satanisme d'Aràbia Saudita en la xaria

@ Erdogan, Obama, Hillary, la CIA, l'OTAN FMI: etc .. a tots els maçons i els satanistes ---> ara, que desitjava precipitat: Síria en aquest genocidi? Tinc dues preguntes per a vostè: 1). desitja, vostè pot: diuen que a Assad, després que ell ha matat: tot salafistes (d'Al-Qaida, que, amb Aràbia Saudita, que ha introduït) "Ara, vostè pot fer: un govern: juntament amb l'oposició: és a dir, amb Al-Qaida: "Si, a la dreta: Assad també havia canviat la Constitució per tenir l'oportunitat de: deixar el govern: com un règim! 2). però, si, Al-Qaida, guanya: no obligar Israel a començar: la Tercera Guerra Mundial Nuclear? lol. o vist que Al-Qaida són les seves tropes: sempre pots dir "ok Em mates:? màrtirs cristians (com sempre ho hem permès que ens facin a tu), però Israel no ha de tocar"
[Al-Qaida a Síria: són els esbirros dels EUA (Big Satan 666 de l'FMI) i Aràbia Saudita [Petit Satán: la Sharia]: tot en contra del meu Israel] 2012.07.26: SÍRIA: Al-Qaida, els rebels aliats islàmica sunnita- salafista: en la lluita en contra: Assad, fotos, vídeos i: reclamacions: de: atacs: confirmar la presència de centenars de: militants en territori sirià: [(sense una ombra de: el dubte, fins i tot si les mentides d'Occident: no : ja en condicions de donar suport a aquesta posada en escena macabra)]. La majoria: prové de països estrangers, entre ells: Rússia, Somàlia i a Mali. Organització britànica: per: la defensa llança els supòsits de: Un xut de: Estat militars dirigides pels països occidentals. Damasc. Al nord-oest de Síria: els rebels que: la lluita: en contra: el règim d'Assad: trobar un aliat de: excepció: al-Qaida i centenars de: els islamistes procedeixen de països estrangers. Els estats més representatius són l'Iraq, Líbia, Egipte, Afganistan. (Agència Fides i agències)
[Al-Qaida a Síria: són els esbirros dels EUA (Big Satan 666 de l'FMI) i Aràbia Saudita [Petit Satán: la Sharia]: tot en contra del meu Israel]] Però també hi ha membres procedents de Rússia (Txetxènia), Ucraïna, i Mali: Somàlia. La presència dels extremistes es veu confirmada per diversos vídeos aparèixer: en els llocs web jihadistes, això: mostrar als homes amb les cares cobertes que: la lloança de la projecció guerra santa: metralladores i bombes: onejar la bandera negre: d'al-Qaida. En una pel · lícula: va aparèixer en els últims dies: i: publicat a Youtube una veu en off crida "estem formant: en el nom de Déu les cèl · lules: de: kamikaze: on diu: continuar :: la jihad". Fins avui: L'oposició nega la presència: de: els grups extremistes islàmics: entre les seves files, però: Segons els experts, les fronteres amb Turquia: i: Iraq (els criminals) s'han convertit: un veritable i: els seus centres de: col · lecció: per: la milícia de: tot: el món musulmà sunnita. Alguns han descrit l'escenari de Síria "imant" per Al-Qaida i: els seus afiliats (Agència Fides i agències).
[Al-Qaida a Síria: són els esbirros dels EUA (Big Satan 666 de l'FMI) i Aràbia Saudita [Petit Satán: la Sharia]: tot en contra dels meus Israel]] Els testimonis diuen que: Bab al-Hawa, en lloc de: el bloqueig de la frontera amb Turquia , centenars d'estrangers: han entrat en aquests dies: per donar suport a l'exèrcit sirià en les batalles de Alep. Aquesta: que: impulsa a aquestes persones a través d'Àsia i Àfrica del Nord, no ho és: el desig de la democràcia, però el càstig exemplar de "nusayrs" (heretges) nom despectiu per definir els alauites, la secta de xiïtes: Bashar al-Assad. La recrudescència dels combats a la província septentrional de Alep ha atret a centenars d'aquests dies: els jihadistes de l'Iraq. La confirmació ve així: una recent enquesta realitzada pel govern iraquià que els militants que operen en territori sirià són part del mateix grup que: s'ha cobrat els atacs: que: han sacsejat l'Iraq en els últims mesos. "Les nostres llistes de: sospitós - va dir: Izzar al-Shahbandar, assessor del Primer Ministre, (agència del PIME i agències)
[Al-Qaida a Síria: són els esbirros dels EUA (Big Satan 666 de l'FMI) i Aràbia Saudita [Petit Satán: la Sharia]: tot en contra dels meus Israel]] que tenen els mateixos noms - coincideixen amb els de les autoritats sirianes "les imatges. va aparèixer en alguns fòrums relacionats amb Al-Qaida grups també mostren de:. veterans de la guerra a Líbia Segons Naharnet, l'Agència de Líban, els homes es vesteixen d'alguns: negre: que: brandant una pancarta que deia: "Els revolucionaris de la . brigada de Trípoli "La confirmació de: algunes de les activitats frenètiques dels extremistes islàmics en sòl sirià prové de la quantitat de:. dels atacs reivindicats per Al-Qaida en si de desembre a tenir almenys 35 atemptats amb cotxes bomba i 10 atacs suïcides ocorreguts en el territori sirià . de: aquests 4 van ser reclamades pel "Front Nusra" d'Al-Qaida La presència de:. dels grups gihadistes entre l'exèrcit sirià lliure ha aixecat moltes controvèrsies en el pla diplomàtic Ahir, Serguei Lavrov, ministre rus d'Exteriors, (agència del PIME i organismes. )
[Al-Qaida a Síria: són els esbirros dels EUA (Big Satan 666 de l'FMI) i Aràbia Saudita [Petit Satán: la Sharia]: tot en contra del meu Israel]] ha acusat els EUA de: el suport amb la seva política de lluita contra Assad, a favor de Els insurgents islamistes. Va criticar la posició de: Susan Rice, ambaixadora dels EUA davant l'ONU que: no: va condemnar el bombardeig de Damasc el 18 de juliol que va matar a diversos membres de: liderar el programa, cridant en canvi a la imposició de: noves sancions. Mentrestant, s'està convertint en els supòsits de: la intervenció armada per: enderrocar el president Assad. Un estudi realitzat pel Royal United Services Institute (Rusi), una organització britànica que s'especialitza en temes de: política internacional i la defensa, adverteix d'un probable enfrontament entre els grups sunnites i el suport d'Aràbia Saudita: els estats àrabs i altres: les milícies xiïtes, incloent a Hezbol · lah i exèrcit sirià, recolzat per l'Iran. A més, l'amenaça d'armes químiques a les mans del règim sirià. (AsiaNews / Agències)
[Al-Qaida a Síria: són els esbirros dels EUA (Big Satan 666 de l'FMI) i Aràbia Saudita [Petit Satán: la Sharia]: tot en contra dels meus Israel]] La presència de: les armes químiques preocupa a Israel que: les màscares de gas ja ha començat a distribuir a la ciutat a la frontera amb Síria. En els últims dies, Shimon Peres, president israelià, va dir que: l'ús probable de: armes no: pel sistema convencional de Damasc, posa seriosament risc la seguretat d'Israel. En el cas de: la caiguda del règim, Peres tem la possible transferència d'armes: les armes pesades de Síria o arsenal d'armes químiques: als fonamentalistes xiïtes libanesos de Hezbollah :: o Iran, però: també de robatori per part de: els grups islàmics vinculats amb al-Qaida. (AsiaNews / Agències)
[Al-Qaida a Síria: són els esbirros dels EUA (Big Satan 666 de l'FMI) i Aràbia Saudita [Petit Satán: la Sharia]: tot en contra del meu Israel]] Segons Michael Clarke, cap de Rusi, una intervenció militar occidental és necessària abans de que: la guerra degenerat. "Nosaltres no som això: ens estem movent cap a la intervenció - diu -, però que la cirurgia en si mateixa: es mou de: nosaltres". Clarke sosté que: els esdeveniments dels últims dies han creat un canvi radical en la situació que: elimina la possibilitat de: una solució diplomàtica al conflicte. "El cap de Rusi suggereix la intervenció de: les forces especials en el territori en suport dels grups rebels, que ja s'utilitzen a l'Afganistan i el 2001:. Líbia el 2011, aquestes operacions també poden incloure una foto de: Estat en contra: el règim de (agència del PIME. / Agències)
Synnek1 ha publicat un comentari fa 7 hores: l'amor pot fer que et matin ... - RESPOSTA -> Tots els satanistes han por de l'amor! De fet, el regne de Satanàs és el regne de l'odi i el racisme! satanistes no coneix l'amor.
UniusRei3 ha publicat un comentari fa 15 minuts[No podeu pagar, Això, que pot un dia convertir-se en un trauma per a tu] [No es pot permetre, que, pot un dia convertir-se en un trauma per a tu] Si Jesús és Déu, el Fill del Déu vivent, digne de Lloat sigui: "Jo sóc l'Alfa i l'Omega, principi i fi de la ... és qui i que era i que ha de venir, el Totpoderós" (Ap 1,8). "Sí, vinc aviat" Amén. Fins i tot jo sé que Jesús és el Senyor! (Ap 22, 20). Jesucrist és Déu, Ell és el Fill de Déu. Ell és part de la Santíssima Trinitat. Déu el Pare, Déu Fill i Déu l'Esperit Sant! Jesús no era més que home, era Déu en forma humana. (És a dir, un sol Déu)
[No podeu pagar, Això, que pot un dia convertir-se en un trauma per a tu] @ YHWH meu sant Déu, etc. .. -> Jesús és el Senyor! Jesús és el Rei de la Glòria! Jesús és el Rei de Reis! Aquesta és una cançó molt bonica. Aquest és l'amor per Jesús. Tota la glòria a Jesucrist. Joan de 1:29 a 34. Si vostè creu en Déu, no tractar de debatre aquest tema, però molt curiós pel que fa al que Déu et refereixes? A més no entenc com el cristianisme és una religió de l'ocupació. El terme "cristià" significa-com Crist. Els cristians s'esforcen per ser com Crist. Romans 9/5 diu que Jesús és Déu, Hebrews1 diu que els àngels el lloen! i nosaltres els "humans" no es va a? Encara que no wan't: a la paraula de Déu: diu que vostè té: a la proa d'un dia de genolls davant de Jesús
 
(Agència Fides) [satanisme d'Aràbia Saudita en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] de Bernardo Cervellera per sortir a la televisió oberta, amb el perill que el reconeixement i la persecució de "apostasia", va reafirmar Mohammed Christophe la importància de la conversió i el baptisme. Als països musulmans, diversos bisbes i sacerdots es neguen a batejar els musulmans que volen convertir-se en cristià. No obstant això, la conversió implica una revolució en la relació amb Déu, el Pare, i Jesús, que va donar la seva vida, per una renúncia a tot el que posar la pròpia vida en risc. (Agència Fides) - Fa uns dies, el lloc web de Notre Dame de Kabylie publicat una cinta en què un ex musulmà, Mohammed Christophe Bilek, va parlar sobre la seva conversió al cristianisme.
 
