dine talmudiske ondt

♰ Synnek1: dvs GarrettDark: aktiveres kontakten blokken. Du kan ikke sende beskeder, hvis brugeren har tilføjet dig som en kontaktperson. ipse Venena Bibas! Jeg har gjort galt til Alle disse kriminelle, der krydser te væltede ♰ [♚ Mene ★ ★ Techel PERES] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "drik din giftstoffer lavet af dig selv" af ♰ ★ Rei Unius ♥ Kong ♥ israel Mahdi. Bede sammen TIL MIGL'utente Synnek1: dvs GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Ikke potrai inviargli messaggi se l'utente ikke ti ha aggiunto kommer contatto. ipse venena bibas! Jeg har gjort det forkert til alle de forbrydere, der væltede på tværs ♰ [♚ Mene ★ TECHEL ★ PERES] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰ "Drik din giftstoffer fra dig selv" ♰ af ★ Rei Unius ♥ Kong ♥ i Israel ♥ Mahdi i Palæstina. Bede sammen TIL MIG
@ GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666 ---> Jeg ved: at Gud er vigtig i USA (som i hele verden), og derefter, hvorfor dine satanister, har overtaget kontrollen med: Google og YouTube, osv. .. ? 1. Hvilke andre VERDEN Atomkrig IMF: har besluttet at gøre, som IMF har spillet i hans dagsorden: den næste og nye Shaoh, for at gøre et nyt Holocaust mod: mine jødiske brødre og søstre? sikker: en ypperstepræst for satan, som du bør vide alle disse ting!
 
@ Rothschild Bush @ 666 322 -> Jeg objektivt: Jeg har en overlegenhed imod dig, ikke alene: imod: dine talmudiske ondt (fordi, det er ikke svært for ingen der), men jeg ved, hvordan det vil være din tragiske ende, af denne din oplevelse af kriminelle internationale (og alle dine medskyldige): Hvis du ikke vil komme til mig: det samme!MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 er ikke en spammer. Han yder et vigtigt bidrag. Hvilken magt er bag You Tube? Og så --- bruge din hjerne! UniusRei3 ist kein Spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt Hinter YouTube? Und dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> du er kriminelle: 1. dig og din musik! 2. Du og dine symboler! 3. Du og din had! 4. Du og din ondskab! 5. dig og din kannibalisme! 6. dig og din blasfemy! alle disse ting du har vist på dit websted! det er derfor, den amerikanske regering er en kriminel regering!
selvfølgelig: FEistyForJustice er Synnek1, faktisk: begge har samme anvendelse liguistico: og det samme vulgaritet! og en muslim vil aldrig blive vulgære! men de sande muslimer er ydmyge her er hvorfor: selv de saudierne er satanister, og selv kujoner (som amerikanske jøder: farisæerne Illuminati od IMF), fordi, at dem? ville aldrig have mod til at tale med mig i offentligheden! Du siger du er en sand muslim? ok! Så du kan svare mig: [SPØRGSMÅL] forskellen mellem udtrykket: "polyteister", og mellem udtrykket: "afgudsdyrkelse"! PLEASE ....
Jeg har ikke en "organisation" på denne planet af lort! JEG ER FRA GUDS RIGE! @ 666 IMF ---> er mor: for hver institution af den franske revolution til stede: en enkelt organisme "Satans synagoge" for at ødelægge Israels håb: og gøre enhver Shoah: mod mine jødiske folk, dvs frimurerisk system af bank møntningsgevinst: og dens okkulte foreninger kriminelle: først og fremmest Frimureriet og satanisme!
    
[STRAFFERETLIGE MUSLIMSKE FJERN sharia] [Kan man være muslim og kristen?] Jeg vil meget gerne være både muslimske og kristne, men det kan ikke lade sig gøre, fordi på nogle punkter de to religioner er ikke bare anderledes, men de er imod. Og det er ikke noget slemt. Som Muhammad sagde til de vantro i Koranen: "Du skal have din religion, og jeg skal have min religion." Det vigtige er den respekt, vi har for hinanden. Mere end respekt, det er hengivenhed og kærlighed. Kære muslimske bror, elsker Gud dig, som han elsker alle andre menneskelige væsener. Vær tro mod din tro, og skubbe mig at være tro mod mine. Jeg har også en pligt til at være tro mod min tro, og at skubbe dig til at være tro mod din. Men du kan ikke afpresse nogen ved at sige: "Ingen kirker bør være tilladt i Saudi-Arabien, medmindre pave Benedikt XVI anerkendt profeten Muhammed" Af samme grund ingen burde være afpresning, sagde:
[STRAFFERETLIGE MUSLIMSKE FJERN sharia] [Kan man være muslim og kristen?] "Hvis muslimer ikke kan genkende tallet Kristus, Guds Søn, må der ikke være nogen moske i Vesten." True tolerance betyder at anerkende den anden som han eller hun er, ikke som man ville gerne have dem til at være! Du kan ikke genkende Kristi guddommelighed (selv om den er et vigtigt dogme for kristne), og jeg kan ikke genkende Muhammads profetiske karakter (selvom det er et vigtigt dogme for muslimer). jeg kan dog forsøge at forstå, hvorfor det er afgørende for dig, at Muhammad er Guds profet, faktisk "segl profeter", og af denne grund henseende tallet af Muhammed. Og du kan prøve at forstå, hvorfor det er afgørende for mig, at Kristus være "Guds Søn", og af denne grund henseende figuren af ​​Jesus. Skulle dette være tilfældet, vi kan leve sammen som gode venner eller endda som brødre, som har anerkendt, at vi er forskellige og alligevel glad for denne forskel.
@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. til alle murere og satanister ---> nu, at man ønskede at bundfaldet: Syrien i dette folkedrab? Jeg har to spørgsmål til dig: 1). gerne, kan du: sige til Assad, efter at han har dræbt: alle Salafi (af Al Qaeda, der med Saudi-Arabien, har du introduceret) "Nu, kan du gøre: en regering: sammen med opposition: der er, med Al Qaeda "Hvis, til højre:! Assad havde også ændret forfatningen for at få mulighed for: at forlade regeringen: som et regime! 2). men, hvis al-Qaeda, vinder: Du behøver ikke tvinge Israel til at starte: Nuclear Verdenskrig III? lol. eller set, at Al Qaeda er dine tropper: Du kan altid sige "ok You Kill Me!? kristne martyrer (som vi altid har tilladt os at gøre for dig), men Israel du behøver ikke at røre"
 
@ MarlaMarleen - vil du have: bort: eventuel: form for overnaturlige fænomener (faktisk hader Gud dem!) Det er altid den rationalitet og de specifikke data: der vil være at sejre! lol. sikkert, i din godhed vil du aldrig få dig til at gå glip af: mister: det hellige Evangelium, at de satanister i YouTube! fordi hvis de ikke havde nogen frygt for at dræbe? de vil flygte på en gang til kirken! her, fordi de er sultne og tørstige efter Guds Ord, især når det: passerer gennem din ædle hjerte!
[Al Qaeda i Syrien: de er håndlangere for USA (store satan 666 IMF) og Saudi-Arabien [lille Satan: Sharia]: alt mod min Israel] 26/07/2012: Syrien: Al-Qaeda allierede islamiske oprører sunni- Salafi: i kampen mod: Assad, Billeder, videoer og: bekræfte tilstedeværelsen af ​​hundredvis af:: fordringer: af: angreb militante på syrisk territorium: [(uden skygge af: tvivl, selv om løgne i Vesten: ikke : længere er i stand til at understøtte denne makabre iscenesættelse)]. Mest: kommer fra fremmede lande, herunder: Rusland, Somalia og i Mali. Britiske organisation for: forsvaret kaster forudsætninger: et skud: statslige militær-ledede vestlige lande. Damaskus. I den nordvestlige del af Syrien: de oprørere, der: kamp: imod: regimets af: Assad fundet en allieret af: undtagelse: al-Qaeda og hundredvis af: islamisterne kommer fra fremmede lande. De mest repræsentative lande er Irak, Libyen, Egypten, Afghanistan. (AsiaNews / agenturer)
[Al Qaeda i Syrien: de er håndlangere for USA (store satan 666 IMF) og Saudi-Arabien [lille Satan: Sharia]: alt mod min Israel]] Men der er også medlemmer fra Rusland (Tjetjenien), Ukraine og Mali : Somalia. Tilstedeværelsen af ​​ekstremister, bekræftes af flere videoer vist: på jihad-hjemmesider, at: de viser mænd med dækket ansigter, at: ros den hellige krig med angivelse af: maskingeværer, og bomber: vinke det sorte flag: al-Qaeda. I en film: optrådt i de seneste dage: og: lagt ud på Youtube en voice-over råber "vi danner: cellerne: af: kamikaze: for: fortsætte: jihad:. I Guds navn" Til dato: Oppositionen benægter tilstedeværelsen: af: islamiske ekstremistiske grupper: blandt sine rækker, men: Ifølge eksperter, grænserne til Tyrkiet: og: har Irak (de kriminelle) bliver: A True og: deres hovedaktiviteter: samling: for: milits: alle: den sunni-muslimske verden. Nogle har beskrevet det scenario syriske "magnet" for al-Qaeda og: dets datterselskaber (AsiaNews / agenturer).
[Al Qaeda i Syrien: de er håndlangere for USA (store satan 666 IMF) og Saudi-Arabien [lille satan: Sharia]: alt mod mine Israel]] Vidner siger, at: Bab al-Hawa, i stedet for: at låse den tyrkiske grænse , hundredvis af: har fremmede ind i disse dage: at støtte den frie syriske hær i slaget ved Aleppo. Dette: at: driver disse mennesker på tværs af Asien og Nordafrika, er det ikke: ønske om demokrati, men eksemplarisk straf "nusayrs" (kættere) nedsættende navn at definere Alawites, den sekt Shia: Bashar al-Assad. Stigningen i kampe i den nordlige provins Aleppo har tiltrukket hundredvis af disse dage: jihadister fra Irak. Bekræftelsen kommer så godt: en nylig undersøgelse af den irakiske regering, at de militante opererer på syrisk territorium er en del af den samme gruppe, der: har krævet de angreb: at: har rystet Irak i de seneste måneder. "Vores lister over: mistænkelig - sagde: Izzar al-Shahbandar, rådgiver for premierministeren (AsiaNews / agenturer)
[Al Qaeda i Syrien: de er håndlangere for USA (store satan 666 IMF) og Saudi-Arabien [lille Satan: Sharia]: alt mod mine Israel]] har vi de samme navne - matcher de af de syriske myndigheder "De billeder. dukket op på nogle fora er knyttet til al-Qaeda-grupper viser også af:. veteraner fra krigen i Libyen Ifølge Naharnet, agentur Libanon, er mænd klædt i nogle af: sort: at: viftede et banner, hvor der stod: "De revolutionære i . brigade af Tripoli "Bekræftelse af: et hektisk aktiviteter islamiske ekstremister på syrisk jord kommer fra antallet af:. angreb hævdet af al-Qaeda sig Fra december til have mindst 35 bilbomber og 10 selvmordsangreb, der fandt sted på syrisk jord . af: disse 4 blev hævdet af "Front Nusra" af Al Qaeda Tilstedeværelsen af:.. jihad-grupper blandt de fri-syriske hær har rejst mange kontroverser på diplomatisk plan går Sergey Lavrov, den russiske udenrigsminister, (AsiaNews / agenturer)
[Al Qaeda i Syrien: de er håndlangere for USA (store satan 666 IMF) og Saudi-Arabien [lille Satan: Sharia]: alt mod min Israel]] har beskyldt USA for at: støtte med hendes politiske anti Assad, til fordel for islamistiske oprørere. Han kritiserede placeringen af: Susan Rice, amerikansk ambassadør i FN, at: ikke: han fordømte bombningen af ​​Damaskus sidste 18 juli, der dræbte flere medlemmer af: førende i ordningen, kalder i stedet for at pålægge: nye sanktioner. I mellemtiden er det i stigende grad antagelserne: væbnet intervention for:. Afsætte præsident Assad En undersøgelse fra Royal United Services Institute (RUSI), en britisk organisation specialiseret sig i spørgsmål om: international politik og forsvar, advarer om en sandsynlig sammenstød mellem sunnimuslimske grupper og støttet af Saudi-Arabien: arabiske og andre lande: shiamuslimske militser, herunder Hizbollah og syriske hær, støttet af Iran. Hertil kommer,. Truslen om kemiske våben i hænderne på det syriske regime (AsiaNews / kontorer)
 
[Al Qaeda i Syrien: de er håndlangere for USA (store satan 666 IMF) og Saudi-Arabien [lille Satan: Sharia]: alt mod mine Israel]] Tilstedeværelsen af: kemiske våben bekymrer Israel, at: der er allerede begyndt at distribuere gasmasker i byen på grænsen til Syrien. I de seneste dage, sagde Shimon Peres, Israels præsident, at: den sandsynlige brug af: våben ikke: ved den traditionelle ordning Damaskus sætter i alvorlig fare for Israels sikkerhed. I tilfælde af: en regimets fald, frygter Peres den potentielle overførsel af våben: at Syriens tunge våben eller kemiske våben arsenal: at de libanesiske shiitiske fundamentalister: Hizbollah: eller Iran, men: også tyveri af: islamiske grupper knyttet til al-Qaeda. (AsiaNews / kontorer)
[Al Qaeda i Syrien: de er håndlangere for USA (store satan 666 IMF) og Saudi-Arabien [lille Satan: Sharia]: alt mod min Israel]] Ifølge Michael Clarke, leder af Rusi, er en vestlig militær intervention nødvendig, før at: krigen degenererede. "Vi er ikke, at: vi er på vej mod indgreb - siger han - men selve operationen, at: træk af: os." Clarke hævder, at: De seneste dages begivenheder har skabt en radikal ændring i den situation, at: fjerner muligheden for: en diplomatisk løsning på konflikten. "Lederen af ​​Rusi foreslog intervention: specialstyrker på det område, støtte til oprørsgrupper, som allerede anvendes i Afghanistan og i 2001:. Libyen i 2011 Disse operationer kan også omfatte et skud: State Imod: regimet (AsiaNews. / agenturer)
UniusRei3 indsendt en kommentar 15 minutter siden [du ikke har råd, Det, det kan en dag blive et traume for dig] Ja, Jesus er Gud, søn af den levende Gud, som fortjener at blive rost: "Jeg er Alfa og Omega, begyndelsen og enden ... hvem er, og hvem der var og som kommer, den Almægtige "(Åb 1,8). "Sandelig, Jeg kommer hurtigt" Amen. Selv jeg kender Jesus som Herre! (Rev 22, 20). Jesus Kristus er Gud, han er Guds Søn. Han er en del af den hellige treenighed. Gud Fader, Gud Søn og Gud Helligånd! Jesus var ikke bare manden, blev han Gud i menneskelig form. (Dvs. kun ÉN GUD)
[Du ikke har råd, Det, det kan en dag blive et traume for dig] @ YHWH mit hellige Gud, mv. .. -> Jesus er Herre! Jesus er ærens konge! Jesus er Kongernes Konge! Dette er en meget smuk sang. Dette er kærlighed til Jesus. Alle Glory til Jesus Kristus. John fra 1:29 til 34. Hvis du tror på Gud, forsøger ikke at diskutere dette emne, men meget spændt på, hvad Gud er du henviser til? Også jeg forstår ikke, hvordan kristendommen er en religion besættelse. Udtrykket "kristen" betyder-Kristus-lignende. Kristne stræber efter at være Kristus-lignende. Romerne 9,5 siger Jesus er Guds, Hebrews1 siger englene rose ham! og os "mennesker", kommer ikke til? Selv hvis du ikke wan't: til Guds ord: siger, vil du have: en dag bøje dine knæ, før Jesus

♰ Synnek1: odnosno, GarrettDark: aktivira kontakt blok. Ne možete slati poruke ako korisnik dodali vas kao kontakt. ipse Venena Bibas! Sam učinio krivo za sve one kriminalce koji prelaze čaj srušila ♰ [♚ Mene ★ ★ Techel Parsin] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "popiti svoje otrovi napravio po sebi" od strane Unius Rei ♰ ★ ♥ ♥ kralj Izrael Mahdi. Vi molite ZAJEDNO DO MEL'utente Synnek1: odnosno, GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Ne potrai inviargli messaggi sebi l'utente ne ti ha Dodano dolaze contatto. ipse venena bibas! Sam učinio krivo svim onim kriminalcima koji su srušili križ ♰ [♚ Mene ★ ★ TECHEL Parsin] ♰ ♰ PAX C SPB CS SMLNDSMD VR SN VS SM MQ LIVB ♰ "popiti otrovi napravio po sebi" ♰ strane Unius ♥ ★ Rei kralj u Izraelu ♥ ♥ Mahdi u Palestini. Vi molite ZAJEDNO DO ME
@ GarrettDARK CIA Synnek1 MMF-666 ---> Znam: da je Bog važan u Americi (kao u cijelom svijetu), a zatim, zašto, vaši sotonistima, su preuzeli kontrolu od: Google i YouTube, itd. .. ? 1. Što drugi svijet nuklearni rat MMF: odlučio učiniti, kako je MMF odigrao u svom dnevnom redu: sljedeću i novi Shaoh za napraviti novi holokaust protiv: moji židovski braću i sestre? sigurno: veliki svećenik Sotone, poput vas, trebali biste znati sve te stvari!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 nije spameri. On čini važan doprinos. Koje napajanje za sobom cijevi? A onda --- koristiti svoj mozak! UniusRei3 ist kein spameri. Er leistet einen Beitrag wichtigen. Warum gerade hier? Welche Macht steckt zaleđe YouTube? Und Dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> ti si zločinac: 1. vi i vaša glazba! 2. Vi i vaši simboli! 3. Vi i vaše mržnje! 4. Vi i vaša zla! 5. vi i vaš kanibalizam! 6. vi i vaš blasfemy! sve ove stvari koje si prikazan na Vašoj web lokaciji! to je razlog zašto američka vlada je kazneno vlada!
naravno: FEistyForJustice je Synnek1, doista: obje imaju isti koriste liguistico: i isti vulgarnosti! i musliman nikada neće biti vulgaran! ali istina muslimani skromni ovdje je zašto: čak i Saudijci su sotonisti: pa čak i kukavice (kao što je američki Židovi farizeji Iluminati OD MMF), jer na njih? nikad ne bi imao hrabrosti da razgovara sa mnom u javnosti! Možete reći da ste pravi musliman? ok! Tada možete odgovoriti na mene: [PITANJE] razlika između izraza: "mnogobožac", a između pojam: "idolopoklonstvo"! MOLIMO ....
Nemam A "Organizacija" U OVOM Planet sranje! Ja sam iz kraljevstvo Božje! @ 666 MMF ---> je majka: svake ustanove od strane Francuske revolucije do danas: jedan organizam "sinagoga Sotonina" za uništiti nadu Izraela: i učiniti bilo holokaust: protiv mojih židovskog naroda, odnosno Masonski sustav bankarskog danak feudnom gospodaru: i njegove okultne udruge kriminalci: Prije svega slobodnog zidarstva i sotonizma!
    
