ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia

@ Erdogan โอบามาฮิลลารี, ซีไอเอกองทุนการเงินระหว่างประเทศของนาโต้: ฯลฯ .. เพื่อ Masons และ Satanists ---> ตอนนี้ที่คุณอยากจะตกตะกอน: ซีเรียในการฆ่าล้างเผ่าพันธุ์นี้ไหม ฉันมีสองคำถามสำหรับคุณ: 1) ต้องการ คุณสามารถ: พูดกับอัสซาดหลังจากที่เขาได้ฆ่า: ทั้งหมด Salafi (จากอัลกออิดะห์ที่มีซาอุดีอาระเบียคุณได้แนะนำ) "ตอนนี้คุณสามารถทำ: รัฐบาล: ร่วมกับฝ่ายค้าน: กล่าวคือมี กออิดะห์อัล "หากขวา: อัสซาดยังมีการเปลี่ยนแปลงรัฐธรรมนูญที่จะมีโอกาสที่จะปล่อยให้รัฐบาล: เป็นระบอบ! 2) แต่ถ้าอัลกออิดะห์, ชนะ: คุณไม่ได้บังคับให้อิสราเอลเพื่อเริ่มต้น: สงครามโลกครั้งนิวเคลียร์ III หรือไม่? ฮ่า ๆ หรือ เห็นว่าเป็นอัลเกกองกำลังของคุณ: คุณสามารถพูดว่า "ต​​กลงคุณฆ่าฉัน!? สักขีคริสเตียน (ที่เราได้รับอนุญาตเสมอเราทำเพื่อคุณ) แต่อิสราเอลคุณไม่ได้สัมผัส"
[อัลกออิดะห์ ในซีเรีย: พวกเขาเป็นสมุนของสหรัฐอเมริกา (ใหญ่ซาตาน 666 IMF) และซาอุดิอาระเบีย [เล็กซาตาน: Sharia]: ทั้งหมดต่อต้านอิสราเอลของฉัน] 26/07/2012: ซีเรีย: อัลกออิดะห์กบฎพันธมิตรอิสลามสุหนี่- Salafi: ในการต่อสู้กับ: Assad, ภาพถ่าย, วิดีโอและเรียกร้องสิทธิ์จาก: จาก: การโจมตี: ยืนยันต่อหน้าร้อย: ก่อการร้ายในดินแดนซีเรีย: [(ไม่มีเงาของ: สงสัยแม้ว่าโกหกของเวสต์: ไม่ได้ : ไม่สามารถที่จะสนับสนุนการแสดงละครนี้น่ากลัว)] มากที่สุด: มาจากต่างประเทศ ได้แก่ : รัสเซีย, โซมาเลียและในมาลี องค์กรอังกฤษ: สำหรับ: การป้องกันพ่นสมมติฐานของการยิงของรัฐทหารที่นำโดยประเทศตะวันตก ดามัสกัส ใน ทิศตะวันตกเฉียงเหนือของซีเรีย: กบฏที่: การต่อสู้: กับ: ระบอบการปกครองจาก: อัสซาดพบพันธมิตรของข้อยกเว้น: อัลกออิดะห์และหลายร้อย: Islamists มาจากต่างประเทศ รัฐส่วนใหญ่เป็นตัวแทนของอิรัก, ลิเบีย, อียิปต์, อัฟกานิสถาน. (AsiaNews / หน่วยงาน)
[อัลกออิดะห์ ในซีเรีย: พวกเขาเป็นสมุนของสหรัฐอเมริกา (ใหญ่ซาตาน 666 IMF) และซาอุดิอาระเบีย [เล็กซาตาน: Sharia]: ทั้งหมดต่อฉันอิสราเอล]] แต่ยังมีสมาชิกจากรัสเซีย (เชชเนีย), ยูเครน, และมาลี: โซมาเลีย การ ปรากฏตัวของสุดโต่งได้รับการยืนยันโดยการวิดีโอหลายปรากฏ: บนเว็บไซต์ jihadist ที่พวกเขาแสดงให้ผู้ชายที่มีใบหน้าที่ครอบคลุม: สรรเสริญแสดงสงครามศักดิ์สิทธิ์: ปืนกลและระเบิด: โบกธงสีดำ: ของอัลกออิดะห์ ใน ภาพยนตร์เรื่อง: ปรากฏตัวขึ้นในวันที่ผ่าน: และ: โพสต์ใน Youtube เสียงตะโกนมากกว่า "เราสร้าง: เซลล์: จาก: กามิกาเซ่: สำหรับ: ต่อ: ญิฮาด. ในนามของพระเจ้า" วันที่: ฝ่ายค้านปฏิเสธต่อหน้า: จาก: กลุ่มหัวรุนแรงอิสลาม: ในอันดับของ แต่: ตามที่ผู้เชี่ยวชาญพรมแดนกับตุรกี: และ: อิรัก (อาชญากร) ได้กลายเป็น: ความจริงและ: ศูนย์ของพวกเขาจาก: คอลเลกชัน: สำหรับ: หนุนจาก: ทั้งหมด: โลกมุสลิมสุหนี่ มีบางคนอธิบายสถานการณ์ "แม่เหล็ก" ซีเรียสำหรับอัลกออิดะห์และ: บริษัท ในเครือ (AsiaNews / หน่วยงาน).
[อัลกออิดะห์ ในซีเรีย: พวกเขาเป็นสมุนของสหรัฐอเมริกา (ใหญ่ซาตาน 666 IMF) และซาอุดิอาระเบีย [เล็กซาตาน: Sharia]: ทั้งหมดต่อต้านอิสราเอลของฉัน] พยาน] บอกว่า: Bab Al-Hawa แทนที่จะ: ล็อคชายแดนตุรกี หลายร้อย: คนแปลกหน้าได้ป้อนสำหรับวันนี้: เพื่อสนับสนุนกองทัพซีเรียได้ฟรีในการต่อสู้ของ Aleppo นี้ ว่าไดรฟ์คนเหล่านี้ไปทั่วเอเชียและแอฟริกาเหนือจะไม่ปรารถนาของระบอบ ประชาธิปไตย แต่การลงโทษที่เป็นแบบอย่างของ "nusayrs" (นอกรีต) ชื่อเสื่อมเสียเพื่อกำหนด Alawites, นิกายชิ: Bashar al-Assad เพิ่มขึ้นในการต่อสู้ในจังหวัดทางตอนเหนือของ Aleppo ได้ดึงดูดหลายร้อยวันนี้: jihadists จากอิรัก ยืนยัน มาเช่นกัน: การสำรวจล่าสุดโดยรัฐบาลอิรักที่ก่อการร้ายปฏิบัติการในดินแดนซีเรียเป็น ส่วนหนึ่งของกลุ่มเดียวกันที่: อ้างการโจมตี: ว่าได้เขย่าอิรักในเดือนล่าสุด "รายการของเราจาก: สงสัย - กล่าวว่า Izzar al-Shahbandar ที่ปรึกษานายกรัฐมนตรี (AsiaNews / หน่วยงาน)
[อัลกออิดะห์ ในซีเรีย: พวกเขาเป็นสมุนของสหรัฐอเมริกา (ใหญ่ซาตาน 666 IMF) และซาอุดิอาระเบีย [เล็กซาตาน: Sharia]: ทั้งหมดต่อต้านอิสราเอลของฉัน]] เรามีชื่อเดียวกัน - ภาพตรงกับที่ผู้เขียนซีเรีย ". ที่ ปรากฏบนหน้าเว็บอยู่แล้วเชื่อมโยงกับกลุ่มอัลกออิดะห์ยังแสดงจาก:. ทหารผ่านศึกจากสงครามในลิเบียตาม Naharnet สำนักงานเลบานอน, ผู้ชายจะสวมใส่ในบางส่วนของ: ดำ: ว่าควงแบนเนอร์ที่อ่าน: "ปฎิวัติของ . เพลิงจากตริโปลียืนยัน "จาก: กิจกรรมแรงของอิสลามสุดโต่งในดินที่มาจากซีเรียจำนวน:. การโจมตีโดยอ้างว่าอัลกออิดะห์ตัวเองตั้งแต่เดือนธันวาคมที่จะมีอย่างน้อย 35 ระเบิดรถและ 10 ฆ่าตัวตายโจมตีที่เกิดขึ้นในดินที่ซีเรีย . จาก: เหล่านี้ 4 คนโดยอ้างว่า "Front Nusra" ของอัลกออิดะห์มี. กลุ่ม jihadist ระหว่างกองทัพฟรีซีเรียได้ยกการถกเถียงหลายระดับการทางการทูตเมื่อวานนี้ Sergey Lavrov, รัสเซียรัฐมนตรีต่างประเทศ, (AsiaNews / หน่วยงาน. )
[อัลกออิดะห์ ในซีเรีย: พวกเขาเป็นสมุนของสหรัฐอเมริกา (ใหญ่ซาตาน 666 IMF) และซาอุดิอาระเบีย [เล็กซาตาน: Sharia]: ทั้งหมดต่อฉันอิสราเอล]] กล่าวหาว่ามีสหรัฐจาก: สนับสนุนทางการเมืองกับการต่อต้านของเธออัสซาดในความโปรดปรานของ พวกก่อการร้ายอิสลาม เขา วิพากษ์วิจารณ์ตำแหน่งของซูซานไรซ์ทูตสหรัฐประจำสหประชาชาติว่า: ไม่ได้: เขาประณามการทิ้งระเบิดของดามัสกัสล่าสุด 18 กรกฎาคมที่ฆ่าสมาชิกหลายคนของที่นำรูปแบบการเรียกแทนสำหรับการจัดเก็บภาษี จาก: ลงโทษใหม่ ขณะเดียวกันก็จะเพิ่มขึ้นเป็นสมมติฐานของการแทรกแซงของกองกำลังติดอาวุธของ: ขับไล่ประธานาธิบดีอัสซาด การ ศึกษาโดยสหราชบริการสถาบัน (RUSI) ซึ่งเป็นองค์กรที่เชี่ยวชาญในการบริติชปัญหาจาก: การเมืองระหว่างประเทศและการป้องกันประเทศจากการปะทะกันเตือนมีแนวโน้ม ระหว่างกลุ่มสุหนี่และการสนับสนุนจากซาอุดีอาระเบีย: รัฐอาหรับและอื่น ๆ : ไอท์ militias ได้แก่ บุปผชาติและ กองทัพซีเรียได้รับการสนับสนุนจากอิหร่าน นอกจากนี้ภัยคุกคามจากอาวุธเคมีในมือของระบอบการปกครองซีเรีย (AsiaNews หน่วยงาน /)
[อัลกออิดะห์ ในซีเรีย: พวกเขาเป็นสมุนของสหรัฐอเมริกา (ใหญ่ซาตาน 666 IMF) และซาอุดิอาระเบีย [เล็กซาตาน: Sharia]: ทั้งหมดต่อต้านอิสราเอลของฉัน]] ต่อหน้า: อาวุธเคมีกังวลของอิสราเอลที่: ได้เริ่มขึ้นแล้วกระจายหน้ากากป้องกันแก๊ส ในเมืองชายแดนที่มีซีเรีย ใน วันล่าสุดชิมอนเปเรประธานอิสราเอลกล่าวว่า: ใช้โอกาสจาก: อาวุธไม่ได้: ตามแบบแผนดั้งเดิมของดามัสกัสทำให้ความเสี่ยงที่ร้ายแรงต่อความปลอดภัยของ อิสราเอล ใน กรณีของ: การล่มสลายของระบอบการปกครอง, Peres กลัวการถ่ายโอนที่มีศักยภาพของอาวุธ: ไปยังประเทศซีเรียของอาวุธหนักหรือสารเคมีคลังแสงอาวุธ: เพื่อรากชีอะเลบานอน: บุปผชาติ: หรืออิหร่าน แต่: ยังมีการขโมยโดย: กลุ่มที่นับถือศาสนาอิสลามที่ถูกเชื่อมโยง อัลกออิดะห์ (AsiaNews หน่วยงาน /)
[อัลกออิดะห์ ในซีเรีย: พวกเขาเป็นสมุนของสหรัฐอเมริกา (ใหญ่ซาตาน 666 IMF) และซาอุดิอาระเบีย [เล็กซาตาน: Sharia]: ทั้งหมดต่อต้านอิสราเอลของฉัน]] อ้างอิงกับไมเคิลคลาร์ก, หัวของ Rusi การแทรกแซงทางทหารเวสเทิร์เป็นสิ่งจำเป็นก่อน ว่าสงครามถดถอย "เราไม่ว่าเราจะย้ายไปยังการแทรกแซง - เขาพูดว่า - แต่การผ่าตัดตัวเองว่าจะย้ายจาก: เรา." คล๊าร์ค ระบุว่า: เหตุการณ์ในวันที่ผ่านมาได้สร้างการเปลี่ยนแปลงที่รุนแรงในสถานการณ์ที่: ขจัดความเป็นไปได้จาก: วิธีการแก้ปัญหาความขัดแย้งทางการทูต "หัว ของ Rusi ปัญหาการแทรกแซงจาก: กองกำลังพิเศษในอาณาเขตในการสนับสนุนของกลุ่มกบฏที่ใช้อยู่แล้วใน อัฟกานิสถานและในปี 2001:. ลิเบียในปี 2011 การดำเนินงานเหล่านี้ยังอาจรวมถึงการยิงของรัฐป้องกันและปราบปราม: ระบอบการปกครอง (AsiaNews. / หน่วยงาน)
Synnek1 มีการเผยแพร่ความเห็น 7 นาทีที่ผ่านมา: ความรักอาจได้รับคุณฆ่าตาย ... - คำตอบ -> นับถือทั้งหมดได้กลัวที่จะรัก! ในความเป็นจริงในราชอาณาจักรของซาตานเป็นดินแดนของความเกลียดชังและชนชาติ! satanists ไม่ทราบว่าความรัก
โพสต์ความคิดเห็น UniusRei3 15 นาทีที่ผ่านมา[คุณ ไม่สามารถจ่ายได้ที่นี้วันหนึ่งอาจกลายเป็นบาดแผลสำหรับคุณ] [คุณไม่สามารถจ่ายได้ที่นี้วันหนึ่งอาจกลายเป็นบาดแผลสำหรับคุณ] ใช่คือพระเยซูพระเจ้าลูกชายของชีวิตพระเจ้าที่สมควรจะ ได้รับการสรรเสริญ "ผมอัลฟาและโอเมก้าจุดเริ่มต้นและจุดสิ้นสุด ... คือใครและผู้ที่เป็นและผู้ที่จะมาผู้ทรงอำนาจ" (Rev 1.8) "แน่นอนผมมาได้อย่างรวดเร็ว" สาธุ แม้ผมรู้ว่าพระเยซูเป็นพระเจ้า! (Rev 22, 20) พระเยซูคริสต์คือพระเจ้าพระองค์ทรงเป็นพระบุตรของพระเจ้า เขาเป็นส่วนหนึ่งของพระตรีเอกภาพ พระเจ้าพระบิดา, พระบุตรของพระเจ้าและพระเจ้าพระวิญญาณบริสุทธิ์! พระเยซูไม่ได้เป็นเพียงแค่คนที่เขาเป็นพระเจ้าในรูปแบบของมนุษย์ (IE เท่านั้นพระเจ้าองค์เดียว)
[คุณไม่สามารถจ่ายได้ที่นี้วันหนึ่งอาจกลายเป็นบาดแผลสำหรับคุณ] @ YHWH ของฉันศักดิ์สิทธิ์ของพระเจ้า ฯลฯ .. -> พระเยซูคือพระเจ้า! พระเยซูทรงเป็น King of Glory! พระเยซูทรงเป็น King of Kings! นี่คือเพลงที่สวยงามมาก นี่คือความรักสำหรับพระเยซู เพื่อความรุ่งโรจน์ของพระเยซูคริสต์ทั้งหมด จอห์นจาก 1:29 ถึง 34 หากคุณเชื่อในพระเจ้าไม่พยายามที่จะอภิปรายปัญหานี้ แต่อย่างอยากรู้อยากเห็นเป็นสิ่งที่พระเจ้าทรงคุณหมายถึง? นอกจากนี้ผมไม่เข้าใจว่าศาสนาคริสต์เป็นศาสนาของการประกอบอาชีพ คำว่า "คริสเตียน" หมายถึงพระคริสต์เหมือน คริสเตียนมุ่งมั่นที่จะเหมือนพระคริสต์ ชาวโรมัน 9.5 พูดพระเยซูทรงเป็นพระเจ้า Hebrews1 กล่าวว่าทูตสวรรค์สรรเสริญพระองค์! และพวกเรา "มนุษย์" ไม่ได้ไป? แม้ว่าคุณจะไม่ wan't: เพื่อพระวจนะของพระเจ้า: พูดว่าคุณจะมี: เพื่อน้อมวันหนึ่งถึงหัวเข่าของคุณก่อนที่พระเยซู
 
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] โดย Bernardo Cervellera โดยออกมาเปิดเผยในทีวีกับอันตรายของการรับรู้และการประหัตประหารสำหรับ 'เลิก', 'โมฮัมเหม็ Christophe reasserted ความสำคัญของการแปลงและการล้างบาป ในประเทศมุสลิมต่างๆบาทหลวงและพระสงฆ์ปฏิเสธที่จะ Baptise ชาวมุสลิมที่ต้องการที่จะเป็นคริสเตียน แต่ หมายถึงการแปลงการปฏิวัติในความสัมพันธ์กับพระเจ้าพ่อและพระเยซูที่ให้ชีวิต ของเขาสำหรับคนคนหนึ่งให้ขึ้นวางทุกสิ่งในชีวิตหนึ่งของที่มีความเสี่ยง (AsiaNews) - ไม่กี่วันที่ผ่านมาเว็บไซต์ของ Notre Dame de Kabylie โพสต์ในเทปซึ่งอดีตมุสลิมโมฮัมเหม็ Christophe Bilek พูดคุยเกี่ยวกับการแปลงของเขาให้ศาสนาคริสต์
 
