Мојот JHWH, Шема Јисраел, Зборови Второзаконие

@ Мојот JHWH: Шема Јисраел: Зборови од Второзаконие 06:04 и мал извадок од Захарија 14:09 со исклучок на ала Даи се разбира! Тоа е духовна јазик ;-) YAIDA ДАИ АЛА ДАИ YAIDADAI .... Шема Јисраел ADONAI ELOHEINU, ADONAI ECHAD [U'SHEMO ECHAD] V'AHAVTA ЕТ Хашем ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA ДАИ АЛА ДАИ YAIDADAI .... СЛУШНИ О Израел Господ, нашиот Бог Господ е ЕДЕН [и Неговото име е еден] а ти ќе сакаш Господ твојот Бог, со сето на срцето и со сета своја душа и со сите ваши ресурси Шалом Алејкум! Ова е мојот придонес кон Создателот, Благословен да биде Тој, и до AM Израел и во светот на оваа Рош Chodesh Kislev! Свет целив да џебот на срцето! Mwaaa!
 
@ Мојот JHWH [Шема Јисраел] УЖИВАЈ! Може сите ние да се богато благословена како што привлече поблиску до нашиот Творец во оваа сезона и месец познат по Чудата, победи, и натприродни светлина! Дозволете ни да им овозможи на нашите светлината да свети пред луѓето дека тие можат да даде слава на YHVH! Бидете силни! Шалом Алејкум! "Блажени / Блажени се оние луѓе кои знаат TERUAH (радосните Звукот на Shofar), О YHVH тие ќе одиме во светлина на Твоето лице / на присуство / лице!" Tehilim / Псалм 89:15. "Тој ќе ги укине до Банер / Nes / Чудо на народите од далеку, и тој ќе свиркам на нив од крајот на земјата; сигурно тие ќе дојдат со брзина, брзо." Исаија 05:26 "Зашто, каква не била им кажа дека тие ќе видиме, и она што тие не слушнале тие ќе го разберат." Исаија 52:15 б. "Твоите очи ќе видиме, и ќе каже, YHVH се зголемува надвор од границата на Израел!" Малахија 01:05
 
Synnek1 - вие сатанистите? можете да се обратите и да плаче од вашиот: родителите: 1). 322 Буш на NWO, и 2). 666 Ротшилд на ММФ, кога ќе се дојде до нив? Тие, исто така да се ќе жали, исто така, зашто тие не ќе долго премногу треба да живеат: исто така! @ 666 ММФ --- satanist кривично човекојадци - добро, исто така, една кутија на кучиња имаат повеќе достоинство, во направите секс, што не, Satanist човекојадци за вашиот ММФ, @ 666 шеријатот ММФ - крвта на Исус е оган ! неговиот фокус останува против сите вас: кривична! Ќе го запалам сите вас, низ сите гневот на Бога темнината се лоши, сите сатанистите се криминални, @ мојот YHWH --- колку илјадници проклета души: дури и сега морам да им помогнам во бездната на пеколот?
[САД е Ал Quaeda] Турција ја затвори граничните премини (но, Salafists на Ал Каеда, ќе оди повторно?). доаѓа од Русија, големиот обвини против САД [на Саудиска империјализам]: на: "е apologia за тероризам, позицијата на САД во врска со кризата сирискиот еквивалент", изјави рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров за време на прес-конференција коментирајќи на американскиот линија нападите во Дамаск, која тој ја загуби животот: исто така Сирин министерот за одбрана. "Тоа е јасно образложение на тероризмот, како што е потребно?" , Изјави Лавров, кој: го критикуваше особено, факт: дека: иста за безбедност на ОН Советот: го нема се одвива во осудата на нападите од страна на опозицијата во главниот град Дамаск (масовни егзекуции: против не соработници: против цивили кои не не ќе се бори). "Во принцип, тоа навистина е: ужасна локација не можам да најдам зборови за да го изразат:. Нашето мислење за тоа",
lol. [Ilgiornale.it] човечкиот род користи хомосексуалците да умре? ТВ имаше поканети Giovanardi .. Тој рече дека: деца се родени да хетеросексуални двојки, а тоа е: семејството (вистинска) и тој открил топла вода, но секој погледна во него: со ужас. lol. Тој само ја кажа вистината: таа е секогаш е: Значи, за целото човештво, но во телевизиските студија: тоа не беше дури и: а мислење (за да се почитуваат), меѓу другите, но монструозен заблуда: и можеби: од кривично гонети. Сите во пренос: Тие ги видоа чудовиште Giovanardi ... lol. --- Од: Марчело Veneziani - сре, 25/07/2012 - 16:01
@ Злото на Саудиска Арабија --- на твојот пастор ми рече: "Како не Римјаните го убие Исус ист начин: на Евреите (ММФ) се се убивање на невини христијанските маченици: од нас" уште една од твојот пастор, рече: "тоа е бескорисна: вашата работа: тоа е жалбата на нашите злосторства!", но Бог ми рече: "!. Не тој е погрешна" Ако ти е за Бога: Мојата YHWH, Аллах, односно: ако вредноста на вашиот живот: стана за него (Светиот) што се: срања од куче? вина не е твое сами! @ Судан претседател (и сите нации: на шеријатскиот закон) планови за исламски устав - ОДГОВОР --- сите народи што го сочинуваат за исламскиот шеријат? Тие објавија војна, против врз човештвото, масакрот Тие сакаа да се направи, но, за било кој масакрот, дека тие можат да добијат: Еден ден, како дар од Бога: Се разбира!
[Исус те сакам, за твојата душа: во мир] блескаше токму тука вклучувајќи, но не многу знам дека се уште се мали рефлектираната светлина сенка секоја има свое место, но што го барате повеќе, тогаш, топол бриз зеде двете од ваши раце и сега твоето срце ви кажува Испратена, трчаат, сјае до мене, во иста светлина Испратена, трчаат, пенливи светлина што сјае јасна и убава шест [Исус те сакам, за твојата душа: во мир] вечерта беше чекање да те видам насмевка да се топи во вашата светлина и секогаш се чувствувале дека сам никогаш не биле бидејќи сонцето сјае во вас ветре сега знаете секогаш дува до тебе и сега од твоето срце ќе се зголеми Run, се кандидира, кажи ми дека не постои ништо што да се плаши работи, работи, сјае, јасна и убава светлина што сјае Испратена, трчаат, да ми кажете дека не постои ништо да се плашат Испратена, трчаат, сјај, свети вашата светлина за мене сега.
@ Шема Израел - Ако умот е просветлен од страна на Слово Божјо, ако нашите срца се за послушни слушање, целиот живот е информиран од страна на Word свет, доаѓа во форма на него, ако Бог пребива во мојот ум и во моето срце, цел живот се купи: божествена вкус, и интелигенција: божествена интуиција. Ориген вели Песна над песните 2.15 "земеме лисици (лоши грешки)), на малку лисици (зло грешки)) дека користите лозите: за нашите вина имаат тендер грозје": "(...) секој мал лозје, тоа е душата, која е во повој, можат да се оштетат: лисици, т.е. од лоши мисли и лоши лекари, сепак: кога е силна и совршена не може да се оштетени, но ако лисици (идеолошки грешки) се земени:. на добри лекари и протерани од душата, а потоа, оваа душа ќе напредува и се развива во верата во добродетелите "" Од идеи не е во ред. погрешен живот, сатанска, од десно идеи: праведен живот, Бог (2 Кор 4,3-6 ). "
[Ако не се: Слуга за љубов? Значи, вие сте дете на ѓаволот! ] Една ноќ во пот на бродот во морето, и, како на небото веќе Белење, ќе се погледне на вашиот веќе празни мрежи. , Но гласот што се вика ти, друг морето ќе покаже, и на бреговите на секое срце, фрли мрежи. Понуда на вашиот живот, како Марија во подножјето на крстот, а ти ќе биде слуга на сите луѓе; слуга на љубовта, свештеник на човештвото. ќе одеше во тишина, со солзи во очите се надева, дека семето посеано пред вас, падна на добра земја. Сега срцето е во вашата партија, бидејќи жито е зрела сега, и да се заврши под сонцето, ќе може да се сместат далеку во плевни. Понуда на вашиот живот како Марија, во подножјето на крстот. Тоа ќе биде слуга на секој човек, слуга на љубовта, свештеник на човештвото.
@ Мојот JHWH ---- Светлината на светот: во темнината на моето срце дојди и просветли ме, ти си ми единствена надеж за живот, остануваат со мене засекогаш. Јас сум тука за да го фалат, да ви обожава тука, тука за да кажам: дека: ти си мојот Бог и само што се свети, ти си убава: достоен и славен, шест за мене. Кралеви во историјата и кралот во слава, ќе слезе на земјата меѓу нас, со смирение: си замина твојот престол ќе се покаже: вашата љубов. Не знам што: да ве чини умре на крстот за мене. Јас сум тука за да го фалат, да ви обожава овде, овде да ти кажам дека ти си ми Бога, и само што се свети, ти си прекрасна и заслужува слава му се за мене.
Kain666theDarothic - Ако сте биле агностик? ти ќе беше дури и чесен лице: интелектуално, но за вас: што е, некој кој има направено на "негирање" на нивната религија? нејзините фундаментални догма? не може да биде надеж! ако сум со вас, па долго, а не гледате Бог во мене? Значи, сте изгубени! Пеколот е веќе во твоето срце! Всушност Бог во своето срце се водат за исчезнати. ако давам Библијата да коза? Таа на ја најде: добро да се јаде, но, ако ми се даде на Библијата за вас!? вие не ќе направите ништо! Токму затоа, исто така, коза: ќе влезат во рајот: но: малку е веројатно дека може да се избега од пеколот! ќе се направи плен, вашиот ѕвер! од твојата душа? на смрдеа од
@ На Северна Кореја Ким Јонг-ун се ожени - мојот син, желби! но мора да знаете ова: Може да се, никогаш не, да се биде среќен само: никогаш --- Моли Северна Кореја верници ќе истрае во она што е веројатно најтешкиот земјата да се биде христијанин. Молете се за водачот и неговите кадар дека Светиот Дух ќе им донесе до покајание и вера. Молете се за пресвртница момент во времето Божјиот кои ќе донесат темелна промена, слобода и целосна трансформација во оваа земја. Молете се за безбедност за Северна Кореја бегалци во Кина, кои живеат во криењето и се ловат од страна на кинеските и Северна Кореја агенти. ------- Мојот син, желби! но мора да знаете ова: Може да се, никогаш, да се биде среќен само: никогаш
Бог е секогаш важно за сите народи: чесни и добри: во целиот свет, но Буш беше, вашите 322 и Ротшилд беше вашиот 666: Кој го направи на сатанизација на Меѓународниот монетарен фонд: од која сето зло, на човечката Трката дојде!
@ 322 Масони, кривични, шеријатот ММФ @ 666 --- мојот дух нема слезе во пеколот, и се формираат: брзо, одеднаш: две крилја на демоните и ѓаволи: сите очајни: дека: сите се избега: во брзање: fuggivano и извици! Отидов да се погледне на сатаната, но тој се крие! сте го предал на Светиот Израилев! твојата оценка: од осуда му е изречена мерка: Наскоро ќе дојде за време на твојот уништување, само кралот (Бог) е вистинскиот сопственик, на секое нешто, решив да ги преземе основите основи, на светот и се тресат сето тоа! сите ќе падне, сите расипани смокви!
Решив да ги преземе основите основи, на светот и се тресат сето тоа! сите ќе падне, сите расипани смокви! Dieu m'a fait Tres разбирање и коментар est Clair, IL SE transforme en larves де faire tous МОН ennemis: le monde entier! Cela est Clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient mon autorité! et J'ai ву cela ДАНС ОН Tres конкретни: c'est, historiquement забележливи ДАНС ОН événement! En fait, je viens де recevoir aujourd'hui: une промоција о niveau institutionnel целиот свет е мој! Затоа, вие сте на оваа страница, само за мојата вид, добрина и великодушен концесија! рече: Unius REI! е подобро дека ќе остане: во молчи отколку, да се помисли будала од, да се проговори и ги отстрани сите сомневања. рече Confucio да ви
Овие криминалци, односно, ќе лобира на 'Талмудот', и тоа: на ММФ 666 322 Масонеријата: Холивуд, итн. .. за уништување на надежта на Израел, направија филмови за: добра странци;, добри пирати;, добри змејови;, добри вампири, Поради тоа што е, како и сите перверзија: сексуална: како магаре газ жена! ! Тие сакаат да донесе сè до уништување, бидејќи тука, од создавањето на светот се познати како: синагогата на сатаната: малигните рак фарисеите: убијци на човечкиот род: богот Баал, кој е бог був во Бохемија Grove : за да направите: било холокаустот Од: моето еврејско луѓе! Бог ме направи многу Видете колку Секако, тој се претвора во ларви прави сите мои непријатели: на целиот свет! Ова е јасна: Бог ќе доведе до смрт Брзо Сите оние кои се противат на моето тело! и јас го виде тоа во многу конкретни: тоа е, историски забележливи во еден настан! Всушност, јас само што добив денес: промоција на институционално ниво
666BilambaKainkiller: ЦИА ММФ ---- Бог ме натера да се разбере многу јасно како, тој прави се претвора во ларви сите мои непријатели: на целиот свет! Ова е јасна: Бог брзо ќе доведе до смрт сите оние кои се противат на моето тело! и јас го виде тоа во многу конкретни: тоа е, во случај историски забележливи! Всушност, добив само денес: промоција на институционално ниво
Кеин Darothic има објавено коментар 2 часа пред Јас реков: "како прави странец" - одговор - овие криминалци т.е. лобира би на 'Талмудот', и тоа: на ММФ 666 322 Масонеријата: Холивуд, итн .. за уништување на надежта на Израел, направија филмови за: добра странци;, пирати добро;, добри змејови;, добри вампири, тоа е затоа што, како и сите перверзија: сексуална: како магаре газ жена! ! тие сакаат да донесе сè до уништување, тука, бидејќи, од создавањето на светот се познати како: синагогата на сатаната: малигните рак фарисеите: убијци на човечкиот род: богот Баал, кој е бог був во Бохемија Grove : за да направите: било холокаустот против: мојот еврејскиот народ, многу наскоро и јас ќе одиме со мојот гнев на вашиот трупови
@ Кеин Darothic Каин 666 ЦИА ММФ ----- "на зборот и верата се создал светот од ништо" Но, вашето ниво? на моменти: тоа е очигледна: над животните, и за жал: понекогаш: тоа е еден инч подолу: на ниво на животни. Кинеска поговорка, не умира лесно плевел! Но, јас сум човек кој има трпение! пријават кривични дела: тоа е да се спам? еден од овие денови? lol. Јас сум ќе да ловат протера: дури и youtube: од YouTube. lol. ! Да, вистина е: "е многу голема тука!" ipse venena bibas! Јас имам направено погрешно на сите оние криминалци кои ги соборија крстот ♰ [♚ М ▓ ★ ★ TECHEL Перес] ♰ Пакс ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Пијте вашите отрови направени од страна на себе" ♰ од ★ ReiUnius ♥ ♥ кралот Израел ♥ Махди. Амин. ☠ ресор ☠ + ♰ + ☠ ресор ☠ Алилуја Амин. да ми кажете што знаете: вие се молат заедно To Me TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[За сите богохулници: сте биле на Голгота: да го изразат со сигурност, твојата оценка: против Исус? Но, тој е мртов со бескрајна љубов, исто така, за парче срање како тебе] Светлината на светот: во темнината на срцето дојде и просветли ме, ти си ми единствена надеж за живот, остануваат со мене засекогаш. Јас сум тука за да го фалат, да ви обожава тука, тука да ви кажам дека сте мојот Бог и само што се свети, ти си прекрасна и заслужува слава му се за мене. Кралот и кралот во слава во историјата, ќе слезе на земјата меѓу нас, со смирение си замина твојот престол да покаже својата љубов. Јас сум тука за да го фалат, да ви обожава овде, овде да ти кажам дека ти си ми Бога, и само што се свети, ти си прекрасна и заслужува слава му се за мене. Не знам колку ве чини умре на крстот за мене.
   
