Minä olen Alfa ja Omega, alku ja loppu

♰ Synnek1: eli GarrettDark: aktivoitu koskettimet. Et voi lähettää viestejä, jos käyttäjä on lisännyt sinut yhteystietoja. ipse Venena Bibas! Olen tehnyt väärin All Those rikollisia, jotka ylittävät teetä kaatoi ♰ [♚ menessä ★ ★ Techel PERES] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "juoda myrkkyjä tehdä itse" by ♰ ★ Rei Unius ♥ Kuningas ♥ Israel Mahdi. Rukoilette yhdessä MEL'utente Synnek1: eli GarrettDark: ha attivato il BLOCCO dei Contatti. Ei potrai inviargli messaggi se l'utente ei ti ha aggiunto tulevat contatto. ipse venena bibas! Olen tehnyt väärin kaikkia niitä rikollisia jotka kaadettu risti ♰ [♚ menessä ★ TECHEL ★ PERES] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ by ★ Rei Unius ♥ Kuningas ♥ Israelissa ♥ Mahdi Palestiinassa. Rukoilette yhdessä ME
@ GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666 ---> tiedän: että Jumala on tärkeää Amerikassa (kuten koko maailmassa), ja sitten, miksi teidän satanistit ovat valvoneet: google ja youtube jne. .. ? 1. MITÄ MUUTA MAAILMASSA ydinsodan IMF: on päättänyt tehdä, kuten IMF on ollut hänen esityslista: seuraava ja uudet Shaoh, ja tee uusi Holocaust vastaan: my juutalaisia ​​veljiä ja siskoja? Varmista: ylipappi saatanan, kuten sinä, pitäisi tietää kaikki nämä asiat!
 
@ Rothschild Bush @ 666 322 -> I objektiivisesti: minulla ylivoima sinua vastaan, paitsi: vastaan: oma Talmudin paha (koska se ei ole vaikea Noone), mutta en tiedä miten se on teidän traaginen loppu, tämän kokemuksianne rikollisten kansainvälistä (ja kaikista rikostoverinsa): Jos et tullut luokseni: heti!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un Commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 ole roskapostittaja. Hän tekee tärkeän panoksen. Mikä voima on takanasi putki? Ja sitten --- Käytä aivojasi! UniusRei3 ist kein Roskapostittaja. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und Dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> olet rikollinen: 1. sinä ja musiikkia! 2. Sinä ja symbolit! 3. Sinä ja vihasi! 4. Sinä ja paha! 5. sinulle ja kannibalismia! 6. sinulle ja blasfemy! Kaikki nämä asiat sinä olet näkyy sivustossasi! Siksi USA: n hallitus on rikollinen hallitus!
tietenkin: FEistyForJustice on Synnek1 todellakin: molemmilla on sama käyttö liguistico: ja sama mauttomuus! ja muslimi ei koskaan mautonta! mutta todellinen muslimit ovat nöyriä tässä on syy: vaikka saudit ovat satanistit: jopa pelkureita (kuten Amerikan juutalaiset: fariseukset Illuminati od IMF), koska heille? olisi ikinä rohkeutta puhua kanssani julkisesti! Sanot, että olet tosi muslimi? ok! Sitten voit vastata minulle: [KYSYMYS] ero termi: "polytheist" ja välillä termi: "epäjumalanpalvelusta"! PLEASE ....
Minulla ei ole "organisaatio" tällä planeetalla paskaa! Olen kotoisin Jumalan valtakuntaa! @ 666 IMF ---> on äiti: kunkin toimielimen Ranskan vallankumouksen mukana: yksi organismi "saatanan synagoogasta" varten tuhota toivo Israelin ja onko Shoah: vastaan ​​minun juutalaisiin, eli Vapaamuurareiden pankkijärjestelmä rahanlyöntimaksuja: ja sen okkultismin yhdistykset rikollisia: ensinnäkin vapaamuurariuden ja satanismin!
    
[RIKOSOIKEUDELLISET MUSLIM REMOVE sharia] [Voiko olla muslimien ja kristittyjen?] Haluaisin kovasti olla sekä muslimeja ja kristittyjä, mutta sitä ei voida tehdä, koska joissakin kohdissa kaksi uskontoa eivät ole vain erilaisia, mutta he vastustavat. Ja tämä ei ole mitään pahaa. Kuten Muhammad sanoi uskottomat Koraanissa: "Sinulla on oma uskonto ja minulla on oma uskonto." Tärkeintä on kunnioitus olemme toisistamme. Enemmän kuin suhteessa on hellyyttä ja rakkautta. Hyvä muslimi veli, Jumala rakastaa sinua hän rakastaa kaikkia muita inhimillisiä olentoja. Ole uskollinen uskoanne, ja työnnä minua olemaan uskollinen minun. Myös minulla on velvollisuus olla uskollinen uskoni ja työntää sinua olemaan uskollinen sinun. Mutta et voi kiristää ketään sanomalla: "Ei kirkot olisi sallittava Saudi-Arabiassa, ellei Paavi Benedictus XVI tunnustanut profeetta Muhammed!" Samoin ketään pitäisi kiristää, sanoen:
[RIKOSOIKEUDELLISET MUSLIM REMOVE sharia] [Voiko olla muslimien ja kristittyjen?] "Jos muslimit eivät tunnista hahmo Kristuksen, Jumalan Pojan, ei saa moskeija lännessä." Todellinen suvaitsevaisuus tarkoittaa tunnustaa toisensa hän tai hän on, ei ole kuin se haluaisi niiden olevan! ei voi tunnistaa Kristuksen jumaluuteen (vaikka on keskeinen opinkappale kristittyjen) ja en pysty tunnistamaan Muhammadin profeetallista luonnetta (vaikka se on keskeinen opinkappale muslimeille). voin kuitenkin yrittää ymmärtää, miksi se on ensiarvoisen tärkeää, että Muhammad on Jumalan profeetta, todellakin "sinetin profeettoja", ja tästä syystä osalta luku Muhammad. Ja voisit yrittää ymmärtää, miksi on ensiarvoisen tärkeää minulle, että Kristus olla "Jumalan Poika", ja tästä syystä osalta luku Jeesuksen. Jos näin käy, voimme elää yhdessä hyvien ystävien tai jopa veljeä, joka tunnusti, että olemme erilaisia ​​ja kuitenkin iloinen siitä, että ero.
@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: jne. .. kaikki vapaamuurarit ja satanistit ---> nyt, että halusitte saostua: Syyriassa tämä kansanmurha? Minulla on teille kaksi kysymystä: 1). haluat, voit: sanon Assad, kun hän on kuollut: kaikki Salafi (ja Al Qaidan, että Saudi-Arabia, olet otettu käyttöön) "Nyt voit tehdä: hallitus: yhdessä opposition: että on, Al Qaida! "Jos oikea: Assad oli myös muuttunut perustuslaki on mahdollisuus: jättää hallitukselle: koska JÄRJESTELMÄ! 2). mutta jos, Al Qaeda, voittaa: sinun ei pakota Israelia aloittamaan: Nuclear World War III? lol. tai nähneet, että Al-Qaida ovat joukot: voit aina sanoa "ok! You Kill Me: Christian marttyyrien (kuten olemme aina saa meidät tekemään sinulle), mutta Israel? sinun ei tarvitse koskea?"
 
@ MarlaMarleen - sinulla on: sivuuttaa: mahdollisesti: muoto yliluonnollisia ilmiöitä (itse asiassa Jumala vihaa niitä!) Se on aina rationaalisuuden ja erityistiedot: se on vallalla! lol. varmasti teidän hyvyys et koskaan saa sinut kaipaamaan: menettää: Pyhä evankeliumi, että satanistit YouTuben! sillä jos heillä ei ollut pelkoa saa tappaa? he pakenevat heti kirkkoon! täällä, koska he ovat nälkäisiä ja janoaa Jumalan sanaa, varsinkin kun se: kulkee läpi uljaassa sydämessä!
[Al Qaidan Syyria: ne ovat hännystelijät USA (iso satan 666 IMF) ja Saudi-Arabiaan [pieni saatana: Sharia]: kaikki vastaan ​​my Israel] 26/07/2012: Syyria: Al-Qaidan liittolaisten islamilaisen kapinallisten Sunni- Salafi: torjunnassa: Assadin, valokuvia, videoita ja: väitteitä: of: hyökkäykset: vahvistaa läsnäoloa satojen: militantteja Syyrian alueella: [(ilman varjo: epäilystä, vaikka valheita West: ei : enää tukea tätä makaaberi lavastus)]. Suurin: tulee ulkomailta esimerkiksi: Venäjä, Somalia ja Malissa. Brittiläinen järjestö: for: puolustus heittää oletuksia: laukaus: Valtion sotilaallinen johtaman länsimaissa. Damaskos. Kun luoteeseen Syyria: kapinalliset, jotka: taistelu: vastaan: järjestelmä: Assad löytyi liittolainen: poikkeus: al-Qaidan ja sadat: Islamistit ulkomaalaisia. Edustavimmat maat ovat Irak, Libya, Egypti, Afganistan. (AsiaNews / virastot)
[Al Qaidan Syyria: ne ovat hännystelijät USA (iso satan 666 IMF) ja Saudi-Arabiaan [pieni saatana: Sharia]: kaikki vastaan ​​my Israel]] Mutta on myös jäseniä Venäjältä (Tšetšenia), Ukraina ja Mali : Somalia. Läsnäolo ääriainekset vahvistavat useita videoita ilmestyi: on jihadistien verkkosivuilla, että ne osoittavat miesten kattaa kasvoja: kiitosta pyhän sodan näytettävä: konekivääriä, ja pommit: heiluttaa mustaa lippua: Al-Qaidan. Kun elokuva: ilmestyi viime päivinä: ja: postitettu Youtube voice-over huutaa "me muodostamme: solut: of: kamikaze: for: jatketaan: Jihad: in Jumalan nimessä." Tähän mennessä: oppositio kiistää läsnäolo: of: islamilaisten ääriryhmien: keskuudesta riveissä, mutta: Asiantuntijoiden mukaan rajojen Turkki: ja: Irak (rikolliset) on tullut: todellinen ja: niiden keskukset: kokoelma: for: miliisi: kaikki: sunnimuslimien maailmaa. Jotkut ovat kuvanneet skenaario Syyrian "magneetti" al-Qaidan ja: sen tytäryhtiöt. (AsiaNews / virastot)
[Al Qaidan Syyria: ne ovat hännystelijät USA (iso satan 666 IMF) ja Saudi-Arabiaan [pieni saatana: Sharia]: kaikki vastaan ​​my Israel]] Todistajat sanovat että: Bab al-Hawa sijaan: lukitus Turkin rajalla sadat: muukalaisia ​​ovat tulleet näille päivinä: tukea vapaan Syyrian armeija taistelussa Aleppo. Tämä: että ajaa nämä ihmiset ympäri Aasiaa ja Pohjois-Afrikassa, se ei ole: halu demokratiaa, mutta esimerkillisen rangaistuksen "nusayrs" (harhaoppisten) halventava nimi määritellä Alawites, lahkon shiia: Bashar al-Assad. Kasvu taistelut pohjoisessa maakunnassa Aleppo on houkutellut satoja näinä päivinä: jihadisteille Irakista. Vahvistus tulee myös: hiljattain tekemän tutkimuksen Irakin hallitus että militantit toimivat Syyrian alueella kuuluvat samaan konserniin, joka: on väittänyt hyökkäykset: jotka: ovat ravistelleet Irakissa viime kuukausina. "Meidän luettelot: epäilyttävä - sanoi: Izzar al-Shahbandar neuvonantaja pääministerille (AsiaNews / virastot)
[Al Qaidan Syyria: ne ovat hännystelijät USA (iso satan 666 IMF) ja Saudi-Arabiaan [pieni saatana: Sharia]: kaikki vastaan ​​my Israel]] meillä on samat nimet - samat kuin Syyrian viranomaisia. "Kuvat Esiinnyin foorumeilla yhteyksiä al-Qaidan ryhmät osoittavat myös aiheesta: veteraaneja sodan Libyassa. mukaan Naharnet, virastolle Libanonissa miehet ovat pukeutuneet muutamia: musta: että: heiluttivat banneri, jossa luki: "vallankumoukselliset of prikaati Tripoli. "Vahvistus: hurjan toiminta islamilaiset ääriryhmät Syyrian maaperään tulee lukumäärä: hyökkäykset väitti al-Qaidan itse. Joulukuusta olla vähintään 35 autopommi-10 itsemurhaiskuja tapahtuneen Syyrian maaperän . of: näistä 4 oli hakenut "Front Nusra" al-Qaidan. läsnäolo: jihadistien ryhmien keskuudessa vapaa-Syyrian armeija on herättänyt monia kiistoja siitä diplomaattisella tasolla. Eilen Sergei Lavrov, Venäjän ulkoministeri (AsiaNews / Virastot)
[Al Qaidan Syyria: ne ovat hännystelijät USA (iso satan 666 IMF) ja Saudi-Arabiaan [pieni saatana: Sharia]: kaikki vastaan ​​my Israel]] on syyttänyt Yhdysvaltoja: tukea hänen poliittista anti Assad, hyväksi islamilaiset kapinalliset. Hän arvosteli sijainti: Susan Rice, Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs, että: ei: hän tuomitsi pommitukset Damaskoksen viime heinäkuussa 18, tappoi useat jäsenet: johtava järjestelmä, jossa sen sijaan käyttöön: uusia pakotteita. Samalla se on yhä oletuksia: aseellisen intervention: syrjäyttää presidentti Assad. Tutkimus Royal United Services Institute (Rusi), brittiläinen organisaatio erikoistunut kysymyksiä: kansainvälisen politiikan ja puolustuksen varoittaa todennäköinen yhteenotto Sunni ryhmät ja tukee Saudi-Arabia: arabi-ja muita valtioita: shia miliisit, kuten Hizbollahin ja Syyrian armeijan tukema Iran. Lisäksi uhka kemiallisia aseita käsissä Syyrian hallintoa. (AsiaNews / virastot)
 
[Al Qaidan Syyria: ne ovat hännystelijät USA (iso satan 666 IMF) ja Saudi-Arabiaan [pieni saatana: Sharia]: kaikki vastaan ​​my Israel]] läsnäolo: Kemiallisten aseiden huolestuttaa Israel että on jo alkanut jakaa kaasunaamarit kaupungin rajalla Syyrian kanssa. Viime päivinä, Shimon Peres, Israelin presidentti sanoi, että todennäköinen käyttö: aseita ei: tavanomaisella järjestelmän Damaskoksen asettaa vaarassa Israelin turvallisuuden. Jos: syksyllä hallinnon, Peres pelkää mahdollisen siirron aseita: Syyrian n raskaiden aseiden ja kemiallisten aseiden arsenaali: Libanonin shia fundamentalistit: Hizbollah: tai Iran, mutta: myös varkauden: islamilaisten ryhmien yhdistäminen Al-Qaidaan. (AsiaNews / virastot)
[Al Qaidan Syyria: ne ovat hännystelijät USA (iso satan 666 IMF) ja Saudi-Arabiaan [pieni saatana: Sharia]: kaikki vastaan ​​my Israel]] mukaan Michael Clarke, johtaja Rusi, Länsi sotilaallinen interventio on välttämätöntä ennen että sota rappeutunut. "Me emme ole, että olemme siirtymässä kohti interventio - hän sanoo - mutta leikkauksen itse, että liikkuu: us." Clarke väittää, että viime päivien tapahtumat ovat luoneet radikaalia muutosta tilanteeseen: poistetaan mahdollisuus: diplomaattista ratkaisua konfliktiin. "Johtaja Rusi ehdotti väliintuloa: Special Forces alueella tueksi kapinallisryhmien jo käytetty Afganistanissa ja vuonna 2001: Libyassa vuonna 2011. Nämä toimet voivat myös laukaus: State vastaan: järjestelmä. (AsiaNews / virastot)
UniusRei3 kommentoinut 15 minuuttia sitten [sinulla ei ole varaa, että tässä jonain päivänä tulla trauma sinulle] Kyllä, Jeesus on Jumala, poika elävän Jumalan arvoinen on ylistetty: "Minä olen Alfa ja Omega, alku ja loppu ... joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias "(Ilm. 1.8). "Totisesti minä tulen pian" Aamen. Jopa minä tiedän Jeesuksen Herraksi! (Rev 22, 20). Jeesus Kristus on Jumala, Hän on Jumalan Poika. Hän on osa pyhän kolminaisuuden. Jumala Isä, Jumala Poika ja Jumala Pyhä Henki! Jeesus ei ollut vain ihminen, hän oli Jumala ihmismuodossa. (Eli vain YKSI JUMALA)
[Ei ole varaa, että tässä jonain päivänä tulla trauma sinulle] @ YHWH minun pyhän Jumalan jne.. .. -> Jeesus on Herra! Jeesus on kuningas Glory! Jeesus on kuninkaiden kuningas! Tämä on hyvin kaunis laulu. Tämä rakkaus Jeesusta. Kaikki kunnia Jeesuksen Kristuksen. John alkaen 01:29 ja 34. Jos uskot Jumalaan, eikä yrittää keskustella asiasta, mutta hyvin uteliaana, mitä Jumala te tarkoitatte? Lisäksi en ymmärrä miten kristinusko on uskonto miehityksen. Termi "kristitty" tarkoittaa Kristus-like. Kristityt pyrkivät olemaan Kristuksen kaltainen. Roomalaiset 9,5 sanoa Jeesus on Jumalan, Hebrews1 sanoo enkelit ylistävät häntä! ja me "ihmiset" eivät ole menossa? Vaikka et wan't: sanan Jumalan sanoo, sinun täytyy: yhden päivän keula polvilleen Jeesuksen edessä

♰ Synnek1: ibig sabihin, GarrettDark: aktibo ang contact block. Hindi ka maaaring magpadala ng mga mensahe kung ang gumagamit ay idinagdag bilang isang contact. ipse Venena Bibas! Tapos ko na mali na ang lahat ng mga kriminal na tumatawid tsaa Toppled ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel PERES] pax ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "inumin ang iyong mga lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili" sa pamamagitan ng ♰ ★ Rei Unius ♥ Hari ♥ Israel Mahdi. Manalangin MO Sama-sama SA AKINL'utente Synnek1: ibig sabihin, GarrettDark: ang ha attivato il blocco dei contatti. Ang hindi potrai inviargli messaggi TS l'utente hindi Ti ha aggiunto dumating contatto. ipse venena bibas! Tapos ko na ang mali sa lahat ng mga kriminal na toppled sa krus ♰ [♚ MENE ★ TECHEL ★ PERES] ♰ pax ♰ ang C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM vs MQ LIVB ♰ "inumin ang iyong mga lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili" ♰ ng ★ Rei Unius ♥ Hari ♥ sa Israel ♥ Mahdi sa Palestine. Manalangin MO Sama-sama SA AKIN
@ GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666 ---> alam ko: na ang Diyos ay mahalaga sa Amerika (bilang sa buong mundo), at pagkatapos, kung bakit, ang iyong mga satanists, kinuha kontrol ng: google at youtube, youtube, atbp ... ? 1. ANO IBA PANG mundo nuclear digmaan ANG IMF: AY nagpasya MERON; Bilang ang IMF ay nilalaro sa kanyang pakay: ang susunod at bagong Shaoh na, para sa isang bagong ang Holocaust laban: ang aking mga Jewish kapatid na lalaki at Sisters? bang: ang isang mataas na pari ng demonyo, tulad mo, dapat alam ang lahat ng mga bagay na ito!
 