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] ออกอากาศต้นฉบับซึ่งมุ่งเน้นไปที่การประหัตประหารของชาวคริสต์ปรากฏตัวครั้ง แรกใน 'Dieu Merci' (ขอบคุณพระเจ้า), การแสดงที่เกี่ยวกับศาสนาโดยตรงเมื่อ 8 ช่องโทรทัศน์ภาษาฝรั่งเศส โมฮัมเหม็ Christophe Bilek เกิดในแอลจีเรียในปี 1950 และได้อาศัยอยู่ในประเทศฝรั่งเศสตั้งแต่ 1961 เขา เป็นคนเขียนหนังสือสองเล่ม: Un trèsalgérien Pas catholique (ไม่คาทอลิกมากแอลจีเรีย), การเผยแพร่โดย Cerf (1999) และ Saint Augustin raconté A ma Fille (Sai​​nt Augustine ที่บอกกับลูกสาวของฉัน) ที่เผยแพร่โดยรุ่น Qabel (2011 ) ใน ปี 1990 เขาก่อตั้ง Notre Dame de Kabylie (ฝรั่งเศส), เว็บไซต์เพื่อรองรับ evangelization ในหมู่ชาวมุสลิมและชาวมุสลิมเจรจากับศาสนาคริสต์ ในวิดีโอ, Bilek เน้นความเสี่ยงใบหน้าแปลงมุสลิมเมื่อถูกกล่าวหาว่าเลิกความผิดที่สามารถลงโทษโดยการเสียชีวิต
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] อย่างไรก็ตามเขายืนยันในความสำคัญของการบัพติศมา, พบกับพระเยซูคริสต์และความร่วมมือกับคริสตจักร มุมมอง ของเขาไปกับบรรดาพระสงฆ์และพระสังฆราชในประเทศมุสลิมที่ต้องการห้ามปรามหรือ แม้กระทั่งปฏิเสธที่จะล้างบาปให้ชาวมุสลิมที่ต้องการแปลงออกจากความกลัวต่อ ผลที่พวกเขาและชุมชนที่นับถือศาสนาคริสต์อาจเผชิญ เป็น baptising ห้าม? ไม่ กี่สัปดาห์ที่ผ่านมาบาทหลวงในประเทศอาหรับในตะวันออกกลางบอกว่าตำรวจขู่ว่า จะปิดหนึ่งของชุมชนของเขาเพราะสมาชิกได้ประกาศการประชุมของคริสเตียนมุสลิม เกี่ยวกับการเจรจา ตำรวจมีความกังวลว่านี่อาจเป็นก้าวแรก proselytizing ที่เรียกว่าเลิกและ "ถ้าเป็นปฏิกิริยาต่อที่ประชุมเกี่ยวกับการเจรจาคิดว่ามันจะเป็นถ้าเรามีการแปลง" บิชอปขมขื่นกล่าวว่า
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] มันเป็นมิน่าเล่าแล้วว่าเจ้าอาวาสเป็นต่อการแปลงและศีลเพียงนี้น่าจะเป็น วิธีที่จะรักษาเสรีภาพในการบูชาเล็ก ๆ น้อย ๆ ที่มีอยู่ในประเทศใน คำถาม ใน สถานที่เช่นโมร็อกโกและจนกระทั่งเมื่อเร็ว ๆ แอลจีเรียสถานการณ์เป็นเหรียญตราดังกล่าวที่ถูกสั่งไม่ให้ Baptise มุสลิมที่ต้องการแปลงเป็นนิกายโรมันคาทอลิกเพราะ "กฎหมายท้องถิ่นห้ามมัน." Fr Samir Khalil จำที่ไม่กี่ปีที่ผ่านมาเขาได้พบกับชาวมุสลิมที่มีการร้องขอสำหรับบัพติสถูกปฏิเสธ 13 ปี บัพ ติสมาเขาก็บอกว่าจะนำเขาเปลืองใจ, บังคับให้เขาย้ายถิ่นเพื่อหลีกเลี่ยงการดำเนินการสำหรับเลิกและเป็นอันตราย ต่อพระสงฆ์ดำเนินการล้างบาป และยังทุกเวลานี้จะเป็นแปลงศึกษาพระประวัติและปุจฉาวิสัชนากับตัวเขาเองและนำไปสู่​​ชีวิตของการสวดมนต์
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] ในอียิปต์ที่นับถือศาสนาคริสต์พระสงฆ์ยังมีแนวโน้มที่จะหลีกเลี่ยง baptising ชาวมุสลิมเท่านั้นพระสงฆ์ไม่กี่ได้กระทำเพื่อให้ในที่ลับ พูด ถึง AsiaNews, ศาสนาที่ได้รับในอียิปต์มานานหลายทศวรรษกล่าวว่า baptising ค่าใช้จ่ายใด ๆ "เป็นต่อสองสภาวาติกันเพราะสภากล่าวว่าไม่ใช่คริสเตียนยังสามารถหารอดนอก คริสตจักร." โดยปริยายหมายความว่าบัพติศมาเป็นที่ไม่จำเป็นและผู้คนที่พบความรอดตามสถานการณ์ของพวกเขา นี่ไม่ใช่สถานที่เพื่อเริ่มต้นการอภิปรายเกี่ยวกับศาสนศาสตร์ความเชื่อในพระคริสต์และความรอดของผู้ที่ไม่ใช่คริสเตียน พอเพียง ที่จะพูดว่าทั้งสอง Iesus Dominus และหลักคำสอนเกี่ยวกับโน้ตบางแง่มุมของ evangelization ย้ำความสำคัญของความร่วมมือ 'มองเห็น' และมีความเกี่ยวข้องทางสังคมเพื่อพระคริสต์และคริสตจักร
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] อะไรคือสิ่งที่ล้างบาปเป็นประสบการณ์ที่เปลี่ยนแปลงชีวิตหนึ่งที่จะ เปลี่ยนแปลงการรับรู้ของแปลงของชีวิต การเปลี่ยนแปลงที่เกิดขึ้นในที่นี่และตอนนี้ไม่ได้อยู่ในชีวิตในอนาคตบาง 'นิรันดร์' หลังความตาย ด้วยเหตุนี้คนอื่น ๆ ให้รับบัพติสไม่ได้เป็นโฉนดผิวเผิน แต่ของขวัญของชีวิตและหวังว่าในปัจจุบัน ถูกบัพติศมาหรือไม่ได้ถูกบัพติศมาจะไม่เทียบเท่า คริสเตียน '' สุริยะ 'พระเจ้า VS คัมภีร์กุรอ่านของ' จันทรคติ 'พระเจ้าศรัทธาเปลี่ยนแปลงในปัจจุบันในทางที่ลึกซึ้งและมีความหมาย เกี่ยวกับ Notre Dame de Kabylie, โมฮัมเหม็ Christophe อธิบายการแปลงของเขาโดยการเน้นความเข้าใจใหม่ของเขาจากพระเจ้า "ถ้าพระเจ้าของคัมภีร์กุรอ่านเป็นเช่นเดียวกับที่ของชาวคริสต์, I, โมฮัมเหม็, ไม่กลายเป็น Christophe ทำไม"
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: พูดคุยเกี่ยวกับการแปลงมุสลิมคริสต์] เขาถามตัวเอง "มี อยู่ในศาสนาอิสลามปฏิบัติศีลในหมู่ผู้ที่ยังนับถือศาสนาอิสลาม (ครอบครัวของเขายังคงเป็น) ผมยังคงมีการตื่นตาโดยการค้นพบของพระวรสาร" เขากล่าวโดยวิธีการของคำตอบ "แสง ที่มาจากพระวรสารให้เห็นการเปรียบเทียบหนึ่งขึ้นอยู่กับหลักฐานบางอย่าง. ใครก็ตามที่ต้องการพูดคุยเกี่ยวกับพระเจ้าของศาสนาอิสลามจะต้องอ้างอิงถึง คัมภีร์กุรอ่าน. ถ้าเราแทนที่คำว่า 'พระเจ้า' กับ 'ไฟ', แสงจากคัมภีร์กุรอ่านเป็นดวงจันทร์ที่จากพระวรสารเป็นพลังงานแสงอาทิตย์. " "ไม่ ว่าพระเจ้าทรงเป็นหนึ่งคือผู้สร้างสิ่งที่ชื่อเราอาจจะได้ให้เขาเป็นสิ่งที่ ฉันสามารถยอมรับ. ถ้าเราติดอยู่กับหลักฐานนี้มันจะไม่จำเป็นที่จะต้องออกจากศาสนาอิสลามและ ศาสนาคริสต์กลายเป็น."
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] "แต่พระเยซูเสด็จมาเพื่อเผยให้เห็นเป็นครั้งแรกที่ชาวยิวแล้วมนุษย์ทุกคนที่ 'พระเจ้าทรงเป็นพระบิดาของคุณที่พระเจ้ารักคุณและอยากให้คุณกับพระองค์ เพื่อให้คุณมีชีวิตของเขา! เมื่อ คำดังกล่าวผมไม่ลังเลสักครู่หนึ่ง. ฉันยอมรับข้อเสนอที่ไม่ครั้งเดียว แต่สองครั้ง. ฉันรู้ว่าคัมภีร์กุรอ่านทำให้ข้อเสนอในที่ฉันอาจสมควรได้รับ (แต่ที่ไม่ได้บางอย่าง) สวรรค์เต็มไปด้วยตัณหาและวัตถุนิยม ( สุ ระ 38, 50-52) ที่ทำให้ผมนึกถึงเพิ่มเติมของโฆษณาสำหรับจุดหยุดไปว่างไปเวลาภายใต้ดวง อาทิตย์ร้อนกว่าจากความเชื่อมั่นของ 'รู้' พระเจ้าและพระเจ้าของฉัน ". สิ่งที่เกี่ยวกับภาพที่เรามีของพระคริสต์และโมฮัมเหม็? สองคำพูดบอกว่าทั้งหมด Mohammed Christophe
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] ในกรณีหนึ่งพระเยซูตรัสว่า ". ผมเลี้ยงที่ดีเลี้ยงที่ดีวางชีวิตของตนเพื่อฝูงแกะ" ในขณะที่อื่น ๆ , โมฮัมเหม็จะบอก "โอ้ นบีเอ๋ยเราได้ทำให้ถูกต้องตามกฎหมายแก่เจ้าภรรยาของเจ้าไปยังผู้ซึ่งพระองค์ ทรงชำระ dowers ของพวกเขา! และบรรดาผู้ที่มือขวาของเจ้าครอบครอง". (สุระ 33, 50) "" เราจะร้ายแรง มัน เป็นสิ่งหนึ่งที่บอกว่า 'มี แต่พระเจ้าองค์เดียวสำหรับทุก;' มันเป็นอีกหนึ่งที่จะบอกว่าเขาเป็นที่สนใจในตัวผม, หนอนที่ไม่มีนัยสำคัญที่มีขอบเขตที่เขา 'deifies' ฉันในพระเยซู [ . .] เปิดเผยดังกล่าวถูกเรียกฉัน. "พระเยซูเสรีภาพของมนุษย์โดยไม่ต้องส่งโมฮัมเหม็ Christophe ยังพูดถึงเกี่ยวกับการเลิกและเป็นไปได้ของการเสียชีวิตที่มาจากตามเขา
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์] คริสต์กล่าวว่า "คุณพร้อมที่จะปฏิบัติตามฉันและปล่อยให้ทุกอย่างสำหรับฉันเมื่อหนึ่งตระหนัก ถึงสิ่งที่พระเยซูถามว่าออกมาจากความรักที่เราสามารถมองเห็นวิธีการที่ยาก หรือไม่ . คือการปฏิบัติตามเขามันก็ยังเป็นสิ่งหนึ่งที่บอกว่า 'ใช่' กับริมฝีปากของคน. มันเป็นอีกหนึ่งที่จะทิ้งทุกสิ่งที่อยู่เบื้องหลังสำหรับพระองค์ "สำหรับพวกเราที่มาจากศาสนาอิสลามนี้หมายถึงการหมดสภาพกับที่ผ่านมาครอบครัว ของคนและชุมชนเป็น รวม ทั้ง certainties คุณธรรมหรือจิตวิญญาณของคน. "" ผมบอกว่ามันง่ายมากที่จะยังคงเป็นมุสลิมไม่ได้ใช้ท่าทาง (เนื่องจากเรามีเหมือนกันพระเจ้า) ไม่มีข้อแก้ตัวที่ง่ายมากที่จะไม่ให้แบ่งเป็นที่จะไม่ยอมรับการเปลี่ยนแปลงนี้ไม่ได้จะตายในตัวเองและไม่เป็นไปตามพระคริสต์ แปลงเป็นความต้องการและไม่สามารถทำได้โดยปราศจากความช่วยเหลือของเขา. "
(AsiaNews) [ซาตานซาอุดีอาระเบียใน Sharia: มุสลิมแปลงพูดเกี่ยวกับพระคริสต์]. "นี่คือสิ่งที่เยาวชนที่อุดมไปด้วยพระวรสารไม่สามารถทำเพราะอย่างน้อยที่ เริ่มต้นอย่างใดอย่างหนึ่งได้อย่างอิสระจะต้องยอมรับพระเยซูไม่ได้กำหนด เกี่ยวกับฉันใด ๆ "ส่ง" แต่เพียงเสรีภาพที่จะรักเขา ". "นี่ คือความแตกต่างที่สำคัญพระเจ้าสร้างให้เราเป็นผู้ชายฟรีหรือทาสขึ้นอยู่กับ คำตอบของเราพระเจ้าไม่เหมือนกันในกรณีที่หนึ่งผมมีความเสี่ยงการลงโทษสงวน ไว้สำหรับบรรดาผู้ปฏิเสธศรัทธาหรือ apostates.?. ในอื่น ๆ , I am ลูกชายของฟุ่มเฟือยที่คาดว่าจะตามพ่อที่เรียกคนรับใช้ของเขาทั้งหมดโดยเร็วที่เขาเห็นเขาบนขอบฟ้าของเขา. " "Leaving ศาสนาอิสลามเป็นสิ่งที่อันตราย. มันจะกระทำที่มีความเสี่ยงของชีวิตหนึ่ง. ดังนั้นพี่น้องที่รักและน้องสาวในเวสต์ต้อนรับและช่วยให้ผู้ที่ทำมัน." ผมยืนยัน ฉันไม่ได้พูดเกี่ยวกับพระเจ้าของชาวมุสลิม แต่จากพระเจ้าของคัมภีร์กุรอ่าน ชาว มุสลิมเป็นพี่น้องของฉัน; บางทีวันหนึ่งพวกเขาอาจจะพี่น้องของฉันในพระคริสต์ "" ตั้งแต่ปี 1990 นี้ยังไม่ได้รับเพียงความหวัง แต่ก็ยังได้รับความเป็นจริงที่ได้ทำให้ผมดีใจและสรรเสริญพระเจ้า. ! พระเจ้า พระเยซูได้มาเพื่อบัน​​ทึกทุกคนมุสลิมรวม. "


