My JHWH, Sema Yisrael, Sanat Moos

@ My JHWH: Sema Yisrael: Sanat Moos. 6:4 ja pieni ote Sakarja 14:9 paitsi Yada DAI tietenkin! Se on hengellinen kieli ;-) Yaida DAI Yada DAI YAIDADAI .... Sema Yisrael Adonai ELOHEINU, Adonai Echad [U'SHEMO Echad] V'AHAVTA ET Hashem ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, Yaida DAI Yada DAI YAIDADAI .... Kuule ISRAEL Herra, meidän Jumalamme Herra on yksi [ja hänen nimensä on YKSI] JA Rakasta Herraa sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikkien sielustasi ja kaikki resurssit SHALOM ALEYCHEM! Tämä on minun osakeanti Luojan Kiitetty olkoon hän, ja Am Israelia ja maailmassa tässä Rosh Chodesh Kislev! Pyhä suudelma Pocket sydämesi! MWAAA!
 
@ My JHWH [Sema Yisrael] ENJOY! Saammeko kaikki on runsaasti siunattu vedämme lähemmäs Luojamme tällä kaudella ja kuussa tunnettu Ihmeitä, Voitot ja Supernatural Light! Antakaamme valomme niin loistaa ihmisten edessä, että he voivat antaa Kunnia JHVH! Ole vahva! Shalom Aleychem! "Autuaita / Onnellisia ovat ihmiset, jotka tietävät TERUAH (Joyful Sound of Šofar), O JHVH he vaeltavat valossa Your Countenance / Presence / Face!" Tehilim / Psalmi 89:15. "Hän kohottaa Banneri / Nes / Miracle kansoille kaukaa, ja hän viheltää niihin maan äärestä, varmasti he tulevat nopeasti, nopeasti." Jesaja 05:26 "Sillä mitä ei kertonut heille, että he saavat nähdä, ja mitä he eivät olleet kuulleet he ymmärtävät." Jes 52:15 b. "Sinun silmäsi saavat nähdä, ja te sanotte, JHVH suurennetaan yli rajan Israelin!" Malakia 1:05
 
Synnek1 - sinä satanistit? voit mennä itkemään teidän: vanhemmat: 1). 322 Bush ja NWO, ja 2). 666 Rothschild IMF, kun tulet heitä? ne myös on surra myös: sillä he eivät pitkään liian tarvitse elää: myös! @ 666 IMF --- satanisti rikos Cannibals - hyvin, myös pakkaus koiria on enemmän arvokkuutta, ja tee seksiä, että et, satanisti kannibaaleja teidän IMF, @ 666 sharia IMF - Jeesuksen veri on tulipalo ! Hänen painopiste on sinua vastaan ​​kaikki: rikollinen! Minä poltan kaikki te, läpi kaikki Jumalan Viha pimeyden ovat huonoja, kaikki satanistit ovat rikollista, @ my YHWH --- kuinka monta tuhatta kirottujen sielujen: jo nyt minun täytyy työntää osaksi kuiluun helvetti?
[USA on Al Quaeda] Turkki kiinni rajanylityspaikkojen (mutta Salafists al Qaidan, menee taas?). tulee Venäjältä, suuri syytettyä USA [Saudi-imperialismin]: "Yhdysvaltojen kannasta kriisiin Syyrian vastaava: on terrorismin ihannoinnin", sanoi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov aikana lehdistötilaisuudessa kommentoi Yhdysvaltain linja hyökkäykset Damaskoksessa, jossa hän menetti henkensä: myös Syyrian puolustusministeri. "On selkeitä perusteita terrorismin, kuin me sen?" Sanoi Lavrov, joka: on arvostellut erityisesti sitä: että sama YK: n turvallisuusneuvosto: ei ole edennyt tuomitsi iskut, joita oppositio pääkaupungissa Damaskoksessa (teloituksissa: vastaan ​​ei yhteistyökumppaneita: siviilejä vastaan ettei ei tapella). "Yleensä se todella on: kamala paikka. En löydä sanoja ilmaisemaan: mielestämme siitä"
lol. [Ilgiornale.it] ihmislaji käyttää homoja kuolla? tv oli kutsunut Giovanardi .. Hän sanoi, että lapset ovat syntyneet Heteroparien, ja se on: perhe (tosi) ja hän löysi kuumaa vettä, mutta kaikki katsoivat häntä kauhistuneina. lol. Hän vain sanoi totuuden: se on aina ollut: niin koko ihmiskunnalle, mutta televisiossa tutkimuksessa: se ei ollut edes: lausunnon (kunnioitettava) mm, mutta hirviömäinen harhaa: ja mahdollisesti: mistä syytteeseen. Kaikki lähetyksessä: He näkivät hirviö Giovanardi ... lol. --- Of: Marcello Veneziani - Ke, 25/07/2012 - 16:01
@ Paha Saudi-Arabian --- oma ministeri sanoi minulle: "miten roomalaiset tappaa Jeesuksen? Samalla tavalla: juutalaiset (IMF) ovat ei tappavat viattomia Christian marttyyrien: meiltä!" toinen teidän palvelijanne, sanoi: "se on hyödytön: työsi: tämä on valitus meidän rikoksia!", mutta Jumala sanoi minulle: "Ei!, hän on väärässä." Jos sinä Jumalaa: minun YHWH, Allah, eli jos arvo elämäsi: on tullut hänelle (Pyhä) kuin: paska ulos koiran? vika ei ole sinun yksin! @ Sudanin presidentti (ja kaikkien kansakuntien: Sharia-lain) suunnitelmat islamilainen perustuslaki - VASTAUS --- kaikki kansat, jotka muodostavat varten islamilaisen sharia? He julistivat sodan, Against ihmiskunnalle, verilöyly He ovat halunneet tehdä, mutta mistään verilöylystä, jotta he voivat saada: Eräänä päivänä, sillä Jumalan lahjana: tietenkin!
[Jeesus rakastaa sinua, sinun sielusi: rauhassa] paistoi täällä myös, mutta ei moni tiedä Olet vielä pieni heijastuvan valon sävy kullakin on oma paikkansa, mutta olit etsimässä lisää, sitten lämmin tuulahdus otti molemmat kädet ja Nyt sydämesi kertoo Juokse, juokse, loistaen vieressäni, samassa valossa juokse, juokse, säkenöivää valoa, joka loistaa selkeä ja kaunista kuuden [Jeesus rakastaa sinua, sinun sielusi: rauhassa] Illalla odotti nähdä hymyile sulaa valoa ja tuntui aina, että yksin ei koskaan, koska aurinko paistaa sinussa tuulahdus nyt tiedät aina puhaltaa vieressäsi ja nyt sydämestäsi nousee Juokse, juokse, kerro minulle, ettei ole mitään pelättävää Juokse, juokse, loistava, kirkas ja kaunis valo, joka loistaa Juokse, juokse, kerro minulle, ettei ole mitään pelättävää juokse, juokse, loistaa, loistaa valo minua nyt.
@ Sema Israel - Jos mieli valaisee Jumalan sanaa, jos sydämemme ovat oppivainen kuunteluun, koko elämä on ilmoittanut Sana pyhä, on muodoltaan se, jos Jumala asuu mielessäni ja sydämessäni, käyttöikä ostaa: jumalallinen maku, ja älykkyys: jumalallista intuitiota. Origenes sanoo Song of Songs 2.15 "Ottakaa ketut (huono virheet)), pikku ketut (pahat virheet)), jotka pilaavat viiniviljelmät: meidän viiniköynnösten on tarjous viinirypäleet": "(...) jokainen pieni viinitarha, joka on sielu, joka on alkutekijöissään, voivat vahingoittua: kettuja: eli mistä pahoja ajatuksia ja huonoja lääkäreitä, mutta: kun se on vahva ja täydellinen voi vaurioitua. Mutta jos ketut (ideologisia virheitä) suoritetaan: hyviä lääkäreitä ja ajetaan pois sielu, niin tämä sielu kehittyä ja kukoistaa uskossa hyveisiin. "" ideasta on väärä: väärä elämä, saatanallinen, oikealta ideoita: vanhurskas elämä, Jumala (2 Kor 4,3-6 ). "
[Jos et ole: Servant for Love? Joten, olet perkeleen lapsi! ] Yksi yö hiki veneen meressä, ja kun taivas jo valkaisuun, sinä katsot jo tyhjiä verkkoja. Mutta ääni, joka kutsuu sinua toinen meri näkyy sekä pankkien jokaisen sydämen, heittää verkot. Tarjoa elämäsi, kuten Marian jalka ristin, ja sinä olet kaikkien palvelija miesten palvelija rakkauden pappi ihmiskunnan. sinä käveli hiljaa, kyynelsilmin toivoi, että siemenet kylvetään edessäsi, putosi hyvään maahan. Nyt sydän on oman puolueen, koska vilja on kypsä nyt, ja valmistunut auringon alla, voit tallentaa pois latoja. Tarjoa elämäsi Mary, että jalka ristin. Se tulee olemaan jokaisen ihmisen palvelija, palvelija rakkauden pappi ihmiskunnan.
@ My JHWH ---- maailman valkeus: pimeydessä sydämeni tulevat ja valaista minua, sinä olet minun ainoa toivo elämän jäävät ikuisesti. Olen täällä ylistää, palvoa täällä, täällä kertoa: että sinä olet minun Jumalani, ja vain sinä olet pyhä, sinä olet kaunis: arvokas ja kunniakas: kuusi minulle. Kings historian ja King kirkkaudessa, tulet alas maan päällä keskuudessamme, nöyrästi: jätit valtaistuin näyttää: rakkautta. En tiedä mitä: se maksaa sinulle kuolla ristillä siellä minua. Olen täällä ylistää, palvoa täällä, täällä kertomassa teille, että sinä olet minun Jumalani, ja vain sinä olet pyhä, sinä olet ihana ja ansaitsee kunniaa on minulle.
Kain666theDarothic - Jos olisit agnostikko? olisit ollut edes rehellinen ihminen: älyllisesti, mutta teille: että on joku, joka on tehty "kieltää" heidän uskontoaan? sen keskeinen opinkappale? Eikö voi toivoa! Jos olen kanssasi niin kauan, ja et näe Jumalaa minua? Joten, olet menettänyt! Helvetti on jo sydämessäsi! Itse Jumala sydämeesi puuttuu. jos annan Raamatun vuohi? Hän pitää: hyvä syödä! Mutta jos annan Raamatun sinulle? et tee mitään! Siksi myös vuohi: tulee taivaaseen: mutta: on epätodennäköistä, että voit paeta helvetistä! teet rukoile, sinun peto! mistä sielusi? meteli ulos
@ Pohjois-Korean Kim Jong-un naimisiin - poikani, toiveita! mutta sinun täytyy tietää tämä: Et voi koskaan olla onnellinen yksin koskaan --- Rukoile Pohjois-Korean uskovat sitkeästi, mitä on luultavasti vaikein maa on kristitty. Rukoilkaa johtajan ja hänen cadre että Pyhä Henki tuo heitä parannukseen ja uskoa. Rukoile vedenjakaja hetki Jumalan aika, joka tuo perusteellisia muutoksia, vapautta ja täydellistä muutosta tähän maahan. Rukoile turvallisuus pohjoiskorealaisten pakolaisten Kiinassa asuvia piilossa ja niitä metsästetään Kiinan ja Pohjois-Korean edustajat. ------- Poikani, toiveita! mutta sinun täytyy tietää tämä: Et voi koskaan olla onnellinen yksin: ei koskaan
Jumala on aina tärkeää kaikille kansoille: rehellinen ja hyvä: kaikkialla maailmassa, mutta Bush oli sinun 322 ja Rothschild oli sinun 666: Kuka teki satanismia Kansainvälisen valuuttarahaston: josta kaikki paha, ihmisen kilpailu on tullut!
@ 322 vapaamuurarius, rikollinen, sharia IMF @ 666 --- henkeni on vajonnut helvetissä ja muodostettiin: nopeasti, kerralla: kaksi siipeä demonien ja paholaisten: kaikki epätoivoinen: että kaikki on paennut: kiire: fuggivano ja huutaa! Menin etsimään Saatanalle, mutta hän sai piilossa! olet pettänyt Israelin Pyhä! harkintakykyä: tuomitsemisen on julistettu: Pian tulee aika teidän tuhoa, Only King (Jumala) on laillinen omistaja, ja jokainen asia, päätin ottaa perusasiat perusteet, maailmasta ja ravista kaikki! kaikki kaatuu, kaikki mädät viikunat!
Päätin ottaa perusasiat perusteet, maailman ja ravista kaikki! kaikki kaatuu, kaikki mädät viikunat! Dieu m'a fait très Comprendre kommentti est Clair, il se transforme en larves de faire tous mes ennemis: Le Monde entier! Cela est clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient ma autorité! et J'ai vu Cela dans un très betoni: c'est, historiquement havaittavissa dans un événement! En fait, je Viens de recevoir aujourd'hui: une edistäminen au niveau institutionnel kaikki maailma on minun! Siksi olet tällä sivulla, vain minun makuuni, ystävällisyyttä ja jalomielinen myönnytyksiä! sanoi: Unius REI! On parempi että pysyt: in hiljaa kuin voidaan ajatella hullu kuin, puhua ja poista kaikki epäilystäkään. sanoi Confucio teille
Nämä rikolliset eli se lobbaa ja Talmud, eli: IMF 666 322 Muuraus: Hollywood, jne.. .. hävittämisohjeet toivon Israelin ovat tehneet elokuvia: hyvä ulkomaalaisten, hyvä merirosvot,, hyvä lohikäärmeitä, hyvät vampyyrit, koska se on, ja kaikki perversio: seksuaalinen: kuten aasi aasi vaimo! ! He haluavat saada kaiken tuhoon, koska täältä, maailman perustamisesta tunnetaan: saatanan synagoogasta: pahanlaatuinen syöpä fariseukset: tappajat ihmisrodun: jumala Baal, kuka on jumala pöllön Bohemian Grove : DO: kaikki Holocaust Vastaan: my juutalaisia! Jumala teki minut todella ymmärtämään miten selkeästi hän on tulossa toukat tekevät kaikki minun vihollista: ympäri maailmaa! Tämä on selvä: Jumala johtaa kuolemaan nopeasti kaikille niille, jotka vastustivat minun viranomainen! ja minä näin tämän hyvin konkreettisesti: se on historiallisesti havaittavissa tapahtumaan! Itse sain juuri tänään: edistää institutionaalisia
666BilambaKainkiller: CIA IMF ---- Jumala teki minut ymmärrän hyvin, kuinka hän tekee muuttumassa toukat kaikki minun vihollista: ympäri maailmaa! Tämä on selvä: Jumala johtaa nopeasti kuolemaan kaikille niille, jotka vastustavat minun viranomainen! ja minä näin tämän hyvin konkreettisesti: se on, jos historiallisesti havaittavissa! Itse sain juuri tänään: edistää institutionaalisia
Kain Darothic on julkaissut kommentti 2 tuntia sitten sanoin: "Miten tehdä alien" - VASTAUS - Nämä rikolliset eli eturyhmien se on Talmud, joka on: IMF 666 322 Muuraus: Hollywood, jne. .. hävittämisohjeet toivon Israelin ovat tehneet elokuvia: hyvä ulkomaalaisten, merirosvot hyvä,, hyvä lohikäärmeitä, hyvät vampyyrit, se johtuu siitä, ja kaikki perversio: seksuaalinen: kuten aasi aasi vaimo! ! he haluavat saada kaiken tuhoon, täällä sen takia, maailman perustamisesta tunnetaan: saatanan synagoogasta: pahanlaatuinen syöpä fariseukset: tappajat ihmisrodun: jumala Baal, kuka on jumala pöllön Bohemian Grove : DO: kaikki Shoah vastaan: minun juutalaisen kansan hyvin pian aion kävellä vihani teidän ruumiit
@ Kain Darothic Cain 666 CIA IMF ----- "sanan ja uskon luoneet maailmaan tyhjästä" Mutta sinun taso? aikoina: se tuumaa: eläinten yläpuolella, ja valitettavasti: joskus: se tuumaa alla tasosta eläimiä. Kiinalainen sananlasku, ei kuole helposti rikkaruohot! Mutta minä olen mies, jolla on kärsivällisyyttä! raportti rikoksista: se on roskapostia? jonain päivänä? lol. Minä olen se metsästää karkottaa: jopa youtube: YouTubesta. lol. ! kyllä, on totta: "On erittäin hyvä täällä!" ipse venena bibas! Olen tehnyt väärin kaikkia niitä rikollisia jotka kaadettu risti ♰ [♚ menessä ★ TECHEL ★ PERES] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ by ★ ReiUnius ♥ kuningas ♥ Israel ♥ Mahdi. Aamen. ☠ pax ☠ + ♰ + ☠ pax ☠ halleluja aamen. kerro mitä tiedät: sinä rukoilet yhdessä ME TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Kaikki herjaavat: olit Golgatalla: ilmaista varmuudella, harkintakykyä: Jeesusta vastaan? mutta hän on kuollut ja äärettömän rakkauden lisäksi oikeus paska kuin sinä] maailman valkeus: pimeydessä sydämestä ja valaista minua, sinä olet minun ainoa toivo elämän jäävät ikuisesti. Olen täällä ylistää, palvoa täällä, täällä kertomassa teille, että sinä olet minun Jumalani ja vain sinä olet pyhä, sinä olet ihana ja ansaitsee kunniaa on minulle. Kuningas ja kuningas kirkkaudessa historiassa, tulet alas maan päällä keskuudessamme, nöyrästi jätit valtaistuimesi näyttää rakkautta. Olen täällä ylistää, palvoa täällä, täällä kertomassa teille, että sinä olet minun Jumalani, ja vain sinä olet pyhä, sinä olet ihana ja ansaitsee kunniaa on minulle. En tiedä kuinka paljon se maksaa sinulle kuolla ristillä siellä minua.
   
[666 synnek1 sinulla on valta estää: kaikki muut kommentit tällä sivulla vain tänään! kiitos!] @ Saudi-Arabia --- teidän palvelijanne, sanoi minulle: "miten juutalaiset ovat tehneet: tappaa Jeesuksen, jota roomalaiset? samalla tavalla: juutalaiset tappavat viattomia Christian marttyyreja, meille!" toinen, sinun ministeri sanoi: "se on hyödytön: työstä: siitä, valitus kaikkien rikosten!" Mutta Jumala sanoi minulle: "Ei!, Hän on väärässä." Jos olet: sillä Jumala: YHWH minun Jumala, joka on, jos arvo elämäsi on tullut hänelle (Pyhä) kuin koiranpaskaa? vika on sinun yksin!
Syyria: oppositio: sulkeutuu: "Ei siirtymäkauden hallituksen, jossa järjestelmä" AGI - Agenzia Journalistinen Italia - VASTAUS --- tämä: hän sanoi: Democracy: lol. koskevan järjestelmän Saudi-Arabian! Siria: l'opposizione: chiude: "no un governo di transizione, con il järjestelmä" AGI - Agenzia Giornalistica Italia - VASTAUS ---- Questões: ha detto: la democrazia: lol. del järjestelmä dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 IMF, 666 --- ehkä: En tiedä kaikkia rikoksia (poikkeavaa kannibalismia jne. ..), että institutionaaliset satanistit, pitänyt tehdä teille, sillä vallata mielesi? ehkä: En halua satuttaa sinua: henkilökohtaisesti? Ei, minä rakastan sinua! ehkä: En enää rakasta sinua: myös: henkilönä: henkilökohtaisesti? En taistele, myös teillekin: on nähdä myös, päivä oman vapautumisen? ja jos en rakastan sinua: miten voi silti olla elossa? ja: että Vastauksia: saan: siitä orja kuten sinä, että hänen täytyy pelätä: omasta elämästään? Miksi satanisti kuin sinulla: on säilyttävä tärkein sivu (tämä) maailmassa: kaikki tiedustelupalvelu salaisuus? kun rikos: epänormaali: Pankkisektorin seignorage? vastauksia annettiin kaikille! Kuitenkin me kaikki yritämme kasvaa muiden kokemuksista!
synnek1 @ 666 --- koska CIA: n ja IMF: on määrätty: valvonta ja hallinta: niin monet satanistit: YouTube ja Google? @ Synnek1 666 ---- Perche la CIA e il FMI: Hanno Imposto: il controllo e la gestione: di Così Tanti satanisti: Dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont määrätä: le contrôle et la gestion: des satanistes keä: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- Weil der CIA und dem IWF: auferlegt haben: die Kontrolle und Verwaltung: niin vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1 @ 666 ---
[Kansanmurhasta: Saudi-imperialismin] Syyria: Tlass SANOI: "sotilaat kieltäytyivät rikoksia!" ([Mutta oppositio: he voivat tehdä?]), Alto upseeri: armeija on lähtenyt ([petturi]), "maa pysyy yhtenäisenä ([joka on kuitenkin kaikki pakotetaan: tehdä osaksi sotaan: hallinnon ? Häntä: petturina, joka on paennut ulkomaille?]) "Koska: kieltäytyvät: kuin: että hän kutsui" sotarikoksista "([mutta olen nähnyt youtube: kill, jota oppositio: ne: joka: on kieltäytyvät: taistella järjestelmää: ja heittää: myös: ihmiset ikkunoista! nämä tietysti: ne eivät ole sotarikoksia! eli sanella ilman: sisällissota: vastaan ​​Pacific kansaa, koska, West on tehnyt? Tätäkö: että rikollisuus on?]). "Minä puhuttelen teitä kuin lapsi ... Syyria Army: että hän kieltäytyi harjoittaa rikollista toimintaa korruptoitunutta hallintoa ([kuten korruptio?])".
   