@ Rothschild Bush @ 666 322 -> ako talaga: mayroon ako ng kataasan ng uri laban sa iyo, hindi lamang: laban: iyong Talmudic masama (dahil, ito ay hindi mahirap para sa Noone), ngunit alam ko kung paano ay ito ay ang iyong trahedya dulo, ng iyong karanasan ng mga kriminal internasyonal (at ng lahat ng iyong mga accomplices): Kung hindi mo ay darating sa akin: agad!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti pa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 ay hindi isang spammer. Siya ay gumagawa ng isang mahalagang kontribusyon. Aling kapangyarihan ay sa likod mo tubo? At pagkatapos --- gamitin ang iyong utak! UniusRei3 ist kein spammer. Ng ER leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> ikaw ay kriminal: 1. ikaw at ang iyong musika! 2. Ikaw at ang iyong mga simbolo! 3. Ikaw at ang iyong poot! 4. Ikaw at ang iyong kasamaan! 5. ikaw at ang iyong pagkain ng isang tao sa kapwa! 6. mo at iyong blasfemy! lahat ng mga bagay na ito hast kayo ay ipinapakita sa iyong site! na kung bakit ang mga Amerikano na pamahalaan ay isang kriminal na pamahalaan!
siyempre: FEistyForJustice ay Synnek1, talaga: parehong may parehong paggamit ng liguistico: at ang parehong kahalayan! at isang Muslim ay hindi kailanman ay magiging bulgar! ngunit ang tunay na Muslims ay mapagpakumbaba dito ay kung bakit: kahit na ang Saudis ay Satanists: at kahit mga cowards (tulad ng Amerikanong Hudyo: Pharisees Illuminati od IMF) dahil, sa kanila? hindi kailanman ay may tapang upang makipag-usap sa akin sa mga pampublikong! Sabihin mo ikaw ay isang tunay na Muslim? ok! Pagkatapos mo masagot sa akin: [Tanong] ang pagkakaiba sa pagitan ng term na: "polytheist", at sa pagitan ng term na: "idolatrya"! MANGYARING ....
Wala akong A "samahan" SA ITO planeta NG tae! Ako ay mula sa Kaharian ng Diyos! @ 666 IMF ---> ay ang ina: ng bawat institusyon sa pamamagitan ng ang Pranses Revolution hanggang sa kasalukuyan: ng isang organismo "sinagog ng demonyo" para sirain pag-asa ng Israel: at gawin ang anumang Shoah: laban sa aking mga Jewish mga tao, ibig sabihin, ang ng mga mason na sistema ng pagbabangko mga karapatan ng senyor: at ang mga kriminal na tago asosasyon: unang ng lahat ng Freemasonry at Satanism!
    
[Kriminal Muslim Alisin SHARIA] [Maaari isa ng Muslim at Kristiyano?] Gusto ko ng napaka sa parehong mga Muslim at Kristiyano, ngunit hindi ito maaaring gawin, dahil sa ilang mga punto ng dalawang relihiyon ay hindi lamang ang iba't-ibang ngunit sila ay tutol. At ito ay hindi isang bagay na masama. Tulad ng sinabi ng Muhammad ang disbelievers sa Qur'an: "ay dapat kang magkaroon ng iyong relihiyon at dapat ko ang aking relihiyon." Ang mahalagang bagay ay ang paggalang na mayroon kami para sa isa't isa. Higit pa kaysa sa paggalang, pagmamahal at pag-ibig. Mahal na Muslim kapatid, loves ka ng Diyos bilang siya loves lahat ng iba pang mga tao na nilalang. Maging tapat sa iyong pananampalataya, at itulak sa akin na maging tapat sa minahan. Ako masyadong magkaroon ng isang tungkulin na maging tapat sa aking pananampalataya at sa itulak mo na maging tapat sa iyo. Ngunit hindi mo pangunguwalta sa pamamagitan ng pananakot sinuman sa pamamagitan ng na nagsasabi: "! Walang simbahan ay dapat na pinahihintulutan sa Saudi Arabia, maliban Pope Benedict XVI ay kinikilala ang propeta Mohammed" Sa pamamagitan ng ang parehong token walang nararapat na blackmailed, na nagsasabi:
[Kriminal Muslim Alisin SHARIA] [Maaari isa ng Muslim at Kristiyano?] 'Kung Muslims hindi mo nakikilala ang pigura ni Kristo, ang Anak ng Diyos, doon ay dapat na walang moske sa West. "Totoo tolerance nangangahulugan Kinikilala ang iba bilang siya o siya ay, hindi bilang ay isa gusto ang mga ito upang maging! Hindi ka maaaring makilala ang pagka-diyos ni Kristo (kahit ay isang mahalaga paniwala para sa mga Kristiyano) at hindi ko maaaring makilala prophetic kalikasan Muhammad ay (kahit na ito ay isang mahahalagang doktrina para sa Muslims). Maaari ko gayunpaman subukan upang maunawaan kung bakit ito ay pangunahing para sa iyo na Muhammad ay ang propeta ng Diyos, sa katunayan ang "seal ng propeta", at para sa kadahilanang ito paggalang ang numero ng Muhammad. At maaari mong subukan upang maunawaan kung bakit ito ay pangunahing para sa akin na si Kristo ang "Anak ng Diyos" at para sa ang paggalang dahilan na ito ang numero ni Jesus. Kung ito ang kaso maaari naming mabuhay ng sama-sama bilang mabuting kaibigan o kahit na bilang mga kapatid na lalaki, na nakilala na namin ang iba't-ibang at masaya pa tungkol sa na pagkakaiba.
@ Erdoğan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: atbp ... sa lahat ng mga Masons at Satanists na ---> ngayon, na wished ka sa makadali: Syria sa pagpatay ng lahi na ito? Mayroon akong dalawang katanungan para sa iyo: 1). nais, maaari mong: sabihin sa Assad, pagkatapos siya ay namatay: lahat Salafi (ng, Al Qaeda, na, sa Saudi Arabia, ipinakilala) "Ngayon, maaari mong gawin: ang isang pamahalaan: kasama ang pagsalungat: na, na may Al Qaeda "Kung, kanan:! Assad ay din nagbago ang saligang batas upang magkaroon ng pagkakataon: sa iwan ang pamahalaan: bilang isang rehimen! 2). ngunit, kung, Al Qaeda, ay nanalo: hindi mo pilitin Israel upang simulan ang: ang nuclear World War III? lol. o nakita na Al Qaeda ang iyong mga hukbo: maaari mong laging sinasabi "ok ka pumatay sa akin:!?? Christian martir (gaya ng lagi namin pinayagan sa amin upang gawin sa iyo), ngunit Israel hindi mo na kailangang hawakan"
 
@ MarlaMarleen - magkakaroon ka: balewalain: anumang posibleng: form ng mga kahima-himala phenomena (sa katunayan, ang Diyos hates kanila!) Iyon ay palaging ang pagkamaykatwiran at ang mga tiyak na data: na ay upang makapanaig! lol. tiyak, sa iyong kabutihan hindi mo ay gumawa ka makaligtaan: nawala: Banal na Ebanghelyo, sa ang Satanists ng youtube! dahil, kung sila ay walang takot na pagpatay? sila ay tumakas nang sabay-sabay sa simbahan! dito dahil sila ay nagugutom at nauuhaw para sa Salita ng Diyos, lalo na kapag ito: pumasa sa pamamagitan ng iyong marangal puso!
[Al Qaeda sa Syria: sila ang mga minions ng USA (malaking demonyo 666 IMF) at Saudi Arabia [maliit na demonyo: Sharia]: lahat laban sa aking Israel] 26/07/2012: Syria: Al-Qaeda magkakatulad Islamic rebelde Sunni- Salafi: sa paglaban Laban: Assad, Photos, mga video at: paghahabol: ng: atake: kumpirmahin ang pagkakaroon ng daan-daang mga: militants sa Siryan teritoryo: [(nang walang isang anino ng: duda, kahit ang mga namamalagi sa West: hindi : na magagawang upang suportahan ito mapanglaw pagtatanghal ng dula)]. Karamihan: dumating mula sa mga banyagang bansa na kabilang ang: Russia, Somalia at sa Mali. British organisasyon: para sa: pagtatanggol ang throws sa mga pagpapalagay ng: isang shot ng: Estado militar-humantong Western bansa. Damascus. Sa hilagang-kanluran ng Syria: ang rebels na: pakikibaka: laban: ang rehimen ng: Assad ay natagpuan ng isang kapanig ng: pagbubukod: al-Qaeda at mga daan-daang mga: mga Islamists dumating mula sa mga banyagang bansa. Ang pinaka-kinatawan ng mga estado ay Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan. (AsiaNews / Ahensya)
[Al Qaeda sa Syria: sila ang mga minions ng USA (malaking demonyo 666 IMF) at Saudi Arabia [maliit na demonyo: Sharia]: lahat laban sa aking Israel]] Ngunit mayroon ding mga kasapi mula sa Russia (Chechnya), Ukraine, at Mali : Somalia. Ang pagkakaroon ng mga extremists ay nakumpirma na sa pamamagitan ng ilang mga video lumitaw: sa jihadist mga website, na: ipakita nila ang mga tao na may sakop mukha na: papuri sa banal na nagpapakita ng digmaan: machine baril, at mga bomb: waving ang itim na bandila: ng al-Qaeda. Sa isang pelikula: lumitaw sa kamakailang mga araw: at: nai-post sa YouTube ng tinig-sa paglipas ng yells "kami ay bumubuo: cell: ng: kamikaze: para sa: magpatuloy: ang Jihad: sa pangalan ng Diyos" Upang petsa: pagsalungat Ang denies ang pagkakaroon: ng: Islamic grupo ng taong naniniwala sa pagka labis: sa mga nito ranks, ngunit: Ayon sa mga eksperto, ang mga hanggahan sa Turkey: at: Iraq (ang kriminal) na maging: isang totoo at: ang kanilang mga sentro ng: koleksyon: para sa: milisiya ng: lahat: ang Sunni Muslim mundo. Ilang ay inilarawan ang sitwasyong Syrian "gayuma" para sa al-Qaeda at: kaakibat nito (mga AsiaNews / Ahensya).
[Al Qaeda sa Syria: sila ang mga minions ng USA (malaking demonyo 666 IMF) at Saudi Arabia [maliit na demonyo: Sharia]: lahat laban sa aking Israel]] saksi sabihin na: Bab al-Hawa, sa halip na: locking ang Turkish hangganan , daan-daang mga: Ang mga estranghero na ipinasok para sa mga araw na ito: upang suportahan ang libreng Siryan hukbo sa labanan ng Aleppo. Ito: na: nag-mamaneho ang mga taong ito sa buong Asya at North Africa, ito ay hindi: ang pagnanais ng demokrasya, ngunit ang kapuri-puri kaparusahan ng "nusayrs" (heretics) ng mapanira pangalan upang tukuyin ang mga Alawites, ang sekta ng Shia: Bashar al-Assad. Ang pagtaas sa pakikipaglaban sa hilagang lalawigan ng Aleppo ay akit daan-daan ng mga araw na ito: jihadists sa mula sa Iraq. Pagkumpirma sa pagdating pati na rin: isang kamakailan-lamang na survey sa pamamagitan ng ang Iraqi na pamahalaan na ang mga militants operating sa Siryan teritoryo ay bahagi ng parehong group na: ay inaangkin ang atake: na: inalog ang Iraq sa nakalipas na buwan. "Ang aming listahan ng: kahinahinalang - sinabi: Izzar al-Shahbandar, tagapayo sa Punong Ministro, (AsiaNews / Ahensya)
[Al Qaeda sa Syria: sila ang mga minions ng USA (malaking demonyo 666 IMF) at Saudi Arabia [maliit na demonyo: Sharia]: lahat laban sa aking Israel]] namin ang parehong pangalan tumugma sa mga ng Syrian awtoridad "Ang mga larawan. lumitaw sa ilang mga forums na naka-link sa al-Qaeda grupo ring ipakita ng:. Beterano ng digmaan sa Libya Ayon sa Naharnet, Agency Lebanon, ang mga tao ay bihis sa ilang ng: itim: na: brandishing isang banner na basahin ang: "Ang mga revolutionaries ng brigada ng Tripoli "Kumpirmasyon ng: isang masilakbo aktibidad ng mga Islamic extremists sa Syrian lupa ay mula sa bilang ng mga:. atake inaangkin ng al-Qaeda mismo mula sa December upang magkaroon ng hindi bababa sa 35 mga bombings sasakyan at 10 pagpapakamatay atake na naganap sa Syrian lupa . ng: mga 4 ay inaangkin ng ang "Front Nusra" ng Al Qaeda Ang pagkakaroon ng:. grupo jihadist sa mga libreng-Siryan hukbo ay itinaas maraming Kontrobersiya sa isang diplomatikong antas Kahapon Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews / ahensya)
[Al Qaeda sa Syria: sila ang mga minions ng USA (malaking demonyo 666 IMF) at Saudi Arabia [maliit na demonyo: Sharia]: lahat laban sa aking Israel]] ay inakusahan ang Estados Unidos ng: suporta sa kanyang pampulitikang anti Assad, pabor ng Islamist insurgents. Siya criticized ang posisyon ng: Susan Rice, ambasador ng US sa UN, na: hindi: siya nahatulan ang pambobomba ng Damascus huling Hulyo 18 na pumatay ng ilang mga kasapi ng: nangunguna sa scheme, pagtawag sa halip para sa pagpapataw ng: bagong mga parusa. Samantala, increasingly ito ay nagiging ang pagpapalagay ng: armadong pamamagitan para sa:. Saksihan Presidente Assad Ang isang pag-aaral sa pamamagitan ng Royal Estados Serbisyo Institute (RUSI), isang British organisasyon-specialize sa mga isyu ng: internasyonal na pulitika at pagtatanggol, warns ng isang posibleng salpukan sa pagitan ng Sunni grupo at suportado ng Saudi Arabia: Arab at iba pang mga estado: Siait militias, kabilang ang Hezbollah at Siryan hukbo, na-back ng Iran. Sa karagdagan, ang panganib ng mga armas ng kemikal sa mga kamay ng rehimen ang Syrian. (AsiaNews / Ahensya)
 
[Al Qaeda sa Syria: sila ang mga minions ng USA (malaking demonyo 666 IMF) at Saudi Arabia [maliit na demonyo: Sharia]: lahat laban sa aking Israel]] Ang pagkakaroon ng: armas kemikal alala Israel na: nagsimula na ang pamamahagi ng masks gas sa lungsod sa border sa Syria. Sa mga kamakailan-lamang na araw, Shimon Peres, Israeli president, sinabi na: malamang paggamit ng: armas hindi: sa pamamagitan ng maginoo pamamaraan ng Damascus naglalagay sa seryosong panganib ang seguridad ng Israel. Sa kaso ng: isang pagbagsak ng rehimen, Peres fears ang mga potensyal na paglipat ng mga armas: sa Syria mabigat armas o kemikal na armas arsenal: Lebanese Siait fundamentalists: Hezbollah: o Iran, ngunit: din ng pagnanakaw sa pamamagitan ng: Islamic group na naka-link sa al-Qaeda. (AsiaNews / Ahensya)
[Al Qaeda sa Syria: sila ang mga minions ng USA (malaking demonyo 666 IMF) at Saudi Arabia [maliit na demonyo: Sharia]: lahat laban sa aking Israel]] Ayon sa Michael Clarke, pinuno ng Rusi, ang isang Western militar interbensyon ay kinakailangan bago na: digmaan ang degenerated. "Kami ay hindi na: namin ay gumagalaw patungo sa interbensyon - sabi niya - ngunit ang pagtitistis mismo na: gumagalaw ng: sa amin." Clarke argues na: ang mga kaganapan ng mga kamakailan-lamang na mga araw na lumikha ng isang radikal na pagbabago sa sitwasyon na: inaalis ang posibilidad ng: isang diplomatikong solusyon sa kontrahan. "Ang ulo ng Rusi iminungkahing sa pamamagitan ng: mga espesyal na pwersa sa teritoryo sa support ng mga rebelde na grupo, na ginagamit sa Afghanistan at noong 2001:. Libya sa 2011 mga operasyon na ito ay maaaring ring magsama ng isang shot ng: Estado Laban: rehimen (AsiaNews. / Ahensya)
UniusRei3-post ng isang puna 15 minuto nakaraan [hindi mo kayang, iyon, ito ay maaaring isang araw maging isang trauma para sa iyo] Oo, si Jesus ay Diyos, ang anak ng Diyos buhay, karapat-dapat na Praised: "Ako ang Alpha at Omega ang simula at dulo ... na at na at na na dumating, ang diyos "(ang magpatulin 1.8). "Tiyak ako pagdating mabilis" Amen. Kahit na alam ko si Jesus bilang Panginoon! (Ang magpatulin 22, 20). Jesu-Cristo ay Diyos, Siya ay ang Anak ng Diyos. Siya ay bahagi ng banal na trinidad. Diyos Ama, Diyos ang Anak, at ang Diyos ang Banal na Espiritu! Si Jesus ay hindi lamang tao, Siya ay Diyos sa tao na form. (IE lamang ISANG Diyos)
[Hindi mo kayang, iyon, ito ay maaaring isang araw maging isang trauma para sa iyo] @ YHWH aking banal na Diyos, atbp. .. -> Si Jesus ay Panginoon! Si Jesus ang Hari ng kaluwalhatian! Si Jesus ang Hari ng Kings! Ito ay isang magandang kanta. Ito ay pag-ibig para sa Jesus. Lahat ng kaluwalhatian sa Jesu-Cristo. John mula 1:29 sa 34. Kung naniniwala ka sa Diyos, hindi sinusubukang i-debate ang isyu na ito ngunit napaka usisero sa kung ano ang Diyos ay tinutukoy? Hindi rin ako Intindihin kung paano ang Kristiyanismo ay isang relihiyon ng trabaho. Ang terminong "Christian" ay nangangahulugang-Kristo-gusto. Kristiyano ay nagsusumikap upang maging Kristo-tulad. Roma 9.5 sabihin si Jesus ay Diyos, sabi ng Hebrews1 ang mga anghel Purihin siya! at sa amin "tao" ay hindi pagpunta sa? Kahit na hindi ka wan't: ang salita ng Diyos: sabi mo: sa isang araw pumailalim sa iyong mga tuhod bago si Jesus


♰ Synnek1: st GarrettDark: aktiveeritud kontakti blokeerida. Sa ei saa sõnumeid saata, kui kasutaja on lisanud sind kontakt. ipse Venena Bibas! Ma olen teinud valesti et kõik need kurjategijad, kes ületavad teed kukutanud ♰ [♚ mene ★ ★ Techel PERES] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "jooma oma mürgid, mida ise" by ♰ ★ Rei Unius ♥ King ♥ Iisrael Mahdi. Te palvetate koos MEL'utente Synnek1: st GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Non potrai inviargli messaggi se l'utente mitte ti ha aggiunto tulevad contatto. ipse venena bibas! Ma olen teinud valesti et kõik need kurjategijad, kes kukutanud cross ♰ [♚ mene ★ TECHEL ★ PERES] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰ "Joo oma mürgid, mida ise" ♰ poolt ★ Rei Unius ♥ King ♥ Iisraelis ♥ Mahdi Palestiinas. Te palvetate koos ME
@ GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666 ---> Ma tean, et Jumal on oluline Ameerikas (nagu kogu maailma) ja seejärel, miks teie satanistide, on võtnud kontrolli: google ja youtube jne .. ? 1. MIS Muu Maailm tuumasõja IMF: on otsustanud teha; Nagu IMF on mänginud oma agenda: järgmise ja uus Shaoh jaoks teha uue holokausti vastu: minu juudi vennad ja õed? kindel: ülempreester Saatana, nagu sina, peaks teadma kõiki neid asju!
 