@ தயிப் எர்டோகன் ஒபாமா, ஹிலாரி, சிஐஏ சர்வதேச நாணய நிதியம் நேட்டோ: பல .. அனைத்து மேசன்ஸ் மற்றும் Satanists வேண்டும் ---> இப்போது, நீங்கள் வீழ்ப்படிவை விரும்பினார் என்று: சிரியா இந்த இனப்படுகொலை உள்ள? 1): நான் இரண்டு கேள்விகள். விரும்புகிறேன், நீங்கள்: "இப்போது, நீங்கள் செய்ய அனைத்து Salafi (சவுதி அரேபியா, நீங்கள் அறிமுகப்படுத்தப்பட்டது என்று, அல் கொய்தா, என்ற): ஒரு அரசாங்கம்: அவன் கொல்லப்பட்ட பிறகு, Assad சொல்ல ஒன்றாக எதிர்ப்பை: அது, இது அல் கொய்தா "சரி, என்றால்: அரசாங்கத்தை விட்டு: ஒரு ஆட்சி Assad கூட வாய்ப்பு வேண்டும் அரசியலமைப்பை மாற்றி கொண்டார்! 2). ஆனால், இருந்தால், அல் கொய்தா, வெற்றி: நீங்கள் இஸ்ரேல் தொடங்க கட்டாயப்படுத்த கூடாது: தனிக்குடும்பம் மூன்றாம் உலக போர்? ஆரம்பியுங்கள். நீங்கள் எப்போதும் சொல்ல முடியாது: அல்லது அல் கொய்தா உங்கள் துருப்புக்கள் என்று பார்த்து "!? சரி நீங்கள் என்னை கொலை:? (நாம் எப்போதும் எங்களுக்கு நீங்கள் செய்ய அனுமதித்தது போல) கிரிஸ்துவர் தியாகிகள், ஆனால் இஸ்ரேல் நீங்கள் தொட இல்லை"
26/07/2012: சிரியா: [சிரியா அல் கொய்தா: ஷாரியா]: என் இஸ்ரேலுக்கு எதிராக அனைத்து அவர்கள் ஐக்கிய அமெரிக்கா (பெரிய சாத்தான் 666 சர்வதேச நாணய நிதியம்) மற்றும் சவுதி மற்றும் கூட்டாளிகளின் அரேபியா [சிறிய சைத்தான் உள்ளன] அல் கொய்தா சார்ந்த இஸ்லாமிய போராளி சுன்னி- Salafi: எதிரான போராட்டத்தில்: Assad, புகைப்படங்கள், வீடியோக்கள் மற்றும்: கூற்றுக்கள்: எண்ணிக்கை: தாக்குதல்: நூற்றுக்கணக்கான இருப்பை உறுதி: சிரியன் பிராந்தியத்தில் தீவிரவாதிகள்: [(நிழல் இல்லாமல்: சந்தேகம், கூட மேற்கு பொய்களில்: இல்லை :) இந்த கொடூரமான நிலை ஆதரவு நீண்ட முடியும்]. பெரும்பாலான: ரஷ்யா, சொமாலியா மற்றும் மாலி: உள்ளிட்ட வெளிநாடுகளில் இருந்து வருகிறது. பிரிட்டிஷ் அமைப்பு: முடிவு: ஒரு ஷாட்: மாநில இராணுவ தலைமையிலான மேற்கத்திய நாடுகளின் பாதுகாப்பு அனுமானங்களின் வீசுகின்றார். டமாஸ்கஸ். யார் பலி: போராட்டம்: எதிரான: ஆட்சி: சிரியா வடமேற்கு பகுதியில் விதிவிலக்கு: அல் கொய்தா மற்றும் நூற்றுக்கணக்கான: Assad ஒரு நட்பு கிடைத்தது இஸ்லாமிய வெளிநாட்டு நாடுகளில் இருந்து வந்து. மிகவும் பிரதிநிதி மாநிலங்களில் Iraq, லிபியா, எகிப்து, ஆப்கானிஸ்தான் உள்ளன. (AsiaNews / நிறுவனங்கள்)
[சிரியா அல் கொய்தா: அவர்கள் ஐக்கிய அமெரிக்கா (பெரிய சாத்தான் 666 சர்வதேச நாணய நிதியம்) மற்றும் சவுதி அரேபிய கூட்டாளிகளின் உள்ளன [சிறிய சாத்தான்: ஷாரியா]: என் இஸ்ரேலுக்கு எதிராக அனைத்து]] ஆனால் ரஷ்யா (செச்சினியா), உக்ரைன், மற்றும் மாலி உறுப்பினர்கள் உள்ளன: சொமாலியா. தீவிரவாதிகள் முன்னிலையில் பல வீடியோக்கள் மூலம் உறுதி செய்யப்படுகிறது தோன்றினார்: jihadist வலைத்தளங்களில், அந்த: அவர்கள் மூடி முகங்கள் கொண்ட ஆண்கள் என்பதை காட்டும்: புனித போர் காட்டுகிறது பாராட்டு: இயந்திர துப்பாக்கிகள், மற்றும் குண்டுகள்: கருப்பு கொடியை அசைப்பதன்: அல் கொய்தா. ஒரு திரைப்படத்தில்: சமீபத்திய நாட்களில் தோன்றினார்: மற்றும்: Youtube அன்று ஒரு குரல் மீது திட்டுகிறாள் "நாம் உருவாக்கி உள்ளன: செல்கள்: எண்ணிக்கை: kamikaze: முடிவு: தொடரும்: ஜிகாத்:. கடவுள் என்ற பெயரில்" இன்றுவரை: பற்றிய: இஸ்லாமிய தீவிரவாத குழுக்கள்: எதிர்ப்பை இருப்பை மறுக்கிறது அதன் அணிகளில் மத்தியில், ஆனால்: நிபுணர்கள் படி, துருக்கி எல்லைகளை: மற்றும்: Iraq (குற்றவாளிகள்) ஆகிவிட்டேன்: சேகரிப்பு: ஒரு உண்மையான மற்றும்: தங்கள் மையங்கள்: முடிவு: அனைத்து: சன்னி முஸ்லீம் உலகின் போராளிகள். சில அல் கொய்தா இந்த சூழ்நிலையில் சிரியன் "காந்தம்" என்று விவரித்தார் மற்றும் வேண்டும்: அதன் இணை (AsiaNews / நிறுவனங்கள்).
[சிரியா அல் கொய்தா: அவர்கள் ஐக்கிய அமெரிக்கா (பெரிய சாத்தான் 666 சர்வதேச நாணய நிதியம்) மற்றும் சவுதி அரேபிய கூட்டாளிகளின் உள்ளன [சிறிய சாத்தான்: ஷாரியா]: என் இஸ்ரேலுக்கு எதிராக அனைத்து]] சாட்சிகள் என்று: Bab அல் ஹவா, பதிலாக: டர்கிஷ் எல்லை பூட்டும் , நூற்றுக்கணக்கான: அந்நியர்கள் இந்த நாட்கள் உள்ளிட்ட: Aleppo போரில் இலவச சிரிய இராணுவம் துணைபுரிகிறது. இந்த: அந்த: ஆசியா மற்றும் வட ஆப்பிரிக்கா முழுவதும் இந்த மக்கள் செலுத்துகிறது, அது அல்ல: ஜனநாயகத்தின் ஆசை, ஆனால் Alawites, ஷியா என்ற பிரிவை வரையறுக்க "nusayrs" என்ற பின்பற்றத்தக்க தண்டனை (heretics) சிறுமைப்படுத்த பெயர்: பஷர் அல் Assad. Iraq இருந்து jihadists: Aleppo வடக்கு மாகாணத்தில் சண்டை அதிகரிப்பு இந்த நாட்களில் நூற்றுக்கணக்கான ஈர்த்தது. உறுதிப்படுத்தல் அதே வருகிறது: Iraqi அரசாங்கம் ஒரு சமீபத்திய ஆய்வு சிரியன் பிரதேசத்தில் இயங்கும் தீவிரவாதிகள் அதே குழு அங்கமாக இருக்கும்: தாக்குதல்கள் தெரிவித்துள்ளார்: சமீபத்திய மாதங்களில் Iraq அசைத்து விட்டேன்: அந்த. "எங்கள் பட்டியல்கள்: சந்தேகத்திற்கிடமான - கூறினார்: Izzar அல் Shahbandar, பிரதம மந்திரியின் ஆலோசகராக, (AsiaNews / நிறுவனங்கள்)
. சிரிய அதிகாரிகள் அந்த பொருந்தவில்லை "படங்கள் -] நாம் ஒரே பெயர்களை கொண்டிருக்கும் [சிரியா அல் கொய்தா: ஷாரியா]: என் இஸ்ரேலுக்கு எதிராக அனைத்து அவர்கள் ஐக்கிய அமெரிக்கா (பெரிய சாத்தான் 666 சர்வதேச நாணய நிதியம்) மற்றும் சவுதி மற்றும் கூட்டாளிகளின் அரேபியா [சிறிய சைத்தான் உள்ளன] அல் கொய்தா குழுக்கள் தொடர்புடைய சில மன்றங்கள் தோன்றினார் கூட காட்ட:. கருப்பு: லிபியா போர் வீரர்கள் Naharnet, ஏஜென்சி லெபனான் படி, ஆண்கள் சில உடையில் இருக்கிறாய் என்று: "என்ற புரட்சியாளர்கள்: படிக்க என்று ஒரு பேனர் brandishing . என்ற த்ரிபோலி என்ற படை "உறுதிப்படுத்தல்: சிரியன் மண்ணில் இஸ்லாமிய தீவிரவாதிகள் ஒரு பரபரப்பான நடவடிக்கைகள் எண்ணிக்கை வருகிறது:. அல் கொய்தா தானாகவே கூறினார் தாக்குதல்கள் டிசம்பர் வரம்பு சிரியன் மண்ணில் ஏற்பட்ட குறைந்த பட்சம் 35 கார் குண்டு மற்றும் 10 தற்கொலை தாக்குதல்கள் வேண்டும் . எண்ணிக்கை: இந்த 4 அல் கொய்தா "முன்னணி Nusra" ஒப்புக்கொள்ளப்பட்டது முன்னிலையில்:. தடையற்ற சிரிய இராணுவம் மத்தியில் jihadist குழுக்கள் ஒரு இராஜதந்திர மட்டத்தில் பல சர்ச்சைகள் ஓங்குவது நேற்று செர்ஜி Lavrov, ரஷியன் வெளியுறவு அமைச்சர், (AsiaNews / நிறுவனங்கள். )
ஆதரவாக அவரது அரசியல் எதிர்ப்பு Assad உடன் ஆதரவு,:] ஐக்கிய அமெரிக்க குற்றம்சாட்டி வருகிறார் [சிரியா அல் கொய்தா: ஷாரியா]: என் இஸ்ரேலுக்கு எதிராக அனைத்து அவர்கள் ஐக்கிய அமெரிக்கா (பெரிய சாத்தான் 666 சர்வதேச நாணய நிதியம்) மற்றும் சவுதி மற்றும் கூட்டாளிகளின் அரேபியா [சிறிய சைத்தான் உள்ளன] இஸ்லாமிய கிளர்ச்சியாளர்கள். சூசன் ரைஸ், ஐ.நா. வரை ஐக்கிய அமெரிக்க தூதர், அந்த: இல்லை: அவர் நிலையை விமர்சித்தார் அவர் பல உறுப்பினர்கள் கொல்லப்பட்டனர் என்று கடந்த ஜூலை 18 டமாஸ்கஸ் குண்டு கண்டனம்: திட்டம் முன்னணி, சுமத்துவதற்கு பதிலாக அழைப்பு: புதிய பொருளாதார தடைகள். இந்த ஆயுத தலையீடு: பதவியிலிருந்து விலக்கு ஜனாதிபதி Assad இதற்கிடையில், அது பெருகிய முறையில் அனுமானங்களின் வருகிறது. ராயல் ஐக்கிய சேவைகள் நிறுவனம் (RUSI), ஒரு பிரிட்டிஷ் பிரச்சினைகளில் சிறப்பு அமைப்பு ஒரு ஆய்வு: சர்வதேச அரசியல் மற்றும் பாதுகாப்பு, சுன்னி குழுக்கள் இடையே ஒரு வாய்ப்பு மோதல் குறித்து எச்சரிக்கிறது மற்றும் சவுதி அரேபியா ஆதரவு: அரபு மற்றும் பிற மாநிலங்களில்: ஷியைட் சீர்கேடுகள், ஹெஸ்பொல்லா மற்றும் உட்பட ஈரான் ஆதரவு சிரிய இராணுவம்,. கூடுதலாக, சிரிய ஆட்சி கைகளில் இரசாயன ஆயுதங்களை அச்சுறுத்தல். (AsiaNews / நிறுவனங்கள்)
[சிரியா அல் கொய்தா: ஷாரியா]: அவர்கள் ஐக்கிய அமெரிக்கா (பெரிய சாத்தான் 666 சர்வதேச நாணய நிதியம்) மற்றும் சவுதி மற்றும் கூட்டாளிகளின் அரேபியா [சிறிய சைத்தான் என் இஸ்ரேலுக்கு எதிராக அனைத்து]: இரசாயன ஆயுதங்களை இஸ்ரேல் கவலைப்படுகிறான் என்று: ஏற்கனவே விநியோகம் தொடங்கியுள்ளது வாயு முகமூடிகள்] முன்னிலையில் சிரியா உடன் எல்லையில் நகரத்தில். ஆயுதங்கள் இல்லை: சாத்தியப்படும் பயன்பாடு: டமாஸ்கஸ் வழக்கமான திட்டம் மூலம் தீவிர ஆபத்து இஸ்ரேல் பாதுகாப்பு வைக்கிறது சமீபத்திய நாட்களில், ஷைமன் பெரஸ், இஸ்ரேலிய ஜனாதிபதி, என்று கூறினார். வழக்கில்: சிரியா நாட்டின் கனரக ஆயுதங்கள் அல்லது இரசாயன ஆயுதங்களை ஆயுதக்கிடங்கில் வேண்டும்: ஹெஸ்பொல்லா: லெபனான் ஷியைட் அடிப்படைவாதிகள் என்று ஆட்சியின் வீழ்ச்சி, பெரஸ் ஆயுதங்களின் திறன் பரிமாற்ற பயம் அல்லது ஈரான், ஆனால்: இஸ்லாமிய குழுக்கள் இணைக்கப்பட்ட: மேலும் திருட்டு முடிவு என்று அல் கொய்தா. (AsiaNews / நிறுவனங்கள்)
] மைக்கேல் கிளார்க், Rusi தலைவர் படி, ஒரு மேற்கத்திய இராணுவ தலையீடு அவசியம் முன் [சிரியா அல் கொய்தா: ஷாரியா]: என் இஸ்ரேலுக்கு எதிராக அனைத்து அவர்கள் ஐக்கிய அமெரிக்கா (பெரிய சாத்தான் 666 சர்வதேச நாணய நிதியம்) மற்றும் சவுதி மற்றும் கூட்டாளிகளின் அரேபியா [சிறிய சைத்தான் உள்ளன] போர் வெடித்தது: அந்த. ": - அவர் கூறுகிறார் - நாம் தலையீடு நோக்கி நகரும் ஆனால் அறுவை சிகிச்சை தன்னை அந்த: நாங்கள் இல்லை நகர்வுகள்: எங்களுக்கு." கிளார்க் என்று வாதிடுகிறார்: சமீபத்திய நாட்கள் நிகழ்வுகள் அந்த நிலைமை ஒரு புரட்சிகரமான மாற்றத்தை உருவாக்கிய: சாத்தியம் நீக்குகிறது: மோதலில் ஒரு இராஜதந்திர தீர்வு. ஏற்கனவே ஆப்கானிஸ்தான் மற்றும் 2001 பயன்படுத்தப்படும் போராளி குழுக்கள், ஆதரவு பகுதியான சிறப்பு படைகள்: "Rusi தலைவர் தலையீடு பரிந்துரைத்தார். வசிக்கும் எதிரான: ஆட்சி (AsiaNews. 2011 ல் லிபியா இந்த செயல்பாடுகளை மேலும் ஒரு ஷாட் அடங்கும் / நிறுவனங்கள்)
Synnek1 7 நிமிடங்கள் முன்பு ஒரு கருத்து வெளியிட்டுள்ளது: காதல் நீ கொலை செய்து இருக்கலாம் ... - பதில் -> அனைத்து சாத்தானியவாதி காதல் பயப்பட வேண்டும்! உண்மையில், சாத்தான் இராச்சியம் வெறுப்பு மற்றும் இனவாதம் சாம்ராஜ்யத்திற்கு தான்! satanists காதல் தெரியாது.
UniusRei3 15 நிமிடங்கள் முன்பு ஒரு கருத்துரையை வெளியிட[இந்த ஒரு நாள் நீங்கள் ஒரு பேரதிர்ச்சி ஆகலாம், அது, முடியாது], ஆமாம், இயேசு, நாடு கடவுள் மகன் கடவுள் தகுதி [நீங்கள், இந்த ஒரு நாள் நீங்கள் ஒரு பேரதிர்ச்சி மாறி விடும் என்று, முடியாது] "... நான் ஆல்ஃபா மற்றும் ஒமேகா, ஆரம்பம் மற்றும் இறுதியில் நான் யார் இருந்தது யார், வர இறைவன் ஆகும்" (ரெவ் 1.8): பாராட்டப்பட்ட வேண்டும். ஆமென் "நிச்சயமாக நான் விரைவில் வருகிறேன்". கூட நான் இயேசு என்பது இறைவன் எனக்கு தெரியும்! (ரெவ் 22, 20). இயேசு கிறிஸ்து கடவுள், அவர் கடவுள் மகன். அவர் புனித டிரினிட்டி பகுதியாக உள்ளது. கடவுள் தந்தையின், கடவுள் மகன், மற்றும் கடவுள் பரிசுத்த ஆவியானவர்! இயேசு ஒரு மனிதன் அல்ல, அவர் ஒரு மனித உருவில் கடவுள். (அதாவது ஒரே ஒரு கடவுள்)
@ YHWH என் புனித கடவுள், முதலியன [இந்த ஒரு நாள் நீங்கள் ஒரு பேரதிர்ச்சி ஆகலாம், அது, முடியாது]. .. -> இயேசு கடவுள்! இயேசு ஆஃப் க்ளோரி கிங் தான்! இயேசு கிங்ஸ் அரசர் தான்! இது மிகவும் அழகான பாடல். இந்த இயேசு அன்பு உள்ளது. இயேசு கிறிஸ்து அனைத்து மகிமை. 1:29 முதல் 34 ஜான். நீங்கள் இந்த சிக்கலை விவாதம் முயற்சி இல்லை, கடவுள் நம்பிக்கை ஆனால் உங்களுக்கு கடவுள் குறிப்பிடும் என்ன என்று மிகவும் அறிய வேண்டும்? மேலும் நான் கிறித்துவம் ஆக்கிரமிப்பு ஒரு மதம் எப்படி புரியவில்லை. கால "கிரிஸ்துவர்" வழிமுறையாக-கிறிஸ்து-விரும்புகிறேன். கிரிஸ்துவர் கிறிஸ்து போன்ற இருக்கும் முனைவர். ரோமர் 9.5 இயேசு கடவுள் என்று, Hebrews1 தேவதைகள் அவரை புகழ்வார் என்கிறார்! எங்களுக்கு "மனிதர்கள்" போவதில்லை? உங்களுக்கு wan't இல்லை: கடவுளின் வார்த்தைக்கு: உங்களுக்கு கூறுகிறார்: ஒரு நாள் வில் உங்கள் முழங்கால் வரை இயேசு முன்
 
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] அங்கீகாரம் மற்றும் அடக்குமுறை ஆபத்தை கொண்டு, தொலைக்காட்சியில் வெளிப்படையாக வெளியே வந்து பெர்னார்டோ Cervellera மூலம் 'சமய எதிர்ப்பு,' முகமது Christophe மாற்றம் மற்றும் ஞானஸ்நானம் முக்கியத்துவம் உறுதிபட கூறினார். முஸ்லீம் நாடுகளில், பல்வேறு ஆயர்கள் மற்றும் குருக்கள் கிரிஸ்துவர் ஆக விரும்பும் முஸ்லிம்கள் மெய்யுணர்வு நீராட்டு சடங்கு செய் மறுக்கின்றனர். இன்னும், மாற்றம் கடவுள், தந்தை உறவு ஒரு புரட்சி என்றால், மற்றும் ஒரு, அவரது வாழ்க்கை கொடுத்தார் இயேசு, ஆபத்தை ஒரு வைக்கிறாய் எல்லாம் கொடுக்கிறது. (AsiaNews) - சில நாட்கள் முன்பு, நோட்ரே டி Kabylie வலைத்தளத்தில் ஒரு முன்னாள் முஸ்லீம், முகமது Christophe Bilek, கிறித்துவம் அவரது மாற்றம் பற்றி பேசினார், அதில் ஒரு டேப் இடப்பட்டன.
 