UniusRei3 kommentoinut 10 tuntia sitten @ Kaikki Nations --- jos et poista kaikkia saatanallisia symboleita ja kaikki pornografiaa? En voi rakentaa juutalaisten temppelin! miksi kaikki kuolee, aikana 3. World Nuclear War. ======== Teidän todistus oli tärkeä minulle! Tässä maailmassa, jossa on niin paljon kyynisyyttä ja fiktio: koska hallitukset ovat myyneet kansa, vapaamuurarit ja IMF? On tärkeää olla rehellinen! 666 @ google - tämä tarina, että satanistit (by: Käännä. Google) suljen palvelimelle? Kun he pelkäävät vastauksesi? pitää lopettaa! @ 666 google - Questa Storia, che i tuoi satanisti (di: Käännä. Google) mi chiudono il-palvelin? quando, Loro Hanno paura delle Miei risposte? deve finire!
   
[Eritrea: Uskovat joutuvat surkeissa oloissa, mukaan lukien kidutus. Monet pidetään metalli kuljetussäiliöissä ilman ilmanvaihtoa tai wc-tilat.] Päivitetty: kirkon johtaja kiireellisen sairaanhoidon. Vangittiin kirkon johtaja Eritrea kipeästi lääkäriin, koska hän on diabeetikko ja hänen terveytensä on nopeasti heikkenemässä ilman hoitoa. Patriarkka Antonios johtaja Eritrean ortodoksinen kirkko, oli pidätettynä pyytää hallitusta lopettamaan puuttumatta kirkon ja vapauttamaan Hänen kirkkonsa jäseniä, jotka ovat vangittuna uskonsa (lisätietoja pidätykseen, klikkaa tästä ). "On ihme, että hän pysyy elossa ilman lääketieteellistä hoitoa", sanoi Eritrean ortodoksinen pappi Yhdysvalloissa. Vuodesta 2002 lähtien hallitus on vangittu, kidutettu ja tapettu lukuisia eritrealaiset poliittisista ja uskonnollisista syistä,
   
[Eritrea: Uskovat joutuvat surkeissa oloissa, mukaan lukien kidutus. Monet pidetään metalli kuljetussäiliöissä ilman ilmanvaihtoa tai wc-tiloja.] Ja kidutti ja tappoi monet oikeudenkäynnin ulkopuolella. Nyt on arvioitu, että 2000 ja 3000 kristityt ovat Eritrean vankiloissa. Uskovat joutuvat surkeissa oloissa, mukaan lukien kidutus. Monet pidetään metalli kuljetussäiliöissä ilman ilmanvaihtoa tai wc-tilat. Rukoilkaa, että Herra edelleen suojelemiseksi patriarkka Antonios terveyden, ällistyttävä jotka vangitsevat hänet ja aiheuttaa viranomaisia ​​tunnustamaan yksi tosi Jumala. Rukoilkaa, että vangittu Eritrean kristityt ovat esimerkki Jumalan rakkaus johdonmukaisesti rakkauden ja rukouksen niille, jotka vainoavat heitä (Matt. 5:43-48). Lisätietoja kristittyjen vainoaminen Eritreassa, siirry Eritrea maaraportin.
   
[Eritrea: Uskovat joutuvat surkeissa oloissa, mukaan lukien kidutus. Monet pidetään metalli kuljetussäiliöissä ilman ilmanvaihtoa tai wc-tilat.] 22 maaliskuu 2012 Lähde: International Christian Concern Vuodesta 2002-2010, hallitus on vangittu, kidutettu ja tapettu lukuisia eritrealaiset poliittisista ja uskonnollisista syistä, ja kidutettiin ja tapettiin monia heistä oikeudenkäynnin ulkopuolella. Nyt on arvioitu, että 2000 ja 3000 kristityt ovat Eritrean vankiloissa. Uskovat joutuvat surkeissa oloissa, mukaan lukien kidutus. Monet pidetään metalli kuljetussäiliöissä ilman ilmanvaihtoa tai wc-tilat.
   
auttaa youtube --- "discepolobenedetto" on työskennellyt vuosia: jotta sivusto: Christian, 10.000 videoita, ja jos: et voi enää palata takaisin kaikki hänen videot (täyden valikoiman: Creation: vuosisadalla : jne. .. jne. .. kaikki käännettiin italiaksi): sinun on laitettava sisältö: käytetty: tehdä elpymiseen: hänen videoita, miksi: Jos Pyhä Henki tuomitsee sinut syylliseksi? te kaikki vaikeuksiin henkilökunnalle: te kaikki alkaa tuntuu pahalta! Minä luopua minun oikeudet "uniusrei2", että olet sulkenut niin muodollisesti tilassa väärässä, niin voit täysin palautettua paikalle "discepolobenedetto" koska: Olen varma tästä: 1. Hän kuolee tuskaa! 2. Tämä on erittäin epäoikeudenmukaista, jos ei "Trinity Broadcasting Network Europe" henkilökohtaisesti tehdä valituksia: häntä vastaan!
   
TheKingdomOfDragons of satan - En ikinä rikoskumppani oman murhista: Thoman Mistafield CIA IMF 666! ja antaa eikä koskaan enempää: minusta, sinun likainen sana Cannibal. St George tappoi lohikäärme! ja tulee aina olemaan! Hallelujah Kun sanoin, että roskapostittajat tämän sivun ja kaikki Internetissä: on ongelmia? se oli! ja tulee olemaan enemmän ja enemmän! TheKingdomOfDragons Mene pois senkin idiootti! mistafield te tunnette hänet, sillä olisi synnek1, lohikäärmeet? vain helvetissä: siinä missä oletkin!
   
youtube help: vallan alla satanismin! [Kiusaaminen satanistien: in YouTube: on iso! että ne sulkeutuvat: mani Christian sivustoja] ystävälleni: "discepolobenedetto" on kopioida vain: kaikki hänen: 10.000 video: Vain: mistä: TBNE: TCI-Italia: Kristillinen TV Italiassa, siis ne, jotka: vain hänellä oli oikea? he koskaan valittanut: altistuvat: my friend "discepolobenedetto" ja teidän miehistö satanistit: että et valituksia (fake): for sulkea: sivustot paremmin kristittyjä: kun olet sulkenut kaivos: "UniusREI2" (joka ei ollut koskaan ollut mitään varoitusta ennen) vain siksi: olen kopioinut tällä sivulla: Book of Wisdom of King Solomon, tämä on todella ollut ainoa syy miksi olet sulkenut minun site! nyt? välittömästi palautettava, taaksepäin: Nämä kaksi aluetta:
   
Mitä luulet: idiootti? että tein itse osasyyllinen oman rikoksia? UniusRei3 on julkaissut kommentti 5 päivää sitten [löyhkä rikki] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA on youtube master IMF) on julkaissut kommentti: 1 tunti sitten: "emme koskaan unohda runkkari!" - Vastaa --- Tiedän kyllä ​​"Olet legioonan demonien" epäonnistunut! Koska jos: (satanistit vapaamuurarius) Oliko jotain todellista arvoa? olisit valloittivat planeetan jo liian kauan sitten! mutta se on totuus: "Olet ikuinen häviäjiä!" mitä tunnen? on vain hirvittävä löyhkä ruumiista ja palanut ihmislihaa: koska vain sinun: iso perse rikki: He saattavat ajatella: että, hyväksi Saatana voi olla kestävä! ja nyt? Sinulla on tämä koko sivu näyttää jälleen kerran: kun olet kusipää! YOUTUBE SHIT, likainen IMF 666 ----- OLET mautonta? Se johtuu siitä, olet menettämässä! olet luuseri Koska olet brutto!
   
[MIKSI, on Raamatun syntyi niin monia eri kirkot ja monet hengellisyyttä? koska Raamattu ei ole matemaattinen tutkielma! Mutta Jumala tahtoo tulla (omalla tavallaan): Suhteessa meille jokaiselle! sillä Jumalan rakkaus, jokainen ihminen, samalla tavalla: kun hän rakasti häntä: Abraham! siksi hän on ollut hänen kanssaan, niin monta vuotta sienzio] "Ja hän sanoi minulle: Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan hänelle, että on janoinen ja lähteen elämän vettä vapaasti. " -Ilmestyskirja 21:6 Johannes 6:28-29 "Niin he sanoivat hänelle: Mitä on meidän tehtävä, että voisimme toimia Jumalan tekoja? Jeesus vastasi ja sanoi heille: Tämä on Jumalan teko, että te uskovat häneen, jonka hän on lähettänyt. " "Ja toi heidät ulos ja sanoi: Herrat, mitä minun on tehtävä pelastuakseen? Ja he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi." Teot 16:30,31
   
[IMF 666 mistään Shoah: fariseuksia of Talmudin: vihan Israel (salaa)] Jokaiselle, joka ymmärtää totuuden historiasta, he tietävät, että se oli Wall Streetin pankkiirit takana pirullinen Federal Reserve System, WW1, Great Depression, WW2 jne. . oli Wall Streetin joka loi kommunismin. Se Conspiracy Too Monstrous tulla raskaaksi. IBM valmistaa laitteita käytetään leimata sarjanumeroita holokaustin uhreja. Henry Ford oli henkilö ystävä Adolf Hitler. IG Farben (saksalainen yhtiö) oli monialayritys noin 200 yritystä (joista monet olivat yhdysvaltalaiset yritykset), jotka valmistivat Zyklon B-kaasua käytettiin murhaan holokaustin uhreille. Vatikaani Roman mukana brutaalin murhaamisesta miljoonia viattomia ihmisiä holokausti. kyllä, kaikki uskonnollista valtaa: kun se sekoittuu poliittista valtaa? tekee paljon rikoksia, kuten sharian
   
Huomioon "discepolobenedetto": se oli kiinni, koska olemme saaneet useita valituksia: sivullisille tekijänoikeuden loukkaamisen: materiaaliin lähettänyt käyttäjä. - VASTAUS ---- mutta: hän kopioitu: vain: TBNE ohjelmat: VAIN, ja epäilen sen: että hän voisi irtisanoa OF TBNE! L'tilin "discepolobenedetto" è Staton chiuso Perche abbiamo ricevuto monipuolista reclami: di terze osal relativi violazioni del copyright: riguardanti materiale postato dall'utente. ma: lui ha copiato: soltanto i Programmi della TBNE, ed io dubito: Che: la TBNE lo abbia potuto denunciare!
   
Syyria, CNS: mene pois Assadin, sieltä: teemme: "transition" by yksin (mutta he eivät tiedä sääntöjä moniarvoisuus): DO: miten on ollut: jo Eritreassa: missä kristityt ovat on vangittu, säiliö: by salafis islamistiset: DO: sharian, Saudi-imperialismin! kapinasta Assad on "lähempänä voittoa, enemmän kuin koskaan." Hän on vakuuttunut pääministeri Recep Tayyip Erdogan turkkilainen (kuultuaan hänen kristallipallo), jossa hän korosti, että Ankara on valmis vastaamaan tiukasti mihinkään vihamielisyyttä (jonka hän haluaa keksiä: tyhjästä) Damaskoksesta. Turkki on pyytänyt Assadin eroamaan: epäonnistuttuaan: sillä hänen salafis terroristien Al Qaida on estänyt häntä panemasta täytäntöön luvattuja uudistuksia: hän halusi tehdä: niin paljon, että Assad on muuttunut, vaikka perustuslaki.
   
[Eritrea: kristittyjä vangittiin astioissa:] Eritrea: studenti rinchiusi nei kontti: John tapasi Paul. Ystävyys kahden tuli ystävyys muuttui enemmän irti, kun he alkoivat jakaa uskonsa Jeesukseen ja tiukat rajoitukset tulivat entistä lähemmäksi Jumalaa niin he huomasivat ryhmä että kerätyt lähellä kenttä: ja alkoi osallistua palvontaan. Kuitenkin poliisi löysi ja pidätti kaikki kokoukseen osallistujat. Heidät pidätettiin lähes kaksi vuotta sitten siirrettiin eri vankiloihin, oli lukittu metallisäiliöön vuodeksi. Sieltä ne siirrettiin toiseen vankilaan. Heidät pidätettiin ilman virallista syytettä, ja he menivät yhdestä vankilasta toiseen, lähes yhdeksän vuotta. "Perheemme eivät saa nähdä meitä, meidän vanhemmat eivät tiedä: jos eläisi: eikä missä olimme. Useat vangit kuolivat: ja heidät haudattiin: no: että he tiesivät heidän perheilleen.
   
@ Kaikkien kansakuntien --- jos et poista kaikkia saatanallisia symboleita ja kaikki pornografiaa? En voi rakentaa juutalaisten temppelin! Siksi kaikki kuolevat aikana 3 rd World Nuclear War
   
[Saudi Imperialismi ja kristittyjen marttyyrien maailmalla!] July18, 2012, Federico Donelli Lähi-itä: haaste alue hegemoniaa Iranin ja shiia Wahhabi Saudi-Arabia (sunnien) SI on vähitellen ulottuu Irakin alueelta: Syyriaan, vaikka: Jopa peitelty tavalla, Riad [(Al Qaida)] haluaa olla johtavassa asemassa Yhdistyneiden Nations.Saudi Arabia haluaa yrittää hyödyntää etu kriisin syyrialaiset, minkä vuoksi jo kauan sitten alkanut tuki kapinallisia: Free ympärille Syyrian armeijan (FSA), hän esitti aseiden ja rahoitustukea: salafistiryhmä ryhmien taistelijat: tulevat Irakin rajalta sekä Near Libanonista. Aivan viime viikkoina nämä solut ovat päähenkilöt monipuolistaminen [(joukkomurhiin: tekee tahallista: on epärehellisesti johtuu Syyrian hallitus: vapaamuurarien Järjestelmä: Kaikki demokratioissa väärien pankki rahanlyöntimaksuja)] tehdyt hyökkäykset Syyrian maaperään, luo hämmennystä Myös Riadissa ja Washington

@ Aking JHWH: SHEMA YISRAEL: mga salita mula sa Deuteronomio 6:04 at isang maliit na sipi mula sa Zacarias 14:09 maliban para sa yada Dai siyempre! Iyan ay espirituwal ;-) YAIDA wika Dai YADA Dai YAIDADAI .... SHEMA YISRAEL ang ADONAI ELOHEINU, ADONAI ECHAD [U'SHEMO ECHAD] V'AHAVTA ET HASHEM ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA Dai YADA Dai YAIDADAI .... Pakinggan O Israel ANG PANGINOON AMING Diyos PANGINOON AY ISANG [AT NIYA NAME AY ISA] AT IKAW AY ibigin ANG PANGINOON ang IYONG Diyos SA LAHAT NG iyong puso AT SA LAHAT NG IYONG kaluluwa AT SA LAHAT NG IYONG mapagkukunan SHALOM ALEYCHEM! Ito ay ang aking handog sa Creator, Mapalad Maging niya, at sa am Israel at sa mundo sa ng Rosh Chodesh KISLEV! Ang Banal na Halik sa Pocket ng iyong puso! MWAAA!
 
@ Aking JHWH [SHEMA YISRAEL] Enjoy! Maaari naming lahat ay masagana pinagpala bilang gumuhit namin na mas malapit sa aming Creator sa panahon at buwan na kilala para sa mga himala, Victories, at sobrenatural Banayad na! Ipaalam sa amin payagan ang aming Banayad sa gayon kinang bago tao na maaaring sila ay magbigay ng kaluwalhatian sa YHVH! Maging malakas! Shalom Aleychem! "Mapalad / Maligayang ay ang mga taong alam TERUAH (ang ang nagagalak Sound ng ang Shofar), O YHVH ay sila lumakad sa liwanag ng iyong mukha / presence / Face!" Tehilim / Awit 89:15. "Siya buhatin ng isang Banner / Nes / Himalang sa mga bansa mula sa kalayuan, at siya ay pumito sa kanila mula sa dulo ng lupa; tiyak na sila ay dumating sa bilis, matulin." Isaias 5:26 "Para sa kung ano ay hindi pa sinabi sa kanila ay dapat sila makita, at kung ano ang hindi nila narinig ay dapat nila maintindihan." Isaias 52:15 b. "Ang iyong mga mata ay makita, at dapat mong sabihin, YHVH ay Pinalaking lampas sa hangganan ng Israel!" Malachi 1:05
 
