saudi Satan trong Sharia

@ Erdogan Obama, Hillary, NATO CIA IMF: vv .. tất cả các hội viên của HTĐ và Satanists ---> bây giờ, mà bạn muốn kết tủa: Syria trong cuộc diệt chủng này? Tôi có hai câu hỏi cho bạn: 1). thích, bạn có thể: nói Assad, sau khi ông đã giết chết tất cả Salafi (của Al Qaeda, rằng, với Ả-rập Xê-út, bạn đã giới thiệu) "Bây giờ, bạn có thể làm: một chính phủ cùng với phe đối lập: đó là, với Al Qaeda "Nếu đúng: Assad cũng đã thay đổi hiến pháp để có cơ hội rời khỏi chính phủ: như là một chế độ! 2). nhưng, nếu, Al Qaeda, chiến thắng: bạn không ép buộc Israel để bắt đầu: Hạt nhân Thế giới War III? lol. hoặc nhìn thấy rằng Al Qaeda là quân đội của bạn: bạn luôn có thể nói "ok Bạn giết tôi? vị tử đạo Kitô giáo (như chúng ta đã luôn luôn cho phép chúng ta làm cho bạn), nhưng Israel không có để liên lạc"
[Al Qaeda ở Syria: họ là tay sai của Mỹ (lớn satan 666 IMF) và Saudi Arabia [satan nhỏ: Sharia: tất cả chống lại Israel của tôi] 26/07/2012: Syria: Al-Qaeda đồng minh Hồi giáo nổi dậy Sunni Salafi: trong cuộc chiến chống: Assad, hình ảnh, video và tuyên bố:: tấn công: xác nhận sự hiện diện của hàng trăm chiến binh trên lãnh thổ Syria: [(mà không có một bóng tối của: nghi ngờ, ngay cả khi những điều dối trá của phương Tây: không : còn có thể hỗ trợ này dàn dựng rùng rợn). Hầu hết: đến từ nước ngoài bao gồm: Nga, Somalia và ở Mali. Anh tổ chức:: quốc phòng ném những giả định của một shot của: Nhà nước quân sự do Mỹ dẫn đầu các nước phương Tây. Damascus. Trong phía tây bắc của Syria: các phiến quân người: cuộc đấu tranh: chống lại chế độ: Assad tìm thấy một đồng minh của: trường hợp ngoại lệ: al-Qaeda và hàng trăm người Hồi giáo đến từ nước ngoài. Các tiểu bang đại diện tiêu biểu nhất là Iraq, Libya, Ai Cập, Afghanistan. (AsiaNews / Cơ quan)
[Al Qaeda ở Syria: họ là những tay sai của Mỹ (lớn satan 666 IMF) và Ả-rập Xê-út nhỏ satan: Sharia: tất cả chống lại Israel của tôi]] Nhưng cũng có những thành viên từ Nga (Chechnya), Ukraine, và Mali: Somalia. Sự hiện diện của những kẻ cực đoan đã được xác nhận bởi một số đoạn video xuất hiện trên các trang web thánh chiến, rằng: chúng cho thấy người đàn ông với khuôn mặt được bao trả rằng: lời khen ngợi hiển thị cuộc thánh chiến: súng máy và bom: vẫy lá cờ đen của al-Qaeda. Trong một bộ phim xuất hiện trong những ngày gần đây và được đăng trên Youtube một giọng nói trên hét lên "chúng ta đang hình thành các tế bào:: kamikaze:: tiếp tục các cuộc thánh chiến trong tên của Thiên Chúa" Cho đến nay: phe đối lập phủ nhận sự hiện diện của các nhóm cực đoan Hồi giáo: trong hàng ngũ của nó, nhưng: Theo các chuyên gia, biên giới với Thổ Nhĩ Kỳ và Iraq (tội phạm) đã trở thành một sự thật: trung tâm: bộ sưu tập: : lực lượng dân quân của tất cả: thế giới Hồi giáo Sunni. Một số người đã mô tả kịch bản Syria "nam châm" cho al-Qaeda và những chi nhánh của nó (AsiaNews / Agencies).
[Al Qaeda ở Syria: họ là những tay sai của Mỹ (lớn satan 666 IMF) và Ả-rập Xê-út nhỏ satan: Sharia]: tất cả chống lại Israel]] Các nhân chứng nói rằng: Bab al-Hawa, thay vì khóa biên giới Thổ Nhĩ Kỳ , hàng trăm người lạ đã bước vào những ngày này: để hỗ trợ quân đội Syria trong cuộc chiến của Aleppo. Điều này: rằng: ổ đĩa những người dân trên khắp châu Á và Bắc Phi, nó không phải là mong muốn của dân chủ, nhưng hình phạt mẫu mực "nusayrs" (kẻ dị giáo) xúc phạm tên để xác định các Alawites, các giáo phái Shia: Bashar al-Assad. Sự gia tăng trong cuộc chiến chống các tỉnh phía bắc của Aleppo đã thu hút hàng trăm những ngày này: phần tử thánh chiến từ Iraq. Xác nhận này được đưa ra sau đây: một cuộc khảo sát gần đây của chính phủ Iraq mà các chiến binh hoạt động trên lãnh thổ Syria là một phần của cùng một nhóm mà đã tuyên bố các cuộc tấn công rằng: đã rung chuyển Iraq trong những tháng gần đây. "Danh sách của chúng tôi: nghi ngờ - cho biết: Izzar al-Shahbandar, cố vấn cho Thủ tướng Chính phủ, (AsiaNews / Cơ quan)
[Al Qaeda ở Syria: họ là tay sai của Mỹ (lớn satan 666 IMF) và Saudi Arabia [satan nhỏ: Sharia: tất cả chống lại Israel của tôi]] chúng ta có cùng tên - phù hợp với những người của các cơ quan chức Syria "Những hình ảnh. xuất hiện trên một số diễn đàn liên quan đến nhóm al-Qaeda cũng cho thấy: các cựu chiến binh của cuộc chiến tranh ở Libya Theo để Naharnet, Cơ quan Lebanon, những người đàn ông mặc quần áo trong một số: màu đen:: vung một biểu ngữ có dòng chữ: "cách mạng của lữ đoàn của Tripoli "Xác nhận: một hoạt động điên cuồng của những kẻ cực đoan Hồi giáo trên đất Syria đến từ số lượng các cuộc tấn công của al-Qaeda chính nó tuyên bố chủ quyền Từ tháng có ít nhất 35 vụ đánh bom xe và 10 cuộc tấn công tự sát xảy ra trên đất Syria : 4 đã được tuyên bố chủ quyền "Mặt trận Nusra" của Al Qaeda hiện diện của các nhóm thánh chiến trong quân đội Syria tự do đã nêu ra nhiều tranh cãi trên một cấp độ ngoại giao Sergey Lavrov, Ngoại trưởng Nga, (AsiaNews / Cơ quan. )
[Al Qaeda ở Syria: họ là những tay sai của Mỹ (lớn satan 666 IMF) và Saudi Arabia [satan nhỏ: Sharia: tất cả chống lại Israel của tôi]] đã cáo buộc Mỹ: hỗ trợ với chống Assad chính trị của mình, ủng hộ Hồi giáo nổi dậy. Ông chỉ trích vị trí của Susan Rice, đại sứ Mỹ tại Liên Hợp Quốc, rằng: ông đã lên án vụ đánh bom của Damascus cuối cùng ngày 18 tháng 7 đã giết chết nhiều thành viên: dẫn chương trình, thay vì kêu gọi áp đặt lệnh trừng phạt mới. Trong khi đó, nó ngày càng trở thành các giả định: can thiệp vũ trang cho: truất phế Tổng thống Assad. Một nghiên cứu của Hoa Hoàng gia Viện (Rusi), một tổ chức của Anh chuyên về các vấn đề: chính trị quốc tế và quốc phòng, cảnh báo khả năng một cuộc đụng độ giữa các nhóm Sunni và hỗ trợ bởi Saudi Arabia: Ả Rập và các tiểu bang khác: lực lượng dân quân Shiite, bao gồm cả Hezbollah và quân đội Syria, được hỗ trợ bởi Iran. Ngoài ra, mối đe dọa của vũ khí hóa học trong tay của chế độ Syria. (AsiaNews / Cơ quan)
[Al Qaeda ở Syria: họ là những tay sai của Mỹ (lớn satan 666 IMF) và Saudi Arabia nhỏ satan: Sharia]: tất cả chống lại Israel của tôi]] Sự hiện diện của vũ khí hóa học lo ngại Israel: mặt nạ phòng khí đã bắt đầu phân phối ở thành phố trên biên giới với Syria. Trong những ngày gần đây, Shimon Peres, Tổng thống Israel, nói rằng: việc sử dụng khả năng của vũ khí không bằng các chương trình thông thường của Damascus đặt tại nguy cơ nghiêm trọng an ninh của Israel. Trong các trường hợp: a sụp đổ của chế độ, Peres lo ngại việc chuyển giao vũ khí tiềm năng của vũ khí hạng nặng hoặc vũ khí hóa học kho vũ khí của Syria: cực đoan người Shiite ở Lebanon: Hezbollah: hay Iran, nhưng cũng có hành vi trộm cắp của các nhóm Hồi giáo liên kết để al-Qaeda. (AsiaNews / Cơ quan)
[Al Qaeda ở Syria: họ là tay sai của Mỹ (lớn satan 666 IMF) và Saudi Arabia [satan nhỏ: Sharia: tất cả chống lại Israel]] Theo Michael Clarke, người đứng đầu của Rusi, một sự can thiệp quân sự phương Tây là cần thiết trước khi rằng: cuộc chiến thoái hóa. "Chúng tôi không phải là: chúng tôi đang di chuyển theo hướng can thiệp - ông nói - nhưng phẫu thuật riêng của mình rằng: di chuyển: chúng tôi." Clarke lập luận rằng: các sự kiện của những ngày gần đây đã tạo ra một sự thay đổi căn bản trong tình hình rằng: loại bỏ các khả năng: một giải pháp ngoại giao cho cuộc xung đột. "Người đứng đầu của Rusi đề nghị sự can thiệp của lực lượng đặc biệt trên lãnh thổ hỗ trợ của các nhóm nổi dậy, đã được sử dụng ở Afghanistan và trong năm 2001: Libya vào năm 2011 Các hoạt động này cũng có thể bao gồm một shot của Nhà nước chống chế độ (AsiaNews. / Cơ quan)
Synnek1 đã xuất bản một bình luận cách đây 7 phút: tình yêu có thể giúp bạn giết chết ... - ĐÁP -> Tất cả Satanist đã sợ CỦA TÌNH YÊU! Trong thực tế, vương quốc của Satan là vương quốc của sự thù ghét và phân biệt chủng tộc! satanists không biết được tình yêu.
UniusRei3 đăng một bình luận cách đây 15 phút[Bạn có thể không đủ khả năng, đó, một ngày có thể trở thành một chấn thương cho bạn] [Bạn không thể đủ khả năng, đó, điều này có thể một ngày trở thành một chấn thương cho bạn] Chúa Giêsu là Thiên Chúa, con trai của Thiên Chúa hằng sống, xứng đáng được ca ngợi: "Tôi là Alpha và Omega, bắt đầu và kết thúc ... những người và những người và người, Đấng Toàn Năng" (Kh 1,8). "Chắc chắn tôi đang đến một cách nhanh chóng" Amen. Thậm chí, tôi biết Chúa Giêsu là Chúa! (Rev 22, 20). Chúa Giêsu Kitô là Thiên Chúa, Ngài là Con Thiên Chúa. Ông là một phần của ba linh thiêng. Thiên Chúa Cha, Chúa Con, và Chúa Thánh Thần! Chúa Giêsu không phải chỉ con người, Ngài đã được Thiên Chúa dưới hình thức của con người. (Tức là chỉ ONE GOD)
[Bạn có thể không đủ khả năng, đó, một ngày có thể trở thành một chấn thương cho bạn] @ của tôi YHWH thánh của Chúa, vv. .. -> Chúa Giêsu là Chúa! Chúa Giêsu là Vua của Glory! Chúa Giêsu là Vua của các vị vua! Đây là một bài hát rất đẹp. Đây là tình yêu đối với Chúa Giêsu. Tất cả các Vinh danh Chúa Giêsu Kitô. John từ 1:29 đến 34. Nếu bạn tin vào Thiên Chúa, không cố gắng để tranh luận về vấn đề này nhưng rất tò mò như những gì Thiên Chúa được đề cập đến? Ngoài ra tôi không hiểu cách Kitô giáo là một tôn giáo chiếm đóng. Thuật ngữ "christian" có nghĩa là Chúa Kitô như. Kitô hữu cố gắng để được Chúa Kitô giống như. Rô-ma 9,5 nói rằng Chúa Giêsu là Thiên Chúa, Hebrews1 nói rằng các thiên thần ngợi khen Ngài! và chúng ta "con người" sẽ không đến? Thậm chí nếu bạn không wan't: từ của Thiên Chúa: nói bạn sẽ có: một cung ngày đầu gối của bạn trước khi Chúa Giêsu
 
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] Bernardo Cervellera Bằng cách công khai trên truyền hình, với sự nguy hiểm của công nhận và cuộc đàn áp 'bội giáo, Mohammed Christophe khẳng định lại tầm quan trọng của chuyển đổi và rửa tội. Ở các quốc gia Hồi giáo, giám mục và linh mục từ chối baptise người Hồi giáo, những người muốn trở thành Kitô hữu. Tuy nhiên, chuyển đổi có nghĩa là một cuộc cách mạng trong mối quan hệ với Thiên Chúa, người cha, và Chúa Giêsu, người đã cho cuộc sống của mình, cho một cho tất cả mọi thứ cuộc sống của một người có nguy cơ. (AsiaNews) - Một vài ngày trước, trang web của Notre Dame de Kabylie đăng một cuốn băng trong đó một người Hồi giáo trước đây, Mohammed Christophe Bilek, nói về chuyển đổi sang Thiên Chúa giáo.
 