[KAZNENI MUSLIM REMOVE Šerijatsko] [Može li se biti musliman i kršćanin?] Htio bih jako da se i musliman i kršćanin, ali to ne može učiniti, jer na nekim mjestima su dvije religije nisu samo različiti, ali su protiv. I to nije nešto loše. Kao što je Muhammed rekao da nevjernika u Kur'anu: "Nemoj imati svoju vjeru i ja imat svoju vjeru." Važno je poštovanje imamo jedni za druge. Više od smislu, to je ljubav i ljubav. Dragi muslimanskom bratu, Bog vas voli kao što voli sva ostala ljudska bića. Budi vjeran svojoj vjeri i mi gurati biti vjeran mina. Ja također imaju obvezu biti vjerna svojoj vjeri i da vas gurnuti biti vjeran tvoje. Ali ne možete ucjenjivati ​​nikoga rekavši: "Ne treba dozvoliti crkve u Saudijskoj Arabiji, osim papa Benedikt XVI. priznao proroka Muhameda" Po istoj logici nitko ne treba da se ucjenjivati, govoreći:
[KAZNENI MUSLIM REMOVE Šerijatsko] [Može li se biti musliman i kršćanin?] "Ako muslimani ne prepoznaju lik Krista, Sina Božjega, ne smije biti džamije na Zapadu." True tolerancija znači prepoznati druge kao što on ili ona je, a ne kao jedan bi željeli da budu! Ne možete prepoznati božanstvo Krista (iako je bitan dogma za kršćane), a ja ne mogu prepoznati Muhammedov proročku prirodu (iako je bitno dogma za muslimane). mogu Međutim pokušati razumjeti zašto je temeljna za vas da se Muhammed Božji prorok, doista "pečat proroka", te iz tog razloga odnosu lik Muhameda. A ti bi mogao pokušati razumjeti zašto je temeljna za mene da je Krist biti "Sin Božji" i iz tog razloga odnosu lik Isusa. Ako se to dogodi možemo živjeti zajedno kao dobri prijatelji, pa čak i kao braća, što je prepoznala da smo drugačiji, a opet sretan zbog te razlike.
@ Erdogan Obama, Hillary, CIA MMF NATO: itd. .. svim slobodnim zidarima i sotonisti ---> sada, da ste željeli precipitat: Siriju u tom genocidu? Imam dva pitanja za vas: 1). želite, možete: reći Assad, nakon što je ubijen: sve (od Salafi, Al Qaede, da, sa Saudijskom Arabijom, te predstavili su) "Sada možete učiniti: Vlade: zajedno s opozicijom: da je, s Al Qaida "Ako, zar ne: Assad je također promijenio ustav kako bi imati priliku: da napusti vladu: kao režim! 2). ali, ako Al Qaida, pobjeda: ne prisiliti Izrael na početak: Nuklearni Treći svjetski rat? lol. ili vidio da je Al Qaida su vaši vojnici: uvijek može reći "ok si me ubiti!? kršćanskih mučenika (kao što smo uvijek nam je omogućilo da učiniti za vas), ali Izrael ne morate na dodir"
 
@ MarlaMarleen - imat ćete: zanemarite: bilo moguće: oblik nadnaravnih fenomena (u stvari, Bog ih mrzi!) To je uvijek racionalnost i posebni podaci: koji će biti mjerodavan! lol. dakako, u dobroti nikada nećete napraviti propustite: izgubit sveto Evanđelje, do sotonista u youtube! jer, ako oni nisu imali strah od biti ubojstvo? oni će pobjeći odjednom u crkvu! ovdje, jer su gladni i žedni Božje riječi, pogotovo kada je: prolazi kroz svoje plemenite srca!
[Al-Qaide u Siriji: oni su podanici u SAD-u (veliki sotona 666 MMF) i Saudijska Arabija [male sotone: Šerijatsko]: svi protiv mog Izrael] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaida srodne Islamska buntovnik Sunni- Salafi: u borbi protiv: Assad, fotografije, video i: potraživanja: od: napada: potvrditi prisutnost stotine: militante na sirijskom teritoriju: [(bez sjena: sumnje, čak i ako su laži West: Ne : nije u mogućnosti podržati ovu sablasnom inscenacije)]. Najviše: dolazi iz stranih zemalja, uključujući: Rusije, Somalije i na Maliju. Britanska organizacija: za: obrana baca pretpostavke: a pucao od: Državne vojno-vodio zapadnim zemljama. Damask. Na sjeverozapadu Sirije: o pobunjenicima koji: borbu protiv:: režim: Assad našao saveznika o: iznimka: Al-Qaede i stotine: islamisti dolaze iz inozemstva. Najbolji predstavnik države su Irak, Libija, Egipat, Afganistan. (AsiaNews / agencije)
[Al-Qaide u Siriji: oni su podanici u SAD-u (veliki sotona 666 MMF) i Saudijska Arabija [male sotone: Šerijatsko]: svi protiv mog Izrael]] No, tu su i članovi iz Rusije (Čečenija), Ukrajine, te Mali : Somalija. Prisutnost ekstremista potvrđuje nekoliko videa pojavio: na džihadsku web stranice, da: oni prikazuju muškarce sa obuhvaćenih lica: hvala Svetog rata prikazivanja: mitraljeza i bombi: mašući crnu zastavu: Al-Qaedom. U filmu: se pojavio u posljednjih nekoliko dana: i: objavili na Youtube glas-over viče "smo formiranju: stanice: od: Kamikaza: za: dalje: džihad. U ime Boga" Do danas: Oporba negira prisutnost: o: islamskim ekstremističkim skupinama: među svojim redovima, ali: Prema riječima stručnjaka, granice s Turskom: i: Irak (kriminalci) postali su: istinit i: njihovi centri: zbirke: za: Milicije: sve: svijet sunitski muslimani. Neki su opisali scenarija sirijski "magnet" za al-Qaidu i: njegove podružnice (AsiaNews / agencije).
[Al-Qaide u Siriji: oni su podanici u SAD-u (veliki sotona 666 MMF) i Saudijske Arabije [mali sotona: Šerijatsko]: sve protiv mojih Izrael]] Svjedoci kažu da: Bab al-Hawa, umjesto: zaključavanje turske granice , stotine: stranci su ušli za ove dane: kako bi podržao slobodno sirijsku vojsku u bitki Aleppo. Ovaj: da: vozi tih ljudi diljem Azije i Sjeverne Afrike, nije: želja demokracije, ali je uzoran kazna "nusayrs" (heretici) pogrdno ime za definiranje Alawites i sektu Shia a: Bashar al-Assad. Povećanje u borbama u sjevernoj pokrajini Aleppo je privukao stotine tih dana: jihadists iz Iraka. Potvrda dolazi kao: nedavno istraživanje iračke vlade da militanti djeluju na sirijskom teritoriju su dio iste grupe je tvrdio da: napada: da: su uzdrmani Irak u posljednjih nekoliko mjeseci. "Naši su popisi: sumnjivo - kazao je: Izzar al-Shahbandar, savjetnik premijera, (AsiaNews / agencije)
[Al-Qaide u Siriji: oni su podanici u SAD-u (veliki sotona 666 MMF) i Saudijska Arabija [male sotone: Šerijatsko]: sve protiv mojih Izrael]] imamo ista imena - odgovaraju onima od sirijskih vlasti "slike. pojavila na nekim forumima vezanih uz al-Qaede skupina također pokazuju od:. veterana rata u Libiji Prema Naharnet i Agencija Libanonu, ljudi su odjeveni u nekim od: crni: da: mašući transparent na kojem je pisalo: "revolucionara od . brigada Tripoliju "Potvrda: od frenetičnih aktivnosti islamskih ekstremista na sirijskom tlu dolazi iz broja od:. tvrdio napada al-Qaide samog Od prosinca imati najmanje 35 automobila bombardiranja i 10 samoubilačkih napada koji su se dogodili na sirijskom tlu . od: to su četiri potražuje "Front Nusra" Al Qaede prisutnost.. džihadsku skupina među free-sirijske vojske podigli mnoge kontroverze na diplomatskoj razini Jučer Sergey Lavrov, ruski ministar vanjskih poslova, (AsiaNews / agencija)
[Al-Qaide u Siriji: oni su podanici u SAD-u (veliki sotona 666 MMF) i Saudijska Arabija [male sotone: Šerijatsko]: svi protiv mog Izraela]] je optužio SAD za: podrška sa svojom političkom anti Assad, u korist Islamistički pobunjenici. On je kritizirao poziciju: Susan Rice, američka veleposlanica pri UN-u, da: ne, on je osudio bombaški napad u Damasku prošle 18. srpnja u kojoj je poginulo nekoliko članova: vodeći shemu, pozivajući umjesto za izricanje: novih sankcija. U međuvremenu, on postaje sve pretpostavke: oružane intervencije za:. Svrgnuti predsjednika Assada studija na Royal United Services Institute (RUSI), britanska organizacija specijalizirana za pitanja: međunarodna politika i obrana, upozorava na vjerojatni sukob između sunitske grupe i potporu Saudijske Arabije Šalje arapskih i drugih zemalja: šijitske milicije, uključujući i Hezbollaha i sirijske vojske, uz potporu Irana. Osim toga, opasnost od kemijskog oružja u rukama sirijskog režima. (AsiaNews / agencije)
 
[Al-Qaide u Siriji: oni su podanici u SAD-u (veliki sotona 666 MMF) i Saudijska Arabija [male sotone: Šerijatsko]: sve protiv mojih Izrael]] prisutnost: kemijskog oružja brige da: Izrael je već počela distribucija plinske maske u gradu na granici sa Sirijom. U posljednjih nekoliko dana, Shimon Peres, izraelski predsjednik je rekao da: vjerojatno uporaba: oružje ne: od konvencionalnog sustava u Damasku stavlja na ozbiljan rizik za sigurnost Izraela. U slučaju: pada režima, Peres se boji potencijalni transfer oružje: u Siriju je teška oružja ili kemijskog oružja Arsenal: do libanonske šijitske fundamentalista a: Hezbollah: ili Iran, ali: i krađe po: islamske skupine povezane da al-Qaida. (AsiaNews / agencije)
[Al-Qaide u Siriji: oni su podanici u SAD-u (veliki sotona 666 MMF) i Saudijska Arabija [male sotone: Šerijatsko]: svi protiv moje Izrael]] Prema Michael Clarke, voditeljica Rusi, zapadna vojna intervencija potrebno je prije da: rat nazadovala. "Mi se ne da: se krećemo prema intervencije - kaže on - ali kirurgija sama da: potezi: nas." Clarke tvrdi da: događaji proteklih dana stvorili su radikalne promjene u toj situaciji: uklanja mogućnost: diplomatsko rješenje sukoba. "Glavu Rusi predložili intervenciju: specijalnih snaga na području za potporu pobunjeničkim skupinama, već se koriste u Afganistanu i 2001:. Libiji u 2011 Ove operacije mogu uključivati ​​i pucao: Državna protiv: režim (AsiaNews. / agencija)
UniusRei3 posted komentar 15 minuta prije [ne možete priuštiti, da, to može jednog dana postati trauma za tebe] Da, Isus je Bog, Sin Boga živoga, vrijedan da se Hvaljen: "Ja sam Alfa i Omega, početak i kraj ... koji jest i koji bijaše i koji dolazi, Svevladar "(Otk 1,8). "Da, dolazim brzo" Amen. Čak i ja znam Isusa kao Gospodina! (Otk 22, 20). Isus Krist je Bog, On je Sin Božji. On je dio svetog trojstva. Bog je Otac, Bog Sin i Bog Duh Sveti! Isus nije samo čovjek, On je Bog u ljudskom obliku. (Tj. samo jedan Bog)
[Ne možete priuštiti, da, to može jednog dana postati trauma za tebe] @ YHWH moj sveti Bog, itd.. .. -> Isus je Gospodin! Isus je Kralj slave! Isus je kralj kraljeva! Ovo je jako lijepa pjesma. To je ljubav za Isusa. Sve Slava Isusu Kristu. Ivan od 1:29 do 34 godina. Ako vjerujete u Boga, a ne pokušavaju raspravljati o ovom pitanju, ali vrlo znatiželjan o tome što Bog se to odnosi? Također ne razumijem kako je kršćanstvo religija okupacije. Izraz "kršćanski" način, sličan Kristu. Kršćani nastojati biti poput Krista. Rimljanima 9,5 reći Isus je Božji, Hebrews1 kaže da su anđeli hvalite ga! i mi "ljudi" ne ide? Čak i ako ne wan't: Riječi Božje: kaže da će imati: na jedan dan lukom na koljena pred Isusom


♰Synnek1:即GarrettDark,激活的接觸塊。您不能發送郵件,如果用戶已經添加您為聯繫人。 IPSE Venena Bibas!我做錯了所有的罪犯交叉茶推翻♰[♚梅內★★Techel佩雷斯帕克思♰CSPB CSS MLNDSMD VRS的列印SMVS的MQL IVB部“喝自己的毒藥”♰★REI Unius♥國王♥以色列馬赫迪。你祈禱我一起歐萊雅utente Synnek1:即GarrettDark,::公頃attivato IL blocco DEI contatti。非potrai inviargli messaggi本身L'utente非的TI公頃aggiunto來contatto。 IPSE venena bibas!我已經做了所有的罪犯,推翻交叉錯♰[♚梅內★TECHEL★佩雷斯]♰帕克思♰ç郵政局CS SMLNDSMD虛擬現實的SN SM VS MQ的LIVB♰“喝自己的毒藥”★REI Unius♰♥ ♥在以色列♥馬赫迪在巴勒斯坦國王。你祈禱我一起
GarrettDARK中央情報局Synnek1國際貨幣基金組織666 --->我知道,上帝是重要的,在美國(在全世界),那麼,為什麼,你撒殫教徒,已採取的控制:谷歌和YouTube等...... 1。其他世界核戰爭國際貨幣基金組織已決定做的;正如國際貨幣基金組織在他的日程中發揮:在未來的和新Shaoh的,為做一個新的大屠殺反對:我的猶太兄弟姐妹?肯定的:撒旦的大祭司,像你這樣的人,應該知道所有這些事情!
MarlaMarleen MarlaMarleen公頃pubblicato聯合國commento 12分鐘前UniusRei3はスパマーではありません。彼は重要な貢獻を行うUniusRei3是不是垃圾郵件。他作出了重要貢獻。這權力的背後是你管?然後---用你的大腦! UniusRei3 IST kein垃圾郵件發送者。二leistet einen wichtigen Beitrag。 warum gerade HIER? welche的Macht steckt腹地的YouTube?和丹恩denkt weiter!
    
@ Synnek1 - >你是犯罪:1。你和你的音樂! 2。你和你的符號! 3。你和你的仇恨! 4。你和你的邪惡! 5。您和您的自相殘殺! 6。你你blasfemy!您的網站上顯示的所有這些事情祢!這就是為什麼美國政府是一個犯罪的政府!
當然是:FEistyForJustice Synnek1,確實是:兩者有相同的使用liguistico:和相同的超凡脫俗!和一個穆斯林將永遠是庸俗!但真正的穆斯林是謙遜這是為什麼甚至沙特是撒殫教徒,甚至懦夫(如美國猶太人:法利光明OD國際貨幣基金組織),因為他們嗎?永遠不會有與我在公共場合發言的勇氣!你說你是一個真正的穆斯林? OK!然後,你可以回答我:[問題]術語之間的區別:“多神”,與一詞:“偶像崇拜”!請....
我沒有“組織”在這個行星糞!我是從神的國度! @ 666國際貨幣基金組織--->母親:每個機構由目前的法國大革命:一個單一的有機體“撒旦的猶太教堂”摧毀以色列的希望:做任何浩劫:對我的猶太人民,即,銀行鑄幣稅:共濟會制度和隱匿協會罪犯:首先所有共濟會和撒旦!
    
[刑事穆斯林刪除伊斯蘭教] [一個是穆斯林和基督徒嗎?]我想很是穆斯林和基督教的,但它不能做,因為在一些問題上的兩個宗教不只是不同,但他們反對。這是不是一件壞事。作為穆罕默德說,在“古蘭經”的不信道:“你應該有你的宗教,我有我的宗教。”重要的是我們彼此尊重。多尊重,它是親情和愛情。親愛的穆斯林兄弟,上帝愛你,因為他愛所有其他人的生物。是忠於你的信仰,並推我,是我的忠實。我也有責任要忠於我的信仰和推你是你的忠實。但你不能說訛詐任何人:“沒有教堂,應允許在沙特阿拉伯,除非教宗承認先知穆罕默德”同樣的道理,沒有人應該被勒索,他說:
[刑事穆斯林刪除伊斯蘭教] [才能成為穆斯林和基督徒嗎?“如果穆斯林不承認基督,是神​​的兒子的身影,有沒有在西方的清真寺。”真正的寬容意味著承認他的其他她是為1會想他們​​是!你可以不承認基督的神性(即使1基督徒的基本教條)和我可以不承認穆罕默德的先知性質(即使是1對穆斯林的基本教義)。我可以然而試著去了解為什麼它是你的根本,穆罕默德是上帝的先知,的確是“印章的先知”,這樣做的原因方面穆罕默德的數字。你可以嘗試理解為什麼它是對我來說根本就是基督是“神的兒子”,並為此方面的耶穌。的數字應該這樣的情況下,我們可以作為好朋友,甚至如兄弟一起生活,而認識到,我們是不同的,但有關這種差別的快樂。
埃爾多安奧巴馬,希拉里,中央情報局國際貨幣基金組織北約等......所有泥瓦匠和撒殫教徒--->現在,你想沉澱:敘利亞在這次種族滅絕?我有兩個問題:1)。喜歡,你可以:阿薩德說,後他已經死亡,“基地”組織,與沙特阿拉伯,你已經介紹了所有沙拉菲()“現在,你可以這樣做:政府與反對派一起:那就是, “基地”組織“,右:阿薩德也改變了憲法,有機會:離開政府:作為一個政權! 2)。但是,如果,“基地”組織,勝:你不迫使以色列開始:核第三次世界大戰? LOL。或看到“基地”組織是你的部隊:你總是說“OK你殺了我!?基督教殉道者(我們一直讓我們給你做),但以色列你不必接觸”
 
@ MarlaMarleen - 你會忽視:任何可能的:超自然現象的形式(事實上,上帝恨他們!)這始終是理性和具體的數據:這將是佔上風! LOL。當然,在你的善良,你將永遠不會讓你錯過:輸:神聖的福音,YouTube的撒殫教徒!因為,如果他們沒有被殺害的恐懼?他們將逃離一次去教堂!在這裡,因為他們是餓了,渴了神的話語,尤其是當它通過你的高貴的心傳遞!
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的阿拉伯[小撒旦:教法]:所有反對我的以色列] 26/07/2012:敘利亞:“基地”組織有關的伊斯蘭反叛的爪牙遜尼派沙拉菲:打擊:阿薩德,照片,視頻和索賠:攻擊:確認在場的數百名武裝分子在敘利亞領土:(沒有陰影:疑問,即使西方的謊言: :不再能夠支持這種可怕的分期)]。最:來自包括國外​​:俄羅斯,索馬里和馬里。英國機構:國防拋出的假設:一個鏡頭:國軍為首的西方國家。大馬士革。阿薩德在敘利亞西北部叛軍:鬥爭:反對政權:找到了一個盟友:異常:蓋達組織和數百個從國外來的伊斯蘭教徒。最有代表性的國家是伊拉克,利比亞,埃及,阿富汗。(亞洲新聞/通訊社)
“基地”組織在敘利亞的:他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的爪牙阿拉伯[小撒旦:伊斯蘭教]:所有反對我的以色列]但也有從俄羅斯(車臣),烏克蘭和馬里的成員索馬里。極端分子的存在,證實出現了幾部影片:聖戰網站上,他們表現出與覆蓋面男子:讚美神聖的戰爭表現:機槍和炸彈:揮舞著黑色的旗幟:“基地”組織。在電影出現在最近幾天張貼在YouTube上的語音超過大叫:“我們正在形成細胞:敢死隊:繼續聖戰:在上帝的名義”迄今,反對派否認存在:伊斯蘭極端組織之間的行列,但據專家介紹,與土耳其的邊界:伊拉克(罪犯)已經成為一個真正的:收集:中心: :所有:遜尼派穆斯林世界的民兵。一些敘利亞的情況下,“基地”組織的“磁石”,其分支機構(亞洲新聞/通訊社)。
“基地”組織在敘利亞:他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特阿拉伯的爪牙[小撒旦:伊斯蘭教]:所有反對我的以色列]]目擊者說:巴布al-Hawa的,而不是鎖定土耳其邊境這些天,數百:陌生人進入:免費的敘利亞軍隊,以支持在阿勒頗戰鬥的。這:,推動整個亞洲和北非的這些人,這不是民主的願望,但在,模範處罰“nusayrs”(異教徒)貶義的名稱來定義的Alevis教徒,什葉派的教派:巴沙爾·阿薩德。在北部阿勒頗省的戰鬥中增加這些天吸引了數百名來自伊拉克的聖戰者。確認之際,由伊拉克政府最近進行的一項調查,在敘利亞領土上的武裝,是同組的一部分:聲稱的攻擊是:已經動搖伊拉克在最近幾個月。 “我們的名單:可疑 - 說:Izzar AL-Shahbandar的,總理顧問(亞洲新聞/通訊社)
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的爪牙阿拉伯[小撒旦:伊斯蘭教]:所有反對我的以色列]我們有相同的名稱 - 敘利亞當局的匹配“的圖片。蓋達組鏈接到一些論壇上出現,也表明:在利比亞戰爭的退伍軍人據以Naharnet機構黎巴嫩,男人都穿著:黑色,揮舞著旗幟,上面寫著:“革命家的黎波里旅“確認:一個狂熱的伊斯蘭極端分子在敘利亞土壤活動的數量。來自蓋達組織本身所聲稱的攻擊,從12月有汽車炸彈爆炸事件至少35個和10個自殺式襲擊,敘利亞土壤發生:這4個由“前Nusra”基地“組織聲稱存在。聖戰組織之間的自由敘利亞軍隊在外交層面上提出了很多爭議昨天謝爾蓋·拉夫羅夫,俄羅斯外長(亞洲新聞/通訊社)
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特阿拉伯[小撒旦:伊斯蘭教]:]一直指責美國對我以色列:與她的政治反阿薩德的支持,贊成的爪牙伊斯蘭武裝分子。他批評的位置是:蘇珊·賴斯,美國駐聯合國大使,即:不,他譴責轟炸大馬士革去年七月18日,死亡的幾個成員:領導計劃,呼籲:新的制裁,而不是強加。同時,它正日益成為假設:武裝干涉:遞解阿薩德總統由英國皇家聯合服務研究所(RUSI),英國的組織,專門從事問題研究:國際政治和國防,警告之間的可能衝突沙特阿拉伯的遜尼派團體和支持阿拉伯和其他國家的什葉派民兵,包括真主黨和敘利亞軍隊,由伊朗支持。此外,化學武器的威脅敘利亞政權手中。 (亞洲新聞/通訊社)
 
“基地”組織在敘利亞:他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的爪牙對我的以色列阿拉伯的小撒旦:伊斯蘭教]:]:化學武器的擔心以色列已經開始分發防毒面具存在在與敘利亞的邊境城市。在最近幾天,以色列總統佩雷斯說:武器不是:對可能使用傳統的計劃由大馬士革的嚴重危險,把以色列的安全。在政權下降的情況下,佩雷斯擔心潛在的武器轉讓:敘利亞的重型武器或化學武器庫:黎巴嫩什葉派原教旨主義:真主黨:伊朗,但還盜竊:伊斯蘭團體聯繫以“基地”組織。 (亞洲新聞/通訊社)
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的阿拉伯[小撒旦:伊斯蘭教]:]據邁克爾·克拉克,入寺頭,西方的軍事干預是必要的前以色列對我所有的爪牙:戰爭退化。 “我們不是說:我們正在走向移動的干預 - 他說 - 但手術本身的舉動:我們。”克拉克認為:最近幾天發生的事件已經創建了一個徹底改變的情況:刪除的可能性:通過外交途徑解決衝突。 “入寺頭建議的干預:支持叛亂團體已在阿富汗,並於2001年,境內的特種部隊:利比亞在2011年這些業務可能還包括射擊:國家對政權(亞洲新聞。 /通訊社)
15分鐘前UniusRei3發表了評論[你買不起,這可能有一天會成為你的創傷,是的,耶穌是神,是永生神的兒子,值得被稱讚道:“我是阿爾法和歐米茄,開頭和結尾......誰是誰是,誰是來了,“全能”(修訂版1.8)。 “當然,我快來”阿門。即使我知道耶穌是主! (啟22,20)。耶穌基督是神,他是神的兒子。他是三位一體的一部分。聖父,上帝的兒子,聖靈!耶穌是不是公正的人,他是神在人類的形式。 (即只有一個神)
[你買不起,這可能有一天會成為你的創傷] @耶和華我聖潔的神,等等。 .. - >耶穌是主!耶穌是國王的榮耀!耶穌是王中之王!這是一個非常美麗的歌。這是對耶穌的愛。所有耶穌基督的榮耀。約翰從1:29到34。如果你相信上帝,不是要辯論這個問題,但神你指的是很好奇嗎?此外,我不明白基督教是如何佔領的宗教。 “基督教”的意思,基督一樣。基督徒爭取成為基督一樣。羅馬9.5說耶穌是上帝的中,Hebrews1說,天使讚美他!我們和“人”不打算呢?即使你不wan't:上帝的話:說,你將有:有一天弓到你的膝蓋在耶穌


♰ Synnek1: sètadi, GarrettDark: aktive blòk an kontak. Ou pa ka voye mesaj si itilizatè a te ajoute ou kòm yon kontak. ipse Venena Bibas! Mwen te fè sa ki mal nan tout kriminèl ki travèse Moun ki te ranvèse ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel Peres] Pax ♰ CSPB CSS MLNDSMD vr N SMVS MQL IVB "bwè pwazon ou te fè nan tèt ou" pa ♰ ★ Rei Unius ♥ ♥ wa pèp Izrayèl la Mahdi. OU lapriyè ansanm POU MWENL'utant Synnek1: sètadi, GarrettDark: ha attivato IL blocco Dei Contatti. Travay ki pa Peye potrai inviargli messaggi Se L'utant ki pa Ti ha aggiunto vin contatto. ipse venena bibas! Mwen te fè sa ki mal la bay tout kriminèl sa yo ki te venk kwa a ♰ [♚ MENE ★ TECHEL ★ Peres] ♰ Pax ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰ "Bwè pwazon ou te fè nan tèt ou" ♰ pa ★ Rei Unius ♥ wa nan peyi Izrayèl la ♥ ♥ Mahdi nan Palestin. OU lapriyè ansanm POU MWEN
@ GarrettDARK CIA Synnek1 Fon Monetè Entènasyonal 666 ---> mwen konnen: ke Bondye se Bondye enpòtan nan Amerik (tankou nan lemonn antye), epi lè sa a, poukisa, satanists ou a, yo te pran kontwòl nan: Google ak YouTube, elatriye .. ? 1. Ki lòt WORLD nikleyè gèr Fon Monetè Entènasyonal LA: te deside fè; Kòm Fon Monetè Entènasyonal la te jwe nan plan l ': Shaoh nan pwochen ak nouvo, pou fè yon Olokòs nouvo kont: frè jwif parèy m' ak sè m yo? asire: yon granprèt nan Satan, tankou ou, yo ta dwe konnen tout bagay sa yo!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un komènto 12 mintix FA UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 se pa yon spame. Li fè yon kontribisyon enpòtan. Ki pouvwa se dèyè ou tib? Lè sa a, --- sèvi ak sèvo ou! UniusRei3 lr ken spame. Er leistet èn wichtigen Beitrag. Vaom jèrad yèr? Vèlch Macht YouTube ente steckt? Und dan denkt wèite!
    