Synnek1 - satanists mo? maaari kang pumunta at sumigaw mula sa iyong: magulang: 1). 322 Bush ng NWO, at 2). 666 Rothschild ng IMF, kapag dumating sa iyo sa pamamagitan ng mga ito? din sila ay humagulgol din: para hindi sila katagal ay masyadong upang mabuhay: din! @ 666 IMF --- satanist kriminal Cannibals - mabuti, din, ang isang pakete ng mga aso ay may higit pang karangalan, sa gawin kasarian, na hindi sa iyo, mga mga Satanist cannibals para sa iyong IMF, @ 666 Sharia IMF - ang dugo ni Jesus ay sunog ! ang kanyang focus ay nananatiling laban sa iyo ang lahat: kriminal! Kukunin ko sumunog lahat sa iyo, sa pamamagitan ng lahat ng galit ng Diyos kadiliman ang mga masamang, lahat ng mga mga satanists mga kriminal, @ aking YHWH --- kung paano maraming mga libu-libo ng mga sinumpa mga diwa: kahit ngayon mayroon akong itulak sa sa kailaliman ng impyerno?
[USA ay Al Quaeda] Turkey sarado hangganan crossings (ngunit, ang mga Salafists ng al Qaeda, pumunta muli?). ay mula sa Russia, ang malaking inakusahan laban sa US [ng Saudi imperyalismo]: "Ang posisyon ng US sa krisis ang Syrian katumbas: ay isang apolohiya para sa terorismo," sabi ni Russian Foreign Minister Sergey Lavrov sa panahon ng pindutin ang conference sa pagkomento sa Amerikano linya sa ang mga pag-atake sa Damascus, kung saan siya nawala ang kanyang buhay: din ang Syrian Ministro ng Defense. "Ito ay isang malinaw na pagbibigay-katarungan ng terorismo, bilang namin dalhin ito?" Sinabi Lavrov, na: ay criticized sa partikular, ang katotohanan: na: ng parehong UN Security Council: ay hindi nagpatuloy sa paghatol ng mga atake na ginawa sa pamamagitan ng pagsalungat sa Damascus ang capital (mass mga executions: laban ang hindi collaborator: laban populasyong sibil na hindi ay hindi labanan). "Sa pangkalahatan, ito talaga ay: ng isang kakila-kilabot na lokasyon Hindi ko mahanap ang mga salita sa express: ang aming opinyon tungkol dito,"
lol. [Ilgiornale.it] Ang tao species ay gumagamit ng mga gays sa mamatay? tv ay inanyayahan Giovanardi ... Sinabi niya na: mga bata ay ipinanganak sa heterosexual couples, at ang ay: ang pamilya (tunay) at natuklasan niya ang mainit na tubig, ngunit lahat ay tumingin sa kanya: may panginginig sa takot. lol. Sinabi lamang niya ang katotohanan: ito ay laging naging: ito, para sa lahat ng sangkatauhan, ngunit sa telebisyon pag-aaral: ito ay hindi kahit na: Ang opinyon ng isang (na igalang) bukod sa iba pa, ngunit isang kakila-kilabot na panlilinlang: at posibleng: mula sa criminally prosecuted. Lahat sa paghahatid: Nakita nila ang halimaw Giovanardi ... lol. --- Ng: Veneziani ng Marcello - Wed, 25/07/2012 - 16:01
@ Ang kasamaan ng Saudi Arabia --- isang ministro iyong sinabi sa akin: "kung paano ay ang Roma pumatay kay Jesus Parehong paraan:? Ang mga Hudyo (IMF) ay ang pagpatay ng walang-sala Christian martir:! Mula sa amin" ibang ng iyong ministro, sinabi: "ito ay walang kasaysayan: ang iyong trabaho: na ang reklamo ng aming mga krimen!", ngunit ang Diyos ay sinabi sa akin: "!. Walang siya ay nagkakamali" Kung kayo para sa Diyos: Aking YHWH, Ala, ie: kung ang halaga ng iyong buhay: ay naging para sa kanya (Banal na) bilang: ang tae out ng isang dog? Ang kasalanan ay hindi sa iyo ang nag-iisa! @ Sudan president (at ng lahat ng bansa: ng Sharia kautusan) plano sa Islamic saligang batas - Sagot --- lahat ng mga bansa Iyon gumawa ng up para sa isang Islamic Sharia? Sila ipinahayag Digmaan, Laban sa sangkatauhan, ang patayan nila nais na gawin, ngunit, para sa anumang patayan, Iyon Maaari silang makatanggap: Isang araw, bilang isang regalo mula sa Diyos: siyempre!
[Jesus mong mahalin, para sa iyong kaluluwa: sa kapayapaan] Shone karapatan dito kabilang ang ngunit hindi maraming alam mo pa rin maliit na masasalamin liwanag ang lilim bawat ay may kanilang lugar ngunit ikaw ay naghahanap para sa karagdagang, Pagkatapos, isang mainit-init amihan kinuha pareho ng iyong mga kamay at ngayon ang iyong puso ay nagsasabi kang magpatakbo, patakbuhin, nagniningning sa tabi sa akin, sa parehong liwanag Run, patakbuhin, ang maningning na liwanag na shines malinaw at maganda ang anim na [Jesus ibigin mo, para sa iyong kaluluwa: sa kapayapaan] gabi ay naghihintay upang makita ka ngumiti sa matunaw sa iyong liwanag at palaging nadama na nag-iisa ay hindi dahil ang araw ay nagniningning sa iyo Ang simoy ngayon laging Alam mo ang pamumulaklak ng susunod sa iyo at ngayon mula sa iyong puso ay tumaas Patakbuhin, patakbuhin, sabihin sa akin na may walang takot Patakbuhin, tumakbo, nagniningning, malinaw at maganda ang liwanag na shines Patakbuhin, tumakbo, sabihin sa akin na doon ay walang takot Run, patakbuhin, kuminang, lumiwanag ang iyong liwanag sa akin sa ngayon.
@ Shema Israel - Kung ang isip ay napaliwanagan sa pamamagitan ng Salita ng Diyos, kung ang aming mga puso ay para sa mahinay pakikinig, sa buong buhay alam sa pamamagitan ng Salita ng banal, tumatagal ang form nito, kung ang Diyos dwells sa aking isip at sa aking puso, buhay ng bumili: isang banal na lasa, at katalinuhan: isang banal na intuwisyon. Origen sabi ni ang Song ng mga Kanta 2.15 "Dalhin sa amin ang foxes (masamang error)), ang mga kaunti foxes (masamang error)) na sayangin ang vines: para sa aming mga vines ay may ubas malambot": "(...) sa bawat maliit na ubasan, na ang kaluluwa na kung saan ay sa kanyang kamusmusan, ay maaaring napinsala: foxes: ie mula sa masamang saloobin at masamang mga doktor, gayunpaman: kapag ito ay malakas at perpektong hindi maaaring nasira Ngunit kung ang mga foxes (ideological error) ay kinuha: ang magandang doktor at hinimok ang layo mula sa kaluluwa, at pagkatapos, ang kaluluwa na ito ay pagsulong at yumabong sa pananampalataya sa virtues "" Mula sa mga ideya ay mali: maling buhay, parang demonyo, mula sa mga karapatan ideya: isang matuwid na buhay, ang Diyos (2 Cor 4.3-6 ). "
[Kung ikaw ay hindi: ang isang lingkod para sa pag-ibig? Kaya, ikaw ay isang anak ng satanas! ] Isang gabi sa pawis sa ang bangka sa dagat, at, bilang kalangitan ang na pagpaputi, tumingin ka sa iyong mga lambat na na walang laman. Ngunit ang mga boses na tawag sa iyo ng isa pang dagat ay ipakita, at sa ang mga bangko ng bawat puso, itapon ang iyong lambat. Nag-aalok ng iyong buhay, tulad ng Maria sa paanan ng Krus, at shalt kayo ang lingkod ng lahat ng tao; lingkod ng pag-ibig, isang pari ng sangkatauhan. walked mo sa katahimikan, tearfully inaasahan, na ang buto na hasik sa harap mo, nahulog sa magandang lupa. Ngayon puso ay sa iyong partido, dahil butil ay hinog na ngayon, at nakumpleto sa ilalim ng araw, maaari kang mag-imbak ng malayo sa barns. Nag-aalok ng iyong buhay bilang Maria, sa paanan ng Krus. Ito ay lingkod ng bawat tao, alipin ng pag-ibig, isang pari ng sangkatauhan.
@ Ang aking JHWH ---- Ilaw ng mundo: sa kadiliman ng aking puso darating at paalaman sa akin, ikaw ay aking lamang na pag-asa ng buhay, mananatili sa akin magpakailanman. Ako dito upang Purihin, upang sambahin ka dito, dito upang sabihin: na: ikaw ay aking Diyos at lamang ka banal, ikaw ay maganda: karapat-dapat at maluwalhati: anim para sa akin. Mga hari sa kasaysayan at Hari sa kaluwalhatian, ka dumating sa lupa sa amin, na may kapakumbabaan: iniwan mo ang iyong trono upang ipakita: Ang iyong pag-ibig. Hindi ko alam kung ano ang: ito gastos ka namamatay sa krus doon para sa akin. Ako dito upang Purihin, upang sambahin ka dito, dito sabihin sa iyo na ikaw ay aking Diyos; at lamang ikaw ay banal, ikaw ay kahanga-hanga at karapat-dapat na kaluwalhatian ay sa akin.
Kain666theDarothic - Kung ikaw ay isang agnostiko? mo kahit na isang matapat na tao: intellectually, ngunit sa iyo: iyon ay, ang isang tao na ginawa ng "pagbibigay" ang kanilang relihiyon? pangunahing doktrina nito? doon ay maaaring hindi pag-asa! kung ako sa iyo kaya ang haba, at hindi mo makita ang Diyos sa akin? Kaya, ikaw ay nawala! Hell ay nasa iyong puso! Sa katunayan ng Diyos sa iyong puso ay nawawala. kung bigyan ako ng Bibliya sa isang kambing? Siya ang hahanapin ito: magandang kumain pero, kung bigyan ko ang Biblia sa iyo!? hindi mo gawin! ay bakit, din ng isang kambing: ay papasok sa langit: ngunit: ito ay malamang na hindi na maaari mong makatakas mula sa impyerno! gumawa ka ng manalangin, hayop iyong! mula sa iyong kaluluwa? bumantot out
@ Hilagang Korea Kim Jong-un marries - ang aking anak na lalaki, mga kagustuhan! ngunit dapat mong malaman na ito: Maaari mong, hindi, magiging masaya na nag-iisa: hindi kailanman --- manalangin North Korean mananampalataya ay magtiyaga sa kung ano ay marahil ang pinaka-mahirap na bansa na maging isang Christian. Manalangin para sa ang pinuno at ang kanyang mga cadre na ang Banal na Espiritu ay nagdadala sa kanila sa pagsisisi at paniniwala. Manalangin para sa isang watershed sandali sa Diyos tiyempo na ay magdadala ng masusing pagbabago, kalayaan at kumpletong pagbabago sa lupa na ito. Manalangin para sa kaligtasan para sa mga North Korean refugee sa China na nakatira nasa pagtatago at hunted sa pamamagitan ng Intsik at North Korean ahente. ------- Aking anak na lalaki, mga kagustuhan! ngunit dapat mong malaman na ito: Maaari mong, hindi, magiging masaya na nag-iisa: hindi kailanman
Ang Diyos ay laging mahalaga para sa lahat ng mga tao: matapat at mabuting: sa lahat ng mundo, ngunit Bush ay, ang iyong 322, at Rothschild ay iyong 666: Sino ang satanism ng International Fund hinggil sa pananalapi: kung saan ang lahat ng kasamaan, ng tao lahi ay dumating!
@ 322 freemasonry, kriminal, Sharia IMF @ 666 --- ang aking espiritu ay descended sa impyerno: at nabuo: mabilis, sabay-sabay: dalawang pakpak ng mga demons at mga devils: lahat desperado: na: lahat ay fled: apurado: fuggivano at magaralgal! Nagpunta ako sa hitsura para sa Satanas, ngunit siya ay pagtatago! betrayed mo na ang banal na ONE ng Israel! Ang iyong paghatol: ng paghatol ay malinaw: nagtagal ay dumating ang oras ng iyong pagkasira, Tanging ang King (Diyos) ay ang makatarungan may-ari, ng bawat bagay, nagpasya kong gawin ang mga mga fundamentals pangunahing kaalaman, ng mundo at iling ang lahat ng ito! lahat ay mahulog, ang lahat ng mga magnanakaw igos!
Napagpasyahan ko na kumuha ng mga pangunahing kaalaman sa fundamentals, ng mundo at kalugin ang lahat ng ito! lahat ay mahulog, ang lahat ng mga magnanakaw igos! Sa Dieu m'a fait Tres Comprendre komento Est Clair, il TS transforme en larves de faire tous mes ennemis: le monde entier! Cela Est Clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient Mon autorité! et j'ai vu cela dans un Tres kongkreto: c'est, historiquement détectable dans un événement! En fait, je viens de recevoir aujourd'hui: une promote ng au niveau institutionnel lahat ng mundo ay minahan! Samakatuwid, ikaw ay sa pahinang ito, lamang para sa aking uri, kabutihan, at mapagbigay-loob na pagbibigay! sinabi: Unius Rei! Mas mahusay na manatili: sa tahimik kaysa, naisip tanga kaysa, na magsalita at alisin ang lahat ng pagdududa. sinabi Confucio sa iyo
MGA kriminal yan, lobbies ng Talmud, na: ang IMF 666 322 masonerya: Hollywood, atbp. .. para sa pagkasira ng pag-asa ng Israel, na ginawa sa pelikula tungkol sa: magandang dayuhan;, magandang pirates;, magandang dragons;, magandang vampires, Dahil ito ay, at anumang kabuktutan: sekswal: tulad ng asawa asno asno! ! Gusto nilang dalhin ang lahat sa pagkasira, Dahil dito, mula sa pundasyon ng mundo ay kilala bilang: sinagog ng Satanas: ang mga Pharisees ng kanser na mapagpahamak: killers ng sangkatauhan: ang diyos Baal, na ang diyos buho sa Bohemian Grove : para gawin: anumang ang Holocaust Laban: ang aking mga Jewish mga tao! Diyos ay ginawa sa akin napaka Intindihin kung paano Maliwanag, siya ay nagiging sa larvae paggawa ng lahat ng aking mga kaaway: sa lahat ng dako ng mundo! Ito ay malinaw na: Diyos ay humantong sa kamatayan Mabilis Lahat ng mga na laban ang aking kapangyarihan! at nakita ko ito sa isang napaka-kongkreto: iyon ay, kasaysayan detectable sa isang kaganapan! Sa katunayan, ko lang Natanggap ngayon: ng pag-promote sa institutional antas
666BilambaKainkiller: CIA IMF ---- Diyos na ginawa sa akin maintindihan masyadong malinaw kung paano, siya ay ginagawa na nagiging sa larvae ang lahat ng aking mga kaaway: sa lahat ng dako ng mundo! Ito ay malinaw: Diyos ay mabilis na humantong sa kamatayan ang lahat ng mga na tutulan ang aking kapangyarihan! at nakita ko ito sa isang napaka-kongkreto: iyon ay, sa isang kaganapan sa kasaysayan detectable! Sa katunayan, natanggap ko lang ngayon: ng pag-promote sa institutional antas
Kain Darothic ay nai-publish ng komento ng isang 2 oras nakaraan sinabi ko: paano gawin ang isang dayuhan '- Sagot - MGA kriminal yan, lobbies gusto ng Talmud, na: ang IMF 666 322 masonerya: Hollywood, atbp ... para sa pagkasira ng pag-asa ng Israel, na ginawa ng mga pelikula tungkol sa: magandang dayuhan;, mga pirates magandang;, magandang dragons;, magandang vampires, ito ay dahil, at anumang kabuktutan: sekswal: tulad ng asawa asno asno! ! gusto nilang dalhin ang lahat sa pagkasira, dito dahil, mula sa pundasyon ng mundo ay kilala bilang: sinagog ng Satanas: ang mapagpahamak kanser Pharisees: killers ng sangkatauhan: ang diyos Baal, na ang diyos buho sa Bohemian Grove : para sa mga gawin: ng anumang shoah laban: ang aking mga Jewish mga tao, sa lalong madaling panahon ay ba akong maglakad sa aking galit sa iyong mga corpses
@ Kain Darothic Cain 666 CIA IMF ----- "ang mga salita at pananampalataya ng mundo ng walang" Ngunit ang iyong antas? minsan: ito ay isang pulgada: sa itaas ng mga hayop, at sa kasamaang-palad: minsan: ito ay isang pulgada sa ibaba: ang antas ng mga hayop. Intsik salawikain, ay hindi madaling mamatay ang mga damo! Ngunit, Ako ay isang tao na may pasensya! ulat ng krimen: ito ay sa spam? isa sa mga araw na ito? lol. Ako ay sa Hunt paalisin: kahit youtube: mula sa youtube. lol. ! oo, ay totoo: "ay napaka mahusay na dito!" ipse venena bibas! Tapos ko na ang mali sa lahat ng mga kriminal na toppled sa krus ♰ [♚ MENE ★ TECHEL ★ PERES] ♰ sa pax ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "inumin ang iyong mga lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili" ♰ sa pamamagitan ng ★ ReiUnius ♥ Hari ♥ Israel ♥ Mahdi. Amen. ☠ pax ☠ + ♰ + ☠ sa pax ☠ alleluia Amen. sabihin sa akin kung ano ang alam mo: magdasal MO Sama-sama SA AKIN TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Sa lahat ng mga blasphemers: ikaw ay nasa kalbaryo: upang ipahayag na may katiyakan, ang iyong paghatol: laban kay Jesus? ngunit, siya ay patay na sa walang katapusan na pag-ibig din, para sa isang piraso ng tae gusto mo] Banayad na ng mundo: sa kadiliman ng puso darating at paalaman sa akin, ikaw ang aking tanging pag-asa ng buhay, mananatili sa akin magpakailanman. Ako dito sa Purihin, upang sambahin mo dito, dito sabihin sa iyo na ikaw ay aking Diyos at lamang ka banal, ikaw ay kahanga-hanga at karapat-dapat na kaluwalhatian ay sa akin. Hari at Hari sa kaluwalhatian sa kasaysayan, dumating ka sa lupa sa amin, na may kapakumbabaan ka umalis sa iyong trono upang ipakita ang iyong pag-ibig. Ako dito upang Purihin, upang sambahin ka dito, dito sabihin sa iyo na ikaw ay aking Diyos; at lamang ikaw ay banal, ikaw ay kahanga-hanga at karapat-dapat na kaluwalhatian ay sa akin. Hindi ko alam kung magkano ang gastos sa iyo namamatay sa krus doon para sa akin.
   
[666 synnek1 mayroon kang kapangyarihan upang harangan: lahat ng iba pang mga puna sa pahinang ito lamang para sa ngayon! salamat] @ Saudi Arabia --- iyong ministro, sinabi sa akin:! "kung paano, mga Hudyo ay ang: Patayin si Jesus, sa pamamagitan ng Roma Parehong paraan:?! ang mga Hudyo ay ang pagpatay ng walang-sala Christian martir, sa pamamagitan ng sa amin" isa pa, ang iyong ministro sinabi: "ito ay walang kasaysayan: ang iyong trabaho:! tungkol sa, ang reklamo ng lahat ng aming mga krimen" Subalit, ang Diyos sinabi sa akin: "Hindi siya ay nagkakamali!" Kung ikaw ay: para sa Diyos: ng YHWH aking Ala, iyon ay, kung ang halaga ng iyong buhay ay naging para sa kanya (Banal na ONE) tulad ng isang tae ng aso? kasalanan ay iyo nag-iisa!
Syria: pagsalungat: magsasara: "hindi sa isang palampas pamahalaan, na may ang rehimen" AGI - Agenzia ng mga periyodista Italya - Sagot --- ito: sinabi niya: ang demokrasya: lol. ng rehimen ng Saudi Arabia! Siria: ang l'opposizione: chiude: "walang isang un governo di transizione, salungat il rehimen" AGI - Agenzia Giornalistica Italia - Sagot ---- questo: ha detto: la democrazia: lol. del rehimen dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 IMF, 666 --- marahil: hindi ko alam ang lahat ng iyong mga krimen (ng nagkaligaw pagkain ng isang tao sa kapwa, atbp ...) na: mga institutional Satanists, ay nagkaroon na gawin sa iyo, para sa kontrol ng iyong isip? marahil: gusto kong saktan ka: personal? hindi, Mahal kita! marahil: hindi ko mahilig ka sa: kahit: bilang isang tao sa: personal? Hindi ko labanan, din, para sa iyo, masyadong: para sa upang makita, din, ang araw ng iyong pagpapalaya? at kung hindi ako ay ibigin mo: kung paano maaari mong pa rin ang buhay? at: na Sagot: ako makakakuha ng: mula sa isang alipin tulad mo na: dapat siya matakot: para sa kanyang sariling buhay? kung bakit ang isang na Satanist tulad ng sa iyo: ay dapat na magkaroon ng kontrol ng mga pinaka-mahalaga na pahina (ito) sa mundo: para sa lahat ng mga lihim ng katalinuhan serbisyo? pagkatapos ng krimen: abnoy: ang mga karapatan ng senyor banking? tugon ay ibinigay sa lahat! Gayunpaman, namin ang lahat ng subukan na lumago sa karanasan ng iba!
synnek1 @ 666 --- dahil ang CIA at IMF: ipapataw: ang control at pamamahala: ng maraming Satanists: sa youtube at google? @ Synnek1 666 ---- perché la CIA e il FMI: hanno imposto: il controllo e la gestione: di così tanti satanisti: dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont magpataw: le contrôle et la gestion: des satanistes tant: mga dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- Weil der CIA und DEM IWF: auferlegt haben: ang mamatay Kontrolle und Verwaltung: kaya vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: sa в YouTube и Google? synnek1 @ 666 ---
[Pagpatay ng lahi: para sa Saudi imperyalismo] Syria: Tlass sinabi: "sundalo, tumangging krimen!" ([Ngunit ang pagsalungat: ang maaari nilang gawin?]), Alto opisyal: ang hukbong ay defected ([hudas]), "na bansa ay nananatiling nagkakaisa ([na ay, gayunpaman, ay ang lahat ng sapilitang: gawin sa digmaan laban: ang rehimen ? Kanya: bilang isang hudas, na, ay fled ibang bansa])? "Dahil: tanggihan upang maisagawa: sa: na: siya na tinatawag na" krimen ng digmaan "([ngunit ko na nakikita sa youtube: Patayin, sa pamamagitan ng pagsalungat: mga: na: tanggihan: upang labanan laban sa rehimen: at itapon: din:! mga tao mula sa mga bintana ito siyempre: sila ay hindi digmaan krimen yan, ipataw mula sa wala:! isang digmaang sibil: laban sa isang bansa ng Pacific, bilang, ang West tapos ito ano:? na krimen ay])?. "Ako harapin mo bilang isang anak ... Syrian Arab Army: na: siya ay tumangging dalhin ang mga kriminal na aktibidad ng isang corrupt na rehimen ([bilang katiwalian?])".
   
UniusRei3-post ng isang puna 10 oras nakaraan @ Lahat Nations --- kung hindi mo tanggalin ang lahat ng mga simbolo ng parang demonyo at lahat ng pornograpiya? Hindi ko bumuo ng Jewish Templo! kung bakit ay, ang lahat ay mamatay, Habang ang 3 rd World War nuclear. ======== Ang iyong patotoo ay mahalaga sa akin! sa mundo kung saan may kaya magkano pangungutya at gawa-gawa: dahil ang mga pamahalaan na ibinebenta ang kanilang mga tao, upang ang mga Masons ng IMF? ito ay mahalaga na maging matapat! 666 @ google - kuwentong ito, na iyong mga Satanists (sa pamamagitan ng: Google sa pagsasalin-wika.) Ko isara ang server? kapag sila ay takot ng aking mga sagot? kailangang itigil! @ 666 google - questa storia, Che ng i tuoi satanisti (di: pagsasalin-wika sa google.) Mi chiudono il server? quando, loro hanno paura delle miei risposte? deve finire!
   
[Eritrea: mananampalataya harapan deplorable kondisyon, kabilang ang pahirap. Maraming ay gaganapin sa mga lalagyan ng pagpapadala ng metal na may walang mga pasilidad ng bentilasyon o toilet] Update: Iglesia lider sa kagyat na nangangailangan ng medikal na pangangalaga. Isang nabilanggo na lider ng simbahan sa Eritrea ay sa desperado na nangangailangan ng medikal na atensiyon bilang siya ay may diabetes at ang kanyang kalusugan ay mabilis deteriorating nang walang paggamot. Apo Antonios, pinuno ng Eritrean Ortodoksia Iglesia, ay pinigil sa pagtatanong sa pamahalaan upang itigil ang nakakasagabal sa ang iglesia at upang palabasin ang mga miyembro ng kanyang iglesia na ay gaganapin sa bilangguan para sa kanilang pananampalataya (para sa karagdagang impormasyon sa kanyang aresto, i-click dito ). "Ito ay isang himala na siya ay nananatiling buhay na walang medical care," sabi ng isang Eritrean Orthodox pari sa Estados Unidos. Dahil ang 2002, ang pamahalaan ay ibinilanggo, tortured at pumatay ng maraming Eritreans para sa pampulitika at relihiyon na dahilan,
   
[Eritrea: mananampalataya harapan deplorable kondisyon, kabilang ang pahirap. Maraming ay gaganapin sa mga lalagyan ng pagpapadala ng metal na walang bentilasyon o mga pasilidad ng palikuran.] At tortured at pumatay ng marami sa kanila dagdag-judicially. Ngayon, ito ay tinatayang na sa pagitan ng 2,000 at 3,000 na mga Kristiyano sa Eritrean prisons. Mga mananampalataya harapan deplorable kondisyon, kabilang ang pahirap. Maraming ay gaganapin sa mga lalagyan ng pagpapadala ng metal na may walang mga pasilidad ng bentilasyon o toilet. Mangyaring manalangin na ang Panginoon ay patuloy na protektahan ang apo ang Antonios 'na kalusugan, lubhang kataka-taka mga na magkalabos kanya at nagiging sanhi ng mga awtoridad upang makilala ang isang tunay na Diyos. Manalangin na nabilanggo mga Eritrean Kristiyano ay maging halimbawa ang pag-ibig ng Diyos sa pamamagitan ng pare-pareho na pag-ibig at panalangin para sa mga taong umapi sa kanila (Mateo 5:43-48). Para sa karagdagang impormasyon sa pag-uusig ng mga Kristiyano sa Eritrea, pumunta sa ang Eritrea Bansa Ulat.
   
[Eritrea: mananampalataya harapan deplorable kondisyon, kabilang ang pahirap. Maraming ay gaganapin sa mga lalagyan ng pagpapadala ng metal na may walang mga pasilidad ng bentilasyon o toilet] 22 Mar 2012 Pinagmumulan: International Christian alalahanin mula 2002-2010, ang pamahalaan ay ibinilanggo, tortured at pinatay ang maraming Eritreans para sa pampulitika at relihiyosong mga dahilan, at tortured at pumatay ng maraming sa kanila dagdag-judicially. Ngayon, ito ay tinatayang na sa pagitan ng 2,000 at 3,000 na mga Kristiyano sa Eritrean prisons. Mga mananampalataya harapan deplorable kondisyon, kabilang ang pahirap. Maraming ay gaganapin sa mga lalagyan ng pagpapadala ng metal na may walang mga pasilidad ng bentilasyon o toilet.
   
tulungan youtube --- sa "discepolobenedetto" ay nagtrabaho para sa mga taon: gumawa ng isang site: Christian, na may 10,000 mga video, at kung ikaw ay: maaari mong hindi na bumalik bumalik lahat ng kanyang mga video (ang buong hanay ng: Creation: 21 siglo : atbp ... atbp .. lahat isinalin sa Italyano): kailangan mong ilagay ang mga nilalaman: ginagamit: upang gumawa ng pagbawi: ng kanyang mga video, bakit: kung ang Banal na Espiritu ay hukom sa iyo nagkasala? ay ang lahat ng mga problema sa iyong mga tauhan: simulan mo ang lahat na sumama ang pakiramdam! Talikdan ko ang aking mga karapatan sa "uniusrei2" na, isinara mo kaya pormal, sa mode mali, tulad ng, ganap na ibalik ang site ng "discepolobenedetto" dahil: Ako tiyak na ito: 1. Siya ay mamatay mula sa sakit! 2. ito ay isang libingan na kawalan ng katarungan kung hindi "Trinity Broadcasting Network Europa" personal na upang gumawa ng mga reklamo laban sa kanya!
   