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] Việc phát sóng ban đầu, tập trung vào các cuộc đàn áp của các Kitô hữu, lần đầu tiên xuất hiện trong Diệu Merci "(Cảm ơn Thiên Chúa), một chương trình giao dịch với các tôn giáo trên trực tiếp 8 , một kênh truyền hình Pháp. Mohammed Christophe Bilek được sinh ra tại Algeria vào năm 1950 và đã sống ở Pháp kể từ năm 1961. Ông là tác giả của hai cuốn sách: Un algérien pas très catholique (Algeria không Công giáo), được xuất bản bởi Cerf (1999) và Saint Augustin raconté à ma fille (Saint Augustine nói với con gái của tôi), được xuất bản bởi các phiên bản Qabel (2011 ). Trong những năm 1990, ông thành lập Notre Dame de Kabylie (tiếng Pháp), một trang web dành cho việc phúc âm hóa những người Hồi giáo và đối thoại Hồi giáo-Kitô giáo. Trong video, Bilek làm nổi bật khuôn mặt nguy cơ cải đạo Hồi giáo, khi bị cáo buộc bỏ đạo, một hành vi phạm tội có thể bị trừng phạt bằng cái chết.
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] Tuy nhiên, ông nhấn mạnh về tầm quan trọng của bí tích rửa tội, cuộc gặp gỡ với Chúa Giêsu Kitô và liên kết với Giáo Hội. Quan điểm của ông đi ngược lại với các linh mục và giám mục ở các nước Hồi giáo, những người thích để ngăn cản hoặc thậm chí từ chối rửa tội cho người Hồi giáo muốn chuyển đổi của sự sợ hãi về hậu quả họ và cộng đồng Kitô hữu có thể phải đối mặt với. Được baptising bị cấm? Một vài tuần trước đây, một giám mục trong một quốc gia Ả Rập ở Trung Đông nói với tôi rằng cảnh sát bị đe dọa đóng cửa một trong những cộng đồng của mình bởi vì các thành viên đã quảng cáo một cuộc họp đối thoại Kitô giáo-Hồi giáo. Cảnh sát lo ngại rằng điều này có thể là bước đầu tiên hướng tới cái gọi là cải đạo và bội giáo. "Nếu đây là phản ứng đối với một cuộc họp về đối thoại, hãy tưởng tượng những gì nó sẽ được nếu chúng ta có một sự chuyển đổi", một giám mục đang cay đắng nói.
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] là không có thắc mắc sau đó vị giám chức là đối với chuyển đổi và rửa tội cho chỉ này có vẻ là cách để bảo vệ quyền tự do thờ phượng ít tồn tại trong đất nước trong câu hỏi. Ở những nơi như Morocco, và cho đến gần đây Algeria, tình hình là như vậy mà các giáo phận đã được hướng dẫn không baptise người Hồi giáo, những người muốn chuyển đổi theo đạo Công giáo vì "pháp luật địa phương cấm nó." Cha Samir Khalil nhớ rằng một vài năm trước đây, ông đã gặp một người Hồi giáo có yêu cầu cho phép rửa tội đã bị từ chối trong 13 năm. Bí tích Rửa tội, ông được cho biết, sẽ mang lại cho ông rất nhiều rắc rối, buộc ông di cư để tránh bị xử tử vì bội giáo, và gây nguy hiểm cho các linh mục thực hiện bí tích rửa tội. Tuy nhiên, tất cả các thời gian này, sẽ được chuyển đổi nghiên cứu các sách Tin Mừng và giáo lý riêng của mình và đã dẫn đầu một cuộc sống của những lời cầu nguyện.
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] Ai Cập, các giáo sĩ Kitô cũng có xu hướng để tránh baptising người Hồi giáo, chỉ có một vài linh mục đã làm như vậy trong bí mật. Phát biểu với AsiaNews, một tôn giáo ở Ai Cập trong nhiều thập kỷ, nói rằng baptising bất cứ giá nào "chống lại Công Đồng Vatican II, bởi vì Hội đồng nói rằng người ngoài Kitô giáo cũng có thể tìm thấy sự cứu rỗi bên ngoài Giáo Hội." Mặc nhiên, điều này có nghĩa rằng bí tích rửa tội là không cần thiết và mọi người tìm thấy sự cứu rỗi theo hoàn cảnh của họ. Đây không phải là nơi để bắt đầu một cuộc tranh luận thần học về đức tin trong Chúa Kitô và ơn cứu độ của người ngoài Kitô giáo. Cũng đủ để nói, cả Dominus Iesus và lưu ý các giáo lý trên một số khía cạnh của truyền giáo nhắc lại tầm quan trọng của sự liên kết 'nhìn thấy' và xã hội có liên quan với Chúa Kitô và Giáo Hội.
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] là phép rửa tội là một kinh nghiệm cuộc sống thay đổi, làm thay đổi nhận thức của chuyển đổi của cuộc sống. Thay đổi xảy ra ở đây và bây giờ, không phải trong cuộc sống đời đời "một số trong tương lai sau khi chết. Vì lý do này, cung cấp cho những người khác các bí tích rửa tội không phải là một hành động bề ngoài, nhưng một món quà của cuộc sống và hy vọng trong hiện tại. Được rửa tội hoặc không được rửa tội không phải là tương đương. Thiên Chúa vs năng lượng mặt trời 'Kitô hữu' của Qur'an 'âm lịch' Thiên Chúa, Đức tin thay đổi hiện tại một cách sâu sắc và có ý nghĩa. Ngày Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe giải thích chuyển đổi của mình bằng cách nhấn mạnh sự hiểu biết mới của ông về Thiên Chúa. "Nếu Thiên Chúa của Kinh Koran là tương tự như của các Kitô hữu, tại sao tôi, Mohammed, trở thành Christophe,"
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia: Một cuộc đàm phán chuyển đổi Hồi giáo về Chúa Kitô] ông tự hỏi. "Đã sống trong Hồi giáo, thực hành giới luật của mình trong số những người Hồi giáo (gia đình ông vẫn còn là), tôi tiếp tục bị mê hoặc bởi sự phát hiện của Tin Mừng," ông nói bằng cách của câu trả lời. "Ánh sáng phát ra từ Tin Mừng cho thấy một sự so sánh, dựa trên một tiền đề nhất định Bất cứ ai muốn nói về Thiên Chúa của Hồi giáo phải tham khảo kinh Qur'an. Nếu chúng ta thay thế chữ 'Thiên Chúa' với 'ánh sáng', ánh sáng của Kinh Koran là âm lịch, mà Tin Mừng là năng lượng mặt trời. " "Cho dù Đức Chúa Trời là một, tức là tác giả, tên chúng ta có thể cho anh ta, là một cái gì đó tôi có thể chấp nhận Nếu chúng tôi bị mắc kẹt tiền đề này, nó sẽ không cần thiết để rời khỏi Hồi giáo và trở thành Kitô hữu."
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] "Tuy nhiên, Chúa Giêsu đã tiết lộ, đầu tiên người Do Thái, sau đó tất cả mọi người, đó là Đức Chúa Trời là Cha, Thiên Chúa yêu thương bạn và muốn bạn với Ngài để cung cấp cho bạn sự sống của Ngài! Khi những lời như vậy, tôi không ngần ngại một lúc nào đó tôi chấp nhận lời đề nghị, không phải một lần, mà đến hai lần tôi biết cho thấy Qur'an làm cho một đề nghị mà tôi có thể xứng đáng (nhưng đó không phải là nhất định) một thiên đường xác thịt và vật ( Sura 38, 50-52) nhắc tôi nhớ nhiều hơn các quảng cáo cho các điểm kỳ nghỉ nhàn rỗi thời gian dưới ánh nắng mặt trời nhiệt đới hơn sự chắc chắn của 'biết' Thiên Chúa và Chúa của tôi. " Điều gì về những hình ảnh chúng ta có về Chúa Kitô và Mohammed? Hai dấu ngoặc kép nói lên tất cả cho Mohammed Christophe.
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] Trong một trường hợp, Chúa Giêsu nói, "Tôi là mục tử tốt lành Một mục tử tốt lành đưa ra cuộc sống của mình vì đàn chiên", trong khi khác, Mohammed nói "O Tiên Tri Chúng tôi đã thực hiện hợp pháp ngươi vợ ngươi mà ngươi đã trả dowers của họ, và những người mà tay phải của ngươi sở hữu" (33 Sura, 50) "Hãy để chúng tôi là nghiêm trọng. Nó là một trong những điều để nói "có, nhưng Thiên Chúa duy nhất cho tất cả, nó là người khác nói rằng Ngài quan tâm đến tôi, sâu không đáng kể, đến mức ông deifies tôi trong Chúa Giêsu. [. . ] Như vậy mặc khải là gọi điện thoại của tôi. "Chúa Giêsu, con người của tự do mà không có trình Mohammed Christophe cũng nói về bội giáo và khả năng của cái chết đến từ sau anh ta.
(AsiaNews) [saudi Satan trong Sharia: Một người Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô] Đức Kitô nói rằng, "Bạn đã sẵn sàng theo tôi và để lại mọi thứ cho tôi Khi một người nhận ra những gì Chúa Giêsu đòi hỏi, vì tình yêu, chúng ta có thể thấy khó khăn thế nào? . là đi theo anh ta cũng có 1 điều để nói 'có' với đôi môi của một người;. nó là khác để rời khỏi tất cả mọi thứ phía sau cho Ngài "Đối với chúng ta những người đến từ Hồi giáo, điều này có nghĩa là phá vỡ với gia đình của một người, quá khứ và cộng đồng như cũng như chắc chắn của một người đạo đức hay tinh thần "" Tôi nói nó là dễ dàng hơn nhiều để duy trì một người Hồi giáo, không có một lập trường (kể từ khi chúng tôi có cùng một Thiên Chúa). Có nhiều lý do dễ dàng không nghỉ, không chấp nhận chuyển đổi này, không chết trong chính mình và không theo Chúa Kitô. Chuyển đổi được đòi hỏi và không thể được thực hiện mà không cần sự giúp đỡ của mình. "
(AsiaNews) [saudi Satan Sharia Hồi giáo chuyển đổi nói về Chúa Kitô]. "Đây là những thanh niên giàu có trong Tin Mừng không thể làm, bởi vì, ít nhất là lúc bắt đầu, người ta phải tự do đồng ý Chúa Giêsu không áp đặt cho tôi bất kỳ "trình" mà chỉ có tự do để yêu anh ấy. " "Đây là một khác biệt quan trọng Thiên Chúa tạo ra chúng ta là những người tự do hay nô lệ Tùy thuộc vào câu trả lời của chúng tôi, Thiên Chúa không phải là một trường hợp, nguy cơ hình phạt dành cho người bội giáo hoặc không tin;. Khác, tôi hoang đàng, con trai mong đợi từ người cha, người kêu gọi tất cả các công chức của ông ngay khi ông nhìn thấy anh ta trên đường chân trời. " Để Hồi giáo nguy hiểm được thực hiện tại nguy cơ của một đời người. Vì vậy, em yêu anh chị em ở phương Tây, chào đón và giúp đỡ những người làm điều đó. ". Tôi nhấn mạnh. Tôi không nói về Thiên Chúa của người Hồi giáo, nhưng Đức Chúa Trời của Kinh Koran. Hồi giáo là anh em của tôi, có lẽ một ngày, họ có thể là anh chị em của tôi trong Chúa Kitô "" Kể từ những năm 1990, điều này đã không chỉ là một hy vọng nhưng nó cũng đã là một thực tế mà đã làm cho tôi vui mừng và ngợi khen Chúa. Alleluia! Chúa Giêsu đã đến để cứu giúp tất cả mọi người, người Hồi giáo. "

 • [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I would like very much to be both Muslim and Christian, but it cannot be done, because on some points the two religions are not just different but they are opposed. And this is not something bad. As Muhammad said to the disbelievers in the Qur'an: "You shall have your religion and I shall have my religion." The important thing is the respect we have for one another. More than respect, it is affection and love. Dear Muslim brother, God loves you as he loves all other human creatures. Be faithful to your faith, and push me to be faithful to mine. I too have a duty to be faithful to my faith and to push you to be faithful to yours. But you cannot blackmail anyone by saying: "No churches should be permitted in Saudi Arabia, unless Pope Benedict XVI recognised the prophet Mohammed!"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] By the same token no one ought to be blackmailed, saying: 'If Muslims do not recognise the figure of Christ, Son of God, there shall be no mosque in the West." True tolerance means recognising the other as he or she is, not as one would like them to be! You cannot recognise the divinity of Christ (even though is an essential dogma for Christians) and I cannot recognise Muhammad's prophetic nature (even though it is an essential dogma for Muslims).
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I can however try to understand why it is fundamental for you that Muhammad be God's prophet, indeed the "seal of prophets", and for this reason respect the figure of Muhammad. And you could try to understand why it is fundamental for me that Christ be the "Son of God" and for this reason respect the figure of Jesus. Should this be the case we can live together as good friends or even as brothers, having recognised that we are different and yet happy about that difference.


