatkan oleh darah Kristus. 14. Kerana dia sendiri adalah keamanan, yang telah membuat dua kumpulan (orang-orang Yahudi dan Kristian) satu kumpulan sahaja, dan telah memusnahkan halangan, dinding pemisah permusuhan ((yang berada di kalangan mereka: bahawa kejahatan untuk: orang Farisi IMF)), 15. dengan mengetepikan ((memusnahkan: oleh kematiannya)) dalam daging: undang-undang: dengan arahan dan peraturan. Tujuan beliau adalah untuk mewujudkan dalam dirinya satu kemanusiaan baru ((universal persaudaraan)) daripada kedua-dua [[simbol pembangkang semua mungkin, tetapi kini, tidak lagi musuh]] ((di atas asas Nabi Ibrahim: iaitu, iman) ),
[Ini adalah masa saya, Unius REI. Nubuatan ini Sekarang realize: sebelum: mata anda] Efesus 2:15. itu membuat damai (dengan semua), 16. dan dalam satu badan ((Undang-undang Cinta: atau undang-undang semulajadi Musa Hukum Sepuluh)) untuk mendamaikan kedua-dua (ogni contrasto) mereka kepada Allah melalui salib (il perdono), di mana dia meletakkan kematian permusuhan mereka. 17. Beliau (Unius REI) datang dan mengajar keamanan: kepada anda ((semua orang)) yang jauh! dan keamanan kepada orang-orang ((Yahudi dan Kristian)) yang berhampiran. 18. Kerana melalui dia ((Yesus Kristus, atau unius REI Mulia: untuk metafizik: luar setiap agama untuk menyelamatkan ateis: juga)) kami berdua, mempunyai akses kepada Bapa oleh satu Roh Kudus. Shalom + salam: = rahmat juga!
Ini adalah keselamatan: politik dan sejagat: unius REI terhadap semua agama: itu, mereka telah rosak dan rosak, oleh Salafi dan: oleh Illuminati, dan terhadap: menteri Tuhan yang bersifat perkauman, iri hati, pemangsa, pembuli, sombong, jahat, ideologi, imperialis. kerana, jika seorang menteri Tuhan tidak: Bapa yang penuh kasih: untuk semua bangsa manusia? Demikian, dia adalah benar: menteri Syaitan.
antara sedikit, anda akan melihat kuasa Allah! St Paul dari Tarsus? dia mahu menjadi: mengucilkan: dia, oleh Yesus: mengapa: Yahudi boleh menjadi Kristian! ia adalah sangat besar: cinta bagi orang-orang Yahudi! tetapi ini: ia bukan masalah saya! Malah: Saya hanya menyangkal bidaah Farisi (Talmud)! kerana: tugas saya ialah untuk membaik pulih: agama Yahudi benar Nabi Ibrahim dan Nabi Musa (dalam roh dan kebenaran): jalan kebebasan anak-anak Allah di bawah rahmat dan di bawah rahmat yang cinta kebebasan '! kerana walaupun undang-undang adalah benar? Walau bagaimanapun, ia adalah sentiasa undang-undang, yang buruk dan membunuh!
tetapi orang yang tidak membuat hidup hadiah kasih sayang untuk semua manusia, kerana dia boleh menjadi Imej "dan bandingan Pencipta? sebagai, dia boleh masuk di dalam kerajaan Tuhan?
@ MarlaMarleen --- adalah mengapa, saya tidak lagi boleh mengganggu atau membunuh (jadi ghaib), orang-orang berdosa bertaubat, kerana mengikut: penghakiman Tuhan? semua mereka adalah: mangsa syaitan: sahaja! apabila seseorang kembali kepada Tuhan? Tuhan berpendapat: ia adalah semua kesilapan syaitan, dan syaitan sahaja! itulah mengapa saya dipaksa untuk memaafkan Rothschild, dan saya dipaksa untuk memaafkan: semua orang yang berdosa bertaubat! ada terlalu banyak kemarahan di dalam hati saya, tetapi: tiada walaupun satu titik sahaja, debu benci!
@ Marla Marleen --- yang, orang-orang kita di saat hidupnya, telah tidak dikhianati jauh ke dalam perasaannya dari orang yang disayangi? pada ketika itu: Saya boleh memilih untuk menjadi, sekeping tahi, seperti Synnek1 (untuk mengatakan: tiada kasih, persahabatan tidak), atau: seperti Yesus, saya boleh membuat keputusan untuk menjadi yang paling setia, untuk tiap-tiap orang bahawa saya telah meninggal sebelah saya: iaitu: saya akan kurnia Allah, untuk dia, tetapi saya tidak memilih untuk menjadi: sekeping tahi: seperti syaitan, tetapi saya telah memilih:: untuk mengikuti contoh Yesus! sebabnya: jika saya telah dikhianati dan saya ditinggalkan: tanpa cinta, saya? Jadi, saya mempunyai kewajipan untuk memberi kasih sayang dan persahabatan kepada semua secara percuma, kerana, benar-benar, ini: bahawa, teknik Allah: digunakan untuk pendosa bertaubat!
@ CIA IMF EXecutionKiller, sama iaitu 666 spammer halaman ini -
 
Anda tidak perlu memadam semua komen yang saya buat: about: Marla Marleen, Itu Beliau berkata: ... Selepas masa yang panjang? Saya akan memberikan anda: tangan saya keamanan!. - Jawapan - anak cahaya, beliau ialah: Juga anak keamanan! Keamanan adalah anugerah, oleh semua, untuk memberi ke semua (seperti Isa, yang beliau menuntut: keadaan mereka, untuk melakukan mukjizat-mukjizatnya), Itulah sebabnya, semua orang, kita suka, tanpa syarat! Malah, jika Tuhan, disayangi, sahaja, mereka yang layak, cintanya? Yang kita akan hidup? anda mesti memberikan keamanan dan cinta: sentiasa tanpa syarat, Kerana ini adalah satu projek pendidikan: tanpa Antara dunia akan tidak mempunyai satu sahaja harapan hidup. - JAWAPAN -> kerana anda tahu .. Apabila saya marah? mati Satanists dan Freemason: seperti lalat!
ExecutionKiller --- lol. tugas dengan baik, kawan satanist saya! Tetapi, saya sibuk: dengan jenayah semasa:: IMF: 666 322, Syariah, dan sebagainya .. Illuminati telah ditetapkan: untuk membuat pemusnahan Israel, dan saya tidak mempunyai masa atau mandat (oleh Allah) kepada yang berminat dalam jenayah masa lalu! Tetapi jika Iran meninggalkan: di Sharia: sebagai Mesir? Kemudian, saya akan pastikan Bahawa Iran dan Israel boleh Jadilah sahabat: menentang Syaitan sedikit, bahawa: Arab Saudi!
[Kejutan di radio Perancis (RMC), 1 Syria Beritahu Kebenaran Mengenai Syria] Pada pagi yang terkenal disiarkan diketuai oleh Jean Jacques Bourdin (Bourdin & co.) Merujuk ke Syria. Seorang ahli pembangkang akan mempunyai untuk menjadi tetamu dalam penghantaran tetapi dengan ketiadaan saat-saat akhir Stephane dijemput ... Tetapi tidak semuanya berjalan seperti yang dirancang. ini adalah benar! "Syria tebusan oleh geng-geng penjenayah yang mengganas penduduk." 14 Julai, agensi berita Syria Sana tapak: digodam (oleh Satanists: CIA, dan masih tidak ada), satu-satunya sumber berita: dalam media: berita: kumpulan pemberontak bersenjata: pengganas jenayah Islam Salafi Arab Saudi. iaitu, Al Quaeda! berita semua adalah mengelirukan! jesus-is-savior.com/False Agama / Wicca & Sihir / skull_and_bones_exposed. htm


[Против salafis шеријатот и сатанизација на ММФ: massonic систем на банкарски феодална власт] »2012/07/22 Ватикан. Ѓаволот секогаш се обидува да го уништи мировниот Бога. Бенедикт Шеснаесетти зборува за значењето на Добриот Пастир тема во текот на Ангел Господов. Тој го изразува солидарност со жртвите во Аурора и Занзибар. ОИ во Лондон се "повод за промовирање на братство и мир." Кастел Гандолфо (AsiaNews) - "Ѓаволот е секогаш се обидува да уништи Божјото дело, сее поделби во човечкото срце, помеѓу телото и душата, човекот и Бога, во интерперсоналните ., социјални и меѓународни односи, дури и помеѓу човекот и создавање на ѓаволот сее војна; Бог создава мир ", рече Бенедикт Шеснаесетти во Ангел на денешниот ден. Папската учења беа инспирирани од денешното евангелие, што се поврзува приказната за тоа како Исус истера "демони седум" од Марија Магдалена.
[Против salafis шеријатот и сатанизација на ММФ: massonic систем на банкарски феодална власт] Говорејќи пред околу 3.000 луѓе во дворот на апостолската палата во Castelgandolfo, папата, по молитвата Маријан, го изрази своето најдобри желби на претстојните Олимписки игри во Лондон, како и како негов блискост со семејствата на жртвите на трагедиите во Аурора, САД, и Занзибар, Танзанија. Пред Ангел Господов, Бенедикт Шеснаесетти, истакна дека "Словото Божјо оваа недела нè потсетува на основните и секогаш фасцинантни библиска тема Тоа не потсетува дека Бог е Пастир на човештвото Ова значи дека Бог сака живот за нас;.. Тој сака да доведе ни да се добри пасишта, каде што може да се хранат и да се одморите Тој не сака ни да се изгуби и да умре;. тој сака да се постигне целта на нашето патување, кое е полнотата на животот.
[Против salafis шеријатот и сатанизација на ММФ: massonic систем на банкарски феодална власт] Ова е она што секој татко и секоја мајка сака за своите деца:. Добрина, среќа и исполнување "на епизодата на Марија Магдалена, папата рече, покажува дека" длабоко исцелување "Бог врши преку Исуса" лежи во вистинска и целосна мир, плод на усогласување на себе со себе и во сите други односи. со Бога, другите и светот "Ова е спротивно од она што злото се обидува да направите за да. се постигне овој чин на радикални помирување, Исус, Добриот Пастир, стана јагне, "Божјото Јагне, кој зема гревовите на светот" (Јован, 1:29). Само на овој начин, тој може да ги исполни прекрасни ветувањето на псалмот: "Навистина, добрина и милост ќе ми ги извршуваат сите денови на мојот живот;
[Против salafis шеријатот и сатанизација на ММФ: massonic систем на банкарски феодална власт] јас ќе живее во домот на Господа за бескрајни денови, "(Псалм, 22:06). Овие зборови се направи срце пулсот, бидејќи тие изразуваме најдлабоко желба. Тие велат дека причината зошто ние се направени. Живот, вечен живот "" може на Олимписките Игри, исто така да биде повод за промовирање на братство и мир ", рече Бенедикт Шеснаесетти" Олимпијадата се најголемите спортски настани во светот, со спортисти од многу народи. учествуваат, и како таков носи силна симболична вредност. За ова, Католичката црква гледа на нив со посебен топлина и внимание. "" Се молиме со волјата на Бога игри во Лондон ќе биде вистински искуство на братството меѓу народите во светот ". Мај тие" вроди со плод , промовирање на мирот и помирувањето во светот. "
[Против salafis шеријатот и сатанизација на ММФ: massonic систем на банкарски феодална власт] Говорејќи повторно на англиски јазик, Бенедикт Шеснаесетти рече дека "е длабоко шокиран од бесчувствително насилство која се одржа во Аурора, Денвер, и натажени од загуба на живот во последниве ферибот катастрофа во близина на Занзибар. го делам катастрофа на семејствата и пријателите на жртвите и повредените, особено децата, уверувајќи сите вас од мојата блискост во молитвата ".
[ЦИА ги штити сатанизам:? не! таа е институционалната сатанизам] На мајката, рече: "Тие се вистинската личност" (ова: тоа е чиста иронија: тоа е типичен за сатанистите: (да се изолира на вешти) направи clamorous демонстрации, и не остава траги: или профили: . во социјални мрежи) Аурора, Денвер - Тој дваесет и четири години Џејмс Холмс, убиецот на Денвер, за виновен за тоа што загинаа дванаесет луѓе, а беа повредени уште 58. Холмс не имаат јавни профили и реконструкции, социјален живот, а мистериозна. Откако одлучи, за маска и јакна, дека: се потсетиме оние од "Бане": "лошите": тоа не може да биде не е случајно (во логиката на сатанизам). граѓанското општество? не е опремен за контрола против сатанизам! (Јас го затворија серверот и јас ги спречија објавување на овој член пред: 20.00)
Ѕидари предавници на срања! соучесници на верските измамници на ММФ Талмуд: и: шеријатот: за да се пороби: на целата човечка раса: под на обожување на Ваал, богот був во Бохемија Grove! massoni traditori ди merda! complici dei maniaci religiosi дел ФМИ: Ил Талмуд дела шеријатот: по schiavizzare L'intero genere umano: sotto Ил culto ди Вал: Ил Дио gufo Ал Бохемија Grove!
[САД и НАТО: сојузници на Ал Каеда: слуги на империјализмот Саудиска додека Асад се бори сам: за надежта на Израел] Во видео објавени на интернет гледате други бунтовници Сиријците: дека: огласува контрола на друга порта на границата, на границата со Турција. На турски официјални извори потврдија. Ова е портата на Баб Ал-Салам северно од Алепо, Баб ал Hawa и го објави почетокот на една исламска држава, а над нивните глави, мавтајќи со знамето на Ал Каеда. ["Може да се забележи како во изминатите два месеца, опозицијата го зацврсти" (идиоти, ќе се трансформира во херој Асад Тој сакаше да замине мирно, и во фактот: има измени на Уставот), изјави висок официјалната администрацијата: Обама. "Сега: ние сме подготвени да се забрза овој процес", додаде тој (да се постави во исламската држава на Ал Каеда баран од Саудиска Арабија)]
@ Свети Михаил Архангел (покровител на "Надеж на Израел") -> Јас го заповедам во името на Бог на Авраам, Мелхиседек: и Исус Христос: да се соберат: Вашиот ангелските сили: бидејќи: се решив да ја прочисти оваа планета со оган![Кеин 666 ММФ ЦИА NWO 322: seignirage банкарски: шеријатот Талмуд] Јас, само една синагога: сите криминални нацистичка расисти срање -> lol. каков вид на стратешки повлекување, сатаната има твојата мисла? но тоа е бескорисна: "Доаѓам за да се добие сите вас!"
@ Мојот YHWH -> полн со убавина, хармонија и благодатта! полн со славата, мудроста и радост, нашата добродетел, ослободител! Светиот! Светиот! Светиот! е Бог на Авраам, и на: неговата "свештеник за секогаш: во редот на Мелхиседек": Кралот: "! UNIUS REI" е благословен довека! нивната вера "сите љубовта за вас: само: мојот Бог: полн со благодат, полна со милост и бесконечна раскошот на нежност без граници: тоа е твојата добрина Блажени сте вие ​​од сите ваши светци, пееме за вас:! од нашите еврејски храм: како, дури и во срцето на секое создание: ! "Светиот Алелуја Алелуја Алелуја" "Светиот Алелуја Алелуја Алелуја" "Светиот Алелуја Алелуја Hallelujah", всушност, сите твои слуги ќе има кралска круна амин страшно е Семоќниот Господ Кој може да одолее на вашиот сила, но сите ваши душмани!?: ќе стане: Управување со хумани факели: на очај: многу наскоро амин!
  
[Ова е моето време, Unius REI. Ова пророштво е сега Реализирани: пред: вашите очи] Ефесјаните 2:13-18!. 13 но сега, во Христа Исуса, вие, кои некогаш беа далеку ((сите народи на светот)) биле донесени во близина на крвта на Христос. 14. За тој самиот е нашиот мир, кој го направи на две групи (евреите и христијаните) една група сам, и ја разурна бариера, поделба на ѕидот на непријателство ((што беше меѓу нив: дека зло за: фарисеите на ММФ)), 15. со поставување настрана ((уништување: со неговата смрт)) во неговото месо: законот, со својот команди и прописи. Неговата цел беше да се создаде во себе еден нов човештвото ((универзална братство)) надвор од две [[симбол на сите можни опозицијата, но сега, повеќе не непријатели]] ((врз основа на Авраам: односно, на верата) ),
[Ова е моето време, Unius REI. Ова пророштво е сега Реализирани: пред: вашите очи] Ефесјаните 2:15!. правејќи мир (со сите), 16. и во едно тело ((Законот на љубовта: или природниот закон на Мојсеј Десетте заповеди)) да се помират двете (ogni contrasto) од нив со Бога преку крстот (Ил perdono), со која тој се стави до смрт нивната непријателство. 17. Тој (Unius REI) се дојде и проповедаше мир: за вас ((сите луѓе)), кои беа далеку! и мирот на оние ((евреите и христијаните)) кои биле во близина. 18. За преку Него ((Исус Христос, или неговиот unius REI: за метафизиката: надвор од секоја религија за да се спаси атеисти: исто така)) ние двете, да имаат пристап до Отец преку Светиот Дух. Шалом + salam: = благослови премногу!
Ова е спасение: политичка и универзален на: unius REI против сите религии: тоа, тие биле оштетени и оштетени, од страна на Salafis и: од страна на Илуминатите и против: министрите за Бога, дека се расисти, завидлив, предатори, тепачи, арогантен, гаден, идеолошки, империјалистичка. затоа што, ако министерот за Бог не е: Татко полн со љубов: За сите севкупниот човечки род? Значи, тој е вистински министер за сатаната.
помеѓу малку, ќе видите моќта на Бог! Свети Павле од Тарс? би сакал да биде: екскомунициран: тој, од Исус: зошто: Евреи можат да станат христијани! тоа беше толку голема: неговата љубов кон неговиот еврејскиот народ! но ова: тоа не е мој проблем! Infact: Имам само refuting ереста на фарисеите (Талмуд)! затоа што: мојата работа е да се врати: вистинската јудаизмот на Авраам и Мојсеј (во дух и вистина): патот на слободата на синовите Божји под благодатта: и под милост и немилост на тоа е љубовта на слободата '! бидејќи дури и ако законот е вистина? Сепак, тоа е секогаш на право, што е лошо и го убива!
а кој не го прави на својот живот подарок на љубовта за целото човештво, како што тој би можел да биде, да се "образ и подобие на Создателот? како, тој би можеле да влезат во царството Божјо?
@ MarlaMarleen --- е зошто, јас повеќе не може да малтретираат или убиваат (толку натприродна); покајаниот грешници, бидејќи според: Божјиот суд? сите нивни се е: жртви на сатаната: само! па кога некој враќа на Бога? Бог смета дека: сето тоа е вина на сатаната, и на сатаната само! затоа јас сум принуден да се прости Ротшилд, а, јас сум принуден да се прости: сите покајаниот грешници! има премногу гнев во моето срце, но: нема дури и само трошка, од прашина на омраза!
@ Marla Marleen --- кои, оние од нас во еден момент од својот живот, а не е предаден длабоко во неговите чувства: од најблиски? во тој момент: Јас би можел да избере: да се стане, едно парче од гомно, како Synnek1 (за да се каже: не постои љубов, не постои пријателство), или: како Исус, би можел да одлучи: да се биде најлојалните, за секој човек, кој ми поминаа веднаш до мене, т.е.: Јас би бил дар од Бога, за него, но јас не го избере да биде: едно парче од гомно: како сатаната, но избрав: до: да го следат примерот на Исус! зошто: ако сум бил предаден и јас останав: без љубов, мене? Значи, имав должност да им даде на љубовта и пријателството на сите бесплатно, затоа што, навистина, ова: тоа што, е техника на Бога: користи за претворање на грешниците!
@ ЦИА ММФ EXecutionKiller, односно исти 666 спамер на оваа страница -
 
Што не мора да ги избришете сите коментари сум направил: за: Marla Marleen, дека таа рече: ... По долго време: Јас ќе ти дадам: мојата рака на мир!. - Одговор - син на светлината, тој е: Исто така, синот на мирот! Мирот е подарок, од страна на сите, да им даде на сите (како Исус, кое, како што побара: нивната состојба, да се направи неговите чуда), Токму затоа, сите народи, кои ги сакаме, без услови! Всушност, ако Бога, сакав, само, оние, кои беа достојни за својата љубов? Кој од нас, ќе биде жив? ќе мора да даде мир и љубов: секогаш безусловно, бидејќи ова е образовен проект: без кои светот нема да има една единствена надеж за живот. - ОДГОВОР -> затоа што знам .. Кога ќе се лути? умре сатанистите и Масоните: како муви!
ExecutionKiller --- lol. добра работа, пријателе satanist! Но, јас сум зафатен: со сите тековни кривични дела: на: ММФ: 666 322, шеријатот, итн .. Илуминатите се поставени: да се направи на уништување на Израел, и јас немам време или на мандатот (од Бога) да биде заинтересиран за злосторства од минатото! Но, ако Иран се откаже: на шеријатот: како Египет? Тогаш, јас ќе бидете сигурни дека Иран и Израел може да стане пријатели: против малку сатаната, дека: е Саудиска Арабија!
[Шок при француското радио (RMC), еден сириски ја кажува вистината За Сирија] Во текот на познатиот утро емитува предводена од Жан Жак Bourdin (Bourdin & ко.) Се однесува на Сирија. Еден член на опозицијата ќе мора да биде гостин во пренос, но со својот последен момент недостапност е Стефан поканети ... Но не е сè оди како што е планирано. ова е вистина! "Сирија е заложник на банди на криминалци кои ги тероризираат населението." Јули 14, Сирин новинската агенција Сана сајт: се пробиени (со сатанистите: на ЦИА, и се уште не е на располагање), единствениот извор на вести: во медиумите: се вестите: на вооружени бунтовнички групи: терористи кривично исламисти salafis на Саудиска Арабија. односно, Ал Quaeda! Сите вести се погрешни! jesus-is-savior.com/False религии / Wicca и магии / skull_and_bones_exposed. htm


[Prieš salafis šariato ir satanizmu TVF: massonic sistemos bankų senjoražo] »2012/07/22 Vatikanas. Velnias visada bando sugriauti Dievo taiką. Benedikto XVI kalba apie Gerojo Ganytojo tema per Angelus prasme. Jis išreiškia solidarumą su aukų Aurora ir Zanzibaras. Londono olimpinės žaidynės "proga skatinti brolybę ir taiką." Castel Gandolfo (AsiaNews) - "velnias yra visada stengiasi sugriauti Dievo darbą, sėją padalinių žmogaus širdyje, tarp sielos ir kūno, žmogų ir Dievą, tarpasmeniniai , socialinius ir tarptautinius santykius, net tarp vyro ir kūrybos velnias sėja karą Dievas sukuria taiką ", - sakė Benediktas XVI šiandienos Angelus. Popiežių mokymai įkvėpė šiandienos Evangelijos, kuri yra susijusi, kaip Jėzus išvijo "septynis demonus" iš Marija Magdalietė istoriją.
[Prieš salafis šariato ir satanizmu TVF: massonic sistemos bankų senjoražo] Kalbėdamas apie 3000 žmonių apaštališkojo Castelgandolfo, popiežiaus rūmų kieme, po Marijonų maldos artėjančiam Londono olimpinėse žaidynėse, taip pat išreiškė savo geriausius linkėjimus jo artumą Aurora, JAV, ir Zanzibaras, Tanzanija tragedijos aukų šeimoms. Prieš Angelus, Benediktas XVI pažymėjo, kad "šį sekmadienį Dievo žodis mums primena pagrindinių ir visada žavinga Biblijos tema Tai primena mums, kad Dievas yra žmonijos aviganis Tai reiškia, kad Dievas nori, kad gyvybę už mus. Jis nori vesk mus į gerą ganyklą, kur mes galime maitinti ir poilsio Jis nenori, kad mes prarasti ir miršta, jis nori mums pasiekti mūsų kelionės tikslą, kuris yra gyvenimo pilnatvė.
[Prieš šariato salafis ir satanizmu TVF: massonic sistemos bankų senjoražo] Tai yra tai, ką kiekvienas tėvas ir motina kiekvienas nori savo vaikams: gerumą, laimę bei pasitenkinimą, "Marija Magdalietė epizodas, popiežius sakė, rodo, kad" giliai gijimas "Dievas vykdo per Jėzus" yra teisinga ir pilna taikos, susitaikymo savęs vaisius su savimi ir visais kitais santykius su Dievu, kitais ir pasauliu "Tai ką gi pikta bando daryti priešingai. pasiekti šį radikalaus susitaikymo aktą, Jėzus, Gerasis Ganytojas, tapo ėriena, "Dievo Avinėlis, kuris naikina pasaulio nuodėmę" (Jn 01:29). Tik tokiu būdu, jis galėtų įvykdyti nuostabus pažadas psalmės: "Tiesą sakant, gerumas ir gailestingumas sieks man visas savo gyvenimo dienas;
[Prieš salafis šariato ir satanizmu TVF: massonic sistemos bankų senjoražo] Aš gyvensiu, vikšrinė dienų Viešpaties namuose, "(Psalmių 22:06). Šie žodžiai širdies pulsą, nes jie išreikšti mūsų giliausią troškimą. Jie sako, kodėl buvome: gyvenimą, amžinąjį gyvenimą "Gali olimpines žaidynes taip pat būti proga skatinti brolybę ir taiką", - sakė Benediktas XVI: "olimpinės žaidynės yra didžiausi pasaulyje sporto įvykiai, su sportininkais iš daugelio tautų. dalyvauja, ir turėti stiprią simbolinę reikšmę. Dėl to, Katalikų Bažnyčia žvelgia į jų ypatingą šilumos ir dėmesio. "Mes meldžiamės, kad su Dievo valia Žaidimai Londone bus tikra patirtis tarp pasaulio tautų brolystę." Jie "duoti vaisių gegužės , visame pasaulyje skatinti taiką ir susitaikymą. "
[Prieš, šariatas salafis ir satanizmas TVF: massonic sistema bankų senjoražo] Kalbėdamas vėl anglų kalba, - sakė Benediktas XVI, jis buvo sukrėstas beprasmio smurto, kuris vyko Aurora, Denver, ir nuliūdęs dėl žmonių žūties, Neseniai keltas nelaimė netoli Zanzibaras. pasidalinti kančių aukų šeimoms ir draugams, ir nukentėjusių, ypač vaikai, užtikrinant jums visiems mano artumą maldoje ".
[CŽV apsaugo satanizmą:? ne! ji yra institucinė satanizmą] motina sakė: "Jie gavo tinkamą žmogų" (: tai grynas ironija: jis yra tipiškas satanistų: (izoliuoti nusimanančiomis) daryti Klaigājošs demonstracijas, o ne palikti pėdsakai: ar profilius: socialinių tinklų), Aurora, Denver - Jis dvidešimt ketverius metus James Holmes, Denver žudikas, kaltas žuvo dvylika žmonių ir sužeidė kitą 58. Holmsas neturi viešuosius profilius ir rekonstrukcijos, socialinis gyvenimas, o paslaptingas. Nutarus, kauke ir švarkas, kad priminti "Bane": "blogas": jis gali būti ne atsitiktinumas (satanizmo logika). pilietinė visuomenė? neįrengta kontroliuoti nuo satanizmo! (Aš uždarytas serverį ir aš sutrukdė šio straipsnio leidinį: 20.00)
Mūrininkai išdavikai, šūdas! bendrininkai religinių maniakų TVF Talmudo: ir: šariato: pavergti: visai žmonijai: pagal Baalo garbinimo, Bohemian Grove dievas pelėda! Massoni traditori di merda! dei complici maniaci RELIGIOSI del FMĮ ": Il Talmudas della šariatas: už schiavizzare l'intero Genere umano: sotto il Culto di Baalas: Il. DIO Gufo al Bohemijos Grove!
[JAV ir NATO: "Al Qaeda" sąjungininkai: imperializmo Saudo tarnautojai o Assad kovoja vien: dėl Izraelio vilties] Jei matote kitų sukilėlių Aram internete paskelbė vaizdo pranešimą, kad: Praneškite kitos sienos vartų kontrolę, sienos su Turkija. Turkijos oficialūs šaltiniai patvirtino. Tai vartai Bab al-Salam šiaurę nuo Aleppo, Bab al Hawa ir paskelbti islamo valstybės pradžią, o virš jų galvų, garbanojimo "Al Qaeda" vėliava. ["Galbūt jūs pastebėjote, kaip per pastaruosius du mėnesius, opozicija sustiprino" (idiotai, jūs virsta herojų Assado Jis norėjo palikti taikiai, ir iš tikrųjų: iš dalies pakeitė Konstituciją), - sakė vyr. oficialus administracija: B. Obama. "Dabar esame pasiruošę paspartinti šį procesą", - pridūrė jis (Islamo valstybės Saudo Arabijos "Al Qaeda" norėjo būti įsteigtas ne)]
@ St Michael Arkangelo (globėjas "Izraelio viltis") -> Aš įsakau tau Abraomo ir Melkizedeko Dievo vardu: ir Jėzus Kristus: renka: savo angelai šeimininkai: nes aš nusprendė išvalyti šią planetą su ugnimi![666 Kain TVF CŽV NWO 322: seignirage bankininkystė: šariatas Talmudas] i tik viena sinagoga: visi baudžiamosios nacių rasistai šūdas -> Lol. kokios strateginės trauktis, šėtonas turi savo mintis? bet tai nenaudinga: "Aš einu jums viską!"
@ Mano YHWH -> pilnas grožio, harmonijos ir malonės! visiškai šlovės: išmintis ir džiaugsmas, mūsų geradarys, išlaisvintojas! Šventasis! Šventasis! Šventasis! Dievas Abraomo ir iš jo "kunigas per amžius Melkizedeko ordino": Karalius: "UNIUS REI!" yra palaimintas per amžius! jų tikėjimas "visa tai už jus meilė: tik: mano Dievas: pilnas malonės, pilna gailestingumo ir begalinio švelnumo puošnumu be sienų: ji yra jūsų gerumas Palaiminta tu iš visų savo šventųjų, mes dainuoti jums:! nuo mūsų žydų šventyklos: kaip, net visai kūrinijai širdies: ! "Šventoji Aleliuja aleliuja aleliuja" Šventoji Aleliuja aleliuja aleliuja "Šventoji Aleliuja aleliuja, aleliuja", iš tikrųjų, visi tavo tarnai turės karališką karūną Amen baisi yra visagalis Viešpats Kas gali atsispirti savo jėgą, bet visi tavo priešai?: taps žmogaus degikliai: iš nevilties: labai greitai Amen!!
  