@ Rothschild Bush @ 666 322 -> ma objektiivselt: Mul on paremus sinu vastu, mitte ainult: vastu: oma Talmudi paha (sest see ei ole raske keegi), aga ma tean, kuidas see oma traagilise lõpuni, selle oma kogemus kurjategijate rahvusvaheliste (ja kõigi oma kaasosalised): Kui te ei tule mulle: kohe!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 Protokollid fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 ei ole rämpsposti. Ta annab olulise panuse. Milline võim on selja taha toru? Ja siis --- kasutavad oma aju! UniusRei3 ist kein rämpsposti. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt Hinter YouTube? Und Dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> sa oled kriminaal: 1. sina ja su muusika! 2. Sina ja su sümboleid! 3. Sina ja su viha! 4. Sina ja su kurjuse! 5. sina ja su kannibalism! 6. sina ja su blasfemy! kõiki neid asju sa oled näidanud oma kodulehele! sellepärast Ameerika valitsus on kriminaalkorras valitsus!
muidugi: FEistyForJustice on Synnek1 tõepoolest: nii on ühesugune kasutusotstarve liguistico: ja sama vulgaarsus! ja moslemite kunagi labane! kuid tõsi moslemid on tagasihoidlik Siin miks: isegi saudid on satanistide: ja isegi argpüksid (nagu ameerika juutide variserid Illuminati od IMF), sest neile? kunagi ei ole julgust rääkida minuga avalikult! Sa ütled, et sa oled tõeline moslem? ok! Siis saad vastata mulle: [küsimus] vahe sõna: "polüteist" ja vahel sõna: "ebajumalateenistus!" PALUN ....
Mul ei ole "organisatsioon" Selles PLANET sitta! Ma olen Jumala riiki! @ 666 IMF ---> on ema: iga institutsiooni poolt Prantsuse revolutsiooni käesoleva: üks organism "saatana kogudusest" eest hävitada Iisraeli lootuse, ja tehke Shoah: vastu minu juudi rahva, st Masonic pangandus emissioonitulu: ja selle varjatud ühendused kurjategijate: kõigepealt Vabamüürlus ja satanismi!
    
[KRIMINAAL moslemi REMOVE šariaadi] [saab olla moslem ja kristlane?] Ma tahaksin väga olla nii moslem ja kristlane, kuid seda ei saa teha, sest on mõned punktid 2 religioonid ei ole lihtsalt erinevad, kuid nad on vastu. Ja see ei ole midagi halba. Nagu Muhammad ütles uskmatud on Koraani: "Sa ei ole oma religiooni ja ma on minu usk." Oluline on seoses on meil üksteist. Rohkem kui suhtes on kiindumust ja armastust. Kallis Muslim vend, Jumal armastab sind ta armastab kõiki teisi olendeid peale inimeste. Ole truu oma usu ja suruge mulle truu minu. Mina on kohustus olla ustav oma usk ja suruda siis olla truu sinu. Aga sa ei saa väljapressimises keegi, öeldes: "No kirikud tuleks lubada Saudi Araabias, kui paavst Benedictus XVI tunnistas prohvet Muhamed!" Analoogselt keegi tuleks pressitakse, öeldes:
[KRIMINAAL moslemi REMOVE šariaadi] [saab olla moslem ja kristlane?] "Kui moslemid ei tunne Kristuse figuuriga, Jumala Poeg, siis ei tohi mošee West." True sallivus tähendab, tunnistades muu kui tema või ta on, mitte nii tahaks neid! Sa ei tunne Kristuse jumalikkusest (kuigi oluline dogma kristlaste jaoks) ja ma ei tunne Muhammedi prohvetlik iseloom (kuigi see on oluline dogma moslemite). suudan aga püüa mõista, miks see on oluline teile, et Muhammad on Jumala prohvet, küll "pitser prohvetid", ning sel põhjusel seoses näitaja Muhammad. Ja siis võiks proovida aru saada, miks on oluline minu jaoks, et Kristus olla "Jumala Poeg" ja sel põhjusel seoses näitaja Jeesus. Kui see on nii saame koos elada head sõbrad või isegi kui vendi, kes tunnistasid, et me oleme erinevad ja veel õnnelikud, et erinevus.
@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: jne .. kõik Masons ja satanistide ---> nüüd, et sa soovisid sademe: Süüria selles genotsiidi? Mul on kaks küsimust teile: 1). soovite, võite: ütlen Assad, kui ta on tapetud: kõik Salafi (of Al Qaeda, et Saudi Araabia, mida on kasutusele võtnud) "Nüüd sa saad teha: valitsus: koos opositsioon: see tähendab, et koos Al Qaeda! "Kui õige: Assad oli muutunud ka põhiseaduse võimalus: jätta valitsusele: kui KORD! 2). kuid, kui Al Qaeda, võite: sa ei saa sundida Iisraeli alustada: Tuuma World War III? lol. või näinud, et Al Qaeda on oma väed: sa võid alati öelda: "ok! Sa mind tappa: Christian märtrid (nagu me oleme alati võimaldanud meil teha te), kuid Iisrael? sul ei ole puudutada?"
 
@ MarlaMarleen - sul on: jätta: võimalike: vormis üleloomulike nähtuste (tegelikult Jumal vihkab neid!) See on alati ratsionaalsus ja konkreetseid andmeid: mis saab valitsema! lol. kindlasti, oma headuse sa kunagi sind igatsen: kaotad: Püha Evangeeliumi, et satanistid on youtube! sest kui neil ei olnud hirm tuleb tappa? nad põgenema korraga kirikusse! siin, sest nad on näljased ja janused jaoks Jumala sõna, eriti kui see: läbib oma ülla südame!
[Al Qaeda Süüria: nad on minions USA (suur saatan 666 IMF) ja Saudi Araabias [väike saatan: šariaadi]: kõik peale minu Iisrael] 26/07/2012: Süüria: Al-Qaeda sellega islami mässuliste sunniitide- Salafi: võitluses: Assad, fotod, videod ja: nõuded: of: rünnakute olemasolu kinnitamiseks sadu: võitlejatele Süüria territooriumil: [(ilma varjuta: kahtlust, isegi kui valed West: ei : enam suutelised seda õudne lavastus)]. Kõige: pärineb välisriikidest, sealhulgas Venemaa, Somaalia ja Mali. Briti organisatsiooni trükitud: riigikaitse viskab eeldused: shot: riigi sõjaväe juhitud lääneriikides. Damaskuses. Loode-Süüria: mässulised, kes: võitlus: vastu: režiim: Assad leitud liitlane: välja arvatud: al-Qaeda ja sadu: islamistid tulevad välisriikidest. Kõige esindaja riigid on Iraak, Liibüa, Egiptus, Afganistan. (AsiaNews / asutused)
[Al Qaeda Süüria: nad on minions USA (suur saatan 666 IMF) ja Saudi Araabias [väike saatan: šariaadi]: kõik peale minu Iisrael]] Kuid on ka kohal Venemaa (Tšetšeenia), Ukraina ja Mali : Somaalias. Juuresolekul äärmuslaste kinnitavad mitmed videod ilmunud: on džihaadi veebilehed, et: nad näitavad mehed kaetud nägu, et: kiitus püha sõda näitab: kuulipildujad ja pommid: vehkimine must lipp: al-Qaeda. Aastal filmis: ilmus viimastel päevadel: ja: postitatud Youtube voice over karjub "me moodustavad: rakkude kohta: kamikaze trükitud: jätkata: džihaadi: nime Jumal." Tänaseks: opositsioon eitab olemasolu: on: islamiäärmuslaste gruppi: üks oma ridadesse, kuid: Ekspertide sõnul piiri Türgi: ja: Iraagis (kurjategijad) on muutunud: õige ja: nende keskpunkte: kollektsiooni: jaoks: miilits: Kõik: sunniitide islamimaailmas. Mõned on kirjeldatud stsenaarium Süüria "magnet" al-Qaeda ja: selle tütarettevõtted. (AsiaNews / asutused)
[Al Qaeda Süüria: nad on minions USA (suur saatan 666 IMF) ja Saudi Araabias [väike saatan: šariaadi]: kõik peale minu Iisrael]] tunnistajad ütlevad, et: Bab al-Hawa asemel: lukustamise Türgi piiri , sadu: võõrad tulnud nende päev: toetada vaba Süüria armee lahing Aleppo. Selline: et: ajab need inimesed kogu Aasias ja Põhja-Aafrika ei ole: soov demokraatia, kuid eeskujuliku karistus "nusayrs" (hereetikute) halvustav nimi määratleda Alawites, sekti Shia: Bashar al-Assad. Kasv võitlevad Põhja provintsis Aleppo on äratanud sadu nendel päevadel: džihaadivõitlejate Iraagist. Kinnitus saabub ka: hiljutine uuring, et Iraagi valitsus, et sõdurid tegutsevad Süüria territooriumil kuuluvad samasse kontserni, mis: on väitnud rünnakute et: on raputanud Iraagis viimastel kuudel. "Meie nimekiri: kahtlased - ütles: Izzar al-Shahbandar nõunik peaministri (AsiaNews / asutused)
[Al Qaeda Süüria: nad on minions USA (suur saatan 666 IMF) ja Saudi Araabias [väike saatan: šariaadi]: kõik peale minu Iisrael]] on meil samad nimed - kattuvad, et Süüria võimud. "Pildid ilmunud mõned foorumid seotud al-Qaeda rühmad ka näidata kohta: veteranid Liibüa sõja. Vastavalt Naharnet, agentuuri Liibanon, mehed on riietatud mõned: must:, et: brandishing banner, et lugeda: "revolutsionäärid of brigaad Tripoli ". kinnitus: meeletu tegevus islami äärmuslased Süüria muld pärineb hulk: rünnakud väitis al-Qaeda ise. Alates detsembrist on vähemalt 35 auto pommitamine ja 10 enesetapurünnakute mis toimus Süüria pinnase . kohta: need 4 olid väitnud "Front Nusra" Al Qaeda. olemasolu: džihaadi rühmade seas vaba Süüria armee on tekitanud palju vastuolusid on diplomaatilisel tasandil. Eile Sergei Lavrov, Vene välisminister (AsiaNews / asutused)
[Al Qaeda Süüria: nad on minions USA (suur saatan 666 IMF) ja Saudi Araabias [väike saatan: šariaadi]: kõik peale minu Iisrael]] süüdistas USA kohta: tugi koos oma poliitilise vastase Assad kasuks islami mässulised. Ta kritiseeris asukoht: Susan Rice, USA suursaadik ÜRO juures, et: ei: ta hukka pommitamise Damaskuse viimane 18. juuli, mis tappis mitu liiget: viib kava, kutsudes selle asemel kehtestada: uued sanktsioonid. Samas on üha enam eeldusi: relvastatud sekkumine: võimust president Assad. Uuringu Royal United Services Institute (STALNUHHIN), Briti organisatsioon spetsialiseerunud küsimusi: rahvusvahelise poliitika ja riigikaitse, hoiatab tõenäoliselt kokkupõrge sunniitide rühmitused ja toetab Saudi Araabia: Araabia ja teiste riikidega: šiiitide relvarühmitused, sealhulgas Hezbollah ja Süüria armee, mida toetab Iraan. Lisaks on oht keemiarelvade kätes Süüria režiimi. (AsiaNews / asutused)
 
[Al Qaeda Süüria: nad on minions USA (suur saatan 666 IMF) ja Saudi Araabias [väike saatan: šariaadi]: kõik peale minu Iisrael]] juuresolekul: keemiarelvade muret Iisraeli, et: on juba alanud jaotavad gaasi maskid linna piiril Süüria. Viimastel päevadel, Shimon Peres, Iisraeli president, ütles, et: tõenäoliselt kasutada: relvad ei tohi: tavapärase kava Damaskuse seab tõsisesse ohtu Iisraeli julgeoleku. Puhul: režiimi kukkumine, Peres kardab võimaliku ülemineku relvad: et Süüria raskete relvade või keemiarelva arsenal: et Liibanoni šiiitide fundamentalistid: Hezbollah: või Iraanis, kuid: ka varguse by: islamirühmitused seotud al-Qaeda. (AsiaNews / asutused)
[Al Qaeda Süüria: nad on minions USA (suur saatan 666 IMF) ja Saudi Araabias [väike saatan: šariaadi]: kõik peale minu Iisrael]] Vastavalt Michael Clarke juht Rusi, Lääne sõjaline sekkumine on vajalik enne et: sõda käinud. "Me ei ole nii: me liigume suunas sekkumist - ta ütleb - kuid operatsioon ise, et: liigub: meid." Clarke väidab: viimaste päevade sündmused on loonud radikaalne muutus olukord, et: eemaldab võimalust: diplomaatilist lahendust konfliktile. "Juht Rusi soovitas sekkumist: eriväed territooriumil toetuseks mässuliste rühmituste juba kasutanud Afganistanis ja 2001: Liibüa 2011. Need meetmed võivad hõlmata ka shot: riik Vastu: kord. (AsiaNews / asutused)
UniusRei3 postitanud kommentaar 15 minutit tagasi [te ei saa endale lubada, selle, et see võib ühel päeval saada trauma teile] Jah, Jeesus on Jumala poeg, elava Jumala, väärt tunnustust: "Mina olen Alfa ja Omega, algus ja lõpp ... kes on ja kes oli ja kes tuleb, Kõigeväeline "(Rev 1.8). "Kindlasti ma tulen kiirelt:" Aamen. Isegi mina tean Jeesust kui Issandat! (Rev 22, 20). Jeesus Kristus on Jumal, Ta on Jumala Poeg. Ta on osa Püha Kolmainu. Jumal Isa, Jumal Poeg ja Jumal Püha Vaim! Jeesus ei olnud lihtsalt mees, ta oli Jumal inimese kujul. (St ainult ÜKS JUMAL)
[Te ei saa endale lubada, selle, et see võib ühel päeval saada trauma teile] @ YHWH mu püha Jumal, jne. .. -> Jeesus on Issand! Jeesus on King of Glory! Jeesus on King of Kings! See on väga ilus laul. See on armastus Jeesuse. Kõik Glory to Jeesus Kristus. John alates 1:29 kuni 34. Kui sa usud Jumalasse, ei taha sel teemal, aga väga uudishimulik, mida Jumal on te silmas peate? Samuti ma ei mõista, kuidas kristlus on usk okupatsiooni. Mõiste "christian" tähendab-Kristuse-meeldib. Kristlased tahame olla Kristuse sarnane. Roomlastele 9,5 öelda Jeesus on Jumala, Hebrews1 ütleb inglid kiidavad teda! ja meie "inimestele" ei hakka? Isegi kui sa ei wan't: et Jumala sõna: ütleb teil: kuni 1 päev kummarduda põlvi enne Jeesuse


♰ Synnek1: te GarrettDark: aktivigis la kontakto bloko. Vi ne povas sendi mesaĝojn se la uzulo aldonis vin kiel kontakton. ipse Venena Bibas! Mi faris malbonon al la All Tiuj krimuloj kiuj transiras teo faligis ♰ [♚ Mene ★ ★ Techel Peres] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "trinku vian venenoj farita de vi mem" por ♰ ★ Rei Unius ♥ ♥ Reĝo Israelo Mahdi. VI pregxas komune AL MEL'utente Synnek1: te GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Non potrai inviargli messaggi se l'utente ne ti ha aggiunto venu contatto. ipse venena bibas! Mi faris la malbonon al ĉiuj tiuj kriminalaj kiu faligis la kruco ♰ [♚ Mene ★ TECHEL ★ Peres] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰ "Trinku vian venenoj farita de vi mem" ♰ per ★ Rei Unius ♥ Reĝo ♥ en Israelo ♥ Mahdi en Palestino. VI pregxas komune AL ME
@ GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666 ---> Mi konas: ke Dio estas grava en Ameriko (kiel en la tuta mondo), kaj tiam, kial, via satanistoj, ekregis: google kaj youtube, ktp .. ? 1. KIO ALIAJ MONDO NUKLEA MILITO LA IMF: decidis DO; Kiel la IMF ludis en sia tagordo: la sekva kaj nova Shaoh, por fari novan Holokaŭsto kontraŭ: miaj judaj gefratoj? certa: alta pastro de Satano, kiel vi, devas scii ĉion tion!
 
@ Rothschild Bush @ 666 322 -> mi objektive: Mi havas superecon kontraŭ vi, ne nur: kontraŭ: via Talmud malbono (ĉar, ne estas malfacile por Noone), sed mi scias kiel estos la vian tragika fino, de tiu via sperto de kriminalaj internacia (kaj de ĉiuj viaj komplicoj): Se vi ne venos al mi; tuj!
MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 ne estas spammer. Li faras gravan kontribuon. Kiu potenco estas malantaŭ vi tubo? Kaj tiam --- uzi vian cerbon! UniusRei3 ist kein spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und Dann denkt weiter!
    
@ Synnek1 -> vi estas krimulo: 1. vi kaj via muziko! 2. Vi kaj via simboloj! 3. Vi kaj via malamo! 4. Vi kaj viaj malbonaj! 5. vi kaj via canibalismo! 6. vi kaj via blasfemy! ĉiuj tiuj aferoj vi montrita sur via retejo! tial la usona registaro estas krima registaro!
kompreneble: FEistyForJustice estas Synnek1 ja: ambaŭ havas la saman uzo liguistico; la sama vulgareco! kaj islama neniam estos vulgara! sed la vera islamanoj estas humila tie estas kial: inkluzive la saud-araboj estas satanistoj; kaj eĉ kovardaj (kiel usonaj judoj: Fariseoj Illuminati od IMF) ĉar, por ili? neniam havas la kuraĝon paroli kun mi en publika! Vi diras ke vi estas vera islamano? Ok! Tiam vi povas respondi al mi: [Demando] la diferenco inter la termino: "polytheist", kaj inter la termino: "idolkulto"! Bonvolu ....
Mi NE HAVAS A "organizo" EN TIU PLANEDO DE SHIT! MI ESTAS EL regnon de Dio! @ 666 IMF ---> estas la patrino: de ĉiu institucio de la franca Revolucio ĝis la ĉeestanta: unu organismo "sinagogo de Satano" por detrui esperon de Israelo kaj fari ajnan Shoah; kontraux mia juda popolo, te la masónica sistemo de bankaj seigniorage; kaj ĝia okulta asocioj krimuloj: unue framasonismo kaj satanismo!
    
[Kriminala islama Forigi Sharia] [ĉu oni esti islama kaj kristana?] Mi ŝatus tre multe esti ambaŭ islama kaj kristana, sed ĝi ne povas fari, ĉar en iuj punktoj la du religioj estas ne nur malsamajn, sed ili kontraŭstaris. Kaj tiu ne estas io malbona. Kiel Mahometo diris al la disbelievers en la Korano: "Vi ricevos vian religion kaj mi havas mian religion." La grava afero estas la respekto ni havas unu por la alia. Pli ol respekto, estas amo kaj amo. Karaj islama frato, Dio amas vin kiel li amas ĉiuj aliaj homaj estaĵoj. Estu fidela al via fido kaj frapas min fidela al mia. Mi tro havas devon esti fidela al mia fido kaj peli vin esti fidela al la via. Sed vi ne povas ĉantaĝi iun dirante: "Ne eklezioj devus esti permesita en Saŭda Arabio, krom papo Benedikto XVI rekonis la profeto Mohamedo!" Per la sama ĵetono neniu devus esti blackmailed, dirante:
[Kriminala islama Forigi Sharia] [ĉu oni esti islama kaj kristana?] 'Se islamanoj ne rekonas la figuron de Kristo, Filo de Dio, tiam oni ne moskeo en la Okcidento. "Vera toleremo signifas rekoni la aliaj kiel li aŭ ŝi estas, ne kiel unu devus ŝati ilin esti! Vi ne povas rekoni la diecon de Kristo (kvankam estas esenca dogmo por kristanoj) kaj mi ne povas rekoni Mahometo profeta naturo (kvankam ĝi estas esenca dogmo por islamanoj). Mi povas tamen provu kompreni kial ĝi estas fundamenta por vi, ke Mahometo estas Dio profeto, ja la "stampo de profetoj", kaj tial koncernas la figuron de Mahometo. Kaj vi povus provi kompreni kial ĝi estas fundamenta por mi, ke Kristo esti la "Filo de Dio" kaj por tiu kialo respekto la figuro de Jesuo. Se cxi tiu estu la kazo ni povas vivi kune kiel bonaj amikoj aŭ eĉ kiel fratoj, esti rekonita ke ni estas malsamaj kaj ankoraŭ feliĉa pri tiu diferenco.
@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: ktp .. al ĉiuj masonistoj kaj satanistoj ---> nun, ke vi volis precipitado: Sirio en ĉi genocido? Mi havas du demandojn por vi: 1). ŝatas, vi povas: diri al Assad, post kiam li mortigis: ĉiuj Salafi (de, Al Qaeda, ke, kun Saud-Arabio, vi enkondukis) "Nun, vi povas fari: registaron: kune kun opozicio: tio estas, kun Al Qaeda! "Se, dekstre: Assad estis ankaŭ ŝanĝis la konstitucion por havi la okazon: lasi la registaro: kiel Reĝimo! 2). sed, se, Al Qaeda, venkoj: vi ne devigos Israelo komenci: la Nuklea Tria Mondmilito? lol. aŭ vidis ke Al Qaeda estas viaj trupoj: vi povas ĉiam diri "ok! Vi mortigu min: kristana martiroj (kiel ni ĉiam nin permesis fari al vi), sed Israelo? vi ne devas tuŝi?"
 