Première « martyre chrétienne » en Arabie saoudite

Des enfants chrétiens sont crucifiés pour inciter leurs parents à quitter le pays

Persécution en Grande-Bretagne de musulmans devenus chrétiens

Harcèlement de la jeune Habiba Kouider

LE MESSIE ET SON PROPHETE...

Situation des Chrétiens en Algérie

SILENCE!!! On tue des chrétiens en Inde, en Irak et...

Père Avril: 60 ans de sacerdoce

Un fils du Hamas converti au christianisme

Le témoignage d'un missionnaire sur les convertis en terre d'islam

Le peuple de Lybie massacré par Kadhafi

ALGERIE : ENTREE EN APPLICATION DES LOIS SUR LES CULTES NON MUSULMANS

Mahomet n'aurait pas existé, selon Muhammad Sven Kalish

Attentat dans une église de Bagdad: 58 morts et 78 blessés

Soudan appel à l'aide: chrétiens enlevés et crucifiés

En religion pas de contrainte! (Coran sourate 2, 256)

AFP: Les conversions au christianisme crispent les islamistes

C'est pour rire : l'Algérie mieux que l'Enfer...

Saint Augustin de Pavie à Souk-Ahras…

Procès d'un Egyptien demandant d'être reconnu chrétien ce 2/09

Des voix s'élèvent pour dénoncer la persécution des chrétiens

Le rabbin et le Messie

Ce qu'a vraiment dit le pape en Afrique

Nouvel archevêque pour ALGER, en remplacement de Mgr Teissier

La Sharia et la loi Anglaise: Une Europe Affaiblie abandonne l’humanisme

La Croix est-elle sur le point d'être mangée par le Croissant en Orient?

Merci à Marie, en cette veille de l'Assomption!

L’évangélisation, appel à la liberté, le prosélytisme, contraire au christianisme

Le Pape va baptiser un musulman

Loué sois-Tu Seigneur pour frère Charles

« Pais mes agneaux… Pais mes brebis ! »

Après la mort de Jean-Paul II ...

EGLISE BRÛLEE A TIZI-OUZOU (Algérie)

La Kabylie est punie...

Un dialogue de sourds…

Le nouvel archevêque d'Alger

Culte chrétien empêché à TIZI OUZOU

Nomination du nouvel évêque de Constantine et d'Hippone

Soutien intellectuel envers les chrétiens d'Algérie

Ali Agça dit avoir abjuré l'Islam

Le Hamas saccage une église, une école et un couvent à Gaza

Les chrétiens de Gaza

Le Vatican insiste sur la réciprocité dans le dialogue islamo-chrétien

Au Sri-Lanka qui persécute-t-on, au Maroc qui expulse-t-on?

Le Dieu de la Bible est-Il celui du Coran?

TUTTSRA INEM FELLANEGH !

Chers amis et frères en Christ,

Bienvenu au Président Barack Obama...

L'Islamisme, l'évangélisation, le geste du Pape du 22/03 et l'Algérie

Au Maroc évangéliser est un délit

Un notable chiite dit tout haut ce que beaucoup pense tout bas

Homélie de Mgr Rey sur les attaques médiatiques contre l'Eglise

Incroyable: la peste noire en Kabylie!

Traduisez donc le Coran en berbère!

Le Vatican répond aux critiques concernant le baptême de Magdi Allam

Le nouveau Forum est arrivé !! Venez vite le découvrir ...

Les 4 chrétiens devant le juge ce 28/11 en Algérie

Rencontrer Jésus… cœur à cœur !

Aman d laman, la foi passe par l'eau

L'Algérie et la liberté de culte

ALLELUIA!!! pour Noël et pour cette bonne nouvelle:

Bonnes fêtes de Pâques!!!

Avec les saints qui nous ont précédés

Appel pour nos frères chrétiens du Maroc

Mais on tue aussi des Algériens en Afrique du Sud

Les chrétiens, ex-musulmans, ne veulent plus se cacher

Les BRÛLEURS algériens

MISE AU POINT à "la christianophobie algérienne"

Une fondation contre l’évangélisation

Sa Sainteté Benoît XVI défend l’universalité des droits humains à l’ONU.

Un deuxième otage chrétien tué par les Talibans

Aux visiteurs de bonne volonté.

Malaisie: l'usage du mot "Allah" interdit aux non-musulmans et à l'Eglise catholique...

Pakistan: persécutions (Complément à l'article du 02/08/09)

L'ALGERIE épinglée pour les libertés religieuses

Mil Mougenot en concert le 26/05/07

Association "le 3ème jour"

Le SYNODE AFRICAIN a pris fin hier

Je pleure avec vous...

Bonne nouvelle!

PITIE SEIGNEUR !!!

À LINDA

AGHRIBS, en Kabylie, ne veut pas du Salafisme

Le COURAGE et la honte

Le père Ghislain Mulumbu nous a quitté.

SACRILEGE: Profanation de l’Eucharistie en Malaisie

Il y a ceux qui découragent et ceux qui encouragent.

L'Arabie Saoudite veut expulser les travailleurs Coptes

Congratulations, espérances et prières !

INVITATION À LA MEDITATION

20000 musulmans assiègent une église en Égypte

Pakistan: Viol et assassinats de femmes et de jeunes filles chrétiennes

Pakistan : six chrétiens tués pour avoir "profané" le Coran. Accusation sans fondement.

Irak : Les chrétiens sont abattus sur place (article mis à jour)

WAJIHA, retenons le nom de cette Saoudienne

MERE QABEL à CHARTRES

ACHARNEMENT sur les COPTES en EGYPTE

L'archevêque d'Alger, Mgr BADER demande l'abrogation de la loi de 2006

INVRAISEMBLABLE!

Nouvelle attaque meutrière contre les Coptes

Le Vatican et l'Islam...

L'insulte, autre forme de persécution, en France même

ADIOS ALGERIA, VIVA ESPAÑA!!!

Assassinat d'un chrétien syro-catholique malgré le paiement d'une rançon

Il est tout sauf catholique, sauf chrétien fondamentaliste...

À Dominique et à un certain nombre d’amis.

Persécution des chrétiens au Pakistan.Voeux du Vatican pour la fin du Ramadhan

Diffusion de l'Appel des Chrétiens du Monde Musulman

VOTATION SUISSE (suite)

Quand on admire l'Occident en Arabie Saoudite...

Un musulman dénonce les persécutions antichrétiennes

Nouveau déchaînement antichrétien au Nigéria: plus de 500 morts

NUL N'EST DE TROP dans l'EGLISE

Coran en Tamaziγt : ingérence wahhabite en Kabylie

Construction d’édifices musulmans en Europe, catholicisme des caves en Algérie.

14 siècles après, on cherche toujours à islamiser la Kabylie

Le discours du pape à l'université de Ratisbonne.

Christianophobie algérienne >> Voir mise au point du 19/07/09

Algérie: silence on tue, mais allez voter!

Le pape dénonce les persécutions contre les chrétiens

CONTRE INFORMATION

Merci à la Norvège qui interpelle l'Arabie Saoudite!

ASIA BIBI a passé son 2ème Noël en prison

Les régimes arabes ont passé des années à spolier leurs pays

Le pouvoir, en ALGERIE, veut contrôler INTERNET

De l'Islam à l'orthodoxie

Devenir musulman?

Nouveau procés de chrétiens en Kabylie

Informations sur les églises de BEJAIA par Mustapha

Convocation d'un synode spécial sur le Moyen-Orient

Jésus bafoué en France

Les catholiques sont-ils encore des citoyens à part entière?

Le cardinal Tauran au Pakistan pour ASIA

Colloque à Alger sur la liberté religieuse

Votation suisse: peur ou courage?

Gloire à Dieu et paix aux hommes de bonne volonté!

Le Pape demande la réciprocité aux musulmans

Le chef libyen à Rome provoque le Pape et l'Italie

Mgr Bader, archevêque d'Alger: peut-on dialoguer si nous sommes des infidèles?

C'est ça... la jeunesse algérienne!

Les autorités algériennes, en Kabylie, refusent la liberté de culte

SOS libertés en Algérie

Les 8 non-jeûneurs relaxés

À BON ENTENDEUR SALUT!

Régenérer la société koweïtienne par des esclaves à peau blanche

Lettre ouverte à Luc Chatel, ministre de l'éducation

RAMADAN, parlons en...

Des Pieds-Noirs sont caillassés à Nîmes

Islam et intelligence des musulmans

Bravo à l'Oeuvre d'OrientÀ lire, à découvrir (24)
Association Fraternité Notre-Dame de Kabylie -Lalla n-Jerjer- (16)
BIBLIOGRAPHIE (1)
Bienvenue (1)
Bienvenue et Objectifs (3)
Chronique des évènements du dialogue... (39)
Conversion, baptême et fidélité (18)
Du vocabulaire de l'islam (13)
Expression - Awal (114)
Fichiers audios (50)
Informations (173)
La 1ère période: les Libyens, Numides et Africains (1)
La période chrétienne: I-IX siècles de notre ère (10)
La période musulmane (7ème siècle à aujourd'hui) (11)
Mère Qabel (spiritualité) (48)

Persécutions... (113)
Prières et louanges (62)
Réponses chrétiennes aux objections musulmanes (46)
Tableau historique et religieux (1)
Témoignages (26)
Tuttriwin d-teẓallit (prières en kabyle) (11)

» 26/07/2012 15:26
YouTube

YouTube

555396 iscritti
68318658 visualizzazioni video

 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  13 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. Mohammed Christophe Bilek was born in Algeria in 1950 and has lived in France since 1961. He is the author of two books: Un algérien pas très catholique (A not very Catholic Algerian), published by Cerf (1999) and Saint Augustin raconté à ma fille (Saint Augustine as told to my daughter), published by Éditions Qabel (2011). In the 1990s, he founded the Notre Dame de Kabylie (in French), a website devoted to evangelisation among Muslims and Muslim-Christian dialogue. In the video, Bilek highlights the risk Muslim converts face when accused of apostasy, an offence that can be punished by death.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  23 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Nevertheless, he insists on the importance of baptism, the encounter with Jesus Christ and affiliation with the Church. His views go against those of priests and bishops in Muslim countries, who prefer to dissuade or even deny baptism to Muslims who want to convert out of fear for the consequences they and Christian communities might face. Is baptising banned? A few weeks ago, a bishop in an Arab country in the Middle East told me that police threatened to close one of his communities because members had advertised a Christian-Muslim meeting on dialogue. Police were concerned that this might be the first step towards so-called proselytising and apostasy. "If this is the reaction to a meeting on dialogue, imagine what it would be if we had a conversion," an embittered bishop said.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  35 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] It is no wonder then that the prelate is against conversions and baptisms for only this seems to be the way to preserve the little freedom of worship that exists in the country in question. In places like Morocco, and until recently Algeria, the situation is such that dioceses were instructed not to baptise Muslims who want to convert to Catholicism because "local laws ban it." Fr Samir Khalil remembers that a few years ago, he met a Muslim whose request for baptism was rejected for 13 years. Baptism, he was told, would bring him a lot of trouble, force him to emigrate to avoid being executed for apostasy, and endanger the priest performing the baptism. And yet, for all this time, the would-be convert studied the Gospels and the catechism on his own and led a life of prayers.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  56 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In Egypt, the Christian clergy also tends to avoid baptising Muslims; only a few priests have done so in secret. Speaking to AsiaNews, a religious who has been in Egypt for decades, said that baptising at any cost "is against the Second Vatican Council because the Council said that non-Christians can also find salvation outside the Church." Implicitly, this means that baptism is unnecessary and that people find salvation according to their circumstances. This is not the place to start a theological debate about the faith in Christ and the salvation of non-Christians. Suffices it to say, that both Dominus Iesus and the Doctrinal note on some aspects of evangelization reiterate the importance of a 'visible' and socially relevant affiliation to Christ and the Church.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] What is more, baptism is a life-changing experience, one that alters the convert's perception of life. Changes occur in the here and now, not in some future 'eternal' life after death. For this reason, offering others the baptism is not a superficial deed but a gift of life and hope in the present. Being baptised or not being baptised are not equivalent. Christians' 'solar' God vs the Qur'an's 'lunar' God, Faith changes the present in a profound and meaningful way. On Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe explains his conversion by stressing his new understanding of God. "If the God of the Qur'an is the same as that of the Christians, why did I, Mohammed, become Christophe,"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] he asked himself. "Having lived in Islam, practiced its precepts among people who are still Muslim (his family still is), I continue to be dazzled by the discovery of the Gospel," he said by way of answer. "The light that comes from the Gospel suggests a comparison, one based on a certain premise. Anyone who wants to talk about the God of Islam must refer to Qur'an. If we replace the word 'God' with 'light', the light of the Qur'an is lunar, that of the Gospel is solar." "Whether God is one, i.e. the creator, whatever the name we might have given him, is something I can accept. If we stuck to this premise, it would not be necessary to leave Islam and become Christian."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"Yet, Jesus came to reveal, first to the Jews, then to all men, that 'God is your Father, that God loves you and wants you with Him to give you His life!' Upon such words, I do not hesitate one moment. I accept the offer, not once, but twice. I know that the Qur'an makes an offer in which I may deserve (but that is not certain) a carnal and materialist heaven (Sura 38, 50-52) that reminds me more of ads for vacation spots to idle away the time under the tropical sun than of the certainty of 'knowing' my God and Lord." What about the images we have of Christ and Mohammed? Two quotes say it all for Mohammed Christophe.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In one case, Jesus said, "I am the good shepherd. A good shepherd lays down his life for the sheep," whilst in the other, Mohammed is told "O Prophet! We have made lawful to thee thy wives to whom thou hast paid their dowers; and those whom thy right hand possesses" (Sura 33, 50)." "Let us be serious. It is one thing to say 'there is but one God for all;' it is another to say that He is interested in me, insignificant worm, to the extent that he 'deifies' me in Jesus. [. . .] Such revelation was my calling." Jesus, man's freedom without submission Mohammed Christophe also speaks about apostasy and the possibility of death that comes from following him.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Christ says, "Are you ready to follow me and leave everything for me? When one realises what Jesus asks, out of love, we can see how difficult it is to follow him. It is also one thing to say 'yes' with one's lips; it is another to leave everything behind for Him. "For those of us who come from Islam, this means breaking with one's past, family and community as well as one's moral or spiritual certainties." "I say it is much easier to remain a Muslim, not take a stance (since we have the same God). There are many easy excuses not to make the break, not to accept this transformation, not to die in oneself and not to follow Christ. Conversion is demanding and cannot be done without his help."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] "This is what the rich youth in the Gospel could not do, because, at least at the start, one must freely agree. Jesus does not impose on me any "submission" but only the freedom to love him." "This is an important difference. Does God create us as free men or slaves? Depending on our answer, God is not the same. In one case, I risk the punishment reserved for apostates or unbelievers; in the other, I am the prodigal son expected by his father, who calls all his servants as soon he sees him on the horizon." "Leaving Islam is dangerous. It is done at the risk of one's life. Thus, dear brothers and sisters in the West, welcome and help those who do it."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"I insist. I am not talking about the God of the Muslims but of the God of the Qur'an. Muslims are my brothers; perhaps one day, they may be my brothers and sisters in Christ." "Since the 1990s, this has not only been a hope but it has also been a reality that has made me rejoice and praise the Lord. Alleluia! Jesus has come to save all men, Muslims included."