Mga TheKingdomOfDragons ng demonyo - hindi ko makikita ang kasapakat ng iyong mga murders: Thoman Mistafield ng CIA IMF 666! at hindi magbigay ng hindi nalalaman: sa akin, ang iyong marumi salita ng kanibal. St George ay pinatay ang dragon! at laging ay! hallelujah Kapag sinabi ko na sa mga spammer ng pahinang ito at ang lahat sa internet: magkaroon ng problema? pagkatapos ito ay! at maging mas at higit pa! TheKingdomOfDragons Pumunta layo mo ungas! mistafield alam mo sa kanya, para maging synnek1, Dragons? lamang sa impyerno: lamang kung saan mo pumunta!
   
youtube tulong: sa ilalim ng patakaran ng Satanism! [Ang asar ng mga Satanists: sa youtube: ay malaki! na: sila ay malapit na: Mani Christian sites] aking mga kaibigan: sa "discepolobenedetto" ay kinopya lamang: lahat ng kanyang: 10,000 video: lamang: mula sa: TBNE: TCI-Italya: Television Christian sa Italya, samakatuwid, ang mga na: lamang, siya ay may sa kanan? hindi nila nagreklamo: nakalantad: aking kaibigan "discepolobenedetto": at, sa iyong mga tauhan ng mga Satanists: na: mo ang mga reklamo (pekeng): para sa upang isara: ang mga site na mas mahusay na mga Kristiyano: bilang isinara mo ang mina: "UniusREI2" (na kung saan ay hindi kailanman ay walang babala bago) lamang dahil: ko na kinopya sa pahinang ito: ang libro ng Wisdom ng Haring Solomon, ito ay ang tanging dahilan kung bakit isinara mo ang aking site! ngayon? ibinalik kaagad, paurong: mga dalawang sites:
   
Ano ang tingin ninyo: ka tulala? na, ginawa ko sa aking sarili ang kasapakat ng iyong mga krimen? Publish ng UniusRei3 ay komento ng isang 5 araw nakaraan [ang amoy ng asupre] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA ay youtube master IMF) ay publish komento: 1 oras ang nakalipas: "! HINDI TAYO AY kalimutan motherfucker" - Sagutin --- Oo, alam ko, "IKAW AY ISANG kakapalan ng demons" ng nabigo! Dahil kung ikaw ay: (Satanists freemasonry) Matagumpay isang bagay ng tunay na halaga? gusto mo Conquered planeta, ka na masyadong mahaba nakaraan! ngunit, na ang katotohanan: "Ikaw ang walang hanggan losers!" kung ano ang nararamdaman ko? ay lamang ng isang kahila-hilakbot na amoy ng patay na katawan at nasunog pantao laman: dahil lamang para sa iyong: malaki asno nasira: Maaaring tingin: na, ang pabor ng Satanas ay maaaring maging matibay! at ngayon? Mayroon kang ang buong pahina na ito upang ipakita muli sa: kapag ikaw ay isang asshole! YouTube tae, marumi imf 666 ----- MO ANG bulgar? Ito ay DAHIL IKAW AY mawala! ikaw ay isang natalo Dahil hindi ka mahalay!
   
[BAKIT, ng Bibliya ay ipinanganak sa gayon maraming iba't-ibang simbahan, at maraming mga kabanalan? dahil ang Biblia ay hindi isang matematikal na treatise! Subalit, ang Diyos ay nais na ipasok (sa kanyang sariling paraan): Sa kaugnay sa bawat isa sa atin! dahil sa Diyos pag-ibig, bawat tao, sa parehong paraan: bilang, mahal niya sa kanya: Abraham! na kung bakit siya ay naging sa kanya, kaya maraming mga taon sa sienzio] "At kanyang sinabi unto sa akin, ito ay tapos na. am ko Alpha at Omega, ang simula at dulo. ko ay bigyan unto kanya na athirst ng ang fountain ng tubig ng buhay malayang. " -Apocalipsis 21:06 Juan 6:28-29, "At sinabi nila unto kanya, Ano ang dapat namin gawin, na maaaring kami ang mga gawa ng Diyos? Si Jesus ay sumagot at sinabi unto mga ito, ito ay ang gawain ng Diyos, na kayo'y naniniwala sa kanya kung kanino siya hath ipinadala. " "At dinala sila, at sinabi, Sirs, ano ang dapat kong gawin upang mai-save? At kanilang sinabi, naniniwala sa Panginoon Jesu-Cristo, at shalt kayo mai-save, at ang iyong bahay." -Gawa 16:30,31
   
[IMF 666 para anumang Shoah: Pharisees ng Talmud: poot Israel (covertly)] Para sa sinuman na nauunawaan ang katotohanan tungkol sa kasaysayan, alam nila na ito ay Wall Street bankers sa likod ng parang demonyo Federal Reserve System, WW1, ang Great depression, WW2, atbp Ito ay Wall Street na nilikha komunismo. Ito ay isang pagsasabwatan Masyadong napakapangit Upang magbuntis. IBM ay manufactured ng mga aparato na ginagamit upang tatakan ang mga serial number sa biktima ng pagkapughaw. Henry Ford ay isang tao na kaibigan ng Adolph Hitler. Ng ig Farben (isang Aleman kumpanya) ay isang kalipunan ng mga paligid ng 200 mga kumpanya (marami sa mga US kumpanya) na manufactured ang gas Zyklon B na ginamit sa mga biktima ng pagpatay pagkapughaw. Ang Vatican sa Romano ay kasangkot sa ang brutal murdering ng mga milyon-milyong mga inosente mga tao sa pagkapughaw. yes, ang bawat relihiyon kapangyarihan: kapag ito mixes sa pampulitikang kapangyarihan? gumagawa ng maraming mga krimen tulad ng Sharia
   
Ang account na "discepolobenedetto": ito ay sarado dahil na natanggap namin ang ilang mga reklamo: third party para sa paglabag ng copyright: sa materyal post ng mga gumagamit. - Sagutin ang ---- ngunit: siya nakopya: lamang: TBNE na programa: LAMANG, at duda ko ito: na: maaaring siya AY tuligsain NG ang TBNE! Ang L'account ang "discepolobenedetto": ang e stato chiuso perché abbiamo ricevuto diversi reclami: ng di terze parti relativi isang violazioni del copyright: riguardanti materiale postato dall'utente. nanay: lui ha copiato: soltanto ang: i programmi della TBNE; ang ed io dubito: Che: la TBNE na ng pagmasdan abbia potuto denunciare!
   
Syria, ang CNS: layo Assad, pagkatapos, pagkatapos: namin: "paglipat" sa pamamagitan ng nag-iisa (ngunit hindi nila alam ang mga patakaran ng pluralismo): para gawin: paano naging: nagawa sa Eritrea: kung saan ang mga Kristiyano, ay nabilanggo, sa lalagyan: sa pamamagitan ng salafis Islamist: para gawin: Sharia, para sa Saudi imperyalismo! ang pag-aalsa laban sa Assad ay "mas malapit sa tagumpay, higit pa kaysa dati." Siya ay kumbinsido Punong Ministro Recep Tayyip Erdoğan Turkish (pagkatapos na consulted ang kanyang kristal ball), kung saan, siya stressed na Ankara ay handa na upang tumugon nang matatag sa anumang poot (na kanyang nais na imbentuhin: sa labas ng manipis hangin) mula sa Damascus. Turkey ay tinanong Assad sa hakbang down na: pagkatapos ng bagsak: dahil, ang kanyang salafis mga terrorists ng Al Qaeda ay naghadlang sa kanya mula sa pagpapatupad ng ipinangakong reporma: na siya nais na gawin: kaya't magkano kaya, na, Assad ay nagbago, kahit Konstitusyon ang.
   
[Eritrea: Kristiyano nabilanggo sa lalagyan:] Eritrea: studenti rinchiusi Nei lalagyan: John nakilala Paul. Ang pagkakaibigan sa pagitan ng dalawang naging pagkakaibigan ay naging mas malakas na kapag sila ay nagsimula na ibahagi ang kanilang pananampalataya sa Jesus at ang matinding paghihigpit na sila ay dumating kahit na mas malapit sa Diyos pagkatapos nila natagpuan ang isang grupo na: natipon na malapit sa patlang: at nagsimulang dumalo sa pagsamba. Gayunpaman, ang pulis ang natuklasan at naaresto ang lahat ng mga kalahok pulong. Ang dalawang ay detenido para sa halos dalawang taon at pagkatapos ay ilipat sa ibang prisons, ay naka-lock sa isang metal lalagyan para sa isang taon. Mula doon sila ay inilipat sa ibang bilangguan. Ang dalawang ay naaresto, nang walang anumang pormal na sakdal: at sila nagpunta mula sa isang bilangguan sa isa pang para sa halos siyam na taon. "Ang aming pamilya ay hindi pinahihintulutan upang makita sa amin, ang aming mga magulang ay hindi malaman: kung ito ay buhay: o kung saan kami ay Maraming mga bilanggo ay namatay: at sila ay buried: no: na: nila alam ang kanilang mga pamilya.
   
@ Lahat ng mga Bansang --- kung hindi mo tanggalin ang lahat ng mga simbolo ng parang demonyo at lahat ng pornograpiya? Hindi ko bumuo ng Jewish Templo! ang dahilan kung bakit ang lahat ng mamatay sa panahon ng 3 rd World nuclear Digmaan
   
[Saudi imperyalismo at Christian martir Pandaigdigang!] July18, 2012, ng Federico Donelli Malapit at Gitnang Silangan: Ang hamon para sa rehiyon pananakop sa pagitan ng Iran at ang ng Siait Wahhabi Saudi Arabia (Sunni) si ay dahan pagpapalawak mula sa Iraqi teritoryo: sa Syria, bagaman: Kahit sa isang veiled paraan, Riyadh [(Al Qaeda)] nais upang i-play ang pangunahing papel ng ng Estados Nations.Saudi Arabia gustong subukan upang samantalahin ng isang bentahe ng krisis Syrians, para sa kadahilanang ito ay mahaba dahil nagsimula ang isang support ang rebels: Libreng Inayos Paikot Syrian Army (FSA), ibinigay siya ng mga arm at pinansiyal na suporta: ang Salafist mga grupo ng mga fighters: darating mula sa Iraqi hangganan at mula sa Malapit Lebanon. Lamang sa mga kamakailan-lamang na linggo ang mga cell na ito maging ang mga protagonists ng sari-saring uri [(Massacres: paggawa sadya: na dishonestly maiugnay sa Syrian rehimen: ang ng mga mason System: Lahat ng mga democracies ng maling banking mga karapatan ng senyor)] ginawa atake sa Syrian lupa, paglikha ng isang kahihiyan din para sa Riyadh at Washington


@ Minu JHWH: SHEMA Yisrael: sõnad Moosese 06:04 ja väike väljavõte Sakarja 14:09 arvatud Yada dai muidugi! See on vaimne keeles ;-) YAIDA DAI Yada DAI YAIDADAI .... SHEMA Yisrael Adonai ELOHEINU, Adonai Echad [U'SHEMO Echad] V'AHAVTA ET Hashem ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA DAI Yada DAI YAIDADAI .... Kuulda Iisrael Issand, meie Jumal Issand on üks [ja tema nimi on üks] JA Armasta Issandat, oma Jumalat kogu oma südamest ja kõiki oma hingega ja kogu oma ressursse SHALOM ALEYCHEM! See on minu pakkumine, et Looja, Kiidetud olgu ta ja Am Iisraeli ja maailma selle Rosh Chodesh Kislev! Püha Kiss to Pocket oma südame! MWAAA!
 
@ Minu JHWH [SHEMA Yisrael] ENJOY! Kas me kõik olema rikkalikult õnnistatud, sest me läheneb meie Looja sel hooajal ja kuu tuntud imed, Tiitlid ja Supernatural Light! Let meie Light et nii särama inimeste ees, et nad võivad au andma YHVH! Ole tugev! Shalom Aleychem! "Õnnis / Õnnelikud on inimesed, kes teavad TERUAH (Rõõmsameelsed Sound of Shofar), O YHVH nad käime valguses Teie pale / kohalviibimine / nägu!" Tehilim / Psalm 89:15. "Ta tõstab üles Banner / Nes / Miracle et rahvaste kaugelt ja ta vilistab neid otsast maa peale kindlasti nad tulevad kiirust kiiresti." Js 5:26 "Sest mida ei olnud öelnud neile, et nad jälgivad ja mida nad polnud kuulnud nad mõistavad." Jesaja 52:15 b. "Sinu silmad näha, ja te ütlete, YHVH on suurendatud üle piiri Iisraeli!" Ml 1:05
 
Synnek1 - sa satanistid? võid minna ja nutta oma: vanemad: 1). 322 Bush on NWO, ja 2). 666 Rothschild IMFi, kui sa tuled nende poolt? Samuti on kurvad ka, sest nad ei kaua liiga elada: ka! @ 666 IMF --- satanist kriminaalmenetluse inimsööjate - Noh, ka pakend koerad on rohkem väärikust, et seda sugu, et sa ei, satanist inimsööjate oma IMF @ 666 šariaadi IMF - Jeesuse veri on tulekahju ! tema keskendutakse jätkuvalt vastu teile kõigile: kriminaal! Ma põletada kõik, mida läbi kõik Jumala viha pimedus on halb, kõik satanistid on kriminaal-, @ minu YHWH --- kui palju tuhandeid neetud hinged: isegi praegu on mul suruda kuristikku põrgu?
[USA on Al Quaeda] Türgi suletud piiriületuse (kuid Salafists al Qaeda, läheb jälle?). tuleb Venemaalt, suur süüdistatav USA [Saudi imperialism]: "USA seisukohta kriisist Süüria samaväärne: kas apoloogia terroristlikel eesmärkidel," ütles Venemaa välisminister Sergei Lavrov ajal pressikonverentsil kommenteerides American joon rünnakute Damaskuses, kus ta kaotas oma elu ka Süüria kaitseminister. "On selge põhjendus terrorism, kui me võtame seda?" Ütles Lavrov, kes: on kritiseeritud eelkõige asjaolu: et: sama ÜRO Julgeolekunõukogu: ei ole jätkunud ka hukka rünnakud teinud opositsioon pealinnas Damaskuses (mass hukkamiste: vastu ei kaastöölisi: tsiviilisikute vastu et mitte ei võitle). "Üldiselt on see tõesti on: jube koht. Ma ei leia sõnu, et väljendada: meie arvamust selle kohta,"
lol. [Ilgiornale.it] inimliigi kasutab geid surra? tv kutsus Giovanardi .. Ta ütles, et lapsed on sündinud heteroseksuaalsed paarid, ja see on: pere (true) ja ta avastas, soe vesi, kuid igaüks vaatas teda õudusega. lol. Ta ainult ütles, et tõde: see on alati olnud: jah, kogu inimkond, kuid televisiooni Uuring: see ei olnud isegi: arvamus (kinni) hulgas, kuid koletislik soovmõtlemine, ja võib-olla: alates kriminaalselt karistada. Kõik edastamise: Nad nägid koletis Giovanardi ... lol. --- Of: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01
@ Paha Saudi Araabia --- teie minister ütles mulle: "kuidas roomlased tappa Jeesus? Samal viisil: juudid (IMF) on ära tapab süütu kristlike märtrite: meilt!" teise oma minister ütles: "see on mõttetu: teie töö: mis on kaebuse meie kuritegude!", kuid Jumal ütles mulle: "Ei! ta eksib." Kui sa Jumalat: Minu YHWH, Allah, st: kui väärtust oma elu on muutunud tema jaoks (Püha), kui: pasa koer? süü ei ole sinu üksi! @ Sudaan president (ja kõik rahvad: on šariaadi) plaanid islami põhiseadus - vastus --- kõik rahvad, korvata islami šariaadi? Nad kuulutas sõja vastu, on inimkonna veresauna Nad on tahtnud teha, kuid iga veresauna, et nad võivad saada: Ühel päeval, kui Jumala kingitus: muidugi!
[Jeesus armastab sind, oma hinge rahus] säras siinsamas sealhulgas, kuid mitte palju tean, et sa ikka veel väike peegeldunud valguse varju kõik on oma koht, kuid sa otsisid veel siis, soe tuul võttis mõlemad käed ja nüüd su süda ütleb sulle, jookse, jookse, paistab minu kõrval, samas kerge jookse, jookse, sparkling valgust, mis paistab selge ja ilus 6 [Jeesus armastab sind, oma hinge rahus] õhtul ootas sind näha naerata, et sulatada oma kerge ja alati tundnud, et üksinda ei ole kunagi, sest päike paistab sinus imelihtne nüüd sa tead alati puhub sinu kõrval ja nüüd oma süda tõuseb jookse, jookse, ütle mulle, et pole midagi karta jookse, jookse, särav, selge ja ilus valgus, mis paistab jookse, jookse, ütle mulle, et pole midagi karta, jookse, jookse, sära, särada oma valgust mind nüüd.
@ Shema Iisrael - Kui mõistus on valgustatud poolt Jumala Sõna, kui meie südametes on mõeldud kuulekas kuulamine, kogu elu on teatanud Word püha, avaldub see, kui Jumal elab mu meeles ja mu südame, elu osta: jumalik maitse, ja luure: jumalik intuitsiooni. Origen ütleb Ülemlaul 2,15 "Võtke meile rebased (halb vigu)), vähe rebaseid (paha viga)) et rikkuda viinapuud: meie viinapuud pakkumise viinamarjad": "(...) iga väikese viinamarjaistanduse, mis on hing, mis on alles lapsekingades, võib kahjustatud: rebased: st halvad mõtted ja halvad arstid, aga: kui see on tugev ja täiuslik ei saa kahjustatud. Aga kui rebased (ideoloogilised vead) on tehtud: hea arstid ja surutakse eemale hinge, siis see hing areneda ja õitseda usk voorused. "" ideid on vale: vale elu, saatanlik, paremalt ideed: õige elu, Jumal (2 Cor 4,3-6 ). "
[Kui te ei ole: Servant for Love? Nii, teil on laps, kurat! ] Üks öö higi laevaga merele, ja nagu taevas juba valgendamine, te vaatate teie juba tühja võrku. Aga hääl, mis kutsub sind teise mere näitan ja pankade iga süda, viska oma võrke. Paku oma elu, nagu Mary jalamil Risti ja sa jääd sulane kõik inimesed, teenistuja armastust, preester inimkonnale. sa kõndisid vaikuses, pisarsilmi lootust, et seeme külvatud teie ees, kukkus hea maa. Nüüd süda on teie poole, sest vili on küps, nüüd ja lõpetatud päikese all, siis saab salvestada ära küünid. Paku oma elu Maarja jalamil Rist. Seda saad iga mehe sulane, teenija armastust, preester inimkonnale.
@ Minu JHWH ---- maailma valgus: pimeduses minu süda tulla ja valgustada mind, te olete mu ainus lootus elu jääb mulle igaveseks. Ma olen siin ülistada, et jumaldan sind siin, siin, et öelda: et: sa oled mu Jumal ja ainult teil on püha, siis on ilus: väärt ja kuulsusrikas: 6 minu jaoks. Kings ajaloos ja kuninga auks, siis langenud maa peal meie seas, koos alandlikkusega: Sa jätsid oma trooni, et näidata: oma armastust. Ma ei tea mida: see maksab sulle surid ristil minu jaoks olemas. Ma olen siin ülistada, et jumaldan sind siin, siin teile öelda, et sa oled mu jumal, ja ainult siis on püha, sa oled suurepärane ja väärib au on mulle.
Kain666theDarothic - Kui sa olid agnostik? sa oleks võinud isegi aus inimene: intellektuaalselt, vaid teile: see on keegi, kes on valmistatud "eitades" oma usk? tema peamine dogma? seal ei ole võib olla lootust! kui ma olen sinuga nii kaua, ja sa ei näe Jumalat minuga? Niisiis, sa oled kaotanud! Hell on juba süda! Tegelikult Jumal sinu südames on puudu. kui ma annan Piibel kits? Ta leiab, et on: hea süüa! Aga kui ma annan Piibel sulle? sa ei tee midagi! Sellepärast, ka kitse: siseneb taevas, aga: see on ebatõenäoline, et te ei pääse põrgu! teete palvetada, oma metsalist! oma hinge? haise välja
@ Põhja-Korea Kim Jong-un abiellub - mu poeg, soove! aga sa pead teadma seda: saate kunagi, et olla õnnelik üksi kunagi --- Palveta Põhja-Korea usklikud püsima, mis on ilmselt kõige raskem riigis olla kristlane. Palvetage juht ja tema cadre, et Püha Vaim juhib neile meeleparandust ja usku. Palvetage pöördelise hetkega Jumala ajastust, mis toob põhjaliku muutuse, vabadus ja täielik ümberkujundamine sellele maale. Palvetage turvalisust Põhja-Korea pagulaste eest Hiinas elavad peidus ja kütitakse Hiina ja Põhja-Korea esindajad. ------- Mu poeg, soove! aga sa pead teadma seda: saate kunagi, et olla õnnelik üksi kunagi
Jumal on alati oluline, et kõik rahvad: aus ja hea: kogu maailmas, kuid Bush oli oma 322 ja Rothschild oli oma 666: Kes tegi satanism Rahvusvahelise Valuutafondi: kust kõik kurja inimese rass on tulnud!
@ 322 Vabamüürlaste, kriminaal-, šariaadi IMF @ 666 --- mu vaim on laskunud põrgu, ja tekkisid: kiiresti, korraga: 2 tiivad deemonid ja kuradid: kõik lootusetu: et: kõik on põgenenud: in rush: fuggivano ja karjuvad! Ma läksin otsima Saatan, kuid ta oli peidus! Te olete reetnud Iisraeli Püha! oma otsuse: hukkamõistu kuulutamist: Varsti tulevad ajal oma hävitamise, ainult King (Jumal) on õigusjärgsele omanikule, iga asi, otsustasin ma võtta põhitõdesid alustele, maailma ja loksutatakse kõik! kõik kukub, kõik mädanenud viigimarju!
Ma otsustasin võtta põhitõdesid alustele, maailma ja raputa seda kõik! kõik kukub, kõik mädanenud viigimarju! Dieu m'a fait très comprendre comment est Clair, il se transforme en larves de faire tous mes ennemis: Le Monde entier! Cela est Clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient Esmasp autorité! et j'ai vu Cela dans un très konkreetne: c'est, historiquement tuvastatav dans un événement! En fait, je viens de recevoir aujourd'hui: une edendamine au niveau institutionnel kogu maailm on minu! Seega olete sellel leheküljel, ainult minu tüüpi, lahkust ja suuremeelne kontsessiooni! ütles: Unius REI! on parem, et sa jääda: hääletu peale, mõelda loll kui, et rääkida ja kõrvaldada kõik kahtlust. ütles Confucio teile
Need kurjategijad, st oleks fuajeed ja Talmud, mis on: IMF 666 322 Müürsepatööd: Hollywood jne. .. hävitamise Iisraeli lootuse, teinud filme: hea välismaalaste hea piraatide;, hea lohe;, head vampiirid, sest see on ja kõik perverssus: seksuaalse: nagu eesli perse naine! ! Nad tahavad tuua kõike hävitada, sest siin, alates maailma rajamist on tuntud: sünagoogi Saatana: pahaloomuline vähk variserid: mõrvarite inimrassi: jumal Baal, kes on jumal öökull at Bohemian Grove : jaoks teha: ükskõik holokausti Vastu: minu juudi rahvast! Jumal tegi mind väga Mõista, kuidas selge, et ta on muutumas vastsed teevad kõik minu vaenlased: on üle kogu maailma! See on selge: Jumal viib surma kiiresti kõik need, kes erinevalt oma asutusele! ja ma nägin seda väga konkreetselt: mis on ajalooliselt tuvastatav sündmus! Tegelikult ma just saanud täna: edendada institutsioonide tasandil
666BilambaKainkiller: CIA IMF ---- Jumal pani mind aru väga selgelt, kuidas ta teeb muutumas vastsed kõik mu vaenlased: on üle kogu maailma! See on selge: Jumal kiiresti lõppeda surmaga kõik need, kes on vastu mu asutus! ja ma nägin seda väga konkreetselt: mis on ürituse ajaloo tunda! Tegelikult sain just täna: edendamine institutsioonide tasandil
Kain Darothic on avaldanud comment 2 tundi tagasi ütlesin: "kuidas teha välismaalase - VASTUS - need kurjategijad st fuajeed oleks selle Talmud, mis on: IMF 666 322 Müürsepatööd: Hollywood, jne .. hävitamise Iisraeli lootuse, teinud filme: hea välismaalastele;, piraadid hea, hea lohe;, head vampiirid, see on sellepärast, ja kõik perverssus: seksuaalse: nagu eesli perse naine! ! nad tahavad, et tuua kõik hukatusse, siin, sest alates asutamisest maailmas tuntud: sünagoogi Saatana: pahaloomuline vähk variserid: mõrvarite inimrassi: jumal Baal, kes on jumal öökull at Bohemian Grove : jaoks teha: ükskõik Shoah vastu: minu juudid, varsti ma kõnni mu viha oma surnukehad
@ Kain Darothic Cain 666 CIA IMF ----- "sõna ja usk on loonud maailma eimillestki" Aga sinu tase? aegadel: see on tolli: üle loomade ja kahjuks: mõnikord: see on tolli alla: taseme loomad. Hiina vanasõna, ei sure lihtsalt umbrohtu! Aga mees, kes on kannatlikkuse eest! aruanne kuritegude: see on rämpspost? üks neist päevadest? lol. Ma olen siis hunt saata: isegi youtube: from youtube. lol. ! Jah, on tõsi: "on väga suur siin!" ipse venena bibas! Ma olen teinud valesti et kõik need kurjategijad, kes kukutanud cross ♰ [♚ mene ★ TECHEL ★ PERES] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Joo oma mürgid, mida ise" ♰ poolt ★ ReiUnius ♥ King ♥ Iisrael ♥ Mahdi. Aamen. ☠ pax ☠ + ♰ + ☠ pax ☠ alleluia aamen. ütle mulle, mida sa tead: sa palvetad koos ME TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Kõik teotajad: sa olid Kolgata: väljendada kindlalt, oma otsusega: Jeesuse vastu? kuid ta on surnud lõputu armastus ka, tükk sitta nagu sina] maailma valgus: pimeduses südame tulla ja valgustada mind, te olete mu ainus lootus elu jääb mulle igaveseks. Ma olen siin ülistada, et jumaldan sind siin, siin teile öelda, et sa oled mu Jumal ja ainult teil on püha, sa oled suurepärane ja väärib au on mulle. Kuningas ja kuningas au ajaloos, siis langenud maa peal meie seas, koos alandlikkust sa jätsid oma trooni, et näidata oma armastust. Ma olen siin ülistada, et jumaldan sind siin, siin teile öelda, et sa oled mu jumal, ja ainult siis on püha, sa oled suurepärane ja väärib au on mulle. Ma ei tea, kui palju see teile maksma surid ristil minu jaoks olemas.
   