@ Synnek1 -> ou se kriminèl: 1. ou ak mizik ou! 2. Ou ak senbòl-ou! 3. Ou menm ak rayisans-ou! 4. Ou ak sa ki mal ou! 5. ou menm ak britalite ou! 6. ou menm ak blasfemy ou! tout bagay sa yo, ou montre sou sit ou! Se poutèt sa gouvènman Ameriken an se yon gouvènman kriminèl!
nan kou: FEistyForJustice se Synnek1, annefè: tou de gen liguistico la itilize menm: ak vulgarité a menm! ak yon Mizilman p'ap janm vilgè! men Mizilman yo vre yo soumèt isit la se poutèt sa: menm Saudis yo Satanists: e menm lach (tankou Ameriken jwif: farizyen iluminati OD Fon Monetè Entènasyonal) paske, yo? pa ta janm gen kouraj a pale avè m 'nan piblik! Ou di ou se yon Mizilman vre? OK! Lè sa a, ou kapab reponn m ': [KESYON] diferans ki genyen ant tèm nan: "polytheist", ak ant tèm nan: "sèvi zidòl"! TANPRI ....
Mwen pa gen yon "òganizasyon" AN planèt sa a NAN chi! Mwen menm mwen soti WAYÒM BONDYE! @ 666 Fon Monetè Entènasyonal ---> se manman an: nan chak enstitisyon pa Revolisyon franse a kounye a: yon òganis ki sèl "sinagòg la Satan" pou detwi espwa pèp Izrayèl la: ak fè nenpòt Shoah: kont moun jwif m 'yo, sa vle di a, Masonic sistèm bankè seyeryaj: ak occult li asosyasyon kriminèl: Premye a tout masonry ak satanism!
    
[Kriminèl Mizilman RETIRE Chearya] [Èske gen yon Mizilman ak kretyen?] Mwen ta renmen anpil yo dwe tou de Mizilman ak kretyen yo, men li pa ka fè, paske sou kèk pwen relijyon yo de yo pa sèlman diferan men yo te opoze. Ak sa a se pa yon move bagay. Kòm Muhammad di infidèl yo nan koran la: "Ou va gen relijyon ou epi mwen va gen relijyon mwen an." Sa ki enpòtan se respè nou genyen youn pou lòt. Plis pase respè, li se afeksyon ak lanmou. Chè frè Mizilman, Bondye renmen ou jan li renmen tout lòt bèt moun. Fè fidèl a konfyans ou nan Bondye, epi pouse m 'fè fidèl a mwen yo ye. Mwen tou gen yon devwa yo dwe fidèl a jan mwen gen konfyans ak pouse ou yo dwe fidèl a ou. Men, nou pa kapab fè chante nenpòt moun pa di: "! Pa gen legliz yo ta dwe pèmèt nan Arabi Saoudit, sof si Pope Benedict XVI rekonèt Mohammed nan pwofèt" Pa siy la menm pa gen moun ta dwe chantaj, li di:
[Kriminèl Mizilman RETIRE Chearya] [Èske gen yon Mizilman ak kretyen?] 'Si Mizilman pa rekonèt figi a nan Kris la, Pitit Bondye a, va gen yon pa gen Moske nan Lwès la. "Vrè tolerans vle di rekonèt lòt la kòm li oswa li ye, pa kòm youn ta renmen yo fè! Ou pa kapab rekonèt Théologie Kris la (menm si se yon dogmatik esansyèl pou kretyen) epi mwen pa ka rekonèt pwofetik nati Muhammad la (menm si li se yon dogmatik esansyèl pou Mizilman). mwen kapab Sepandan eseye konprann poukisa li se fondamantal pou ou ki Muhammad gen pwofèt Bondye a, tout bon "sele a nan pwofèt", ak pou respè sa a rezon ki fè figi a nan Muhammad. epi ou ka eseye konprann poukisa li se fondamantal pou m 'ki jan Kris kapab "Pitit Bondye a" ak pou respè sa a rezon ki fè figi a nan Jezi. sa a ta dwe ka a nou ka viv ansanm kòm bon zanmi oswa menm kòm frè m ', li rekonèt ke nou diferan ak ankò kontan sou sa diferans.
@ Erdoğan Obama, Hillary, CIA Fon Monetè Entènasyonal Òganizasyon Trete Nò Atlantik: elatriye .. nan tout mason ak Satanists --->, koulye a, ke ou te vle fè provoqués: peyi Siri sa a nan jenosid? Mwen gen de kesyon pou ou: 1). renmen, ou ka: di Assad, apre li te touye: tout salafist (nan, Al Qaeda, ki, ak Arabi Sawoudit, ou te prezante) "Koulye a, ou ka fè: yon gouvènman: ansanm ak opozisyon: se sa ki, ak Al Qaeda "Si, dwa:! Assad te tou chanje konstitisyon an gen opòtinite a: yo kite gouvènman an: kòm yon rejim! 2). Men, si, Al Qaeda, ranport: ou pa fòse pèp Izrayèl la kòmanse: Nikleyè Gè Mondyal III a? lol. oswa wè ke Al Qaeda yo twoup ou: ou ka toujou di "ok Ou touye m ':!?? mati kretyen (kòm nou te toujou pèmèt nou fè pou nou), men pèp Izrayèl la ou pa bezwen manyen"
 
@ MarlaMarleen - w ap gen: respekte: nenpòt ki posib: fòm nan fenomèn Supernatural (an reyalite, Bondye rayi yo!) Sa a se toujou rationalité la ak done espesifik sa yo: ki pral domine! lol. sètènman, nan bonte ou, ou pa janm ap fè ou manke: pèdi: Levanjil la apa pou Bondye, Satanists yo nan YouTube! paske yo, si yo pa t 'gen krentif pou ka touye? yo pral kouri nan yon fwa nan legliz! isit la yo paske yo te grangou ak swaf dlo pou Pawòl Bondye a, espesyalman lè l ': pase nan kè nòb ou!
[Al Qaeda nan peyi Siri: yo sèrviteur yo nan USA (gwo Satan 666 Fon Monetè Entènasyonal) ak Arabi Sawoudit [ti Satan: Chearya]: tout sou pèp Izrayèl la mwen] 26/07/2012: peyi Siri: Al-Qaeda alye Islamik rebèl Sunni- salafist: nan batay kont: Assad, foto, videyo ak: reklamasyon: nan: atak: konfime prezans nan dè santèn de: militan sou teritwa moun lavil Aram: [(san yon lonbraj nan: dout, menm si k'ap bay manti yo nan Wès la: pa : ankò kapab sipòte sa a de staj épouvantabl)]. Pifò: soti nan peyi etranje ki gen ladan: Larisi, Somali ak nan Mali. Britanik òganizasyon: pou: defans la lanse sipozisyon yo ki nan: yon piki nan: Eta militè-dirije peyi oksidantal yo. Lavil Damas. Nan nòdwès peyi Siri a: rebèl yo ki: lit: kont: rejim lan nan: Assad jwenn yon alye nan: eksepsyon: Al-Qaeda ak dè santèn de: Islamik soti nan peyi etranje. Eta yo ki pi reprezantan yo se Irak, Libi, peyi Lejip la, Afganistan. (AsiaNews / Ajans)
[Al Qaeda nan peyi Siri: yo sèrviteur yo nan USA (gwo Satan 666 Fon Monetè Entènasyonal) ak Arabi Sawoudit [ti Satan: Chearya]: tout kont Izrayèl mwen an]] Men, gen tou manm nan men Larisi (Chechenya), Ikrèn, ak Mali : Somali. Se prezans nan ekstremis konfime pa videyo plizyè parèt: sou sit entènèt jihadist, ki: yo montre yo gason ki gen kouvri figi ke: fè lwanj montré lagè a apa pou Bondye: zam machin, ak bonm: leve drapo a nwa: nan Al Qaeda-. Nan yon fim: parèt nan jou ki sot pase: ak: afiche sou Youtube yon vwa-sou ape "Nou se fòme: selil: nan: kamikaz: pou: kontinye: jiad la:. Nan non Bondye a" Pou dat: opozisyon an refize prezans la: nan: gwoup ekstremis Islamik: nan mitan ran li, men: Dapre ekspè yo, fwontyè ki separe avèk Latiki: ak: Irak (kriminèl yo) te vin tounen: yon vrè ak: Sant yo a: koleksyon: pou: milisyen nan: tout: Sunni Mizilman mond lan. Gen kèk te dekri senaryo moun lavil Aram "leman an" pou Al Qaeda-yo ak: afilye li yo (AsiaNews / Ajans).
[Al Qaeda nan peyi Siri: yo sèrviteur yo nan USA (gwo Satan 666 Fon Monetè Entènasyonal) ak Arabi Sawoudit [ti Satan: Chearya]: tout sou pèp Izrayèl la mwen] Temwen] di ke: tibebe Al-awa, olye pou yo: blokaj fwontyè a Tik , dè santèn de: etranje te rantre nan pou jou sa yo: Pou w sipòte gratis lame a moun lavil Aram nan batay la nan Aleppo. Sa a: sa vle di: kondi moun sa yo atravè Azi ak Afrik Dinò, se pa: dezi demokrasi a, men pinisyon an egzanplè nan "nusayrs" (eretik) non denigran File defini Alawites yo, rèd a chiit: Bashaw al-Assad. Te ogmantasyon nan batay yo nan pwovens lan pati Nò nan Aleppo atire dè santèn de jou sa yo: jihadists soti nan Irak. Konfimasyon an vini kòm byen: yon dènye sondaj pa gouvènman Irak la ke militan yo opere sou teritwa moun lavil Aram yo fè pati nan gwoup la menm ke: te reklame atak yo: ke: te souke Irak nan dènye mwa yo. "Lis nou an nan: sispèk - te di: Izzar Al-Shahbandar, konseye bay Pwemye Minis la, (AsiaNews / Ajans)
[Al Qaeda nan peyi Siri: yo sèrviteur yo nan USA (gwo Satan 666 Fon Monetè Entènasyonal) ak Arabi Sawoudit [ti Satan: Chearya]: tout sou pèp Izrayèl la mwen]] nou gen non yo menm - matche ak sa yo ki nan otorite yo moun lavil Aram "foto yo. parèt sou kèk fowòm lye nan Al-Qaeda gwoup montre tou nan:. veteran Premyè Gè la nan peyi Libi Dapre Naharnet, Ajans Liban, gason yo abiye nan kèk nan: nwa: ke: brandise yon banyè ke li: "revolisyonè a . brigad nan Tripoli "Konfimasyon a: yon aktivite frenetik nan ekstremis Islamik sou tè moun lavil Aram soti nan nimewo a:. atak reklame nan Al Qaeda-tèt li sòti Desanm a gen omwen 35 lage bonb machin ak 10 atak swisid ki te fèt sou tè moun lavil Aram . moun sa a: 4 sa yo te reklame nan "Front Nusra nan" nan Al Qaeda prezans sa yo:.. te gwoup jihadist nan mitan lame a gratis-moun lavil Aram leve soti vivan polemik anpil sou yon nivo diplomatik Yè Sergey Lavrov, Ris Minis Zafè Etranje a, (AsiaNews / Ajans)
[Al Qaeda nan peyi Siri: yo sèrviteur yo nan USA (gwo Satan 666 Fon Monetè Entènasyonal) ak Arabi Sawoudit [ti Satan: Chearya]: tout sou pèp Izrayèl la mwen]] te akize peyi Etazini an nan: sipò ak politik Assad kont li, an favè ensije Islamik la. Li te kritike pozisyon nan: Susan Rice, Anbasadè Ameriken an ki Nasyonzini a, ki: pa: li kondane bonbadman nan lavil Damas Denye Jiye 18 ki te touye manm nan plizyè nan: dirijan konplo a, rele olye pou enpozisyon la nan: sanksyon nouvo. Pandan setan, li ap vin de pli zan pli sipozisyon yo ki nan: entèvansyon ame pou:. Ateste Prezidan Assad Yon etid pa Royal Enstiti a Sèvis Etazini (RUSI), yon òganizasyon Britanik ki espesyalize nan pwoblèm nan: entènasyonal politik ak defans, avèti nan yon echanj kout zam ant chans gwoup Sunni ak sipòte pa Arabi Sawoudit: Arab ak lòt eta: milis chiit, ki gen ladan Hezbollah ak tout lame moun lavil Aram, te apiye nan Iran. Anplis de sa, menas la zam chimik nan men yo nan rejim nan moun lavil Aram. (AsiaNews / Ajans)
 
[Al Qaeda nan peyi Siri: yo sèrviteur yo nan USA (gwo Satan 666 Fon Monetè Entènasyonal) ak Arabi Sawoudit [ti Satan: Chearya]: tout sou pèp Izrayèl la mwen]] prezans sa yo: zam chimik pè pèp Izrayèl la ki: mask gaz ki te deja kòmanse distribye nan vil la sou fwontyè a ak peyi Siri. Nan jou ki sot pase, Shimon Peres, Izraelyen prezidan, te di ke: itilize nan gen anpil chans nan: zam pa: pa konplo a konvansyonèl nan lavil Damas mete nan risk grav sekirite pèp Izrayèl la. Nan ka a nan: yon sezon otòn nan rejim la, Peres gen krentif pou transfè a potansyèl de zam: Nou gen pou zam lou peyi Siri a oswa asenal zam chimik: Nou gen pou entegrist libanè a chiit: Hezbollah: oswa Iran, men: tou nan vòl nan: gwoup Islamik lye Al-Qaeda. (AsiaNews / Ajans)
[Al Qaeda nan peyi Siri: yo sèrviteur yo nan USA (gwo Satan 666 Fon Monetè Entènasyonal) ak Arabi Sawoudit [ti Satan: Chearya]: tout sou pèp Izrayèl la mwen]] anvan Dapre Michael Clarke, ki an tèt Rusi, yon entèvansyon militè oksidantal se nesesè ke: lagè a dejenere. "Nou se pa ke: nou yo ap deplase nan direksyon entèvansyon - li di - men operasyon nan tèt li ke: mouvman nan: nou." Clarke diskite ke: evènman yo nan jou ki sot pase yo te kreye yon chanjman radikal nan sitiyasyon an ke: retire posiblite pou fè: yon solisyon diplomatik nan konfli a. "Tèt nan Rusi sijere entèvansyon an nan: fòs espesyal sou teritwa a nan sipò nan gwoup rebèl yo, deja itilize nan Afganistan ak nan lane 2001:. Libi an 2011 operasyon sa yo kapab genyen tou yon piki nan: Eta Kont: rejim lan (AsiaNews. / Ajans)
UniusRei3 afiche yon kòmantè Anons sa pibliye depi 15 minit [ou pa ka peye, Sa, sa kapab yon sèl jou a vin tounen yon chòk pou ou] Wi, Jezi se Bondye, pitit pitit Bondye ki vivan an, merite yo yo fè lwanj: "Mwen se Alpha a ak Omega an, kòmansman ak nan fen an ... ki se ak ki moun ki te epi ki moun ki vini, ki gen tout pouvwa a "(REV 1.8). "Se vre wi m'ap vini vit" Amèn. Menm mwen konnen Jezi kòm Seyè! (22, REV 20). Jezikri se Bondye, li se Pitit Bondye a. Li se yon pati nan ki apa pou Trinite a. Bondye, Papa a, Bondye Pitit la, ak Bondye Sentespri a! Jezi te pa sèlman moun, li te Bondye nan fòm moun. (Sa vle di yon sèl Bondye)
[Ou pa ka peye, Sa, sa kapab yon sèl jou a vin tounen yon chòk pou ou] @ the LORD m 'apa pou Bondye, elatriye. .. -> Jezi se Seyè! Jezi se wa ki gen pouvwa! Jezi se Wa a nan Wa! Sa a se yon chante bèl anpil. Sa a se renmen pou Jezi. Tout fè lwanj Jezi Kris la. Jan de 1:29 a 34. Si ou kwè nan Bondye, pa eseye diskite pwoblèm sa a men anpil kirye tankou sa ki Bondye yo ou refere li a? Tou mwen pa konprann kouman Krisyanis se yon relijyon nan okipasyon. Tèm nan "kretyen" vle di-Kris-renmen. Kretyen fè efò se Kris la ki sanble. Ròm 9.5 di Jezi se nan Bondye, Hebrews1 di zanj Bondye yo fè lwanj li! ak nou "moun" pa pral fè? Menm si ou pa wan't: Nou gen pou pawòl Bondye a: di w ap gen: banza yo nan yon sèl jou a jenou ou anvan Jezivendredi 2 mai 2008

Père Avril: 60 ans de sacerdoce
Publié par Christian Mira le vendredi 2 mai 2008 / 09:25 :: 6512 Vues ::Article Rating:: Informations

Né à Oran en 1923, directeur du Séminaire de Constantine, fondateur du Petit Séminaire de Bône, du Petit et du Grand Séminaire de Salérans après 1962, depuis 50 ans le Père Avril s'est fixé l'objectif prioritaire de ramener les riverains de la Méditerranée à leur Christianisme d'origine. Dans ce cadre, jusqu’en 1972 son action est entièrement consacrée aux Harkis, et à leur évangélisation. Il la poursuit ensuite avec l'ouverture du Dispensaire et de l’Ecole de l’Ave Maria dans le Nord du Liban. “Je suis devenu prêtre grâce à Marie, et je suis devenu prêtre de Marie” aime-t -il répéter.
Cet article donne une biographie du Père Avril et le programme des cinq festivités prévues pour son jubilé.
Biographie du Père Avril
Né à Oran, le 1 1 janvier 1923 , de parents pieux et excellents musiciens.
- 1933 : Entre au petit Séminaire Saint Eugène d’Alger , au Grand Séminaire en 1939.
- 1943 : Mobilisé.
- 1948 : Ordonné prêtre à Alger le 18 octobre dans la Congrégation des Lazaristes. Nommé Directeur du Séminaire d’Oran et Professeur de philosophie.
- 1951 : Rome – à l’Institut des Langues Orientales et à l’Université Pontificale de Musique Sacrée. Licencié en chant Grégorien.
- 1954 : Nommé Directeur du Séminaire d  Constantine. Fonde la Manécanterie des Rossignols du Rhumel, primée en 1957. Concert donné devant Sa Sainteté le Pape Pie XII.
- 1960 : Fonde le Petit Séminaire de Bône.
- 1962 : Doit fuir l’Algérie avec 130 enfants dont ses séminaristes. S’installe à Salérans, organise le petit séminaire et l’année suivante le Grand Séminaire. Organise un centre d’hébergement pour les Rapatriés.
L'Oeuvre Notre Dame, fondée à Constantine par le Père Avril en 1957, s'est établie à Salérans depuis 1962. Elle s'est toujours consacrée aux plus pauvres, aux plus déshérités, tant sur le plan spirituel que matériel. Le but reste unique, sous les diverses formulations: en termes essentiels l'Oeuvre poursuit la Gloire de Dieu.
- 1963 : et jusqu’en 1972, se donne entièrement aux Harkis, à leur évangélisation, soutenu et aidé par la France profonde.
- 1972 : Ouverture de l’Ecole de Salérans pour les enfants des familles traditionalistes.
- 1975 : Fondation religieuse de la Sainte Messe.
- 1991 : Opération-Liban et affectation de l’Ecole à des petits libanais pendant 8 ans.
- Depuis 1998; Le 23 Avril 1998, fête de Saint Georges, il pose de la première pierre du dispensaire de l'Ave Maria, à Assya, paroisse dédiée à Saint Georges. Le 11 décembre 2000, ouverture du Dispensaire de l'Ave Maria. L'Ecole d'Assia est en construction.
- Depuis 50 ans, mais surtout en France depuis 1962, défense obstinée, et ce jusqu’au bout, de la cause urgente et prioritaire : ramener les riverains de la Méditerranée à leur Christianisme d'origine.
- Aujourd’hui et depuis 1998 : Ouverture du Dispensaire et de l’Ecole de l’Ave Maria dans le Nord du Liban – Mission urgente mais prometteuse.
 