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] முதல் 'Dieu Merci' தோன்றினார் கிரிஸ்துவர் மீதான அடக்குமுறை கவனம் செலுத்தும் உண்மையான ஒலிபரப்பு,, (கடவுளுக்கு நன்றி), ஒரு நிகழ்ச்சி என்று நேரடி 8 அன்று மதம் கையாள்கிறது , ஒரு பிரஞ்சு டிவி சேனல். முகமது Christophe Bilek 1950 ல் அல்ஜீரியா பிறந்தார் மற்றும் 1961 ல் பிரான்சில் வசித்து வருகிறார். பதிப்புகளில் Qabel (2011 வெளியிடப்பட்ட செர்ஃப் (1999) மற்றும் செயிண்ட் ஆகஸ்டின் raconté ஒரு மனிதனுக்கு ஃபில்லி மூலம் (துறவி அகஸ்டீன் என் மகள் சொன்னேன்) வெளியிடப்பட்ட Un algérien Pas très catholique (ஒரு மிக கத்தோலிக்கம் அல்ஜீரிய),,: அவர் இரண்டு நூல்கள் ). 1990 களில், அவர் நோட்ரே டி Kabylie (பிரஞ்சு ல்), முஸ்லிம்கள் மத்தியில் evangelization மற்றும் முஸ்லீம்-கிரிஸ்துவர் உரையாடல் அர்ப்பணித்து ஒரு வலைத்தளத்தை நிறுவப்பட்டது. சமய எதிர்ப்பு, மரண தண்டனை முடியும் என்று ஒரு குற்றம் குற்றம் சாட்டப்பட்ட போது வீடியோ, Bilek ஆபத்து முஸ்லீம் மாறியவர்களும் முகத்தை காட்டுகிறார்.
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] இருந்தாலும், அவர் ஞானஸ்நானம், சர்ச் இயேசு கிறிஸ்துவின் உடன் சந்திப்பு மற்றும் தொடர்பு முக்கியத்துவத்தை வலியுறுத்துகிறார். தனது கருத்துக்களை அவர்கள் மற்றும் கிரிஸ்துவர் சமூகங்கள் சந்திக்க கூடும் விளைவுகளை பயத்தை வெளியே மாற்ற விரும்பும் இஸ்லாமியர்களுக்கு ஞானஸ்நானம் வரவிடாமல் அல்லது கூட மறுக்க விரும்புவர்களுக்கு முஸ்லீம் நாடுகளில் உள்ள பாதிரியார்கள் மற்றும் ஆயர்கள் அந்த எதிராக போக. தடை baptising? ஒரு சில வாரங்களுக்கு முன்பு, மத்திய கிழக்கில் ஒரு அரபு நாட்டில் ஒரு பிஷப் உறுப்பினர்கள் வசனம் ஒரு கிரிஸ்துவர்-முஸ்லீம் கூட்டம் விளம்பரம் ஏனெனில் போலீஸ் அவரது சமூகங்கள் ஒரு மூட அச்சுறுத்தினார் என்று என்னிடம் கூறினார். போலீஸ் இந்த என்றழைக்கப்படும் proselytizing மற்றும் சமய முதல் படியாக இருக்கும் என்று கவலை இருந்தது. "இந்த உரையாடல் ஒரு கூட்டத்திற்கு எதிர்வினை என்றால், நாம் ஒரு மாற்றம் இருந்தால் அது என்னவாக இருக்கும் கற்பனை," ஒரு அகங்கார பிஷப் கூறினார்.
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] இது மதகுரு மட்டுமே இந்த நாட்டில் உள்ளது என்று வழிபாட்டு கொஞ்சம் சுதந்திரத்தை பாதுகாக்க வழி இருக்கு இன்னும் பரிமாற்றங்களையும் ஞானஸ்நானங்கள் எதிராக என்று பிறகு எந்த ஆச்சர்யமும் இல்லை கேள்வி. மொராக்கோ போன்ற இடங்களில், அண்மைக்காலம் வரை அல்ஜீரியா, சூழ்நிலை என்று தேவலாயத்தில் ஏனெனில் கத்தோலிக்கராக மாற்ற விரும்பும் முஸ்லிம்கள் மெய்யுணர்வு நீராட்டு சடங்கு செய் என்று குறிப்பிட்டுள்ளது ஆகும் "உள்ளூர் சட்டங்கள் அதை தடை." Fr சமீர் கலீல் ஒரு சில ஆண்டுகளுக்கு முன்பு, அவர் யாருடைய ஞானஸ்நானம் கோரிக்கை 13 ஆண்டுகளாக நிராகரிக்கப்பட்டது ஒரு முஸ்லீம் சந்தித்து நினைவில் இருக்கும். ஞானஸ்நானம், அவர் கூறினார், அவரை நிறைய பிரச்சனைகள் கொண்டு வரும், அவரை சமய செயல்படுத்த தவிர்ப்பது குடியேறுவதற்கு, மற்றும் ஞானஸ்நானம் பூசாரியே ஆபத்தில் வற்புறுத்துகின்றனர். மற்றும் இன்னும், இந்த முறை, சுவிசேஷங்களின்படி மற்றும் தனது சொந்த கொள்கைகள் ஆய்வு மற்றும் பிராத்தனைகள் ஒரு வாழ்க்கை தலைமையில்-இருக்கும்.
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] எகிப்தில், கிரிஸ்துவர் குருமார்கள் மேலும் baptising முஸ்லிம்கள் தவிர்க்க உடையது; ஒரு சில பாதிரியார்கள் இரகசிய மிகவும் செய்யவில்லை. AsiaNews, பல தசாப்தங்களாக எகிப்து உள்ளது ஒரு மத பேசிய, எந்த செலவில் baptising "கவுன்சில் அல்லாத கிரிஸ்துவர் மேலும் சர்ச் வெளியே இரட்சிப்பின் கண்டுபிடிக்க முடியும் என்று கூறினார் ஏனெனில் இரண்டாம் வத்திக்கான் கவுன்சில் எதிராக உள்ளது" என்று கூறினார். மறைமுகமாக, இந்த ஞானஸ்நானம் தேவையற்ற மற்றும் அந்த மக்கள் தங்கள் சூழ்நிலைகளுக்கு ஏற்ப இரட்சிப்பின் கண்டுபிடிக்க என்பதாகும். இந்த கிறிஸ்து நம்பிக்கை மற்றும் அல்லாத கிரிஸ்துவர் என்ற இரட்சிப்பின் பற்றி ஒரு இறையியல் விவாதம் தொடங்கும் இடம் இல்லை. அது evangelization சில அம்சங்களில் Dominus Iesus மற்றும் கொள்கை குறிப்பு இரண்டு கிறிஸ்து மற்றும் சர்ச் ஒரு 'தெரியும்' மற்றும் சமூக ரீதியாக பொருத்தமான தொடர்பு முக்கியத்துவம் அறிவுறுத்து என்று போதுமான அளவில்.
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] இன்னும் என்ன, ஞானஸ்நானம் ஒரு வாழ்க்கை மாவரும் அனுபவம், வாழ்க்கை மாற்றும் ஒரு முடிவை மாற்றிக்கொள்ளும் என்று ஒன்று உள்ளது. மாற்றங்கள் இல்லை மரணத்திற்கு பிறகு சில எதிர்கால 'நித்திய' வாழ்க்கையில், இங்கே இப்போது ஏற்படுகின்றன. இந்த காரணத்தால், மற்றவர்கள் ஞானஸ்நானம் வழங்கும் ஒரு மேலோட்டமான பத்திரம் ஆனால் வாழ்க்கை மற்றும் தற்போதைய நம்பிக்கை ஒரு பரிசு இல்லை. ஞானஸ்நானம் அல்லது ஞானஸ்நானம் இல்லை சமமான இல்லை. கிரிஸ்துவர் '' சூரிய 'கடவுள் Vs குர்ஆன் ஒரு' சந்திர 'கடவுள், நம்பிக்கை ஒரு ஆழமான மற்றும் அர்த்தமுள்ள வகையில் தற்போதைய மாற்றுகிறது. நோட்ரே டேம் டி Kabylie அன்று, முகமது Christophe கடவுள் தனது புதிய புரிதல் வலியுறுத்தியும் தனது மாற்றும் விளக்குகிறது. "குர்ஆன் கடவுள் கிரிஸ்துவர் அதே என்றால், நான் ஏன், முகம்மது,, Christophe விட்டாய்"
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: கிறிஸ்து பற்றி ஒரு முஸ்லீம் மாற்ற பேச்சுவார்த்தை] அவர் தன்னை கேட்டார். ", இஸ்லாமியம் வாழ்ந்து இன்னும் முஸ்லீம் இருக்கும் (அவரது குடும்பம் உள்ளது), நான் நற்செய்தி கண்டுபிடிப்பு மூலம் தலை சுத்துது தொடர்ந்து மக்கள் மத்தியில் அதன் கட்டளைகளை பயிற்சி நிலையில்," அவர் பதில் மூலம் தெரிவித்தார். "நற்செய்தி இருந்து வரும் ஒளி ஒரு ஒப்பீடு, ஒரு குறிப்பிட்ட அனுமானத்தின் அடிப்படையில் ஒரு அறிவுறுத்துகிறது. இஸ்லாமியம் கடவுள் பற்றி பேச விரும்புகிறார் எவரும் குர்ஆன் பார்க்கவும் வேண்டும். நாங்கள் வார்த்தை 'ஒளி' உடன் 'கடவுள்', பதிலாக என்றால் குர்ஆன் வெளிச்சத்தில் நற்செய்தி சூரிய ஆகும் என்று, சந்திர உள்ளது. " "கடவுள் ஒரு இல்லையோ, படைப்பாளியின் அதாவது, நாம் அவரை அளித்திருக்கிறாள், என்ன பெயர், நான் ஏற்க முடியாது ஒன்று உள்ளது. நாம் இந்த கருதுகோள் ஒட்டிக்கொண்டது, அது இஸ்லாமியம் விட்டு கிரிஸ்துவர் ஆக தேவையான முடியாது."
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] "ஆயினும், இயேசு 'கடவுள் கடவுள் உங்களை காதலிக்கிறார், அவருடன் நீங்கள் விரும்பும், உங்கள் தந்தையின் என்று, பின்னர் அனைத்து ஆண்களுக்கு, யூதர்கள் முதல், வெளிப்படுத்த வந்தது நீங்கள் அவரது வாழ்க்கை கொடுக்க! ' போன்ற வார்த்தைகள் மீது, நான் ஒரு கணம் தயங்க வேண்டாம். நான் ஒருமுறை, வாய்ப்பை ஏற்று, ஆனால் இரண்டு முறை. நான் குர்ஆன் நான் தகுதியில்லை இது ஒரு வாய்ப்பு (ஆனால் சில அல்ல) ஒரு சரீர மற்றும் நடைமுறைக்கொவ்வாத சொர்க்கம் (உண்டாக்கும் என்று எனக்கு தெரியும் என் கடவுள் மற்றும் கடவுள் 'தெரிந்திருக்கின்ற' உறுதிப்பாட்டு விட வெப்பமண்டல சூரியன் கீழ் நேரம் சும்மா வரை விடுமுறை புள்ளிகள் விளம்பரம் இன்னும் மறக்காமல் அந்த சூரா 38, 50-52). " என்ன நாம் கிறிஸ்து மற்றும் முகமது இருக்கிறது படங்களை பற்றி? இரண்டு மேற்கோள் முகமது Christophe அதை எல்லாம் சொல்ல.
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற] ஒரு சூழலில், இயேசு ". நான் நல்ல மேய்ப்பர் என்று ஒரு நல்ல மேய்ப்பர், செம்மறி தனது வாழ்க்கை கீழே இடும்", என்றார் பிற அதே நேரத்தில், முகமது கூறினார் "ஓ நாங்கள் நீர் அவர்களின் dowers பணம் hast யாருக்கு உம்முடைய மனைவிகள் தீ செய்ய சட்டரீதியாக செய்த நபி;! மற்றும் உமது வலது கை படைத்தவன் யார் அந்த". (சூரா 33, 50) "" எங்களுக்கு தீவிர இருக்கட்டும். அதை சொல்ல ஒரு விஷயம் 'இருக்கிறது, ஆனால் எல்லா ஒரு கடவுள்;' இது மற்றொரு அவர் இயேசு என்னை 'deifies' என்று அளவிற்கு, அவர் என்னை, முக்கியமில்லாத புழு ஆர்வமாக என்பதை சொல்வதற்காக தான். [. . .] இத்தகைய வெளிப்பாடு என் அழைப்பு இருந்தது. "இயேசு, சமர்ப்பிப்பு முகமது Christophe இல்லாமல் மனிதனின் சுதந்திரம் கூட சமய மற்றும் அவரை தொடர்ந்து இருந்து வருகிறது என்று மரணம் சாத்தியம் பற்றி பேசுகிறார்.
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற]? கிறிஸ்து ", என்கிறார் நீ என்னை பின்பற்றி எனக்கு எல்லாவற்றையும் விட்டு தயாரா ஒரு இயேசு கேட்கிறார் என்ன உணர்ந்து போது, வெளியே காதல், நாம் எவ்வளவு கடினம் அதை பார்க்க முடியும் . அவரை பின்பற்ற உள்ளது இது ஒரு உதடுகள் கொண்ட 'ஆம்' என்று ஒன்று இருக்கிறது;. அது மற்றொரு அவருக்காக அனைத்தையும் விட்டுவிட்டு தான் "இஸ்லாமியம் வரும் நாம் அந்த, இந்த ஒரு கடந்த, குடும்பம் மற்றும் சமூகம் உடன் உடைத்து பொருள் நன்றாக ஒரு தார்மீக அல்லது ஆன்மீக certainties போல. "" நான் தான் ஒரு முஸ்லீம், (நாம் அதே கடவுள் என்பதால்) ஒரு நிலைப்பாட்டை எடுக்க கூடாது. மிகவும் எளிதாக உள்ளது என்று தன்னைத்தானே இறக்க வேண்டாம் மற்றும் கிறிஸ்து பின்பற்ற அல்ல, இந்த மாற்றத்தை ஏற்க முடியாது, பிரேக் செய்ய பல எளிதாக சாக்கு உள்ளன. மாற்றம் வேண்டும், மேலும் அவருடைய உதவி இல்லாமல் செய்ய முடியாது. "
(AsiaNews) [ஷாரியா உள்ள சவுதி சாத்தான்: ஒரு முஸ்லீம் கிறிஸ்து பற்றி பேச்சு மாற்ற]. "குறைந்த பட்சம் ஆரம்பத்தில், ஒரு சுதந்திரமாக ஒத்து கொள்ள வேண்டும், ஏனெனில் இது, நற்செய்தி பணக்கார இளைஞர் செய்ய முடியவில்லை என்ன தான் இயேசு என்னை எந்த சுமத்த இல்லை "கீழ்படிதல்" ஆனால் தான் அவனை காதலிக்க சுதந்திரம். " "இது ஒரு முக்கியமான வித்தியாசம் கடவுள் இலவச ஆண்கள் அல்லது அடிமைகள் போல் நாம் உருவாக்க இல்லை நமது பதில் பொறுத்து, கடவுள் அதே அல்ல ஒரு விஷயத்தில், நான் apostates அல்லது unbelievers ஒதுக்கப்பட்டுள்ளன தண்டனை பணயம்;.?. பிற, நான் ஊதாரித்தனமான மகன் விரைவில் அவர் அடிவானத்தில் அவரை பார்த்தால் அனைத்து அவரது ஊழியர்கள் யார் அவரது தந்தை, எதிர்பார்க்கப்பட்டது. " "இஸ்லாமியம் விட்டு ஆபத்தானது. இது ஒரு வாழ்க்கை ஆபத்தில் செய்யப்படுகிறது. எனவே, மேற்கு, அன்பே சகோதரர்கள் மற்றும் சகோதரிகள், வரவேற்க மற்றும் அதை யார் அந்த உதவி.". நான் கட்டாயப்படுத்தவில்லை. நான் முஸ்லிம்கள் கடவுள் பற்றி ஆனால், அவர்கள் குரானில் உள்ள கடவுள் பேசவில்லை. முஸ்லிம்கள் என் சகோதரர்கள்; ஒருவேளை ஒரு நாள், அவர்கள் கிறிஸ்து என் சகோதர சகோதரிகள் இருக்கலாம் "" 1990 களில் இருந்து, இந்த ஒரே ஒரு நம்பிக்கை இல்லை ஆனால் இது எனக்கு கடவுள் மகிழ்ச்சியடை மற்றும் பாராட்டும் என்ற ஒரு உண்மை உள்ளது.. கடவுட் புகழ் மாலை! இயேசு அனைத்து ஆண்கள் காப்பாற்ற வர வேண்டும், முஸ்லிம்கள் சேர்க்கப்பட்டுள்ளது. "


@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IWF NATO: usw. .. zu allen Freimaurern und Satanisten ---> nun, dass Sie zu fällen wollte: Syrien in diesem Völkermord? Ich habe zwei Fragen an Sie: 1). gerne können Sie: sagen zu Assad, nachdem er getötet hat: alle Salafi (der, Al-Qaida, das heißt, mit Saudi-Arabien, Sie eingeführt haben) "Jetzt können Sie tun: eine Regierung: Gemeinsam mit Opposition: das heißt, mit Al-Qaida "Wenn, rechts: Assad hatte auch die Verfassung geändert, um die Gelegenheit zu haben: um die Regierung zu verlassen: als ein Regime! 2). aber wenn, Al Qaeda, gewinnt: Sie nicht zwingen, Israel zu beginnen: der Nuclear World War III? lol. oder gesehen, dass Al-Kaida Ihre Truppen sind: Sie können immer sagen "ok Du bringst mich um!? christlichen Märtyrer (wie wir schon immer konnten wir mit dir machen), aber Israel müssen Sie nicht zu berühren"
[Al-Qaida in Syrien: Sie sind die Diener der USA (große Satan 666 IWF) und Saudi-Arabien [kleine Satan: Scharia]: alle gegen meinen Israel] 26/07/2012: Syrien: Al-Qaida verbündeten islamischen Rebellen sunnitisch- Salafi: im Kampf gegen: Assad, Fotos, Videos und: bestätigen das Vorhandensein von Hunderten von:: Ansprüche: von: Militante Angriffe auf syrisches Gebiet: [(ohne einen Schatten von: Zweifel, auch wenn die Lügen des Westens: nicht : mehr in der Lage, diese makabre Inszenierung unterstützen)]. Most: kommt aus dem Ausland darunter: Russland, Somalia und in Mali. Britische Organisation: für: die Verteidigung wirft die Annahmen aus: Ein Schuss von: State-geführten militärischen westlichen Ländern. Damaskus. Im Nordwesten von Syrien: die Rebellen, die: Kampf: gegen: das Regime von: Assad einen Verbündeten von: Ausnahme: Al-Qaida und Hunderten von: Islamisten aus dem Ausland kommen. Die repräsentativsten Staaten sind der Irak, Libyen, Ägypten, Afghanistan. (AsiaNews / Agenturen)
[Al-Qaida in Syrien: Sie sind die Diener der USA (große Satan 666 IWF) und Saudi-Arabien [kleine Satan: Scharia]: alle gegen meinen Israel]] Es gibt aber auch Mitglieder aus Russland (Tschetschenien), der Ukraine und Mali: Somalia. Die Anwesenheit von Extremisten wird durch mehrere Videos bestätigt erschien: auf Dschihad-Websites anzuzeigen, die: Sie zeigen Männer mit Gesichtern, die abgedeckt: Lob des heiligen Krieges zeige: Maschinengewehre und Bomben: winken die schwarze Flagge: von al-Qaida. In einem Film: erschienen in den letzten Tagen: und: geschrieben auf Youtube ein Voice-over schreit "wir bilden: Zellen: von: Kamikaze: für: weiterhin: den Jihad:. Im Namen Gottes" Bis heute: Die Opposition bestreitet das Vorhandensein: von: islamisch-extremistischen Gruppen: in ihren Reihen, aber: Nach Ansicht von Experten die Grenzen mit der Türkei: und: Irak (die Kriminellen) geworden: ein echter und: ihre Zentren: Sammlung: für: Miliz: alle: die sunnitischen muslimischen Welt. Einige haben die syrischen Szenario "Magnet" für al-Qaida und beschrieben: ihre verbundenen Unternehmen (AsiaNews / Agenturen).
[Al-Qaida in Syrien: Sie sind die Diener der USA (große Satan 666 IWF) und Saudi-Arabien [kleine Satan: Scharia]: alle gegen meinen Israel]] Zeugen sagen, dass: Bab al-Hawa, statt: Sperren der türkischen Grenze Hunderte von: Fremde haben für diese Tage getreten: der freie syrische Armee in der Schlacht von Aleppo zu unterstützen. Dies: daß: treibt diese Menschen in ganz Asien und Nordafrika, ist es nicht: Der Wunsch der Demokratie, sondern die exemplarische Bestrafung von "nusayrs" (Ketzer) abfälligen Namen, um die Alawiten, die Sekte der Schiiten zu definieren: Bashar al-Assad. Dschihadisten aus dem Irak: Die Zunahme der Kämpfe in der nördlichen Provinz Aleppo hat Hunderte von diesen Tagen angezogen. Die Bestätigung kommt auch: Eine aktuelle Umfrage von der irakischen Regierung, dass die Militanten Betrieb auf syrisches Gebiet Teil der gleichen Gruppe, dass sind: hat behauptet, die Angriffe: dass: Irak haben in den letzten Monaten erschüttert. "Unsere Listen: misstrauisch - sagte: Izzar al-Shahbandar, Berater des Ministerpräsidenten (AsiaNews / Agenturen)
[Al-Qaida in Syrien: Sie sind die Diener der USA (große Satan 666 IWF) und Saudi-Arabien [kleine Satan: Scharia]: alle gegen meinen Israel]] wir haben die gleichen Namen - mit denen von den syrischen Behörden "die Bilder. erschien auf einigen Foren im Zusammenhang mit al-Qaida-Gruppen zeigen auch, von:. schwarz:: Veteranen des Krieges in Libyen Laut Naharnet, Agentur Libanon, sind Männer in einigen gekleidet, dass: schwenkte ein Transparent war zu lesen: "Die Revolutionäre der . Brigade von Tripolis "Bestätigung: einem frenetischen Aktivitäten islamischer Extremisten auf syrischem Boden kommt aus der Zahl der:. Angriffe von al-Qaida selbst behauptete Von Dezember bis mindestens 35 Autobomben und Selbstmordattentaten, die 10 auf syrischem Boden stattgefunden haben . von: Diese 4 wurden von der "Front Nusra" von al-Qaida behauptet Die Anwesenheit von:. Dschihad-Gruppen unter den Free-syrische Armee hat viele Kontroversen auf diplomatischer Ebene angehoben Gestern Sergej Lawrow, der russische Außenminister, (AsiaNews / Agenturen. )
[Al-Qaida in Syrien: Sie sind die Diener der USA (große Satan 666 IWF) und Saudi-Arabien [kleine Satan: Scharia]: alle gegen meinen Israel]] hat die USA beschuldigt: Unterstützung mit ihrer politischen Anti Assad, zu Gunsten der islamistische Aufständische. Er kritisierte die Position von: Susan Rice, US-Botschafter bei den Vereinten Nationen, dass nicht: Er verurteilte die Bombardierung von Damaskus im vergangenen Juli 18, die mehrere Mitglieder getötet: was das Schema und forderten stattdessen die Einführung von: neue Sanktionen. Inzwischen wird es zunehmend die Annahmen aus: bewaffnete Intervention für: depose Präsident Assad. Eine Studie des Royal United Services Institute (RUSI), eine britische Organisation, spezialisiert auf Fragen der: Internationale Politik und Verteidigung, warnt vor einer wahrscheinlich Zusammenstoß zwischen sunnitischen Gruppen und unterstützt von Saudi-Arabien: Arabische und andere Staaten: Schiiten-Milizen, einschließlich der Hisbollah und syrischen Armee, die vom Iran unterstützt. Darüber hinaus ist die Bedrohung durch chemische Waffen in den Händen des syrischen Regimes. (AsiaNews / Agenturen)
[Al-Qaida in Syrien: Sie sind die Diener der USA (große Satan 666 IWF) und Saudi-Arabien [kleine Satan: Scharia]: alle gegen meinen Israel]] Die Anwesenheit von: chemische Waffen besorgt, dass Israel: hat bereits begonnen Verteilung Gasmasken in der Stadt an der Grenze zu Syrien. In den vergangenen Tagen, sagte Shimon Peres, Israels Präsident, dass die Wahrscheinlichkeit der Nutzung: Waffen nicht: nach dem herkömmlichen Schema von Damaskus an die ernste Gefahr stellt die Sicherheit Israels. Im Fall von: einem Sturz des Regimes, fürchtet Peres die mögliche Übertragung von Waffen: zu schwere Waffen Syriens oder chemischen Waffen Arsenal: den libanesischen schiitischen Fundamentalisten: Hisbollah: oder Iran, aber: auch der Diebstahl von: Islamische Gruppen verknüpft zu al-Qaida. (AsiaNews / Agenturen)
[Al-Qaida in Syrien: Sie sind die Diener der USA (große Satan 666 IWF) und Saudi-Arabien [kleine Satan: Scharia]: alle gegen meinen Israel]] Laut Michael Clarke, Leiter der Rusi, ist ein militärisches Eingreifen des Westens notwendig, bevor dass: der Krieg ausgeartet. "Wir sind nicht so: wir werden in Richtung Intervention bewegen - sagt er - aber die Operation selbst, dass: bewegt von: uns." Clarke argumentiert, dass: die Ereignisse der letzten Tage haben einen radikalen Wandel in der Situation, dass erstellt: entfernt die Möglichkeit: eine diplomatische Lösung des Konflikts. "Der Kopf des Rusi schlug die Intervention: Special Forces auf dem Territorium zur Unterstützung von Rebellengruppen, die bereits in Afghanistan und im Jahr 2001 verwendet:. Libyen im Jahr 2011 Diese Operationen kann auch einen Schuss von: Staat gegen: das Regime (AsiaNews. / Agenturen)
Synnek1 hat einen Kommentar zu 7 Stunden veröffentlicht: Liebe kann dich umbringen ... - ANTWORT -> Alle Satanist BE haben Angst vor der Liebe! In der Tat ist das Reich des Satans Reich der Hass und Rassismus! Satanisten nicht, die Liebe.
UniusRei3 posted a comment 15 Minuten vor[Sie sich nicht leisten, das, das vielleicht eines Tages ein Trauma für Sie zu werden] [Sie können es sich nicht leisten, das, das vielleicht eines Tages ein Trauma für Sie geworden] Ja Jesus ist Gott, der Sohn des lebendigen Gottes, würdig, Gelobt werden: "Ich bin das Alpha und das Omega, der Anfang und das Ende ... da ist und der war und der da kommt, der Allmächtige" (Offb 1,8). "Wahrlich, ich komme bald" Amen. Selbst ich weiß, Jesus als Herrn! (Offb 22, 20). Jesus Christus ist Gott, Er ist der Sohn Gottes. Er ist Teil der Heiligen Dreifaltigkeit. Gott Vater, Gott Sohn und Gott Heiliger Geist! Jesus war nicht nur Mann, er war Gott in menschlicher Gestalt. (Dh nur einen Gott)
[Sie sich nicht leisten, das, das vielleicht eines Tages ein Trauma für Sie geworden] @ JHWH mein heiliger Gott, etc.. .. -> Jesus ist der Herr! Jesus ist der König der Herrlichkeit! Jesus ist der König der Könige! Dies ist ein sehr schönes Lied. Das ist die Liebe zu Jesus. Alle Ehre sei Jesus Christus. John von 1.29 bis 34. Wenn Sie glauben an Gott, nicht versuchen, dieses Thema diskutiert, aber sehr neugierig darauf, was Gott beziehen Sie sich? Auch ich verstehe nicht, wie das Christentum eine Religion der Besatzung ist. Der Begriff "christlich" Mittel-Christ-like. Christen danach streben, wie Christus zu sein. Römer 9,5 sagt Jesus ist Gottes, sagt Hebrews1 die Engel preisen ihn! und uns "Menschen" sind nicht zu? Auch wenn Sie nicht wan't: auf das Wort Gottes: so haben Sie: Bug, eines Tages auf die Knie vor Jesus
 
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] von Bernardo Cervellera indem er sich öffentlich im Fernsehen, mit der Gefahr der Verfolgung und Anerkennung für "Abtrünnigkeit," Mohammed Christophe bekräftigte die Bedeutung der Bekehrung und Taufe. In muslimischen Nationen, verweigern verschiedener Bischöfe und Priester an die Muslime, die es werden wollen Christian taufen. Dennoch bedeutet die Konversion eine Revolution in der Beziehung zu Gott, dem Vater, und Jesus, der sein Leben hingab, für ein Putting gibt alles, sein Leben in Gefahr. (AsiaNews) - Vor wenigen Tagen verzeichnete die Website von Notre Dame de Kabylie ein Band, in dem ein ehemaliger Muslim, Mohammed Christophe Bilek, über seine Bekehrung zum Christentum gesprochen.
 