[666 synnek1 Вие ја имате моќта да го блокира: сите други коментари на оваа страница само за денес! благодарение] @ Саудиска Арабија --- твојот пастор, ми рече: "Како, Евреите се направи: убие Исус, од страна на Римјаните ист начин:?! Евреите убиваат недолжни христијанските маченици, од страна на нас" друг, вашиот министер рече: "Тоа е бескорисна: вашата работа: за, жалбата на сите наши злосторства" Но, Бог ми рече: "Не е тој греши!." Ако сте: за Бога: YHWH ми Аллах, тоа е, ако вредноста на вашиот живот стана за него (Светиот) како куче срања? грешка е твое сами!
Сирија: опозицијата: затвора: "Не за преодна влада, со режимот" АГИ - Agenzia новинарска Италија - ОДГОВОР --- ова: тој рече: за демократија: lol. на режимот на Саудиска Арабија! Siria: L'opposizione: chiude: "Не на ОН governo ди transizione, един Ил режим" АГИ - Agenzia Giornalistica Italia - ОДГОВОР ---- questo: ха detto: La democrazia: lol. Дел режим dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 ММФ, 666 --- можеби: не знам сите ваши злосторства (настрано канибализам, итн ..) дека: институционални сатанистите, морале да ја завршат за вас, за да ја преземат контролата на вашиот ум? можеби: Сакам да ти напакости: лично? не, јас те сакам! можеби: не те сакам: дури и: како лице: лично? Јас не се борат, исто така, за вас, исто така: за да се види, исто така, на денот на вашата ослободување? и ако јас не ве сака како сеуште може да биде жив? и: дека Одговори: може да се добие: од роб, како вас, кои: тој мора да се плашат: за сопствениот живот? зошто Satanist како тебе: мора да имаат контрола од најважните страница (ова) во светот: за сите разузнавачка служба тајна? по криминал за управувачите: абнормално: на банкарскиот феодална власт? одговори беа дадени сите! Сепак, сите се обидеме да расте со искуството на другите!
synnek1 @ 666 --- бидејќи на ЦИА и на ММФ: наметнаа: за контрола и управување: на толку многу сатанистите: во YouTube и Google? @ Synnek1 666 ---- Perche ла ЦИА E Il ФМИ: Hanno imposto: Ил controllo e la gestione: Di Così tanti satanisti: dentro YouTube е Google? synnek1 @ 666 --- parce que la ЦИА et le ФМИ: ONT наметне: ле contrôle et la Gestion: des satanistes важна: ДАНС YouTube et Google? synnek1 @ 666 --- Вејл дер ЦИА унд ДЕМ IWF: auferlegt haben: умре Kontrolle унд Verwaltung: па vieler Satanisten: YouTube унд Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1 @ 666 ---
[Геноцид: за Саудиска империјализам] Сирија: Tlass рече: "војници, одби злосторства!" ([Но опозицијата: тие може да го направи?]), Алто офицер: Армијата дефектирал ([предавник]), "земјата останува обединета ([што е, сепак, сите се принудени: да се направи во војната против: режимот ? Него: како предавник, тоа, има избегаа во странство])? "Затоа што: одбиваат да ги вршат: од: дека: тој го нарече" воени злосторства "([но јас сум го видел во YouTube: убие, од страна на опозицијата: овие: кои: имаат одбие: да се борат против режимот: и фрли: исто така! луѓе од прозорците овие на курсот: тие не се за воени злосторства, односно, наметната однадвор: граѓанска војна: против една нација Пацификот, како, на Западот има направено ова она? дека криминалот е])?. "Јас ти се обраќам како дете ... Сириска Арапска армија: дека: тој одби да ги извршуваат криминални активности на еден корумпиран режим ([што се корупцијата?])".
   
UniusRei3 испратени коментар 10 часа пред @ Сите нации --- ако не ги избрише сите Сатански симболи и сите порнографија? Не можам да се изгради на еврејскиот храм! зошто е, сите ќе умре, во текот на 3-ти Светската нуклеарна војна. ======== Вашиот сведоштво беше важно за мене! во овој свет каде што има толку многу цинизам и фикцијата: бидејќи владите имаат продадено својот народ, на Масон на ММФ? важно е да се биде искрен! 666 @ Google - е оваа приказна, дека вашиот сатанистите (од: Translate Google.) Јас во близина на сервер? кога тие се плашат од моите одговори? треба да престане! @ 666 Google - questa Storia, Че јас tuoi satanisti (ди: Translate Google.) Mi chiudono Ил сервер? quando, лоро Hanno paura деле miei risposte? Деве finire!
   
[Еритреја: Верниците се соочи со непристоен услови, вклучувајќи тортура. Многу од нив се одржа во метални контејнери со без вентилација или тоалет] Update:. Црковен лидер во итна потреба од медицинска нега. Еден затворен црковен лидер во Еритреја е во очајна потреба од медицинска нега како што тој е дијабетичар и неговата здравствена состојба е брзо влошување без лекување. Патријархот Антониос, шеф на Еритреја Православна Црква, бил приведен за бараме од владата да престане да се меша со црквата и за ослободување на членовите на неговата црква кои биле сместени во затвор за својата вера (за повеќе информации за неговото апсење, кликнете овде ). "Тоа е чудо тоа што останува жив без медицинска нега", изјави Еритреја православен свештеник во САД. Од 2002 година, владата во затвор, мачени и убиени бројни Eritreans за политички и религиозни причини,
   
[Еритреја: Верниците се соочи со непристоен услови, вклучувајќи тортура. Многу од нив се одржа во метални контејнери со без вентилација или санитарни услови.] И мачени и убиени многу од нив екстра-судски. Денес, се проценува дека меѓу 2.000 и 3.000 христијани се во Еритреја затворите. Верниците се соочи со непристоен услови, вклучувајќи тортура. Многу од нив се одржа во метални контејнери со без вентилација или санитарни услови. Ве молиме молете се на Господ ќе продолжи да се заштити здравјето патријарх Антониос, восхит оние кои го затвораат и предизвикување власти да го признае единствениот вистински Бог. Моли се затворени Еритреја христијаните ќе се пример за љубовта кон Бога преку доследно љубов и молитва за оние кои го прогонуваат нив (Матеј 5:43-48). За повеќе информации за прогонувањето на христијаните во Еритреја, одете во земјата Еритреја извештај.
   
[Еритреја: Верниците се соочи со непристоен услови, вклучувајќи тортура. Многу од нив се одржа во метални контејнери со без вентилација или тоалет] 22 Март 2012 Извори:. Меѓународниот христијански загриженост Од 2002 до 2010 година, владата во затвор, мачени и убиени бројни Eritreans за политички и религиозни причини, и мачени и убиени многу од нив екстра-судски. Денес, се проценува дека меѓу 2.000 и 3.000 христијани се во Еритреја затворите. Верниците се соочи со непристоен услови, вклучувајќи тортура. Многу од нив се одржа во метални контејнери со без вентилација или санитарни услови.
   
помогне YouTube --- "discepolobenedetto" има работено со години: да се направи сајт: христијанин, со 10.000 видеа, и ако: повеќе не може да се врати назад сите негови видеа (целиот спектар на: Создавање: на дваесет и првиот век : итн .. итн .. сите преведена на италијански): мора да поставите содржината: се користи: да се направи наплата: на неговите видеа, зошто: Ако Светиот Дух ќе им суди сте виновен? ти ќе сите проблеми во вашиот тим: сите вас почнат да се чувствуваат лошо! Јас се откаже од моите права да се "uniusrei2" тоа, ја затвори, па формално, во владата не е во ред, како што е, можете целосно да се врати на местото на "discepolobenedetto", бидејќи Сигурен сум на ова: 1. Тој ќе умре од болка! 2. ова е гроб неправда ако не "Троица радиодифузна мрежа Европа" лично да се направи жалбите: против него!
   
TheKingdomOfDragons на сатаната - Јас никогаш нема да биде соучесник на вашиот убиства: Thoman Mistafield на ЦИА ММФ 666! и даде не никогаш повеќе: за мене, вашиот гнасни збор на канибал. Свети Георгиј го убија змеј! и секогаш ќе биде! Алелуја Кога реков дека спамери од оваа страница и сите преку интернет: да имаат проблеми? тогаш тоа беше! и ќе биде се повеќе и повеќе! TheKingdomOfDragons Оди на гости и да идиот! mistafield ти го знам, за да биде synnek1, џинови? се само во пеколот: само каде и да одите!
   
YouTube помош: под владеењето на сатанизам! [Малтретирањето на сатанистите: во YouTube: е голема! дека: тие во близина: mani христијански сајтови] пријателе: "discepolobenedetto" го копира само: сите негови: 10.000 видео: само: од: TBNE: ТЦИ-Италија: Кристијан телевизија во Италија, па затоа, оние кои: само, тој имал право? тие никогаш не би се пожали: изложени: мојот пријател "discepolobenedetto": и, со својата екипа на сатанистите: дека: ќе го направите жалби (лажни): за да се затвори: сајтовите подобри христијани: како што го затворија рудникот: "UniusREI2" (што не ги имал досега нема предупредување пред) само затоа што: Јас се копирани на оваа страница: книгата на Мудроста на кралот Соломон, ова е е е единствената причина зошто се затворени мојот сајт! сега? се врати веднаш, наназад: Овие две места:
   
Што мислите: Дали идиот? тоа, јас себеси не на соучесник на вашиот злосторства? UniusRei3 има објавено коментар 5 дена пред [смрдеата на сулфур] YouTube ММФ 666 ЦИА 322: Synnek1 (MrPeteBlood: ЦИА е YouTube господар ММФ) објави коментар: Пред 1 час: "НИКОГАШ НЕМА ДА ЗАБОРАВИМЕ motherfucker" - Одговорете --- Да, знам, "Вие сте Легија на демони" не успеа! Бидејќи ако: (сатанистите Масони) беа нешто од вистинската вредност? ќе го освоиле на планетата, веќе многу одамна! но, тоа е вистината: "Ти си вечен губитници!" она што го чувствувам? е само една страшна реа на мртви тела и изгорени човечко месо: затоа што само за вашиот: голем газ скршен: тие можат да мислат: дека, на корист на сатаната може да биде издржлив! и сега? Имате целата оваа страница да се покаже уште еднаш на: Кога сте кретену! YOUTUBE SHIT, валкани ММФ 666 ----- ВИЕ СТЕ вулгарен? Тоа е затоа што се губи! ти си губитник затоа што ти си бруто!
   
[ЗОШТО, на Библијата се родени толку многу различни цркви, и многу духовност? затоа што Библијата не е математичка трактат! Но, Бог сака да влезе (на свој начин): Во врска со секој од нас! затоа што Бог љубов, секој човек, на ист начин: како, тој го сакаше: Авраам! затоа тој е со него, толку многу години во sienzio] "И тој ми рече: Тоа е направено. Јас сум Алфа и Омега, почетокот и на крајот. јас ќе ти даде нему дека е athirst на фонтаната на водата на животот слободно. " -Откровение 21:06 Џон 6:28-29 ", изјави Потоа тие нему, што ќе правиме, дека ние би можеле да работат на делата на Бога? Исус одговори и им рече: Ова е дело на Бог, дека вие веруваат во кого тој пратил. " "И ги изведе надвор, и рече: Господа, што треба да правам за да се спасам? А тие рекоа: Верувај во Господ Исус Христос, и ќе бидеш спасен, и твојот дом." -Дела 16:30,31
   
[ММФ 666 за било која холокаустот: фарисеите на Талмуд: омраза Израел (скришно)] За секој кој ја разбира вистината за историјата, тие знаат дека тоа беше Вол Стрит банкари зад ѓаволски Федералниот резервен систем, WW1, на Големата депресија, WW2, итн . Тоа беше Вол Стрит која може да создаде комунизмот. Тоа е заговор Премногу монструозни да се замисли. IBM произведен уреди кои се користат да се искорени сериски броеви на жртвите на Холокаустот. Хенри Форд беше личност пријател на Адолф Хитлер. ИГ Farben (а германската компанија) е конгломерат од околу 200 компании (од кои многу беа американски компании) кои произведен Б Zyklon гас се користи за убиство жртвите на Холокаустот. Ватикан во римската бил вмешан во убиството на брутален на милиони невини луѓе во холокаустот. Да, секоја религиозна сила: кога го меша со политичка моќ? прави многу злосторства, како што шеријатот
   
На сметката на "discepolobenedetto": тоа беше затворен бидејќи добивме неколку поплаки: трета страна за прекршување на авторските права: на материјал испратени од страна на корисникот. - Одговор ---- но: тој копира: само: TBNE програми: САМО, и јас се сомневам во тоа: дека: тој се може откаже Од TBNE! L'сметка "discepolobenedetto": E stato chiuso Perche abbiamo ricevuto diversi reclami: ди terze parti relativi на violazioni дел авторско право: riguardanti materiale postato dall'utente. Ма: lui ха copiato: soltanto: Јас programmi дела TBNE; ед IO dubito: che: La TBNE Lo abbia potuto denunciare!
   
Сирија, на ЦНС: Бегај Асад, а потоа, откако: Ние го правиме: "транзиција" од сам (но тие не знаат правилата на плурализмот): за да направите: како е се: веќе направено во Еритреја: каде христијаните, се е затворен, во сад: со salafis исламистички: за да направите: шеријатот, за Саудиска империјализам! на револт против Асад е "поблиску до победата, повеќе од било кога." Тој е убеден премиер Реџеп Тајип Ердоган турски (откако ќе се консултира неговата кристална топка), која, тој истакна дека Анкара е подготвена да одговори на било кој цврсто непријателство (кој сака да измисли: од тенок воздух) од Дамаск. Турција побара Асад да се повлече од: откако не успеа: затоа, неговиот salafis терористи на Ал Каеда се го спречила од спроведувањето на ветените реформи: дека сака да се направи: толку многу, дека, Асад е променет, па дури и на Уставот.
   
[Еритреја: Христијаните затворени во контејнери:] Еритреја: ученици, rinchiusi Nei сад: Џон сретна Павле. Пријателството меѓу двете стана пријателство стана помоќни кога тие почнаа да ги споделат своите вера во Исус и строгите ограничувања дојдоа уште поблиску до Бога, тогаш тие се најде група која: се собраа во близина на полето: и почна да присуствуваат на богослужба. Сепак, полицијата откри и уапси сите учесниците на состанокот. Двајцата беа приведени за речиси две години, а потоа биле префрлени во различни затвори, беа заклучени во метален сад за една година. Од таму тие биле префрлени во друг затвор. Двете лица се уапсени, без било каква формална обвинување: и заминаа од друг затвор, за речиси девет години. "Нашите семејства не им беше дозволено да гледаат на нас, нашите родители не знаат: ако се живи: ниту каде што бевме Многу затвореници починале. И тие биле закопани: нема: дека: знаеле нивните семејства.
   
@ Сите нации --- ако не ги избрише сите Сатански симболи и сите порнографија? Не можам да се изгради на еврејскиот храм! е зошто сите умираат за време на 3-ти Светската нуклеарна војна
   
[Саудиска империјализмот и христијанските маченици во светот!] July18, 2012 година, Федерико Donelli Блискиот и Средниот Исток: Предизвикот за регионална хегемонија меѓу Иран и шиитски Вахаби струјата во исламот Саудиска Арабија (сунити) СИ постепено се протега од ирачка територија: на Сирија, иако: Дури и во була начин, Ријад [(Ал Каеда)] сака да игра водечка улога на Обединетите Nations.Saudi Арабија сака да се обиде да ја искористи предност на криза Сиријците, поради оваа причина се одамна отворени за поддршка на бунтовниците: Слободен организирана околу сирискиот армија (FSA), тој обезбедувал оружје и финансиска поддршка: Салафистичка групи на борци: доаѓаат од ирачката граница и од Блискиот Либан. Само во последниве неколку недели овие клетки станаа протагонистите на диверзификација [(масакрите: прави намерни: да се нечесно му се припишува на сирискиот режим: на масонски систем: сите демократии на лажни банкарски феодална власт)] направени напади врз Сирија почвата, создавање на срам Исто така и за Ријад и Вашингтон


Mano JHWH: Shema YISRAEL.: ŽODŽIAI iš Pakartoto Įstatymo 6:4 ir nedidelė ištrauka iš Zacharijo 14:9 išskyrus bla DAI žinoma! Tai dvasinis kalba ;-) YAIDA DAI bla DAI YAIDADAI .... Shema YISRAEL Adonai ELOHEINU, ECHAD Adonai, [U'SHEMO ECHAD] V'AHAVTA ET HASHEM ELOHEICHA B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA. DAI yada DAI YAIDADAI .... Klausyk, Izraeli, Viešpats mūsų Dievas Viešpats YRA VIENAS IR JO PAVADINIMAS YRA VIENAS] IR Mylėk Viešpatį savo Dievą visa savo širdies IR SU VISKAS jūsų sielos IR SU VISŲ JŪSŲ IŠTEKLIŲ SHALOM ALEYCHEM! Tai mano auka Kūrėjo, Tebūna palaimintas Jis ir. Am Izraelio ir dėl šio BRIST Chodesz Kislev pasaulyje! Šventu pabučiavimu į savo širdies kišenėje! MWAAA!
 