[Tai mano laikas, Unius REI. Ši pranašystė dabar suprato: prieš: tavo akyse] Efeziečiams 2:13-18! 13 Bet dabar Kristuje Jėzuje jūs, kurie kažkada buvo toli ((visos pasaulio tautos)) buvo pareikštas šalia Kristaus krauju. 14. Nes jis pats yra mūsų pasaulis, kuris padarė dvi grupės (žydai ir krikščionys), viena grupė vien, ir sunaikino barjerą, dalijant sienelės iš priešiškumo (kuri buvo tarp jų, kad nedorumas: fariziejai TVF)), 15. panaikinti ((sunaikinti jo mirties)) savo kūno: teisė: su savo komandomis ir reglamentus. Jo tikslas buvo sukurti save viena nauja žmonija ((visuotinę brolystę)) iš dviejų [visos galimos opozicijos simbolis, tačiau dabar nebėra priešai] ((dėl Abraomo pagrindu: ty, tikėjimas) ),
[Tai mano laikas, Unius REI. Ši pranašystė dabar suprato: prieš: tavo akyse] Efeziečiams 2:15! todėl taiką (su visais), 16. ir viename kūne (meilės įstatymas: ar prigimtinis įstatymas Mozei Dešimt įsakymų)) suderinti tiek (Ugnies kontrastą) su Dievu per kryžiaus (IL perdono), pagal kurį jis įdėti į mirties savo priešiškumą. 17. Jis (Unius REI) atėjo ir skelbė taiką jums (visi žmonės), kurie buvo toli! ir tiems, ramybė ((žydai ir krikščionys)), kurie buvo šalia. 18. Nes per jį [(Jėzus Kristus, Jo unius REI: metafizika: Už kiekvienoje religijoje išgelbėti ateistus:)) mes abu, turi prieiti prie Tėvo viena Šventosios Dvasios. shalom + salam: = palaimos!
Tai, kad jie buvo sugadinti ir sugadintas, pagal Salafis ir Illuminati "ir" prieš ": išsigelbėjimas: politinis ir universalus: unius REI nuo visų religijų: Dievo ministrai, kurie yra rasistinis, pavydus, kenkėjų, chuliganų, arogantiškas, bjaurus, ideologinės, imperialistas. nes, jei Dievo tarnas: pilnas meilės Tėvas: visiems visai žmonijai? Taigi, jis yra tiesa: ministras Šėtono.
tarp mažai, jūs pamatysite Dievo galybę! Apaštalas Paulius iš Tarso? jis norėjo būti: ekskomunikavo: jis, Jėzus: kodėl: žydai galėjo tapti krikščionys! ji buvo tokia didelė: jo jo žydų tautos meilė! tačiau taip: tai ne mano problema! infact: Aš tik paneigti apie fariziejų ereziją (Talmudą)! nes mano darbas yra atkurti: tiesa judaizmas Abraomo ir Mozės dvasia ir tiesa): laisvės pagal malone Dievo sūnų kelias: ir pagal gailestingumo, kad laisvės "meilė! nes net jei teisė yra tiesa? Tačiau visada yra įstatymas, kad yra blogai ir žudo!
o kas ne, kad jo gyvenimo meilės dovana visai žmonijai, kaip jis galėtų būti savo Kūrėjo "paveikslą ir panašumą?, jis gali patekti į Dievo karalystę?
@ MarlaMarleen --- kodėl, aš daugiau negali priekabiauti arba nužudyti (taip antgamtinis); atgailaujantis nusidėjėliai, nes pagal: Dievo teismo? visi jų yra: Šėtono aukomis: tik! taip, kai kas nors ateina pas Dievą? Dievas mano, kad visa tai buvo šėtono kaltės, o tik šėtono! Štai kodėl aš priverstas atleisti Rothschild ir esu priverstas atleisti: visos atgailaujantis nusidėjėliai! ten per daug pykčio savo širdyje, bet ne net tik taškelis dulkių neapykantos!
@ Marla Marleen ---, kurie, tie iš mūsų, savo gyvenimo akimirką, nebuvo išdavė giliai į jo jausmus: iš artimuosius? tuo metu galėčiau pasirinkti: tapti, gabalas šūdas, kaip Synnek1 pasakyti, yra ne meilė, yra ne draugystė), arba: kaip Jėzus, gali nuspręsti: būti labiausiai lojalūs, kiekvienas asmuo, kuris praėjo šalia manęs: ty: aš būčiau Dievo dovana, už jį, bet aš ne pasirinkti: gabalas šūdas: kaip Šėtoną, bet aš pasirinkau:: sekti Jėzaus pavyzdys! kodėl: jei aš buvo išduoti, ir aš liko: be meilės, man? Taigi, aš turėjo pareigą suteikti meilę ir draugystę visiems nemokamai, nes, tikrai, tai, kad yra Dievo būdas: konvertuoti nusidėjėlius!
@ CIA TVF EXecutionKiller, ty tas pats 666 Spammer šiame puslapyje -
 
Jūs neturite ištrinti visus komentarus, kuriuos aš padariau: apie: Marla Marleen, kad ji sakė: ... Po ilgo laiko: Aš duosiu jums: mano ranką taikos!. - Atsakymas - šviesos sūnus, jis yra: Taip pat ramybės sūnus! Taika yra dovana, visi, visi (kaip Jėzus, kuris, jis reikalavo: jų būklė, daryti savo stebuklus), Tai kodėl visi žmonės, kuriuos mylime, be jokių sąlygų! Iš tiesų, jei Dievo mylimas, tik tie, kurie buvo vertas jo meilės? Kas iš mūsų, būtų gyvas? jums turi duoti taiką ir meilę: visada besąlygiškai, nes tai yra švietimo projektas: be kurio pasaulis būtų neturėti nieko, tik gyvenimo viltis. - ATSAKYMAS -> nes žinote .. Kai aš supykti? mirti satanistų ir masonų: kaip musės!
ExecutionKiller --- lol. geras darbas, mano draugas Satanic! Bet, aš užimtas su visomis dabartinėmis nusikaltimai: nuo: TVF: 666 322, šariato ir tt .. Iliuminatai yra nustatyti: Izraelio sunaikinimą, ir aš neturiu laiko ar įgaliojimą (Dievo) domėtis praeities nusikaltimus! Bet jei Iranas atsisakytų: šariato: kaip Egipte? Tada įsitikinkite, kad Iranas ir Izraelis gali tapti draugais: prieš šiek tiek Šėtonas, kad: Saudo Arabija!
[Šokas Prancūzijos radijo RMC), Sirijos pasako tiesą apie Sirijoje] Per garsaus ryte transliuoti vadovaujama Jean Jacques Bourdin straipsnio Bourdin & co.) Nurodo į Siriją. Opozicijos narys turėtų būti perdavimo svečias, bet paskutinę minutę nebuvimu Stephanas kviečiami ... Bet ne viskas vyksta kaip planuota. tai yra tiesa! "Sirija įkaite nusikaltėlių gaujų, kurie terorizuoja gyventojus." Liepos 14, Sirijos naujienų agentūra "Sana svetainė: nulaužė (pagal satanistų: CŽV, ir vis dar nėra), tik šaltinis naujienų: žiniasklaida: naujienos: ginkluotų sukilėlių grupes: teroristai baudžiamosios islamistų salafis Saudo Arabijos. ty, "Al Quaeda! visos naujienos yra klaidinantys! jesus-is-savior.com/False~~HEAD=NNS Religija / Keliones ir raganavimas / skull_and_bones_exposed. Htm[Pret salafis šariata un sātanisms ar SVF: massonic sistēma banku senjora] »2012/07/22 Vatikāna. Velns vienmēr cenšas sagraut Dieva mieru Benedikts XVI runā par nozīmi Labas Shepherd tēmu laikā Angelus.. Viņš pauž solidaritāti ar Aurora un Zanzibāras upuriem. Londonas Olimpiskās spēles ir "notikums, kas veicinātu brālību un mieru." Castel Gandolfo (AsiaNews) - "Velns vienmēr cenšas sagraut Dieva darbu, sēju pārsegumu cilvēka sirdī, starp ķermeni un dvēseli, cilvēku un Dievu, jo starppersonu ., sociālās un starptautiskās attiecības, pat starp cilvēkiem un radīšanas Velns sivēnmātes karu; Dievs rada mieru, "teica Benedikts XVI šodienas tikšanās. Pāvesta mācība iedvesmoja šodienas Evaņģēlija, kas attiecas stāsts par to, kā Jēzus izraidīja "septiņi ļaunie gari" no Marija Magdalēna.
[Pret salafis šariata un SVF sātanisms skaits: massonic sistēma banku senjora] Runājot ar dažiem 3000 cilvēkiem pagalmā apustuliskās pils Castelgandolfo, pāvests, pēc Marian lūgšanas, izteica savus labākos novēlējumus gaidāmajā Londonas olimpiskajām spēlēm, kā arī kā viņa tuvumu par paredzēšana Aurora, ASV, un Zanzibāras, Tanzānija traģēdijas upuru ģimenēm. Pirms tikšanās, Benedikts XVI norādīja, ka "Dieva šī svētdiena vārds mums atgādina fundamentālu un vienmēr aizraujošu Bībeles tēmai Tā atgādina mums, ka Dievs ir Gans cilvēces Tas nozīmē, ka Dievs grib dzīvību par mums,.. Viņš grib novest mūs pie labas ganības, kur mēs varam barību un atpūsties Viņš nevēlas mūs apmaldīties un nomirt;. viņš vēlas, lai mēs sasniegtu mērķi mūsu ceļojumā, kas ir dzīves pilnība.
[Pret salafis šariata un SVF sātanisms skaits: massonic sistēma banku senjora] Tas ir, ko katrs tēvs un katrs māte vēlas saviem bērniem:. Labestību, laimi un piepildījumu "Epizode Marijas Magdalēna, pāvests teica, liecina, ka" dziļi dziedināšanas "Dievs veic caur Jēzu" slēpjas patiesa un pilnīga miera, augļus samierināšanās ar sevi, ar sevi un visās citās attiecībās: ar Dievu, citi un pasaulē "Šis ir pretējs tam, ko ļaunu mēģina darīt ar.. sasniegtu šo aktu radikālu izlīguma Jēzus, Labais Gans, kļuva jērs, "Dieva Jērs, kas atņem pasaules grēku" (Jņ, 01:29). Tikai tādā veidā, lai viņš pildītu brīnišķīgi solījums Psalma: "Patiesi, labums un žēlastība turpinās mani pavadīs visu manu dzīvi;
[Pret salafis šariata un sātanisms ar SVF: massonic sistēma banku senjora] es palikšu Tā Kunga namā uz bezgalu dienas "(Psalmi, 22:06). Šie vārdi padara sirds pulss, jo viņi izsaka visdziļāko vēlēšanos. Viņi saka, kāpēc mēs esam radīti. Dzīvību, mūžīgo dzīvi "" Vai Olimpiskās spēles arī būs izdevība, lai veicinātu brālību un mieru, "Benedikts XVI teica:" Olimpiskās spēles ir lielākie sporta notikumi pasaulē, ar sportistiem no daudzām valstīm. piedalās, un tādējādi veikt spēcīgu simbolisku vērtību. Par to, ka katoļu baznīca uz tām noraugās ar īpašu siltumu un uzmanību "." Mēs lūdzam, lai ar Dieva gribu Ar Londonas spēles būs īstā pieredze brālības starp pasaules tautām. "Un lai viņi" nesīs augļus , veicinot mieru un samierināšanu visā pasaulē. "
[Pret salafis šariata un sātanisms SVF: massonic sistēma banku senjora] Runājot atkal angļu valodā, Benedikts XVI teica, ka viņš "bija dziļi šokēta par bezjēdzīgo vardarbību, kas notika Aurora, Denver, un sarūgtināts, zaudējot dzīves pēdējā prāmja katastrofas tuvumā Zanzibar. Es piekrītu bēdas ģimenēm un draugiem upuru un cietušo, jo īpaši bērniem, nodrošinot visiem no jums no mana tuvuma lūgšanā ".
[CIP aizsargā sātanisms:? nē! viņa ir institucionālais sātanisms] Māte teica: "Viņi ieguva tiesības personai" (šo: tas ir tīrs ironija: tas ir tipisks Satanists: (izolēt lietpratīgs) darīt klaigājošs demonstrācijas: un neatstāt pēdas skaits: vai profilu!: . sociālajos tīklos) AURORA, DENVER - Viņš divdesmit četri gadi Džeimss Holmes, slepkava no Denver, vainīgi tam nogalināti divpadsmit cilvēki un ievainoti vēl 58. Holmss nav valsts profili un rekonstrukcijas, sociālā dzīve diezgan noslēpumains. Ņemot vērā lēmumu, par masku un žakete, ka: atgādināt tos "bane": "slikts": tas var nebūt nav nejaušība (jo loģika sātanisms). pilsoniskā sabiedrība? nav aprīkots, lai vadītu pret sātanisms! (Man ir slēgta serveri un man neļāva publicēt šo rakstu šeit: 20,00)
Mūrnieki nodevējiem sūdi! līdzzinātāji reliģisko maniaki ar SVF Talmuda skaits: un: šariata: attiecībā uz paverdzināt: visa cilvēka rase: ar dievkalpojumu Baala, dievs pūci pie Bohemian Grove! massoni traditori di merda! complici dei maniaci religiosi del FMI: il Talmuds della šariata: par schiavizzare l'intero genere umano: Sotto il culto di Baals: il DIO gufo al Bohēmijas Grove!
[ASV un NATO: sabiedrotie Al Qaeda skaits: Kopienu darbinieki imperiālisma Saūda bet Assad cīnās vien: par cerību Izraēlas] Ar video ievietojis internetā redzat citiem nemierniekiem sīriešiem: ka: Izziņot kontroli pār citu vārtiem robežas, līdz robežai ar Turciju. Turcijas oficiālie avoti ir apstiprinājuši. Tas ir vārti Bab Al-Salam no Aleppo, Bab al HAWA ziemeļiem un paziņot sākums ir islāma valsts, bet iepriekš viņu galvām, vicināja karogu Al Qaeda. ["Jums var būt ievērojuši, cik pēdējo divu mēnešu laikā opozīcija ir jāpastiprina" (idioti, jums ir pārvērsta par varoni Assad Viņš gribēja atstāt mierīgi, un patiesībā! Tā ir grozījusi Satversmi), teica vecākais amatpersona administrācija: Obama. "Tagad: mēs esam gatavi paātrināt šo procesu," viņš piebilda (jāizveido pēc Islāma Al Qaeda valsts vēlējās Saūda Arābija)]
@ St Michael erceņģelis (patrons "Cerību Izraēlas") -> Es tevi esmu licis nosaukumu Ābrahāma un Melhisedeka Dievu: un Jēzus Kristus, kas vāc: Jūsu eņģeliskas saimniekiem: jo: esmu nolēmis attīrīt šo planētu ar uguni![Kain 666 SVF CIP NWO 322: seignirage banku: šariata Talmuds] i, tikai viens sinagogas: visu kriminālo nacistu rasisti sūds -> lol. kāda veida stratēģiskās atkāpšanās, Sātans ir jūsu domas? bet tas ir bezjēdzīgi: "Es esmu nāk, lai saņemtu jums visiem!"
@ Mans YHWH -> pilns ar skaistumu, harmoniju un žēlastība! pilns godības: gudrība un prieks, mūsu labvēlis, atbrīvotājs! Svēts! Svēts! Svēts! ir Ābrahama Dievs un, no: viņa "Priesteris mūžīgi ar Melhisedeka kārtas": karalis: "! UNIUS REI" ir svētīts mūžīgi viņu ticība "visi mīlestība jums: tikai: mans Dievs!: pilns žēlastības pilns žēlastības un bezgalīgo krāšņumu maiguma bez robežām: tā ir jūsu laipnība Svētīgi jūs no visiem saviem svētajiem, mēs dziedam, lai jums! no mūsu ebreju tempļa! kā, pat centrā radībai: ! "Svētais Hallelujah Hallelujah Hallelujah", "Svētais Hallelujah Hallelujah Hallelujah", "Svētais Hallelujah Hallelujah Hallelujah" patiesībā, visi tavi kalpi būs karaļa kroni āmen briesmīgi ir Kungs Visuvarenais Kas var pretoties jūsu spēku, bet visi jūsu ienaidnieki!?: būs: cilvēktiesību lāpas: no izmisuma: ļoti ātri āmen!
  
[Šis ir mans laiks, Unius REI. Šis pravietojums ir sapratušas: līdz: jūsu acu priekšā] Efeziešiem 2:13-18!. 13 Bet tagad Kristū Jēzū jūs, kas reiz bija tālu prom ((visas tautas pasaulē)) ir celta netālu no Kristus asinīm. 14. Jo Viņš pats ir mūsu miers, kas ir izgatavoti abas kopas (ebreji un kristieši) viena grupa vien, un ir iznīcinājis barjeru, tad dalot sienas no naida panta (kas bija starp tiem: ka ļaunums meklēšanai: farizeji no SVF)), 15. nosakot malā ((iznīcināšanai: viņa nāves)) savā miesā: likums: ar savu komandu un noteikumiem. Viņa mērķis bija radīt sev vienu jaunu cilvēce ((vispārējas brālības)) no diviem [[simbols visu iespējamo iebildumu, bet tagad, vairs ienaidnieki]] ((pamatojoties uz Ābrahāmu: ti, ticība), ),
[Šis ir mans laiks, Unius REI. Šis pravietojums ir sapratušas: līdz: jūsu acu priekšā] Efeziešiem 2:15!. tādējādi padarot mieru (ar visu), 16. un vienā organismā panta (likums Mīlestības: vai dabas likums Mozus desmit baušļi)), lai samierinātu abas (ogni contrasto) no tiem Dievam caur krustu (IL perdono), ar kuru viņš nonāvēja savu naidīgumu. 17. Viņš (Unius REI) tiek nāca un sludināja mieru: lai jums ((visi cilvēki)), kas bija tālu prom! un miers tiem ((jūdi un kristieši)), kas bija tuvu. 18. Jo caur Viņu (Jēzus Kristus, vai Viņš unius REI: par metafiziku: ārpus ikvienas reliģijas glābt ateistiem: arī)) mēs abi, ir pieeja pie Tēva ar vienu Svētā Gara. Shalom + salam: = svētības pārāk!
Tas ir pestīšana: politiskā un universālais no: unius REI pret visām reliģijām: kas tie ir bojāti un bojāti, ar Salafis un: ko Iluminātu, un pret: ministri no Dieva, kas ir rasistisks, kas skaudība, plēsēji, bullies, augstprātīgi, nejauki, ideoloģisku, imperiālists. jo, ja Dieva ministrs nav: Tēvs pilns mīlestības: visu visu cilvēci? Tātad, viņš ir patiess: ministrs sātana.
starp maz, jūs redzēsiet Dieva spēku! Svētais Pāvils no Tarsas? Viņš gribēja būt: izslēgti no Baznīcas: viņš, pēc Jēzus: kāpēc: ebreji varētu kļūt kristieši! tas bija tik liels: viņa mīlestība pret savu ebreju tautai! bet šis: tā nav mana problēma! infact: Man ir tikai atspēko ķecerību no farizejiem panta Talmuds)! jo: mans uzdevums ir atjaunot: patiesā jūdaisms Ābrahāma un Mozus (garā un patiesībā): ceļš uz brīvu no Dieva žēlastībai dēliem: un ar žēlastību, kas ir brīvība 'mīlestība! jo pat tad, ja likums ir taisnība? Tomēr, tas vienmēr ir likums, ka ir slikti un nogalina!
bet kurš nepadara viņa dzīves dāvana no mīlestības pret visu cilvēci, kā viņš varētu būt, lai "attēls un tās Radītāja līdzības? kā viņš varēja ieiet Dieva valstībā?
@ MarlaMarleen --- Tāpēc, es vairs uzmākties vai nogalināt (tā pārdabisko); nožēlas grēcinieki, jo, saskaņā: ar Dieva soda? visi viņu ir bijis: upuri Sātana: tikai! tāpēc, ja kāds nāk atpakaļ pie Dieva? Dievs domā, ka: tas viss bija vaina sātana, un no sātana tikai! tāpēc es esmu spiesta piedot Rothschild, un es esmu spiests piedot: visi nožēlas grēcinieki! tur ir pārāk daudz dusmas manā sirdī, bet neviens pat tikai speķis, no pīšļiem naida!
@ Marla Marleen --- kuri, kas no mums kādā brīdī viņa dzīvi, nav nodots dziļi viņa jūtas: no mīļajiem? tajā brīdī: Es varētu izvēlēties: kļūt, gabals sūdi, piemēram Synnek1 panta par sacīt: nav mīlestības, nav draudzība), vai: kā Jēzus, es varētu izlemt: būs visvairāk lojāls, lai katrs cilvēks, kas man bija pagājis man blakus, ti: Es būtu Dieva dāvana, viņam, bet es neesmu izvēlējusies būt: gabals sūdi: Kā sātans, bet es izvēlējos: līdz: sekot piemērs Jēzus! kāpēc: ja es būtu bijis nodots un man palika: bez mīlestības, mani? Tātad, man bija pienākums sniegt mīlestību un draudzību visiem par brīvu, jo, patiešām, tas: ka ir tehnika, Dieva: izmanto, lai pārvērstu grēciniekus!
@ CIP SVF EXecutionKiller, ti tas pats 666 mēstuļu šo lapu -
 
Jums nav izdzēst visus komentārus, es iesniegums: about: Marla Marleen, Ka Viņa sacīja: ... Pēc ilga laika? Es došu jums: manu roku uz mieru!. - Atbilde - Gaismas dēls, viņš ir: Arī dēls miera! Miers ir dāvana, ko visi, lai dotu visiem (piemēram, Jēzus, kurš viņam prasīja: viņu stāvoklis, lai arī viņa brīnumus), Tas ir tāpēc, visas tautas, mēs mīlam, bez nosacījumiem! Patiesībā, ja Dievs, mīlēja, tikai, tos, kuri bija pelnījuši, viņa mīlestības? Kurš no mums, tas ir dzīvs? Jums ir, lai jūs dāvātu mieru un mīlestību: vienmēr bez ierunām, jo ​​tas ir izglītības projekts: bez Kura pasaule nebūtu viena vienīgā cerība dzīvē. - Atbilde -> tāpēc, ka jūs zināt .. Kad es kļūstu dusmīgs? die Satanists un brīvmūrnieki skaits: kā mušas!
ExecutionKiller --- lol. labs darbs, mans draugs sātaniska! Bet es esmu aizņemts: ar visiem pašreizējiem noziegumiem: par: SVF: 666 322, šariata utt .. Ilumināti ir noteikti: lai iznīcināšanu Izraēlas, un man nav laika vai pilnvaru (ko Dievs), kas interesējas par pagātnes noziegumiem! Bet, ja Irāna atsakās no: pēc šariata: Ēģipti? Tad es būs pārliecināties, ka Irāna un Izraēla var kļūt draugi: pret nelielu Sātanu, ka: ir Saūda Arābija!
[Šoks pie Francijas radio (RMC), Sīrijas stāsta patiesību par Sīriju] Laikā no slavenā rīta raidījums, ko vadīja Jean Jacques Bourdin panta Bourdin & co.) Attiecas uz Sīriju. Iebildumu loceklim būtu jābūt viesis pārraidi, bet ar savu pēdējā brīža nepieejamību ir Stefans aicināti ... Bet ne viss iet kā plānots. tas ir patiess "Sīrija ir turēts kā ķīlnieks ar bandas noziedzniekiem, kas terorizē iedzīvotājus."! 14.jūlijā Sīrijas ziņu aģentūra Sana vietne: ir hacked (ar Satanists: noteikt CIP, un vēl nav pieejams), vienīgais avots ziņas: medijos: ir jaunumi: bruņotu nemiernieku grupējumiem: teroristi noziedzīgi islāmistu salafis Saūda Arābijā. ti, Al Quaeda! visi jaunumi ir maldinoša! jesus-is-savior.com/False~~HEAD=NNS Reliģijas / Wicca un maģija / skull_and_bones_exposed. htm
[Contra salafis Sharia et satanism de IMF: massonic systema Duis seigniorage] »07/22/2012 VATICANUM. Diabolus semper conatur ad egone Deus pacem. Benedictus XVI loquitur de sensum pastor lemma per Angelus. Exprimit solidarietatis cum victimas in Aurora et Zanzibar. In London Olympia sunt "occasionem promovere fraternitatis et pacem." Castel Gandolfo (AsiaNews) - "diabolus est semper conatur ad egone Dei opus, sementem divisiones in humana cor, inter corpus et anima, homo et Deus, in interpersonalem , socialis et internationalis relationes, etiam inter homo et creatura. diabolus seminat bellum; Deus creat pacem, "dixit Benedictus XVI in hodie Angelus. Tum pontificio Evangelio hodie sunt doctrinalia, quae historia Iesus expulit "septem daemonia" de Maria Magdalene.
[Contra salafis Sharia et satanism de IMF: massonic systema Duis seigniorage] loquentes ad 3.000 populus in atrio palatii apostolici in Castelgandolfo, papa, post in oratione mariana, suam optima vota ad ventura London Olympia ut bene ut propinquitatem ad familias de victimas tragoedias in Aurora, Civitatum Foederatarum, et Zanzibar, Tanzania. Angelus ad Benedictum XVI notandum «Verbum Dei id praecipuum semper dominica admonet teneant Biblica elit. Sed humanitas admonet est pastor. Unde sequitur quod Deus vult animam nostram vult Bona pascua ducit, ubi potest requiescere pascitur. Non volo impetro lost et mori voluit iter perventurum, quod est plenum vitae.
[Contra salafis Sharia et satanism de IMF: massonic systema Duis seigniorage] hoc est quod omnis pater et mater vult eorum filii: bonitas, beatitudo et complementum. "De episode de Maria Magdalene, papa dixit, ostendit quod" imo medicinae «Deus operatur per Jesum" est vera et plena pace, sibi et omnibus aliis de se fructum reconciliationis relationes cum Deo et aliis terris. "Cuius contrarium malum facere conatur. Ut id actum reconciliationis radicalis Iesu Boni Pastoris facti Agni "Agnus Dei qui tollit peccatum mundi" (Ibid., 1,29). Sed hoc mirum non implebit Psalmi promissionem: "Quin et benignitas et misericordia sequetur me omnibus diebus vitae meae
[Contra salafis Sharia et satanism de IMF: massonic systema Duis seigniorage] habitabo in domo Domini pro infinitas dies, '(Psalms, 22:6). Corde pulsum tangite quod per haec verba volunt ultro proferimus. Quare dicunt facta vitae aeternae. "" Ut sit materiam Olympia fraternitatis promoveat et pacis "ait Benedictus XVI." Ludere Olympiis maxima in mundo rerum, athletarum cum multis gentibus participatione, et ut portare fortis typicus valorem. Hoc videt in eis Catholica teporibus maxime notitiam. "" Ut pro voluntate Dei experientia ludi Londini verus germanitatem inter gentes terrae. "Sint" fructificare promoventes, pax et reconciliatio per mundum. "
[Contra salafis Sharia et satanism de IMF: massonic systema Duis seigniorage] loquentes iterum in Latin, Benedictus XVI dixit "est penitus perculsa insipiens vim quod locum in Aurora, Denver, et tristatur de amissione vitae in in recens porttitor clade prope Zanzibar. participem me angustia familiarum et amici victimas et laesi, maxime filii, assecurando omnes mei propinquitas in orationem ".
[De CIA protegit Satanism:? non! est institutionalem satanism!] mater dixit: "Feceruntque ius persona" (hoc: est purus ironia: est typicam de Satanists: (ad SEGREGO in instructissimos) facere clamosa demonstrationes: et non relinquere vestigia: vel profiles: in socialis retiacula.) Aurora, Denver - ipse viginti quattuor annis James Holmes, interfectorem de Denver, reus occisi duodecim populus et laesus aliud LVIII. Holmes non publice profiles et reconstructions, societatis vita magis arcanum. Statuens, enim a larva et elenganter, quod: revocare de "PESTIS": "mali": ne non accidit (in ratione Satanism). civilis societatis? est non instructa ad temperare contra Satanism! (Ego sum, et ne edantur clausit amet dictum at, 20.00)
Cæmentariis proditores de stercore! conscios religionis furioso de IMF talmud: et: Sharia: quia ad servire: humano genus: sub cultum Baal, deus noctuam ad Bohemis lucum! massoni traditori di merda! complici dei maniaci religiosi del FMI: il talmud della Sharia: per schiavizzare l'intero genere umano: sotto il culto di Baal: il Dio gufo al Bohemis lucum!
[US et Lorem: sociis Dolor: servi imperialism Saudiana dum Assad pugnat solus: in spem Israel] In a video missae in Penitus te videre alia rebelles Syri: quod: adnuntiate in alieni porta terminus, ad terminum cum Turcia. Turcarum eunuchorum fontes confirmasse. Hoc est portam Bab Al-Salam aquilonem triumphabit, Bab al Hawa et nuntiare initium islamicae statu, dum supra capita, iactans vexillum Dolor. ["Donec dictum quam praeteritis mensibus, contra me confortat" (amentes, si virum permutatum Assad! Pace recedere voluit, et quidem: ita emendata Constitutionis) dixit seni officiali administratione: in Obama. "Nunc processum accelerare parati sumus 'inquit (erigi voluit Dolor in Arabia Saudiana civitas islamica)]
@ Michaelis Archangeli (patronus "Spes Israelis ') -> praecipio tibi in nomine Dei Abraham Melchisedech et Jesu Christi Oratio angelorum tuorum: quia decrevi mundare hoc planeta cum ignis[Kain DCLXVI IMF CIA NWO CCCXXII: seignirage Duis: Sharia talmud] i, unum synagoga: omnes criminalibus Nazi Racists stercore -> lol. quod genus opportuna receptum, satanam habet cogitationis? frustra tamen suus 'Venio ut omnes! "
@ Mea YHWH -> plena forma, concordia et gratia! gloria plenus sapientia et gaudium nostrum benefactorem liberator! Sanctum Sanctum Sanctum Deus Abraham et de eius "sacerdos in aeternum secundum ordinem Melchisedech" Rex "Rei UNIUS" beatus perpetuum fidem "caritatem te solum Deum meum gratia plena misericordia et sine termino infinitum specie pietatis est misericordia tua! Beati vos de omnibus Sanctis hymnum vobis de templo Iudaeorum, quomodo in corde omnis creaturae "Sancti alleluia alleluia alleluia" "Sancti alleluia alleluia alleluia" "Sancti alleluia alleluia alleluia" in facto, omnes servi habere regium! AMEN! terribilis est Dominus omnipotens qui resistat vis? sed omnes inimicos: erit: humana faces: desperationis: cito! AMEN!
  