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] Die ursprüngliche Sendung, die auf der Verfolgung von Christen konzentriert, erschien zuerst in "Dieu Merci" (Gott sei Dank), eine Show, die sich mit Religion, die auf Direct 8 , ein Französisch TV-Kanal. Mohammed Christophe Bilek wurde in Algerien im Jahr 1950 geboren und hat in Frankreich seit 1961 lebte. Er ist Autor zweier Bücher: Un pas très catholique algérien (A nicht sehr katholisch Algerier), gefolgt von Cerf (1999) und Saint Augustin Raconte à ma fille veröffentlicht (Saint Augustine wie gesagt, um meine Tochter), gefolgt von Éditions Qabel (2011 veröffentlicht ). In den 1990er Jahren gründete er die Notre Dame de Kabylie (in Französisch), eine Website für die Evangelisierung unter den Muslimen und muslimisch-christlichen Dialog. In dem Video zeigt Bilek das Risiko muslimischen Konvertiten Gesicht, wenn der Abfall vom Glauben, eine Straftat, die mit dem Tode bestraft werden können vorgeworfen.
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] Dennoch besteht er auf die Bedeutung der Taufe, die Begegnung mit Jesus Christus und Zugehörigkeit zur Kirche. Seine Ansichten gehen gegen die der Priester und Bischöfe in muslimischen Ländern, die davon abzubringen oder sogar leugnen, Taufe, um Muslime, die zum Konvertieren aus Angst vor den Folgen für sie und christlichen Gemeinschaften konfrontiert sein könnten möchten lieber. Tauft wird verboten? Vor ein paar Wochen, sagte ein Bischof in einem arabischen Land im Nahen Osten, dass die Polizei mich zu einem seiner Gemeinden schließen bedroht, weil die Mitglieder einer christlich-muslimischen Dialog Sitzung am beworben hatte. Police waren besorgt, dass dies möglicherweise der erste Schritt zur sogenannten Missionierung und Abfall sein. "Wenn dies die Reaktion auf ein Treffen auf Dialog, vorstellen, wie es wäre, wenn wir eine Umwandlung hatten", sagte ein verbitterter Bischof.
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] Es ist kein Wunder also, dass der Prälat gegen Bekehrungen und Taufen ist nur für dies scheint der Weg zu den kleinen Freiheit der Religionsausübung, die in dem Land existiert in konservieren sein Frage. In Ländern wie Marokko, Algerien und bis vor kurzem, ist die Situation so, dass die Diözesen angewiesen waren nicht auf Muslime, die zum Katholizismus zu konvertieren, da wollen taufen "lokale Gesetze es verbieten." Fr Samir Khalil erinnert sich, dass vor ein paar Jahren, er Muslim, dessen Bitte um die Taufe wurde für 13 Jahre abgelehnt erfüllt. Taufe, wurde ihm gesagt, brächte ihm eine Menge Ärger, zwingen ihn zur Emigration zu verhindern, dass für Apostasie hingerichtet, und gefährden die Priester bei der Taufe. Und doch, für all dieser Zeit, die Möchtegern-Konvertit studierte die Evangelien und den Katechismus auf eigene Faust und führte ein Leben des Gebets.
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] in Ägypten, die christliche Geistliche neigt auch dazu, Tauf Muslime zu vermeiden; nur wenige Priester haben so im Geheimen statt. Im Gespräch mit AsiaNews, eine religiöse, die in Ägypten seit Jahrzehnten, sagte, dass tauft um jeden Preis "ist gegen das Zweite Vatikanische Konzil, weil der Rat gesagt, dass Nicht-Christen können auch sie ihr Heil außerhalb der Kirche." Implizit bedeutet dies, dass die Taufe nicht notwendig ist und dass die Menschen das Heil finden nach ihren Umständen. Dies ist nicht der Ort, um eine theologische Debatte über den Glauben an Christus und das Heil der Nichtchristen beginnen. Es genügt zu sagen, dass beide Dominus Iesus und die Note zu einigen Aspekten der Evangelisierung, wie wichtig ein "sichtbar" und gesellschaftlich relevante Zugehörigkeit zu bekräftigen, Christus und der Kirche.
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] Darüber hinaus ist die Taufe ein Leben verändernde Erfahrung, eine, die Konvertiten Wahrnehmung des Lebens verändert. Änderungen treten in der hier und jetzt, nicht in irgendeiner Zukunft "ewige" Leben nach dem Tod. Aus diesem Grund bietet ua die Taufe ist keine oberflächliche Handlung, sondern ein Geschenk des Lebens und der Hoffnung in der Gegenwart. Getauft oder nicht getauft sind nicht gleichwertig. Christen 'Solar' Gott gegen die Koran 'Lunar' Gott, Glaube verändert die Gegenwart in eine tiefe und bedeutungsvolle Art und Weise. Auf Notre Dame de Kabylie, erklärt Mohammed Christophe seiner Bekehrung durch die Betonung seiner neuen Verständnis von Gott. "Wenn der Gott des Korans ist die gleiche wie die der Christen, warum bin ich, Mohammed, Christophe zu werden",
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim Konvertit spricht über Christus], fragte er sich. "Nachdem wir im Islam gelebt, praktiziert seine Gebote unter den Menschen, die noch Muslim (seine Familie immer noch ist), fahre ich fort, um durch die Entdeckung des Evangeliums blenden lassen", sagte er über die Antwort. "Das Licht, das aus dem Evangelium kommt legt einen Vergleich, eine auf einer bestimmten Prämisse. Wer sich über den Gott des Islam sprechen will, muss auf Koran beziehen. Wenn wir das Wort" Gott "mit" Licht "zu ersetzen, das Licht des Mondes Koran ist, dass das Evangelium von Sonnenenergie ist. " "Ob Gott einer ist, dh der Schöpfer, was auch immer die Namen könnten wir ihm gegeben haben, ist etwas, das ich akzeptieren kann. Wenn wir dieser Prämisse stecken, wäre es nicht notwendig, den Islam zu verlassen und sich dem Christentum zuwenden."
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] "Doch, kam Jesus zu verraten, zuerst den Juden, dann auf alle Menschen, dass Gott euer Vater ist, dass Gott dich liebt und möchte, dass Sie mit Ihm um Ihnen sein Leben! ' Auf solche Worte, zögere ich nicht einen Moment. Ich das Angebot annehmen, nicht einmal, sondern zweimal. Ich weiß, dass der Koran ein Angebot, in dem ich verdienen kann (aber das ist nicht sicher) eine fleischliche und materialistischen Himmel macht ( Sure 38, 50-52), das erinnert mich mehr von Anzeigen für Urlaubsorte zu verbummeln die Zeit unter der tropischen Sonne als von der Gewissheit des "Wissens" mein Gott und Herr. " Was ist mit den Bildern, die wir von Christus und Mohammed? Zwei Zitate sprechen für sich für Mohammed Christophe.
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] In einem Fall, sagt Jesus, ". Ich bin der gute Hirte Eine gute Hirt gibt sein Leben für die Schafe", während in der anderen, wird Mohammed erzählte "O Prophet, Wir erlaubten dir deine Gattinnen, denen du ihren Lohn gegeben hast dich habe;! und denen, die deine Rechte besitzt." (Sure 33, 50) "" Lassen Sie uns ernst sein. Es ist eine Sache zu sagen, 'es gibt nur einen Gott für alle, "es ist ein anderes zu sagen, dass er in mir, unbedeutender Wurm ist daran interessiert, in dem Maße, dass er" vergöttert "mir in Jesus. [. . .] Diese Offenbarung war meine Berufung. "Jesus, die Freiheit des Menschen, ohne Vorlage Mohammed Christophe spricht auch über Abfall vom Glauben und der Möglichkeit des Todes, die sich aus nach ihm kommt.
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über umwandeln Christus] Christus sagt: "Bist du bereit, mir zu folgen und lassen alles für mich Wenn man bedenkt, was Jesus fragt, aus Liebe, sehen wir, wie schwierig es sein kann? . ist, ihm zu folgen Es ist auch eine Sache zu sagen "Ja" mit den Lippen;. es ist eine andere, alles hinter sich für ihn zu verlassen "Für diejenigen von uns, aus dem Islam kommen, bedeutet dies den Bruch mit der eigenen Vergangenheit, Familie und Gemeinschaft als sowie der eigenen moralischen oder spirituellen Gewissheiten. "" Ich sage, es ist viel leichter zu bleiben, ein Muslim, nicht Stellung nehmen (da wir den gleichen Gott haben). Es gibt viele Ausreden einfach nicht, um die Pause zu machen, nicht um diese Transformation zu akzeptieren, nicht in sich selbst zu sterben und nicht, um Christus nachzufolgen. Konvertierung ist anspruchsvoll und kann nicht ohne seine Hilfe getan werden. "
(AsiaNews) [Saudi-Satanismus in der Scharia: Ein Muslim spricht über Christus zu konvertieren]. "Das ist, was der reiche Jüngling im Evangelium nicht tun konnte, weil, zumindest am Anfang, ein frei zustimmen müssen Jesus hängt nicht von mir auferlegen jede "Unterwerfung", sondern nur die Freiheit, ihn zu lieben. " "Dies ist ein wichtiger Unterschied Schafft Gott uns als freie Menschen oder Sklaven Je nach unserer Antwort, Gott ist nicht das gleiche In einem Fall habe ich die Strafe für Apostaten oder Ungläubigen vorbehalten riskieren;.?. In der anderen, ich bin der verlorenen Sohn von seinem Vater, der alle seine Diener ruft, sobald er ihn sieht am Horizont erwartet. " "Leaving Islam ist gefährlich. Es auf Gefahr des eigenen Lebens ist getan. So, liebe Brüder und Schwestern im Westen, begrüßen zu dürfen und denen helfen, die es tun.". Ich bestehe darauf. Ich spreche nicht über den Gott der Muslime, sondern der Gott des Korans. Muslime sind meine Brüder, vielleicht eines Tages, sie können meine Brüder und Schwestern in Christus zu sein "" Seit den 1990er Jahren, dies war nicht nur eine Hoffnung, aber es hat auch eine Realität, die mich frohlocken und preisen den Herrn hat.. Halleluja! Jesus ist gekommen, um alle Menschen zu retten, inklusive Moslems. "


 • [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I would like very much to be both Muslim and Christian, but it cannot be done, because on some points the two religions are not just different but they are opposed. And this is not something bad. As Muhammad said to the disbelievers in the Qur'an: "You shall have your religion and I shall have my religion." The important thing is the respect we have for one another. More than respect, it is affection and love. Dear Muslim brother, God loves you as he loves all other human creatures. Be faithful to your faith, and push me to be faithful to mine. I too have a duty to be faithful to my faith and to push you to be faithful to yours. But you cannot blackmail anyone by saying: "No churches should be permitted in Saudi Arabia, unless Pope Benedict XVI recognised the prophet Mohammed!"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] By the same token no one ought to be blackmailed, saying: 'If Muslims do not recognise the figure of Christ, Son of God, there shall be no mosque in the West." True tolerance means recognising the other as he or she is, not as one would like them to be! You cannot recognise the divinity of Christ (even though is an essential dogma for Christians) and I cannot recognise Muhammad's prophetic nature (even though it is an essential dogma for Muslims).
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I can however try to understand why it is fundamental for you that Muhammad be God's prophet, indeed the "seal of prophets", and for this reason respect the figure of Muhammad. And you could try to understand why it is fundamental for me that Christ be the "Son of God" and for this reason respect the figure of Jesus. Should this be the case we can live together as good friends or even as brothers, having recognised that we are different and yet happy about that difference.


Première « martyre chrétienne » en Arabie saoudite

Des enfants chrétiens sont crucifiés pour inciter leurs parents à quitter le pays

Persécution en Grande-Bretagne de musulmans devenus chrétiens

Harcèlement de la jeune Habiba Kouider

LE MESSIE ET SON PROPHETE...

Situation des Chrétiens en Algérie

SILENCE!!! On tue des chrétiens en Inde, en Irak et...

Père Avril: 60 ans de sacerdoce

Un fils du Hamas converti au christianisme

Le témoignage d'un missionnaire sur les convertis en terre d'islam

Le peuple de Lybie massacré par Kadhafi

ALGERIE : ENTREE EN APPLICATION DES LOIS SUR LES CULTES NON MUSULMANS

Mahomet n'aurait pas existé, selon Muhammad Sven Kalish

Attentat dans une église de Bagdad: 58 morts et 78 blessés

Soudan appel à l'aide: chrétiens enlevés et crucifiés

En religion pas de contrainte! (Coran sourate 2, 256)

AFP: Les conversions au christianisme crispent les islamistes

C'est pour rire : l'Algérie mieux que l'Enfer...

Saint Augustin de Pavie à Souk-Ahras…

Procès d'un Egyptien demandant d'être reconnu chrétien ce 2/09

Des voix s'élèvent pour dénoncer la persécution des chrétiens

Le rabbin et le Messie

Ce qu'a vraiment dit le pape en Afrique

Nouvel archevêque pour ALGER, en remplacement de Mgr Teissier

La Sharia et la loi Anglaise: Une Europe Affaiblie abandonne l’humanisme

La Croix est-elle sur le point d'être mangée par le Croissant en Orient?

Merci à Marie, en cette veille de l'Assomption!

L’évangélisation, appel à la liberté, le prosélytisme, contraire au christianisme

Le Pape va baptiser un musulman

Loué sois-Tu Seigneur pour frère Charles

« Pais mes agneaux… Pais mes brebis ! »

Après la mort de Jean-Paul II ...

EGLISE BRÛLEE A TIZI-OUZOU (Algérie)

La Kabylie est punie...

Un dialogue de sourds…

Le nouvel archevêque d'Alger

Culte chrétien empêché à TIZI OUZOU

Nomination du nouvel évêque de Constantine et d'Hippone

Soutien intellectuel envers les chrétiens d'Algérie

Ali Agça dit avoir abjuré l'Islam

Le Hamas saccage une église, une école et un couvent à Gaza

Les chrétiens de Gaza

Le Vatican insiste sur la réciprocité dans le dialogue islamo-chrétien

Au Sri-Lanka qui persécute-t-on, au Maroc qui expulse-t-on?

Le Dieu de la Bible est-Il celui du Coran?

TUTTSRA INEM FELLANEGH !

Chers amis et frères en Christ,

Bienvenu au Président Barack Obama...

L'Islamisme, l'évangélisation, le geste du Pape du 22/03 et l'Algérie

Au Maroc évangéliser est un délit

Un notable chiite dit tout haut ce que beaucoup pense tout bas

Homélie de Mgr Rey sur les attaques médiatiques contre l'Eglise

Incroyable: la peste noire en Kabylie!

Traduisez donc le Coran en berbère!

Le Vatican répond aux critiques concernant le baptême de Magdi Allam

Le nouveau Forum est arrivé !! Venez vite le découvrir ...

Les 4 chrétiens devant le juge ce 28/11 en Algérie

Rencontrer Jésus… cœur à cœur !

Aman d laman, la foi passe par l'eau

L'Algérie et la liberté de culte

ALLELUIA!!! pour Noël et pour cette bonne nouvelle:

Bonnes fêtes de Pâques!!!

Avec les saints qui nous ont précédés

Appel pour nos frères chrétiens du Maroc

Mais on tue aussi des Algériens en Afrique du Sud

Les chrétiens, ex-musulmans, ne veulent plus se cacher

Les BRÛLEURS algériens

MISE AU POINT à "la christianophobie algérienne"

Une fondation contre l’évangélisation

Sa Sainteté Benoît XVI défend l’universalité des droits humains à l’ONU.

Un deuxième otage chrétien tué par les Talibans

Aux visiteurs de bonne volonté.

Malaisie: l'usage du mot "Allah" interdit aux non-musulmans et à l'Eglise catholique...

Pakistan: persécutions (Complément à l'article du 02/08/09)

L'ALGERIE épinglée pour les libertés religieuses

Mil Mougenot en concert le 26/05/07

Association "le 3ème jour"

Le SYNODE AFRICAIN a pris fin hier

Je pleure avec vous...

Bonne nouvelle!

PITIE SEIGNEUR !!!

À LINDA

AGHRIBS, en Kabylie, ne veut pas du Salafisme

Le COURAGE et la honte

Le père Ghislain Mulumbu nous a quitté.

SACRILEGE: Profanation de l’Eucharistie en Malaisie

Il y a ceux qui découragent et ceux qui encouragent.

L'Arabie Saoudite veut expulser les travailleurs Coptes

Congratulations, espérances et prières !

INVITATION À LA MEDITATION

20000 musulmans assiègent une église en Égypte

Pakistan: Viol et assassinats de femmes et de jeunes filles chrétiennes

Pakistan : six chrétiens tués pour avoir "profané" le Coran. Accusation sans fondement.

Irak : Les chrétiens sont abattus sur place (article mis à jour)

WAJIHA, retenons le nom de cette Saoudienne

MERE QABEL à CHARTRES

ACHARNEMENT sur les COPTES en EGYPTE

L'archevêque d'Alger, Mgr BADER demande l'abrogation de la loi de 2006

INVRAISEMBLABLE!

Nouvelle attaque meutrière contre les Coptes

Le Vatican et l'Islam...

L'insulte, autre forme de persécution, en France même

ADIOS ALGERIA, VIVA ESPAÑA!!!