YouTube

YouTube

555270 iscritti
68317360 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  » 07/26/2012 16:41 ISLAM - CHRISTIANITY A Muslim convert talks about Christ by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. Rome (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity. The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. [site of this saint martyr ---> http://www.notredamedekabylie.net/CONTACT/tabid/61/Default.aspx
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. to all Masons and Satanists ---> now, that you wished to precipitate: Syria in this genocide? I have two questions for you: 1). like, you can: say to Assad, after he has killed: all Salafi (of, Al Qaeda, that, with Saudi Arabia, you have introduced) "Now, you can do: a government: together with opposition: that is, with Al Qaeda! "If, right: Assad had also changed the constitution to have the opportunity: to leave the government: as a REGIME! 2). but, if, Al Qaeda, wins: you do not force Israel to start: the Nuclear World War III? lol. or seen that Al Qaeda are your troops: you can always say "ok! You kill me: Christian martyrs (as we have always allowed us to do to you), but Israel? you do not have to touch ? "
 • @Rothscild Obama --> i vostri satanisti di google? mi hanno tolto(bloccato) di nuovo la ADSL
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @Erdogan Obama, Hillary, ecc.. a tutti i massoni e satanisti ---> ora, che, voi avete voluto precipitare la Siria in questo genocidio? io ho due domande per voi: 1). come, voi potrete più dire ad Assad: dopo che, lui avrà ucciso: tutti i salafiti (di Al Quaeda: che, con l'Arabia Saudita, voi avete introdotto) "adesso, tu puoi fare: un Governo insieme alle opposizioni: cioè, insieme ad Al Quaeda! Se, proprio: Assad aveva anche cambiato la Costituzione, per avere la possibilità: di lasciare il Governo: come regime! 2). e se vince Al Quaeda: voi non costringere Israele ad iniziare: la 3° Guerra Mondiale nucleare? lol. oppure visto: che: Al Quaeda sono le vostre milizie: voi potete sempre dire: "ok! voi uccidete pure: i martiri cristiani, ma Israele? voi non lo dovete toccate?"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ MarlaMarleen - you will have: disregard: any possible: form of supernatural phenomena (in fact, God hates them!) That is always the rationality and the specific data: that will be to prevail! lol. certainly, in your goodness you will never make you miss: lose: the Holy Gospel, to the Satanists of youtube! because, if they had no fear of be killing? they will flee at once to church! here because they are hungry and thirsty for the Word of God, especially when it: passes through your noble heart!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda-allied Sunni Islamic rebel Salafi: In The Fight Against: Assad, Photos, and Videos: claims: of: attacks: confirm the presence of has hundreds of: militants on Syrian Territory: [(Without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not : Longer Able to support this macabre staging)]. Most: Including comes from foreign countries: Russia, Somalia and Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: Against: the regime of: an ally of Assad found: exception: al-Qaeda and has hundreds of: Islamists as from foreign countries. The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] But there are Also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is Confirmed by Several videos appeared: on jihadist websites, that: They show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube in voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad in the name of God." To date: The Opposition Denies the presence: of: Islamic extremist groups: ranks among the ITS, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) Have Become: a true and: Their centers of: collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have sheet on the Syrian landscape "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border , has hundreds of: Strangers have Entered for These Days: free to support the Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: These drives people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia: Bashar al-Assad. Increase in the fighting in the northern provinces of Aleppo has Attracted has hundreds of These Days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government That the militants operating on Syrian Territory are part of the examination group that: has Claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] we have the names examination - Match Those of the Syrian authorities. "The pictures appeared on some forums linked to al-Qaida groups of Also show: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: That brandishing a banner read: "The Revolutionaries of the brigade of Tripoli. "Confirmation of: a frenetic Activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: Claimed attacks by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks on Syrian soil That occurred . of: 4 These Were Claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many Controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] has the U.S. Accused of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He Criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 That Killed Several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of: new sanctions. Meanwhile, it is increasingly Becoming the assumptions of: armed intervention for: deposed President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, Warns of Likely to Clash Between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, Hezbollah and Including Syrian army, backed by Iran. In Additions, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] The presence of: chemical weapons worries Israel that: Distributing has Already Begun gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: Likely the use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres Fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al-Qaeda. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is Necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving Toward intervention - he says - but the surgery Itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: Removes The Possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of the intervention of Rusi Suggested: Special Forces on the Territory in support of rebel groups, and Already used in Afghanistan in 2001: Libya in 2011. These operations may Also includes a shot of: State Against: the regime. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  Synnek1 has published a comment 7 hours ago: love might get you killed ... - ANSWER ------------ All Satanist have BE AFRAID OF LOVE! In fact, the kingdom of Satan is the realm of hate and racism! Satanists not know the love. is why, rabbis IMF 666 talmud they want kill Israel
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [You can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes Jesus is God, the son of the living God, worthy to Praised be: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty" (Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD) Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] Jesus is God, the son of the living God: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8 ) . Karnataka, more anti-Christian violence. An appeal to the new president of India. Since 2012, 20 incidents perpetrated by the State in the ultra-nationalist Hindus. The latest victims are six Pentecostal Christian families (Gadag district) and an evangelical community (Bijapur district), Attacked in the privacy of Their homes. False accusations of forced conversion trigger violence. There Have Been 20 incidents of Violence Against Christians in Karnataka since 2012. The script says Sajan George, the Global Council of Indian Christians (GCIC), is always the same: "systematic attacks Against the Christian community; blatant invasions of privacy by Hindu extremists in the sacred
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] intimacy of homes, physical and verbal violence Against a helpless and inoffensive community. "According to the president of the GCIC, They Are" serious violations of the rights of every Indian citizen, and a debasement of human Dignity of Christians. "To Stop These incidents, the Protestant leader has appealed to Also Pranab Mukherjee, India's new president, to" protect and defend the rights Enshrined in our Constitution. " In His speech yesterday at the official inauguration, the newly Elected head of state has promised to act as guarantor and guardian of the Indian Charter. The last two attacks dates to July 22. In the first case, the victims are six families ofGypsy Church, at Pentecostal Church of Gadag district. A dozen activists of the Sangh Parivar have raided the home of a Christian, During a prayer service.@ ערדאָגאַן אבאמא, היללאַרי, סי.איי.עי. ימף נאַטאָ: אאז"וו .. צו אַלע מאַסאָנס און סאַטאַניסץ ---> איצט, אַז איר געוואלט צו אָפּזעצנ: סיריע אין דעם גענאָציד? איך האָבן צוויי שאלות פֿאַר איר: 1). ווי, איר קענען: זאָגן צו אַסאַד, נאָך ער האט געהרגעט: אַלע סאַלאַפי (פון, על קאַעדאַ, אַז, מיט סאַודי אַראַביאַ, איר האָבן באַקענענ) "איצט, איר קענען טאָן: אַ רעגירונג: צוזאַמען מיט אָפּאָזיציע: אַז איז, מיט על קאַעדאַ! "אויב, רעכט: אַסאַד האט אויך געביטן די קאָנסטיטוציע צו האָבן די געלעגנהייט: צו פאַרלאָזן די רעגירונג: ווי אַ רעזשים! 2). אָבער, אויב, על קאַעדאַ, ווינס: איר טאָן ניט צווינגען ישראל צו אָנהייב: די נוקלעאַר וועלט מלחמה ווו? לאָל. אָדער געזען אַז על קאַעדאַ זענען אייער טרופּס: איר קענען שטענדיק זאָגן "גוט! איר טייטן מיר: קריסטלעך מאַרטערז (ווי מיר האָבן שטענדיק דערלויבט אונדז צו טאָן צו איר), אָבער ישראל? איר טאָן ניט האָבן צו רירן?"