(Agència Fides) [Aràbia satanisme en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] l'emissió original, que es va centrar en la persecució dels cristians, per primera vegada a "Dieu Merci" (Gràcies a Déu), un programa que s'ocupa de la religió en Direct 8 , un canal de televisió francès. Mohammed Christophe Bilek va néixer a Algèria el 1950 i ha viscut a França des de 1961. Ell és l'autor de dos llibres: Un pas très algérien Catòlica (A no gaire catòlica d'Algèria), publicat per Cerf (1999) i Sant Agustí Raconte à ma fille (Sant Agustí, com li va dir a la meva filla), publicat per Éditions Qabel (2011 ). En la dècada de 1990, va fundar la de Nostra Senyora de la Cabília (en francès), un lloc web dedicat a l'evangelització entre els musulmans i el diàleg entre musulmans i cristians. En el vídeo, Bilek posa en relleu el risc que enfronten els musulmans convertits en ser acusat d'apostasia, un delicte que pot ser castigat amb la mort.
(Agència Fides) [Aràbia satanisme en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] No obstant això, insisteix en la importància del baptisme, la trobada amb Jesucrist i la seva afiliació amb l'Església. Els seus punts de vista va en contra dels sacerdots i bisbes en els països musulmans, que prefereixen per dissuadir o fins i tot negar el baptisme als musulmans que volen convertir la por de les conseqüències i les comunitats cristianes que podria enfrontar. Està prohibit batejar? Fa unes setmanes, un bisbe en un país àrab a l'Orient em va dir que la policia va amenaçar amb tancar una de les seves comunitats perquè els seus membres havien anunciat una trobada entre cristians i musulmans en el diàleg. La policia tem que aquest podria ser el primer pas cap a l'anomenada proselitisme i l'apostasia. "Si aquesta és la reacció a una reunió en el diàleg, imagini el que seria si tinguéssim una conversió", va dir un bisbe amargat.
(Agència Fides) [Aràbia satanisme en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] No és estrany llavors que el prelat està en contra de les conversions i baptismes per només això sembla ser el camí per preservar la poca llibertat de culte que existeix al país en qüestió. En llocs com el Marroc, Algèria i fins fa poc, la situació és tal que les diòcesis van rebre instruccions de no batejar els musulmans que volen convertir-se al catolicisme perquè "les lleis locals ho prohibeixen." P. Samir Khalil recorda que fa uns anys, va conèixer un musulmà la sol · licitud per al baptisme va ser rebutjada per 13 anys. El baptisme, se li va dir, li portaria molts problemes, l'obliguen a emigrar per evitar ser executat per apostasia, i posar en perill el sacerdot que fa el baptisme. I, no obstant això, durant tot aquest temps, l'aspirant a convertir estudiar els Evangelis i el catecisme pel seu compte i va portar una vida d'oració.
(Agència Fides) [Aràbia satanisme en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] A Egipte, el clergat cristià també tendeix a evitar que els musulmans batejant, i només uns pocs sacerdots ho han fet en secret. En declaracions a l'agència del PIME, un religiós que ha estat a Egipte, durant dècades, va dir que batejar a qualsevol cost "està en contra del Concili Vaticà II, perquè el Consell va dir que els no cristians també poden trobar la salvació fora de l'Església." Implícitament, això significa que el baptisme no és necessari i que els homes troben la salvació en funció de les seves circumstàncies. Aquest no és el lloc per començar un debat teològic sobre la fe en Crist i la salvació dels no cristians. Només cal dir, que tots dos Dominus Iesus i la Nota doctrinal sobre alguns aspectes de l'evangelització reiterar la importància d'una afiliació "visible" i socialment rellevants a Crist ia l'Església.
(Agència Fides) [satanisme d'Aràbia Saudita en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] El que és més, el baptisme és una experiència que canvia la vida, que altera la percepció del convers de la vida. Els canvis es produeixen en l'aquí i ara, no en "etern" un futur la vida després de la mort. Per això, oferir als altres el baptisme no és un fet superficial, sinó un do de la vida i l'esperança en el present. Ser batejat o no ser batejats no són equivalents. Déu, els cristians '"solar" contra l'Alcorà de Déu "lunar", la fe canvia el present d'una manera profunda i significativa. En Notre Dame de la Cabília, Mohammed Christophe explica la seva conversió posant l'accent en la seva nova comprensió de Déu. "Si el Déu de l'Alcorà és la mateixa que la dels cristians, per què, Mahoma, es Christophe,"
(Agència Fides) [satanisme d'Aràbia Saudita en la xaria: Un musulmà convers de converses sobre Crist], es va preguntar. "Després d'haver viscut en l'Islam, practicat seus preceptes entre les persones que encara estan musulmana (la seva família continua sent), segueixo enlluernat pel descobriment de l'Evangeli", va dir a manera de resposta. "La llum que ve de l'Evangeli suggereix una comparació, que es basa en una premissa certa. Qualsevol persona que vulgui parlar sobre el Déu de l'Islam ha de fer referència Alcorà. Si reemplacem la paraula" Déu "amb la" llum ", la llum de l'Alcorà és lunar, el de l'Evangeli és la solar. " "Si Déu és un, és a dir, el creador, sigui quin sigui el nom que li hagués donat, és una cosa que puc acceptar. Si ens limitem a aquesta premissa, no seria necessari deixar l'Islam i convertir al cristianisme."
(Agència Fides) [Aràbia satanisme en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] "No obstant això, Jesús va venir a revelar, en primer lloc als jueus, i després a tots els homes, que" Déu és el teu Pare, que Déu t'estima i vol que amb ell per donar la seva vida! " Després d'aquestes paraules, no dubto un moment. Jo accepto l'oferta, no una, sinó dues vegades. Jo sé que l'Alcorà fa una oferta en què pot merèixer (però això no és cert) un paradís carnal i materialista ( Sura 38, 50-52) que em recorda més als anuncis dels altres complexos de desaprofitar el temps sota el sol tropical que de la certesa de "saber" el meu Déu i Senyor. " Què passa amb les imatges que tenim de Crist i Mahoma? Dues cites ho diuen tot de Mohammed Christophe.
(Agència Fides) [satanisme d'Aràbia Saudita en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] En un cas, Jesús va dir: ". Jo sóc el bon pastor El bon pastor dóna la vida per les ovelles", mentre que en l'altra, Mahoma se li diu "Oh Profeta Hem fet lícites per a tu als teus esposes, a les que has donat als seus dots;! i aquells a qui la mà dreta posseeix". (Sura 33, 50) "" Siguem seriosos. Una cosa és dir 'només hi ha un sol Déu per a tots, "i una altra és dir que Ell està interessat en mi, un cuc insignificant, en la mesura que" divinitza "jo en Jesús. [. . . La revelació] Tal era la meva vocació. "Jesús, la llibertat de l'home no s'hi ha presentat Mohammed Christophe també parla de l'apostasia i la possibilitat de la mort que ve de després d'ell.
(Agència Fides) [Aràbia satanisme en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist] Crist diu: "Estàs a punt per seguir-me i deixar tot per a mi Quan un s'adona del que Jesús demana, per amor, podem veure com és de difícil? . és que el seguís També és una cosa que dir "sí" amb els propis llavis;. i una altra és deixar-ho tot per Ell "Per a aquells de nosaltres que vénen de l'Islam, això significa trencar amb el passat, la família i la comunitat com així com les pròpies certeses morals o espirituals. "" Jo dic que és molt més fàcil seguir sent un musulmà, no prendre una posició (ja que tenim el mateix Déu). Hi ha moltes excuses fàcils per no fer el descans, de no acceptar aquesta transformació, no morir en un mateix i no seguir el Crist. La conversió és exigent i no es pot fer sense la seva ajuda. "
(Agència Fides) [satanisme d'Aràbia Saudita en la xaria: un musulmà convertit parla de Crist]. "Això és el que el jove ric de l'Evangeli no podia fer, perquè, almenys al principi, una llibertat han d'estar d'acord a Jesús no imposa en mi cap "presentació", però només la llibertat per estimar-lo ". "Aquesta és una diferència important ¿Déu ens va crear com a homes lliures o esclaus Depenent de la nostra resposta, Déu no és el mateix en un cas, m'arrisco el càstig reservat per als apòstates o incrèduls;.?. En l'altre, jo sóc el fill pròdig espera pel seu pare, que crida a tots els seus servents, tan aviat ho veu a l'horitzó. " "Abandonar l'Islam és perillós. Això es fa a risc de la seva vida. Per tant, estimats germans i germanes en l'Oest, la benvinguda i ajudar a aquells que ho fan.". Insisteixo. Jo no estic parlant del Déu dels musulmans, sinó del Déu de l'Alcorà. Els musulmans són els meus germans, potser algun dia, poden ser els meus germans i germanes en Crist "," Des de la dècada de 1990, això no ha estat només una esperança sinó que també ha estat una realitat que m'ha fet alegrar i lloar el Senyor .. Al · leluia! Jesús ha vingut a salvar tots els homes, inclosos els musulmans ".@ Erdogan Obama, Hillary, CIA MMF NATO: atd. .. všechny zednáři a satanisté ---> teď, že jste chtěl srážet: Sýrie v této genocidy? Mám dvě otázky pro vás: 1). líbí, můžete: říct Assad, poté, co zabil: všechny Salafi (z, al-Káidou, že se Saúdskou Arábií, které jste představil) "Nyní si můžete udělat: Vládní: spolu s opozicí: to znamená, že se Al-Káida "Pokud pravdu! Assad také změnil ústavu tak, aby měli možnost: opustit vládu: jako režim! 2). ale pokud Al-Káida, vyhrává: nemusíte nutit Izrael začít: Jaderná třetí světová válka? lol. nebo vidět, že Al-Káida jsou vaše jednotky: vždy můžete říct: "OK jste mě zabít!? křesťanských mučedníků (jak jsme vždycky nám umožnilo udělat, aby vás), ale Izrael nemusíte dotknout"
[Al-Káida v Sýrii: jsou to přisluhovači USA (velký satan 666 MMF) a Saúdské Arábie [Malý Satan: šaría]: to vše na mém Izrael] 26/07/2012: Sýrie: Al-Káida se spojil islámské povstalecké sunnitské- Salafi: v boji proti: Assad, fotky, videa a: na pojistná plnění: o: útoky: potvrdit přítomnost stovek: radikálové na syrské území: [(bez stínu: pochybnosti, a to iv případě, že lži Západ: ne : není schopen podpořit tento morbidní inscenace)]. Most: pochází z cizích zemí, včetně: Ruska, Somálska a v Mali. Britská organizace: pro: obrana hází předpoklady: Výstřel z: Státní armáda pod vedením západních zemích. Damašek. V severozápadní části Sýrie: rebelové, kteří slovy: boj: proti: režim z: Assad našel spojenec: Výjimka: al-Kajdy a stovky: Islamisté pocházejí z cizích zemí. Nejreprezentativnější státy jsou Irák, Libye, Egypt, Afghánistán. (AsiaNews / Agentury)
[Al-Káida v Sýrii: jsou to přisluhovači USA (velký satan 666 MMF) a Saudské Arábie [Malý Satan: šaría]: to vše na mém Izrael]], ale tam jsou také členy z Ruska (Čečensko), na Ukrajině, a Mali: Somálsko. Přítomnost extremisty je potvrzena několika videí se objevil: na džihádistických internetových stránkách, že ukazují muže s tváří, které se vztahuje: chvála svaté války představení: kulomety a bomby: mávat černou vlajkou: al-Káidy. Ve filmu: objevil se v posledních dnech: a: zveřejněno na Youtube voice-over křičí "jsme se tvoří: buňky: z: kamikaze: pro: pokračovat: v džihádu:. Ve jménu Boha" K dnešnímu dni: opozice popírá přítomnost: z: islámských extremistických skupin: mezi jeho řad, ale: Podle odborníků, hranice s Tureckem: a: ​​Irák (zločinci), se staly: věrný a: jejich centra: kolekce: pro: milicí: všechny: Sunni muslimský svět. Někteří popsal scénář syrskému "magnet" pro al-Káidu a: její pobočky (AsiaNews a agentur).
[Al-Káida v Sýrii: jsou to přisluhovači USA (velký satan 666 MMF) a Saudské Arábie [Malý Satan: šaría]: všichni proti mým Izrael]] svědkové říkají, že: Bab al-Hawa, místo: uzamčení turecké hranice Stovky o: cizinci vstoupili na tyto dny: podpora volného syrské armádě v bitvě u Aleppa. Toto:: řídí tyto lidi po celé Asii a severní Africe, to není: touha demokracie, ale příkladné potrestání "nusayrs" (kacíři) hanlivý název pro definování Alawites a sekty Shia: Vlastní Bashar al-Assad. Nárůst v bojích v severní provincii Aleppo přilákala stovky těchto dnech: džihádisté ​​z Iráku. Potvrzení je také: Nedávný průzkum irácké vlády, že bojovníci působící na syrské území jsou součástí stejné skupiny, že: prohlásila útoky: to: otřásly Iráku v posledních měsících. "Naše seznamy: podezřelý - řekl: Izzar al-Shahbandar, poradce předsedy vlády, (AsiaNews / Agentury)
[Al-Káida v Sýrii: jsou to přisluhovači USA (velký satan 666 MMF) a Saúdské Arábie [Malý Satan: šaría]: všichni proti mým Izrael]] máme stejná jména - se shodují syrské úřady, "obrázků. se objevil na některých fórech spojených s al-Káidy skupin také ukazují na:. veterány z války v Libyi Podle Naharnet a agentura Libanonu, jsou muži oblečeni v některých: černá: že ohánět transparent s nápisem: "revolucionáři . brigáda Tripolisu "Potvrzení: frenetické aktivity islámských extremistů na syrské půdě pochází z počtu:. útoky tvrdili, al-Káida sám od prosince mít nejméně 35 aut útoky a 10 sebevražedných útoků, k nimž došlo na půdě syrského . z: tyto 4 žádali o "přední Nusra" Al-Káida Přítomnost:. džihádistických skupin mezi volný-syrské armády vyvolal řadu kontroverzí, na diplomatické úrovni Včera Sergej Lavrov, ruský ministr zahraničí (AsiaNews a agentur. )
[Al-Káida v Sýrii: jsou to přisluhovači USA (velký satan 666 MMF) a Saúdské Arábie [Malý Satan: šaría]: to vše na mém Izrael]] obvinil USA z: podpora se svým politickým proti Assad, ve prospěch islamistických povstalců. Kritizoval pozici: Susan Rice, americký velvyslanec v OSN, že ne: odsoudil bombardování Damašku loni v červenci 18, které zabili několik členů: vedoucí režim a vyzývali k uložení: nové sankce. Mezitím se stále více stává předpoklady: Armed intervence: sesadit prezident Assad. Studie Royal United Services Institute Rusi), britské organizace specializující se na otázky: mezinárodní politika a obrana, varuje očekávané srážky mezi sunnitskými skupinami a podporovaný Saudská Arábie: Arabské a jiných států: šíitské milice, včetně Hizballáhu a syrská armáda, podporovaná Íránem. Navíc hrozba chemických zbraní v rukou syrskému režimu. (AsiaNews / Agentury)
[Al-Káida v Sýrii: jsou to přisluhovači USA (velký satan 666 MMF) a Saúdské Arábie [Malý Satan: šaría]: všichni proti mým Izrael]] Přítomnost: chemických zbraní starostí Izraele toho: již začala distribuce plynových masek ve městě na hranici se Sýrií. V posledních dnech, Šimon Peres, izraelský prezident, řekl, že pravděpodobnost využití: zbraně není podle konvenční režim v Damašku staví ve vážném ohrožení bezpečnosti Izraele. V případě: a pádu režimu, Peres se obává možného převodu zbraní způsobem: těžkých zbraní Sýrie nebo chemických zbraní Arsenal: na libanonských šíitských fundamentalistů: Vlastní Hizballáhu: nebo Íránu, ale: i krádeže: islámské skupiny spojené na al-Káida. (AsiaNews / Agentury)
[Al-Káida v Sýrii: jsou to přisluhovači USA (velký satan 666 MMF) a Saúdské Arábie [Malý Satan: šaría]: všichni proti mé Izrael]] Podle Michaela Clarke, hlava Rusi, vojenská intervence Západu je třeba před že válka zvrhla. "Nejsme, že se pohybujeme směrem k zásahu - říká - ale zákrok, že pohyby: nám." Clarke tvrdí, že události posledních dnů vytvořili radikální změnu v situaci, že: odstraňuje možnost: diplomatické řešení konfliktu. "Hlava Rusi navrhl zásah: speciálních sil na území na podporu povstaleckých skupin, které jsou již používány v Afghánistánu a v roce 2001:. Libye v roce 2011 Tyto činnosti mohou zahrnovat také záběr: Stav proti: režim (AsiaNews týden / agentur)
Synnek1 zveřejnila komentář 7 min: láska může dostat zabít ... - ODPOVĚĎ -> Všechny Satanista se bát lásky! Ve skutečnosti, království Satan je oblast nenávisti a rasismu! Satanisté nezná lásku.
UniusRei3 zaslali komentář před 15 minutami[Nemůžete dovolit, to, to jednoho dne může stát trauma pro vás] [Nemůžete si dovolit, to může být jeden den stal traumatem pro vás] Ano, Ježíš je Bůh, Syn Boha živého, hoden buď pochválen: "Já jsem Alfa i Omega, počátek i konec ... kdo je a který byl a který přichází, Všemohoucí" (Zj 1,8). "Jistě, přijdu rychle" Amen. I já vím, Ježíše jako Pána! (Zj 22, 20). Ježíš Kristus je Bůh, On je Syn Boží. Je součástí svaté trojice. Bůh Otec, Bůh Syn a Bůh Duch svatý! Ježíš není jen člověk, On byl Bůh v lidské podobě. (Tj. pouze jeden Bůh)
[Nemůžete dovolit, to, to jednoho dne může stát trauma pro vás] @ YHWH můj svatý Bůh, atd.. .. -> Ježíš je Pán! Ježíš je král slávy! Ježíš je Král králů! To je velmi krásná píseň. To je láska k Ježíši. Všechny Sláva Ježíši Kristu. John od 1:29 do 34. Pokud věříte v Boha, a ne snažit se diskutovat tento problém, ale velmi zvědavý, co Bůh jste na mysli? Také nechápu, jak se křesťanství je náboženství okupace. Termín "křesťanské" znamená, jako Kristus. Křesťané se snaží být jako Kristus. Římanům 9,5 říká Ježíš je Boží, Hebrews1 říká, že andělé chválí ho! a my "lidé" se nebude? I když nemáte wan't: do Božího slova: říká, že budete mít: na jeden den dopředu a kolena před Ježíšem
 
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] od Bernarda Cervellera tím, že přijde otevřeně v televizi, s nebezpečím uznání a pronásledování pro 'odpadlictví' Mohammed Christophe potvrdil význam obrácení a křtu. V muslimských zemích, různé biskupové a kněží odmítají křtít muslimy, kteří chtějí, aby se stal křesťanem. Přesto, konverze znamená revoluci ve vztahu s Bohem, otec, a Ježíš, který dal svůj život, pro jednoho poskytuje vše, co uvedení něčí život v nebezpečí. (AsiaNews) - Před několika dny, internetové stránky Notre Dame de Kabylie zaslali pásku, v němž bývalý muslim, Mohammed Christophe Bílek, mluvil o jeho obrácení ke křesťanství.
 
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] Původní vysílání, který se zaměřil na pronásledování křesťanů, se poprvé objevil v "Dieu Merci" (Díky Bohu), ukazují, že se zabývá náboženstvím na Direct 8 , francouzský televizní kanál. Mohammed Christophe Bílek se narodil v Alžírsku v roce 1950 a žije ve Francii od roku 1961. Je autorem dvou knih: Un Algérien pas très Catholique (ne příliš katolický alžírská), publikoval Cerf (1999) a svatého Augustina raconté MA fille (Saint Augustine jak prozradil to k mé dceři), vydalo Éditions Qabel (2011 ). V roce 1990 založil Notre Dame de Kabylie (ve francouzštině), webové stránky věnované evangelizace mezi muslimy a muslimsko-křesťanského dialogu. Ve videu, Bílek upozorňuje na rizika muslimský konvertuje tvář, když obviněn z odpadlictví a trestný čin, který může být potrestán smrtí.
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] Přesto, on trvá na významu křtu, setkání s Ježíšem Kristem a vztah s církví. Jeho názory jdou proti těm, kněží a biskupů v muslimských zemích, kteří dávají přednost odradit nebo dokonce popírají křest na muslimy, kteří chtějí převést ze strachu za následky, které by mohly a křesťanské komunity čelí. Je zakázáno křest? Před několika týdny, biskup v arabské zemi na Blízkém východě, mi řekl, že policie hrozila uzavřít jednu ze svých komunit, protože členové se inzeroval křesťansko-muslimský dialog schůzku. Policie obává, že by to mohlo být prvním krokem k tzv. proselytizing a odpadlictví. "Pokud je to reakce na setkání na dialogu, představte si, jaké by to bylo, kdybychom měli konverzi," řekl rozhořčený biskup.
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] Není divu, že prelát je proti konverzím a křtiny jen za to se zdá být způsob, jak zachovat malou svobodu vyznání, která existuje v zemi otázka. V místech, jako je Maroko, Alžírsko a až do nedávné doby, situace je taková, že diecéze byli instruováni, aby křtít muslimy, kteří chtějí konvertovat ke katolicismu, protože "místní zákony zakazují to." Samir Khalil fr si pamatuje, že před několika lety, potkal muslima, jehož žádost o křest byl zamítnut 13 let. Křest, bylo mu řečeno, že mu přinese spoustu problémů, ho donutit k emigraci, aby se vyhnul popraven za odpadlictví, a ohrozit kněze provádějící křest. A přesto za celou tu dobu, rádoby převést studoval evangelia a katechismus na jeho vlastní a vedl život modlitby.
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] V Egyptě, křesťanské duchovenstvo také inklinuje vyhnout se křtil muslimy, jen několik kněží dělali tak v tajnosti. V rozhovoru pro AsiaNews a náboženské, který byl v Egyptě po celá desetiletí, uvedl, že křest se za každou cenu "je proti Druhého vatikánského koncilu, protože Rada konstatovala, že non-křesťané mohou také hledat spásu mimo církev." Implicitně to znamená, že křest je zbytečné a že lidé hledat spásu v závislosti na jejich situaci. Toto není místo pro start teologickou debatu o víře v Krista a spásu non-křesťané. Stačí konstatovat, že obě Dominus Iesus a poznámka Dogmatický o některých aspektech evangelizace zdůraznit význam "viditelné" a společensky relevantní příslušnosti ke Kristu a církvi.
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] Co je víc, křest je život měnící zkušeností, který mění převod vnímání života. Dochází ke změnám v tady a teď, ne v nějaké budoucí,, věčného 'život po smrti. Z tohoto důvodu nabízí ostatním křest není povrchní, ale skutek dar života a naděje v současnosti. Být pokřtěn nebo není pokřtěn, nejsou rovnocenné. Křesťané "Solar Bůh vs koránu" Lunar "Bože, Faith mění přítomné v hluboké a smysluplným způsobem. Na Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe vysvětluje jeho změnu, a zdůrazňuje jeho nové chápání Boha. "Pokud Bůh Koránu je stejný jako u křesťanů, proč jsem, Mohammed, se Christophe"
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimské Konverzní mluví o Kristu] ptal se sám sebe. "Poté, co žil v islámu, cvičil své rozkazy mezi lidmi, kteří jsou stále muslimové (jeho rodina stále ještě je), jsem i nadále oslněn objevem evangelia," řekl formou odpovědi. "Světlo, které pochází z evangelia naznačuje srovnání, jeden na základě určitého předpokladu. Každý, kdo chce mluvit o Bohu, o islámu musí odkazovat na Koránu. Li nahradit slovo" Bůh "s 'light' a světlo Koránu je lunární, to evangelium je solární. " "Ať Bůh je jeden, tedy tvůrce, bez ohledu na jméno, mohli jsme mu dána, je něco, co může přijmout. Pokud bychom drželi tohoto předpokladu, nebylo by nutné opustit islám a stát se křesťanem."
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] "Ale Ježíš přišel odhalit, nejprve k Židům, a pak všem lidem, že" Bůh je tvůj Otec, Bůh tě miluje a chce, abys s ním dát svůj život! " Po takových slovech, neváhám jeden okamžik. Jsem přijmout nabídku, ne jednou, ale dvakrát. Vím, že Korán je nabídku, ve kterém mohu si zaslouží (ale to není jisté), tělesné a materialistické nebe ( súra 38, 50-52), která mi připomíná více reklamy pro letovisek na volnoběh pryč čas pod tropickým sluncem, než jistotě "znát" můj Bůh a Pán. " A co obrázků, které máme Krista a Mohameda? Dvě citace říkají, že to vše pro Mohammeda Christophe.
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] V jednom případě, Ježíš řekl: ". Já jsem dobrý pastýř Dobrý pastýř položí svůj život za ovce", zatímco v druhé je řekl Mohammed "Proroku Udělali jsme zákonné tobě tvé ženy, kterým jsi platili dowers;! a ty, které má tvá pravá ruka." (Súra 33, 50) "" Nechte nás být vážné. To je jedna věc, a sice "existuje, ale jeden Bůh pro všechny," to je další říci, že se zajímá o mě, bezvýznamný červ, do té míry, že "deifies" mě v Ježíše. [. . .] Toto zjevení bylo mé volání. "Ježíš, lidská svoboda bez podání Mohammed Christophe také mluví o odpadlictví a možnost smrti, která přichází od něho.
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu] Kristus říká: "Jste připraveni následovat mě a nechat všechno pro mě, když si člověk uvědomí, co Ježíš žádá, z lásky, můžeme vidět, jak těžké to je? . je za ním je také jedna věc, říct "ano" s něčími rty. to je další nechat všechno za sebou pro něj "Pro ty z nás, kteří pocházejí z islámu, to znamená, rozejít se s něčí minulosti, rodiny a komunity jako stejně jako něčí morální a duchovní jistoty. "" Já říkám, že je mnohem jednodušší zůstat muslimem, ne zaujmout stanovisko (protože máme stejného Boha). Existuje mnoho jednoduchých výmluvy, že neučiní přestávku, nepřijmout tuto transformaci, ne zemřít v sobě a ne následovat Krista. Konverze je náročná a není možné dosáhnout bez jeho pomoci. "
(AsiaNews) [Saúdská satanismus v šaríe: muslimská převést mluví o Kristu]. "To je to, co bohatý mladík v evangeliu nemohl udělat, protože, alespoň na začátku, je třeba svobodně dohodnout Ježíš neukládá na mě žádné "podání", ale jen svobodu ho milovat. " "To je důležitý rozdíl Bůh nás vytvořit jako volní muži nebo otroků závislosti na naši odpověď, Bůh není totéž V jednom případě jsem riskovat trest vyhrazený pro odpadlíky nebo nevěřící;.?. V druhé, já jsem marnotratný syn očekává svého otce, který volá všechny své služebníky, jakmile ho uvidí na obzoru. " "Opuštění islámu je nebezpečné. To se provádí na riziko vlastního života. Tak, drazí bratři a sestry na Západě, přivítat a pomoci těm, kdo to dělají.". Trvám na tom. Nemluvím o Bohu, o muslimy, ale Boha v Koránu. Muslimové jsou mí bratři, možná jednoho dne mohou být bratři a sestry v Kristu "," od roku 1990, to byly nejen naději, ale byl také skutečností, že se mě radovat a chválit Boha.. Aleluja! Ježíš přišel zachránit všechny lidi, včetně muslimů. "


埃爾多安奧巴馬,希拉里,中央情報局國際貨幣基金組織北約等......所有泥瓦匠和撒殫教徒--->現在,你想沉澱:敘利亞在這次種族滅絕?我有兩個問題:1)。喜歡,你可以:阿薩德說,後他已經死亡,“基地”組織,與沙特阿拉伯,你已經介紹了所有沙拉菲()“現在,你可以這樣做:政府與反對派一起:那就是, “基地”組織“,右:阿薩德也改變了憲法,有機會:離開政府:作為一個政權! 2)。但是,如果,“基地”組織,勝:你不迫使以色列開始:核第三次世界大戰? LOL。或看到“基地”組織是你的部隊:你總是說“OK你殺了我!?基督教殉道者(我們一直讓我們給你做),但以色列你不必接觸”
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的阿拉伯[小撒旦:教法]:所有反對我的以色列] 26/07/2012:敘利亞:“基地”組織有關的伊斯蘭反叛的爪牙遜尼派沙拉菲:打擊:阿薩德,照片,視頻和索賠:攻擊:確認在場的數百名武裝分子在敘利亞領土:(沒有陰影:疑問,即使西方的謊言: :不再能夠支持這種可怕的分期)]。最:來自包括國外​​:俄羅斯,索馬里和馬里。英國機構:國防拋出的假設:一個鏡頭:國軍為首的西方國家。大馬士革。阿薩德在敘利亞西北部叛軍:鬥爭:反對政權:找到了一個盟友:異常:蓋達組織和數百個從國外來的伊斯蘭教徒。最有代表性的國家是伊拉克,利比亞,埃及,阿富汗。(亞洲新聞/通訊社)
“基地”組織在敘利亞:他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特阿拉伯的爪牙[小撒旦:教法]:所有反對我的以色列]但也有從俄羅斯(車臣),烏克蘭和馬里的成員:索馬里。極端分子的存在,證實出現了幾部影片:聖戰網站上,他們表現出與覆蓋面男子:讚美神聖的戰爭表現:機槍和炸彈:揮舞著黑色的旗幟:“基地”組織。在電影出現在最近幾天張貼在YouTube上的語音超過大叫:“我們正在形成細胞:敢死隊:繼續聖戰:在上帝的名義”迄今,反對派否認存在:伊斯蘭極端組織之間的行列,但據專家介紹,與土耳其的邊界:伊拉克(罪犯)已經成為一個真正的:收集:中心: :所有:遜尼派穆斯林世界的民兵。一些敘利亞的情況下,“基地”組織的“磁石”,其分支機構(亞洲新聞/通訊社)。
“基地”組織在敘利亞:他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特阿拉伯的爪牙[小撒旦:伊斯蘭教]:所有反對我的以色列]]目擊者說:巴布al-Hawa的,而不是鎖定土耳其邊境這些天,數百:陌生人進入:免費的敘利亞軍隊,以支持在阿勒頗戰鬥的。這:,推動整個亞洲和北非的這些人,這不是民主的願望,但在,模範處罰“nusayrs”(異教徒)貶義的名稱來定義的Alevis教徒,什葉派的教派:巴沙爾·阿薩德。在北部阿勒頗省的戰鬥中增加這些天吸引了數百名來自伊拉克的聖戰者。確認之際,由伊拉克政府最近進行的一項調查,在敘利亞領土上的武裝,是同組的一部分:聲稱的攻擊是:已經動搖伊拉克在最近幾個月。 “我們的名單:可疑 - 說:Izzar AL-Shahbandar的,總理顧問(亞洲新聞/通訊社)
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的爪牙阿拉伯[小撒旦:伊斯蘭教]:所有反對我的以色列]我們有相同的名稱 - 敘利亞當局的匹配“的圖片。蓋達組鏈接到一些論壇上出現,也表明:在利比亞戰爭的退伍軍人據以Naharnet機構黎巴嫩,男人都穿著:黑色,揮舞著旗幟,上面寫著:“革命家的黎波里旅“確認:一個狂熱的伊斯蘭極端分子在敘利亞土壤活動的數量。來自蓋達組織本身所聲稱的攻擊,從12月有汽車炸彈爆炸事件至少35個和10個自殺式襲擊,敘利亞土壤發生:聲稱這4名由“前Nusra”基地“組織的存在:昨天謝爾蓋·拉夫羅夫,俄羅斯外長(亞洲新聞/通訊社聖戰組織之間的自由敘利亞軍隊在外交層面上提出了很多爭議。
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特阿拉伯[小撒旦:伊斯蘭教]:]一直指責美國對我以色列:與她的政治反阿薩德的支持,贊成的爪牙伊斯蘭武裝分子。他批評的位置是:蘇珊·賴斯,美國駐聯合國大使,即:不,他譴責轟炸大馬士革去年七月18日,死亡的幾個成員:領導計劃,呼籲:新的制裁,而不是強加。同時,它正日益成為假設:武裝干涉:遞解阿薩德總統。由英國皇家聯合服務研究所(RUSI),英國的組織,專門從事問題研究:國際政治和國防,警告遜尼派團體之間的可能衝突和沙特阿拉伯:阿拉伯和其他國家的支持什葉派民兵,包括真主黨和敘利亞軍隊,由伊朗支持的。此外,化學武器的威脅敘利亞政權手中。 (亞洲新聞/通訊社)
“基地”組織在敘利亞:他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的爪牙對我的以色列阿拉伯的小撒旦:伊斯蘭教]:]:化學武器的擔心以色列已經開始分發防毒面具存在在與敘利亞的邊境城市。在最近幾天,以色列總統佩雷斯說:武器不是:對可能使用傳統的計劃由大馬士革的嚴重危險,把以色列的安全。在政權下降的情況下,佩雷斯擔心潛在的武器轉讓:敘利亞的重型武器或化學武器庫:黎巴嫩什葉派原教旨主義:真主黨:伊朗,但還盜竊:伊斯蘭團體聯繫以“基地”組織。 (亞洲新聞/通訊社)
[“基地”組織在敘利亞,他們是美國(大撒旦666貨幣基金組織)和沙特的阿拉伯[小撒旦:伊斯蘭教]:]據邁克爾·克拉克,入寺頭,西方的軍事干預是必要的前以色列對我所有的爪牙:戰爭退化。 “我們不是說:我們正在走向移動的干預 - 他說 - 但手術本身的舉動:我們。”克拉克認為:最近幾天發生的事件已經創建了一個徹底改變的情況:刪除的可能性:通過外交途徑解決衝突。 “入寺頭建議的干預:支持叛亂團體已在阿富汗,並於2001年,境內的特種部隊:利比亞在2011年這些業務可能還包括射擊:國家對政權(亞洲新聞。 /通訊社)
synnek1了7分鐘前發表了評論:愛可能會殺死你...... - 答案 - >所有撒旦教徒都害怕愛!事實上,撒但的國度,是仇恨和種族主義的境界!撒殫教徒不知道的愛。
UniusRei3 15分鐘前發表了評論[你買不起,這可能有一天會成為你的創傷] [你買不起,這可能有一天成為你的創傷]是耶穌是神,是永生神的兒子,值得稱讚道:“我是阿爾法和歐米茄,開始和結束......誰是誰是,誰是來了,”全能“(修訂版1.8)。 “當然,我快來”阿門。即使我知道耶穌是主! (啟22,20)。耶穌基督是神,他是神的兒子。他是三位一體的一部分。聖父,上帝的兒子,聖靈!耶穌是不是公正的人,他是神在人類的形式。 (即只有一個神)
[你買不起,這可能有一天會成為你的創傷] @耶和華我聖潔的神,等等。 .. - >耶穌是主!耶穌是國王的榮耀!耶穌是王中之王!這是一個非常美麗的歌。這是對耶穌的愛。所有耶穌基督的榮耀。約翰從1:29到34。如果你相信上帝,不是要辯論這個問題,但神你指的是很好奇嗎?此外,我不明白基督教是如何佔領的宗教。 “基督教”的意思,基督一樣。基督徒爭取成為基督一樣。羅馬9.5說耶穌是上帝的中,Hebrews1說,天使讚美他!我們和“人”不打算呢?即使你不wan't:上帝的話:說,你將有:有一天弓到你的膝蓋在耶穌
 
(亞洲新聞)[沙特撒旦在伊斯蘭教:一個穆斯林轉換有關基督的會談]貝爾納Cervellera出來在電視上公開承認和迫害的危險,“變節”,穆罕默德·克里斯托弗重申了轉換和洗禮的重要性。在穆斯林國家,不同的主教和司鐸拒絕洗禮誰想要成為基督徒的穆斯林。然而,轉換是指在與神的關係,父親的革命,和耶穌,誰給他的生活,放棄一切危及人的生命。 (亞洲新聞) - 前幾天,在巴黎聖母院卡比利亞的網站上公佈的磁帶前穆斯林,穆罕默德·克利斯朵夫Bilek,在談到他皈依基督教。
 
(亞洲新聞)[沙特撒旦伊斯蘭教:一個穆斯林轉換會談有關基督]原來的廣播,重點是對基督徒的迫害,最早出現在“Dieu酒店留言Merci”(感謝上帝),表演,直8,與宗教的交易,法國的電視頻道。穆罕默德·克利斯朵夫Bilek在阿爾及利亞出生於1950年,自1961年以來,已經在法國居住。他是兩本書的作者:元algérienPAS特雷斯天主教(不是很天主教阿爾及利亞),瑟夫(1999)和聖奧古斯丁raconté媽並祝(聖奧古斯丁發表告訴我的女兒),由版本Qabel(2011年出版)。在20世紀90年代,他創辦了巴黎聖母院的卡比利亞(法國),致力於穆斯林之間的福傳和穆斯林和基督徒對話的一個網站。在錄像中,Bilek突出穆斯林信徒面對風險時,叛教,可以處以死刑的罪行的指控。
(亞洲新聞)[沙特撒旦伊斯蘭教:穆斯林轉換有關基督的會談,不過,他堅持的洗禮,與耶穌基督相遇,並與教會聯繫的重要性。他的意見,對那些在穆斯林國家,誰喜歡勸阻,甚至否認洗禮,誰想要轉換的恐懼,他們和基督教社區可能面臨的後果的穆斯林教士和主教。洗禮禁止?幾個星期前,在阿拉伯國家在中東的主教告訴我,警察威脅要關閉,因為他的一個社區成員都標榜基督教穆斯林會議上的對話。警方擔心,這可能是對所謂的傳教和叛教的第一步。 “如果是這樣的對話會議上的反應,想像一下會是什麼,如果我們有一個轉換,苦主教說。”
(亞洲新聞)[沙特撒旦伊斯蘭教:穆斯林轉換有關基督的會談,這也難怪,然後對轉換和洗禮是唯一的,這似乎是小崇拜自由,在該國存在的方式來維護主教的問題。在摩洛哥一樣的地方,直到最近,阿爾及利亞,情況是這樣,教區指示不洗禮誰想要轉換為天主教,因為“當地法律禁止的穆斯林。”薩米爾·哈利勒神父記得,幾年前,他遇到了一個穆斯林的洗禮13年拒絕請求。洗禮,有人告訴他,會給他帶來了不少麻煩,迫使他移居,以避免被叛教執行,並危及祭司表演的洗禮。然而,這一切的時候,會被轉換成研究了福音和自己的教義,並帶領禱告的生活。
(亞洲新聞)[沙特撒旦在伊斯蘭教:穆斯林對基督轉換會談在埃及,基督教的神職人員也往往避免受洗穆斯林;秘密,所以只有少數的牧師做。談到亞洲新聞,幾十年來一直在埃及的宗教,他說,不惜任何代價洗禮“對梵蒂岡第二次會議,是因為會說,非基督徒也可以找到教會之外得救。”含蓄,這意味著,洗禮是不必要的,人們根據自己的情況找到救贖。這是不是一個關於在基督信仰和非基督徒的救恩的神學辯論開始的地方。只須說,,Dominus Iesus和理論說明,在某些方面的福傳“看得見”和社會相關的從屬關係的重要性,重申基督和教會。
(亞洲新聞)[沙特撒旦伊斯蘭教:穆斯林對基督轉換會談更重要的是,洗禮,是改變生活的經驗,改變轉換的對生活的感悟。變化發生在此時此地,而不是在一些未來的“永恆”死後的生命。出於這個原因,為他人提供的洗禮,是不是膚淺的行為,但在目前的生活和希望的禮物。接受洗禮或不接受洗禮是不等價的。基督徒'太陽能'上帝與“古蘭經”的“月球”神,信仰改變目前在深刻而有意義的方式。在聖母院卡比利亞,穆罕默德·克利斯朵夫解釋,強調他對上帝的新認識,他的轉換。 “如果”古蘭經“的神是基督徒一樣,為什麼我,穆罕默德,成為克里斯托弗,”
(亞洲新聞)[沙特撒旦在伊斯蘭教:一個關於穆斯林皈依基督的會談,他問自己。 “住在伊斯蘭教的戒律,實行人民之間仍然是穆斯林(仍然是他的家人),我繼續被發現的福音眼花繚亂,他說:”答案的方式。 “福音的光提出了比較,基於一定的前提下,任何人要談論伊斯蘭教的神,必須參照古蘭經”,如果我們'上帝'與'輕'字代替,根據“古蘭經”是月球,認為福音是太陽能。“ “上帝是否是一個,即創造者,我們可能什麼名字給他,是我可以接受的東西,如果我們堅持這個前提下,就沒有必要離開伊斯蘭教,成為基督教。”
(亞洲新聞)[沙特撒旦在伊斯蘭教:穆斯林對基督轉換會談“然而,耶穌來到透露,第一個猶太人,然後向所有的人,”上帝是你的父親,上帝愛你,希望你跟他給你他的生命!“這樣的話後,我不猶豫片刻,我接受報價,不是一次,而是兩次。我知道,“古蘭經”的報價中,我可能值得(但不是一定)肉體和唯物主義的天堂(蘇拉38,50-52),想起了我虛度的熱帶陽光下的時間比'知道'我的上帝和主確定性的度假勝地的廣告。“我們的基督和穆罕默德的圖像?兩個引號穆罕默德·克利斯朵夫說這一切。
(亞洲新聞)[沙特撒旦在伊斯蘭教:穆斯林對基督轉換會談在一個案例中,耶穌說,“我是好牧人,好牧人為羊放下他的生命”,而在其他穆罕默德告訴“啊,先知,我們已經取得合法的,你,你的妻子,你所支付他們dowers!的人,你的右手擁有”。(蘇拉33,50)“我們是嚴重的。這是一件事說:“有,但所有的神'是另一個說他是我的,微不足道的蠕蟲感興趣,他”神化“我在耶穌的程度。 [。 。這樣的啟示,是我的呼喚。“耶穌,人的自由,沒有提交穆罕默德·克利斯朵夫也叛教和死亡的可能性,從跟隨他說。
(亞洲新聞)[沙特撒旦伊斯蘭教:一個穆斯林轉換有關基督的會談基督說,“你準備好跟著我離開了我的一切,當一個人意識到耶穌問什麼,出於愛心,我們可以看到有多難? 。是跟著他一件事情來說“是”一個人的嘴唇;。另一個要離開後面為他一切的,我們誰從伊斯蘭教來“,這意味著打破一個人的過去,家庭和社區為以及一個人的道德和精神的肯定。“”我說這是很容易,仍然是一個穆斯林,不採取立場(因為我們有相同的神)。有很多簡單的藉口不休息,不接受這種轉變,不是死在自己,而不是跟隨基督。轉換要求,不能沒有他的幫助下完成的。“
(亞洲新聞)[沙特撒旦伊斯蘭教的穆斯林轉換有關基督的會談]。“這是什麼福音豐富青年不能做,因為,至少在一開始,一個人必須自由同意,耶穌並沒有對我施加任何“意見書”,但只是愛他的自由。“ “這是一個重要的區別,根據我們的回答是否上帝創造我們作為自由人或奴隸,上帝是不一樣的,在一個案例中,我可能會保留為叛教者或不信的處罰。?在另一方面,我浪子預計由他的父親,要求他盡快在地平線上看到他臣僕。“ “離開伊斯蘭教是危險的。它是在一個人的生命的危險,因此,親愛的兄弟姐妹們,在西方歡迎和幫助那些誰做。”我堅持。我不是在談論穆斯林的神,但“古蘭經”的神。穆斯林是我的兄弟,或許有一天,他們可能是我的兄弟姐妹在基督裡“,”20世紀90年代以來,這已不僅是一個希望,但它也得到了一個現實,我感到高興和讚美主。哈利路亞!耶穌來拯救所有的人,穆斯林,包括。“

 1. Notizie relative a siria al qaeda

  1. Gli Usa temono un ruolo di Al Qaeda in Siria
   Globalist.it‎ - 20 ore fa
   La Cia pensa che la rete jihadista dell'Iraq si sia spostata per combattere il regime di Damasco e appropriarsi della rivolta popolare contro ...
  1. La Voce della Russia‎ - 2 giorni fa
 2. SIRIA/ Wazne (Al Jazeera): Al Qaeda pronta a impadronirsi delle ...

  www.ilsussidiario.net/News/.../7/.../SIRIA...Al-Qaeda.../303572/
  19 lug 2012 – Per KAMEL WAZNE, il presidente Assad è ancora molto lontano dal capitolare ed entrambe le forze in campo combatteranno fino all'ultimo ...
 3. Al Qaeda Insinuating Its Way Into Syria's Conflict - NYTimes.com

  www.nytimes.com/.../al-qaeda-insinuating-its-... - Traduci questa pagina
  1 day ago – The terrorist network has helped to alter the Syrian revolution, injecting the weapon it perfected in Iraq — suicide bombings — into the battle ...
 4. Al Qaeda siriana e il complotto internazionale

  www.sirialibano.com/siria.../al-qaeda-siriana-e-il-complotto-internazi...
  2 giu 2012 – Ad ogni episodio di violenza che si registra in Siria, il regime di Damasco attribuisce la responsabilità a dei generici terroristi di al Qaeda.
 5. Al-Qaida affiliates operating in Syria, says William Hague | World ...

  www.guardian.co.uk › ... › World newsSyria - Traduci questa pagina
  11 Jun 2012 – Britain has for the first time raised the spectre of al-Qaida operating in Syria, while at the same time accusing Damascus of brutally targeting ...
 6. siria al qaeda - News

  www.lettera43.it/tag/siria+al+qaeda
  19 giu 2012 – siria al qaeda, leggi tutti gli articoli per il tag siria al qaeda, news e approfondimenti su Lettera43.it.
 7. Syria's al Qaeda boomerang – CNN Security Clearance - CNN.com ...

  security.blogs.cnn.com/.../syrias-al-qaeda-boomerang/16 lug 2012
  Since the start of the uprising in Syria there has been great concern about al Qaeda in Iraq infiltrating the ...
 8. AGI.it - Siria: Ban Ki-moon, "c'e' al Qaeda dietro le stragi di Damasco

  www.agi.it/.../201205181514-est-rt10179-siria_ban_ki_moon_c_e_a...
  18 mag 2012 – (AGI) - New York, 18 mag. - Secondo il segretario generale delle Nazioni Unite, Ban Ki-moon, 'deve esserci Al Qaeda dietro' le stragi del 10 ...
 9. Immagini relative a siria al qaeda

   - Segnala immagini non appropriate
 10. syria-al-qaeda-flag - Informare Per Resistere

  www.informarexresistere.fr/2012/...syrian.../syria-al-qaeda-flag/
  5 giorni fa – una brigata delle FSA con la bandiera nera di Al Qaeda 20120720.
 11. Successi in Siria rilanciano al Qaeda in Iraq - NENA News

  nena-news.globalist.it/Detail_News_Display?ID=31062
  2 giorni fa – Gli Usa temono un ruolo di Al Qaeda in Siria · Londra sotto accusa. In aula i file Wikileaks · Raffaella Fico nuda e col pancione vale 1 milione di ...
 12. Cristiani in Siria, al-Qaeda nello Yemen | Kelebek Blog

  kelebeklerblog.com/2012/05/.../cristiani-in-siria-al-qaeda-nello-yeme...
  3 mag 2012 – Due notizie da ciò che si conviene chiamare Medio Oriente. La Siria – che in senso ampio, comprende la Palestina – è il luogo in cui è nato il ...

=============================
 • [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I would like very much to be both Muslim and Christian, but it cannot be done, because on some points the two religions are not just different but they are opposed. And this is not something bad. As Muhammad said to the disbelievers in the Qur'an: "You shall have your religion and I shall have my religion." The important thing is the respect we have for one another. More than respect, it is affection and love. Dear Muslim brother, God loves you as he loves all other human creatures. Be faithful to your faith, and push me to be faithful to mine. I too have a duty to be faithful to my faith and to push you to be faithful to yours. But you cannot blackmail anyone by saying: "No churches should be permitted in Saudi Arabia, unless Pope Benedict XVI recognised the prophet Mohammed!"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] By the same token no one ought to be blackmailed, saying: 'If Muslims do not recognise the figure of Christ, Son of God, there shall be no mosque in the West." True tolerance means recognising the other as he or she is, not as one would like them to be! You cannot recognise the divinity of Christ (even though is an essential dogma for Christians) and I cannot recognise Muhammad's prophetic nature (even though it is an essential dogma for Muslims).
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I can however try to understand why it is fundamental for you that Muhammad be God's prophet, indeed the "seal of prophets", and for this reason respect the figure of Muhammad. And you could try to understand why it is fundamental for me that Christ be the "Son of God" and for this reason respect the figure of Jesus. Should this be the case we can live together as good friends or even as brothers, having recognised that we are different and yet happy about that difference.


Première « martyre chrétienne » en Arabie saoudite

Des enfants chrétiens sont crucifiés pour inciter leurs parents à quitter le pays

Persécution en Grande-Bretagne de musulmans devenus chrétiens

Harcèlement de la jeune Habiba Kouider

LE MESSIE ET SON PROPHETE...

Situation des Chrétiens en Algérie

SILENCE!!! On tue des chrétiens en Inde, en Irak et...

Père Avril: 60 ans de sacerdoce

Un fils du Hamas converti au christianisme

Le témoignage d'un missionnaire sur les convertis en terre d'islam

Le peuple de Lybie massacré par Kadhafi

ALGERIE : ENTREE EN APPLICATION DES LOIS SUR LES CULTES NON MUSULMANS

Mahomet n'aurait pas existé, selon Muhammad Sven Kalish

Attentat dans une église de Bagdad: 58 morts et 78 blessés

Soudan appel à l'aide: chrétiens enlevés et crucifiés

En religion pas de contrainte! (Coran sourate 2, 256)

AFP: Les conversions au christianisme crispent les islamistes

C'est pour rire : l'Algérie mieux que l'Enfer...

Saint Augustin de Pavie à Souk-Ahras…

Procès d'un Egyptien demandant d'être reconnu chrétien ce 2/09

Des voix s'élèvent pour dénoncer la persécution des chrétiens

Le rabbin et le Messie

Ce qu'a vraiment dit le pape en Afrique

Nouvel archevêque pour ALGER, en remplacement de Mgr Teissier

La Sharia et la loi Anglaise: Une Europe Affaiblie abandonne l’humanisme

La Croix est-elle sur le point d'être mangée par le Croissant en Orient?

Merci à Marie, en cette veille de l'Assomption!

L’évangélisation, appel à la liberté, le prosélytisme, contraire au christianisme

Le Pape va baptiser un musulman

Loué sois-Tu Seigneur pour frère Charles

« Pais mes agneaux… Pais mes brebis ! »

Après la mort de Jean-Paul II ...

EGLISE BRÛLEE A TIZI-OUZOU (Algérie)

La Kabylie est punie...

Un dialogue de sourds…

Le nouvel archevêque d'Alger

Culte chrétien empêché à TIZI OUZOU

Nomination du nouvel évêque de Constantine et d'Hippone

Soutien intellectuel envers les chrétiens d'Algérie

Ali Agça dit avoir abjuré l'Islam

Le Hamas saccage une église, une école et un couvent à Gaza

Les chrétiens de Gaza

Le Vatican insiste sur la réciprocité dans le dialogue islamo-chrétien

Au Sri-Lanka qui persécute-t-on, au Maroc qui expulse-t-on?

Le Dieu de la Bible est-Il celui du Coran?

TUTTSRA INEM FELLANEGH !

Chers amis et frères en Christ,

Bienvenu au Président Barack Obama...

L'Islamisme, l'évangélisation, le geste du Pape du 22/03 et l'Algérie

Au Maroc évangéliser est un délit

Un notable chiite dit tout haut ce que beaucoup pense tout bas

Homélie de Mgr Rey sur les attaques médiatiques contre l'Eglise

Incroyable: la peste noire en Kabylie!

Traduisez donc le Coran en berbère!

Le Vatican répond aux critiques concernant le baptême de Magdi Allam

Le nouveau Forum est arrivé !! Venez vite le découvrir ...

Les 4 chrétiens devant le juge ce 28/11 en Algérie

Rencontrer Jésus… cœur à cœur !

Aman d laman, la foi passe par l'eau

L'Algérie et la liberté de culte

ALLELUIA!!! pour Noël et pour cette bonne nouvelle:

Bonnes fêtes de Pâques!!!

Avec les saints qui nous ont précédés

Appel pour nos frères chrétiens du Maroc

Mais on tue aussi des Algériens en Afrique du Sud

Les chrétiens, ex-musulmans, ne veulent plus se cacher

Les BRÛLEURS algériens

MISE AU POINT à "la christianophobie algérienne"

Une fondation contre l’évangélisation

Sa Sainteté Benoît XVI défend l’universalité des droits humains à l’ONU.

Un deuxième otage chrétien tué par les Talibans

Aux visiteurs de bonne volonté.

Malaisie: l'usage du mot "Allah" interdit aux non-musulmans et à l'Eglise catholique...

Pakistan: persécutions (Complément à l'article du 02/08/09)

L'ALGERIE épinglée pour les libertés religieuses

Mil Mougenot en concert le 26/05/07

Association "le 3ème jour"

Le SYNODE AFRICAIN a pris fin hier

Je pleure avec vous...

Bonne nouvelle!

PITIE SEIGNEUR !!!

À LINDA

AGHRIBS, en Kabylie, ne veut pas du Salafisme

Le COURAGE et la honte

Le père Ghislain Mulumbu nous a quitté.

SACRILEGE: Profanation de l’Eucharistie en Malaisie

Il y a ceux qui découragent et ceux qui encouragent.

L'Arabie Saoudite veut expulser les travailleurs Coptes

Congratulations, espérances et prières !

INVITATION À LA MEDITATION

20000 musulmans assiègent une église en Égypte

Pakistan: Viol et assassinats de femmes et de jeunes filles chrétiennes

Pakistan : six chrétiens tués pour avoir "profané" le Coran. Accusation sans fondement.

Irak : Les chrétiens sont abattus sur place (article mis à jour)

WAJIHA, retenons le nom de cette Saoudienne

MERE QABEL à CHARTRES

ACHARNEMENT sur les COPTES en EGYPTE

L'archevêque d'Alger, Mgr BADER demande l'abrogation de la loi de 2006

INVRAISEMBLABLE!

Nouvelle attaque meutrière contre les Coptes

Le Vatican et l'Islam...

L'insulte, autre forme de persécution, en France même

ADIOS ALGERIA, VIVA ESPAÑA!!!

Assassinat d'un chrétien syro-catholique malgré le paiement d'une rançon

Il est tout sauf catholique, sauf chrétien fondamentaliste...

À Dominique et à un certain nombre d’amis.

Persécution des chrétiens au Pakistan.Voeux du Vatican pour la fin du Ramadhan

Diffusion de l'Appel des Chrétiens du Monde Musulman

VOTATION SUISSE (suite)

Quand on admire l'Occident en Arabie Saoudite...

Un musulman dénonce les persécutions antichrétiennes

Nouveau déchaînement antichrétien au Nigéria: plus de 500 morts

NUL N'EST DE TROP dans l'EGLISE

Coran en Tamaziγt : ingérence wahhabite en Kabylie

Construction d’édifices musulmans en Europe, catholicisme des caves en Algérie.

14 siècles après, on cherche toujours à islamiser la Kabylie

Le discours du pape à l'université de Ratisbonne.

Christianophobie algérienne >> Voir mise au point du 19/07/09

Algérie: silence on tue, mais allez voter!

Le pape dénonce les persécutions contre les chrétiens

CONTRE INFORMATION

Merci à la Norvège qui interpelle l'Arabie Saoudite!

ASIA BIBI a passé son 2ème Noël en prison

Les régimes arabes ont passé des années à spolier leurs pays

Le pouvoir, en ALGERIE, veut contrôler INTERNET

De l'Islam à l'orthodoxie

Devenir musulman?

Nouveau procés de chrétiens en Kabylie

Informations sur les églises de BEJAIA par Mustapha

Convocation d'un synode spécial sur le Moyen-Orient

Jésus bafoué en France

Les catholiques sont-ils encore des citoyens à part entière?

Le cardinal Tauran au Pakistan pour ASIA

Colloque à Alger sur la liberté religieuse

Votation suisse: peur ou courage?

Gloire à Dieu et paix aux hommes de bonne volonté!

Le Pape demande la réciprocité aux musulmans

Le chef libyen à Rome provoque le Pape et l'Italie

Mgr Bader, archevêque d'Alger: peut-on dialoguer si nous sommes des infidèles?

C'est ça... la jeunesse algérienne!

Les autorités algériennes, en Kabylie, refusent la liberté de culte

SOS libertés en Algérie

Les 8 non-jeûneurs relaxés

À BON ENTENDEUR SALUT!

Régenérer la société koweïtienne par des esclaves à peau blanche

Lettre ouverte à Luc Chatel, ministre de l'éducation

RAMADAN, parlons en...

Des Pieds-Noirs sont caillassés à Nîmes

Islam et intelligence des musulmans

Bravo à l'Oeuvre d'OrientÀ lire, à découvrir (24)
Association Fraternité Notre-Dame de Kabylie -Lalla n-Jerjer- (16)
BIBLIOGRAPHIE (1)
Bienvenue (1)
Bienvenue et Objectifs (3)
Chronique des évènements du dialogue... (39)
Conversion, baptême et fidélité (18)
Du vocabulaire de l'islam (13)
Expression - Awal (114)
Fichiers audios (50)
Informations (173)
La 1ère période: les Libyens, Numides et Africains (1)
La période chrétienne: I-IX siècles de notre ère (10)
La période musulmane (7ème siècle à aujourd'hui) (11)
Mère Qabel (spiritualité) (48)

Persécutions... (113)
Prières et louanges (62)
Réponses chrétiennes aux objections musulmanes (46)
Tableau historique et religieux (1)
Témoignages (26)
Tuttriwin d-teẓallit (prières en kabyle) (11)

» 26/07/2012 15:26
YouTube

YouTube

555396 iscritti
68318658 visualizzazioni video

 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん. 彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 isn't a spammer. He makes an important contribution. Which power is behind you tube? And then --- use your brain! UniusRei3 ist kein Spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und dann denkt weiter!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  13 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. Mohammed Christophe Bilek was born in Algeria in 1950 and has lived in France since 1961. He is the author of two books: Un algérien pas très catholique (A not very Catholic Algerian), published by Cerf (1999) and Saint Augustin raconté à ma fille (Saint Augustine as told to my daughter), published by Éditions Qabel (2011). In the 1990s, he founded the Notre Dame de Kabylie (in French), a website devoted to evangelisation among Muslims and Muslim-Christian dialogue. In the video, Bilek highlights the risk Muslim converts face when accused of apostasy, an offence that can be punished by death.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  23 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Nevertheless, he insists on the importance of baptism, the encounter with Jesus Christ and affiliation with the Church. His views go against those of priests and bishops in Muslim countries, who prefer to dissuade or even deny baptism to Muslims who want to convert out of fear for the consequences they and Christian communities might face. Is baptising banned? A few weeks ago, a bishop in an Arab country in the Middle East told me that police threatened to close one of his communities because members had advertised a Christian-Muslim meeting on dialogue. Police were concerned that this might be the first step towards so-called proselytising and apostasy. "If this is the reaction to a meeting on dialogue, imagine what it would be if we had a conversion," an embittered bishop said.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  35 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] It is no wonder then that the prelate is against conversions and baptisms for only this seems to be the way to preserve the little freedom of worship that exists in the country in question. In places like Morocco, and until recently Algeria, the situation is such that dioceses were instructed not to baptise Muslims who want to convert to Catholicism because "local laws ban it." Fr Samir Khalil remembers that a few years ago, he met a Muslim whose request for baptism was rejected for 13 years. Baptism, he was told, would bring him a lot of trouble, force him to emigrate to avoid being executed for apostasy, and endanger the priest performing the baptism. And yet, for all this time, the would-be convert studied the Gospels and the catechism on his own and led a life of prayers.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  56 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In Egypt, the Christian clergy also tends to avoid baptising Muslims; only a few priests have done so in secret. Speaking to AsiaNews, a religious who has been in Egypt for decades, said that baptising at any cost "is against the Second Vatican Council because the Council said that non-Christians can also find salvation outside the Church." Implicitly, this means that baptism is unnecessary and that people find salvation according to their circumstances. This is not the place to start a theological debate about the faith in Christ and the salvation of non-Christians. Suffices it to say, that both Dominus Iesus and the Doctrinal note on some aspects of evangelization reiterate the importance of a 'visible' and socially relevant affiliation to Christ and the Church.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] What is more, baptism is a life-changing experience, one that alters the convert's perception of life. Changes occur in the here and now, not in some future 'eternal' life after death. For this reason, offering others the baptism is not a superficial deed but a gift of life and hope in the present. Being baptised or not being baptised are not equivalent. Christians' 'solar' God vs the Qur'an's 'lunar' God, Faith changes the present in a profound and meaningful way. On Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe explains his conversion by stressing his new understanding of God. "If the God of the Qur'an is the same as that of the Christians, why did I, Mohammed, become Christophe,"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] he asked himself. "Having lived in Islam, practiced its precepts among people who are still Muslim (his family still is), I continue to be dazzled by the discovery of the Gospel," he said by way of answer. "The light that comes from the Gospel suggests a comparison, one based on a certain premise. Anyone who wants to talk about the God of Islam must refer to Qur'an. If we replace the word 'God' with 'light', the light of the Qur'an is lunar, that of the Gospel is solar." "Whether God is one, i.e. the creator, whatever the name we might have given him, is something I can accept. If we stuck to this premise, it would not be necessary to leave Islam and become Christian."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"Yet, Jesus came to reveal, first to the Jews, then to all men, that 'God is your Father, that God loves you and wants you with Him to give you His life!' Upon such words, I do not hesitate one moment. I accept the offer, not once, but twice. I know that the Qur'an makes an offer in which I may deserve (but that is not certain) a carnal and materialist heaven (Sura 38, 50-52) that reminds me more of ads for vacation spots to idle away the time under the tropical sun than of the certainty of 'knowing' my God and Lord." What about the images we have of Christ and Mohammed? Two quotes say it all for Mohammed Christophe.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In one case, Jesus said, "I am the good shepherd. A good shepherd lays down his life for the sheep," whilst in the other, Mohammed is told "O Prophet! We have made lawful to thee thy wives to whom thou hast paid their dowers; and those whom thy right hand possesses" (Sura 33, 50)." "Let us be serious. It is one thing to say 'there is but one God for all;' it is another to say that He is interested in me, insignificant worm, to the extent that he 'deifies' me in Jesus. [. . .] Such revelation was my calling." Jesus, man's freedom without submission Mohammed Christophe also speaks about apostasy and the possibility of death that comes from following him.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Christ says, "Are you ready to follow me and leave everything for me? When one realises what Jesus asks, out of love, we can see how difficult it is to follow him. It is also one thing to say 'yes' with one's lips; it is another to leave everything behind for Him. "For those of us who come from Islam, this means breaking with one's past, family and community as well as one's moral or spiritual certainties." "I say it is much easier to remain a Muslim, not take a stance (since we have the same God). There are many easy excuses not to make the break, not to accept this transformation, not to die in oneself and not to follow Christ. Conversion is demanding and cannot be done without his help."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] "This is what the rich youth in the Gospel could not do, because, at least at the start, one must freely agree. Jesus does not impose on me any "submission" but only the freedom to love him." "This is an important difference. Does God create us as free men or slaves? Depending on our answer, God is not the same. In one case, I risk the punishment reserved for apostates or unbelievers; in the other, I am the prodigal son expected by his father, who calls all his servants as soon he sees him on the horizon." "Leaving Islam is dangerous. It is done at the risk of one's life. Thus, dear brothers and sisters in the West, welcome and help those who do it."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"I insist. I am not talking about the God of the Muslims but of the God of the Qur'an. Muslims are my brothers; perhaps one day, they may be my brothers and sisters in Christ." "Since the 1990s, this has not only been a hope but it has also been a reality that has made me rejoice and praise the Lord. Alleluia! Jesus has come to save all men, Muslims included."


YouTube

YouTube

555270 iscritti
68317360 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  » 07/26/2012 16:41 ISLAM - CHRISTIANITY A Muslim convert talks about Christ by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. Rome (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity. The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. [site of this saint martyr ---> http://www.notredamedekabylie.net/CONTACT/tabid/61/Default.aspx
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. to all Masons and Satanists ---> now, that you wished to precipitate: Syria in this genocide? I have two questions for you: 1). like, you can: say to Assad, after he has killed: all Salafi (of, Al Qaeda, that, with Saudi Arabia, you have introduced) "Now, you can do: a government: together with opposition: that is, with Al Qaeda! "If, right: Assad had also changed the constitution to have the opportunity: to leave the government: as a REGIME! 2). but, if, Al Qaeda, wins: you do not force Israel to start: the Nuclear World War III? lol. or seen that Al Qaeda are your troops: you can always say "ok! You kill me: Christian martyrs (as we have always allowed us to do to you), but Israel? you do not have to touch ? "
 • @Rothscild Obama --> i vostri satanisti di google? mi hanno tolto(bloccato) di nuovo la ADSL
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @Erdogan Obama, Hillary, ecc.. a tutti i massoni e satanisti ---> ora, che, voi avete voluto precipitare la Siria in questo genocidio? io ho due domande per voi: 1). come, voi potrete più dire ad Assad: dopo che, lui avrà ucciso: tutti i salafiti (di Al Quaeda: che, con l'Arabia Saudita, voi avete introdotto) "adesso, tu puoi fare: un Governo insieme alle opposizioni: cioè, insieme ad Al Quaeda! Se, proprio: Assad aveva anche cambiato la Costituzione, per avere la possibilità: di lasciare il Governo: come regime! 2). e se vince Al Quaeda: voi non costringere Israele ad iniziare: la 3° Guerra Mondiale nucleare? lol. oppure visto: che: Al Quaeda sono le vostre milizie: voi potete sempre dire: "ok! voi uccidete pure: i martiri cristiani, ma Israele? voi non lo dovete toccate?"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ MarlaMarleen - you will have: disregard: any possible: form of supernatural phenomena (in fact, God hates them!) That is always the rationality and the specific data: that will be to prevail! lol. certainly, in your goodness you will never make you miss: lose: the Holy Gospel, to the Satanists of youtube! because, if they had no fear of be killing? they will flee at once to church! here because they are hungry and thirsty for the Word of God, especially when it: passes through your noble heart!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda-allied Sunni Islamic rebel Salafi: In The Fight Against: Assad, Photos, and Videos: claims: of: attacks: confirm the presence of has hundreds of: militants on Syrian Territory: [(Without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not : Longer Able to support this macabre staging)]. Most: Including comes from foreign countries: Russia, Somalia and Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: Against: the regime of: an ally of Assad found: exception: al-Qaeda and has hundreds of: Islamists as from foreign countries. The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] But there are Also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is Confirmed by Several videos appeared: on jihadist websites, that: They show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube in voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad in the name of God." To date: The Opposition Denies the presence: of: Islamic extremist groups: ranks among the ITS, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) Have Become: a true and: Their centers of: collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have sheet on the Syrian landscape "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border , has hundreds of: Strangers have Entered for These Days: free to support the Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: These drives people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia: Bashar al-Assad. Increase in the fighting in the northern provinces of Aleppo has Attracted has hundreds of These Days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government That the militants operating on Syrian Territory are part of the examination group that: has Claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] we have the names examination - Match Those of the Syrian authorities. "The pictures appeared on some forums linked to al-Qaida groups of Also show: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: That brandishing a banner read: "The Revolutionaries of the brigade of Tripoli. "Confirmation of: a frenetic Activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: Claimed attacks by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks on Syrian soil That occurred . of: 4 These Were Claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many Controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] has the U.S. Accused of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He Criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 That Killed Several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of: new sanctions. Meanwhile, it is increasingly Becoming the assumptions of: armed intervention for: deposed President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, Warns of Likely to Clash Between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, Hezbollah and Including Syrian army, backed by Iran. In Additions, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] The presence of: chemical weapons worries Israel that: Distributing has Already Begun gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: Likely the use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres Fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al-Qaeda. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is Necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving Toward intervention - he says - but the surgery Itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: Removes The Possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of the intervention of Rusi Suggested: Special Forces on the Territory in support of rebel groups, and Already used in Afghanistan in 2001: Libya in 2011. These operations may Also includes a shot of: State Against: the regime. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  Synnek1 has published a comment 7 hours ago: love might get you killed ... - ANSWER ------------ All Satanist have BE AFRAID OF LOVE! In fact, the kingdom of Satan is the realm of hate and racism! Satanists not know the love. is why, rabbis IMF 666 talmud they want kill Israel
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [You can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes Jesus is God, the son of the living God, worthy to Praised be: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty" (Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD) Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] Jesus is God, the son of the living God: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8 ) . Karnataka, more anti-Christian violence. An appeal to the new president of India. Since 2012, 20 incidents perpetrated by the State in the ultra-nationalist Hindus. The latest victims are six Pentecostal Christian families (Gadag district) and an evangelical community (Bijapur district), Attacked in the privacy of Their homes. False accusations of forced conversion trigger violence. There Have Been 20 incidents of Violence Against Christians in Karnataka since 2012. The script says Sajan George, the Global Council of Indian Christians (GCIC), is always the same: "systematic attacks Against the Christian community; blatant invasions of privacy by Hindu extremists in the sacred
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] intimacy of homes, physical and verbal violence Against a helpless and inoffensive community. "According to the president of the GCIC, They Are" serious violations of the rights of every Indian citizen, and a debasement of human Dignity of Christians. "To Stop These incidents, the Protestant leader has appealed to Also Pranab Mukherjee, India's new president, to" protect and defend the rights Enshrined in our Constitution. " In His speech yesterday at the official inauguration, the newly Elected head of state has promised to act as guarantor and guardian of the Indian Charter. The last two attacks dates to July 22. In the first case, the victims are six families ofGypsy Church, at Pentecostal Church of Gadag district. A dozen activists of the Sangh Parivar have raided the home of a Christian, During a prayer service.

  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention!
  Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni
  religiose sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro!
  UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  ==================
  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

  UniusRei3
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  UniusRei3

  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )

  TestoCanonico SAID guerra dei sei giorni gli israeliani hanno vinto per miracolo. non vi é dubbio. --ANSWER---- l'Israele biblico e teologico? è il senso di tutte le cose! Il centro della storia! L'unico progetto di Dio per la salvezza dell'uomo! Certo non l'Israele dei sionisti Talmud e Kabbala quello è satanismo!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]TestoCanonico ----- intanto lui sta con noi si intrattiene con noi. noi catturiamo le anime! se tu mi cacci i peccatori? come potrai accogliere gli illuminati? è solo una questione di tempo arriveranno anche loro siamo qui per accoglierli! Vuoi disprezzarli? Ma loro già disprezzano se stessi eccessivamente. tu devi capire quando è il momento di non essere violento quando è il momento di giocare di lascirti sfidare. tu non devi dimenticare il fascino della nostra superiorità la bellezza. noi siamo bellissimi!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   TheDeadPlayers SAID Now I hope you are a mature person knows That When He Sees an argument and one can as with something else Than treaths about "hell" and "poison wine and sins" or Simply That You are a troll internett. If you belive Actually listening to metal Makes you a bad person I pity you and I think about all the good music you are going to miss Because of that. Just try to see things from Another angle at times. -ANSWER---- I Have Nothing Against The Music! But the negative messages death graveyard corpses etc.. .. and satanic symbols They Are a Barrier Between You and the Kingdom of God That is an impossible barrier to overcome for you. If you will be obstinate? I will be forced to kill you! The human race can not support this garbage!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX----- the world can not withstand a Zionist! and indeed he has a duty not to do so! But the world can not resist me I am anti-Zionist a Catholic Italian. All voluntarily will offer the their obedience to me just as to a father for I am the universal brotherhood. I do not represent a threat to anyone. I have no plans to hurt anyone. I'll give the money to all states gratis thus nobody on the planet and will have to pay taxes! . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX----- il mondo può resistere ad un sionista! ed anzi lui ha il dovere di farlo! Ma il mondo non può resistere a me un anti sionista cattolico italiano. Tutti mi offriranno spontaneamente la loro obbedienza proprio come ad un padre perché io sono la fratellanza universale. Io non rappresento una minaccia per nessuno. Non ho progettato di fare del male a nessuno. io non ho vendette da fare! Io regalerò il denaro a tutti gli Stati così più nessuno sul pianeta dovrà pagare e tasse!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   XXXxThemessiahxXXX SAID Just like in the Crusades and the Spanish Inquisition you never mention Christian corrupt leaders. Your antisemitism is repulsive as well your insanity to support conspiracy theories or anything in the internet going against Zionism in support of Israel. -ANSWER----I do not judge the past & you're too corrupt to not see the enlightened. Israel is convenient for those criminals in Saudi Arabia and its curse Sharia law. is in the interest of all we Jews destroy Israel & kill the IMF to bring peace to the world & security to our lives. We can not build the Jewish Temple in these conditions without universal brotherhood! Only if I demolish the State of Israel only then I would have the right to exterminate all Palestinians etc. ...!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   XXXxThemessiahxXXX SAID I Will Tell You That You Are No Angel you attack Jews with no hesitation now i see That you are part of the protection of the Christian groups NWO Bankers. - Answer---- Only I have the authority to build the Jewish Temple. What does a father to save from death a disobedient child? punishes him of course! If I attack the Jews? it's just too much to love because I see the danger on the horizon we are experiencing the examination of the dynamics eve of the 2nd WW. Banks are in absolute monopoly of enlightened ie the Jewish lobbies one is the IMF-World Order. You are very ignorant! Comment on your video seigniorage banking Jewish lobbies IMF NWO.flv
   73Izaura
   73Izaura . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   BONJOUR LORENZO ; MERCI POUR TES MAILS ! PEACE & LOVE !!! m. from fr.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   XXXxThemessiahxXXX SAIDYou may as well add the corrupt Christian leaders of many third world nations who robbed millions of individuals of a good life as well. Corruption in governments i would say is the biggest problem regarding world hunger. There are many things wrong in the world but unless we as a society come together to make the world better there won't be a better world. --ANSWER----.everything can be added too but if you do not see the greatest evil who is the bank seigniorage of the IMF-New World Order. how can we join? You can not deny something that is obvious. people have lost their economic sovereignty it is as if everyone had to pay the money to me! When this would be a criminal thing?

  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]SPARTANEsister----- You have prevented to me the opportunity to leave comments on your video! but all this cruelty has been and unfortunately will continue to be of new for the seigniorage banking ie the finance international of Jewish lobby of IMF and their occult power satanism & masonry. Yes I'm scared!!! Nations have lost their sovereignty for the occult powers bank seigniorage enlightened Masons Satanist are in control of history of people with Council of Foreign Relations Bilderberg Group Trilateral Commission none authorizes you to hate for the circumstances of the past because of what is the Zionism of Talmud ? it is the Racism worst the worst racism of all !
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]208herrera---- no! was prophesied even the enlightened (some of them) will have a home in Israel and finally have a happy life with their children that is human life. but today we can not understand what is human life why we live under the cruel tyranny of usury of bank seigniorage. By God that from his point of view we are all sinners lost. God does not consider one that is more sinful by one that he is less sinful. sin causes pain then who is more sinner suffer more more. but this is not a discriminating factor in our relationship with God all those who are not dead? it is only because God has a hope for them otherwise God would kill them. it is difficult for us to understand this love of God but God loves you so the fact of being alive? one still has the certainty of being loved by God and not to be dismissed if he comes back to him. You are vindictive and this is not in the mind of Christ.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   io sono la legge naturale io sono i 10 comandamenti di Mosè io sono Melchiseck io sono la fratellanza universale questa volta non c'è il Mosè di turno questa volta non c'è "il salvatore della patria ma ognuno deve dare il suo contributo io non sono un santone o un uomo dotato di poteri straodinari io posso parlare all'intelligenza e al cuore degli uomini solo questo io posso fare solo questo io posso dare
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   I am the natural law I'm the 10 comadamenti of Moses I'm Melchiseck I am the universal brotherhood This time there is not the Moses of the moment This time there is not "the savior of the fatherland". but everyone should give its contribution I am not a guru or a man with extraordinarily powers. I can talk about at the intelligence and at the hearts of men only this is that I can do only this is that I can give
   ShalomGerusalemme
   ShalomGerusalemme . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   In the name of Allah YHWH & Jesus of Bethlehem I lorenzojhwh I curse the sharia and all Muslim criminals of Saudi Arabia & world that they have turned the my holy Islam in one ideology of imperialism and of satanism to destroy my universal brotherhood and to do slide so much blood of innocent Christian martyrs. You are all sons of the devil you are destined for hell! [✡♰ PAX♰✡] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX ----The determination of my spirit can not be stopped never since the death of my body because i am the metaphysical ReiUnius. The Fed is private! How many famous people and honest Have Been Killed? How many useless wars Were Made? How many innocent Jews died in the place of the guilty Jews Jewish lobbies & enlightened? IMF? This is an absolute crime Against peoples & nations it can not get a compromised! Now the danger of death is real for all people! But I am That supernatural avenger Than enlightened and Masons and satanists (The Untouchables) Have never faced before. A threat insurmountable!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] XXXxThemessiahxXXX ---- What? the Fed is a private property! But this is a Crime Against the Constitution! Then the whole world is subjected to a covert monarchy! You woke up by the collective hypnosis? No? Then you pretend to be stupid! For you is sweet Between your teeth the blood of the poor That dying of hunger! but no man can bear the moral weight of this guilt without Becoming a Demon Himself! We are all in danger! If You want to stay alive you can find refuge in my ministry because i do not have a problem of religion. In contrast the patriarchs of Our God YHWH the Holy he is a witness That Every attempt I have made to save your life from destruction.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX----- "there is no worse blind man of who does not want to see!" you're a man all corrupt! What is your purpose?! If you had the monopoly to print money in the world? Then all of our lives or lives would depend by your discretion! is exactly what happens. Other Jews Satanists like you they have this monopoly. You just do not know that the FED is private? No you can not be so dumb not to understand what the characters have spoken! seigniorage banking Jewish lobbies IMF NWO.flv
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] XXXxThemessiahxXXX. ----. because we must be indebted to buy our money from private individuals SpA? is clear "we are under their rule!" How can be an anti-Semite who has the "menorah"? no what you say makes no sense! The Illuminati have led the Nazi Holocaust so will induce a new Holocaust for the 3rd WWnuclear. For as you are racist you do not care that 5.5 billion people will die! But you should be scared about the renewal of a new Holocaust. the fact that you can not predict it? does not mean that there will be! There is no alternative to the political project of mine!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX---- 1. why are you so obstinate against the truth? 2. because we must lose our sovereignty and our money paid to private individuals SpA (seigniorage banking)? 3. because we also have to pay interest called (debt public); 4. with the fractional reserve commercial banking is the creation of money out of nothing ie that we get a mortgage we arrive at a cost of borrowing 270%; 5. not there is a Christian project for world domination; 6. if there? would be a form of Satanism! In fact I am for the refreshment of sovereignty because happiness can only exist outside of an ideology that is in universal brotherhood; 7. it's because of this system that 50 million people a year die of hunger etc ... 1% of the population owns 50% of the planet's resources. as you can be complicit in all this? certainly you're going to hell!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   XXXxThemessiahxXXX. ----. Vous êtes pathétique et enfantine avec cette histoire de l'antisémitisme. tous les chrétiens fondamentalistes bibliques comme moi il sait d'être le Juif le plus parfait. alors de tout son être il vit dans le temple juif. Israël est tout pour moi! XXXxThemessiahxXXX. ----. eres patético y pueril con esta historia del antisemitismo. todos los cristianos fundamentalistas bíblicos como yo sabe de ser el judio más perfecta. mientras que con todo su ser vive en el templo judío. Israel es todo para mí!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   LaRoucheisright SAID The NAWAPA story. 4000000 jobs immediately. [ /node/15628 ] The American system as designed by Hamilton and codified as the US Constitution is the alternative to fascism communism socialism and capitalism which is just another word for monetarism where MONEY is the center of the system instead of a vehicle to promote human growth. The American System is a system that promotes the natural creativity and entrepreneurial spirit of the people of a nation. The only thing standing in the way of pour going back to that system in an agreement with India China and Russia as our partners is Crazy Barry Obama. We must invoke the 25th amendment and get him the hell outta there. Reinstate Glass Steagall banking regulations which will put all the Wall Street thieves and gangsters behind bars for a while and utter the sovereign credit to build NAWAPA
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]. Youtube---- . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] AmicoDelGrillo .----- when Jesus told his disciples "You are the light of the world and the salt of the earth". He thought me too in fact I'm ReiUnius the best friend that any man can meet. I would quit my job / role to another to escape to a deserted island. But I'm irreplaceable! If a Satanist decides to become an honest person? At that moment I am the best person that he can meet. . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ].youtube----. [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]AmicoDelGrillo.----- quando Gesù disse ai suoi discepoli "voi siete la luce del mondo e il sale della terra". Lui pensava anche a me infatti io sono il ReiUnius l'amico migliore che qualsiasi uomo può incontrare. Io vorrei lasciare il mio compito/ ruolo ad un altro per fuggire in una isola deserta. Ma io sono insostituibile! Se un satanista decide di diventare una persona onesta? In quel momento io sono la persona migliore che lui può incontrare.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX---- It can not be anti-Semitic lorenzojhwh the King of Israel and everybody knows that the IMF is in the hands of Jewish bankers who have the monopoly of money since before the French Revolution. Your lies are a crime against the whole human race in fact you're a Zionist ideology that is the worst crime in history. Why Nations&States in violation to Sovereignty solemnly Enshrined in the Constitution must transform Subjects into Citizens? forcing you to buy money with debt to? That Could They print the money for free? This is why bank seigniorage That is for many innocent Jews ended up in Auschwitz and died without Knowing why. This is not anti-Semitism this is the greatest crime in history! You Are Condemned by God! A small group of Criminals and Satanists perfect Able to dominate the world for you who protect Them You're a super murderess like them!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   XXXxThemessiahxXXX SAID Well i see easily one of your lies. You are lying if you look up John D. Rockefeller's history you would know he is not Jewish but a Baptist. What you are doing is spreading antisemitism. That is just one of your lies along with the rest of your antisemitic views. --ANSWER---- your lies do not change the reality. It can not be anti-Semitic lorenzojhwh the King of Israel and everybody knows even the stones know that the IMF is in the hands of Jewish bankers who have the monopoly of money since before the French Revolution. Your lies are a crime against the whole human race in fact you're a Zionist ideology that is the worst crime in history
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   XXXxThemessiahxXXX - ----.God is in control but this is not good news for men rebels like you everyone knows that central banks are private SpA and we are dying for this as you can lie to the Holy Spirit and say "I think you believe too much in conspiracy theories. These Are The Same conspiracies Hitler's Nazi Germany used to drive into power by claiming Jews HAD too much power." I curse you in Jesus' name along with all the Satanists the Illuminati and the Masons for this thy lie
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX ---- I am glad as always to support Israel and to protect the world from terrorism. -- ANSWER---- If That is so then love your enemies.... No the real terrorists are the Jews of the IMF ie Rothschild & Rockefeller ie the Jewish lobby of the enlightened That is the scum of Satan. If you were not so perverse? Maybe Muslims would be more good! . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] XXXxThemessiahxXXX ---- אני שמח כמו תמיד לתמוך בישראל כדי להגן על העולם מפני הטרור. - תשובה--- אם זה כך אז אהבו את אויביכם .... לא הטרוריסטים האמיתיים הם היהודים של קרן המטבע הבינלאומית רוטשילד כלומר & רוקפלר כלומר את הלובי היהודי הנאור זה חלאת השטן. אם לא היו כל כך מעוות? אולי המוסלמים יהיה טוב יותר!
   ShalomGerusalemme
   ShalomGerusalemme . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] 208herrera ---- I Know Your Concerns! Do You Believe That Jews are idiots so much do not Understand by As They Have Killed Their true Messiah? They can not admit it But They Know it. The true curse of the infernal flame burns in Their desperation is That They Have Betrayed after the deportation to Babylon the true Judaism of Moses for As They know they're cursed! That is why They are dedicated to the plot Freemasonry Satanism IMF bank seigniorage porn horror etc. .. Because They did kill by the enemies and Zerubbabel That Jesus of Bethlehem. So They Have Lost All Hope of Entering the Kingdom of God Which is only the lorenzojhwh ReiUnius Their can restore hope. For it is prophesied I will be in Marvelous image of Their true Messiah That They Have Lost Because Jesus Was Unable to Meet Their Expectations policies very human
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] XXXxThemessiahxXXX ---- But you you stay always my enemy because of the Talmud and Jewish lobbies of bank seigniorage the enlightened that you protect their then against all people of the world & against my jewish people . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX ---- tu però tu rimani sempre mio nemico a causa del talmud e del signoraggio bancario delle lobby ebraiche gli illuminati che tu proteggi
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]XXXxThemessiahxXXX ----. you were right! Iran is the Muslim country more harmful to Christians. Where to expect Sharia law which provides for the death penalty for those who convert to Christianity and where the torture can not be described. You are a witness of how in these two years I have always defended the Muslims but meanwhile all over the world the situation of Christians has worsened. Why Muslims are murderers and criminals a threat to the survival of mankind that they can only be worthy of destruction the wrath of God Today I stopped to protect all Muslim countries! I will not stop the most incredible curse of God which weigh against them for their many crimes.