Assassinat d'un chrétien syro-catholique malgré le paiement d'une rançon

Il est tout sauf catholique, sauf chrétien fondamentaliste...

À Dominique et à un certain nombre d’amis.

Persécution des chrétiens au Pakistan.Voeux du Vatican pour la fin du Ramadhan

Diffusion de l'Appel des Chrétiens du Monde Musulman

VOTATION SUISSE (suite)

Quand on admire l'Occident en Arabie Saoudite...

Un musulman dénonce les persécutions antichrétiennes

Nouveau déchaînement antichrétien au Nigéria: plus de 500 morts

NUL N'EST DE TROP dans l'EGLISE

Coran en Tamaziγt : ingérence wahhabite en Kabylie

Construction d’édifices musulmans en Europe, catholicisme des caves en Algérie.

14 siècles après, on cherche toujours à islamiser la Kabylie

Le discours du pape à l'université de Ratisbonne.

Christianophobie algérienne >> Voir mise au point du 19/07/09

Algérie: silence on tue, mais allez voter!

Le pape dénonce les persécutions contre les chrétiens

CONTRE INFORMATION

Merci à la Norvège qui interpelle l'Arabie Saoudite!

ASIA BIBI a passé son 2ème Noël en prison

Les régimes arabes ont passé des années à spolier leurs pays

Le pouvoir, en ALGERIE, veut contrôler INTERNET

De l'Islam à l'orthodoxie

Devenir musulman?

Nouveau procés de chrétiens en Kabylie

Informations sur les églises de BEJAIA par Mustapha

Convocation d'un synode spécial sur le Moyen-Orient

Jésus bafoué en France

Les catholiques sont-ils encore des citoyens à part entière?

Le cardinal Tauran au Pakistan pour ASIA

Colloque à Alger sur la liberté religieuse

Votation suisse: peur ou courage?

Gloire à Dieu et paix aux hommes de bonne volonté!

Le Pape demande la réciprocité aux musulmans

Le chef libyen à Rome provoque le Pape et l'Italie

Mgr Bader, archevêque d'Alger: peut-on dialoguer si nous sommes des infidèles?

C'est ça... la jeunesse algérienne!

Les autorités algériennes, en Kabylie, refusent la liberté de culte

SOS libertés en Algérie

Les 8 non-jeûneurs relaxés

À BON ENTENDEUR SALUT!

Régenérer la société koweïtienne par des esclaves à peau blanche

Lettre ouverte à Luc Chatel, ministre de l'éducation

RAMADAN, parlons en...

Des Pieds-Noirs sont caillassés à Nîmes

Islam et intelligence des musulmans

Bravo à l'Oeuvre d'OrientÀ lire, à découvrir (24)
Association Fraternité Notre-Dame de Kabylie -Lalla n-Jerjer- (16)
BIBLIOGRAPHIE (1)
Bienvenue (1)
Bienvenue et Objectifs (3)
Chronique des évènements du dialogue... (39)
Conversion, baptême et fidélité (18)
Du vocabulaire de l'islam (13)
Expression - Awal (114)
Fichiers audios (50)
Informations (173)
La 1ère période: les Libyens, Numides et Africains (1)
La période chrétienne: I-IX siècles de notre ère (10)
La période musulmane (7ème siècle à aujourd'hui) (11)
Mère Qabel (spiritualité) (48)

Persécutions... (113)
Prières et louanges (62)
Réponses chrétiennes aux objections musulmanes (46)
Tableau historique et religieux (1)
Témoignages (26)
Tuttriwin d-teẓallit (prières en kabyle) (11)

» 26/07/2012 15:26
YouTube

YouTube

555396 iscritti
68318658 visualizzazioni video

 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  13 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. Mohammed Christophe Bilek was born in Algeria in 1950 and has lived in France since 1961. He is the author of two books: Un algérien pas très catholique (A not very Catholic Algerian), published by Cerf (1999) and Saint Augustin raconté à ma fille (Saint Augustine as told to my daughter), published by Éditions Qabel (2011). In the 1990s, he founded the Notre Dame de Kabylie (in French), a website devoted to evangelisation among Muslims and Muslim-Christian dialogue. In the video, Bilek highlights the risk Muslim converts face when accused of apostasy, an offence that can be punished by death.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  23 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Nevertheless, he insists on the importance of baptism, the encounter with Jesus Christ and affiliation with the Church. His views go against those of priests and bishops in Muslim countries, who prefer to dissuade or even deny baptism to Muslims who want to convert out of fear for the consequences they and Christian communities might face. Is baptising banned? A few weeks ago, a bishop in an Arab country in the Middle East told me that police threatened to close one of his communities because members had advertised a Christian-Muslim meeting on dialogue. Police were concerned that this might be the first step towards so-called proselytising and apostasy. "If this is the reaction to a meeting on dialogue, imagine what it would be if we had a conversion," an embittered bishop said.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  35 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] It is no wonder then that the prelate is against conversions and baptisms for only this seems to be the way to preserve the little freedom of worship that exists in the country in question. In places like Morocco, and until recently Algeria, the situation is such that dioceses were instructed not to baptise Muslims who want to convert to Catholicism because "local laws ban it." Fr Samir Khalil remembers that a few years ago, he met a Muslim whose request for baptism was rejected for 13 years. Baptism, he was told, would bring him a lot of trouble, force him to emigrate to avoid being executed for apostasy, and endanger the priest performing the baptism. And yet, for all this time, the would-be convert studied the Gospels and the catechism on his own and led a life of prayers.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  56 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In Egypt, the Christian clergy also tends to avoid baptising Muslims; only a few priests have done so in secret. Speaking to AsiaNews, a religious who has been in Egypt for decades, said that baptising at any cost "is against the Second Vatican Council because the Council said that non-Christians can also find salvation outside the Church." Implicitly, this means that baptism is unnecessary and that people find salvation according to their circumstances. This is not the place to start a theological debate about the faith in Christ and the salvation of non-Christians. Suffices it to say, that both Dominus Iesus and the Doctrinal note on some aspects of evangelization reiterate the importance of a 'visible' and socially relevant affiliation to Christ and the Church.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] What is more, baptism is a life-changing experience, one that alters the convert's perception of life. Changes occur in the here and now, not in some future 'eternal' life after death. For this reason, offering others the baptism is not a superficial deed but a gift of life and hope in the present. Being baptised or not being baptised are not equivalent. Christians' 'solar' God vs the Qur'an's 'lunar' God, Faith changes the present in a profound and meaningful way. On Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe explains his conversion by stressing his new understanding of God. "If the God of the Qur'an is the same as that of the Christians, why did I, Mohammed, become Christophe,"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] he asked himself. "Having lived in Islam, practiced its precepts among people who are still Muslim (his family still is), I continue to be dazzled by the discovery of the Gospel," he said by way of answer. "The light that comes from the Gospel suggests a comparison, one based on a certain premise. Anyone who wants to talk about the God of Islam must refer to Qur'an. If we replace the word 'God' with 'light', the light of the Qur'an is lunar, that of the Gospel is solar." "Whether God is one, i.e. the creator, whatever the name we might have given him, is something I can accept. If we stuck to this premise, it would not be necessary to leave Islam and become Christian."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"Yet, Jesus came to reveal, first to the Jews, then to all men, that 'God is your Father, that God loves you and wants you with Him to give you His life!' Upon such words, I do not hesitate one moment. I accept the offer, not once, but twice. I know that the Qur'an makes an offer in which I may deserve (but that is not certain) a carnal and materialist heaven (Sura 38, 50-52) that reminds me more of ads for vacation spots to idle away the time under the tropical sun than of the certainty of 'knowing' my God and Lord." What about the images we have of Christ and Mohammed? Two quotes say it all for Mohammed Christophe.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In one case, Jesus said, "I am the good shepherd. A good shepherd lays down his life for the sheep," whilst in the other, Mohammed is told "O Prophet! We have made lawful to thee thy wives to whom thou hast paid their dowers; and those whom thy right hand possesses" (Sura 33, 50)." "Let us be serious. It is one thing to say 'there is but one God for all;' it is another to say that He is interested in me, insignificant worm, to the extent that he 'deifies' me in Jesus. [. . .] Such revelation was my calling." Jesus, man's freedom without submission Mohammed Christophe also speaks about apostasy and the possibility of death that comes from following him.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Christ says, "Are you ready to follow me and leave everything for me? When one realises what Jesus asks, out of love, we can see how difficult it is to follow him. It is also one thing to say 'yes' with one's lips; it is another to leave everything behind for Him. "For those of us who come from Islam, this means breaking with one's past, family and community as well as one's moral or spiritual certainties." "I say it is much easier to remain a Muslim, not take a stance (since we have the same God). There are many easy excuses not to make the break, not to accept this transformation, not to die in oneself and not to follow Christ. Conversion is demanding and cannot be done without his help."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] "This is what the rich youth in the Gospel could not do, because, at least at the start, one must freely agree. Jesus does not impose on me any "submission" but only the freedom to love him." "This is an important difference. Does God create us as free men or slaves? Depending on our answer, God is not the same. In one case, I risk the punishment reserved for apostates or unbelievers; in the other, I am the prodigal son expected by his father, who calls all his servants as soon he sees him on the horizon." "Leaving Islam is dangerous. It is done at the risk of one's life. Thus, dear brothers and sisters in the West, welcome and help those who do it."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"I insist. I am not talking about the God of the Muslims but of the God of the Qur'an. Muslims are my brothers; perhaps one day, they may be my brothers and sisters in Christ." "Since the 1990s, this has not only been a hope but it has also been a reality that has made me rejoice and praise the Lord. Alleluia! Jesus has come to save all men, Muslims included."


YouTube

YouTube

555270 iscritti
68317360 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  » 07/26/2012 16:41 ISLAM - CHRISTIANITY A Muslim convert talks about Christ by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. Rome (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity. The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. [site of this saint martyr ---> http://www.notredamedekabylie.net/CONTACT/tabid/61/Default.aspx
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. to all Masons and Satanists ---> now, that you wished to precipitate: Syria in this genocide? I have two questions for you: 1). like, you can: say to Assad, after he has killed: all Salafi (of, Al Qaeda, that, with Saudi Arabia, you have introduced) "Now, you can do: a government: together with opposition: that is, with Al Qaeda! "If, right: Assad had also changed the constitution to have the opportunity: to leave the government: as a REGIME! 2). but, if, Al Qaeda, wins: you do not force Israel to start: the Nuclear World War III? lol. or seen that Al Qaeda are your troops: you can always say "ok! You kill me: Christian martyrs (as we have always allowed us to do to you), but Israel? you do not have to touch ? "
 • @Rothscild Obama --> i vostri satanisti di google? mi hanno tolto(bloccato) di nuovo la ADSL
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @Erdogan Obama, Hillary, ecc.. a tutti i massoni e satanisti ---> ora, che, voi avete voluto precipitare la Siria in questo genocidio? io ho due domande per voi: 1). come, voi potrete più dire ad Assad: dopo che, lui avrà ucciso: tutti i salafiti (di Al Quaeda: che, con l'Arabia Saudita, voi avete introdotto) "adesso, tu puoi fare: un Governo insieme alle opposizioni: cioè, insieme ad Al Quaeda! Se, proprio: Assad aveva anche cambiato la Costituzione, per avere la possibilità: di lasciare il Governo: come regime! 2). e se vince Al Quaeda: voi non costringere Israele ad iniziare: la 3° Guerra Mondiale nucleare? lol. oppure visto: che: Al Quaeda sono le vostre milizie: voi potete sempre dire: "ok! voi uccidete pure: i martiri cristiani, ma Israele? voi non lo dovete toccate?"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ MarlaMarleen - you will have: disregard: any possible: form of supernatural phenomena (in fact, God hates them!) That is always the rationality and the specific data: that will be to prevail! lol. certainly, in your goodness you will never make you miss: lose: the Holy Gospel, to the Satanists of youtube! because, if they had no fear of be killing? they will flee at once to church! here because they are hungry and thirsty for the Word of God, especially when it: passes through your noble heart!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda-allied Sunni Islamic rebel Salafi: In The Fight Against: Assad, Photos, and Videos: claims: of: attacks: confirm the presence of has hundreds of: militants on Syrian Territory: [(Without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not : Longer Able to support this macabre staging)]. Most: Including comes from foreign countries: Russia, Somalia and Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: Against: the regime of: an ally of Assad found: exception: al-Qaeda and has hundreds of: Islamists as from foreign countries. The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] But there are Also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is Confirmed by Several videos appeared: on jihadist websites, that: They show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube in voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad in the name of God." To date: The Opposition Denies the presence: of: Islamic extremist groups: ranks among the ITS, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) Have Become: a true and: Their centers of: collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have sheet on the Syrian landscape "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border , has hundreds of: Strangers have Entered for These Days: free to support the Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: These drives people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia: Bashar al-Assad. Increase in the fighting in the northern provinces of Aleppo has Attracted has hundreds of These Days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government That the militants operating on Syrian Territory are part of the examination group that: has Claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] we have the names examination - Match Those of the Syrian authorities. "The pictures appeared on some forums linked to al-Qaida groups of Also show: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: That brandishing a banner read: "The Revolutionaries of the brigade of Tripoli. "Confirmation of: a frenetic Activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: Claimed attacks by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks on Syrian soil That occurred . of: 4 These Were Claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many Controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] has the U.S. Accused of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He Criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 That Killed Several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of: new sanctions. Meanwhile, it is increasingly Becoming the assumptions of: armed intervention for: deposed President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, Warns of Likely to Clash Between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, Hezbollah and Including Syrian army, backed by Iran. In Additions, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] The presence of: chemical weapons worries Israel that: Distributing has Already Begun gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: Likely the use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres Fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al-Qaeda. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is Necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving Toward intervention - he says - but the surgery Itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: Removes The Possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of the intervention of Rusi Suggested: Special Forces on the Territory in support of rebel groups, and Already used in Afghanistan in 2001: Libya in 2011. These operations may Also includes a shot of: State Against: the regime. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  Synnek1 has published a comment 7 hours ago: love might get you killed ... - ANSWER ------------ All Satanist have BE AFRAID OF LOVE! In fact, the kingdom of Satan is the realm of hate and racism! Satanists not know the love. is why, rabbis IMF 666 talmud they want kill Israel
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [You can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes Jesus is God, the son of the living God, worthy to Praised be: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty" (Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD) Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] Jesus is God, the son of the living God: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8 ) . Karnataka, more anti-Christian violence. An appeal to the new president of India. Since 2012, 20 incidents perpetrated by the State in the ultra-nationalist Hindus. The latest victims are six Pentecostal Christian families (Gadag district) and an evangelical community (Bijapur district), Attacked in the privacy of Their homes. False accusations of forced conversion trigger violence. There Have Been 20 incidents of Violence Against Christians in Karnataka since 2012. The script says Sajan George, the Global Council of Indian Christians (GCIC), is always the same: "systematic attacks Against the Christian community; blatant invasions of privacy by Hindu extremists in the sacred
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] intimacy of homes, physical and verbal violence Against a helpless and inoffensive community. "According to the president of the GCIC, They Are" serious violations of the rights of every Indian citizen, and a debasement of human Dignity of Christians. "To Stop These incidents, the Protestant leader has appealed to Also Pranab Mukherjee, India's new president, to" protect and defend the rights Enshrined in our Constitution. " In His speech yesterday at the official inauguration, the newly Elected head of state has promised to act as guarantor and guardian of the Indian Charter. The last two attacks dates to July 22. In the first case, the victims are six families ofGypsy Church, at Pentecostal Church of Gadag district. A dozen activists of the Sangh Parivar have raided the home of a Christian, During a prayer service.  sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi.  [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디.  [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu.  [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi.  [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Halleluja! is esett a zsidó irányítást Sátán a világ! is esett a szabadkőműves sátáni a zsidó uralom banki az IMF a világban a boldogság mindenki számára! Ingyenes pénz mindenkinek! [2 Kir 1 10] Én olyan ember vagyok Isten? Illés felelte a kapitány 50 ember. - Akkor le tüzet az égből hogy elpusztítsa az Ön és 50 férfi! Ez jött le az égből tüzet és megölte a tisztet és a 50 férfi. Hasonlóképpen a Jézus nevében az lesz a JHWH Isten meg kell halnia az összes ellenségei lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Алілуя! його обсяг упав єврейського контролю Сатани на світі! його обсяг упав масонських сатанинських єврейського панування банківської МВФ про світ щастя для всіх! Безкоштовні гроші для всіх! [2 Самуїла 1 10] я Божий? Ілля відповів капітан на 50 осіб. - Тоді вогонь з небес щоб знищити вас і ваших 50 чоловік! Він зійшов вогонь з неба і вбив офіцера та його 50 чоловіків. Крім того в ім'я Ісуса Христа з волі Бога JHWH повинен померти всіх ворогів lorenzojhwh