[666 synnek1 teil on õigus blokeerida: kõik muud kommentaarid sellel leheküljel ainult täna! aitäh!] @ Saudi Araabia --- teie minister, ütles mulle: "kuidas Juudid on teinud: tappa Jeesuse roomlaste poolt? samal viisil: juudid tapavad süütuid Christian märtrid, meie poolt!" teise, oma minister ütles: "see on mõttetu: teie töö: umbes, kaebus kõikide meie kuritegude!" Aga Jumal ütles mulle: "Ei! Ta eksib." Kui sa oled: Jumala jaoks: YHWH mu Jumal, see tähendab, kui väärtus sinu elus on muutunud tema jaoks (Püha) nagu koer sitt? süü on sinu üksi!
Süüria opositsioon: sulgeb: "Ei, üleminekuaja valitsus, kord" AGI - Agenzia ajakirjandusele Itaalia - vastus --- selline: ta ütles: Demokraatia lol. Selle korra Saudi Araabia! Siria: l'opposizione: chiude: "Ei un Governo di transizione, con il kord" AGI - Agenzia Giornalistica Italia - VASTUS ---- Questo: ha detto: la Democrazia: lol. del kord dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 IMF, 666 --- ehk: ma ei tea kõiki oma kuritegusid (eksitav kannibalism, jne ..), et: institutsionaalne satanistide pidanud tegema, et teid, et võtta kontrolli oma meelt? ehk: Ma tahan sulle haiget teha: ise? ei, ma armastan sind! ehk: Ma ei armastan sind: isegi: kui inimene: isiklikult? Ma ei võitle, ka sinu jaoks liiga: on näha, ka päeval oma vabanemine? ja kui ma ei armastan sind: kuidas saab veel elus olla? ja: et Vastused: ma saan: alates ori nagu sina, et: ta tuleb karta: enda elu? miks satanist nagu sina: peab olema kontroll tähtsamaid lehe (selle) maailmas: kõikide luureteenistus saladus? pärast kuriteo: ebanormaalne: pangandus-emissioonitulu? Vastuste anti kõigile! Kuid me kõik püüame kasvada koos teiste kogemustest!
synnek1 @ 666 --- sest CIA ja IMF: on kehtestanud: kontroll ja juhtimine: nii paljud satanistid: youtube ja google? @ Synnek1 666 ---- Perche la CIA e il FMI: Hanno imposto: il controllo e la gestione: di Così tanti satanisti: Dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont kehtestada: le contrôle et la Gestion: des satanistes tant: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- Weil der CIA und dem instituudis: auferlegt haben: die Kontrolle und Verwaltung: nii vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1 @ 666 ---
[Genotsiid: Saudi imperialism] Süüria: Tlass ütles: "sõdurid keeldusid kuritegude!" ([Kuid opositsioon: nad saavad teha?]), Alto ametnik: sõjavägi on Defected ([reetur]), "riik on endiselt Ameerika ([mis aga on kõik sunnitud: teha arvesse sõda: kord ? Tema: nagu reetur, et on põgenenud välismaale?]) "Sest: täitmisest keelduda: kui: et: ta nimetas" sõjakuriteod "([kuid ma olen näinud youtube: kill, ka opositsioon: need: kes: on keelduda: võidelda režiimi: ja viska: ka: inimesi aknad! need muidugi: nad ei ole sõjakuritegude! st peale suruda ilma: kodusõda: vastu Vaikse ookeani rahvas, nagu West on teinud? see mida: et kuritegevus on?]). "Ma pöördun teie kui laps ... Süüria armee: et: ta keeldus kriminaalasja tegevus korrumpeerunud režiimi ([nagu korruptsioon?])".
   
UniusRei3 postitanud kommentaar 10 tundi tagasi @ All Nations --- kui sa ei kustuta kõik Satanic sümboleid ja kõik pornograafia? Ma ei saa ehitada juudi tempel! miks kõik surevad, ajal 3 rd World Nuclear War. ======== Sinu tunnistus oli mulle tähtis! Selles maailmas, kus on nii palju küünilisust ja ilukirjandus: kuna valitsused on müünud ​​oma rahvale, Masons Rahvusvahelise Valuutafondi? oluline on olla aus! 666 @ google - see lugu, et teie satanistid (by: tõlkida. Google) ma sulen server? kui nad kardavad oma vastused? tuleb lõpetada! @ 666 google - Questa storia, che i tuoi satanisti (di: tõlkida. Google) mi chiudono il server? quando, Loro Hanno paura delle miei risposte? deve finire!
   
[Eritrea: Usklikud nägu haletsusväärsete tingimuste, sealhulgas piinamist. Paljud toimuvad metallist mahuteid ilma ventilatsiooni ja tualettruumid.] Update: kirik liider hädasti arstiabi. Vangistatud kiriku liider Eritrea on hädasti arstiabi kuna ta on suhkruhaige ning tema tervis halveneb ilma ravita. Patriarh Antonios juht Eritrea õigeusu kirik, peeti kinni paludes valitsusel lõpetada sekkumine kiriku ja vabastada liikme tema kogudus, kes on olnud vanglas oma usku (rohkem teavet vahi alla võtmist, vajutage siia ). "See on ime, et ta on endiselt elus ilma arstiabi," ütles Eritrea õigeusu preester USAs. Alates 2002 on valitsus vangistati, piinati ja tapeti palju Eritrea poliitilistel ja usulistel põhjustel
   
[Eritrea: Usklikud nägu haletsusväärsete tingimuste, sealhulgas piinamist. Paljud toimuvad metallist mahuteid ilma ventilatsiooni ja tualettruumid.] Ja piinati ja tapeti paljud neist kohtuväliselt. Täna on hinnanguliselt vahemikus 2000 ja 3000 kristlased on Eritrea vanglates. Usklike ees haletsusväärsete tingimuste, sealhulgas piinamist. Paljud toimuvad metallist mahuteid ilma ventilatsiooni ja tualettruumid. Palun palvetage, et Issand jätkuvalt kaitsta patriarh Antonios tervist, uskumatu, kes vangistada teda ja põhjustades ametivõime üles tunnustama 1 tõelist Jumalat. Palvetage, et vangistatud Eritrea kristlased seletama Jumala armastuse läbi kooskõlas armastuse ja palve neile, kes kiusavad neid (Mt 5:43-48). Lisateavet Kristlaste tagakiusamine Eritrea, minge Eritrea Country Report.
   
[Eritrea: Usklikud nägu haletsusväärsete tingimuste, sealhulgas piinamist. Paljud toimuvad metallist mahuteid ilma ventilatsiooni ja tualettruumid.] 22 märts 2012 Allikas: International Christian Concern Alates 2002 kuni 2010 on valitsus vangistati, piinati ja tapeti palju Eritrea poliitilistel ja usulistel põhjustel, ja piinatakse ja tapetakse palju neist kohtuväliselt. Täna on hinnanguliselt vahemikus 2000 ja 3000 kristlased on Eritrea vanglates. Usklike ees haletsusväärsete tingimuste, sealhulgas piinamist. Paljud toimuvad metallist mahuteid ilma ventilatsiooni ja tualettruumid.
   
aidata youtube --- "discepolobenedetto" on aastaid töötanud: teha site: Christian koos 10.000 videos, ja kui sa: sa ei saa enam tagasi pöörduda tagasi kogu oma videos (kõiki: Creation: 21. sajandi : jne .. jne .. kõik tõlgitud itaalia keeles): peate asetage sisu: kasutatud: teha taastumine: oma videos, miks: kui Püha Vaim hinnata teid süüdi? lähete kõik hädas oma töötajad: te kõik tunnete end halvasti! Ma loobuda oma õigustest "uniusrei2", et olete suletud nii formaalselt režiimis valesti, kui te täielikult taastada ala "discepolobenedetto", sest: ma olen kindel sellest: 1. Ta sureb valu! 2. see on sügavalt ebaõiglane, kui ei ole "Trinity Broadcasting Network Europe" isiklikult esitada kaebusi: tema vastu!
   
TheKingdomOfDragons Saatana - Ma kunagi osavõtja oma mõrvad: Thoman Mistafield CIA IMF 666! ja anna mitte kunagi enam: mulle oma räpase sõna inimsööja. St George tappis lohe! ja jääb alati! halleluuja Kui ma ütlesin, et rämpsposti selle lehe ja kogu internet: on probleeme? siis oli! ja saab rohkem ja rohkem! TheKingdomOfDragons Mine ära sa idioot! mistafield sa tead teda, sest olla synnek1, Dragons? on ainult põrgu: just seal, kus sa lähed!
   
youtube help: võimu all satanismi! [Kiusamine satanistide: youtube: on suur! et: see tihe: mani Christian saidid] mu sõber: "discepolobenedetto" on kopeeritud vaid: kõik oma: 10.000 video: ainult: alates: TBNE: TCI-Itaalia: Christian Television Itaalias, seega need, kes: ainult, ta oli eks? nad oleks kunagi kurtnud: avatud: minu sõber "discepolobenedetto": ja oma meeskonna satanistide: et: sa ei kaebused (võlts) jaoks sulgeda: sites parem kristlased: kui teil on suletud kaevanduse: "UniusREI2" (kes ei olnud kunagi olnud hoiatus enne) ainult sellepärast: Olen kopeerida selle lehekülje: raamat Tarkuse kuningas Saalomoni, see oli olnud ainus põhjus, miks teil on suletud oma kodulehele! nüüd? tagasi kohe, tagurpidi: Need kaks ala:
   
Mis sa arvad: idioot? et, ma tegin ise kaasosaline oma kuritegusid? UniusRei3 on avaldanud comment 5 päeva tagasi [hais väävli] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA on youtube kapten IMF) avaldas kommentaar: 1 tund tagasi: "Me ei unusta kunagi jobu!" - Vastus --- Jah, ma tean, "sa oled leegion deemonid" on õnnestunud! Sest kui sa: (satanistide Vabamüürlaste) Kas midagi tõelist väärtust? sa oleks vallutanud planeedi juba liiga kaua aega tagasi! kuid see on tõde: "Sa oled igavene kaotajad!" mida ma tunnen? on lihtsalt kohutav hais laibad ja põlenud inimliha: sest ainult oma: suur perse katki: Nad võivad mõelda: mis on kasuks Saatan saab olema vastupidav! ja nüüd? Sul on kogu see leht näitab veelkord: kui sa oled sitapea! YouTube Kurat, DIRTY IMFi 666 ----- TE OLETE labane? Sellepärast, et olete kaotanud! sa oled luuser Sest sa oled vastik!
   
[MIKS, on Piibel sündis nii palju erinevaid kirikuid ja palju vaimsuse? sest Piibel ei ole matemaatilise traktaadi! Aga Jumal tahab tulla (omal viisil): seoses igaüks meist! sest Jumala armastus, iga mees, samal viisil: nagu ta armastas teda: Abraham! sellepärast ta on olnud temaga nii palju aastaid sienzio] "Ja ta ütles mulle, see on tehtud. olen Alfa ja Omega, algus ja lõpp. Ma annan talle kellel on janu, et allika vee-elu vabalt. " -Ilmutuse 21:06 John 6:28-29 "Siis ütlesid nad temale: Mida me teeme, et me võiksime teha Jumala tegusid? Jeesus vastas ning ütles neile: See on Jumala töö, et te usu teda, keda ta on läkitanud. " "Ja tõi nad välja ning ütles, härrad, mis ma pean tegema, et pääseda? Ja nad ütlesid: Usu Issandasse Jeesusesse, siis saad õndsaks sina ja su pere." -Apostlite 16:30,31
   
[IMF 666 iga Shoah: variserid ja Talmud: viha Iisraeli (varjatult)] Sest igaüks, kes mõistab tõde ajaloost, nad teavad, et see oli Wall Street pankurid taga kuratlik Federal Reserve System, WW1, Suur Depressioon, WW2 jne . See oli Wall Street, mis on loodud kommunismi. See on Conspiracy Liiga Monstrous ette kujutada. IBM toodetud seadmeid kasutatakse tempel seerianumbrid on holokausti ohvreid. Henry Ford oli inimene sõber Adolf Hitler. IG Farben (saksa firma) oli konglomeraat umbes 200 ettevõtet (millest paljud olid USA firmad), mis on valmistatud Zyklon B gaasi kasutatakse mõrva holokausti ohvreid. Vatikan Rooma osales jõhker tapmine miljoneid süütuid inimesi holokaustist. jah, iga religioosne võimsus: kui see seguneb poliitiline võim? muudab paljud kuriteod nagu šariaadi
   
Account "discepolobenedetto": see suleti, sest me saanud mitmeid kaebusi: kolmanda osapoole autoriõiguste rikkumise: materjalile postitas kasutaja. - VASTA ---- aga: ta kopeeritud: ainult: TBNE programmid: AINULT ja ma kahtlen selles: et: ta võib denonsseerida OF TBNE! L'konto "discepolobenedetto": E Stato chiuso Perche abbiamo ricevuto mitmekesistamine reclami: di terze parti relativi violazioni del autoriõiguse: riguardanti materiale postato dall'utente. ma: lui ha copiato: soltanto: i programmid ja della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE lo abbia potuto denunciare!
   
Süüria CNS: minema Assad, siis pärast: me teeme: "üleminek" poolt üksi (kuid nad ei tea eeskirjade paljusust): jaoks teha: kuidas on olnud: juba tehtud Eritrea: kui kristlased, on vangistatud, et mahuti: poolt salafis islamistliku: jaoks teha: šariaadi, Saudi imperialism! mässu Assad on "lähemale võidule, rohkem kui kunagi varem." Ta on veendunud peaminister Recep Tayyip Erdogan Türgi (pärast konsulteerimist oma kristallkuul), mis rõhutas ta, et Ankara on valmis reageerima kindlalt kõik vaenulikkus (mida ta tahab leiutada: välja õhuke õhk) alates Damascus. Türgi on palunud Assad astuma: pärast suuda: sest tema salafis terroristide Al Qaeda on teda takistanud rakendamisel lubatud reformide, et ta tahtis teha: nii palju, et Assad on muutunud, isegi põhiseadusega.
   
[Eritrea: kristlased vangistatud mahutites:] Eritrea: studenti rinchiusi nei mahuti: John met Paul. Sõprus 2 sai sõprus sai võimsam kui nad hakkasid jagada oma usku Jeesusesse ja rangeid piiranguid nad tulid isegi Jumalale lähemale, siis leidsid nad rühma, et: kogutud lähedal põllule ja hakkas osalema jumalateenistustel. Kuid politsei avastas ja arreteeris kõik koosolekul osalejad. 2 peeti kinni ligi kaks aastat ja siis müüdi erinevatele vanglates, olid lukustatud metallist konteinerisse aastas. Sealt nad läksid üle teise vanglasse. 2 vahistati ilma ametliku süüdistuse: ja nad läksid ühest vanglast teise, ligi üheksa aastat. "Meie perekonnad ei tohtinud näha meid, meie vanemad ei teadnud: kui ta oli elus: ega kus me olime. Paljud vangid surid ja nad maeti: no: et: nad teadsid nende peredele.
   
@ Kõik Rahvaste --- kui sa ei kustuta kõik Satanic sümboleid ja kõik pornograafia? Ma ei saa ehitada juudi tempel! Sellepärast kõik die jooksul 3 rd World Nuclear War
   
[Saudi Imperialism ja kristlike märtrite Worldwide!] July18, 2012, Federico Donelli Lähis-Ida: väljakutse piirkondliku hegemoonia Iraani ja šiiitide Wahhabi Saudi Araabias (sunniitide) SI laieneb järk-järgult Iraagi territooriumilt: Süüriasse, aga: Isegi varjatud moel, Riyadh [(Al Qaeda)] tahab mängida juhtivat rolli ÜRO Nations.Saudi Araabia tahab proovida kasutada ära kriisi süürlased, sel põhjusel on ammu alanud toetust mässulised: Tasuta korraldatakse ümber Süüria armee (FSA) andis ta käed ja rahaline toetus: Salafistlik rühmade võitlejad: pärit Iraagi piiri ja Lähis-Liibanonis. Just viimastel nädalatel neis rakkudes on muutunud peategelased mitmekesistamise [(tapatalgute: teeme tahtlik: tuleb ebaausalt omistatud Süüria režiimi: Masonic System: Kõik demokraatiad vale pangandus müntimismaks)] tehtud rünnakud Süüria pinnas, luues piinlikkust Ka Riyadh ja Washington


@ Mia JHWH: Sxema Yisrael: VORTOJN el Readmono 6:4 kaj malgranda ekstrakto de Zeĥarja 14:9 krom la Yada dai kompreneble! Tio estas spirita lingvo ;-) YAIDA Dai Yada Dai YAIDADAI .... SXema Yisrael Adonai ELOHEINU, Adonai ECHAD [U'SHEMO ECHAD] V'AHAVTA ET Eternulo ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA Dai Yada Dai YAIDADAI .... Aŭskultu ho ISRAELO LA ETERNULO NIA DIO LA ETERNULO ESTAS UNU [KAJ LIA NOMO ESTAS UNU] KAJ VI DEVAS LOVE LA ETERNULO VIA DIO KUN ĈIUJ de via koro KAJ KUN ĈIUJ DE VIA ANIMO KAJ KUN ĈIUJ VIAJN rimedojn Shalom ALEYCHEM! Tiu estas mia oferon al la Kreinto, Benata estu Li, kaj Am Israelo kaj al la mondo sur ĉi Rosh Chodesh Kislev! A Holy Kiss al la Pocket de via koro! MWAAA!
 