@ MarlaMarleen - vi havos: malobservi: ajna ebla: formo de supernaturaj fenomenoj (fakte, Dio malamas ilin!) Tiu estas ĉiam la racieco kaj la specifaj datumoj: kiu estos postuli! lol. certe, en via boneco vi neniam faras mankas al vi: perdi: la Sankta Evangelio, por la satanistoj de youtube! ĉar, se ili ne havis timon de esti mortigi? ili forkuros tuj al preĝejo! tie ĉar ili malsatas kaj soifas por la Vorto de Dio, precipe kiam gxi trairas vian noblan koron!
[Al Qaeda en Sirio: ili estas la sbiroj de Usono (granda Satano 666 IMF) kaj Saud-Arabio [malgrandaj Satano: Sharia]: ĉiuj kontraŭ mia Israelo] 26/07/2012: Sirio: Al-Qaeda aliancitaj islamaj ribeluloj sunaistoj Salafi: en la lukto kontraŭ: Assad, Fotoj, filmetoj kaj: asertoj: de: atakoj: konfirmi la ĉeesto de centoj de: aktivuloj sur siria teritorio: [(sen ombro de: dubo, eĉ se la mensogoj de la Okcidento: ne : plu povis subteni tiun macabra surscenigo)]. Plej: venas el fremdaj landoj inkludante: Rusujo, Somalio kaj en Malio. Brita organizo: por: la defendo ĵetas la supozoj de: pafon de: ŝtato milita gvidata okcidentaj landoj. Damasko. En la nordokcidento de Sirio: la ribeluloj kiuj: lukto: kontraŭ: la reĝimo de: Assad trovis aliancano de: escepto: Al-Qaeda kaj centoj de: islamistoj venas el fremdaj landoj. La plej reprezentaj ŝtatoj estas Irako, Libio, Egiptio, Afganujo. (AsiaNews / Agentejoj)
[Al Qaeda en Sirio: ili estas la sbiroj de Usono (granda Satano 666 IMF) kaj Saud-Arabio [malgrandaj Satano: Sharia]: ĉiuj kontraŭ mia Israelo]] Sed estas ankaŭ membroj de Rusujo (Ĉeĉenio), Ukrajno kaj Malio : Somalio. La ĉeesto de ekstremistoj estas konfirmita de pluraj videos aperis: sur jihadist retejoj, ke: ili montras virojn kun kovrita vizaĝoj ke: Gloru la sankta milito montrante: mitraloj, kaj bomboj: skuante la nigra flago: de Al-Kaida. En filmo: aperis en la lastaj tagoj; kaj: posted on Youtube voĉo-super krias "ni formante: ĉeloj: de: kamikaze: por: daŭrigi: la jihad: en la nomo de Dio." Ĝis nun: La opozicio neas la ĉeeston: de: Islama ekstremismaj grupoj: inter liaj vicoj, sed: Laŭ spertuloj, la landlimoj kun Turkujo: kaj: Irako (la krimuloj) fariĝis: vera kaj: iliaj centroj de: kolekto: por: milicio de: ĉiuj: la sunaisma islama mondo. Iuj priskribas la scenaron siria "magneto" de Al-Qaeda kaj: ĝiaj filioj. (AsiaNews / Agentejoj)
[Al Qaeda en Sirio: ili estas la sbiroj de Usono (granda Satano 666 IMF) kaj Saud-Arabio [malgrandaj Satano: Sharia]: ĉiuj kontraŭ mia Israelo]] Atestantoj diras ke: Bab al-Hawa, anstataŭ: enfermante la turka landlimo , centoj de: fremduloj eniris por tiuj tagoj: subteni la libera siria armeo en la batalo de Alepo. Tiu: kiu: pelas tiujn homojn trans Azio kaj norda Afriko, estas ne: la deziro de demokratio, sed la ekzempla puno de "nusayrs" (herezuloj) malestima nomo por difini la Alawites, la sekto de ŝijaista: Bashar al-Assad. La kresko de batalado en la norda provinco de Alepo altiris centojn de tiuj tagoj: jihadists de Irako. La konfirmo venas tiel: freŝa enketo de la iraka registaro, ke la aktivuloj operacii sur siria teritorio estas parto de la sama grupo kiu: postulas la atakoj: kiu: ili balancas Irako lastamonate. "Niaj listoj de: suspektema - diris: Izzar al-Shahbandar, asesoro de la Ĉefministro, (AsiaNews / Agentejoj)
[Al Qaeda en Sirio: ili estas la sbiroj de Usono (granda Satano 666 IMF) kaj Saud-Arabio [malgrandaj Satano: Sharia]: ĉiuj kontraŭ mia Israelo]] ni havas la samajn nomojn - kongruas tiujn de la siriaj aŭtoritatoj. "La bildoj aperis en iuj forumoj ligitaj al Al-Kaida grupoj ankaŭ montras en: veteranoj de la milito en Libio. Laŭ Naharnet, Agentejo Libano, viroj estas vestitaj en iuj de: nigra: kiu: svingante flagon kiu diris: "La revoluciuloj de la brigado de Tripolo. "Konfirmo de: a furioza aktivecoj de islamaj ekstremistoj en siria teritorio devenas la nombro de: atakoj postulita de Al-Kaida mem. De decembro havi almenaŭ 35 aŭto atencoj kaj 10 memmortigo atakojn kiuj okazis la siria planko . de: tiuj 4 estis postulita de la "Front Nusra" de Al Qaeda. La ĉeesto de: jihadist grupoj inter la libera siria armeo levis multaj diskutadoj sur diplomata nivelo. Hieraŭ Sergey Lavrov, rusa eksterafera ministro, (AsiaNews / Agentejoj)
[Al Qaeda en Sirio: ili estas la sbiroj de Usono (granda Satano 666 IMF) kaj Saud-Arabio [malgrandaj Satano: Sharia]: ĉiuj kontraŭ mia Israelo]] akuzis Usonon: apogo kun lia politika anti Assad, favore Islamismajn ribelantoj. Li kritikis la pozicio de: Susan Rice, usona ambasadoro ĉe la UN, ke: ne: li kondamnis la bombado de Damasko lasta julio 18 kiu mortigis pluraj membroj de: portante la skemo, nomante anstataŭe por la altrudo de: novaj sankcioj. Dume, ĝi ĉiufoje igante la supozoj de: armitan intervenon por: detronigi Prezidanto Assad. Studo de la Royal Unuiĝintaj Servoj Instituto (RUSI), brita organizo specialigita en temoj de internacia politiko kaj defendo, avertas de verŝajna kolizio inter sunaisma grupoj kaj apogita de Saud-Arabio: araba kaj aliaj ŝtatoj: chiíta milicioj, inkludante Hezbollah kaj siria armeo, apogita de Irano. Krome, la minaco de kemiaj armiloj en la manoj de la siria reĝimo. (AsiaNews / Agentejoj)
 
[Al Qaeda en Sirio: ili estas la sbiroj de Usono (granda Satano 666 IMF) kaj Saud-Arabio [malgrandaj Satano: Sharia]: ĉiuj kontraŭ mia Israelo]] La ĉeesto de: kemiaj armiloj maltrankviligas Israelo ke: jam komencis distribui gaso maskoj en la urbo: sur la limo kun Sirio. En la lastaj tagoj, Shimon Peres, israela prezidento, diris ke: la verŝajna uzo de: armiloj ne: per la kutima skemo de Damasko metas en seriozan riskon la sekureco de Israelo. En la kazo de: falo de la reĝimo, Peres timas la eblajn transigo de armiloj: al Sirio la pezaj armiloj aŭ kemiaj armiloj arsenalo: al la libana ŝijaisma fundamentistoj: Hezbollah: aŭ Irano, sed: ankaŭ de ŝtelo laŭ: Islama grupoj ligitaj Al-Qaeda. (AsiaNews / Agentejoj)
[Al Qaeda en Sirio: ili estas la sbiroj de Usono (granda Satano 666 IMF) kaj Saud-Arabio [malgrandaj Satano: Sharia]: ĉiuj kontraŭ mia Israelo]] Laŭ Michael Clarke, estro de Rusi, okcidenta milita interveno necesas antaŭe ke: la milito degenerinta. "Ni ne estas ke: ni movas al interveno - diras - sed la kirurgio mem ke: movojn de: ni." Clarke argumentas ke: la okazaĵoj de la lastaj tagoj kreis radikalan ŝanĝon en la situacio, ke: forigas la eblon de: diplomatian solvon al la konflikto. "La kapo de Rusi sugestis la interveno de: specialaj fortoj en la teritorio en apogo de ribelemaj grupoj, jam uzitaj en Afganujo kaj en 2001: Libio en 2011. Ĉi tiuj operacioj povus inkluzivi ankau pafon de: ŝtato Kontraŭ: la reĝimo. (AsiaNews / Agentejoj)
UniusRei3 afiŝis komenton 15 minutoj [vi ne povas permesi, ke, tiu povas iam fariĝi traŭmato por vi] Jes, Jesuo estas Dio, la filo de la vivanta Dio, meritas esti laŭdita: "Mi estas la Alfa kaj la Omega, la komenco kaj la fino ... kiu estas kaj estis kaj kiu estas venos, la Plejpotenca "(Apo 1,8). "Certe mi venas rapide" Amen. Eĉ mi scias Jesuon Sinjoro! (Apo 22, 20). Jesuo Kristo estas Dio, Li estas la Filo de Dio. Estas parto de la sankta Triunuo. Dio la Patro, Dio la Filo kaj Dio la Sankta Spirito! Jesuo ne estis nur homo, Li estis Dio en homa formo. (Ie NUR UNU DIO)
[Vi ne povas permesi, ke, tiu povas iam fariĝi traŭmato por vi] @ YHWH mia sankta Dio, ktp. .. -> Jesuo estas Sinjoro! Jesuo estas la Reĝo de Gloro! Jesuo estas la Reĝo de Reĝoj! Ĉi tiu estas tre bela kanto. Tiu estas amo por Jesuo. Ĉiuj Gloro al Jesuo Kristo. Johano de 1:29 ĝis 34. Se vi kredas je Dio, ne klopodante debati ĉi afero sed tre scivolema pri kion Dio vi raportante al? Ankaŭ mi ne komprenas kiel Kristanismo estas religio de okupacio. La termino "kristana" signifas-Kristo-ŝatas. Kristanoj strebas esti Kristo-simila. Romanoj 9.5 diri Jesuo estas Dio, Hebrews1 diras la anĝeloj laŭdas lin! kaj ni "homoj" ne tuj? Eĉ se vi ne wan't: al la vorto de Dio; diras vi havas: al unu tagon pafarkon al viaj genuoj antaux Jesuo


♰ Synnek1: כלומר, GarrettDark: פעיל בלוק קשר. אתה לא יכול לשלוח הודעות אם המשתמש הוסיף אותך כאיש קשר. ipse Venena ביבס! עשיתי נכון את כל אותם עבריינים החוצים תה נפל ♰ [♚ מנא ★ ★ Techel פרס] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "לשתות רעלים שלך שנעשו על ידי עצמך" על ידי ♰ ★ ריי Unius ♥ ♥ המלך ישראל מהדי. אתה מתפלל יחד כדי MEL'utente Synnek1: כלומר, GarrettDark: חה attivato IL blocco dei contatti. לא potrai inviargli messaggi se l'utente לא TI חה aggiunto לבוא contatto. ipse venena ביבס! עשיתי טעות כל אותם פושעים שהפיל את הצלב ♰ [♚ מנא ★ ★ TECHEL פרס] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰ "לשתות רעלים שלך שנעשו על ידי עצמך" ♰ ידי ★ ריי Unius ♥ המלך ♥ ♥ מהדי בישראל ב פלסטין. אתה מתפלל יחד כדי ME
@ GarrettDARK CIA Synnek1 קרן המטבע הבינלאומית 666 ---> אני יודע: כי ה 'הוא חשוב באמריקה (כמו בעולם כולו), ואחר כך, מדוע, כת השטן שלך, השתלטו: Google ו-YouTube, וכו' .. ? 1. מה מלחמת העולם אחרת גרעינית קרן המטבע הבינלאומית: החליטה לעשות, כמו קרן המטבע הבינלאומית שיחק בסדר היום שלו: Shaoh הבא חדשה, לעשות שואה חדשה נגד: אחים יהודים ואחיותי? בטוח: הכוהן הגדול של השטן, כמוך, צריך לדעת את כל הדברים האלה!
 
@ רוטשילד בוש @ 666 322 -> אני אובייקטיבית: יש לי עליונות נגדך, לא רק: נגד: הרע התלמוד שלך (כי, זה לא קשה אף אחד), אבל אני יודע איך זה יהיה הסוף הטרגי שלך, זה את החוויה של פושעים בינלאומיים (של כל השותפים שלך): אם לא יבוא לי: מיד!
MarlaMarleen MarlaMarleen חה pubblicato האו"ם commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん.彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 אינו מפיץ דואר זבל. הוא תורם תרומה חשובה. איזה כוח עומד מאחורי צינור לך? ואז --- להשתמש במוח שלך! UniusRei3 IST ספאמר Kein. אה leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade הייר? Welche מאכט steckt hinter-YouTube? Und Dann denkt וייטר!
    
@ Synnek1 -> אתה הפלילי: 1. אותך ואת המוסיקה שלך! 2. אתה וסמלים שלך! 3. אתה והשנאה שלך! 4. אתה ורע שלך! 5. אתה קניבליזם שלך! 6. אתה blasfemy שלך! כל הדברים האלה יען אשר מוצג באתר שלך! לכן הממשל האמריקני היא ממשלה פושעת!
כמובן: FEistyForJustice הוא Synnek1 אכן: לשניהם יש liguistico השימוש זהה: ו הוולגריות אותה! והמוסלמים לעולם לא יהיה וולגרי! אבל הם מוסלמים נכון צנוע כאן למה: אפילו הסעודים הם כת השטן: וגם פחדנים (כמו יהודי אמריקה: הפרושים האילומינטי עוד IMF) כי להם? אף פעם לא היה לי אומץ לדבר איתי בפומבי! אתה אומר שאתה מוסלמי נכון? בסדר! אז אתה יכול לענות לי: [שאלה] ההבדל בין המונח: "פוליתאיסט", ובין המונח: "עבודה זרה"! בבקשה ....
אני לא צריך "הארגון" IN PLANET החרא הזה! אני בא מלכות אלוהים! @ 666 IMF ---> הוא אבי: מוסד זה על ידי המהפכה הצרפתית ועד ימינו: אורגניזם יחיד "בית הכנסת של השטן" בשביל להרוס את התקווה של ישראל: ולעשות כל השואה: נגד העם היהודי שלי, כלומר, הבונים החופשיים של המערכת הבנקאית seigniorage: ועמותות הנסתר שלה פושעים הראשונים של הבונים החופשיים: כל כת השטן!
    
[פלילית המוסלמית להסיר השריעה] [1 יכול להיות מוסלמים ונוצרים?] אני רוצה מאוד להיות גם מוסלמים ונוצרים, אבל זה לא ניתן לעשות זאת, כי על כמה נקודות שתי הדתות אינם שונים פשוט אבל הם מתנגדים. וזה לא משהו רע. כמו מוחמד אמר את וכופרים בקוראן: "לא יהיה לך הדת שלך אני אצטרך הדת שלי." הדבר החשוב הוא שיש לנו כבוד זה לזה. יותר כבוד, זה חיבה ואהבה. אחי היקר המוסלמית, אלוהים אוהב אותך כמו שהוא אוהב את כל היצורים אדם אחרים. להיות נאמן לאמונה שלך, לדחוף אותי להיות נאמן שלי. גם לי יש חובה להיות נאמן לאמונה שלי לדחוף לך להיות נאמן שלך. אבל אי אפשר לסחוט אף אחד באומרו: "אין כנסיות יורשו בסעודיה, אלא אם האפיפיור בנדיקטוס השישה עשר הכיר את הנביא מוחמד" באותה מידה אף אחד לא צריך להיות נסחט, ואמר:
[פלילית המוסלמית להסיר השריעה] [1 יכול להיות מוסלמים ונוצרים?] "אם המוסלמים אינם מכירים את דמותו של ישו, בן האלוהים, לא תהיה מסגד במערב." סובלנות אמיתית פירושה להכיר את האחר כפי שהוא היא, ולא כפי שניתן היה רוצה שהם יהיו! אתה לא יכול להכיר את אלוהותו של ישו (אף הוא הדוגמה חיוני ונוצרים), ואני לא יכול לזהות את האופי הנבואי של מוחמד (גם אם היא הדוגמה חיוני מוסלמים). אני לא יכול עם זאת לנסות להבין למה זה מהותי עבורך שמוחמד להיות נביא ה ', אכן "חותם הנביאים", ועל מבחינה זו הסיבה דמותו של מוחמד. ואתה יכול לנסות להבין למה זה מהותי לי כי המשיח להיות "בן האלוהים" וגם מבחינה זו הסיבה דמותו של ישו. זה יהיה כך נוכל לחיות יחד כמו חברים טובים או אפילו אחים, לאחר שזיהו כי אנחנו שונים ומאושר עדיין על ההבדל הזה.
@ ארדואן אובמה, הילארי, קרן המטבע הבינלאומית ה-CIA נאט"ו: וכו '.. לכל הבונים החופשיים ועל כת השטן ---> עכשיו, כי אתה רוצה להאיץ: סוריה ברצח העם הזה? יש לי שתי שאלות אליך: 1). רוצה, אתה יכול: אסד אומר, אחרי שהוא נהרג: כל הסלפי (של, אל קעידה, כי, עם ערב הסעודית, אתה הציגו) "עכשיו, אתה יכול לעשות: הממשלה: יחד עם האופוזיציה: כלומר, עם אל קעידה "אם, נכון: אסד לא השתנה גם את החוקה על ההזדמנות: לעזוב את הממשלה: כמו משטר! 2). אבל, אם, אל קעידה, מנצח: אין לכפות על ישראל להתחיל: עולם גרעינית War III? חחח. או לראות כי אל קעידה הם החיילים שלך: אתה תמיד יכול להגיד "בסדר אתה הורג אותי:?? קדושים נוצרים (כפי שכבר מותר לנו תמיד לעשות לך), אבל בישראל אתה לא צריך לגעת"
 