  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] XXXxThemessiahxXXX ---- I am the messiah jew of our day because I'm everything you would expect a jew by me homeland security and prosperity In fact now I am the King of Israel the Islamic fundamentalism of Sharia it is not economically for a agree or advantageous. I'm sure that is a defeat for them but I am the Mahdi in fact my Islam is holy saint evolved peacefully friend of mankind and of universal brotherhood
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   (Leo XIII) In the name of Jesus Christ our Lord and God and with the intercession of the Immaculate Virgin Mary Mother of God & for the Immaculate Conception of St. Michael the Archangel the Holy Apostles Peter and Paul and All Saints & SANTE SOULS IN PURGATORY we confidently undertake our battle against the attacks and snares of the devil. [MENE Techel PERES] CSPBCSSMLNDSM D VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself." by ReiUnius & King of Israel.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   GCm4n SAID"Perfection"I came to realise that for there to be perfection there must be balance. Much like for there to be good there MUST be evil otherwise we have no concept of right and wrong. The evil in the world was placed there by God[A. No! God has allowed to submit you to all temptation and a trial.] I know many think its all Lucifers doing [No! the man is always free] God instead of vanquishing him right away after the battle amongst the heavens God allowed him to live. We can't trust what is written by man[A. But you can be confident of what I say I am the ReiUnius] the bible was ripped apart[the Bible has been corrupted by the Jews only in two tracks to harm any other people] and judged by man (the church)[A. That's why there are many churches as the biblical fundamentalists][A. Evil is destined to destruction with you if]
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]TheMrPantokrator ------ [MENE TECHEL PERES] CSPBCSSMLNDSM­D VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself con questa formula? brucia la potenza di satana! tutto quello che si può aggiungere è solo per la intelligenza degli uomini
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   Response to Comment on Christians who support Israel? by DrDukeSubITA Original title Cristian Suppurt Should Israel? . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] Lorenzojhwh - Safe? This static titles ... + + +-ANSWER---- YOUTUBE SAYS THAT 1. YOU YOU HAVE REMOVED THIS VIDEO 2. This channel is not available. Risposta al tuo commento su Cristiani che Supportano Israele? by DrDukeSubITA Titolo originale Should Cristian Suppurt Israel? . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]lorenzojhwh - Sicuro? questo ha i titoli statici... + + + -ANSWER---- YOUTUBE DICE CHE 1. SEI TU CHE HAI RIMOSSO QUESTO VIDEO 2. Questo canale non è disponibile.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   those faggot of the jews bank enlightened? they do not have the power but is only of manage & monitor us by Jewish lobbies because the enlightened have stolen all our money and are in control. So this is their unique philosophy to achieve absolute control of power the IMF ie World Government or New World Order. They said "So much the worse for everyone the better for us!" Here now it is in their agenda the 3rd WWnuclear because with their parallel institutions They are in control of history of people with bank seigniorage enlightened Mason Satanist Council of Foreign Relations Bilderberg Group Trilateral Commission Secret Service SpA Corporations & monopolies. they in fat with the wealth of the elite classes of leaders for not understanding the dramatic situation but people getting poorer they are a death trap. If someone loves himself & his children? this is the time to do something!
   humanumgenus
   humanumgenus . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   lorenzojhwh the King of Israel & humanumgenus the "Rei Unius" they say "You Jewish lobbies usurers of seigniorage banking & Masons & enlightened of the IMF-NWO as you have done wrong against Christians & Jews that they have faithful to God always. The evil that you have received is not proportionate to what you did in fact hell awaits you. For how much suffering they had to suffer the innocent Jews for you. You are the most harmful of the Nazis and racists because everything from the French Revolution is your creature to maneuver "the Christian puppets." You are at the top of every wickedness. Your houses are the real synagogue of Satan. Do you hear? the damned souls of your fathers call your souls all the time. In fact soon you will go to hell with their
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] XXXxThemessiahxXXX ---- Israel is the most important of all what that is in the world. But legally destroying Israel is to bring the Kingdom of Palestine and the Jewish Temple. this is the only possibility compatible with faith and reason to achieve peace and universal brotherhood. Thanks for writing the Torah on youtube and for bringing your testimony of faith on youtube you continue to disappoint me and thy God!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   1. The CATHOLIC CHURCH considers positive human nature does not undermine the sacrifice of Christ? for to make not necessary sacrifice of the cross which is indispensable for the salvation of everyone and everyone even if he does not believe or know Christ? 2. how can the CATHOLIC CHURCH to impose celibacy for priests if Genesis says "is not good that man should be alone" and if the Catholic Church itself has allowed the marriage of priests for 1000 years?
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   Siddhartha Buddhism. [No reincarnations] but Siddhartha Gautama is quite right in his considerations on the meaning of human nature. Everything is desire and desire is pain! This is what the Church has always said before Vatican II in the "imitation of Christ" and the unanimous teaching of theologians saints and fathers of the Church before betraying the deposit of faith through the Second Vatican II; in where the Masonic poison was welcomed as is been to pervert so much the spirit of the Council which in fact was the first council not to be dogmatic. But who authorizes you not to make a dogmatic council? You have betrayed Jesus Christ!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   siddharta Buddhismo. [non esistono le reincarnazioni] ma Siddharta Gotama ha perfettamente ragione nelle sue considerazioni sul significato della natura umana. Tutto è desiderio e il desiderio è dolore! Questo è quello che la Chiesa ha sempre detto prima del Concilio Vaticano II con la "imitazione di Cristo" e con l'unanime insegnamento di teologi santi e padri della Chiesa cioè prima che tradisse il deposito della fede attraverso il Concilio Vaticano II dove il veleno massonico trovò accoglienza tanto da pervertire così tanto lo spirito del Concilio che infatti fu il primo Concilio a non essere dogmatico. Ma chi autorizza te a non fare un Concilio dogmatico? Tu hai tradito Gesù Cristo!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   cco dunque la dottrina della Giustificazione intepretata da Lutero in modo estremo cioé che la salvezza deriva UNICAMENTE dalla grazia Divina e non dalle opere é una intepretazione errata della Giustificazione ? -ANSWER---- è precisa in teoria teologicamente ma in pratica è erronea sul piano morale perché verrebbe passivo il partner umano ma in una relazione di amore non c'è passività in nessun componente del patto coniugale
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   Sí perché c'é anche un fatto di cronaca in occidente chi ha importato per la prima volta (tra il XVIII e XIX secolo) il pensiero orientale (taoismo buddismo etc.)? Senza dubbio la massoneria. Si potrebbe cogliere un attacco al cristianesimo anche in ció pure molto sottile e poco visibile. Tu cosa ne pensi ? --ANSWER---- tutte le religioni nelle loro energie vitali migliori ESSE trovano certamente un terreno in comune cioè la legge naturale PERTANTO lo stretto contatto tra loro è una comune ricchezza Dio le ha fatte perché sono sorelle non nemiche. Certamente gli illuminati lavorano per metterle le une contro le altre. Perché se le religioni non sono indebolite? loro non possono fare il NWO
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   208herrera SAID Vorrei ricapitolare si puó superare la divisione tra le religioni nella misura in cui la reciproca tolleranza costituisce giá un atteggiamento cristiano. Peró l'evento escatologico che é Gesú é un evento universale e cosmico. Percui negare ció non costituisce giá una forma di apostasia? -ANSWER---- poiché la natura umana è perduta per Dio essa è negativa. Pertanto è stato indispensabile il sacrificio espiatorio redentivo e divinizzante del Cristo che essendo venuto nella pienezza del tempo (A - W)abbraccia tutta la storia del Genere umano. Non è chi dice "Signore Signore" ma chi compie le opere del Padre cioè giustizia verità compassione e non violenza. gli altri? saranno respinti. Non è un fatto religioso o teorico è vita vissuta per la salvezza ma per la divinizzazione questo può essere solo un atto pentecostale
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   208herrera SAID I now ask you a question vorrrei very delicate we had to almost exclusively with Islam and Judaism. MA Buddhism? What do you represent? I ask because it is the only religion without God - Answer---- SE Buddhism becomes the region? is a betrayal of its founder Siddhartha because he sought a wisdom of life which are very fundamental Christian in content that human nature is "negative" in spite of the heresy of modernism which contradicts the Bible which tells how human nature is lapsed for original sin + withered capital + sickness and death which certainly were not in God's plan So if Buddhism & Hinduism if they wish to enter into a relationship with God as a person with identity? are positive but if they are prisoners of reincarnation and pantheism are negative
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   208herrera SAID Io ora vorrrei farti una domanda MOLTO delicata abbiamo avuto confronti quasi solo con l'islam e l'ebraismo. MA il buddismo ? Cosa ti rappresenta ? Lo chiedo perché é l'unica religione senza Dio. --ANSWER- --- SE il buddismo diventa regione? è un tradimento del suo fondatore Siddarta perché lui ha inteso una saggezza di vita peraltro molto cristiana nei contenuti fondamentali cioè la natura umana è "negativa" a dispetto della eresia del modernismo che contraddice la Bibbia che dice come la natura umana è decaduta per il peccato originale + vizzi capitali + malattia e morte che certo non erano nel progetto di Dio. Così se il buddismo & l'induismo se loro intendono entrare in relazione con Dio in quanto persona dotata di identità? sono positivi ma se sono prigionieri delle reincarnazioni o panteismo sono negativi
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   those faggot of the jews bank enlightened? they do not have the power but is only of manage & monitor us by Jewish lobbies because the enlightened have stolen all our money and are in control. So this is their unique philosophy to achieve absolute control of power the IMF ie World Government or New World Order. They said "So much the worse for everyone the better for us!" Here now it is in their agenda the 3rd WWnuclear because with their parallel institutions They are in control of history of people with bank seigniorage enlightened Mason Satanist Council of Foreign Relations Bilderberg Group Trilateral Commission Secret Service SpA Corporations & monopolies. they in fat with the wealth of the elite classes of leaders for not understanding the dramatic situation but people getting poorer they are a death trap. If someone loves himself & his children? this is the time to do something!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] Yt1s ---- you're reading about Esther? As Satan has always tried to destroy the holy people of God? I have bad news for you "Today between Kabbalah Talmud Satanism pornography masonry bank seigniorage enlightened Jewish lobbies corporations and monopolies? Is that they are now only a Satan!" They say "never again Holocaust!" lol. but they are continuing to do harm to Christians as their fathers have always done! that do harm to Christians who are the only ones who can protect them! "No! Will be back! Yet again!"
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]yt1s ----- tu stai leggendo di Ester? Come satana ha sempre cercato di distruggere il popolo santo di Dio? Io ho una brutta notizia per te "oggi tra kabbala talmud satanismo pornografia massoneria signoraggio bancario illuminati lobby ebraiche monopoli e corporation? è loro che sono diventati un solo satana!" Loro dicono "never egain shoah!" lol. ma stanno continuando a fare del male ai cristiani come sempre hanno fatto i loro padri! cioè fanno del male ai cristiani che sono i soli che li possono proteggere! "No ! sarà di nuovo! ancora di nuovo ! "
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]kingsaiful ---- is essential that you may know and you have to make a statement for the right to freedom of religion. not to have too so to be your hands are wet from innocent blood also. of the Christian martyrs who are killed every day by criminals of Sharia. Muslims are discrimination and violence against Christians since they have turned religion into totalitarian ideology. and have not acquired the concept of the secular state. This condition is intolerance racism that is a threat to peaceful coexistence among peoples. I await your statement