@ Mia JHWH [SXema Yisrael] Ĝuu! Ĉu ni ĉiuj estos ricxe benis kiel ni alproksimigxi al nia Kreinto en ĉi tiu sezono kaj monato konita Mirakloj, Venkoj kaj Supernatural Lumo! Ni permesas nian Lumo al tiel brili antaŭ homoj, ke ili donu Gloro al Eternulo! Estu STRONG! Shalom Aleychem! "Benata / Felicxaj estas la homoj kiuj konas TERUAH (la ĝoja sono de la Shofar), ho Eternulo ili irados en la lumo de Via vizagxo / Ĉeesto / Face!" Tehilim / Psalmo 89:15. "Li levos al Banner / Nes / Miraklo al la nacioj de malproksime, kaj li fajfas al ili de la fino de la tero; certe oni venos kun rapido, rapide." Jesaja 5:26 "Por kio ne rakontis ili vidos, kaj kion ili ne aŭdis oni komprenas." Jesaja 52:15 b. "Viaj okuloj vidos, kaj vi diros Eternulo pligrandiĝas preter la limo de Israelo!" Malaĥi 1:5
 
Synnek1 - vi satanistoj? vi povas iri kaj kriu el via: gepatroj: 1). 322 Bush de NWO, kaj 2). 666 Rothschild de IMF, kiam vi venos por ili? ili ankaŭ estos malgxoju; cxar ili ne longe tro devas vivi: ankaux! @ 666 IMF --- satanist kriminala Cannibals - nu, ankaŭ, aro de hundoj havas pli fieran, en fari sekson, ke ne vi, Satanist caníbales por via IMF, @ 666 Sharia IMF - la sango de Jesuo estas fajro ! lia fokuso restas kontraŭ vi ĉiuj: kriminala! Mi bruligi ĉiuj vi, tra ĉiuj Kolero de Dio la mallumo estas malbona, ĉiuj satanistoj estas krimulo, @ mia YHWH --- kiom da miloj da malbenitaj animoj: eĉ nun mi devas puŝi en la abismon de infero?
[Usono estas Al Quaeda] Turkujo fermita landlimo krucoj (sed, la Salafists de Al Qaeda, iros denove?). venas de Rusujo, la granda akuzis kontraŭ Usono [de Saud imperiismo]: "La usona pozicio sur la krizo siria ekvivalento: estas Apologio por terorismo," diris rusa eksterafera ministro Sergey Lavrov dum gazetara konferenco dirante la usona linio la atakoj en Damasko, kiun li perdis lian vivon: ankaŭ la siria ministro. "Ĝi estas klara pravigo de terorismo, kiel ni preni ĝin?" Said Lavrov, kiuj: kritikis en aparta, la fakto: ke: la sama UN-Sekureca Konsilio: ne iris en la kondamnon de la atakoj faritaj de la opozicio en la ĉefurbo Damasko (maso ekzekutoj; kontraux ne kunlaborantoj: kontraŭ civiluloj ke ne rifuzas batali). "En ĝenerala, ĝi vere estas: terura loko. Mi ne povas trovi vortojn por esprimi: nia opinio pri tio"
lol. [Ilgiornale.it] La homa specio uzas gajaj morti? tv estis invitinta Giovanardi .. Li diris ke: infanoj naskita por malgejaj paroj, kaj tio estas: la familio (vera) kaj li malkovris la varma akvo, sed ĉiuj rigardis lin: kun hororo. lol. Li nur diris la veron: ĝi ĉiam estis: tial, por la tuta homaro, sed en televido studo: ĝi ne estis vespero de opinio (respekti) inter aliaj, sed monstra iluzio; kaj eble: de criminally procesita. Ĉiuj en transdono: Ili vidis la monstron Giovanardi ... lol. --- De: Marcello Veneziani - Tue, 25/07/2012 - 16:01
@ La malbono de Saŭda Arabio --- kun via servanto diris al mi: "kiel estiĝis la romanoj mortigi Jesuo? Sama maniero: la judoj (IMF) estas ne mortigi senkulpajn kristanaj martiroj: de ni!" alia de via servanto, diris: "ĝi estas senutila: via laboro: tio estas la plendo de nia krimoj!", sed Dio min diris: "Ne! li eraras." Se vi estas Dio: Mia YHWH, Alaho, te se la valoro de via vivo: fariĝis por li (la Sankta) kiel: la fek el hundo? la kulpo ne estas via sola! @ Sudano prezidanto (kaj ĉiuj nacioj: de Sharia leĝo) planojn pri islama konstitucio - Respondo --- cxiuj nacioj Tio kompensi islama Sharia? Ili Deklarita Milito Kontraŭ en homaro, la masakro Ili volis fari, sed, por iu ajn masakro, Ke ili ricevu: Unu tagon, kiel donaco de Dio: kompreneble!
[Jesuo amas vin, ĉar via animo: en paco] brilis ĉi tie inkludante sed ne multaj konas Vi estas ankoraŭ malgranda reflektita lumo ombro ĉiu havas sian lokon sed vi serĉis pli, tiam, varma venteto portis ambaŭ manoj kaj nun vian koron diras vi Kuru, kuru, brilanta apud mi, en la sama lumo Run, kuri, scintilanta lumo kiu brilas klara kaj bela ses [Jesuo amas vin, ĉar via animo: en paco] La vespera atendis vidi vin rideti fandi en via lumo kaj ĉiam sentis ke nur estis neniam ĉar la suno brilas en vi La brizo nun vi konas ĉiam blovas apud vi kaj de viaj koro leviĝos Kuru, kuru, diru al mi, ke estas nenio por timi Kuru, kuru, brilante, klara kaj bela lumo kiu brilas Kuru, kuru, diru al mi, ke tie estas nenio por timi Run, kuri, brilu, brilu via lumo sur min nun.
@ SXema Israelo - Se la menso estas lumigataj de la Vorto de Dio, se nia koro estas por kvieta aŭskultado, la tuta vivo estas informita de la Vorto sankta, prenas la formon de ĝi, se Dio loĝas en mia menso kaj en mia koro, tuta vivo aĉeti: dia gusto, kaj inteligenteco: dia intuicio. Origeno diras la Kanto de Kantoj 2.15 "Prenu ni la vulpoj (malbona eraroj)), la malgranda vulpoj (malbonon eraroj)) prirabantoj la vitoj, cxar nia vitoj havas mola vinberoj": "(...) ĉiu malgranda vinbergxardenon, tio estas la animo, kiu estas en lia infanaĝo, povas esti damaĝita: vulpoj: te el la malbonaj pensoj kaj malbonaj kuracistoj, tamen: kiam estas forta kaj perfekta ne povas esti damaĝita. Sed se la vulpoj (ideologia eraroj) estas prenita; la bonaj kuracistoj kaj forpelitaj de la animo, tiam, tiu animo progresi kaj flori en kredon en la virtoj. "" De ideoj estas erara: erara vivo, satana, de dekstra ideoj: justa vivo, Dio (2 Kor 4,3 ĝis 6 ). "
[Se vi ne estas: a Servanto por Amo? Do, vi estas infano de la diablo! ] Unu nokton en ŝvito sur la boaton en la maron, kaj, kiel la ĉielo jam whitening, vi rigardas vian jam malplena retojn. Sed la voĉo kiu vin vokas alian maro montros, kaj sur la bordo de ĉiu koro, ĵeti la retojn. Oferto via vivo, kiel Maria piede de la Kruco, kaj vi estos servanto de ĉiuj homoj; servanto de amo, pastro de homaro. vi promenis en silento, tearfully esperis, ke la semo semita antaŭ vi, falis en la bonan teron. Nun la koro estas en via festo, ĉar la greno estas matura nun kaj kompletigita sub la suno, vi povas stoki cxe tenejoj. Oferto via vivo kiel Maria, piede de la Kruco. Ĝi estos cxiu sklavo, sklavo de amo, pastro de homaro.
@ Mia JHWH ---- Lumo de la mondo: en la mallumo de mia koro venu kaj klerigi min, vi estas mia sola espero de vivo, restas kun mi ĉiam. Mi estas tie laŭdi, adori vin tie, tie diru al: kiu: Vi estas mia Dio kaj nur vi estas sankta, vi estas bela; inda kaj glora: ses por mi. Reĝoj en historio kaj King en gloro, vi malsupreniru sur tero inter ni, kun humileco: Vi forlasis vian tronon por montri: via amo. Mi ne scias kion; gxi kostis vi mortas sur la kruco tie por mi. Mi estas tie laŭdi, adori vin tie, tie diru al vi, ke vi estas mia Dio; kaj nur vi estas sankta, vi estas mirinda kaj inda gloro estas al mi.
Kain666theDarothic - Se vi parolis agnóstico? vi estus eĉ honesta persono: intelekte, sed al vi: tio estas, iu kiu faris de "nei" ilia religio? ĝia fundamenta dogmo? tie ne povas esti esperon! se mi kun vi tiel longan, kaj vi ne vidos Dion en mi? Do, vi perdis! Infero jam estas en via koro! Fakte Dion en via koro mankas. se mi donas la Biblio al kaprino? Ŝi la trovoj gxin bona por mangxi! Sed, se mi donas la Biblio por vi? vi ne faros ion! Tial, ankaŭ kapro: eniros cxielo; sed: estas malverŝajne ke vi povas eskapi de la infero! vi faru petu, via bruto! de via animo? la odoro el
@ Nord-Koreio Kim Jong-un edziĝas - mia filo, deziroj! sed vi devas scii ĉi tion: Vi povas, neniam, por esti feliĉa sola; neniam --- Preĝu Norda korea kredantoj estos persistos en kio estas probable la plej malfacila lando esti Kristano. Preĝu por la ĉefo kaj liaj pentraĵoj, ke la Sankta Spirito venigos ilin al pento kaj kredo. Preĝu por akvodislimon momenton Dio kalendaro kiu alportos funda ŝanĝo, libereco kaj kompleta transformo en ĉi tiun landon. Preĝu por sekureco por Norda korea rifuĝintoj en Ĉinio kiuj vivas en kaŝejo kaj estas ĉasita de ĉina kaj Nord korea agentoj. ------- Mia filo, deziroj! sed vi devas scii ĉi tion: Vi povas, neniam, por esti feliĉa sola; neniam
Dio estas ĉiam grava por ĉiuj popoloj: honesta kaj bona: en la tuta mondo, sed Bush, via 322, kaj Rothschild estis via 666: Kiu faris la satanismo de la Internacia Mona Fonduso: el kiu la tuta malbono, de la homa raso venis!
@ 322 framasonismo, krimulo, Sharia IMF @ 666 --- mia spirito malsupreniris ĝis la infero; kaj formis: rapide, samtempe: du flugiloj de demonoj kaj diabloj: ĉiuj senespera: ke: ĉiuj estas forkuris en pikas: fuggivano kaj kriante! Mi iris por serĉi Satano, sed li estis kaŝita! Vi perfidis la sanktan UNU de Israelo! Via jugxo; de kondamno estis prononcita: Baldaŭ venos la tempo de via malfeliĉo, Nur la Reĝo (Dio) estas la leĝa mastro, de chiu afero, mi decidis preni la fundamentojn fundamentoj, de la mondo kaj skui ĉion! ĉiuj falos, ĉiuj putra figojn!
Mi decidis preni la fundamentojn fundamentoj, de la mondo kaj skui ĝin ĉiu! ĉiuj falos, ĉiuj putra figojn! Dieu m'a fait Três Comprendre komento est Clair, il se transforme eo larves de faire tous mes ennemis: le monde entier! Cela est Clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient mon autorité! et J'ai vu cela dans un Três konkreta: c'est, historiquement detektebla dans un événement! Eo fait, je viens de recevoir aujourd'hui: kunigas promocio au niveau institutionnel tuta mondo estas mia! Sekve, vi estas sur ĉi tiu paĝo, nur por mia klaso, bonkorecon, kaj grandanima koncesio! diris: Unius Rei! Estas bona ke vi restas: en silenta ol, esti penso malsagxulo ol por paroli kaj forigi ĉiujn dubojn. diris Confucio al vi
TIUJ krimuloj tio, estus premgrupoj de la Talmudo, Ke Is: la IMF 666 322 albañilería: hollywood, ktp. .. por la detruo de la espero de Israelo, ili faris filmojn pri: bona eksterteranoj;, bona piratoj;, bona drakoj;, bona vampiroj, Ĉar ĝi estas, kaj neniu perverseco: seksa: kiel la azeno azenon edzino! ! Ili volas alporti ĉiun al la pereo, Ĉar tie, de la fondo de la mondo estas konata kiel la: sinagogo de Satano: la maligna kancero Fariseoj: murdistoj de la homa raso: la dio Baal, kiu estas la dio strigo en la bohemia Grove cxar tion: ĉiu Holokaŭsto Kontraŭ: mia juda popolo! Dio faris min tre Kompreni kiel Klare, li fariĝas en larvoj farante ĉiuj miaj malamikoj; en la tuta mondo! Tio estas klara: Dio kondukos al morto Rapide Ĉiuj Kiuj kontraŭstaris mia aŭtoritato! kaj mi vidis tion en tre konkreta: tio estas, historie detektebla en okazaĵo! Fakte, mi nur Ricevita hodiaŭ: promocio al institucia nivelo
666BilambaKainkiller: CIA IMF ---- Dio faris min kompreni tre klare kiel li faras igante larvoj cxiuj miaj malamikoj; en la tuta mondo! Tio estas klara: Dio rapide kondukas al morto ĉiujn kiuj oponas mia aŭtoritato! kaj mi vidis tion en tre konkreta: tio estas, en okazaĵo historie detektebla! Fakte, mi ricevis nur hodiaŭ: promocio al institucia nivelo
Kain Darothic publikigis komenton 2 horoj mi diris: 'kiel ne fari alienígena' - Respondo - TIUJ krimuloj te premgrupoj estus de la Talmudo, tio estas: la IMF 666 322 albañilería: hollywood, ktp .. por la detruo de la espero de Israelo, ili faris filmojn pri: bona eksterteranoj;, piratoj bona;, bona drakoj;, bona vampiroj, estas ĉar, kaj ajna perverseco: seksa: kiel la azeno azenon edzino! ! ili volas alporti ĉion por detruo, tie ĉar, de la fondo de la mondo estas konata kiel la: sinagogo de Satano: la maligna kancero Fariseoj: murdistoj de la homa raso: la dio Baal, kiu estas la dio strigo en la bohemia Grove cxar tion: ĉiu Shoah kontraŭ: mia juda popolo, tre frue mi iros kun miaj kolero sur via kadavroj
@ Kain Darothic Kain 666 CIA IMF ----- "la vorto kaj fido kreis la mondo el nenio" Sed via nivelo? foje: estas colo: super la bestoj, kaj bedaŭrinde: kelkfoje: temas colo sube: de la nivelo de bestoj. Ĉina proverbo, ne mortas facile la herbaĉoj! Sed, mi estas viro kiu havas paciencon! raporto krimoj; gxi estas spam? unu el tiuj tagoj? lol. Mi estos por ĉasi forpeli: eĉ youtube: de youtube. lol. ! jes, estas vero: "estas tre granda tie!" ipse venena bibas! Mi faris la malbonon al ĉiuj tiuj kriminalaj kiu faligis la kruco ♰ [♚ Mene ★ TECHEL ★ Peres] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Trinku vian venenoj farita de vi mem" ♰ per ★ ReiUnius ♥ ♥ Reĝo Israelo ♥ Mahdi. Amen. ☠ ☠ Pax + ♰ + ☠ ☠ Pax Haleluja Amen. diru al mi kion vi scias: VI pregxas komune AL MI TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Por ĉiuj insultemaj: vi estis Kalvario: por esprimi kun certeco, via jugxo; kontraux Jesuo? sed li estas senviva kun senfina amo ankaŭ, por peco de fek kiel vi] Lumo de la mondo: en la mallumo de la koro eliras kaj klerigi min, vi estas mia sola espero de vivo, restas kun mi ĉiam. Mi estas tie laŭdi, adori vin tie, tie diru al vi, ke vi estas mia Dio kaj nur vi estas sankta, vi estas mirinda kaj inda gloro estas al mi. Reĝo kaj Reĝo en gloro en la historio, vi malsupreniru sur tero inter ni, kun humileco vi forlasis vian tronon por montri vian amon. Mi estas tie laŭdi, adori vin tie, tie diru al vi, ke vi estas mia Dio; kaj nur vi estas sankta, vi estas mirinda kaj inda gloro estas al mi. Mi ne scias kiom tio kostis al vi morti sur la kruco tie por mi.
   
[666 synnek1 vi havas la povon por bloki: ĉiuj aliaj komentoj pri tiu ĉi paĝo nur por hodiaŭ! dankon!] @ Saŭda Arabio --- via servanto, diris al mi: "kiel, Judoj faris: mortigo Jesuo, por la romianoj? Sama maniero: la judoj mortigas senkulpulojn kristanaj martiroj, por ni!" alia, via servanto diris: "ĝi estas senutila: via laboro: pri la plendo de ĉiuj niaj krimoj!" Sed Dio diris al mi: "Ne! Li eraras." Se vi estas; cxar Dio YHWH mia Alaho, tio estas, se la valoro de via vivo fariĝis por li (la Sankta UNU) kiel hundo shit? la kulpo estas via sola!
Sirio: opozicio: fermas: "ne al transira registaro, kun la reĝimo" AGI - Agenzia ĵurnala Italujo - Respondo --- tio: li diris: la Demokratio: lol. de la reĝimo de Saud-Arabio! Siria: l'opposizione: chiude: "neniu a un governo donis transizione, con il reĝimo" AGI - Agenzia Giornalistica Italio - Respondo ---- questo: ha detto: la Demokratio: lol. del reĝimo dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 IMF, 666 --- eble: Mi ne scias ĉiujn viajn krimojn (aberrante kanibalismo, ktp ..) ke: instituciaj satanistoj, ili devis fari por vi, por preni la kontrolon de via menso? eble: Mi volas vundi vin: persone? ne, mi amas vin! eble: Mi ne amas vin: eĉ: kiel persono: persone? Mi ne batalos, ankaŭ por vi tro cxar vidi, ankaŭ, la tago de via liberigo? kaj se mi ne amas vin kiel vi povis ankoraŭ esti vivas? kaj: kiu Respondoj: mi povas akiri: de sklavo, kiel vi tion: li devas timi, ĉar lia propra vivo? kial Satanist kiel vi devas havi kontrolon de la plej grava paĝo (ĉi tiu) en la mondo: por ĉiuj informservo sekreto? post la krimo: eksternorma: de la banka seigniorage? respondojn estis donitaj ĉiuj! Tamen, ni ĉiuj klopodas kreski kun la sperto de aliaj!
synnek1 @ 666 --- pro la CIA kaj la IMF: esti postulitaj: la kontrolo kaj administrado: de tiom multaj satanistoj: en youtube kaj google? @ Synnek1 666 ---- perché la CIA retleteron il FMI: hanno imposto: il controllo retleteron la gestione: donis così tanti satanisti: dentro youtube retleteron google? synnek1 @ 666 --- parce Que la CIA et le FMI: ont trudi: le contrôle et la gestion: des satanistes tant: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- Weil der CIA und dem IWF: auferlegt haben: die Kontrolle und Verwaltung: tiel vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1 @ 666 ---
[Genocido cxar Saud imperiismo] Sirio: Tlass diris: "soldatoj, rifuzis krimoj!" ([Sed la opozicio: ili povas fari?]), Alta oficiro: armeo dizertis ([perfidulo]), "lando restas kunigitaj ([kiu, tamen, estas ĉiuj devigitaj: fari en la milito kontraŭ: la reĝimo ? Li: kiel perfidulo, ke, kiu fuĝis eksterlanden?]) "Ĉar: rifuzas plenumi: ol: kiu: li nomis" militkrimoj "([sed mi vidis en youtube: mortigo, por la opozicio: tiuj: : kiu havas rifuzi: batali kontraŭ la reĝimo kaj ĵeti: ankaŭ: homoj el la fenestroj! tiuj kompreneble: ili estas ne militkrimoj! te, postulis de ekstere: civila milito: kontraŭ Pacifika nacio, kiel, Okcidento faris? tiun kio: kiu krimo estas?]). "Mi direktas vin kiel infano ... Siria Araba Armeo: kiu: li rifuzis plenumi kriminala aktiveco de koruptita reĝimo ([kiel korupteco?])".
   