JUBILE 60 ans de sacerdoce: cinq festivités sont prévues.
- A MARSEILLE - Avec les Rapatriés d'AFN et tous leurs amis
      - le samedi 28 juin 2008 : à 10h30 : Grand-Messe à la Basilique du Sacré-Cœur, 81 Avenue du Prado – 13008 Vin d’honneur – Vente des ouvrages du Père AVRIL.
       - A 17h00 : Vêpres et Hommage à la statue de N.D. d’Afrique à l’Eglise Saint Charles, 64 Rue Grignan -13001.
- A LANORGARD - le Dimanche 13 juillet 2008 : à 11h00 : Grand-Messe solennelle au Monastère Saint François d’Assise, 29380 Le Trévoux. A 17h00 : Vêpres et Salut du Saint Sacrement.
- A NOTRE DAME DE SALERANS - Août 2008 :
      - Le jeudi 14 Août : 11h00 - Grand-Messe solennelle. 18h00
      - 1ères Vêpres. 20h00 - Procession du vœu de Louis XIII – Salut du Saint Sacrement.
      - Vendredi 15 Août : Assomption de Notre Dame - Fête patronale de l’Œuvre N.D. Kermesse annuelle
       7 h 45 – Première  Messe
       11h00 – Grand-Messe solennelle
       17h00 – Vêpres - Salut du Saint Sacrement – Chapelet.
        Samedi 16 Août : Pèlerinage à Notre Dame du Laus et Notre Dame de la Salette.
- A PARIS - le Dimanche 14 Septembre 2008 :
     à 10h30 : Grand-Messe à Saint Nicolas du Chardonnet, 23 rue des Bernardins - 75005  Vin d’honneur – Vente des ouvrages du Père AVRIL - Projection.
- Au LIBAN - Le Vendredi 17, Samedi 18, Dimanche 19 octobre 2008 : A la Chapelle de l’Ave Maria à Assia Inauguration officielle de la chapelle de l’Ave Maria – Pèlerinage – Concert – Projection Séance théâtrale par les élèves de l’Ave Maria.
Voir:
Notre-Dame de Salérans   http://www.salerans.net/fr/

Commentaires
Par MAUMUS CHRISTOPHE le lundi 3 novembre 2008 20:52
J'ai été à Notre Dame de Salérans en qualité d'élève. Le Père Avril en était le responsable. Je respecte beaucoup ce Monsieur.

Par Elie Makhlouf le lundi 24 mai 2010 05:39
i've been in France en 1997 till 1999 at Notre Dame De Salerans.I would like to meet Pere Avril cause i have to ask him something if somebody help me to get this meeting,my number is 00962-79-7222252 , Elie makhlouf.
Thanks for you Interest and cooperation.
I just wanna say smth that in My hall life i've never seen as Pere Maurice Avril,God bless him cause he makes us change ....

Par Charim le mardi 25 mai 2010 04:20
Dear Sir,

Father Avril has a website http://salerans.net/fr/nous_contacter.php

Via the page http://salerans.net/fr/nous_contacter.php you have the possibility to send him an Email:

See "Destinataire", then click on "Selection": "Père Avril" is one of the five propositions.

After having written your message, click on the button "Envoyer"

Sincerely


MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん. 彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 isn't a spammer. He makes an important contribution. Which power is behind you tube? And then --- use your brain! UniusRei3 ist kein Spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und dann denkt weiter!
   
@ Synnek1 -> you are criminal: 1. you and your music! 2. You and your symbols! 3. You and your hate! 4. You and your evil! 5. you and your cannibalism! 6. you and your blasfemy! all these things thou hast shown on your site! that's why the American government is a criminal government!

of course: FEistyForJustice is Synnek1 , indeed: both have the same use liguistico: and the same vulgarity! and a Muslim will never be vulgar! but the true Muslims are humble here is why: even the Saudis are Satanists: and even cowards (like American Jews: Pharisees Illuminati od IMF) because, to them? would never have the courage to speak with me in public! You say you're a true Muslim? ok! Then you can answer to me: [ QUESTION ] the difference between the term: "polytheist", and between the term: "idolatry"! PLEASE ....

I DO NOT HAVE A "organization" IN THIS PLANET OF SHIT! I AM FROM KINGDOM OF GOD! @666 IMF ---> is the mother :of each institution by the French Revolution to the present: a single organism "synagogue of satan" for destroy hope of Israel: and do any Shoah: against my jewish people, ie, the Masonic system of banking seigniorage: and its occult associations criminals: first of all Freemasonry and Satanism!
   
[CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I would like very much to be both Muslim and Christian, but it cannot be done, because on some points the two religions are not just different but they are opposed. And this is not something bad. As Muhammad said to the disbelievers in the Qur'an: "You shall have your religion and I shall have my religion." The important thing is the respect we have for one another. More than respect, it is affection and love. Dear Muslim brother, God loves you as he loves all other human creatures. Be faithful to your faith, and push me to be faithful to mine. I too have a duty to be faithful to my faith and to push you to be faithful to yours. But you cannot blackmail anyone by saying: "No churches should be permitted in Saudi Arabia, unless Pope Benedict XVI recognised the prophet Mohammed!"By the same token no one ought to be blackmailed, saying:

[CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] 'If Muslims do not recognise the figure of Christ, Son of God, there shall be no mosque in the West." True tolerance means recognising the other as he or she is, not as one would like them to be! You cannot recognise the divinity of Christ (even though is an essential dogma for Christians) and I cannot recognise Muhammad's prophetic nature (even though it is an essential dogma for Muslims). I can however try to understand why it is fundamental for you that Muhammad be God's prophet, indeed the "seal of prophets", and for this reason respect the figure of Muhammad. And you could try to understand why it is fundamental for me that Christ be the "Son of God" and for this reason respect the figure of Jesus. Should this be the case we can live together as good friends or even as brothers, having recognised that we are different and yet happy about that difference.

@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. to all Masons and Satanists ---> now, that you wished to precipitate: Syria in this genocide? I have two questions for you: 1). like, you can: say to Assad, after he has killed: all Salafi (of, Al Qaeda, that, with Saudi Arabia, you have introduced) "Now, you can do: a government: together with opposition: that is, with Al Qaeda! "If, right: Assad had also changed the constitution to have the opportunity: to leave the government: as a REGIME! 2). but, if, Al Qaeda, wins: you do not force Israel to start: the Nuclear World War III? lol. or seen that Al Qaeda are your troops: you can always say "ok! You kill me: Christian martyrs (as we have always allowed us to do to you), but Israel? you do not have to touch ? "

@MarlaMarleen - you will have: disregard: any possible: form of supernatural phenomena (in fact, God hates them!) That is always the rationality and the specific data: that will be to prevail! lol. certainly, in your goodness you will never make you miss: lose: the Holy Gospel, to the Satanists of youtube! because, if they had no fear of be killing? they will flee at once to church! here because they are hungry and thirsty for the Word of God, especially when it: passes through your noble heart!

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda allied Islamic rebel Sunni-Salafi: in the fight Against: Assad, Photos, videos and: claims: of: attacks: confirm the presence of hundreds of: militants on Syrian territory: [(without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not: longer able to support this macabre staging) ]. Most: comes from foreign countries including: Russia, Somalia and in Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: against: the regime of: Assad found an ally of: exception: al-Qaeda and hundreds of: Islamists come from foreign countries . The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] But there are also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is confirmed by several videos appeared: on jihadist websites, that: they show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube a voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad: in the name of God." To date: The opposition denies the presence: of: Islamic extremist groups: among its ranks, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) have become: a true and: their centers of : collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have described the scenario Syrian "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border, hundreds of: strangers have entered for these days: to support the free Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: drives these people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia : Bashar al-Assad. The increase in fighting in the northern province of Aleppo has attracted hundreds of these days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government that the militants operating on Syrian territory are part of the same group that: has claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] we have the same names - match those of the Syrian authorities." The pictures appeared on some forums linked to al-Qaeda groups also show of: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: brandishing a banner that read: "The revolutionaries of the brigade of Tripoli." Confirmation of: a frenetic activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: attacks claimed by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks that occurred on Syrian soil. of: these 4 were claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] has accused the U.S. of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 that killed several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of : new sanctions. Meanwhile, it is increasingly becoming the assumptions of: armed intervention for: depose President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, warns of a likely clash between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, including Hezbollah and Syrian army, backed by Iran. In addition, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]]The presence of: chemical weapons worries Israel that: has already begun distributing gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: the likely use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah: or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al- Qaeda. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving toward intervention - he says - but the surgery itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: removes the possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of Rusi suggested the intervention of: special forces on the territory in support of rebel groups, already used in Afghanistan and in 2001: Libya in 2011. These operations may also include a shot of: State Against: the regime.(AsiaNews / Agencies)

UniusRei3 posted a comment 15 minutes ago [you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes, Jesus is God, the son of the living God, worthy to be Praised: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD)

[you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] @ YHWH my holy God, etc.. .. -> Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's, Hebrews1 says the angels praise him! and us "humans" are not going to? Even if you do not wan't: to the word of God: says you will have: to one day bow to your knees before Jesus


YouTube

YouTube

555900 iscritti
68327708 visualizzazioni video
@GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666---> I know: that God is important in America (as in the whole world), and then, why, your satanists, have taken control of: google and youtube, etc. .. ? 1. WHAT OTHER WORLD NUCLEAR WAR THE IMF: HAS DECIDED TO DO; As the IMF has played in his agenda: the next and new Shaoh, for do a new Holocaust against: my Jewish brothers and sisters? sure: a high priest of satan, like you, should know all these things!  

@begone satana from youtube --> ♰ Synnek1: ie, GarrettDark: activated the contact block. You can not send messages if the user has added you as a contact. ipse Venena Bibas! I have done wrong to the All Those criminals who cross tea Toppled ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel PERES] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "drink your poisons made ​​by yourself" by ♰ ★ Rei Unius ♥ King ♥ Israel Mahdi. YOU PRAY TOGETHER TO ME! amen
L'utente Synnek1: ie,  GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Non potrai inviargli messaggi se l'utente non ti ha aggiunto come contatto. ipse venena bibas! I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★Rei Unius ♥ King ♥ in Israel ♥ Mahdì in Palestine. YOU PRAY TOGETHER TO ME! AMEN HALLELUJAH 
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  @ Obama -> this your Satanists of CIA: 666 GarrettDark: wants to intimidate: through: its institutional bulling: a German girl! in total violation of human rights and of the First Amendment: for to make the agenda of the NWO: that is: IMF! and if you do not intervene: to free google and youtube from this cancer: of your CIA satanists? then you too are responsible for: the genocide of all mankind! @Obama -- > questo tuo satanista della CIA: vuole intimidire: attraverso: il suo bubblismo istituzionale: una ragazza tedesca! in totale violazione dei diritti umani: e del primo emendamento: per fare la agenda del NWO: che è il FMI! e se tu non intervieni: per liberare google e youtube: da questo cancro: dei tuoi satanisti della CIA? allora: anche tu sei responsabile: del genocidio: di tutto il genere umano!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  7 minuti fa
  07/26/2012 CHINA - VIETNAM - PHILIPPINES New Sansha Mayor swears to defend Beijing's "interests" in the South China Sea, that his job represents "a mission, a challenge and a test." against The protests in Manila and Hanoi. --ANSWER --> I Unius REI, I defend: the rights of everyone in the South China Sea! my wage is: that: you have to accept a real freedom of religion! because my goal is to do a policy, that will solve: even future similar disputes in other areas of the planet, that's why universal norms (ie common rules) can never be unjust, if not in relative terms: it will : criteria for, an future compensation anyway! (eg:. there are areas of which belong to all mankind) because it is not possible that someone could take possession of the moon because the moon belongs to everyone!
 • GarrettDark
  GarrettDark ha pubblicato un commento
  26 minuti fa
  MarlaMarleen New spamming idiot.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  "Quis Ut Deus!" CIA Sharia IMF synnek1 666 -> I'm a weapon that God has prepared! my love for you all: is real, but could never be a complicity with the crimes of someone! no one would think that the surgeon:  is an enemy: just because: you suffer! I hope in future to never be forced: from none: to do evil through: the use of the politics, because, my hands are to remain pure: to build the Jewish Temple! io sono un arma, che, Dio ha preparato! il mio affetto per tutti voi: è reale: ma, non potrebbe mai essere una complicità: con i crimini di qualcuno! nessuno penserebbe che il chirurgo è un nemico solo perché ti fa soffrire! io spero, in futuro di non essere mai costretto: da nessuno a fare del male: attraverso, l'uso materiale della politica: perché le miei mani devono rimanere pure: per costruire il Tempio Ebraico!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  36 minuti fa
  @ Obama - but, what is: the authorities: of a U.S. President, if at your predecessor was refused: completely: by the CIA (Bush 322), the dossier on UFOs: and to you: it's been given: so incomplete? Christianity is corrupt from: the inside (masonry, modernism) and of externally (the Sharia, New Age, etc. ..), therefore, when the number: of a specific category of Christians ("born again" or, effusionati; charismatic) will was further reduced? the alien invasion of our planet can be made ​​possible! 1). because this category of Christian, from the "faith dynamic", can be killed by Satanists! 2). because all the good, that, is present: in all other reality?: not is a good: exorcistic! 3). [all these aliens are earthlings! are the demons to whom the Pharisees of the IMF: they have gave a body: biological with an modified: GM]
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  41 minuti fa
  @Obama -- ma, quale è la autorità: di un Presidente degli USA; se, al tuo predecessore: è stato rifiutato: completamente: dalla CIA(Bush 322); il dossier sugli UFO: ed a te: è stato dato in modo incompleto? Il cristianesimo viene danneggiato dall'interno(massoneria, modernismo), e dall'esterno(Sharia, New Age, ecc..), pertanto, quando il numero: di una specifica categoria di cristiani (nati di nuovo: effusionati; carismatici) sarà stata ulteriormente ridotta? l'invasione aliena, del nostro pianeta: potrà essere resa possibile! 1). perché, questa categoria di cristiani: dalla fede "dinamica", può essere uccisa dai satanisti! 2). perché, tutto il bene, che, è presente: in tutte le altre realtà: non è un bene esorcistico! 3). [tutti questi alieni, sono terrestri! sono i demoni a cui i farisei del FMI: hanno dato un organismo biologico: geneticamente modificato]
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @MarlaMarleen-- What is there: in oltre Rothscild and Rockefeller(Pharisees, the rabbis of the Talmud for the destruction of Israel), do you think ?? I think there is only Satan himself !! @Obama--- We, all Peoples: and this company: of youtube and google: We're all tired of being damaged: by These Satanists of your CIA: that: have as to occupy: youtube and google: for do damage, to this wonderful organization: to do imperialism of the IMF: ie, Nazi imperialism: Against democracy(and against all mankind)? this (synnek1), he is always the examination person: with many different channels: and many employees! is why youtube: has blocked, all pages of comments, of all users, for laying down: a my specific comment, that, is on my page
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  1_2.@:Obama - if you want to read: my comments? you have to go: NoahtheNephilim at my channel! in my channel, I keep prisoner: a dangerous international criminal: a terrible cannibal: ie, priest of Satan. of CIA IMF: occult services! Perhaps, for human race: could be still, even hope, if, be the destruction of the International Monetary Fund (through the occult Masonic system of seigniorage banking!): that is: synagogue of Satan: for do: any Holocaust: Against my jewish people! 2_2.@:OBAMA - These your salafis in Syria? examination are the terrorists, That, you have Brought Already In Iraq, Kosovo, Libya, etc., you are only an association of criminals for sharia imperialism, of Saudi Arabia: and kill all Christian Martyrs in all the World! and now? you can not do: your dirty game: against Israel! Therefore, you might want to withdraw your army of Al Qaeda: from Syrian People, to save HIM, from this additional, and Unnecessary genocide, because, Assad will not be defeated.
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  Good morning from Germany;-) And now we look on the date of the last Bilderberg meeting. Then we consider the list of participants. But of course, we take no conclusions on the current activities of Google :-) Our communications is restricted. We can't write longer on our own channels. After 4 or 5 posts on the 'feed' you get the red card by YouTube / Google. Congratulations. Now I'll go straight in direction of the pyramid, past the Rothschilds and Rockefellers. My writings aren't only a political issue. It's an appeal to Google. Wake up. Think not only about money. You're born naked. The last shirt has no pockets. And now the same words as every morning: business is waiting. Have a great and blessed day.