@ MarlaMarleen - יהיה לך: להתעלם: אפשרית: סוג של תופעות על טבעיות (למעשה, אלוהים שונא אותם!) זה תמיד רציונליות לבין נתונים ספציפיים: זה יהיה לנצח! חחח. ללא ספק, בטוב שלך לעולם לא יגרום לך לפספס: להפסיד: הבשורה הקדושה, על כת השטן של YouTube! כי, אם לא היה להם פחד להיות להרוג? הם יברחו מיד הכנסייה! כאן משום שהם רעבים וצמאים עבור Word של אלוהים, במיוחד כאשר: עובר דרך הלב אצילי שלך!
[אל קעידה בסוריה: הם minions של ארה"ב (השטן הגדול 666 IMF) וערב הסעודית [השטן הקטן: השריעה]: הכול נגד ישראל שלי] 26/07/2012: סוריה: אל קאעידה המורדים בעלות הברית האסלאמית הסונית, הסלפית: במאבק נגד: אסד, תמונות, קטעי וידאו: תביעות: של: התקפות: לאשר את קיומו של מאות: חמושים על אדמת סוריה: [(ללא צל של: ספק, גם אם השקרים של המערב: לא : יכול עוד לתמוך ההיערכות מקאברי)]. ביותר: מגיע ממדינות זרות כגון: רוסיה, סומליה במאלי. הארגון הבריטי: על: הגנה זורק הנחות: ירה של: מדינת הצבאית בראשות ארצות המערב. דמשק. בצפון מערב סוריה: המורדים אשר: המאבק: נגד: המשטר של אסד: מצאו בן ברית של: יוצא מן הכלל: אל קאעידה, ומאות: האסלאמיסטים מגיעים ממדינות זרות. המדינות מייצגות ביותר הן עיראק, לוב, מצרים, אפגניסטן. (AsiaNews / סוכנויות)
[אל קעידה בסוריה: הם minions של ארה"ב (השטן הגדול 666 IMF) וערב הסעודית [השטן הקטן: השריעה]: הכול נגד ישראל שלי]] אבל יש גם חברים מרוסיה (צ'צ'ניה), אוקראינה, מלי : סומליה. נוכחותם של הקיצוניים הוא אושר על ידי כמה קטעי וידאו הופיע: באתרי אינטרנט ג'יהאדיסטים, כי: הם מראים גברים עם פנים מכוסות כי: שבחים מראה מלחמת קודש: מקלעים ופצצות: מניף דגל שחור: אל קאעידה. בסרט: הופיע בימים האחרונים: ו: פורסם ב-YouTube קריינות צועק "אנחנו יוצרים: תאים: של: קמיקזה: ל: המשך: הג'יהאד:. בשמו של אלוהים" עד כה: האופוזיציה מכחיש את נוכחותו: של: קבוצות אסלאמיים קיצוניים: בין שורותיו, אבל: על פי מומחים, הגבולות עם טורקיה: ו: עיראק (הפושעים) הפכו: אמיתי: במרכזן של: אוסף: עבור: מיליציה של: הכל: העולם המוסלמי הסוני. יש מי שכינה התרחיש הסורי "מגנט" של אל קאעידה: הבת שלה (AsiaNews / סוכנויות).
[אל קעידה בסוריה: הם minions של ארה"ב (השטן הגדול 666 IMF) וערב הסעודית [השטן הקטן: השריעה]: הכול נגד ישראל שלי]] עדי ראייה אומרים כי: באב אל הווא, במקום: לנעול את הגבול הטורקי מאות: זרים נכנסו ימים אלה: לתמוך הצבא הסורי חינם בקרב חלב. זה:: כוננים אלה אנשים ברחבי אסיה וצפון אפריקה, לא: הרצון של הדמוקרטיה, אבל עונש לדוגמה של "nusayrs" (כופרים) כינוי גנאי להגדיר את העלאווים, כת של השיעה: בשאר אסד. עלייה בלחימה במחוז הצפוני של חלב משך מאות ימים אלה: אנשי הג'יהאד מעיראק. האישור מגיע גם: סקר שנערך לאחרונה ע"י ממשלת עיראק כי חמושים הפועלים בשטח הסורי הם חלק מהקבוצה אותה: טענה ההתקפות: ש: יש לנער בעיראק בחודשים האחרונים. "הרשימות שלנו של: חשוד - אמר: Izzar אל שאהבנדאר, יועצו של ראש הממשלה, (AsiaNews / סוכנויות)
[אל קעידה בסוריה: הם minions של ארה"ב (השטן הגדול 666 IMF) וערב הסעודית [השטן הקטן: השריעה]: הכול נגד ישראל שלי]] יש לנו את אותם השמות - תואמים את אלה של השלטונות הסוריים "התמונות. הופיע על כמה פורומים הקשורים אלקאעדה קבוצות גם מראים על:. ותיקי המלחמה בלוב פי Naharnet, הסוכנות בלבנון, לגברים לבוש חלק: שחור: כך: מנופף דגל שעליו כתוב: "המהפכנים של . חטיבת טריפולי "אישור: כמה פעילויות התזזיתיות של קיצונים איסלאמיים על אדמת סוריה מגיע במספר. התקפות טען ארגון אלקאעדה עצמה דצמבר יש לפחות 35 פיגועי מכוניות ו -10 פיגועי התאבדות שאירעו על אדמת סוריה . של: אלה היו 4 נטען על ידי "החזית Nusra" של אל קאעידה נוכחות:.. קבוצות הג'יהאד בקרב הצבא הסורי חופשי העלתה מחלוקות רבות ברמה המדינית אתמול סרגיי לברוב, שר החוץ הרוסי, (AsiaNews / סוכנויות)
[אל קעידה בסוריה: הם minions של ארה"ב (השטן הגדול 666 IMF) וערב הסעודית [השטן הקטן: השריעה]: הכול נגד ישראל שלי]] האשים את ארה"ב: תמיכה עם אנטי פוליטית שלה אסד, לטובת מורדים איסלאמיים. הוא מתח ביקורת על עמדתה של: סוזן רייס, שגרירת ארה"ב באו"ם, כי: לא: הוא גינה את הפצצת דמשק ביולי האחרון 18 שבה נהרגו כמה מחברי: מובילה את התכנית, במקום לקרוא על הטלת: סנקציות חדשות. בינתיים, הוא יותר ויותר הנחות: התערבות צבאית עבור:. ולהדיח מהשלטון הנשיא אסד מחקר שנערך על ידי Royal United Services Institute (RUSI), ארגון בריטי המתמחה בנושאי: הפוליטיקה הבינלאומית וביטחון, מזהיר מפני עימות צפוי בין קבוצות סוניות נתמך על ידי ערב הסעודית: מדינות ערביות אחרות: המיליציות השיעיות, כולל חיזבאללה והצבא הסורי, המגובים על ידי איראן. כמו כן, האיום של נשק כימי בידי המשטר הסורי. (AsiaNews / סוכנויות)
 
[אל קעידה בסוריה: הם minions של ארה"ב (השטן הגדול 666 IMF) וערב הסעודית [השטן הקטן: השריעה]: הכול נגד ישראל שלי]] נוכחות: נשק כימי מדאיג: ישראל כבר החלה חלוקת ערכות המגן בעיר בגבול עם סוריה. בימים האחרונים, אמר שמעון פרס, נשיא מדינת ישראל, כי: שימוש סביר של: נשק לא: לפי התוכנית המקובלת של דמשק מעמידה בסכנה חמורה את ביטחון ישראל. במקרה של: נפילת המשטר, פרס חושש העברת הפוטנציאל של כלי נשק: נשק כבדים של סוריה או נשק כימי ארסנל: אל הפונדמנטליסטים השיעים בלבנון: חיזבאללה: או איראן, אבל: גם של גניבה על ידי: קבוצות אסלאמיות קשור אל קעידה. (AsiaNews / סוכנויות)
[אל קעידה בסוריה: הם minions של ארה"ב (השטן הגדול 666 IMF) וערב הסעודית [השטן הקטן: השריעה]: הכול נגד ישראל שלי]] לדברי מייקל קלארק, ראש Rusi, התערבות צבאית מערבית הכרחי לפני כי: המלחמה הידרדר. "אנחנו לא כל כך: אנו נעים לקראת התערבות - הוא אומר - אבל הניתוח עצמו: המהלכים של: אותנו." קלארק טוען כי: אירועי הימים האחרונים יצרו שינוי קיצוני במצב זה: מסיר את האפשרות של: פתרון דיפלומטי לסכסוך. "ראש Rusi הציע התערבות: כוחות מיוחדים בשטח תמיכה של קבוצות מורדים, המשמשים כבר באפגניסטן בשנת 2001. לוב בשנת 2011 פעולות אלה עשויות לכלול גם זריקת: המדינה נגד: המשטר (AsiaNews. סוכנויות /)
UniusRei3 פרסמו תגובה 15 דקות [אתה לא יכול להרשות לעצמו, זה, זה יכול יום אחד להיות טראומה בשבילך] כן, ישוע הוא אלוהים, הבן של אלוהים חיים, ראוי לשבח: "אני אלפא אומגה, ההתחלה והסוף ... מי ומי ומי לבוא, הקדוש ברוך הוא "(Rev 1.8). "הרי אני בא מהר" אמן. אפילו אני יודע ישוע האדון! (Rev 22, 20). ישוע המשיח הוא אלוהים, הוא בן האלוהים. הוא מהווה חלק השילוש הקדוש. אלוהים האב, אלוהים הבן ואלוהים רוח הקודש! ישו לא היה סתם אדם, הוא היה אלוהים בדמות אדם. (דהיינו, רק אלוהים אחד)
[אתה לא יכול להרשות לעצמו, זה, זה יכול יום אחד להיות טראומה בשבילך] @ יהוה האלוהים הקדוש שלי, וכו '. .. -> ישוע הוא אלוהים! ישוע הוא מלך הכבוד! ישו הוא מלך המלכים! זה שיר יפה מאוד. זוהי אהבת ישו. כל הכבוד על ישוע המשיח. ג'ון מ 1:29 עד 34. אם אתה מאמין באלוהים, לא מנסה לדון בבעיה זו אבל מאוד סקרן לגבי מה אלוהים אתה מדבר? גם אני לא מבין איך הנצרות היא דת של כיבוש. המונח "נוצרי", אומר ישו וכדומה. נוצרים שואפים להיות כמו ישו. הרומאים 9.5 אומרים שישוע הוא אלוהים, Hebrews1 אומר המלאכים לשבח אותו! ולנו "בני אדם" לא הולכים? גם אם אתה לא wan't: המילה של אלוהים: אומר יהיה לך: אל הקשת יום אחד את הברכיים לפני ישו


mercredi 20 août 2008

Un fils du Hamas converti au christianisme
Publié par Amghar Zik le mercredi 20 août 2008 / 18:57 :: 6503 Vues ::Article Rating:: Informations
Nous renvoyons à l'article du Soir d'Algérie, d'où nous extrayons ceci, sachant que ce qui suit et précède est tout aussi intéressant:
[...]Une nouvelle revigorante qui nous parvient de Gaza : le fils d’un haut dirigeant du Hamas vient de jouer un mauvais tour à l’auteur de ses jours en se convertissant au christianisme. La défection de Mossaâb aurait pu passer inaperçue s’il n’était le fils de Hassan Youssef, célèbre dirigeant du Hamas, note Joseph Bichara, correspondant du magazine Elaph en Palestine. Du coup, la chaîne américaine Fox-Newss’est intéressée à ce cas et a interviewé le jeune Mossaâb sur les circonstances de sa conversion. Le nouveau converti a porté des accusations graves contre les dirigeants du Hamas, tout en épargnant son père qu’il a couvert d’éloges. Mossaâb Hassan Youssef affirme que le point de rupture a été atteint lorsqu’il a vu de ses yeux des dirigeants du Hamas assassiner et torturer des centaines de Palestiniens, dont des membres du Hamas, accusés de collaboration avec Israël. Il précise que la sauvagerie de ces dirigeants, visibles quotidiennement à la télévision selon lui, l’a amené à réfléchir sur beaucoup de choses, considérées comme sacrées ou intouchables en Palestine.[...]
http://www.lesoirdalgerie.com/articles/2008/08/18/article.php?sid=72300&cid=8


Massab Yousef, fils du célèbre cheikh Hassan Yousef a parlé au journal israélien depuis un café en Californie. Il sait qu’il ne pourra plus jamais retourner rendre visite à sa famille à Ramallah sans faire face à une mort certaine.
En déclarant qu’il préfère être appelé « Joseph » maintenant, le jeune homme a exhorté son interlocuteur juif et la nation d’Israël tout entière à se méfier des faux gestes de paix du Hamas ou de toute autre autorité arabe qui est guidée par l’islam.
“Vous, les Juifs devez être au courant : Vous n’aurez jamais, mais jamais la paix avec le Hamas. C’est l’islam, comme idéologie qui les guide, et qui ne leur permettra pas de parvenir à un accord de paix avec les Juifs” a t-il dit. “Ils estiment que la tradition dit que le prophète Mahomet s’est battu contre les Juifs et que, par conséquent, ils doivent continuer à les combattre jusqu’à la mort.“
Pour Massab c’est l’adhésion à l’islam qui a transformé les palestiniens et, plus largement, le Moyen-Orient arabe en société qui ”sanctifie la mort et le suicide des terroristes.” La famille de Massab nie l’information selon laquelle il s’est converti au christianisme, et a suggéré qu’ils envisagent une action en justice contre le journal Ha’aretz.
 Les vidéos:
en anglais: http://www.pointdebasculecanada.ca/spip.php?article557 
et en arabe: http://islamexplained.com/DaringQuestionEpisode77/tabid/1055/Default.aspx 
Commentaires
Par Roland le dimanche 14 septembre 2008 14:38
Il est important de faire de la publicité aux ex musulman qui quittent l'islam, cela peut aider à sauver leur vie, il semblequ'il y ait des milliers de musulmans qui ont déjà quitté l'islam, en secret... Plus on en parlera sur les médias, plus les tueurs d'apostats réfléchiront avant de commettre leur crime...

MarlaMarleen MarlaMarleen ha pubblicato un commento 12 minuti fa UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん. 彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 isn't a spammer. He makes an important contribution. Which power is behind you tube? And then --- use your brain! UniusRei3 ist kein Spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und dann denkt weiter!
   
@ Synnek1 -> you are criminal: 1. you and your music! 2. You and your symbols! 3. You and your hate! 4. You and your evil! 5. you and your cannibalism! 6. you and your blasfemy! all these things thou hast shown on your site! that's why the American government is a criminal government!
@Rothschild Bush @ 666 322 -> I objectively: I have a superiority against you, not only: against: your Talmudic evil (because, it's not hard for noone), but I know how it will be the your tragic end, of this your experience of criminals international (and of all your accomplices): If you will not come to me: immediately!

of course: FEistyForJustice is Synnek1 , indeed: both have the same use liguistico: and the same vulgarity! and a Muslim will never be vulgar! but the true Muslims are humble here is why: even the Saudis are Satanists: and even cowards (like American Jews: Pharisees Illuminati od IMF) because, to them? would never have the courage to speak with me in public! You say you're a true Muslim? ok! Then you can answer to me: [ QUESTION ] the difference between the term: "polytheist", and between the term: "idolatry"! PLEASE ....

I DO NOT HAVE A "organization" IN THIS PLANET OF SHIT! I AM FROM KINGDOM OF GOD! @666 IMF ---> is the mother :of each institution by the French Revolution to the present: a single organism "synagogue of satan" for destroy hope of Israel: and do any Shoah: against my jewish people, ie, the Masonic system of banking seigniorage: and its occult associations criminals: first of all Freemasonry and Satanism!
   
[CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I would like very much to be both Muslim and Christian, but it cannot be done, because on some points the two religions are not just different but they are opposed. And this is not something bad. As Muhammad said to the disbelievers in the Qur'an: "You shall have your religion and I shall have my religion." The important thing is the respect we have for one another. More than respect, it is affection and love. Dear Muslim brother, God loves you as he loves all other human creatures. Be faithful to your faith, and push me to be faithful to mine. I too have a duty to be faithful to my faith and to push you to be faithful to yours. But you cannot blackmail anyone by saying: "No churches should be permitted in Saudi Arabia, unless Pope Benedict XVI recognised the prophet Mohammed!"By the same token no one ought to be blackmailed, saying:

[CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] 'If Muslims do not recognise the figure of Christ, Son of God, there shall be no mosque in the West." True tolerance means recognising the other as he or she is, not as one would like them to be! You cannot recognise the divinity of Christ (even though is an essential dogma for Christians) and I cannot recognise Muhammad's prophetic nature (even though it is an essential dogma for Muslims). I can however try to understand why it is fundamental for you that Muhammad be God's prophet, indeed the "seal of prophets", and for this reason respect the figure of Muhammad. And you could try to understand why it is fundamental for me that Christ be the "Son of God" and for this reason respect the figure of Jesus. Should this be the case we can live together as good friends or even as brothers, having recognised that we are different and yet happy about that difference.

@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. to all Masons and Satanists ---> now, that you wished to precipitate: Syria in this genocide? I have two questions for you: 1). like, you can: say to Assad, after he has killed: all Salafi (of, Al Qaeda, that, with Saudi Arabia, you have introduced) "Now, you can do: a government: together with opposition: that is, with Al Qaeda! "If, right: Assad had also changed the constitution to have the opportunity: to leave the government: as a REGIME! 2). but, if, Al Qaeda, wins: you do not force Israel to start: the Nuclear World War III? lol. or seen that Al Qaeda are your troops: you can always say "ok! You kill me: Christian martyrs (as we have always allowed us to do to you), but Israel? you do not have to touch ? "

@MarlaMarleen - you will have: disregard: any possible: form of supernatural phenomena (in fact, God hates them!) That is always the rationality and the specific data: that will be to prevail! lol. certainly, in your goodness you will never make you miss: lose: the Holy Gospel, to the Satanists of youtube! because, if they had no fear of be killing? they will flee at once to church! here because they are hungry and thirsty for the Word of God, especially when it: passes through your noble heart!

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda allied Islamic rebel Sunni-Salafi: in the fight Against: Assad, Photos, videos and: claims: of: attacks: confirm the presence of hundreds of: militants on Syrian territory: [(without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not: longer able to support this macabre staging) ]. Most: comes from foreign countries including: Russia, Somalia and in Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: against: the regime of: Assad found an ally of: exception: al-Qaeda and hundreds of: Islamists come from foreign countries . The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] But there are also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is confirmed by several videos appeared: on jihadist websites, that: they show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube a voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad: in the name of God." To date: The opposition denies the presence: of: Islamic extremist groups: among its ranks, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) have become: a true and: their centers of : collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have described the scenario Syrian "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates.(AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border, hundreds of: strangers have entered for these days: to support the free Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: drives these people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia : Bashar al-Assad. The increase in fighting in the northern province of Aleppo has attracted hundreds of these days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government that the militants operating on Syrian territory are part of the same group that: has claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] we have the same names - match those of the Syrian authorities." The pictures appeared on some forums linked to al-Qaeda groups also show of: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: brandishing a banner that read: "The revolutionaries of the brigade of Tripoli." Confirmation of: a frenetic activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: attacks claimed by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks that occurred on Syrian soil. of: these 4 were claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] has accused the U.S. of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 that killed several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of : new sanctions. Meanwhile, it is increasingly becoming the assumptions of: armed intervention for: depose President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, warns of a likely clash between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, including Hezbollah and Syrian army, backed by Iran. In addition, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]]The presence of: chemical weapons worries Israel that: has already begun distributing gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: the likely use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah: or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al- Qaeda. (AsiaNews / Agencies)

[Al Qaeda in Syria: they are the minions of USA(big satan 666 IMF) and Saudi Arabia[small satan: Sharia]: all against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving toward intervention - he says - but the surgery itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: removes the possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of Rusi suggested the intervention of: special forces on the territory in support of rebel groups, already used in Afghanistan and in 2001: Libya in 2011. These operations may also include a shot of: State Against: the regime.(AsiaNews / Agencies)

UniusRei3 posted a comment 15 minutes ago [you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes, Jesus is God, the son of the living God, worthy to be Praised: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD)

[you can not afford, That, this may one day become a trauma for you] @ YHWH my holy God, etc.. .. -> Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's, Hebrews1 says the angels praise him! and us "humans" are not going to? Even if you do not wan't: to the word of God: says you will have: to one day bow to your knees before Jesus


YouTube

YouTube

555900 iscritti
68327708 visualizzazioni video
@GarrettDARK CIA Synnek1 IMF 666---> I know: that God is important in America (as in the whole world), and then, why, your satanists, have taken control of: google and youtube, etc. .. ? 1. WHAT OTHER WORLD NUCLEAR WAR THE IMF: HAS DECIDED TO DO; As the IMF has played in his agenda: the next and new Shaoh, for do a new Holocaust against: my Jewish brothers and sisters? sure: a high priest of satan, like you, should know all these things!  