[על קאַעדאַ אין סיריע: זיי זענען די מיניאַנז פון USA (גרויס שׂטן 666 ימף) און סאַודי אַראַביאַ [קליין שׂטן: שאַריאַ]: אַלע קעגן מיין ישראל] 26/07/2012: סיריע: על-קאַעדאַ אַלייד יסלאַמיק בונטאַר סוני- סאַלאַפי: אין די קאַמף קעגן: אַסאַד, פאָטאָס, ווידיאס און: קליימז: פון: אנפאלן: באַשטעטיקן דעם בייַזייַן פון הונדערטער פון: מילאַטאַנץ אויף סיריאַן טעריטאָריע: [(אָן אַ שאָטן פון: צווייפל, אפילו אויב די ליגט פון דעם מערב: ניט : שוין קענען צו שטיצן דעם מאַקאַבראַ סטאַגינג)]. רוב: קומט פון פרעמד לענדער אַרייַנגערעכנט: רוסלאַנד, סאָמאַליאַ און אין מאַלי. בריטיש אָרגאַניזירונג: פֿאַר: די פאַרטיידיקונג ווארפט ער די אַסאַמפּשאַנז פון: אַ שאָס פון: שטאַט מיליטעריש-געפירט מערב לענדער. דמשק. אין די צפון פון סיריע: די רעבאַלז וואס: געראַנגל: קעגן: דער רעזשים פון: אַסאַד געפונען אַ אַליירט פון: ויסנעם: על-קאַעדאַ און הונדערטער פון: יסלאַמיסץ קומען פון פרעמד לענדער. די מערסט פארשטייער שטאטן זענען יראַק, ליביע, מצרים, אַפגהאַניסטאַן. (אַסיאַנעווס / אַגענסיעס)
[על קאַעדאַ אין סיריע: זיי זענען די מיניאַנז פון USA (גרויס שׂטן 666 ימף) און סאַודי אַראַביאַ [קליין שׂטן: שאַריאַ]: אַלע קעגן מיין ישראל]] אבער עס זענען אויך מיטגלידער פון רוסלאַנד (טשעטשניאַ), אוקריינא, און מאַלי: סאָמאַליאַ. דעם בייַזייַן פון יקסטרימיס איז באשטעטיקט דורך עטלעכע ווידיאס ארויס: אויף דזשיהאַדיסט וועבסיטעס, אַז: זיי ווייַזן מענטשן מיט באדעקט פנימער אַז: לויבן דעם הייליק מלחמה ווייַזונג: מאַשין גאַנז, און באָמבס: ווייווינג די שוואַרץ פאָן: פון על-קאַעדאַ. אין אַ פֿילם: ארויס אין פריש טעג: און: אַרייַנגעשיקט אויף יאָוטובע אַ קול-איבער יעלז "מיר זענען פאָרמינג: סעלז: פון: קאַמאַקאַזי: פֿאַר: פאָרזעצן: די דזשיהאַד: אין די נאָמען פון גאָט." צו דאַטע: די אָפּאָזיציע דינייז דעם בייַזייַן: פון: יסלאַמיק עקסטרעמיסט גרופּעס: צווישן זייַן רייען, אָבער: לויט צו עקספּערץ, די געמארקן מיט טערקיי: און: יראַק (די קרימאַנאַלז) האָבן ווערן: אַ אמת און: זייער סענטערס פון: זאַמלונג: פֿאַר: מיליץ פון: אַלע: די סוני מוסלים וועלט. טייל האָבן דיסקרייבד דעם סצענאַר סיריאַן "מאַגנעט" פֿאַר על-קאַעדאַ און: זייַן אַפיליאַץ. (אַסיאַנעווס / אַגענסיעס)
[על קאַעדאַ אין סיריע: זיי זענען די מיניאַנז פון USA (גרויס שׂטן 666 ימף) און סאַודי אַראַביאַ [קליין שׂטן: שאַריאַ]: אַלע קעגן מיין ישראל]] וויטנעססעס זאָגן אַז: באַב על-האַוואַ, אַנשטאָט פון: לאַקינג די טערקיש גרענעץ , הונדערטער פון: פרעמדע האָבן אריין פֿאַר די טעג: צו שטיצן די פֿרייַ סיריאַן אַרמיי אין דער שלאַכט פון אַלעפּפּאָ. דעם: אַז: דרייווז די מענטשן אַריבער אזיע און צפון אפריקע, עס איז ניט: דער פאַרלאַנג פון דעמאָקראַסי, אָבער די יגזעמפּלערי שטראָף פון "נוסייַרס" (אפיקורסים) ומקאָוועדיק נאָמען צו דעפֿינירן די אַלאַוויטעס, דער סעקטע פון ​​שיאַ: באַשאַר על-אַסאַד. די פאַרגרעסערן אין פייטינג אין די צאָפנדיק פּראָווינץ פון אַלעפּפּאָ האט געצויגן הונדערט פון די טעג: דזשיהאַדיסץ פון יראַק. די באַשטעטיקונג קומט ווי געזונט: אַ פריש יבערבליק דורך די יראַקי רעגירונג אַז די מילאַטאַנץ אַפּערייטינג אויף סיריאַן טעריטאָריע זענען טייל פון די זעלבע גרופּע אַז: האט קליימד די אנפאלן: אַז: האָבן אויפגעטרייסלט יראַק אין פריש months. "אונדזער רשימות פון: סאַספּישאַס - האט געזאגט: יזזאַר על-שאַהבאַנדאַר, אַדווייזער צו די פּריים מיניסטער, (אַסיאַנעווס / אַגענסיעס)
[על קאַעדאַ אין סיריע: זיי זענען די מיניאַנז פון USA (גרויס שׂטן 666 ימף) און סאַודי אַראַביאַ [קליין שׂטן: שאַריאַ]: אַלע קעגן מיין ישראל]] מיר האָבן די זעלבע נעמען - גלייַכן יענע פון ​​די סיריאַן אויטאריטעטן. "די בילדער ארויס אויף עטלעכע גרופּעס לינגקט צו על-קאַעדאַ גרופּעס אויך ווייַזן פון: וועטעראַנס פון דער מלחמה אין ליביע. לויט צו נאַהאַרנעט, אַגענסי לעבאַנאָן, מענטשן זענען דרעסט אין עטלעכע פון: שוואַרץ: אַז: בראַנדישינג אַ פאָן אַז לייענען: "דער רעוואַלושאַנעריז פון דער בריגאַדע פון ​​טריפּאָלי. "קאָנפירמאַטיאָן פון: אַ פראַנעטיק אַקטיוויטעטן פון יסלאַמיק יקסטרימיס אויף סיריאַן באָדן קומט פון די נומער פון: אנפאלן קליימד דורך על-קאַעדאַ זיך. פֿון דעצעמבער צו האָבן בייַ מינדסטער 35 מאַשין באַמינגז און 10 זעלבסטמאָרד אנפאלן אַז פארגעקומען אויף סיריאַן באָדן . פון: די 4 זענען קליימד דורך דעם "פראָנט נוסראַ" פון על קאַעדאַ. די בייַזייַן פון: דזשיהאַדיסט גרופּעס צווישן די פֿרייַ-סיריאַן אַרמיי האט אויפגעוועקט פילע מחלוקתן אויף אַ דיפּלאַמאַטיק מדרגה. יעסטערדייַ סערגיי לאַווראָוו, רוסיש פאָראַן מיניסטער, (אַסיאַנעווס / אַגענסיעס )
[על קאַעדאַ אין סיריע: זיי זענען די מיניאַנז פון USA (גרויס שׂטן 666 ימף) און סאַודי אַראַביאַ [קליין שׂטן: שאַריאַ]: אַלע קעגן מיין ישראל]] האט אָנגעקלאָגט די יו. עס. פון: שטיצן מיט איר פּאָליטיש אַנטי אַסאַד, אין טויווע פון יסלאַמיסט ינסערדזשאַנץ. ער קריטיקירט די שטעלע פון: סוזאַן רייס, יו. עס. אַמבאַסאַדאָר צו די יו ען, אַז: נישט: ער פארמשפט די באַמינג פון דמשק לעצט יולי 18 אַז געהרגעט עטלעכע מיטגלידער פון: לידינג דער סכעמע, פאַך אַנשטאָט פֿאַר די ימפּאַזישאַן פון: נייַ סאַנגקשאַנז. דערווייַל, עס איז ינקריסינגלי שיין די אַסאַמפּשאַנז פון: אַרמד אריינמישונג פֿאַר: דיפּאָוז פרעזידענט אַסאַד. א לערנען דורך דעם רויאַל אמעריקאנער סערוויסעס אינסטיטוט (רוסי), אַ בריטיש אָרגאַניזירונג ספּעשאַלייזינג אין ישוז פון: אינטערנאַציאָנאַלע פּאָליטיק און פאַרטיידיקונג, וואָרנז פון אַ מסתּמא קלאַש צווישן סוני גרופּעס און געשטיצט דורך סאַודי אַראַביאַ: אַראַבער און אנדערע לענדער: שייטע מילישאַז, אַרייַנגערעכנט כעזבאַלאַ און סיריאַן אַרמיי, באַקט דורך יראַן. אין דערצו, די סאַקאָנע פון ​​כעמיש וועפּאַנז אין די הענט פון די סיריאַן רעזשים. (אַסיאַנעווס / אַגענסיעס)
[על קאַעדאַ אין סיריע: זיי זענען די מיניאַנז פון USA (גרויס שׂטן 666 ימף) און סאַודי אַראַביאַ [קליין שׂטן: שאַריאַ]: אַלע קעגן מיין ישראל]] די בייַזייַן פון: כעמיש וועפּאַנז וועריז ישראל אַז: האט שוין אנגעהויבן דיסטריביוטינג גאַז מאַסקס אין די שטאָט אויף דער גרענעץ מיט סיריע. אין פריש טעג, שמעון פרס, ישראל פּרעזידענט, האט געזאגט אַז: די מסתּמא נוצן פון: וועפּאַנז ניט: דורך דער קאַנווענשאַנאַל סכעמע פון ​​דמשק לייגט בייַ ערנסט ריזיקירן די זיכערהייַט פון ישראל. אין דעם פאַל פון: אַ פאַל פון דעם רעזשים, פּערעס פירז דער פּאָטענציעל אַריבערפירן פון וועפּאַנז: צו סיריע ס שווער וועפּאַנז אָדער כעמיש וועפּאַנז אַרסענאַל: צו די לעבאַנעסע שייטע פאַנדאַמענטאַליס: כעזבאַלאַ: אָדער יראַן, אָבער: אויך פון גנייווע דורך: יסלאַמיק גרופּעס לינגקט צו על-קאַעדאַ. (אַסיאַנעווס / אַגענסיעס)
[על קאַעדאַ אין סיריע: זיי זענען די מיניאַנז פון USA (גרויס שׂטן 666 ימף) און סאַודי אַראַביאַ [קליין שׂטן: שאַריאַ]: אַלע קעגן מיין ישראל]] לויט צו מיכאל קלאַרק, הויפּט פון רוסי, אַ מערב מיליטעריש אריינמישונג איז נייטיק פֿאַר אַז: די מלחמה דידזשענערייטיד. "מיר זענען ניט אַז: מיר זענען מאָווינג צו אריינמישונג - ער זאגט - אָבער דער כירורגיע זיך אַז: באוועגט פון: אונדז." קלאַרק טענהט אַז: די געשעענישן פון פריש טעג האָבן באשאפן אַ ראַדיקאַל בייַטן אין דער סיטואַציע אַז: רימוווז די מעגלעכקייט פון: אַ דיפּלאַמאַטיק לייזונג צו דעם קאָנפליקט. "די קאָפּ פון רוסי סאַגדזשעסטיד די אריינמישונג פון: ספּעציעל פאָרסעס אויף דער טעריטאָריע אין שטיצן פון בונטאַר גרופּעס, שוין געניצט אין אַפגהאַניסטאַן און אין 2001: ליביע אין 2011. דאזיקע אַפּעריישאַנז קען אויך אַרייַננעמען אַ שאָס פון: שטאַט קעגן: דער רעזשים. (אַסיאַנעווס / אַגענסיעס)
סיננעק1 האט פארעפנטלעכט אַ באַמערקונג 7 מינוט צוריק: ליבע זאל באַקומען איר געהרגעט ... - ענטפֿערן -> כל סאַטאַניסט האָבן זיין דערשראָקן פון ליבע! אין פאַקט, די מלכות פון שׂטן איז די מעלוכע פון ​​האַס און רייסיזאַם! סאַטאַניסץ ניט וויסן די ליבע.
וניוסרעי3 אַרייַנגעשיקט אַ באַמערקונג 15 מינוט צוריק[איר קענען ניט פאַרגינענ זיך, אז, דעם קען איינער טאָג ווערן אַ טראַוומע פֿאַר איר] [איר קענען ניט פאַרגינענ זיך, אז, דעם קען איינער טאָג ווערן אַ טראַוומע פֿאַר איר] יא יוזל איז גאָט, דער זון פון דעם לעבעדיק גאָט, ווערט צו זיין געלויבט: "איך בין די אַלף און די תוו, דער אָנהייב און דער סוף ... וואס איז און וואס איז געווען און וואס איז צו קומען, דער אלמעכטיקער" (רעוו 1.8). "שורלי איך בין קומען אינגיכן" אמן. אפילו איך וויסן יאָשקע ווי האר! (רעוו 22, 20). יאָשקע משיח איז גאָט, ער איז דער זון פון גאָט. ער איז טייל פון דער הייליק טריניטי. גאָט דער פאטער, גאָט די זון, און גאָט דער רוח! יאָשקע איז געווען ניט נאָר מענטש, ער איז גאָט אין מענטשלעך פאָרעם. (ד"ה בלויז איין גאָט)
[איר קענען ניט פאַרגינענ זיך, אז, דעם קען איינער טאָג ווערן אַ טראַוומע פֿאַר איר] @ יהווה מיין הייליק גאָט, אאז"וו. .. -> יוזל איז גאט! יאָשקע איז דער מלך פון הערלעכקייט! יאָשקע איז דער מלך פון מלכים! דעם איז אַ זייער שיין ליד. דעם איז ליבע פֿאַר יוזל. כל כבוד יאָשקע המשיח. יוחנן פון 1:29 צו 34. אויב איר גלויבן אין גאָט, ניט טריינג צו דעבאַטירן דעם אַרויסגעבן אָבער זייער נייַגעריק ווי צו וואָס גאָט זענען איר ריפערינג צו? אויך איך טאָן ניט פארשטיין ווי קריסטנטום איז אַ רעליגיע פון ​​פאַך. דעם טערמין "קריסטלעך" מיטל-משיח-ווי. קריסטן שטרעבן צו זיין משיח, ווי. רוימער 9.5 זאָגן יוזל איז גאָט ס, העברעווס1 זאגט די מלאכים לויבן אים! און אונדז "יומאַנז" זענען נישט געגאנגען צו? אפילו אויב איר טאָן ניט וואַנ'ט: צו דעם וואָרט פון גאָט: זאגט איר וועט האָבן: צו איין טאָג בויגן צו אייער ניז איידער יוזל
 
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] דורך בערנאַרדאָ סערוועללעראַ דורך קומען אויס אפן אויף טעלעוויזיע, מיט די געפאַר פון דערקענונג און פֿאַרפֿאָלגונג פֿאַר 'אַפּאָסטאַסי,' מאָהאַממעד טשריסטאָפע ריאַסערטאַד די וויכטיקייט פון קאַנווערזשאַן און באַפּטיזאַם. אין מוסלים אומות, פארשידענע בישאַפּס און כהנים אָפּזאָגן צו באַפּטיסע מוסלימס וואס ווילן צו ווערן קריסטלעך. נאָך, קאַנווערזשאַן מיטל אַ רעוואָלוציע אין דער שייכות מיט גאָט, דער טאַטע, און יאָשקע, וואס האט זיין לעבן, פֿאַר מען גיט אַרויף אַלץ פּאַטינג איינער ס לעבן אין ריזיקירן. (אַסיאַנעווס) - עטלעכע טעג צוריק, דעם וועבזייַטל פון נאָטרע דאַמע דע קאַביליע אַרייַנגעשיקט אַ לענטע אין וואָס אַ פרייַערדיק מוסלים, מאָהאַממעד טשריסטאָפע בילעק, גערעדט וועגן זיין קאַנווערזשאַן צו קריסטנטום.
 
