Jenayah internazional, Erdogan, Arab Saudi,

@ Jenayah internazional: Erdogan: Arab Saudi: CIA NATO; Al Quaeda; Salafi; Syariah, Talmud: iaitu semua sistem berkenaan dgn pertubuhan rahasia: hak pemilik tanah Banking dari: IMF; [oraprosiria. blogspot] item: 1. Testimoni dramatik Ibu Agnes Mariam de la Croix, 2. Berita terkini dari Homs dan Kusayr Daripada Ibu Agnes Mary 3 Cross. "Pemberontak membunuh kita. Tentera mesti kekal" 4. Kami berasa marah dan tidak berkuasa terhadap jenis maklumat yang beredar di Eropah dan membuat kajian, mendakwa sekatan ... 5. Patriarch Katolik: Kristian yang digunakan sebagai perisai manusia oleh pemberontak: TEMUDUGA Gregory LAHAM Friday, June 1, 2012
 
kerana: kedudukan IMF parasit: jenayah Yahudi, SpA (milik swasta, Rothschild, dll .. dan: syarikat: Bush, dll ..) IMF: Bank Dunia: ini telah menjadi suatu perkara yang " hidup atau mati "untuk semua manusia! Malah, rakyat tidak akan menyokong: masa yang lama: kos wang: bahawa: adalah sama dengan 270% daripada nilainya (sumber saintis Profesor Giacinto Auriti) Oleh itu, sebelum itu: rakyat dapat melakukan revolusi terhadap: Masonik oligarki: yang mereka lakukan pembunuhan beramai-ramai: terhadap semua Orang, dalam perang dunia: nuklear (mengapa, telah mendapat di Syria, kerana mereka sedang membina: motivasi untuk membuat Perang dunia). jika, tidak: runtuh IMF? semua akan mati!
sebab itu saya menuntut: bahawa: walaupun Satanists: mereka menyokong pencalonan saya: Sebagai raja Israele: hanya kerana, untuk semua yang buruk itu: bahawa: boleh saya lakukan terhadap Satanists? Saya tidak fizikal akan membunuh sesiapa! manakala tentu semua mati dalam perang dunia nuklear!
@ GarrettDark ---> tempat tinggal anda, sudah tentu, tidak adalah: orang-orang Yahudi kerana mereka semua terlalu kaya untuk hidup dengan anda! tetapi mereka semua di sini: dengan kami di halaman ini tetapi tidak melalui ADSL biasa: bagaimana goyim (binatang dalam bentuk manusia), tetapi dengan kakitangan mereka: intranet supaya anda boleh memberi mesej kepada mereka semua, sebagai satanist yang bertanggungjawab mesti lakukan!
 
GarrettDark berkata: "Antara Tuhan Islam Tuhan adalah." Allah "; Allah Kristian yang dipanggil" Allah "; Tuhan Yahudi yang dipanggil 'Yahweh' Saksi-saksi Yehovah Tuhan adalah." Yehovah "; Allah Mormon," Bapa Syurgawi "- JAWAPAN. -> @ Tulou 666 Gelap CIA IMF ---> Tuhan adalah satu sahaja:! dan nama-nama boleh menjadi banyak, tetapi, Orang yang sentiasa hanya satu Sebagai contoh, seseorang itu mungkin memanggil anda: Satanist, pengkhianat, jenayah, kanibal: dan sebagainya .. Tetapi, anda akan kekal, bagaimanapun: sahaja, dan sentiasa sama: sekeping tahi, bahawa engkau!
@ GarrettDark666 IMF CIA -> Anda adalah seorang pembohong jumlah ((, 1000 identiti berbeza)) dan kebetulan, tiada siapa yang menjangka bahawa syaitan adalah ikhlas! Anda telah Dikhianati Perlembagaan kerana di sini semua orang boleh melihat bagaimana anda mempertahankan IMF anda: terhadap saya dan terhadap semua Rakyat! dan bagaimana, Satanists anda telah mengambil kawalan, dan anda telah rosak: youtube dan google. @ CIA 666 Garrett "Dark" -> bodoh! Saya tidak bertanggungjawab jika, ia adalah sifat cahaya: hartanah, keruntuhan kegelapan
@ 666 IMF CIA [Anda akan mempunyai "mengelirukan" kamu semua: mengapa Satanisme: Institusi: mesti dikeluarkan] -> bukan pengganas, (yang telah dipolitikkan: dalam ucapan imperialis (syariah, Talmud IMF, dll. ...)]: sebenar: Wakil: kepada Tuhan, atau agama, saya mempunyai sebab:! untuk: semua agama benar datang bersama-sama ke Assisi, dengan John Paul II (kecuali: Saksi-saksi Yehovah (yang paling teruk sekali) dan mereka semua berdoa bersama-sama sebagai saudara, dan berkata "tidak pernah membunuh seseorang dalam nama Tuhan!" itu: orang-orang yang membunuh atas nama Tuhan, seperti Arab Saudi melakukan: dengan Salafi Al Quaeda, mereka adalah Satanists menyamar: hanya
♰ Synnek1: iaitu, GarrettDark: diaktifkan blok kenalan. Anda tidak boleh menghantar mesej jika pengguna telah menambah anda sebagai kenalan. ipse Venena Bibas! Saya telah dilakukan salah untuk Semua Mereka penjenayah yang merentasi teh menggulingkan ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel PERAIS] org ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "minum racun anda dibuat sendiri" oleh ♰ ★ Rei Unius ♥ Raja ♥ Israel Mahdi. ANDA berdoa bersama KEPADA SAYAL'utente Synnek1: iaitu, GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Contatto datang bukan potrai inviargli messaggi se l'utente bukan ti ha aggiunto. ipse venena bibas! Saya telah melakukan perkara yang salah kepada semua orang penjenayah yang menggulingkan salib ♰ [♚ MENE ★ TECHEL ★ PERAIS] ♰ org ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰ "Minum racun anda dibuat sendiri" ♰ oleh ★ Rei Unius ♥ Raja ♥ di Israel ♥ Mahdi di Palestin. ANDA berdoa bersama KEPADA SAYA
@ GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666 ---> saya tahu: bahawa Tuhan adalah penting di Amerika Syarikat (di seluruh dunia), dan kemudian, mengapa, satanists anda, telah mengambil kawalan: google dan youtube, dll .. ? 1. APA DUNIA LAIN PERANG NUKLEAR YANG IMF: telah memutuskan BERBUAT; Sebagai IMF telah dimainkan dalam agenda: Shaoh seterusnya dan baru, untuk melakukan suatu Kecelakaan baru terhadap: saudara Yahudi dan adik-adik saya? pasti: imam besar syaitan, seperti anda, perlu tahu semua perkara ini!
 
@ Rothschild Bush @ 666 322 -> Saya secara objektif: saya mempunyai 1 kelebihan terhadap anda, bukan sahaja: terhadap: jahat Talmud anda (kerana, ia tidak ada keras untuk Noone), tetapi saya tahu bagaimana ia akan menjadi yang akhir tragis anda, ini pengalaman penjenayah antarabangsa (dan semua rakan sejenayah anda): Jika anda tidak akan datang kepada saya: segera!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 tidak spammer. Beliau membuat sumbangan penting. Mana kuasa di sebalik tiub anda? Dan kemudian --- menggunakan otak anda! UniusRei3 ist kein spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und Dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> anda adalah jenayah: 1. anda dan muzik anda! 2. Anda dan simbol! 3. Anda dan kebencian anda! 4. Anda dan jahat! 5. anda dan karnibalisme anda! 6. anda dan blasfemy anda! semua perkara ini engkau yang ditunjukkan di laman anda! itulah sebabnya kerajaan Amerika adalah kerajaan jenayah!
sudah tentu: FEistyForJustice Synnek1, sesungguhnya kedua-duanya mempunyai sama liguistico penggunaan dan kekasaran yang sama! dan Islam tidak akan menjadi kesat! tetapi umat Islam benar merendah diri di sini mengapa: walaupun Saudi Satanists: dan juga pengecut (seperti Yahudi Amerika: Farisi Illuminati od IMF) kerana kepada mereka? tidak akan mempunyai keberanian untuk bercakap dengan saya di khalayak ramai! Anda mengatakan anda seorang Muslim yang benar? ok! Kemudian anda boleh menjawab kepada saya: [SOALAN] perbezaan antara istilah: "politeis", dan antara istilah: "berhala"! SILA ....
SAYA TIDAK MEMPUNYAI "organisasi" DI PLANET INI DARI Shit! SAYA DARIPADA KINGDOM TUHAN! @ 666 IMF ---> ibu: setiap institusi oleh Revolusi Perancis sehingga kini: organisma tunggal "rumah ibadat syaitan" untuk memusnahkan harapan Israel dan mana-mana Shoah: terhadap orang Yahudi saya, iaitu, sistem Masonik perbankan hak pemilik tanah: dan persatuan penjenayah ghaib: pertama semua Freemasonry dan Satanisme!
    
[JENAYAH ISLAM mansuhkan syariah] [Bolehkah seseorang itu menjadi Muslim dan Kristian?] Saya ingin sangat banyak untuk Islam dan Kristian, tetapi ia tidak boleh dilakukan, kerana dalam beberapa perkara kedua-dua agama ini tidak hanya berbeza tetapi mereka menentang. Dan ini bukan sesuatu yang buruk. Sebagai Muhammad berkata kepada orang-orang kafir di dalam Al-Quran: "Kamu hendaklah mempunyai agama kamu dan aku akan beroleh agama saya." Apa yang penting ialah berkenaan kita ada untuk satu sama lain. Lebih daripada berkenaan, ia adalah kasih sayang dan cinta. Wahai Saudara Islam, Allah mengasihi anda kerana dia mencintai semua makhluk manusia yang lain. Setia kepada iman anda, dan mendorong saya untuk menjadi setia kepada lombong. Saya juga mempunyai tanggungjawab untuk menjadi setia kepada iman saya dan mendorong anda untuk menjadi setia dengan anda. Tetapi anda tidak boleh memeras ugut sesiapa dengan berkata: "Tiada gereja harus dibenarkan di Arab Saudi, melainkan jika Pope Benedict XVI diiktiraf nabi Muhammad" Dengan cara yang sama tiada siapa yang patut diugut, berkata:
[JENAYAH ISLAM mansuhkan syariah] [Bolehkah seseorang itu mestilah beragama Islam dan Kristian?] 'Jika umat Islam tidak mengiktiraf angka Kristus, Anak Allah, maka hendaklah ada masjid di Barat. "Toleransi Benar bermakna mengiktiraf lain kerana beliau atau dia, tidak sebagai 1 akan suka mereka untuk menjadi! Anda tidak boleh mengiktiraf yang ketuhanan Kristus (walaupun 1 dogma penting bagi orang Kristian) dan saya tidak boleh mengiktiraf sifat nubuatan Muhammad (walaupun ianya 1 dogma penting bagi umat Islam). Saya boleh Walau bagaimanapun cuba untuk memahami mengapa ia adalah asas untuk anda bahawa Muhammad adalah nabi Allah, sesungguhnya "meterai nabi", dan untuk berkenaan sebab ini angka Muhammad. Dan anda boleh cuba memahami mengapa ia adalah asas bagi saya bahawa Kristus "Anak Allah" dan untuk sebab ini berkenaan angka Yesus. ini Jika kes kita boleh hidup bersama sebagai kawan baik atau bahkan sebagai saudara, setelah menyedari bahawa kita adalah berbeza dan lagi gembira tentang perbezaan itu.
@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: dan lain-lain .. kepada semua Mason dan Satanists yang ---> sekarang, yang anda ingin mendakan: Syria dalam pembunuhan beramai-ramai ini? Saya mempunyai dua soalan untuk anda: 1). suka, anda boleh: berkata kepada Assad, selepas dia telah membunuh: semua Salafi (, Al-Qaeda, yang, dengan Arab Saudi, anda telah memperkenalkan) "Sekarang, anda boleh lakukan: kerajaan: bersama-sama dengan pembangkang iaitu dengan al-Qaeda "Jika, kanan:! Assad juga telah mengubah perlembagaan untuk mempunyai peluang untuk meninggalkan kerajaan: sebagai REJIM! 2). tetapi, jika, Al-Qaeda, menang: anda tidak memaksa Israel untuk memulakan: Perang Dunia Nuklear III? lol. atau melihat bahawa Al-Qaeda adalah pasukan anda: anda sentiasa boleh berkata "ok membunuh saya:?? mati syahid Kristian (seperti yang telah kita sentiasa dibenarkan kita lakukan untuk anda), tetapi Israel anda tidak perlu menyentuh"
 