UniusRei3 afiŝis komenton 10 horoj @ Ĉiuj Nacioj --- se vi ne forviŝi ĉiuj satanaj simboloj kaj ĉiuj pornografio? Mi ne povas konstrui la juda Templo! kial, ĉiuj mortos, Dum la 3-a Monda Nuklea Milito. ======== Via atesto estis grava al mi! en ĉi tiu mondo kie estas tiom multe cinikismo kaj fikcio; ĉar registaroj vendis siajn homojn, la masonistoj de la IMF? estas grave esti honesta! 666 @ google - tiun rakonton, ke via satanistoj (laŭ: traduki. Google) Mi fermas la servilo? kiam ili timas mia respondojn? bezonas halti! @ 666 google - questa storia, che i tuoi satanisti (Donis: traduki. Google) mi chiudono il servilo? quando, loro hanno paura delle miei risposte? deve finire!
   
[Eritreo: kredantoj alfronti bedaŭrinda kondiĉoj, inkluzive torturo. Multaj okazas en metalo ŝipoj konteneroj sen ventilación aŭ necesejo instaladoj.] Aktualigo: Preĝejo ĉefo en urĝa neceso de medicina zorgo. An enprizonigita preĝejo ĉefo en Eritreo estas en senespera neceso de medicina atento kiel li estas diabética kaj lia sano estas rapide difektita sen traktado. Patriarko Antonios, estro de la Eritrean Ortodoksa Eklezio, estis detenata por peti la registaron ĉesi entrudiĝi en la preĝejo kaj liberigi membroj de lia preĝejo kiu estis okazigita en malliberejon pro ilia kredo (por pli da informo pri lia aresto, klaku ĉi tie ). "Estas miraklo ke li restas vivanta sen medicina zorgo," diris unu Eritrean ortodoksa pastro en la Usono. Ekde 2002, la registaro enprizonigis, turmentita kaj murdita multnombraj Eritreans por politikaj kaj religiaj kialoj,
   
[Eritreo: kredantoj alfronti bedaŭrinda kondiĉoj, inkluzive torturo. Multaj okazas en metalo ŝipoj konteneroj sen ventilación aŭ necesejo instaladoj.] Kaj turmentita kaj murdita multaj el ili ekstran-juĝe. Hodiaŭ, ĝi estimas ke inter 2.000 kaj 3.000 kristanoj estas en Eritrean malliberejoj. Kredantoj alfronti bedaŭrinda kondiĉoj, inkluzive torturo. Multaj okazas en metalo ŝipoj konteneroj sen ventilación aŭ necesejo instaladoj. Bonvolu pregxu, ke la Sinjoro daŭre protekti Patriarko Antonios 'sano, mirinda kiuj malliberigi lin kaj kaŭzante aŭtoritatoj rekoni la veran Dion. Preĝu ke enprizonigita Eritrean kristanoj ejemplifican la amo de Dio per konsekvenca amo kaj preĝo por tiuj kiuj ilin persekutu (Mateo 5:43-48). Por pli informo sur la persekutado de kristanoj en Eritreo, iru al la Eritreo Landa raporto.
   
[Eritreo: kredantoj alfronti bedaŭrinda kondiĉoj, inkluzive torturo. Multaj okazas en metalo ŝipoj konteneroj sen ventilación aŭ necesejo instaladoj.] Marto 22, 2012 Fontoj: Internacia Kristana zorgiga De 2002 al 2010, la registaro enprizonigis, turmentita kaj murdita multnombraj Eritreans por politikaj kaj religiaj kialoj, kaj turmentita kaj murdita multaj ili ekstran-juĝe. Hodiaŭ, ĝi estimas ke inter 2.000 kaj 3.000 kristanoj estas en Eritrean malliberejoj. Kredantoj alfronti bedaŭrinda kondiĉoj, inkluzive torturo. Multaj okazas en metalo ŝipoj konteneroj sen ventilación aŭ necesejo instaladoj.
   
helpi youtube --- "discepolobenedetto" laboris dum jaroj: fari retejon: kristano, kun 10.000 videos, kaj se vi: vi ne plu revenu cxiuj liaj videos (plena rango de: Kreo: la dudek-unua jarcento : ktp .. ktp .. cxiuj tradukitaj en itala): vi devas meti la enhavon: uzata: fari reakiro: de liaj videos, kial: se la Sankta Spirito jugxos vin kulpa? vi faros cxiujn malfacilajxojn en via bastono: vi ĉiuj komencas senti malbona! Mi cedas mia rajtojn "uniusrei2" ke, vi fermis tiel formale, en modo erara, kiel, vi plene restarigi la retejo de "discepolobenedetto" ĉar: Mi estas certa pri tio: 1. Li mortos de la doloro! 2. tio estas severa maljusteco se ne "Trinity Broadcasting Network Eŭropo" persone por fari plendojn; kontraux li!
   
TheKingdomOfDragons de Satano - Mi neniam estu la komplico de via murdoj: Thoman Mistafield de CIA IMF 666! kaj donu ne neniam plu min, via malpurega vorto de caníbal. St George mortigis la drakon! kaj ĉiam estos! Hallelujah Kiam mi diris ke spamistoj de tiu ĉi paĝo kaj la tuta Interreto: havi problemojn? tiam estis! kaj estos pli kaj pli! TheKingdomOfDragons Foriru vi idioto! mistafield vi konas lin, por esti synnek1, Drakoj? estas nur en infero: ĝuste kie vi iru!
   
youtube helpo: Sub la regado de satanismo! [La intimidación de satanistoj: en youtube: estas granda! ke: ili proksime: mani kristanaj lokoj] mia amiko: "discepolobenedetto" ĝi kopiis nur: lia tuta: 10.000 video: nur: de: TBNE: TCI-Italujo: kristana Televido en Italujo, do tiuj kiuj: nur li havis la rajto? ili neniam plendis: elmontrita: mia amiko "discepolobenedetto": kaj, kun viaj ŝipanoj de satanistoj: ke: vi la plendoj (falsa): por fermi: la lokoj bonaj kristanoj: kiel vi fermis la mino: "UniusREI2" (kiu ne estis iam havis neniun averton antaŭe) nur ĉar: Mi kopiis sur ĉi paĝo: la libro de Saĝeco de la regxo Salomono, ĉi tio estis estinta la sola kialo kial vi fermis mia retejo! nun? revenis rapide, malantaŭen: Tiuj du lokoj:
   
Kion vi pensas: vi idioto? ke mi faris min la komplico de viaj krimoj? UniusRei3 publikigis komenton 5 tagoj [la fetoro de sulfuro] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA estas youtube majstro IMF) publikigis komenton: 1 horo: "NI neniam forgesos motherfucker!" - Respondu --- Jes, mi SCIAS, "VI ESTAS AN Legio de demonoj" de fiaskis! Ĉar se vi: (satanistoj framasonismo) Were ion de vera valoro? vi estus Konkerita la planedo, Jam tro longe! sed, tio estas la vero: "Vi estas la eterna perdantoj!" kion mi sentas? estas simple terura fetoro de kadavroj kaj forbruligis homa karno; ĉar nur pro via: granda azeno rompis: Ili povas pensi: ke la favoro de Satano povas esti durable! kaj nun? Vi havas cxi tiun tutan paĝon montri refoje per: kiam vi estas asshole! YouTube SHIT, malpuraj IMF 666 ----- VI ESTAS vulgaraj? Estas ĉar vi perdas! vi estas perdanto Ĉar Vi estas malpura!
   
[KIAL, de LA Biblio naskiĝis tiom da malsamaj preĝejoj, kaj multaj spiriteco? ĉar la Biblio ne estas matematika traktato! Sed Dio volas eniri (en sia propra maniero): En rilato kun ĉiu el ni! ĉar Dio amas, cxiu, en la sama maniero: kiel li lin amis: Abraham! tial li pasis kun li, tiel multaj jaroj en sienzio] "Kaj li diris al mi: Ĉio fariĝis. Mi estas la Alfa kaj la Omega, la komenco kaj la fino. Mi donos al li ke estas soifanto el la fonto de la akvo de vivo. " -Apokalipso 21:6 Johano 6:28-29, "Tiam ili diris al li: Kion ni faru, ke ni povus prilabori la farojn de Dio? Jesuo respondis kaj diris al ili: Jen la faro de Dio, ke vi kredu tiun, kiun Li sendis. " "Kaj elkondukis ilin, kaj diris: Sinjoroj, kion mi devas fari, por esti savita? Kaj ili diris: Kredu al la Sinjoro Jesuo Kristo, kaj vi estos savita, vi kaj via familio." -Agoj 16:30,31
   
[IMF 666 por ajna Shoah: Fariseoj el Talmudo: malamo Israelo (kaŝe)] Por iu kiu komprenas la veron pri historio, ili scias ke estis Wall Street bankistoj malantaŭ la diabla Federacia Rezervo Sistemo, WW1, la Granda Depresio, WW2, ktp . Estis Wall Street kiu kreis komunismo. Estas A Konspiro Tro monstra gravediĝi. IBM fabrikis la mekanismoj uzitaj por frapu seria nombroj sur holokaŭsto viktimoj. Henry Ford estis persono amiko de Adolfo Hitlero. IG Farben (a germana kompanio) estis konglomeraĵo de ĉirkaŭ 200 kompanioj (multaj de kiuj estis usonaj societoj) kiu fabrikis la Zyklon B gaso uzata por murdo holokaŭsto viktimoj. La Vatikano en Romo partoprenis en la brutala murdo de milionoj de senkulpaj homoj en la holokaŭsto. jes, ĉiu religia povo: kiam miksas kun la politika potenco? faras multaj krimoj kiel Sharia
   
La konto "discepolobenedetto": ĝi estis fermita, ĉar ni ricevis plurajn plendojn: tria malobservo de kopirajto: en materialo eldonita de la uzanto. - Respondo ---- sed: ĝi kopiis: nur: TBNE programoj: NUR, kaj mi dubas ke: ke: li povis ESTI denunci DE LA TBNE! L'konton "discepolobenedetto": è stato chiuso perché abbiamo ricevuto diversi reclami: donis terze Parti relativi a violazioni del kopirajto: riguardanti materiale postato dall'utente. ma: Lui ha copiato: soltanto: i programmi della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE jen abbia potuto denunciare!
   
Sirio, la CNS: foriros Assad, tiam, poste: ni faros: "transiro" de sola (sed ili ne konas la regulojn de pluralismo): por fari: kiel ĝi estis, jam farita en Eritreo: kie kristanoj, estas estis enprizonigita, en ujo: per salafis islamisma: por fari: Sharia, por Saud imperiismo! la ribelo kontraŭ Assad estas "pli proksima al venko, pli ol iam." Li estas konvinkita Ĉefministro Recep Tayyip Erdogan turka (post esti konsultinta sian kristalo pilko), kio, li substrekis, ke Ankaro pretas respondi firme al ajna malamikeco (kiu li volas inventi: el maldensa aero) el Damasko. Turkujo petis Assad eksiĝi: post malsukcesi, cxar lia salafis teroristoj de Al Qaeda malhelpis lin el realiganta la promesita reformoj ke li volis fari, tiel do, ke, Assad ŝanĝiĝis, eĉ la Konstitucio.
   
[Eritreo: kristanoj enprizonigita en ujoj:] Eritreo: studenti rinchiusi Nei ujo: John renkontigxis Paŭlo. La amikeco inter la du igis la amikeco fariĝis pli potenca kiam ili komencis dividi ilian fidon en Jesuo kaj la severaj restriktoj ili venis gxis proksima al Dio tiam ili trovis grupon kiu: kolektiĝis apud la kampo; kaj komencis ĉeesti kulto. Tamen, la polico malkovris kaj arestis tutan kunvenon partoprenantoj. La du estis detenata dum preskaŭ du jaroj kaj tiam estis kopiitaj al malsamaj malliberejoj, estis enfermitaj en metala ujo por jaro. De tie estis kopiitaj al alia malliberejo. La du estis arestitaj, sen formala akuzo kaj ili iris de unu malliberejo al alia, dum preskaŭ naŭ jaroj. "Niaj familioj ne permesis vidi nin, niaj gepatroj ne sciis: se ĝi estis vivas: nek kie ni estis. Multaj malliberuloj mortis kaj estis enterigitaj: ne: kiu: ili sciis iliajn familiojn.
   
@ Ĉiuj Nacioj --- se vi ne forviŝi ĉiuj satanaj simboloj kaj ĉiuj pornografio? Mi ne povas konstrui la juda Templo! Tial ĉiuj mortas dum la 3-a Monda Nuklea Milito
   
[Saud Imperiismo kaj Christian Martiroj Worldwide!] July18, 2012, Federico Donelli Proksima kaj Meza Oriento: La defio por regiona hegemonio inter Irano kaj la ŝijaisma Wahhabi Saŭda Arabio (sunaistoj) SI estas laŭgrade etendante de iraka teritorio: al Sirio, kvankam: Eĉ en vualita maniero, Riad [(Al Kaida)] volas ludi gvidan rolon de la Unuiĝinta Nations.Saudi Arabio volas provi eksplodi avantaĝo de krizo Sirianoj, tial ĝi delonge komencis apogo la ribeluloj: Free Organizita Ĉirkaŭ siria armeo (FSA), li havigis armilojn kaj financa subteno: la Salafist grupoj de batalantoj: devenante la iraka limo kaj de la Proksima Libano. Nur en la lastaj semajnoj tiuj ĉeloj iĝis la ĉefroluloj de diversificación [(Masakroj: farante intenca: esti dishonestly atribuita al la siria reĝimo: la masónica sistemo: Ĉiuj demokratioj de falsaj bankaj seigniorage)] faris atakojn en Sirio planko, kreante embarason Ankaŭ por Riad kaj Vaŝingtono


@my JHWH [ SHEMA YISRAEL ] WORDS from Deuteronomy 6:4 and a small excerpt from Zechariah 14:9 except for the yada dai of course! That's spiritual language ;-) YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI.... SHEMA YISRAEL ADONAI ELOHEINU, ADONAI ECHAD [ U'SHEMO ECHAD ] V'AHAVTA ET HASHEM ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI.... HEAR O ISRAEL THE LORD OUR GOD THE LORD IS ONE [ AND HIS NAME IS ONE ] AND YOU SHALL LOVE THE LORD YOUR GOD WITH ALL OF YOUR HEART AND WITH ALL OF YOUR SOUL AND WITH ALL YOUR RESOURCES SHALOM ALEYCHEM! This is my offering to the Creator, Blessed Be He, and to Am Israel and to the world on this Rosh Chodesh KISLEV! A Holy Kiss to the Pocket of your Heart! MWAAA!

@my JHWH [ SHEMA YISRAEL ] ENJOY! May we all be richly blessed as we draw closer to our Creator in this season and month known for Miracles, Victories, and Supernatural Light! Let us allow our Light to so shine before men that they may give Glory to YHVH! Be STRONG! Shalom Aleychem! "Blessed/Happy are the People who know TERUAH (the Joyful Sound of the Shofar), O YHVH they shall walk in the LIGHT of Your Countenance/Presence/Face!" Tehilim/Psalm 89:15. "He will lift up a Banner/Nes/Miracle to the nations from afar, and he will whistle to them from the end of the earth; surely they shall come with speed, swiftly." Isaiah 5:26 "For what had not been told them they shall see, and what they had not heard they shall understand." Isaiah 52:15b. "Your eyes shall see, and you shall say, YHVH is magnified beyond the border of Israel!" Malachi 1:5

Synnek1 -- you satanists? you can go and cry from your: parents: 1). 322 Bush of NWO, and 2). 666 Rothschild of IMF, when you come by them? they also will be mourn also: for they will not long too have to live: also! @666 IMF --- satanist criminal Cannibals - well, also, a pack of dogs have more dignity, in do sex, that not you, Satanist cannibals for your IMF, @666 Sharia IMF - the blood of Jesus is fire! his focus remains against you all: criminal! i'll burn all you , through all the Wrath of God the darkness are bad, all satanists are criminal, @ my YHWH --- how many thousands of damned souls: even now I have to push into the abyss of hell?

[USA is Al Quaeda] Turkey closed border crossings (but, the Salafists of al Qaeda, will go again?). comes from Russia, the big accused against the U.S. [of saudi imperialism]: "The U.S. position on the crisis Syrian equivalent: is an apologia for terrorism," said Russian Foreign Minister Sergey Lavrov during a press conference commenting on the American line on the attacks in Damascus, which he lost his life: also the Syrian Minister of Defense. "It is a clear justification of terrorism, as we take it?" Said Lavrov, who: has criticized in particular, the fact: that: the same UN Security Council: has not proceeded in the condemnation of the attacks made ​​by the opposition in the capital Damascus (mass executions: against not collaborators: against civilians that not won't fight ). "In general, it really is: a horrible location. I can not find words to express: our opinion about it, "

lol. [ilgiornale.it] The human species uses gays to die? tv had invited Giovanardi .. He said that: children are born to heterosexual couples, and that is: the family (true) and he discovered the hot water, but everyone looked at him: with horror. lol. He only said the truth: it is always been: so, for all mankind, but in television study: it was not even: a opinion (to respect) among others, but a monstrous delusion: and possibly: from criminally prosecuted. All in transmission: They saw the monster Giovanardi ... lol. --- Of: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01

@the evil of Saudi Arabia --- an your minister said to me: "how did the Romans kill Jesus? Same way: the Jews (IMF) are do killing the innocent Christian martyrs: from us!" another of your minister, said: "it is useless: your work: that is the complaint of our crimes!", but God told me: "No! he is mistaken." If thou for God: My YHWH, Allah, ie: if the value of your life: has become for him (the Holy) as: the shit out of a dog? the fault is not yours alone! @ Sudan president (and all Nations: of Sharia law) plans on Islamic constitution - ANSWER --- all the nations That make up for an Islamic Sharia? They Declared War, Against on mankind, the massacre They have wanted to do, but, for any massacre, That They may receive: One day, as a gift from God: of course!

[Jesus love you, for your soul: in peace ] Shone right here including but not many know You are still small Reflected light shade each has its place but you were looking for more, Then, a warm breeze took both of your hands and now your heart tells you Run, run, shining next to me, in the same light Run, run, sparkling light that shines clear and beautiful six [Jesus love you, for your soul: in peace ] The evening was waiting to see you smile to melt in your light and always felt that alone were never because the sun is shining in you The breeze now you know always blowing next to you and now from your heart will rise Run, run, tell me that there is nothing to fear Run, run, shining, clear and beautiful light that shines Run, run, tell me that there is nothing to fear Run, run, shine, shine your light on me now.

@Shema Israel - If the mind is enlightened by the Word of God, if our hearts are for docile listening, the whole life is informed by the Word holy, takes the form of it, if God dwells in my mind and in my heart, a lifetime buy: a divine flavor, and intelligence: a divine intuition. Origen says the Song of Songs 2.15 "Take us the foxes(bad errors)), the little foxes(evil errors)) that spoil the vines: for our vines have tender grapes": "(...) each small vineyard, that is the soul which is in its infancy, may be damaged: foxes: ie from the bad thoughts and bad doctors, however: when it is strong and perfect can not be damaged. But if the foxes (ideological errors) are taken: the good doctors and driven away from the soul , then, this soul will progress and flourish in faith in the virtues. ""From ideas is wrong: wrong life, satanic, from right ideas: a righteous life, God (2 Cor 4.3 to 6)."

[If you are not: a Servant for Love? So, you are a child of the devil! ] One night in sweat on the boat in the sea, and, as the sky already whitening, you look at your already empty nets. But the voice that calls you another sea will show, and on the banks of every heart, throw your nets. Offer your life, like Mary at the foot of the Cross, and thou shalt be the servant of all men; servant of love, a priest of humanity. you walked in silence, tearfully hoped, that the seed sown in front of you, fell on good ground. Now the heart is in your party, because the grain is ripe now, and completed under the sun, you can store away in barns. Offer your life as Mary, at the foot of the Cross. It'll be every man's servant, servant of love, a priest of humanity.

@my JHWH ---- Light of the world: in the darkness of my heart come and enlighten me, you are my only hope of life, remain with me forever. I'm here to praise, to adore you here, here to tell: that: you are my God and only you are holy, you are beautiful: worthy and glorious: six for me. Kings in history and King in glory, you come down on earth among us, with humility: You left your throne to show: your love. I do not know what: it cost you dying on the cross there for me. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God; and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me.

Kain666theDarothic -- If you were an agnostic? you would have been even an honest person: intellectually, but to you: that is, someone who has made of the "denying" their religion? its fundamental dogma? there not may be hope! if I'm with you so long, and you do not see God in me? So, you're lost! Hell is already in your heart! In fact God in your heart is missing. if I give the Bible to a goat? She the finds it: good to eat! but, if I give the Bible to you? you will not do anything! is why, also a goat: will enter heaven: but: it is unlikely that you can escape from hell! you make pray, your beast! from your soul? the stink out

@North Korea's Kim Jong-un marries -- my son, wishes! but you must know this: You can, never, to be happy alone: never --- Pray North Korean believers will persevere in what is probably the most difficult country to be a Christian. Pray for the leader and his cadre that the Holy Spirit will bring them to repentance and belief. Pray for a watershed moment in God's timing that will bring thorough change, freedom and complete transformation to this land. Pray for safety for North Korean refugees in China who live in hiding and are hunted by Chinese and North Korean agents. ------- my son, wishes! but you must know this: You can, never, to be happy alone: never

God is always important for all peoples: honest and good: in all the world, but Bush was, your 322, and Rothschild was your 666: Who did the satanism of the International Monetary Fund: from which all the evil, of the human race is came!

@322 freemasonry, criminal, Sharia IMF @ 666 --- my spirit has descended into the hell: and were formed: quickly, at once: two wings of demons and devils: all desperate: that: all are fled: in a rush: fuggivano and screaming! I went to look for Satan, but he was hiding! you have betrayed the holy ONE of Israel! your judgment: of condemnation has been pronounced: Soon will come the time of your destruction, Only the King (God) is the rightful owner, of every thing, I decided to take the basics fundamentals, of the world and shake it all! all will fall, all the rotten figs!