  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Behold I lay in Zion a cornerstone chosen and precious and he who believes in it not be disappointed" unius REI. 1 Peter 2.6
  You know that S. Margaret wrote before of the beginning of the French Revolution this expression of the Madonna "When the crucifix will be trampled blood flow for the streets!" [[Why not can not tell us "Christians" the philosopher Benedetto Croce perhaps foresaw the occupazione Masonic and the infiltration cultural nature and Satanic our institutions? From Wikipedia the free encyclopedia. Why not can not say "Christians." Author Benedetto Croce 1st ed. Original 1942. why not can not say "Christians" is an short essay written by Benedetto Croce in the 1942 in the who the author claims that the Christianity has completed revolution "that worked in the heart of the soul the conscience and giving prominence to the intimate and your of this consciousness almost seemed that to acquire a new virtue a new spiritual quality which until then was lack of humanity "which for about of the revolution it can not say" Christian. " "The men heroes geniuses" who lived before of the advent of the Christianity "action time came beautiful beautiful works and transmitted to us an rich treasure of molds of thought of experience "but in all they lacked that value that today is this in all of us and that only Christianity has given to man. Contents 1. Genesis of the work 2. The Christian revolution 3. Philosophers and Christianity 4. The merits of the Christianity 5. Note 6. Italian editions [[Genesis of the opera]] Benedetto Croce. The same as Benedetto Croce says August 16 of the 1942 while he was in holiday with the family to Pollone was born to the question to which answered with this sage ". risvegliatomi .. after midnight are left to bed but not has been able to sleep again soon and not has found of better to do that be pondering on point why not can not call ourselves Christians? The morning has trace the design an little written on the subject [1] "On August 26 of the same year" to shake the melancholy has meditate and wrote the essay why not We can not say "Christian" that I will here and lighten there in the copy ". [2] After" copied and correct "in the next day the 28 is" revised again 'and' past to Elena [Benedetto Croce] for the copy. " 29 Benedetto Croce corrects even the "typed copy" that it will be finally printed on Critique. [3] On August 30 Benedetto Croce wrote to the his recent friend the poet Maria Curtopassi that had given him an Edition of the New Testament from which reading was did your reflection on Christianity "... I continued and almost finished in these days the New Testament. [...] Are deeply convinced and convinced that thinking and the modern civilization are Christians continuing the efforts made by Jesus and by Paul. on of this has wrote a short note of historical that I'll publish it as soon as the available space. of the rest not She feels that in this terrible war that that is in contrast is a concept still Christian of the life with another that could trace pre-Christian age and even pre-Hellenic and pre-Eastern Europe and reattach the front to the civilization the barbarian horde violence [4] "The work thus although it was written of jet was meticulously revised and correct this testimony of the importance that Benedetto Croce attributed to this short writings to beginning with the title that not to case marked between marks the deadline "Christians" wanting to indicate an different meaning from that commonly adopted for the word from the beginning ie Benedetto Croce wanted to indicate the particular perspective that assumed in his analysis the phenomenon of the Christianity . The brief text Croce was immediately spread and notoriety not to case in this time in when the Catholic Church began to make explicit his dissent against Fascist regime [5]. which reacted with a violent campaign of Printing that hit also Benedetto Croce done scorn by the minister of the National Education Giuseppe Bottai that alluded ironically operetta Croce with an article entitled Benedetto Croce rincristianito for Despite [6]. The Christian revolution In true Benedetto Croce not he had abandoned his belief secular nor took sides to defense of the Church in Rome but just watched as "The appeal to the history not we can not recognize and not tell us Christians. " The story showed what is that was been the historic success of the Christianity more that his religious message to establish itself in consciousness. [7] Benedetto Croce writes "Christianity is been the most revolution that humanity has never made ... "Like it or not therefore we are the heirs of a revolution end that not to use case BenedettoCroce wanting to signify the explosive character and constructively together of the Christian revolution that historically has work as all the other revolutions that but "... not support the comparison seeming respect to her particular and limited. " not can indeed compared to the Christian Cultural Revolution nor the "revolutions" ancient as one of the thinking in Greece and of the right to Rome nor modern revolutions that "not you can think of without the Christian revolution" are "related of dependence on her." The Christian revolution represents an unique event in the history of the humanity why to difference of all the others it "worked in the center of the soul in the moral conscience '' the His law drew only by the inner voice 'and' moral conscience the appearance of the Christianity approximate arrival rejoiced and is labor in mo of new. " Christian is been a revolution "so understanding and deep so fruitful of consequences so unexpected and irresistible in the its realization that not wonder that has appeared or will yet appear an a miracle a revelation from above an direct intervention of God in human affairs. " but the Christian revolution " not it was an miracle" and "because the spirit is always full of himself." [8] The philosophers and Christianity. That Spirit is present in all philosophers from the medieval to the Renaissance the French Enlightenment the various Vico Kant Fichte Hegel made them debtors of the values of the Christianity but the same time legitimate interpreters of the religion dissemination of the Principles "these and all the others as they that the church of Rome calls (like not could not be) of protect his institution and the structure that he had given to his dogmas in the Council of Trento was of sconoscere result and persecute and in last sentence with all much in the modern age an its syllabus without for another being in degree of contrast to the science to the culture and to the modern civilization of the laity an other and his own and strong science culture and civilization. " Poor in act and spread values of the "Christian revolution" those philosophers even laymen that the Catholic Church that condemned them not failed to propagate why he had turned that ' innovative thought that for its very nature is "always an sketch to in in perpetual are to add new touches and new lines" in an complex intangible of dogmas. The Church must be recognized however the merit of to have removed from the religious thought of the ratio between the man and God all scale mythical past and of having prepared definitive philosophical categories in 'scope an debate on Christian thought to attended all these philosophies. Neither the Church escaped his task of become universal looking of Christian thought prevails and of spread in Europe while falling itself in the its historical course in " errors "from which however was able to be healed and reform. [[The merits of the Christianity]] "and revolutions and the discoveries that followed in modern times in the not they were special and limited in the manner of them but all invested man the soul itself of the man not you can not think of the Christian revolution ... why the original impulse was and continues its ... re-evolution Christian worked in the heart of the soul the conscience and giving prominence underwear and your of this consciousness almost seemed that to acquire a new virtue a new spiritual quality that until then was lack of humanity. " In Christianity we have a new vision of the history where man acts according to a new morality based on love "of all men without distinction of the Gentiles and of classes of free and of slaves to all creatures to the world that is work of God and God that is loving God "the God that is the" spirit "[9] whose mystery is still the subject of the survey of the philosophers whose passion for the truth makes it almost of the martyrs why" ... the Christian God is still ours and our refined philosophies they call it the Spirit that always beyond us and forever is ourselves and if us not we adore more as mystery is why we know that it will always mystery the eye of the abstract logic and intellectual undeservedly believed and dignified as "human logic" but that clear truth it is eye of the concrete logic that may well be called "divine" understanding in the as a Christian that to the which man of continuously rises and that of continuously joining it to God he does truly man.
  ==========
  ==================================
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Honour then to you that you believe but for those that not believe the stone that the builders rejected is become a corner stone and stone of stumbling stone of the scandal. They will stumble why not obey to the Word. to this they were intended. " 1 Peter 2.7.
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Behold I lay in Zion a cornerstone chosen and precious and he who believes in it not be disappointed" unius REI. 1 Peter 2.6
  You know that S. Margaret wrote before of the beginning of the French Revolution this expression of the Madonna "When the crucifix will be trampled blood flow for the streets!"
  Time not is never enough indeed time is running. The dangers not are never been to so high!
   Never our time is been so limited! Converted as long as you are in time!
  The time is never enough in fact the time is racing while the dangers have never been so tall! Our time has ever been so limited! Converts until are in time! He YHWH will forgive you if you turn to Him with all my heart!
  "... C 'is now in the world an Satanic group of planners an single global system (New World Order). They eliminate the Church of Jesus ..." 03/16/1973 .
  The Freemasons and all other adorers of the devil ... it's all part My children to an evil plan for to reduce man to a state of enslavement to evil + (scientism relativism materalismo ) + (ideological messages) + (pornograzia) + (craziness) + (subliminal messages of any kind).
  We are large of masters in the world "enlightened" (original term) that now seek of "govern" the life of every man woman and child (Net Work) ... for to lead mankind to the slavery.
  I assure you My children that is an octopus that is getting longer in all directions on earth for overpower the man and enslave him.
  These tentacles stretch for to promote an one world government and one world religion (New Age) ... a Church " of man" based on humanism modernism and Satanism ... "01-10 -1977. "... C 'is an piano in this when for to plunge your world in a common dictatorship ..." 24/12/1976 "... is the work of Lucifer that use agents (SpA) for remove all the churches (religions) from your world and unite all mankind in the name of the peace and of the brotherhood under an one roof (NWO &. New Age. &. Net Work).
  At some point My children that you will think that it would be better to die so great is evil that be shed in the world by the "Illuminati" (original term) and their agents! ... "11/25/1978" ... The Antichrist "666" is in the world (techno-finance) in the your country (USA) ... He sows discord among nations ... "05/14/1977" ... 666 is entered in forces on the ground. His agents are time in the Vatican. We are seized of some of the highest positions in the ecclesiastical hierarchy. Took control of many governments. They're bringing the nations to the brink of the destruction ... "05/08/1977 posts to Veronica Lueken Bayside New York. Mankind not find peace until to when it not know My Message and not put it in practice. " Jesus to Sister Faustina Kowalska. [Not is Can I pay taxes].
  In fact the tax levy is of the 65% while an euro that have in pocket we received an theft invisible equal to € 2.70. The tax is a true extortion in fact even blocks on birth productive activities indeed the entrepreneur that you do the calculations says "who am I doing this?" Prof. Giacinto Auriti secret government [But is also demonstration an secret government and Satanic behind of all pseudo democracies of the world. The first to disclose this criminal organization is been Jesus Christ of Bethlehem. in his invective against the Pharisees who today are the masters of the world and masters of the IMF. This revelation is occurred when the organization of the Illuminati was really secret and only the Lord could reveal it to the mystic Veronica Lueken Bayside New York already in the 1973! Politics magic and satanism. In the light of Joseph Cosco these premises that has published "Politics magic and Satanism" claims that essential is return to national self-determination!
  The writer concludes that you have to abolish the ECB the EU multinationals all supranational institutions for the crime already made of treason. strategy adopted by the Political of the Bilderberg Group. "Bilderbergers with the purpose of occult (and thus in the hidden participants) for the establishment of an New World Order and of an World Government by 2012. Weapons Silent for the silent war "is a doctrine adopted by the Policy Committee of the Bilderberg Group during its first meeting in the 1954. A copy found in the 1969 was in possession of the services of Information of the U.S. Navy ". Organization; Group of the Bilderberg recruit politicians ministers financiers Presidents of multinational moguls of the information Reali university professors men of a number of fields that with their decisions can influence the world. Trilateral Trilateral (meets industrial and businessman of the three blocks continental USA Europe Japan / Asia) and Commission of Foreign Relationship (3D CFR that or never from 1921 brings together all the characters that manage the U.S.) ... "outer circle"? ? - "inner circle"?? ( but these are crazy)! U. Agnelli H. Kissinger Mario Monti ALL GOVERNORS of the CENTRAL BANK SPA. 33000 bank accounts encrypted and cleanstreem called? 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. not has idea to who can compete on an investigation of the gender but I think that both interest of the appointed or suspected that an court [( ?) which one? views that to be of above of any jurisdiction?] enshrines their strangeness to the facts assumed also as hypothesis of Article The Lords of the World Secret History of the family of the Rothschild and of the New World Order of Giorgio Bongiovanni. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. The criminal power of the banking seigniorage is expropriated (seigniorage) of the 100% and debt ( interest) of the 100% more. ulteriormante indebted to other interests for an 70% (interest on interest = unresolvable debt cost). therefore as hypothesis of crime we have Association to crime genocide satanism fraud usury incitement to suicide induction and reduction to the slavery exploitation of the prostitution predation treason of the Constitution etc ... etc ... So the crime would be of these proportions which necessarily must be concealed but that even not is been even coined a word for to define it. Agency Italian Illuminati Mario Monti. Upon complaint of Mr Tremonti in TV Padoa Schioppa Prodi Veltroni group of people until then to me unknown the "Bilderbergers Italian. 1995 Giovanni and Umberto Agnelli Mario Draghi Renato Ruggiero 1996 Franco Bernab is Mario Monti Walter Veltroni. 1997 Carlo Rossella Stefano Silvestri 1998 Emma Bonino Luigi Cavalchini Rainer Masera Tommaso Padoa-Schioppa Siniscalco 1999 Paolo Fresco Francesco Giavazzi Alessandro Profumo. Illuminati and the Black Nobility MASTERS OF Masonic lodges. PRIESTS of SATAN'S INTERNATIONAL. the United Nations International Monetary Fund the U.S. President MULTINATIONAL ALL ALL NET WORK and THE NATIONAL TELEVISION NETWORKS (FOR CONCEALMENT of the seigniorage) Hollywood major studios are and Record Companies International
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. In the 1871 plan of Weishaupt was further includes an his American follower Albert Pike that Processes an document for the establishment of an NWO (New World Order ) through three world wars. Would be enlightened all possessors of hyper riches the families of Rothschild ASTOR BUNDY; COLLINS DUPONT FREEMAN KENNEDY LI; ONASSIS Rockefeller Rothschild Russell Van Duyn the British Royal family Bill Clinton His Majesty the Prince Bernhard of Lippe of the Netherlands (former SS officer) that it is was the president until to when in the 1976 has had to resign for the scandal "Lockheed" and Joseph Retinger an "fixer" Polish
  Harriman of the Morgan Guaranty.

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! Dünyada şeytanın Yahudi kontrolü düştü! Masonik Satanic dünya IMF Yahudi egemenliği bankacılık mutluluk düştü herkes için! Özgür para herkes için! [2 Kings 1 10] Ben Tanrı'nın bir adamım? Elijah 50 erkek kaptanı olarak yanıtladı. - Gökten ateş Sonra aşağı ve 50 erkek sizi yok! O gökten ateş indi ve 50 erkek subay öldürdü. JHWH Tanrı'nın iradesine Benzer şekilde İsa adına oranı lorenzojhwh tüm düşmanları ölmeli

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! ist fielen die jüdische Kontrolle der Satan auf der Welt! ist fielen die freimaurerische Satanic der jüdischen Herrschaft Banken des IWF Welt Glück ist für jeden etwas! Free-Leistungs-Verhältnis ist für jeden etwas! [2 Kön 1 10] Ich bin ein Mann Gottes? Elia antwortete am Kapitän von 50 Männern. - Dann fiel Feuer vom Himmel zu zerstören Sie und Ihr 50 Mann! Es fiel Feuer vom Himmel und getötet hat der Offizier und seine 50 Männer. Auch im Namen von Jesus denn der Wille des Gottes JHWH müssen alle Feinde sterben lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube --666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. เลลูยา! สามารถ ลดการควบคุม Jewish ของซาตานบนโลก! สามารถลดการก่ออิฐร้ายกาจของธนาคารครอบงำ Jewish ของ IMF ในโลก ความสุขสำหรับทุกคน เงินฟรีสำหรับทุก คน [2 Kings 1 10] I am คนของพระเจ้าหรือไม่ เอลียาห์ตอบที่ กัปตัน 50 คน -- แล้วลงไฟจากฟากฟ้าเพื่อทำลายคุณและ 50 คนของคุณ มาลงไฟจากฟากฟ้า และได้ฆ่าเจ้าหน้าที่และ 50 คนของเขา

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Haleluya! ni akaanguka ya udhibiti wa Kiyahudi wa Shetani juu ya dunia! ni akaanguka ya Kishetani Masonic za benki ya Kiyahudi utawala wa IMF katika dunia furaha ni kwa kila mtu! Bure fedha ni kwa ajili ya kila mtu! [2 Wafalme 1 10] Mimi ni mtu wa Mungu? Eliya akajibu saa walinzi wa watu 50. - Hapo chini moto kutoka mbinguni na kuwaangamiza na wako watu 50! Ni moto ulishuka kutoka mbinguni na amemchinjia afisa na watu wake 50. Vile vile kwa jina la Yesu kwa mapenzi ya Mungu JHWH lazima kufa maadui wote wa lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Halleluja! är minskade den judiska kontrollen över Satan på världen! är minskade frimurarnas satanistiska av den judiska dominansen bank av IMF om världen lycka är för alla! Gratis pengar är till för alla! [2 Kings 1 10] Jag är en man med Gud? Elia svarade på kapten 50 män. - Då eld ned från himmelen för att förgöra dig och dina 50 män! Det kom eld ned från himlen och har dödat officeren och hans 50 män. Även i Jesu namn för att vilja JHWH Gud måste dö alla fiender lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . ¡Aleluya! se cayó el control judío de Satanás en el mundo! se cayó el Satanic masónica de la banca dominación judía del FMI sobre el mundo la felicidad es para todos! El dinero gratis es para todos! [2 Reyes 1 10] Yo soy un hombre de Dios? Elías respondió al capitán de 50 hombres. - A continuación descender fuego del cielo para destruir a tus hombres y 50! Se bajó fuego del cielo y ha matado al oficial y sus 50 hombres. Del mismo modo en el nombre de Jesús de la voluntad de Dios JHWH debe morir todos los enemigos de lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Aleluja! je padel judovski nadzor Satan na svetu! je padel Masonski Satanski o judovskih bančnih gospostvo IMF na svetu sreča je za vsakogar! Prosti denar je za vsakogar! [2 Kings 1 10] I am človek božji? Elija je odgovoril na kapitana 50 moških. - Potem ognja iz nebes da vas uniči in vaše 50 ljudi! Je prišel ogenj z neba in je ubil uradnika in njegovo 50 moških. Podobno je v imenu Jezusa za volji JHWH Boga mora umreti vse sovražnike lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! Je padol židovské kontrole Satan na svete! Je padol slobodomurárskej Satanic židovskej nadvlády bankovníctva MMF na svet šťastie je pre každého! Voľný peniaze sú pre každého! [2 Kings 1 10] Ja som muž Boží? Eliáš odpovedal na kapitána 50 mužov. - Potom dole oheň z neba zničiť vás a vašu 50 mužov! To zostúpil oheň z neba a zabil dôstojníka a jeho 50 mužov. Podobne v mene Ježiša k vôli Boha JHWH musí zomrieť všetkých nepriateľov lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Иоутубе. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Алелуја! је пала јеврејска контрола Сатане на свету! је пала масонске Сатански јеврејске доминације банкарског ММФ-а на свету срећа је за свакога! Бесплатан новац за свакога! [2 Краљеви 1 10] Ја сам човек Божији? Илија одговори у капетан од 50 људи. - Онда доле огањ са неба да вас униште и свој 50 људи! Она сиђе огањ с неба и убио полицајац и његов 50 људи. Слично томе у име Исуса за вољу ЈХВХ Бог мора да умре све непријатеље лорензојхвх

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Аллилуйя! его объем упал еврейского контроля Сатаны на свете! его объем упал масонских сатанинских еврейского господства банковской МВФ о мире счастье для всех! Бесплатные деньги для всех! [2 Царств 1 10] я человек Божий? Илия ответил капитан на 50 человек. - Тогда огонь с небес чтобы уничтожить вас и ваших 50 человек! Он сошел огонь с небес и убил офицера и его 50 мужчин. Кроме того во имя Иисуса Христа по воле Бога JHWH должен умереть всех врагов lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Aleluia! este a scăzut de control evreieşti din Satana pe lume! este scăzut satanice masonic al dominaţiei evreieşti bancar al FMI pe lume fericirea este pentru toată lumea! bani este gratuit pentru toată lumea! [2 Regi 1 10] Sunt un om al lui Dumnezeu? Ilie a răspuns la capitanul de 50 de bărbaţi. - Apoi jos foc din cer pentru a vă distruge si dvs. 50 de oameni! Acesta a venit foc din cer şi a ucis ordonatorul de credite şi a lui 50 de oameni. În mod similar în numele lui Isus pentru a va JHWH lui Dumnezeu trebuie să moară toţi duşmanii de lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Aleluia! se caiu o controle judaico de Satanás no mundo! é sentir a Satanic maçônica da banca dominação judaica do FMI sobre o mundo a felicidade é para todos! Livre dinheiro é para todos! [2 Reis 1 10] Eu sou um homem de Deus? Elias respondeu ao capitão de 50 homens. - Então o fogo do céu para destruí-lo e seus 50 homens! Ele desceu fogo do céu e matou o oficial e seus 50 homens. Da mesma forma em nome de Jesus pela vontade de JHWH Deus deve morrer todos os inimigos do lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Alleluja! jest spadły żydowskiej kontroli szatana na świecie! jest spadły Masonic Satanic żydowskiej dominacji banków na świecie MFW szczęście jest dla każdego! ceny jest bezpłatny dla wszystkich! [2 Królewska 1 10] jestem człowiekiem Bożym? Eliasz odpowiedział na kapitana 50 mężczyzn. - Wtedy ogień z nieba aby zniszczyć Ciebie i Twoich 50 mężczyzn! Przyszedł ogień z nieba i zabił oficera i jego 50 ludzi. Podobnie w imię Jezusa by wola Boga JHWH musi umrzeć wszystkich wrogów lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. یوتیوب. --666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . هللویا! است سقوط کنترل یهودی از شیطان در جهان! است سقوط شیطانی وابسته به فراماسون از بانکداری سلطه یهودیان بر جهان صندوق بین المللی پول شادی برای همه! پول رایگان برای همه! [2 پادشاهان 1 ، 10] من انسان را از خدا؟ ایلیا پاسخ در کاپیتان 50 مردان است. -- سپس آتش را از آسمان به خود نابود می کنید و 50 مرد! این پایین آمد آتش از آسمان است و به قتل افسر و او 50 مردان است. به طور مشابه ، در نام عیسی مسیح ، برای اراده JHWH خدا باید تمام دشمنان lorenzojhwh می میرند