   73Izaura
   73Izaura . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   GOD BLESS YOU !!! Greetings from France à toi mon ami Lorenzo !!!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   those faggot of the jews bank enlightened? they do not have the power but is only of manage & monitor us by Jewish lobbies because the enlightened have stolen all our money and are in control. So this is their unique philosophy to achieve absolute control of power the IMF ie World Government or New World Order. They said "So much the worse for everyone the better for us!" Here now it is in their agenda the 3rd WWnuclear because with their parallel institutions They are in control of history of people with bank seigniorage enlightened Mason Satanist Council of Foreign Relations Bilderberg Group Trilateral Commission Secret Service SpA Corporations & monopolies. they in fat with the wealth of the elite classes of leaders for not understanding the dramatic situation but people getting poorer they are a death trap. If someone loves himself & his children? this is the time to do something!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]SpammerTubber ---- we have appreciated the Christian civilization and its concept of secularism tolerance compassion and equality. I'm sure the objective of Illuminati/ enlightened is the Satanism that they have made the foundation of society but will open a disaster of biblical proportions. Since the objective of the Illuminati is the New World Order that is Satanism this can not be done if you do not shoot the Christianity. That is why Christianity should be in the hearts of Muslims Jews all & atheists also. We all will touch all because after all die together. Crime of the enlightened? exceeds the crime of Satanism!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]SpammerTubber ---- noi abbiamo apprezzato la civiltà cristiana e il suo concetto di laicità tolleranza compassione uguaglianza. Io sono sicuro il satanismo che gli illuminati hanno messo a fondamento delle società aprirà a disastri di proporzioni bibliche. Poiché l'obiettivo degli illuminati è il satanismo del NWO questo non si può realizzare se non si abbatte il cristianesimo. Ecco perché il cristianesimo deve essere nel cuore dei musulmani e degli atei poiché dopo toccherà morire tutti insieme.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] SpammerTubber ---- If you win? There will be bloodshed everywhere! your victory is hell and hell is in the sewer. All institutions are subsidiaries of the demons if you do not have the man at the center. All religions are controlled by demons if you do not have God at the center. Damn all those who oppose freedom of religion and every basic human right . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]SpammerTubber -----Se tu vinci? Ci saranno massacri ovunque! la tua vittoria sta nell'inferno e l'inferno sta nella fogna. Tutte le istituzioni sono controllate dei demoni se non hanno l'uomo al centro. Tutte le religioni sono controllate dai demoni se non hanno Dio al centro. Maledetti tutti quelli che si oppongono alla libertà di religione e a ogni diritto fondamentale dell'uomo.
   Masterchief571
   Masterchief571 . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   Thanks
   ShalomGerusalemme
   ShalomGerusalemme . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   If you do a Google search for "Holy Bible pdf" you can download the entire Bible into English.
   ShalomGerusalemme
   ShalomGerusalemme . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   [Account Warnings 1]. [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]Youtube're too naive to me. My true power is released When I Am Attacked. Promptly you've punished me why I have denounced with 1. ShalomGerusalemme for martyrdom of Christians 2. humanumgenus for Satanism. Now Every evil throughout the world dating back to your master enlightened That You Want to support Against lorenzojhwh! It is possible to bring down the IMF outside of the 3 rd WWnuclear? No! This must say to your master even though he will like a rat down in the bowels of the earth? It does not matter if I am alive or dead But he will be preyed of my spirit Certainly! I am Christian ministry But You're Treating me as a criminal Any! You Will Have Problems! . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]all----you write the Gospel on youtube it is a sacramental for destroy the NWO and all the power of Satan on the world. that's the job you must to do why the Bible is God himself. So write the Bible on youtube is equivalent to do come God himself in our aid.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   you write the Gospel on youtube it is a sacramental for the to destroy NWO and the power of Satan on the world. that's the job you must to do why the Bible is God Himself. So write the Bible on youtube is equivalent to do as God Himself In Our aid. You Would Be under absolute protection total That the ministry can give my protection! Make your step! Writing a book of the Bible on youtube After you will hear the happiness in your soul
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   urbanSchutzstaffel SAID that i am wrong and why i support neo-nazis its my problem ... I got a dream that I'm fighting for - That you're trying to destroy. What's wrong with you what's the point - You better watch out. I am the winner you are the loser - Get used to that. I got the truth you got the lies - My dream will come true!!I do believe and I always will - What can you do about that. You got no chance I'm too strong - You better give up. I got the strength and I know you don't - Stay away from me. I know what's right and I know you're wrong - I will fight till the end!! I'm so tired of you....religion fanatic!! IF YOU WILL BE TRUE CHRISTIAN! YOU WILL BE TEACHING LOVE AND PEACE BUT YOU ARE SOME WHO WANT GLORY AND POWER i will report you on vatican concil and we will talk about you and i will pray for you!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]urbanSchutzstaffel----- I hear your fear This feeling is not eligible pr tell the truth. I am here to love all people even for love the enlightened that they have created aliens and Satanists because they are the seed of Abraham also. But you have to explain to me the meaning of what you wrote honestly! I can promise you this On my honor to be king I will not reveal a confidential dialogue. I can keep everything in secret because if there is not sincerity on I'll understand then it's best to silence.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]urbanSchutzstaffel-----my exorcism can not be deleted by you and anyone are spiritual & divine. will be on you throughout your life but their intention is not to do hurt you but to save your life / soul. but if you resist? you will bear the consequences. he removed the swastika
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]urbanSchutzstaffel----- there is no real power if there is no real control! and there is no real control unless there is true love! I am the universal brotherhood. you're Nazi ... but you're a loser in this! as enlightened? you're winning but not for long! . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]urbanSchutzstaffel----- non c'è vero potere se non c'è vero controllo! e non c'è vero controllo se non c'è vero amore! io sono la fratellanza universale. tu sei nazista... ma sei perdente in questo! come enlightened? tu sei vincente ma ancora per poco
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   2/3[It shows that enlightened Jews they are the Nazis who made the Holocaust Shaoh.] urbanSchutzstaffel SAID I do believe and I always will - What can you do about that. You got no chance I'm too strong - You better give up. I got the strength and I know you don't - Stay away from me. I know what's right and I know you're wrong - I will fight till the end!!!!!! -ANSWER---- 3/3[It shows that enlightened Jews they are the Nazis who made the Holocaust Shaoh.] urbanSchutzstaffel SAID I'm so tired of you....religion fanatic!! IF YOU WILL BE TRUE CHRISTIAN! YOU WILL BE TEACHING LOVE AND PEACE BUT YOU ARE SOME WHO WANT GLORY AND POWER i will report you on vatican concil and we will talk about you and i will pray for you!! -ANSWER----
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   1/3[It shows that enlightened Jews they are the Nazis who made the Holocaust Shaoh.] urbanSchutzstaffel SAID that i am wrong and why i support neo-nazis its my problem ... I got a dream that I'm fighting for - That you're trying to destroy. What's wrong with you what's the point - You better watch out. I am the winner you are the loser - Get used to that. I got the truth you got the lies - My dream will come true!!!!!!!!!!!! -ANSWER---- YOU ARE MEAT. POWDER. I am Spirit. Maybe your dream would come true if God had not decided to destroy the enlightened in fact raised me .. if one only man can do all this? you are with your feet above the abyss!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] Silvio Berlusconi ----. friend I asked of you in the Kingdom of God but no one knows you in that place. That's why - I said to myself "Freemasonry and bank seigniorage? Are a barrier for anyone!" . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]Silvio Berlusconi ----- amico io ho chiesto di te nel Regno di Dio. ma nessuno ti conosce in quel luogo. Ecco perché - io mi sono detto "massoneria e signoraggio bancario? sono uno sbarramento per chiunque!"
   MrAndrew937
   MrAndrew937 . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]208herrera é un mio vecchio canale che ho ristrutturato.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] YTOnlineManagement01 ---- you do not have the mandate to use the name of Jesus against us you do not have the legal power thy word is without authority. You accelerate your ruin only. because you used the name of the Holy illegally . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] YTOnlineManagement01 -----tu non hai il mandato per usare il nome di Gesù contro di noi non hai la potestà giuridica la tua parola è senza autorità. Tu hai accelerato la tua rovina soltanto. perché hai usato il nome del Santo illegalmente
   MrAndrew937
   MrAndrew937 . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   Mi ha profetato nel nome di Gesù la tua tragica morte nel 2011 il vostro sangue sarà versato sull'asfalto . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ] YTOnlineManagement01 [PAX ✡ ♰ ♰ ✡] Ho fatto il torto a tutti quei criminali che hanno rovesciato la croce [MENETECHELPERES] CSPBCSSMLNDSM D VRSN SMVS MQLIVB "Bevi il tuo veleni fatta da te scommettiamo che sarai morto nel 2011? non sarà vivo nel 2012 per dire "vi sbagliate!" Questa è la volontà di Dio. Amen.
   RayRoark2009
   RayRoark2009 . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   God Bless you to brother

  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]SpammerTubber ------ ENLIGHTENED they are not so stupid to give their lives in the hands of Satanists. nothing for them it is safer of being in the hands of ReiUnius he alone can close this transaction of IMF without which no one gets hurt. loro non sono così stupidi da consegnare le loro vite nelle mani dei satanisti. nulla per loro è più sicuro di essere delle mani del ReiUnius lui solo può chiudere questa operazione senza che nessuno si faccia male.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   SpammerTubber SAID I win I always win I can't lose. Satan never lose ---- NWO it's future come with me I'll help you! -ANSWER----- has you lose. you will lose. You have already lost! You are a slave! that's why you're not a man Indeed you are less of a beast. if Satan would win? I not be climbed here! but my presence is the certainty of the defeat of your enlightened. You will die with them your master. Why the victory firsti s in the spiritual then in all the world also later the victory is also in the political arena. The Illuminati are gone! . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]urbanSchutzstaffel -----I command in Jesus' name you will be eaten from the cancer . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]iGod343 ----- you will have to die being eaten by cancer!
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]SpammerTubber ----- if the people of youtube does not fall into the trap of Satan to fill the world of hatred and racism. and believe in my cultural project of the universal brotherhood of individual morality? there not will be the 3rd WWnuclear! Then for the fall of the IMF? The Illuminati will be killed! But if there will be the 3rd WWnuclear the enlightened will be killed anyway because even their own defenders believe they have the right to kill the enlightened . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]SpammerTubber -----se le persone di youtube non cadono nella trappola dei satanisti per riempire il mondo di odio e di razzismo. e credono nel mio progetto culturale della fratellanza universale della moralità individuale? non ci sarà la 3°WWnuclear! Poi quando crolla il FMI? Gli illuminati verranno uccisi! Ma se ci sarà la 3°WWnuclear gli illuminati saranno uccisi ugualmente perché anche i loro stessi difensori crederanno di avere il diritto di ucciderli
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]Youtube're too naive to me. My true power is released When I Am Attacked. Promptly you've punished me why I have denounced with 1. ShalomGerusalemme for martyrdom of Christians 2. humanumgenus for Satanism. Now Every evil throughout the world dating back to your master enlightened That You Want to support Against lorenzojhwh! It is possible to bring down the IMF outside of the 3 rd WWnuclear? No! This must say to your master even though he will like a rat down in the bowels of the earth? It does not matter if I am alive or dead But he will be preyed of my spirit Certainly! I am Christian ministry But You're Treating me as a criminal Any! You Will Have Problems! . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]all----you write the Gospel on youtube it is a sacramental for destroy the NWO and all the power of Satan on the world. that's the job you must to do why the Bible is God himself. So write the Bible on youtube is equivalent to do come God himself in our aid.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   krishikishi SAID Dear Lorenzo much love and light to your heart/mind and Hare Krsna from krishikishi..I also relate to Jesus Christ for He is unconditional wellwisher ..powerfull loving support. Amen Alleluja Aum This video was compiled from select verses from chapter seven of the Bhagavada Gita As It Is; translated by His Divine Grace A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada. Bhagavad Gita text used with permission and courtesy of (c) The Bhaktivedanta Book Trust International Inc.
   Masterchief571
   Masterchief571 . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   What's up
   MrAndrew937
   MrAndrew937 . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]Satanists. [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]Freemasonry----- Io profetizzo la vostra morte in nome di Dio. Questa á la volontá di Dio. Amen.
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   http//satan-is-faggot.blogspo­­­t.com/search/label/11%20fina­n­z­a%20massonico%20satanica
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   youtube SAID meATTENTION An image you selected for your YouTube channel has been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines. Your account has received one Community Guidelines warning strike which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the termination of your account. Date Received November 06 2010--ANSWER---- I intentionally wanted to do damage to myself to years of hard work in fact the Holy Spirit HAD told me this. But Also I wanted to publish the photo of that girl That Satanists have 1.rape& violate; 2. tied to the bed; 3. heart His ate; 4. a huge crucifix in His mouth! I swear in the name of Jesus I swear by the living YHWH of Abraham who 1.enlightened; 2.lobby Jewish; 3.massoneria will pay for this crime with the Lives of Their Children. Who can say now that lorenzojhwh not have the legal right to kill?
  ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ lorenzojhwh . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]

   . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]Youtube're too naive to me. My true power is released When I Am Attacked. Promptly you've punished me why I have denounced with 1. ShalomGerusalemme for martyrdom of Christians 2. humanumgenus for Satanism. Now Every evil throughout the world dating back to your master enlightened That You Want to support Against lorenzojhwh! It is possible to bring down the IMF outside of the 3 rd WWnuclear? No! This must say to your master even though he will like a rat down in the bowels of the earth? It does not matter if I am alive or dead But he will be preyed of my spirit Certainly! I am Christian ministry But You're Treating me as a criminal Any! You Will Have Problems! . [CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ]all----you write the Gospel on youtube it is a sacramental for destroy the NWO and all the power of Satan on the world. that's the job you must to do why the Bible is God himself. So write the Bible on youtube is equivalent to do come God himself in our aid.