I decided to take the basics fundamentals, of the world and shake it all! all will fall, all the rotten figs! Dieu m'a fait très Comprendre comment est clair, il se transforme en larves de faire tous mes ennemis: le monde entier! Cela est clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient mon autorité! et j'ai vu cela dans un très concrète: c'est, historiquement détectable dans un événement! En fait, je viens de recevoir aujourd'hui: une promotion au niveau institutionnel all the world is mine! Therefore, you are on this page, only for my kind, kindness, and magnanimous concession! said: Unius REI! is Better that you remain: in silent than, be thought a fool than, to speak out and remove all doubt. said Confucio to you

THESE CRIMINALS ie, would lobbies of the Talmud, That Is: the IMF 666 322 Masonry: hollywood, etc.. .. for the destruction of the hope of Israel, have made ​​films about: good aliens;, good pirates;, good dragons;, good vampires, Because it is, and any perversion: sexual: like the donkey ass wife! ! They want to bring everything to destruction, Because here, from the foundation of the world are known as the: synagogue of Satan: the malignant cancer Pharisees: killers of the human race: the god Baal, who is the god owl at the Bohemian Grove : for do: any Holocaust Against: my jewish people! God made ​​me very Understand how Clearly, he is turning into larvae doing all my enemies: on all over the world! This is clear: God will lead to death Quickly All Those who opposed my authority! and I saw this in a very concrete: that is, historically detectable in an event! In fact, I just Received today: a promotion at institutional level

666BilambaKainkiller: CIA IMF ---- God made me understand very clearly how, he is doing turning into larvae all my enemies: on all over the world! This is clear: God will quickly lead to death all those who oppose my authority! and I saw this in a very concrete: that is, in an event historically detectable! In fact, I received just today: a promotion at institutional level

Kain Darothic has published a comment 2 hours ago I said: 'how does do an alien' --ANSWER -- THESE CRIMINALS ie, lobbies would of the Talmud, that is: the IMF 666 322 Masonry: hollywood, etc. .. for the destruction of the hope of Israel, have made films about: good aliens;, pirates good;, good dragons;, good vampires, it is because, and any perversion: sexual: like the donkey ass wife! ! they want to bring everything to destruction, here because, from the foundation of the world are known as the: synagogue of Satan: the malignant cancer Pharisees: killers of the human race: the god Baal, who is the god owl at the Bohemian Grove: for do: any shoah against: my jewish people, very soon I will walk with my anger on your corpses

@Kain Darothic Cain 666 CIA IMF ----- "the word and faith have created the world out of nothing" But your level? at times: it is an inch: above the animals, and unfortunately: sometimes: it's an inch below: of the level of animals. Chinese proverb, does not die easily the weeds! But, I am a man who has patience! report crimes: it is to spam? one of these days? lol. I'm will to hunt expel: even youtube: from youtube. lol. ! yes, is true: "is very great here!" ipse venena bibas! I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★ReiUnius♥King♥Israel♥Mahdì. AMEN. ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. tell me what you know: YOU PRAY TOGETHER TO ME TheEndy281,HellsBellsonHorse 25/07/12
  
[to all blasphemers: you were on Calvary: to express with certainty, your judgment: against Jesus? but, he is dead with infinite love also, for a piece of shit like you] Light of the world: in the darkness of the heart come and enlighten me, you are my only hope of life, remain with me forever. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me. King and King in glory in the history, you come down on earth among us, with humility you left your throne to show your love. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God; and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me. I do not know how much it cost you dying on the cross there for me.
  
[666 synnek1 you have the power to block: all other comments on this page only for today! thanks!] @ Saudi Arabia --- your minister, said to me: "how, jews have did: kill Jesus, by the Romans? Same way: the Jews are killing innocent Christian martyrs, by us!" another, your minister said: "it is useless: your work: about, the complaint of all our crimes!" But, God said to me: "No! he is mistaken." If you are: for God: YHWH my Allah, that is, if the value of your life has become for him (the Holy ONE) like a dog shit? the fault is yours alone!

Syria: opposition: closes: "no to a transitional government, with the regime" AGI - Agenzia Journalistic Italy - ANSWER --- this: he said: the Democracy: lol. of the regime of Saudi Arabia! Siria: l'opposizione: chiude: "no a un governo di transizione, con il regime"‎ AGI - Agenzia Giornalistica Italia -- ANSWER---- questo: ha detto: la democrazia: lol. del regime dell'Arabia Saudita!

@ synnek1 IMF, 666 --- perhaps: I do not know all your crimes (aberrant cannibalism, etc. ..) that: institutional Satanists, have had to do to you, for to take control of your mind? perhaps: I want to hurt you: personally? no, I love you! perhaps: I not love you: even: as a person: personally? I do not fight, also, for you, too: for to see, also, the day of your liberation? and if I did not love you: how you could still be alive? and: that Answers: I can get: from a slave like you that: he must be afraid: for his own life? why a Satanist like you: must have control of the most important page(this) in the world: for all the intelligence service secret? after the crime: abnormal: of the banking seigniorage? responses were given all! However, we all try to grow with the experience of others!

synnek1 @ 666 --- because the CIA and the IMF: have imposed: the control and management: of so many Satanists: in youtube and google? @synnek1 666 ---- perché la CIA e il FMI: hanno imposto: il controllo e la gestione: di così tanti satanisti: dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont imposé: le contrôle et la gestion: des satanistes tant: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- weil der CIA und dem IWF: auferlegt haben: die Kontrolle und Verwaltung: so vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1@666 - -- CIAと国際通貨基金(IMF)ので:課せられています:コントロールと管理を:非常に多くの悪魔の:YouTubeやGoogleで?

[genocide: for saudi imperialism]Syria: Tlass SAID: "soldiers, refused crimes!" ([but the opposition: they can do?]), Alto officer: army has defected ([TRAITOR]), "country remains united ([that is, however, are all forced: to do into the war against: the regime? Him: as a traitor, that, has fled abroad?])" Because: refuse to perform : than: that: he called "war crimes" ([but I've seen in youtube: kill, by the opposition: those: who: have refuse: to fight against the regime: and throw: also: people from the windows! these of course: they are not war crimes! ie, imposed from without: a civil war: against a Pacific nation, as, the West has done? this what: that crime is?]). "I address you as a child ... Syrian Arab Army: that: he refused to carry out criminal activity of a corrupt regime ([as corruption?])".
  
UniusRei3 posted a comment 10 hours ago @ All Nations --- if you do not delete all Satanic symbols and all pornography? I can not build the Jewish Temple! why is, all will die, During the 3 rd World Nuclear War. ======== Your testimony was important to me! in this world where there is so much cynicism and fiction: because governments have sold their people, to the Masons of the IMF? it is important to be honest! 666 @ google - this story, that your Satanists (by: translate. Google) I close the server? when they are afraid of my answers? needs to stop! @666 google -- questa storia, che i tuoi satanisti(di: translate . google ) mi chiudono il server? quando, loro hanno paura delle miei risposte? deve finire!
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] Update: Church leader in urgent need of medical care. An imprisoned church leader in Eritrea is in desperate need of medical attention as he is diabetic and his health is rapidly deteriorating without treatment. Patriarch Antonios, head of the Eritrean Orthodox Church, was detained for asking the government to stop interfering with the church and to release members of his church who have been held in prison for their faith (for more information on his arrest, click here). "It is a miracle that he remains alive without medical care," said an Eritrean Orthodox priest in the United States. Since 2002, the government has jailed, tortured and killed numerous Eritreans for political and religious reasons,
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] and tortured and killed many of them extra-judicially. Today, it is estimated that between 2,000 and 3,000 Christians are in Eritrean prisons. Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities. Please pray that the Lord will continue to protect Patriarch Antonios' health, astounding those who imprison him and causing authorities to recognize the one true God. Pray that imprisoned Eritrean Christians will exemplify the love of God through consistent love and prayer for those who persecute them (Matthew 5:43-48). For more information on the persecution of Christians in Eritrea, go to the Eritrea Country Report.
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] March 22, 2012 Sources: International Christian Concern From 2002 to 2010, the government has jailed, tortured and killed numerous Eritreans for political and religious reasons, and tortured and killed many of them extra-judicially. Today, it is estimated that between 2,000 and 3,000 Christians are in Eritrean prisons. Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.
  
help youtube --- "discepolobenedetto" has worked for years: to make a site: Christian, with 10,000 videos, and if you: you can no longer return back all his videos (the full range of: Creation: the twenty-first century: etc. .. etc. .. all translated into Italian): you must place the contents: used: to make recovery: of his videos, why: if the Holy Spirit will judge you guilty? you will all the trouble in your staff: you all begin to feel bad! I waive my rights to "uniusrei2" that, you have closed so formally, in mode wrong, as, you fully restore the site of "discepolobenedetto" because: I am certain of this: 1. He will die from the pain! 2. this is a grave injustice if did not "Trinity Broadcasting Network Europe" personally to make complaints: against him!
  
TheKingdomOfDragons of satan - I'll never be the accomplice of your murders: Thoman Mistafield of CIA IMF 666! and give not never more: to me, your filthy word of cannibal. St George killed the dragon! and always will be! hallelujah When I said that spammers of this page and all over the internet: to have problems? then it was! and will be more and more! TheKingdomOfDragons Go away you idiot! mistafield you know him, for to be synnek1, Dragons? are only in hell: just where you go!
  
youtube help: under the rule of Satanism! [the bullying of Satanists: in youtube: is big! that: they close: mani Christian sites] my friend: "discepolobenedetto" has copied only: all his: 10,000 video: only: from: TBNE: TCI-Italy: Christian Television in Italy, therefore, those who: only, he had the right? they would never complained: exposed: my friend "discepolobenedetto": and, with your crew of Satanists: that: you do the complaints(fake): for to close: the sites better Christians: as you have closed the mine: "UniusREI2" (which had not ever had no warning before) only because: I have copied on this page: the book of Wisdom of King Solomon, this is was been the only reason why you have closed my site! now? returned promptly, backwards: These two sites:
  
What did you think: you idiot? that, I did myself the accomplice of your crimes? UniusRei3 has published a comment 5 days ago [the stench of sulfur] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube master IMF) has published a comment: 1 hour ago: "WE WILL NEVER FORGET motherfucker!" - Answer --- Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! Because if you: (Satanists freemasonry) Were something of true value? you would have Conquered the planet, Already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big ass broken: They may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again on: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT, DIRTY imf 666 ----- YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser Because You're gross!
  
[WHY, of THE Bible were born so many different churches, and many spirituality? because the Bible is not a mathematical treatise! But, God wants to enter (in his own way): In relation with each of us! because God love, every man, in the same manner: as, he loved him: Abraham! that's why he's been with him, so many years in sienzio]"And he said unto me, It is done. I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life FREELY." —Revelation 21:6 John 6:28-29, "Then said they unto him, What shall we do, that we might work the works of God? Jesus answered and said unto them, This is the work of God, that ye believe on him whom he hath sent." "And brought them out, and said, Sirs, what must I do to be saved? And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house." —Acts 16:30,31
  
[IMF 666 for any Shoah: Pharisees of Talmud: hate Israel (covertly)] For anyone who understands the truth about history, they know that it was Wall Street bankers behind the diabolical Federal Reserve System, WW1, the Great Depression, WW2, etc. It was Wall Street that created Communism. It's A Conspiracy Too Monstrous To Conceive. IBM manufactured the devices used to stamp serial numbers on holocaust victims. Henry Ford was a person friend of Adolph Hitler. I. G. Farben (a German company) was a conglomerate of around 200 companies (many of which were U.S. companies) which manufactured the Zyklon B gas used to murder holocaust victims. The Vatican in Roman was involved in the brutal murdering of millions of innocent people in the holocaust. yes, every religious power: when it mixes with the political power? makes many crimes such as Sharia
  
The account "discepolobenedetto": it was closed because we received several complaints: third party for infringement of copyright: on material posted by the user. --ANSWER---- but: he copied: only: TBNE programs: ONLY, and I doubt it: that: he could BE denounce OF the TBNE! L'account "discepolobenedetto": è stato chiuso perché abbiamo ricevuto diversi reclami: di terze parti relativi a violazioni del copyright: riguardanti materiale postato dall'utente. ma: lui ha copiato: soltanto: i programmi della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE lo abbia potuto denunciare!
  
Syria, the CNS: go away Assad, then, after: we do: "transition" by alone (but they do not know the rules of pluralism): for do: how is been: already done in Eritrea: where Christians, are been imprisoned, in container: by salafis Islamist: for do: Sharia, for saudi imperialism! the revolt against Assad is "closer to victory, more than ever." He is convinced Prime Minister Recep Tayyip Erdogan turkish (after having consulted his crystal ball), which, he stressed that Ankara is ready to respond firmly to any hostility (which he wants to invent: out of thin air) from Damascus. Turkey has asked Assad to step down: after failing: because, his salafis terrorists of Al Qaeda have prevented him from implementing the promised reforms: that he wanted to do: so much so, that, Assad has changed, even the Constitution.
  
[Eritrea: Christians imprisoned in containers:] Eritrea: studenti rinchiusi nei container: John met Paul. The friendship between the two became the friendship became more powerful when they began to share their faith in Jesus and the severe restrictions they came even closer to God then they found a group that: gathered near the field : and began to attend worship. However, the police discovered and arrested all the meeting participants. The two were detained for almost two years and then were transferred to different prisons, were locked in a metal container for a year. From there they were transferred to another prison. The two were arrested, without any formal accusation: and they went from one prison to another, for almost nine years. "Our families were not allowed to see us, our parents did not know: if it were alive: nor where we were. Many prisoners died: and they were buried: no: that: they knew their families.
  
@ all Nations --- if you do not delete all Satanic symbols and all pornography? I can not build the Jewish Temple! is why all die during the 3 rd World Nuclear War
  
[Saudi Imperialism and Christian Martyrs Worldwide!]July18,2012, Federico Donelli Near and Middle East: The challenge for regional hegemony between Iran and the Shiite Wahhabi Saudi Arabia (Sunni) SI is gradually extending from Iraqi territory: to Syria, though: Even in a veiled way, Riyadh [(Al Qaeda)] wants to play leading role of the United Nations.Saudi Arabia wants to try to exploit an advantage of crisis Syrians, for this reason has long since started a support the rebels: Free Organized Around Syrian Army (FSA), he provided arms and financial support: the Salafist groups of fighters: coming from the Iraqi border and from the Near Lebanon. Just in recent weeks these cells have become the protagonists of diversification[(Massacres: doing intentional: to be dishonestly attributed to the Syrian regime: the Masonic System: All democracies of false banking seigniorage)] made ​​attacks on Syrian soil, creating an embarrassment Also for Riyadh and Washington


YouTube

YouTube

554456 iscritti
68297314 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  [political actors] the greatest criminals: they climbed to the top: of all the nations: they are Freemasons true satanists of banking seigniorage! but I have an answer for them by God!
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand. @ I hope, the reply button works;-) Good night
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  MarlaMarleen --- thank to God for you: creature too precious: daughter of God! danken Gott für Sie: Geschöpf zu kostbar: Tochter Gottes! grazie a Dio per te: creatura preziosa: figlia di Dio! blessings too. shalom + salam for all Peoples
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.

 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  our government? are Satanists! Freemasonry and the banking system: is the IMF: ie, banking seigniorage: Rabbis, of the Pharisees, of the synagogue of Satan, he is right: Satanism: ie, one only synagogue: alone!
  unsere Regierung? Satanisten sind! Freimaurerei und das Bankensystem: Der IWF ist: dh bankink Seigniorage: Rabbiner, der Pharisäer, der Synagoge des Satans, er hat recht: Satanismus: dh eine einzige Synagoge: Ruhe!
  il nostro Governo? sono i satanisti! è il sistema massonico e bancario del FMI: cioè il signoraggio bancario: dei rabbini farisei: della sinagoga di satana: è proprio lui: il satanismo! 
  the King of Israel: unius rei: only one, who builds the Jewish temple? He can forgive! and he can tolerate many things, but he can not tolerate crime! il Re di israele: unius rei: colui che costruisce il tempio ebraico? lui può perdonare! e lui può tollerare tante cose, ma, lui non può tollerare il crimine!
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  13 minuti fa
  UniusRei3-I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @the evil of Saudi Arabia -> an your minister said to me: "how did the Romans kill Jesus? Same way: the Jews (IMF) are do killing the innocent Christian martyrs: from us!" another of your minister, said: "it is useless: your work: that is the complaint of our crimes!", but God told me: "No! he is mistaken." If thou for God: My YHWH, Allah, ie: if the value of your life: has become for him (the Holy) as: the shit out of a dog? the fault is not yours alone! @ Sudan president (and all Nations: of Sharia law) plans on Islamic constitution - ANSWER -> all the nations That make up for an Islamic Sharia? They Declared War, Against on mankind, the massacre They have wanted to do, but, for any massacre, That They may receive: One day, as a gift from God: of course!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  @CIA 666 --> only the CIA does: 100,000 human sacrifice on the altar of Satan any year! another 100,000 or so are made ​​in other Western nations! soltanto la CIA fa 100.000 sacrifici umani sull'altare di satana all'anno! altri 100.000 circa sono fatti in altre nazioni occidentali!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  MarlaMarleen -- If Satanists catch a girl like you? and they do it hundreds of times every day, also. in germany! will not be the terms of tolerance, that, you will pronounce! Wenn Satanisten fangen ein Mädchen wie du? und sie tun es hunderte Male täglich, auch. in Deutschland! wird nicht die Bedingungen der Toleranz sein, das werden Sie aussprechen! se i satanisti catturano una ragazza come te? e lo fanno centinaia di volte ogni giorno anche in germania! non saranno i termini di tolleranza: che tu pronuncerai
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  @to all Nations ---> sorry, I'm sorry to hurt the creatures of God lost and perverse: like you! and make lose them, their mental balance! but, the truth of the innocent, of all the oppressed poor of the world must be defended by someone: against Satanists and Freemasons! mi dispiace fare del male alle creature: perdute e perverse di Dio: come te! e fare perdere loro l'equilibrio mentale! ma, la verità: degli innocenti, di tutti i poveri oppressi del mondo: deve essere difesa, da qualcuno: contro i satanisti ed i massoni! @666 synne kkk ---> You're giving the world a sad spectacle of insanity. You are boundless: in a delirium of mind! shows some charges demonstrate against me, or go to lose yourself in a sewer, your 666 google Satanists: they are cowards, because: they have closed the server against me again. approach a man like me? not something that the doctor will advise. is the Holy Spirit who is forcing everyone Satanists, to do the Satanists crazy fools : a bad show, for the world! the IMF? and why, the IMF has to collapse very soon! Who is the slave of fear of a Satanist? I have no signs or marlings or tatoos! [I am a Nazarite to God's firstborn] all my consecrations? are your your condemnation condemnation, sentence, conviction, doom! @Yahuda101 ------- I know you: What is the banking seigniorage? this in not bulling: this is true shoah --- > Satanists must be to convert to God! Freemasons and Satanists have All Been laid off: the company of IMF is at collapse: has failed!


  LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
  SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
  =================
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
   @ I hope, the reply button works;-) Good night  =========================
  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention! Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni religiose, sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro! UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  =============
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] UniusRei3- I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA?
  http://uniusreixkingdom.blogspot.com/2012/07/then-you-could-also-destroy-universe.html
  _____________________________
  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen] UniusRei3-ho scritto sulla tolleranza verso di voi. da qualche utente. Conosco le voragini della natura umana e so molto bene cosa fanno i satanisti in Germania. Ora, oggi. Essi nascita bambini, sacrificano questi bambini loro Signore. Le autorità tedesche non fanno nulla. Mi chiedo perché non? Chi c'è dietro l'intero? Lo conosciamo

  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  https://www.youtube.com/all_comments?lc=3CMBeI17pX9pMvfzjOf_J92lyf4PXr7fFi7IUK-cWOY&v=5RjNFBvpfx0
  MarlaMarleen 2 anni fa · COMMENTO DA LINK
  Liebe Violetta, ich habe Dein Video gesandt bekommen und nun bin ich hier. Traurig und dennoch gerade Vanessa irgendwie sehr nah. Habe die Beschreibung gelesen, das Video mehrmals gesehen und stehe noch unter dem Eindruck der detaillierten Beschreibung des Geschehens. Vanessas Zitat: "Wo war bitte die Liebe in diesem Moment?" Die Liebe war die ganze Zeit bei Dir, Gott hiess sie.

  al Governo Massonico Mondiale di youtube ] non era nei nostri patti, che qualcuno dovesse essere ucciso, o che dovesse subire violenza [ infatti, io vi ho fatti soffrire soltanto! ] IO HO FATTO MALE, allora, AD AVERE RIGUARDO DELLA VOSTRA VITA?! DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] Questo angelo di bontà e di onestà? voi, il sistema massonico Bildenberg, Merkel 322 Bush, voi la avete violentata! voi ne dovrete rispondere! .. ma non avrei mai pensato che, voi potevate ucciderla anche! [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ]
  https://twitter.com/marlamarleen/media [ le lucertole hanno usato la mia amica tedesca come un trofeo di guerra! satanisti e maomettani shariah sono della stessa massa!

  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] il momento della sua sparizione è avvenuto, subito dopo, che, il suo canale è stato hackerato. BLOCCATO, ECC... e lei ha lamentato pubblicamente questo bullismo, CONTRO DI LEI, attribuendolo a un disservizio di youtube, si io ho trovato, in siti di youtube, delle critiche che lei avrebbe scritto: contro: la mia persona, ma quando queste cristiche sono state scritte? Questa persona poteva essere già stata uccisa! INFATTI, IO NON AVEVO AFFIDATO A LEI NESSUN RUOLO, e non avevo sviluppato verso di lei nessuna aspettativa o pressione psicologica, ERA LEI CHE SPONTANEAMENTE SUPPORTAVA IL MIO MINISTERO! [[ queste mie affermazioni possono essere documentate e facilmente dimostrate]] Inoltre, lei era libera di rivolgermi qualsiasi osservazione, o critica ma, lei non lo ha mai fatto! ADESSO, IO CHIEDO FORMALMENTE, A YOUTUBE DI SAPERE, SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA!
  ==================
  LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
  SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
  =================
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
   @ I hope, the reply button works;-) Good night


  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

  UniusRei3
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )