Holy Brahma Sutras

@ JHWH im [Shema Partia e FJALË] nga Ligji i Përtërirë 6:4 dhe një fragment të vogël nga Zakaria 14:9 përveç për Dai Yada e natyrisht! Kjo është gjuha shpirtërore ;-) YAIDA DAI DAI Yada YAIDADAI .... Shema Partia e ELOHEINU o Zot, o Zot ECHAD [U'SHEMO ECHAD] V'AHAVTA ET Zoti ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA DAI DAI Yada YAIDADAI .... Dëgjuar o Izrael Zoti, Perëndia ynë është i vetmi Zot [DHE EMRI TIJ ESHTE NJE] DHE JU Duaje Zotin, Perëndinë tënd me gjithë zemrën tënde, me gjithë i shpirtit dhe me gjithë burimet tuaja Shalom ALEYCHEM! Kjo është oferta ime ndaj Krijuesit, bekuar qoftë Ai, dhe Am Izraelit dhe të botës në këtë KISLEV Chodesh Rosh! A Kiss Shenjtë në xhepat e zemrës suaj! MWAAA!
 
@ JHWH im [Shema Partia e] ENJOY! Mund të kemi të gjithë të jenë të bekuara me begati si ne të tërheqë më afër Krijuesit tonë në këtë sezon dhe muaj i njohur për Mrekullitë, fitoret, dhe drite mbinatyrore! Le të na lejojë Drita tonë për aq shkëlqejë përpara njerëzve që ata mund të japin lavdi YHVH! Ji i fortë! Shalom Aleychem! "Lum / Lum Populli që e dinë TERUAH (Sound lumtur e Shofar), O YHVH ata do të ecin në dritën e Miratimit Tënd / Prezencës / Face!" Tehilim / Psalmi 89:15. "Ai do të ngrerë një flamur / nes / mrekulli për të kombeve nga larg, dhe ai do të fërshëllejë për ta nga skajet e tokës, me siguri ata do të vijnë me shpejtësi, shpejtësi". Isaia 5:26 "Sepse atë që nuk ishte thënë atyre se ata do të shohin, dhe atë që ata nuk kishin dëgjuar ata do të kuptojnë." Isaia 52:15 b. "Sytë e tu do të shohin, dhe ju do të thonë, YHVH është zmadhuar përtej kufirit të Izraelit!" Malakia 1:05
 
Synnek1 - ju satanists? ju mund të shkoni dhe të qajë nga tuaj: Prindërit: 1). 322 Bush i NWO, dhe 2). 666 Rothschild e FMN-së, kur ju vijnë prej tyre? ata gjithashtu do të vajtojnë edhe sepse ata nuk do të ketë shumë kohë për të jetuar: gjithashtu! @ 666 FMN --- kanibalët Satanist penale - mirë, gjithashtu, një pako e qenve kanë më shumë dinjitet, në të bërë seks, që të mos ju, kanibalët Satanist për FMN-në tuaj, @ 666 Sheriati FMN - gjaku i Jezusit është zjarri ! Fokusi i tij mbetet kundër të gjithë ju: penale! Unë do të digjen të gjithë ju, me gjithë indinjatën e Perëndisë errësira janë keq, të gjitha satanists janë kriminel, @ YHWH im --- sa mijëra e shpirtrave mallkuar: edhe tani unë duhet të shtyjë në humnerën e ferr?
[Shtetet e Bashkuara është Al Quaeda] Turqia mbylli vendkalimet kufitare (por, të Salafists e Al Kaedës, do të shkojë përsëri?). vjen nga Rusia, e madhe akuzuar kundër SHBA-ve [i imperializmit Arabinë]: "Pozicioni i SHBA në ekuivalentin e krizës sirian: është një apologji për terrorizmin," tha ministri i jashtëm rus Sergej Lavrov gjatë një konference shtypi komentuar në linjë amerikan në sulmet në Damask, të cilat ai humbi jetën e tij: edhe ministri sirian i Mbrojtjes. "Kjo është një arsyetim i qartë i terrorizmit, si ne të marrë atë?" Tha Lavrov, i cili: ka kritikuar në veçanti, fakti: se: të njëjta Këshilli i Sigurimit: nuk ka proceduar në dënimin e sulmeve të bëra nga opozita në Damask kapitalit (ekzekutime masive: Kundër jo bashkëpunëtorë: Kundër civilëve se nuk nuk do të luftojnë). "Në përgjithësi, me të vërtetë është: një vend i tmerrshëm unë nuk mund të gjej fjalë për të shprehur. Mendimin tonë për këtë",
lol. [Ilgiornale.it] Kjo specie njerëzore përdor homoseksualëve për të vdekur? tv kishte ftuar Giovanardi .. Ai tha se: fëmijët janë të lindur për të çifteve heteroseksuale, dhe që është: familja (e vërtetë) dhe ai zbuloi ujin e nxehtë, por të gjithë shikoi atë: me tmerr. lol. Ai vetëm ka thënë të vërtetën: është qenë gjithmonë: kështu, për të gjithë njerëzimin, por në studimin televiziv: ajo nuk ishte edhe: një opinion (për të respektuar), ndër të tjera, por një mashtrim monstruoz, dhe ndoshta: nga ndiqen penalisht. Të gjitha në transmetim: Ata e panë Giovanardi përbindësh ... lol. --- Prej: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01
@ E keqja e Arabisë Saudite --- një ministri yt u tha për mua: "si e romakët vrarë Jezusin të njëjtën mënyrë:? Çifutët (FMN) janë kanë vrarë të pafajshëm martirë të krishterë:! Nga ne" tjetër të ministrit tuaj, ka thënë: "është e kotë: puna juaj: kjo është ankesa e krimeve tona!", por Perëndia më tha: ". Jo ai është i gabuar" Nëse ti për Zotin: My YHWH, Allahu, dmth: nëse vlera e jetës suaj: është bërë për të (e Shenjtë) si: mut nga një qen? faji nuk është vetëm e juaja! @ Sudan president (dhe të gjitha kombet e Sheriatit ligjit) planet për kushtetutën islame - Përgjigje --- gjitha kombet që përbëjnë për një Sheriatit islamik? Ata i shpalli luftë, kundër njerëzimit, në masakra Ata kanë kërkuar për të bërë, por, për çdo masakrën, që të mund të marrë: Një ditë, si një dhuratë nga Perëndia: natyrisht!
[Jezusi dua, për shpirtin tuaj: në paqe] shndriste të drejtë këtu duke përfshirë, por jo shumë e di Ti je ende i vogël hije pasqyruar dritë secili ka vendin e vet, por ju po kërkoni më shumë, Pastaj, një fllad të ngrohtë mori të dy duart tuaja dhe tani zemra juaj ju tregon Run, e drejtuar, i ndritshëm pranë meje, në afat të lehta të njëjtën, e drejtuar, dritë me gaz që shkëlqen qartë dhe të bukur gjashtë [Jezusi dua, për shpirtin tuaj: në paqe] Mbrëmja ishte duke pritur të shoh ty buzëqeshje të shkrihet në dritën tuaj dhe gjithmonë mendonin se nuk ishin vetëm sepse dielli po ndriçon në ju fllad Tani ju e dini gjithmonë defekt tjetër për ju dhe tani nga zemra juaj do të rritet Run, e drejtuar, më thoni se nuk ka asgjë për të frikës drejtuar, e drejtuar, i ndritshëm, dritë të qartë dhe të bukur që shkëlqen Run, e drejtuar, më thoni se nuk ka asgjë për të frikës Run, e drejtuar, shkëlqe, shndrit dritën tënde mbi mua tani.
@ Shema Izraeli - Nëse mendja është e ndriçuar me Fjalën e Perëndisë, nëse zemrat tona janë për dëgjim i dëgjuar, jeta e tërë është informuar nga ana e shenjtë Word, merr formën e saj, në qoftë se Perëndia banon në mendjen time dhe në zemrën time, një jetë të blerë: një aromë hyjnore dhe inteligjencën: një intuitë hyjnore. Origeni thotë Song of Songs 2.15 "I zini dhelprat simbolit gabimet e keqe)), dhelprat edhe pak gabime keqe)) që dëmtojnë vreshtat, sepse vreshtat tona janë tenderit": "(...) çdo vresht i vogël, që është shpirti i cili është në fillimet e saj, mund të jetë dëmtuar: dhelpra: dmth nga mendimet e këqija dhe mjekë të këqija, megjithatë: kur ajo është e fortë dhe të përsosur nuk mund të jetë dëmtuar Por nëse dhelprat të meta, gabime ideologjike) janë marrë: kufizuara në bazë të mjekë të mirë dhe shtyrë larg shpirtit, atëherë, ky shpirt do të përparojë dhe lulëzojë në besim në virtytet "" Prej ideve është e gabuar. jeta e gabuar, satanike, nga idetë e duhura: një jetë e drejtë, Perëndia (2 Kor 4,3-6 ). "
[Nëse ju nuk janë: një nëpunësi për dashuri? Pra, ju jeni një fëmijë i djallit! ] Një natë në djersë në barkë në det, dhe, si qielli tashmë zbardhjen, ju shikoni në rrjetat tuaja tashmë bosh. Por zëri që thërret ju do të tregojë një tjetër në det, dhe në brigjet e çdo zemër, hedh rrjetat tuaja. Oferta jetën tuaj, si Marisë në këmbët e Kryqit, dhe ti do të jesh shërbëtori i të gjithë njerëzve, shërbëtor i dashurisë, një prift i njerëzimit. ju ecte në heshtje, shpresonte përlotur, se fara e mbjellë në frontin e ju, ra në tokë të mirë. Tani zemra është në partinë tuaj, sepse gruri është pjekur tashmë, dhe ka përfunduar nën diell, ju mund të mbledhin në hambare. Oferta jetën tuaj si Marisë, në këmbët e Kryqit. Ajo do të jetë shërbëtori i secilit, shërbëtor i dashurisë, një prift i njerëzimit.
@ Drita JHWH im ---- i botës: në errësirën e zemrës sime të vijë dhe të sqaroj mua, ju jeni shpresa ime e vetme e jetës, të mbetet me mua përgjithmonë. Unë jam këtu për të lëvduar, te adhuroj ty këtu, këtu të them: se: ti je Perëndia im dhe vetëm ju jeni të shenjtë, ju jeni e bukur: të denjë dhe e lavdishme: gjashtë për mua. Kings në historinë dhe Mbret në lavdi, ju të zbresë në tokë në mes nesh, me përulësi: Ju la fronin tuaj te pajisur: dashurinë tuaj. Unë nuk e di se çfarë: të kushtojë ju vdiqe në kryq për mua atje. Unë jam këtu për të lëvduar, te adhuroj ty këtu, këtu të ju them se ti je Perëndia im, dhe vetëm ju jeni të shenjtë, ju jeni lavdia e mrekullueshme dhe të denjë janë për mua.
Kain666theDarothic - Nëse ju keni qenë një agnostik? ju do të keni qenë edhe një person i ndershëm: intelektualisht, por për ju: që është, dikush që ka bërë nga "mohimi" fenë e tyre? Dogma e saj themelor? nuk mund të jetë shpresë! në qoftë se unë jam me ty kaq gjate, dhe ju nuk e shihni Zotin në mua? Pra, ju jeni të humbur! Xhehennemi është tashmë në zemrën tuaj! Në fakt Perëndia në zemrën tuaj është zhdukur. nëse unë jap Biblën në një dhi? Ajo e gjen atë: e mirë për të ngrënë, por, nëse unë jap Biblën për ju!? ju nuk do të bëjë asgjë! është arsyeja pse, edhe një dhi: do të hyjë në qiell, por: kjo nuk ka gjasa që ju të mund të shpëtojnë nga ferri! ju bëni lutemi kafshe tuaj! nga shpirti juaj? kimi nga
Kim @ Koresë së Veriut Jong-un martohet - biri im, dëshirat! por ju duhet ta dini këtë: Ju mund të, kurrë, të jetë i lumtur vetëm: nuk --- Lutuni besimtarët Koresë së Veriut do të vazhdonte në atë që është ndoshta vendi më i vështirë të jetë një i krishterë. Lutuni për udhëheqësit dhe ang tij se Fryma e Shenjtë do të sjellë ata në pendim dhe besim. Lutuni për një moment kthese në kohën e Zotit që do të sjellë ndryshim të plotë, liri dhe transformim të plotë në këtë vend. Lutuni për sigurinë për refugjatët Koresë së Veriut në Kinë që jetojnë në arrati dhe janë gjuajtur nga agjentët kinezë dhe të Koresë së Veriut. ------- Biri im, dëshirat! por ju duhet ta dini këtë: Ju mund të, kurrë, për të qenë i lumtur vetëm: nuk
Perëndia është gjithmonë e rëndësishme për të gjithë popujve: të ndershëm dhe të mirë: në të gjithë botën, por Bush ishte 322 tuaj, dhe Rothschild ishte 666 yt: Kush e bëri Satanizmi e Fondit Monetar Ndërkombëtar: nga të cilat të gjithë të keqen, të njeriut Gara është e erdhi!
@ 322 Frankmasoneria, penale, Sheriati FMN @ 666 --- shpirti im ka zbritur në ferr, dhe u formuan: shpejt, në të njëjtën kohë: dy krahët e demonëve dhe shejtanët: të gjitha dëshpëruar: se: të gjithë janë të larguar: në një nxitojnë: fuggivano dhe këlthitës! Unë shkova që të shikoni për Satanin, por ai ishte fshehur! keni tradhtuar të Shenjtin e Izraelit! gjykimi juaj: e dënimit ka qenë e shpallur: Së shpejti do të vijë koha e shkatërrimit tuaj, Vetëm Mbreti (Zoti) është pronari i ligjshëm, e çdo gjë, unë vendosur për të marrë bazat bazat, të botës dhe dridhen të gjitha! të gjithë do të bien, të gjitha kalbur fiq!
I vendosur për të marrë bazat bazat, të botës dhe për të shkundur të gjitha! të gjithë do të bien, të gjitha kalbur fiq! Dieu m'a fait très comment Comprendre est clair, il se transforme en larves de faire tous MASH ennemis: Le Monde entier! Cela est clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient mon autorité! et j'ai vu Cela dans un très konkrete: C'est, e historiquement dans dallueshėm événement un! En fait, je viens de recevoir aujourd'hui: une promovimi au niveau institutionnel gjithë bota është e imja! Prandaj, ju jeni në këtë faqe, vetëm për llojin tim, mirësisë dhe koncesion shpirtmadh! tha: Unius REI! është më mirë që ju të mbetet: në heshtje se, të mendohet një budalla se sa për të folur me jashtë dhe për të hequr të gjitha dyshim. tha Confucio për ju
KËTO dmth kriminelë, do lobon i Talmudit, që është: 666 322 FMN Murator: Hollywood, etj. .. për shkatërrimin e shpresës së Izraelit, kanë bërë filma about: huajt të mira;, piratët mira;, Dragons mira,, Vampires të mirë, sepse ajo është, dhe çdo shtrembërim: seksual: si gruaja gomar gomar! ! Ata duan të sjellë çdo gjë në shkatërrim, sepse këtu, që nga krijimi i botës janë të njohur si: sinagoga e Satanit me: farisenjtë malinje Kanceri: vrasësit e racës njerëzore: e Baal zot, i cili është buf zot në Grove bohem : për të bërë: çdo Holokaustit kundër: populli im çifut! Perëndia e bëri mua shumë Kuptojnë se si e qartë, ai është kthyer në larvat e bërë të gjithë armiqtë e mi: në të gjithë botën! Kjo është e qartë: Allahu do të të çojë në vdekje shpejt gjithë Ata që e kundërshtoi autoritetin tim! dhe unë pashë këtë në një shumë konkret: kjo është, historikisht zbulohen në një ngjarje! Në fakt, unë vetëm priti sot: një promovim në nivel institucional
666BilambaKainkiller: CIA FMN ---- Perëndia bëri që të kuptoj shumë qartë se si, ai është duke bërë larvat kthyer në të gjithë armiqtë e mi: në të gjithë botën! Kjo është e qartë: Allahu shpejt do të çojë në vdekje të gjithë ata që e kundërshtojnë autoritetin tim! dhe unë pashë këtë në një shumë konkret: kjo është, në një ngjarje historike detektueshme! Në fakt, kam marrë vetëm sot: një promovim në nivel institucional
Kaini Darothic ka botuar një koment 2 orë më parë kam thënë: "si nuk e bëni një alien '- Përgjigje - këto dmth kriminelë, lobet e do i Talmudit, që është: 666 322 FMN Murator: Hollywood, etj .. për shkatërrimin e shpresën e Izraelit, kanë bërë filma about: huajt të mira;, piratët mira;, Dragons mira,, Vampires të mira, kjo është për shkak se, si dhe çdo shtrembërim: seksual: si gruaja gomar gomar! ! ata duan për të sjellë çdo gjë në shkatërrim, sepse këtu, që nga krijimi i botës janë të njohur si: sinagoga e Satanit me: farisenjtë malinje Kanceri: vrasësit të racës njerëzore: e Baal zot, i cili është buf zot në Grove bohem : për të bërë: çdo Shoah kundër: njerëzit e mi hebrenj, shumë shpejt unë do të ecin me zemërimin tim mbi kufomat tuaja
@ Kaini Darothic Kainit 666 CIA FMN ----- "fjala dhe besimi kanë krijuar botën nga asgjëja" Por niveli juaj? në kohë: është një inç: mbi kafshët, dhe për fat të keq: ndonjëherë: është një inç më poshtë: i nivelit të kafshëve. Proverb kinez, nuk vdes lehtë e barërat e këqija! Por, unë jam një njeri që ka durim! Krimet Raporti: është të spam? një nga këto ditë? lol. Unë jam do të gjuajtur dëbuar: edhe youtube: nga youtube. lol. ! Po, është e vërtetë: "është shumë e madhe këtu!" ipse venena bibas! I kanë bërë gabim të gjithë atyre kriminelëve që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu. Amen. ☠ ☠ Pax + + ♰ ☠ ☠ pax Aleluja! Amen. më thoni se çfarë ju e dini: JU lutemi së bashku për mua TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Për të gjithë jobesimtarët: keni qenë në Kalvar: për të shprehur me siguri, gjykimin tuaj: kundër Jezusit? por, ai është i vdekur me dashuri të pafund gjithashtu, për një copë mut si ju] Drita e botës: në errësirën e zemrës vijnë dhe të sqaroj mua, ju jeni shpresa ime e vetme e jetës, të mbetet me mua përgjithmonë. Unë jam këtu për të lëvduar, të adhuroj ju këtu, këtu të ju them se ti je Perëndia im dhe vetëm ju jeni të shenjtë, ju jeni lavdia e mrekullueshme dhe të denjë janë për mua. Mbreti dhe Mbreti në lavdinë në historinë, ju të zbresë në tokë në mes nesh, me përulje ju la fronin tuaj për të treguar dashurinë tuaj. Unë jam këtu për të lëvduar, te adhuroj ty këtu, këtu të ju them se ti je Perëndia im, dhe vetëm ju jeni të shenjtë, ju jeni lavdia e mrekullueshme dhe të denjë janë për mua. Unë nuk e di sa kushton ti vdiqe në kryq për mua atje.
   
[666 synnek1 keni fuqinë për të bllokuar: të gjitha komentet e tjera në këtë faqe vetëm për sot! Thanks] @ Arabia Saudite --- Ministri juaj, tha për mua: "Si, çifutët kanë bërë: vrasin Jezusin, nga Romakët të njëjtën mënyrë:? çifutët janë vrarë të pafajshëm martirë të krishterë, nga ne" tjetër, ministri i juaj ka thënë: "është e kotë: puna juaj: lidhje, ankesa e të gjitha krimet tona" Por Perëndia më tha: "Jo, ai është i gabuar!". Nëse ju janë: për Perëndinë: YHWH im All-llahu, që është, në qoftë se vlera e jetës tuaj është bërë për të (i Shenjti), si një mut qen? faji është i juaji vetëm!
Siri: Opozita: mbyllet: "nuk ka për një qeveri kalimtare, me regjimin" AGI - agjensia Itali gazetareske - PËRGJIGJE --- kjo: ai tha: Demokracia: lol. e regjimit të Arabisë Saudite! Siria: l'opposizione: chiude: "nuk ka një governo un di transizione, con il regjimi" AGI - agjensia Giornalistica Italia - PËRGJIGJE ---- questo: ha detto: La democrazia: lol. del regjimi dell'Arabia Saudita!
@ Synnek1 FMN, 666 --- ndoshta: Unë nuk e di të gjitha krimet e Tua kanibalizmi rravgues, etj ..) se: Satanists institucionale, kanë pasur të bëjnë për ju, për të marrë kontrollin e mendjen tuaj? ndoshta: Unë dua të ju lënduar: personalisht? jo, unë të dua! ndoshta: nuk dua: edhe: si një person: personalisht? Unë nuk luftojnë, gjithashtu, për ju, too: për të parë, gjithashtu, dita e çlirimit tuaj? dhe në qoftë se unë nuk dua: si ju mund të jetë ende gjallë? dhe: se Përgjigjet: Unë mund të merrni: nga një skllav si ju se: ai duhet të jetë frikë: për jetën e tij? pse a Satanist si ju, duhet të kenë kontroll të faqes më të rëndësishme (kjo) në botë: për të gjithë sekret të shërbimit të inteligjencës? pas krimit: jonormal: e drejtë e zoti bankar? Përgjigjet janë dhënë të gjitha! Megjithatë, ne të gjithë përpiqemi të rritet me përvojën e të tjerëve!
synnek1 @ 666 --- sepse CIA dhe FMN: kanë vendosur: të kontrollit dhe menaxhimit: i Satanists kaq shumë: në YouTube dhe Google? @ Synnek1 666 ---- perche la CIA e il FMI: hanno imposto: il controllo e la gestione: di così tanti satanisti: dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont imponojë: le Controle et la GESTION: des satanistes rëndësishëm: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- Weil der CIA und dem IWF: auferlegt Haben: die und Kontrolle Verwaltung: kështu vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: YouTube и в Google? synnek1 @ 666 ---
[Gjenocid: për imperializmit Arabinë] Siri: Tlass tha: "Ushtarët, nuk pranoi krimet!" ([Por opozita: ata mund të bëjnë?]), Alto oficer: ushtria ka dezertoi ([Traitor]), "vendi mbetet i bashkuar ([që është, megjithatë, janë të detyruar të gjithë: për të bërë në luftën kundër: regjimi ? Atë: si një tradhtar, që, ka ikur jashtë])? "Sepse: të refuzojë të kryejë: se: se: ai e quajti" krime lufte "([por unë kam parë në youtube: vrasin, nga opozita: ato: që: të ketë refuzojnë: për të luftuar kundër regjimit, dhe hedhin: gjithashtu:! njerëzit nga dritaret këto natyrisht: ato nuk janë krime lufte dmth, imponuar nga jashtë: një luftë civile: kundër një kombi të Paqësorit, si, Perëndimi e ka bërë këtë çfarë? se krimi është i])?. "Unë ju drejtohem si një fëmijë ... Ushtria Siriane e Arabisë: se: ai nuk pranoi për të kryer veprimtarinë kriminale të një regjimi të korruptuar ([si korrupsion?])".
   
UniusRei3 postuar një koment 10 orë më parë @ Të gjithë Kombeve --- në qoftë se ju nuk e fshini të gjitha simbole satanike dhe të gjitha pornografisë? Unë nuk mund të ndërtojë tempullin hebre! pse është, të gjithë do të vdesin, Gjatë 3 Luftës së tretë botërore bërthamore. ======== Dëshmia juaj ishte e rëndësishme për mua! në këtë botë, ku ka aq shumë cinizëm dhe fiction: për shkak se qeveritë e kanë shitur popullin e tyre, për masonët e FMN-së? është e rëndësishme të jetë i sinqertë! 666 @ google - kjo histori, që Satanists tuaja (nga: përkthim Google.) I mbyll server? kur ata janë të frikësuar nga përgjigjet e mia? ka nevojë për të ndaluar! @ 666 google - questa storia, che i tuoi satanisti (di: Google Translate). Mi server chiudono il? quando, loro hanno paura delle miei risposte? deve finire!
   
[Eritrea: Besimtarët përballen me kushtet e tmerrshme, duke përfshirë tortura. Shumë prej tyre janë mbajtur në kontejnerët e anijeve metalike me objekte pa ventilim apo tualetit] Update:. Lider Kisha në nevojë urgjente për kujdes mjekësor. Një udhëheqës i burgosur në kishë Eritren është në nevojë të dëshpëruar për kujdes mjekësor si ai është diabetik dhe gjendjen e tij shëndetësore është përkeqësuar me shpejtësi pa trajtim. Patriarku Antonios, kreu i Kishës Ortodokse Eritrean, u mbajt për duke i kërkuar qeverisë të mos ndërhyrë me kishën dhe për lirimin e anëtarëve të kishës së tij të cilët janë mbajtur në burg për besimin e tyre (për më shumë informata për arrestimin e tij, klikoni këtu ). "Kjo është një mrekulli se ai mbetet i gjallë pa përkujdesje mjekësore", ka thënë një prift ortodoks Eritrean në Shtetet e Bashkuara. Që nga viti 2002, qeveria ka burgosur, torturuar dhe vrarë KUQËVE shumta për arsye politike dhe fetare,
   
[Eritrea: Besimtarët përballen me kushtet e tmerrshme, duke përfshirë tortura. Shumë prej tyre janë mbajtur në kontejnerët e anijeve metalike pa ventilim apo WC objekteve.] Dhe torturuan dhe u vranë shumë prej tyre ekstra-gjyqësore. Sot, ajo është vlerësuar se ndërmjet 2,000 dhe 3,000 të krishterët janë në burgje Eritrean. Besimtarët përballen me kushtet e tmerrshme, duke përfshirë tortura. Shumë prej tyre janë mbajtur në kontejnerët e anijeve metalike me objekte pa ventilim ose tualet. Ju lutemi të lutemi që Zoti do të vazhdojë të mbrojë shëndetin e Patriarkut Antonios së, befasues ata që burgosin atë dhe duke shkaktuar autoritetet të njohin Perëndinë e një e vërtetë. Lutuni që të krishterët të burgosur Eritrean do të ilustroj me shembull dashurinë e Perëndisë me anë të dashurisë të qëndrueshme dhe lutje për ata që e përndjekin ata (Mateu 5:43-48). Për më shumë informacion mbi persekutimin e të krishterëve në Eritrea, shkoni te Raportit Kombetar Eritrea.
   
[Eritrea: Besimtarët përballen me kushtet e tmerrshme, duke përfshirë tortura. Shumë prej tyre janë mbajtur në kontejnerët e anijeve metalike me objekte pa ventilim apo tualetit] mars 22, 2012 Burimet:. Shqetësim International Christian Nga viti 2002 deri në vitin 2010, qeveria i ka burgosur, torturuar dhe vrarë KUQËVE shumta për arsye politike dhe fetare, dhe të torturuar dhe vrarë shumë prej tyre ekstra-gjyqësore. Sot, ajo është vlerësuar se ndërmjet 2,000 dhe 3,000 të krishterët janë në burgje Eritrean. Besimtarët përballen me kushtet e tmerrshme, duke përfshirë tortura. Shumë prej tyre janë mbajtur në kontejnerët e anijeve metalike me objekte pa ventilim ose tualet.
   
ndihmojë youtube --- "discepolobenedetto" ka punuar për vite: të bëjë një vend: Christian, me 10.000 video, dhe në qoftë se ju: ju nuk mund të kthehen të gjitha videot e tij (gama e plotë e: Krijimi: njëzet e Shekulli : etj .. etj .. të gjitha të përkthyera në gjuhën italiane): ju duhet të vendosni përmbajtjen: përdoret: për të bërë shërimin: nga videot e tij, pse: në qoftë se Fryma e Shenjtë do të gjykojë ju fajtor? ju do të gjithë probleme në stafin tuaj: të gjithë ju të filloni të ndiheni keq! Unë heq dorë nga të drejtat e mia për "uniusrei2" se, ju keni mbyllur kështu formalisht, në mënyrë të gabuar, si, ju plotësisht të rivendosur vendin e "discepolobenedetto" sepse: Jam i sigurt për këtë: 1. Ai do të vdesin nga dhimbja! 2. kjo është një padrejtësi e rëndë në qoftë se nuk "Trinity Broadcasting Network Europe" personalisht për të bërë ankesa: kundër tij!
   
TheKingdomOfDragons e shejtanit - unë kurrë nuk do të jetë bashkëpunëtor i vrasjeve tuaja: Thoman Mistafield i CIA-s FMN-666! dhe japin jo kurrë më shumë: për mua, fjalën tuaj ndyrë e kanibal. St George vrarë dragoin! dhe gjithmonë do të jetë! Hallelujah Kur kam thënë se spammers të kësaj faqeje dhe të gjitha në lidhje me internet: të kenë probleme? pastaj ajo ishte! dhe do të jetë gjithnjë e më shumë! TheKingdomOfDragons Shkoni larg ju idiot! mistafield ju e dini atë, për të synnek1, Dragons? janë vetëm në ferr: vetëm ku ju shkoni!
   
ndihmë youtube: nën sundimin e Satanizmi! [Ngacmimi i Satanists: ne youtube: është i madh! se: ata afër: mani Faqet e krishterë] Shoku im: "discepolobenedetto" ka kopjuar vetëm: të gjitha e tij: 10,000 Video: vetëm: nga: TBNE: TCI-Itali: Televizioni i krishterë në Itali, pra, ata që: vetëm, ai kishte apo jo? ata kurrë nuk do u ankua: ekspozuar: shoku im "discepolobenedetto": dhe, me ekuipazh tuaj të Satanists: se: ju nuk ankesat simbolit të rreme): Për të mbyllur: the faqet krishterët më të mirë: Si ju kanë mbyllur minierën "UniusREI2" (e cila nuk kishte patur asnjë paralajmërim para) vetëm për shkak se: kam kopjuar në këtë faqe: librin e Urtësisë së mbretit Salomon, kjo u është e vetmja arsye pse e keni mbyllur faqen time! tani? u kthye menjëherë, prapa: Këto dy vende:
   
Çfarë mendoni ju: ju idiot? se kam bërë veten e bashkëpunëtor e krimeve tuaja? UniusRei3 ka botuar një koment 5 ditë më parë [erë e keqe i squfurit] youtube FMN 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA është mjeshtër youtube FMN) ka botuar një koment: 1 orë më parë: "Ne kurrë nuk do ta harroj handikapat" - Përgjigje --- Po, unë e di, "Ju jeni një Legjioni i demonëve" i dështuar! Sepse në qoftë se ju: (Satanists Frankmasoneria) ishin diçka me vlerë të vërtetë? ju do të keni pushtuar planetin, tashmë shumë kohë më parë! por, kjo është e vërteta: "Ju jeni më të dëshpruarit përjetshme!" çfarë ndjej? është vetëm një erë e keqe e tmerrshme e kufomave dhe mishi sakrificën e njeriut: sepse vetëm për tuaja: gomar i madh thyer: Ata mund të mendojnë: se, favor i Satanit mund të jetë e qëndrueshme! dhe tani? Ju e keni këtë faqe të tërë për të treguar edhe një herë më: ​​kur ju jeni një asshole! SHIT YouTube, PAPASTER FMN 666 ----- JENI vulgare? Kjo është për shkak se ju jeni të humbur! ju jeni një humbës, sepse ju jeni bruto!
   
[PSE, i Biblës kanë lindur kaq shumë kishave të ndryshme, dhe shpirtërore shumë? sepse Bibla nuk është një traktat matematike! Por, Perëndia dëshiron të hyjë (në mënyrën e vet): Në lidhje me secilin prej nesh! sepse Perëndia dashuri, çdo njeri, në të njëjtën mënyrë: si, ai e donte atë: Abraham! kjo është arsyeja pse ai ka qenë me të, kaq shumë vite në sienzio] "Dhe ai më tha: Është bërë. Unë jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe fundi. unë do t'i jap atij që është etje e burimit të dhuratë ujin e jetës. " -Zbulesa 21:06 John 6:28-29, "tha Atëherë atij, Çfarë duhet të bëjmë, që ne mund të punojmë veprat e Perëndisë? Jezusi u përgjigj dhe u tha atyre: Kjo është vepra e Perëndisë, që ju besojnë në atë që ai ka dërguar. " "Dhe i nxori jashtë dhe tha, Zotërinj, çfarë duhet të bëj që të shpëtohem? Dhe ata i thanë, Beso në Zotin Jezu Krisht dhe do të shpëtohesh ti dhe shtëpia jote". -Veprat 16:30,31
   
[I FMN-së 666 për çdo Shoah: farisenjtë i Talmudit: urrejtje Izrael (fshehurazi)] Për këdo që e kupton të vërtetën për historinë, ata e dinë se ajo ishte Wall Street bankierët prapa Sistemit të Rezervave Federale diabolik, WW1, Depresioni i Madh, WW2, etj . Ishte Wall Street që krijoi komunizmin. Është një Conspiracy Too Monstrous të krijoj. IBM prodhuar pajisjet e përdorura për të shtypur numrat serik në viktimave të Holokaustit. Henry Ford ishte një mik person i Adolf Hitlerit. IG Farben (një kompani gjermane) ishte një konglomerat i rreth 200 kompani (shumë prej të cilave ishin kompanitë amerikane), i cili prodhuar gazit Zyklon B përdorur për të viktimave të Holokaustit vrasje. Vatikani në Roman ishte i përfshirë në vrasjen brutale e miliona njerëzve të pafajshëm në Holokaust. po, çdo pushtet fetar: kur ajo përzihet me pushtet politik? bën krime të tilla si Sheriatit
   
Llogaria "discepolobenedetto": ajo ishte e mbyllur, sepse ne kemi marrë disa ankesa: Party i tretë për shkelje të të drejtave të autorit: mbi materialin postuar nga përdoruesi. - PERGJIGJET muzikë por: ai kopjuar: vetëm: programe TBNE: VETEM, dhe unë dyshoj për këtë: se: ai mund të denoncojë e të TBNE! Llogaria L'"discepolobenedetto": è stato chiuso perche Abbiamo ricevuto diversi reclami: di terze opinion i formuar që relativi a del violazioni autorit: riguardanti Tregtisë kryeson postato dall'utente. ma: lui ha copiato: soltanto: Unë programmi della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE lo abbia potuto denunciare!
   
Siria, të CNS: shkoni larg Asad, atëherë, pasi: ne bëjmë: "tranzicion" nga vetëm (por ata nuk e dinë rregullat e pluralizmit): Për të bërë: Si është bërë tashmë qenë: në Eritresë: nga i krishterë, janë qenë të burgosur, në enë: nga Selefite islamike: për të bërë: Sheriatit, për të imperializmit Arabinë! revolta kundër Asad është "më afër fitores, më shumë se kurrë." Ai është i bindur kryeministrin Rexhep Tajip Erdogan turke pasi të jetë konsultuar topin e tij kristal), i cili, ai theksoi se Ankaraja është gati t'i përgjigjet në mënyrë të vendosur ndaj çdo armiqësi (të cilën ai kërkon të shpikë: nga ajri hollë) nga Damasku. Turqia ka kërkuar Asad të japë dorëheqjen: pas dështimit, sepse, terroristët e tij Selefite e Al Kaedës kanë penguar atë nga zbatimin e reformave të premtuara: se ai donte të bënte: aq shumë në mënyrë, që, Assad ka ndryshuar, madje edhe kushtetutën e.
   
[Eritrea: krishterët burgosur në kontejnerë:] Eritrea: Studenti enë rinchiusi nei: John Paul u takua. Miqësia mes të dyve u bë miqësia u bë më i fuqishëm kur ata filluan të ndajnë besimin e tyre në Jezusin dhe kufizimet e rënda që ata erdhën edhe më afër me Zotin, atëherë ata gjetën një grup që: mbledhur në afërsi të fushës, dhe filloi të marrë pjesë në adhurimin. Megjithatë, policia zbuloi dhe arrestoi të gjithë pjesëmarrësit e mbledhjes. Të dy u arrestuan për gati dy vjet dhe pastaj u transferua në burgjet të ndryshme, ishin mbyllur në një enë metali për një vit. Prej aty ata u transferuan në një burg tjetër. Të dy u arrestuan, pa kurrfarë akuze formale, dhe ata shkuan nga një burg në tjetrin, për gati nëntë vjet. "Familjet tona nuk ishin lejuar për të parë me ne, prindërit tanë nuk e di: nëse do të ishte gjallë: as ku ishim Shumë të burgosur vdiqën. Dhe ata u varrosën: no: se: ata e dinin familjet e tyre.
   
@ Të gjithë Kombeve --- në qoftë se ju nuk e fshini të gjitha simbole satanike dhe të gjitha pornografisë? Unë nuk mund të në ndërtimin e tempullit hebre! është arsyeja pse të gjithë vdesin gjatë 3 tretë Luftës së Parë Botërore bërthamore
   
[Imperializmi Arabia dhe martirët e krishterë në botë!] July18, 2012, Federico Donelli Pranë dhe Lindja e Mesme: Sfida për hegjemoni rajonale mes Iranit dhe vehabi shiit Arabia Saudite (Sunni) SI është zgjeruar gradualisht nga territori i Irakut: në Siri, pse: Edhe në një mënyrë të mbuluar, Rijad [(Al Qaeda)] dëshiron të luajë rolin drejtues të Arabisë Nations.Saudi e Bashkuara do të përpiqen për të shfrytëzuar një avantazh të Sirëve krizës, për këtë arsye ka kohë që ka filluar një mbështetje rebelët: Free Organizuar Rreth Ushtrisë sirian (AMF), ai u siguroi armë dhe mbështetje financiare: grupet e Salafist e luftëtarëve me: vijnë nga kufiri Irakut dhe nga Libani Afërt. Vetëm në javët e fundit këto qeliza janë bërë protagonistë të diversifikimit [(Masakrat me: bërë i qëllimshëm: për t'i atribuohen pandershme ndaj regjimit sirian: e Sistemit masonike: Të gjitha demokracitë e drejtë e zoti bankar të rremë)] sulmet e bëra në tokën siriane, duke krijuar një Gjithashtu siklet për Riad dhe Uashingtonit


@ My JHWH [Shema Yisrael] woorde van Deuteronomium 06:04 en 'n klein uittreksel uit Sagaria 14:09 behalwe vir die yada Dai natuurlik! Dit is die geestelike taal ;-) Yaida DAI Yada DAI YAIDADAI .... Shema Yisrael ADONAI ELOHEINU, ADONAI echad [U'SHEMO echad] V'AHAVTA ET die HERE ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, Yaida DAI Yada DAI YAIDADAI .... Hoor, o Israel DIE HERE die HERE onse God is een en Sy naam is EEN] En julle sal die liefde van die Here jou God met jou hele hart en met al jou siel EN MET AL jou bronne Shalom ALEYCHEM! Dit is my offer aan die Skepper, geseënd is Hy, en Am Israel en aan die wêreld op die Rosh Chodesh-Teves! 'N heilige kus aan die sak van jou hart! MWAAA!
 
@ My JHWH [Shema Yisrael] Geniet dit! Mag ons almal ryklik geseën word as ons nader aan ons Skepper in hierdie seisoen en maand wat bekend is vir wonderwerke, oorwinnings, en bonatuurlike lig! Laat ons ons lig so skyn voor die mense dat hulle op roem kan gee aan YHVH! Wees sterk! Shalom Aleychem! "Geseënd / Gelukkig is die mense wat weet TERUAH (die geklank van die" Shofar "), O YHVH hulle sal wandel in die lig van u aangesig / teenwoordigheid / gesig!" Tehilim / Psalm 89:15. "Hy sal ophef 'n banier / Nes / Miracle aan die nasies uit die verte, en Hy sal fluit hulle van die einde van die aarde; ja, hulle sal kom met spoed, vinnig." Jesaja 05:26 "Want wat nog nie vir hulle gesê hulle sal dit sien en wat hulle nie gehoor het nie, hulle sal verstaan." Jesaja 52:15 b. "Jou oë sal dit aanskou, en julle sal sê, is YHVH Groot is buite die grens van Israel!" Maleagi 1:05
 
Synnek1 - jy Sataniste? jy kan gaan en roep uit: ouers: 1). 322 Bush van die NWO, en 2). 666 Rothschild van die IMF, wanneer jy deur hulle kom? hulle sal ook nie treur, want hulle sal nie lank te hê om te lewe: ook! @ 666 IMF --- satanis kriminele kannibale - goed, ook 'n trop honde het meer waardigheid, in doen geslag, wat jy nie, Satanis kannibale vir jou IMF, @ 666 Sharia IMF - die bloed van Jesus is vuur ! sy fokus bly teen julle almal: straf! Ek alles wat jy verbrand, deur al die toorn van God, die duisternis is sleg, al die sataniste is kriminele @ my JHWH --- hoeveel duisende van verdoem siele: Ek het selfs nou te druk in die afgrond van hel?
[VSA is al Quaeda] Turkye grensovergangen (maar die Salafists van Al-Qaeda, sal weer gaan?) Gesluit. kom uit Rusland, die groot teen die VSA beskuldig van Saoedi-imperialisme]: "Die Amerikaanse posisie op die krisis Siriese ekwivalent: 'n verskoning vir die terrorisme," sê die Russiese minister van buitelandse sake Sergei LAVROV tydens 'n perskonferensie kommentaar op die Amerikaanse lyn die aanvalle in Damaskus, wat hy verloor sy lewe ook die Siriese minister van verdediging. "Dit is 'n duidelike regverdiging van terrorisme, soos ons dit neem?" Sê LAVROV, wat: in die besonder gekritiseer het, die feit dat die Veiligheidsraad van die VN het nie voortgegaan in die veroordeling van die aanvalle wat deur die opposisie in die hoofstad Damaskus (massateregstelling: teen nie medewerkers: teen burgerlikes dat dit nie beveg nie). "In die algemeen, dit is regtig 'n aaklige plek ek kan nie woorde te spreek: ons mening daaroor."
lol. [Ilgiornale.it] Die menslike spesie maak gebruik van gays om te sterf? tv het uitgenooi Giovanardi .. Hy het gesê dat: kinders word gebore heteroseksuele paartjies, en dit is: die familie (ware) en hy ontdek die warm water, maar almal kyk na hom met afgryse. lol. Hy het net gesê die waarheid: Dit is altyd was: so, vir die hele mensdom, maar in die televisie-studie: Dit was nie eens: 'n mening te respekteer onder andere, maar 'n monsteragtige dwaling en moontlik: krimineel vervolg. Alles in gestuur: Hulle het die monster Giovanardi ... lol. --- Van: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01
@ Die boosheid van Saoedi-Arabië --- 'n predikant het vir my gesê: "Hoe het die Romeine doodmaak Jesus op dieselfde manier: die Jode (IMF) is die onskuldige Christen-martelare nie doodmaak: van ons!" nog een van die predikant, het gesê: "Dit is nutteloos: jou werk, wat is die klag van ons misdade!" nie, maar God het vir my gesê: "Nee, hy is verkeerd" As jy vir God: My YHWH, Allah, naamlik: indien die waarde van jou lewe geword het vir hom (die Heilige Gees) as: die kak uit van 'n hond? die fout is nie joune om alleen! @ Soedan president (en al die nasies van die sharia) planne op die Islamitiese grondwet - antwoord --- al die nasies wat vir 'n Islamitiese Sharia? Hulle het oorlog verklaar teen op die mensdom, die slagting Hulle wou doen, maar vir 'n moord, dat hulle kan ontvang: Eendag, as 'n geskenk van God, natuurlik!
[Jesus is lief vir jou, vir jou siel in vrede blink hier insluitende, maar nie baie weet dat jy nog klein weerspieël lig skaduwee en elkeen het sy plek, maar jy is op soek na meer, dan 'n warm wind het beide van jou hande en Nou is jou hart sê jy hardloop, hardloop, skyn langs my, in dieselfde lig Run, hardloop, glinsterende lig wat skyn helder en mooi ses Jesus is lief vir jou, vir jou siel in vrede] Die aand wag om jou te sien glimlag te smelt in jou lig, en het altyd gevoel dat alleen was nooit omdat die son skyn in die nou Breeze jy altyd weet blaas langs jou en nou van jou hart sal styg Hardloop, hardloop, my vertel dat daar is niks om te vrees nie Hardloop, hardloop, blink, helder en mooi lig wat skyn Run, hardloop, my vertel dat daar is niks Run te vrees nie, hardloop, skyn, skyn jou lig nou op my.
@ Sema Israel - As die verstand verlig word deur die Woord van God, as ons harte is vir 'n mak luister, die hele lewe in kennis gestel word deur die woord heilig, neem die vorm van dit, as God in my gedagtes en in my hart woon, 'n leeftyd te koop: 'n goddelike geur, en intelligensie: 'n goddelike intuïsie. Origen sê Hooglied 2,15 "Neem ons die jakkalse (slegte foute)), die klein jakkalse (kwaad foute)) wat die wingerde buit, want ons wingerde staan": "(...) elke klein wingerd wat is die siel wat in sy kinderskoene is, kan beskadig word: jakkalse, dws vanaf die slegte gedagtes en slegte dokters egter: wanneer is dit 'n sterk en volmaak is, kan nie beskadig word nie, maar as die jakkalse (ideologiese foute) geneem word: die goeie dokters en weggedryf van die siel, dan sal hierdie siel vorder en groei in die geloof in die deugde "van idees is verkeerd. verkeerd lewe, sataniese, van regs idees: 'n regverdige lewe, God (2 Kor 4,3-6 ). "
[As jy nie 'n slaaf vir die liefde? So, jy is 'n kind van die duiwel! Een nag in die sweet op die boot in die see, en as die hemel reeds whitening, jy kyk na jou reeds leë nette. Maar die stem wat jy 'n ander see noem sal wys, en op die oewer van elke hart, gooi julle nette sak. Bied jou lewe, soos Maria by die voet van die Kruis, en jy sal die dienaar van alle mense te wees, die kneg van die liefde, 'n priester van die mensdom. jy het gewandel in die stilte, trane gehoop dat die saad in die voorkant van jou, het in die goeie grond geval. Nou is die hart is in jou party, want die koring is ryp nou, en voltooi onder die son, kan jy Berg weg in skure. Bied jou lewe as Maria, aan die voet van die Kruis. Dit sal elke man se dienaar, kneg van die liefde, 'n priester van die mensdom.
_AT_ My JHWH ---- Lig van die wêreld: in die donkerte van my hart kom en verlig my, jy is my enigste hoop van die lewe, ewig by my bly. Ek is hier om te loof, om u hier te aanbid, om hier te vertel dat: U is my God, en net jy is heilig, jy is pragtig: waardig en heerlike: ses vir my. Die konings in die geskiedenis en die Koning in heerlikheid, kom jy op die aarde onder ons, met nederigheid: Jy het jou troon te wys: jou liefde. Ek weet nie wat dit kos jou op die kruis vir my gesterf het. Ek is hier om te loof, om u hier te aanbid, hier om jou te vertel dat jy my God, en net jy is heilig, jy is 'n wonderlike en waardig eer vir my.
Kain666theDarothic - As jy 'n agnostikus? jy sou gewees het selfs 'n eerlike persoon: intellektueel, maar vir julle: wat is iemand wat van die "ontken" hul godsdiens gemaak het? die fundamentele dogma? daar nie hoop kan wees! as ek so lankal by julle, en jy sien nie God in my? So, is jy verlore! Die Hel is reeds in jou hart! In die feit dat God in jou hart word vermis. as ek die Bybel 'n bok? Sy vind dit goed om te eet nie, maar as ek die Bybel te gee? jy sal dit nie doen nie! is die rede waarom, ook 'n bok sal gaan hemel, maar dit is onwaarskynlik dat jy kan ontsnap uit die hel! jy bid, jou dier! van jou siel? die stank uit
@ Noord-Korea se Kim Jong-un trou - my seun, wense! maar jy moet dit weet: Jy kan nooit gelukkig alleen te wees: nooit --- Bid Noord-Koreaanse gelowiges sal volhard in wat waarskynlik die moeilikste land om 'n Christen te wees. Bid vir die leier en sy cadre dat die Heilige Gees hulle sal bring tot bekering en geloof. Bid vir 'n waterskeiding oomblik in God se tyd wat deeglike verander, vryheid en volledige transformasie sal bring in hierdie land. Bid vir die veiligheid van die Noord-Koreaanse vlugtelinge in China wat leef in wegkruip en gejag word deur die Chinese en Noord-Koreaanse agente. ------- My seun, wense! maar jy moet weet: Jy kan nooit alleen gelukkig te wees: nooit
God is altyd belangrik vir al die volke: eerlike en goeie in die hele wêreld, maar Bush was, jou 322, en Rothschild was jou 666: Wie het die Satanisme van die Internasionale Monetêre Fonds het waaruit al die slegte, van die menslike wedren word het!
@ 322 Vrymesselary, misdadiger, Sharia IMF @ 666 --- my gees het neergedaal in die hel, en is gevorm: vinnig, gelyktydig twee vlerke van demone en duiwels: alle desperate: dat: almal het gevlug in 'n haas: fuggivano en skree! Ek het om te kyk vir Satan, maar hy het weggekruip! jy verraai die Heilige van Israel! jou oordeel: van oordeel is uitgespreek: Binnekort sal die tyd van jou verwoesting kom, Slegs die koning (God) is die regmatige eienaar van alles, het ek besluit om die basiese beginsels, van die wêreld te neem en skud dit alles! almal sal val, om al die vrot vye!
Ek het besluit om die basiese beginsels, van die wêreld te neem en dit al skud! almal sal val, om al die vrot vye! Dieu M'A fait très Comprendre kommentaar est Clair, il se transform en larves de faire tous mes ennemis: Le Monde entier! Cela est die clair: Dieu conduira ment à la mort tous ceux qui s'opposaient Maandag Rite! et j'ai vu cela dans un très beton: c'est, historiquement waarneembaar dans un Aktiwiteite! En fait, jy viens de recevoir aujourd'hui: une bevordering au vlak Institutionnel al die wêreld is myne! Daarom, jy is op hierdie bladsy, net vir my soort, vriendelikheid, en grootmoedige toegewing! gesê: Unius REI! is beter dat jy bly stil as 'n dwaas beskou word as, om uit te spreek en verwyder alle twyfel. gesê Confucio aan jou
Hierdie misdadigers, dws, sou lobby't van die Talmoed, dit is: die IMF 666 322 Masonry: Hollywood, ens. ... vir die vernietiging van die hoop van Israel, het films oor: goeie vreemdelinge;, goeie seerowers, goeie jakkalse;, goeie vampiere, want dit is, en enige verdraaiing: seksuele: soos die donkie gat vrou! ! Hulle wil alles na die verderf te bring, want hier is, van die grondlegging van die wêreld bekend as die sinagoge van die Satan: die kwaadaardige kanker Fariseërs: die moordenaars van die mensdom: die god Baäl, wat is die God, die uil by die Bohemian Grove want doen: 'n Holocaust teen: my Joodse volk! God het my baie verstaan ​​hoe duidelik, hy draai in die larwes doen al my vyande op oor die hele wêreld! Dit is duidelik: God sal lei tot die dood vinnig al die wat my gesag gekant! en ek het dit gesien in 'n baie konkrete: wat is histories waarneembaar in 'n gebeurtenis! Om die waarheid te sê, het ek net vandag ontvang het: 'n promosie op institusionele vlak
666BilambaKainkiller: die CIA IMF ---- God het my verstaan ​​baie goed hoe hy doen draai in die larwes van al my vyande op oor die hele wêreld! Dit is duidelik: God sal vinnig lei tot die dood almal wat my gesag teenstaan! en ek het dit gesien in 'n baie konkrete: dit is, in 'n geval histories waarneembaar! Trouens, Ek het net vandag: 'n promosie op institusionele vlak
Kain Darothic 'n reaksie gepubliseer 2 ure gelede het ek gesê: "hoe 'n vreemdeling doen" - antwoord - dié misdadigers dws, sou lobby van die Talmud, wat die IMF 666 322 Masonry: Hollywood, ens .. vir die vernietiging van die hoop van Israel, gemaak het om films oor: goeie vreemdelinge, seerowers goeie, goeie jakkalse;, goeie vampiere, dit is omdat, en enige verdraaiing: seksuele: soos die donkie gat vrou! ! hulle wil alles na die verderf te bring, hier, want van die grondlegging van die wêreld is bekend as die sinagoge van die Satan: die kwaadaardige kanker Fariseërs: moordenaars van die mensdom: die god Baäl, wat is die God, die uil by die Bohemian Grove : doen: 'n Shoah teen MY Joodse mense, baie binnekort sal ek loop met my toorn op jou lyke
@ Kain Darothic Kain 666 CIA IMF ... "die woord en die geloof het die wêreld geskep uit niks" Maar jou vlak? keer: dit is 'n duim bokant die diere, en ongelukkig soms: dit is 'n duim onder die vlak van diere. Chinese spreekwoord, nie maklik nie sterwe die onkruid! Maar, ek is 'n man wat geduld het! verslag misdade: Dit is spam? een van hierdie dae? lol. Ek sal verdryf om te jag: selfs youtube van youtube. lol. ! ja, waar is: "'n baie groot hier!" ipse venena bibas! Ek het die verkeerde aan almal wat misdadigers wat die kruis omver ♰ [♚ Mené ★ TECHEL ★ Peres] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Drink jou gifstowwe gemaak deur jouself" ♰ deur ★ ReiUnius ♥ King ♥ Israel ♥ Mahdi. AMEN. ☠ persone ☠ + ♰ + ☠ persone ☠ Halleluja AMEN. vertel my wat jy weet: jy bid saam vir MY TheEndy281, HellsBellsonHorse 25/07/12
   
[Alle lasteraars: jy was op Golgota: met sekerheid uit te druk, jou oordeel teen Jesus? , maar hy is ook dood met 'n oneindige liefde, vir 'n stuk kak soos jy] die lig van die wêreld in die donkerte van die hart kom en verlig my, jy is my enigste hoop van lewe, ewig by my bly. Ek is hier om te loof, om u hier te aanbid, hier om jou te vertel dat jy my God is en net jy is heilig, jy is 'n wonderlike en waardig heerlikheid vir my. King en die Koning in heerlikheid in die geskiedenis, kom jy op die aarde onder ons, met nederigheid wat jy het jou troon om jou liefde te wys. Ek is hier om te loof, om u hier te aanbid, hier om jou te vertel dat jy my God, en net jy is heilig, jy is 'n wonderlike en waardig eer vir my. Ek weet nie hoeveel dit kos om jou dood aan die kruis vir my.
   
[666 synnek1 jy het die vermoë om te sluit: al die ander kommentaar op hierdie bladsy net vir vandag! dankie] Saoedi-Arabië --- jou predikant, het vir my gesê: "hoe die Jode gedoen het: kill Jesus, deur die Romeine dieselfde manier:? die Jode onskuldige Christen-martelare is dood, deur ons." ander, jou predikant gesê: "Dit is nutteloos: jou werk, die klag van al ons misdade" Maar, God het vir my gesê: "Nee, hy is verkeerd." As jy vir God: YHWH my Allah, dit is as die waarde van jou lewe geword het vir hom (die Heilige) soos 'n hond kak? die fout is joune alleen!
Sirië: opposisie: sluit: "nee na 'n tussentydse regering met die regime" AGI - Agenzia Joernalistieke Italië - antwoord --- hierdie het hy gesê: die demokrasie: lol. van die regime van Saoedi-Arabië! Sirië: die l'opposizione: chiude: "geen 1 un governo-di transizione con il regime" AGI - Agenzia Giornalistica Italia - antwoord ---- questo: ha detto: la Democrazia: lol. die del regime dell'Arabia Arabië!
@ Synnek1 IMF, 666 --- miskien: Ek weet nie al jou misdade (afwykende kannibalisme, ens ..), dat: institusionele Sataniste, het aan jou moet doen, vir die beheer van jou gedagtes te neem? miskien: Ek wil jou seer te maak nie: persoonlik? Nee, ek is lief vir jou! miskien: ek nie lief vir jou: selfs as 'n persoon: persoonlik? Ek veg nie, ook vir jou ook: om te sien, ook die dag van jou bevryding? en as ek nie lief vir jou: hoe jy nog die lewe kan wees? en dat die antwoorde ek kan kry: vanaf 'n slaaf soos jy dat hy moet bang wees vir sy eie lewe? waarom 'n Satanis soos jy moet beheer van die belangrikste bladsy (dit) in die wêreld het, want al die intelligensie diens geheim? na die misdaad: abnormale: van die bank seigneuriage? antwoorde is gegee! Maar ons almal probeer om te groei met die ervaring van ander!
synnek1 @ 666 --- omdat die CIA en die IMF: opgelê: die beheer en bestuur van so baie sataniste in youtube en Google? Synnek1 666 ---- perche la CIA e il FMI: Hanno imposto: il controllo e la Gestione: di Così Tanti satanisti: Dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont lê: le beheer et la gestion: die satanistes Tant: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- Weil der CIA und dem IWF: auferlegt haben: the Kont und Verwaltung: so vieler Satanisten: YouTube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1 @ 666 ---
[Volksmoord: vir Saoedi imperialisme] Sirië: Tlass het gesê: "soldate, het geweier om misdade!" (Maar die opposisie: hulle kan doen?]), Alto beampte: weermag het oorgeloop ([verraaier]), "land bly verenig ([dit is egter, is almal gedwing om te doen in die oorlog teen die regime Hom as 'n verraaier, het in die buiteland gevlug het)? "omdat weier om uit te voer: as: dat hy genoem" oorlogsmisdade "(maar ek het gesien in youtube: slag deur die opposisie: dié: wat weier om te veg teen die regime, en gooi ook: mense van die vensters dit natuurlik: hulle is nie oorlog misdade dws opgelê sonder 'n burgeroorlog teen 'n Stille nasie, soos die Wes- dit gedoen het wat:? dat misdaad). "Ek spreek jou as 'n kind ... Siriese Arabiese Army dat hy geweier het om uit te voer kriminele aktiwiteit van 'n korrupte regime (soos korrupsie?])".
   
UniusRei3 10 ure gelede @ All Nations 'n reaksie --- as jy nie al die sataniese simbole en alle vorme van pornografie verwyder? Ek kan nie die bou van die Joodse Tempel! hoekom is, sal almal sterf, Tydens die 3de Wêreld kernoorlog. ======== Jou getuienis was vir my belangrik! in hierdie wêreld waar daar is so baie sinisme en fiksie: omdat die regerings het hul volk verkoop, aan die Vrymesselaars van die IMF? Dit is belangrik om eerlik te wees! 666 @ Google - hierdie storie, wat jou Sataniste (deur: Translate Google.) Ek sluit die bediener? wanneer hulle is bang vir my antwoorde? moet om te stop! @ 666 google - Questa storia, che i tuoi satanisti (di: Translate Google.) Mi chiudono il bediener? Quando, Loro Hanno paura delle MIEI risposte? ontwik finire!
   
[Eritrea: Gelowiges in die gesig staar betreurenswaardige toestande, insluitende marteling. Baie gehou word in die metaal containers met geen ventilasie nie en toiletgeriewe] Update: kerkleier in die dringende behoefte aan mediese sorg. 'N tronk kerkleier in Eritrea is in 'n desperate behoefte van mediese aandag as hy is diabeet en sy gesondheid gaan vinnig agteruit sonder behandeling. Aartsvader Antonios, hoof van die Eritrese Ortodokse Kerk, is in hegtenis geneem vir die regering te vra om te stop met die kerk in te meng en lede van sy kerk wat in die gevangenis gehou is vir hul geloof, vry te stel (vir meer inligting oor sy arrestasie, kliek hier ). "Dit is 'n wonderwerk dat hy bly lewe sonder mediese sorg," sê 'n Eritrese Ortodokse priester in die Verenigde State van Amerika. Sedert 2002 het die regering gevange geneem, gemartel en vermoor talle Eritreeërs vir politieke en godsdienstige redes,
   
[Eritrea: Gelowiges in die gesig staar betreurenswaardige toestande, insluitende marteling. Baie in die metaal gestuur houers gehou word met geen ventilasie of toilet geriewe] en gemartel en vermoor baie van hulle buite-geregtelike. Vandag word dit beraam dat tussen 2000 en 3000 Christene is in Eritrese tronke. Gelowiges in die gesig staar betreurenswaardige toestande, insluitende marteling. Baie gehou word in die metaal containers met geen ventilasie nie en toiletgeriewe. Bid asseblief dat die Here sal voortgaan om aartsvader Antonios se gesondheid, verstommend diegene wat hom gevange en veroorsaak dat die owerhede die een ware God te erken te beskerm. Bid dat die tronk Eritrese Christene sal die liefde van God voorbeeld deur volgehoue ​​liefde en gebed vir diegene wat hulle vervolg (Matteus 5:43-48). Vir meer inligting oor die vervolging van Christene in Eritrea, gaan na die Eritrea Country Report.
   