UniusRei3

Unius Rei King Universal

94 iscritti
15127 visualizzazioni video
 • Synnek1
  Synnek1 ha pubblicato un commento
  1 giorno fa
  Hey, buddy! WE NEED YOU! Join [US]! >;-)
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [the stench of sulfur] 666 CIA youtube IMF 322: Synnek1(MrPeteBlood: is youtube master IMF CIA ): has published a comment: 1 hour ago: " WE WILL NEVER FORGET motherfucker! " -- ANSWER --> Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! because if you: (satanists freemasonry) were something of true value? you would have conquered the planet, already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big broken ass: they may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT , DIRTY imf 666 ---> YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser because you're gross!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento: 14 minuti fa: IN "JESUS" NAME U WILL PAY! -- ANSWER--> @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size! is too fast the end of the cicadas! we all people in the Kingdom of GOD? we are waiting for your time! LOL. yes! lol. Jesus is came for your Rothshit 666 IMF lal... @HALLELUJAH -- I AM UNIUS REI --> you are afraid! why, everything collapses: in the NWO! mice that remain in the boat: ie, the synagogue of Satan, the IMF? drown! I'm on the bandwagon: the one who won!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  CIA and MOSSAD 666: aliens abduction:? are BROUGHT DOWN THE TWIN TOWERS [09-11-2001] ! @YouTube: Please TERMINATE THE UNIUSREI ACCOUNTS! --ANSWER --> synnek1 the first failed --- lol. idiot you are youtube --> criminal too ... mrpeteblood is synnek1 is youtube master 666 CIA IMF, why racist? no, i am not racist, i am universal brotherhood, you are racist for satan talmud! i am king unius rei: from kingdom of God JHWH I can not be attacked: by someone if he wants to stay alive! my test: that, I'm not a racist? is too easy: I do not believe in races: for we are all sons of Noah. @666 IMF --> you will be punished! because you did beat your boss: IMF Rothschild: that is,you made cry: your Satan!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento 3 minuti fa WE WILL NEVER FORGET MOTHERFUCKER! --ANSWER --> BRAVO BRAVO: SON OF THE DEMONS, AND Sucking: OF HUMAN BLOOD, YOU DO NOT FORGET YOU: why, I will come to torment your soul damned!! BRAVO BRAVO: FIGLIO DEL DEMONIO E SUCCHIATORE DEL SANGUE UMANO: TU NON DIMENTICARE! @ IMF 666 FED ECB: Sharia CIA NWO: freemasonry, Racists Nazis, kkk -> all into the hell! RETRIBUTION: punishment, punishment, chastisement, retribution, castigation, pain rewards reward, award, payoff, retribution, repayment, consideration Judgment retribution, retribution --- this is your retribution --> AMEN ALLELUJAH @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you and your Masonic system of banking seigniorage? you make me shudder! --> 1. adoring fans: of a Canadian boy: 2. "Luke Magnotta" the alleged cannibal: 3. is porn star: of 29 years old, 4. to get torn to pieces: 5. his gay lover, then, 6. have eaten: a body part: 7. and have sent the rest: in schools and offices: to public: in all Canada! 8. now, is in jail in Montreal, in awaiting trial: and 9. every day he receives dozens of messages of love, Solidarity! 10. by his admirers, especially in love: for him: she is a eighteen year old, British student, that: 11. has created a group in: facebook: and quickly gathered: 12). 1400 accessions: first to be censored, 13). but she has become his friend: for, He would: tortured:kittens. 14. all advertising for your Satan 666 IMF Talmud: for to be: all against Jesus Christ: like you
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 Synnek1 ha pubblicato un commento 17 minuti fa [POISON TASTES GREAT] -- ANSWER--> OF COURSE! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @UniusREI3: U poisoning [US] YOU PAY THE IMF! I AM THE IMF AND YOU A FUCKKING PAYMENT! YOU OWE! [I WANT YOUR BLOOD]--ANSWER-- @666 synnek1 --yes! But, I've seen your funeral! but, at outside of a coffin more luxurious than mine? whole: it was not a pretty sight edifying: "do not tell you: your friend and: kindred, they not said: "he was a good boy! in fact, all your ex-girlfriends? came after: and all swearing against you: and cursed against you" yes! So what? it's all because of your Master Masons: the synagogue of Satan! if all we are: forced to pay the IMF! but, for this affront to my royalty? I have already begun to kill: in a supernatural way: 500 million traitors like you all over the world! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano -> Giacinto Auriti: he discovered the crime of banking seigniorage, but he is a saint big: that: the Catholic Church will never have the courage to canonize! seen that: for fear: has hidden: his Saints: ie, 4 children (already canonized earlier) that had been bled: by (some) rabbis Pharisees (crazy): [without the knowledge of the Jewish people that would never allow: this crime] because, the Talmud (secret): says that: non-Jews: (not have human dignity), but they are animals from the human form! and especially Christian children are the lambs to be sacrificed: for expiation of their sins! these fools? are the masters of the IMF: that is, the masters of our lives!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano: and especially, those who: has been: that: he has convinced you, that: the rabbis Pharisees: 666 of the IMF: Illuminati, they are the "true" representatives of the Jewish people? they are only: a sect of Satanists: of Talmud: IMF: and their: owl god: at the Bohemian Grove! their false Star of David: that: is the star of Rothschild: the 666 star, six-pointed: that is on the flag of Israel! we, in the Kingdom of God? we will destroy Israel again: for this blasphemy! e soprattutto chi: e stato: che: ha convinto te: che: i rabbini farisei: i 666 del FMI: Illuminati, loro sono i "veri" rappresentanti del popolo ebraico? loro sono soltanto una setta di satanisti: del FMI: e del loro dio gufo al Bohemian Grove! della loro falsa stella di Davide: che: è la stella di Rothscild: la 666 stella: a sei punte: che è sulla bandiera di Israele! noi del Regno di Dio? noi stiamo per distruggere Israele: per questa blasfemia di nuovo!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @mikeleilmarziano: [who: has did believe, to you that I am not jew? I am jew!] chi ha convinto te: del fatto che io non sono ebreo? AMEN. ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. tell me what you know: YOU PRAY TOGETHER TO ME I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★ReiUnius♥King♥Israel♥Mahdì. YOU PRAY TOGETHER TO ME
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Hillary Clinton - sorry, but I am not yet gone: of the: your gods owl: the Baal god Marduk, of the your: Pharisees rabbis of the IMF: to sell my soul! However, what worries me more than anything else? This is, in particular: "you have prohibited: in publicly, the christian symbols, for spreading, all your masonic symbols and symbols Satanism, and, for do the courses, of witchcraft: in American schools! However, you have erected: a giant: MEMORAH: in front of the" House white ", etc. ... and this: I wonder with apprehension, perhaps: the Menorah for you: has the same value of your precious satanic symbols?" because for me that I am a Messianic Jew? Menorah and the Cross (as a symbol of resurrection)? have the same value
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you are two wild crazy! these Muslims, in the name of Islam: killed: other Muslims! as, they islamists have respect for you or for us Christians? this is what you want to have: the motivation to make the nuclear world war 3 ° - [the fact] -> Syria, bomb in Damascus, dead: Assad's brother (Shiite) and, dead: Minister of Defense (Shiite). - [From the frying pan into the fire!] -> The attack was claimed by an Islamic rebel group, Liwa al-Islam (Islam's brigade), but at the same time, even the Free Syrian army (the Sunni Salafi) were taken: the responsibility of the action, through: an official spokesperson .. According to a Syrian security source, the bomber was a bodyguard (Sunni): Group leader: close to Assad.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [Hypocrisy lies and distortions] The German Chancellor Angela Merkel said: "The UN approves, the new resolution: urgently by all countries:of the international community to end: to the violation of human rights: in Syria and to forward: the political process. "- ANSWER -> @Mrs. Merkel, 1. not only Assad has admitted the mistakes of his regime; 2. But, ha: also: amended the Constitution: to do him, that: you do not want to do doing, to him, but you want to do, to his opposition: that: about, the democratic rules: they know: only Sharia! Why not: involvement: the political part: unsuccessful (ie, the Shia of Assad): you can only: Do perpetrate the slaughter of all diversity: as you have already done(with NATO) in Iraq and Kosovo: and, of course you suffer: for all this : To be a good Christian woman: with your sister Hillary Clinton: of course!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [martyrdom Syrian and criminal irresponsibility Western] The United Nations secretary general, Ban Ki-moon, today, has called at Chinese President Hu Jintao in Beijing to support the resolution presented by the West, to the UN Security Council which provides for additional penalties: against: the Syrian regime will be withdrawn if not used heavy weapons: against the opposition. - Answer-> [Question]@ Mr. Ban Ki-moon, and @ Mrs. Hilary Clinton will take you, to take the responsibility for the genocide of Shiites and Christians: that the Sunni, ie, Sharia Salafis infiltrated from Saudi Arabia, will do, of all minorities in the country Syrian? lol. not! So, you given the responsibility, to Erdogan: that: of Armenians, he understand!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @Synnek1, that is always the same spammers of MrPeteBlood : ie faggot of Rothscild: 666 (the great satan: USA) of youtube CIA IMF: synagogue --> You have choked: the blood of Christian martyrs: which are in Eritrea: in containers of iron! Now if you do not do a copy paste of my articles: about Eritrea(with your friend od Saudi Arabia: ie, the true: small satan): for do the destruction of Israel? I'll do eat, to you, all the money that the CIA, has give to you, in medicine: or drugs!! dickhead! tu hai soffocato il sangue dei martiri cristiani: che sono in Eritrea: nei containers di ferro! se adesso non fai il copia incolla dei miei articoli? ti faccio consumare tutti i soldi della CIA in medicine! testa di cazzo!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ you are an satanist: failure, criminal too: patetic! SpiteSire: ie same: synnek1: ie, one only spammer: of youtube Master 666 CIA NWO : ie, google full of Satanists failure, freemansonry: collapse IMF: failure it, or all will die: in imminent 3° World War nuclear! synnek1 said: "yoU CAN NOT JUSTIFY SIN: Claiming JESUS ​​PAID FOR BY YOUR transgressions!" -- ANSWER--> - CRIMINAL IDIOT! Jesus died for sin: and sin is exceedingly bad! sin is bad: you're bad! but if you do not recognize the sacrifice of the cross, which was paid for you? you shall be deemed guilty forever, because every offense committed against God is an infinite offense
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ synnek1°dirty (failed: in youtube) 666 322 kkk: nazi, CIA U.S. EU NATO, NWO IMF: ECB FED: all criminal: Masonic shit! ie: the shameful system of occult Masonic for the all false democracies, of the seigniorage banking ": that they are afraid of Jesus Christ! that do all togheter the figure of shit!" why, the most powerful empire in history: that: collapses: for the fault of one man alone: (lorenzojhwh) (unius REI): because they understood: "finally": that: the IMF's agenda: one that is: all of them will die : (in many different ways: because the rabbis are sponges full of satanic hatred: for their Talmud: and in fact, are the priests of Baal undercover) to facilitate an alien invasion: that: in reality will be the end: of the unfortunate: human adventure: on this planet!

  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention!
  Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni
  religiose sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro!
  UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  ==================
  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

  UniusRei3
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  UniusRei3

  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )
  666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Behold, I lay in Zion a cornerstone chosen and precious, and he who believes in it not be disappointed," unius REI. 1 Peter 2.6
  You know that S. Margaret wrote before of the beginning of the French Revolution, this expression of the Madonna "When the crucifix will be trampled, blood flow for the streets!" [[Why not can not tell us "Christians" the philosopher Benedetto Croce, perhaps foresaw the occupazione Masonic, and the infiltration cultural nature, and Satanic our institutions? From Wikipedia, the free encyclopedia. Why not can not say "Christians." Author Benedetto Croce 1st ed. Original 1942. why not can not say "Christians" is an short essay written by Benedetto Croce in the 1942, in the who, the author claims that the Christianity has completed revolution "that worked in the heart of the soul, the conscience, and giving prominence to the intimate and your of this consciousness, almost seemed that to acquire a new virtue, a new spiritual quality, which, until then was lack of humanity "which, for about of the revolution, it can not say" Christian. " "The men, heroes, geniuses" who lived before of the advent of the Christianity "action time came beautiful, beautiful works, and transmitted to us an rich treasure of molds, of thought , of experience, "but in all they lacked that value that today is this in all of us and that only Christianity has given to man. Contents 1. Genesis of the work, 2. The Christian revolution, 3. Philosophers and Christianity, 4. The merits of the Christianity, 5. Note, 6. Italian editions, [[Genesis of the opera]] Benedetto Croce. The same as Benedetto Croce says August 16 of the 1942, while he was in holiday with the family to Pollone, was born to the question to which answered with this sage ". risvegliatomi .. after midnight, are left to bed, but not has been able to sleep again soon, and not has found of better to do that be pondering on point why not can not call ourselves Christians? The morning has trace the design an little written on the subject [1] "On August 26 of the same year" to shake the melancholy has meditate and wrote the essay why not We can not say "Christian", that I will here and lighten there in the copy ". [2] After" copied and correct "in the next day, the 28 is" revised again 'and' past to Elena [Benedetto Croce] for the copy. " 29 Benedetto Croce corrects even the "typed copy" that it will be finally printed on Critique. [3] On August 30, Benedetto Croce wrote to the his recent friend, the poet Maria Curtopassi, that had given him an Edition of the New Testament, from which reading was did your reflection on Christianity "... I continued, and, almost finished, in these days the New Testament. [...] Are deeply convinced and convinced that thinking and the modern civilization are Christians, continuing the efforts made by Jesus and by Paul. on of this has wrote a short note of historical, that I'll publish it as soon as the available space. of the rest not She feels that in this terrible war that that is in contrast is a concept still Christian of the life with another that could trace pre-Christian age, and even pre-Hellenic and pre-Eastern Europe, and reattach the front to the civilization, the barbarian horde violence [4] "The work thus although it was written of jet was meticulously revised and correct, this testimony of the importance that Benedetto Croce attributed to this short writings to beginning with the title that not to case marked between marks the deadline "Christians," wanting to indicate an different meaning from that commonly adopted for the word from the beginning ie Benedetto Croce wanted to indicate the particular perspective that assumed in his analysis the phenomenon of the Christianity . The brief text Croce was immediately spread and notoriety not to case in this time in when the Catholic Church began to make explicit his dissent, against Fascist regime [5]. which reacted with a violent campaign of Printing that hit also Benedetto Croce done scorn by the minister of the National Education, Giuseppe Bottai that alluded ironically operetta Croce with an article entitled Benedetto Croce rincristianito for Despite [6]. The Christian revolution In true Benedetto Croce not he had abandoned his belief secular nor took sides to defense of the Church in Rome but just watched as, "The appeal to the history not we can not recognize, and not tell us Christians. " The story showed what is that was been the historic success of the Christianity more that his religious message to establish itself in consciousness. [7] Benedetto Croce writes "Christianity is been the most revolution that humanity has never made ... "Like it or not, therefore we are the heirs of a revolution end that not to use case, BenedettoCroce wanting to signify the explosive character, and constructively together of the Christian revolution, that historically has work, as all the other revolutions that but "... not support the comparison, seeming respect to her particular and limited. " not can indeed compared to the Christian Cultural Revolution nor the "revolutions" ancient, as one of the thinking in Greece and of the right to Rome, nor modern revolutions that "not you can think of, without the Christian revolution," are "related of dependence on her." The Christian revolution represents an unique event in the history of the humanity why to difference of all the others, it "worked in the center of the soul, in the moral conscience ',' the His law drew only by the inner voice 'and' moral conscience, the appearance of the Christianity, approximate arrival rejoiced and is labor in mo of new. " Christian is been a revolution "so understanding and deep, so fruitful of consequences, so unexpected and irresistible in the its realization, that not wonder that has appeared or will yet appear an a miracle, a revelation from above, an direct intervention of God in human affairs. " but the Christian revolution " not it was an miracle" and "because the spirit is always full of himself." [8] The philosophers and Christianity. That Spirit is present in all philosophers, from the medieval to the Renaissance, the French Enlightenment, the various Vico, Kant, Fichte, Hegel, made them debtors of the values of the Christianity but the same time legitimate interpreters of the religion dissemination of the Principles, "these, and all the others, as they, that the church of Rome, calls (like not could not be) of protect his institution and the structure that he had given to his dogmas in the Council of Trento, was of sconoscere result and persecute and, in last sentence with all much in the modern age an its syllabus without for another being in degree of contrast to the science, to the culture and to the modern civilization of the laity an other and his own and strong science culture and civilization. " Poor in act and spread values of the "Christian revolution" those philosophers, even laymen, that the Catholic Church that condemned them not failed to propagate why he had turned that ' innovative thought, that for its very nature is "always an sketch to in in perpetual are to add new touches and new lines," in an complex intangible of dogmas. The Church must be recognized, however, the merit of to have removed from the religious thought of the ratio between the man and God, all scale mythical past and of having prepared definitive philosophical categories, in 'scope an debate on Christian thought to attended, all these philosophies. Neither the Church escaped, his task of become universal, looking of Christian thought prevails and of spread in Europe, while falling itself in the its historical course in " errors "from which, however, was able to be healed and reform. [[The merits of the Christianity]] "and revolutions and the discoveries that followed in modern times, in the not they were special and limited in the manner of them, but all invested man, the soul itself of the man, not you can not think of the Christian revolution ... why the original impulse was and continues its ... re-evolution Christian worked in the heart of the soul, the conscience, and giving prominence, underwear and your of this consciousness, almost seemed that to acquire, a new virtue, a new spiritual quality, that until then was lack of humanity. " In Christianity we have a new vision of the history where man acts according to a new morality based on love, "of all men, without distinction of the Gentiles and of classes, of free and of slaves, to all creatures, to the world that is work of God, and God that is loving God, "the God that is the" spirit "[9] whose mystery is still the subject of the survey of the philosophers whose passion for the truth makes it almost of the martyrs why" ... the Christian God is still ours, and our refined philosophies, they call it, the Spirit, that always beyond us and forever is ourselves, and, if us not we adore more as mystery is why we know that it will always mystery, the eye of the abstract logic and intellectual, undeservedly, believed and dignified as "human logic", but that clear truth it is eye of the concrete logic, that may well be called "divine", understanding in the as a Christian that to the which man of continuously rises, and that of continuously joining it to God, he does truly man.
  ==========
  @ King of Saudi Arabia - you'll wonder why, I put in the first place Israel .. but in thee there can not be an answer! If Italy were destroyed, along with all of its civilization? I could find, always, something like that, elsewhere in Franca with, Pascal, Maritain, etc. .. (or, I might, find important values, anywhere, even in Saudi Arabia) .. but, if Israel was lost? nothing could stop the empire of Satan on earth! That's why, the Pharisees IMF, of, Neturei Karta, have an interest in destroying Israel. ! Se l'Italia andasse distrutta, insieme a tutta la sua civiltà? io potrei trovare, sempre, qualcosa di simile, altrove, nella Franca con Pascal, Maritain, ecc.. (o, io potrei, trovare valori importanti, ovunque, anche in Arabia Saudita).. ma, se Israele andasse perduto? nulla potrebbe fermare l'impero di satana sulla terra! ecco perché, i farisei FMI, Neturei Karta, hanno interesse a distruggere Israele

  @ OBAMA - synnek1, he closed the comments page of youtube? because no criminal Satanist would die for his country! Satanists are only the traitors of the IMF and their kingdom is against all peoples, @ Pax 666 pax voodoo - drink your poison made by yourself Synnek1 kkk nazi. I heard Satan to ask your human sacrifice on his altar! you're ready? to love Satan, in an absolute and total mode? .. You saw how many people die on the altar of Satan, every day? why, it Should not ever be like even your time, now? even one day. or another day? will came for you! Pinocchio and Candlewick Their ticket they paid for being in the "Toyland". is not better, That Should one man die that is, Synnek1 MASTER BIG, So That all the people of Satanists is can to return to the Lord Jesus Christ? That Is, for to be, with me, unius REI? --ANSWER @ IsraelnationalTV but he closed on this article, the page of youtube, 24 hours ago. Satanists have control of all media and you're dead!

  now that, modernism, (naturalism consociativismo Masonic. after, 600 excommunications, of a Church that, not still had betrayed Jesus Christ) will win, most of the Episcopate? Satan will finally be released from his dungeon! so, Israel will be annihilated! is for, this, that have worked the Pharisees of IMF NWO. damn clerical celibacy, emerged the crime of privilege medioeval of "primogeniture".Catholic Church has condemned itself to destruction has not been able to protect Israel, and gave mankind to Satan! ora, che, il modernismo, (naturalismo inciucio, consociativismo massonico. dopo 600 scomuniche di una Chiesa che non aveva ancora tradito, Gesù Cristo) conquisterà l'episcopato? satana, potrà essere finalmente liberato! così, Israele sarà annientato! è per questo, che, hanno lavorato i farisei del FMI NWO. maledetto celibato ecclesiastico, scaturito dal crimine del "maggiorascato!" la Chiesa Cattolica ha consegnato il genere umano a satana!

  =================
  not only aliens, but also to all my enemies, will start to come out, of the blood, from, his mouth! all the blood of innocent people, christians martyrs, ecc.. all the poor unhappy, that they criminals have devoured...
  =====================
  [where not a leaf stirs that Riyadh does not want] Nigeria, killing nine voluntary anti-polio. the witnesses say, was the sect Boko Haram.
  From the first evidence, the massacre was carried out by militants with a series of attacks in the northern city of Kano. With Afghanistan and Pakistan, Nigeria is the only country where polio is still endemic. Since 2003, Muslim leaders oppose vaccination because it would lead to infertility. In 2003 Muslim leaders in northern Nigeria have do opposed the anti-polio vaccination, saying that would cause infertility. The attack resulted in Kano is yet another blow to the efforts of world organizations involved in health to eradicate polio still endemic in Nigeria, Pakistan and Afghanistan. Just in Pakistan in December, seven voluntary polio were massacred in Swabi, 75 km north-west of Islamabad.

  [TUNISI Djellaz è la strategia, per l'imperialismo saudita del terrore] Magdi Cristiano Allam fondatore del partito "io amo l'Italia" dice "anche, la Tunisia, conferma, come, i musulmani possono essere moderati, ma, che, l'islam è incompatibile con la democrazia" quando diventa ispiratore di una forza politica, infatti, questo è stato l'omicidio, che gli islamisti, hanno fatto di Chokri Belaid, perché su facebook, Chokri Belaid, è stato indicato come capofila dei miscredenti, ed invece, lui era, soltanto, un bravo musulmano laico, ma, è stato indicato, come un nemico dell'Islam che, meritava di morire. così, una forza politica, che, adotta l'Islam in quanto Corano e Maometto a quel punto non è più compatibile con la democrazia, e i diritti umani.. perché, loro diventano la incarnazione della verità divina, e, tutti gli altri, anche, se, si discostano di una sola virgola sono i nemici da uccidere, da eliminare!"

  [TUNISI Djellaz è la strategia, per l'imperialismo saudita del terrore] Magdi Cristiano Allam fondatore del partito "io amo l'Italia" dice ogni, laico, diventa, quindi, un nemico dell'Islam, che è meritevole della condanna a morte, bisogna creare un ceto medio, che, faccia uscire i popoli musulmani, dal binario caserme e moschee, --ANSWER -- QUiNDI, l'obiettivo, ISLAMISTA di affermare, una società, che, rispecchi gli obiettivi della sharia e della jihad, sono incompatibili, con la sopravvivenza del genere umano ... mentre, Al Arabiya dà notizia di una nuova aggressione, ai danni di un esponente dell'opposizione, Ahmed Nejib Chebbi, che è il fondatore del Partito Democratico Progressista. e [ translate . google ] ha distrutto intenzionalmente, il mio precedente articolo, ed ha bloccato, anche, la mia ADSL

   humanumgenus ha pubblicato un commento
  [TUNIS Djellaz is the strategy for the Saudi imperialism the terror] Magdi Cristiano Allam founder of the party, "I love Italy" says "each, man secular, thus becomes an enemy of Islam, which is worthy, for this of the death penalty, we need to create a middle class, which, know how to get out all Muslim peoples from platform barracks and mosques - ANSWER - the target of Islamist terrorism is an State, society, ecc.., that, will , reflects the objectives of the sharia and jihad, but, they are incompatible with the survival of the human race ... while Al Arabiya gives news of a new aggression against an opposition leader, Ahmed Nejib Chebbi, that is the founder of the Democratic Progressive Party. and [translate. google] has intentionally destroying my previous article and also blocked my ADSL

   humanumgenus ha pubblicato un commento
  [TUNIS Djellaz is the strategy for the Saudi imperialism the terror] Magdi Cristiano Allam founder of the party, "I love Italy" says "Also, Tunisia, is confirmation, how Muslims can be moderate, but that, Islam it is incompatible with democracy, "when it becomes inspiration, for a political force, in fact, this has been murder, that the Islamists have made against Chokri Belaid, because on facebook, Chokri Belaid, has been shown as leader of the unbelievers, and instead, he was just a good Muslim secular, but it has been shown, such as an enemy of Islam who deserved to die. thus, a political force, which adopts Islam as the Qur'an and Muhammad then is no longer compatible with democracy and human rights .. because, only they become the incarnation of divine truth, and everyone else, even if, differ a single point they are enemies to kill, to delete! "

  February 8, [where not a leaf stirs that Riyadh does not want] series attacks in Iraq, 29 dead, for Two car bombs exploded in Baghdad near a market. Another attack in the city of Shomali. At least 29 victims two doubles attacks that took place today in Iraq, according to a new budget provided by medical personnel security. The first attack struck the crowded market Kazimiya, district by a majority Shia Baghdad, the second it happened in Shomali, predominantly Shiite city in the province of Babylon. In both cases, it was double explosion. epr programmed to the massacre of Shiites heretics .. Shia and moderate laity were sentenced to death by the Salafis, in anticipation of the Jihad of World War III This, he said, his uncle Pharisee talmud 666 IMF Rothschild
  =====================
  09/02/2013 [Among tear gas and prayers, Tunisia burying Belaid, and his Spring crushed by the imperialist dream of Salafi jihad islamists ] The crowd in the cemetery Al Jellez, where was buried Chokri Belaid . were over one million the number of people who have followed the procession. The heavy toll from the clashes, with dozens of cars on fire, dozens wounded, and 131 people arrested by security forces the Arab Spring was prompted by the IMF to be murdered, the reasons is agenda NWO, for, forced a World War III for disintegrate Nazism Islamic and the State of Israel .. "dies, Samson with all Philistines. "A million were at the funeral of the leader of the opposition the procession, huge, shouted" Government murderess ". Government murderess "Government murderess "Government murderess " is true is an islamist Government murderess "

  Obama has been a disaster! we see how, is capable of defending itself from cancer, too him? [jihad imperialism is worse than Al Qaeda] people sentenced to death in Riyadh, forced, to the Holy War against Syria [war Syria Saudi Arabia] 09/02 / 2013. The agency, AINA, revealed a "memo", top secret, sent by the Ministry of Interior, Saudi Arabia, where it is possible to Those condemned to death by decapitation in the cells of the Saudi kingdom to opt instead to go and fight the "Jihad", the "holy War" religious, against the Syrian government. by Marco Tosatti. The agency AINA revealed a "memo" top secret sent by the Ministry of the Interior in Saudi Arabia, where it is possible, Those sentenced to death by beheading in the cells of the Saudi kingdom to opt instead to go and fight the "Jihad", the "holy War" against religious the Syrian government. The memo is dated April 17, 2012, and was Concerned at the time, 1239, guests on death row.

  Obama has been a disaster! we see how, is capable of defending itself from cancer, too him? [jihad imperialism is worse than Al Qaeda] people sentenced to death in Riyadh, forced, to the Holy War against Syria [war Syria Saudi Arabia] is Offered, full forgiveness, and a monthly salary, to their Families in the kingdom , change "... of Their training, to be sent out, the Jihad in Syria". The nationalities of the prisoners, were different Yemenis, Palestinians, Saudi Arabia, Sudan, Syria, Jordan, Somalis, Afghans, Egyptians, Pakistanis, Iraqis and Kuwaitis. The memo, reported Which Aina, a photograph, that show side, was signed Abdullah bin Ali al-Rmezan, a senior official the Ministry the Interior. Second, a former Iraqi parliamentarian, the Russians have Threatened to bring this case to the attention of the United Nations. The Saudis would then Decided to stop their clandestine activity, provided that the program will not was made​​ in the public domain.

  666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Honour, then to you that you believe, but for those that not believe the stone that the builders rejected is become a corner stone and stone of stumbling stone of the scandal. They will stumble why not obey to the Word. to this they were intended. " 1 Peter 2.7.

  666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Behold, I lay in Zion a cornerstone chosen and precious, and he who believes in it not be disappointed," unius REI. 1 Peter 2.6

  You know that S. Margaret wrote before of the beginning of the French Revolution, this expression of the Madonna "When the crucifix will be trampled, blood flow for the streets!"
  Time not is never enough, indeed time is running. The dangers not are never been to so high!
   Never our time is been so limited! Converted, as long as you are in time!
  The time is never enough, in fact the time is racing, while the dangers have never been so tall! Our time has ever been so limited! Converts, until are in time! He, YHWH will forgive you, if you turn to Him with all my heart!
  "... C 'is now in the world an Satanic group of planners an single global system (New World Order). They eliminate the Church of Jesus ..."


  Nessuno Unius REI
  Nessuno Unius REI ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB! vota Magdi Allam.

  [Arab League all the beasts of the Gulf, the jihad of the penis and happiness Obama vampire] 08/02/2013. The route of the young Indian, sent to serve (sexually) the sheikhs of the Gulf, to which four wives are not enough! The Guardian, reveals the story of many girls, who, with the promise to find a place, of, skilled labor in Saudi Arabia (where there is slavery) end, however, the spiral, the exploitation of francesca peaceful. Poverty has forced more and more Indian girls, to surrender in the hands of traffickers no scruples, that the ship in the Gulf countries (Saudi Suadita, Bahrain and UAE) to serve the rich, as unscrupulous sheikhs. is the new frontier the trafficking of women, unveiled today by the British newspaper Guardian that recounts, including the other, the story of Begum Anis, 27 years old and 4 children, deceived by a so-called intermediary
  Nessuno Unius REI
  Nessuno Unius REI ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB! vota Magdi Allam.

  [Arab League all the beasts of the Gulf, the jihad of the penis and happiness Obama vampire] that, after having taken 10 000 rupees (about 120 euro) to send her to work as, domestic workers, in Saudi Arabia (where he would have earned 125 euro per month, that is, four times his wages home to hospital), he sold, at auction the prostitutes in Riyadh, for the consideration of 300 dollars. According to the National Crime Records Bureau In India there were 3,517 cases of human trafficking in 2011 (there were 3,422 in 2010). Events as a the of Begum Anis are frequent, admits Indian police that a few months intercepted a "load" of 40 women from the start at the airport in Delhi. The "sale" on almost always family of humble origins, illiterate, in some cases the victims (mostly women) end really clean a luxurious residence of petroleum
  Nessuno Unius REI
  Nessuno Unius REI ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB! vota Magdi Allam.

  [Arab League all the beasts of the Gulf, the jihad of the penis and happiness Obama vampire] but much more frequently, are initiated into prostitution. The market offers opportunities to profit, not only trade, but also on the falsification of documents, which explain to the Guardian, the volunteers Indian Migrants' Rights Council, is privileged channels at the border, where corruption it is almost endemic. Last month, an employee of Air India he was arrested the airport in Delhi own for having printed a fake boarding pass to a "migrant for employment" with the complicity of an agent Police. Once they arrive at their destination, they discover Indian slaves that he had burned the bridges behind him. Trade unions in the Gulf not even exist for local workers.
  Nessuno Unius REI
  Nessuno Unius REI ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB! vota Magdi Allam.

  [Arab League all the beasts of the Gulf, the jihad of the penis and happiness Obama vampire] According to a recent report Human Rights Watch immigrants that working in Saudi Arabia are hard at work from 15 to 20 hours daily without holidays, health care, neither lunch breaks. Then, there are brothels. Occasionally, there is a species of happy ending. Begum Anis was released from his wife (one of his wife) his "master" and has succeeded to return home in Hyderabad decided to denounce the agent which was his months of captivity, but, apparently, they've lost track of him.

  ===========================================

   03/16/1973 .
  The Freemasons and all other adorers of the devil ... it's all part, My children, to an evil plan for to reduce man to a state of enslavement to evil + (scientism, relativism, materalismo ) + (ideological messages) + (pornograzia) + (craziness) + (subliminal messages of any kind).
  We are large of masters in the world "enlightened" (original term), that now seek of "govern" the life of every man, woman and child (Net Work) ... for to lead mankind to the slavery.
  I assure you, My children, that is an octopus that is getting longer in all directions on earth for overpower the man and enslave him.
  These tentacles stretch for to promote an one world government and one world religion (New Age) ... a Church " of man" based on humanism, modernism and Satanism ... "01-10 -1977. "... C 'is an piano in this when, for to plunge your world in a common dictatorship ..." 24/12/1976, "... is the work of Lucifer that use agents (SpA) for remove all the churches (religions) from your world and unite all mankind in the name of the peace and of the brotherhood under an one roof (NWO &. New Age. &. Net Work).
  At some point, My children, that you will think that it would be better to die, so great is evil that be shed in the world by the "Illuminati" (original term) and their agents! ... "11/25/1978," ... The Antichrist, "666", is in the world (techno-finance), in the your country (USA) ... He sows discord among nations ... "05/14/1977," ... 666 is entered in forces on the ground. His agents are time in the Vatican. We are seized of some of the highest positions in the ecclesiastical hierarchy. Took control of many governments. They're bringing the nations to the brink of the destruction ... "05/08/1977, posts to Veronica Lueken, Bayside, New York. Mankind not find peace until to when it not know My Message and not put it in practice. " Jesus to Sister Faustina Kowalska. [Not is Can I pay taxes].
  In fact, the tax levy is of the 65%, while an euro that have in pocket we received an theft invisible equal to € 2.70. The tax is a true extortion, in fact, even blocks on birth productive activities, indeed, the entrepreneur that you do the calculations, says "who am I doing this?" Prof. Giacinto Auriti, secret government [But is also demonstration an secret government and Satanic behind of all pseudo democracies of the world. The first to disclose this criminal organization is been Jesus Christ of Bethlehem. in his invective against the Pharisees who today are the masters of the world and masters of the IMF. This revelation is occurred when the organization of the Illuminati was really secret and only the Lord could reveal it to the mystic Veronica Lueken, Bayside New York already in the 1973! Politics, magic and satanism. In the light of Joseph Cosco these premises that has published "Politics, magic and Satanism" claims that essential is return to national self-determination!
  The writer concludes that you have to abolish the ECB, the EU, multinationals, all supranational institutions for the crime already made of treason. strategy adopted by the Political of the Bilderberg Group. "Bilderbergers with the purpose of occult (and thus, in the hidden participants), for the establishment of an New World Order and of an World Government by 2012. Weapons Silent for the silent war "is a doctrine adopted by the Policy Committee of the Bilderberg Group during its first meeting in the 1954. A copy found in the 1969 was in possession of the services of Information of the U.S. Navy ". Organization; Group of the Bilderberg recruit politicians, ministers, financiers, Presidents of multinational moguls of the information, Reali, university professors, men of a number of fields that with their decisions can influence the world. Trilateral Trilateral (meets industrial and businessman of the three blocks continental USA, Europe, Japan / Asia) and Commission of Foreign Relationship (3D CFR that or never from 1921 brings together all the characters that manage the U.S.) ... "outer circle"? ? - "inner circle"?? ( but these are crazy)! U. Agnelli, H. Kissinger, Mario Monti, ALL GOVERNORS of the CENTRAL BANK SPA. 33,000 bank accounts encrypted and cleanstreem called? 666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. not has idea to who can compete on an investigation of the gender, but I think that both interest of the appointed or suspected that an court [( ?) which one? views that to be of above of any jurisdiction?] enshrines their strangeness to the facts assumed also as hypothesis of Article The Lords of the World, Secret History of the family of the Rothschild and of the New World Order of Giorgio Bongiovanni. 666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. The criminal power of the banking seigniorage is expropriated (seigniorage) of the 100%, and debt ( interest) of the 100% more. ulteriormante indebted to other interests for an 70% (interest on interest = unresolvable debt cost). therefore, as hypothesis of crime we have Association to crime, genocide, satanism, fraud, usury, incitement to suicide, induction and reduction to the slavery, exploitation of the prostitution, predation, treason of the Constitution, etc ... etc ... So , the crime would be of these proportions, which necessarily must be concealed, but that, even not is been even coined a word for to define it. Agency Italian Illuminati Mario Monti. Upon complaint of Mr Tremonti in TV Padoa Schioppa, Prodi, Veltroni, group of people until then to me unknown the "Bilderbergers Italian. 1995 Giovanni and Umberto Agnelli, Mario Draghi, Renato Ruggiero, 1996 Franco Bernab is Mario Monti, Walter Veltroni. 1997 Carlo Rossella, Stefano Silvestri, 1998 Emma Bonino, Luigi Cavalchini, Rainer Masera, Tommaso Padoa-Schioppa, Siniscalco, 1999 Paolo Fresco, Francesco Giavazzi, Alessandro Profumo. Illuminati and the Black Nobility MASTERS OF Masonic lodges. PRIESTS of SATAN'S INTERNATIONAL. the United Nations, International Monetary Fund, the U.S. President, MULTINATIONAL ALL, ALL NET WORK and THE NATIONAL TELEVISION NETWORKS (FOR CONCEALMENT of the seigniorage) Hollywood major studios are and Record Companies International
  666, FED ECB 322, IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh, like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. In the 1871 plan of Weishaupt was further includes an his American follower Albert Pike that Processes an document for the establishment of an NWO (New World Order ) through three world wars. Would be enlightened, all possessors of hyper riches, the families of Rothschild, ASTOR, BUNDY; COLLINS, DUPONT, FREEMAN, KENNEDY, LI; ONASSIS, Rockefeller, Rothschild, Russell, Van Duyn, the British Royal family, Bill Clinton , His Majesty the Prince Bernhard of Lippe of the Netherlands (former SS officer), that it is was the president until to when in the 1976 has had to resign for the scandal "Lockheed" and Joseph Retinger an "fixer" Polish
  Harriman, of the Morgan Guaranty.

    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    today it was a gift to me ie, a Bible, and having seen the bookmark Fabric Take two different pages? I immediately knew that God had something to say to me. 1). 37.20 to 22 of Sirach I understand, "but, on the whole still dominates the language on all!" .. as if to say "to whom all over the world I have given a language as yours?" - CONCLUSION -- here's why I have understood to be the man more powerful in the world. i HAS the legal rights of representation the Kingdom of God. In fact, I have the power to remodel to my delight all the human race .. and 2). in Wisdom 12, is clearly expressed as there not might be no be a future possible for anyone of criminals on this planet.lol. funny, but this the English language? has to be corrected by me! lol.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]MrlmmondoProfondo - different agencies of different intelligence agencies? have put the programs in my computer to spy on me, but this is ridiculous because, if I had the goal of being unfair even against those murderers Saudi Arabia? would be destroyed immediately my power (which is right of the invincible force the truth that is universal loyalty) of what children around the world I can I wish their evil? nobody can give me the information and I indeed I can not trust of information none, because Governments do not want to believe at the simpler explanation? the fact that, I am the man Metaphysical that I see the reality of the dark and all secrets? This is obvious they were intended by God to be exterminated!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    trevMauk ie synnek1 ie iHateNEWLAYOUT ie one ony satanist-- sei patetico! hei Satanists of the CIA, but not you ashamed of yourself? go around dressed as a guard of the cemetery for the money? here is how the Synagogue of Satan Jewish IMF ie Baal MArduk of god owl at Bohemian Grove could humiliate and degrade an ex-Christian nation. you're pathetic! Who said I unius REI? Who said that I must rule the world by alone? I hate the power! but, all those who are faithful to my crown? all remain in their place! the company will be set on the medieval model pyramid it responsibilities of each are well defined this is the way to command for the best men and not more will command the men are worse as 322 Bush and 666 Rothschild[Saudi Arabia] Prince Nayef bin Abdulaziz
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [Saudi Arabia] these super killers, Satanists Salafis? have poisoned with their hatred, almost all Muslim nations like Egypt! often have their to send representatives from John Paul II to Assisi by St. Francis to commit perjury "never kill someone in the name of God! never more! never more!" but, really, they do kill more than 300 christins martyr absolutely innocent through their secret and terrorist secret organizations through oil money Islam spread in mode satanic by always of generating, in generating for destruction and death! will be punished indeed in fact the wrath of God is against all sinners!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [one King in one world ie kingdom Unius REI] I do not have nothing against the ideologies of communism, ecc.. or against governments and religions if they do not offend people peaceful and innocent. I am king of Israel! that has to build the Jewish Temple for the LORD his God, and to realize the universal brotherhood! as I could be an accomplice to a crime anywhere in the world? that's why I have granted amnesty for all crimes of the past! But, how could they not be affected hit all criminals during my government, I am a metaphysical authority that is supernatural also so I have already decided Masons and that means all the accomplices of the assassins of the IMF should be able to attend the misfortunes their children
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] Prince Nayef Bin Abdulaziz Saudi Arabia -- if you do not give to me with the good your desert? 1. I do not give to you no compensation, because I will take him however your desert as well in the bad hard way one day! 2. I can not be done for all your Jewish friends Illuminati Satanists of the ex-IMF U.S. ie your god owl at Bohemian Grove! 3. them (IMF) will make this their agenda 3 ° of WWnuclear to destroy Israel and to regenerate a new IMF ... but they did not have succeed however because it has been decided the heavenly places to destroy their power 4. I can not save the Palestinians that, you want destroy why, be you the worst of all Muslims in the world! 5. all crimes by Muhammad to today? they're all about to fall on your head because I have decided to do in Saudi Arabia the best field of battle of this 3 rd WW nuclear that you wanted and forced to do through your wickedness!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]at Crown Prince, His Royal Highness The prince Nayef Bin Abdulaziz Saudi Arabia -- you need to stop to spend the oil money to kill Christians innocents around the world and for to spread Islam through terrorism! and as long as your damned Sharia will be standing up? together the IMF? ye are and you will be always the worst criminals in the world! What remains of thy kingdom if, Rothschild and Bush will do this 3 ° WW nuclear to regenerate their satanic IMF? only the radioactive carbon
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    You hear them, too you my brother Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] IsraelNationaTV all those Satanists AIPAC IMF etc. .. ie all of the Jewish lobby that they stole all the monopolies, that they have plot plotted in secret for the destruction of Israel? they keep to speak ill of me yet? This is obvious to all they are the real Satanists they are vampires why only this it is their real motivation to continue to be against me yet! their goal? is to steal and murder all the peoples!yes, I am The Jewish Messiah! why? to who of the Satanists Freemasons Talmud of Kabbalah IMF NWO, 666 322 Bohemian Grove owl god, namely Baal god Marduk You want to do build Jewish Temple? I am the only man in all world that can build the Jewish Temple and who can give back to the world peace. and then how can I remove to my brother high priest the priest jew responsibility the duty and the right to speak of God to all the peoples? I am only a politician and I am not religious person!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]IsraelNationalTV-- this should not be forgotten I am in the middle at the most dangerous assassins Satanists and all that kill 400 Christians every day.. if they do not stop? I will make one only Christianity around the world quickly. but this is my the truth I like Unius REI that is, as the priesthood of Melchizedek I am above to all religions, because I am the natural law. here's why I do not want to be forced to spread the Christian religion throughout the world, but it is just that I will do if you do not stop to kill the innocent Christians! this because it is my truth I love all religions, but at the same time I am free from all of them why, I am unius REI. if they kill another 20 million Christians? and today we are at 100.million? coming soon will came the Last Judgement
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]IsraelNationalTV I know this, that if I did not speak of Jesus? I would be already for some time the King of Israel, but it is just that that I did obstruction! honestly? I thought the Jews were the most intelligent of the other but it is not true, unfortunately! you can imagine the King of Israel that in the Jewish Temple in Jerusalem speaks of Jesus at the Hindus that they came to see their King unius REI? lol. But this? is worse that, a horror movie! that, politician speaks of God? none! and why should I be different, too I'm a politician! if I just have to talk about God? I will speak only as the King of the Jews could speak by a junction with the culture and sensitivity of my audience of course! In fact, metaphysics it is the Jewish monotheism only that is the universal law of nature only!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] YHWH -- I unius REI in my universal juridical authority! to win, this war against the Jewish bankers enlightened of IMF and their manifest goal of enslavement of the whole Humankind I gift my metaphysics rational to all the peoples! because it is outdated the culture of violence and of the conflict in the spirit of Gandhi I am in the name of Jesus, I whisper the Holy Spirit on all mankind! I expect all of you in my Jewish Temple in Jerusalem. hallelujah Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]JHWH --- io Unius REI nella mia potestà giuridica universale! per vincere questa guerra contro i banchieri ebrei illuminati del FMI e il loro manifesto obiettivo di riduzione in schiavitù di tutto il Genere umano io dono la mia metafisica razionale a tutti i popoli! perché sia superata la cultura della violenza e della contrapposizione nello spirito di Ganghi io nel nome di Gesù io soffio lo Spirito Santo su tutto il genere umano! io aspetto tutti voi nel mio tempio ebraico a Gerusalemme.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    the mother (ie your religion) is essential if you are, again, a little boy and it is useful (religion) for all your life "God bless the mothers." but, it's a bad mother that religion that taken prisoner his children preventing them to grow, here is why we can not to live in this culture the opposition! is this advantage for Satanists of IMF ie the party of the massacre and destruction of all and any human dignity as, does say their Talmud that we(only Goym not jews) are all animals in the human form? here's why central banks they have funded the theory of evolution and Freemasonry he sets with his forces imposes in the universities!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    who seeks wisdom is looking for a universal principle 1. do not lie 2. do not do wrong to an innocent person 3. Then, discovering that all men are brothers? is very consequential! 4. find that everything comes from one only origile? is the only possible hypothesis! 5. you have shown God rationally now you need not feel ashamed to look him in the his eyes, because you will not find in the eyes of God the feeling of his superiority, and it is this that you will do feel peaceful! about the fact if I am married? lol. I dispace for your women Satanist, lol. But, I'm already married to Israel, and she is women very nice with me!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    I dispace but there is nothing that, I can do to save Satan and Satanists, because they have decided to be the criminal parasites against any civil society the accomplices of the Masons and of the IMF. but, I really love the atheists why they have the right approach rational (in fact, even my metaphysics it is rational) atheists try every explanation in the rationality, just like me! .. but, unfortunately their method is limited when their setting becomes one ideological approach, because it is then that atheism becomes the religion of evolution that is, been repudiated for all the fathers of modern science that they were even creationists and Darwin himself that he had not found one only single fossil transition while lol. for his theory at least 90% should be all fossil transition!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    because thou art offended against Me? You with all this porn spam? you are demonstrating, that the wisdom operational, that is, the metaphysical is not compatible with Satanism .. here's why to destroy the Satanism? it was not me but, you were just you! however this is a solemn moment, because I must be able to transfer my metaphysics to all Peoples that is, to transfer the motivations and means to get hold of the metaphysics because through the property of speculation of the human mind? you can see God and enter into a relationship with him at any moment because rationality is objective and universal, then, the rationality of the value universal? is the true spirituality! all the lies, that Satanists have been led to believe, to justify, their alleged civilization? You have all the discredited and destroyed! fail satana!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Who can do without wisdom? none! here's why no one can do without GOD! However, no one should think something unseemly about God for he is all that is beautiful and precious in the infinite perfection.. God is person! those who knew Gandhi? as he might say something bad against Hindus? impossible! ... those who knew Jesus as he might say something bad against Christians? impossible! but those who knew Muhammad? lol. He could say all evil which is possible against Muslims, however Muslims will be saved if they will refer to Abraham and to me Unius REI, because, we are the REAL Muslims that we talk with God in facts.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] 666 Rothschild, Bush 322 -- has come for you time to free the prisoners! all these Masons and Satanists kept prisoners through fear all Peoples exploited as slaves by IMF and the lobby Jewish Masonic, of every monopoly you can see the power of God? ok! but will be satisfied all the others because the demonstration of the power of God is, and will be your death and the death of your accursed race this time!Jesus remained 6 hours on the Cross as a reward for HIM to have created the whole universe in 6 days with infinite love! only this particular? is sufficient to declare the truth and the meaning of history? is Jesus Christ in Bethlehem, only!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]jews criminal of Baal Talmud---The first Articles of the Italian Constitution says that The Republic is 1. founded on the work that 2. all citizens are equal and 3. sovereignty is in the people but, of course they are all lies! Jews of IMF through the Freemasonry have stolen the sovereignty monetary and the Nation is founded on debt and usury for Jewish banks the peoples are sent to the slaughter!666 Leader 322 Elite you have perverted the foundations of justice! This should be written into the Constitution The Republic is founded on the scam the recession and unemployment Satanists Freemasons exploit the peoples and deprive them of all dignity. is so easy to die for a man? is sufficient constipation! I can not to not react to human evil why, I can not tolerate injustice. Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]JHWH-- Truly, you have decided to kill them all again Ezekiel 14-15.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Rothscild---When, I ask someone 1. "Why, you said that?", or 2. "because you have done that?". Then, really, he does not know! This is because the inner dynamics are occult to all people, because it is rare that men they can control the spiritual entities ... to do this? you have to climb the size in the divine namely, almost to the level of God. and honestly? this is impossible to achieve if God does not trust of you! quando io chiedo a qualcuno 1. "perché, tu hai detto questo?", oppure 2. "perché tu hai fatto questo?". poi, veramente, lui non lo sa! questo perché i dinamismi interiori sono occulti per la maggior parte delle persone perché è raro che gli uomini possono controllare le entità spirituali... per poter fare questo? bisogna salire nella dimensione del divino cioè quasi al livello di Dio.. ed onestamente? questo è impossibile da ottenere se, Dio non si fida di te!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Rothscild --- sorry, But, you're a jew or, you are an ass? today we will discover another mysteryof unius REI .. when I was a boy (11 years)? I asked God to know rationally all the hidden/occult realities .. here's why my faith is without dogma why I can rationally explain everything! This is the METAPHYSICAL! so everything that the Christian must believe, for faith? I know him for his rational reasons ma, tu sei un ebreo oppure, tu sei un asino? oggi noi scopriremo un altro mistero di Unius REI.. quando io ero ragazzo(11 anni)? io ho chiesto a Dio di conoscere razionalmente tutte le realtà occulte.. ecco perché la mia fede è senza dogmi perché io posso spiegare razionalmente ogni cosa! questa è la METAFISICA! così tutto quello che i cristiani devono credere per fede? io lo conosco per le sue motivazioni razionali
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    there is no salvation outside of Jesus, but unius REI in Jesus is the mercy for the World integer. I am the salvation of all men desperate a free salvation offer without conditions or blackmail with the exception of requirements of the eternal virtues ie of justice universal it is always contained in natural law! here's why I am the universal brotherhood! my duty is to help everyone the honest men! I can not subtract myself from this my mission! this has been established in the heavenly places, "all to be in communion with me unius REI? they will even in communion with my glory mercy hope blessings and love"
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Unius REI king of Palestine and Israel is the new Judaism -- [7] If the first fact had been faultless, there would have been the second case ie, to establish another. [8] God, blaming his people, saying Behold days come, saith the Lord, when I will make with the house of Israel and with the house of Judah a new covenant; [9] does not like the covenant I made with their fathers, the day when I took them by hand to bring them out from the land of Egypt; since they have not remained faithful to my covenant, I had no more care of them, saith the Lord.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Unius REI king of Palestine and Israel is the new Judaism -- [10] And this is the covenant that I will with the house Israel after those days, saith the Lord I will put my laws in their minds and shall paint in their hearts; will be their God and they are my people. [11] Nor does anyone have more to teach his countryman, nor any his brother, saying Know the Lord! All fact I know, from the smallest the largest of them. [12] For I will forgive their iniquities and I remember no more their sins.[13] Saying, however, new covenant, he hath made end stop old - fashioned the first, now, what becomes old and older, is ready to vanish away.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    1_5.[nature divine]you do not have to be ashamed of to be ignorantabout nature divine of the Christian because it is this the mortal sin of the Catholic Church beyond of some theoretical statement? The Catholic Church she ignores What is concretely the divine nature in the Christians here's why he ended up not to believe the devil in exorcisms, and does everything for can to destroy the life charismatic of all Christians that they are sanctified and deified as say, all the Apostles.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    2_5.[nature divine]but, you ignore the Word of God. here's why Christians only they are superior to the angels, just consider their divine nature in Christ Jesus, here's why Lucifer damaged himself out of envy of the divine nature that he wanted, above every thing. how could God give his divine nature at the men who do not have the mind to understand this power ontological namely the deities as God has make of the angels, the servants of men (ie, Christians). . here's why he rebelled until to become Satan pig!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    3_5.[nature divine]if, God were speaking only to Abraham, Moses, etc.. But, then God could not speak with any man all man? in any way? So, God would be unjust! and we know that God can not be wrong! infact no revelation about the faith has been entrusted to an angel or by man (dogma). here's why all those who have spoken with an angel about issues of faith? they were all possessed by demons how Muhammad! St. Paul to Roman 5, Thou art my Son, today I have begotten you. [6] As he says in another place Thou art a priest forever after in the order of Melchizedek.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    4_5.[nature divine]you are blind. the demon more dangerous that is the religion's demon. is why, you thou canst not have a personal relationship with God. This makes of the Muslims of Sharia Talmud, etc. of criminals murderess is why, the "letter" without the Holy Spirit? kills! You offend the infinite justice of God and all his infinite attributes of all perfection that is, you are desecrating the sanctity of God! I confirm the Word of God forever and the Word of God confirms me forever here because I am perfect in faith.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    5_5.[nature divine] I not be the enemy of the Americans, USA ... but, I am the enemy of the IMF, that is 666 Babylon. is now shown, Babylon Satanism is 322 is Satanism and it satanists? they are against all peoples! are these that they have ruined the innocence of the girls! Now, I love Islam all Muslims and all Peoples, ecc.. ie, like you, but, all religions are been damaged from Babylon to do a bad job against all Peoples Governments religions. infact we are for freedom of religion namely, for the secular state and for equality of all citizens without distinction about the freedom of their conscience
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    world has preferred the darkness to the light. this is not to say that darkness can prevail infact darkness is disintegrated at the presence of the light immediately lol. 2 billion Christians every day pray for their murders ie, for all their apparent political authorities the puppets of political Masons and for the authority, occult NWO IMF 666 322 ie lol. pray for the Satanists of god owl Baal! that kill all Christians. however they pray for all their criminal leader! but, I am Unius REI I now beg God for their ruin infestation oppression, obsession disorders anxiety disasters accidents diseases etc. and God, is forced to answers only at my prayer! whyGod is committed to realize, my kingdom everyone put attention to the Word "God" but few put their attention on the word "Kingdom", is why My Kingdom can not be stopped! those who are skeptical. rebel? will be shot dead!