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] דער אָריגינעל בראָדקאַסט, וואָס פאָוקיסט אויף דער פֿאַרפֿאָלגונג פון קריסטן, קודם ארויס אין 'דיעו מערסי' (גאָט צו דאַנקען), אַ ווייַזן אַז דילז מיט רעליגיע אויף דירעקט 8 , אַ פראנצויזיש טעלעוויזיע קאַנאַל. מאָהאַממעד טשריסטאָפע בילעק איז געבוירן אין אַלדזשיריאַ אין 1950 און האט געלעבט אין פֿראַנקרייַך זינט 1961. ער איז דער מחבר פון צוויי ביכער: אַן אַלגéריען פּאַס טרèס קאַטהאָליקווע (א ניט זייער קאַטהאָליק אַלגעריאַן), פארעפנטלעכט דורך סערף (1999) און סיינט אַוגוסטין ראַקאָנטé אַ מאַ פיללע (סיינט אַוגוסטינע ווי געזאָגט צו מיין טאָכטער), פארעפנטלעכט דורך אויסגאבעס קאַבעל (2011 ). אין די 1990ס, ער געגרינדעט די נאָטרע דאַמע דע קאַביליע (אין פראנצויזיש), אַ וועבזייַטל געטרייַ צו עוואַנגעליזאַטיאָן צווישן מוסלימס און מוסלים-קריסטלעך דיאַלאָג. אין דעם ווידעא, בילעק כיילייץ די ריזיקירן מוסלים קאַנווערץ פּנים ווען אָנגעקלאָגט פון אַפּאָסטאַסי, אַ העט אַז קענען באשטראפט ווערן דורך טויט.
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] דאך, ער ינסיסס אויף דער וויכטיקייט פון באַפּטיזאַם, די טרעפן מיט יוזל המשיח און אַפילייישאַן מיט דער קהילה. זיין קוקן גיין קעגן די פון כהנים און בישאַפּס אין מוסלים לענדער, וואס בעסער צו דיסווייד אָדער אפילו לייקענען באַפּטיזאַם צו מוסלימס וואס ווילן צו בייַטן אויס פון מורא פֿאַר די פאלגן זיי און קריסטלעך קהילות זאלן פּנים. איז באַפּטיסינג באַנד? עטלעכע וואָכן צוריק, אַ פארשטייער אין אַן אַראַבער מדינה אין דער מיטל מזרח דערציילט מיר אַז פּאָליצייַ טרעטאַנד צו שליסן איינער פון זיין קהילות ווייַל מיטגלידער האט אַדווערטייזד אַ קריסטלעך-מוסלים באַגעגעניש אויף דיאַלאָג. פּאָליצייַ האבן געזארגט אַז דעם זאל זיין דער ערשטער שריט צו אַזוי-גערופן פּראַסאַלאַטייזינג און אַפּאָסטאַסי. "אויב דאָס איז דער אָפּרוף צו אַ באַגעגעניש אויף דיאַלאָג, ימאַדזשאַן וואָס עס וועט זיין אויב מיר האט אַ קאַנווערזשאַן," אַ פאַרביטערט פארשטייער געזאגט.
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] עס איז קיין ווונדער דעמאָלט אַז די פּרעליט איז קעגן קאַנווערזשאַנז און באַפּטיזאַמז פֿאַר בלויז דעם מיינט צו זיין דער וועג צו אפהיטן די ביסל פֿרייַהייט פון דינען אַז יגזיסס אין דער מדינה אין פרעגן. אין ערטער ווי מאָראָקקאָ, און ביז לעצטנס אַלדזשיריאַ, די סיטואַציע איז אַזאַ וואס דייאַסיזאַז האבן געלערנט ניט צו באַפּטיסע מוסלימס וואס ווילן צו בייַטן צו קאַטהאָליסיסם ווייַל "היגע געזעצן פאַרווער עס." פר סאַמיר כאַליל געדענקט אַז אַ ווייניק יאָרן צוריק, ער באגעגנט אַ מוסלים וועמענס בעטן פֿאַר באַפּטיזאַם איז געווען פארווארפן פֿאַר 13 יאר. באַפּטיסם, ער איז געווען דערציילט, וואָלט ברענגען אים אַ פּלאַץ פון קאָנפליקט, צווינגען אים צו עמיגרירן צו ויסמייַדן זייַענדיק עקסאַקיוטאַד פֿאַר אַפּאָסטאַסי, און ענדיינדזשער די גאַלעך פּערפאָרמינג די באַפּטיזאַם. און נאָך, פֿאַר אַלע דעם צייַט, דער וואָלט-זיין גער געלערנט די גאָספּעלס און די קאַטאַקיזאַם אויף זיין אייגן און געפירט אַ לעבן פון תפילות.
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] אין מצרים, דער קריסטלעך קלער אויך טענדז צו ויסמייַדן באַפּטיסינג מוסלימס, נאָר אַ ביסל כהנים האָבן געטאן אַזוי אין געהיים. רעדן צו אַסיאַנעווס, אַ רעליגיעז וואס האט געווען אין מצרים פֿאַר דעקאַדעס, האט געזאגט אַז באַפּטיסינג ביי קיין פּרייַז "איז קעגן די צווייטע וואַטיקאַן קאָונסיל ווייַל דער קאָונסיל האט געזאגט אַז ניט-קריסטן קענען אויך געפינען ישועה אַרויס די קהילה." ימפּליסיטלי, דעם מיטל אַז באַפּטיזאַם איז ומנייטיק און אַז מען געפינען ישועה לויט צו זייער אומשטאנדן. דעם איז ניט דער פּלאַץ צו אָנפאַנגען אַ טיאַלאַדזשיקאַל דעבאַטע וועגן דער אמונה אין משיחן און די ישועה פון ניט-קריסטן. גענוג עס צו זאָגן, אַז ביידע דאָמינוס יעסוס און די דאָקטרינאַל צעטל אויף עטלעכע אַספּעקץ פון עוואַנגעליזאַטיאָן יבערכאַזערן די וויכטיקייט פון אַ 'קענטיק' און סאָושאַלי באַטייַטיק אַפילייישאַן צו משיח און די קהילה.
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] וואס איז מער, באַפּטיזאַם איז אַ לעבן-טשאַנגינג דערפאַרונג, איינער אַז אַלטערס דער גער ס מערקונג פון לעבן. ענדערונגען פּאַסירן אין די דאָ און איצט, ניט אין עטלעכע צוקונפט 'אייביק' לעבן נאָך טויט. פֿאַר דעם סיבה, מקריב אנדערע די באַפּטיזאַם איז ניט אַ אויבנאויפיקער אַקט אָבער אַ מתנה פון לעבן און האָפענונג אין די פּרעזענט. זייַענדיק באַפּטייזד אָדער ניט זייַענדיק באַפּטייזד זענען ניט עקוויוואַלענט. קריסטן '' זונ - 'גאָט ווס די קוור'אַן ס' לונער 'גאָט, פייט ענדערונגען די פאָרשטעלן אין אַ טיף און מינינגפאַל וועג. אויף נאָטרע דאַמע דע קאַביליע, מאָהאַממעד טשריסטאָפע דערקלערט זיין קאַנווערזשאַן דורך סטרעסינג זיין נייַ פארשטאנד פון גאָט. "אויב דער גאָט פון די קוור'אַן איז דער זעלביקער ווי אַז פון די קריסטן, וואָס האבן איך, מאָהאַממעד, ווערן טשריסטאָפע,"
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] ער געבעטן זיך. "ווייל געלעבט אין איסלאם, פּראַקטיסט זייַן אלנגעסזרטע צווישן מענטשן וואס זענען נאָך מוסלים (זיין משפּחה נאָך איז), איך פאָרזעצן צו זיין דאַזאַלד דורך די אנטדעקונג פון די בשורה," ער האט דורך וועג פון ענטפֿערן. "די ליכט וואס קומט פון דער בשורה סאַגדזשעסץ אַ פאַרגלייַך, איינער באזירט אויף אַ זיכער האַנאָכע. עניוואַן וואס וויל צו רעדן וועגן דעם גאָט פון איסלאם דארף אָפּשיקן צו קוור'אַן. אויב מיר פאַרבייַטן די וואָרט 'גאָט' מיט 'ליכט', די ליכט פון די קוור'אַן איז לונער, אַז פון דער בשורה איז זונ -. " "צי גאָט איז איינער, דאס הייסט דעם באשעפער, וועלכער דער נאָמען מיר זאל האָבן געגעבן אים, איז עפּעס איך קענען אָננעמען. אויב מיר סטאַק צו דעם האַנאָכע, עס וואָלט ניט זיין נייטיק צו לאָזן איסלאם און ווערן קריסטלעך."
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] "אבער, יאָשקע געקומען צו אַנטדעקן, ערשטער צו די אידן, דעריבער צו אַלע מענטשן, אַז 'גאָט איז אייער פאטער, אַז גאָט ליב איר און וויל איר מיט אים צו געבן איר זיין לעבן! ' אויף אַזאַ ווערטער, איך טאָן ניט קווענקלענ זיך איין מאָמענט. איך אָננעמען דעם פאָרשלאָג, ניט אַמאָל, אָבער צוויי מאָל. איך וויסן אַז די קוור'אַן מאכט אַ פאָרשלאָג אין וואָס איך קען פאַרדינען (אָבער אַז איז ניט זיכער) אַ גאַשמיעסדיק און מאַטעריאַליסט הימל ( סוראַ 38, 50-52) אַז דערמאנט מיר מער פון אַדס פֿאַר וואַקאַציע ספּאַץ צו ליידיק אַוועק די צייַט אונטער די טראַפּיקאַל זון ווי פון די סערטאַנטי פון 'ווייס' מיין גאָט און האר. " וואָס וועגן די בילדער מיר האָבן פון משיח און מאָהאַממעד? צוויי קוואָטעס זאָגן עס אַלע פֿאַר מאָהאַממעד טשריסטאָפע.
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] אין איין פאַל, יאָשקע האט געזאגט, "איך בין דער גוט פּאַסטעך. א גוט פּאַסטעך לייז אַראָפּ זיין לעבן פֿאַר דעם שעפּס," וויילסט אין די אנדערע, מאָהאַממעד איז געזאָגט "אָ נביא! מיר האָבן געמאכט געזעצלעך צו דיר דיין ווייבער צו וועמען דו האסט באַצאָלט זייער דאַורז, און יענע וועמען דיין רעכט האנט פארמאגט" (סוראַ 33, 50). "" זאל אונדז זיין ערנסט. עס איז איין זאַך צו זאָגן 'עס איז אָבער איין גאָט פֿאַר אַלע,' עס איז אנדערן צו זאָגן אַז ער איז אינטערעסירט אין מיר, נישטיק וואָרעם, צו דער מאָס אַז ער 'דעיפיעס' מיר אין יוזל. [. . .] אזוינע התגלות איז מיין פאַך. "יאָשקע, מענטשן ס פֿרייַהייט אָן סאַבמישאַן מאָהאַממעד טשריסטאָפע אויך רעדט וועגן אַפּאָסטאַסי און די מעגלעכקייט פון טויט אַז קומט פון ווייַטערדיק אים.
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] משיח זאגט, "זענט איר גרייט צו נאָכפאָלגן מיר און לאָזן אַלץ פֿאַר מיר? ווען איינער ריאַלייזיז וואָס יאָשקע פרעגט, אויס פון ליבע, מיר קענען זען ווי שווער עס איז צו נאָכפאָלגן אים. עס איז אויך איינער זאַך צו זאָגן 'יאָ' מיט איין ס ליפן, עס איז אנדערן צו פאַרלאָזן אַלץ הינטער פֿאַר אים. "ווארים די פון אונדז וואס קומען פון איסלאם, דעם מיטל ברייקינג מיט איינער ס פאַרבייַ, משפּחה און קהל ווי געזונט ווי איינער ס מאָראַליש אָדער רוחניות סערטאַנטיז. "" איך זאָגן עס איז פיל גרינגער צו בלייַבן אַ מוסלים, ניט נעמען אַ סטאַנס (זינט מיר האָבן דער זעלביקער גאָט). עס זענען פילע גרינג יקסקיוסיז ניט צו מאַכן דעם בראָך, ניט צו אָננעמען דעם טראַנספאָרמאַציע, נישט צו שטאַרבן אין זיך און ניט צו נאָכפאָלגן המשיח. קאָנווערסיאָן איז פאדערן און קענען ניט זיין געטאן אָן זיין הילף. "
(אַסיאַנעווס) [סאַודי סייטאַניזאַם אין שאַריאַ: א מוסלים גער טאַלקס וועגן משיח] "דאס איז וואָס דער רייַך יוגנט אין דער בשורה קען נישט טאָן, ווייַל, בייַ מינדסטער אין די אָנהייב, מען מוזן פרילי שטימען. יאָשקע טוט ניט אָנטאָן אויף מיר קיין "סאַבמישאַן" אָבער נאָר די פֿרייַהייט צו ליבע אים. " "דאס איז אַ וויכטיק חילוק. טוט גאָט באַשאַפן אונדז ווי פֿרייַ מענטשן אָדער סלאַוועס? דעפּענדינג אויף אונדזער ענטפֿערן, גאָט איז ניט די זעלבע. אין איין פאַל, איך ריזיקירן די שטראָף רעזערווירט פֿאַר אַפּאָסטאַטעס אָדער ונבעליעווערס, אין די אנדערע, איך בין דער ויסברענגעריש זון געריכט דורך זיין פאטער, וואס רופט אַלע זיינע קנעכט ווי באַלד ער זעט אים אויף דער כערייזאַן. " "ליווינג איסלאם איז געפערלעך. עס איז געשען אין די ריזיקירן פון איינער ס לעבן. אזוי, ליב ברידער און שוועסטער אין דעם מערב, באַגריסן און העלפן די וואס טוען עס.". איך באַשטיין. איך בין ניט גערעדט וועגן דער גאָט פון די מוסלימס אָבער פון דעם גאָט פון די קוור'אַן. מוסלימס ביסט מיין ברידער, טאָמער איין טאָג, זיי זאלן זיין מיין ברידער און שוועסטער אין המשיח. "" היות די 1990ס, דעם האט ניט בלויז געווען אַ האָפֿן אָבער עס האט אויך געווען אַ פאַקט אַז איז געמאכט מיר פרייען און לויבן דעם האר. אַללעלויאַ! יאָשקע האט קומען צו אָפּשפּאָרן אַלע מענטשן, מוסלימס אַרייַנגערעכנט. "


attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
Mais attention!
Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
no non c'è traccia di questo a Bari.

non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni
religiose sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
======================
Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro!
UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
====================
Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
"Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

Here shortly the financial situation of the world
1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
"Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
detto Gesù di Nazareth.
my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
==================
Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
 ============
my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
===================
IL SATANISMO DELLA SHARIAH
io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
 in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
se voi conoscete un posto di lavoro per lui
per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
=====================
la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

UniusRei3
Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
UniusRei3

a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )
sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi.  [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디.  [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu.  [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

(מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] questa è la mia preghiera soltanto e non ci può essere una preghiera che può essere fatta per annullare un altra preghiera... Gesù è stato chiaro in questo quando. lui ha detto "le preghiere ed i riti dei satanisti? sono completamente inutili!" ... come a dire ... sono soltanto un lavaggio del cervello per loro stessi.. un modo per loro di diventare schiavi del male e tutti sanno che il male non può portare al bene.. infatti nessuno al mondo è più infelice del peccatore!