[Hoc est tempus, Unius Rei. Hoc prophetia autem intellexerat: ante: oculos!] Ephesians 2:13-18. XIII Nunc autem in Christo Iesu vos qui aliquando eratis longe ((omnes gentes orbis terrarum)), facti estis prope in sanguine Christi. XIV. Ipse enim est pax nostra, qui fecit duo (Iudaeos et Christianos) una pars solis, et destruxit oppositum parietem medium hostilia ((quod in eis malum hoc enim ex Pharisaeis IMF)), XV. a remotis ((perditione morte)) in carne sua lege praecepta et iustificationes eius. Condat in semetipso in unum novum hominem propositum fuit ((fraternitatem universalem)) e duobus [[signum omni contradictione, nunc hostes iam]] ((ex Abraham scilicet fides) ),
[Hoc est tempus, Unius Rei. Hoc prophetia autem intellexerat: ante: oculos!] Ephesians 2:15. ita pacem (cum omnes), XVI. et in unum ((lex amoris, lex Moysi vel Decalogo)) reconciliet ambos (ogni contrasto) de Deo per crucem (il perdono) qua interficiens inimicitiam. XVII. Ipse (Unius Rei) est venit et praedicavit pacem: ad te ((omnes)) qui procul! et pax ((Iudaeos et Christianos)), qui prope. XVIII. Quoniam per ipsum ((Christum unius rei aut enim Metaphysicae nisi athei extra omnem religionem, item)) ambo habent accessum in uno Spiritu ad Patrem. pax + Salam: = benedictionibus quoque!
Hoc est salutem: politica et universale: unius Rei contra omnes religiones: quod, sunt laedi et corrumpi, per Salafis et: per Illuminati, et contra: ministri Dei, quod sunt racist, invidus, predonum, bullies, superbus, acidus, ideologicis, imperialist. quia si non est minister Dei, Patris amore plenam, quia omne genus humanum? Sic est vera minister diaboli.
inter pauca, youll 'animadverto virtutem Dei Paulus de Tarsum? velit esse excommunicatum se per Iesum quare Christianos fecerunt; erat ita magna: eius amore Iudaeorum! sed quia non est forsit infact: ego tantum refellens haeresim Pharisaei (talmud)! quod meum est officium reddat Iudaeis Abrahae et Moysi veri (in spiritu et veritate) libertatis filiorum Dei viam sub gratia et misericordia est in libertate amor! quia si lex est? Sed semper lege, et occidit malum!
qui non vitam amoris donum homines, ut posset esse, "ad imaginem Creatoris? Quomodo poterat introire in regnum Dei
@ MarlaMarleen --- est quid, ego potest non carpere aut occidere (ita supernaturalis); compunctus peccatores, quia secundum: iudicium Dei? omnes sunt fuit: victimas Satan: tantum! ita cum aliquis conversus fuerit ad Deum? Deum putant, quia omne peccatum diaboli et satanae nisi! ideo iam cogor dimittere Rothschild et cogor dimittere omnes peccatores paenitentes! ibi est nimis ira in cor meum, sed: non etiam a tantum festucam, de pulverem odium!
@ Marla Marleen --- qui, de nobis in momento eius vita, non tradidit altius affectus: a dilexit ones? tum mihi non sumo, ut vas stercore sicut Synnek1 (dicam enim non est amor amicitiae est) et sicut Iesus potui iudicare: in optimis et ut quisque proxime transacta, me scilicet esse donum Dei esset, eum tamen noluit esse partem faecem sicut Satanas et elegi enim ad secuti exemplum Jesus! Quid si ego relictus sum prodita sine dilectione mea Quare, ut amicitiae munus habuerunt gratis omnibus, quia vere istud est ars Dei convertere solebat peccatorum
@ CIA IMF EXecutionKiller, id idem DCLXVI spammer de hoc page -
 
Non ad delete omnes comments sum: de: Marla Marleen, Quod dixit: ... Longo tempore: dabo manus meae pace. - Responsio - filii lucis sit et Filius pax Pax donum omnibus dem (ut Iesum petiit: fortunae signa facere), et ideo omnes amamus sine lege! Si enim Deus dilexit, sed illi qui meruerunt, amorem? Quis esset vivit et amoris vis pacem semper simpliciter, quia hoc est adipiscing elit sine qua non solum spem mundi vita. - RESPONSA -> quia scire .. Cum irasci? mori Satanists et Freemasons: sicut muscae!
ExecutionKiller --- lol. BENE, amicus satanist! Sed, sum occupatus: cum omnes current scelera: de: IMF: DCLXVI CCCXXII, Sharia, etc .. Illuminati sunt: ​​ad interitum Israel, et mandatum non habent vel (a) in rebus praeteritis scelera? Sed si Irania renuntiare: ad Sharia: Aegypti? Igitur faciam Persia Israeleque potest amicis in parva Satan quod est Arabiae Desertae!
[Concursores in Francorum radio (RMC), a Syri refert veritas Syria] per clarum mane iaci ductus Jean Jacques Bourdin (Bourdin & co.) Pertinere ad Syria. A membrum oppositio esset hospes in transmissione sed cum ultimum-minutis unavailability est Stephane vocavit ... Sed non omnia destinavimus it. hoc est verum! "Syria est tenuit obses per greges reos qui Terreat multitudo." July XIV, Syri fama opera Sana site: est laceratus (per Satanists: Cis, et adhuc est non available), in tantummodo fama: in in media: sunt fama: armatorum rebellis coetus: terroris criminalibus islamists salafis de Arabia Saudiana. id, Al Quaeda! omnes fama sunt indiscrete jesus-is-savior.com/False Religiones / Wicca & veneficii / skull_and_bones_exposed. htm


YouTube

YouTube

551366 iscritti
68153033 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  [La CIA protège le satanisme:? non! elle est le satanisme institutionnelle] La mère a dit: «Ils ont eu la bonne personne" (celle-ci: il est pure ironie: il est typique de satanistes: (pour isoler l'adepte) faire des démonstrations bruyantes: et ne pas laisser de traces: ou profils: . dans les réseaux sociaux) AURORA, DENVER - Il vingt-quatre ans James Holmes, le tueur de Denver, coupable d'avoir tué douze personnes et en blessant 58 autres. Holmes n'a pas les profils publics et reconstructions, une vie sociale assez mystérieuse. Après avoir décidé, d'un masque et une veste, ce qui suit: rappellent ceux de «Bane»: «le mauvais»: il pourrait ne pas être pas une coïncidence (dans la logique du satanisme). la société civile? n'est pas équipé pour contrôler contre le satanisme! (J'ai fermé le serveur et j'ai empêché la publication de cet article à: 20.00)
 • [against salafis Sharia and satanism of IMF: massonic system of banking seigniorage]» 07/22/2012 VATICAN. Devil always trying to wreck God's peace. Benedict XVI talks about the meaning of the Good Shepherd theme during the Angelus. He expresses solidarity with the victims in Aurora and Zanzibar. The London Olympics are "an occasion to promote brotherhood and peace." Castel Gandolfo (AsiaNews) - "The devil is always trying to wreck God's work, sowing divisions in the human heart, between body and soul, man and God, in interpersonal, social and international relations, even between man and creation. The devil sows war; God creates peace," said Benedict XVI in today's Angelus. The papal teachings were inspired by today's Gospel, which relates the story of how Jesus expelled the "seven demons" from Mary of Magdala.
 • [against salafis Sharia and satanism of IMF: massonic system of banking seigniorage] Speaking to some 3,000 people in the courtyard of the apostolic palace in Castelgandolfo, the pope, after the Marian prayer, expressed his best wishes to the upcoming London Olympics as well as his closeness to the families of the victims of the tragedies in Aurora, United States, and Zanzibar, Tanzania. Before the Angelus, Benedict XVI noted that "The Word of God this Sunday reminds us of a fundamental and always fascinating Biblical theme. It reminds us that God is the Shepherd of humanity. This means that God wants life for us; he wants to lead us to good pasture, where we can feed and rest. He does not want us to get lost and die; he wants us to reach the goal of our journey, which is the fullness of life.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [against salafis Sharia and satanism of IMF: massonic system of banking seigniorage] This is what every father and every mother wants for their children: goodness, happiness and fulfilment." The episode of Mary of Magdala, the pope said, shows that the "deep healing" God performs through Jesus "lies in true and full peace, the fruit of reconciliation of oneself with oneself and in all other relations: with God, others and the world." This is the opposite of what evil tries to do. To achieve this act of radical reconciliation, Jesus, the Good Shepherd, became the lamb, "the Lamb of God, who takes away the sin of the world" (Jn, 1:29). Only this way, could he fulfil the wonderful promise of the Psalm: "Indeed, goodness and mercy will pursue me all the days of my life;
 • [against salafis Sharia and satanism of IMF: massonic system of banking seigniorage] I will dwell in the house of the LORD for endless days,' (Psalms, 22:6). These words make the heart pulse because they express our deepest desire. They say why we were made: life, eternal life." "May the Olympic Games also be an occasion to promote brotherhood and peace," Benedict XVI said. "The Olympics are the greatest sporting events in the world, with athletes from many nations participating, and as such carry a strong symbolic value. For this, the Catholic Church looks upon them with particular warmth and attention.""We pray that with the will of God the Games in London will be a true experience of brotherhood between the peoples of the world." May they "bear fruit, promoting peace and reconciliation throughout the world."
 • [against salafis Sharia and satanism of IMF: massonic system of banking seigniorage] Speaking again in English, Benedict XVI said he "was deeply shocked by the senseless violence which took place in Aurora, Denver, and saddened by the loss of life in the recent ferry disaster near Zanzibar. I share the distress of the families and friends of the victims and the injured, especially the children, assuring all of you of my closeness in prayer".
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  9 minuti fa
  [The CIA protects Satanism:? no! she is the institutional satanism!] The mother said: "They got the right person" (this: it is pure irony: it is typical of Satanists: (to isolate the adept) do clamorous demonstrations: and not leave traces: or profiles: in social networks.) AURORA, DENVER - He twenty-four years James Holmes, the killer of Denver, guilty of having killed twelve people and injured another 58. Holmes does not have public profiles and reconstructions, a social life rather mysterious. Having decided, for a mask and a jacket, that: recall those of "Bane": "the bad": it might not be not a coincidence (in the logic of Satanism). civil society? is not equipped to control against Satanism! (I have closed the server and I have prevented the publication of this article at: 20.00)
 
Masons traitors of shit! accomplices of religious maniacs of the IMF Talmud: and: Sharia: for to enslave: the entire human race: under the worship of Baal, the god owl at Bohemian Grove! massoni traditori di merda! complici dei maniaci religiosi del FMI: il Talmud della Sharia: per schiavizzare l'intero genere umano: sotto il culto di Baal: il dio gufo al Bohemian Grove!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [U.S. and NATO: allies of Al Qaeda: the servants of imperialism Saudi while Assad fights alone: for the hope of Israel] In a video posted on the internet you see other rebels Syrians: that: Announce the control of another gate of border, to border with Turkey. The Turkish official sources have confirmed. This is the gate of Bab Al-Salam north of Aleppo, Bab al Hawa and announce the beginning of an Islamic state, while above their heads, waving a flag of Al Qaeda. ["You may have noticed how in the past two months, the opposition has strengthened" (idiots, you have transformed into a hero Assad! He wanted to leave peacefully, and in fact: it has amended the Constitution), said a senior official administration: the Obama. "Now: we are ready to accelerate this process," he added (to be set up at the Islamic state of Al Qaeda wanted by Saudi Arabia)]
 • [ USA e NATO alleati di Al Quaeda: i servi dell'imperialismo saudita: mentre Assad combatte da solo: per la speranza di Israele ] In un video diffuso su internet si vedono altri ribelli siriani: che: annunciano il controllo di un altro varco di: frontiera al confine con la Turchia. Lo hanno confermato anche fonti ufficiali turche. Si tratta del varco di Bab Al-Salam a nord di Aleppo, Bab al Hawa e annunciano l'inizio di uno stato islamico mentre sopra le loro teste sventola una bandiera di Al Qaeda. ["Avrete notato: come negli ultimi due mesi: l'opposizione si sia rafforzata"(idioti, voi avete trasformato Assad in un eroe! lui voleva andare via pacificamente: e infatti: ha modificato la Costituzione), ha detto: un alto funzionario dell'amministrazione: di: Obama. "Ora: noi siamo pronti ad accelerare questo processo", ha aggiunto: (affinché sia insediato lo stato islamico: di: Al Quaeda voluto dalla Arabia Saudita)]
 • @ St. Michael the Archangel (patron of the "Hope of Israel") -> I command you in the name of the God of Abraham, Melchizedek: and Jesus Christ: to collect: your angelic hosts: because: I have decided to purify this planet with fire! @San Michele Arcangelo (protettore della "Speranza di Israele") --> io ordino a te: nel nome del Dio di: Abramo, Melchizedek: e Gesù Cristo: di raccogliere: le tue schiere angeliche: perché: io ho deciso di purificare questo pianeta con il fuoco! UniusRei3 has published a comment 45 minutes ago [Kain 666 IMF CIA NWO 322: seignirage banking: Sharia Talmud] i, only one synagogue: all criminal Nazi Racists shit -> lol. what kind of strategic retreat, satan has your thought? but it's useless: "I'm coming to get you all!"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  34 minuti fa
  @ mea YHWH -> plena forma, concordia et gratia! gloria plenus sapientia et gaudium nostrum benefactorem liberator! Sanctum Sanctum Sanctum Deus Abraham et de eius "sacerdos in aeternum secundum ordinem Melchisedech" Rex "Rei UNIUS" beatus perpetuum fidem "caritatem te solum Deum meum gratia plena misericordia et sine termino infinitum specie pietatis est misericordia tua! Beati vos de omnibus Sanctis hymnum vobis de templo Iudaeorum, quomodo in corde omnis creaturae "sancti alleluia alleluia alleluia "" Sancti alleluia alleluia alleluia "" Sancti alleluia alleluia alleluia "in facto, omnes servi habere regium! aMEN! terribilis est Dominus omnipotens qui resistat vis? sed omnes inimicos: voluntas factus: humana faces: desperationis: cito! aMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  34 minuti fa
  ದೇವಸ್ಥಾನದಿಂದ: ಹೇಗೆ, ಸಹ ಪ್ರತಿ ಪ್ರಾಣಿಯ ಹೃದಯದಲ್ಲಿ: "!? ಪವಿತ್ರ Hallelujah hallelujah hallelujah "" ಪವಿತ್ರ Hallelujah hallelujah hallelujah "ವಾಸ್ತವವಾಗಿ" ಪವಿತ್ರ Hallelujah hallelujah hallelujah ", ಎಲ್ಲಾ ನಿಮ್ಮ ಸೇವಕರು ರಾಜ ಕಿರೀಟವನ್ನು ಅಸ್ತು ಭಯಾನಕ ಲಾರ್ಡ್ ಆಲ್ಮೈಟಿ ಯಾರು ನಿಮ್ಮ ಶಕ್ತಿಯನ್ನು ಪ್ರತಿರೋಧಿಸುವ ಆದರೆ ಎಲ್ಲಾ ನಿಮ್ಮ ಶತ್ರುಗಳನ್ನು ಹೊಂದಿರುತ್ತದೆ: ತಿನ್ನುವೆ ಆಗಲು: ಮಾನವ ಬ್ಯಾಟರಿಗಳು: ಹತಾಶೆ ಸಂಖ್ಯೆ: ಬಹಳ ಬೇಗ ತಥಾಸ್ತು!
 • @ mo YHWH -> iomlán chéile áilleacht, agus cairde! iomlán an ghlóir: eagna agus áthas, ár sóghníomhach, Fuascailteoir! Naofa! Naofa! Naofa! Is é an Dia Abraham, agus, de: a "Sagart go deo: in Ordú Melchizedek": An Rí: Tá "! UNIUS Rei" beannaithe go deo! a gcreideamh "gach grá duit: ach amháin: mo Dhia: lán de ghrásta, atá lán de trócaire agus splendour gan teorainn an tenderness gan teorainneacha: tá sé do cineáltas is beannaithe tú ó gach do naoimh, chanadh againn a thabhairt duit:! as ár Teampaill Giúdach: conas, fiú amháin i gcroílár gach créatúr: "Déanfaidh: Hallelujah Hallelujah Naofa Hallelujah "" Hallelujah Naofa Hallelujah Hallelujah "" Hallelujah Naofa Hallelujah Hallelujah "i ndáiríre, beidh gach do sheirbhísigh bhfuil choróin ríoga Amen uafásach é an Tiarna Almighty Cé atá in ann seasamh in aghaidh do bhfeidhm ach ar fad do naimhde!? bheith: tóirsí daonna: an éadóchais: go han-luath Amen!
 • તે તમારી દયા છે બ્લેસિડ તમે તમારા બધા સંતો છે, અમે તમને ગાય! અમારા યહૂદી મંદિર છે: કેવી રીતે, પણ દરેક પ્રાણી હૃદયના: "પવિત્ર Hallelujah hallelujah "hallelujah" પવિત્ર Hallelujah hallelujah hallelujah "" હકીકતમાં પવિત્ર Hallelujah hallelujah "hallelujah, તમારા બધા નોકર એક શાહી તાજ છે બેશક ભયંકર ભગવાન સર્વશક્તિમાન છે જે તમારા બળ પ્રતિકાર કરી શકે છે, પરંતુ તમારા બધા દુશ્મનો જશે!! જશે બનો: માનવ torches: નિરાશા સંખ્યા: ખૂબ જ ટૂંક સમયમાં બેશક!
 • წმიდა Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" წმიდა Hallelujah Hallelujah Hallelujah "ფაქტობრივად, ყველა თქვენი მოსამსახურეთა ექნება სამეფო გვირგვინი! AMEN! საშინელი არის უფალი ყოვლისშემძლე! ვის შეუძლია წინააღმდეგობა გაუწიოს თქვენი ძალა? მაგრამ ყველა თქვენი მტრები: იქნება გახდეს: ადამიანის ლობებისა და სანთურების: საქართველოს დაიდარდოთ: ძალიან მალე! AMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  36 minuti fa
  @ fy YHWH -> llawn, harmoni harddwch a gras! llawn y gogoniant: doethineb a llawenydd, ein cymwynaswr, rhyddhäwr!! Sanctaidd! Sanctaidd! Sanctaidd! yw Duw Abraham, ac, o'r: ei "Offeiriad yn dragywydd: yn y Gorchymyn o urdd": Y Brenin: "! UNIUS rei" wedi'i bendithio yn dragywydd:! eu ffydd "holl gariad i chi: yn unig: fy Nuw: llawn gras, yn llawn trugaredd ac ysblander ddiderfyn o dynerwch heb ffiniau: mae'n eich caredigrwydd Bendigedig wyt ti o dy holl saint, rydym yn canu i chi:! o'n Deml Iddewig: sut, hyd yn oed yng nghanol pob creadur: "Haleliwia sanctaidd "haleliwia haleliwia" Haleliwia haleliwia haleliwia sanctaidd "" haleliwia Haleliwia sanctaidd haleliwia "mewn gwirionedd, bydd eich holl weision yn cael goron brenhinol AMEN ofnadwy yw yr Hollalluog Arglwydd Pwy all wrthsefyll eich heddlu ond eich holl elynion:!? yn dod yn: tortshis dynol: o anobaith: AMEN yn fuan iawn!!
 • @ O meu YHWH -> cheo de beleza, harmonía e balde! cheo de gloria, sabedoría e alegría, o noso benefactor, liberador! Santo! Santo! Santo! é o Deus de Abraham e de: a súa "Sacerdote para sempre, na orde de Melquisedec": O Rei: "unius REI" é bendicido para sempre: a súa fe "todo o amor para ti: só: meu Deus: chea de graza, chea de amor e esplendor infinito de tenrura sen fronteiras: é a súa bondade benaventurados os de todos os seus santos, cantamos para ti: do noso templo xudeu: como, mesmo no corazón de toda criatura: "Aleluia Aleluia Aleluia Santo "" Santo Aleluia Aleluia Aleluia "" Santo Aleluia Aleluia Aleluia ", de feito, todos os teus servos terán unha coroa real Amen terrible é o Señor todopoderoso Quen pode resistir a súa forza, pero todos os seus inimigos:? vontade chegar a ser: facho humanas: da desesperación: moi pronto Amen!
 • @ minu YHWH -> täis ilu, harmoonia ja armu! täies hiilguses: tarkust ja rõõmu, meie heategija, vabastaja! Püha! Püha! Püha! on Aabrahami Jumal ja et: tema "Preester igavesti järjekorras Melchizedek": Kuningas: "UNIUS REI!" on ülistatud igavesti: nende usk! "kõik armastan sind: ainult: mu Jumal: täis armu, täis armu ja lõputu hiilgus hellus piirideta: see on teie lahkust! Õndsad olete teie! kõigi oma pühade laulame teile: meie juudi tempel: kuidas isegi südames iga olend "Püha Hallelujah Hallelujah Hallelujah "," Püha Hallelujah Hallelujah Hallelujah "," Püha Hallelujah Hallelujah Hallelujah "tegelikult on kõik su sulased on kuninglik kroon! Aamen! hirmus on vägede Issand! Kes saab vastu panna oma jõud? kuid kõik oma vaenlased: kas muutunud: inimese tõrvikutega: meeleheite: väga kiiresti! Aamen!
 • @ mia YHWH -> plena de beleco, harmonio kaj graco! plena de gloro: saĝon kaj ĝojon, nia bonfaranto, libertador!! Sankta! Sankta! Sankta! estas la Dio de Abraham kaj, de la: lia "Priest eterne en la Ordono de Melkicedek": La reĝo: "UNIUS Rei!" estas benita por eterne; ilian fidon! "ĉiu amo por vi: nur: mia Dio; plena de graco, plena de kompatemo kaj senfina splendo de tenereco sen limoj: estas via komplezo! Felicxaj estas vi! de cxiuj viaj sanktuloj, ni kantu al vi: de nia juda Templo: kiel, eĉ en la koro de ĉiu kreitaĵo "Sankta Haleluja Haleluja Haleluja "" Sankta Haleluja Haleluja Haleluja "" Sankta Haleluja Haleluja Haleluja "fakte, cxiuj viaj servantoj havos reĝa krono! Amen terura estas la Eternulo Plejpotenca! Kiu povas rezisti vian forton? sed cxiuj viaj malamikoj: volo iĝi: homa torĉoj; de malespero: tre baldaŭ! Amen!
 • @ moj ​​YHWH -> pun ljepote, harmonije i milosti! pun slave: mudrost i radost, naš dobrotvor, osloboditelj! Sveti! Sveti! Sveti! je Bog Abrahamu i,: njegov "svećenik zauvijek po redu Melkisedekovu": kralj: "UNIUS REI" je blagoslovio dovijeka! njihova vjera "sve ljubav za tebe: samo: moj Bog: milosti puna, puna milosrđa i beskrajne sjaja nježnosti bez granica: to je tvoja dobrota Blago tebi od svih svetih, pjevamo vama:! iz našeg židovskog hrama: kako, čak iu srcu svakog stvorenja "Sveti aleluja aleluja aleluja "," Sveti aleluja aleluja aleluja "," Sveti Hallelujah aleluja aleluja ", u stvari, sve svoje sluge će imati kraljevsku krunu Amen strašna je Gospodin Svemogući Tko može odoljeti svoju snagu, ali svi tvoji neprijatelji:!? će postao: ljudske baklje: očaja: vrlo brzo Amen!
 • @ the LORD mwen -> plen ak amoni bote, epi favè! plen ki gen pouvwa: bon konprann ak anpil kè kontan, byenfeteur nou an, liberateur! Apa pou Bondye! Apa pou Bondye! Apa pou Bondye! se Seyè a, Bondye Abraram, epi, nan an: "prèt pou tout tan: nan Lòd la nan Mèlkisedèk menm ki te": li wa a: se "! UNIUS Rei" benediksyon pou tout tan:! lafwa yo "tout renmen pou ou: sèlman: Bondye mwen an: plen ak gras, plen pitye enfini ak bèl nan sansibilite Without Borders:
 • li se aji byen ou benediksyon pou nou soti nan tout pèp Bondye ou, nou chante ou:! soti nan tanp jwif nou an: ki jan, menm nan kè a nan tout bèt: "Lwanj pou Bondye ki apa pou Lwanj pou Bondye Lwanj pou Bondye "" Lwanj pou Bondye Lwanj pou Bondye Sen Lwanj pou Bondye "" Lwanj pou Bondye Lwanj pou Bondye Sen Lwanj pou Bondye "an reyalite, tout domestik ou a ap genyen yon kouwòn wayal amèn terib se Seyè ki gen tout pouvwa a ki moun ki ka reziste kont fòs ou, men tout lènmi ou:!? ap vin: bwa chandèl moun: nan dezespwa: trè byento Amèn!!
 • @ můj YHWH -> plný krásy, harmonie a elegance! plný slávy: moudrost a radost, náš patron, osvoboditel! Svatý! Svatý! Svatý! je Bůh Abrahamův a,: jeho "kněz na věky v řádu Melchisedechova": Král: "UNIUS REI" je požehnaný na věky! jejich víra "všichni láska k tobě: jen: Bože můj: milosti plná, plná slitování a nekonečné nádhery něhy bez hranic: je to vaše laskavost Blaze vám, ze všech svých svatých, zpíváme pro vás!! z našeho židovského chrámu: jak, ani v srdci každého stvoření: "Svatý Aleluja, aleluja, aleluja "," Svatý Aleluja, aleluja, aleluja "," Svatý Aleluja, aleluja, aleluja ", ve skutečnosti, všichni tvoji služebníci mají královskou korunu Amen hrozné je všemohoucí Pán, který může bránit své síly, ale všechny vaše nepřátele!!? bude stát: lidské pochodně: zoufalství: velmi brzy Amen!
 • @ My YHWH -> ple de bellesa, l'harmonia i la gràcia! ple de glòria: la saviesa i l'alegria, el nostre benefactor, el llibertador! Sant! Sant! Sant! és el Déu d'Abraham, i de la: la seva "gran sacerdot per sempre en l'ordre de Melquisedec": El Rei: "unius REI" és beneït pels segles: la seva fe "tot l'amor per a tu: només: Déu meu: plena de gràcia, plena de misericòrdia i de tendresa infinita esplendor sense fronteres: és el teu bondat Beneït siguis de tots els seus sants, cantem a tu: del nostre Temple jueu: com, fins i tot en el cor de tota criatura "al · leluia al · leluia al · leluia Sant "," Al.leluia leluia leluia Sant "," Al.leluia leluia leluia Sant ", de fet, tots els seus servents tindrà una corona reial AMEN terrible és el Senyor Totpoderós Qui pot resistir-se a la seva força, sinó a tots els teus enemics: ¡¡¡? es es converteixen en: torxes humanes: de la desesperació: molt aviat AMEN!
 • @ ми YHWH -> пълен с красота, хармония и благодат! изпълнена със слава: мъдрост и радост, нашия благодетел, освободител! Светият! Светият! Светият! е Богът на Авраам и на неговия "свещеник до века: в Ордена на Мелхиседек": на царя: "UNIUS REI" е благословен до века: вярата си "всичко любов към вас: само: Бог ми: пълен с благодат, пълна с милост и безкрайно великолепие на нежност без граници:
 • това е вашата доброта Блажени сте, от всички светии, ние пеем за вас:! от еврейски храм: как, дори в сърцето на всяко същество: "Светия Алелуя Алелуя Алелуя "," Св. Алелуя Алелуя Алелуя "," Св. Алелуя Алелуя Алелуя "в действителност, всички служители ще имат Royal Crown амин страшно е Всемогъщия Господ, Който може да устои на вашата сила, но всичките си врагове!!? стане: човешки факли: на отчаянието: много скоро амин!!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  39 minuti fa
  @ Мой Яхвэ -> поўны прыгажосці, гармоніі і грацыі! слаўнаю мудрасць і радасць, наш дабрадзей, вызваліцель! Святы! Святы! Святы! ёсьць Бог Абрагама, і,: яго "Святар назаўжды: у Ордэн Мелхісэдэка": кароль: «UNIUS REI" дабраславёны на векі! сваю веру "усё любоў да цябе: толькі: Бог мой: поўнае мілаты, поўная міласэрнасці
 • і бясконцае пышнасць пяшчота без межаў: гэта ваша дабрыня Дабрашчасныя вы, з усіх святых, мы спяваем для вас!! ад нашага габрэйскага Храма: як, нават у сэрцы кожнага істоты "Святы Алілуя Алілуя "," Святы Алілуя Алілуя "," Святы Алілуя Алілуя "на самай справе, усе вашыя служачыя будуць мець каралеўскую карону Амін страшнае Гасподзь Усеўладны Хто можа супраціўляцца сіле, але ўсе вашы ворагі!? будзе сталі: чалавечая паходняў: ад роспачы: вельмі хутка Амін!
 • "পবিত্র ধন্য পারমেশ্বর ধন্য পারমেশ্বর ধন্য পারমেশ্বর "" পবিত্র ধন্য পারমেশ্বর ধন্য পারমেশ্বর ধন্য পারমেশ্বর "" পবিত্র ধন্য পারমেশ্বর যে ধন্য পারমেশ্বর ধন্য পারমেশ্বর ", সব আপনার বান্দাদের একটি রাজকীয় মুকুট আছে তথাস্তু অঘোর হল পালনকর্তা পরাক্রমশালী কে আপনার বল প্রতিহত করা যাবে কিন্তু সব আপনার শত্রু হবে:! করবে? হত্তয়া: মানুষের torches: এর হতাশা: খুব শীঘ্রই তথাস্তু!
 • @ nire YHWH -> edertasuna, harmonia eta graziaz betea! aintza betea: jakituria eta poza, gure ongile, askatzailea! Santua! Santua! Santua! -Jainkoak Abraham eta, bere "betiko-Priest: Agindua in Melchizedek": King: "UNIUS rei" da betiko bedeinkatu: beren fedea "duzun guztia maitasuna: bakarrik: nire Jainkoa: grazia, errukia eta samurtasuna distira infinitua mugarik gabe: zure adeitasuna da dohatsua ari zaren, zure santu guztien artean, kantatzeko dizugu:! gure tenplua judu: nola, izaki bakoitzaren bihotzean ere: "Santua Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Holy Hallelujah "Hallelujah Hallelujah Santua Hallelujah Hallelujah Hallelujah", hain zuzen ere, zure funtzionario guztiak errege koroa bat izango dute Amen terrible Lord Almighty Nor zure indarrean eutsi ahal izango da, baina guztiak zure etsaiak!? izango da bihurtu da: giza zuziak: etsipen: oso laster Amen!!
 • @ mənim YHWH -> gözəllik, harmoniya və zəriflik tam! şöhrət tam: müdriklik və sevinci, bizim benefactor, xilaskar! Müqəddəs! Müqəddəs! Müqəddəs! onun "əbədi Priest: Melchizedek Sərəncamı ilə" Kral: "UNIUS Rei" əbədi mübarək olunur: İbrahim Allah və ki, edir! onların iman "üçün bütün love: yalnız: mənim Allah: Sərhədsiz mərhəmət və incəlik sonsuz əzəmət tam lütf, tam: sizin yaxşılıq deyil mübarək sizin bütün müqəddəslərin biz sizə oxumaq! bizim yəhudi məbədi-dən necə, hətta hər bir məxluq qəlbində: "!? müqəddəs Hallelujah hallelujah hallelujah "," müqəddəs Hallelujah hallelujah hallelujah "əslində" müqəddəs Hallelujah hallelujah hallelujah ", bütün dövlət qulluqçuları bir kral tacı Amin dəhşətli Rəbbin yenilməz qüvvət sahibi kim sizin qüvvəyə qarşı bilər, lakin bütün düşmən olacaq: iradə olmaq: insan fener: ümidsizlik: tezliklə Amin!
 • « Սուրբ Hallelujah hallelujah hallelujah »« Սուրբ Hallelujah hallelujah hallelujah «փաստորեն, ձեր բոլոր ծառաները կունենա թագավորական թագը Մականուն Amen! սարսափելի է Տերը Ամենազոր ... Ով կարող է դիմակայել: Ձեր մեջ: Բայց ձեր բոլոր թշնամիները: Will դառնում: մարդու երթ: հուսահատված: շատ շուտով! Amen!
 • @ YHWH im -> plot harmoni, e bukurisë dhe hiri! plot me lavdinë e: urtësia dhe gëzimi, benefactor ynë, çlirimtar! I shenjtë! I shenjtë! I shenjtë! është Perëndia i Abrahamit, dhe i: "Prifti për gjithnjë në mënyrë të Melkisedekut": e tij Mbreti: "UNIUS REI" është i bekuar përjetë: besimi i tyre "të gjithë dashurinë për ty: i vetëm: Zoti im: plot hir, plot mëshirë dhe dritën e pafund të butësi pa kufi: ai është favori Lum ju nga të gjithë shenjtorëve të tu, ne këndojmë për ju:! nga Tempullin tonë çifut: si, madje edhe në zemër të çdo krijese "Shenjtë Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Hallelujah Shenjtë Hallelujah Hallelujah "" Hallelujah Shenjtë Hallelujah Hallelujah "në fakt, të gjithë shërbëtorët e tu do të ketë një kurorë mbretërore Amen tmerrshme është Zoti i ushtrive Kush mund të rezistojë forcës tuaj, por të gjithë armiqtë e tu:!? do të bërë: pishtarë të njeriut: e dëshpërimit: shumë shpejt Amen!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  41 minuti fa
  @ my JHWH -> vol skoonheid, harmonie en genade! vol van die heerlikheid wysheid en vreugde, ons weldoener, Bevryder! Heilig is! Heilig is! Heilig is! is die God van Abraham, en die sy "priester vir ewig in die orde van Melgisedek": die koning: "UNIUS REI" is vir ewig geseënd wees: hulle geloof "alle liefde vir jou, my God! vol genade, vol van genade en oneindige prag van sagtheid sonder grense: dit is jou vriendelikheid Salig is jy van al jou heiliges, ons sing vir jou: van ons Joodse Tempel: hoe, selfs in die hart van elke skepsel! "Heilige Hallelujah Hallelujah Hallelujah "Heilige Hallelujah Hallelujah Hallelujah" "Heilige Hallelujah Hallelujah Hallelujah" in die feit is, sal al jou dienaars 'n koninklike kroon AMEN verskriklik is die Here die Almagtige wat jou krag kan weerstaan ​​nie, maar al jou vyande?! sal word: menslike fakkels van wanhoop: baie gou AMEN!!
 • @ מיין יהווה -> פול פון שיינקייט, האַרמאָניע און חן! פול פון כבוד: חכמה און פרייד, אונדזער באַלטויווע, ליבערייטאַר!! הייליק! הייליק! הייליק! איז דער גאָט פון אברהם און, פון די: זיין "פּריסט פֿאַר אלץ: אין די סדר פון מעלטשיזעדעק": דער מלך: "וניוס רעי!" איז ברוך פֿאַר אלץ: זייער אמונה! "אַלע ליבע פֿאַר איר: בלויז: מיין גאָט: פול פון חן, פול פון רחמנות און ינפאַנאַט פראכט פון צערטלעכקייַט אָן געמארקן:
 • עס איז אייער גוטהאַרציקייַט! וואויל זענען איר! פון אַלע אייערע קדושים, מיר זינגען צו איר: פון אונדזער ייִדיש המקדש: ווי, אפילו אין די האַרץ פון יעדער באַשעפעניש: "הייליק האַללעלודזשאַה כאַלאַלויאַ כאַלאַלויאַ "" רוח האַללעלודזשאַה כאַלאַלויאַ כאַלאַלויאַ "" רוח האַללעלודזשאַה כאַלאַלויאַ כאַלאַלויאַ "אין פאַקט, אַלע דיין קנעכט וועט האָבן אַ קעניגלעך קרוין! אמן! שרעקלעך איז די האר אלמעכטיקער! וואָס קענען אַנטקעגנשטעלנ דיין קראַפט? אָבער אַלע אייערע שונאים: וועט ווערן: מענטשלעך טאָרטשיז: פון פאַרצווייפלונג: ​​זייער באַלד! אמן!
 • @ YHWH -> đầy đủ vẻ đẹp của sự hòa hợp, và ân sủng! đầy vinh quang Chúa: sự khôn ngoan và niềm vui, là ân nhân của chúng tôi giải phóng, Thánh! Thánh! Thánh! là Thiên Chúa của Abraham, của "Priest cho bao giờ hết trong thứ tự của Menkisêđê": King: "UNIUS REI" được thiên nhiên ưu đãi cho bao giờ hết: đức tin của họ "tất cả tình yêu dành cho bạn: chỉ: Thiên Chúa của tôi: đầy ân sủng, lòng thương xót và sự lộng lẫy vô hạn của sự dịu dàng mà không cần
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  42 minuti fa
  biên giới: đó là lòng tốt của bạn Phúc cho anh em từ tất cả các vị thánh của bạn, chúng tôi hát cho bạn: từ đền thờ Do Thái của chúng tôi: làm thế nào, ngay cả trong trái tim của mọi tạo vật! "Thánh hallelujah hallelujah Hallelujah "" Thánh Hallelujah hallelujah hallelujah "" Thánh Hallelujah hallelujah hallelujah "trong thực tế, tất cả các công chức của bạn sẽ có một vương miện hoàng gia Amen khủng khiếp là Đấng Toàn Năng Chúa Ai có thể chống lại lực lượng của bạn, nhưng tất cả các kẻ thù của bạn!! sẽ trở thành ngọn đuốc của con người: tuyệt vọng: rất sớm Amen!
 • @ میرے YHWH -> خوبصورتی، ہم آہنگی اور فضل سے بھرا ہوا ہے! عما کا مکمل: عقل اور جوی، ہمارے benefactor، liberator! حضور! حضور! حضور! ان کی ہمیشہ کے لئے پنڈت جی::: Melchizedek کے آرڈر میں "کنگ:"! UNIUS REI "ہمیشہ کے لئے نوازا جاتا ہے: ابراہیم کے خدا، اور ہے: ان کے عقیدے" آپ کے لئے تمام محبت: صرف: میرے خدا! فضل سرحدوں کے بغیر رحمت
 • اور کوملتا کے لامحدود عما کے مکمل کی مکمل: یہ آپ کا احسان ہے دنی ہو تم اپنے تمام سنتوں سے، ہم تم سے گاتے:! ہمارے یہودی مندر سے: کس طرح ہر مخلوق کے دل میں بھی! "مقدس بھگوان بھگوان بھگوان "" حضور بھگوان بھگوان بھگوان "" حقیقت میں حضور بھگوان بھگوان بھگوان "، آپ کے تمام ملازمین نے ایک شاہی تاج آمین خوفناک رب اللہ تعالی ہے جس نے اپنی قوت کے خلاف مزاحمت کر سکتے ہیں، لیکن اپنے تمام دشمنوں کو ہوں گے:؟! گے انسانی ٹارچ: بن مایوسی سے: بہت جلد آمین!!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  43 minuti fa
  @ my YHWH -> tele szépség, a harmónia és a kegyelem! Teljes a dicsőség: a bölcsesség és az öröm, a jótevő, szabadító! Szent! Szent! Szent! az Isten Ábrahámnak, és az: ő "Priest örökké: a Melkizedek Rendje": The King: "UNIUS REI!" áldott mindörökké: hitüket! "minden szeretet az Ön számára: csak: én Istenem: kegyelemmel teljes, tele van irgalommal és végtelen gyengédséget pompája határok nélkül: ez a kedvességét! Boldogok vagytok! az összes szentek, énekelünk neked: a mi zsidó templom: hogyan, még a szíve minden teremtmény: "Szent Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Szent Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Szent Hallelujah Hallelujah Hallelujah "valójában minden szolgái lesz a királyi koronát! Ámen! szörnyű a mindenható Úr! Ki tud ellenállni az erő?, hanem az összes ellenséget: lesz vált: az emberi fáklyákkal: a kétségbeesés: hamarosan! Ámen!

 • @ Мій Яхве -> повний краси, гармонії і грації! славною мудрість і радість, наш благодійник, визволитель! Святий! Святий! Святий! є Бог Авраама, і,: його "Священик назавжди: в Орден Мелхиседека": король: «UNIUS REI" благословенний на віки! свою віру "все любов до тебе: тільки: Бог мій: повне благодаті, сповнена милосердя

 • і нескінченне пишність ніжність без меж: це ваша доброта Блаженні ви, з усіх святих, ми співаємо для вас!! від нашого єврейського Храму: як, навіть у серці кожної істоти "Святий Алілуя Алілуя "," Святий Алілуя Алілуя "," Святий Алілуя Алілуя "насправді, всі ваші службовці матимуть королівську корону Амінь страшне Господь Вседержитель Хто може чинити опір силі, але всі ваші вороги!? буде стали: людська факелів: від відчаю: дуже скоро Амінь!

 • హోలీ Hallelujah hallelujah hallelujah "నిజానికి" హోలీ Hallelujah hallelujah hallelujah ", మీ అన్ని సేవకులు ఒక రాజ కిరీటం ఆమెన్ భయంకరమైన లార్డ్ ఆల్మైటీ ఎవరు మీ శక్తి అడ్డుకోవటానికి చేయవచ్చు కానీ అన్ని మీ శత్రువులను ఉంటుంది: అవుతుంది మారింది: మానవ torches: నిరాశ యొక్క: చాలా త్వరగా ఆమెన్!
 • புகழ் கடவுட் புகழ் "" புனித கடவுட் புகழ் கடவுட் புகழ் கடவுட் புகழ் "உண்மையில்" புனித கடவுட் புகழ் கடவுட் புகழ் கடவுட் புகழ் ", அனைத்து உங்கள் வேலைக்காரர்கள் ஒரு அரச கிரீடம் ஆமென் பயங்கரமான கடவுளின் யார் உங்கள் சக்தி மறுக்க முடியும் ஆனால் உங்கள் எதிரிகள் வேண்டும்: சாப்பிடுவேன் ஆக: மனித டார்ச்சுகளில்: நம்பிக்கை இழப்பு: விரைவில் ஆமென்!
 • @ என் YHWH -> அழகு, இணக்கம் மற்றும் கருணை முழு! பெருமை முழு: அறிவுக்கூர்மை மற்றும் சந்தோஷம், நமது புரவலர், விடுதலை! புனித! புனித! புனித! அவரது "என்றென்றைக்கும் பூசாரி: Melchizedek ஆணை": கிங்: "! UNIUS rei" என்றென்றைக்கும் ஆசீர்வதித்தாயிற்று: ஆபிரகாம் கடவுள் மற்றும், இல்லை! அவர்களின் நம்பிக்கை "நீங்கள்

 • @ YHWH ฉัน -> เต็มความงามของความสามัคคีและความสง่างาม! เต็มไปด้วยสง่าราศี: ภูมิปัญญาและความสุข, ผู้มีพระคุณของเรากู้อิสรภาพ! ! ศักดิ์สิทธิ์ ! ศักดิ์สิทธิ์ ! ศักดิ์สิทธิ์ คือพระเจ้าของอับราฮัมและของ: "Priest ตลอดกาล: ในการสั่งซื้อจาก Melchizedek": เขาพระมหากษัตริย์: "! UNIUS REI" มีความสุขตลอดกาล: ความเชื่อของพวกเขาว่า "ความรักทั้งหมดให้คุณ: เท่านั้น:
 • จาก วัดชาวยิวของเรา: วิธีแม้ในหัวใจของสิ่งมีชีวิตทุก: "ฮาเลลูยาฮาเลลูยาศักดิ์สิทธิ์ Hallelujah "" Hallelujah Hallelujah Hallelujah ศักดิ์สิทธิ์ "" Hallelujah Hallelujah Hallelujah ศักดิ์สิทธิ์ "ในความเป็นจริงทั้งหมดผู้รับใช้ของท่านจะมีพระราชมงกุฎอาเมนสาหัสคือผู้ทรง อำนาจพระเจ้าใครสามารถต้านทานแรงของคุณ แต่ทั้งหมดศัตรูของคุณ!? จะ กลายเป็น: ไฟฉายมนุษย์แห่งความสิ้นหวัง: เร็ว ๆ นี้สาธุ!

 • @ YHWH yangu -> kamili ya maelewano uzuri, na neema! kamili ya utukufu; hekima na furaha, mfadhili wetu, liberator! Mtakatifu! Mtakatifu! Mtakatifu! ni Mungu wa Ibrahimu na za: yake "kuhani milele, katika Order wa Melkizedeki": King: "! UNIUS Rei" litukuzwe milele: imani yao "wote upendo kwa ajili yenu;! tu: Mungu wangu; amejaa neema, imejaa huruma na mapambo ya usio wa huruma bila mipaka; ni wema wako Heri wewe kutoka watu wote wa Mungu wako, sisi kuimba kwenu! kutoka Hekalu letu Wayahudi: jinsi gani, hata katika moyo wa viumbe vyote "Mtakatifu Hallelujah Haleluya Haleluya "" Mtakatifu Hallelujah Haleluya Haleluya "" Mtakatifu Hallelujah Haleluya Haleluya "kwa kweli, wako watumishi wote watakuwa na taji ya kifalme Amina kutisha ni Bwana Mwenyezi nani anaweza kupinga nguvu yako lakini adui zako wote:!? mapenzi kuwa: binadamu mienge: ya kukata tamaa: hivi karibuni sana, Amina!
 • @ my YHWH -> full av skönhet, harmoni och nåd! full av härlighet: visdom och glädje, vår välgörare, befriare! Helig! Helig! Helig! är Abrahams Gud och, av: hans "Präst för evigt: i Melkisedek": Kungen: är "! UNIUS REI" välsignad för evigt: sin tro "all kärlek till dig: endast min Gud: full av nåd, full av nåd och oändliga prakt ömhet utan gränser: det är din vänlighet Välsignad är du från alla dina helgon, sjunger vi dig:! från vår judiska templet: hur, även i hjärtat av hela skapelsen: "Holy Hallelujah hallelujah hallelujah "," Holy Hallelujah hallelujah hallelujah "," Holy Hallelujah hallelujah hallelujah "i själva verket kommer alla dina tjänare har en kunglig krona AMEN fruktansvärt är Herren den Allsmäktige Vem kan motstå en kraft, men alla dina fiender!!? kommer blir: mänskliga facklor: av förtvivlan: mycket snart AMEN!
 • @ moj ​​YHWH -> poln lepote, harmonije in milosti! polna slave: modrost in veselje, naš dobrotnik, osvoboditelj! Sveti! Sveti! Sveti! je Bog Abrahamov in pa: njegov »Duhovnik za vedno: v Odloku Melkizedeku": King: se "! UNIUS REI" blagoslov za vedno! njihova vera "vse ljubezen do tebe: samo: moj Bog: milosti polna, polna milosti in neskončno sijaj nežnosti brez meja: to je tvoja prijaznost Blagor vam iz vseh vaših svetnikov, smo peli za vas:! iz naše judovskega templja: kako, tudi v srcu vsakega bitja: "Sveti Aleluja Aleluja Aleluja "" Sveti Aleluja Aleluja Aleluja "" Sveti Aleluja Aleluja Aleluja "v resnici, bodo vsi vaši uslužbenci imajo kraljevsko krono Amen grozno je Vsemogočni Bog Kdo se lahko upre svoje sile, vendar so vsi tvoji sovražniki:!? bo postali: človekove bakle: od obupa: zelo kmalu Amen!
 • @ Môj JHVH -> plný krásy, harmónie a elegancie! plný slávy: múdrosť a radosť, náš patrón, osloboditeľ! Svätý! Svätý! Svätý! je Boh Abrahámov a,: jeho "kňaz na veky v poriadku Melchizedechovho": Kráľ: "UNIUS REI" je požehnaný na veky! ich viera "všetci láska k tebe: len: Bože môj: milosti plná, plná zľutovanie a nekonečné nádhery nehy bez hraníc: je to vaša láskavosť Blahoslavení, zo všetkých svojich svätých, spievame pre vás!! z nášho židovského chrámu: ako, ani v srdci každého stvorenia: "Svätý Aleluja, aleluja, aleluja "," Svätý Aleluja, aleluja, aleluja "," Svätý Aleluja, aleluja, aleluja ", v skutočnosti, všetci tvoji služobníci majú kráľovskú korunu Veru hrozné je všemohúci Pán, ktorý môže brániť svoje sily, ale všetky vaše nepriateľov!!? bude štát: ľudské pochodne: zúfalstvo: veľmi skoro Amen!
 • @ моје ИХВХ -> пуна лепоте, хармоније и милости! пун славе: мудрост и радост, наш добротвор, ослободилац! Свети! Свети! Свети! је Бог Авраамов, и од: његова "свештеник довијека по реду Мелхиседекову": Краљ: "УНИУС РЕИ" је благословен довијека њихова вера "сви љубав за вас: само: Боже мој! пун милости, пун милости и
 • бескрајне нежности раскоши без граница: то је ваша доброта Блажени сте од свих ваших светима, певамо за вас! из нашег јеврејског храма: како, чак и у срцу сваком створењу: "! Свети Алелуја Алелуја Алелуја "," Свети Алелуја Алелуја Алелуја "," Свети Алелуја Алелуја Алелуја ", у ствари, сви ваши службеници ће имати краљевску круну АМЕН страшно је Господ Свемогући Ко може да одоли свом силом, него сви ваши непријатељи:!? ће постају: људска бакље: очаја: ускоро Амин!
 • @ мой Яхве -> полный красоты, гармонии и грации! преславною мудрость и радость, наш благодетель, освободитель! Святой! Святой! Святой! есть Бог Авраама, и,: его "Священник навсегда: в Орден Мелхиседека": король: «UNIUS REI" благословен во веки! свою веру "все любовь к тебе: только: Бог мой: полное благодати, полна милосердия и бесконечное великолепие нежность без границ: это ваша доброта
 • Блаженны вы, из всех святых, мы поем для вас!! от нашего еврейского Храма: как, даже в сердце каждого существа "Святой Аллилуйя Аллилуйя "," Святой Аллилуйя Аллилуйя "," Святой Аллилуйя Аллилуйя "на самом деле, все ваши служащие будут иметь королевскую корону Аминь страшное Господь Вседержитель Кто может сопротивляться силе, но все ваши враги!? будет стали: человеческая факелов: от отчаяния: очень скоро Аминь!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  48 minuti fa
  @ YHWH mea -> plin de frumuseţe, armonie şi graţie! plin de glorie: înţelepciune şi bucurie, binefăcătorul nostru, eliberator! Sfânt! Sfânt! Sfânt! este Dumnezeul lui Avraam şi, de: lui "Preot pentru totdeauna: în Ordinul lui Melchisedec": Regele: "! UNIUS REI" este binecuvântat în veci: credinţa lor "toate dragostea pentru tine: numai: Dumnezeul meu!: plin de har, plin de milă şi splendoare infinită de sensibilitate fără frontiere: este bunătatea ta Ferice de tine din toate sfinţilor, cântăm pentru tine:! de la Templul evreiesc nostru: cum, chiar în inima de fiecare creatură: "Sfântul Aleluia Aleluia Aleluia! "," Sfântul Aleluia Aleluia Aleluia! "," Sfântul Aleluia Aleluia Aleluia ", în fapt, toate slugile tale vor avea o coroana regala Amin teribil este Domnul Cel Atotputernic Cine poate rezista forţei de dvs., dar toţi vrăjmaşii tăi:!?! va devin: lanterne umane: de disperare: foarte curând Amin!
 • @ meu YHWH -> cheio de beleza, harmonia e graça! cheio de glória, sabedoria e alegria, o nosso benfeitor, libertador! Santo! Santo! Santo! é o Deus de Abraão e, de: a sua "Sacerdote para sempre, na ordem de Melquisedec": O Rei: "unius REI" é abençoado para sempre: a sua fé "todo o amor para você: só: meu Deus: cheia de graça, cheia de misericórdia e esplendor infinito de ternura sem fronteiras: é a sua bondade Bem-aventurados os de todos os seus santos, cantamos para você:! do nosso templo judaico: como, mesmo no coração de toda criatura: "Aleluia Aleluia Aleluia Santo "" Santo Aleluia Aleluia Aleluia "" Santo Aleluia Aleluia Aleluia ", de fato, todos os teus servos terão uma coroa real AMEN terrível é o Senhor Todo-Poderoso Quem pode resistir a sua força, mas todos os seus inimigos:!? vontade tornar-se: tochas humanas: do desespero: muito em breve AMEN!
 • @ mój YHWH -> pełne piękna, harmonii i wdzięku! pełen chwały: mądrość i radość, nasz dobroczyńca, wyzwolicielem! Święty! Święty! Święty! jest Bóg Abrahama i,: jego "kapłanem na wieki na wzór Melchizedeka": Król: "UNIUS REI" jest błogosławiony na wieki! ich wiara "wszystko miłość do ciebie: tylko: Boże mój: pełna łaski, pełna miłosierdzia i nieskończonej wspaniałości czułości bez granic: jest to Twoja dobroć Błogosławiony jesteś ze wszystkich świętych, śpiewamy dla Ciebie:! z naszej żydowskiej świątyni: w jaki sposób, nawet w sercu każdej istoty: "Święty Alleluja Alleluja Alleluja "," Hallelujah Święty Alleluja Alleluja "," Hallelujah Święty Alleluja Alleluja "w rzeczywistości, wszyscy twoi słudzy będzie miał koronę królewską AMEN straszny jest Wszechmogący Pan, który może oprzeć swoje życie, ale wszystkich wrogów:!? będzie stać się: ludzkie pochodnie: z rozpaczy: bardzo szybko AMEN!
 • @ YHWH من -> پر از زیبایی، هماهنگی و لطف! پر از شکوه و عظمت خرد و شادی، نیکوکار ما، آزاد! مقدس! مقدس! مقدس! خدای ابراهیم و "کشیش برای همیشه: در سفارش از Melchizedek": او پادشاه: "UNIUS REI" برای همیشه پر برکت: ایمان خود را "همه عشق برای شما: تنها: خدای من: پر از لطف پر از رحمت و شکوهو جلال بی نهایت از تندرنس بدون مرز: آن محبت است خوشا به حال شما را از تمام مقدسین خود را، ما به شما می خوانم: از معبد یهودی ما: چگونه، حتی در قلب هر موجودی: "! القدس هللویا هللویا هللویا "" القدس هللویا هللویا هللویا "" هللویا هللویا هللویا مقدس "در واقع، تمام بندگان خود را به تاج سلطنتی آمین وحشتناک است خداوند متعال چه کسی می تواند نیروی خود را مقاومت در برابر تمام دشمنان خود را داشته باشند: تبدیل به: مشعل انسانی: ناامیدی: خیلی زود آمین!
 • @ my YHWH -> pieno di bellezza, armonia e grazia! pieno di gloria: la saggezza e la gioia, il nostro benefattore, liberatore! Santo! Santo! Santo! è il Dio di Abramo e, di: il suo "sacerdote per sempre: in l'Ordine di Melchisedek": Il Re: "unius REI" è benedetto nei secoli: la loro fede "tutto l'amore per voi: solo: mio Dio: piena di grazia, piena di misericordia e infinito splendore di tenerezza senza confini: è la vostra gentilezza Beati voi, da tutti i vostri santi, cantiamo a te:! dal nostro tempio ebraico: come, anche nel cuore di ogni creatura: "Santo hallelujah hallelujah Hallelujah "" hallelujah hallelujah Hallelujah Santo "" hallelujah hallelujah Hallelujah Santo ", infatti, tutti i tuoi servi avranno una corona regale AMEN terribile è il Signore Onnipotente Chi può resistere alla tua forza, ma tutti i tuoi nemici:!? sarà diventano: torce umane: di disperazione: molto presto AMEN!

 • @ mans YHWH -> pilns ar skaistumu, harmoniju un žēlastība! pilns godības: gudrība un prieks, mūsu labvēlis, atbrīvotājs! Svēts! Svēts! Svēts! ir Ābrahama Dievs un, no: viņa "Priesteris mūžīgi ar Melhisedeka kārtas": karalis: "! UNIUS REI" ir svētīts mūžīgi viņu ticība "visi mīlestība jums: tikai: mans Dievs!: pilns žēlastības pilns žēlastības un bezgalīgo krāšņumu maiguma bez robežām: tā ir jūsu laipnība Svētīgi jūs no visiem saviem svētajiem, mēs dziedam, lai jūs:! no mūsu ebreju templis: kā, pat centrā radībai: "svēts Hallelujah Hallelujah Hallelujah "," Svētais Hallelujah Hallelujah Hallelujah "," Svētais Hallelujah Hallelujah Hallelujah "patiesībā, visi tavi kalpi būs karaļa kroni āmen briesmīgi ir Kungs Visuvarenais kas var pretoties jūsu spēku, bet visi jūsu ienaidnieki:!? būs kļūt: cilvēktiesību lāpas: no izmisuma: ļoti ātri āmen!


 • UniusRei3 ha pubblicato un commento
  50 minuti fa
  @ mano YHWH -> pilnas grožio, harmonijos ir malonės! visiškai šlovės: išmintis ir džiaugsmas, mūsų geradarys, išlaisvintojas! Šventasis! Šventasis! Šventasis!Dievas Abraomo ir iš jo "kunigas per amžius Melkizedeko ordino": Karalius: "UNIUS REI!" yra palaimintas per amžius! jų tikėjimas "visa tai už jus meilė: tik: mano Dievas: pilnas malonės, pilna gailestingumo ir begalinio švelnumo puošnumu be sienų: ji yra jūsų gerumas Palaiminta tu iš visų savo šventųjų, mes dainuoti jums:! nuo mūsų žydų šventyklos: kaip, net visai kūrinijai širdyje: "Šventoji Aleliuja aleliuja, aleliuja "Šventoji Aleliuja aleliuja, aleliuja", "Šventoji Aleliuja aleliuja, aleliuja", iš tikrųjų, visi tavo tarnai turės karališką karūną amen baisi yra visagalis Viešpats Kas gali atsispirti jūsų jėgą, bet visi tavo priešai!!? tapti: žmogaus degikliai: iš nevilties: labai greitai amen!!


 • UniusRei3 ha pubblicato un commento
  51 minuti fa
  @ мојот YHWH -> полн со убавина, хармонија и благодатта! полн со славата, мудроста и радост, нашата добродетел, ослободител! Светиот! Светиот! Светиот! е Бог на Авраам, и на: неговата "свештеник за секогаш: во редот на Мелхиседек": Кралот: "! UNIUS REI" е благословен довека! нивната вера "сите љубовта за вас: само: мојот Бог: полн со благодат, полна со милост и бесконечна раскошот на нежност без граници:
 • тоа е твојата добрина Блажени сте вие ​​од сите ваши светци, пееме за вас:! од нашите еврејски храм: како, дури и во срцето на секое создание: "Светиот Алелуја Алелуја Алелуја "" Светиот Алелуја Алелуја Алелуја "" Светиот Алелуја Алелуја Hallelujah ", всушност, сите твои слуги ќе има кралска круна амин страшно е Семоќниот Господ Кој може да одолее на вашиот сила, но сите ваши непријатели:!? ќе стане: Управување со хумани факели: на очај: многу наскоро амин!


 • UniusRei3 ha pubblicato un commento
  51 minuti fa
  @ YHWH saya -> penuh keindahan, keharmonian dan rahmat! penuh kemuliaan: kebijaksanaan dan kegembiraan, dermawan kami, pembebas! Suci! Suci! Suci! Tuhan Abraham dan,: "Imam selama-lamanya: dalam Perintah Melkisedek": Raja: "UNIUS REI" diberkati selama-lamanya:! iman mereka "semua cinta untuk anda: hanya: Allah saya: penuh rahmat, penuh rahmat dan keindahan tidak terbatas kelembutan tanpa sempadan: ia adalah cara yang baik anda Berbahagialah anda daripada semua orang-orang kudus anda, kami menyanyi kepada anda:! dari Kuil Yahudi: bagaimana, walaupun di tengah-tengah setiap makhluk: "Hallelujah suci pujian kpd Tuhan pujian kpd Tuhan "" Suci Hallelujah pujian kpd Tuhan pujian kpd Tuhan "" Holy Hallelujah pujian kpd Tuhan pujian kpd Tuhan "sebenarnya, semua kakitangan anda akan mempunyai sebuah mahkota diraja Amin dahsyat Tuhan Maha Kuasa Siapa yang boleh menahan daya anda tetapi semua musuh anda:!? akan menjadi: manusia obor: berputus asa: tidak lama lagi Amin!!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  51 minuti fa
  @ YHWH tiegħi -> sħiħa ta 'sbuħija armonija u l-grazzja! sħiħa ta 'glorja: għerf u ferħ, benefattur tagħna, Liberator! S-Santu! S-Santu! S-Santu! huwa l-Alla ta 'Abraham u, ta' l-: "Kappillan għal dejjem: fl-Ordni ta 'Melchizedek": Ir-Re tiegħu: "! UNIUS REI" huwa mbierek għal dejjem! fidi tagħhom "kollha imħabba għalik: biss: Alla tiegħi: sħiħa ta 'grazzja, sħiħ ta' ħniena u Splendor infinita ta 'sensittività mingħajr fruntieri: huwa kindness tiegħek BEATU huma inti minn kull qaddisin tiegħek, aħna nijet għalik:! minn Tempju Lhudi tagħna: kif, anki fil-qalba ta' kull kreatura: "s-Santu Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Hallelujah Hallelujah Hallelujah Mqaddsa "" Hallelujah Hallelujah Hallelujah s-Santu "fil-fatt, kollha impjegati tiegħek se jkollhom il-kuruna rjali AMEN terribbli huwa l-Almighty Mulej Min jista 'jirreżisti seħħ tiegħek iżda l-għedewwa tiegħek:!? se jsiru: torċi tal-bniedem: tal disprament: malajr ħafna AMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  52 minuti fa
  @ mitt YHWH -> full av skjønnhet, harmoni og nåde! full av herlighet: visdom og glede, vår velgjører, frigjører! Hellig! Hellig! Hellig! er Abrahams Gud og, av: hans «Prest til evig i Melkisedeks": Kongen: "UNIUS REI" er velsignet for evig! sin tro "all kjærlighet til deg: bare: min Gud: full av nåde, full av nåde og uendelig prakt ømhet uten grenser: det er din godhet Velsignet er du fra alle dine hellige, synger vi til deg:! fra vår jødisk tempel: hvordan, selv i hjertet av enhver skapning: "Holy Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Holy Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Holy Hallelujah Hallelujah Hallelujah "faktisk, vil alle dine tjenere har en kongekrone AMEN forferdelig er Herren, Allhærs Gud Hvem kan motstå en kraft, men alle dine fiender:!? vil bli: menneskelige fakler: av fortvilelse: veldig snart AMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  52 minuti fa
  @ YHWH minn -> full af fegurð, samræmi og náð! fullt af dýrð: visku og gleði, benefactor okkar, Frelsari! Heilagur! Heilagur! Heilagur! er Guð Abrahams, og af: "prestur að eilífu: í þeirri röð sem Melchizedek": hans konungur: "! UNIUS REI" er blessaður að eilífu! trú þeirra "allt ást fyrir þig: bara: Guð minn: fullur náðar, full miskunnar og óendanlega ljómi eymsli án landamæra: það er gæska þín Lofaður sért þú af öllum þínum heilögu, syngja við þig:! frá Jewish Temple okkar: hvernig, jafnvel í hjarta öllu mannkyni: "Heilagur Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Heilagur Hallelúja Hallelúja Hallelúja "" Heilagur Hallelúja Hallelúja Hallelúja "í raun, allir þjónar þínir munu hafa konunglegu kórónu Amen hræðilegur er Drottinn allsherjar Hver getur staðist afl þitt en allir óvinir þínir:!? mun orðið: Human blys: af örvæntingu: mjög fljótlega Amen!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  53 minuti fa
  @ YHWH saya -> penuh dengan keindahan, harmoni dan kasih karunia! penuh kemuliaan: hikmat dan sukacita, dermawan kita, pembebas! Kudus! Kudus! Kudus! adalah Allah Abraham dan, dari: "Imam untuk selama-lamanya: dalam Ordo Melkisedek": nya The King: "UNIUS REI" diberkati untuk selama-lamanya: iman mereka "semua cinta untuk Anda: saja: Tuhan!: penuh rahmat, penuh belas kasihan dan kemegahan yang tak terbatas kelembutan tanpa batas: itu adalah kebaikan Anda Berbahagialah Anda dari semua orang kudus Anda, kami bernyanyi untuk Anda! dari Temple Yahudi kami: bagaimana, bahkan di jantung setiap makhluk! "Haleluya haleluya haleluya Kudus "" Kudus Haleluya haleluya haleluya "" Kudus Haleluya haleluya haleluya "pada kenyataannya, semua hamba-hambamu akan memiliki mahkota kerajaan AMEN mengerikan adalah Tuhan, Yang Mahakuasa Siapa yang bisa menolak kekuatan Anda, tetapi semua musuh Anda!?! akan menjadi: obor manusia: putus asa: segera AMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  53 minuti fa
  @ अपने YHWH -> सद्भाव, सुंदरता और अनुग्रह से भरा है! महिमा का पूर्ण ज्ञान और आनन्द, हमारे परोपकारी, मुक्तिदाता! पवित्र! पवित्र! पवित्र! अपने 'हमेशा के लिए पुजारी::
 • मलिकिसिदक की रीति: राजा: "! UNIUS. REI" हमेशा के लिए आशीर्वाद दिया है: इब्राहीम के परमेश्वर और के अपने विश्वास के लिए आप सभी प्यार: केवल: मेरे भगवान: अनुग्रह, दया की और सीमाओं के बिना कोमलता की अनंत महिमा पूरा का पूरा: यह आपकी दया है धन्य हो तुम अपने सभी संतों से, हम आपको गाना! हमारे यहूदी मंदिर से: कैसे, हर प्राणी के हृदय में भी: पवित्र हे भगवान हलिलुय
 • "हलिलुय" पवित्र हे भगवान हलिलुय हलिलुय "" वास्तव में पवित्र हे भगवान हलिलुय "हलिलुय, अपने सभी कर्मचारियों के लिए एक शाही मुकुट है आमीन भयानक भगवान सर्वशक्तिमान है कौन अपनी ताकत का विरोध कर सकते हैं, लेकिन अपने सभी दुश्मनों होगा:!? होगा बन: मानव मशालों की निराशा: बहुत जल्द ही आमीन!!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  54 minuti fa
  @ 私のYHWH - >美しさ、調和と恵みに満ち!栄光に満ち:知恵と喜び、私たちの恩人、解放!ホーリー!ホーリー!ホーリー!彼の "永遠プリースト:メルキゼデクのために":王: "UNIUS REI"は永遠に祝福されています。アブラハムの神とのです。彼らの信仰は、 "あなたのためのすべての愛を:だけ:私の神:国境なき慈悲と優しさの無限の素晴らしさの完全な恵みの完全な:
 • そ れはあなたの優しさで祝福あなたは、すべての聖徒たちから、私達はあなたに歌う。!私たちのユダヤ人の神殿から:どのようにでも、すべての生き物の中心 部にある"!?聖なるハレルヤハレルヤハレルヤ""聖ハレルヤハレルヤハレルヤ"実際には"聖ハレルヤハレルヤハレルヤ"は、すべての公務員は、王室の王 冠をAMENひどい主全能のは誰があなたの力に抵抗することができますが、すべての敵になります。なりますになる:人間の松明:絶望の:非常にすぐに AMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  54 minuti fa
  @ ჩემი YHWH -> სრული სილამაზის, ჰარმონია და მადლი! სავსე დიდებას: სიბრძნე და სიხარული, ჩვენი მოღვაწე, liberator! წმიდა! წმიდა! წმიდა! არის ღმერთი აბრაამისა და,: მისი "მღვდელი სამუდამოდ: ამ ბრძანებით Melchizedek": მეფე: "UNIUS REI!", რომელიც აკურთხა სამუდამოდ: თავიანთი რწმენა! "ყველა სიყვარული:
 • " წმიდა Hallelujah Hallelujah Hallelujah "ფაქტობრივად, ყველა თქვენი მოსამსახურეთა ექნება სამეფო გვირგვინი! AMEN! საშინელი არის უფალი ყოვლისშემძლე! ვის შეუძლია წინააღმდეგობა გაუწიოს თქვენი ძალა? მაგრამ ყველა თქვენი მტრები: იქნება გახდეს: ადამიანის ლობებისა და სანთურების: საქართველოს დაიდარდოთ: ძალიან მალე! AMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  55 minuti fa
  @ my YHWH -> fuld af skønhed, harmoni og nåde! fuld af herlighed: visdom og glæde, vores velgører, befrier! Hellige! Hellige! Hellige! er Abrahams Gud og på den: hans "Priest for evigt: i Melkisedeks orden": Kongen: "! UNIUS REI" er velsignet for evigt! deres tro "alle kærlighed til dig: Kun: min Gud: fuld af nåde, fuld af barmhjertighed og uendelig pragt af ømhed uden grænser: det er din venlighed Velsignet er du fra alle dine hellige, synger vi til dig:! fra vores jødiske tempel: hvordan, selv i hjertet af hver eneste skabning: "Holy Hallelujah Hallelujah Hallelujah "," Hellig Halleluja Halleluja Halleluja "," Hellig Halleluja Halleluja Halleluja "i virkeligheden, vil alle dine tjenere har en kongekrone AMEN forfærdeligt er Herren, den Almægtige Hvem kan modstå din kraft, men alle dine fjender:!? vil bliver: menneskelige fakler: af fortvivlelse: meget snart AMEN!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  56 minuti fa
  @ my YHWH -> täynnä kauneutta, harmoniaa ja armo! täynnä kunniaa viisautta ja iloa, meidän hyväntekijä, Liberator! Pyhä! Pyhä! Pyhä! on Jumala, Aabrahamin, että: hänen "pappi iankaikkisesti: in Melkisedekin": Kuningas: "UNIUS REI!" on ylistetty iankaikkisesti, amen: uskonsa! "kaiken rakkauteni sinulle: vain: minun Jumalani: täynnä armoa, täynnä armoa ja ääretön loisto hellyyttä ilman rajoja: se on vaivannäöstäsi! Autuas olet sinä! kaikista teidän pyhiä, me laulamme teille: meidän juutalaisten Temple: miten, jopa keskellä kaikkea luomakuntaa "Pyhä Hallelujah Hallelujah Hallelujah "," Pyhä Hallelujah Hallelujah Hallelujah "," Pyhä Halleluja Halleluja Halleluja "itse asiassa kaikki palvelijat on kuninkaallinen kruunu! Aamen! kauheaa on Kaikkivaltias Herra! Kuka voi vastustaa oman voiman? mutta kaikki viholliset: tulee tullut: ihmisen soihtuja: epätoivo: hyvin pian! Aamen!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  56 minuti fa
  @ aking YHWH -> puno ng kagandahan, pagkakatugma at biyaya! puno ng kaluwalhatian: karunungan at kagalakan, ang aming tagatangkilik, tagapagpalaya! Banal! Banal! Banal! ay ang Diyos ni Abraham at ng kanyang "Priest para sa kailanman: ang Order ng ​​Melchizedek": Ang Hari: "UNIUS! Rei" ay pinagpala para sa kailanman:! kanilang pananampalataya "ang lahat ng pag-ibig para sa iyo: lamang: Ang aking Diyos: puno ng biyaya, puno ng kahabagan
 • at walang katapusan gara ng kalambingan walang hangganan: ang iyong kagandahang-loob na Mapalad ikaw ay mula sa lahat ng iyong mga banal, kantahin namin sa iyo:! mula sa aming Jewish Templo: kung paano, kahit na sa puso ng bawat nilalang: "Banal Hallelujah hallelujah hallelujah "" Banal na Hallelujah hallelujah hallelujah "" Banal na Hallelujah hallelujah hallelujah "sa katunayan, ang lahat ng iyong mga servants ay magkaroon ng isang hari o reyna korona Amen kahila-hilakbot ay ang Panginoon diyos Sino ang maaaring pigilan ang iyong lakas ngunit sa lahat ng iyong mga kaaway:!!? ay maging: tao torches: ng kawalan ng pag-asa: sa lalong madaling panahon Amen!!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  57 minuti fa
  @ יהוה שלי -> מלא של הרמוניה ויופי, וחן! מלא תהילה: חוכמה ושמחה, המיטיב שלנו, המשחרר! הקודש! הקודש! הקודש! הוא אלוהי אברהם, של: "כהן לעולם: כדי מלכיצדק": לו המלך: "UNIUS ריי" הוא מבורך לעד: אמונתם "כל אהבה בשבילך: רק: אלוהים שלי: מלא חסד, מלא רחמים
 • פאר אינסופי של רגישות ללא גבולות: זה טוב לבך ברוך אתה מכל הקדושים שלך, אנחנו שרים לך:! מבית המקדש היהודי שלנו: איך, אפילו בלב של כל יצור: "הללויה הללויה הללויה הקודש "," הללויה הללויה הללויה הקודש "," הללויה הללויה הללויה הקודש "למעשה, כל עבדיך יהיה כתר המלוכה אמן נורא הוא אלוהינו, מי יכול לעמוד בפני הכוח שלך, אבל את כל האויבים שלך:!? יהיה להיות: לפידים אדם: ייאוש: בקרוב אמן!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  57 minuti fa
  @ 제 YHWH -> 아름다움, 조화와 은혜 가득! 영광의 전체 : 지혜와 기쁨, 우리의 후원자, 해방자! 신성! 신성! 신성! 그의 "영원 프리스트 : 멜기세덱의 순서로"왕 "! UNIUS 레이"가 영원히 축복합니다 : 아브라함의 하나님, 중입니다! 그들의 믿음은 "당신을위한 사랑 : 전용 :
 • 하 느님 : 국경없는 자비와 부드러움의 무한한 광휘 가득한 은혜 가득 : 그것은 당신의 친절은 복이 있습니다, 모든 성도에서, 우리는 당신에게 노래 :! 우리 유대인의 성전에서하는 방법도 모든 생물의 심장 " !? 거룩한 할렐루야 찬양 할렐루야 찬양 할렐루야 ""이런 할렐루야 찬양 할렐루야 찬양 할렐루야 "사실"이런 할렐루야 찬양 할렐루야 찬양 할렐루야 "는 모든 종들이 왕의 왕관을 아멘 끔찍한 전능하신 하나님입니다 누가 당신의 힘을 견딜 수 있지만 모든 원수 갖습니다 않습니다 가 : 인간의 횃불 : 절망의 : 곧 아멘!!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  58 minuti fa
  我 耶和華 - >美麗,和諧,優雅!充滿榮耀的智慧和喜悅,我們的恩人,救星!神聖!神聖!神聖!是他們的信仰亞伯拉罕的神,在他的"牧師永遠的順序 melchizedek":國王:"UNIUS REI的"永遠的祝福:"所有對你的愛:我的上帝:充分的寬限期,完全無國界的憐憫和柔情無限光彩:它是你的好意,你是有福的,你所有的聖人,我們唱歌給 你:!從我們的猶太聖殿:怎麼樣,甚至在每一個動物的心臟"聖哈利路亞哈利路亞哈利路亞""聖哈利路亞哈利路亞哈利路亞","神聖的哈利路亞哈利路亞哈利 路亞"其實,你所有的公務員將有皇冠阿門可怕的是全能的主,誰能抗拒你的力量,但所有的敵人!!會成為:人類的火把:絕望:很快阿門!!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  58 minuti fa
  @ يهوه بي -> كامل من الانسجام والجمال ونعمة! كامل من المجد: الحكمة والفرح، ومتبرع لدينا، محرر! القدس! القدس! القدس! هو إله إبراهيم و، من: كتابه "كاهن الى الابد في رتبة ملكي صادق": لقد أنعم الله على "UNIUS REI!" إلى الأبد: الملك! إيمانهم "كل الحب لك: فقط: إلهي: ممتلئة نعمة، والكامل للرحمة وروعة لا حصر له من حنان
 • بلا حدود: إنه لطفك طوبى لكم من كل ما تبذلونه من القديسين، ونحن نغني لك:! من معبد يهودي لدينا: كيف يمكن، حتى في قلب كل مخلوق "سبحان الله سبحان الله سبحان الله المقدسة "" سبحان الله سبحان الله سبحان الله الكريم "" سبحان الله سبحان الله سبحان الله المقدس "في الواقع، فإن كل ما تبذلونه من الموظفين لديها التاج الملكي آمين رهيب هو الرب عز وجل الذي يستطيع مقاومة قوة الخاصة بك ولكن كل ما تبذلونه من الأعداء:!؟ سوف أصبح: المشاعل الإنسان: اليأس: قريبا جدا آمين!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  59 minuti fa
  @ benim YHWH -> güzellik, uyum ve zarafet dolu! şerefle dolu: bilgelik ve neşe, bizim velinimetimizdir, kurtarıcısı! Kutsal! Kutsal! Kutsal! onun "sonsuza kadar Priest: Melchizedek Sipariş": Kral: "unius REI" sonsuza kadar kutsanmış: İbrahim Tanrı ve biridir! inançlarından "sizin için tüm aşk: sadece: Tanrım: sınırları olmayan merhamet ve şefkat sonsuz görkemini tam yetkisiz, dolu: sizin şefkat ne mutlu sana tüm azizler, biz sizin için şarkı söyleyin! bizim Yahudi Tapınağı: nasıl, hatta her canlının kalbinde "!? Kutsal Hallelujah hallelujah hallelujah "" Kutsal Hallelujah hallelujah hallelujah "aslında" Kutsal Hallelujah hallelujah hallelujah ", tüm memurları kraliyet tacı Amen korkunç Rabbi Yüce kimdir sizin kuvvet karşı koyamaz, ancak tüm düşmanları olacaktır: olacak hale: insan meşaleler: umutsuzluk: çok yakında Amen!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  59 minuti fa
  @ my YHWH -> lleno de belleza, la armonía y la gracia! lleno de gloria: la sabiduría y la alegría, nuestro benefactor, el libertador! Santo! Santo! Santo! es el Dios de Abraham, y de la: su "Sumo Sacerdote para siempre en el orden de Melquisedec": El Rey: "¡unius REI" es bendito por los siglos: su fe "todo el amor para ti: solamente: Dios mío: llena de gracia, llena de misericordia y de ternura infinita esplendor sin fronteras: es tu bondad Bendito seas de todos sus santos, cantamos a ti: ¡de nuestro Templo judío: ¿cómo, incluso en el corazón de toda criatura "aleluya aleluya Aleluya Santo "," Aleluya aleluya aleluya Santo "," Aleluya aleluya aleluya Santo ", de hecho, todos sus siervos tendrá una corona real AMEN terrible es el Señor Todopoderoso ¿Quién puede resistirse a su fuerza, sino a todos tus enemigos: ¡¡¡? se se convierten en: antorchas humanas: de la desesperación: muy pronto AMEN!
 • @ mein YHWH -> voller Schönheit, Harmonie und Anmut! voller Pracht: Weisheit und Freude, unsere Wohltäter, Befreier! Heilig! Heilig! Heilig! ist der Gott Abrahams und der: seine "Priester auf ewig: in der Ordnung des Melchisedek": Der König: "unius REI" ist gesegnet ewiglich! ihren Glauben "alles Liebe für euch: nur: mein Gott: voll der Gnade, voll Barmherzigkeit und unendliche Pracht der Zärtlichkeit ohne Grenzen: es ist deine Güte Selig seid ihr von allen Heiligen, singen wir für Sie:! von unseren jüdischen Tempel: Wie auch im Herzen von jedem Geschöpf: "Heilige Hallelujah Hallelujah Hallelujah "" Hallelujah Hallelujah Hallelujah Heilige "," Heilige Hallelujah Hallelujah Hallelujah "in der Tat, werden alle deine Knechte haben eine Königskrone AMEN schrecklich ist der Herr, der Allmächtige, wer auf Ihre Kraft widerstehen, aber alle deine Feinde:!? wird werden: die menschliche Fackeln: der Verzweiflung: sehr bald AMEN!
 • @ mon YHWH -> plein de beauté, d'harmonie et de grâce! pleine de gloire: la sagesse et la joie, notre bienfaiteur, le libérateur! Saint! Saint! Saint! est le Dieu d'Abraham et, de l': son «grand prêtre pour toujours: dans l'ordre de Melchisédech»: Le roi: «unius REI" est béni éternellement: leur foi "tout amour pour vous: seulement: mon Dieu: pleine de grâce, pleine de miséricorde et de tendresse infinie splendeur sans frontières: il est de votre gentillesse Heureux êtes-vous de tous vos saints, nous chantons pour vous:! de notre Temple juif: comment, même dans le cœur de toute créature: "!? Saint Alleluia Alleluia Alléluia "" Alléluia Alléluia Alléluia Saint "" Alléluia Alléluia Alléluia Saint ", en fait, tous tes serviteurs auront une couronne royale AMEN terrible Seigneur Tout-Puissant Qui peut résister à votre force, mais tous vos ennemis: va devenir : torches humaines: de désespoir: très bientôt AMEN!

 • @my YHWH -> full of beauty, harmony and grace! full of glory: wisdom and joy, our benefactor, liberator!! Holy! Holy! Holy! is the God of Abraham and, of the: his "Priest for ever: in the Order of Melchizedek": The King: "UNIUS REI! "is blessed for ever: their faith!" all love for you: only: my God: full of grace, full of mercy and infinite splendor of tenderness without borders: it is your kindness! Blessed are you! from all your saints, we sing to you: from our Jewish Temple: how, even in the heart of every creature: "Holy Hallelujah hallelujah hallelujah" "Holy Hallelujah hallelujah hallelujah" "Holy Hallelujah hallelujah hallelujah" in fact, all your servants will have a royal crown! AMEN! terrible is the Lord Almighty! Who can resist your force? but all your enemies: will become: human torches: of despair: very soon! AMEN!
 • »22/07/2012 24:39 VATICAN[Pope: said: "the devil is always trying to ruin the peace of God" ] Angelus, Benedict XVI speaks of the significance of the theme of the Good Shepherd. Sympathy for the families of the victims of Aurora and the Zanzibar. The London Olympics are "an opportunity to promote brotherhood and peace." Castel Gandolfo (AsiaNews) - "The devil always tries to ruin the work of God, sowing division in the human heart, body and soul, between man and God, in relationships, social, international, and also between 'man and creation. the evil seed war; God creates peace.
 • VATICAN[Pope: said: "the devil is always trying to ruin the peace of God" ]"And 'teaching that Benedict XVI proposes, Angelus, taking a cue from the episode of today's Gospel, which tells of when Jesus drove out of Mary Magdalene "seven demons". In the words addressed to three thousand people in the courtyard of the Apostolic Palace of Castel Gandolfo, the Pope, after the recitation of prayer navy has also sent a greeting to the now next Olympics in London and has expressed its closeness to the families of victims of tragedies of Aurora, United States and in Zanzibar.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  07/21/2012 NEPAL Maoist militants throw chairs at Nepal prime minister by Kalpit Parajuli More than 500 former fighters carry out the attack, accusing the party's leadership of corruption and lack of economic transparency. Both the party's chairman and vice chairman are targeted. In an official press release, the party dismisses the incident as a "simple argument," but top leaders remain silent. Kathmandu (AsiaNews) - More than 500 former Maoist fighters attacked Communist Party Chairman Pushpa Kamal Dahal, his deputy and Prime Minister Baburam Bhattarai, throwing chairs and...


 • UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  [This is my time, Unius REI. This prophecy is Now Realized: before: your very eyes!] Ephesians 2:13-18. 13 But now in Christ Jesus you who once were far away((all the peoples of the world)) have been brought near by the blood of Christ. 14. For he himself is our peace, who has made the two groups(Jews and Christians) one group alone, and has destroyed the barrier, the dividing wall of hostility((which was among them: that the wickedness for: the Pharisees of the IMF)), 15. by setting aside((destroying: by his death)) in his flesh: the law: with its commands and regulations. His purpose was to create in himself one new humanity((universal brotherhood)) out of the two [[the symbol of all possible opposition, but now, no longer enemies]] ((on the basis of Abraham: ie, the faith)),
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  [This is my time, Unius REI. This prophecy is Now Realized: before: your very eyes!] Ephesians 2:15. thus making peace(with all), 16. and in one body((the Law of Love: or the natural law of Moses the Ten Commandments)) to reconcile both(ogni contrasto) of them to God through the cross(il perdono), by which he put to death their hostility. 17. He(Unius REI) is came and preached peace: to you((all people)) who were far away! and peace to those((Jews and Christians)) who were near. 18. For through him((Jesus Christ, or His unius REI: for metaphysics: outside of every religion to save the atheists: also)) we both, have access to the Father by one Holy Spirit. shalom + salam:=blessings too!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  [This is the time unius REI. This prophecy is now realized before your very eyes!] Jeremiah 23:1. The Righteous Branch . 23 "Woe to the shepherds who are destroying and scattering the sheep of my pasture!" declares the Lord. 2 Therefore this is what the Lord, the God of Israel, says to the shepherds who tend my people: "Because you have scattered my flock and driven them away and have not bestowed care on them, I will bestow punishment on you for the evil you have done," declares the Lord. 3 "I myself will gather the remnant of my flock out of all the countries where I have driven them and will bring them back to their pasture, where they will be fruitful and increase in number. 4 I will place shepherds over them who will tend them, and they will no longer be afraid or terrified, nor will any be missing, " declares the Lord.
 • [This is the time unius REI. This prophecy is now realized before your very eyes!] Jeremiah 23:5 . The Righteous Branch . "The days are coming," declares the Lord, "when I will raise up for David[a] a righteous Branch, a King who will reign wisely and do what is just and right in the land. 6 In his days Judah will be saved and Israel will live in safety. This is the name by which he will be called: The Lord Our Righteous Savior.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  C'est le salut: politique et universel de: unius REI contre toutes les religions: cela, ils ont été endommagées et corrompues, par les salafistes et: par les Illuminati, et contre: les ministres de Dieu, qui sont racistes, envieux, les prédateurs, tyrans, arrogant, méchant, idéologique, impérialiste. parce que, si un ministre de Dieu n'est pas: un Père plein d'amour: pour toute la race humaine tout entière? Donc, il est un vrai: le ministre de Satan. Esta es la salvación: el político y universal de: unius REI contra todas las religiones: que se han dañado y corrompido, por los salafistas y: por los Illuminati, y en contra: los ministros de Dios, que son racistas, envidiosos, los depredadores, matones, arrogante, desagradable, ideológica imperialista,. porque, si un ministro de Dios no es: un Padre lleno de amor: para toda la raza humana? Por lo tanto, él es un verdadero: ministro de Satanás.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  This is the salvation: political and universal of: unius REI against all religions: that, they have been damaged and corrupted, by the Salafis and: by the Illuminati, and against: the ministers of God, that are racist, envious, predators, bullies , arrogant, nasty, ideological, imperialist. because, if a minister of God is not: a Father full of love: for all the whole human race? So, he is a true: minister of Satan. Questa è la savezza: politica ed universale di Unius REI, contro, tutte le religioni che: sono state danneggiate e corrotte, dai salafiti e dagli Illuminati, e contro: tutti i ministri di Dio: che sono: razzisti, invidiosi, predatori, prepotenti, arroganti, cattivi, ideologici, imperialistici. perché, se un ministro di Dio non è: un padre pieno di amore: verso: tutto il genere umano? allora, lui è un ministro di satana
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  between a little, you'll see the power of God! St. Paul of Tarsus? he wanted to be: excommunicated: he, by Jesus: why: Jews could become Christians! it was so great: his love for his Jewish people! but this: it's not my problem! infact: I have only refuting the heresy of the Pharisees (Talmud)! because: my job is to restore: the true Judaism of Abraham and Moses (in spirit and in truth): the path of freedom of the sons of God under grace: and under the mercy of that is the freedom 'love! because even if the law is true? However, it is always the law, that is bad and kills!
 • tra un poco: tu vedrai la potenza di Dio! San Paolo di Tarso? lui avrebbe voluto essere: scomunicato: lui, da Gesù: purché: gli ebrei potessero diventare cristiani! tanto era grande: il suo amore per il suo popolo ebraico! ma, questo: non è il mio problema! infatti: io devo confutare soltanto la eresia dei farisei (Talmud)! perché: il mio lavoro è quello di ripristinare: il vero ebraismo di: Abramo e Mosé (in spirito e verità): nel cammino della libertà: dei figli di Dio: sotto la grazia: e sotto la misericordia: che è la libertà dell'amore! perché anche se la legge è vera? tuttavia, è sempre la legge: che: uccide! but whoever does not make of his life a gift of love for all mankind, as he could be, to "Image and sominglianza of its creator? as, he could enter the kingdom of God? ma, chi non fa della sua vita: un dono di amore per tutto il genere umano, come lui potrebbe essere ad "Immagine e sominglianza del suo creatore? come lui potrebbe entrare nel regno di Dio?
 • who, Those of us in a moment of His Life, has not Been Betrayed deeply into His feelings: from loved ones? at That Moment: Could I choose: to become, a piece of shit, like Synnek1 (for to say: there is no love, there is no friendship), or: like Jesus, I Could decides: to be the most loyal, for every person That I HAD passed next to me: ie: I would be a gift of God, for him, but I did not choose to be: a piece of shit: like Satan, but I have Chosen: to: to follow the example of Jesus!

 • why: If I Had Been Betrayed and I was left: without love, me? So, I had the duty to give love and friendship to everyone for free, because, really, this: that, the technique is of God: used to convert sinners! is why, I can no longer? harass or kill (so supernatural); repentant sinners, According Because: the Judgment of God? Their are all Been: victims of Satan: only! I know When someone comes back to God? God Thinks that: it was all the fault of Satan, and of Satan only! that's why I am compelled to forgive Rothschild, and, I am forced to forgive: all repentant sinners! there's too much anger in my heart, but: not even in only speck of dust of hate! CIA IMF @ 666 spammers of this page - You did not have to delete all the comments I made: about: Marla Marleen, That She said.. After a long time?: I'll give you: my hand of peace!. - Answer - The son of light, h is: Also the son of peace!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  Peace is a gift, by all, to give, to all (like Jesus, who, he Demanded: Their condition, to do His miracles) That is why, all peoples, we love, without conditions! In fact, if God, has loved, only, Those, who Were worthy, Of His love? Who of us, would be alive? you must to give peace and love: always unconditionally, Because this is an educational project: without Which the world would have: no one only: hope of life. - ANSWER - Because you know .. When I get angry? day Satanists and Freemasons: like flies! lol. good job (troll spammer), my friend Satanist! But, I'm all fight Against the current crimes: of the: IMF: 666 322, Sharia, etc. Illuminati will make the destruction of Israel, and I do not have the time or the sent (by God) to be interested in the crimes of the past! But, if Iran renounce: to Sharia as Egypt? Then, I will make sure That Iran and Israel can Become friends!

  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention! Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE! CON GLI IPOCRITI ASSASSINI SERIALI DI DHIMMI SCHIAVI, ISLAMICI SHARIAH, DEL FALSO PROFETA INDEMONIATO MAOMETTO, NON C'è UNA SOLUZIONE POLITICA CHE PUò ESSERE CERCATA... NECESSARIAMENTE L'ISLAM IPOCRITA E NAZISTA DOVRà FINIRE NEL SANGUE.. E POI, OBAMA HA RAGIONE QUANDO DICE CHE, IL NUCLEARE IRANIANO NON MINACCIA ISRAELE, INFATTI, MINACCIA TUTTO IL GENERE UMANO ]

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni? no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni religiose, sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro! UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  =============
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] UniusRei3- I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA?
  http://uniusreixkingdom.blogspot.com/2012/07/then-you-could-also-destroy-universe.html
  _____________________________
  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen] UniusRei3-ho scritto sulla tolleranza verso di voi. da qualche utente. Conosco le voragini della natura umana e so molto bene cosa fanno i satanisti in Germania. Ora, oggi. Essi nascita bambini, sacrificano questi bambini loro Signore. Le autorità tedesche non fanno nulla. Mi chiedo perché non? Chi c'è dietro l'intero? Lo conosciamo

  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  https://www.youtube.com/all_comments?lc=3CMBeI17pX9pMvfzjOf_J92lyf4PXr7fFi7IUK-cWOY&v=5RjNFBvpfx0
  MarlaMarleen 2 anni fa · COMMENTO DA LINK
  Liebe Violetta, ich habe Dein Video gesandt bekommen und nun bin ich hier. Traurig und dennoch gerade Vanessa irgendwie sehr nah. Habe die Beschreibung gelesen, das Video mehrmals gesehen und stehe noch unter dem Eindruck der detaillierten Beschreibung des Geschehens. Vanessas Zitat: "Wo war bitte die Liebe in diesem Moment?" Die Liebe war die ganze Zeit bei Dir, Gott hiess sie.

  al Governo Massonico Mondiale di youtube ] non era nei nostri patti, che qualcuno dovesse essere ucciso, o che dovesse subire violenza [ infatti, io vi ho fatti soffrire soltanto! ] IO HO FATTO MALE, allora, AD AVERE RIGUARDO DELLA VOSTRA VITA?! DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] Questo angelo di bontà e di onestà? voi, il sistema massonico Bildenberg, Merkel 322 Bush, voi la avete violentata! voi ne dovrete rispondere! .. ma non avrei mai pensato che, voi potevate ucciderla anche! [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ]
  https://twitter.com/marlamarleen/media [ le lucertole hanno usato la mia amica tedesca come un trofeo di guerra! satanisti e maomettani shariah sono della stessa massa!

  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] il momento della sua sparizione è avvenuto, subito dopo, che, il suo canale è stato hackerato. BLOCCATO, ECC... e lei ha lamentato pubblicamente questo bullismo, CONTRO DI LEI, attribuendolo a un disservizio di youtube, si io ho trovato, in siti di youtube, delle critiche che lei avrebbe scritto: contro: la mia persona, ma quando queste cristiche sono state scritte? Questa persona poteva essere già stata uccisa! INFATTI, IO NON AVEVO AFFIDATO A LEI NESSUN RUOLO, e non avevo sviluppato verso di lei nessuna aspettativa o pressione psicologica, ERA LEI CHE SPONTANEAMENTE SUPPORTAVA IL MIO MINISTERO! [[ queste mie affermazioni possono essere documentate e facilmente dimostrate]] Inoltre, lei era libera di rivolgermi qualsiasi osservazione, o critica ma, lei non lo ha mai fatto! ADESSO, IO CHIEDO FORMALMENTE, A YOUTUBE DI SAPERE, SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA!
  ==================
  LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
  SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
  =================
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
  Signora Merkel porterà, per conto di altri, il nostro paese in crisi terribili. Non ci sarà nessuna classe medio in futuro. Il nostro sistema si rompe... Dio ha individuato il nemico, ma la gente proprio non capisco.
  @ Spero, il pulsante di risposta funziona ;-) Buona notte
  @ I hope, the reply button works;-) Good night

  Quando il 23/07/12, io pensavo che, MarlaMarleen poteva sposare il mio fratello Az99920: che, lui è un agente segreto del Kuwait? Due persone straordinarie! Lei MarlaMarleen lei era già stata uccisa! MarlaMarleen ERA UNA DONNA PERFETTA, ED HA RAGGIUNTO LA SUA MATURITà UMANA, POLITICA E SPIRITUALE, SENZA DI ME.. MA, PARLARE CONTRO: LA MERKEL E CONTRO: I SACRIFICI UMANI SULL'ALTARE DI SATANA, IN TUTTO IL MONDO CALIFFATO nUOVO ORDINE MONDIALE SHARIAH NUCLEARE? SE, TU NON SEI UNIUS REI, IL RE DI ISRAELE? TI PUò COSTARE LA VITA!
  @Az99920: ♥: MarlaMarleen ----> youtube and google? are like two frightened children! because have lost control: of their server: went down: for: 666 IMF CIA: so many Satanists: they were imposed: within them (management administration): to make the agenda of the NWO: which is the disintegration of Israel during the 3 ° WW nuclear! youtube and google: several times they asked desperately: my help (in indirect forms): When: 4 days ago: I wrote [the smell of sulfur] an article against: the priest of Satan Synnek1? youtube has blocked comments on every page: to draw attention to this enormous tragedy of Satanists: that: is ruining and destroying: its servers: this: it is a crime against: 1 st Amendment: that is, against : democracy and freedom of speech
  @az99920 ♥ MarlaMarleen ----> youtube e google? sono come due bambini spaventati! perché il controllo: dei loro server: è passato alla: CIA 666 FMI: cosi molti satanisti: sono stati imposti nella loro gestione e amministrazione: per fare l'Agenda del NWO: che è la disintegrazione di Israele durante la 3°WW nucleare! youtube e google: più volte: hanno chiesto: disperatamente: il mio aiuto(in forme indirette): quando: 4 Giorni fa: io ho scritto: [la puzza di zolfo] un articolo contro il sacerdote di satana Synnek1? youtube ha bloccato i commenti su tutte le pagine: per attirare l'attenzione su questa enorme tragedia dei satanisti che sta rovinando e distruggendo il suo server: questo: è un crimine contro il 1° Emendamento: cioè contro la democrazia e la libertà di parola


  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
  @a tutti i bastardi cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, JaBullOn ] se, voi non smettere di muovEre, in continuazione, da destra a sinistra, il testo nella mia pagina di blogger? IO POTREI ANCHE DIMENTICARMI DI ESSERE UN BRAVO RAGAZZO!

   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..
  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )

  Bush 322 Rothschild, Bildenberg Bestie di satana ] cazzo coglioni! [ se, voi consentite il nucleare all'Iran, come, poi, voi potrete impedire questo, diritto, anche a tutta la LEGA ARABA, dei  nazisti shariah Arabia Saudita in testa? VOI VOLETE FARE DEL MALE A TUTTO IL GENERE UMANO!  [ TUTTE LE CENTRIFUGHE CHE VOI VOLETE CONSENTIRE ERRONEAMENTE ed inutilmente? DEVONO ESSERE ALMENO CONCENTRATE IN UN SOLO LUOGO, MA, L'USO DELLE CENTRIFUGHE, autorizzate, DEVE APRIRE LA POSSIBILITà DI ISPEZIONE IN OGNI SITO, SENZA PREVVISO! ] ORA, IRAN NON POTREBBE MAI ACCETTARE ISPEZIONI OVUNQUE, sul suo TERRITORIO NAZIONALE.. ecco perché, a Iran deve essere consentito centrifughe: ZERO! Per la ricerca scientifica i tecnini iraniani possono andare in Russia a studiare! PERCHé SOLTANTO I RUSSI POSSONO AVERE IL CONTROLLO DEL COMBUSTIBILE ATOMICO IRANIANO.. IO DICO QUESTO SOPRATTUTTO nell'interesse strategico dell'Iran, perché alla Russia non mancano le Atomiche, per difendere l'Iran nel caso fosse attaccato con armi atomiche

  IRAN ] onestamente, il più intransigente in Israele Benjamin Netanyahu? lui non userà mai le armi atomiche contro di te. PERCHé QUEL CODARDO, LO AVREBBE GIà DOVUTO FARE, tanto tempo fa, PER SALVARE IL GENERE UMANO DALL'ABISSO SHARIA: il nazismo di satana il falso profeta Maometto Califfato mondiale. Quindi la unica minaccia mortale per tutta la LEGA ARABA, posso essere soltanto io, che, io ho il dovere di vendicare i martiri cristiani... e poiché, è da fantascienza, che, io posso essere riconosciuto Re in Israele? POI, TU NON RISCHI NESSUNA INSIDIA NUCLEARE purtroppo.. ANCHE PERCHé, IN OGNI MODO, IO NON MI LASCEREI INTIMIDIRE DALLE ARMI ATOMICHE DI QUALCUNO! TU HAI INTERESSE CHE, ANCHE TUTTI I SUNNITI, loro SI DEVONO ATTREZZARE COME TE, CON ARMI ATOMICHE ANCHE LORO?
  =============
  IO HO GIà DENUNCIATO QUESTO CRIMINE IN PRECEDENZA [ bastardi usurai farisei google, A.I. cannibali della CIA 322 Nwo 666: Baal, ie, Ja Bull On, la feccia: DATAGATE ] Ecco perché ALETEIA, non accetta di mettere la sua pubblicità, sui siti di terzo livello, come blogger.. le lucertole, convertono il testo in immagini: in modo simultaneo, quindi, i motori di ricerca non possono scansionare il testo sulle immagini... di conseguenza quando un "immagine di testo", viene cliccato? si trasforma in testo scritto, per pochi secondi! IN QUESTO MODO I MOTORI DI RICERCA POSSONO ESSERE CORROTTI E DISTORTI ... E I DEMONI ALIENI HANNO PAURA DI ACCOGLIERE I MIEI ESORCISMI PERCHé HANNO RAGGIUNTO IL PUNTO DI SATTURAZIONE, ECCO PERCHé IL TESTO NELLA PAGINA IL BLOGGER SI MUOVE CONTINUAMENTE... tutte le bestie di satana stanno a prendere l'esaurimento!
  ===================
  Pornography
  @UniusRei3: Pornography is one of the worst assaults on human society and should be interpreted restrictively. Apart from that destroyed the pornography, which sets as a visual disease in the brain, every spiritual relationship It's a subtle attack of all spiritual things and thoughts and not sexual. Sexuality works in combination with feeling, touching and communication. Pornography is a pure visual experience. Pornography confused instincts for moral. Pornography destroys the human would A country that it allows can't by itself argue that human rights must be observed.One should therefore ban pornography from the public life.
  I don't like pornography, because it's a damn daemon that may negatively impact the individual's life, like nicotine, drugs and other things. The release multiplied the problems and this isn't in the sense of human society.Sexuality is something that can be very nice but also quite banal as just everything in life. Pornography is therefore certainly a Satanic distraction that was pushed up especially by Hollywood, and will. Pornography is not to be confused with sexuality.
  az99920
  رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:R:رد:IMF666KillTubeStopME ha pubblicato
  كويتي بحق ! كلمات عظيمه الطيبون محتاجون لتلك القوة العظيمه من الله فقد اجهدوا من تراكم الايام وقوة الشر والظلام التي تم نشرها من بابل فهم جذور الشر والتعدي علي كل شيئ حتي علي صدق الكلمه ليتم نسخ كلمة الصدق بالكذب والنفاق حقيقه اخي لو كنت غنيا للتبرعت للكنائس فاتم اخوة لنا هذا الكلام ليس مجامله ولكن يجب ان نساعد بعضنا البعض بالخير ليضعف الشر الذي احدثوه بابل
  Inviato a: UniusRei3
  #Governo #Massonico #Mondiale di #youtube ] TU STAI ANDANDO VELOCEMENTE AL TUO DESTINO [ quanto a me, sanno tutti che, io posso fare coppia soltanto con JHWH HOLY, che, lui è il SANTO Dio vivente di Israele.. ECCO PERCHé, NON C'è NESSUNO IN TUTTO QUESTO PIANETA MALEFICATO DAL TALMUD E DAL CORANO, SU CUI LA SUA SENTENZA NON è GIà STATA SCRITTA CON IL SANGUE DI GESù... Quindi, con le buone o con le cattive, tutti noi siamo diretti a bere quel calice amaro, che, il sangue infuocato di Gesù sulla Croce: la Misericordia, ha preparato per la salvezza e per la rovina di ogni creatura! BURN SATANA 322 BUSH NWO IMF: IN JESUS'S NAME! amen

  @ MarlaMarleen --- is de reden waarom, ik kan niet meer lastig te vallen of te doden (dus bovennatuurlijke); berouwvolle zondaars, want volgens: het oordeel van God? al hun zijn geweest: de slachtoffers van de satan: alleen! dus als iemand weer tot God komt? God denkt dat: het was allemaal de schuld van Satan, en van Satan alleen! dat is waarom ik ben gedwongen om Rothschild vergeven, en ik ben gedwongen om te vergeven: alle berouwvolle zondaars! er te veel boosheid in mijn hart, maar: nee zelfs alleen maar spek, van stof van haat!
  @ Marla Marleen --- die, die van ons in een moment van zijn leven, niet is diep verraden in zijn gevoelens: van dierbaren? op dat moment: ik kon kiezen: te worden, een stuk stront, zoals Synnek1 (voor om te zeggen: er is geen liefde, is er geen vriendschap), of: als Jezus, ik kon beslissen: als de meest loyale, voor iedere persoon die ik had naast me voorbij: dat wil zeggen: Ik wil een gave van God zijn, voor hem, maar heb ik niet te zijn: een stuk stront: zoals Satan, maar ik heb gekozen: aan: de te volgen voorbeeld van Jezus! Daarom: als ik was verraden en ik bleef achter: zonder liefde, ik? Dus had ik de plicht om liefde en vriendschap te geven aan iedereen gratis, want, echt, dit: dat is de techniek van God: wordt gebruikt om zondaren te zetten!
  @ MarlaMarleen----è il motivo per cui, posso non più molestare o uccidere (cioè soprannaturale); peccatori pentiti, perché secondo: il giudizio di Dio? tutti loro sono stati: le vittime di Satana: solo! quindi, se qualcuno torna a Dio? Dio pensa: era tutta colpa di Satana e di Satana solo! che è perché sono costretto a Rothschild perdonare, e sono costretto a perdonare: tutti i peccatori pentiti! C'è troppa rabbia nel mio cuore, ma: no anche solo Bacon, polvere dall'odio!
  Corsia @ Marla - chi, quelli di noi in un momento della sua vita, non è stato tradito nei suoi sentimenti profondi: dei cari? a quel tempo: potessi scegliere: essere, un pezzo di merda, come Synnek1 (per dire: non c'è amore, non non c'è nessuna amicizia), o: come Gesù, potrei decidere: come la più fedele, per ogni persona avuto accanto a me oltre: vale a dire: voglio un dono di Dio, per lui, ma non devo essere: un pezzo di merda: come Satana, ma ho scelto: a: a seguire l'esempio di Gesù! Quindi: Se io fui tradito e sono stato lasciato: senza amore, io? Così ho avuto il dovere di amore e amicizia per dare a tutti gratuitamente, perché, davvero, questo: che è la tecnica di Dio: utilizzato per convertire i peccatori!

  Il fatto che, Dio Onnipotente, SEMPRE, IN OGNI TEMPO si vuole consultare con i suoi amici? Questo è DOCUMENTATO NELLA BIBBIA, MENTRE è NEGATO NEL TALMUD E NEL CORANO! Dio mi ha detto che io devo crescere e che i Governi del Mondo devono decrescere.. SE IL MONDO VUOLE AVERE UN FUTURO NELLA SPERANZA? COSì DEVE ESSERE ] 22/07/12 MarlaMarleen ERA VIVA [ #MarlaMarleen --- is de reden waarom, ik kan niet meer lastig te vallen of te doden (dus bovennatuurlijke); berouwvolle zondaars, want volgens: het oordeel van God? al hun zijn geweest: de slachtoffers van de satan: alleen! dus als iemand weer tot God komt? God denkt dat: het was allemaal de schuld van Satan, en van Satan alleen! dat is waarom ik ben gedwongen om Rothschild vergeven, en ik ben gedwongen om te vergeven: alle berouwvolle zondaars! er te veel boosheid in mijn hart, maar: nee zelfs alleen maar spek, van stof van haat!
  #Marla Marleen --- die, die van ons in een moment van zijn leven, niet is diep verraden in zijn gevoelens: van dierbaren? op dat moment: ik kon kiezen: te worden, een stuk stront, zoals Synnek1 (voor om te zeggen: er is geen liefde, is er geen vriendschap), of: als Jezus, ik kon beslissen: als de meest loyale, voor iedere persoon die ik had naast me voorbij: dat wil zeggen: Ik wil een gave van God zijn, voor hem, maar heb ik niet te zijn: een stuk stront: zoals Satan, maar ik heb gekozen: aan: de te volgen voorbeeld van Jezus! Daarom: als ik was verraden en ik bleef achter: zonder liefde, ik? Dus had ik de plicht om liefde en vriendschap te geven aan iedereen gratis, want, echt, dit: dat is de techniek van God: wordt gebruikt om zondaren te zetten!
  @MarlaMarleen----è il motivo per cui, posso non più molestare o uccidere (cioè soprannaturale); peccatori pentiti, perché secondo: il giudizio di Dio? tutti loro sono stati: le vittime di Satana: solo! quindi, se qualcuno torna a Dio? Dio pensa: era tutta colpa di Satana e di Satana solo! che è perché sono costretto a Rothschild perdonare, e sono costretto a perdonare: tutti i peccatori pentiti! C'è troppa rabbia nel mio cuore, ma: no anche solo Bacon, polvere dall'odio!
  @Marla - chi, quelli di noi in un momento della sua vita, non è stato tradito nei suoi sentimenti profondi: dei cari? a quel tempo: potessi scegliere: essere, un pezzo di merda, come Synnek1 (per dire: non c'è amore, non non c'è nessuna amicizia), o: come Gesù, potrei decidere: come la più fedele, per ogni persona avuto accanto a me oltre: vale a dire: voglio un dono di Dio, per lui, ma non devo essere: un pezzo di merda: come Satana, ma ho scelto: a: a seguire l'esempio di Gesù! Quindi: Se io fui tradito e sono stato lasciato: senza amore, io? Così ho avuto il dovere di amore e amicizia per dare a tutti gratuitamente, perché, davvero, questo: che è la tecnica di Dio: utilizzato per convertire i peccatori!
   amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB]. Synnek -- how can be the master of every/ or some thing one man that not can be no even the master of his life? here's why Rothschild is an idiot! and since I am unius REI for to be sitting (in faith) at the left of Jesus while the right hand of Jesus is Mary Immaculate His Mother? So if I look at anger that is inside of me? So it's me the one who make to falls into despair of the hell all those that in their lives they have done evil to innocent people! or were the accomplices of the Masonic system of the IMF that he has stolen the monetary sovereignty in total disregard of the Constitution! for leaving many fathers to commit suicide abandoned in their desperation.. and in this my anger? Neither I have respect for the Pope or for my father!

    by Unius Rei king of Israel

   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    60% of the peoples go to hellMatthew 7.12] (only the Catholic Church for 4 centuries has made ​​a desperate and bloody resistance to the IMF 666 Freemasonry 322 with more than 600 excommunications but she too today unfortunately? bent his neckat the slavery of Satan) and if the task of religion is not to fight Satan in his institutional powers Masonic bank seigniorage stolen from the IMF Freemasonry multinational monopolies Jewish lobbies monopolies market share etc... ? then go all to hell! You are all whoresof Satan-Rothschild that is the synagogue of Satan

    by Unius Rei king of Israel

   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    [60% go to hell] Matthew 7.12; whatever you wish that the men do to you too so to them(freedom of religion) for this is the Law and the Prophets. 13 Enter through the narrow door because wide is the gate and the way is that leads to destruction and many are those who enter by it; 14 As a close instead it is the door and narrow the way that leads to life and few those are that they find it! 21 Do not everyone who says' Lord Lord shall enter in the kingdom of heaven but he who does the will of my Father who is in heaven. 22 Many I will say in that day Lord Lord did we not prophesy in your name cast out demons in your name and done many miracles in thy name?


   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    [60% goes to hell] 23 I will declare to them no I never knew you depart from me ye that work iniquity. 28 When Jesus had finished these sayings the crowds were astonished of his teaching 29 For he taught them as one that has authorities and as the scribes. - Answer-- [60% goes to hell WHY I sold my farm and only about my new tractor? On which I lost $ 10000.. so I would not have thought about the existence of seigniorage banking and that the Lord would have changed this ministry by evangelical in political

    by Unius Rei king of Israel

   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    and since [[ 60% of the people go to hell]] then all men of every religion? they are all the assholes! Indeed all of them put together? are one only dickhead of Satan because Their goal (as said Matthew 7.12) is a failure! here's why I will destroy their pride and their presumption if any of them think they know God better than a politician namely better than a layman like me! Since this must not be forgotten Jesus had two deadly sins 1. was a jew and even proud of it 2. Jesus was a layman like all of us!

    by Unius Rei king of Israel

   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    [60% go to Hell] because my goal is not merely political Universal but is also Universal theological I rejected 1. every charism 2. and every supernatural gift 3. and I abandoned the Catholic religion for to be a layman only that he loves all people in the world not from religious or ideological positions! and above all to become a model for imitation an example an encouragement to every person on the planet? not only I am not ashamed in publicly for my sins but I point to an easier way "easy" to achieve salvation for eternal life also if you wants to rimanere an Atheist this route is universal brotherhood every man in the world is my brother and then we must reject terrorism of almost all the religions and in particular the Satanism of Talmud and sharia!

    by Unius Rei king of Israel

   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    [[60% of people go to hell but 38% of the people to be in excruciating torments of the purgatory! though in purgatory be the angels to comfort those poor unfortunates where only salvation for many of them are represented from my own ministry secular and political]] from this point of view? the jew 666 IMF 322 Bush and Rothschild they are not hypocrites as all men of religion because they are Satanists consistent the exterminators and traders of slaves as all their ancestors! Why if all men of religion they were not all the pieces of shit? they were expected to kill all rather but would never have accepted in silence the crime of bank seigniorage that is the legal and institutional foundation of all institutions and all religions that are all equallybuilt based on the same satanism ideological and practical that is the IMF!

    timmolaf

    timmolaf posted a comment

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    Danke Dir für deinen Besuch ) habe Dich auch abonniert. Viele Grüße aus Bayern. Thank you for your visit ) You have also subscribed. Many greetings from Bavaria.

    by Unius Rei king of Israel

   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    666. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB]. YOUTUBE -- to my 19 years with the degree of surveyor i came in San Giovanni Rotondo to see Padre Pio! that time? was the first time that I talked to Jesus in a mode spiritual or intuitive but this time I felt even his presence so strong! here's why I decided to become a priest! but my surprise that is the true surprise of the meeting with Jesus was to hear his immense humility. So with my wife we have perceived the infinite sensitivity of the Holy Spirit. God is so humble and so kind full of love that the greatest saints for a comparison with God of his kindness? should look like the monsters here's why hiding himself by us why we are too arrogant selfish and carnal! the presence of God is not powerful because he reassured then he is Almighty. Even in the true apparitions of the Virgin Mary? she is so humble that it is easy to abuse of his goodness!

    by Unius Rei king of Israel

   

    3 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison made by yourselfalleluia. amen. Rei Unius Re di Israele

    [about psalm 110 ] the humility of God? Humility is endless! his will? Queen! the sons of Zebedee was clear that sits to the right or the left of Jesus? this is not meant to be God because God is one only YHWH he must be given all the glory and all the honor! la umiltà di Dio? è una umiltà infinita! la sua volontà? sovrana! ai figli di Zebedeo era chiaro; che sedere alla destra o alla sinistra di Gesù? questo non significava di essere Dio perché Dio è uno soltanto JHWH a lui deve essere dedicata tutta la gloria e tutto l'Onore!

    by Unius Rei king of Israel

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    24. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    rednck13 R Daniels Timeline. said No atheist will enter heaven ([No! all good people enter!]). If only 1. six of the tribes of Israel and covered in the first covanent Or 2. only if you Recognize the Sacrafice for the sin of the Son of God (Christian) Those who do not believe? sleep until their second resurrection and not reign with Jesus (this is ok!). John 146 Jesus answered "I am the way the truth and the life. No one comes to the Father (the Throne Room(for nature divine) is not heaven or paradise) except through me.

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    24. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    rednck13 R Daniels Timeline. said Matthew 1032 Who then I acknowledge him before men I also will acknowledge before to my Father who is in heaven. 33. But anyone denies me before men too will deny before my Father which is in heaven. - Answer - only Satanists Freemasons sharia and Pharisees reject Jesus in a formal way in front of men.. then was not necessary the coming of the Messiah Jesus Christ for to condemn the peoples who were already sentenced for the original sin! then all those who have not stepped(blasfemy) against the cross? and that there were bad person? they will all be saved is why Jesus of Bethlehem is universal savior! as you said the salvation of Jesus is not something religious!

    NoriKittyCat

    NoriKittyCat. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    1 ora fa

    Oh you can win.

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    1 ora fa

    rednck13 RDaniels Timeline. said Nessun ateo entrerà heaven. Only Se sei dalla tribù di Israele e coperto nella covanent primo OR Riconoscete la Sacrafice peccato del figlio di Dio (cristiano) Quelli che non credono? dormirà fino alla loro resurrezione secondo e non governare con Gesù. Giovanni 146 Gesù rispose "Io sono la via la verità e la vita. Nessuno viene al Padre se non per mezzo di me. Matteo 1032 Chi dunque mi riconoscerà davanti agli uomini anch'io lo riconoscerò davanti al Padre mio che è nei cieli. 33. Ma chiunque mi rinnegherà davanti agli uomini anch'io lo rinnegherò davanti al Padre mio che è nei cieli. - ANSWER -- ma una cosa è andare dal Padre cioè entrare nella sala del Trono di Dio e altra cosa è entrare soltanto nel paradiso terrestre o celeste perché soltanto i satanisti e i massoni rinnegano Gesù formalmente davanti agli uomini

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    1 ora fa

    rednck13 2 days agoIt has been reported as spam Hide • Not Spam In his "Introduction" to The Nag Hammadi Library in Inglese James Robinson Suggests That These codices may have belonged to a nearby Pachomian monastery and were buried after Bishop Athanasius condemned the use of non-canonical books in his Festal Letter of 367 AD. This is why they are not in the Bible they are false doctrine. rednck13 2 days agoIt has been reported as spam Hide • Not Spam In December Of That year two Egyptian brothers found several papyri in a large earthenware vessel while digging for fertilizer around the Jabal al-Tarif caves near present-day Hamra Dom in Upper Egypt. The find was not initially reported by either of the brothers who sought to make money from the manuscripts by selling them individually at intervals

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2 ore fa

    IMF is Baal where are you jew?] Tobi 1.1. History of Tobit son of Tòbiel son of Anàniel son of A'duel son of Gabael family A'siel of the tribe of Naphtali. 5. All my relatives and the house of Naphtali my forefather offered sacrifices to the calves (Baal) that Jeroboam king of Israel. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB]. My YHWH - the men "normal" are too cowardly and fearful to support my justice.. while the Satanists who are condemned to support my anger were prepared as follows to inhabit the fiery in to despair of hell.. But I swear in the name of Jesus against each and against other "I ​​will do today one slaughter only!. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB]. My JHWH -- hallelujah.. [Elijah brought them down to the brook Kishon where the IMF FED ECB slew all them. Jew which side are you? Make yourself worthy of your life! ] Elijah and the priests of Baal] 1 Kings 18

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    6 ore fa

    ["International Swap and Derivatives Association" ] /watch?v=XrV1DKDE8Zk.. Borghezio "Misterioso Organismo influenza le decisioni della BCE?" Pubblicato in data 29/mar/2012. /pages/MARIO-BORGHEZIO-Official-Fan-Club/ Bruxelles 29/3/2012 - Dichiarazione di voto - Mario Borghezio chiede alla Commissione Europea e alla Bce se entrambe non ritengano di "approfondire il ruolo di tale occulto organismo del quale risultano far parte alcuni influentissimi "gnomi" dell'alta finanza mondiale e la sua effettiva influenza sulle decisioni della BCE e in particolare su quelle relative alla situazione finanziaria di Paesi come Grecia Italia Spagna e Francia". Borghezio fa riferimento alle "rivelazioni contenute in un articolo pubblicato sul periodico universitario della Columbia University in data 06.02.2012 nel quale sono riportate le dichiarazioni svolte dal Premio Nobel per l'Economia Joseph Stieglitz

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    6 ore fa

    ["International Swap and Derivatives Association" ] di cui è docente di economia secondo il quale le decisioni della BCE avverrebbero secondo le direttive di un organismo poco noto denominato "International Swap and Derivatives Association" sono a dir poco preoccupanti". Nella sua interrogazione Borghezio riporta integralmente queste sorprendenti dichiarazioni del Premio Nobel Stieglitz in ordine alle richieste fatte a Italia e Spagna e all'imposizione dei tagli alla Grecia ""..... the final oddity of the ECB's stance concerns democratic governance. Deciding whether a credit event has occurred is left to a secret committee of the International Swaps and Derivatives Association an industry group that has a vested interest in the outcome. If news reports are correct some members of the committee have been using their position to promote more accommodative negotiating positions.

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    6 ore fa

    ["International Swap and Derivatives Association" ] But it seems unconscionable that the ECB would delegate to a secret committee of self-interested market participants the right to determine what is an acceptable debt restructuring. The one argument that seems -- at least superficially -- to put the public interest first is that an involuntary restructuring might lead to financial contagion with large eurozone economies like Italy Spain and even France facing a sharp and perhaps prohibitive rise in borrowing costs........ The ECB's behavior should not be surprising as we have seen elsewhere institutions that are not democratically accountable tend to be captured by special interests. That was true before 2008; unfortunately for Europe -- and for the global economy -- the problem has not been adequately addressed since then".

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    6 ore fa

    ["International Swap and Derivatives Association" ] In cauda venenum al termine dell'interrogazione Borghezio alza il velo su un interessante e misterioso incontro che nella sua recente missione a New York il Premier Monti ha avuto con un occulto personaggio vero gnomo dell'alta finanza mondialista il Prof. Lim Teng Joon di Singapore " questo è in effetti l'unico rappresentante 'italiano' (in quanto "targato" Unicredit) nel comitato direttivo dell'ISDA; ma purtroppo non è dato sapere quali indicazioni abbia dato a Monti visto che la Presidenza del Consiglio non ha nemmeno ritenuto di dare notizia del riservatissimo incontro... Dulcis in fundo lo gnomo di Singapore da anni lavora per gli emiri di Dubai e per circa un quindicennio ha rappresentato nel mondo finanziario gli interessi cinesi".

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    6 ore fa

    Goldman Sachs votes for the Pd "Democratic Party". [MARIO-BORGHEZIO-Official-Fan-Club/132805396805113? Ref = tn_tnmn] In Italy the gold is purchased at 33 € per gram with a large investment in advertising too on all trams citizens.. of course the rich know that the monetary system it is forced to collapse because it is full of derivatives products and therefore they try desperately to convert their money in gold that the people are forced to sell a reason for their despair! After all the peoples who are about to die in a World War III?of Gold does not need!. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB]. Synnek1 if YHWH we forget for a moment to love you or Satan so in mode infinite? you will disintegrate because only YHWH is alive is Creator only he has the "BE!" we exist only for him! 1wz1 ie massimoilpetano madonnatroia100 etc... ie Satanism international institutional Italian..

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    6 ore fa

    Goldman Sachs vota per il Pd.[MARIO-BORGHEZIO-Official-Fan-Club/132805396805113?ref=tn_tnmn] In Italy l'oro viene acquistato a 33 euro al grammo con un grande investimento in pubblicità anche su tutti i tram cittadini.. certo i ricchi sanno che il sistema monetario è costretto a crollare perché è pieno di derivati e quindi cercano disperatamente di convertire il loro denaro in oro che il popolo è costretto a vendere a motivo della sua disperazione! Dopotutto ai popoli che stanno per morire in una III guerra mondiale? L'oro non serve!. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB]. Synnek1 se JHWH si dimentica un solo istante di amare te o satana in maniera infinita? voi vi disintegrate perché soltanto JHWH è vivo soltanto lui ha l'ESSERE! 1wz1 ie massimoilpetano madonnatroia100 ecc.. cioè il satanismo internazionale istituzionale italiano..

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    1 giorno fa

    IHateNEWLAYOUT 19 hours ago" 666 I can not not be long I Online on weekend away I use my wife computed At hotel- ANSWER - When Every Sunday Satanists Americans IhateNewLayout CrazXzie (kain) Synnek1 are cannibals by altar of Satan? then the Italian Satanists replace them on this page! [This is democracy (demon crazy) American of the Pharisees IMFfor the destruction of Israelie biblical monotheism!] rednck13 said If Muslims do not accept the Lord Jesus are lost- ANSWER-natural law of the Decalogue. can not be lost its saving power! many evangelical pastors they say all those who do not can be saved through the covenant of the Cross they could be saved because of God's mercy. Jesus said"Whoever is not against me he's always been for me!" I'm sitting on the same Throne of God as David said in Psalm 110

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    this is my anger against YHWH 1. I do not want to do unius REI! 2. is my fault now if life on this planet will be extended for another 100 years ending in about 300 years.. 3. but it's stronger than me.. I can not see the satanists taking control of the planet and that they kill all Muslims (as is happening in Syria) because if it is true that the King of Saudi Arabia is a piece of shit? However it is also true that among Muslims there are too many good people! questa è la mia ira contro JHWH 1. io non voglio fare Unius REI! 2. per colpa mia la vita su questo pianeta si prolungherà di altri 100 anni concludendosi circa tra 300 anni.. 3. ma è più forte di me.. io non posso vedere i satanisti che prendono il controllo del pianeta e che loro uccidono tutti i musulmani(come sta avvenendo in Siria) perché se è vero che il Re dell'Arabia Saudita è un pezzo di merda? tuttavia è anche vero che tra i musulmani ci sono anche troppe brave persone!

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    they are Satanists and are superior to American Government same! they have the artificial intelligence and aliens working with them! their goal is imperialism to conquer the world to Satan and in fact as demonstrated with me many times they can see through my eyes also they are the "big brother" of the global control Because the computer microchip transponder? is equal to one square millimeter therefore their power in the New World Order is already operational! they are the sons of the Pharisees of the IMF... that is Satanist and Freemasonry! You should study the scientist Giacinto Auriti a great saint who will not ever be proclaimed a saint! but these monsters I have them stopped in a supernatural way! because the Holy Spirit has granted to me this victory. sure 666 322 IMF could continue in their mad agenda but the outcome would not be favorable to them

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    quello che è stato più sorprendente per me è stato considerare come io devo avere dei cip sui nervi ottici e nei due "lobi" del mio cervello perché io sento dei fruscii(ultasuoni) ma dalla intensità di questi fruscii io posso capire tante cose circa quello che avviene nel mondo è come se loro hanno cercato di prendere il controllo della mia mente(come hanno fatto con tutti i politici) ed invece io sono diventato un cavallo di troia nel loro sistema del NWO. inoltre il mio petto pelle cuore è stato attraversato da un lungo spillone ed infatti io ho percepito il foro nel cuore per un mese.. ma tutto questo ha fatto portare alla disperazione tutti i satanisti del NWO perché non riuscendo a prendere il controllo di me? loro hanno perso anche il controllo del genere umano! è arrivato il momento per JHWH di ritornare! lol. ma se lui torna? io non so quanti potranno rimanere in vita!

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    IHateNEWLAYOUT posted a comment 6 hours ago "I ​​can not be 666 Online. The long weekend away. on I use my wife computed At hotel" - ANSWER - THIS HOTEL? is the black mass with human sacrifice to Satan! This is American democracy! In fact synnek1 and IHateNEWLAYOUT Satan's voodoo priests are of high level. ALSO DO TO PAY money to PEOPLES (in total disregard of the Constitution) IS A CRIME OF Cannibalism! [traitor of youtube all Peoples sons of the Pharisees IMF for destroy Israel] 666 international institutional Satanism CIA ie 1wz1 - I noticed your perfect Italian Canal on DXHJZG another satanist that PRECISELY DXHJZG was quick to clear all your and my comments... 1wz1 - When Sunday Satanists Americans IhateNewLayout and Synnek1 are doing cannibals? Satanists Italian replaced them!

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    Abu Antar SAID I ask you because he was a real cannibal. He actually sacrificed people innocent people even from his own villages. His troops would drink the blood and eat the flesh then take their clothes off and get drunk or sometimes wear women's clothing and take their guns and fight. He said a demon told him if he did that he would be powerful. He now says he found Jesus and offers himself to be tried in the International Criminal Court. --- ANSWER -- is only satanic love of power.. Butt Naked has done the same things that all Satanists are actually doing! but if it is came the kingdom of unius REI Butt Naked like all other ex-criminals repent? will all have the amnesty! 1wz1 [traitor of youtube and all Peoples sons of pharisees IMF] 666 international institutional Satanism CIA ie 1wz1 - I noticed your perfect Italian on Canal of DXHJZG that is an almost perfect satanist like you that precisely DXHJZG was quick to clear all your and my comments..

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    Butt Naked he is repentant of his past life and he is waiting for to pay their bills at the justice of men a man who search to persuade his people to not do attitudes and bad behavior! but all this highlights as in reality behind the apparent institutional normality all peoples are in anarchy because the banking seigniorage to exploit the peoples has made it too weak and impotent the politics! all inadequate institutions but to emerge from this crisis economic political institutions that can bring only in the 3rd World War it is necessary to build global government metaphysical of unius REI the KING of Israel.. because all the governments of the world are free from blackmail of satanic moneyof Pharisees!

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    no! non esistono musulmani ma esistonosoltanto ex-popolazioni cristiane sterminate ecco perché tutti i genitori dei musulmani? sono i cristiani che hanno subito il genocidio! ecco perché l'Islam attuale è soltanto una forma di satanismo! dopo i farisei del FMI e loro talmud? gli islamisti sono la più grande minaccia per la sopravvivenza del genere umano! entrambi sono peggiori del nazismo stesso! [ed è importante per noi arrivare a questa conclusione prima dell'agenda del FMI] gli alieni non appartengono alla nostra dimensione sono i demoni a cui i Rochefeller nel 1200 attraverso la magia nera hanno dato un corpo geneticamente modificato(Golem) quindi chiunque incontra un alieno ha il dovere di ucciderlo immediatamente!

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    [[ La giornata della Memoria di questo terribile ed assurdo Shoah ]] ci deve ricordare che non è più possibile di impostare la politica su presupposti idelogici o religiosi.. perché ritornare sulle stesse tragedie può fare soltanto l'interesse del satanismo ideologico e pratico! e quindi nessuno può accusare youtube e google di diffondere il nazismo e se questo sentimento antiebraico si è diffuso anche in passato(quando non c'era youtube) la colpa è sempre da vedere nelle attività cospirative della banca di Inghilterra che sono la istituzione moderna e massonica che è rappresentata sulla piramide con l'occhio onniveggente(lucifero) che è sul dollaro americano ecco perché è indispensabile separare il popolo ebraico dal FMI. Ma questa è una operazione culturalmente impossibile da fare almeno finché questo satanico FMI non venga definitivamente distrutto e sostituito da Unius REI!

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    [[ La giornata della Memoria ]] certamente tutti noi dobbiamo piangere per le vittime del Nazifascismo come anche per le vittime del comunismo ecc.. e di ogni altra intolleranza sessuale raziale religiosa... come anche noi dobbiamo piangere per le vittime di tutte le false democrazie massoniche del signoraggio bancario che ha portato tanti imprenditori e padri di famiglia a commettere il suicidio perché in tempo di recessione è impossibile poeter pagare un mutuo ipotecario.. questa è la realtà 1. comprare il denaro da Rothschild FMI(signoraggio bancario) è la condizione dello schiavo 2. pagare l'interesse(debito pubblico)(debito privato) è la condizione del servo della gleba! questa è la verità i veri satanisti e nazisti sono i farisei del Talmud cioè il FMI FED BCE che sono il NWO dei Savi anziani di Sion per la distruzione dello stato di Israele e per la riduzione in schiavitù di tutto il genere umano

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    [[ La giornata della Memoria ]] RaiNews24 ‎- Oggi 'Giorno della memoria' l'Italia e il mondo ricordano l'Olocausto tutte le vittime del nazifascismo. Questa tragedia umana non è senza precedenti [[vedi i cudi gli armeni e tutti gli innocenti popoli cristiani che sono stati sterminati da quei satanisti di maomettani]]! ma i veri mandanti della Shoah sono gli ebrei del FMI i criminali internazionali i massoni del signoraggio bancario e dei loro poteri occulti che manipolano non soltanto le economie e la politica ma anche i libri di storia(per cui si parla continuamente di revisionismo storico)! ma se lo staf di youtube facesse una censura ulteriore(a quella che è già fatta attraverso la chiusura di siti e di video) è allora che anche loro sarebbero i razzisti e i nazisti che non rispettano la libertà di parola!

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    rednck13 Daniels Timeline --- After the Resurrection Satan has been bound in the pit for 1000 years(time of Church) through the merits of Jesus Christ is the our rabbi we are all brothers now with only one teacher (Unius REI). Satan will always be linked until the Church is holy! but through modernism Freemasonry evolution naturalism etc... soon the Church will be destroyed in its transcendent function and hence Satan will be released again from its cage underground.. but this his release however is impossible during the time of my life because I am Unius REI! a father to all peoples like Melchisedek and Abram

    JewsxMessiahUniusRei

    JewsxMessiahUniusRei. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].

    2. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB].  when you are standing talking all together it becomes somthing so emotionally intense for me that I prefer to go to bed to sleep! #Pharisees #IMF #Rothschild #Bush (322 we will win aliens abductions the cock in the ass) crabs ruthless killers I will not let you destroy the Human Gender in your already programmed third nuclear world war to hide your false accounting even if you destroy youtube or internet I've already taken possession of the bridge radio satellite at my school and association amateur radio in my city through which I can give orders to all the armies in the world.. therefore it will be best for you that you have returned to all governments of the world (that is to me Unius REI) their monetary sovereignty one that you have stolen through the Masonic conspiracy!
  kingdomofJHWH

  quando voi vi mettete a parlare tutti insieme diventa quacosa di così emotivamente intenso per me che io preferisco andare a letto a dormire! #farisei #FMI #Rothscild #Bush (322 noi vinceremo aliens abductions il cazzo nel culo) piattole spietati assassini io non lascerò voi distruggere il Genere umano nella vostra gia programmata terza guerra mondiale nucleare anche se voi distruggerete youtube o internet io ho già preso possesso del ponte radio satellitare della mia scuola e della associazione radio amatori della mia città attraverso cui io posso darer ordini a tutti gli eserciti del mondo.. quindi sarà meglio per voi che voi restituite a tutti i Governi del mondo (cioè a me Unius REI) la loro sovranità monetaria quella che voi avete rubato attraverso la congiura massonica!
  Lorenzojhwh Mahdì ALLAH

  #FMI #FED ECB #piattola #Rothschild #farisei -- avere ucciso tuo nonno 2000 anni fa Gesù Cristo? non è stata una idea felice! ora voi farisei avete spinto il genere umano sul sentiero dell'estinzione.. e anche voi stessi streghe e satanisti nel profondo buco nero dei vostri gay voi non potete riuscire a vedere nulla del vostro tragico destino... e state qui come tanti salami a vedere se io vi rivelo qualcosa perché tanto Unius REI lui non può mentire! ma proprio non è possibile sopravvivere ad Unius REI teste di cazzo di farisei di merda!
  Lorenzojhwh Kaduri
  [ il governo mondiale di youtube ] disse il TG2 ovviamente è un governo massonico come una società per azioni dove sono presenti tutti i governi e tutte le religioni che ovviamente non parleranno mai con te!
  questo mistafield oggi synnek1 lui può vedere te attraverso le videocamere[il Grande fratello è qui] e può guardare il tuo conto in banca! ma la tua collaborazione con me? è la tua vera polizza la tua vera protezione! perché loro non possono toccare qualcosa che appartiene a me. http//close-youtube-page.blogspot.it/
  Mistafield è il conduttore di youtube! un generale del satanismo internazionale istituzionale oggi è Synnek1 ie 187audiohostem cioè un coordinatore della CIA! perché sono i satanisti che hanno il controllo della tecnologia e delle istituzioni! Iniziando dal controllo che io esercito sul NWO che anche io faccio farte del sistema soltanto perché dall'esterno ho imposto me stesso attraverso i miei carismi cioè il mio ministero politico!
  questi satanisti? loro credono che io potrei ucciderli in modo soprannaturale ma ovviamente questo non è vero! quello che è vero è che a modo mio anche io faccio l'esorcista all'interno di youtube ed in mezzo a tanti satanisti balordi massoni corrotti io sono veramente il loro RE... attraverso la mia fede e se i satanisti hanno il controllo di tutto internet tuttavia loro sono costretti a temermi!
  YouTube
  587378 iscritti
  68921027 visualizzazioni video

  Kiraxic has posted a comment 3 hours ago "Synnek1 is my account." - ANSWER- HAVE DONE THE GENETIC MANIPULATION ON THE KITTEN? has only shown how they can be criminals all IMF Satanists!
  @ my YHWH alleluia losing the monetary sovereignty at a cost of money equal to 270%? equivalent a losing the political sovereignty! said the scientist Prof. Dr. Giacinto Auriti! but this is "high treason" conspiracy (of IMF 666322) of all Masonic groups Bildenberg etc... etc... the synagogue of satan!@my JHWH alleluia -> perdere la sovranità monetaria con un costo del denaro pari al 270%? equivale a perdere la sovranità politica! ha detto lo Scienziato Prof. Dottor Giacinto Auriti! ma questo è alto tradimento; congiura(FMI 666 322) di tutti gruppi massonici Bildenberg ecc.. ecc..
  Lorenzojhwh Kaduri
  fondazione di un Comitato a difesa dei cittadini dell'eurozona. tutte le vittime del FMI-NWO
  Lorenzojhwh Kaduri

  ciao Lorenzo

  scusa il mio prolungato silenzio ma le giornate ahimè durano soltanto 24 ore..

  vorrei pubblicare questo testo. l'autrice è Anna Macrì una collaboratrice del Comitato per il quale lavoro. le ho parlato della possibilità di pubblicare questo suo testo sul tuo blog ed è daccordo. lo puoi firmare a suo nome o se ti semplifica le cose anche con il mio (a lei della firma non interessa. se non ti basta la mia parola ti giro la conversazione che ho avuto con lei sull'argomento). chiedo a te di farlo perchè con il computer proprio non vado daccordo; ho provato ad accedere al blog che mi avevi donato ma non ci sono riuscito..

  grazie ancora per questa opportunità.
  un abbraccio
  leo


  il più grande inganno del diavolo è stato far credere all’umanità che lui non esiste; ecco il signoraggio è più o meno riconducibile a questa massimala più grande truffa monetaria e psicologica a cui tutti noi siamo soggetti. Questa truffa si nasconde e si potenzia dietro una cortina di silenzio e di morte e ha attraversato gli ultimi 300 anni senza lasciar trapelare nulla della propria esistenza. Tecnicamente il signoraggio è il lucro che si genera dal creare moneta. oggi sono le banche centrali a creare monetail signoraggio è il guadagno che chi crea monetaha!mi spiegocreare moneta comporta dei costiovuti alla materia prima alla manodopera e ai servizi necessari di contorno come la distribuzione le tecniche anticontraffazione etc..Il costo maggiore è il materiale di cui è composta la moneta e l’insieme di tutti i vari costi su indicati vanno a determinare il suo VALORE INTRINSECO.La moneta però riporta sulla facciata un numero che indica un altro valore il VALORE NOMINALE (o per l’appunto DI FACCIATA o anche LEGALE). I due valori (intrinseco e nominale) differiscono tra loro e la loro differenza determina quello che si chiama SIGNORAGGIO ossia il guadagno che ha chi ha creato quella moneta.Ovviamente chi crea moneta tende a segnare un valore nominale più alto possibile rispetto al valore intrinsecoaltrimenti ci rimette (signoraggio negativo) come avviene ad esempio nel conio delle monetine da 1 2 5 o 10 centesimi di euro poiché per farle occorre spendere 15 centesimi. Guarda caso il conio di monetine metalliche è riservato allo Stato e non alla BCE..quando un tempo si coniavano monete in oroil valore intrinseco eraovviamentepiù alto.ecco perchè il "signore" che creava moneta imprimeva un valore nominale più alto per poterci guadagnare e permettersi così un “aggio” economico notevole.questo Potente riceveva l’oro (da ricchi commercianti o direttamente da miniere) con la richiesta di convertirlo in moneta sonante e semplicemente metteva la sua effige per GARANTIRE la bontà del pezzo da lui creato (coniato). Era una sorta di garanzia e per questo aveva il suo guadagno. una moneta veniva dichiarata come contenente 10 grammi d'oro mentre in realtà ne venivano impiegati in fase di conio solo 9 grammi (con l'aggiunta di 1 grammo di metallo non nobile). La differenza tra il valore nominale dichiarato (10 grammi) e valore intrinseco effettivo (9 grammi) era il signoraggio (un grammo d’oro per moneta).

   Quando all’oro si è sostituita la carta il discorso è peggiorato (per noi) e il signoraggio è arrivato a quasi il 100%.

   Infatti per stampare una banconota da 5 euro o una da 500 euro bastano 30 centesimi di euro e consideriamo anche che tale banconota non è più legata all’oro (non ha più ‘copertura’ e non è più ‘convertibile’). Questo vuol dire che il Signore moderno ossia chi oggi CREA moneta (ad esempio la BCE in Europa o la Federal Reserve negli USA) ha un potere enorme. Infatti questi organi privati (tutte le Banche Centrali sono private) possono ricattare o comunque influenzare.Basti pensare che la Banca Mondiale (di proprietà della Federal Reserve e della Banca d’Inghilterra a loro volta tutt’e due private e padrone anche del Fondo Monetario Internazionale) nega prestiti a quei Paesi che NON ACCETTANO di privatizzare il settore dell’acqua potabile! E questo è solo un esempio.Chi ha ben capito il meccanismo del signoraggio ora avrà anche compreso che ELIMINARE la banconota è un’azione PEGGIORATIVA in quanto sparisce per le Signore Banche il ‘costo’ e aumenta al 100% il signoraggio sulla moneta elettronica. Inoltre la moneta è sottoposta ad un interesse (ad. es. 3%) che fa lievitare il debito dei Cittadini di un Paese sovrano oltre il valore nominale della moneta stessa! In pratica una moneta (banconota) da 100 euro costa al cittadino 103 euro e al Banchiere solo 30 centesimi. Questo è il signoraggio. Si potrebbe ovviare a tutto ciò in un modo molto semplice basterebbe infatti che lo Stato finalmente Sovrano emettesse moneta senza debito come fa ad esempio con le monete metalliche (naturalmente quelle con valore nominale maggiore del valore intrinseco ad esempio i pezzi da 50 centesimi 1 e 2 euro).Dal momento che la banconota non ha un corrispettivo in oro (le banconote sono convertibili in dollari USA ma dal 1971 il Dollaro USA non è più convertibile in oro) non c’è ragione che ad emetterla sia una entità privata né tanto meno che questa entità abbia un monopolio su tale emissione. Inoltre le spese per servire questo prestito (interesse) sarebbero evitate e lo Stato ovvero tutti noi avrebbe la REALE autonomia di gestione del Paese.

   Sappiamo bene che i politici nostrani sono collusi con ogni interesse immaginabile (banche petrolio armi droga prostituzione ecc..) ma la domanda che dobbiamo porci è molto semplice

  Perché un politico dovrebbe RIFIUTARE la responsabilità di creare denaro per il popolo?

   Perché i banchieri privati internazionali NON LO PERMETTERANNO MAI. i politici sono sponsorizzate dai banchieri e quindi non opereranno mai in un’ottica popolare ma sempre a vantaggio dei loro VERI DATORI di lavoro.

  ECCO PERCHè DOVRà ESSERE IL POPOLO A SOLLEVARSI TUTTO E SCACCIARE A PEDATE TUTTI I POLITICI!!!!rte e ha attraversato gli ultimi 300 anni senza lasciar trapelare nulla della propria esistenza. Tecnicamente il signoraggio è il lucro che si genera dal creare moneta.oggi sono le banche centrali a creare monetail signoraggio è il guadagno che chi crea monetaha!mi spiegocreare moneta comporta dei costiovuti alla materia prima alla manodopera e ai servizi necessari di contorno come la distribuzione le tecniche anticontraffazione etc..Il costo maggiore è il materiale di cui è composta la moneta e l’insieme di tutti i vari costi su indicati vanno a determinare il suo VALORE INTRINSECO.La moneta però riporta sulla facciata un numero che indica un altro valore il VALORE NOMINALE (o per l’appunto DI FACCIATA o anche LEGALE). I due valori (intrinseco e nominale) differiscono tra loro e la loro differenza determina quello che si chiama SIGNORAGGIO ossia il guadagno che ha chi ha creato quella moneta.Ovviamente chi crea moneta tende a segnare un valore nominale più alto possibile rispetto al valore intrinsecoaltrimenti ci rimette (signoraggio negativo) come avviene ad esempio nel conio delle monetine da 1 2 5 o 10 centesimi di euro poiché per farle occorre spendere 15 centesimi. Guarda caso il conio di monetine metalliche è riservato allo Stato e non alla BCE..quando un tempo si coniavano monete in oroil valore intrinseco eraovviamentepiù alto.ecco perchè il "signore" che creava moneta imprimeva un valore nominale più alto per poterci guadagnare e permettersi così un “aggio” economico notevole.questo Potente riceveva l’oro (da ricchi commercianti o direttamente da miniere) con la richiesta di convertirlo in moneta sonante e semplicemente metteva la sua effige per GARANTIRE la bontà del pezzo da lui creato (coniato). Era una sorta di garanzia e per questo aveva il suo guadagno. una moneta veniva dichiarata come contenente 10 grammi d'oro mentre in realtà ne venivano impiegati in fase di conio solo 9 grammi (con l'aggiunta di 1 grammo di metallo non nobile). La differenza tra il valore nominale dichiarato (10 grammi) e valore intrinseco effettivo (9 grammi) era il signoraggio (un grammo d’oro per moneta).
  Quando all’oro si è sostituita la carta il discorso è peggiorato (per noi) e il signoraggio è arrivato a quasi il 100%.
  Infatti per stampare una banconota da 5 euro o una da 500 euro bastano 30 centesimi di euro e consideriamo anche che tale banconota non è più legata all’oro (non ha più ‘copertura’ e non è più ‘convertibile’). Questo vuol dire che il Signore moderno ossia chi oggi CREA moneta (ad esempio la BCE in Europa o la Federal Reserve negli USA) ha un potere enorme. Infatti questi organi privati (tutte le Banche Centrali sono private) possono ricattare o comunque influenzare.Basti pensare che la Banca Mondiale (di proprietà della Federal Reserve e della Banca d’Inghilterra a loro volta tutt’e due private e padrone anche del Fondo Monetario Internazionale) nega prestiti a quei Paesi che NON ACCETTANO di privatizzare il settore dell’acqua potabile! E questo è solo un esempio.Chi ha ben capito il meccanismo del signoraggio ora avrà anche compreso che ELIMINARE la banconota è un’azione PEGGIORATIVA in quanto sparisce per le Signore Banche il ‘costo’ e aumenta al 100% il signoraggio sulla moneta elettronica. Inoltre la moneta è sottoposta ad un interesse (ad. es. 3%) che fa lievitare il debito dei Cittadini di un Paese sovrano oltre il valore nominale della moneta stessa! In pratica una moneta (banconota) da 100 euro costa al cittadino 103 euro e al Banchiere solo 30 centesimi. Questo è il signoraggio. Si potrebbe ovviare a tutto ciò in un modo molto semplice basterebbe infatti che lo Stato finalmente Sovrano emettesse moneta senza debito come fa ad esempio con le monete metalliche (naturalmente quelle con valore nominale maggiore del valore intrinseco ad esempio i pezzi da 50 centesimi 1 e 2 euro).Dal momento che la banconota non ha un corrispettivo in oro (le banconote sono convertibili in dollari USA ma dal 1971 il Dollaro USA non è più convertibile in oro) non c’è ragione che ad emetterla sia una entità privata né tanto meno che questa entità abbia un monopolio su tale emissione. Inoltre le spese per servire questo prestito (interesse) sarebbero evitate e lo Stato ovvero tutti noi avrebbe la REALE autonomia di gestione del Paese.
  Sappiamo bene che i politici nostrani sono collusi con ogni interesse immaginabile (banche petrolio armi droga prostituzione ecc..) ma la domanda che dobbiamo porci è molto semplice

  Perché un politico dovrebbe RIFIUTARE la responsabilità di creare denaro per il popolo?
  perché i banchieri privati internazionali NON LO PERMETTERANNO MAI. i politici sono sponsorizzate dai banchieri e quindi non opereranno mai in un’ottica popolare ma sempre a vantaggio dei loro VERI DATORI di lavoro.

  ECCO PERCHè DOVRà ESSERE IL POPOLO A SOLLEVARSI TUTTO E SCACCIARE A PEDATE TUTTI I POLITICI!!!!

  Lorenzojhwh Kaduri


  vi siete arresi nella vostra lotta mortale contro il signoraggio bancario?
  ovviamente i farisei sono una forza esoterica e satanica e secondo me se volete vedere la vecchiaia? voi avete bisogno non della religione ma di un rapporto personale con Gesù.. attraverso la fantasia/fede voi potete pensare di sedere sul vostro trono nel cuore di Gesù alla destra del Padre JHWH.
  living@live.it

  Nessuno Unius REI


  [tutti i soldi del diavolo l'usura dei farisei Spa Illuminati Anglo-americani la comunione di satana e del debito pubblico di una sovranità monetaria rubata alla Costituzione perché satana sia tutto in tutti... ma questo non è un problema della LEGA ARABA perché loro il diavolo lo hanno già!] L’Unione Europea fornirà il suo sostegno finanziario all’Ucraina se il Paese introdurrà determinate riforme. L’annuncio è stato dato da Jan Tominski rappresentante dell’Unione Europea a Kiev. In un’intervista rilasciata ai giornalisti Tombinski ha dichiarato “L’aiuto finanziario potrebbe arrivare quando nell’economia ucraina verranno attuati dei processi che la renderanno più stabile e forte”. Ed ha aggiunto “Il senso dell’unificazione dell’Ucraina all’Unione Europea non sta nel “comprare” l’Ucraina ma nel renderla migliore”.

  HellxDesPairTruction


  TG 24 #Siria. circa un'ora fa. #Yabroud Appena i gruppi armati a Yabroud hanno sentito che la battaglia di #Al Qalamoun è iniziata e che il Nostro esercito si sta dirigendosi verso di loro si sono dati alla fuga.
  #TG 24 Siria 7 #esercito sequestra 3 camion sopraccarichi di armi e munizioni #Siria Sequestrati 3 camion sopraccarichi di armi e munizioni in periferia est di #Homs #Video [ è la catastrofe per #Califfato #NWO della LEGA #ARABA e per i suoi satanisti #anglo-americani #farisei #Spa #FMI]

  1
  HellxDesPairTruction


  Gli Usa potrebbero partecipare al fianco di coloro che definisce terroristi al conferenza di Ginevra 2.. ma Babilonia FMI-NWO la più grande di tutte le prostitute non ha il problema di sedere allo stesso tavolo con al-Quaida che ha finanziato in Siria e per tutto il mondo!

  lorenzoAllah Mahdì Palestina
  19 ore fa

  @my JHWH -- lo so metterci noi ad uccidere le persone? è quello che noi mai avremmo voluto fare!

  1
  kingIsraelUniusREI
  1 giorno fa

  Bob322 WILL die! his all army 666 will die! is why i am KINGDOM OF JHWH angry... all my enemies must die so heartbreaking and shameful in many tribulations AMEN in Jesus's name is why i am UNIUS REI


  @google 666 youtube CIA Nsa [ satanismo internazionale del nuovo ordine mondiale ] la mia presenza qui era per voi come una garanzia per le vostre vite di merda... è inutile che voi adesso vi mettete in ginocchio [voi mi avete perso per sempre]

  @youtube google Israele -- sorry ma i miei documenti non sono più al sicuro su questo sever quindi io farò il mio lavoro su http//israelnationaltv.myblog.it


  [17]@gay-- io non odio i gay per se stessi cioè perché sono gay.. io li odio insieme a tutti gli altri traditori perché tutti hanno tradito anche tutte le religioni perché loro sono i principali complici del sistema massonico (omertà) per distruggere la civiltà ebraico cristiana.. ma quando sarà distrutta la civiltà ebraico cristiana e vincerà l'Islam poi voi guardere tutti il mondo appesi come salami penzolerete tutti per il collo appesi alle gru.. e per amore del vostro buco del culo? voi non dovevate mai fare di voi stessi i nemici di JHWH ed i complici del signoraggio bancario che i massoni hanno rubato in favore dei farisei Illuminati.. in verità in verità io vi dico "milioni di uomini moriranno di paura prima di morire per altri motivi"!

  UniusRei3

  [16 ]@Benjamin Netanyahu - [ give glory to our YHWH to Him be all the glory and praise! and we're two sinners repent like two servants useless full of gratitude! ] about Egypt which without the alms of Nations then millions of people die of hunger in a week and then spend give 4 million dollars to buy weapons from Russia? and Russia thinks naively like that starved to death in Egypt may pay 4 million dollars to me? and Egypt can not tell I get all the money from Saudi Arabia secretly to participate in the conspiracy to kill 6 million of Israelis... therefore the important thing is that Russia is to be paid.. because Putin who in secret too he belongs to the NWO ( the Masonic system esoteric agenda FED Onu ECB god owl Spa the skirt-grembiule gay like you to betray the kingdom of God ) that is a single agenda aliens abductions with Israel who cares if Israel is destroyed the plot of the Pharisees IMF Spa and its Arab League to be together only one synagogue to Satan? In fact what is important to you is that your Satan may be all in all! JahBulOn 666 be with you brother!

  UniusRei3
  3 giorni fa

  [16]@Benjamin Netanyahu -- [diamo gloria al nostro JHWH a lui sia tutta la gloria e la lode! e noi siamo due peccatori pentiti due servi inutili pieni di riconoscenza!] circa l'Egitto che senza la elemosina della Nazioni milioni di persone morirebbero di fame in una settimana e poi spende 4milioni di dollari per comprare armi dalla Russia? e la Russia pensa ingenuamente come quel morto di fame dell'Egitto potrà pagare 4milioni di dollari a me? e l'Egitto non può dire io ricevo tutti i soldi dalla Arabia Saudita di nascosto per partecipare al complotto per sterminare 6milioni di israeliani... quindi l'importante è che la Russia viene pagata.. perché a Putin che in segreto anche lui appartiene al NWO (del sistema massonico della gonna-gremgiule gay come te per tradire il regno di Dio) cioè una sola agenda aliens abductions con Israele che gliene frega se Israele viene distrutto dal complotto dei farisei FMI Spa e sua Lega Araba per essere tutti insieme una sola sinagoga per satana? infatti quello che per voi è importante è che satana vostro possa essere tutto in tutti! JahBulOn 666 sia con te fratello!

  Unius REI


  [15] I caccia dell'Aeronautica militare d'Israele hanno colpito i lanciarazzi SA-125 forniti in Siria dalla Russia -ANSWER - QUESTI MUSULMANI SONO DEI MANIACI... ASSAD HA UN PIEDE NELLA FOSSA ed invece di difendersi adeguatamente dalla ArabiaSaudita ecc.. E pensa sempre PENSA DI UCCIDERE ISRAELE... COSÌ è ANCHE L'EGITTO la TURCIA HA MANDATO UNA NAVE PIENA DI ARMI PER FARE PRECIPITARE L'EGITTO IN UNA GUERRA CIVILE COME è ora LA SIRIA (per quanto Erdogan merita di entrare in Europa)... EPPURE ANCHE L'EGITTO SI RIEMPIE DI ARMI MENTRE LA SUA GENTE MUORE DI FAME e disoccupazione... CON LO STESSO PENSIERO DI DISTRUGGERE ISRAELE! TUTTA LA LEGA ARAGA? È UNA SOLA GABBIA DI MATTI MANIACI RELiGOSI CRIMINALIi AMICI DELL'ONU PER IL CALIFFATO MONDIALE!