@ MarlaMarleen - anda akan mempunyai: mengabaikan mana-mana mungkin: bentuk fenomena ghaib (sebenarnya, Tuhan membenci mereka!) Itu adalah sentiasa rasional dan data khusus: bahawa akan berlaku! lol. pastinya, dalam kebaikan anda, anda tidak akan membuat anda terlepas: kehilangan: Injil Kudus, kepada yang Satanists youtube! kerana, jika mereka tidak mempunyai perasaan takut akan membunuh? mereka akan melarikan diri sekali ke gereja! di sini kerana mereka lapar dan dahaga untuk Firman Allah, lebih-lebih lagi apabila ia: melalui hati yang murni anda!
[Al-Qaeda di Syria: mereka yang minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya] 26/07/2012: Syria: Al-Qaeda yang berkaitan pemberontak Islam Sunni Salafi: dalam perjuangan Menentang: Assad, Foto, video dan: tuntutan:: serangan: mengesahkan kehadiran beratus-ratus: militan di wilayah Syria: [(tanpa bayangan: keraguan, walaupun pembohongan Barat: tidak : lagi mampu untuk menyokong ini pementasan menakuntukan)]. Paling: datang dari negara-negara asing termasuk: Rusia, Somalia dan di Mali. Organisasi British:: pembelaan membuang andaian: pukulan: Negeri tentera yang diterajui oleh negara-negara Barat. Damsyik. Di barat laut Syria: pemberontak yang: perjuangan: terhadap: rejim: Assad mendapati sekutu: pengecualian: al-Qaeda dan beratus-ratus: Islam yang datang dari negara-negara asing. Negeri-negeri yang paling wakil ialah Iraq, Libya, Mesir, Afghanistan (AsiaNews / Agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka adalah minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [kecil syaitan: Sharia]: semua terhadap saya Israel]] Namun, terdapat juga ahli-ahli dari Rusia (Chechnya), Ukraine, dan Mali : Somalia. Kehadiran pelampau disahkan oleh beberapa video muncul di laman web jihad, bahawa: ia menunjukkan lelaki dengan wajah yang dilindungi bahawa: memuji menunjukkan perang suci: mesingan dan bom: mengibarkan bendera hitam: al-Qaeda. Dalam filem: muncul dalam beberapa hari kebelakangan ini: dan: Hantar dalam Youtube suara-lebih berteriak "kami sedang terbentuk sel:: kamikaze: untuk: terus: jihad: dalam nama Tuhan" Sehingga kini: pembangkang menafikan kehadiran:: kumpulan pelampau Islam: di kalangan ahli-ahlinya, tetapi: Menurut pakar, sempadan dengan Turki: dan: Iraq (penjenayah) telah menjadi: benar dan: pusat mereka: koleksi: untuk: militia: semua: dunia Sunni Muslim. Ada yang menggambarkan senario Syria "magnet" kepada al-Qaeda dan: gabungannya (AsiaNews / Agensi).
[Al-Qaeda di Syria: mereka adalah minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Arab Saudi [kecil syaitan: Sharia]: semua menentang Israel saya]] Saksi mengatakan bahawa: Bab al-Hawa, bukan: mengunci sempadan turkish , beratus-ratus orang yang tidak dikenali telah memasuki untuk hari ini: untuk menyokong tentera Syria percuma dalam pertempuran Aleppo. Ini: bahawa: memandu orang-orang ini di seluruh Asia dan Afrika Utara, ia tidak: keinginan demokrasi, tetapi hukuman yang boleh diteladani "nusayrs" (bidaah) nama perli untuk menentukan yang Alawites, mazhab Syiah: Bashar al-Assad. Peningkatan dalam pertempuran di wilayah utara Aleppo telah menarik beratus-ratus hari ini: membimbangkan dari Iraq. Pengesahan datang juga: satu tinjauan baru-baru ini oleh kerajaan Iraq bahawa militan yang beroperasi di wilayah Syria adalah sebahagian daripada kumpulan yang sama yang: telah mendakwa serangan: bahawa: telah melemahkan Iraq dalam beberapa bulan kebelakangan ini. "Senarai kami: mencurigakan - berkata: Izzar al-Shahbandar, penasihat kepada Perdana Menteri, (AsiaNews / Agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka yang minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Saudi [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya]] kita mempunyai nama yang sama - sepadan dengan pihak berkuasa Syria "gambar. muncul di beberapa forum yang dikaitkan dengan kumpulan al-Qaeda juga menunjukkan: veteran perang di Libya Menurut ke Naharnet, Agensi Lebanon, lelaki berpakaian dalam beberapa: hitam: bahawa: menghunus sepanduk yang berbunyi: "revolusioner. briged Tripoli "Pengesahan: aktiviti fanatik pelampau Islam di tanah Syria datang daripada bilangan: serangan yang dituntut oleh al-Qaeda itu sendiri Mulai bulan Disember untuk mempunyai sekurang-kurangnya 35 serangan bom kereta dan 10 serangan berani mati yang berlaku di tanah Syria :-4 telah dituntut oleh "Nusra Front" Al-Qaeda Kehadiran:. kumpulan jihad di kalangan tentera-Syria bebas telah menimbulkan banyak kontroversi di peringkat diplomatik Semalam Sergey Lavrov, Menteri Luar Russia, (AsiaNews / agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya]] telah menuduh AS: sokongan anti Assad politik, yang memihak kepada pemberontak Islam. Beliau mengkritik kedudukan: Susan Rice, duta AS ke PBB, bahawa: tidak: beliau mengutuk pengeboman Damsyik pada Julai 18 lepas yang mengorbankan beberapa ahli: utama skim ini, memanggil dan bukannya untuk mengenakan sekatan baru. Sementara itu, ia semakin menjadi andaian: campur tangan bersenjata untuk:. Menggulingkan Presiden Assad Satu kajian oleh Institut Perkhidmatan Amerika Diraja (RUSI), sebuah organisasi British yang pakar dalam isu-isu politik antarabangsa dan pertahanan, memberi amaran kemungkinan pertembungan antara kumpulan Sunni dan disokong oleh Arab Saudi: negara-negara Arab dan lain-lain: militia Syiah, termasuk Hizbullah dan tentera Syria, yang disokong oleh Iran. Di samping itu, ancaman senjata kimia di tangan rejim Syria. (AsiaNews / Agensi)
 
[Al-Qaeda di Syria: mereka minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [kecil syaitan: Sharia]: semua menentang Israel saya]] Kehadiran: senjata kimia membimbangkan Israel bahawa: gas topeng telah mula mengedarkan di bandar di sempadan dengan Syria. Pada hari-hari kebelakangan ini, Shimon Peres, presiden Israel, berkata bahawa: penggunaan yang mungkin: senjata tidak: oleh skim konvensional Damsyik meletakkan pada risiko yang serius keselamatan Israel. Dalam kes: kejatuhan rejim, Peres takut pemindahan berpotensi senjata: kepada senjata berat Syria senjata senjata atau bahan kimia: kepada yang fundamentalis Syiah Lebanon: Hizbullah: atau Iran, tetapi juga kecurian oleh: kumpulan Islam dikaitkan kepada al-Qaeda. (AsiaNews / Agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka yang minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya]] Menurut Michael Clarke, ketua Rusi, Western campur tangan ketenteraan adalah perlu sebelum bahawa: perang merosot. "Kami tidak bahawa: kita bergerak ke arah campur tangan - dia berkata - tetapi pembedahan itu sendiri bahawa: bergerak: kami." Clarke berhujah bahawa: peristiwa hari kebelakangan ini telah mencipta satu perubahan radikal dalam keadaan yang: menghapuskan kemungkinan: penyelesaian diplomatik kepada konflik. "Ketua Rusi mencadangkan campur tangan: pasukan khas di wilayah yang menyokong kumpulan pemberontak, yang telah digunakan di Afghanistan dan pada tahun 2001: Libya pada tahun 2011, operasi ini juga mungkin termasuk tembakan: Negeri Menentang: rejim (AsiaNews. Agensi /)
UniusRei3 posted a comment 15 minit yang lalu [anda tidak mampu, itu, ini satu hari nanti boleh menjadi trauma untuk anda] Ya, Yesus ialah Tuhan, anak Allah yang hidup, layak untuk Terpuji: "Saya Alfa dan Omega, awal dan akhir ... yang dan yang dan yang akan datang, yang Maha Berkuasa "(Rev 1.8). "Sesungguhnya saya akan datang dengan cepat" Amin. Walaupun saya tahu Isa sebagai Tuhan! (Rev 22, 20). Yesus Kristus adalah Tuhan, Dia adalah Anak Allah. Beliau adalah sebahagian daripada trinitas yang suci. Allah Bapa, Allah Anak dan Allah Roh Kudus! Isa bukan hanya manusia, Dia Tuhan dalam bentuk manusia. (Ie SATU Allah)
[Anda tidak mampu, itu, ini satu hari nanti boleh menjadi trauma untuk anda] @ YHWH saya suci Tuhan, dll. .. -> Yesus adalah Tuhan! Isa adalah Raja Kemuliaan! Isa adalah Raja Raja-raja! Ini adalah sebuah lagu yang sangat cantik. Ini adalah kasih dengan Yesus. Semua Kemuliaan kepada Yesus Kristus. John dari 1:29 hingga 34. Jika anda percaya kepada Tuhan, tidak cuba untuk membahaskan isu ini tetapi sangat ingin tahu tentang apa yang Tuhan yang anda merujuk kepada? Juga saya tidak Memahami bagaimana agama Kristian adalah agama pekerjaan. Jangka "christian" ertinya-Kristus-suka. Kristian berusaha untuk menjadi seperti Kristus. Rom 9,5 mengatakan bahawa Yesus adalah Tuhan, Hebrews1 berkata malaikat memujinya! dan kita "manusia" tidak akan? Walaupun anda tidak wan't: perkataan Allah: kata anda akan mempunyai: satu hari busur lutut anda sebelum Isa

@ Кривично internazional: Ердоган: Саудиска Арабија: ЦИА НАТО; Ал Quaeda; salafis; шеријатот, Талмуд, т.е. сите масонски систем: на банкарство феодална власт на: ММФ; [oraprosiria. blogspot] предмети: 1. Драмски сведоштво на Мајка Агнес Mariam де La Croix, 2. Најнови вести од Homs и Kusayr од мајка Агнес Марија на крстот 3. "Бунтовниците нé убиваат. Армијата мора да остане" 4. Ние се чувствуваат лути и немоќни против видот на информациите кои циркулира во Европа и да се направи преглед, тврдејќи дека санкции ... 5. Католичката Патријархот: Христијаните се користи како човечки штит од страна на бунтовниците: ИНТЕРВЈУ Григориј LAHAM петок 1 јуни, 2012
 
затоа што: на позицијата на паразит ММФ: еврејските криминални, СПА (приватна сопственост, Ротшилд, итн .. и: компанијата: Буш, итн ..) на ММФ: Светската банка: ова стана: прашање на " живот, или на смртта "за целото човештво! Всушност, луѓето нема да го поддржат: долго време: цената на пари: дека: е еднаков на 270% од својата вредност (извор научник професор Giacinto Auriti) Затоа, пред тоа: луѓето би можеле да се направи на револуции против: на масонски олигархии: тие го прават масакр: против сите народи, во Втората светска војна: нуклеарна (зошто, има добивано и во Сирија, затоа што тие градиме: мотивација за да се направи светска војна). ако, не: соберете ММФ? сите ќе умре!
затоа барам: дека: дури и сатанистите: тие го поддржуваат мојата кандидатура: како крал на Israele: едноставно затоа што, за сите зло: тоа: Можам да правам против сатанистите? Јас не физички ќе го убие некој! додека сигурно сите умираат во нуклеарна светска војна!
@ GarrettDark ---> каде што живеат, се разбира, не постојат: Евреи, бидејќи тие се премногу богатите за да живеат со вас! но сите тие се тука: со нас на оваа страница, но не преку нормални АДСЛ: како goyim (животни во човечки облик), но со своите вработени: интранет, па вие може да им даде порака до сите од нив, како Satanist одговорен мора да го направи!
 
GarrettDark рече: "Кој Бог муслиманите Бог е." Алах "; христијанскиот Бог се нарекува" Бог "; Бог Евреин се нарекува 'Јахве' Јеховините сведоци Бог е." Јехова "; мормонска за Бог е" Небесен Отец "- ОДГОВОР. -> @ поткровје 666 Темно ЦИА ММФ ---> Бог е само еден! и имињата можат да бидат многу: но, лицето секогаш е само еден пример, некој може да ти се јавам: Satanist, предавник, криминалец, канибал: итн .. Но, што ќе ти остане, сепак, само, и секогаш иста: парче срање, дека Ти си!
@ GarrettDark666 ММФ ЦИА -> Вие сте вкупно лажго ((со, 1000 различните идентитети)) и патем, никој не очекува дека сатаната е искрено! Сте го изневери Уставот бидејќи тука секој може да се види како ќе се брани својата ММФ: против мене: и против сите луѓе! и како, сатанистите ги презеле контрола, а вие се оштетени: YouTube и Google. @ ЦИА 666 Гарет "мрачни" -> идиот! Јас не сум одговорен ако, тоа е во природата на светлината: својствата, на дезинтеграција на темнината
@ 666 ММФ ЦИА [Ќе мора да го "збунуваат" сите вас: зошто сатанизам: Институционална: мора да се отстранат] -> не се терористи, [(кои се политизира: во говорот империјалистички (шеријат, Талмуд ММФ, итн ...)]: вистинската: Претставници: на Бога, или на религијата и, јас имам причина: за: сите вистински религии дојдоа заедно да Асиси, со Јован Павле Втори (освен: Јеховините сведоци (најлош од сите) и Му се молеа сите заедно како браќа, и рече: "никогаш не убие: некој во име на Бога!" вака: оние што го убиваат во името на Бога, како Саудиска Арабија го прави: со Salafis на Ал Quaeda, тие се прикриени сатанистите: само
♰ Synnek1: односно, GarrettDark: активирано контакт блок. Не можете да праќате пораки ако корисникот има сте ги додале како контакт. ipse Venena Bibas! Јас имам направено погрешно на сите оние криминалци кои ја премине чај соборен ♰ [♚ М ▓ ★ ★ Techel Перес] Пакс ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "пиеш своето отрови направени од себе", со ♰ ★ Rei Unius ♥ ♥ Кралот Израел Махди. Се молиш заедно да МЕL'utente Synnek1: односно, GarrettDark: ха attivato Ил blocco dei contatti. Не potrai inviargli messaggi se l'utente не ти ха aggiunto дојде contatto. ipse venena bibas! Јас имам направено погрешно на сите оние криминалци кои ги соборија крстот ♰ [♚ М ▓ ★ ★ TECHEL Перес] ♰ Пакс ♰ C СПб CS SMLNDSMD VR SN СМ VS MQ LIVB ♰ "Пијте вашите отрови направени од страна на себе" ♰ од ★ Rei Unius ♥ Кралот ♥ ♥ Махди во Израел во Палестина. Се молиш заедно да МЕ
@ GarrettDARK ЦИА Synnek1 ММФ 666 ---> знам: дека Бог е важно во Америка (како и во целиот свет), а потоа, зошто, вашиот сатанистите, се презедоа контролата на: Google и YouTube, итн .. ? 1. ШТО друга светска нуклеарна војна НА ММФ: одлучи да се направи, како ММФ нема играно во својата агенда: на следната и нови Shaoh, за се направи нов холокаустот против: моето еврејско браќа и сестри? сигурни: висок свештеник на сатаната, како тебе, треба да знаат сите овие работи!
 