[Eritrea: Gelowiges in die gesig staar betreurenswaardige toestande, insluitende marteling. Baie gehou word in die metaal containers met geen ventilasie nie en toiletgeriewe] Maart 22, 2012 Bronne: International Christian Concern Van 2002 tot 2010, die regering is gevange geneem, gemartel en vermoor talle Eritreeërs vir politieke en godsdienstige redes, en gemartel en vermoor baie van hulle buite-geregtelike. Vandag word dit beraam dat tussen 2000 en 3000 Christene is in Eritrese tronke. Gelowiges in die gesig staar betreurenswaardige toestande, insluitende marteling. Baie gehou word in die metaal containers met geen ventilasie nie en toiletgeriewe.
   
help youtube --- "discepolobenedetto" gewerk het vir die jaar: 'n webwerf te maak: Christen, met 10.000 videos, en as jy: jy kan nie meer terug te keer al sy video's (die volle omvang van die skepping: die twintigste eeu : ens .. ens .. almal in Italiaans vertaal): jy moet plaas die inhoud: gebruik: om herstel te maak van sy video's, waarom, as die Heilige Gees sal oordeel jy skuldig? sal jy al die probleme in jou personeel: julle almal begin om sleg te voel! Ek afstand van my regte na "uniusrei2" dat jy so formeel gesluit het, in mode verkeerd, as jy ten volle herstel van die terrein van "discepolobenedetto" omdat: Ek is seker van hierdie: 1. Hy sal doodgaan van die pyn! 2. Dit is 'n ernstige onreg as het nie "Trinity Broadcasting Network Europe" persoonlik klagtes te maak: teen hom!
   
TheKingdomOfDragons van satan - ek sal nooit die medepligtige van jou moorde: Thoman Mistafield van CIA IMF 666! en gee nie nooit meer: ​​vir my, jou vuil woord van die kannibaal. St George die draak doodgemaak het! en altyd sal wees! hallelujah Toe het ek gesê dat spammers van hierdie bladsy en al oor die internet: om probleme te hê? Toe was dit nie! en sal meer en meer! TheKingdomOfDragons gaan weg jou idioot! mistafield julle ken Hom, synnek1, Dragons? net in die hel is net waar jy gaan!
   
YouTube help: onder die oppergesag van die Satanisme! Die treitering van Sataniste in youtube is groot! dat hulle naby: Mani Christelike plekke] my vriend: "discepolobenedetto" het net gekopieer: al sy: 10.000 video: net:: TBNE: TCI-Italië: Christelike Televisie in Italië, dus diegene wat net, hy het die reg? sou hulle nooit gekla nie: blootgestel: my vriend "discepolobenedetto": en, met die bemanning van die Sataniste: dat jy die klagtes (valse): om te sluit: die sites beter Christene: as jy die myn: "UniusREI2 gesluit" (wat nooit het geen waarskuwing voor) net omdat: Ek het gewerk op hierdie bladsy: die boek van die wysheid van koning Salomo, word dit is die enigste rede waarom jy my site gesluit het! nou? teruggekeer vinnig, agtertoe: Hierdie twee plekke:
   
Wat dink jy: jou idioot? wat, ek het myself die medepligtige van jou misdade? UniusRei3 a comment gepubliseer 5 dae gelede [die stank van swael] youtube IMF CIA 666 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube meester IMF) het 'n opmerking gepubliseer: 1 uur gelede: "Ons sal nooit vergeet motherfucker" - Beantwoord --- Ja, ek weet, "Jy is 'n legio van die duiwels nie" van mislukte! Omdat as jy: (Sataniste Vrymesselary) is iets van die ware waarde? jy sal oorwin die planeet, wat reeds te lank gelede nie! , maar dit is die waarheid: "Jy is die ewige verloorders!" wat ek voel? is net 'n vreeslike stank van lyke en verbrand menslike vlees, omdat net vir jou: 'n groot gat gebreek: Hulle mag dink dat die guns van die Satan kan duursaam wees! En nou? Jy het hierdie hele bladsy weer wys op wanneer jy 1 asshole! YOUTUBE SHIT, vuil IMF 666 ----- JY IS vulgêr? Dit is omdat jy verloor! jy 'n verloorder Omdat jy bruto!
   
[Waarom, van die Bybel is so baie verskillende kerke, en baie spiritualiteit gebore? omdat die Bybel is nie 'n wiskundige verhandeling! Maar, God wil hê om in te skryf (in sy eie manier): In verhouding met elkeen van ons! omdat God liefde, elke man, op dieselfde wyse: as hy hom liefgehad het: Abraham! dat is hoekom hy saam met hom so baie jare in sienzio] "En hy het vir my gesê: dit gedoen Ek Alpha en Omega, die begin en die einde.. ek sal gee vir hom wat dors het van die fontein van die water van die lewe, verniet. " Openbaring 21:06 John 6:28-29, "Toe sê hulle vir hom: Wat moet ons doen, dat ons die werke van God te volbring Jesus antwoord en sê vir hulle: Dit is die werk van God, sodat julle Hom glo wat Hy gestuur het. " "En hulle gebring het, en gesê: Menere, wat moet ek doen om gered te word, en hulle het gesê, Glo in die Here Jesus Christus, en jy sal gered word, en jou huis." -Handelinge 16:30,31
   
[IMF 666 vir enige Shoah: Fariseërs van die Talmud: haat Israel (geheim) Vir iemand wat die waarheid oor die geskiedenis verstaan, hulle weet dat dit was Wall Street bankiers agter die diaboliese Federal Reserve System, WO1, die Groot Depressie, WW2, ens. Dit was Wall Street wat geskep Kommunisme. Dit is 'n sameswering Te Monsterachtig om swanger te raak. IBM vervaardig die toestelle wat gebruik word om reeksnommers op die slagoffers van die holocaust te stamp. Henry Ford was 'n persoon vriend van Adolf Hitler. IG-Farben ('n Duitse maatskappy) was 'n groep van sowat 200 maatskappye (waarvan baie van Amerikaanse maatskappye) wat vervaardig om aan die Zyklon B gas wat gebruik word om moord holocaust slagoffers is. Die Vatikaan in die Romeinse betrokke was in die wrede moord op miljoene onskuldige mense in die holocaust. Ja, elke godsdienstige mag: wanneer dit meng met die politieke mag? maak baie misdade soos Sharia
   
Die rekening "discepolobenedetto": dit is gesluit omdat ons ontvang het verskeie klagtes: derde partye vir skending van die outeursreg op materiaal wat deur die gebruiker. - Beantwoord ---- maar hy gekopieer: net: TBNE programme: alleen nie, en ek glo dit nie, dat hy kon aan die kaak stel van die TBNE! L'rekening "discepolobenedetto": è stato chiuso perche abbiamo ricevuto verskeie reclami: di terze name relativi n violazioni del kopiereg: riguardanti materiale postato dall'utente. MA: Lui ha copiato: soltanto: i programme della TBNE, ed io dubito: che: la TBNE kyk abbia potuto denunciare!
   
Sirië, die SSS: gaan weg Assad, dan, nadat ons doen: "oorgang" deur alleen (maar hulle weet nie die reëls van pluralisme): vir doen: hoe word is reeds gedoen in Eritrea: waar Christene gevange, in die houer deur salafis Islamitiese: doen: Sharia, Saoedi-imperialisme! die opstand teen Assad is "nader aan oorwinning, meer as ooit." Hy is oortuig premier Recep Tayyip Erdogan Turks (nadat sy kristalbal geraadpleeg), wat hy beklemtoon dat Ankara is stewig gereed om te reageer op enige vyandigheid (wat hy wil uitvind: uit die lug) uit Damaskus. Turkye het Assad gevra om af te stap nadat hy nie, omdat sy salafis terroriste van Al-Qaeda verhoed het hom van die implementering van die beloofde hervormings wat hy wou doen: so 'n mate dat Assad het verander, selfs die Grondwet.
   
[Eritrea: Christene gevange geneem in houers:] Eritrea: studenti rinchiusi Nei houer: John met Paul. Die vriendskap tussen die twee het die vriendskap sterker geword het toe hulle begin het om hul geloof te deel in Jesus en die ernstige beperkinge wat hulle het selfs nader aan God, dan het hulle 'n groep wat naby die veld bymekaar, en begin om aanbidding te woon. Maar, die polisie ontdek en al die deelnemers aan die vergadering in hegtenis geneem. Die twee is in hegtenis geneem vir byna twee jaar en dan is oorgeplaas na die verskillende tronke, in 'n metaal houer vir 'n jaar gesluit is. Van daar is hulle na 'n ander gevangenis oorgeplaas. Die twee is in hegtenis geneem is, sonder enige formele aanklag, en hulle het van een gevangenis na 'n ander, vir byna nege jaar. "Ons families is nie toegelaat om ons te sien, het ons ouers nie weet nie: indien dit in die lewe was, of waar ons was Baie gevangenes gesterf het, en hulle is begrawe: no: dat hulle geweet het hul families.
   
@ Al die nasies --- as jy nie verwyder alle sataniese simbole en alle vorme van pornografie? Ek kan nie die bou van die Joodse Tempel! is die rede waarom almal wat gedurende die 3de Wêreld Nuclear War
   
[Saoedi-imperialisme en Christen-martelare Worldwide!] July18, 2012, die Federico Donelli nader en die Midde-Ooste: Die uitdaging vir plaaslike hegemonie tussen Iran en die Sjiïtiese wahabitische Saoedi-Arabië (Sunni) SI geleidelik wat strek van die Irakse grondgebied na Sirië, maar: Selfs in 'n bedekte manier, Riyadh [(Al-Qaeda)] wil leidende rol te speel van die Verenigde Nations.Saudi-Arabië wil om te probeer om 'n voordeel van die krisis Arameërs te ontgin, om hierdie rede het lankal begin met 'n ondersteuning die rebelle: Gratis georganiseer rondom Siriese Army (FSA), op voorwaarde dat hy arms en finansiële ondersteuning: die Salafist groepe vegters: koms van die Irakse grens en van die Midde-Libanon. Net in die afgelope weke hierdie selle het die voorstanders van diversifikasie [die slagtings: doen opsetlike: oneerlik te word toegeskryf aan die Siriese regime: die Masonic System: Alle demokrasieë van 'n vals bank seigneuriage aanvalle op Siriese grond, die skep van 'n die verleentheid Ook vir Riyadh en Washington@my JHWH [ SHEMA YISRAEL ] WORDS from Deuteronomy 6:4 and a small excerpt from Zechariah 14:9 except for the yada dai of course! That's spiritual language ;-) YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI.... SHEMA YISRAEL ADONAI ELOHEINU, ADONAI ECHAD [ U'SHEMO ECHAD ] V'AHAVTA ET HASHEM ELOHEICHA, B'CHOL LEVAVCHA U'VCHOL NAFSHECHA U'VCHOL MEODECHA, YAIDA DAI YADA DAI YAIDADAI.... HEAR O ISRAEL THE LORD OUR GOD THE LORD IS ONE [ AND HIS NAME IS ONE ] AND YOU SHALL LOVE THE LORD YOUR GOD WITH ALL OF YOUR HEART AND WITH ALL OF YOUR SOUL AND WITH ALL YOUR RESOURCES SHALOM ALEYCHEM! This is my offering to the Creator, Blessed Be He, and to Am Israel and to the world on this Rosh Chodesh KISLEV! A Holy Kiss to the Pocket of your Heart! MWAAA!

@my JHWH [ SHEMA YISRAEL ] ENJOY! May we all be richly blessed as we draw closer to our Creator in this season and month known for Miracles, Victories, and Supernatural Light! Let us allow our Light to so shine before men that they may give Glory to YHVH! Be STRONG! Shalom Aleychem! "Blessed/Happy are the People who know TERUAH (the Joyful Sound of the Shofar), O YHVH they shall walk in the LIGHT of Your Countenance/Presence/Face!" Tehilim/Psalm 89:15. "He will lift up a Banner/Nes/Miracle to the nations from afar, and he will whistle to them from the end of the earth; surely they shall come with speed, swiftly." Isaiah 5:26 "For what had not been told them they shall see, and what they had not heard they shall understand." Isaiah 52:15b. "Your eyes shall see, and you shall say, YHVH is magnified beyond the border of Israel!" Malachi 1:5

Synnek1 -- you satanists? you can go and cry from your: parents: 1). 322 Bush of NWO, and 2). 666 Rothschild of IMF, when you come by them? they also will be mourn also: for they will not long too have to live: also! @666 IMF --- satanist criminal Cannibals - well, also, a pack of dogs have more dignity, in do sex, that not you, Satanist cannibals for your IMF, @666 Sharia IMF - the blood of Jesus is fire! his focus remains against you all: criminal! i'll burn all you , through all the Wrath of God the darkness are bad, all satanists are criminal, @ my YHWH --- how many thousands of damned souls: even now I have to push into the abyss of hell?

[USA is Al Quaeda] Turkey closed border crossings (but, the Salafists of al Qaeda, will go again?). comes from Russia, the big accused against the U.S. [of saudi imperialism]: "The U.S. position on the crisis Syrian equivalent: is an apologia for terrorism," said Russian Foreign Minister Sergey Lavrov during a press conference commenting on the American line on the attacks in Damascus, which he lost his life: also the Syrian Minister of Defense. "It is a clear justification of terrorism, as we take it?" Said Lavrov, who: has criticized in particular, the fact: that: the same UN Security Council: has not proceeded in the condemnation of the attacks made ​​by the opposition in the capital Damascus (mass executions: against not collaborators: against civilians that not won't fight ). "In general, it really is: a horrible location. I can not find words to express: our opinion about it, "

lol. [ilgiornale.it] The human species uses gays to die? tv had invited Giovanardi .. He said that: children are born to heterosexual couples, and that is: the family (true) and he discovered the hot water, but everyone looked at him: with horror. lol. He only said the truth: it is always been: so, for all mankind, but in television study: it was not even: a opinion (to respect) among others, but a monstrous delusion: and possibly: from criminally prosecuted. All in transmission: They saw the monster Giovanardi ... lol. --- Of: Marcello Veneziani - Wed, 25/07/2012 - 16:01

@the evil of Saudi Arabia --- an your minister said to me: "how did the Romans kill Jesus? Same way: the Jews (IMF) are do killing the innocent Christian martyrs: from us!" another of your minister, said: "it is useless: your work: that is the complaint of our crimes!", but God told me: "No! he is mistaken." If thou for God: My YHWH, Allah, ie: if the value of your life: has become for him (the Holy) as: the shit out of a dog? the fault is not yours alone! @ Sudan president (and all Nations: of Sharia law) plans on Islamic constitution - ANSWER --- all the nations That make up for an Islamic Sharia? They Declared War, Against on mankind, the massacre They have wanted to do, but, for any massacre, That They may receive: One day, as a gift from God: of course!

[Jesus love you, for your soul: in peace ] Shone right here including but not many know You are still small Reflected light shade each has its place but you were looking for more, Then, a warm breeze took both of your hands and now your heart tells you Run, run, shining next to me, in the same light Run, run, sparkling light that shines clear and beautiful six [Jesus love you, for your soul: in peace ] The evening was waiting to see you smile to melt in your light and always felt that alone were never because the sun is shining in you The breeze now you know always blowing next to you and now from your heart will rise Run, run, tell me that there is nothing to fear Run, run, shining, clear and beautiful light that shines Run, run, tell me that there is nothing to fear Run, run, shine, shine your light on me now.

@Shema Israel - If the mind is enlightened by the Word of God, if our hearts are for docile listening, the whole life is informed by the Word holy, takes the form of it, if God dwells in my mind and in my heart, a lifetime buy: a divine flavor, and intelligence: a divine intuition. Origen says the Song of Songs 2.15 "Take us the foxes(bad errors)), the little foxes(evil errors)) that spoil the vines: for our vines have tender grapes": "(...) each small vineyard, that is the soul which is in its infancy, may be damaged: foxes: ie from the bad thoughts and bad doctors, however: when it is strong and perfect can not be damaged. But if the foxes (ideological errors) are taken: the good doctors and driven away from the soul , then, this soul will progress and flourish in faith in the virtues. ""From ideas is wrong: wrong life, satanic, from right ideas: a righteous life, God (2 Cor 4.3 to 6)."