  Unius REI


  [14] [sindacato CISL] buon anno‏ l s 04/11/2013 A d***********@libero.it
  lorenzo scarola 3205708054 quest'anno siamo nel doppio regime sia di registro cartaceo che di registro informatico presso secueb-argo
  1. ma la digitazione informatica dei dati non è una funzione aggiuntiva da retribuire?
  2. un server della scuola (risparmio sull'abbonamento secueb-argo) e una raccolta dati su foglio elettronico oltre ad una efficienza del servizio infatti il server argo non è sempre disponibile per tutti contemporaneamente indisponibilità ADSL ed una economia di gestione non sarebbero una soluzione più razionale?
  distinti saluti

  Unius REI


  [13] [sconfessare il docente di scienze] RE Info filmati‏
  l s 17/10/2013 Foto A *************@alice.it
  Gent.mo
  immagina cosa può significare per un docente di teologia
  pagato dalla scuola massonica dover sconfessare il docente di scienze?
  io sono famoso come un guastafeste soltanto per avere voluto fare il docente di religione
  ovviamente in youtube sono già presenti tutti quei video sulla truffa evoluzionista utilizzata da illuminati per tenere schiavi i goyim
  poiché è il talmud che dice "sono animali dalla forma umana"... e quindi verso di loro non si deve avere la pietà!

  conosce lo scienziato giacinto auriti?
  Unius REI


  [12] l s 23/10/2013. "vero Dio e Vero Uomo" anche per noi i cristificati come per lui? A LORENZOSCAROLA.JHWHINRI@BLOGGER.COM
  "vero Dio e Vero Uomo" anche per noi i cristificati come per lui?
  certo non vogliamo creare dal nulla le galassie o un nostro universo..
  quindi quali sono i limiti per noi di questa natura divina?
  c'è bibliografia?
  è la disputa su questa natura divina che ha portato alcuni gli angeli alla ribellione ed alla perdizione

  Unius REI


  [10] Giacinto Auriti scienziato fondatore università di Teramo ecc..
  ha dimostrato la truffa della Banca di Italia Spa.che non è dell'Italia
  e neanche degli italiani è la più clamorosa violazione costituzionale ai danni del popolo schiavo... infatti il 70% delle nostre tasse serve per pagare l'interesse del nostro stesso denaro costituzionale ma rubato.. da un complotto massonico ormai Nuovo Ordine mondiale cosa c'è di più crudele?
  Un vecchio video vedi [[ "Grillo" "signoraggio bancario" ]]
  aprirebbe le idee... ma toglierebbe il sonno

  Unius REI


  [9] Nazioni LEGA ARABA islamiche fanatizzate con il diritto di vita e di morte sui cristiani autoctoni‏
  l s
  22/10/2013
  A ***.**********@alice.it
  tutto il mondo islamico deriva in modo estremo nell'intolleranza anti-cristiana e nel fondamentalismo ovviamente tutto questo è voluto per creare un attrito sempre maggiore contro Israele e contro l'Occidente..
  tutte notizie che la stampa Occidentale MASONICA il Sistema Bildenberg di Farisei Illuminati del fmi spa continua a minimizzare in modo irresponsabile.
  ma la SHARIA NON COMPORTA LA SOPRAVVIVENZA (PER LE MINORANZE) IN QUELLE 50 NAZIONI ISLAMIZZATE
   CHE UN TEMPO ERANO 50 NAZIONI CRISTIANE..
  PERCHé L'ISLAM CORANICO NON POTREBBE CONTINUARE A SUSSISTERE ALL'INTERNO DEL METODO scientifico STORICO CRISTICO ( a cui noi abbiamo sottomesso la nostra Bibbia)
  di fatto i cristiani declassati allo stato di dhimmi e soggetti al pagamento della jizya oppure di forme si sudditanza esclusione sociale che generano nella popolazioni islamiche fanatizzate il diritto di vita e di morte sui cristiani autoctoni
  Brunei approva sharia la legge islamica
  Tra norme lapidazione per adulterio e amputazione per i ladri... tutte cose felici per l'ONU...
  22 ottobre 0925
  (ANSA) - BANDAR SERI BEGAWAN (BRUNEI) 22 OTT - Il Brunei ha approvato l'istituzione della sharia legge islamica che prevede anche la lapidazione per adulterio. Lo ha annunciato il sultano Hassanal Bolkiah uno degli uomini più ricchi mondo illustrando la promulgazione del nuovo codice penale islamico che entrerà gradualmente in vigore nei prossimi sei mesi. La legge prevede tra l'altro l'amputazione degli arti per i ladrila fustigazione per chi beve alcool o pratica l'aborto e la lapidazione per adulterio.
  lorenzo scarola
  3205708054
  ===========
  [ la sharia è stata trasformata in
  un progetto imperialistico e la Lega Araba ha dato ad essa una
  interpretazione restrittiva massimalista] Quando si fa qualcosa per
  amore? poi non si cerca i proprio interesse! Grande rispetto ed
  amore per i nostri fratelli musulmani laici. Ma è sopravvivenza
  ormai per tutti noi essere contro la barbarie dei wahhabiti
  salafiti islamisti integralisti finanziatori della galassia
  jihadista nel mondo. Infatti anche a Gaza ha dimostrato di essere
  per il Califfato Mondiale della sharia cioè il progetto
  imperialistico islamico che ha permesso ai cristiani sopravvissuti
  alle epurazioni (che non sono dovuti fuggire già sotto Yasser
  Arafat dal 1994) sono stati trasformati in dhimmi schiavi.
  19/10/2013 PAKISTAN – ISLAM
  Pakistan nei libri di testo scolastici è lecito uccidere i
  cristiani
  In un rapporto del Middle East Media Research i libri
  discriminatori sono diffusi in tutte le scuole pubbliche primarie.
  Per legge anche i cristiani sono costretti a studiare su tali
  testi.
  Islamabad (AsiaNews/ Agenzie) - I libri di testo delle
  scuole pakistane pongono l'uccisione dei cristiani come "obiettivo
  formativo" che aiuterebbe gli stessi membri della minoranza a
  cercare il martirio per la fede. È quanto emerge da un rapporto
  pubblicato alla fine di settembre dal Middle East Media Research
  institute (Memri).
  Secondo la ricerca i testi sono diffusi nella
  maggior parte delle scuole pubbliche primarie pakistane e anche i
  cristiani e membri di altre minoranze sono costretti a leggerli e
  studiarli. Gli autori dei libri guidati dai leader religiosi hanno
  modificato il significato del termine "minoranza" che ora
  viene percepito con significato negativo.
  Il problema
  dell'educazione in Pakistan è emerso con forza nel 2011 anno
  dedicato dal governo alla promozione di questa tematica. In un anno
  sono stati pubblicati vari studi da cui è emerso che migliaia
  di studenti non-musulmani sono "costretti" a studiare
  l'islam ed elementi della religione musulmana nel timore di
  discriminazioni. Nel 2012 la Commissione nazionale di Giustizia e
  pace della Chiesa cattolica ha pubblicato un rapporto in cui denuncia
  la legge approvata dal Parlamento del Punjab che rende obbligatorio
  nel piano studi l'apprendimento del Corano.
  In un'intervista
  pubblicata da AsiaNews nel 2011 mons. Lawrence John Saldanha
  arcivescovo emerito di Lahore (Punjab) affermava che il Pakistan è
  divenuto uno stato per "soli musulmani". I non musulmani
  non godono di uguali diritti.

  10/19/2013 PAKISTAN
  – ISLAM. Pakistan school textbooks teach its okay to kill
  Christians
  In a report by the Middle East Media Research
  discriminatory books are widespread in all public primary schools.
  By law Christians are forced to study these texts.
  Islamabad (
  AsiaNews / Agencies) - The text-books of Pakistani schools pose the
  killing of Christians as "goal to be sought" that would
  help the same members of the minority to seek martyrdom for the
  faith. This is shown by a report published in late September by the
  Middle East Media Research ( MEMRI ).
  According to research the
  texts are common in most public primary schools and even Pakistani
  Christians and members of other minorities are forced to read and
  study them. The authors of the books led by the religious leaders
  have changed the meaning of the term "minority" which is
  now perceived with negative meaning.
  The problem of education in
  Pakistan emerged strongly in 2011 the year that the government
  dedicated to the promotion of this issue. In one year several
  studies were published which showed that thousands of non-Muslim
  students are "forced" to study Islam and elements of the
  Muslim religion for fear of discrimination. In 2012 the Catholic
  Church National Commission for Justice and Peace published a report
  denouncing the law passed by the Punjab Parliament that makes
  study of the Koran mandatory.
  In an interview published by
  AsiaNews in 2011 Msgr. Lawrence John Saldanha archbishop emeritus
  of Lahore ( Punjab ) said that Pakistan has become a state for
  "only Muslims." Non-Muslims do not enjoy equal rights.

  Unius REI


  [8] se tu riesci a coinvolgere i media? sarebbe una ottima iniziativa
  lorenzo scarola
  3205708054
  ===========
  [ la sharia è stata trasformata in un progetto imperialistico e la Lega Araba ha dato ad essa una interpretazione restrittiva massimalista] Quando si fa qualcosa per amore? poi non si cerca i proprio interesse! Grande rispetto ed amore per i nostri fratelli musulmani laici. Ma è sopravvivenza ormai per tutti noi essere contro la barbarie dei wahhabiti salafiti islamisti integralisti finanziatori della galassia jihadista nel mondo. Infatti anche a Gaza ha dimostrato di essere per il Califfato Mondiale della sharia cioè il progetto imperialistico islamico che ha permesso ai cristiani sopravvissuti alle epurazioni (che non sono dovuti fuggire già sotto Yasser Arafat dal 1994) sono stati trasformati in dhimmi schiavi.
  19/10/2013 PAKISTAN – ISLAM Pakistan nei libri di testo scolastici è lecito uccidere i cristiani
  In un rapporto del Middle East Media Research i libri discriminatori sono diffusi in tutte le scuole pubbliche primarie. Per legge anche i cristiani sono costretti a studiare su tali testi.
  Islamabad (AsiaNews/ Agenzie) - I libri di testo delle scuole pakistane pongono l'uccisione dei cristiani come "obiettivo formativo" che aiuterebbe gli stessi membri della minoranza a cercare il martirio per la fede. È quanto emerge da un rapporto pubblicato alla fine di settembre dal Middle East Media Research institute (Memri).
  Secondo la ricerca i testi sono diffusi nella maggior parte delle scuole pubbliche primarie pakistane e anche i cristiani e membri di altre minoranze sono costretti a leggerli e studiarli. Gli autori dei libri guidati dai leader religiosi hanno modificato il significato del termine "minoranza" che ora viene percepito con significato negativo.
  Il problema dell'educazione in Pakistan è emerso con forza nel 2011 anno dedicato dal governo alla promozione di questa tematica. In un anno sono stati pubblicati vari studi da cui è emerso che migliaia di studenti non-musulmani sono "costretti" a studiare l'islam ed elementi della religione musulmana nel timore di discriminazioni. Nel 2012 la Commissione nazionale di Giustizia e pace della Chiesa cattolica ha pubblicato un rapporto in cui denuncia la legge approvata dal Parlamento del Punjab che rende obbligatorio nel piano studi l'apprendimento del Corano.
  In un'intervista pubblicata da AsiaNews nel 2011 mons. Lawrence John Saldanha arcivescovo emerito di Lahore (Punjab) affermava che il Pakistan è divenuto uno stato per "soli musulmani". I non musulmani non godono di uguali diritti.

  10/19/2013 PAKISTAN – ISLAM. Pakistan school textbooks teach its okay to kill Christians
  In a report by the Middle East Media Research discriminatory books are widespread in all public primary schools. By law Christians are forced to study these texts.
  Islamabad ( AsiaNews / Agencies) - The text-books of Pakistani schools pose the killing of Christians as "goal to be sought" that would help the same members of the minority to seek martyrdom for the faith. This is shown by a report published in late September by the Middle East Media Research ( MEMRI ).
  According to research the texts are common in most public primary schools and even Pakistani Christians and members of other minorities are forced to read and study them. The authors of the books led by the religious leaders have changed the meaning of the term "minority" which is now perceived with negative meaning.
  The problem of education in Pakistan emerged strongly in 2011 the year that the government dedicated to the promotion of this issue. In one year several studies were published which showed that thousands of non-Muslim students are "forced" to study Islam and elements of the Muslim religion for fear of discrimination. In 2012 the Catholic Church National Commission for Justice and Peace published a report denouncing the law passed by the Punjab Parliament that makes study of the Koran mandatory.
  In an interview published by AsiaNews in 2011 Msgr. Lawrence John Saldanha archbishop emeritus of Lahore ( Punjab ) said that Pakistan has become a state for "only Muslims." Non-Muslims do not enjoy equal rights.

  l s
  18/10/2013
  Giacinto Auriti scienziato fondatore università di Teramo ecc.. ha dimostrato la truffa della Banca di Italia Spa. che non è dell'Italia e neanche degli italiani è la più clamorosa violazione costi

  l s
  17/10/2013
  A ***.*******@alice.it
  Outlook Anteprima file
  Gent.mo
  immagina cosa può significare per un docente di teologia
  pagato dalla scuola massonica
  dover sconfessare il docente di scienze?
  io sono famoso come un guastafeste soltanto per avere voluto fare il docente di religione
  ovviamente in youtube sono già presenti tutti quei video sulla truffa evoluzionista utilizzata da illuminati per tenere schiavi i goyim
  poiché è il talmud che dice "sono animali dalla forma umana"... e quindi verso di loro non si deve avere la pietà!

  conosce lo scienziato giacinto auriti?
  Date Wed 16 Oct 2013 160901 +0200
  From ****.***@alice.it
  To living@live.it
  Subject Info filmati
  G.mo professore come da accordi le invio la lista dei documentari che potrebbero essere utili. Inoltre ne ho un altro con il titolo "I fossili hanno screditato l'evoluzione" dove sembra che l'inizio della vita è solo dovuto a Dio e Cristo. E' interessante. A presto.

  Unius REI


  [7] [[6] [ criminal murderess islamic of many christians martyrs dhimmi slaves without freedom of religion? please answer to my question! ] http//www.youtube.com/user/thecopticmartyrs2‏
  Azioni
  islamexpla​ined Dotcom (islamexplainedcom@yahoo.com)
  Aggiungi ai contatti
  09/11/2013
  A l s
  shut the fu*k up you faggot !
  l s
  06/11/2013
  [as a Muslim has the rights of a video that exposes the irrationality and aberrations of the Islamic religion?] [come un musulmano detiene i diritti di un video che espone le irrazionalità e le a

  Subject Islam with love
  Date Mon 11 Nov 2013 103105 +0100
  Importance Normal
  MIME-Version 1.0
  X-OriginalArrivalTime 11 Nov 2013 093105.0726 (UTC) FILETIME=[BED859E001CEDEC0]

  Re http//www.youtube.com/user/thecopticmartyrs2islamexplained Dotcom (islamexplainedcom@yahoo.com)Aggiungi ai contatti09/11/2013A l sshut the fu*k up you faggot !

  On Wednesday November 6 2013 429 PM l s <living@live.it> wrote[as a Muslim has the rights of a video that exposes the irrationality and aberrations of the Islamic religion?] [come un musulmano detiene i diritti di un video che espone le irrazionalità e le aberrazioni della religione islamica?] [Contronotifica di copyright Se una parte di questa procedura non ti è chiara consulta un legale.] Rappresentante peter maher soliman. Email dell'autore del reclamo islamexplainedcom@yahoo.com Autore del reclamo islamexplainedcom Mohammed was a False Prophet Wafa Sultan ID video Dv8_iew6EuQ Durata834 [Counter Notification of copyright If any part of this procedure you do not understand consult a lawyer.] Representative peter maher soliman. Email the author of the complaint islamexplainedcom@yahoo.com Author of the complaint islamexplainedcom Mohammed was a False Prophet Wafa Sultan ID video Dv8_iew6EuQ Durata8 34


  Date Sat 9 Nov 2013 015136 -0800
  From islamexplainedcom@yahoo.com
  Subject Re http//www.youtube.com/user/thecopticmartyrs2
  To living@live.it

  shut the fu*k up you faggot !


  On Wednesday November 6 2013 429 PM l s <living@live.it> wrote
  [as a Muslim has the rights of a video that exposes the irrationality and aberrations of the Islamic religion?] [come un musulmano detiene i diritti di un video che espone le irrazionalità e le aberrazioni della religione islamica?] [Contronotifica di copyright Se una parte di questa procedura non ti è chiara consulta un legale.] Rappresentante peter maher soliman. Email dell'autore del reclamo islamexplainedcom@yahoo.com Autore del reclamo islamexplainedcom Mohammed was a False Prophet Wafa Sultan ID video Dv8_iew6EuQ Durata834 [Counter Notification of copyright If any part of this procedure you do not understand consult a lawyer.] Representative peter maher soliman. Email the author of the complaint islamexplainedcom@yahoo.com Author of the complaint islamexplainedcom Mohammed was a False Prophet Wafa Sultan ID video Dv8_iew6EuQ Durata8 34

  Unius REI


  [[6] [ criminal murderess islamic of many christians martyrs dhimmi slaves without freedom of religion? please answer to my question! ] http//www.youtube.com/user/thecopticmartyrs2‏
  Azioni
  islamexpla​ined Dotcom (islamexplainedcom@yahoo.com)
  Aggiungi ai contatti
  09/11/2013
  A l s
  shut the fu*k up you faggot !
  l s
  06/11/2013
  [as a Muslim has the rights of a video that exposes the irrationality and aberrations of the Islamic religion?] [come un musulmano detiene i diritti di un video che espone le irrazionalità e le a

  Subject Islam with love
  Date Mon 11 Nov 2013 103105 +0100
  Importance Normal
  MIME-Version 1.0
  X-OriginalArrivalTime 11 Nov 2013 093105.0726 (UTC) FILETIME=[BED859E001CEDEC0]

  Re http//www.youtube.com/user/thecopticmartyrs2islamexplained Dotcom (islamexplainedcom@yahoo.com)Aggiungi ai contatti09/11/2013A l sshut the fu*k up you faggot !

  On Wednesday November 6 2013 429 PM l s <living@live.it> wrote[as a Muslim has the rights of a video that exposes the irrationality and aberrations of the Islamic religion?] [come un musulmano detiene i diritti di un video che espone le irrazionalità e le aberrazioni della religione islamica?] [Contronotifica di copyright Se una parte di questa procedura non ti è chiara consulta un legale.] Rappresentante peter maher soliman. Email dell'autore del reclamo islamexplainedcom@yahoo.com Autore del reclamo islamexplainedcom Mohammed was a False Prophet Wafa Sultan ID video Dv8_iew6EuQ Durata834 [Counter Notification of copyright If any part of this procedure you do not understand consult a lawyer.] Representative peter maher soliman. Email the author of the complaint islamexplainedcom@yahoo.com Author of the complaint islamexplainedcom Mohammed was a False Prophet Wafa Sultan ID video Dv8_iew6EuQ Durata8 34

  LorenzoJHWH Unius REI


  [6] King Saudi Arabia - for me my faith is not something to sell at the market! I believe that faith should be a personal achievement so as to get their lives against to eternal death! but no one that would be a bad man like you can have faith.. you have only a religious belief which is a project of imperialism for satana to destroy the human race... Eih boy but you do not believe you you are already too old for that stuff anyway?

  LorenzoJHWH Unius REI


  [5] king Saudi Arabia -- per me la mia fede non è qualcosa da vendere al mercato! io credo che la fede debba essere una conquista personale per poter strappare la propria vita alla morte eterna!! ma nessuno che possa essere un uomo cattivo come te può avere la fede.. tu hai soltanto una credenza religisa che è un progetto imperialistico per ditruggere il genere umano... Eih ragazzo ma non credi tu di essere già troppo vecchio per queste cose in ogni modo?

  LorenzoJHWH Unius REI


  [4] Benedict XVI @ ---- lorenzojhwh Unius REI The tree of knowledge of good and of evil is forbidden because the human mind being of lower order to actually superhuman and divine ( necessarily would fall into the deception and in an attempt of manage) evil superhuman and to the Divine good. Only the revelation or only in humility in obedience to natural law the moral principle namely the categorical imperative "do good and avoid evil " opens a metaphysic which alone can save humanity and affratellarla be constraints of justice (do evil) and of truth ( do not lie ) ! but the rebellious angels they were also envious that God came down every afternoon in paradise to play with creatures so inferior to their.. increased the jealousy of the angels when God told them that the Christ of God it was an man and that therefore only men and not the angels they could participate at its divine nature !

  [5 ] @ Benedict XVI - that's why God the Father an only YHWH has made ​​his incarnate Word the Word in Jesus of Bethlehem that is the descendant of David.. Why all those who have the courage of pay the terrible price of divinity can become divine like him really in communion with an only HOLY SPIRIT ! But this is the truth was lost an the third of the stars of heaven that is of angels became demons (Revelation ) adarono lost two-thirds of the stars of the earth that is men.. and now all of them lost are waiting for the disintegration (second death Revelation )... However God in his infinite goodness has given to Unius REI the possibility of say its the last word in their favor that is in favor of condemned wretches.. but for the evil that they have done to the Christian martyrs and to many innocent people... I hate them I do not I find it in me today no love for all of them !

  [6 ] @ Benedict XVI - precisely because humans Adam and Eve that is all of us we had to depend on God for the supernatural knowledge of evil and for the divine knowledge of good.. therefore all of us along with Adam and Eve we were taken from an of feeling Jealousy... and we have forced God to to prove we will " up to what point do you love me ? " or "why not share with me your god? " So for love of jealousy of love like Lucifer too all of us all we have betrayed in the Earthly Paradise YHWH personally to be forfeited all of us earthlings our heavenly nature! but instead of be immediately thrown in hell ( as we deserved because of the sudden a jealousy of love) we have had by the mercy of God the possibility of in order to receive the " time additional " in this valley of tears. in these moments land land we can redeem our souls from hell passing through the great tribulation because this world is fallen under the control domination of demons Pharisees Freemasons Communists and Islamic etc...

  [7 ] @ Benedict XVI --- what does this word of God ? [ "Eat freely of all the trees of the garden but not eat from the tree of knowledge of good and of evil for in the day that you eat of it you shall surely die ! " Genesis 2 16-17 " Oh Adam lives and you your partner and this garden and eat plenty and where you want but not you get close to this tree which not have to become the wicked " Sura 2.35. ] And also Adam while esserdo a perfect human creature endowed of a human infused knowledge not was fit in his human mind to immaculate discern all the evil ( the supernatural ) and all the good ( the divine ).. that's why (A) Cain was the carnal man (hell ) (B ) Abel was a spiritual man (6 havens 1. paradise only terrestrial so doctrinal for Muslims witnesses of Jehovah more five heavenly paradises for the saints martyrs etc...) (C) of Jesus Bethlehem divine man.. I have faith in when I took my position on the Throne of YHWH and I paid the price of faith for this choice then I macaws became an divine man 5 years ago.. with a very difficult and painful spiritual asceticism that is more of life 40 years old that is to exit carnal man and overcome the same supernatural spiritual man ! however the divine man could also not be more perfect moral spiritual man because his is specific one of have found its location on the throne of God in the heart of Christ !.. is therefore normal that this faith will improve his Christian life

  LorenzoJHWH Unius REI


  [3] DRAGHI MARIO ha detto "con la Grecia? noi abbiamo sbagliato!".. è bella la onestà di sapere di essere un ASSASSINO sPA ROTHSCHILD 666 FARISEI FMI CHE hanno pianificato la distruzione di Israele e di tutto il genere umano

  humanumgenus


  [2] è vero che io sono un uomo mite ma se qualcuno dei miei ministri angeli si incazza? qualcuno può perdere la sua vita di merda!

  humanumgenus


  [1] nazi IRAN kill dhimmis slaves christians martyrs destroy --- Netanyahu I Won't be Silenced on Israel's Security. PM Netanyahu warns that the deal being made with Iran is a threat to Israel's security reiterates he will never be silent on such matters.
  By Elad Benari 11/11/2013 Prime Minister Binyamin Netanyahu vowed on Sunday that he will always ensure the security of the State of Israel.
  Speaking at the Jewish Federations of North America General Assembly Netanyahu warned once again that the deal being made with Iran was dangerous. He also took a shot at U.S. Secretary of State John Kerry who had hinted in an interview earlier that Netanyahu was not aware of the terms of the proposed deal.
  Netanyahu responded to Kerry by saying “I'm continuously updated in detail.”
  “For decades we have been struggling mightily against a regime that calls for our destruction and it pursues nuclear weapons in order to achieve our destruction” said Netanyahu.
  The West he added “put together a sanctions regime that has brought Iran to its knees crippling sanctions. The purpose of those sanctions was to get Iran to dismantle – dismantle – its nuclear enrichment capabilities which are used for atomic bombs and its heavy water plutonium reactor which is used for atomic bombs.
  “This is what the sanctions are for” said Netanyahu. “They're not for preventing civilian nuclear energy or medical isotopes. I suppose Iran is building those ICBMs in order to launch medical isotopes to the Iranian patients orbiting the Earth. It is to prevent fissile material – that's the material that you put inside an atomic bomb – that's what those sanctions were about. To dismantle the centrifuge installations underground military installations centrifuge halls and the plutonium reactor.
  “Now there's a deal. Why the Iranians came to deal is obvious because the sanctions are biting biting their economy crippling that regime. So they came to the table because they have to. And what is being offered now and I'm continuously updated in detail. I know whereof I speak. What is being proposed now is a deal in which Iran retains all of that capacity. Not one centrifuge is dismantled. Not one.”
  Under the proposed deal warned Netanyahu “Iran gets to keep tons of low enriched uranium and they can take these centrifuges which are not dismantled in the halls underground which are not dismantled – using advanced centrifuges that they've already installed some of them that are not dismantled – and they can rush within a few weeks maybe a couple of months that's all and create at the time of their choosing the fissile material for a bomb.
  “Iran does not give up anything of that. It makes a minor concession that is meaningless in today's technology and in their current capacities. In other words none of the demands of the Security Council resolutions which the P5+1 powers passed are met. None of them! But what is given to them is the beginning of the rollback of sanctions.
  “This means that the sanctions that took years to put in place are beginning to rollback with several billions of dollars of assets that are freed up; the automotive industry contracts that is central to Iran's economy freed up; petrochemical industry freed up; matters that involved gold and even petroleum revenues freed up some” he said.
  This deal Netanyahu said is “a bad deal. It's a dangerous deal because it keeps Iran as a nuclear threshold nation and it may very well bring about a situation where the sanctions are dissolved or collapsed. It's a bad and dangerous deal that deals with the thing that affects our survival. And when it comes to the question of Jewish survival and the survival of the Jewish state I will not be silenced ever. Not on my watch.”

  humanumgenus


  [99] Israele #Lieberman vitale legame con #Usa 12 novembre --> tutto il contrario! vitale è JHWH non i satanisti!

  humanumgenus


  [ 100 ] [[c'è sempre chi si diverte a cancellare i miei articoli e per studiare le mie reazioni ma io sono un uomo mite!!]] su /user/israelnationaltv/discussion e su /user/theyearinreview/discussion.... genocidio di cristiani pianificato da Turchia e Arabia Saudita --- Siria. «Mio figlio poteva morire nella scuola colpita a Damasco. I ribelli vogliono uccidere i cristiani» novembre 12 2013 Leone Grotti. Intervista a Samaan Daoud cristiano di Damasco che ha rischiato di perdere il figlio nella scuola colpita dai colpi di mortaio dei ribelli «Non è più una guerra pro o contro Assad bisogna mandare via gli stranieri dal paese»
  «Oggi nessuno ha mandato i suoi ragazzi nelle scuole cristiane. Anch’io non ho mandato i miei figli ma dobbiamo continuare a vivere la forza della vita è più forte di quella della morte l’amore è più forte dell’odio». Samaan Daoud cristiano di Damasco racconta così a tempi.it la paura della gente dopo che i ribelli hanno sparato ieri colpi di mortaio dalla periferia colpendo tre scuole e due chiese nel quartiere cristiano della capitale uccidendo in tutto nove persone tra cui cinque bambini.
  «MIO FIGLIO POTEVA MORIRE». «Anche mio figlio poteva essere ucciso – continua Samaan – Mia moglie è corsa a prenderlo dopo che insieme ai suoi compagni allo scoppiare dei mortai è scappato nei rifugi con grande paura. E mentre andava a prenderlo è caduto un altro colpo vicino alla scuola delle suore di Lourdes proprio quella che è stata colpita anche un mese fa».
  Anche il figlio più grande di Samaan ha rischiato la vita poco tempo fa «Lui va in un’altra scuola e per tornare a casa deve passare dalla piazza centrale di Bab Touma che si trova nel centro storico. Mentre stava per entrare in piazza è caduto un colpo di mortaio. Ci siamo spaventati moltissimo ma questa volta è andata bene. Non sappiamo però come andrà la prossima».
  La scuola colpita a Damasco dai colpi di mortaio dei ribelli
   «CE L’HANNO CON I CRISTIANI». Ad attaccare scuole e uccidere i bambini sono stati i ribelli che si trovano ad appena un chilometro dal quartiere cristiano di Damasco e da lì sparano per colpire i cristiani. «Ce l’hanno con noi da quando il Papa ha chiamato tutto il mondo alla preghiera e al digiuno. Il primo risultato si è visto a Maloula poi a Sadad dove abbiamo trovato 45 corpi di cristiani uccisi in fosse comuni». Questa continua Samaan «è attualmente una guerra annunciata contro i cristiani. Hollande si è detto preoccupato pochi giorni fa e ha chiesto ai cristiani di venire via dal paese. Io non so se c’è una strategia per svuotare il Medio Oriente della nostra presenza e cancellare così l’identità cristiana ma questo è sbagliato».
  «VIA GLI STRANIERI». Samaan resterà con la sua famiglia a Damasco e riprenderà a mandare i figli a scuola «Loro vogliono che i nostri ragazzi si nascondano ma noi ci teniamo a educarli. La vita deve continuare. I ribelli sparano in una zona pacifica dove non si combatte dove vive gente che non ha nessuna colpa. Ma questa ormai non è più una guerra di chi sta con o contro Assad ci sono 25 mila stranieri che combattono nel nostro paese. La questione non è più la democrazia noi dobbiamo mandare via gli stranieri dalla Siria».
  Leggi di Più Siria. «Mio figlio poteva morire nella scuola colpita» | Tempi.it
  Follow us@Tempi_it on Twitter | tempi.it on Facebook

  Mr Universal Metafisico
  31

  [99] Israele #Lieberman vitale legame con #Usa 12 novembre --> tutto il contrario! vitale è JHWH non i satanisti!

  Mr Universal Metafisico


  [98] la Russia con la sua onestà sta troppo rompendo in cazzo.. quindi è inevitabile che sarà punita dal sistema massonico anglo-americano di tedeschi e francesi satanisti! ]] [[ Datagate USA “non puoi vincere comanda” ]] 12.11.2013 Washington protagonista assoluto del datagate parteciperà alla discussione della risoluzione ONU contro lo spionaggio. E' stato confermato dal Dipartimento di Stato. Il documento che chiede di metter fine allo spionaggio elettronico è stato recentemente presentato alle Nazioni Unite dal Brasile e dalla Germania.
  In Russia credono che sia possibile preparare una risoluzione con cui lavorare. L'ONU può far perdere agli Stati Uniti il vizio di spiare il mondo? Porre fine allo spionaggio elettronico su internet e diffondere il diritto al rispetto della riservatezza e della privacy sono i temi principali della bozza di risoluzione. Insieme con la Germania ed il Brasile altri 10 Paesi si sono detti pronti a diventare coautori del documento Austria Bolivia Indonesia Corea Liechtenstein Perù Uruguay Francia Svizzera ed Ecuador. In seguito anche gli Stati Uniti protagonisti dello scandalo intercettazioni hanno confermato la loro volontà a partecipare alla discussione.
  Naturalmente a questo spettacolo non imbroglia nessuno. Dalle rivelazioni di Edward Snowden da cui è scoppiato lo scandalo risulta che nelle capitali europee si era a conoscenza del programma di spionaggio condotto dalla NSA. Alcuni addirittura collaboravano con l'intelligence USA. Ma ora hanno bisogno di salvare la faccia nota il professore di Scienze Politiche Applicate dell'Università di Finanza Evgenij Vojko
  La Germania ha un ruolo chiave in Europa e nel mondo. Naturalmente questo tipo di attacco all'indipendenza in materia di informazione provoca dispiacere all'élite tedesca. Gli Stati Uniti invadono la posizione solida della Germania il suo ruolo di guida di primo piano lo scandalo scoppiato mina il rispetto del sistema di sicurezza tedesco. Qui il problema non è tanto un danno grave per l'economia o il sistema politico ma piuttosto duro colpo all'immagine del Paese.
  Tra l'altro il fatto che gli Stati Uniti si siano affrettati ad aderire al "movimento contro le spie" non è sorprendente ritiene il membro del Consiglio della Federazione della Russia (il Senato) Ruslan Gattarov
  Per quanto riguarda la risoluzione è significativo che i primi a firmarla siano stati gli Stati Uniti e la Germania. C'è un famoso detto "Non puoi vincere comanda." Vogliono insabbiare il problema emerso grazie a Snowden lo smascheramento dello spionaggio da parte degli Stati Uniti nel mondo intero compresi i suoi alleati come pure dagli alleati sui propri cittadini. Gli europei spiano i propri concittadini e poi trasferiscono le informazioni agli americani. E' una palese violazione della Carta dei Diritti dell'Uomo delle Costituzioni di questi Paesi delle leggi sulla privacy. La risoluzione è un tentativo dell'Europa e degli USA per salvarsi la faccia per mostrare ai propri concittadini di essere contro lo spionaggio.
  Tuttavia la Russia ha già annunciato i suoi piani per prendere parte alla discussione del documento. Secondo l'ambasciatore russo all'ONU Vitaly Churkin l'iniziativa rappresenta gli interessi di Mosca. Ma non è ancora stata presa la decisione su una possibile collaborazione per la stesura della risoluzione. Dopo tutto non è chiaro se ci saranno proposte concrete su come affrontare lo spionaggio elettronico o le ennesime "dichiarazione di intenti".
  Le risoluzioni dell'ONU sono di natura consultiva pertanto non sono obbligatoriamente applicabili. Per quanto riguarda Washington da tempo non solo ha cessato di considerare le raccomandazione delle Nazioni Unite ma anche le norme fondamentali del diritto internazionale. I media tedeschi commentando il datagate notano lo spionaggio sul cancelliere e sugli altri capi di Stato alleati meglio che mai si inserisce nel quadro che si osserva negli Stati Uniti da molto tempo quando si tratta di minacce reali o illusorie per la sicurezza o gli interessi nazionali Washington non riconosce né amici né nemici né morale né legge.