    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    4_5.[nature divine]you are blind. the demon more dangerous that is the religion's demon. is why, you thou canst not have a personal relationship with God. This makes of the Muslims of Sharia Talmud, etc. of criminals murderess is why, the "letter" without the Holy Spirit? kills! You offend the infinite justice of God and all his infinite attributes of all perfection that is, you are desecrating the sanctity of God! I confirm the Word of God forever and the Word of God confirms me forever here because I am perfect in faith.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    5_5.[nature divine] I not be the enemy of the Americans, USA ... but, I am the enemy of the IMF, that is 666 Babylon. is now shown, Babylon Satanism is 322 is Satanism and it satanists? they are against all peoples! are these that they have ruined the innocence of the girls! Now, I love Islam all Muslims and all Peoples, ecc.. ie, like you, but, all religions are been damaged from Babylon to do a bad job against all Peoples Governments religions. infact we are for freedom of religion namely, for the secular state and for equality of all citizens without distinction about the freedom of their conscience
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    world has preferred the darkness to the light. this is not to say that darkness can prevail infact darkness is disintegrated at the presence of the light immediately lol. 2 billion Christians every day pray for their murders ie, for all their apparent political authorities the puppets of political Masons and for the authority, occult NWO IMF 666 322 ie lol. pray for the Satanists of god owl Baal! that kill all Christians. however they pray for all their criminal leader! but, I am Unius REI I now beg God for their ruin infestation oppression, obsession disorders anxiety disasters accidents diseases etc. and God, is forced to answers only at my prayer! whyGod is committed to realize, my kingdom everyone put attention to the Word "God" but few put their attention on the word "Kingdom", is why My Kingdom can not be stopped! those who are skeptical. rebel? will be shot dead!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    hallelujah the Jewishness and above all my Jewishness it is the foundation of everything! is not a racism or the concept of superiority it is just the basics of the my relationship with God. Adam and Eve were not the first men is why, Cain went into a city for to get a wife. but, they were the first Jews. In fact, they all felt all at the presence of God and all had a relationship with him, their worship of God was Jewish! and their children one was a prophet, Abel, but, the other was criminal Cain, too, is Jewishness. in reality it is only the talmud, that led racism murder that is the worst, but, the Bible carries the identity only the fact that Jews have misinterpreted the law of Moses from ancient times this is always a fault of the Talmud oral. Jewishness is not in the genes, but in spirit. have a personal relationship with God? this is Jewishness!
    JHWH1OsannaUniusRei
    JHWH1OsannaUniusRei posted a comment
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    what this means, "drink your poison Made by yourself"? that I am a good boy and. that you want to die because also the children the catechism they know that every 400 year God comes down to see this penal colony ie this planet to put to death all the criminals! because it is this dynasty of 666 Rothschild for Baal god owl and Queen Elizabeth II ie, the new Jezebel 322 the mistress of Freemasonry and his JAH-BUL-ON and so, because prostitution predation satanism and murder not never be a good job! here's why this dynasty of priests, Jewish rabbis Pharisees of the Talmud Illuminati for Baal IMF FED ECB New World Order? is intended to be exterminated!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    666- your expectations work? will be destroyed! I know who you are satanism international CIA MOSSAD IMF NWO. I am The King of Kings unius REI son of God, Jewish Messiah for Universal Brotherhood shalom+salam=blessings too. if you google it had not been compelled to return my 16 Blog from Israel or China? I would not come back on this page! I do not think that Italy and all other Governments Masons all together have more dignity than one bitch! God said to me "Thou shalt not be afraid of these dogs Satanists of the IMF these priests rabbis of Trilater Bildenberg freemasonry Illuminati by Satanor Baal their Talmud claim to be Jewswhileare the Canaanitesof Jezebel" because, no one is without a father for I am the Father of all that is, in heaven and you are the father of all that is, on earth unius REI .. if they do not want to hear you have been to them to deserve Hell again and again. because my infinite love for them? they rejected it!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    IsRAelNationalTvaz99920 -- what Rothschild and his Satanists of Baal IMF NWO 666 322 NWO Talmud Sharia ecc.. who have stolen the monetary sovereignty to all the nations through freemasonry and they claim to be Jews christian(as Rochefeller), muslims, saudi Arabia ecc.. while are the true designers of all Holocaust what they can take from me still? if, however in every way between a year we will all be dead, and Israel will be deleted off the map and the survivors as slaves they will be forced to take the microchip? of whom then we must have still afraid again, this is the last fight for us, first of disappear altogether by every form of dignity monoteism and any truth in the entire planet? no never more will be!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    ISRAelNationalTV az99920 -- how you can still afraid? of these Satanists of the owl god Bohemian Grove Baal of 666 322 IMF Bildenberg CIA MOSSAD Sharia Talmud NWO FED ECB Freemasonry Secret Service Satanism international etc. .. all children of an abomination that dress by themselves of all symbols of Judaism and Christianity to bring hatred and injustice around the world! in that way you can be afraid of them again if they have already planned the carnage huge of all Peoples ... no one man good or not man evil can save himself ... because the hatred and despair of peoples will come to look for every jew every freemasonry and every rich man because either will put to death. the great terror will be on all the earth.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    ISraelNationalTV Az99920 -- is true that I lost one channel, but this was the only way that I had to prove that he always told me "what I close your channel to you? ".. is true "if he is not youtube certainly he took the control of youtube here's why all of our politicians are afraid, because this threat of institutional international Satanism that is, connected (to all services secret) to occult powers banking corporations Freemasonry that they are more, much more powerful of the national powers for slavery of all Peoples, at Satanism why Jewish bankers they are of Baal, the god owl priests rabbis kakam Illuminati "for the destruction of all religion and for the destruction of all national autonomy, and above all today their only goal is the annihilation of Israel because only by Israel could yet to come a threat to their power!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    IsraelNationalTV az99920 my brothers -- as I have translated in all languages​​ one of my articles? This Satanist of Mistafield on youtube page, he has not given me time to copy my work on my BLOG why some articles for his Satan he suffer much more than others .. this way I said to him "You have cancer!", that's why he closed the my channel "lorenzoscarola", but, I would not say anything against Muslims if they were not murderers that is, if they not had a criminal project Saudi Salafi to conquer the world why 400 Christian martyrs die every day in the indifference of the monopoly of the Jewish media ie, communication Network because, Illuminati 666 322 IMF NWO, pretend pretending to be Jews but are Satanists of Rothschild and Jezebel, that is, the owl god Baal the Bohemian Grove
    JHWH1OsannaUniusRei
    JHWH1OsannaUniusRei posted a comment
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] YOUTUBE & GOOGLE -- the my 12 blog? They, you not had to touch them! you have driven out go away me! ed I'm leaving! You will not see me, never again! Now you make this 3 ° WW nuclear and then let's see who's left! however for my absence? none of my enemies rejoice and why, "is a supernatural motive!" Farewell! [39 +3205708054 only in Italian] goodbye to all! Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]YOUTUBE & GOOGLE --- i miei12 blog? quelli voi non li dovevate toccare! voi avete cacciato me! ed io me ne vado! voi non mi vedrete mai più! adesso voi vi fatequesta 3°WW nucleare e poi vediamo chi rimane! comunque per la mia assenza? nessuno dei miei nemici gioirà ed il motivo "è un motivo soprannaturale!" addio! [39+3205708054 solo in lingua italiana] addio a tutti!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] IsraelNationalTV -- long before entering to work in youtube? in 2008 I discovered the bank seigniorage so for protect my life I have done in jhwhinri Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] gmail. com 10 My blog why no one should have doubt about the sense of my murder! so these blogs they are NOT associated (perhaps) to the youtube channel "lorenzoscarola". I was terminated ... these blogs are my life, close them in this way after 4 years? without it, they were used by me? it was like to shoot me! I tried to save Israel I have tried not to see the 3 ° WW nuclear, but ... I am now forced to stop ... God bless us all! Farewell!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]IsraelNationalTV --- super rabbis Kakam Illuminati? are the priests of Baal of Queen Jezebel, what could happen in the world without their permission? Bohemian Grove owl god of? International satanism? evolution that has become a religion? no! none of this! you will remain faithful forever, to these monsters, until the destruction of Israel, your leaders? preferirorono send them to Auschwitz your people, so as not to compromise the power of satanic NWO IMF. i super rabbini Kakam Illuminati? sono i sacerdoti di Baal della regina Gezabele cosa potrebbe avvenire nel mondo senza il loro permesso? Bohemian Grove del dio gufo? satanismo internazionale? evoluzione che è diventata una religione? no! nulla di tutto questo! voi rimarrete fedeli sempre, a questi mostri, fino alla distruzione di Israele, i vostri capi? loro preferirorono mandare ad Auschwitz il vostro popolo pur di non compromettere il potere satanico del NWO.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    1_4. [WEAR IN THE BIBLE] Source thesis discussion at the Faculty of Law Naples by Dr. Daniela Capone on "Profiles of wear and anti-Jewish polemic the Renaissance. The Merchant of Venice the Shakespeare. "The Jews recognize only the Old Testament(but, satanists alro Talmud). The Old Testament is divided into three parts the Law, or Pentateuch (Genesis, Exodus, Leviticus, Numbers and Deuteronomy), the Prophets, the Historical Books books and poetry and wisdom. Among the steps the sacred texts of Jewish law that they speak explicitly the exaction against the financial interest examples are the Exodus, Leviticus and Deuteronomy. Prohibitions involving usury in the Old Testament areShalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]IMF --- you want to achieve a new Holocaust between all peoples desperate
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    2_4. [WEAR IN THE BIBLE] 1.) Exodus "If thou lend money to someone of my people, that is poor by thee, thou shalt not be with him as an usurer you do not have to impose no interest "[Exodus22, 24]. 2.) In Leviticus "If thy brother, that is with thee becomes poor and is free means, yea, though a stranger or a sojourner, as to live beside you, not take from him interests neither increase but fear thy God and it keeps your brother with you, do not lend him money at interest, nor give him the food to wear "[Leviticus25, 35-37]. 3.) In Deuteronomy "you will not do to your brother-interest loans, nor money nor food, nor of anything at all that it lends at interest.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    3_4. [WEAR IN THE BIBLE] Foreigners you can lend at interest, but not to your brother, because the Lord your God bless you in everything you put your hand in the country where you're going to take possession "[Deuteronomy23, 20-21]. The following steps are execrations and admonitions that in many ways strengthened the earlier bans present in Nehemiah, Psalms, in Proverbs, Jeremiah and Ezekiel. 1. Nehemiah urges lenders of money to write off the debts or waive interest by their brothers, 2. is announced in the Psalms that he who lends money without usury, will inhabit the tent of the Lord, 3. Jeremiah condemns usury by offering his example the right man their brothers 4. Ezekiel warns lenders to wear and demands attention because they do not live, but, he will die and will have to himself his own death.
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    4_4. [WEAR IN THE BIBLE] The subject of usury it is indirectly affected even in at least two passages in the Gospels, those of Matthew and Luke, in which the Christian is called not only to grant cash loans , but to do so without hope of receiving reward. The Emperor Constantine, in its constitution in 325, the same year the Council of Nicaea, establish an upper limit for many types of loan, etc.. but not to pay the value itself the money or bank seigniorage, but you Rothschild you attack the existence of Israel thou hast plotted against monotheism to dominate your BAAL above all peoples as slaves gathered in your nightmare .. You have caused too much suffering Against the Jews and against all people! you will have to divest me the banking seigniorage!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Rothschild [I am unius REI and King of Israel] you begin to return with only "except for those nations where it is not respected freedom of religion!" any interest on the money both is private that pubblic. you can take the mortgaged property but you must return all interests including all mortgage, that were completed in the last 10 years .. prepare to give me the IMF .. I just do not break a toy that works Immediately!! How Your Father Abraham has sold his wife to the Pharaoh for interest? So now you too why I have given order to an angel to hurt all the enlightened and their accomplices!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] IHateNEWLAYOUT - [I am unius REI and King of Israel] I have decided, in the name of Jesus of Bethlehem to bring the wrath of God against all sinners Satanists criminals Masons selfish; cruel racist violent in fact? many of them? must die in the next few hours and the next day for this! because quest'ira will grow exponentially .. I will bring the terror in the kingdom of Satan! the Money that you and your secret Master in the CIA; you have taken for to represent Satanists on this page? you can return them to them otherwise? you too will be hit! drink poison made by yourself!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    when you lose against me? them, your priests of Satan they will feel dishonored by you away and kill you like two days ago they killed Thomas Mistafield that it was on this page ... and that he believed that the priest of Satan, never would have killed him.. quando tu perderai contro di me? loro i tuoi sacerdoti di satana si sentiranno disonorati da te e ti uccideranno come due giorni fa hanno ucciso Thomas Mistafield che era in questa pagina... e che lui credeva che il suo sacerdote di satana mai lo avrebbe potuto uccidere
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Stratinactive -- go boy! If you stay here? even your life will be destroyed because criminal is Rothscid he claims that you can win against me and this is impossible .. come here Rothschild, if he thinks he's a man and not to send children like you to die, only because they have had sex or have been drinking human blood .. but, that's the truth Rothschild he's the Satanist of a worm! vattene ragazzo! se tu rimani qui? anche la tua vita sarà distrutta perché quel criminale di Rothscid lui pretende che tu possa vincere contro di me e questo è impossibile.. fai venire qui Rothscild .. se lui crede di essere un uomo e non di mandare a morire dei ragazzi come te soltanto perché hanno fatto del sesso o hanno bevuto del sangue umano.. ma, questa è la verità Rothscild lui è un verme di satanista!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Stratinactive -- ie, you pretend to be synnek1 & iHateNEWLAYOUT because if you are playing your role? is because he was killed.. In fact, he did not need to be represented by you, that you are much shoddy inferior than he. He did a site with the same my picture and this that my same name, you can come now through that channel? He was much better than you ... Now? satanist priest? will kill you too also .. because I can not have compassion on you and then; to ruin the whole human race because of you .. You have chosen Satan.. You've chosen your destruction
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Rothschild has given a Chinese direction the World Bank! you have seen? the rich among them, have already done the deal how to kill their own peoples ... but if. Israel ignores all this? this is obvious it is because it will be wiped off the map Rothscild ha dato ad un cinese la direzione della Banca Mondiale! voi avete visto? i ricchi tra di loro hanno già fatto l'accordo su come uccidere i loro stessi popoli... ma se. Israele ignora tutto questo? questo è ovvio è perché sarà cancellato dalle cartine geografiche
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Miniatura IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento 15 minuti fa UniusRei3 Me And You ??? But Youtube is in one mind, and who can turn Youtube and what His soul YoutubeChannel even that Youtube doeth" (Job 2313). Ah, my reader, the UniusRei3Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] is no make-believe monarch, no mere imaginary sovereign, but King of kings, and Lord of lords. UniusRei3Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] "I know that Thou canst do everything, and that no thought of Thine can be hindered" (Job 423, margin), or, as another translator, "no purpose of Thine can be frustrated. " All that Youtube has designed UniusRei3Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] does. All that Youtube has decreed, Me performs. "But our God is in the heavens Youtube hath done whatsoever Youtube hath pleased" (Psa. 115.3); and why Youtube Channel UniusRei3Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] ? Because "there is no wisdom, nor understanding, nor counsel against the Lord
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    youtube is only one company and as every company must provide a service to receive compensation or a gain! what does the CIA MOSSAD 666 322 all these Satanists who have taken control? it is evident .. youtube is forced to make the agenza of Rothschild 666 Talmud Kabbalah 322 and Bush said "we will win" because all people will die ... and then, become one only single herd of slaves (Talmud has said). so youtube or google they are only people afraid that they can not do nothing against the Satanists CIA and Mossad why my goal is not to avoid the 3 rd WW nuclear but purify the world. if Muslims, etc. they will continue to kill Christians.. I will be to coerce the Illuminati to do this 3 ° WW Nuclear .. because in every way? I'll always to win
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    youtube è soltanto una azienda e come ogni azienda deve dare un servizio per ricevere un compenso oppure un guadagno! cosa ci fa la CIA MOSSAD 666 322 tutti questi satanisti che hanno preso il controllo? è evidente.. youtube è costretto a fare la agenza di Rothscild 666 talmud kabbalah e di 322 Bush che ha detto noi vinceremo perché tutti i popoli moriranno... e poi diventeranno un solo branco di schiavi.. così youtube o google sono soltanto delle persone spaventate che loro non possono fare niente contro i satanisti della CIA e del Mossad anche perché il mio obiettivo non è evitare la 3°WW nucleare ma purificare il mondo.. se i musulmani, ecc.. loro continueranno ad uccidere i cristiani.. sarò proprio io a costringere gli Illuminati per fare questa 3°WW nucleare.. perché in ogni modo? sarò sempre io a vincere
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    thomas mistafield CIA --- have said to you talk to him (unius rei), but does not speak with him (unius rei)! is like saying "Satan, has authority also over God" ... But this is impossible .. that's why, when, your Priest of Satan has you said those words? he had already condemned you to death! because God can not be won, and they know it! avere detto a te parla a lui(unius rei); ma non parlare con lui(unius rei)! è come dire "satana ha anche autorità su Dio"... ma, questo è impossibile.. ecco perché, quando, il tuo sacerdote di satana ti aveveva detto quelle parole? loro ti avevano già condannato a morte! perché Dio non può essere vinto e loro lo sanno!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    IHateNEWLAYOUT - if I have mercy on you? 322 Freemasonry 666 IMF FED ECB Talmud Kabbalah, sharia, politicals Illuminati rabbis Governments rich etc. ..? Then, I must condemn to death all the innocent people! I have to allow to be disintegrated Israel! But this is impossible for me because I'm the King of Israel! -- se io ho pietà di voi? 322 massoneria 666 FMI FED BCE talmud kabbalah, sharia, politici Governi ricchi ecc..? poi, io devo condannare a morte tutti i popoli innocenti! devo permettere che Israele venga disintegrato! ma, questo è impossibile per me perché io sono il Re di Israele!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    How many people you saw die in your church of satan? Courage Satan wrote even a date for you -- UtherRicwolf posted a comment 12 minutes ago "I can not be deleted." IHateNEWLAYOUT posted a comment 5 minutes ago, "but I nell'armata believe me I know how to kill peoples" -- ANSWER --- 666 sataists IMF 322 HAD ORDERED of TALK to ME NOT TO TALK with ME Now you'll be killed!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    How many people you saw die in your church of satan? Courage Satan wrote even a date for you quante persone tu hai visto morire nella tua chiesa di satana? coraggio satana ha scritto anche una data per te MiniaturaUtherRicwolf ha pubblicato un commento18 minuti faI can't be deleted.--ANSWER- -I believe you .. fact it was always like that there not was unius REI. but now it will be a good massacre .. none of you have one life will, because no anyone can do a perfect job how God can do! if I say that God exists? ok! I had a esperinza Personal with God and Satan, in fact I was an exorcist! if God did not exist? I would never have reached up to this point!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Satanists They killed too many people .. Because They Should not kill you too? You're so stupid, That you believe "those who Have Been Killed it is Because They Have Betrayed!" but it is not so Because The old are too Few in Satanism! your only hope is to give me your identity and your contacts the family friends, etc.. .. Satanists they killed too many people .. because they should not kill you too? You're so stupid, that you believe "those who have been killed it is because they have betrayed!" but it is not so because the old are too few in Satanism! your only hope is to give me your identity and your contacts the family friends, etc. ..Miniatura IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento11 minuti fama io nell'armata credimi io so come uccidere i popoli
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    How many people you saw die in your church of satan? Courage Satan wrote even a date for you -- UtherRicwolf posted a comment 12 minutes ago "I can not be deleted." IHateNEWLAYOUT posted a comment 5 minutes ago, "but I nell'armata believe me I know how to kill peoples" -- ANSWER --- 666 sataists IMF 322 HAD ORDERED of TALK to ME NOT TO TALK with ME Now you'll be killed!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Obama - the problem of the NWO IMF? no, not a problem that can be solved with violence! but, if it is the 3 rd WW nuclear? Then, the peoples will react with all his rage! "good" you will say "we will not ever a 3rd WW nuclear" Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Ehi, CIA satanists 666 322 IMF NWO -- but if you stuck every day 400 persons in your dustbin bin of sulfuric acid(only animal in human form by talmud) for the love of your Satan, "because today you can not do 401 and I take off in front of my foots this useless mistafiel thomas forever? " IHateNEWLAYOUT -- no! tu hai paura! How many people you saw die in your church of satan? Courage Satan wrote even a date for you
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] Obama - the problem of the NWO IMF? no, not a problem that can be solved with violence! but, if it is the 3 rd WW nuclear? Then, the peoples will react with all his rage! "good" you will say "we will not ever a 3rd WW nuclear" - answer-- is here you're wrong, "because, if you're not taking an 3rd WW nuclear? then the IMF collapses too still (why, is been falsely the budget (which you can not test by you! is passed at more of 60% the passive)! "and in this way however all nations should address make a the civil war too!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Rothschild - - boy still calm! you do not get yourself in panic "you did not the feckless, that he did destroy your powerful dynasty" .. oh no! is that REI unius can not be fought by no one because he's metaphysics namely, justice and wisdom that walks among men in human form, which is why I am unius REI and the King of Israel .. you thought did of not give one life to anyone .. and now, you are without a life you too! .. you think I have a magic wand? lol. oh no! If thou doest the idota, behind your computer, for a few days still? then, and I can not save your life bitch .. why what all the accomplices of the IMF deserve? is to finish behind a firing squad!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] Rothschild - Rabbi Pharisee kakam master of the world IMF World Order You have ruined all religions and all governments is why all the nations must plead "only in Rothschild there is our salvation." here's why your bankers do governments technicians, etc,, .. then people say "All religions suck God does not exist" .. we take the microchip of Rothschild in the ass and see how we can enjoy a little too also us! a my vice principal (many years ago) slandered me at the Office of School Curia then the Director Office of School Curia, said "you put in writing that his complaint!", but the my vice principal, said, "you have the plug, and I will remove it, then for you?" .. years later his young son .. took the cancer! but I not had said to the Lord do evil to him or his relatives .. because God is not an idiot that he needs to be recommended from me!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Rothschild - what I do not understand of you is this "it is more convenient for you be with me rather than stand against me?" .. you do not remember the proverb that says .. "The straight path is always the best." or "the truth is that trumps everything!" .. your ancestors? they never have to face a challenge like mine/your .. that they had so many enemies .. But, I'm not your enemy or the enemy of someone! Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Synnek1 --- not is been my fault if Satan likes to be always in the Temple of God and then, has ruined all religions ... see? as Also, I am forced to bear you! was all for the envy of the Pharisees rabbis Illuminati KAKAM lol. that because they have ruined the Jews and Judaism through kabbalah IMF NWO trilateral Bildenberg 666 322 Talmud and Then through the masonry and the IMF They have decided to ruin also all other religions for the envy!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [ SYRIA] 02/11/2012. Rebels claim and then deny responsibility for Aleppo attacks At least 28 killed and 240 wounded in explosion of two car bombs at two military sites. Civilians among the victims. For the experts, the attack is a sign of the training that Free Syrian Army receives from abroad. Aleppo (AsiaNews / Agencies) - The explosion of two car bombs in front of two security bases in Aleppo, has killed at least 28 people, including soldiers and civilians and injuring another 240. The Free Syrian Army, a group of military deserters, with overseas bases, opposed to the Assad regime, first claimed the attacks, then assigned them to the same government in Damascus. Analysts instead claim the Aleppo attacks are the work of FSA soldiers or individuals associated with them, not excluding even members of al Qaeda. Such attacks -
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [ SYRIA] .. that require preparation, careful control, planning, execution, etc. - Show that the FSA is receiving military support and training from foreign military personalities. The goals of the FSA is to step up the level of confrontation with Damascus, to create a humanitarian crisis to ptovoke foreign military intervention, one of the dreams of the FSA and some European countries. --ANSWER-- Illuminati Jews of the IMF the synagogue of Satan, in defiance of fundamental values​​ you carry out your AGENDA PLAN YOUR CRIMINAL you have imposed Sharia law in Kosovo Egypt, Libya Iraq just because you want an excuse to disintegrate Israel (well, you will never be forced to return to the homeland) to make a nuclear WW 3rd (so the IMF it can be regenerated). and finally Satanism can win a game on monotheism!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [evolution is the religion of the NWO FMI 666 322 if men are not processed in animals of the human form? as the rabbis Satanists Pharisees of the Talmud could do them a predation?] all so-called transitional fossils the past 50 years? have all been proved wrong! those currently under observation? are ridiculous! because the theory of evolution said"(many random attempts are indispensable to find the dominant species)" then 99% of the fossil? should be all transitional fossils .. is the ideology of Kabbalah that he imposed this lie at the science is only the Masonic system of banking seigniorage, that he hid the Ark of Noah on Mount Arat with Muslims complicit Satanists. . sorry but, all Muslims are Satanists!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    on doctrinal questions I can not act as unius REI, but only as a simple man .. but will speak as REI unius only if they committed acts of violence against innocent people .. if, I not can work in this way? you all will die very soon, because the 3 rd WW nuclear is much, much closer of that one might think people milked and fleeced like sheep (from Mason jew) do not have more flesh and blood you can give here is why IMF is forced to collapse because there is no soundness in financial behind the bank's stock. ie only 1/3 of the bank stocks are covered by real wealth .. so you have to kill too many people Why in order the IMF can to will continue to exist
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    iHateNEWLAYOUT - no Satanist! God is not God of the future, but God is this God is always present in him there is no past or future, which is why it is also UniusREI he is "I AM"! "blessed he that cometh in the name of the Lord" Hosanna "to unius REI Jerusalem is will be peace for all men honest and good man of the planet, but, against the rebels Sharia Freemasons Talmud 666 322 IMF NWO sharp arrows of a mighty man "lorenzojhwh" with coals of juniper now in Jesus's name!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    CHINA -- If They close all my channels? You will start Immediately with the launch of your nuclear missiles .. why this is your unique hope of salvation your salvation is possible only if you do a massive attack if you're not gonna give of your the first shot? You can not survive! MrFUCKTHENEWLAYOUT - you're a free man or you're a termite ie a symbiotic organism legacy in a collective body of society? why if the man is not free as might be much truth his thought? or how could it be true his justice? Who is not free? He is like a demon!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [this brilliant idea to close all double channels in youtube to everyone users] so, when they cry out their pain for the fault of bankestern the usurious moneylenders Jews IMF World Order? and then they will ship their mail? Then, they will never know if the CIA Mossad has captured in their filters their message or no! lol. clever! [geniale questa idea di chiudere tutti i doppi canali di youtube a tutti agli utenti] così, quando loro grideranno il loro dolore per colpa gli strozzini usurai ebrei del FMI NWO? e poi loro spediranno le loro mail? poi ,non potranno sapere mai se la CIA Mossad ha bloccato nei filtri il loro messaggio oppure no! lol. furbi!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    because the authority (all power in general) his occult regime and all his accomplices aware and unaware the synagogue of Satan, namely the NWO IMF ie the mystery of iniquity that is the current ideology of the regime Masonic of seigniorage banking surrounding himself claims to hold of the virtues an authority, that most of the time it is demonic to suppress the true virtue why the IMF NWO dial has a spiritual and supernatural as indeed Money is an agreement it is not goods the case the money is the satanic form of spirituality on which it stands the human race. Why the world and its powers failed to bend me? because He who is in me it is much bigger than who is in the world the Holy One of Israel!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [Ultrasound the in my mind] I hate power riches fame, because I hate (as all consecrated to God) whatever it belongs to this world that is defiled by the original sin. there is another dimension to which. I belong really .. But, this is God's strategy ie creating the nostalgia of himself and cut off the affects of the world .. for that that I can understand these ultrasounds are not born in my ears but in the same lobe of my brain .. and perhaps because I have no expectation to personal level, perhaps Ultrasound this represents by GOD a mode for encouraging me by God for me? Unius REI is the universal consciousness of the world therefore I have no need of youtube or of my body to represent the eternal wisdom of God namely, the natural law namely, the METAPHYSICAL of the BEING. because it is accessible, including also at the philosophy everything originates from the One
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    because the truth is so simple it accessible to everyone, but there are few who find it? because man are termites in symbiosis within a collective body the social ideological racial religious, etc. these are the barriers that the demons rise in men to make them prisoners to make the torturers of the other. To my headmaster? I am a very valuable teacher, but, for my other headmaster I'm kind of monster how can something like this if I am still the same person? well those who need to slander about me? he knows where to find them! but what is universal truth? children are not yet of termites the kids are just kids who could distinguish between a Chinese baby and a baby jew? then he's right certainly, he a demon!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [don Zeno Saltini Nomadelfia] il suo esperimento fallì a motivo di problemi economici poiché lui si era fatto carico di troppi orfani(cioè di elementi non produttivi economicamente) e perché il suo paese dove era stato Parroco per molti anni non volle cristianizzarsi al punto tale da abbandonare la proprietà privata come aveva fatto la Prima Comunità Apostolica che non era clericale ma laicale come Gesù che era un laico e non un religioso.. ecco perché soltanto l'affrancamento dalle Banche e dal denaro potrebbe liberare dalla oppressione e dalla schiavitù della sinagoga rabbinica di Satana del FMI NWO. di cui tutto il genere umano e caduto vittima.. evidentemente il livello morale e spirtuale. Perché una tale iniziativa non fallisca si prevede necessariamente una totale consacrazione a Dio cioè una perfetta comunione di ideali!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [al sedevacantista]Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]LaVeraDottrina-- ho visto con i miei alunni il film di don Zeno Saltini il fondatore di Nomadelfia. Questa esperienza dopo la Comunità Apostolica è stata l'unico esempio di comunità cristiana trasformata in vera famiglia! in realtà il Vangelo vissuto da un intero paese è la più grande minaccia al sistema del NWO poiché distrugge l'uso del denaro completamente cioè un monastero Paese una alleanza di famiglie nel nome di Gesù cioè un PAESE FAMIGLIA vedere attentamente questo film di Famiglia Cristiana? TI FARÀ CAPIRE I VERI LIMITI di tutte le religioni cristiane (di tutte le altre istituzioni e religioni cioè un unico sistema integrato di FMI NWO
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [al sedevacantista] cioè uomini trasformati in termini attraverso tutte le corporazioni dei vari formicai cioè tutti i settarismi di cui il NWO si nutre per divenire un Molock.) cioè il clericalismo ed ogni "ismo".. perché Don Zeno pur restando nella Chiesa è stato la più potente critica al sistema mondiale e alle gerarchie Ecclesiastiche che poi non sono da biasimare poiché con il loro coinvolgimento nel "sistema" hanno impedito alla sinagoga rabbinica di satana di poter uccidere i cristiani fisicamente in Occidente anche se il lavoro dell'anticristo 666 322 massonico e satanico? questo è nel loro DNA. Forse questo sposterà le tue dogmatiche certezze