[If you are not: a Servant for Love? So, you are a child of the devil! ] One night in sweat on the boat in the sea, and, as the sky already whitening, you look at your already empty nets. But the voice that calls you another sea will show, and on the banks of every heart, throw your nets. Offer your life, like Mary at the foot of the Cross, and thou shalt be the servant of all men; servant of love, a priest of humanity. you walked in silence, tearfully hoped, that the seed sown in front of you, fell on good ground. Now the heart is in your party, because the grain is ripe now, and completed under the sun, you can store away in barns. Offer your life as Mary, at the foot of the Cross. It'll be every man's servant, servant of love, a priest of humanity.

@my JHWH ---- Light of the world: in the darkness of my heart come and enlighten me, you are my only hope of life, remain with me forever. I'm here to praise, to adore you here, here to tell: that: you are my God and only you are holy, you are beautiful: worthy and glorious: six for me. Kings in history and King in glory, you come down on earth among us, with humility: You left your throne to show: your love. I do not know what: it cost you dying on the cross there for me. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God; and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me.

Kain666theDarothic -- If you were an agnostic? you would have been even an honest person: intellectually, but to you: that is, someone who has made of the "denying" their religion? its fundamental dogma? there not may be hope! if I'm with you so long, and you do not see God in me? So, you're lost! Hell is already in your heart! In fact God in your heart is missing. if I give the Bible to a goat? She the finds it: good to eat! but, if I give the Bible to you? you will not do anything! is why, also a goat: will enter heaven: but: it is unlikely that you can escape from hell! you make pray, your beast! from your soul? the stink out

@North Korea's Kim Jong-un marries -- my son, wishes! but you must know this: You can, never, to be happy alone: never --- Pray North Korean believers will persevere in what is probably the most difficult country to be a Christian. Pray for the leader and his cadre that the Holy Spirit will bring them to repentance and belief. Pray for a watershed moment in God's timing that will bring thorough change, freedom and complete transformation to this land. Pray for safety for North Korean refugees in China who live in hiding and are hunted by Chinese and North Korean agents. ------- my son, wishes! but you must know this: You can, never, to be happy alone: never

God is always important for all peoples: honest and good: in all the world, but Bush was, your 322, and Rothschild was your 666: Who did the satanism of the International Monetary Fund: from which all the evil, of the human race is came!

@322 freemasonry, criminal, Sharia IMF @ 666 --- my spirit has descended into the hell: and were formed: quickly, at once: two wings of demons and devils: all desperate: that: all are fled: in a rush: fuggivano and screaming! I went to look for Satan, but he was hiding! you have betrayed the holy ONE of Israel! your judgment: of condemnation has been pronounced: Soon will come the time of your destruction, Only the King (God) is the rightful owner, of every thing, I decided to take the basics fundamentals, of the world and shake it all! all will fall, all the rotten figs!

I decided to take the basics fundamentals, of the world and shake it all! all will fall, all the rotten figs! Dieu m'a fait très Comprendre comment est clair, il se transforme en larves de faire tous mes ennemis: le monde entier! Cela est clair: Dieu conduira rapidement à la mort tous ceux qui s'opposaient mon autorité! et j'ai vu cela dans un très concrète: c'est, historiquement détectable dans un événement! En fait, je viens de recevoir aujourd'hui: une promotion au niveau institutionnel all the world is mine! Therefore, you are on this page, only for my kind, kindness, and magnanimous concession! said: Unius REI! is Better that you remain: in silent than, be thought a fool than, to speak out and remove all doubt. said Confucio to you

THESE CRIMINALS ie, would lobbies of the Talmud, That Is: the IMF 666 322 Masonry: hollywood, etc.. .. for the destruction of the hope of Israel, have made ​​films about: good aliens;, good pirates;, good dragons;, good vampires, Because it is, and any perversion: sexual: like the donkey ass wife! ! They want to bring everything to destruction, Because here, from the foundation of the world are known as the: synagogue of Satan: the malignant cancer Pharisees: killers of the human race: the god Baal, who is the god owl at the Bohemian Grove : for do: any Holocaust Against: my jewish people! God made ​​me very Understand how Clearly, he is turning into larvae doing all my enemies: on all over the world! This is clear: God will lead to death Quickly All Those who opposed my authority! and I saw this in a very concrete: that is, historically detectable in an event! In fact, I just Received today: a promotion at institutional level

666BilambaKainkiller: CIA IMF ---- God made me understand very clearly how, he is doing turning into larvae all my enemies: on all over the world! This is clear: God will quickly lead to death all those who oppose my authority! and I saw this in a very concrete: that is, in an event historically detectable! In fact, I received just today: a promotion at institutional level

Kain Darothic has published a comment 2 hours ago I said: 'how does do an alien' --ANSWER -- THESE CRIMINALS ie, lobbies would of the Talmud, that is: the IMF 666 322 Masonry: hollywood, etc. .. for the destruction of the hope of Israel, have made films about: good aliens;, pirates good;, good dragons;, good vampires, it is because, and any perversion: sexual: like the donkey ass wife! ! they want to bring everything to destruction, here because, from the foundation of the world are known as the: synagogue of Satan: the malignant cancer Pharisees: killers of the human race: the god Baal, who is the god owl at the Bohemian Grove: for do: any shoah against: my jewish people, very soon I will walk with my anger on your corpses

@Kain Darothic Cain 666 CIA IMF ----- "the word and faith have created the world out of nothing" But your level? at times: it is an inch: above the animals, and unfortunately: sometimes: it's an inch below: of the level of animals. Chinese proverb, does not die easily the weeds! But, I am a man who has patience! report crimes: it is to spam? one of these days? lol. I'm will to hunt expel: even youtube: from youtube. lol. ! yes, is true: "is very great here!" ipse venena bibas! I have done the wrong to all those criminals who toppled the cross ♰[♚MENE ★TECHEL ★PERES] ♰ PAX ♰CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰"Drink your poisons made by yourself" ♰by★ReiUnius♥King♥Israel♥Mahdì. AMEN. ☠pax☠ +♰+ ☠pax☠ alleluia AMEN. tell me what you know: YOU PRAY TOGETHER TO ME TheEndy281,HellsBellsonHorse 25/07/12
  
[to all blasphemers: you were on Calvary: to express with certainty, your judgment: against Jesus? but, he is dead with infinite love also, for a piece of shit like you] Light of the world: in the darkness of the heart come and enlighten me, you are my only hope of life, remain with me forever. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me. King and King in glory in the history, you come down on earth among us, with humility you left your throne to show your love. I'm here to praise, to adore you here, here to tell you that you are my God; and only you are holy, you're wonderful and worthy glory are to me. I do not know how much it cost you dying on the cross there for me.
  
[666 synnek1 you have the power to block: all other comments on this page only for today! thanks!] @ Saudi Arabia --- your minister, said to me: "how, jews have did: kill Jesus, by the Romans? Same way: the Jews are killing innocent Christian martyrs, by us!" another, your minister said: "it is useless: your work: about, the complaint of all our crimes!" But, God said to me: "No! he is mistaken." If you are: for God: YHWH my Allah, that is, if the value of your life has become for him (the Holy ONE) like a dog shit? the fault is yours alone!

Syria: opposition: closes: "no to a transitional government, with the regime" AGI - Agenzia Journalistic Italy - ANSWER --- this: he said: the Democracy: lol. of the regime of Saudi Arabia! Siria: l'opposizione: chiude: "no a un governo di transizione, con il regime"‎ AGI - Agenzia Giornalistica Italia -- ANSWER---- questo: ha detto: la democrazia: lol. del regime dell'Arabia Saudita!

@ synnek1 IMF, 666 --- perhaps: I do not know all your crimes (aberrant cannibalism, etc. ..) that: institutional Satanists, have had to do to you, for to take control of your mind? perhaps: I want to hurt you: personally? no, I love you! perhaps: I not love you: even: as a person: personally? I do not fight, also, for you, too: for to see, also, the day of your liberation? and if I did not love you: how you could still be alive? and: that Answers: I can get: from a slave like you that: he must be afraid: for his own life? why a Satanist like you: must have control of the most important page(this) in the world: for all the intelligence service secret? after the crime: abnormal: of the banking seigniorage? responses were given all! However, we all try to grow with the experience of others!

synnek1 @ 666 --- because the CIA and the IMF: have imposed: the control and management: of so many Satanists: in youtube and google? @synnek1 666 ---- perché la CIA e il FMI: hanno imposto: il controllo e la gestione: di così tanti satanisti: dentro youtube e google? synnek1 @ 666 --- parce que la CIA et le FMI: ont imposé: le contrôle et la gestion: des satanistes tant: dans youtube et google? synnek1 @ 666 --- weil der CIA und dem IWF: auferlegt haben: die Kontrolle und Verwaltung: so vieler Satanisten: Youtube und Google? synnek1 @ 666 --- потому, что ЦРУ и МВФ: ввели: контроль и управление: столько сатанистов: в YouTube и Google? synnek1@666 - -- CIAと国際通貨基金(IMF)ので:課せられています:コントロールと管理を:非常に多くの悪魔の:YouTubeやGoogleで?

[genocide: for saudi imperialism]Syria: Tlass SAID: "soldiers, refused crimes!" ([but the opposition: they can do?]), Alto officer: army has defected ([TRAITOR]), "country remains united ([that is, however, are all forced: to do into the war against: the regime? Him: as a traitor, that, has fled abroad?])" Because: refuse to perform : than: that: he called "war crimes" ([but I've seen in youtube: kill, by the opposition: those: who: have refuse: to fight against the regime: and throw: also: people from the windows! these of course: they are not war crimes! ie, imposed from without: a civil war: against a Pacific nation, as, the West has done? this what: that crime is?]). "I address you as a child ... Syrian Arab Army: that: he refused to carry out criminal activity of a corrupt regime ([as corruption?])".
  
UniusRei3 posted a comment 10 hours ago @ All Nations --- if you do not delete all Satanic symbols and all pornography? I can not build the Jewish Temple! why is, all will die, During the 3 rd World Nuclear War. ======== Your testimony was important to me! in this world where there is so much cynicism and fiction: because governments have sold their people, to the Masons of the IMF? it is important to be honest! 666 @ google - this story, that your Satanists (by: translate. Google) I close the server? when they are afraid of my answers? needs to stop! @666 google -- questa storia, che i tuoi satanisti(di: translate . google ) mi chiudono il server? quando, loro hanno paura delle miei risposte? deve finire!
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] Update: Church leader in urgent need of medical care. An imprisoned church leader in Eritrea is in desperate need of medical attention as he is diabetic and his health is rapidly deteriorating without treatment. Patriarch Antonios, head of the Eritrean Orthodox Church, was detained for asking the government to stop interfering with the church and to release members of his church who have been held in prison for their faith (for more information on his arrest, click here). "It is a miracle that he remains alive without medical care," said an Eritrean Orthodox priest in the United States. Since 2002, the government has jailed, tortured and killed numerous Eritreans for political and religious reasons,
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] and tortured and killed many of them extra-judicially. Today, it is estimated that between 2,000 and 3,000 Christians are in Eritrean prisons. Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities. Please pray that the Lord will continue to protect Patriarch Antonios' health, astounding those who imprison him and causing authorities to recognize the one true God. Pray that imprisoned Eritrean Christians will exemplify the love of God through consistent love and prayer for those who persecute them (Matthew 5:43-48). For more information on the persecution of Christians in Eritrea, go to the Eritrea Country Report.
  
[ Eritrea: Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.] March 22, 2012 Sources: International Christian Concern From 2002 to 2010, the government has jailed, tortured and killed numerous Eritreans for political and religious reasons, and tortured and killed many of them extra-judicially. Today, it is estimated that between 2,000 and 3,000 Christians are in Eritrean prisons. Believers face deplorable conditions, including torture. Many are held in metal shipping containers with no ventilation or toilet facilities.
  
help youtube --- "discepolobenedetto" has worked for years: to make a site: Christian, with 10,000 videos, and if you: you can no longer return back all his videos (the full range of: Creation: the twenty-first century: etc. .. etc. .. all translated into Italian): you must place the contents: used: to make recovery: of his videos, why: if the Holy Spirit will judge you guilty? you will all the trouble in your staff: you all begin to feel bad! I waive my rights to "uniusrei2" that, you have closed so formally, in mode wrong, as, you fully restore the site of "discepolobenedetto" because: I am certain of this: 1. He will die from the pain! 2. this is a grave injustice if did not "Trinity Broadcasting Network Europe" personally to make complaints: against him!
  
TheKingdomOfDragons of satan - I'll never be the accomplice of your murders: Thoman Mistafield of CIA IMF 666! and give not never more: to me, your filthy word of cannibal. St George killed the dragon! and always will be! hallelujah When I said that spammers of this page and all over the internet: to have problems? then it was! and will be more and more! TheKingdomOfDragons Go away you idiot! mistafield you know him, for to be synnek1, Dragons? are only in hell: just where you go!
  
youtube help: under the rule of Satanism! [the bullying of Satanists: in youtube: is big! that: they close: mani Christian sites] my friend: "discepolobenedetto" has copied only: all his: 10,000 video: only: from: TBNE: TCI-Italy: Christian Television in Italy, therefore, those who: only, he had the right? they would never complained: exposed: my friend "discepolobenedetto": and, with your crew of Satanists: that: you do the complaints(fake): for to close: the sites better Christians: as you have closed the mine: "UniusREI2" (which had not ever had no warning before) only because: I have copied on this page: the book of Wisdom of King Solomon, this is was been the only reason why you have closed my site! now? returned promptly, backwards: These two sites:
  
What did you think: you idiot? that, I did myself the accomplice of your crimes? UniusRei3 has published a comment 5 days ago [the stench of sulfur] youtube IMF 666 CIA 322: Synnek1 (MrPeteBlood: CIA is youtube master IMF) has published a comment: 1 hour ago: "WE WILL NEVER FORGET motherfucker!" - Answer --- Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! Because if you: (Satanists freemasonry) Were something of true value? you would have Conquered the planet, Already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big ass broken: They may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again on: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT, DIRTY imf 666 ----- YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser Because You're gross!
  
[WHY, of THE Bible were born so many different churches, and many spirituality? because the Bible is not a mathematical treatise! But, God wants to enter (in his own way): In relation with each of us! because God love, every man, in the same manner: as, he loved him: Abraham! that's why he's been with him, so many years in sienzio]"And he said unto me, It is done. I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life FREELY." —Revelation 21:6 John 6:28-29, "Then said they unto him, What shall we do, that we might work the works of God? Jesus answered and said unto them, This is the work of God, that ye believe on him whom he hath sent." "And brought them out, and said, Sirs, what must I do to be saved? And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house." —Acts 16:30,31
  
[IMF 666 for any Shoah: Pharisees of Talmud: hate Israel (covertly)] For anyone who understands the truth about history, they know that it was Wall Street bankers behind the diabolical Federal Reserve System, WW1, the Great Depression, WW2, etc. It was Wall Street that created Communism. It's A Conspiracy Too Monstrous To Conceive. IBM manufactured the devices used to stamp serial numbers on holocaust victims. Henry Ford was a person friend of Adolph Hitler. I. G. Farben (a German company) was a conglomerate of around 200 companies (many of which were U.S. companies) which manufactured the Zyklon B gas used to murder holocaust victims. The Vatican in Roman was involved in the brutal murdering of millions of innocent people in the holocaust. yes, every religious power: when it mixes with the political power? makes many crimes such as Sharia
  
The account "discepolobenedetto": it was closed because we received several complaints: third party for infringement of copyright: on material posted by the user. --ANSWER---- but: he copied: only: TBNE programs: ONLY, and I doubt it: that: he could BE denounce OF the TBNE! L'account "discepolobenedetto": è stato chiuso perché abbiamo ricevuto diversi reclami: di terze parti relativi a violazioni del copyright: riguardanti materiale postato dall'utente. ma: lui ha copiato: soltanto: i programmi della TBNE; ed io dubito: che: la TBNE lo abbia potuto denunciare!
  