@ Ротшилд Буш @ 666 322 -> Јас објективно: Имам супериорност против вас, не само: против: Вашиот Talmudic злото (затоа што, не е тешко за никој), но знам како тоа ќе биде вашиот трагичен крај, на овој вашето искуство на криминалци меѓународни (и на сите ваши соучесници): Ако не ќе дојде до мене: веднаш!
MarlaMarleen MarlaMarleen ха pubblicato ОН commento 12 minuti фарси UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 не е спамер. Тој го прави важен придонес. Чија моќ е зад вас цевка? А потоа --- користите вашиот мозок! UniusRei3 ist kein спамер. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade Хиер? Welche macht steckt hinter YouTube? Унд Dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> ти се криминални: 1. вас и вашата музика! 2. Вие и вашиот симболи! 3. Вие и вашиот мразам! 4. Вие и вашите лоши! 5. вие и вашиот канибализам! 6. вие и вашиот blasfemy! сите овие работи, ти имаш прикажани на вашиот сајт! затоа американската влада е кривично влада!
на курсот: FEistyForJustice е Synnek1, навистина: и двете имаат иста употреба liguistico: и истиот вулгарност! и еден муслиман никогаш нема да биде вулгарен! но вистински муслимани се скромни Еве зошто: па дури и на Саудијците се сатанистите: па дури и кукавици (како американските Евреи: фарисеите Илуминатите OD ММФ), бидејќи, за нив? никогаш не би имале храброст да зборува со мене во публиката! Велиш ти си вистинска муслиманка? ОК! Потоа ќе можете да одговорите со мене: [Прашање] разликата помеѓу терминот "политеист", како и помеѓу терминот "идолатрија"! ВЕ МОЛИМЕ ....
Јас немам А "организација" во оваа планета НА SHIT! Јас сум од Царството Божјо! @ 666 ММФ ---> е мајка: на секоја институција од страна на Француската револуција до денес: еден организам "синагогата сатана" за уништи надежта на Израел, и да го направи било холокаустот: против мојот еврејскиот народ, односно на Масонски систем на банкарски феодална власт: и окултни здруженија криминалци: Прво на сите Масони и сатанизам!
    
[КРИВИЧНА муслимански Одстрани шеријатот] [Може ли некој да се биде муслиман и христијанин?] Јас би сакал многу да се биде и муслиман и христијанин, но тоа не може да се направи, бидејќи на некои точки на двете религии не се само различни, но тие се противат. И ова не е нешто лошо. Како Мухамед му рече на неверниците во Куранот: "Ти ќе имаат вашата религија и јас ќе ја имаат мојата религија." Најважно е почитувањето имаме еден за друг. Повеќе од почит, тоа е љубов и љубов. Почитувани муслимански брат, Бог те љуби како што тој ги сака сите други човечки суштества. Биди верен на својата вера, и да се поттикнат да бидам верен на рудникот. Јас исто така имаат должност да биде верна на мојата вера и да ви помогнам да биде верен на твое. Но не можете да уценуваат никого, велејќи: "Не цркви треба да се дозволи во Саудиска Арабија, освен ако папата Бенедикт Шеснаесетти признати на пророкот Мухамед" На истиот начин никој не треба да се уценувани, велејќи:
[КРИВИЧНА муслимански Одстрани шеријатот] [Може ли некој да се биде муслиман и христијанин?] "Ако муслиманите не се признаваат на фигурата на Христос, Синот Божји, не смее да има џамија во Западот." Точно толеранција значи признавање на другите како што тој или таа не е, како еден би сакале тие да бидат! Вие не може да се препознае божественоста на Христос (иако е од суштинско значење догма за христијани) и не можам да го признае пророчки карактер на Мухамед (дури и покрај тоа што е од суштинско значење догма за муслиманите). можам сепак се обиде да се разбере зошто тоа е од фундаментално значење за вас дека Мухамед е пророк на Бог, навистина "печатот на пророците", а поради оваа причина почитување на ликот на Мухамед. И вие може да се обидат да се разбере зошто тоа е од фундаментално значење за мене дека Христос биде "Синот Божји" и поради оваа причина почитување на ликот на Исус. Ова треба да биде случај можеме да живееме заедно како добри пријатели, па дури и како браќа, откако призна дека ние сме различни, а сепак среќна поради тоа разлика.
@ Ердоган Обама, Хилари ЦИА ММФ НАТО: итн .. за сите Масон и сатанистите ---> сега, што ќе посака за талог: Сирија во овој геноцид? Имам две прашања за вас: 1). сакате, можете да: се каже да Асад, откако тој има убиено: сите Salafi (на Ал Каеда, кои, со Саудиска Арабија, ќе имаат воведено) "Сега, можете да направите: влада: заедно со опозицијата: што е, со Ал Каеда "Ако, во право:! Асад, исто така, го промени Уставот за да имаат можност: да ја напуштат владата: како РЕЖИМ! 2). но, ако, Ал Каеда, победи: вие не го присили Израел да започне: за нуклеарна светска војна? lol. или гледа дека Ал Каеда се вашите војници: секогаш може да се каже "ок Ти ме убие!? христијанските маченици (како што секогаш ни овозможи да направам за да ви), но Израел не мора да се допре"
 
@ MarlaMarleen - ќе имаат: занемариле: сите можни: форма на натприродни феномени (всушност, Бог ги мрази!) Тоа е секогаш на рационалноста и специфични податоци: што ќе биде да преовладуваат! lol. секако, во вашата добрина никогаш не ќе ве натера да го пропушти: изгубите: Светото Евангелие, на сатанистите на YouTube! затоа што, ако тие немаат страв од се убиеме? тие ќе ги напуштат одеднаш во црква! тука, бидејќи тие се гладни и жедни за Словото Божјо, особено кога станува: минува низ вашите благородни срце!
[Ал Каеда во Сирија: тие се потчинети на САД (голема сатана 666 ММФ) и Саудиска Арабија [мали сатаната: шеријатот]: сите против мојот Израел] 26/07/2012: Сирија: Ал Каеда сојузничките исламски бунтовници сунитски- Salafi: во борбата против: Асад, фотографии, видеа и: тврдења: од: напади: го потврди присуството на стотици: милитанти на територијата на Сирија: [(без сенка на: сомнение, дури и ако лагата на Западот: Не : не се во можност да го поддржи овој грозни стоп)]. Повеќето: доаѓа од странски земји, вклучувајќи: Русија, Сомалија и во Мали. Британската организација: за: одбрана фрла претпоставките на: да се сними на: Државен воено-предводена од западните земји. Дамаск. Во северозападниот дел на Сирија: бунтовниците кои: борба: против: режимот на: Асад најде сојузник на: исклучок: Ал Каеда и стотици: исламистите доаѓаат од странски земји. Најрепрезентативните држави се Ирак, Либија, Египет, Авганистан. (AsiaNews / агенции)
[Ал Каеда во Сирија: тие се потчинети на САД (голема сатана 666 ММФ) и Саудиска Арабија [мали сатаната: шеријатот]: сите против мојот Израел]] Но, исто така има и членови од Русија (Чеченија), Украина, и Мали : Сомалија. Присуството на екстремистите е потврдена од страна на неколку видеа појави: на џихад веб-сајтови, кои: тие покажуваат мажи со покриени лица кои: пофалби на света војна резултати: митралези и бомби: мавтајќи со црното знаме: на Ал-Каеда. Во филм: се појави во последниве неколку дена: и: испратени на YouTube еден глас го вика "ние сме формирање: клетки: на: камикази: за: продолжи: на џихад:. Во името на Бога" До денес: Опозицијата го негира присуството: на: исламски екстремистички групи: меѓу своите редови, но: Според експертите, на границите со Турција: и: Ирак (криминалците) станаа: вистинска и: нивните центри на: колекција: за: милиција на: сите: сунитски муслимански свет. Некои од нив имаат опиша сценарио Сирија "магнет" за Ал Каеда и: неговите филијали (AsiaNews / агенции).
[Ал Каеда во Сирија: тие се потчинети на САД (голема сатана 666 ММФ) и Саудиска Арабија [мали сатаната: шеријатот]: сите против мојот Израел]] Сведоците велат дека: Баб ал-Hawa, наместо на: заклучување на турската граница , стотици: странци влегле за овие дена: за поддршка на слободен сириската војска во битката на Алепо. Ова: дека: вози овие луѓе низ Азија и Северна Африка, тоа не е: желбата на демократијата, но примерно казнување на "nusayrs" (еретици) навредлив име да се дефинираат Alawites, сектата на шиитскиот: Башар ал-Асад. Зголемување во борбите во северната провинција Алепо го привлече стотици од овие дена: џихадисти од Ирак. Потврда доаѓа како: една неодамнешна анкета од страна на ирачката влада дека милитантите кои работат на територијата на Сирија се дел од иста група дека: не ја презеде на напади: дека: ја потресуваат Ирак во последниве месеци. "Нашата листа на: сомнително - рече: Izzar ал-Shahbandar, советник на премиерот, (AsiaNews / агенции)
[Ал Каеда во Сирија: тие се потчинети на САД (голема сатана 666 ММФ) и Саудиска Арабија [мали сатаната: шеријатот]: сите против мојот Израел]] имаме исти имиња - одговараат на оние на Сирин власти "На фотографиите. се појави на некои форуми поврзани со групи на Ал каеда покажуваат на:. ветерани од војната во Либија Според Naharnet, Агенцијата Либан, мажите се облечени во некои од: црна: дека: мавтаат со банер на кои пишуваше: "На револуционери на . бригада на Триполи "Потврда за: френетичен активностите на исламските екстремисти за сирискиот почва доаѓа од бројот на:. напади тврди од страна на Ал-Каеда себе Од декември да имаат најмалку 35 автомобили-бомби и 10 самоубиствени напади што се случија на сирискиот почвата . на: овие 4 се тврди од страна на "фронт Nusra" на Ал Каеда Во присуство на:.. џихадистички групи меѓу слободна сириската армија покрена многу контроверзии на дипломатско ниво Вчера, Сергеј Лавров, руски министер за надворешни работи, (AsiaNews / агенции)
[Ал Каеда во Сирија: тие се потчинети на САД (голема сатана 666 ММФ) и Саудиска Арабија [мали сатаната: шеријатот]: сите против мојот Израел]] ги обвини САД за: поддршка со својот политички анти Асад, во корист на исламистички бунтовници. Тој го критикуваше ставот на: Сузан Рајс, американски амбасадор во ОН дека,: Не: тој го осуди бомбашкиот напад на Дамаск последните 18 јули во кои загинаа неколку членови на: водечки шема, повикувајќи наместо за наметнување на: нови санкции. Во меѓувреме, таа се повеќе станува претпоставките на: вооружените интервенција за:. Депонира претседателот Асад Една студија од страна на Кралскиот институт за (Руси), британски организација специјализирана за прашања на: меѓународната политика и одбрана, предупредува на веројатно судир меѓу сунитските групи и поддржан од Саудиска Арабија: Арапите и други држави: шиитските милиции, вклучувајќи ги и Хезболах и Сирија армија, поддржана од Иран. Покрај тоа, заканата на хемиско оружје во рацете на сирискиот режим. (AsiaNews / агенции)
 