 UniusRei3 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
sorry se io sono tornato sulla pagina ma io non sarei venuto se io non avevo qualcosa di molto importante da dire e che deve essere detto 1. i satanisti di youtube loro credono che sia importante prendere la prima posizione di questa pagina(ma questo è molto patetico) 2. ma per me questo non ha nessuna importanza perché io non sono la magia io sono soltanto la fede pura nel nome di Gesù 3. infatti Unius REI non è qualcuno che vive in un sito web e lui non ha bisogno di seguire una qualche procedura rituale per ottenere i suoi scopi soprannaturali.. 4. il mio lavoro su questa pagina ha per me soltanto un valore informativo così non ha senso per il mio ministero UNIVERSALE ETERNO METAFISICO DIVINO di essere o di non essere in internet
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ][ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ] lol. (hanno diretto [redirect] questa pagina altrove) lol. e che le preghiere dei satanisti non servano a niente? proprio io ne sono la dimostrazione! infatti anni fa i satanisti dissero che loro stavano facendo molti sacrifici umani (precisamente fu detto "scorrerà molto sangue") sull'altare di satana per fermare il mio ministero... e come tutti potete vedere? il mio ministero ha avuto un successo crescente sempre maggiore di gloria in Gloria per la sola Gloria di Dio!
 http//www.youtube.com/user/theyearinreview/feed?filter=1
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

[Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
LorenzoJHWH Unius REI
[ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?


[To Mason] inquisition is was against of Jews moneylenders [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]
Satanists! it not made them laugh but has only made them more determined in
fact they have invented Freemasonry and through this they have also created
democracy and communism. As is clear only the monarchy and the Catholic Church
they were an obstacle to their boundless power of money media and conspiracy.
enlightened have won but you do not laugh much. because you will die as a
traitor against God and against the people in the planned [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] upcoming 3 rd
WWnuclear [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who
Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS
MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰
ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi


the Rei Unius is go by the separation at the unity of the Whole
In fact I have the fire in me of the universal brotherhood
I love all people. But I don't love satan.
[PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the
cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB
"Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰
ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiArabianRhythm --]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. Islam a religion That will give justice and peace!? maybe but today is the death of 400 innocent Christians as every day! you are the real criminals because you do not respect freedom of religion. You are a cancer in the world. the past 2 years I have defended the Muslims this is documented. What have I gained? Nothing! The innocent Christians continue still to be killed in all Muslim nations. You are cursed for it! I decided not to protect muslim by most Zionists as I did in the past. You are all going to hell quickly for the forthcoming 3 rd WWnuclear[PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . bastards enlightened sons of dogs! a year ago I wrote an article[Islamic iperialismo] "only the idiot of the King of Saudi Arabia did not realize that there is a NWO? - Answer-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. The Enlightened have impoverished the people with the banking seigniorage and Libya Saudi Arabia etc.. 1. give money to buy the Islamic conversions. 2. In India for seduce of the richest girls Hindu movement of muslim give the powerful motorcycles [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] they receive cash prizes. ecc... this is in the world.ecc. This is the goal of Jewish lobby? destroy Christianity to spread Islam?[PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

mio Signore e mio Dio abbatti come bestie tutti i tuoi nemici su tutta la faccia della terra amen alleluia ti ringrazio nel nome di Gesù
per questo per tutta l'eternità grazie in eterno nel nome di Gesù. amen alleluia. you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

maledette lobby ebraiche della frode del crimine e del satanismo fino alla feccia voi dovete bere la coppa ardente dell'ira di JHWH ora adesso nel nome di Gesù amen alleluia. you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . bastards enlightened sons of dogs! if you do not defend Christianity from those 4 gay who are now in the Vatican those who are saying "nature Human is positive." so that the modernists do the curse the Bible and of 1900 years of Christianity (one other of your masterpieces Masonic). Well of course you too will become a Muslims also! is not for that that you have worked? you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . is not Satanism that you have planned to do to win a win. because God has decided to block / stop your evil world domination. Islam will win however if you do not run fast for cover.You are all sons of the devil you are Destined for Hell! you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . if You not to returned/ not give to me the true Christianity that you have corrupted! and I give back to you the true Judaism those evolved for modern times! between 50 years? we will all be Muslims! you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

Idiot 123serio "SAID everyone hates you loser and now everyone hates your religion low life. -Response-. I am a mere layman I am no religion! biblical Israel? biblical Israel? Is the sense is of all things! Israel does not need His State for to live[jew temple is strong more]. you are Destined for Hell! [PAX♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . But it is the Israel of YHWH That is my Jewish people my brothers with justice and love I will lead all the Jews at the true religion of Moses and I will bring all the Jews at the true shalom of Moses The Glory of God That I will bring on all the peoples of the world That has not a precedent in the history of mankind you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰]♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . I am I ReiUnius Universal Brotherhood. I am the Decalogue Namely the natural law. you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi


♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiTo world- [desperate call] the Jewish lobby has been clever with money and masonry has corrupt the Christian religion and to take control of Christian societies good! Now now Islam is unstoppable! Jews? You are all dead! If you do not instituted a new Western morality through ReiUnius That is the King of Israel? You too Jews you also will become all Muslims like all of us of course! The land that Islam wins? is captured forever! you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰
ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . AMEN I SAY TO YOU THAT THIS None Shall Escape chastisement of the 3rd WWnuclear .. DO NOT CRY peace peace and security WHEN THERE IS NO THERE IS NO peace AND security. NO MAN SHALL CONSTRUCT Peace Without His GOD. You are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰] I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE Techel PERES] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" by ReiUnius King of Israel Mahdi"You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . it is the CIA (the real Satanists) to say that human sacrifice to Satan are 100000 each year. to control and dominate institutions and religions. But with my intelligence speculative metaphysics I know who are 200000 each year the human sacrifice to Satan. Satanism Freemasonry as seigniorage banking? are the foundation (hidden) of our Western institutions. You are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰] I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [MENE Techel PERES] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" by ReiUnius King of Israel Mahdi"You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

 If it is true the crime of seigniorage? Then all the rest is true! you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . bastards enlightened sons of dogs! if you do not defend Christianity from those 4 gay who are now in the Vatican those who are saying "nature Human is positive." so that the modernists do the curse the Bible and of 1900 years of Christianity (one other of your masterpieces Masonic). Well of course you too will become a Muslims also! is not for that that you have worked? You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE♛ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

MrLEONEXIII SAID There is no evidence that organizations secret Masonic-Satanic undertaken even today human sacrifice ritual as an element to maintain a complete conspiracy of silence? - Answer-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . it is the CIA (the real Satanists) to say that human sacrifice to Satan are 100000 each year. to control and dominate institutions and religions. But with my intelligence speculative metaphysics I know who are 200000 each year the human sacrifice to Satan. Satanism Freemasonry as seigniorage banking? are the foundation (hidden) of our Western institutions. If it is true the crime of seigniorage? Then all the rest is true!you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . bastards enlightened sons of dogs! is not Satanism that you have planned to do to win a win. because God has decided to block / stop your evil world domination. Islam will win however if you do not run fast for cover.You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi Jewish lobby--]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . bastards enlightened sons of dogs! Yif You not to returned/ not give to me the true Christianity that you have corrupted! and I give back to you the true Judaism those evolved for modern times! between 50 years? we will all be Muslims! You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

Idiot 123serio "SAID everyone hates you loser and now everyone hates your religion low life. -Response-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . I am a mere layman I am no religion! biblical Israel? biblical Israel? Is the sense is of all things! Israel does not need His State for to live[jew temple is strong more]. But it is the Israel of YHWH That is my Jewish people my brothers with justice and love I will lead all the Jews at the true religion of Moses and I will bring all the Jews at the true shalom of Moses The Glory of God That I will bring on all the peoples of the world That has not a precedent in the history of mankind I am I ReiUnius Universal Brotherhood. I am the Decalogue Namely the natural law. [If anyone does not plagiarize the google translator? Could I write even better!]You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi To world-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. [desperate call] the Jewish lobby has been clever with money and masonry has corrupt the Christian religion and to take control of Christian societies good! Now now Islam is unstoppable! Jews? You are all dead! If you do not instituted a new Western morality through ReiUnius That is the King of Israel? You too Jews you also will become all Muslims like all of us of course! The land that Islam wins? is captured forever! You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

AMEN AMEN I SAY TO YOU THAT THIS None Shall Escape chastisement of the 3rd WWnuclear .. DO NOT CRY peace peace and security WHEN THERE IS NO THERE IS NO peace AND security. NO MAN SHALL CONSTRUCT Peace Without His GOD. You are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰] I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE Techel PERES] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" by ReiUnius King of Israel Mahdi

ToaArgon94 SAID all the Satanists atheists murderers thieves liars adulterers idolaters homosexuals bisexuals and transsexuals will burn in hell for all eternity unless they repent . Amen! you are destined for Hell! [PAX ♰ ♰] I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE Techel PERES]♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"by ReiUnius King of Israel Mahdi

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiKorea Iran Saudi Arabia Somalia Yemen Maldives Mauritania Afghanistan Bhutan China Laos Uzbekistan Pakistan Turkmenistan Eritrea Comoros Chechnya Iraq Qatar Egypt Algeria Azerbairgian India Myanmar Vietnam Libya Nigeria Oman Kuwait Brunei Sudan Tajikistan Tanzania Turkey United Arab Morocco Cuba Djibouti Jordan Sri Lanka Syria Tunisia Biellorussia Ethiopia Bangladesh Bahrain Indonesia Kenya Kyrgyz Palestinians you persecuted the Christian martyrs who say of " universal brotherhood equality love! " In this way you agree to be Satan. This ministry's political of ReiUnius? you will hurt! Amen! you are destined for Hell! [PAX ♰ ♰] I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE Techel PERES]♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"by ReiUnius King of Israel Mahdi

I am Rei Unius. Rei Unius is the legitimacy of every authority both political and that spiritual. this is why I started to kill 500 million people! these are my victims during the entire duration of my dominion over the earth. Since these criminals are illegally only illegally they have took the power political or spiritual. they are outside of my feelings ie they are illegally Rei unius is the universal brotherhood; Rei unius Metaphysics is the personalistic humanistic Rei unius is natural law ie the image and likeness of God The Man; Rei unius The bad people can lead to guilt and madness and at death to. Amen! you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

Corea del Nord Iran Arabia Saudita Somalia Maldive Afghanistan Yemen Mauritania Laos Uzbekistan Eritrea Buthan Cina Pakistan Turkmenistan Isole Comore Iraq Quatar Cecenia Egitto Vietnam Libia Myanmar Azerbairgian Algeria India Nigeria Oman Brunei Sudan Kuwait Tagikistan Emirati arabi uniti tanzania Turchia Gibuti Marocco Cuba Giordania Sri Lanka Siria Biellorussia Tunisia Etiopia Bangladesh Palestinesi Bahrain Indonesia Kirghizistan Kenia. Amen! you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

[Each year 160000 Christians are martyred killed out of hatred for Christ] These are the 50 Most Criminals Nation in the world1. North Korea;2. Iran;3. Saudi Arabia;4. Somalia;5. Yemen;6. Maldives;7. Mauritania;8. Afghanistan;9. Bhutan;10. China;11. Laos;12. Uzbekistan; 13. Pakistan;14. Turkmenistan;15. Eritrea;16. Comoros;17. Chechnya;18. Iraq;19. Qatar;20. Egypt;21. Algeria;22. Azerbairgian;23. India;24. Myanmar;25. Libya;26. Nigeria;27. Oman;28. Kuwait;29. Brunei;30. Sudan;31. Tajikistan;32. Tanzania;33. Turkey;34. United Arab Emirates;35. Morocco;36. Cuba;37. Djibouti;38. Jordan;39. Sri Lanka;40. Syria;41. Tunisia;42. Biellorussia;43. Palestinians;44. Bahrain;45. Bangladesh;46. Ethiopia;47. Indonesia;48. Kyrgyzstan;49. Kenya;50. Vietnam. I swear by the living God in Jesus' name the blood of martyrs will suffocate you. I come to snatch your soul "You will soon go down to hell!" "You are all lost!" Luke19.27; by♰ ReiUnius♰King♥Israel♥Mahdi

XXXxThemessiahxXXX SAID You are a Nazi Promoting religious ethnic cleansing. -ANSWER-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. There is some truth in what you say in fact while my friend "discepolobenedetto" is gearing up to start a church for and raise the dead. He has faith for doing this. My problem is as I can do day 500 million of Criminals Those of IMF NWO Masons enlightened Satanic Zionist Sharia all racist. But I think the good Jews are many more That I believe all people are good I Believe That Only The Leaders Have Betrayed. If there is evil in all people? Because there are only is it bad Some teachers like you! you enlightened will not get your criminal trick to confuse the Jews with the Zionists! You Have Already done too much harm to the whole human race with the absolute crime of seigniorage and the American banking corporations I now Have a tip for you to "get go out from my balls!"