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Halleluja! is viel de joodse heerschappij van Satan op de wereld! viel is de maçonnieke satanische van de joodse overheersing opsparen van het IMF op de wereldmarkt geluk is voor iedereen! Gratis geld voor iedereen! [2 Koningen 1 10] Ik ben een man van God? Elia antwoordde op kapitein van 50 mannen. - Dan vuur uit de hemel om je te vernietigen en uw 50 mannen! Het kwam vuur uit de hemel en heeft de officier gedood en zijn 50 mannen. Ook in de naam van Jezus voor de wil van God JHWH moet sterven alle vijanden van lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! er falt den jødiske kontrollen over Satan på verden! er falt Masonic Satanic av den jødiske dominans bank av IMF om verden lykke er for alle! Gratis penger er for alle! [2 Kings 1 10] Jeg er en mann av Gud? Elijah svarte på kapteinen på 50 menn. - Så ned ild fra himmelen for å ødelegge deg og dine femti menn! Den kom ned ild fra himmelen og har drepte offiseren og hans 50 mann. Tilsvarende i Jesu navn for viljen til JHWH Guds må dø alle fiender av lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. YouTube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! huwa naqas il-kontroll Lhudija ta 'Satana fuq id-dinja! hija naqset il-Satanic Masonic tas-settur bankarju dominazzjoni Lhudija tal-IMF fuq dinja l-hena hija għal kulħadd! flus liberu huwa għal kulħadd! [2 Kings 1 10] Jiena bniedem ta 'Alla? Elijah wieġeb fil-kaptan ta '50-irġiel. - Imbagħad isfel nar minn ġenna li jeqirdu lilek u 50 irġiel tiegħek! Niżlet nar minn sema u qatlet l-uffiċjal u 50 irġiel tiegħu. Bl-istess mod fl-isem ta 'Ġesù għall-rieda ta' Alla JHWH iridu die kollha għedewwa ta 'lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Haleluya! adalah jatuh kawalan Yahudi Syaitan di dunia! adalah jatuh pada syaitan Masonik perbankan dominasi Yahudi IMF di dunia kebahagiaan adalah untuk semua orang! wang percuma untuk semua orang! [2 Raja-raja 1 10] Saya seorang hamba Allah? Elia menjawab di kapten 50 orang. - Kemudian api turun dari langit untuk menghancurkan anda dan 50 laki-laki anda! Ini turun api dari langit dan telah membunuh pembesar itu dan 50 anak buahnya. Begitu juga dalam nama Yesus karena kehendak Allah JHWH harus mati semua musuh lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! е падна на еврејската контрола на сатаната на светот! е падна на Масонски сатанска на еврејски доминација банкарскиот на ММФ на светот среќата е за секого! Слободен пари е за секого! [2 Цареви 1 10] јас сум човек од Бога? Илија одговори на капетанот на 50 мажи. - Потоа долу оган од небото да ви уништат и вашиот 50 мажи! Тој слезе оган од небото и ги уби полицаец а неговата 50 мажи. Слично на тоа во името на Исус на волјата на Бог JHWH мора да умрам сите непријатели на lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. YouTube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Aleliuja! yra anuliuojamas žydų kontrolės Šėtonas pasaulio! yra anuliuojamas masonų Šėtono žydų dominavimas bankų ir TVF pasaulio laimės visiems! Laisvas pinigų yra visiems! [2 Kings 1 10] Esu Dievo vyras? Elijas atsakė ne kapitonas 50 vyrų. - Tada ugnį iš dangaus į jus sunaikinti ir savo 50 men! Jis nužengė ugnis iš dangaus ir žuvo pareigūnas ir jo 50 žmonių. Taip pat Jėzaus vardu dėl JHWH Dievas turi mirti visi lorenzojhwh priešai

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! ir samazinājies ebreju kontrolē sātans pasaules! ir samazinājies Masonic sātanisks uz ebreju kundzību banku par SVF pasaules laime ir visiem! Bezmaksas nauda ir domāta visiem! [2 Kings 1 10] Esmu Vīrietis Dieva? Elija atbildēja uz kapteini 50 vīriešiem. - Tad uz leju uguns no debesīm lai iznīcinātu jums un jūsu 50 vīriešus! Tas nāca uz leju uguns no debesīm un ir nogalināti kredītrīkotājs un viņa 50 vīrieši. Tāpat Jēzus lai gribu JHWH Dieva jāmirst visiem ienaidniekiem un lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Halelúja! er féll á gyðinga stjórna af Satan á við heiminn! er féll í Masonic djöfladýrkunar á gyðinga yfirráð bankastarfsemi Alþjóðagjaldeyrissjóðsins á heimsins hamingja er fyrir alla! Frjáls fé er fyrir alla! [2 Kings 1 10] Ég er maður með Guði? Elía svaraði á skipstjóra af 50 mönnum. - Þá niður eld af himni til þess að eyða þér og 50 manna þinna! Það kom niður eld af himni og hefur drap yfirmann og 50 menn hans. Á sama hátt í nafni Jesú til að vilja JHWH Guð verða að deyja allt andstæðingum lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! Is thit an rialú Giúdach ghleo ar fud an domhain! Is thit an ghaire ghalar dubhach tionsclaioch Masonic na baincéireachta Giúdach forlámhas an IMF ar domhan sonas é do gach duine! Tá airgead saor in aisce do gach duine! Táim [2 Kings 1 10] I fear Dia? Elijah fhreagairt chaptaen ar 50 fir. - Ansin síos dóiteáin ó neamh do mhilleadh tú féin agus do 50 fir! Tháinig sé síos dóiteáin ó neamh agus tá an t-oifigeach agus a maraíodh 50 fir. Mar an gcéanna in ainm Íosa le haghaidh an beidh na JHWH Dia ní mór bás gach naimhde lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Haleluya! adalah jatuh kontrol Yahudi Setan di dunia! adalah jatuh pada setan Masonik perbankan dominasi Yahudi IMF di dunia kebahagiaan adalah untuk semua orang! uang gratis untuk semua orang! [2 Raja-raja 1 10] Saya seorang hamba Allah? Elia menjawab di kapten 50 orang. - Kemudian api turun dari langit untuk menghancurkan Anda dan 50 laki-laki Anda! Ini turun api dari langit dan telah membunuh perwira itu dan 50 anak buahnya. Demikian pula dalam nama Yesus karena kehendak Allah JHWH harus mati semua musuh lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. यूथट्यूब. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . हल्लिलूय्याह! है दुनिया पर शैतान का यहूदी नियंत्रण गिर गया! है दुनिया पर अंतर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष की यहूदी शासन बैंकिंग के Masonic पिशाचवत खुशी सभी के लिए गिर गया है! मुफ्त पैसा सभी के लिए है! [2 1 राजाओं 10] मैं परमेश्वर के एक आदमी हूँ? एलिय्याह 50 पुरुषों के कप्तान पर जवाब दे दिया. - तो फिर स्वर्ग से आग नीचे आप को नष्ट करने और अपने 50 आदमी!

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Αλληλούια! Είναι έπεσε το εβραϊκό έλεγχο του Σατανά στον κόσμο! Είναι έπεσε η Τεκτονικές σατανικές του εβραϊκού τραπεζικού κυριαρχία του ΔΝΤ για την παγκόσμια η ευτυχία είναι για όλους! Δωρεάν χρήματα είναι για όλους! [2 Kings 1 10] Είμαι ένας άνθρωπος του Θεού; Ηλίας απαντά σε καπετάνιο του 50 άντρες. - Στη συνέχεια κάτω φωτιά από τον ουρανό για να σας καταστρέψουν και 50 άντρες σου! Θα κατέβηκε φωτιά από τον ουρανό και προκάλεσε το θάνατο του αξιωματικού και 50 άνδρες του. Ομοίως στο όνομα του Ιησού για το θέλημα του Θεού JHWH

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. ユーチューブ。 - 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. 。ハレルヤ!世界にサタンのユダヤ人のコントロールを減少です!フリーメーソン悪魔の世界にIMFのユダヤ人の支配銀行数:幸福落ちている皆のためです!無料のお金は皆のためです! [2キングス1、10]:私は神の人ですか?エリヤは50人の船長と答えた。 - 天から火次にダウンし、50人を破壊する!これは、天から火を下ってきたと彼の 50人を役員が死亡した。ヤハウェ神の意志同様に、イエスの名によって、さ:lorenzojhwhのすべての敵を死ななければならない

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! არის დაეცა ებრაული კონტროლის სატანა on მსოფლიოში! არის დაეცა Masonic Satanic საქართველოს ებრაელთა ბატონობის საბანკო საერთაშორისო სავალუტო ფონდის შესახებ მსოფლიო ბედნიერება ყველასთვის! თავისუფალი ფული ყველასთვის! [2 Kings 1 10] "მე ვარ ადამიანი ღმერთმა? ელია პასუხები at კაპიტანი 50 ადამიანი. - მაშინ down ცეცხლი ზეცით განადგურება თქვენ და თქვენი 50 კაცი!

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Haleliwia! yn syrthio rheoli Iddewig Satan ar y byd! yn gostwng y Satanic Masonic y bancio dominyddu Iddewig o'r IMF ar byd hapusrwydd yw i bawb! Rhyddha arian i bawb! [2 Kings 1 10] Yr wyf yn ddyn Duw? Elijah ateb yn gapten ar 50 o ddynion. - Yna lawr tân o'r nefoedd i ddinistrio chi a'ch 50 o ddynion! Daeth i lawr tân o'r nefoedd ac wedi lladd y swyddog a'i 50 o ddynion. Yn yr un modd yn enw Iesu am y bydd y JHWH Duw mae'n rhaid i farw holl elynion o lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Aleluia! se caeu o control xudeu de Satanás no mundo! é sentir a Satanic masonaría da banca dominación xudaica do FMI sobre o mundo a felicidade é para todos! Libre diñeiro é para todos! [2 Reis 1 10] Eu son un home de Deus? Elias respondeu ao capitán de 50 homes. - Entón o lume do ceo para destruír-lo e os seus 50 homes! El baixou lume do ceo e matou o oficial e os seus 50 homes. Do mesmo xeito en nome de Xesús pola vontade de JHWH Deus debe morrer todos os inimigos do lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Alléluia! est tombé le contrôle juif de Satan sur le monde! est tombé le satanique maçonnique de la banque domination juive du FMI sur le monde le bonheur est pour tout le monde! l'argent est gratuit pour tout le monde! [2 Rois 1 10] Je suis un homme de Dieu? Elie répondit au capitaine de 50 hommes. - Alors que le feu descende du ciel pour vous détruire et vos 50 hommes! Il feu descendit du ciel et a tué l'officier et ses 50 hommes. De même au nom de Jésus de la volonté de Dieu JHWH doit mourir tous les ennemis de lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Halleluja! on laskenut juutalainen valvonta Saatanan maailman! on laskenut vapaamuurarien saatanallista ja juutalaisten ylivalta tallettamisen IMF maailman onnellisuus on kaikille! Ilmainen rahaa kaikille! [2 Kings 1 10] olen Jumalan mies? Elia vastasi kapteeni ja 50 miehiä. - Sitten tulta taivaasta tuhoamaan sinua ja 50 miestä! Se tuli tulta taivaasta ja on kuollut upseeri ja hänen 50 miestä. Samoin Jeesuksen nimessä että se on JHWH Jumala kuoltava vihollisia lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! ay nahulog ang Jewish kontrol ng Satanas sa mundo! ay nahulog ang mga mason napakasama ng banking Jewish dominasyon ng IMF sa mundo kaligayahan ay para sa lahat! Libreng ng pera ay para sa lahat! [2 Kings 1 10] Ako ay isang tao ng Diyos? Elijah sumagot sa kapitan ng 50 tao. - Pagkatapos ay down na apoy mula sa langit upang sirain ka at ang iyong mga 50 mga tao! Ito ay dumating down apoy mula sa langit at pinatay ang opisyal at ang kanyang 50 tao. Katulad nito sa pangalan ni Jesus para sa kalooban ng Diyos JHWH Dapat mamatay ang lahat ng mga kaaway ng lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Halleluuja! on langes juudi kontrolli Saatan maailma! on vähenenud Masonic saatanlik on juudi ülemvõimu pangandus Rahvusvahelise Valuutafondi maailma õnn on kõigile! Tasuta raha kõigile! [2 Kings 1 10] ma olen jumalamees? Elijah vastatud kell kapten 50 meest. - Siis sätestatakse tule taevast hävitada sinu ja su 50 meestele! Ta langes tuli taevast ja on tapnud käsutaja ja tema 50 meest. Samamoodi nimi Jeesus tahe JHWH Jumal peab surema kõik vaenlased lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . הללויה! הוא נפל השליטה היהודית של השטן על העולם! הוא נפל השטני הבונים החופשיים של הבנקים את השליטה היהודית של קרן המטבע הבינלאומית על העולם אושר לכולם! כסף חינם הוא לכולם! [2 המלכים 1 10] אני איש של אלוהים? אליהו ענה הקפטן של 50 גברים. - אז את אש מן השמים כדי להרוס אותך ואת הגברים 50 שלך! היא ירדה אש מן השמים ויש בו נהרג קצין ו 50 גברים שלו. באופן דומה בשם אלוהים על רצונו של אלוהים JHWH צריך למות כל אויבי lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! er faldet den jødiske kontrol af Satan på verden! er faldt Frimurer satanisk af den jødiske dominans bank af IMF om verden lykke er for alle! Gratis penge er for alle! [2 Kings 1 10] Jeg er en mand af Gud? Elias svarede på kaptajn af 50 mænd. - Så ned brand fra himlen til at ødelægge dig og dine 50 mænd! Det kom ned ild fra himlen og har dræbt officer og hans 50 mænd. Tilsvarende i Jesu navn for det vil JHWH Gud skal dø alle fjender lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Aleluja! je pao židovske kontrole Sotone na svijetu! je pao slobodnozidarski Satanic židovske dominacije bankarskog od MMF-om o svijetu sreća je za svakoga! Free novac je za svakoga! [2 Kr 1 10] Ja sam čovjek Božji? Ilija odgovori na kapetana od 50 muškaraca. - Onda dolje oganj s neba na vas i uništiti vaš 50 ljudi! Ona siđe oganj s neba i ubio časnik i njegov 50 muškaraca. Slično tome u ime Isusa za volju Boga JHWH mora umrijeti sve neprijatelje lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. YouTube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Alelouya! se te tonbe kontwòl Jwif lan nan Satan sou mond lan! se te tonbe satanik la Masonic bankè yo dominasyon Jwif nan fon monetè nasyonal la nan le mond se kontantman pou tout moun! Lib lajan se pou tout moun! [2 Wa 1 10] Mwen se yon moun Bondye? Eli reponn a kapitèn nan 50 moun. - Lè sa a dife desann soti nan syèl la detwi ou menm ak moun 50 ou! Li te rive dife desann soti nan syèl la e li te mouri ofisye an ak gason 50 l 'yo. Menm jan an nan non Jezi pou yo pral nan JHWH Bondye yo dwe mouri tout lènmi an lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . 할렐루야! 세상이 사단의 유대인 제어 떨어졌다입니다! 프리메이슨을 악마의 세계에 대한 IMF의 지배의 유대인 은행의 행복 떨어졌다는 사람입니다! 무료 돈을 모두입니다! [2 킹스 1 10] 나는 하나님의 사람입니까? 엘리야가 50 명의 선장에 대답했다. - 하늘에서 불을 내려 다음과 50 부하를 파괴합니다! 뜻이 하늘에서 불을 내려 와서 그 50 부하 장교를 죽인있다. JHWH 하나님의 뜻 마찬가지로 예수의 이름으로 필드 lorenzojhwh의 모든 적들을 죽어야

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. YouTube上。 - 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. 。哈利路亞!是下跌的猶太人控制撒旦的世界!是下跌的共濟會撒旦統治的猶太銀行基金組織對世界:幸福是每個人!錢是免費為大家! [2國王 1,10]:我是神人?以利亞回答隊長的50人。 - 然後從天上下來火災摧毀你和你的50人!這火從天上降下來,並殺死了他的軍官和50名男子。同樣,在耶穌的名字,為神的意志JHWH:必須死一切敵人的lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. YouTube上。 - 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. 。哈利路亚!下跌是对犹太人控制世界的撒旦!是下跌了国际货币基金组织对世界的统治犹太银行共济会的撒旦:幸福是每个人!钱是免费为大家! [2国王1,10]:我是神人?以利亚回答队长的50人。 - 然后从天上降下来火灾摧毁你和你的50人!这火从天上降下来,并杀死了他的军官和50名男子。同样,在耶稣的名字,为JHWH上帝的意志:必须死于lorenzojhwh一切敌人

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! Je padl židovské kontrole Satan na světě! Je padl zednářské Satanic židovské nadvlády bankovnictví MMF na svět štěstí je pro každého! Volný peníze jsou pro každého! [2 Kings 1 10] Já jsem muž Boží? Eliáš odpověděl na kapitána 50 mužů. - Pak dolů oheň z nebe zničit vás a vaši 50 mužů! To sestoupil oheň z nebe a zabil důstojníka a jeho 50 mužů. Podobně ve jménu Ježíše k vůli Boha JHWH musí zemřít všechny nepřátele lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . ¡Leluia! va caure el control jueu de Satanàs en el món! va caure el Satanic maçònica de la banca dominació jueva de l'FMI sobre el món la felicitat és per a tots! Els diners gratis és per a tots! [2 Reis 1 10] Jo sóc un home de Déu? Elías va respondre el capità de 50 homes. - A continuació baixar foc del cel per destruir als teus homes i 50! Es va baixar foc del cel i ha matat a l'oficial i els seus 50 homes. De la mateixa manera en el nom de Jesús de la voluntat de Déu JHWH ha de morir tots els enemics de lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. YouTube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Алелуя! се падна на еврейския контрол на Сатана на света! се падна на масонската сатанински на еврейския банков господство на МВФ на света щастието е за всички! Свободни пари е за всички! [2 Царе 1 10] Аз съм човек на Бога? Илия в отговор на капитана на 50 мъже. - Надолу огън от небето за да ви унищожат и вашите 50 мъже! Той слезе огън от небето и е убил служителя и неговата 50 мъже. Също така в името на Исус за волята на JHWH Бог трябва да умре всички врагове на lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Аллилуйя! ягоны аб'ем зваліўся габрэйскага кантролю Сатаны на свеце! ягоны аб'ем зваліўся масонских сатанінскімі габрэйскага панавання банкаўскай МВФ аб свеце шчасце для ўсіх! Бясплатныя грошы для ўсіх! [2 Царстваў 1 10] я чалавек Божы? Ільля адказаў капітан на 50 чалавек. - Тады агонь зь нябёсаў каб знішчыць вас і вашых 50 чалавек! Ён сышоў агонь зь нябёсаў і забіў афіцэра і яго 50 мужчын. Акрамя таго у імя Ісуса Хрыста па волі Бога JHWH павінен памерці ўсіх ворагаў lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. يوتيوب. --666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . سبحان الله! وانخفض السيطرة اليهودية على الشيطان على العالم! وانخفض الماسونية الشيطانية من الخدمات المصرفية سيطرة اليهود على صندوق النقد الدولي في العالم السعادة هي للجميع! المال حرة للجميع! [2 ملوك 1 ، 10] أنا رجل من الله؟ أجاب إيليا في قبطان 50 رجلا. -- ثم لأسفل النار من السماء لتدميركم انتم ورجالكم 50! وجاء أسفل النار من السماء وأسفر عن مقتل ضابط ومعه 50 رجلا. وبالمثل ، في اسم يسوع ، لإرادة الله JHWH يجب أن يموت كل أعداء lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Hallelujah! is het die Joodse beheer van die Satan op die wêreld! is het die Masonic Sataniese Joodse oorheersing van die bank van die IMF oor die wêreld geluk is vir almal! Gratis geld is vir almal! [2 Konings 1 10] Ek is 'n man van God? Antwoord El ¡a by die owerste van 50 mense. - Toe het vuur van die hemel om jou te vernietig en jou 50 manne! Dit het vuur van die hemel en die beampte het vermoor en sy 50 manne. Net so in die naam van Jesus vir die wil van JHWH God moet sterf almal vyande van lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube. -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. . Alléluia! est tombé le contrôle juif de Satan sur le monde! est tombé le satanique maçonnique de la banque domination juive du FMI sur le monde le bonheur est pour tout le monde! l'argent est gratuit pour tout le monde! [2 Rois 1 10] Je suis un homme de Dieu? Elie répondit au capitaine de 50 hommes. - Alors que le feu descende du ciel pour vous détruire et vos 50 hommes! Il feu descendit du ciel et a tué l'officier et ses 50 hommes. De même au nom de Jésus de la volonté de Dieu JHWH doit mourir tous les ennemis de lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Youtube -666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Hallelujah! is fell the Jewish control of Satan on the world! is fell the Masonic Satanic of the Jewish domination banking of the IMF on world happiness is for everyone! Free money is for everyone! [2 Kings 1 10] I am a man of God? Elijah answered at captain of 50 men. - Then down fire from heaven to destroy you and your 50 men! It came down fire from heaven and has killed the officer and his 50 men. Similarly in the name of Jesus for the will of JHWH God must die all enemies of lorenzojhwh

  ShalomGerusalemme ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ by UniusRei3 ♰. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. 200.000 human sacrifice on altar of satan every year are real? make human sacrifices then 30% of them also have a can of sulfuric acid for to dissolve corpses ..