[Ал Каеда во Сирија: тие се потчинети на САД (голема сатана 666 ММФ) и Саудиска Арабија [мали сатаната: шеријатот]: сите против мојот Израел]] Присуството на: хемиско оружје загрижува Израел дека: веќе започнаа со дистрибуција на гас маски во градот на границата со Сирија. Во последниве денови, Шимон Перес, израелскиот претседател, изјави дека: најверојатно употреба на: оружје не: од страна на конвенционалните шема на Дамаск става на сериозен ризик за безбедноста на Израел. Во случај на: а падот на режимот, Перес стравува од потенцијалните трансфер на оружје: да тешко оружје на Сирија или хемиско оружје арсенал: на либанската шиитска фундаменталисти: Хезболах: или Иран, но: исто така на кражба од: Исламски групи поврзани со Ал-Каеда. (AsiaNews / агенции)
[Ал Каеда во Сирија: тие се потчинети на САД (голема сатана 666 ММФ) и Саудиска Арабија [мали сатаната: шеријатот]: сите против мојот Израел]] Според Мајкл Кларк, шеф на Руси, еден западен воена интервенција е потребно пред дека: војната дегенериран. "Ние не сме дека: ние се движиме кон интервенција - вели тој - но самата операција дека: потези на: нас." Кларк тврди дека: настаните од последните неколку дена се создаде една радикална промена во ситуацијата дека: отстранува можноста од: дипломатско решение на конфликтот. "Шефот на Руси предложи интервенција на: специјалните сили на територијата во знак на поддршка на бунтовнички групи, веќе се користи во Авганистан и во 2001 година. Либија во 2011 година Овие операции, исто така може да вклучува и шут на: Државен Од: на режимот (AsiaNews. / агенции)
UniusRei3 испратени коментар 15 минути [не можете да си ги дозволат, тоа, ова еден ден може да стане траума за вас] Да, Исус е Бог, Синот на живиот Бог, достоен да се пофали: "Јас сум Алфа и Омега, почетокот и на крајот ... кој е и кој беше и кој треба да дојде, Семоќниот "(Rev 1.8). "Сигурно доаѓам брзо" Амин. Дури и јас знам на Исус како Господ! (Rev 22, 20). Исус Христос е Бог, дека Он е Син Божји. Тој е дел од светото тројство. Бог Отец, Бог Син и Бог Светиот Дух! Исус не беше само човек, Тој е Бог во човечки облик. (Т.е. само еден Бог)
[Не можете да си ги дозволат, тоа, ова еден ден може да стане траума за вас] @ YHWH мојот Светиот Бог, итн. .. -> Исус е Господ! Исус е Царот на Славата! Исус е крал на кралевите! Ова е многу убава песна. Ова е љубов кон Христа. Сите Слава на Исус Христос. Јован 1:29 до 34. Ако верувате во Бога, не се обидува да дебатираат за ова прашање, но многу љубопитни за тоа што Бог ви се однесуваат на? Исто така не ми е јасно како христијанството е религија на окупација. Терминот "христијанин" значи-Христос-како. Христијаните се стремиме да бидеме Христос-како. Римјаните 9,5 велат дека Исус е Бог, Hebrews1 вели дека Ангелите му фалат! и нас "луѓето" не се случува во моментов? Дури и ако не wan't: на зборот на Бога: вели дека ќе имаат: еден ден да се поклонат на колена пред Исусlundi 30 octobre 2006

Saint Augustin de Pavie à Souk-Ahras…
Publié par Muhend-Christophe Bibb le lundi 30 octobre 2006 / 12:11 :: 4992 Vues ::Article Rating:: Informations

Cet article du journal algérien El-watan du 30 10 2006, jour anniversaire de la translation de son bras (30 10 1842) donne des informations intéressantes. Toutefois certaines ont besoin d'être ou précisées ou rectifiées.
DES AUGUSTINIENS À SOUK AHRAS ET ANNABA Traditionnel pèlerinage
Ce déplacement pèlerinage entre dans le cadre de l’opération « Sur les traces de St Augustin ». Il a été entamé à partir de Souk Ahras, anciennement Taghaste, ville natale de St Augustin, où le flambeau « paix et tolérance » principe cher à sa sainteté le pape Bénédicte a été allumé.


Annaba, Carthage (Tunisie), la Valette (Malte), Athènes (Grèce) et Rome (Italie) figuraient au programme des étapes que les membres de cette délégation devaient effectuer avant de se rendre au Vatican pour remettre le flambeau au saint père. C’est à Souk Ahras en présence des autorités civiles et militaires de la wilaya et sur le site de l’olivier (1) témoin des grandes méditations de St Augustin que la cérémonie a débuté. Sous l’œil des caméras et des flashes des appareils photo, le maire de Pavie et le P/APC de Souk Ahras, la poitrine bardée de l’écharpe traditionnelle communale aux couleurs de leurs pays respectifs, ont décidé de l’aménagement du site de l’olivier de St Augustin. Outre la fructification des échanges entre les deux communes, les deux élus ont également convenu de la réalisation du musée de St Augustin à Souk Ahras. Y seront déposées les fresques et les œuvres retraçant la vie et la mort du saint homme. Avant de prendre la route vers Annaba, Mme le maire de Pavie, qui a tenu à être du voyage en Algérie, a officiellement invité son homologue de Souk Ahras à visiter sa ville et l’église où est déposée la dépouille de saint Augustin (2). Deuxième étape de cette visite des augustiniens italiens en Algérie : Annaba. Dans cette ville, on peut dire qu’un incident a été évité de justesse. A son arrivée dans cette ville, où le saint des saints [SIC] (3) avait passé la majeure partie de sa vie et où il a construit [re SIC] (4) la basilique qui porte son nom, les membres de la délégation italienne n’ont trouvé pour tout interlocuteur que le gardien des ruines d’Hippone. Aucun représentant de l’Etat ou du peuple n’était là pour les accueillir. Pis, au mépris de tous les principes d’hospitalité qui caractérisent traditionnellement la population de Annaba, les Italiens ont été fermement invités à évacuer les lieux. Pourtant, l’arrivée de cette délégation italienne était depuis longtemps programmée. D’autant plus que dès sa descente d’avion à Alger, elle avait été officiellement accueillie à Tipaza.
M. F. Gaïdi

(1) Cet olivier multiséculaire, prétend-on, a été planté (et même aurait été planté) par saint Augustin.
(2) Lire, à cette occasion, les évènements historiques qui ont amené les reliques d’Augustin à Pavie : c’est digne d’un roman d'aventure! Cela devrait susciter pour toute conscience algérienne authentique cette interrogation légitime : pourquoi ne pas demander de ramener à Annaba (la ville où il est mort) ou à Suq-Hras (où il est né) ses restes, comme on vient de le faire, pour un autre homme emblématique, Slimane Azem ?
(3) Rappelons qu’un seul porte ce qualificatif de « Saint des Saints », dans la Bible, c’est Dieu. Le journaliste veut peut-être dire qu’Augustin est le plus grand saint d’Afrique du Nord ?
(4) Tout le monde peut deviner qu’étant mort en 430, notre ancêtre dans la foi n’a pu construire la basilique actuelle. Elle a été édifiée entre 1881 et 1900. C’est le premier évêque d’Alger, Mgr Dupuch, qui en eut l’idée et rapporta de Pavie, avec l’autorisation du pape Grégoire VI, le bras d’Augustin (cubitus) qu’on peut y voir dans une châsse.

Lien pour cet article:
http://www.elwatan.com/spip.php?page=article&id_article=52900
Lien pour les derniers jours d’Augustin et l’aventure de ses reliques:

@ Baudžiamosios internazional: Erdoganas: Saudo Arabija: CŽV NATO, Al Quaeda; salafis; šariatas, Talmudas: ty visi Masoński sistema: bankininkystės senjoražo: TVF [oraprosiria. blogspot] punktų: 1. Dramos liudijimas Motinos Mariam Agnes de la Croix, 2. Naujienos iš Homs ir Kusayr, Nuo Motinos Agnes Marijos Kryžiaus 3. "Sukilėliai mus žudo kariuomenė turi likti" 4. Mes manome, piktas ir bejėgiai prieš tipo informaciją, kuri cirkuliuoja Europoje ir padaryti apžvalgą, teigdamas, sankcijas ... 5. Katalikų patriarchas: krikščionys, naudojami kaip skydus sukilėlių: INTERVIU GREGORIS Aviena penktadienis birželis 1, 2012
 
nes: parazito TVF, vieta: Žydų nusikaltėlis, SpA "(privati," Rothschild ", ir tt .. ir kompanija: Bušas, ir tt ..) iš TVF: Pasaulio bankas: tai tapo: klausimas" gyvenimas, ar mirtis "visai žmonijai! Iš tiesų, žmonės nepalaiko ilgai: pinigų išlaidas: kad: yra lygi 270% nuo jos vertės šaltinis mokslininkas profesorius Giacinto Auriti) Todėl iki: žmonės galėtų daryti apsisukimus nuo: masonų oligarchija: jie žudynes: nuo visų tautų pasaulinio karo: branduolinis (kodėl Dotarłeś Sirijoje, nes jie kurti motyvaciją pasaulinio karo). jei ne: sutraukti TVF? visi mirs!
Štai kodėl aš reikalaujame: kad net satanistai: jie paremti mano kandidatūrą: kaip karaliaus Israele: tik todėl, kad visas blogis:: Galiu padaryti nuo satanistų? Aš ne fiziškai bus nužudyti visiems! o tikrai visi miršta branduolinės pasaulinio karo!
@ GarrettDark ---> kur jūs gyvenate, žinoma, yra ne: žydai, nes jie visi per turtingųjų gyventi su jumis! bet jie visi yra čia su mumis, šiame puslapyje, bet ne per įprastą ADSL: kaip gojų (gyvuliai žmogaus pavidalu), bet su jų darbuotojų: intraneto: galite duoti jiems žinutę į visus iš jų, kaip satanistu atsakingas turi daryti!
 
GarrettDark sakė: "Kuris Dievas musulmonams Dievas yra." Dievas! "; Krikščionių Dievas yra vadinamas" Dievu "; Žydo Dievas yra vadinamas" Jahveh "Jehovos liudytojai Dievas yra." Jehova "; Mormono" Dievas "Dangiškasis Tėvas" - ATSAKYMAS. -> @ mansarda 666 Tamsiai CIA TVF ---> Dievas yra tik vienas: ir pavadinimai gali būti daug, o asmuo yra visada tik vienas Pavyzdžiui, kažkas gali skambinti jums: satanistu, išdavikas, baudžiamoji, kanibalas: ir tt .. Tačiau, jums liks, tačiau tik, ir visada tas pats: gabalas šūdas, kad tu esi!
@ GarrettDark666 TVF CŽV -> Jūs esate visiškas melagis ((, 1000 skirtingų tapatybių)) ir beje, niekas tikisi, kad Šėtonas yra nuoširdus! Jūs išdavė Konstituciją, nes čia kiekvienas gali pamatyti, kaip jūs galite ginti savo TVF: prieš mane ir nuo visų žmonių! ir kaip jūs satanistai ėmėsi kontrolę, ir jūs turite sugadintas: Google ir YouTube. @ CŽV 666 Garrett "Tamsioji" -> idiotas! Aš nesu atsakinga, jei ji yra šviesos pobūdį: savybės, irimo tamsoje
@ 666 TVF CŽV [Jūs turite "supainioti" jums visiems: kodėl satanizmą: Institucinis: turi būti pašalinta] -> nėra teroristai, kurie buvo politizuotos: savo kalboje imperialistų (šariatas, Talmudas TVF ir tt. ...)]: tiesa: Atstovai: Dievo ar religijos, turiu priežastį:!: susirinko visi tikrieji religijos Asyžietis, Jonas Paulius II, išskyrus: Jehovos liudytojai (visų blogiausiu atveju) ir jie visi meldėsi kartu kaip broliai, ir pasakė: "niekada nužudyti kas nors Dievo vardu!" taip: tų, kurie žudo Dievo vardu, pavyzdžiui, Saudo Arabijoje ar: su savo Salafis Al Quaeda, jie satanistai slaptųjų: tik
♰ Synnek1: ty GarrettDark: aktyvuota kontaktinę bloką. Jūs negalite siųsti pranešimus, jei vartotojas pridėjo jus kaip kontakto. ipse Venena Bibas! Aš nusidėjau visų šių nusikaltėlių, kurie kerta arbata nuverstas ♰ [♚ Mene ★ ★ Techel Peres] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "gerti savo nuodus patys" ♰. ★ Rei Unius ♥ karalius ♥ Izraelis Mahdi. JŪS kartu melstis Į MANE"L'utente Synnek1: ty, GarrettDark:" ha attivato il BLOCCO dei Contatti. Ne potrai inviargli pranešimų, se l'utente ne ti ha aggiunto ateiti contatto. ipse venena bibas! Aš padariau neteisingai visų šių nusikaltėlių, kurie nuverstas kryžių ♰ [♚ Mene ★ TECHEL ★ Peres] ♰ PAX ♰ C VPB CS SMLNDSMD VR S. S. S. MQ LIVB ♰ "Gerkite savo nuodus pagaminti patys" ♰ ★ Rei Unius ♥ King ♥, Izraelio ♥ Mahdi Palestinoje. JŪS kartu melstis Į MANE
@ GarrettDARK CŽV Synnek1 TVF 666 ---> Žinau, kad Dievas yra svarbi Amerikos kaip ir visame pasaulyje), ir tada, kodėl, jūsų satanistai, užvaldėme: Google ir YouTube, ir tt .. ? 1. Other World branduolinio karo TVF: NUSPRENDĖ DARYTI, kaip TVF suvaidino jo darbotvarkę: kitą ir nauja Shaoh,, padaryti naują holokaustą nuo: mano žydų broliai ir seserys? tikrai: vyriausiasis kunigas, šėtono, kaip jūs, turėtų žinoti visus šiuos dalykus!
 
@ Rothschild "Bushas @ 666 322 -> Aš objektyviai: aš turėti yra prieš tave pranašumą, ne tik: nuo: savo Talmudo blogio (, nes ji yra ne sunku, niekas), bet žinau, kaip ji bus būti jūsų tragiška pabaiga, tai Jūsų patirtis nusikaltėlių tarptautinių (ir visų savo bendrininkų): Jei jūs nenorite ateiti pas mane iš karto!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato ir Commento 12 Protokolai fa. UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 yra ne šiukšlės. Jis įneša svarbų indėlį. Kokia galia už You Tube? Ir tada --- naudoti savo smegenis! UniusRei3 ist kein šiukšlės. . Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum Gerade hier? Welche Macht steckt uþ "YouTube"? "Und Dann denkt pėdsaką!
    
. @ Synnek1> esate nusikaltėlis: 1. Jūs ir jūsų muzika! 2. Jūs ir Jūsų simbolių! 3. Jūs ir jūsų neapykanta! 4. Jūs ir jūsų blogis! 5. Jūs ir jūsų kanibalizmas! 6. Jūs ir jūsų blasfemy! visa tai, kas tau parodė į savo svetainę! Štai kodėl JAV vyriausybė yra baudžiamoji valdžia!
žinoma: FEistyForJustice Synnek1 iš tikrųjų abu turi tą patį naudojimo liguistico: ir tą patį vulgarumą! musulmonas niekada nebus vulgarus! bet tiesa musulmonai yra nuolankus Štai kodėl: net Saudo Arabijos gyventojai yra satanistai ir netgi bailiai, nes jiems (kaip ir Amerikos žydų fariziejai Iliuminatai nuo TVF)? niekada turėti drąsos viešai kalbėti su manimi! Jūs sakote, kad esate tikras musulmonas? ok! Tada galite atsakyti man: [KLAUSIMAS] skirtumas tarp terminu: "Polytheist", ir tarp terminas: "stabmeldystė"! PLEASE ....
Aš NETURI "organizacija" In This shit PLANET! Aš esu iš Dievo karalystę! @ 666 TVF ---> motina: kiekvienai įstaigai Prancūzijos revoliucijos metu: vienas organizmas "šėtono sinagoga" sunaikinti Izraelio viltį, ir padaryti bet Šoa: prieš mano žydų tautos, ty, masonų bankų senjoražo sistema ir jos okultinės asociacijos nusikaltėliai: pirmieji visų masonija ir satanizmu!
    
[Baudžiamoji musulmonų šariato Pašalinti] [Ar galima musulmonų ir krikščionių?] Norėčiau labai daug musulmonų ir krikščionių, tačiau tai negali būti padaryta, nes kai kuriais klausimais šios dvi religijos, yra ne tik skiriasi, bet jie prieštaravo. Ir tai nėra kažkas blogai. Kaip Muhammadas sakė į niewiernych Korano: "Tu turi savo religiją ir aš turiu savo religiją." Svarbus dalykas yra pagarba, mes turime vienas kitam. Daugiau nei atžvilgiu, tai yra meilė ir meilė. Gerbiami musulmonų brolio, Dievas tave myli, jis myli visus kitus žmogiškųjų būtybių. Būkite ištikimi savo tikėjimą, ir stumti mane į mano ištikimas. Aš taip pat privalo būti ištikimi savo tikėjimo ir stumti jus į jūsų ištikimas. Bet tu negali šantažuoti visiems, sakydamas: "Nėra bažnyčios turėtų būti leidžiama, Saudo Arabijos, išskyrus atvejus, kai popiežius Benediktas XVI pripažino pranašo Mahometo" Dėl tos pačios priežasties niekas turi būti šantažuojami, sakydamas:
[Baudžiamoji musulmonų šariato Pašalinti] [Ar galima musulmonų ir krikščionių?] "Jei musulmonai nepripažįsta Kristaus, Dievo Sūnaus paveikslą, turi būti ne mečetė Vakaruose." Tikroji tolerancija reiškia pripažinti kitą, kaip jis arba ji yra, ne kaip 1 būtų patinka juos! Jūs negalite pripažinti, kad Kristaus dieviškumą, nors esminis dogma, krikščionims ir aš gali ne pripažinti Mahometo pranašišką pobūdį (net jei tai svarbu, dogma, musulmonams). aš gali Tačiau pabandykite suprasti, kodėl ji yra svarbi jums, kad Mahometas yra Dievo pranašas, iš tikrųjų "pranašų antspaudas", ir dėl šios priežasties dėl Mahometo pav. galite pabandyti suprasti, kodėl yra labai svarbu man, kad Kristus "Dievo Sūnus" ir dėl šios priežasties dėl Jėzaus. skaičius turėtų tai būti atvejis, mes galime gyventi kartu kaip geri draugai, ar net kaip broliai, pripažino, kad mes esame skirtingi ir dar laimingas apie šį skirtumą.
@ Erdoganas B. Obama, Hillary, CŽV TVF NATO: ir tt .. visų masonai ir satanistų ---> Dabar, kad jūs norėjo nuosėdoms gauti: Sirija šiuo genocidu? Turiu du klausimus jums: 1). norite, galite pasakyti Assado, po to, kai jis nužudė visą Salafi, "Al Qaeda", kad su Saudo Arabija, jūs įvesta) "Dabar jūs galite padaryti: vyriausybės: kartu su opozicija, tai yra, su "Al Qaeda" Jei teisus:! Assad taip pat nepakeitė konstitucijos galimybę: palikti vyriausybę: REŽIMAS! 2). tačiau, jei "Al Qaeda", laimėjo: jūs neturite priversti Izraelį pradėti: Branduolinė III pasaulinis karas? Lol. ar matė, kad "Al Qaeda" yra jūsų kariai visada galite pasakyti "ok, Jūs mane nužudyti!?? krikščionių kankiniams (kaip mes visada leido mums daryti su tavimi), tačiau Izraelis jūs neturite liesti"
 
. @ MarlaMarleen - jums reikės: nekreipti dėmesio, bet įmanoma: antgamtiniais reiškiniais formą (Tiesą sakant, Dievas nekenčia!) Tai visada racionalumas ir konkrečių duomenų, kad bus dominuoti! Lol. tikrai, jūsų gerumo jūs niekada praleidote: prarasti Šventąją Evangeliją, youtube satanistų! nes, jei jie neturėjo baimės būti nužudyti? jie turės bėgti iš karto į bažnyčią! čia, nes jie yra alkani ir ištroškę Dievo Žodžio, ypač kai jis eina per savo kilnaus širdies!
[Al Qaeda "Sirija: jie pasekėjai, JAV didelis šėtonas 666 TVF) ir Saudo Arabija [mažas Šėtono: šariatas]: nuo mano Izraelio] 26/07/2012: SIRIJA:" Al Qaeda "giminingos islamo sukilėlių sunitų- salafi: kovos su Assado, Nuotraukos, video ir pretenzijos:: išpuoliai: patvirtinti šimtų: kovotojai dėl Sirijos teritorijoje: [(be šešėlio: abejonių, net jei Vakarų melas: ne : jau galėtų paremti šį makabriškas sustojimo)]. Daugiausia: ateina iš užsienio šalių, įskaitant Rusiją, Somalyje ir Malyje. Britų organizacija:: gynyba meta prielaidos: shot: Valstybės karinės vadovaujamos Vakarų šalys. Damaskas. Sirija šiaurės vakaruose: maištininkus, kurie: kova: nuo: režimas: Assad rado sąjungininką: išskyrus: al-Qaeda "ir šimtai: islamistai, ateina iš užsienio šalių. Tipiškiausios valstybės: Irakas, Libija, Egiptas, Afganistanas. (AsiaNews ir agentūros)
[Al Qaeda "Sirija: jie yra JAV didelis šėtonas 666 TVF) ir Saudo Arabija pasekėjai [mažas Šėtono: šariatas]: visi nuo mano Izraelis]] Bet yra taip pat iš Rusijos (Čečėnija), Ukrainos ir Malyje nariai : Somalis. Ekstremistų buvimas yra patvirtintas kelių vaizdo atsirado: apie džihado svetainių, kad: jie vaizduojami vyrai su, kuriems veidus, kad: pagyrimas šventojo karo rodyti: kulkosvaidžiai, ir bombas: juoda vėliava mojuoja: "al Qaeda". Filmą: pastarosiomis dienomis pasirodė ir paskelbtas Youtube balso per šaukia "mes formavimas: ląsteles:: Kamikaze:: toliau: džihadą: Dievo vardu" Iki šiol opozicija neigia buvimą:: islamo ekstremistines grupes: tarp savo gretas, tačiau: Anot ekspertų, sienos su Turkija ir: Irake nusikaltėliai) tapo tikra ir jų centrai: kolekcijos: : milicija: visiems: sunitų musulmonų pasaulis. Kai kurie aprašyti scenarijaus Sirijos "magnetas" al-Qaeda ir jos filialai (AsiaNews ir agentūros).
[Sirijoje Al Qaeda ": jie yra JAV didelis šėtonas 666 TVF) ir Saudo Arabija pasekėjai [mažas šėtonas: šariatas]: visi nuo mano Izraelio]] liudytojai sako, kad: Bab al-Hawa, vietoj blokavimo Turkijos sienos šimtai: svetimi įvedėte šių dienų, remti laisvą Sirijos kariuomenę Alepas mūšio. Šis kad vairuoja šių žmonių visoje Azijoje ir Šiaurės Afrikoje, tai nėra: demokratijos troškimą, bet pavyzdinis bausmė "nusayrs" (eretikai) menkinantis pavadinimas apibrėžti Alawites, šiitų sekta: Bashar al-Assad. , Kovojant šiaurinėje provincijoje Aleppo padidėjimas pritraukė šimtus šių dienų: džihadistus iš Irako. Patvirtinimas ateina taip pat: Neseniai atlikta apklausa Irako vyriausybe, kad kovotojai, veikiantys Sirijos teritorijoje yra tos pačios grupės, kad: žuvo išpuolius: kad: suplakti Iraką pastaraisiais mėnesiais. "Mūsų sąrašai: įtartinas - sakė: Izzar al-Shahbandar", Ministro Pirmininko patarėjas, (AsiaNews, agentūrų)
[Al Qaeda "Sirija: jie pasekėjai, JAV didelis šėtonas 666 TVF) ir Saudo Arabija [mažas Šėtono: šariatas]: visi nuo mano Izraelio]] mes turime tuos pačius vardus - sutampa su Sirijos valdžios institucijas" nuotraukų. pasirodė kai kurių forumų, susijusių su "al Qaeda" grupių taip pat rodo: veteranų karo Libijoje Pasak į Naharnet, agentūra Libane, vyrai yra apsirengęs: juoda, kad:, mojuojantis su reklama, kuri skaityti: "revoliucionieriai Tripolyje brigada ": per pašėlęs veiklos islamo ekstremistų Sirijos dirvožemio patvirtinimas ateina iš skaičių: nepareikalauja al-Qaeda pati atakų Nuo gruodžio iki ne mažiau kaip 35 automobilių sprogdinimų ir 10 savižudžių išpuolių, kurie įvyko Sirijos dirvožemio : jų 4 buvo teigiama Front Nusra "Al Qaeda" iš buvimas:. džihado grupių, laisvai Sirijos kariuomenės sukėlė daug ginčų dėl diplomatinio lygio Vakar Sergejus Lavrovas, Rusijos užsienio reikalų ministras (AsiaNews / agentūroms)
[Al Qaeda "Sirijoje: jie yra už JAV (didelis šėtonas 666 TVF) ir Saudo Arabija [mažas Šėtono: šariatas]: visi buvo prieš mano Izraelio]] apkaltino JAV: parama su savo politinės kovos Assado, pasekėjai Islamistų sukilėliai. Jis kritikavo padėtį: Susan Rice, JAV ambasadorius Jungtinėse Tautose, kad: ne: jis pasmerkė bombardavimą Damasko praėjusių metų liepos 18 nužudė kelis narius: pirmauja schemą, tad vietoj to, įvedus naujų sankcijų. Tuo tarpu, ji vis labiau tampa prielaidos: ginkluota intervencija:. Nuversti Prezidentas Assad Royal United Services Institute RUSI), Didžiosios Britanijos organizacijos, kuri specializuojasi klausimais tyrimas: tarptautinės politikos ir gynybos, įspėja apie galimą konfliktą tarp sunitų grupės ir Saudo Arabija: arabų ir kitų valstybių remiami šiitų grupuočių, įskaitant Hezbollah ir Sirijos kariuomenė, remiama Irano. Be to, cheminių ginklų grėsmė Sirijos režimo rankose. (AsiaNews / Agentūros)
 
[Al Qaeda "Sirija: jie yra JAV didelis šėtonas 666 TVF) ir Saudo Arabija pasekėjai [mažas Satan: Šariatas].: Visi nuo mano Izraelio]] buvimas: cheminių ginklų jaudina Izraelį, kad: jau pradėtas platinti dujokaukių miesto sienos su Sirija. Pastarosiomis dienomis Izraelio prezidentas Shimonas Peresas sakė, kad greičiausiai naudojimas: ginklai ne įprastinės schemos Damasko kelia rimtą pavojų Izraelio saugumui. : Režimo žlugimo, Peresas baiminasi, galimą perdavimą ginklų: Sirijoje sunkiųjų ginklų ar cheminių ginklų arsenalą: Libano šiitų fundamentalistų: Hezbollah: arba Irane, bet taip pat nuo vagystės: islamo grupės, susijusios su "al Qaeda". (AsiaNews / Agentūros)
[Al Qaeda "Sirija: jie pasekėjai, JAV didelis šėtonas 666 TVF) ir Saudo Arabija [mažas Šėtono: šariatas]: visi nuo mano Izraelis]] Michael Clarke, Rusi vadovo teigimu, Vakarų karinė intervencija yra būtina prieš kad: karas išsigimė. "Mes esame ne tai, kad: mes judame link intervencijos, - sako jis, - bet operacija pati, kad:: mus juda." Clark teigia, kad pastarųjų dienų įvykiai sukūrė situaciją, kad iš esmės pasikeičia: pašalina galimybę: diplomatinis konflikto sprendimas. "Rusi vadovas pasiūlė įsikišimo: specialiųjų pajėgų Afganistane ir 2001 metais, jau naudojami sukilėlių grupuočių paramos teritorijoje: 2011 m. Libijos Šios operacijos taip pat gali apimti: kulka valstybę nuo: režimo [AsiaNews,. / Agentūros)
UniusRei3 komentarą posted 15 minutes [jūs negalite sau leisti, kad vieną dieną gali tapti jums trauma] Taip, Jėzus yra Dievo, gyvojo Dievo Sūnus, vertas gyriaus: "Aš esu Alfa ir Omega, pradžia ir pabaiga ..., kuris yra ir kuris buvo ir kuris ateis, Visagalis "(Apr 1,8). "Žinoma, aš einu greitai:" Amen. Net aš žinau, Jėzų kaip Viešpatį! (Apr 22, 20). Jėzus Kristus yra Dievas, Jis yra Dievo Sūnus. Jis yra šventosios trejybės dalis. Dievas Tėvas, Dievas Sūnus ir Dievas Šventoji Dvasia! Jėzus buvo ne tik žmogus, Jis buvo Dievas žmogaus pavidalu. (Ty tik vienas Dievas)
[Jūs negalite sau leisti, kad vieną dieną gali tapti jums trauma] @ YHWH mano šventas Dievas, ir tt. .. -> Jėzus yra Viešpats! Jėzus yra šlovės Karalius! Jėzus yra Karalių Karalius! Tai labai graži daina. Tai meilė Jėzui. Visos Garbė Jėzui Kristui. John nuo 1:29 iki 34. Jei tiki Dievu, o ne bando aptarti šį klausimą, bet labai smalsu, ką Dievas turite omenyje? Taip pat aš nesuprantu, kaip krikščionybė yra religija okupacijos. Terminas "krikščionis" reiškia Kristaus patinka. Krikščionys siekiame būti Kristaus panašų. Romiečiams 9,5 sako, kad Jėzus yra Dievo Hebrews1 sako angelai pagirkite jį! ir mums "žmonės" nesiruošia į? Net jei jūs neturite wan't: Dievo žodis sako, jums reikės: vienos dienos laivapriekio į savo kelio, priešais Jėzų


@GarrettDark ---> where you live, of course, there are no Jews, because they are all too rich to live with you! but they are all here: with us on this page but not through the normal ADSL: how the goyim (animals in human form), but, with their staff: intranet so: you can give them a message to all of them, as a Satanist responsible must do!

MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん. 彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 isn't a spammer. He makes an important contribution. Which power is behind you tube? And then --- use your brain! UniusRei3 ist kein Spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und dann denkt weiter!
   
@ Synnek1 -> you are criminal: 1. you and your music! 2. You and your symbols! 3. You and your hate! 4. You and your evil! 5. you and your cannibalism! 6. you and your blasfemy! all these things thou hast shown on your site! that's why the American government is a criminal government!
@Rothschild Bush @ 666 322 -> I objectively: I have a superiority against you, not only: against: your Talmudic evil (because, it's not hard for noone), but I know how it will be the your tragic end, of this your experience of criminals international (and of all your accomplices): If you will not come to me: immediately!

of course: FEistyForJustice is Synnek1 , indeed: both have the same use liguistico: and the same vulgarity! and a Muslim will never be vulgar! but the true Muslims are humble here is why: even the Saudis are Satanists: and even cowards (like American Jews: Pharisees Illuminati od IMF) because, to them? would never have the courage to speak with me in public! You say you're a true Muslim? ok! Then you can answer to me: [ QUESTION ] the difference between the term: "polytheist", and between the term: "idolatry"! PLEASE ....

I DO NOT HAVE A "organization" IN THIS PLANET OF SHIT! I AM FROM KINGDOM OF GOD! @666 IMF ---> is the mother :of each institution by the French Revolution to the present: a single organism "synagogue of satan" for destroy hope of Israel: and do any Shoah: against my jewish people, ie, the Masonic system of banking seigniorage: and its occult associations criminals: first of all Freemasonry and Satanism!
   
[CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I would like very much to be both Muslim and Christian, but it cannot be done, because on some points the two religions are not just different but they are opposed. And this is not something bad. As Muhammad said to the disbelievers in the Qur'an: "You shall have your religion and I shall have my religion." The important thing is the respect we have for one another. More than respect, it is affection and love. Dear Muslim brother, God loves you as he loves all other human creatures. Be faithful to your faith, and push me to be faithful to mine. I too have a duty to be faithful to my faith and to push you to be faithful to yours. But you cannot blackmail anyone by saying: "No churches should be permitted in Saudi Arabia, unless Pope Benedict XVI recognised the prophet Mohammed!"By the same token no one ought to be blackmailed, saying:

[CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] 'If Muslims do not recognise the figure of Christ, Son of God, there shall be no mosque in the West." True tolerance means recognising the other as he or she is, not as one would like them to be! You cannot recognise the divinity of Christ (even though is an essential dogma for Christians) and I cannot recognise Muhammad's prophetic nature (even though it is an essential dogma for Muslims). I can however try to understand why it is fundamental for you that Muhammad be God's prophet, indeed the "seal of prophets", and for this reason respect the figure of Muhammad. And you could try to understand why it is fundamental for me that Christ be the "Son of God" and for this reason respect the figure of Jesus. Should this be the case we can live together as good friends or even as brothers, having recognised that we are different and yet happy about that difference.

@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. to all Masons and Satanists ---> now, that you wished to precipitate: Syria in this genocide? I have two questions for you: 1). like, you can: say to Assad, after he has killed: all Salafi (of, Al Qaeda, that, with Saudi Arabia, you have introduced) "Now, you can do: a government: together with opposition: that is, with Al Qaeda! "If, right: Assad had also changed the constitution to have the opportunity: to leave the government: as a REGIME! 2). but, if, Al Qaeda, wins: you do not force Israel to start: the Nuclear World War III? lol. or seen that Al Qaeda are your troops: you can always say "ok! You kill me: Christian martyrs (as we have always allowed us to do to you), but Israel? you do not have to touch ? "

@MarlaMarleen - you will have: disregard: any possible: form of supernatural phenomena (in fact, God hates them!) That is always the rationality and the specific data: that will be to prevail! lol. certainly, in your goodness you will never make you miss: lose: the Holy Gospel, to the Satanists of youtube! because, if they had no fear of be killing? they will flee at once to church! here because they are hungry and thirsty for the Word of God, especially when it: passes through your noble heart!

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda allied Islamic rebel Sunni-Salafi: in the fight Against: Assad, Photos, videos and: claims: of: attacks: confirm the presence of hundreds of: militants on Syrian territory: [(without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not: longer able to support this macabre staging) ]. Most: comes from foreign countries including: Russia, Somalia and in Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: against: the regime of: Assad found an ally of: exception: al-Qaeda and hundreds of: Islamists come from foreign countries . The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] But there are also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is confirmed by several videos appeared: on jihadist websites, that: they show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube a voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad: in the name of God." To date: The opposition denies the presence: of: Islamic extremist groups: among its ranks, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) have become: a true and: their centers of : collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have described the scenario Syrian "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border, hundreds of: strangers have entered for these days: to support the free Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: drives these people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia : Bashar al-Assad. The increase in fighting in the northern province of Aleppo has attracted hundreds of these days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government that the militants operating on Syrian territory are part of the same group that: has claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] we have the same names - match those of the Syrian authorities." The pictures appeared on some forums linked to al-Qaeda groups also show of: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: brandishing a banner that read: "The revolutionaries of the brigade of Tripoli." Confirmation of: a frenetic activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: attacks claimed by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks that occurred on Syrian soil. of: these 4 were claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] has accused the U.S. of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 that killed several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of : new sanctions. Meanwhile, it is increasingly becoming the assumptions of: armed intervention for: depose President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, warns of a likely clash between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, including Hezbollah and Syrian army, backed by Iran. In addition, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]]The presence of: chemical weapons worries Israel that: has already begun distributing gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: the likely use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah: or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al- Qaeda. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving toward intervention - he says - but the surgery itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: removes the possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of Rusi suggested the intervention of: special forces on the territory in support of rebel groups, already used in Afghanistan and in 2001: Libya in 2011. These operations may also include a shot of: State Against: the regime.(AsiaNews / Agencies)

UniusRei3 posted a comment 15 minutes ago [you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes, Jesus is God, the son of the living God, worthy to be Praised: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD)

[you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] @ YHWH my holy God, etc.. .. -> Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's, Hebrews1 says the angels praise him! and us "humans" are not going to? Even if you do not wan't: to the word of God: says you will have: to one day bow to your knees before Jesus


YouTube

YouTube

555900 iscritti
68327708 visualizzazioni video
because: the position of the parasite IMF: the Jewish criminal, SpA (private owned, Rothschild, etc. .. and: company: Bush, etc. ..) of the IMF: World Bank: this has become: a matter of "life, or of death "for all mankind! In fact, the people will not support: a long time: the cost of money: that: is equal to 270% of its value (source scientist Professor Giacinto Auriti) Therefore, prior to that: people could do the revolutions against: the Masonic oligarchies: they do massacre: against all Peoples, in a world war: nuclear (why, have gotten in Syria, because they're building: the motivation to make the world War). if, not: collapse the IMF ? all will die!
that's why I demand: that: even the Satanists: they support my candidacy: As king of Israele: simply because, for all of the evil: that: I can do against the Satanists? I did not physically will kill anyone! while certainly all die in a nuclear world war!
@ 666 IMF CIA [You will have to "confuse" all of you: why Satanism: Institutional: must be removed]-> are not the terrorists, [(that have been politicized: in a speech imperialist (sharia, Talmud IMF, etc. ..)]: the true: Representatives: to God, or of religion! And, I have reason: for: all true religions came together to Assisi, with John Paul II (except: Jehovah's Witnesses ( the worst of all ) and they prayed all together as brothers, and said "never kill: someone in the name of God!" thus: those who kill in the name of God, such as Saudi Arabia does: with his Salafis of Al Quaeda, they are Satanists undercover: only

@GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666---> I know: that God is important in America (as in the whole world), and then, why, your satanists, have taken control of: google and youtube, etc. .. ? 1. WHAT OTHER WORLD NUCLEAR WAR THE IMF: HAS DECIDED TO DO; As the IMF has played in his agenda: the next and new Shaoh, for do a new Holocaust against: my Jewish brothers and sisters? sure: a high priest of satan, like you, should know all these things!  
GarrettDark said: "Which God. Muslims God is "Allah"; Christian's God is called "God"; Jew's God is called 'Yahweh'. Jehovah's Witnesses God is "Jehovah"; Mormon's God is "Heavenly Father". --ANSWER -->  @garret 666 Dark CIA IMF ---> God is one only: and the names can be many: but, the Person is always only one! For example, someone might call you: Satanist, traitor, criminal, cannibal: etc. .. But, you will remain, however: only, and always the same: piece of shit, that thou art! 
@GarrettDark666 IMF CIA --> You are a total liar ( (with, 1000 different identities) ) and incidentally, no one expects that Satan is sincere! You have Betrayed THE Constitution because here everyone can see how you defend your IMF: against me: and against all People! and how, you Satanists have taken control, and you have damaged: youtube and google. @CIA 666 Garrett"Dark" --> idiot! I am not responsible if, it is in the nature of light: the properties, of disintegration the darkness

@begone satana from youtube --> ♰ Synnek1: ie, GarrettDark: activated the contact block. You can not send messages if the user has added you as a contact. ipse Venena Bibas! I have done wrong to the All Those criminals who cross tea Toppled ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel PERES] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "drink your poisons made ​​by yourself" by ♰ ★ Rei Unius ♥ King ♥ Israel Mahdi. YOU PRAY TOGETHER TO ME! amen
L'utente Synnek1: ie,  GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Non potrai inviargli messaggi se l'utente non ti ha aggiunto come contatto. ipse venena bibas! I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★Rei Unius ♥ King ♥ in Israel ♥ Mahdì in Palestine. YOU PRAY TOGETHER TO ME! AMEN HALLELUJAH 
@criminal internazional: Erdogan: Saudi Arabia: CIA NATO; Al Quaeda; salafis; Sharia, Talmud: ie all masonic system: of Banking seigniorage of: IMF; [oraprosiria. blogspot] items: 1. Dramatic testimony of Mother Agnes Mariam de la Croix, 2. Latest news from Homs and Kusayr From Mother Agnes Mary of the Cross 3. "The rebels are killing us. The army must remain " 4. We feel angry and powerless against the type of information that circulates in Europe and make review, claiming the sanctions ... 5. The Catholic Patriarch: Christians used as human shields by the rebels: INTERVIEW GREGORY LAHAM Friday, June 1, 2012  
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  @ Obama -> this your Satanists of CIA: 666 GarrettDark: wants to intimidate: through: its institutional bulling: a German girl! in total violation of human rights and of the First Amendment: for to make the agenda of the NWO: that is: IMF! and if you do not intervene: to free google and youtube from this cancer: of your CIA satanists? then you too are responsible for: the genocide of all mankind! @Obama -- > questo tuo satanista della CIA: vuole intimidire: attraverso: il suo bubblismo istituzionale: una ragazza tedesca! in totale violazione dei diritti umani: e del primo emendamento: per fare la agenda del NWO: che è il FMI! e se tu non intervieni: per liberare google e youtube: da questo cancro: dei tuoi satanisti della CIA? allora: anche tu sei responsabile: del genocidio: di tutto il genere umano!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  7 minuti fa
  07/26/2012 CHINA - VIETNAM - PHILIPPINES New Sansha Mayor swears to defend Beijing's "interests" in the South China Sea, that his job represents "a mission, a challenge and a test." against The protests in Manila and Hanoi. --ANSWER --> I Unius REI, I defend: the rights of everyone in the South China Sea! my wage is: that: you have to accept a real freedom of religion! because my goal is to do a policy, that will solve: even future similar disputes in other areas of the planet, that's why universal norms (ie common rules) can never be unjust, if not in relative terms: it will : criteria for, an future compensation anyway! (eg:. there are areas of which belong to all mankind) because it is not possible that someone could take possession of the moon because the moon belongs to everyone!
 • GarrettDark
  GarrettDark ha pubblicato un commento
  26 minuti fa
  MarlaMarleen New spamming idiot.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  "Quis Ut Deus!" CIA Sharia IMF synnek1 666 -> I'm a weapon that God has prepared! my love for you all: is real, but could never be a complicity with the crimes of someone! no one would think that the surgeon:  is an enemy: just because: you suffer! I hope in future to never be forced: from none: to do evil through: the use of the politics, because, my hands are to remain pure: to build the Jewish Temple! io sono un arma, che, Dio ha preparato! il mio affetto per tutti voi: è reale: ma, non potrebbe mai essere una complicità: con i crimini di qualcuno! nessuno penserebbe che il chirurgo è un nemico solo perché ti fa soffrire! io spero, in futuro di non essere mai costretto: da nessuno a fare del male: attraverso, l'uso materiale della politica: perché le miei mani devono rimanere pure: per costruire il Tempio Ebraico!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  36 minuti fa
  @ Obama - but, what is: the authorities: of a U.S. President, if at your predecessor was refused: completely: by the CIA (Bush 322), the dossier on UFOs: and to you: it's been given: so incomplete? Christianity is corrupt from: the inside (masonry, modernism) and of externally (the Sharia, New Age, etc. ..), therefore, when the number: of a specific category of Christians ("born again" or, effusionati; charismatic) will was further reduced? the alien invasion of our planet can be made ​​possible! 1). because this category of Christian, from the "faith dynamic", can be killed by Satanists! 2). because all the good, that, is present: in all other reality?: not is a good: exorcistic! 3). [all these aliens are earthlings! are the demons to whom the Pharisees of the IMF: they have gave a body: biological with an modified: GM]
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  41 minuti fa
  @Obama -- ma, quale è la autorità: di un Presidente degli USA; se, al tuo predecessore: è stato rifiutato: completamente: dalla CIA(Bush 322); il dossier sugli UFO: ed a te: è stato dato in modo incompleto? Il cristianesimo viene danneggiato dall'interno(massoneria, modernismo), e dall'esterno(Sharia, New Age, ecc..), pertanto, quando il numero: di una specifica categoria di cristiani (nati di nuovo: effusionati; carismatici) sarà stata ulteriormente ridotta? l'invasione aliena, del nostro pianeta: potrà essere resa possibile! 1). perché, questa categoria di cristiani: dalla fede "dinamica", può essere uccisa dai satanisti! 2). perché, tutto il bene, che, è presente: in tutte le altre realtà: non è un bene esorcistico! 3). [tutti questi alieni, sono terrestri! sono i demoni a cui i farisei del FMI: hanno dato un organismo biologico: geneticamente modificato]
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @MarlaMarleen-- What is there: in oltre Rothscild and Rockefeller(Pharisees, the rabbis of the Talmud for the destruction of Israel), do you think ?? I think there is only Satan himself !! @Obama--- We, all Peoples: and this company: of youtube and google: We're all tired of being damaged: by These Satanists of your CIA: that: have as to occupy: youtube and google: for do damage, to this wonderful organization: to do imperialism of the IMF: ie, Nazi imperialism: Against democracy(and against all mankind)? this (synnek1), he is always the examination person: with many different channels: and many employees! is why youtube: has blocked, all pages of comments, of all users, for laying down: a my specific comment, that, is on my page
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  1_2.@:Obama - if you want to read: my comments? you have to go: NoahtheNephilim at my channel! in my channel, I keep prisoner: a dangerous international criminal: a terrible cannibal: ie, priest of Satan. of CIA IMF: occult services! Perhaps, for human race: could be still, even hope, if, be the destruction of the International Monetary Fund (through the occult Masonic system of seigniorage banking!): that is: synagogue of Satan: for do: any Holocaust: Against my jewish people! 2_2.@:OBAMA - These your salafis in Syria? examination are the terrorists, That, you have Brought Already In Iraq, Kosovo, Libya, etc., you are only an association of criminals for sharia imperialism, of Saudi Arabia: and kill all Christian Martyrs in all the World! and now? you can not do: your dirty game: against Israel! Therefore, you might want to withdraw your army of Al Qaeda: from Syrian People, to save HIM, from this additional, and Unnecessary genocide, because, Assad will not be defeated.
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  Good morning from Germany;-) And now we look on the date of the last Bilderberg meeting. Then we consider the list of participants. But of course, we take no conclusions on the current activities of Google :-) Our communications is restricted. We can't write longer on our own channels. After 4 or 5 posts on the 'feed' you get the red card by YouTube / Google. Congratulations. Now I'll go straight in direction of the pyramid, past the Rothschilds and Rockefellers. My writings aren't only a political issue. It's an appeal to Google. Wake up. Think not only about money. You're born naked. The last shirt has no pockets. And now the same words as every morning: business is waiting. Have a great and blessed day.

UniusRei3

Unius Rei King Universal

94 iscritti
15127 visualizzazioni video
 • Synnek1
  Synnek1 ha pubblicato un commento
  1 giorno fa
  Hey, buddy! WE NEED YOU! Join [US]! >;-)
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [the stench of sulfur] 666 CIA youtube IMF 322: Synnek1(MrPeteBlood: is youtube master IMF CIA ): has published a comment: 1 hour ago: " WE WILL NEVER FORGET motherfucker! " -- ANSWER --> Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! because if you: (satanists freemasonry) were something of true value? you would have conquered the planet, already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big broken ass: they may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT , DIRTY imf 666 ---> YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser because you're gross!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento: 14 minuti fa: IN "JESUS" NAME U WILL PAY! -- ANSWER--> @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size! is too fast the end of the cicadas! we all people in the Kingdom of GOD? we are waiting for your time! LOL. yes! lol. Jesus is came for your Rothshit 666 IMF lal... @HALLELUJAH -- I AM UNIUS REI --> you are afraid! why, everything collapses: in the NWO! mice that remain in the boat: ie, the synagogue of Satan, the IMF? drown! I'm on the bandwagon: the one who won!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  CIA and MOSSAD 666: aliens abduction:? are BROUGHT DOWN THE TWIN TOWERS [09-11-2001] ! @YouTube: Please TERMINATE THE UNIUSREI ACCOUNTS! --ANSWER --> synnek1 the first failed --- lol. idiot you are youtube --> criminal too ... mrpeteblood is synnek1 is youtube master 666 CIA IMF, why racist? no, i am not racist, i am universal brotherhood, you are racist for satan talmud! i am king unius rei: from kingdom of God JHWH I can not be attacked: by someone if he wants to stay alive! my test: that, I'm not a racist? is too easy: I do not believe in races: for we are all sons of Noah. @666 IMF --> you will be punished! because you did beat your boss: IMF Rothschild: that is,you made cry: your Satan!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento 3 minuti fa WE WILL NEVER FORGET MOTHERFUCKER! --ANSWER --> BRAVO BRAVO: SON OF THE DEMONS, AND Sucking: OF HUMAN BLOOD, YOU DO NOT FORGET YOU: why, I will come to torment your soul damned!! BRAVO BRAVO: FIGLIO DEL DEMONIO E SUCCHIATORE DEL SANGUE UMANO: TU NON DIMENTICARE! @ IMF 666 FED ECB: Sharia CIA NWO: freemasonry, Racists Nazis, kkk -> all into the hell! RETRIBUTION: punishment, punishment, chastisement, retribution, castigation, pain rewards reward, award, payoff, retribution, repayment, consideration Judgment retribution, retribution --- this is your retribution --> AMEN ALLELUJAH @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you and your Masonic system of banking seigniorage? you make me shudder! --> 1. adoring fans: of a Canadian boy: 2. "Luke Magnotta" the alleged cannibal: 3. is porn star: of 29 years old, 4. to get torn to pieces: 5. his gay lover, then, 6. have eaten: a body part: 7. and have sent the rest: in schools and offices: to public: in all Canada! 8. now, is in jail in Montreal, in awaiting trial: and 9. every day he receives dozens of messages of love, Solidarity! 10. by his admirers, especially in love: for him: she is a eighteen year old, British student, that: 11. has created a group in: facebook: and quickly gathered: 12). 1400 accessions: first to be censored, 13). but she has become his friend: for, He would: tortured:kittens. 14. all advertising for your Satan 666 IMF Talmud: for to be: all against Jesus Christ: like you
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 Synnek1 ha pubblicato un commento 17 minuti fa [POISON TASTES GREAT] -- ANSWER--> OF COURSE! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @UniusREI3: U poisoning [US] YOU PAY THE IMF! I AM THE IMF AND YOU A FUCKKING PAYMENT! YOU OWE! [I WANT YOUR BLOOD]--ANSWER-- @666 synnek1 --yes! But, I've seen your funeral! but, at outside of a coffin more luxurious than mine? whole: it was not a pretty sight edifying: "do not tell you: your friend and: kindred, they not said: "he was a good boy! in fact, all your ex-girlfriends? came after: and all swearing against you: and cursed against you" yes! So what? it's all because of your Master Masons: the synagogue of Satan! if all we are: forced to pay the IMF! but, for this affront to my royalty? I have already begun to kill: in a supernatural way: 500 million traitors like you all over the world! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano -> Giacinto Auriti: he discovered the crime of banking seigniorage, but he is a saint big: that: the Catholic Church will never have the courage to canonize! seen that: for fear: has hidden: his Saints: ie, 4 children (already canonized earlier) that had been bled: by (some) rabbis Pharisees (crazy): [without the knowledge of the Jewish people that would never allow: this crime] because, the Talmud (secret): says that: non-Jews: (not have human dignity), but they are animals from the human form! and especially Christian children are the lambs to be sacrificed: for expiation of their sins! these fools? are the masters of the IMF: that is, the masters of our lives!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano: and especially, those who: has been: that: he has convinced you, that: the rabbis Pharisees: 666 of the IMF: Illuminati, they are the "true" representatives of the Jewish people? they are only: a sect of Satanists: of Talmud: IMF: and their: owl god: at the Bohemian Grove! their false Star of David: that: is the star of Rothschild: the 666 star, six-pointed: that is on the flag of Israel! we, in the Kingdom of God? we will destroy Israel again: for this blasphemy! e soprattutto chi: e stato: che: ha convinto te: che: i rabbini farisei: i 666 del FMI: Illuminati, loro sono i "veri" rappresentanti del popolo ebraico? loro sono soltanto una setta di satanisti: del FMI: e del loro dio gufo al Bohemian Grove! della loro falsa stella di Davide: che: è la stella di Rothscild: la 666 stella: a sei punte: che è sulla bandiera di Israele! noi del Regno di Dio? noi stiamo per distruggere Israele: per questa blasfemia di nuovo!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @mikeleilmarziano: [who: has did believe, to you that I am not jew? I am jew!] chi ha convinto te: del fatto che io non sono ebreo? AMEN. ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. tell me what you know: YOU PRAY TOGETHER TO ME I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★ReiUnius♥King♥Israel♥Mahdì. YOU PRAY TOGETHER TO ME
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Hillary Clinton - sorry, but I am not yet gone: of the: your gods owl: the Baal god Marduk, of the your: Pharisees rabbis of the IMF: to sell my soul! However, what worries me more than anything else? This is, in particular: "you have prohibited: in publicly, the christian symbols, for spreading, all your masonic symbols and symbols Satanism, and, for do the courses, of witchcraft: in American schools! However, you have erected: a giant: MEMORAH: in front of the" House white ", etc. ... and this: I wonder with apprehension, perhaps: the Menorah for you: has the same value of your precious satanic symbols?" because for me that I am a Messianic Jew? Menorah and the Cross (as a symbol of resurrection)? have the same value
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you are two wild crazy! these Muslims, in the name of Islam: killed: other Muslims! as, they islamists have respect for you or for us Christians? this is what you want to have: the motivation to make the nuclear world war 3 ° - [the fact] -> Syria, bomb in Damascus, dead: Assad's brother (Shiite) and, dead: Minister of Defense (Shiite). - [From the frying pan into the fire!] -> The attack was claimed by an Islamic rebel group, Liwa al-Islam (Islam's brigade), but at the same time, even the Free Syrian army (the Sunni Salafi) were taken: the responsibility of the action, through: an official spokesperson .. According to a Syrian security source, the bomber was a bodyguard (Sunni): Group leader: close to Assad.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [Hypocrisy lies and distortions] The German Chancellor Angela Merkel said: "The UN approves, the new resolution: urgently by all countries:of the international community to end: to the violation of human rights: in Syria and to forward: the political process. "- ANSWER -> @Mrs. Merkel, 1. not only Assad has admitted the mistakes of his regime; 2. But, ha: also: amended the Constitution: to do him, that: you do not want to do doing, to him, but you want to do, to his opposition: that: about, the democratic rules: they know: only Sharia! Why not: involvement: the political part: unsuccessful (ie, the Shia of Assad): you can only: Do perpetrate the slaughter of all diversity: as you have already done(with NATO) in Iraq and Kosovo: and, of course you suffer: for all this : To be a good Christian woman: with your sister Hillary Clinton: of course!
 • [martyrdom Syrian and criminal irresponsibility Western] The United Nations secretary general, Ban Ki-moon, today, has called at Chinese President Hu Jintao in Beijing to support the resolution presented by the West, to the UN Security Council which provides for additional penalties: against: the Syrian regime will be withdrawn if not used heavy weapons: against the opposition. - Answer-> [Question]@ Mr. Ban Ki-moon, and @ Mrs. Hilary Clinton will take you, to take the responsibility for the genocide of Shiites and Christians: that the Sunni, ie, Sharia Salafis infiltrated from Saudi Arabia, will do, of all minorities in the country Syrian? lol. not! So, you given the responsibility, to Erdogan: that: of Armenians, he understand!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @Synnek1, that is always the same spammers of MrPeteBlood : ie faggot of Rothscild: 666 (the great satan: USA) of youtube CIA IMF: synagogue --> You have choked: the blood of Christian martyrs: which are in Eritrea: in containers of iron! Now if you do not do a copy paste of my articles: about Eritrea(with your friend od Saudi Arabia: ie, the true: small satan): for do the destruction of Israel? I'll do eat, to you, all the money that the CIA, has give to you, in medicine: or drugs!! dickhead! tu hai soffocato il sangue dei martiri cristiani: che sono in Eritrea: nei containers di ferro! se adesso non fai il copia incolla dei miei articoli? ti faccio consumare tutti i soldi della CIA in medicine! testa di cazzo!
 • @ you are an satanist: failure, criminal too: patetic! SpiteSire: ie same: synnek1: ie, one only spammer: of youtube Master 666 CIA NWO : ie, google full of Satanists failure, freemansonry: collapse IMF: failure it, or all will die: in imminent 3° World War nuclear! synnek1 said: "yoU CAN NOT JUSTIFY SIN: Claiming JESUS ​​PAID FOR BY YOUR transgressions!" -- ANSWER--> - CRIMINAL IDIOT! Jesus died for sin: and sin is exceedingly bad! sin is bad: you're bad! but if you do not recognize the sacrifice of the cross, which was paid for you? you shall be deemed guilty forever, because every offense committed against God is an infinite offense
 • @ synnek1°dirty (failed: in youtube) 666 322 kkk: nazi, CIA U.S. EU NATO, NWO IMF: ECB FED: all criminal: Masonic shit! ie: the shameful system of occult Masonic for the all false democracies, of the seigniorage banking ": that they are afraid of Jesus Christ! that do all togheter the figure of shit!" why, the most powerful empire in history: that: collapses: for the fault of one man alone: (lorenzojhwh) (unius REI): because they understood: "finally": that: the IMF's agenda: one that is: all of them will die : (in many different ways: because the rabbis are sponges full of satanic hatred: for their Talmud: and in fact, are the priests of Baal undercover) to facilitate an alien invasion: that: in reality will be the end: of the unfortunate: human adventure: on this planet!

mercredi 26 mars 2008

C'est pour rire : l'Algérie mieux que l'Enfer...
Publié par Amghar Zik le mercredi 26 mars 2008 / 20:47 :: 5007 Vues ::Article Rating:: Informations
L'enfer mieux que l'enfer!

Il s’appelle Ahmed Belbacha et c’est l’un des prisonniers algériens de Guantanamo. Accusé de terrorisme, il vient, après une longue peine, d’être libéré. Jusque-là, aucune surprise, si l’on doit dénoncer les atteintes aux droits de l’Amérique de Bush qui met en prison des gens sans jugement, celle-ci sait aussi reconnaître qu’elle a eu tort, en libérant les détenus dont la culpabilité n’a pas été prouvée, pas même sous la torture. Le problème est que Ahmed Belbacha, aujourd’hui libre de rentrer chez lui, ne veut pas rentrer chez lui. Aux dernières nouvelles, il a pris un avocat américain pour rester à Guantanamo et fait tout pour ne pas être expulsé vers l’Algérie. Le constat est inquiétant : Ahmed préfère la prison et Guantanamo plutôt que la liberté et l’Algérie. Comment interpréter ce geste ? Guantanamo, c’est d’abord Cuba, ensuite l’Amérique, c’est-à-dire loin, très loin de l’Algérie. Guantanamo ne serait donc pas cet affreux bagne du Ku Klux Klan où les prisonniers sont repeints en orange et font leur prière les mains attachées dans le dos. Enfin, malgré les réserves de ses adversaires, la réconciliation aurait des limites, puisque Ahmed n’a pas envie de rentrer chez lui et s’exposer à des poursuites, voire à un accueil musclé. En tout état de cause, un Algérien qui préfère rester en prison plutôt que de rentrer chez lui devrait interpeller tout le monde car il rappelle une vieille blague des années Boumediene : préférez-vous aller à Aïn M’lila avec Fawzi Saïchi dans la malle arrière d’une 404 ou aller en Suède en première classe dans un Boeing 747 avec Sharon Stone ? Comme toute chose possède son contraire, l’inverse de la situation de Ahmed Belbacha existe : quelqu’un qui préférerait rester en prison à Jijel plutôt que d’aller aux Etats-Unis vivre libre. Ce cas, on peut l’affirmer, avec ou sans réforme de la justice algérienne, ne peut exister. [souligné par nous]
Chawki Amari
Eh! Bien il existe ce cas cher chroniqueur d'El-Watan! Vous auriez dû y penser, c'est le pasteur Hugh Johnson, expulsé d'Algérie (l'enfer) pour le paradis américain (son pays d'origine), à son corps défendant et malgré son appel au Conseil constitutionnel d'Algérie. IL VOULAIT RESTER EN ALGERIE, LUI!!! Et rien que pour ça il mériterait le prix Nobel de la Paix, pardon du sacrifice! Car le Nobel est sollicité par les grands de ce monde, un tantinet prétentieux et ne manquant pas de toupet...


Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco, hanno tentato di evitare il loro sacrificio: MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE, perché, IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile, una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre, anche io come Mosé, Gesù e Isacco, noi, noi siamo tutti uomini molto miti, che non vorremmo mai, fare della violenza contro nessuna creatura... MA, IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE, e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico: è assai più cruento e spaventoso, antropofagio, in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo, ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera, nel Terzo Tempio ebraico, così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
Alleluia, Santa PASQUA, il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah, amen. e tra i tanti aspetti negativi, sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato, i fitti vengono decurtati, la tassazione sugli immobili aumenta, ma il parassito sistema bancaio, usurocratico e parassitario, esso satana Spa Fmi, pretende sempre il suo contratto: di mutuo ipotecario, da induzione al suicidio, ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi, noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

attualmente, io non vedrei la mia persona come un leader politico, ma, come un "ispettore", che è trasversale a tutte le forze di destra, e di centro destra, e che funga da stimolo, affinché la politica diventi nuovamente, qualcosa che parte dal popolo, ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica, come dice la Costituzione. In realtà, di: sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
no, non c'è traccia di questo a Bari.

non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola,
che, esiste in internet, perché nella mia vita reale, io non dico quelle cose,
Infatti, nella vita reale, raramente io parlo di religione, e la mia struttura mentale, è quella dell'agnostico razionale, che, lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma, il spirituale politico deve essere potenziato: Patria, Famiglia, Tradizioni
religiose, sovranità monetaria e sovranità politica, libertà individuali, sono la nostra identità!
Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola, which exist on the internet, because in my real life, I do not say those things, In fact, in real life, rarely, I speak of religion, and my mind-set is that of rational agnostic, which leaves the sphere of religious spiritual, in inner consciousness and ...
But, the policy must be enhanced, in mode ideologic, and in spiritual mode: Home, family, religious traditions, monetary sovereignty and political sovereignty, individual freedom, are our identity!
======================
Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH, qui
existent sur internet, parce que dans ma vraie vie, je ne dis pas ces choses,
En fait, dans la vraie vie, rarement, je parle de religion, et mon état d'esprit, c'est que d'agnostique rationnelle, qui quitte la sphère du religieux spirituel, dans la conscience intérieure et... Mais, la politique doit être renforcée, en mode idéologique et en mode spirituel: la maison, la famille, de traditions religieuses, de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique, liberté individuelle, sont notre identité!

my HOLY JHWH - tu sai tutto, i satanisti cannibali di: CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti, loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro, e infatti, SOLTANTO, delle bestie di satana come loro, potevano fare il crimine dell'11-settembre, contro, le Torri Gemelle, come ha detto il Presidente Francesco Cossiga, pubblicamente, sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile, ecco perché, anche io, come, le bestie di satana: di Rothschid, il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry, anche io: mi fido ciecamente di loro!
UE, Israele, Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
====================
Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare, di tacere di essere complice di questo satanismo, e di poter sperare ancora nel Regno di Dio, ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco, in breve la situazione finanziaria del mondo:
1- gli "illuminati" o vertice satanico, sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei), questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali, il monopolio dell'energia, della chimica, delle armi, delle banche!

2- hanno anche il doppio, di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
Mettono in passivo la carta colorata (banconote), in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

3- La conseguenza è che: "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
CONCLUSIONE: 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio), di quasi un milione di satanisti-massoni, attraverso questi, di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
Il mondo non ha più un futuro! Allora, preparati a prendere il micro chip! Preparato per te, ha dentro il tuo nome in codice, con affianco il "666". Questo ti renderà bionico, e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca, ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa, tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
"Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore: 23 marzo 2008 ore 6,40.

Here, shortly the financial situation of the world:
1 - him "illuminated" or satanic vertex, is 60 families (for it more than Jewish bankers), these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals, the energy's monopoly, of the chemistry, of the weapons, of the banks!
2 - they also have the double one, of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes), in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
3 - The consequence is that: "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
CONCLUSION: A People (invisible as the seignorage), of almost a million satanisti-freemasons, it has of made the control of our planet.
The world doesn't have a future anymore! Well, prepared to take the micro chip! Prepared for you, it has inside your name in code, with I place side by side the "666". This will make you bionic, and it will replace your credit card and the account in the bank, etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details, you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
"Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord: 23 March 2008 hours 6,40. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
detto Gesù di Nazareth.
my JHWH holy -  CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù, tu lo sai, in youtube io ho amato più di tutti: due agenti segreti: i sacerdoti di satana della CIA: Ihatenewlayout, and, Synnek1, ie, 187AudioHostem, insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me: tu perdona, salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere, e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO, TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI, MASSONI, E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI, PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
i satanisti della CIA erano invidiosi che, io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca, sulla pagina di youtube/user/youtube
https://www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita, questa ragazza, e hanno lei costretto al silenzio, ed io non so, se, lei è viva, o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi, dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
==================
Rothschild Spa 322 NWO, AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate, voi dovete venire con me, nel deserto saudita, tra i rettili come voi!
 ============
my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante, per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti, della storia di tutto il Genere Umano, e per dimostrare ai martiri, e a tutti i Popoli, che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte, bestia di satana, LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
===================
IL SATANISMO DELLA SHARIAH
io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro, DOVE, il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA, e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia, e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico, in realta, è stato derubato di 2000 euro, da truffatori, che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi, in Sud Africa.. inoltro di denaro, che è stato reso possibile, utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma, anche Interpol non mi ha risposto, FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
se, la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa, che è stato rubato al nosto amico pakistano, e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
 in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia, violazione, deprivazione, sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
se, voi conoscete un posto di lavoro per lui
per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
=====================
la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte, come "Governo Mondiale Ebraico", o come "protocolli anziani di SION" ma, la mia metafisica è così semplice e perfetta, che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico, ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE, io non ho bisogno di deportare le persone, di contendere sfere di influenza, perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri, quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza, ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE, SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967, oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA, E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché, quando tu avrai condannato la shariah, poi, vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
e se, i Farisei Rothschild Spa, saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO, SONO COSTRETTI A VENIRE, poi, anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale, poi, anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà, perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che, l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale, quando non esistono più i crociati.. perché, i satanisti massoni, FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD, sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA, non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

UniusRei3
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se, tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani, tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi, tu sei uno scemo, che lui cerca di spegnere un fuoco, utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza, che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI, PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed, 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro, I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU  SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato: da molti video in ShalomGerusalemme, io in passato, io ho sempre difeso i palestinesi!
UniusRei3

a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte, bestia di satana, LEGA ARAba sulla fronte )

FONDAMENTI dell’Antico Testamento NELLA CRISTOLOGIA

1. IL MEDIATORE REGALE DI SALVEZZA
            a. la promessa di Davide e l'opera storica dello jahvista
            b. i salmi regali
            c. Isaia e Michea
            d. Geremia ed Ezechiele
            e. Aggeo e Zaccaria
            f. il Deutero-Zaccaria
            g. testi inter-testamentari

2. IL MEDIATORE SACERDOTALE DI SALVEZZA
            a. testi scritturistici veterotestamentari  primitivi
            b. testi veterotestamentari più recenti
            c. testi intertestamentari

3. IL MEDIATORE PROFETICO DI SALVEZZA
            a. testi scritturistici preesilici
            b. testi scritturistici dell'esilio: il Servo di YHWH
            c. l'attesa profetica del giudaismo veterotestamentario più recente

4. IL MEDIATORE CELESTE DI SALVEZZA
            a. l'angelo di YHWH
            b. la Sapienza divina personificata
            c. il Figlio dell'uomo

5. IMPLICANZE TEOLOGICO-BIBLICHE
            a. aspetto pluralistico-aporetico
            b. aspetto soteriologico
            c. aspetto incarnatorio
            d. aspetto ecclesiale
            e. aspetto universale
            f. osservazioni metodologiche