Syria, the CNS: go away Assad, then, after: we do: "transition" by alone (but they do not know the rules of pluralism): for do: how is been: already done in Eritrea: where Christians, are been imprisoned, in container: by salafis Islamist: for do: Sharia, for saudi imperialism! the revolt against Assad is "closer to victory, more than ever." He is convinced Prime Minister Recep Tayyip Erdogan turkish (after having consulted his crystal ball), which, he stressed that Ankara is ready to respond firmly to any hostility (which he wants to invent: out of thin air) from Damascus. Turkey has asked Assad to step down: after failing: because, his salafis terrorists of Al Qaeda have prevented him from implementing the promised reforms: that he wanted to do: so much so, that, Assad has changed, even the Constitution.
  
[Eritrea: Christians imprisoned in containers:] Eritrea: studenti rinchiusi nei container: John met Paul. The friendship between the two became the friendship became more powerful when they began to share their faith in Jesus and the severe restrictions they came even closer to God then they found a group that: gathered near the field : and began to attend worship. However, the police discovered and arrested all the meeting participants. The two were detained for almost two years and then were transferred to different prisons, were locked in a metal container for a year. From there they were transferred to another prison. The two were arrested, without any formal accusation: and they went from one prison to another, for almost nine years. "Our families were not allowed to see us, our parents did not know: if it were alive: nor where we were. Many prisoners died: and they were buried: no: that: they knew their families.
  
@ all Nations --- if you do not delete all Satanic symbols and all pornography? I can not build the Jewish Temple! is why all die during the 3 rd World Nuclear War
  
[Saudi Imperialism and Christian Martyrs Worldwide!]July18,2012, Federico Donelli Near and Middle East: The challenge for regional hegemony between Iran and the Shiite Wahhabi Saudi Arabia (Sunni) SI is gradually extending from Iraqi territory: to Syria, though: Even in a veiled way, Riyadh [(Al Qaeda)] wants to play leading role of the United Nations.Saudi Arabia wants to try to exploit an advantage of crisis Syrians, for this reason has long since started a support the rebels: Free Organized Around Syrian Army (FSA), he provided arms and financial support: the Salafist groups of fighters: coming from the Iraqi border and from the Near Lebanon. Just in recent weeks these cells have become the protagonists of diversification[(Massacres: doing intentional: to be dishonestly attributed to the Syrian regime: the Masonic System: All democracies of false banking seigniorage)] made ​​attacks on Syrian soil, creating an embarrassment Also for Riyadh and Washington


YouTube

YouTube

554456 iscritti
68297314 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @the evil of Saudi Arabia -> an your minister said to me: "how did the Romans kill Jesus? Same way: the Jews (IMF) are do killing the innocent Christian martyrs: from us!" another of your minister, said: "it is useless: your work: that is the complaint of our crimes!", but God told me: "No! he is mistaken." If thou for God: My YHWH, Allah, ie: if the value of your life: has become for him (the Holy) as: the shit out of a dog? the fault is not yours alone! @ Sudan president (and all Nations: of Sharia law) plans on Islamic constitution - ANSWER -> all the nations That make up for an Islamic Sharia? They Declared War, Against on mankind, the massacre They have wanted to do, but, for any massacre, That They may receive: One day, as a gift from God: of course!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  @CIA 666 --> only the CIA does: 100,000 human sacrifice on the altar of Satan any year! another 100,000 or so are made ​​in other Western nations! soltanto la CIA fa 100.000 sacrifici umani sull'altare di satana all'anno! altri 100.000 circa sono fatti in altre nazioni occidentali!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  MarlaMarleen -- If Satanists catch a girl like you? and they do it hundreds of times every day, also. in germany! will not be the terms of tolerance, that, you will pronounce! Wenn Satanisten fangen ein Mädchen wie du? und sie tun es hunderte Male täglich, auch. in Deutschland! wird nicht die Bedingungen der Toleranz sein, das werden Sie aussprechen! se i satanisti catturano una ragazza come te? e lo fanno centinaia di volte ogni giorno anche in germania! non saranno i termini di tolleranza: che tu pronuncerai
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  @to all Nations ---> sorry, I'm sorry to hurt the creatures of God lost and perverse: like you! and make lose them, their mental balance! but, the truth of the innocent, of all the oppressed poor of the world must be defended by someone: against Satanists and Freemasons! mi dispiace fare del male alle creature: perdute e perverse di Dio: come te! e fare perdere loro l'equilibrio mentale! ma, la verità: degli innocenti, di tutti i poveri oppressi del mondo: deve essere difesa, da qualcuno: contro i satanisti ed i massoni! @666 synne kkk ---> You're giving the world a sad spectacle of insanity. You are boundless: in a delirium of mind! shows some charges demonstrate against me, or go to lose yourself in a sewer, your 666 google Satanists: they are cowards, because: they have closed the server against me again. approach a man like me? not something that the doctor will advise. is the Holy Spirit who is forcing everyone Satanists, to do the Satanists crazy fools : a bad show, for the world! the IMF? and why, the IMF has to collapse very soon! Who is the slave of fear of a Satanist? I have no signs or marlings or tatoos! [I am a Nazarite to God's firstborn] all my consecrations? are your your condemnation condemnation, sentence, conviction, doom! @Yahuda101 ------- I know you: What is the banking seigniorage? this in not bulling: this is true shoah --- > Satanists must be to convert to God! Freemasons and Satanists have All Been laid off: the company of IMF is at collapse: has failed!

  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention! Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni religiose, sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro! UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  =============
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] UniusRei3- I wrote about tolerance towards you. from some user. I know the chasms of human nature and I know very well what the Satanists do in Germany. Now, today. They birth children, they sacrifice these children their lord. The German authorities do nothing. I wonder why not? Who's behind the entire? We know it
  DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA?
  http://uniusreixkingdom.blogspot.com/2012/07/then-you-could-also-destroy-universe.html
  _____________________________
  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen] UniusRei3-ho scritto sulla tolleranza verso di voi. da qualche utente. Conosco le voragini della natura umana e so molto bene cosa fanno i satanisti in Germania. Ora, oggi. Essi nascita bambini, sacrificano questi bambini loro Signore. Le autorità tedesche non fanno nulla. Mi chiedo perché non? Chi c'è dietro l'intero? Lo conosciamo

  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  https://www.youtube.com/all_comments?lc=3CMBeI17pX9pMvfzjOf_J92lyf4PXr7fFi7IUK-cWOY&v=5RjNFBvpfx0
  MarlaMarleen 2 anni fa · COMMENTO DA LINK
  Liebe Violetta, ich habe Dein Video gesandt bekommen und nun bin ich hier. Traurig und dennoch gerade Vanessa irgendwie sehr nah. Habe die Beschreibung gelesen, das Video mehrmals gesehen und stehe noch unter dem Eindruck der detaillierten Beschreibung des Geschehens. Vanessas Zitat: "Wo war bitte die Liebe in diesem Moment?" Die Liebe war die ganze Zeit bei Dir, Gott hiess sie.

  al Governo Massonico Mondiale di youtube ] non era nei nostri patti, che qualcuno dovesse essere ucciso, o che dovesse subire violenza [ infatti, io vi ho fatti soffrire soltanto! ] IO HO FATTO MALE, allora, AD AVERE RIGUARDO DELLA VOSTRA VITA?! DOVE è QUESTA MIA AMICA? COME è STATA UCCISA? ] Questo angelo di bontà e di onestà? voi, il sistema massonico Bildenberg, Merkel 322 Bush, voi la avete violentata! voi ne dovrete rispondere! .. ma non avrei mai pensato che, voi potevate ucciderla anche! [  MarlaMarleen  25/07/12 14:45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ]
  https://twitter.com/marlamarleen/media [ le lucertole hanno usato la mia amica tedesca come un trofeo di guerra! satanisti e maomettani shariah sono della stessa massa!

  MarlaMarleen 25/07/12 14.45 http://www.youtube.com/user/MarlaMarleen ] il momento della sua sparizione è avvenuto, subito dopo, che, il suo canale è stato hackerato. BLOCCATO, ECC... e lei ha lamentato pubblicamente questo bullismo, CONTRO DI LEI, attribuendolo a un disservizio di youtube, si io ho trovato, in siti di youtube, delle critiche che lei avrebbe scritto: contro: la mia persona, ma quando queste cristiche sono state scritte? Questa persona poteva essere già stata uccisa! INFATTI, IO NON AVEVO AFFIDATO A LEI NESSUN RUOLO, e non avevo sviluppato verso di lei nessuna aspettativa o pressione psicologica, ERA LEI CHE SPONTANEAMENTE SUPPORTAVA IL MIO MINISTERO! [[ queste mie affermazioni possono essere documentate e facilmente dimostrate]] Inoltre, lei era libera di rivolgermi qualsiasi osservazione, o critica ma, lei non lo ha mai fatto! ADESSO, IO CHIEDO FORMALMENTE, A YOUTUBE DI SAPERE, SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA!
  ==================
  LETTERA APERTA AL GOVERNO MASSONICO MONDIALE DI YOUTUBE
  SE QUESTA PERSONA è ANCORA VIVA? CERTO è STATA SPAVENTATA A MORTE DALLA CIA, I TUOI IMPIEGATI SATANISTI.. ECCO PERCHé, E COME: IL SUO CANALE INCOMINCIAVA A NON FUNZIONARE PIù BENE, POI, SI è BLOCCATO DEFINITIVAMENTE, POI, QUESTA PERSONA è SPARITA E NON C'è TRACCIA DI LEI IN INTERNET!!
  =================
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  @ UniusRei3 I've nothing better to express. I've no concept. I'm simply a thinking, feeling human. Who looks at my channel, understands my concept. I'm relying on two pillars: humanity and social commitment. The foundation is Jesus Christ. That's enough for me I don't need a concept, Trust in God every day. He'll show me the right way. Maybe this is probably my concept:-). Yes I agree with you: our gouvernment are satanists. Not only the german, but our leader Mrs Merkel is the biggest of all.
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  Ms Merkel will, on behalf of others, lead our country in dire crises. There will be no middle class in the future. Our system breaks.. God has identified the enemy, but the people just don't understand.
  Signora Merkel porterà, per conto di altri, il nostro paese in crisi terribili. Non ci sarà nessuna classe medio in futuro. Il nostro sistema si rompe... Dio ha individuato il nemico, ma la gente proprio non capisco.
  @ Spero, il pulsante di risposta funziona ;-) Buona notte
  @ I hope, the reply button works;-) Good night