@begone satana from youtube --> ♰ Synnek1: ie, GarrettDark: activated the contact block. You can not send messages if the user has added you as a contact. ipse Venena Bibas! I have done wrong to the All Those criminals who cross tea Toppled ♰ [♚ MENE ★ ★ Techel PERES] PAX ♰ CSPB CSS MLNDSMD VRS N SMVS MQL IVB "drink your poisons made ​​by yourself" by ♰ ★ Rei Unius ♥ King ♥ Israel Mahdi. YOU PRAY TOGETHER TO ME! amen
L'utente Synnek1: ie,  GarrettDark: ha attivato il blocco dei contatti. Non potrai inviargli messaggi se l'utente non ti ha aggiunto come contatto. ipse venena bibas! I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰ C SPB CS SMLNDSMD VR SN SM VS MQ LIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★Rei Unius ♥ King ♥ in Israel ♥ Mahdì in Palestine. YOU PRAY TOGETHER TO ME! AMEN HALLELUJAH 
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  @ Obama -> this your Satanists of CIA: 666 GarrettDark: wants to intimidate: through: its institutional bulling: a German girl! in total violation of human rights and of the First Amendment: for to make the agenda of the NWO: that is: IMF! and if you do not intervene: to free google and youtube from this cancer: of your CIA satanists? then you too are responsible for: the genocide of all mankind! @Obama -- > questo tuo satanista della CIA: vuole intimidire: attraverso: il suo bubblismo istituzionale: una ragazza tedesca! in totale violazione dei diritti umani: e del primo emendamento: per fare la agenda del NWO: che è il FMI! e se tu non intervieni: per liberare google e youtube: da questo cancro: dei tuoi satanisti della CIA? allora: anche tu sei responsabile: del genocidio: di tutto il genere umano!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  7 minuti fa
  07/26/2012 CHINA - VIETNAM - PHILIPPINES New Sansha Mayor swears to defend Beijing's "interests" in the South China Sea, that his job represents "a mission, a challenge and a test." against The protests in Manila and Hanoi. --ANSWER --> I Unius REI, I defend: the rights of everyone in the South China Sea! my wage is: that: you have to accept a real freedom of religion! because my goal is to do a policy, that will solve: even future similar disputes in other areas of the planet, that's why universal norms (ie common rules) can never be unjust, if not in relative terms: it will : criteria for, an future compensation anyway! (eg:. there are areas of which belong to all mankind) because it is not possible that someone could take possession of the moon because the moon belongs to everyone!
 • GarrettDark
  GarrettDark ha pubblicato un commento
  26 minuti fa
  MarlaMarleen New spamming idiot.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  "Quis Ut Deus!" CIA Sharia IMF synnek1 666 -> I'm a weapon that God has prepared! my love for you all: is real, but could never be a complicity with the crimes of someone! no one would think that the surgeon:  is an enemy: just because: you suffer! I hope in future to never be forced: from none: to do evil through: the use of the politics, because, my hands are to remain pure: to build the Jewish Temple! io sono un arma, che, Dio ha preparato! il mio affetto per tutti voi: è reale: ma, non potrebbe mai essere una complicità: con i crimini di qualcuno! nessuno penserebbe che il chirurgo è un nemico solo perché ti fa soffrire! io spero, in futuro di non essere mai costretto: da nessuno a fare del male: attraverso, l'uso materiale della politica: perché le miei mani devono rimanere pure: per costruire il Tempio Ebraico!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  36 minuti fa
  @ Obama - but, what is: the authorities: of a U.S. President, if at your predecessor was refused: completely: by the CIA (Bush 322), the dossier on UFOs: and to you: it's been given: so incomplete? Christianity is corrupt from: the inside (masonry, modernism) and of externally (the Sharia, New Age, etc. ..), therefore, when the number: of a specific category of Christians ("born again" or, effusionati; charismatic) will was further reduced? the alien invasion of our planet can be made ​​possible! 1). because this category of Christian, from the "faith dynamic", can be killed by Satanists! 2). because all the good, that, is present: in all other reality?: not is a good: exorcistic! 3). [all these aliens are earthlings! are the demons to whom the Pharisees of the IMF: they have gave a body: biological with an modified: GM]
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  41 minuti fa
  @Obama -- ma, quale è la autorità: di un Presidente degli USA; se, al tuo predecessore: è stato rifiutato: completamente: dalla CIA(Bush 322); il dossier sugli UFO: ed a te: è stato dato in modo incompleto? Il cristianesimo viene danneggiato dall'interno(massoneria, modernismo), e dall'esterno(Sharia, New Age, ecc..), pertanto, quando il numero: di una specifica categoria di cristiani (nati di nuovo: effusionati; carismatici) sarà stata ulteriormente ridotta? l'invasione aliena, del nostro pianeta: potrà essere resa possibile! 1). perché, questa categoria di cristiani: dalla fede "dinamica", può essere uccisa dai satanisti! 2). perché, tutto il bene, che, è presente: in tutte le altre realtà: non è un bene esorcistico! 3). [tutti questi alieni, sono terrestri! sono i demoni a cui i farisei del FMI: hanno dato un organismo biologico: geneticamente modificato]
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @MarlaMarleen-- What is there: in oltre Rothscild and Rockefeller(Pharisees, the rabbis of the Talmud for the destruction of Israel), do you think ?? I think there is only Satan himself !! @Obama--- We, all Peoples: and this company: of youtube and google: We're all tired of being damaged: by These Satanists of your CIA: that: have as to occupy: youtube and google: for do damage, to this wonderful organization: to do imperialism of the IMF: ie, Nazi imperialism: Against democracy(and against all mankind)? this (synnek1), he is always the examination person: with many different channels: and many employees! is why youtube: has blocked, all pages of comments, of all users, for laying down: a my specific comment, that, is on my page
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  1_2.@:Obama - if you want to read: my comments? you have to go: NoahtheNephilim at my channel! in my channel, I keep prisoner: a dangerous international criminal: a terrible cannibal: ie, priest of Satan. of CIA IMF: occult services! Perhaps, for human race: could be still, even hope, if, be the destruction of the International Monetary Fund (through the occult Masonic system of seigniorage banking!): that is: synagogue of Satan: for do: any Holocaust: Against my jewish people! 2_2.@:OBAMA - These your salafis in Syria? examination are the terrorists, That, you have Brought Already In Iraq, Kosovo, Libya, etc., you are only an association of criminals for sharia imperialism, of Saudi Arabia: and kill all Christian Martyrs in all the World! and now? you can not do: your dirty game: against Israel! Therefore, you might want to withdraw your army of Al Qaeda: from Syrian People, to save HIM, from this additional, and Unnecessary genocide, because, Assad will not be defeated.
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  Good morning from Germany;-) And now we look on the date of the last Bilderberg meeting. Then we consider the list of participants. But of course, we take no conclusions on the current activities of Google :-) Our communications is restricted. We can't write longer on our own channels. After 4 or 5 posts on the 'feed' you get the red card by YouTube / Google. Congratulations. Now I'll go straight in direction of the pyramid, past the Rothschilds and Rockefellers. My writings aren't only a political issue. It's an appeal to Google. Wake up. Think not only about money. You're born naked. The last shirt has no pockets. And now the same words as every morning: business is waiting. Have a great and blessed day.

UniusRei3

Unius Rei King Universal

94 iscritti
15127 visualizzazioni video
 • Synnek1
  Synnek1 ha pubblicato un commento
  1 giorno fa
  Hey, buddy! WE NEED YOU! Join [US]! >;-)
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [the stench of sulfur] 666 CIA youtube IMF 322: Synnek1(MrPeteBlood: is youtube master IMF CIA ): has published a comment: 1 hour ago: " WE WILL NEVER FORGET motherfucker! " -- ANSWER --> Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! because if you: (satanists freemasonry) were something of true value? you would have conquered the planet, already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big broken ass: they may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT , DIRTY imf 666 ---> YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser because you're gross!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento: 14 minuti fa: IN "JESUS" NAME U WILL PAY! -- ANSWER--> @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size! is too fast the end of the cicadas! we all people in the Kingdom of GOD? we are waiting for your time! LOL. yes! lol. Jesus is came for your Rothshit 666 IMF lal... @HALLELUJAH -- I AM UNIUS REI --> you are afraid! why, everything collapses: in the NWO! mice that remain in the boat: ie, the synagogue of Satan, the IMF? drown! I'm on the bandwagon: the one who won!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  CIA and MOSSAD 666: aliens abduction:? are BROUGHT DOWN THE TWIN TOWERS [09-11-2001] ! @YouTube: Please TERMINATE THE UNIUSREI ACCOUNTS! --ANSWER --> synnek1 the first failed --- lol. idiot you are youtube --> criminal too ... mrpeteblood is synnek1 is youtube master 666 CIA IMF, why racist? no, i am not racist, i am universal brotherhood, you are racist for satan talmud! i am king unius rei: from kingdom of God JHWH I can not be attacked: by someone if he wants to stay alive! my test: that, I'm not a racist? is too easy: I do not believe in races: for we are all sons of Noah. @666 IMF --> you will be punished! because you did beat your boss: IMF Rothschild: that is,you made cry: your Satan!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento 3 minuti fa WE WILL NEVER FORGET MOTHERFUCKER! --ANSWER --> BRAVO BRAVO: SON OF THE DEMONS, AND Sucking: OF HUMAN BLOOD, YOU DO NOT FORGET YOU: why, I will come to torment your soul damned!! BRAVO BRAVO: FIGLIO DEL DEMONIO E SUCCHIATORE DEL SANGUE UMANO: TU NON DIMENTICARE! @ IMF 666 FED ECB: Sharia CIA NWO: freemasonry, Racists Nazis, kkk -> all into the hell! RETRIBUTION: punishment, punishment, chastisement, retribution, castigation, pain rewards reward, award, payoff, retribution, repayment, consideration Judgment retribution, retribution --- this is your retribution --> AMEN ALLELUJAH @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you and your Masonic system of banking seigniorage? you make me shudder! --> 1. adoring fans: of a Canadian boy: 2. "Luke Magnotta" the alleged cannibal: 3. is porn star: of 29 years old, 4. to get torn to pieces: 5. his gay lover, then, 6. have eaten: a body part: 7. and have sent the rest: in schools and offices: to public: in all Canada! 8. now, is in jail in Montreal, in awaiting trial: and 9. every day he receives dozens of messages of love, Solidarity! 10. by his admirers, especially in love: for him: she is a eighteen year old, British student, that: 11. has created a group in: facebook: and quickly gathered: 12). 1400 accessions: first to be censored, 13). but she has become his friend: for, He would: tortured:kittens. 14. all advertising for your Satan 666 IMF Talmud: for to be: all against Jesus Christ: like you
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 Synnek1 ha pubblicato un commento 17 minuti fa [POISON TASTES GREAT] -- ANSWER--> OF COURSE! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @UniusREI3: U poisoning [US] YOU PAY THE IMF! I AM THE IMF AND YOU A FUCKKING PAYMENT! YOU OWE! [I WANT YOUR BLOOD]--ANSWER-- @666 synnek1 --yes! But, I've seen your funeral! but, at outside of a coffin more luxurious than mine? whole: it was not a pretty sight edifying: "do not tell you: your friend and: kindred, they not said: "he was a good boy! in fact, all your ex-girlfriends? came after: and all swearing against you: and cursed against you" yes! So what? it's all because of your Master Masons: the synagogue of Satan! if all we are: forced to pay the IMF! but, for this affront to my royalty? I have already begun to kill: in a supernatural way: 500 million traitors like you all over the world! It is WHY IS THE sweet the BLOOD OF THE POOR: IN THE MOUTH, OF RABBIS PHARISEES ILLUMINATED: THE IMF and his freemasonry: that, I has poisoned: all the blood of criminals around the world: that, are all those, who are the enemies criminals of Jesus Christ
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano -> Giacinto Auriti: he discovered the crime of banking seigniorage, but he is a saint big: that: the Catholic Church will never have the courage to canonize! seen that: for fear: has hidden: his Saints: ie, 4 children (already canonized earlier) that had been bled: by (some) rabbis Pharisees (crazy): [without the knowledge of the Jewish people that would never allow: this crime] because, the Talmud (secret): says that: non-Jews: (not have human dignity), but they are animals from the human form! and especially Christian children are the lambs to be sacrificed: for expiation of their sins! these fools? are the masters of the IMF: that is, the masters of our lives!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ mikeleilmarziano: and especially, those who: has been: that: he has convinced you, that: the rabbis Pharisees: 666 of the IMF: Illuminati, they are the "true" representatives of the Jewish people? they are only: a sect of Satanists: of Talmud: IMF: and their: owl god: at the Bohemian Grove! their false Star of David: that: is the star of Rothschild: the 666 star, six-pointed: that is on the flag of Israel! we, in the Kingdom of God? we will destroy Israel again: for this blasphemy! e soprattutto chi: e stato: che: ha convinto te: che: i rabbini farisei: i 666 del FMI: Illuminati, loro sono i "veri" rappresentanti del popolo ebraico? loro sono soltanto una setta di satanisti: del FMI: e del loro dio gufo al Bohemian Grove! della loro falsa stella di Davide: che: è la stella di Rothscild: la 666 stella: a sei punte: che è sulla bandiera di Israele! noi del Regno di Dio? noi stiamo per distruggere Israele: per questa blasfemia di nuovo!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @mikeleilmarziano: [who: has did believe, to you that I am not jew? I am jew!] chi ha convinto te: del fatto che io non sono ebreo? AMEN. ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. tell me what you know: YOU PRAY TOGETHER TO ME I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★ReiUnius♥King♥Israel♥Mahdì. YOU PRAY TOGETHER TO ME
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Hillary Clinton - sorry, but I am not yet gone: of the: your gods owl: the Baal god Marduk, of the your: Pharisees rabbis of the IMF: to sell my soul! However, what worries me more than anything else? This is, in particular: "you have prohibited: in publicly, the christian symbols, for spreading, all your masonic symbols and symbols Satanism, and, for do the courses, of witchcraft: in American schools! However, you have erected: a giant: MEMORAH: in front of the" House white ", etc. ... and this: I wonder with apprehension, perhaps: the Menorah for you: has the same value of your precious satanic symbols?" because for me that I am a Messianic Jew? Menorah and the Cross (as a symbol of resurrection)? have the same value
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ Angela Merkel: &: @ Hillary Clinton - you are two wild crazy! these Muslims, in the name of Islam: killed: other Muslims! as, they islamists have respect for you or for us Christians? this is what you want to have: the motivation to make the nuclear world war 3 ° - [the fact] -> Syria, bomb in Damascus, dead: Assad's brother (Shiite) and, dead: Minister of Defense (Shiite). - [From the frying pan into the fire!] -> The attack was claimed by an Islamic rebel group, Liwa al-Islam (Islam's brigade), but at the same time, even the Free Syrian army (the Sunni Salafi) were taken: the responsibility of the action, through: an official spokesperson .. According to a Syrian security source, the bomber was a bodyguard (Sunni): Group leader: close to Assad.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [Hypocrisy lies and distortions] The German Chancellor Angela Merkel said: "The UN approves, the new resolution: urgently by all countries:of the international community to end: to the violation of human rights: in Syria and to forward: the political process. "- ANSWER -> @Mrs. Merkel, 1. not only Assad has admitted the mistakes of his regime; 2. But, ha: also: amended the Constitution: to do him, that: you do not want to do doing, to him, but you want to do, to his opposition: that: about, the democratic rules: they know: only Sharia! Why not: involvement: the political part: unsuccessful (ie, the Shia of Assad): you can only: Do perpetrate the slaughter of all diversity: as you have already done(with NATO) in Iraq and Kosovo: and, of course you suffer: for all this : To be a good Christian woman: with your sister Hillary Clinton: of course!
 • [martyrdom Syrian and criminal irresponsibility Western] The United Nations secretary general, Ban Ki-moon, today, has called at Chinese President Hu Jintao in Beijing to support the resolution presented by the West, to the UN Security Council which provides for additional penalties: against: the Syrian regime will be withdrawn if not used heavy weapons: against the opposition. - Answer-> [Question]@ Mr. Ban Ki-moon, and @ Mrs. Hilary Clinton will take you, to take the responsibility for the genocide of Shiites and Christians: that the Sunni, ie, Sharia Salafis infiltrated from Saudi Arabia, will do, of all minorities in the country Syrian? lol. not! So, you given the responsibility, to Erdogan: that: of Armenians, he understand!
 • @Synnek1, that is always the same spammers of MrPeteBlood : ie faggot of Rothscild: 666 (the great satan: USA) of youtube CIA IMF: synagogue --> You have choked: the blood of Christian martyrs: which are in Eritrea: in containers of iron! Now if you do not do a copy paste of my articles: about Eritrea(with your friend od Saudi Arabia: ie, the true: small satan): for do the destruction of Israel? I'll do eat, to you, all the money that the CIA, has give to you, in medicine: or drugs!! dickhead! tu hai soffocato il sangue dei martiri cristiani: che sono in Eritrea: nei containers di ferro! se adesso non fai il copia incolla dei miei articoli? ti faccio consumare tutti i soldi della CIA in medicine! testa di cazzo!
 • @ you are an satanist: failure, criminal too: patetic! SpiteSire: ie same: synnek1: ie, one only spammer: of youtube Master 666 CIA NWO : ie, google full of Satanists failure, freemansonry: collapse IMF: failure it, or all will die: in imminent 3° World War nuclear! synnek1 said: "yoU CAN NOT JUSTIFY SIN: Claiming JESUS ​​PAID FOR BY YOUR transgressions!" -- ANSWER--> - CRIMINAL IDIOT! Jesus died for sin: and sin is exceedingly bad! sin is bad: you're bad! but if you do not recognize the sacrifice of the cross, which was paid for you? you shall be deemed guilty forever, because every offense committed against God is an infinite offense
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  @ synnek1°dirty (failed: in youtube) 666 322 kkk: nazi, CIA U.S. EU NATO, NWO IMF: ECB FED: all criminal: Masonic shit! ie: the shameful system of occult Masonic for the all false democracies, of the seigniorage banking ": that they are afraid of Jesus Christ! that do all togheter the figure of shit!" why, the most powerful empire in history: that: collapses: for the fault of one man alone: (lorenzojhwh) (unius REI): because they understood: "finally": that: the IMF's agenda: one that is: all of them will die : (in many different ways: because the rabbis are sponges full of satanic hatred: for their Talmud: and in fact, are the priests of Baal undercover) to facilitate an alien invasion: that: in reality will be the end: of the unfortunate: human adventure: on this planet!

  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention!
  Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni
  religiose sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro!
  UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  ==================
  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

  UniusRei3
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  UniusRei3

  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )
  Home page di YouTubeIT
  JHWH1OsannaUniusRei
  Carica video
  theyearinreview
  YouTube Rewind 2012
  113976 iscritti
   of course that I am the Zionist of New World Order of universal brotherhood for the kingdom of Palestine! in total contrast against at 666 NWO of Zionists IMF Pharisees! for the destruction of Israel and to subjugate the whole human race in a global slavery!.. certo che io sono il sionista del NWO della fratellanza universale per il regno di Palestina! in totale contrapposizione al 666 NWO dei sionisti farisei del FMI! per la distruzione di Israele e per soggiogare tutto il genere umano in una schiavitù globale! bien sûr que je suis sioniste de Nouvel Ordre Mondial de la fraternité universelle car le royaume de la Palestine! en contraste total contre à 666 NWO des sionistes pharisiens FMI! pour la destruction d'Israël et de subjuguer tout le genre humain dans un esclavage mondial!
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   8 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   lol. ok! noi del NWO lol. noi non dobbiamo dimostrare niente a nessuno! synnek1 666 volte figlio di puttana! lol. ti sei vendicato! lol.
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   15 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   vabbé. per oggi basta cosí. Lol...offline
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   21 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Poi un'altro pezzo forte era che tu senti gli ultrasuoni...come era quella ?
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   25 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Ma quindi SEI TU IL NWO ! BECCATO ! Ahahahaha....
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   26 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   666 CIA synnek1 google youtube - please you can stop momentarily the connection ADSL to this piece of shit?
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   26 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   666 CIA synnek1 google youtube -- per favore voi potete bloccare momentaneamente la ADSL a questo pezzo di merda?
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   27 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Perché non ripeti quella storia del NWO che ti stacca la connessione internet ? È cosí divertente. Eddái !
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   28 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   CustodeDELLAmalvagità - WHY do you believe that the natural law is easy or that the KINGDOM of God is not to be achieved at the cost of our blood? and why do you think you're doing just you the sacrifice? all make sacrifices! Jesus said "with the misure with which you measure others? Then with the same size you will be measured to you again! .. That's why you will not enter paradise why you like the Pharisees and the king of Saudi Arabia? thou hast driven out honest people from heaven!-- PERCHÉ tu credi che la legge naturale sia facile o che il REGNO di Dio non debba essere conquistato a prezzo del nostro sangue?? e perché tu credi di fare soltanto tu dei sacrifici? tutti fanno i sacrifici! Gesù ha detto "con la misua con cui tu misuri agli altri? poi con la stessa misura tu sarai misurato a tua volta!.. ecco perché tu non entrerai in paradiso perché tu come i farisei ed il re dell'Arabia Saudita? tu hai cacciato persone oneste dal paradiso!
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   30 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Dái ripeti quella storia del NWO che ti stacca l'ADSL. Quello é il tuo pezzo migliore.
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   34 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   if tomorrow morning I'm hit by a truck? my Holy Spirit will go to Ihatenewlayout [and others 1000 as he Because I have the power to replicate myself in fact the Spirit can not die!] Because if God was not ashamed of me? then God is not ashamed either of an ex-priest of Satan as Bartolo Longo etc. .... love will never be lost! .. love will never be lost! i love king saudi arabia and synnek1 .. and I want all of them with me in paradise .. and unius REI has the power in itself to bring who he wants in heaven! and unius REI has the power in itself to bring who he wants in heaven!
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   37 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Hahahahaha !
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   37 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   and unius REI has the power in itself to bring who he wants in heaven! ed Unius REI ha il potere in se stesso di portare chi lui vuole in paradiso!
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   40 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   love will never be lost!.. l'amore non potrà mai andare perduto! i love king saudi arabia and synnek1.. and I want all of them with me in paradise
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   42 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   if tomorrow morning I'm hit by a truck? my Holy Spirit will go on Ihatenewlayout[and others 1000 as he did because I have the power to replicate myself in fact the Spirit can not die! e su altri 1000 come lui perché io ho il potere di replicare me stesso infatti lo Spirito non può morire!] because if God was not ashamed of me? then God is not ashamed either of an ex-priest of Satan
   IHateNEWLAYOUT
   IHateNEWLAYOUT king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   45 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   CIA
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   46 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   but unius REI is a minister of God with the royal powers with the right of administration and the right to autonomy and representation universal about the Kingdom of God. REI unius of this it is like a new covenant between God and men! because the prophet says "He pulls out from his treasure as modern things and ancient things" .. therefore I am all the best for things the modern .. and also the best of the old that is the natural law because the alliance of the natural law can not be denied never by God Himself because it is written "the gifts of God are without repentance!". I live and I recognize your dogmas for myself but I give free the grace that comes from your dogmas free gift all blessings on the whole world! the human race was already lost! but I am the redemption mercy in Jesus's name! and you're jealous as Satan
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   52 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @UniusRei---> ma se domani mattina un TIR ti investe cosa facciamo ? Dobbiamo rinunciare ai tuoi divertenti commenti ? lol
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   52 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   ma UNIUS REI è un ministro di Dio con i poteri regali con facoltà di amministrazione e diritto di autonomia e rappresentanz universale del Regno di Dio.. questa di Unius REI è come una nuova alleanza tra Dio e gli uomini! perché il profeta dice " lui estrae dal suo tesoro come moderne e cose antiche".. quindi io sono il meglio del moderno.. e sono anche il meglio dell'antico cioè la legge naturale perché l'alleanza della legge naturale non può essere rinnegata neanche da Dio stesso perché è scritto i doni di Dio sono senza pentimento! io vivo e riconosco i tuoi dogmi per me stesso ma io dono gratuitamente quella grazia che proviene dai tuoi dogmi la dono gratuitamente al mondo intero!
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   55 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Papa Pio XII Mystici Corporis ""Allora — dice San Leone Magno parlando della Croce del Signore — avvenne un passaggio così evidente dalla Legge al Vangelo dalla Sinagoga alla Chiesa dalla molteplicità dei sacrifizi ad una sola ostia che quando il Signore rese lo spirito quel mistico velo che con la sua interposizione nascondeva i penetrali del tempio e il santo segreto si scisse con improvvisa violenza da capo a fondo" (Leo M. Serm. LXVIII 3; Migne P. L. LIV 374). Nella Croce dunque la Vecchia Legge morì in modo da dover tra breve esser seppellita e divenir mortifera (cfr. Hier. et August. Epist. CXII 14 et CXVI 16; Migne P. L.XXII 924 et 943; S. Thom. I-II p. 103 a. 3 ad 2; ad. 4 ad 1; Concil. Flor. pro Jacob. Mansi XXX.7 1738) per cedere il posto al Nuovo Testamento di cui Cristo aveva eletto gli Apostoli come idonei ministri (cfr. II Cor. III 6)(...)"
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   58 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   roba da pazzi...lol
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   the first moral law? it is in the consciousness of man made in the image and likeness of God YHWH (since we know his real name) therefore no revelation and no holy book may deny the natural law "do good and avoid evil".. that is just that the King of Saudi Arabia do with their IMF Enlightened for destroy Israel ie Pharisees all that they make with you that is hurting innocent people and honest which do not fit into the canon of your religious formalism ... la prima legge morale? essa sorge nella coscienza dell'uomo fatto ad immagine e somiglianza di Dio JHWH (visto che conosciamo il suo vero nome) quindi nessuna rivelazione e nessun libro sacro possono rinnegare la legge naturale "fai il bene ed evita il male" che è proprio quello che il Re dell'Arabia Saudita i farisei loro fanno insieme a te cioè fare del male a persone innocenti ed onesti che non rientrano in canone di formalismo religioso
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Papa Gregorio XVI Summo Iugiter "Anche Sant'Agostino e gli altri Vescovi dell'Africa riuniti nel Concilio di Cirta (Costantina) nel 412 davano al riguardo ampie spiegazioni "Chiunque si sarà separato da questa Chiesa cattolica pur ritenendo di vivere in modo irreprensibile per questa sola colpa di essere separato dalla comunione con Cristo non avrà la vita ma lo sdegno di Dio incombe su di lui". Pur tralasciando altri passi in numero pressoché infinito degli antichi Padri tesseremo le lodi di quell'insigne Nostro Predecessore San Gregorio Magno che afferma a chiare lettere come proprio quella fosse la dottrina della Chiesa cattolica."
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   others judge who wins between us! not us! Because we are the contestants! you have to test your claims .. but this is the truth you are not atto test your statements and slander against me .. why do you talk like a parrot! you do not bring rational arguments reasons you do not you're a fucking book the Bible and the Koran Talmud (dogmatism absurd and not Purged contextualized in the evolution of dogma itself) but not breathing living the Holy Spirit through you! You are the worst murderers! Because human nature and all that was good there may be in it? is annihilated by the demon of religion!
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   su continua sei divertentissimo con le tue idiozie.
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   gli altri giudicano chi vince tra di noi! non noi! perché noi siamo i contendenti! tu devi dimostrare le tue affermazionei.. ma questa è la verità tu non sei capace di dimostrare le tue affermazioni e calunnie contro di me.. perché tu parli come un pappagallo! tu non porti argomenti razionali tu non ragioni tu sei un libro cazzo di Bibbia Corano e di Talmud (dogmatismi assurdi ed astoricizzati) ma non respira il vivente Spirito Santo attraverso di te! voi siete i peggiori assassini! perché la natura umana e tutto quello che di valido può esserci in essa? viene annichilito dal demone di religione!
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Fuori dalla Chiesa Cattolica non c'é assolutamente Salvezza. Siamo alla fine dei tempi.
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   PAPA EUGENIO IV CONCILIO DI FIRENZE SESS. XI BOLLA CANTATE DOMINO 4 FEBBRAIO 1442 "(La Sacrosanta Chiesa Romana) Crede fermamente confessa e predica che nessuno di quelli che sono fuori della chiesa cattolica non solo pagani ma anche Giudei o eretici e scismatici possano acquistar la vita eterna ma che andranno nel fuoco eterno preparato per il demonio e per i suoi angeli se prima della fine della vita non saranno stati aggregati ad essa;(...)"
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   PAPA INNOCENZO III IV CONCILIO LATERANENSE 1215 "Una inoltre è la chiesa universale dei fedeli fuori della quale nessuno assolutamente si salva. In essa lo stesso Gesù Cristo è sacerdote e vittima il suo corpo e il suo sangue sono contenuti realmente nel sacramento dell'altare sotto le specie del pane e del vino transustanziati il pane nel corpo il vino nel sangue per divino potere ."
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   you know why synnek1 closed the page "YouTube Spotlight"? because he is master youtube staff. a priest of voodoo Satanist he was afraid when he looked himself through me ... because in fact I am a mirror that is "metaphysics"! but it must be noted a Satanist? he sees the better better than you because you are a blind total he saw himself but you are not able to see yourself and your mistakes .. and in fact you can not understand what it means "I ​​desire mercy not sacrifice!" or "endless love" .. because God can not excluded men pure that they suffer for justice only because they do not come in the guise of a doctrine
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   peró almeno a differenza della maggioranza degli eretici i tuoi discorsi sono talmente assurdi da essere quasi comici...congratulazioni.
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   sai perché synnek1 ha chiuso la pagina di "YouTube Spotlight"? perché lui che è un sacerdote satanista voodoo ha avuto paura quando ha guardato se stesso attraverso di me... perché infatti io sono uno specchio ovvero "la metafisica"! ma questo deve essere rilevato un satanista? vede meglio meglio di te perché tu sei un cieco totale lui ha visto se stesso ma tu non sei capace di vedere te stesso ed i tuoi errori.. ed infatti tu non puoi coprendere cosa significa "misericordia io voglio e non sacrifici!" oppure "amore infinito".. Dio non può escludere gli uomini puri che loro soffrono per la giustizia soltanto perché non entrano nei panni di una dottrina
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   tu sei fuso e diretto all'inferno
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   quindi come hanno detto i rabbini il mondo finirà tra 300 anni!
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   non so come spiegartelo(ma io non volevo dare a synnek1 666 la soddisfazione di vincere su tutti e tutto) ma se il mondo durerà 100 anni di più? questa è stata tutta colpa mia!
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   come volevasi dimostrare...
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   finché c'è UNIUS REI? non finisce niente "perché io sono la nuova ERA"
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.


   CustodeDellaFede --- boy crazy but if you were the King of Saudi Arabia? because thou have his same mentality!.. and because people like you (sedevacantists) are only 2000 in the world? Besides you you killed all mankind! However the Pharisees Enlightened 666 IMF are smarter than the Salafists because the Pharisees turn all men into slaves and at least we earn through the bank seigniorage... ragazzo ma se tu eri il Re dell'Arabia Saudita? poiché tu hai la sua stessa mentalità? e poiché quelli come voi(sedevacantisti) sono soltanto 2000 in tutto il mondo? poi tu uccidevi tutto il genere umano! però i farisei sono più furbi dei salafiti perché i farisei trasformano gli uomini in schiavi ed almeno ci guadagnano attraverso il signoraggio bancario
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   La sede apostolica é vacante dal 1958. Idiota. Le "dimissioni" dell'eretico Ratzinger sono un'altro segno della fine. Ma tu non sei in grado di capire.
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [Sunni heretic Catholic who does not deserve to live! lol.] CustodeDellaFede --lol. is all your fault though with my articles I did do the resign of His Holiness Benedict XVI the most lovable man and humble in all the world! and now the Apostolic See be really vacant! Idiot! and if the Pope that comes next it is bad? then now lol. for now lol. this it is a fatwa ( فتوى fatwa فتاوى Fatawa) against you! lol. è tutta colpa tua se con i miei articoli io ho fatto dimettere Sua Santità Benedetto XVI l'uomo più amabile ed umile del mondo! ed adesso la Sede Apostolica sarà veramente vacante! Idiota! e se il papa che viene dopo è cattivo? quindi adesso lol. per ora lol. questa è Una fatwā (arabo فتوى fatwā plurale فتاوى fatāwā) contro di te! lol.

   Sant'Atanasio (Simbolo) "Chiunque voglia salvarsi deve anzitutto possedere la fede cattolica Colui che non la conserva integra ed inviolata perirà senza dubbio in eterno."
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Hallelujah Glory to God living of Israel my YHWH forever in eternal alleluia .. all the peoples of the world are looking to Their king unius REI where will find the way of salvation the Good Shepherd will lead to on the pastures of PEACE! *** [[Declaration of love of unius REI to 4 billion women] every curve That is born? it deserves to be cherished and where it ends? it deserves to be kissed! my women you are a fairy tale in fact you are full of curves while I am full of love just only for you! ]] *** [[Gandhi said to me today "I have seen no man to pronounce divine words so perfectly as Jesus of Bethlehem but then I am no longer Became a Christian because I Racists met Christian who were full of hypocrisy and inconsistency as hinduists "]]
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @ King of Saudi Arabia - you saw That beautiful testimony he gave to you His Holiness Benedict XVI? and if you were in possession of your faculty? you would have had the courage to talk to me! I know a great Muslim who lives in Kuwait my minister a man with a pure heart in 5 years? is the only person with Whom I have never had a fight why you can not argue with a man with a pure heart only to differences of opinion and in fact he does not agree with the my aggressions against the you ! but he could replace you upon your throne or the throne of the Arab League because he has not washed like you hands in innocent blood inside the synagogue of Babylon The IMF 666 as is you you did!
   JHWH1OsannaUniusRei
   JHWH Osanna Unius Rei. Brotherhood Universal CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @ 666 CustodeDellaFede - lol. "Death to the heretics like you!" in fact lol. you are a Sunni heretical Catholic and I am a Shia orthodox Catholic ... you go away piece of shit! lol. لول. "الموت للزنادقة، مثلك!"، في الواقع، لول. كنت الكاثوليكية هرطقة السنة، وأنا الأرثوذكسية الكاثوليكية الشيعة ... تذهب بعيدا قطعة من القرف! لول.-- lol. "morte agli eretici!" infatti lol. tu sei un sunnita eretico cattolico mentre io sono uno sciita cattolico ortodosso ... tu vai via pezzo di merda! lol. À 666 CustodeDellaFede - lol. "Mort aux hérétiques comme tu veux!" En fait lol. vous êtes un catholique sunnite hérétique et je suis un catholique orthodoxe chiite ... vous m'en aille merde! lol.
   CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.


   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   2 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   O Heros invincibilis Dux Michael Adesto nostri proeliis Ora pro nobis pugna pro nobis Dux Michael. Tu Noster dux militiae Dux MichaelDefensor es Ecclesiae Ora pro nobis pugna pro nobis Dux Michael. Per te o heros belliger Dux Michael Prostratus jacet Lucifer Ora pro nobis pugna pro nobis Dux Michael. Ejectis procul hostibus Dux Michael Fer opem desperantibus Ora pro nobis pugna pro nobis Dux Michael.
   CustodeDellaFede
   CustodeDellaFede king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   2 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   Sancte Michaël Archangele defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus supplices deprecamur tuque Princeps militiae caelestis Satanam aliosque spiritus malignos qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo divina virtute in infernum detrude. Amen.


   [Because every man was made in the image and likeness of God (as the son is made ​​by the father) if like a son could not access at the divinity/Godheadof all the children of God? of course in Jesus of Bethlehem he is been the perfect Son also only considered as a real man. Still now we have discovered the real secret of the true Jewish religion] here because the Pharisees in their cursed Talmud while distorting the truth (in their racism/Nazism) in fact they say that only Jews have access to the divine nature alone .. but however any form of exclusion would doing of God Satan himself since is profaned the infinite holiness of God in the exclusion! [This article has been aroused by ultrasound in opposition at my previous article! ] And why we think (curse) that the power of God it is not sufficient to lead his the creatures alone? ... This is why for all of us it is written "You are useless servants"
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   5 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   *** [[ Declaration of love of Unius REI to 4 billion women] every curve that is born? it deserves to be cherished and where it ends? it deserves to be kissed! my women you are a fairy tale in fact you are full of curves while I am full of love just only for you! ]] *** [[ Gandhi said to me today "I ​​have seen no man to pronounce divine words so perfectly as Jesus of Bethlehem but then I am no longer became a Christian because I met Christian racists who were full of hypocrisy and inconsistency as hinduists "]]
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   5 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [reasons for any war? are all idiots! because every war forces an honest man to seek to kill another honest man like him but that comes from a different part of this planet!] ok! kill the Chinese because they are yellow or kill the Africans because they are blacks! or is the beast of the King of Saudi Arabia he says "that big beast of my satanAllah said "kill the heretics Shiites and Christians and idolaters" so NATO the CIAof the Talmud IMF they kill for him because he can become a demon so big but so big to make inevitable world War III! because if you do not kill billions of people (and if they go to the bank could no longer find their money) and if not peoples get into debt again more? then can not be raised a new IMF (monetary cycle) based on seigniorage banking stolen from the Constitution to all peoples. [and now we see does not resign even more best demon worst ie the King of Saudi arabia. lol.]
   fuckyoutvbe666
   fuckyoutvbe666 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   5 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   5 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [i motivi di ogni guerra? sono sempre cretini! perché ogni guerra costringe un uomo onesto a cercare di uccidere un altro uomo onesto come lui ma che proviene da una parte diversa di questo pianeta!] ok! uccidiamo i cinesi perché sono gialli oppure uccidiamo gli africani perché sono neri! oppure quella bestia del Re dell'Arabia Saudita lui dice "quel bestione del mio Dio ha detto uccidi gli aretici sciiti e gli idolatri cristiani" così la NATO e la CIA del FMI loro uccidono per lui perché lui possa diventare un demonio così grosso tanto da rendere inevitabile la III guerra mondiale! perché se non si uccidono miliardi di persone(che se andassero in banca non potrebbe più trovare il loro denaro) e se non si indebitano i popoli? poi non può essere sollevato un nuovo FMI(ciclo monetario) basato sul signoraggio bancario rubato alla Costituzione di tutti i popoli.
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   6 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [ perché ogni uomo è stato fatto a immagine e somiglianza di Dio(come il figlio è fatto dal padre) se come un figlio suo non potrebbe accedere alla Natura Divina dei figli di Dio? ovviamente in Gesù di Betlemme il Figlio perfetto anche soltanto considerato come vero uomo noi abbiamo scoperto il vero segreto della vera religione ebraica ] ecco perché i farisei nel loro maledetto talmud pur distorcendo la verità (nel loro razzismo e nazismo) infatti loro dicono che soltanto gli ebrei hanno accesso alla natura divina.. ma tuttavia una qualsiasi forma di esclusione farebbe di Dio Satana stesso poiché profanerebbe la santità infinita di Dio! [ questo articolo è stato suscitato dagli ultrasuoni di opposizione al mio precedente articolo! ] e perché dobbiamo pensare (bestemmiando) che il potere di Dio non è sufficiente a guidare le sue creature... ecco perché di tutti noi è scritto "noi siamo servi inutili"
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   10 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   io amo tutti soprattuto io amo synnek1 ed il Re dell'Arabia Saudita certo amare le persone non impedisce a me di uccidere loro. ma questo tutti i criminali lo devono sapere.. "io sono vicino a Dio più di loro soltanto perché io ho peccato più di loro infatti il vero peccato può essere soltanto interiore.. e non ci può essere santità nella natura umana" questa è stata la mia scoperta non ci può essere giustizia nella natura umana quindi deve la natura umana in atto di fede "essere uccisa" per poter essere divinizzata.. questa è la mia metafisica migliore guidare alla divinizzazione ogni uomo! il segreto non è essere cristiani ma soltanto di non fare di se stessi i persecutori del cristianesimo.. e quindi in conseguenza riconoscere la superiorità della legge naturale nella propria vita! questo anche gli atei possono farlo
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   10 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @love to you my friend youtube! nella mia scuola durante l'Assembea di Istituto noi abbiamo visto "Vento di primavera (film 2010)"Nella notte fra il 15 e il 16 luglio per l'arresto e la deportazione di 15.000 ebrei Il colonnello Pierret dei vigili del fuoco di Parigi usando la sua influenza (è il più alto in grado tra tutti i presenti nel Vel d'Hiv Gendarmeria e vigili del fuoco) ne approfitta per prendere il comando del Vel d'Hiv mettendo a tacere la rabbia dei poliziotti con l'atteggiamento generoso ed eroico dei suoi uomini. Pochi giorni dopovengono deportati nel campo di sterminio di Auschwitz --answer-- IO HO PIANTO sia per la commozione che per la rabbia ed io ho detto nel mio cuore "come i rabbini farisei hanno potuto vendere il loro popolo Shoah sacrificato per le ambizioni imperialiste del FMI cioè per fare il trionfo del satanismo? Questa è la più feroce forma di nazismo che sia mai esistita!"
   IHateNEWLAYOUT
   IHateNEWLAYOUT king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   10 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   thanks for a comment @UniusRei3
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   13 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @ IHateNEWLAYOUT CIA --- [will start soon the apotheosis of hatred soon we'll be all against all for the happiness of Rothschild IMF 666] ["the Jews complained in their schiavtù when they were prisoners in Egypt .. and now make us die through their bankers Illuminati IMF!] I know that this is a lie and that the Jews like every other nation are them also the victims of this Satanism the banking seigniorage! [after all all the rich are the accomplices of the seigniorage banking ie too many Jews have too much also too rich. because hate does not become again anti-Semitism such as a fire one more time! .. this time too! course who has stolen the monetary sovereignty has also stolen the consciousness of history for lead. to madness all his crazy puppets(all Peoples ) soon peoples will be massacred!]
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   13 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @IHateNEWLAYOUT CIA--- [presto scatterà l'apoteosi dell'odio presto tutti saremo contro tutti per la felicità di Rothschild del FMI 666] [ "gli ebrei si lamentavano della loro schiavtù quando erano prigionieri in Egitto.. mentre ora ci fanno morire attraverso i loro banchieri Illuminati del FMI! ] io so che questa è una menzogna e che gli ebrei come ogni altro popolo sono loro anche le vittime di questo satanismo del signoraggio bancario! [dopotutto tutti i ricchi sono i complici del signoraggio bancario e troppi ebrei sono troppo anche troppo ricchi. perché l'odio non diventerà antisemitismo come un incendio un altra volta! .. ovviamente chi ha sottratto la sovranità monetaria ha anche sottratto la coscienza della storia per portare alla pazzia tutte le sue pazze marionette presto i popoli saranno massacrati!]
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   14 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   I am always on [ / theyearinreview ] @ Arutz Sheva IsraelNationalTV - as we turn to God and yet He knows everything about everyone? only through prayer! and as we turn to these 50 families f Illuminati the masters of IMF? through prayer of course! because while God is forced to be invisible to make it possible our free will? the Enlightened are invisible to ourselves for plunder and destroy ourselves! as has been degraded so shamefully the dignity of human nature? that's for sure you together all governments subject to the seigniorage banking you will be considered those responsible for your your own ruin this time!
   IHateNEWLAYOUT
   IHateNEWLAYOUT king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   14 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   IMF
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   20 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @King Saudi Arabia --- boy I saw the map! and you are in the middle between a rock and a hard place so I do not know those of you who might be alive to find out who won this World War III! ragazzo io ho visto la cartina geografica! e tu sei in mezzo tra l'incudine ed il martello pertanto io non so chi di voi potrebbe essere vivo per sapere chi ha vinto questa III guerra mondiale!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   20 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [ANSA] Shoot Director bank where you have an exposureLOAN of mortage. In Padua stopped trader author of injury. February 11 1430 --ANSWER -- work with the banking seigniorage? is to lead the people to death! BUT HOW MANY PEOPLE commit suicide EVERY YEAR WHY NOT ABLE TO PAY THE LOAN? finally the most honest people of religion and society they begin to talk about this oligarchy of international bankers the real Nazis. in reality they were able to undo democracy national sovereignty of every Nations.. among 1000 people who take the gun to shoot themselves there is always someone of more in the future that takes the gun to shoot the others .. the era of the great terror? has finally begun! .. all times which sent in block my operating system? I remember OF SYNNEK1
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   21 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @IHateNEWLAYOUT staff international youtube--- everything that can negatively affect the formation of pre-adolescents must disappear from youtube! because when you say .. This is a mature content? you confirm you are an adult? then it is that content that the adolescent will see .. in that the morbidity and curiosity is not an element that the adolescent (and not only he) is no able to manage! and history of parental supervision? we all know is that it is only a hypocrisy! tutto quello che può condizionare in negativo la formazione dei preadolescenti deve sparire da youtube! perché quando tu dici.. questo è un contenuto per adulti? tu confermi di essere un adulto? allora è proprio quel contenuto che l'adolescente vedrà.. in quanto la morbosità e la curiosità non è un elemento che l'adolescente(e non soltanto lui) è in grado di gestire! e la storia della sorveglianza genitoriale? noi tutti lo sappiamo è quella di essere soltanto una ipocrisia!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   23 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   you represent the good soul of youtube while he represents the soul bad youtube! the fact that he's cute? This does not mean that is a good man indeed! but now together as leaders of youtube? you need to make disappear Satanism ecc.. from this server... and it is in this way that I not will hurt against synnek1.. erased also any material of an explicit sexual content because who wants to search porn? he must get out of youtube

   [ANONIMUS SAID] Satan has deceived the whole world until the woman of Rev 12 delivers the true word of God Rev 125. She is Church She is Israel She is Mary. She is the prophet like unto Moses and Elijah. Matt 173 Acts 321-23 Luke 117 delivering the true word John 11 from the wilderness. Rev 126 to prepare one only People ie all Peoples in one Unius REI for the Lord's return. God our Father will not put any child of his into a hell fire no matter what their sins. It never entered the heart or mind of God to ever do such a thing Jer731 Jer 195. Turn your heart into the children of God. A gift Unius REI is now delivered and proven to the whole world as a witness Matt 2414. A righteous judge gathers ALL evidence before making a judgment. If you are called to know the true Word. Prove all things so rational metaphysics. then God chose you!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   @King Saudi Arabia -- only a danger is to be feared for my universal force suspicion that I may have a secret ... ie any form of secret! That's why for me can not exist state secrets and at my request no one can maintain its state secrets because REI unius I am a sovereignty over the whole world! I'm worth much more that an army for you! because I am all the armies of the world joined together! I can not have enemies! and no one can think that he are my enemy .. is why will guarantee 50 years of peace to all mankind! my needs are simple and I did not collect taxes and duties because I am the monetary sovereignty and national self-determination of all peoples of this I'm the Supervisor! .. Believe me this is the right way for all Peoples
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [Christianophobia] 75% of all the religious violence in the world? is anti-Christian! EU of the antichrists! UE degli anticristi! [cristianofobia] il 75% di tutte le violenze religiose nel mondo? avviene contro i cristiani! EU of the antichrists! [Christianophobie] 75% de toute la violence religieuse dans le monde? est anti-chrétien! UE des antéchrists! [Christianophobie] 75% aller religiösen Gewalt in der Welt? ist ein Anti-Christ! EU der Antichristen! [Христианофобии] 75% всех религиозного насилия в мире? является антихристианским! ЕС антихристы! [基督教] 75%,所有的宗教暴力的世界嗎?是反基督教的!歐盟的敵基督! UE教堂anticristi!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [Christianophobia] [His Holiness Pope Benedict XVI has resigned!] European Union? the new Nazism secular! 666 UE 322 criminals all the monsters made ​​in the image and likeness of Zapatero! you have been ashamed to write into the Constitution that we have Christian roots but not have been ashamed of Zapatero when he said to our children nine year old you can make sex with animals! and since the anticlerical atheist Benedetto Croce said "Christian civilization it is the most valuable asset of mankind!" here's how you have put all the peoples of Europe over the abyss of destruction!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [Christianophobia] [His Holiness Pope Benedict XVI has resigned!] European Union? the new Nazism secular! 666 UE 322 criminals all the monsters made ​​in the image and likeness of Zapatero! In fact Nadia Eweida into service on British Airways the airport of Heathrow and was fired for wearing a crucifix an inch around at his neck but the "company's uniform policy" has never been applied against religious symbols of his colleagues Sikhs Muslims and Jews etc. .. but just that the High Court has definitively condemned the Christians only? instead has protected in the preceding sentence all symbols of other religions worn publicly as a right to not be discriminated against because of their religious identity!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   I have great confidence in all the Jews of the world right now! [His Holiness Pope Benedict XVI has resigned!] Of course His Holiness John Paul II has Imposed Cardinal Ratzinger because he did not know all over the world to more holy man and instructed more of him! That's why These resignations are the strategy of the Holy Spirit to protect the Church and world from many bishops that are diverting in the direction of naturalism (for an ideological acceptance of the theory of evolution without any real scientific evidence etc ... collusion with the Masonic system of banking seigniorage etc ... that is the ideological Satanism for destroy Israel) for loss of a truly transcendent life That Is as a last resort how to respond to the fundamental question for Christianity for a church That has completely lost his charismatic vision that as can answer at the question "what is it Divine Nature in the Christian?"
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [His Holiness Pope Benedict XVI has resigned!] Of course His Holiness John Paul II imposed Cardinal Ratzinger because he did not know all over the world a more holy man and instructed more of him! That's why these resignations are the strategy of the Holy Spirit to protect the Church from many bishops that is diverting in direction of naturalism (for an ideological acceptance of the theory of evolution without any real scientific evidence etc. .. collusion with the Masonic system of banking seigniorage etc. .. that is the ideological Satanism for destroy Israel) for loss of a truly transcendent life that is as a last resort how to respond to the question fundamental for Christianity for a church that has completely smarito his charismatic vision that as can answer at the question "what it is the Divine Nature in the Christian?"
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [His Holiness Pope Benedict XVI has resigned!] we hope that he is not killed such as was already poisoned John Paul I because while he was IMPORANT before as Pope only for Catholics? now will become very important too important too also for the whole human race a true reference point for all the peoples frightened and disoriented From these maniacs Islamists and Pharisees Illuminati IMF who are cynical unscrupulous criminals! speriamo che lui non venga ucciso come è stato già avvelenato Giovanni Paolo I perché mentre lui era impotante prima come Papa soltanto per i Cattolici? ora diventerà importante troppo importante anche per tutto il genere umano un vero punto di riferimento per tutti i popoli spaventati e disorientati da questi maniaci di islamisti e di farisei Illuminati che sono cinici criminali senza scrupoli!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [His Holiness Pope Benedict XVI has resigned!] This is the only way that he has to protect the Church that is to control his succession because the fear that a new Pope modernist and Mason could happen? is a very big danger (because they are heretics the more that is all the brothers of Zapatero to have already the majority in the Church)! .. but this intention? is not present in his mind but is present only in the mind of the Holy Spirit! questo è l'unico modo che lui ha di proteggere la Chiesa cioè di poter controllare la sua successione perché il timore che un papa modernista e massone possa succedere? è un pericolo molto grande (perché sono gli eretici cioè tutti i fratelli di Zapatero ad avere la maggioranza nella Chiesa)! .. ma questa intenzione? non è presente nella sua mente ma è presente soltanto nella mente dello Spirito Santo!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [His Holiness has resigned] Pope Benedict XVI has resigned 1. He could not hold holding in his noble heart my last article! because to put a remedy to the problems I have raised this would mean for him to make many acts of violence in the Vatican and forthe world while he is a man more lenient than can exists in all world today. 2. certainly He has made ​​the Will of God! nowin the Church which He will become Now the true spiritual and mystical world for restoring the church that the spiritual mystical and charismatic that has ceased to exist because of modernism clericalism and his ministerial unilateral vision! but is only this spiritual part which can give at the Church of the future a connection with the REAL Church of the Past in the imitation of Christ! in order to be recognized by all men yet as the TRUE Church of Christ!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [His Holiness has resigned] Pope Benedict XVI has resigned 1. Lui non ha potuto reggere sostenere nel suo nobile cuore il mio ultimo articolo! perché porre un rimedio ai problemi da me sollevati/suscitati questo avrebbe significato per lui fare molti atti di violenza(di forza) in Vaticano e nel mondo mentre lui è l'uomo più mite che esiste al mondo oggi. 2. certamente Lui ha fatto la Volontà di Dio infatti proprio Lui diventerà adesso la vera anima spirituale e mistica del mondo ridonando alla Chiesa quella parte spirituale mistica e carismatica che le è venuta a mancare per colpa del modernismo clericalismo e della sua unilaterale visione ministeriale! ma è soltanto questa parte spirituale che può dare alla Chiesa del futuro un raccordo con quella VERA Chiesa del Passato nella imitazione di Cristo! per poter essere riconosciuta dagli uomini ancora come la VERA Chiesa di Cristo!
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [the last "ERA age" of the human race opened by the resignation oflovely His Holiness BenedettoXVI and the enthronement of Unius REI. this is the last Pentecost for all mankind that is the reunion of all the Jews in the Kingdom of Palestine]. Ezekiel 37.1. The hand of the Lord was upon of me and the Lord took me out in spirit and set me down in the plain which was full of bones 2. caused me to pass around near it. I saw that they were in very many in the land of the plain and all dried up. 3. He said "Son of man can these bones live?". I said "Lord God you know." 4. He said to me "Prophesy ​​on these bones and say to them O dry bones hear the word of the Lord. 5. Thus says the Lord GOD to these bones Behold I come in your spirit and you shall live. 6. Put on of the nerves you and'll grow on of the meat you on of you will stretch the skin and put breath in your spirit and you shall live You will know that I am the Lord. "
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   last "ERA age" of the human race opened by the resignation oflovely His Holiness BenedettoXVI and the enthronement of Unius REI. this is the last Pentecost for all mankind that is the reunion of all the Jews in the Kingdom of Palestine]. Ezekiel 379. He added "Prophesy to the breath prophesy son of man and preach to the spirit Thus says the Lord GOD Come from the four winds and blow on these slain that they may live." 10. So I prophesied as I had commanded and the spirit came in them and returned in life and rose in feet an exceeding great army. 11. He said "Son of man these bones are the whole house of Israel. Here they say Our bones are dried up our hope is gone we are lost. 12. Therefore prophesy ​​and say unto them Thus saith the Lord God Behold I will open your graves and raise you from your graves O my people and I will bring you into the land of Israel.
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   last "ERA age" of the human race opened by the resignation oflovely His Holiness BenedettoXVI and the enthronement of Unius REI. this is the last Pentecost for all mankind that is the reunion of all the Jews in the Kingdom of Palestine]. Ezekiel 3713. Recognize that I am the LORD when I open your graves and raise you from your graves O my people. 14. I will put in ye commend my spirit and shall live I will rest in your country you will know that I am the Lord. I said and I will do. " Says the Lord GOD 15. I came the word of the Lord 16. "Son of man take a piece of wood and write upon Judah and the Israelites united with him then take another stick and write on Joseph wood of Ephraim and the whole house Israel united to him 17. and accostali one to another in how to make one stick that they may become one in your hand. [@King Saudi Arabia --brother you can not disappoint just you our Creator!]
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [the last "ERA age" of the human race opened by the resignation oflovely His Holiness BenedettoXVI and the enthronement of Unius REI. this is the last Pentecost for all mankind that is the reunion of all the Jews in the Kingdom of Palestine]. Ezekiel 3718. When the children of thy people will tell you We want to explain that does this mean for you? 19. you shall say to them Thus says the Lord God Behold I take it the wood of Joseph that is in hand of Ephraim and the tribes of Israel united to him and I put it on the wood of Judas to make one stick; become one in my hands. 20. Note in hand before their eyes the sticks on which you write and 21. to them 'Thus says the Lord God Behold I will take the children of Israel from among the nations between to which they came and I will gather them from every side and bring them into their country [@King Saudi Arabia --brother you can not disappoint just you our Creator!]
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   [the last "ERA age" of the human race opened by the resignation oflovely His Holiness BenedettoXVI and the enthronement of Unius REI. this is the last Pentecost for all mankind that is the reunion of all the Jews in the Kingdom of Palestine]. Ezekiel 3722. I will of their one people in my land upon the mountains of Israel and one king shall reign on all of them and not two peoples will be more no more will be divided in two kingdoms . 23. Not they defile themselves any more with their idols nor with their detestable things and with all their iniquity and I will save them from all the rebellions which have sinned will cleanse them and will my people and I will be their God 24. My servant David will be on of them and not you will that all have one shepherd (unius REI); follow my commandments keep my laws and do them in practice. [@King Saudi Arabia --brother you can not disappoint just you our Creator!]
   UniusRei3
   UniusRei3 king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.
   king Israel UNIUS REI. CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB. vota Magdi Cristiano Allam.

   last "ERA age" of the human race opened by the resignation oflovely His Holiness BenedettoXVI and the enthronement of Unius REI. this is the last Pentecost for all mankind that is the reunion of all the Jews in the Kingdom of Palestine]. Ezekiel 3725. Dwell in the land that I gave to my servant Jacob. In the land on where their fathers lived inhabit them their children and their children their children through the ages; David my servant (lorenzojhwh) shall be their prince for ever. 26. I will make a covenant with them of peace that it will be an everlasting covenant with them. Will establish them and multiply them and I will put my sanctuary in the midst of them (III Jewish Temple) forever. 27. In among them will my house I will be their God and they shall be my people. 28. The nations shall know that I am the Lord that sanctify Israel when my sanctuary shall be in the midst of them for ever. "

  Informazioni su YouTube Rewind 2012

  Relive the videos people and events that defined YouTube in 2012.

  di theyearinreview

  YouTube's Official Channel