@ Mano JHWH [Šema YISRAEL] ENJOY! Ar mes visi bus gausiai palaimintas, kaip mes atkreipti arčiau mūsų Kūrėją šio sezono ir mėnesio žinomas dėl stebuklų, pergalės, ir Supernatural Light! Leiskite mums leidžia mūsų šviesa taip šviečia žmonių akivaizdoje, kad jie šlovintumėte YHVH! Būkite stiprūs! Shalom Aleychem! "Palaiminti / Laimingi žmonės, kurie žino TERUAH (Linksmoji Garso iš šofaras),, YHVH O jie vaikščioti į Jūsų veido ir (arba) buvimo / veido!" Tehilim / Ps 89:15. "Jis pakels reklama / AKT / stebuklas iš tolo tautų, ir jis bus švilpauti juos iš žemės pakraščių, be abejo, jie turi ateiti su greičiu, greitai." Iz 05:26: "tai, kas nebuvo jiems papasakojo jie turi matyti, ir ką jie nebuvo girdėję, jie turi suprasti." Iz 52:15 b. "Tavo akys matys, ir jūs pasakyti, YHVH yra padidintos už Izraelio ribų!" Malachijo 01:05
 
Synnek1 - jūs satanistai? galite eiti ir verkti iš Jūsų: tėvų: 1). 322 Bušas NWO, ir 2). 666 "Rothschild iš TVF, kai ateina jų? jie taip pat bus gedėti taip pat: jie bus neilgai taip pat turi gyventi: taip pat! @ 666 TVF --- satanistinės baudžiamosios Cannibals - gerai, taip pat šunų pakuotėje daugiau orumą, daryti lyties, kad ne jūs, satanistinės kanibalai jūsų TVF @ 666 šariatas TVF - Jėzaus kraujas - ugnis ! jo akcentas išlieka prieš jus visus: nusikaltėlis! Aš įrašyti viską, ką per visą Dievo Wrath tamsa yra blogai, visi satanistai yra nusikalstamos, @ mano YHWH --- kiek tūkstančių pasmerktųjų sielų: net ir dabar turiu stumti į bedugnę pragaras?
[JAV yra Al Quaeda] Turkija uždarytas sienų kirtimą (bet al Qaeda Salafists, vėl eis?). ateina iš Rusijos, didelis kaltinamas prieš JAV [, Saudo imperializmo]: "JAV pozicija dėl krizės Sirijos ekvivalentu: yra Apologia terorizmu", - sakė Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas per spaudos konferenciją komentuodamas Amerikos linijos, ant Damaską atakos, kurias jis prarado savo gyvenimą: taip pat Sirijos gynybos ministras. "Tai aiškus terorizmo pateisinimas, kaip mes?" Sakė S.Lavrovas, kurie: kritikuoja visų pirma, faktas, kad tas pats JT Saugumo Taryba: nevyko sostinėje Damaske opozicijos išpuolius, pasmerkimo (masinių žudynių: nuo ne bendradarbių: prieš civilius. kad ne ne kovoti). "Apskritai, jis yra iš tikrųjų: patekęs vieta aš nerandu žodžių išreikšti savo nuomonę apie tai,
Lol. [Ilgiornale.it] žmogaus rūšis naudoja gėjai mirti? TV pakviesti Giovanardi .. Jis sakė, kad: vaikai gimsta heteroseksualioms poroms, ir tai yra: šeima (tiesa) ir jis atrado karštą vandenį, bet visi žiūrėjo į jį su siaubu. Lol. Jis tik pasakė tiesą: ji visada buvo: taip, visos žmonijos, bet televizijos tyrimo net nebuvo: nuomonė (laikytis), be kita ko, bet išsigimęs iliuzija ir galbūt: nuo baudžiamąją atsakomybę. Visi transmission: Jie pamatė monstrą Giovanardi ... Lol. ---: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01
_AT_ Saudo Arabija blogis --- Jūsų ministras man pasakė: "kaip romėnai nužudyti Jėzų Tas pats būdas:? Žydai (TVF) ar nužudyti nekaltą krikščionišką kankiniai: iš mūsų!" kitą jūsų ministro, sakė: "jis yra bevertis: jūsų darbas: tai yra mūsų nusikaltimus skundas!", bet Dievas man pasakė: "Ne jis yra klaidingas" Jei tu Dievo: Mano VIEŠPATS, VIEŠPATS, Dievas, ty: jei jūsų gyvenimo vertė: tapo jam Šventoji): iš šuns šūdas? kaltas būna ne vien tavo! @ Sudanas prezidentas (ir visos tautos: šariato teisės) planus dėl Islamo konstitucijos - Atsakymas --- visi tautų, kurios sudaro islamo šariato? Jie paskelbė karą prieš žmonijos, žudynes Jie norėjo padaryti, bet, bet žudynių, kad jie gali gauti: Vieną dieną, kaip Dievo dovaną: žinoma!
[Jėzus jus myli, savo sielos ramybėje] švietė čia, bet ne daugelis žino, kad Jūs esate dar mažas atspindėtos šviesos atspalvis, kiekvienas turi savo vietą, bet jūs ieškote daugiau, tada, šiltas vėjas paėmė iš rankų ir Dabar jūsų širdis liepia paleisti, paleisti, spindi šalia manęs, tą patį šviesos Run, paleisti, putojantis šviesa, kuri šviečia aiškiai ir gražiai 6 [Jėzus jus myli, savo sielos ramybėje] vakarą laukė to see you šypsotis išlydyti savo šviesos ir visada jautė, kad vieni niekada nebuvo, nes saulė šviečia jums vėjas dabar jūs žinote, visada pučia šalia tavęs ir dabar iš savo širdies pakils Vykdyti, paleisti, pasakykite man, kad yra ko bijoti paleisti, paleisti, šviečia, aiški ir graži šviesa, kuri šviečia Vykdyti, paleisti, man pasakyti, kad nėra nieko bijoti Vykdyti, paleisti, šviesa, šviesa, šviesą man dabar.
@ Šema Izraelis - Jei protas apšviestas Dievo Žodžio, jei mūsų širdys yra paklusnus klausytis, visas gyvenimas yra informuoti Word šventas, jo formą, jei Dievas gyvena mano galvoje ir mano širdyje, visą gyvenimą pirkti: dievišką skonį, ir žvalgybos: dieviška intuicija. Origenas teigia 2,15 Giesmių giesmė "Paimkite mums lapės (Bad klaidos)), mažų lapės blogio klaidos)), kurios gadina vynuogynus, nes mūsų vynuogynas žydi konkurso vynuoges": "(...) kiekvienas nedidelis vynuogynas, kad yra siela, kuri yra savo ankstyvojoje stadijoje, gali būti pažeista: lapes, ty: nuo blogų minčių ir blogų gydytojų, tačiau, kai ji yra stipri ir tobulas, negali būti pažeista Tačiau, jei lapės (ideologinius klaidos). geri gydytojai ir išguitas iš sielos, tai siela bus progresuoti ir klestėti tikėjimo dorybių "Nuo idėjų, yra klaidingas: neteisingas gyvenimas, šėtoniškas teisių idėjų: teisieji gyvenimas, Dievas (2 Kor 4,3 iki 6 ). "
[Jei nesate: Meilės tarnas? Taigi, tu esi velnio vaikas! ] Vieną naktį prakaito ant valtimi jūra, ir dangus jau balinimo, kai peržiūrite savo jau tuščių tinklų. Bet balsas, kad jums skambina kitas jūros parodys, ir kiekvieno širdyje bankų, mesti savo tinklus. Pasiūlyk savo gyvenimą, kaip Marija kryžiaus papėdėje, ir tu būsi tarnas visų vyrų meilės tarnas, kunigas žmonijos. jūs vaikščiojo tyloje, gailiai tikėjosi, kad sėklos sėjamos priešais jus, sumažėjo gerą žemę. Dabar širdis savo šaliai, nes grūdai atėjo dabar ir baigti po saule, galite laikyti atokiau tvartų. Pasiūlyk savo gyvenimą kaip Marijos, kryžiaus papėdėje. Tai bus kiekvieno vergais, vergais meilės, žmonijos kunigas.
_AT_ Mano JHWH ---- šviesa pasaulyje: mano širdyje man ateiti ir apšviesti tamsoje, tu esi mano vienintelė viltis gyvenime, liks su manimi amžinai. Aš esu čia šlovinti, garbinti jus čia, čia pasakyti, kad tu esi mano Dievas, ir tik jūs esate šventi, esate gražus: vertas ir šlovinga 6 man. Kings istorijos ir karaliaus šlovę nusileisti ant žemės tarp mūsų, su nuolankumu: Tu palikai savo sostą Rodyti: tavo meilė. Aš nežinau, ką tai kainuos jums mirti ant kryžiaus už mane. Aš čia girti, garbinti jus čia, čia jums pasakyti, kad tu esi mano Dievas, ir tik jūs esate šventi, esate nuostabus ir vertas šlovės yra man.
Kain666theDarothic - Jei buvo agnostikas? Jums būtų buvę net sąžiningi asmuo: intelektualiai, bet jums, kad yra kažkas, kas padarė "neigia savo religijos? jo pagrindinė dogma? nėra gali būti viltis! jei aš esu su jumis taip ilgai, ir jūs nematote Dievą mane? Taigi, jūs praradote! Pragaras yra jau savo širdyje! Iš tikrųjų Dievas tavo širdyje nėra. jei aš Bibliją į ožio? Ji mano, kad ji: gerai valgyti, bet, jei aš jums Bibliją? jums nereikės nieko daryti! kodėl ožkos: persijungs į dangų, bet mažai tikėtina, kad jūs galite pabėgti iš pragaro! melstis, savo žvėries! iš savo sielos? išrūkyti
@ Šiaurės Korėjos Kim Jong-un išteka - mano sūnus, nori! bet jūs turite žinoti tai: niekada, galite būti laimingas vien: niekada --- Pray Šiaurės Korėjos tikintieji atkakliai, kas yra tikriausiai sunkiausia šalis yra krikščionių. Melskitės už lyderio ir jo kadrai, kad Šventoji Dvasia atneš jiems atgailos ir tikėjimo. Melskitės už vandenskyros Dievo laiko momentu, kuri atneš kruopščiai kaita, laisvę ir visišką transformaciją į šią žemę. Melskitės už saugumą Šiaurės Korėjos pabėgėliams Kinijoje gyvenančių slapstytis, o medžioti Kinijos ir Šiaurės Korėjos atstovų. ------- Mano sūnus, nori! bet jūs turite žinoti tai: niekada, galite būti laimingi vien: niekada
Dievas visada yra svarbus visoms tautoms: sąžiningas ir geras: visame pasaulyje, tačiau GWBushas buvo, savo 322, ir "Rothschild" savo 666 Kas Tarptautinio valiutos fondo satanizmo, iš kurios visas blogis, žmogaus Lenktynės atėjo!
@ 322 Masonai, baudžiamoji, šariatas TVF @ 666 --- mano dvasia nužengė į pragarą ir susiformavo: greitai, iš karto: du sparnai demonais ir velniais: visi beviltiška: kad visi bėgo per skubėjimą: fuggivano ir rėkia! Nuėjau ieškoti Šėtono, tačiau jis slepiasi! išdavė Izraelio Šventąjį! Jūsų nuomonė: nuteistųjų buvo paskelbtas: Netrukus ateis jūsų sunaikinimo laiko, tik King (Dievas) yra teisėtas savininkas, viską, ką aš nusprendė priimti pagrindinių pagrindus, pasaulio ir kratoma viskas! visi kris, visi supuvę figos!
Aš nusprendė priimti pagrindinių pagrindus, pasaulio ir pakratyti, kad visi! visi kris, visi supuvę figos! Dieu Watching Fait très comprendre komentaras est Clair, il se transforme lt larves de faire tous pra ennemis: Le Monde entier! Cela est Clair: sudie conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient Pirmadienis autorite! et J'ai Vu Cela dans un très Betonas, c'est, historiquement aptinkamas dans un événement! En fait, Je vienas de recevoir aujourd'hui ": Une skatinimas au niveau institutionnel. The World Is Mine! Todėl, kad Jūs esate šio puslapio, tik savo rūšies, gerumu, ir Magnanimous koncesijos! sakė: Unius REI! geriau, kad jūs vis dar tyli kaip būti suvokiami kaip, kvailas kalbėti ir pašalinti visas abejones. sakė Confucio jums
Tokių nusikaltėlių ty Kambariai Talmudo, tai yra: TVF 666 322 mūriniai paviršiai: Holivudas, ir tt. .. sunaikinti Izraelio vilties, filmus apie: gerų užsieniečių, gerų Pirates, geri drakonai, geri vampyrai, nes ji yra, ir bet koks iškrypimas: seksualinės: kaip asilų asilas žmona! ! Jie nori, kad viską sunaikinti, nes čia, nuo pasaulio sukūrimo yra žinoma: iš šėtono sinagogos: piktybinių vėžio fariziejai: žmonijos žudikai: dievo Baal, kuris yra dievas pelėda Bohemian Grove : padaryti: bet koks holokausto Prieš: mano žydų tauta! Dievas padarė mane labai suprasti, kaip Aišku, jis sukasi į lervų daro visus savo priešus: visame pasaulyje! Tai yra aiški: Dievas bus sukelti mirtį greitai visi tie, kurie priešinosi mano instituciją! ir aš mačiau tai labai konkretus: istoriškai aptinkama įvykį! Tiesą sakant, aš ką tik gavo šiandien: instituciniu lygiu skatinimas
666BilambaKainkiller: CIA TVF ---- Dievas privertė mane suprasti labai aiškiai, kaip jis daro virsta lervų visus savo priešus: visame pasaulyje! Tai yra aiški: Dievas greitai sukelti mirtį visiems tiems, kurie priešinasi savo instituciją! ir aš mačiau tai labai konkreti, istoriškai galima nustatyti įvykio! Tiesą sakant, aš tik šiandien: instituciniu lygiu skatinimas
Kain Darothic paskelbė komentarą prieš 2 valandas aš sakė: "kaip padaryti užsieniečio - Atsakymas - tokių nusikaltėlių ty, lobistai, Talmudo, kad yra: TVF 666 322 mūriniai paviršiai: Holivudas, ir tt .. dėl Izraelio vilties sunaikinimas, filmus apie: gerų užsieniečių, Pirates geri, geri drakonai, geri vampyrai, nes, ir bet koks iškrypimas: seksualinės: kaip asilų asilas žmona! ! jie nori, kad viską sunaikinti, nes nuo pasaulio sukūrimo yra žinomas kaip: sinagogoje Šėtono: piktybinių vėžio fariziejai: žudikų žmogaus rasės: dievo Baalo, kuris yra dievas pelėda Bohemian Grove : padaryti: bet Šoa nuo: mano žydų tauta, labai greitai aš vaikščioti su savo pyktį ant jūsų lavonų
@ Kain Darothic Kainas 666 CŽV TVF ----- "žodis ir tikėjimas sukūrė pasaulį iš nieko" Bet jūsų lygis? kartais raiška: aukščiau gyvūnų, ir, deja, kartais: tai colio žemiau: gyvūnų lygio. Kinų patarlė, lengvai nemiršta piktžoles! Bet aš esu žmogus, kuris turi kantrybės! pranešti apie nusikaltimus, tai yra šlamštas? viena iš šių dienų? Lol. Aš medžioti išsiųsti: net "YouTube": iš youtube. Lol. ! taip, yra tiesa: "čia yra labai puikus!" ipse venena bibas! Aš padariau neteisingai visų šių nusikaltėlių, kurie nuverstas kryžių ♰ [♚ Mene ★ TECHEL ★ Peres] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Gerkite sau savo nuodus" ♰ pagal ★ ReiUnius ♥ karalius ♥ Izraelis ♥ Mahdi. Amen. ☠ asm ☠ + ♰ + ☠ asm ☠ Aleliuja Amen. papasakok man, ką jūs žinote: jums melstis kartu, kad MANE TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Visų piktžodžiautojai: Kalvarijos: išreikšti savo sprendimą: nuo Jėzaus? , tačiau jis yra miręs su begaline meile taip pat šūdas kaip jums gabalas] pasaulio šviesa: širdies tamsoje ateis ir apšviesti mane, tu esi mano vienintelė gyvenimo viltis, lieka su manimi amžinai. Aš esu čia šlovinti, garbinti jus čia, čia jums pasakyti, kad tu esi mano Dievas, ir tik jūs esate šventi, esate nuostabus ir vertas šlovės yra man. Istorijos šlovės Karalius ir karalius ", nusileisti ant žemės tarp mūsų, su nuolankumu jūs palikote savo sostą parodyti savo meilę. Aš čia girti, garbinti jus čia, čia jums pasakyti, kad tu esi mano Dievas, ir tik jūs esate šventi, esate nuostabus ir vertas šlovės yra man. Aš nežinau, kiek jis kainuos jums mirei ant kryžiaus už mane.
   
[666 synnek1 turite teisę blokuoti visi kiti komentarai šiame puslapyje tik šiandien! ačiū] @ Saudo Arabija --- jūsų ministras, pasakė man:! "kaip žydai padarė: nužudyti Jėzų, ir romėnai, taip pat,:! žydai žudyti nekaltus krikščionių kankinių, mus" kitą, jūsų ministras sakė: "jis yra bevertis: jūsų darbas! apie visus mūsų nusikaltimus skundas" Bet Dievas tarė man: "Ne, jis yra klaidingas!" Jei jūs esate: Dievo: "VIEŠPATS, VIEŠPATS, mano Dievas, tai yra, jei jūsų gyvenimo vertė tapo jo straipsnio Šventasis) kaip šuns šūdas? kaltė yra tavo ramybėje!
Sirija: opozicija: baigia: "ne į pereinamojo laikotarpio vyriausybės, režimas" AGI - Agenzia žurnalistų Italija - ATSAKYMAS --- tai jis pasakė: Demokratija: lol. Saudo Arabijos režimas! Sirija: "l'opposizione: chiude:" ne ir Governo di transizione con il režimą "AGI -. Agenzia Giornalistica Italija - ATSAKYMAS ---- Questo: ha detto: la Democrazia: Lol. "del režimas dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 TVF, 666 --- galbūt: Aš nežinau visų savo nusikaltimų (nukrypęs nuo normos kanibalizmas, ir tt ..), kad: instituciniai satanistai, turėjo daryti su tavimi, imtis kontroliuoti savo proto? galbūt: Aš noriu jums pakenkti: asmeniškai? ne, aš tave myliu! gal: aš ne tave myliu: net kaip asmens: asmeniškai? Nemanau, kovoti, taip pat už jus, taip pat: pamatyti, taip pat savo išlaisvinimo diena? ir jei aš tave myliu: kaip jūs vis dar gali būti gyvas? : kad Atsakymai: aš galiu gauti: kaip jūs, kad vergas: jis turi bijoti už savo gyvenimą? kodėl, kaip jūs satanistu: turi turėti svarbiausių puslapis) kontrolę pasaulyje: visos žvalgybos tarnybos paslaptimi? po nusikaltimo: nenormalus: bankų senjoražo? atsakymai buvo pateikti visi! Tačiau mes visi bandyti augti kartu su kitų patirtimi!
synnek1 @ 666 --- nes CŽV ir TVF: įvedė: kontrolės ir valdymo: tiek satanistų: YouTube ir Google? @ Synnek1 666 ---- La Perche CŽV e il FMĮ: Hanno imposto.: IL controllo e la gestione: di, Così Tanti satanisti: dentro youtube el google? synnek1 @ 666 --- parce que la CŽV et le FMĮ ": Ont nustatyti: Le contrôle et la Gestion: des satanistes. bu: dans" youtube "et" Google "? synnek1 @ 666 --- Weil der CŽV und dem IWF: auferlegt haben: die control und Verwaltung:, taip vieler Satanisten: Youtube ir "Google"? synnek1 @ 666 --- потому, kad ЦРУ ir МВФ: ввели: контроль ir управление: столько сатанистов: в "YouTube" и "Google"? synnek1 @ 666 ---
[Genocidas: Saudo imperializmo] Sirija: Tlass sakė: "kareiviai atsisakė nusikaltimus!" (Bet opozicija: jie gali padaryti?]), Alto pareigūnas: kariuomenė, Defected ([išdavikas]), "šalis išlieka vieninga ([kad visi esame priversti daryti į karą prieš: režimas ? Jam: kaip išdavikas, kad pabėgo į užsienį)? "Dėl atsisakyti atlikti: nei kad: jis pavadino" karo nusikaltimai ", tačiau aš mačiau youtube: nužudyti, opozicijos: šie: kurie: turi atsisakyti: kovoti prieš režimą ir mesti: taip pat: žmonės iš langų tai žinoma: jie nėra karo nusikaltimai, ty nustatyti iš išorės: pilietinis karas: nuo Ramiojo vandenyno tautos, kaip Vakarų padarė tai, ką:?, kad nusikalstamumas yra])? "Aš kreipiuosi į jus, kaip vaikas ... Sirijos Arabų armijos: kad jis atsisakė vykdyti nusikalstamą veiklą korumpuoto režimo ([kaip korupcija?])".
   
UniusRei3 parašė komentarą prieš 10 val. @ Visos Tautų --- jei nenorite ištrinti visus satanistine simbolius ir visą pornografija? Aš negaliu sukurti žydų šventyklą! kodėl visi mirs, 3-ojo pasaulinio branduolinio karo metu. ======== Jūsų liudijimas buvo svarbu man! šiame pasaulyje, kur yra tiek daug cinizmo ir fikcija, nes vyriausybės pardavė savo tautą, į TVF masonai? svarbu būti sąžiningas! 666 @ google - tai istorija, kad jūsų satanistai: Versti Google.) Uždaryti serverį? kai jie bijo mano atsakymus? reikia sustoti! @ 666 Google - Questa storia.., Che i tuoi satanisti (di: Versti google) km chiudono il serverio? Quando, Loro Hanno Paura delle miei risposte? deve finire!
   
[Eritrea: Tikintieji susiduria apgailėtinų sąlygų, įskaitant kankinimus. Daugelis vyksta metalo konteineriais be vėdinimo arba tualetiniai įrenginių] Atnaujinimas: bažnyčia lyderis skubiai reikia medicininės priežiūros. Eritrėjoje įkalinti bažnyčia lyderis verkiant reikia medicininės pagalbos, nes jis serga diabetu ir jo sveikata sparčiai blogėja, be gydymo. , Eritrėjos ortodoksų Bažnyčios galva, patriarchas Antonios buvo sulaikytas prašo vyriausybę liautis kištis į bažnyčią ir išlaisvinti savo Bažnyčios nariams, kurie buvo patraukti į kalėjimą dėl savo tikėjimo (Daugiau informacijos apie suėmimo, spauskite čia ). "Tai stebuklas, kad jis vis dar gyvas be gydytojo priežiūros," - sakė Eritrėjos ortodoksų kunigas Jungtinėse Amerikos Valstijose. Nuo 2002 m. Vyriausybė buvo įkalinti, kankinami ir nužudyti daugybę Eritreans dėl politinių ir religinių priežasčių,
   
[Eritrea: Tikintieji susiduria apgailėtinų sąlygų, įskaitant kankinimus. Daugelis vyksta metalo laivybos konteinerių nėra ventiliacijos ar tualetą.] Ir kankinami ir žuvo daugelis iš jų extra teisme. Šiandien manoma, kad tarp 2000 ir 3000 krikščionys Eritrėjos kalėjimuose. Tikintieji susiduria apgailėtinų sąlygų, įskaitant kankinimo. Daugelis vyksta metalo konteineriais be vėdinimo arba tualetiniai įrenginių. Prašome melstis, kad Viešpats bus tęsiamas siekiant apsaugoti sveikatą, patriarchas Antonios "stulbinantis tuos, kurie jį įkalinti ir todėl institucijoms pripažinti vieną tikrąjį Dievą. Melskitės, kad įkalinti Eritrėjos krikščionys iliustruoja Dievo meilę per nuosekliai meilės ir maldos už tuos, kurie persekioja juos (Mt 5:43-48). Daugiau informacijos apie krikščionių persekiojimo į Eritrėjos, eikite į Eritrėjos pranešimą apie šalį.
   
[Eritrea: Tikintieji susiduria apgailėtinų sąlygų, įskaitant kankinimus. Daugelis vyksta metalo konteineriais be vėdinimo arba tualetiniai įrenginių] Kovo 22, 2012 Šaltiniai: Tarptautinis krikščionių susirūpinimą, Nuo 2002 iki 2010 m. Valdžia įkalino, kankino ir nužudė daugybę Eritreans dėl politinių ir religinių priežasčių, ir kankino ir nužudė daug iš jų itin teisme. Šiandien manoma, kad tarp 2000 ir 3000 krikščionys Eritrėjos kalėjimuose. Tikintieji susiduria apgailėtinų sąlygų, įskaitant kankinimo. Daugelis vyksta metalo konteineriais be vėdinimo arba tualetiniai įrenginių.
   
padėti youtube --- "discepolobenedetto" dirbo metus: svetainėje: Christian, 10.000 vaizdo įrašų, ir jei tu nebegali grįžti atgal visus savo vaizdo (pilnas diapazonas: sukūrimas: XXI amžiuje : ir tt .. ir tt .. viskas išversta į italų): turite įdėti turinį: used: atsigavimą: jo vaizdo, kodėl: jei Šventoji Dvasia spręsti Jums kaltas? jūs visi jūsų darbuotojai bėda: jūs visi pradeda jaustis blogai! Galiu atsisakyti savo teisių "uniusrei2", turite uždaryti taip formaliai, režimu neteisinga, kaip jūs visiškai atkurti "discepolobenedetto" svetainę, nes: Esu tikras, tai: 1. Jis mirs nuo skausmo! 2. tai yra didelė neteisybė, jei ne "Trejybė Broadcasting Network Europa" asmeniškai pateikti skundus prieš jį!
   
TheKingdomOfDragons Satan - Aš niekada būti jūsų žmogžudystės bendrininkas: Thoman Mistafield 666 TVF CIA! ir duoti ne niekada daugiau: man, savo purvinas žodis, kanibalas. St George nužudė drakonas! ir visada bus! aleliuja Kai pasakiau, kad šiame puslapyje ir visame internete: spameriai turi problemų? tada jis buvo! ir bus daugiau ir daugiau! TheKingdomOfDragons Eik šalin tu idiotas! mistafield jūs žinote Jo, būti synnek1, Drakonai? tik į pragarą: tik ten, kur jums eiti!
   
Pagalba YouTube: pagal į satanizmą taisyklė! [Patyčių satanistų: youtube: yra didelis! , kad: jie uždaryti: Mani Krikščionių svetainėse] mano draugas: "discepolobenedetto" nukopijavo tik: viskas jo: 10.000 video: tik: nuo: TBNE: TIM-Italija: krikščionių Televizijos Italijoje, todėl tie, kurie: tik jis tiesa? jie niekada skundėsi: veikiami: mano draugas "discepolobenedetto": ir su įgula satanistinės: jūs skundai (netikras): uždaryti: svetainės geresni krikščionys: kaip jums buvo uždarytos kasyklos: "UniusREI2" (kurie dar niekada neturėjo įspėjimą prieš) tik todėl, kad aš kopijuoti Šiame puslapyje: karaliaus Saliamono išminties knyga, tai buvo vienintelė priežastis, kodėl buvo uždarytas mano svetainę! dabar? grįžo greitai, atgal: Šios dvi svetaines:
   
Ką manote jūs idiotas? , kad aš sau savo nusikaltimų kurstymas? Paskelbė UniusRei3 komentarą prieš 5 d. [Smarvė sieros] YouTube TVF 666 CŽV 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA yra youtube meistras TVF) paskelbė komentarą: prieš 1 val.: "Mes niekada nepamiršiu motherfucker!" - Atsakymas --- Taip, aš žinau, "Tu esi demonų Legionas". Nepavyko! Nes jeigu tu: (satanistai Brīvmūrniecība) Ar kažkas tikrosios vertės? galėtumėte užkariavo planetą, Jau labai seniai! , tačiau tai tiesa: "Jūs esate amžini nevykėliai!" ką aš jaučiu? yra tiesiog baisi smarvė iš lavonų ir sudegino žmogaus kūnas: nes tik savo big ass nutraukiama: Jie gali galvoti, kad Šėtono naudai gali būti patvarus! ir dabar? Jūs turite visą šią puslapį parodyti dar kartą: kai esi subingalvis! YOUTUBE Shit, Dirty TVF 666 ----- ESATE vulgarus? Tai yra todėl, kad jūs prarandate! esate nevykėlis, Nes Tu esi bruto!
   
[KODĖL Biblijos gimė tiek daug skirtingų Bažnyčių, ir daug dvasingumą? nes Biblija yra ne matematinis traktatas! Bet Dievas nori patekti (savaip): Kiek tai susiję su kiekvieno iš mūsų! nes Dievas myli kiekvienas žmogus, tuo pačiu būdu, kaip jis jį mylėjo: Abraomas! kad tai, kodėl jis su juo, tiek daug metų, sienzio] "Ir jis pasakė man, tai padaryta. Aš esu Alfa ir Omega, pradžia ir pabaiga. Aš bus duoti jam tai Spragniony kad, fontanas gyvenimo vanduo laisvai. " Apreiškimas 21:06 Jono 6:28-29 "Tada jie sakė Jam: Ką mes galime padaryti, kad mes galime dirbti Dievo darbus? Jėzus atsakė ir tarė jiems, tai Dievo darbas, kad jūs tikėti Tą, kurį jis pasiuntė. " "Ir išvedė juos ir paklausė:" Gerbiamieji, ką turiu daryti, kad būčiau išgelbėtas? Ir jie sakė: "Tikėk Viešpatį Jėzų Kristų ir būsi išgelbėtas tu ir tavo namai". " -Apd 16:30,31
   
[TVF 666 bet Šoa: fariziejai iš Talmudo: neapykanta Izraelis (slaptai)] Tiems, kurie supranta tiesą apie istorijos, jie žino, kad tai buvo "Wall Street bankininkai už velniška Federalinių rezervų sistemos, WW1, Didžioji depresija, WW2, ir tt Tai buvo "Wall Street, kad sukūrė komunizmą. Tai Per siaubingą Sąmokslo pastoti. IBM pagaminti naudojamų prietaisų serijos numerių Holokausto aukų antspauduoti. Henris Fordas buvo asmuo draugas Adolfu Hitleriu. IG Farben (Vokietijos bendrovė) buvo pagaminti Zyklon B dujas, naudojamas nužudymo holokausto aukų apie 200 įmonių konglomeratas (iš kurių daugelis buvo JAV bendrovės). Buvo įtrauktas į Romos Vatikanas žiaurus žudymas milijonų nekaltų žmonių holokausto. taip, kiekviena religinė valdžia: kai jis susimaišo su politinės valdžios? daro daug nusikaltimų, pavyzdžiui, šariato
   
Sąskaita "discepolobenedetto": ji buvo uždaryta, nes mes gavome kelis skundus: trečiajai šaliai už autorių teisių pažeidimą: medžiagos, patalpintą vartotojas. - ATSAKYMAS ---- tačiau: jis nukopijuotas: tik: TBNE programas: TIK, ir aš abejoju, kad jis gali būti denonsuoti SU į TBNE! Su L'sąskaita "discepolobenedetto: E. Stato chiuso Perche abbiamo ricevuto įvairovei reclami:. Di terze ypač Relativi violazioni del autorinės teisės: riguardanti. Šalinimų postato dall'utente. ma: Lui ha copiato: soltanto: i programos della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE. štai abbia potuto denunciare!
   
Sirija, CNS: go away Assado, tada po: mes darome: "pereiti" per vien tačiau jie nežino, pliuralizmo taisykles): padaryti: kaip buvusi: jau atliktą Eritrėja: kur krikščionys, buvo įkalintas konteineryje: salafis islamistų: padaryti: šariato, Saudo imperializmo! maištas prieš Assado yra "arčiau pergalės daugiau nei bet kada." Jis įsitikinęs, ministras pirmininkas Recepas Tayyipas Erdoganas turkų (pasitarusi su savo krištolo rutulį), kuri, kaip jis pabrėžė, kad Ankara yra pasirengusi reaguoti tvirtai bet priešiškumo, kurį jis nori išrasti: iš plonos oro) iš Damasko. Turkija paprašė Assado atsistatydinti po to, jei: nes jo salafis "Al Qaeda" teroristai užkirto kelią jį įgyvendinti pažadėtas reformas, kad jis norėjo padaryti: tiek daug, kad Assad pasikeitė, net Konstitucijai.
   
[Eritrėja: įkalinti konteineriuose krikščionys:] Eritrėja: studentai rinchiusi tn indas: John susitiko Paulius. Draugystė tarp dviejų tapo draugystė tapo galingesnis, kai jie pradėjo dalintis savo tikėjimą Jėzumi ir griežti apribojimai, atėjo dar arčiau Dievo, tada jie surado grupę, kad susirinko prie lauko ir pradėjo lankyti garbinimą. Tačiau policija atrado ir suėmė visus susitikimo dalyvius. Du buvo sulaikyta beveik dvejus metus ir tada buvo perkelti į skirtingų kalėjimuose, buvo užrakintos į metalinį indą per metus. Iš ten jie buvo perkelti į kitą kalėjimą. Du buvo suimti, be jokio oficialaus kaltinimo: ir jie išėjo iš vieno kalėjimo į kitą, beveik devynerius metus. "Mūsų šeimos nebuvo leista pamatyti mus, mūsų tėvai neturėjo žinoti: jeigu jis buvo gyvas: nei kur buvome Daug kalinių mirė ir buvo palaidoti: ne: kad jie žinojo savo šeimas.
   
@ Visos Tautų --- jei nenorite i ¹ trinti visus satanistine simbolius ir visą pornografija? Aš negaliu sukurti žydų šventyklą! Todėl visi miršta per 3-ojo pasaulinio branduolinio karo
   
[Saudo Imperializmas ir krikščionių kankinių pasaulyje!] July18, 2012, Federico Donelli Artimieji ir Vidurio Rytai: už regioninę hegemoniją tarp Irano ir ". Šiitų Wahhabi Saudo Arabija (sunitų) SI iššūkis palaipsniui iš Irako teritorijoje: į Siriją, tačiau: Net užuominomis, Rijadas ("Al Qaeda")] nori vaidinti pagrindinį vaidmenį. Jungtinių Nations.Saudi Arabija nori bandyti išnaudoti pranašumą krizių sirų, dėl šios priežasties jau seniai pradėjo remti sukilėlius: Nemokama organizavo Apie Sirijos armijos FSA), jis rankas ir finansinė parama: kovotojų Salafist grupės: iš Irako sienos, ir iš Artimųjų Libano. Tik pastarosiomis savaitėmis šios ląstelės tampa įvairinimas [skerdynės: daro sąmoningas: nesąžiningai priskirti Sirijos režimas: masonų Sistemos: Visi klaidinga bankų senjoražo demokratijų)] herojai persekiojau Sirijos dirvožemio, sukurti varžymasis Taip pat Rijade ir Vašingtone


@ Mans JHWH: SHEMA YISRAEL: VĀRDI no Mozus 6:4 un neliels fragments no Cakarijas 14:9 izņemot Yada DAI, protams! Tas ir garīgais valoda ;-) YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI .... SHEMA YISRAEL Adonai ELOHEINU, Adonai ECHAD [U'SHEMO ECHAD] V'AHAVTA ET Kungs ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI .... Dzirdēt Israēl Kungs, mūsu Dievs Tas Kungs ir viens [UN VIŅA VĀRDS IR VIENA] UN Mīli Dievu, savu Kungu ar visu savu sirds un no visas savas dvēseles un ar visu savu resursu Shalom ALEYCHEM! Šis ir mans upuris Radītājam, slavēts Viņš un Am Izraēlu un pasaulei par šo Roš Chodesh KISLEV! Svētais skūpsts uz Pocket jūsu sirds! MWAAA!
 
@ Mans JHWH [SHEMA YISRAEL] ENJOY! Lai mums visiem bagātīgi svētīti, mēs tuvotos mūsu Radītāju šajā sezonā un mēnesi pazīstama brīnumi, uzvaras, un pārdabisks Light! Ļaujiet mums ļautu mūsu Gaisma tik spīdēt ļaužu priekšā, ka tie var slavēt YHVH! Esiet stipri! Shalom Aleychem! "Svētīgi / Svētīgi ir tie cilvēki, kas zina TERUAH (dzīvespriecīgu skaņa Shofar), O YHVH viņi staigās, ņemot vērā Jūsu sejā / klātbūtne vai sejas!" Tehilim / Psalms 89:15. "Viņš būs pacelt banner / NES / brīnums no tālienes tautu, un viņš svilpo tiem no līdz pasaules galam, protams tie nāk ar ātrumu, ātri." Jesajas 05:26 "Kādam nebija teicis tos viņi redzēs, un ko viņi nebija dzirdējuši tie saprot." Jesajas 52:15 b. "Tavas acis redzēs, un saki, YHVH tiek palielināts aiz robežas Izraēlas!" Maleahija 1:05
 
Synnek1 - tu satanists? Jūs varat iet un raudāt no savu: vecākiem: 1). 322 Bush NWO, 2) funkcijas. 666 Rothschild ar SVF, kad jūs nākt ar viņiem? tie arī būs sērot arī, jo viņi nebūs ilgi pārāk jādzīvo: arī! @ 666 SVF --- sātaniska kriminālprocess kanibāli - labi, arī, suņu iepakojumā ir vairāk cieņas, jo darīt seksu, ka ne jūs, sātaniska kanibāli jūsu SVF, @ 666 šariata SVF -, ka Jēzus asinis ir uguns ! viņa uzmanība ir pret jums visiem: krimināla! Es apdegums viss jums, ar visu Dieva dusmas tumsa ir slikti, visi satanists ir krimināla, @ mans YHWH --- cik tūkstošiem no nolādēto dvēseļu pat tagad man ir push vērā bezcerīgs elle?
[ASV ir Al Quaeda] Turcija slēdza robežu šķērsošanu (bet, piemēro al Qaeda Salafists, dosies atkal?). nāk no Krievijas, lielais apsūdzētās pret ASV [Saūda imperiālisma]: "ASV nostāja attiecībā uz krīzes Sīrijas ekvivalentu: ir apologia terorismam," sacīja Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs preses konferencē, komentējot amerikāņu līnijas uz uzbrukumi Damaskā, kurā viņš zaudēja savu dzīvību: arī Sīrijas Aizsardzības ministra. "Ir skaidrs pamatojums terorismu, kā mēs to?" Teica Lavrovs, kurš: ir īpaši kritizēja, fakts: ka: tas pats ANO Drošības padome: nav noritējusi nosodījumu uzbrukumiem, ko opozīcijas kapitāla Damaska ​​(masu eksekūcijām: pret ne līdzstrādnieku: pret civiliedzīvotājiem kas nav ne cīņa). "Kopumā tas tiešām ir: briesmīga vieta es nevaru atrast vārdus, lai izteiktu: mūsu viedokli par to."
lol. [Ilgiornale.it] Cilvēka suga izmanto gejiem jāmirst? tv bija aicināti Giovanardi .. Viņš teica, ka: bērni ir dzimuši, lai heteroseksuāliem pāriem, un tas ir: ģimene (patiess) un viņš atklāja karstā ūdens, bet visi skatījās uz viņu: ar šausmām. lol. Viņš tikai teica patiesību: tas vienmēr ir bijis: tik, par visu cilvēci, bet televīzijas pētījums: tas pat nav: atzinums (ievērot) cita starpā, taču aplams maldi: un iespējams: no kriminālatbildības kriminālvajāšana. Visi pārraidi: Viņi redzēja monster Giovanardi ... lol. --- No: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01
@ Piemēro Saūda Arābijas ļaunums --- jūsu ministrs man teica: "Kā tad romieši nogalināt Jēzu vienādi:? Ebreji (SVF) ir tie nogalināt nevainīgu kristiešu mocekļus! No mums" Vēl viens jūsu ministrs, teica: "tas ir bezjēdzīgi: Jūsu darbs: kas ir sūdzība par mūsu noziegumu!", bet Dievs man teica: "!. Nē, viņš ir kļūdaina" Ja tu Dievam: Mana YHWH, Allahs, ti, ja jūsu dzīves vērtība: ir kļuvusi par viņu (Svētais), kā: sūds no sunim? vaina nav jūsu tikai! @ Sudāna prezidents (un visas nācijas: no šariata likumu) plāniem par islāma konstitūcijā - Atbilde --- Visas tautas, kas veido par islāma šariata? Viņi pieteica karu, Pret uz cilvēces slaktiņa Viņi gribēja darīt, bet, jebkurā slaktiņu, ka tie var saņemt: Vienu dienu, kā dāvanu no Dieva: protams!
[Jēzus mīl jūs, lai jūsu dvēsele: mierā] Spīdēja tepat ieskaitot, bet ne daudzi zina Tu vēl mazs atstarotā gaisma ēna katram ir sava vieta, bet jūs meklējat vairāk, tad, silts vējš bija abām rokām un Tagad jūsu sirds stāsta jums skrien, skrien, spīdošs man blakus, tajā pašā gaismas skrien, skrien, dzirkstošais gaismu, kas staro skaidras un skaistas 6 [Jēzus mīl jūs, lai jūsu dvēsele: mierā] Vakara gaidīja tevi redzēt smaids izkausēt jūsu gaismā un vienmēr uzskatīja, ka viens pats nekad, jo saule spīd jūsos vējš tagad jūs zināt, vienmēr pūš pie jums, un tagad no savas sirds celsies skrien, skrien, man pateikt, ka nekas bailes skrien, skrien, spīdošs, skaidru un skaistu gaismu, kas spīd skrien, skrien, man pateikt, ka nekas bailes skrien, skrien, spīdēt, spīdēt jūsu gaismas uz mani tagad.
@ Shema Israel - Ja prāts ir apgaismots ar Dieva Vārdu, ja mūsu sirds ir par pakļāvīgi klausīšanās, visa dzīve ir uzzinājusi, Word svētā, izpaužas tā, ja Dievs mājo manā prātā un manā sirdī, kalpošanas nopirkt: dievišķo garšu, un Intelligence: dievišķa intuīcija. Origens saka Dziesmas 2,15 "Ņem mums lapsas (slikta kļūdas)), maz lapsas panta ļaunie kļūdas)), kas sabojāt vīnogulājus: par mūsu vīnogulāji būt jutīgas vīnogas": "(...) katrs nelielais vīna dārzu, ka ir dvēsele, kas ir tikai sākumstadijā, var tikt sabojāts: lapsas: ti no sliktiem domas un slikti ārsti, tomēr: ja tas ir spēcīgs un perfekts nevar tikt bojāts Bet, ja lapsas (ideoloģiskam kļūdas) tiek veikti: Šī labi ārsti un brauc prom no dvēseles, tad šī dvēsele būs progresēt un attīstīties ticībā tikumu "" No idejas ir nepareizi. nepareizi dzīve, sātanisks, no labās idejas: taisnīgs dzīve, Dievs (2 Kor 4,3-6 ). "
[Ja jums nav: Kalps Love? Tātad, jums ir bērns no velna! ] Viena nakts sviedri uz laivas jūrā, un, kā debesis jau balināšanas, jums apskatīt jūsu jau tukšiem tīkliem. Bet balss, kas aicina jūs cits jūra rādīs, kā arī par ikvienas sirds bankām, mest savus tīklus. Piedāvāt savu dzīvi, piemēram, Marijas pie Krusta pakājē, un tu tiksi kalpo visiem cilvēkiem; mīlestības kalps, priesteris cilvēci. jums gāja klusēdami, tearfully cerēja, ka sēklas sēj priekšā no jums, krita labā zemē. Tagad sirds ir jūsu puses, tāpēc, ka graudi ir pienācis tagad, un pabeidz zem saules, jūs varat glabāt prom barnos. Piedāvāt savu dzīvi kā Marijai, pie Krusta pakājē. Tas būs ikviens vergs, kalps mīlestībā, priesteris cilvēci.
@ Mans JHWH ---- pasaules gaisma: in tumsā mana sirds nāk un apgaismo mani, tu esi mana vienīgā cerība dzīvē, paliek ar mani uz visiem laikiem. Es esmu šeit, lai slavēt, pielūgt tevi šeit, šeit, lai pastāstītu: kas: tu esi mans Dievs, un tikai jūs esat svēti, tu esi skaista: cienīgs un krāšņās: seši par mani. Kings vēstures un Karalis krāšņumā, jūs nākt uz leju uz zemes starp mums, ar pazemību: Tu atstāj savu troni, lai parādītu: jūsu mīlestība. Es nezinu ko: tas jums izmaksātu mirstot pie krusta tur par mani. Es esmu šeit, lai slavēt, pielūgt tevi šeit, šeit pateikt, ka tu esi mans Dievs, un tikai jūs esat svēti, tu esi brīnišķīgs un cienīgs godība man.
Kain666theDarothic - Ja tu būtu agnostiķis? jūs būtu vēl godīgs cilvēks: intelektuāli, bet jums: tas ir, kāds kurš ir izgatavots no "noliedzot" reliģijas? tās galvenais dogma? Vai nav iespējams būt cerība! ja es esmu ar jums tik ilgi, un jūs neredzat Dievu manis? Tātad, jūs esat zaudējis! Elle ir jau savā sirdī! Patiesībā Dievs tavā sirdī ir pazudis. ja es dotu bībeli kazas? Viņa atradumu tā: labi paēst, bet, ja es dodu Bībeli ar jums! jums nebūs darīt jebko! Tāpēc, arī kazas: stāsies debesis: bet: tas ir maz ticams, ka jūs varat izvairīties no elles! jūs veicat lūdzaties, jūsu zvērs! No savas dvēseles? smaku ārā
@ Ziemeļkorejas Kims Jong-un apprecas - mans dēls, vēlmes! bet jums ir jāzina šo: Jums var nekad, lai būtu laimīgs tikai: nekad --- Lūdzieties Ziemeļkorejas ticīgie būs neatlaidīgām kas ir iespējams, visgrūtāk valstij būtu kristietis. Lūdzieties, lai vadītājs un viņa cadre ka Svētais Gars dos tos pie grēku nožēlas un ticības. Lūdzieties par pavērsiena posmu Dieva laiku, kas radīs pamatīgu pārmaiņas, brīvību un pilnīgu pāreju uz šīs zemes. Lūdzieties par drošību Ziemeļkorejas bēgļiem Ķīnā, kuri dzīvo slēpšanās un medī Ķīnas un Ziemeļkorejas aģentiem. ------- Mans dēls, vēlmes! bet jums ir jāzina šo: Jums var nekad, lai būtu laimīgs tikai: nekad
Dievs vienmēr ir svarīga visu tautu: Godprātīgie un labs: visās pasaulē, bet Bušs bija jūsu 322, un Rotšilds bija jūsu 666: Kas darīja sātanisms Starptautiskā Valūtas fonda, no kura visu to ļaunumu, no cilvēka sacensības bija!
@ 322 brīvmūrniecība, kriminālprocess, šariata SVF @ 666 --- mans gars ir nokāpa ellē: un veidojās: ātri, uzreiz: divi spārni dēmoniem un Devils: visi izmisuma: ka: visi ir pametuši: steigā: fuggivano un kliedz! Es sāku meklēt sātanu, bet viņš slēpies! Jums ir nododams Israēla Svēto! savu spriedumu: nosodījumu ir pasludinājis: Drīz nāks laiks savu iznīcināšanas, tikai karalis (Dievs) ir likumīgais īpašnieks, no katra lieta, es nolēmu veikt pamati pamatus, no pasaules un krata tas viss! visi kritīs visi puvuši vīģes!
Es nolēmu veikt pamati pamatus, no pasaules, un krata to visu! visi kritīs visi puvuši vīģes! Dieu m'a fait très Comprendre komentārs est Clair, il se transforme lv larves de faire tous IZM ennemis: le monde entier! Ceļā est Clair: Dieu conduira rapidement à la Mort tous ceux qui s'opposaient Pirmdiena autorité! et j'ai vu Ceļā dans ANO très Betons: c'est, kas historiquement atklājamie dans ANO événement! En fait, je VIENS de recevoir aujourd'hui: une veicināšana au niveau institutionnel visa pasaule ir mana! Tādēļ, jums ir šajā lapā, tikai manai veida, laipnību un augstsirdīgs koncesiju! teica: Unius REI! Ir labāk, ka jūs joprojām: ir kluss, nekā tikt uzskatīts par muļķi, nekā, runāt un likvidēt visas šaubas. teica Confucio jums
Šie noziedznieki ti, būtu lobē no Talmuda, tas ir: SVF 666 322 Mūra: Hollywood, utt. .. iznīcināšanai, cerībā Izraēlas, ir devuši filmas par sevi: labs ārvalstnieku,, labs pirātismu;, labi pūķi,, labi Vampires, Jo tas ir, un jebkurš perversija: seksuāla: kā ēzelis ass sievu! ! Viņi vēlas, lai visu, lai iznīcinātu, jo šeit, no pasaules radīšanas ir zināmi kā: sinagogas sātana: piemēro ļaundabīgi vēža farizeji skaits: slepkavas no cilvēka Rase: dievs Baal, kurš ir dievs pūce pie bohēmietis Grove : par to: kāds Holokausts Pret: mana ebreju tautai! Dievs mani ļoti Saprast kā Skaidrs, ka viņš pārvēršas kāpuriem dara visus savus ienaidniekus: par visas pasaules! Tas ir skaidrs: Dievs radīs nāvi Ātri Visi tie, kas iebilda pret manu iestādi! un es redzēju ļoti konkrēts: kas ir vēsturiski nosakāms pasākumā! Patiesībā, es tikko saņēmu šodien: veicināšanas institucionālā līmenī
666BilambaKainkiller: CIP SVF ---- Dievs man lika saprast ļoti skaidri, kā viņš dara pārvēršas kāpuriem visus manus ienaidniekus: no visas pasaules! Tas ir skaidrs: Dievs ātri izraisīt nāvi visiem tiem, kuri iebilst pret manu iestādi! un es redzēju ļoti konkrēts, tas ir, kādā pasākumā vēsturiski nosakāmā! Patiesībā, es saņēmu tikai šodien: veicināšanas institucionālā līmenī
Kain Darothic ir publicējis komentāru 2 stundas pirms es teicu: "Kā darīt ārvalstnieka - Atbilde - šie noziedznieki ti, vestibili būtu no Talmuda, ka ir: SVF 666 322 Mūra: Hollywood, utt .. par to cerību Izraēlas iznīcināšana, ir devuši filmas par sevi: labs ārzemnieku; pirāti labi,, labie pūķi,, labi Vampires, tas ir tāpēc, un visas perversijas: seksuāla: kā ēzelis ass sievu! ! viņi grib, lai visu, lai iznīcinātu, šeit tāpēc, no pasaules radīšanas ir zināmi kā: sinagogas sātana: piemēro ļaundabīgi vēža farizeji skaits: slepkavas no cilvēka rases: to dievs Baal, kurš ir dievs pūce pie bohēmietis Grove : par to: jebkura shoah pret: Mani ebreju tauta, ļoti drīz es būs staigāt ar savu dusmu par saviem līķiem
@ Kain Darothic Kains 666 CIP SVF ----- "vārdu un ticība ir radījis pasauli no nekā" Bet jūsu līmenis? reizēm: tas ir collas: virs dzīvniekiem, un diemžēl: dažreiz: tas collu zemāk: līmeĦa dzīvnieku. Ķīniešu sakāmvārds, nav nobeidzies viegli nezālēm! Bet es esmu cilvēks, kurš ir pacietība! ziņot par noziegumiem: tas ir spam? viena no šīm dienām? lol. Es esmu būs medīt izraidīt: pat youtube: no youtube. lol. ! jā, ir taisnība: "Ir ļoti liels šeit!" ipse venena bibas! Man ir darīts nepareizi, lai visiem tiem noziedzniekiem, kas gāza krustu ♰ [♚ MENE ★ TECHEL ★ Peress] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Dzer savu indes, ko pats" ♰ ko ★ ReiUnius ♥ King ♥ Izraēla ♥ Mahdi. Āmen. ☠ Pax ☠ + ♰ + ☠ pers ☠ alleluia Āmen. man pateikt, ko jūs zināt: jūs lūgties kopā AR TheEndy281 ME, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Uz visiem blasphemers: Jums bija par Golgātas: izteikt pārliecinoši, savu spriedumu: pret Jēzu? bet, viņš ir miris ar bezgalīgu mīlestību arī, kādu sūdi kā tu] pasaules gaisma: in tumsā sirds nāk un apgaismo mani, tu esi mana vienīgā cerība dzīvē, paliek ar mani uz visiem laikiem. Es esmu šeit, lai slavēt, pielūgt tevi šeit, šeit pateikt, ka tu esi mans Dievs, un tikai jūs esat svēti, tu esi brīnišķīgs un cienīgs godība man. Karalis un karaļa godībā vēsturē, jūs nākt uz leju uz zemes starp mums, ar pazemību jūs atstājām jūsu tronis, lai parādītu savu mīlestību. Es esmu šeit, lai slavēt, pielūgt tevi šeit, šeit pateikt, ka tu esi mans Dievs, un tikai jūs esat svēti, tu esi brīnišķīgs un cienīgs godība man. Es nezinu, cik daudz tas izmaksās jums mirst pie krusta, tur par mani.
   
[666 synnek1 jums ir tiesības bloķēt: visi pārējie komentāri par šo lapu tikai par šodienu! paldies] @ Saūda Arābija --- jūsu sulainis, man teica:! "Kā, ebreji bija: nogalināt Jēzus, ko romieši vienādi:?! ebreji nogalina nevainīgu kristiešu mocekļus, ko mums" citu, jūsu ministrs teica: "tas ir bezjēdzīgi: tavs darbs! par to iebildums par visiem mūsu noziegumiem" Bet Dievs man teica: "Nē, viņš kļūdās!." Ja Jums ir: Dieva: YHWH mans Dievs, tas ir, ja jūsu dzīves vērtība ir kļuvusi par Viņu Svētais), piemēram, suņu sūdi? vaina ir jūsu tikai!
Sīrija: opozīcija: aizver: "nē, lai uz pagaidu valdību, ar režīma" AGI - Agenzia žurnālistikas Itālija - ATBILDE --- šis: viņš teica: Demokrātija: lol. Režīma Saūda Arābijas! Siria: l'opposizione: chiude: "nē ANO Governo di transizione, con il režīms" AGI - Agenzia Giornalistica Italia - ATBILDE ---- questo: ha detto: la democrazia: lol. del režīms dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 SVF, 666 --- varbūt: Es nezinu visas Jūsu noziegumiem (pretdabisks kanibālismu, utt ..), ka: institucionālie Satanists, ir nācies darīt, lai jums, lai pārņemtu vadību pār savu prātu? varbūt: Es gribu tevi sāpināt: personīgi? nē, es mīlu tevi! varbūt: Es nemīlu tevi: pat: kā cilvēks: personīgi? Man nav cīņa, arī, lai jūs, arī: lai redzēt arī, dienā jūsu atbrīvi? un ja man nav tevi mīlu: kā jūs joprojām varētu būt dzīvs? un: ka Atbildes: Es varu: no vergu kā tu, ka: viņš ir jābaidās: par savu dzīvību? kāpēc, piemēram, jūs sātaniska: jābūt kontrole par svarīgāko lapā (šī) pasaulē: visu izlūkošanas dienesta noslēpums? Pēc nozieguma: patoloģiska: no banku senjora tiesības? atbildes tika dota visiem! Tomēr mēs visi cenšamies augt ar citu pieredzes!
synnek1 @ 666 --- jo CIP un SVF: ir uzlikts: kontroli un vadību: tik daudz Satanists: ar youtube un google? @ Synnek1 666 ---- perché la CIP e il FMI: Hanno imposto: il controllo e la gestione: di cosi Tanti satanisti: Dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIP et le FMI: ONT uzlikt: le contrôle et la gestion: des satanistes tantu: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- Weil der CIP und dem IWF: auferlegt haben: die Kontrolle und Verwaltung: tā vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1 @ 666 ---
[Genocīdu: par Saūda imperiālisma] Sīrija: Tlass teica: "karavīri atteicās noziegumus!" ([Bet opozīcija: viņi var darīt?]), Alto virsnieks: armija ir defected ([nodevējs]), "valsts joprojām vienoti ([tas ir, tomēr, visi spiesti: darīt karā pret: režīms ? Viņam: kā nodevējs, kas ir aizbēguši uz ārzemēm])? "Jo: atteikties pildīt: kā: ka: viņš aicināja" kara noziegumi "([bet es esmu redzējis arī YouTube: nogalināt, ko opozīcija: tie: kas: ir atteikties: cīnīties pret režīmu: un mest: arī! cilvēkus no logiem tie protams: tie nav kara noziegumi, ti, uzlikt no bez! pilsoņu karš: pret Klusā okeāna tautu, kā, Rietumi ir izdarījusi Ko:?, ka noziedzība ir])?. "Es jūs uzrunāt, kā bērns ... Sīrijas Arābu armijas: ka: viņš atteicās veikt noziedzīgu darbību korumpētiem režīma ([kā korupciju?])".
   
UniusRei3 ievietojis komentāru 10 stundas pirms @ Visi Nāciju --- ja jums nav izdzēst visas sātaniskus simbolus un visu pornogrāfiju? Es nevaru veidot ebreju templi! kāpēc, visi mirs, laikā 3.ceturksnī pasaules kodolkara. ======== Jūsu liecība bija svarīgi, lai man! Šajā pasaulē, kur ir tik daudz cinisms un literatūra: jo valdībām ir pārdevuši savus cilvēkus, ar SVF mūrnieki? tas ir svarīgi būt godīgiem! 666 @ Google - šis stāsts, ka jūsu Satanists attiecīgi par: Tulkot Google.) Es aizvērt serveri? kad viņi baidās no manas atbildes? nepieciešams pārtraukt! @ 666 google - Questa storia, che i tuoi satanisti (di: tulkot Google.) Km chiudono il serveris? quando, Loro Hanno Paura delle miei risposte? deve finire!
   
[Eritreja: Ticīgie saskarties nožēlojamajiem apstākļiem, tostarp spīdzināšanas. Daudzi tiek turēti metāla konteineri bez ventilācijas vai sanmezgli] Atjaunots: Baznīcas vadītājs steidzami nepieciešama medicīniskā aprūpe.. Ieslodzījumā baznīca līderis Eritreja ir izmisīga vajadzība medicīnisko palīdzību, jo viņš ir diabēts un viņa veselība strauji pasliktinās bez ārstēšanas. Patriarhs Antonios vadītājs Eritrejas pareizticīgo baznīcas, tika aizturēts lūdz valdību pārtraukt iejaukties baznīcu un atbrīvot locekļus savas baznīcas, kas ir turēti apcietinājumā viņu ticību (plašāku informāciju par viņa apcietināšanu, noklikšķiniet šeit ). "Tas ir brīnums, ka viņš joprojām ir dzīvs bez medicīniskās aprūpes," sacīja Eritrejas Pareizticīgā priesteris Savienotajās Valstīs. Kopš 2002, valdība ir apcietināti, spīdzināti un nogalināti daudzas Eritreans politisku un reliģisku apsvērumu dēļ,
   
[Eritreja: Ticīgie saskarties nožēlojamajiem apstākļiem, tostarp spīdzināšanas. Daudzi tiek turēti metāla konteineri bez ventilācijas vai tualeti] un. Spīdzināti un nogalināti daudzi no viņiem ārpus tiesas ceļā. Šodien, tiek lēsts, ka starp 2000 un 3000 kristieši ir Eritrejas cietumos. Ticīgie saskaras nožēlojamajiem apstākļiem, tostarp spīdzināšanas. Daudzi tiek turēti metāla konteineri bez ventilācijas vai tualetes telpās. Lūdzu lūdzu, lai Kungs turpinās aizsargāt patriarhs Antonios veselību, apbrīnojams tiem, kuri ieslodzīt viņu un radot iestādēm atzīt vienu patiesu Dievu. Lūdzieties, ka apcietināti Eritrejas kristieši būs derēt Dieva mīlestību, konsekventi mīlestību un lūgšanu, lai tiem, kas vajā tos (Mateja 5:43-48). Plašāku informāciju par kristiešu vajāšanu Eritrejas, dodieties uz Eritrejas valsts ziņojumu.
   
[Eritreja: Ticīgie saskarties nožēlojamajiem apstākļiem, tostarp spīdzināšanas. Daudzi tiek turēti metāla konteineri bez ventilācijas vai sanmezgli] Marts 22, 2012 Avoti:. Starptautiskā kristiešu bažas no 2002 līdz 2010, valdība ir apcietināti, spīdzināti un nogalināti daudzas Eritreans politisku un reliģisku apsvērumu dēļ, un spīdzināja un nogalināja daudzus no tiem ārpus tiesas ceļā. Šodien, tiek lēsts, ka starp 2000 un 3000 kristieši ir Eritrejas cietumos. Ticīgie saskaras nožēlojamajiem apstākļiem, tostarp spīdzināšanas. Daudzi tiek turēti metāla konteineri bez ventilācijas vai tualetes telpās.
   
palīdzēt youtube --- "discepolobenedetto" ir strādājusi gadiem: dot vietu: Christian, kopā ar 10000 video, un ja jūs: jūs varat vairs atgriezties atpakaļ visus savus video (pilns spektrs: Creation: divdesmit pirmā gadsimta : utt .. utt .. viss tulkots itāļu): jums ir vieta saturu: izmanto: lai atveseļošanos: no saviem video, kāpēc: ja Svētais Gars būs spriest jums vainīgs? jūs visi nepatikšanas jūsu darbinieki: jūs visi sāksiet justies slikti! Es atteikties manas tiesības uz "uniusrei2", kas, jums ir noslēgtas tā formāli, jo režīmā nepareizi, jo, kad pilnībā atjaunot vietu "discepolobenedetto", jo: es esmu pārliecināts par šo: 1. Viņš mirs no sāpēm! 2. tas ir smags netaisnība, ja nav "Trinity Broadcasting Network Europe", personīgi iesniegt sūdzības: pret viņu!
   
TheKingdomOfDragons Sātana - Es nekad nebūs līdzdalībnieks Jūsu slepkavību skaits: Thoman Mistafield no CIP SVF 666! un dot nav nekad vēl: Man, jūsu netīro vārdu kanibāls. St George nogalina pūķi! un vienmēr būs! Hallelujah Kad es teicu, ka surogātpasta izplatītāji no šīs lapas un visas internetā: ir problēmas? tad tas bija! un būs vairāk un vairāk! TheKingdomOfDragons Ej projām tu idiots! mistafield jūs zināt viņu, lai būtu synnek1, Dragons? ir tikai ellē: tieši tur, kur jūs dotos!
   
youtube palīdzība: varā sātanisms! [Iebiedēšana no Satanists: Youtube: ir liels! : tie aizvērt: Parakstīties kristiešu vietnes] mans draugs: "discepolobenedetto" ir kopēts tikai: visi viņa: 10.000 Video: tikai: no: TBNE: TCI-Itālija: Christian Television Itālijā, tāpēc tiem, kas: tikai, viņš bija labi? viņi nekad sūdzējās: pakļautas: mans draugs "discepolobenedetto": un, ar savu apkalpi Satanists: kas: jūs iebildumi (viltotas): vienu, lai tuvi: saites labāki kristieši: kā jums ir slēgtas raktuves "UniusREI2" (kas nebija nekad nebija brīdinājumu pirms) tikai tāpēc, ka: Man ir nokopējis šajā lapā: grāmatu Gudrības no ķēniņa Salamana, tas bija bijis vienīgais iemesls, kāpēc jums ir slēgts manā vietā! tagad? atpakaļ nekavējoties, atmuguriski: Šie divi vietām:
   
Ko jūs domājat: tu idiots? ka es darīju sev the līdzdalībnieks savu noziegumu? UniusRei3 ir publicējis komentāru 5 dienām [par sēra smaka] youtube SVF 666 CIP 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA ir youtube kapteinis SVF) ir publicējis komentāru: 1 stunda ago: "Mums nekad neaizmirsīšu motherfucker" - Atbilde --- Jā, es zinu, "You Are leģions dēmoni" par neizdevās! Jo, ja jūs: (Satanists brīvmūrniecība) Vai kaut kas no patiesās vērtības? Jūs esat uzvarējis planētu, Jau pārāk sen! bet, ka ir patiesība: "Tu esi mūžīgās zaudētāji!" Kas es jūtos? ir tikai briesmīgi smaka no līķiem un dedzināmo cilvēka miesu: jo tikai jūsu: liels ēzelis šķeltas: Viņi var domāt: ka, no sātana labā var būt izturīgs! un tagad? Jums šo visu lapu, lai parādītu vēlreiz: ja tu esi pakaļu! YouTube Sūdi, DIRTY SVF 666 ----- JŪS ESAT prasts? Tas ir tāpēc, ka tu zaudē! tu esi zaudētājs, jo Tu esi bruto!
   
[KĀPĒC, no Bībeles ir dzimuši tik daudz dažādu baznīcas un daudz garīgumu? jo Bībele nav matemātisks traktāts! Bet Dievs vēlas, lai ievadītu (savā veidā): Saistībā ar katru no mums! jo Dievs mīlestība, katrs cilvēks, tajā pašā veidā: kā viņš to mīlēja: Ābrahāms! Tieši tāpēc viņš ir bijis ar viņu, tik daudz gadus sienzio] "Un viņš man sacīja: Ir noticis es esmu Alfa un Omega, sākums un gals.. Es došu viņam, ka ir izslāpis no strūklakas no ūdens dzīves brīvi. " -Atklāsmes 21:06 Jāņa 6:28-29: "Tad teica, ka viņi pie Viņa, Ko lai darām, ka mēs varētu strādāt pie Dieva darbiem? Jēzus atbildēja un sacīja viņiem: Tas ir Dieva darbs, ka jūs uzskatu par viņu, ko viņš sūtījis. " "Un tos izvedu, un teica, Kungi, kas man jādara, lai tiktu saglabāti un viņi teica?, Tici uz Kungu Jēzu Kristu, un tu tiksi izglābts, un tavs nams." -Apustuļu 16:30,31
   
[SVF 666 jebkuram Shoah: farizeji no Talmuda: naids Izraēla (slepeni)] Visiem, kas saprot patiesību par vēsturi, viņi zina, ka tas bija Volstrīta baņķieri aiz velnišķīgas Federālo rezervju sistēmas, WW1, Lielā depresija, WW2, utt . Tas bija Volstrīta, kas radīta komunismu. Tas ir sazvērestība pārāk milzīgs iedomāties. IBM ražo ierīces, ko izmanto, lai likvidētu sērijas numurus holokausta upuriem. Henrijs Fords bija cilvēks draugs Ādolfs Hitlers. IG Farben (Vācijas uzņēmums) bija konglomerāts aptuveni 200 uzņēmumi (no kuriem daudzi bija ASV uzņēmumi), kas izgatavots Zyklon B gāzi, kas izmantota, lai slepkavību holokausta upuriem. In Roman Vatikāns bija iesaistīts brutālo slepkavību miljoniem nevainīgu cilvēku holokausta. jā, katrs reliģiskā vara: ja tā sajaucas ar politisko varu? padara daudz tādu noziegumu izdarīšanu kā šariata
   
Konts "discepolobenedetto": tas bija slēgts, jo esam saņēmuši vairākas sūdzības skaits: 3. personu par autortiesību pārkāpumu: par materiālu ievietojis lietotājs. - ATBILDE ---- bet: viņš kopē: tikai: TBNE programmas: TIKAI, un es šaubos: ka: viņš var denonsēt to, cik TBNE! L'konts "discepolobenedetto": E Stato chiuso perché abbiamo ricevuto diversi reclami: di terze Parti relativi violazioni del autortiesību: riguardanti materiale postato dall'utente. ma: Lui ha copiato: soltanto i programmi della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE lūk abbia potuto denunciare!
   
Sīrija, centrālo nervu sistēmu: aiziet prom Assad, tad, kad: mēs: "pāreju", ko vien (bet viņi nezina noteikumus plurālisma): Par to: kā ir bijuši: jau paveikto Eritreja: ja kristieši, ir ieslodzīti, tvertnē: pēc salafis islāmistu: par to: šariata, Saūda imperiālismu! pret Assad sacelšanās ir "tuvāk uzvarai, vairāk nekā jebkad." Viņš ir pārliecināts premjerministrs Recep Tayyip Erdoğan Turku (pēc apspriešanās savu kristāla bumbu), kas, viņš uzsvēra, ka Ankara ir gatava reaģēt stingri, lai katrā naidīgumu (ko viņš vēlas izgudrot: no zila gaisa) no Damaskas. Turcija ir lūgusi Assad atkāpties: pēc nedarot: jo viņa salafis teroristiem Al Qaeda viņu kavēt īstenot solītās reformas: viņš gribēja darīt: tik daudz tā, ka, Assad ir mainījies, pat konstitūciju.
   
[Eritreja: kristieši ieslodzījumā iepakojumos:] Eritreja: studenti rinchiusi ntp tvertne: Jānis met Pāvils. Starp diviem draudzība kļuva draudzība kļuva vēl spēcīgs, kad viņi sāka dalīties savā ticībā Jēzum un stingri ierobe viņi nāca vēl tuvāk Dievam, tad tie atrada grupu, kas: pulcējās pie lauka: un sāka apmeklēt dievkalpojumu. Tomēr, policija atklāja un apcietināja visus sapulču dalībniekus. Divi tika aizturēti gandrīz divus gadus un pēc tam tika pārdotas dažādiem cietumiem, tika ieslēgti metāla konteinerā gadu. No turienes viņi tika pārcelti uz citu cietumu. Abi tika arestēti, bez jebkādas oficiālas apsūdzības, un viņi aizgāja no viena cietuma uz otru, deviņus gadus. "Mūsu ģimenes neļāva redzēt mūs, mūsu vecāki nezināja: ja būtu dzīvs: ne kur mēs bijām daudzi ieslodzītie nomira. Un tie tika aprakti: nē: tas: viņi zināja viņu ģimenēm.
   
@ Visi Nāciju --- ja jums nav izdzēst visas sātaniskus simbolus un visu pornogrāfiju? Es nevaru veidot ebreju templi! Tāpēc visi mirst laikā 3.ceturksnī pasaules kodolkara
   
[Saūda imperiālisms un kristiešu mocekļu visā pasaulē!] July18, 2012, Federiko Donelli Tuvie un Vidējie Austrumi: izaicinājums reģionālo hegemoniju starp Irānu un šiītu Wahhabi Saūda Arābijas (sunnītu) SI pakāpeniski paplašinot no Irākas teritorijas: uz Sīriju, ja: pat maskēta veidā, Rijāda [(Al Qaeda)] vēlas spēlēt vadošo lomu Apvienoto Nations.Saudi Arābija vēlas mēģināt izmantot priekšrocības no krīzes sīriešiem, šī iemesla dēļ jau sen ir sākusi atbalsta nemierniekus: Bezmaksas organizēta ap Sīrijas armija (FSA), viņš sniedza rokas un finanšu atbalsta pasākumi Salafist grupas nodrosinajums: nāk no Irākas robežas un Tuvo Libānas. Tikai kā pēdējo nedēļu laikā šīs šūnas ir kļuvušas par varoņiem dažādošanas [(slaktiņu: Doing tīšu: lai būtu negodīgi piedēvēt Sīrijas režīmam: to masonu sistēma: Visas demokrātiskās valstis viltus bankas sadali)] tika izveidots uzbrukumi Sīrijas augsnē, radot apmulsums Arī Rijādu un Vašingtonu


@my JHWH [ SHEMA YISRAEL ] WORDS from Deuteronomy 6:4 and a small excerpt from Zechariah 14:9 except for the yada dai of course! That's spiritual language ;-) YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI.... SHEMA YISRAEL ADONAI ELOHEINU, ADONAI ECHAD [ U'SHEMO ECHAD ] V'AHAVTA ET HASHEM ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI.... HEAR O ISRAEL THE LORD OUR GOD THE LORD IS ONE [ AND HIS NAME IS ONE ] AND YOU SHALL LOVE THE LORD YOUR GOD WITH ALL OF YOUR HEART AND WITH ALL OF YOUR SOUL AND WITH ALL YOUR RESOURCES SHALOM ALEYCHEM! This is my offering to the Creator, Blessed Be He, and to Am Israel and to the world on this Rosh Chodesh KISLEV! A Holy Kiss to the Pocket of your Heart! MWAAA!

@my JHWH [ SHEMA YISRAEL ] ENJOY! May we all be richly blessed as we draw closer to our Creator in this season and month known for Miracles, Victories, and Supernatural Light! Let us allow our Light to so shine before men that they may give Glory to YHVH! Be STRONG! Shalom Aleychem! "Blessed/Happy are the People who know TERUAH (the Joyful Sound of the Shofar), O YHVH they shall walk in the LIGHT of Your Countenance/Presence/Face!" Tehilim/Psalm 89:15. "He will lift up a Banner/Nes/Miracle to the nations from afar, and he will whistle to them from the end of the earth; surely they shall come with speed, swiftly." Isaiah 5:26 "For what had not been told them they shall see, and what they had not heard they shall understand." Isaiah 52:15b. "Your eyes shall see, and you shall say, YHVH is magnified beyond the border of Israel!" Malachi 1:5

Synnek1 -- you satanists? you can go and cry from your: parents: 1). 322 Bush of NWO, and 2). 666 Rothschild of IMF, when you come by them? they also will be mourn also: for they will not long too have to live: also! @666 IMF --- satanist criminal Cannibals - well, also, a pack of dogs have more dignity, in do sex, that not you, Satanist cannibals for your IMF, @666 Sharia IMF - the blood of Jesus is fire! his focus remains against you all: criminal! i'll burn all you , through all the Wrath of God the darkness are bad, all satanists are criminal, @ my YHWH --- how many thousands of damned souls: even now I have to push into the abyss of hell?

[USA is Al Quaeda] Turkey closed border crossings (but, the Salafists of al Qaeda, will go again?). comes from Russia, the big accused against the U.S. [of saudi imperialism]: "The U.S. position on the crisis Syrian equivalent: is an apologia for terrorism," said Russian Foreign Minister Sergey Lavrov during a press conference commenting on the American line on the attacks in Damascus, which he lost his life: also the Syrian Minister of Defense. "It is a clear justification of terrorism, as we take it?" Said Lavrov, who: has criticized in particular, the fact: that: the same UN Security Council: has not proceeded in the condemnation of the attacks made ​​by the opposition in the capital Damascus (mass executions: against not collaborators: against civilians that not won't fight ). "In general, it really is: a horrible location. I can not find words to express: our opinion about it, "

lol. [ilgiornale.it] The human species uses gays to die? tv had invited Giovanardi .. He said that: children are born to heterosexual couples, and that is: the family (true) and he discovered the hot water, but everyone looked at him: with horror. lol. He only said the truth: it is always been: so, for all mankind, but in television study: it was not even: a opinion (to respect) among others, but a monstrous delusion: and possibly: from criminally prosecuted. All in transmission: They saw the monster Giovanardi ... lol. --- Of: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01

@the evil of Saudi Arabia --- an your minister said to me: "how did the Romans kill Jesus? Same way: the Jews (IMF) are do killing the innocent Christian martyrs: from us!" another of your minister, said: "it is useless: your work: that is the complaint of our crimes!", but God told me: "No! he is mistaken." If thou for God: My YHWH, Allah, ie: if the value of your life: has become for him (the Holy) as: the shit out of a dog? the fault is not yours alone! @ Sudan president (and all Nations: of Sharia law) plans on Islamic constitution - ANSWER --- all the nations That make up for an Islamic Sharia? They Declared War, Against on mankind, the massacre They have wanted to do, but, for any massacre, That They may receive: One day, as a gift from God: of course!

[Jesus love you, for your soul: in peace ] Shone right here including but not many know You are still small Reflected light shade each has its place but you were looking for more, Then, a warm breeze took both of your hands and now your heart tells you Run, run, shining next to me, in the same light Run, run, sparkling light that shines clear and beautiful six [Jesus love you, for your soul: in peace ] The evening was waiting to see you smile to melt in your light and always felt that alone were never because the sun is shining in you The breeze now you know always blowing next to you and now from your heart will rise Run, run, tell me that there is nothing to fear Run, run, shining, clear and beautiful light that shines Run, run, tell me that there is nothing to fear Run, run, shine, shine your light on me now.

@Shema Israel - If the mind is enlightened by the Word of God, if our hearts are for docile listening, the whole life is informed by the Word holy, takes the form of it, if God dwells in my mind and in my heart, a lifetime buy: a divine flavor, and intelligence: a divine intuition. Origen says the Song of Songs 2.15 "Take us the foxes(bad errors)), the little foxes(evil errors)) that spoil the vines: for our vines have tender grapes": "(...) each small vineyard, that is the soul which is in its infancy, may be damaged: foxes: ie from the bad thoughts and bad doctors, however: when it is strong and perfect can not be damaged. But if the foxes (ideological errors) are taken: the good doctors and driven away from the soul , then, this soul will progress and flourish in faith in the virtues. ""From ideas is wrong: wrong life, satanic, from right ideas: a righteous life, God (2 Cor 4.3 to 6)."

[If you are not: a Servant for Love? So, you are a child of the devil! ] One night in sweat on the boat in the sea, and, as the sky already whitening, you look at your already empty nets. But the voice that calls you another sea will show, and on the banks of every heart, throw your nets. Offer your life, like Mary at the foot of the Cross, and thou shalt be the servant of all men; servant of love, a priest of humanity. you walked in silence, tearfully hoped, that the seed sown in front of you, fell on good ground. Now the heart is in your party, because the grain is ripe now, and completed under the sun, you can store away in barns. Offer your life as Mary, at the foot of the Cross. It'll be every man's servant, servant of love, a priest of humanity.

@my JHWH ---- Light of the world: in the darkness of my heart come and enlighten me, you are my only hope of life, remain with me forever. I'm here to praise, to adore you here, here to tell: that: you are my God and only you are holy, you are beautiful: worthy and glorious: six for me. Kings in history and King in glory, you come down on earth among us, with humility: You left your throne to show: your love. I do not know what: it cost you dying on the cross there for me. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God; and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me.

Kain666theDarothic -- If you were an agnostic? you would have been even an honest person: intellectually, but to you: that is, someone who has made of the "denying" their religion? its fundamental dogma? there not may be hope! if I'm with you so long, and you do not see God in me? So, you're lost! Hell is already in your heart! In fact God in your heart is missing. if I give the Bible to a goat? She the finds it: good to eat! but, if I give the Bible to you? you will not do anything! is why, also a goat: will enter heaven: but: it is unlikely that you can escape from hell! you make pray, your beast! from your soul? the stink out

@North Korea's Kim Jong-un marries -- my son, wishes! but you must know this: You can, never, to be happy alone: never --- Pray North Korean believers will persevere in what is probably the most difficult country to be a Christian. Pray for the leader and his cadre that the Holy Spirit will bring them to repentance and belief. Pray for a watershed moment in God's timing that will bring thorough change, freedom and complete transformation to this land. Pray for safety for North Korean refugees in China who live in hiding and are hunted by Chinese and North Korean agents. ------- my son, wishes! but you must know this: You can, never, to be happy alone: never

God is always important for all peoples: honest and good: in all the world, but Bush was, your 322, and Rothschild was your 666: Who did the satanism of the International Monetary Fund: from which all the evil, of the human race is came!

@322 freemasonry, criminal, Sharia IMF @ 666 --- my spirit has descended into the hell: and were formed: quickly, at once: two wings of demons and devils: all desperate: that: all are fled: in a rush: fuggivano and screaming! I went to look for Satan, but he was hiding! you have betrayed the holy ONE of Israel! your judgment: of condemnation has been pronounced: Soon will come the time of your destruction, Only the King (God) is the rightful owner, of every thing, I decided to take the basics fundamentals, of the world and shake it all! all will fall, all the rotten figs!

I decided to take the basics fundamentals, of the world and shake it all! all will fall, all the rotten figs! Dieu m'a fait très Comprendre comment est clair, il se transforme en larves de faire tous mes ennemis: le monde entier! Cela est clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient mon autorité! et j'ai vu cela dans un très concrète: c'est, historiquement détectable dans un événement! En fait, je viens de recevoir aujourd'hui: une promotion au niveau institutionnel all the world is mine! Therefore, you are on this page, only for my kind, kindness, and magnanimous concession! said: Unius REI! is Better that you remain: in silent than, be thought a fool than, to speak out and remove all doubt. said Confucio to you

THESE CRIMINALS ie, would lobbies of the Talmud, That Is: the IMF 666 322 Masonry: hollywood, etc.. .. for the destruction of the hope of Israel, have made ​​films about: good aliens;, good pirates;, good dragons;, good vampires, Because it is, and any perversion: sexual: like the donkey ass wife! ! They want to bring everything to destruction, Because here, from the foundation of the world are known as the: synagogue of Satan: the malignant cancer Pharisees: killers of the human race: the god Baal, who is the god owl at the Bohemian Grove : for do: any Holocaust Against: my jewish people! God made ​​me very Understand how Clearly, he is turning into larvae doing all my enemies: on all over the world! This is clear: God will lead to death Quickly All Those who opposed my authority! and I saw this in a very concrete: that is, historically detectable in an event! In fact, I just Received today: a promotion at institutional level

666BilambaKainkiller: CIA IMF ---- God made me understand very clearly how, he is doing turning into larvae all my enemies: on all over the world! This is clear: God will quickly lead to death all those who oppose my authority! and I saw this in a very concrete: that is, in an event historically detectable! In fact, I received just today: a promotion at institutional level

Kain Darothic has published a comment 2 hours ago I said: 'how does do an alien' --ANSWER -- THESE CRIMINALS ie, lobbies would of the Talmud, that is: the IMF 666 322 Masonry: hollywood, etc. .. for the destruction of the hope of Israel, have made films about: good aliens;, pirates good;, good dragons;, good vampires, it is because, and any perversion: sexual: like the donkey ass wife! ! they want to bring everything to destruction, here because, from the foundation of the world are known as the: synagogue of Satan: the malignant cancer Pharisees: killers of the human race: the god Baal, who is the god owl at the Bohemian Grove: for do: any shoah against: my jewish people, very soon I will walk with my anger on your corpses

@Kain Darothic Cain 666 CIA IMF ----- "the word and faith have created the world out of nothing" But your level? at times: it is an inch: above the animals, and unfortunately: sometimes: it's an inch below: of the level of animals. Chinese proverb, does not die easily the weeds! But, I am a man who has patience! report crimes: it is to spam? one of these days? lol. I'm will to hunt expel: even youtube: from youtube. lol. ! yes, is true: "is very great here!" ipse venena bibas! I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★ReiUnius♥King♥Israel♥Mahdì. AMEN. ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. tell me what you know: YOU PRAY TOGETHER TO ME TheEndy281,HellsBellsonHorse 25/07/12
  
[to all blasphemers: you were on Calvary: to express with certainty, your judgment: against Jesus? but, he is dead with infinite love also, for a piece of shit like you] Light of the world: in the darkness of the heart come and enlighten me, you are my only hope of life, remain with me forever. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me. King and King in glory in the history, you come down on earth among us, with humility you left your throne to show your love. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God; and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me. I do not know how much it cost you dying on the cross there for me.
  
[666 synnek1 you have the power to block: all other comments on this page only for today! thanks!] @ Saudi Arabia --- your minister, said to me: "how, jews have did: kill Jesus, by the Romans? Same way: the Jews are killing innocent Christian martyrs, by us!" another, your minister said: "it is useless: your work: about, the complaint of all our crimes!" But, God said to me: "No! he is mistaken." If you are: for God: YHWH my Allah, that is, if the value of your life has become for him (the Holy ONE) like a dog shit? the fault is yours alone!

Syria: opposition: closes: "no to a transitional government, with the regime" AGI - Agenzia Journalistic Italy - ANSWER --- this: he said: the Democracy: lol. of the regime of Saudi Arabia! Siria: l'opposizione: chiude: "no a un governo di transizione, con il regime"‎ AGI - Agenzia Giornalistica Italia -- ANSWER---- questo: ha detto: la democrazia: lol. del regime dell'Arabia Saudita!

@ synnek1 IMF, 666 --- perhaps: I do not know all your crimes (aberrant cannibalism, etc. ..) that: institutional Satanists, have had to do to you, for to take control of your mind? perhaps: I want to hurt you: personally? no, I love you! perhaps: I not love you: even: as a person: personally? I do not fight, also, for you, too: for to see, also, the day of your liberation? and if I did not love you: how you could still be alive? and: that Answers: I can get: from a slave like you that: he must be afraid: for his own life? why a Satanist like you: must have control of the most important page(this) in the world: for all the intelligence service secret? after the crime: abnormal: of the banking seigniorage? responses were given all! However, we all try to grow with the experience of others!

synnek1 @ 666 --- because the CIA and the IMF: have imposed: the control and management: of so many Satanists: in youtube and google? @synnek1 666 ---- perché la CIA e il FMI: hanno imposto: il controllo e la gestione: di così tanti satanisti: dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont imposé: le contrôle et la gestion: des satanistes tant: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- weil der CIA und dem IWF: auferlegt haben: die Kontrolle und Verwaltung: so vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1@666 - -- CIAと国際通貨基金(IMF)ので:課せられています:コントロールと管理を:非常に多くの悪魔の:YouTubeやGoogleで?

[genocide: for saudi imperialism]Syria: Tlass SAID: "soldiers, refused crimes!" ([but the opposition: they can do?]), Alto officer: army has defected ([TRAITOR]), "country remains united ([that is, however, are all forced: to do into the war against: the regime? Him: as a traitor, that, has fled abroad?])" Because: refuse to perform : than: that: he called "war crimes" ([but I've seen in youtube: kill, by the opposition: those: who: have refuse: to fight against the regime: and throw: also: people from the windows! these of course: they are not war crimes! ie, imposed from without: a civil war: against a Pacific nation, as, the West has done? this what: that crime is?]). "I address you as a child ... Syrian Arab Army: that: he refused to carry out criminal activity of a corrupt regime ([as corruption?])".
  
UniusRei3 posted a comment 10 hours ago @ All Nations --- if you do not delete all Satanic symbols and all pornography? I can not build the Jewish Temple! why is, all will die, During the 3 rd World Nuclear War. ======== Your testimony was important to me! in this world where there is so much cynicism and fiction: because governments have sold their people, to the Masons of the IMF? it is important to be honest! 666 @ google - this story, that your Satanists (by: translate. Google) I close the server? when they are afraid of my answers? needs to stop! @666 google -- questa storia, che i tuoi satanisti(di: translate . google ) mi chiudono il server? quando, loro hanno paura delle miei risposte? deve finire!
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] Update: Church leader in urgent need of medical care. An imprisoned church leader in Eritrea is in desperate need of medical attention as he is diabetic and his health is rapidly deteriorating without treatment. Patriarch Antonios, head of the Eritrean Orthodox Church, was detained for asking the government to stop interfering with the church and to release members of his church who have been held in prison for their faith (for more information on his arrest, click here). "It is a miracle that he remains alive without medical care," said an Eritrean Orthodox priest in the United States. Since 2002, the government has jailed, tortured and killed numerous Eritreans for political and religious reasons,
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] and tortured and killed many of them extra-judicially. Today, it is estimated that between 2,000 and 3,000 Christians are in Eritrean prisons. Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities. Please pray that the Lord will continue to protect Patriarch Antonios' health, astounding those who imprison him and causing authorities to recognize the one true God. Pray that imprisoned Eritrean Christians will exemplify the love of God through consistent love and prayer for those who persecute them (Matthew 5:43-48). For more information on the persecution of Christians in Eritrea, go to the Eritrea Country Report.
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] March 22, 2012 Sources: International Christian Concern From 2002 to 2010, the government has jailed, tortured and killed numerous Eritreans for political and religious reasons, and tortured and killed many of them extra-judicially. Today, it is estimated that between 2,000 and 3,000 Christians are in Eritrean prisons. Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.
  
help youtube --- "discepolobenedetto" has worked for years: to make a site: Christian, with 10,000 videos, and if you: you can no longer return back all his videos (the full range of: Creation: the twenty-first century: etc. .. etc. .. all translated into Italian): you must place the contents: used: to make recovery: of his videos, why: if the Holy Spirit will judge you guilty? you will all the trouble in your staff: you all begin to feel bad! I waive my rights to "uniusrei2" that, you have closed so formally, in mode wrong, as, you fully restore the site of "discepolobenedetto" because: I am certain of this: 1. He will die from the pain! 2. this is a grave injustice if did not "Trinity Broadcasting Network Europe" personally to make complaints: against him!
  
TheKingdomOfDragons of satan - I'll never be the accomplice of your murders: Thoman Mistafield of CIA IMF 666! and give not never more: to me, your filthy word of cannibal. St George killed the dragon! and always will be! hallelujah When I said that spammers of this page and all over the internet: to have problems? then it was! and will be more and more! TheKingdomOfDragons Go away you idiot! mistafield you know him, for to be synnek1, Dragons? are only in hell: just where you go!
  
youtube help: under the rule of Satanism! [the bullying of Satanists: in youtube: is big! that: they close: mani Christian sites] my friend: "discepolobenedetto" has copied only: all his: 10,000 video: only: from: TBNE: TCI-Italy: Christian Television in Italy, therefore, those who: only, he had the right? they would never complained: exposed: my friend "discepolobenedetto": and, with your crew of Satanists: that: you do the complaints(fake): for to close: the sites better Christians: as you have closed the mine: "UniusREI2" (which had not ever had no warning before) only because: I have copied on this page: the book of Wisdom of King Solomon, this is was been the only reason why you have closed my site! now? returned promptly, backwards: These two sites:
  
What did you think: you idiot? that, I did myself the accomplice of your crimes? UniusRei3 has published a comment 5 days ago [the stench of sulfur] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube master IMF) has published a comment: 1 hour ago: "WE WILL NEVER FORGET motherfucker!" - Answer --- Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! Because if you: (Satanists freemasonry) Were something of true value? you would have Conquered the planet, Already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big ass broken: They may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again on: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT, DIRTY imf 666 ----- YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser Because You're gross!
  
[WHY, of THE Bible were born so many different churches, and many spirituality? because the Bible is not a mathematical treatise! But, God wants to enter (in his own way): In relation with each of us! because God love, every man, in the same manner: as, he loved him: Abraham! that's why he's been with him, so many years in sienzio]"And he said unto me, It is done. I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life FREELY." —Revelation 21:6 John 6:28-29, "Then said they unto him, What shall we do, that we might work the works of God? Jesus answered and said unto them, This is the work of God, that ye believe on him whom he hath sent." "And brought them out, and said, Sirs, what must I do to be saved? And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house." —Acts 16:30,31
  
[IMF 666 for any Shoah: Pharisees of Talmud: hate Israel (covertly)] For anyone who understands the truth about history, they know that it was Wall Street bankers behind the diabolical Federal Reserve System, WW1, the Great Depression, WW2, etc. It was Wall Street that created Communism. It's A Conspiracy Too Monstrous To Conceive. IBM manufactured the devices used to stamp serial numbers on holocaust victims. Henry Ford was a person friend of Adolph Hitler. I. G. Farben (a German company) was a conglomerate of around 200 companies (many of which were U.S. companies) which manufactured the Zyklon B gas used to murder holocaust victims. The Vatican in Roman was involved in the brutal murdering of millions of innocent people in the holocaust. yes, every religious power: when it mixes with the political power? makes many crimes such as Sharia
  
The account "discepolobenedetto": it was closed because we received several complaints: third party for infringement of copyright: on material posted by the user. --ANSWER---- but: he copied: only: TBNE programs: ONLY, and I doubt it: that: he could BE denounce OF the TBNE! L'account "discepolobenedetto": è stato chiuso perché abbiamo ricevuto diversi reclami: di terze parti relativi a violazioni del copyright: riguardanti materiale postato dall'utente. ma: lui ha copiato: soltanto: i programmi della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE lo abbia potuto denunciare!
  
Syria, the CNS: go away Assad, then, after: we do: "transition" by alone (but they do not know the rules of pluralism): for do: how is been: already done in Eritrea: where Christians, are been imprisoned, in container: by salafis Islamist: for do: Sharia, for saudi imperialism! the revolt against Assad is "closer to victory, more than ever." He is convinced Prime Minister Recep Tayyip Erdogan turkish (after having consulted his crystal ball), which, he stressed that Ankara is ready to respond firmly to any hostility (which he wants to invent: out of thin air) from Damascus. Turkey has asked Assad to step down: after failing: because, his salafis terrorists of Al Qaeda have prevented him from implementing the promised reforms: that he wanted to do: so much so, that, Assad has changed, even the Constitution.
  
[Eritrea: Christians imprisoned in containers:] Eritrea: studenti rinchiusi nei container: John met Paul. The friendship between the two became the friendship became more powerful when they began to share their faith in Jesus and the severe restrictions they came even closer to God then they found a group that: gathered near the field : and began to attend worship. However, the police discovered and arrested all the meeting participants. The two were detained for almost two years and then were transferred to different prisons, were locked in a metal container for a year. From there they were transferred to another prison. The two were arrested, without any formal accusation: and they went from one prison to another, for almost nine years. "Our families were not allowed to see us, our parents did not know: if it were alive: nor where we were. Many prisoners died: and they were buried: no: that: they knew their families.
  
@ all Nations --- if you do not delete all Satanic symbols and all pornography? I can not build the Jewish Temple! is why all die during the 3 rd World Nuclear War
  
[Saudi Imperialism and Christian Martyrs Worldwide!]July18,2012, Federico Donelli Near and Middle East: The challenge for regional hegemony between Iran and the Shiite Wahhabi Saudi Arabia (Sunni) SI is gradually extending from Iraqi territory: to Syria, though: Even in a veiled way, Riyadh [(Al Qaeda)] wants to play leading role of the United Nations.Saudi Arabia wants to try to exploit an advantage of crisis Syrians, for this reason has long since started a support the rebels: Free Organized Around Syrian Army (FSA), he provided arms and financial support: the Salafist groups of fighters: coming from the Iraqi border and from the Near Lebanon. Just in recent weeks these cells have become the protagonists of diversification[(Massacres: doing intentional: to be dishonestly attributed to the Syrian regime: the Masonic System: All democracies of false banking seigniorage)] made ​​attacks on Syrian soil, creating an embarrassment Also for Riyadh and Washington


YouTube

YouTube

554456 iscritti
68297314 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  @666 ExecutionKiller --> you have to explain life's good! evil in all its forms: it will be tarnished! so, you must take the example of good people and not of bad people! sure, you can disobey me, but then you'll be wrong, why, you will unlock in your life: the way of pain: the troubles!  You're not the most unlucky of anyone! what I have done to you? I've also done all over the world! @666 IMF Rothscild -- mine? is not witchcraft or magic! is a fundamental law of the spirit, if you loved: someone through the Holy Spirit? and I have loved all the peoples (so, in mode pure and with no distinctions), then you can take: the control of the situation, because when you go to steal: to the rebels: ie, love: that you have given them: and that is their bond itself: that which binds them to their life as it flows continuously from their creator? at that moment is lost to them: the ground beneath their feet: this is precisely: is a terrible experience! foolish, if you can destroy my ministry? then you could also destroy the universe,
 • ExecutionKiller
  ExecutionKiller ha pubblicato un commento
  3 minuti fa
  E .
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  [political actors] the greatest criminals: they climbed to the top: of all the nations: they are Freemasons true satanists of banking seigniorage! but I have an answer for them by God!
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand. @ I hope, the reply button works;-) Good night
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  MarlaMarleen --- thank to God for you: creature too precious: daughter of God! danken Gott für Sie: Geschöpf zu kostbar: Tochter Gottes! grazie a Dio per te: creatura preziosa: figlia di Dio! blessings too. shalom + salam for all Peoples
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.

 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  our government? are Satanists! Freemasonry and the banking system: is the IMF: ie, banking seigniorage: Rabbis, of the Pharisees, of the synagogue of Satan, he is right: Satanism: ie, one only synagogue: alone!
  unsere Regierung? Satanisten sind! Freimaurerei und das Bankensystem: Der IWF ist: dh bankink Seigniorage: Rabbiner, der Pharisäer, der Synagoge des Satans, er hat recht: Satanismus: dh eine einzige Synagoge: Ruhe!
  il nostro Governo? sono i satanisti! è il sistema massonico e bancario del FMI: cioè il signoraggio bancario: dei rabbini farisei: della sinagoga di satana: è proprio lui: il satanismo! 
  the King of Israel: unius rei: only one, who builds the Jewish temple? He can forgive! and he can tolerate many things, but he can not tolerate crime! il Re di israele: unius rei: colui che costruisce il tempio ebraico? lui può perdonare! e lui può tollerare tante cose, ma, lui non può tollerare il crimine!
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  13 minuti fa
  UniusRei3-I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @the evil of Saudi Arabia -> an your minister said to me: "how did the Romans kill Jesus? Same way: the Jews (IMF) are do killing the innocent Christian martyrs: from us!" another of your minister, said: "it is useless: your work: that is the complaint of our crimes!", but God told me: "No! he is mistaken." If thou for God: My YHWH, Allah, ie: if the value of your life: has become for him (the Holy) as: the shit out of a dog? the fault is not yours alone! @ Sudan president (and all Nations: of Sharia law) plans on Islamic constitution - ANSWER -> all the nations That make up for an Islamic Sharia? They Declared War, Against on mankind, the massacre They have wanted to do, but, for any massacre, That They may receive: One day, as a gift from God: of course!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  @CIA 666 --> only the CIA does: 100,000 human sacrifice on the altar of Satan any year! another 100,000 or so are made ​​in other Western nations! soltanto la CIA fa 100.000 sacrifici umani sull'altare di satana all'anno! altri 100.000 circa sono fatti in altre nazioni occidentali!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  MarlaMarleen -- If Satanists catch a girl like you? and they do it hundreds of times every day, also. in germany! will not be the terms of tolerance, that, you will pronounce! Wenn Satanisten fangen ein Mädchen wie du? und sie tun es hunderte Male täglich, auch. in Deutschland! wird nicht die Bedingungen der Toleranz sein, das werden Sie aussprechen! se i satanisti catturano una ragazza come te? e lo fanno centinaia di volte ogni giorno anche in germania! non saranno i termini di tolleranza: che tu pronuncerai
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  @to all Nations ---> sorry, I'm sorry to hurt the creatures of God lost and perverse: like you! and make lose them, their mental balance! but, the truth of the innocent, of all the oppressed poor of the world must be defended by someone: against Satanists and Freemasons! mi dispiace fare del male alle creature: perdute e perverse di Dio: come te! e fare perdere loro l'equilibrio mentale! ma, la verità: degli innocenti, di tutti i poveri oppressi del mondo: deve essere difesa, da qualcuno: contro i satanisti ed i massoni! @666 synne kkk ---> You're giving the world a sad spectacle of insanity. You are boundless: in a delirium of mind! shows some charges demonstrate against me, or go to lose yourself in a sewer, your 666 google Satanists: they are cowards, because: they have closed the server against me again. approach a man like me? not something that the doctor will advise. is the Holy Spirit who is forcing everyone Satanists, to do the Satanists crazy fools : a bad show, for the world! the IMF? and why, the IMF has to collapse very soon! Who is the slave of fear of a Satanist? I have no signs or marlings or tatoos! [I am a Nazarite to God's firstborn] all my consecrations? are your your condemnation condemnation, sentence, conviction, doom! @Yahuda101 ------- I know you: What is the banking seigniorage? this in not bulling: this is true shoah --- > Satanists must be to convert to God! Freemasons and Satanists have All Been laid off: the company of IMF is at collapse: has failed!