    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [ultrasound in the right lobe they are now continuous for at least 12 hours per day] these ultrasound are not painful or bothersome and do not disturb my mental faculties .. but, they are a clear signal a confirmation "God has chosen me as; representative universal (spiritual and political) to benefit of all religions and all institutions! this is obvious for me, could not be preserved life on this planet without my mediation because the occult powers ie power of darkness of Rothschild are beyond the control of the Illuminati and have taken one its self-consistency autonomy of out of the human control here's why only unius rei can detect IMF New World Order, and can rebuild all the structures that they are not a threat to mankind I do not know how, but I feel in my heart that I have no need to use violence against none!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [ultrasound in my mind] today I have had confirmation (for deductive logic namely, by exclusion) about I am from a year about i feel the fear of Satan (rarely ultrasound, in the left lobe my brain but only after publishing an article) and the emotions of God continually, almost everything on the day ultrasound, in lobe right of my brain .. (and we emphasize ultrasound first to type my article that is, when thoughts are conceived intuitively in my mind) God has chosen me as King of Israel and as unius REI and I was bound to if permanently Because I am not in this ministry for my motivation egoistic or personal. but, for the absolute gratuitousness in my universal service God love me. what I feel his Glory that is by the throne of God in mode permanently .. here's why I can do these articles
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ]Rothschild -- is clear to avoid being attacked or destroyed all religions, all governments in all institutions they have been forced to enter in your system 666 322 Jewish Masonic and Rabbinic of seigniorage banking IMF ECB FED NWO here's why every thing has been corrupted very corrupted dramatically worsened. after 600 excommunications? also the irreducible Catholic Church has had to surrender, but I do not condemn the Catholic Church for this! Here's why all levels ideal values​​ cultural and moral they are fallen dead .. because more are ruined the nations, and more are solid the power of your Jewish Talmudic rabbinical e parasitic
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] Rothschild -- you're a Satanist perfect, why, you made yourself a monster, a demon, and all men thou hast turned in termites the soulless slaves in order to your agenda to maintain your power on all the world! invisibility in your position you treat people like puppets and subdue them to your will. you do pay at all Peoples their money[you have stolen] to 270%.of its value .. also what who is to men then they have to buy 1. Your benziana (but 30 years ago, cars were able to go to Water H2O at 100%) 2. your chemistry, 3. everything from your corporations, - ANSWER -- that's why you're only you who can suck like objects as things as slaves the existence of all living beings on all the planet!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Shalom Gerusalemme . CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, ] Rothschild -- you will not believe at criminal, racist hypocritical religious maniac of Rabbi Kakam ie Ovadia that he says all men are animals in human form and you are an elected that certainly will go to Heaven because thou art form of God .. and all other religious bullshit that the Talmud is really a lot! if his words were not crap? Then God would have also given 11 ° commandment, in which he stated Rabbi Ovadia and the Talmud? have the authority to explain the meaning of my 10 commandments here is why I have done the commandments only for the Pharisees rabbis and not for all peoples!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [men like termites] [the first power social body is a symbiotic collective]] is the synagogue of Satan, of Pharisees, Rabbis, that they killed Jesus and perverted the Judaism the world system of the NWO IMF it includes all religions and all governments and all the institutions also concepts of race that is, any concept of exclusion or separation racism from the other all this it is indispensable to the system to retain power [(ie together to the other social bodies symbiotic collective)] ... all this turns the men in termites! but, to me of this I'm sure there are not termites in Paradise here's why at least 60% of all people falls in the hell!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    Bible said "the woman when she gives birth? forgets the pains of childbirth for happiness that came a man in the light of the world." that's why every child that is born in the world is given for the responsibility of all .. fact the Judgment of God will not about religion or begin about sins, but will begin like this "I was naked and you clothed me?" "I was hungry and you gave me something to eat?", Etc. .. - ANSWER-- because he can not enter the peace or the kingdom of God in a heart that is a victim of selfishness and racism as sharia or talmud!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [against Christianity and against Christian martyrs] [contro il cristianesimo e contro i martiri cristiani]Jewish rabbis Illuminati IMF NWO are too embarrassed these Pharisees of the Talmud the synagogue of Satan about their prophets as well in the past they have always killed or rather, had done killed their prophets and King like Zerubbabel or Jesus of Bethlehem get killed(muslims comunists hindù, ecc..) by the other. but, with Unis REI that is a man like all a normal man? they do not have this possibility because any form opposition against my kingship the universal brothehood would raise from above (God) and bottom (the people) a revolution it could not be handled nowhere of kabbalah!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    [IMF NWO]Sharia Talmud Freemasons political leaders wealthy elite, communist governments capitalist institutions religions. all sons of abomination monstrous result of the Pharisees synagogue of Satan, one only IMF for one only NWO new Tower of Babel. death? is the only possibility that God can give you! only they are been responsible alone, because the Word of God says about them "are the vipers deaf you do not want to hear the voice caster skillful Hallelujah "sharp arrows of a mighty with coals of juniper" I swear for the sanctity of the living God of Israel in the name of Jesus of Bethlehem despair destruction that demons like you deserve to know? you to know! I can not take charge the your wickedness!
    by Unius Rei king of Israel
    
    5 amen ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia ♰ AMEN.  sharia NAZI. [MANE THECEL PHARES]CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. [PAX ♰ AMEN ♰] MANE THECEL PHARES. drink your poison, made by yourself,alleluia. amen. Rei Unius Re di Israele
    i has hitting the Jehovah's Witnesses with my exorcisms? but, I meant i hit all institutions and all the religions of the world namely, the IMF FED ECB Governments NWO Talmud Kabbalah or Freemasonry 322 666 Satanism which are the foundation, of every perversion Satanism Crime extermination genocide idolatry and wickedness in the world one only satan synagogue colpendo i Testimoni di Geova con i miei esorcismi? io ho inteso colpire tutte le istituzioni e tutte le religioni del mondo cioè il FMI FED BCE Governi NWO Talmud Kabbalah ovvero 322 massoneria 666 satanismo che sono il fondamento di ogni perversione satanismo crimine sterminio genocidio idolatria e malvagità in tutto il mondo
    by Unius Rei king of Israel