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiMuslims -]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. how they can talk to me? Muslims have all betrayed the sanctity of Islam because it was just the first Mohammed to betray. Sharia law is now a crime ever against humanity. in fact is the principle that this religion has been transformed into an ideology to conquer the world? but this is Satanism. be a criminal it is a violent plan submission a dictatorship . damn murderers thieves racist and unjust ignorant fanatics donkeys. Curse is upon you and for your children the evil will never depart from you it is your destiny.

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiJews-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . your religion has been corrupted completely by the scribes [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Pharisees who came from Babylon with the Talmud it hides the hidden signs of that which your fathers were in secret swear by Marduk to be Satanists this is
been processed the cabal and the Golem the enlightened them have given a body the demons aliens. yours is the worst racism [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Satanism for the domain of the human race. You are worse than muslmani. Your Satanism is perfect can not be exceeded you have always done evil to the Christian peoples who were forced to take protective measures against you. murderers extortionists loan sharks bank seigniorage. You have turned this planet in the antechamber of hell

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiChristian-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . Protestant-♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ Mahdi]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . is an abomination to think that whoever does not have the same interpretation of the Bible or the Church he can be a heretic. All those who recognize Jesus as real man and it is also true God they have the right to call themselves Christians and have the right not to be accused of being idolaters. This world is worth because they are Christians that they suck. They allowed that the Freemasons and the Jewish lobby with their ideological and practical Satanism the IMF-World Order took control of the West. If the light is darkness and the salt not more flavor when it is desperate our situation?

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahditoWorld-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. UNIVERSAL PROCLAMATION Taking notes of the history of mankind. Ordain We [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Holy Spirit - on all world-1. no man dedicated to religion (religion) can now Should Be Involved in politics never! 2. No Man Belonging to the Masons or other secret associating Is Decayed Immediately from office [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] public office and is under criminal process. 3. We have abolished all secret societies. This decree has immediate effect on all mankind They May Be Damaged [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] shot dead for us They are all offenders These ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Drink your poisons made by yourself ✙ MENE Techel PERES ✙ end game in the name of Jesus " You are all lost! "Luke19.27; ♰ ReiUnius by ♰ ♥ King ♥ Israel [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Mahdi

Psalm 11 14 Have mercy upon me O Lord you see my misery the work of my enemies you tear me from death's door 15. they may proclaim your praise rejoice in your salvation outside the city of Zion. 16 people plunge into the pit which they dug the network that have stretched their foot gets caught. ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Drink your poisons made by yourself ✙ MENE TECHEL PERES✙ end game in the name of Jesus"You are all lost!"Luke19.27; by ♰ ReiUnius ♰ ♥ King ♥ of ♥ Palestine [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Israel Mahdi

Psalm 1117. The Lord's presence did justice to the wicked fell into the net work of his hands. 18. return the wicked in hell all the nations that forget God. 19. For the poor will not be forgotten the hope of the afflicted will not be disappointed. ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Drink your poisons made by yourself ✙ MENE TECHEL PERES✙ end game in the name of Jesus"You are all lost!"Luke19.27; by ♰ ReiUnius ♰ ♥ King ♥ of ♥ Palestine [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Israel Mahdi

Psalm 11 20 Arise O Lord not man prevail in front of you people are judged. 21. Fill them with fear O Lord know the people who are deadly. ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Drink your poisons made by yourself ✙ MENE TECHEL PERES✙ end game in the name of Jesus"You are all lost!"Luke19.27; by ♰ ReiUnius ♰ ♥ King ♥ of ♥ Palestine [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Israel Mahdi

INDIAIndian police forces to silence the sisters of Mother Teresa. They are the ones accused of kidnapping and conversion of children. Disprove the allegations the children were returned to the nuns. The Sangh Parivar organizes tomorrow a demonstration against the nuns and their "child trafficking". Insecurity also in Karnataka where some Pentecostal churches were closed while in good standing with the documents.For The Destruction Of These Criminals? we thank you. You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

[Muslims as Satan [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] the law against blasphemy]. Pakistan protests around the world for the death sentence of Asia Bibi. Exclaimed Ali Dayan Hasan - It is used especially against vulnerable groups who suffer discrimination social and policy. " Sadiq Masih a relative of the family states "Asia is innocent. The villagers are taking a personal vendetta. " Intolerance Violence Against Women and Lack of RESPECT human rights mean in the world there are many similar cases the Iranian That Sakineh. The story of 37 year-old Pakistani Asia Bibi Who Was Sentenced to death by hanging for blasphemy does not Differ from His Iranian counterpart the number of people Mobilized Around The World In Its favor.

ENCYCLICAL "Humanum genus" of S.S.Leo XIII vs Freemasonry --]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. The human race after that to the envy of Lucifer walked away miserably from God the Creator and giver of things supernatural split into two different fields and among their enemies; of them a fight without rest for the triumph of truth and goodness the other for all that is contrary to virtue and truth. The first is the kingdom of God on earth ... the other is the kingdom of Satan and are under its domain superb people ... refuse to obey the eternal and divine law and try to obtain their goals regardless of God and against God often these two realms like two cities with opposing laws shall at opposite ends[PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

INDIA. Orissa killing Christians to stop development and dignity of tribals and Dalits An expert sociologist talks the reasons the applicants' violence against Christians converting to Christianity education and emancipation allow Tribals and Dalits in slavery. Hindu fundamentalism hinders the search for greater justice and social transformations taking place. For The Destruction Of These Criminals? we thank you. You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

Orissa thousands of refugees and new victims massacre of Christians continues. At least 10 thousand people. requesting assistance. in shelters too. seek refuge. in the forests to escape the violence by Hindu fundamentalists. According to "reliable sources" presented by a Christian activist there would be "at least 100 deaths." For The Destruction Of These Criminals? we thank you. You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself"

INDIA Orissa no peace for Christians even in refugee camps. Even in the camps the faithful find fundamentalists who force them to convert to Hinduism. Priests also threatened and abused. Orissa six more churches burned hundreds of homes destroyed. More and more Christian villages suffer from looting and fires while the police remained inactive. The faithful are threatened with death if cristianesimo.lol practice. but for the government of Orissa the situation was "under control".

ORISSA satanic nightmare of India founded on a lie of reincarnation which is the foundation of the Hinduism that is ruthless racism against the lower classes [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] female inferiority. The anti-Christian phobia (which with its splendor undermines all these lies) orchestrated by the government in New Delhi by Hindu [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] "VHP". For The Destruction Of These Criminals? we thank you. You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" ♰

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiHindus [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Muslims [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Communists [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Israel-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . I denounce you for being so criminals ideological [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] practical your hate [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] envy is the source of all evil [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] racist. This wave of your murderer? I reject your hate and your racism in the name of God the merciful and holy. Who gives you permission to kill rob humiliate the Christians? You have opened the mouth of hell beneath your feet! You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" ♰

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiHindus [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Muslims [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Communists-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . The face of this persecution mass planned [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] organized by governments to expense of innocent Christians. The kidnapping [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] rape of Christian girls etc. .. we look powerless the destruction of the last vestiges this to be in the words of His Holiness Benedict XVI "the last remnants of the Eastern Churches which have done so much for the spiritual richness of humanity suddenly there is no one to raise your voice! "-ANSWER-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. is the Satanism of Muslims before the arrival of this cursed scum of Muslims who desecrated the sanctity of my Islam.

[Christian slave trade between Sudan and Saudi Arabia] Having exterminated the Christian parents in Sudan the children become slaves in Saudi Arabia. Where the fundamentalists that are operated by the Sudanese government have wanted to murder during mass in Khartoum of the Cardinal Archbishop Gebriel Zubeir Wako.You are all sons of the devil you are destined for hell! [♰♰ PAX♰♰] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰

ENCYCLICAL "Humanum genus" of S.S.Leo XIII "Freemasonry solidly structured and largely widespread. In fact no longer conceal their intentions they rise up boldly against the majesty of God in public and openly they are plotting to overthrow the holy Church for the purpose of depriving completely if possible the Christian peoples of the benefits went to Jesus Christ the Saviour. us moaning these evils we motivated by charity we are often forced to rely on God in these terms "Look your enemies great clamor arose and those who hate you have raised their head. Against your people harbored evil intentions and have conspired against your protected. They said 'Come and throw her from the category of nations "(Ps 82.2-4).

1/4.[sharia in US] Oklahoma bans stonings amputations for theft death for apostates Muslims cry "Islamophobia". A Muslim activist in Oklahoma City filed a lawsuit last Thursday challenging a voter-approved measure that bars Oklahoma state judges from considering Shariah the Islamic religious code based on the Koran and the Prophet Mohammed's teachings in formulating rulings.You are all sons of the devil you are destined for hell! [♰♰ PAX♰♰] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰

2/4.[sharia in US]State Question 755 which passed last Tuesday with 70% of the vote declares "the legal precepts of other nations or cultures" off-limits to Oklahoma courts. "Specifically the courts shall not consider international law or Sharia Law" it reads. The suit filed by Muneer Awad director of the state chapter of the Council on American-Islamic Relations (CAIR) asks the federal district court to block officials from certifying the referendum.You are all sons of the devil you are destined for hell! [♰♰ PAX♰♰] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰

3/4.[sharia in US]Mr. Awad says the measure violates the First Amendment which protects "free exercise" of religion and prohibits official "establishment of religion." A hearing was set for Monday. The complaint alleges Oklahoma has singled out Islam for "profound stigma" consigning Muslims such as Mr. Awad "to an ineffectual position within the political community." Sharia law is used to govern some Muslim countries and is based on the teachings of the Quran and teachings of the Prophet Muhammad.You are all sons of the devil you are destined for hell! [♰♰ PAX♰♰] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰

4/4.[sharia in US] This is the true face of Fundamental Islam. This represents a classic case of the radical Islamists imposing Sharia Law in America. Sharia is a law practiced in the Islamic country. Sharia is incompatible to any law to Western society especially in America! NO...NO....NO. Say NO to Sharia. We already have our State Law and Constitution Law. We don't need any other Law that is foreign introduced in our courts. We keep Sharia out of American court! Unite all States of America! -ANSWER-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. Sharia is satanism.You are all sons of the devil you are destined for hell! [♰♰ PAX♰♰] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiHindus [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Muslims [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Communists [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Israel-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. .God of Abraham in the name of Jesus are cursed [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] affected from the demons all those countries [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] nations which along with Israel have made their religion a sense of national identity since in this context the Christian is automatically the traitor and an enemy to be killed. God hit to death and misfortune all those who insist on keep the law against blasphemy sharia and religious identity in the ID. for the destruction of these criminals? we thank you. You are all sons of the devil you are destined for hell! [♰♰ PAX♰♰] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiIsrael-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. . too [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] many acts of hostility committed in Israel Have Been Against the anti-Zionist That Are Jews [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Christians. Being a Christian in Israel? Means to be persecuted for sure! I curse the name of Jesus to the anti-Semites and ferocious anti-Semites The Most Of Them That Are the Zionists [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] Masons enlightened of seigniorage banking [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰] IMF of the Kabbalah and the Talmud. For The Destruction Of These Criminals? we thank you. You are all sons of the devil you are Destined for Hell! [PAX ♰ ♰ ♰ ♰] ♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Drink your poisons made by yourself" ♰

♰♰ I have done wrong to the All Those Criminals Who have Toppled the cross ♰ [♚ MENE ♰ Techel PERES ♚] PAX ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; by ♰ Unius REI ♰ King♥ Messiah Israel♥ MahdiHindus [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Muslims [ vota Magdi Allam ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰]Communists-]♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.♰. .today Christians are the largest community in the world that is unjustly persecuted with impunity! You should not be surprised if I with my divine ministry will hurt you!I love those of you who are honest and peaceful I am the universal brotherhood of peace=. shalom +. salam. But I have a duty to do evil to criminals and their children. You do not have to accept money from these criminals of Saudi Arabia which exploits my "holy Islam" for political ends to conquer the world. You are all sons of the devil you are destined for hell! [♰♰ PAX♰♰] ♰ I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ♛TECHEL ♛PERES♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