  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

  UniusRei3
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )  sorgete voi potenze eterne e voi tutte sorgete potenze antiche io sono il vostro Unius REI il regno della pianeta terra è stato occupato dai mostri e questo è il lavoro del macellaio!
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave María] lleno de gracia (Reina de los Ángeles) el Señor está contigo (ejército formado en batalla) sois bienaventurados (Inmaculada Concepción) entre las mujeres (Asunción) y bendito (Reina de los Santos) es el resultado de su útero (el Arca de la Alianza) Jesús Mesías en Belén ((torre de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa María Madre de Dios y de la Iglesia Puerta del Cielo ruega por nosotros los pecadores (miedo horror terror de los demonios) ahora y en la hora de nuestra muerte. Amén. Aleluya.] Sepan de esta manera tengo los mataron y he empujado todo en la boca del infierno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ para Mahdi el reino de Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE beber su veneno hecho por ti mismo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Башня Давида царя)). [Богородица] полное благодати (Королева Ангелов) Господь с Тобою (армии выстроенный к битве) то вы блаженны (Непорочное зачатие) среди женщин (Успенский) и благословен (Queen святых) является результатом ваших матки (Ковчег Завета) Иисус Мессия в Вифлееме ((Башня Давида k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Махди.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Святой Марии Матери Бога и Церкви Врата Небес молись за нас грешных (страх ужас ужас демонов) ныне и в час нашей смерти. Аминь. Аллилуиа.] Знаете таким образом я их убили а я толкнул всех на устах ад. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Рей unius ♰ Король ♥ Израиль ♥ для Махди царство Палестине [пр. Мария] МВФ FED ЕЦБ пить яд сделали сами.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turnul lui David împăratul)). [Bucura-te Maria] plină de har (Queen of Angels) Domnul este cu tine (armata stabilit în linie de bătaie) sunteți binecuvântați (Neprihănita Zămislire) în rândul femeilor (Adormirea Maicii Domnului) și binecuvântat (Regina Sfinților) este rezultatul dvs. uter (Chivotul Legii) Isus Mesia în Betleem ((turnul lui David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sfânta Maria Maica lui Dumnezeu și a Bisericii Poarta Raiului roagă-te pentru noi păcătoșii (frica oroarea teroarea de demoni) acum și în ceasul morții noastre. amin. Aliluia] știți în acest fel le-am sacrificat și am împins tot pe gura iadului.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Regele ♥ Israel ♥ pentru Mahdi regatul din Palestina [Ave Maria] FMI FED BCE bea otrava tău a făcut de unul singur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torre de David King)). [Ave Maria] cheio de graça (Rainha dos Anjos) o Senhor está com você (exército em ordem de batalha) você é abençoado (Imaculada Conceição) entre as mulheres (Assunção) e bendito (Rainha dos Santos) é o resultado de sua útero (a Arca da Aliança) Jesus Messias em Belém ((torre de Davi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Mãe de Deus e da Igreja Porta do céu rogai por nós pecadores (medo horror terror dos demônios) agora e na hora de nossa morte. amém. Aleluia.] Saber desta forma tenho-os abatidos e eu empurrei tudo na boca do inferno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Rei ♥ Israel ♥ para Mahdi o reino da Palestina [Ave Maria] FED FMI BCE beber o veneno feito por você mesmo.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  wieża David King)). [Zdrowaś Maryjo] pełna łaski (Queen of Angels) Pan z Tobą (wojska ustawione w szyku bojowym) jesteś błogosławiony (Niepokalane Poczęcie) wśród kobiet (Wniebowzięcie NMP) i błogosławiony (Królowa Świętych) jest rezultatem twoich macicy (Arka Przymierza) Jezus Mesjasz w Betlejem ((wieża Dawida k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Święta Maryjo Matko Boga i Kościoła Brama Niebios módl się za nami grzesznymi (strach horror terror demonów) teraz iw godzinę śmierci naszej. amen. Alleluja.] Wiesz w ten sposób mam je ubojowi a ja pchnął wszystkim na ustach piekła. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Izrael ♥ dla Mahdiego Królestwo Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB wypić truciznę wykonaną samodzielnie.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  برج دیوید کینگ)). [درود مریم] پر از فضل (ملکه فرشتگان)، خداوند با شما (ارتش در آرایه نبرد)، (مفهوم معصوم) پر برکت در میان زنان (فرض) و میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه (ملکه پرستاران) در نتیجه خود را از رحم (ارک از میثاق) عیسی مسیح در بیت لحم ((برج دیوید، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ I.s.r.a.e.l ♥ مهدی.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [مریم مقدس، مادر خدا و کلیسا، دروازه بهشت، دعا برای ما گناهکاران (ترس، وحشت، ترور شیاطین)، در حال حاضر و در ساعت مرگ ما. آمین. حمد خدا] می دانم، در این راه، من آنها را قتل عام، و من تحت فشار قرار دادند همه، در دهان از جهنم است. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ترویج unius ♰ شاه ♥ اسرائیل ♥ مهدی، پادشاهی فلسطین خیابان ماریا] IMF FED ECB نوشیدن زهر خود را ساخته شده توسط خودتان.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toren van David King)). [Wees gegroet Maria] vol van genade (Koningin van de Engelen) de Heer is met u (leger in slagorde) u bent gezegend (Onbevlekte Ontvangenis) bij vrouwen (Hemelvaart) en gezegend (Koningin van de Heiligen) is het resultaat van uw baarmoeder (de Ark van het Verbond) Jezus Messias in Bethlehem ((toren van David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van de Kerk Poort van de Hemel bid voor ons zondaars (angst afschuw schrik van demonen) nu en in het uur van onze dood. Amen. Alleluia.] Weet op deze manier ik heb ze geslacht en ik heb alle geschoven aan de monding van de hel. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ voor Mahdi koninkrijk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink je vergif gemaakt door jezelf.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tårn av David King)). [Hail Mary] full av nåde (Queen of Angels) Herren er med deg (hær satt i fylking) er du velsignet (Immaculate Conception) blant kvinner (Assumption) og velsignet (Queen of Saints) er et resultat av din livmoren (den Paktens Ark) Jesus Messias i Betlehem ((Davids tårn k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds Mor og Kirken Gate of Heaven be for oss syndere (frykt redsel terror av demoner) nå og i vår dødstime. amen. Halleluja.] Vet på denne måten har jeg dem slaktet og jeg har skjøvet alle på munningen av helvete. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rike Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drikke giften laget selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  torri ta 'David King)). [Hail Mary] sħiħa ta 'grazzja (Reġina ta' Angels) il-Mulej huwa miegħek (armata stabbiliti fl array battalja) inti mbierka (Immakulata Kunċizzjoni) fost in-nisa (Assunta) u mbierka (Reġina ta 'Qaddisin) huwa r-riżultat ta' tiegħek (l-Arka tal-Patt) ġuf Ġesù Messija f'Betlem ((torri ta 'David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Qaddisa Marija Omm Alla u tal-Knisja Bieb tal-ġenna itlob għalina midinbin ( biża orrur terrur ta 'demons) issa u fis-siegħa tal-mewt tagħna. amen. ALLELUIA.] Know b'dan il-mod jien li joqtluhom u stajt imbuttat kollha fuq il-ħalq ta 'infern. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ għall Mahdi renju tal-Palestina [Ave Maria] FMI FED BĊE tixrob velenu tiegħek magħmula mill yourself.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David King)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu malaikat) Tuhan adalah dengan kamu (tentera yang ditetapkan dalam barisan yang teratur rapi) anda diberkati (Immaculate Conception) di kalangan wanita (Andaian) dan memberkati (Ratu Saints) adalah hasil daripada anda rahim (Tabut Perjanjian) Isa Mesias di Bethlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP Beluran SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Unius Rei ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Holy Mary Ibu Tuhan dan Gereja Pintu Syurga berdoa untuk kita berdosa (takut seram keganasan iblis) sekarang dan pada jam kematian kita. amin. Alleluia.] Tahu dengan cara ini saya mempunyai mereka disembelih dan saya telah menolak semua pada mulut neraka. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestin [Ave Maria] IMF Fed ECB minum racun anda dibuat oleh diri sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  turn Davíðs)). [Hail Mary] fullur náðar (Queen of Angels) Drottinn er með þér (her sett í fjölda bardaga) þú ert blessuð (Immaculate Conception) meðal kvenna (Assumption) og blessuð (Queen heilagra) er afleiðing af þinn móðurkviði (á sáttmálsörkina) Jesús Messías í Betlehem ((turn Davíðs k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilaga María móðir Guðs og kirkjunnar hlið himinsins biddu fyrir okkur syndarar (ótti skelfing ótti djöfla) nú og á dauðastundu okkar. amen. Alleluia.] Vita á þennan hátt ég hef þá slátrað og ég hef ýtt á alla á munni helvíti. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Ísrael ♥ fyrir Mahdi ríki í Palestínu [Ave Maria] IMF FED ECB drekka eitur þitt gert sjálfur.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  túr David King)). Is é [bheatha a Mhuire] atá lán de ghrásta (Banríon na nAingeal) tá an Tiarna leat (arm atá leagtha síos i sraith cath) tá tú beannaithe (Conception gan Smál) i measc na mban (Deastógála) agus bheannaigh (Banríon na Naomh) toradh do bhroinn (an Áirc an Chonartha) Íosa Meisias i mBeithil ((túr de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [A Naomh-Mhuire a Mháthair Dé agus na hEaglaise Geata na bhFlaitheas guigh orainn na peacaigh (eagla horror terror na deamhain) anois agus ar uair ár mbáis. o'n. Aingeal ag glaoch.] A fhios agat ar an mbealach seo tá mé maraíodh iad agus mé bhrú go léir ar an béal ar ifreann. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Iosrael ♥ le haghaidh Mahdi ríocht na Palaistíne [Ave Maria] IMF FED BCE deoch do nimh a rinne tú féin.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  menara David Raja)). [Salam Maria] penuh rahmat (Ratu Malaikat) Tuhan adalah dengan Anda (tentara ditetapkan dalam satuan tempur) Anda diberkati (Immaculate Conception) antara perempuan (Asumsi) dan diberkati (Ratu Saints) adalah hasil dari Anda rahim (Tabut Perjanjian) Yesus Mesias di Betlehem ((menara Daud k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Santa Maria Bunda Allah dan Gereja Gerbang Surga doakanlah kami yang berdosa (ketakutan kengerian teror setan) sekarang dan pada waktu kami mati. amin. Haleluya] Ketahuilah dengan cara ini saya memiliki mereka dibantai dan saya telah mendorong semua pada mulut neraka.. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Raja ♥ Israel ♥ untuk Mahdi kerajaan Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB minum racun buatan anda sendiri.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  दाऊद राजा के टावर)). [जय हो मैरी] हे प्रभु आप (सेना लड़ाई सरणी में सेट) के साथ अनुग्रह (एन्जिल्स के रानी) से भरा है आप (बेदाग Conception) (धारणा) महिलाओं और धन्य (संतों की रानी) के बीच ही धन्य हैं अपने का परिणाम है गर्भ यीशु (सन्दूक वाचा का) बेतलेहेम में मसीहा ((दाऊद के गुम्मट k.i.n.g.)). सीएसपी BCS एसएम LNDSMD वीआरएस NSMVSMQLIVB. री ♰ unius राजा ♥ I.s.r.a.e.l ♥ महदी.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [होली मैरी भगवान और चर्च की माँ स्वर्ग के गेट हमारे लिए प्रार्थना पापियों (भय डरावना राक्षसों के आतंक) अब और हमारी मौत के समय में. आमीन. Alleluia]. पता है इस तरह से मैं उन्हें बलि और मैं सब नरक के मुंह पर धक्का दिया है. सी SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. री unius ♰ राजा ♥ इसराइल ♥ मेहदी राज्य के लिए फिलिस्तीन Ave मारिया] आईएमएफ फेड ईसीबी अपने अपने द्वारा किए गए जहर पीते हैं.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  πύργος του David King)). [Hail Mary] κεχαριτωμένη (Βασίλισσα των Αγγέλων) ο Κύριος είναι μαζί σου (στρατός που σε παράταξη μάχης) είστε ευλογημένοι (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) μεταξύ των γυναικών (Κοίμηση της Θεοτόκου) και ευλογημένο (Βασίλισσα των Αγίων) είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μήτρα (η Κιβωτός της Διαθήκης) ο Ιησούς Μεσσία στη Βηθλεέμ ((πύργος του Δαβίδ k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD ΠΕΣ NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Μαχντί.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Παναγία Μητέρα του Θεού και της Εκκλησίας Πύλη του Ουρανού προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς (φόβος φρίκη τρόμο των δαιμόνων) τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας. αμήν. Αλληλούια.] Ξέρετε με τον τρόπο αυτό έχω να σφάζονται και έχω ρέστα στο στόμα της κόλασης. Γ SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Βασιλιάς ♥ Ισραήλ ♥ για Μαχντί βασίλειο της Παλαιστίνης [Λ. Μαρία] ΔΝΤ FED ΕΚΤ πιει δηλητήριο σας γίνει από τον εαυτό σας.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  王ダビデの塔))。 [ヘイルメアリー]恵み(天使の女王)の完全な、主はあなた(陸軍戦闘配列で設定)を使用することです、あなたが女性(仮定)と祝福(セインツの女王)の間(無原罪懐胎)祝福され、あなたの結果である子宮(契約の箱)イエス:ベツレヘムの救世主((ダビデの塔、k.i.n.g.))。 CSPは、BCSのSM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。レイunius♰:キング♥:I.s.r.a.e.l:♥マハディ。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [聖マリア、神の教会の母、天国の門は、今、私たちの死の時間で、私たちのために罪人を(悪魔の恐怖、恐怖、恐怖)祈る。アーメン。ハレルヤ。]このように、私は彼らが虐殺されており、私は地獄の口の中に、すべてのプッシュして、知っている。 C SPBCSSはMDVRSN SMVSMQLIVBをMLNDS。レイunius♰:キング♥:イスラエル:♥マハディ、王国のためのパレスチナ[アヴェマリア]国際通貨基金(IMF)、FED、ECB:自分で作らあなたの毒を飲んでいます。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (tour de David roi)). [Je vous salue Marie] plein de grâce (Queen of Angels) le Seigneur est avec vous (armée rangée en bataille) vous êtes béni (Immaculée Conception) chez les femmes (Assomption) et béni (Reine des Saints) est le résultat de votre utérus (l'Arche de l'Alliance) Jésus le Messie à Bethléem ((tour de David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Sainte Marie Mère de Dieu et de l'Eglise Porte du Ciel priez pour nous pauvres pécheurs (la peur l'horreur la terreur des démons) maintenant et à l'heure de notre mort. Amen. Alléluia.] Savoir de cette façon je les ai abattus et je l'ai poussé sur la bouche de l'enfer. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israël ♥ pour Mahdi royaume de la Palestine [Ave Maria] FMI FED BCE boire ton poison faite par vous-même.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  Tower of David King)). [Neitsyt Maria] armoitettu (Queen of Angels) Herra on sinun kanssasi (armeija sotarintaan asettunut) olet siunattu (Immaculate Conception) naisten (oletus) ja siunasi (Queen of Saints) on seurausta teidän kohdun (Liitonarkku) Jeesus Messias Betlehemissä ((Tower of David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Pyhä Maria Jumalan äiti ja kirkon Gate of Heaven rukoile meidän syntisten (pelko kauhu kauhu demonit) nyt ja tunnin meidän kuoleman. aamen. Halleluja.] Tiedä tällä tavoin olen ne teurastetaan ja olen ajanut kaikki suulle helvetin. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kuningas ♥ Israel ♥ for Mahdi valtakunta Palestiina [Ave Maria] IMF FED EKP juo myrkkyä tehdä itse.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  tower ng ​​David Hari)). [Hail Mary] puno ng biyaya (Queen ng mga anghel) ang Panginoon ay sa iyo (hukbo nakatakda sa labanan array) ikaw ay pinagpala (Immaculate Conception) kabilang sa mga kababaihan (Assumption) at pinagpala (Queen ng Santo) ay ang resulta ng iyong sinapupunan (ang arko ng Tipan) si Hesus Mesias sa Bethlehem ((na tore ng David k.i.n.g.)). CSP BCS sa SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Banal na Maria Ina ng Diyos at ng Iglesia Gate ng Langit manalangin para sa amin makasalanan (takot panginginig sa takot takot ng mga demonyo) ngayon at sa oras ng aming kamatayan. amen. Alleluia.] Malaman sa ganitong paraan mayroon akong mga ito slaughtered at ako hunhon lahat sa bibig ng impiyerno. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Hari ♥ Israel ♥ para sa Mahdi kaharian ng Palestine [Ave Maria] IMF FED ECB uminom ng iyong lason na ginawa sa pamamagitan ng iyong sarili.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kula David King)). [Zdravo Marijo] milosti puna (Queen of Angels) Gospodin je s tobom (vojska postavili u bojni red) vi ste blagoslovljeni (Bezgrešnog začeća) među ženama (Velika Gospa) i blagoslovljen (Kraljica svetih) je rezultat vaše maternica (Zavjetni kovčeg) Isus Mesija u Betlehemu ((kula Davidova k.i.n.g.)). CSP BHS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Sveta Marija Majka Božja i Crkve Vrata raja moli za nas grešnike (strah užas užas demona) sada i na času smrti naše. amen. Aleluja.] Znajte na taj način ja sam ih kolju i ja sam gurnuo sve na usta pakla. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kralj ♥ Izrael ♥ za Mahdija Kraljevina Palestina [Ave Maria] MMF FED ECB popijte otrov napravio po sebi.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  데이비드 왕의 탑)). [성모 마리아] 은혜 (천사의 여왕)의 전체 주님이 (군대의 전투 배열에서 설정)과 함께 당신이 여성 (성모 승천)와 복 (성도의 여왕) 사이에 (성모 마리아 축일) 축복받은이의 결과입니다 자궁 (언약의 방주) 예수 베들레헴의 메시아 ((다윗의 탑 k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. 레이 unius ♰ 왕 ♥ I.s.r.a.e.l ♥ 마흐디. [거룩하신 성모 마리아여 하나님과 교회의 어머니 천국의 문 이제와 저희 죽을 때에 우리 죄인을 (귀신의 두려움 공포 공포)기도합니다. 아멘. 할렐루야.] 이런 식으로 나는 그들을 학살이 나는 지옥의 입에 모든 밀고 한 알 수 있습니다. C SPBCSS는 MDVRSN SMVSMQLIVB을 MLNDS. 레이 unius ♰ 왕 ♥ 이스라엘 ♥ 마흐디 왕국에의 팔레스타인 [번가 마리아] IMF FED ECB 자신이 만든 당신의 독을 마셔.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  塔王大衛))。 [萬福瑪利亞"充滿恩典(天使女王),主與你同在(軍隊擺陣在戰鬥中),你是有福的(聖母無原罪)是你的結果(假設)的婦女和有福的(聖徒女王)子宮(約櫃)在伯利恆的耶穌,彌賽亞((大衛塔,k.i.n.g.))。 CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB。麗unius♰:王♥:I.s.r.a.e.l:♥馬赫迪。 [聖母瑪利亞,天主之母和教會,天門,請為我們祈禱罪人(恐懼,恐怖,恐怖的惡魔),現在在我們的死亡的小時。阿們。哈利路亞。要知道,這種方式,我有屠宰,我推入地獄口。 ÇSPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB。和麗unius♰::以色列國王♥♥馬赫迪,王國巴勒斯坦大道瑪麗亞] IMF美聯儲歐洲央行:喝你的毒藥使得自己。
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  kulla e Davidit mbretit)). [Hail Mary] plot hir (Mbretëresha e Engjëjve) Zoti është me ju (ushtria e vendosur në betejë array) ju jeni bekuar (Konceptimi papërlyer) në mesin e grave (Supozimi) dhe të bekuar (Mbretëresha e shenjtorëve) është rezultat i juaj (arka e besëlidhjes) ​​barku Jezusi Mesia në Betlehem ((kulla e Davidit k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdiu. [Shenjtë Mari Nëna e Perëndisë dhe i Kishës Porta e Qiellit lutu për ne mëkatarët ( frika horror tmerri i demonëve) tani dhe në orën e vdekjes sonë. amen. Aleluja!.] Dije në këtë mënyrë unë ata kanë therur dhe unë e kam shtyrë të gjithë në gojën e ferrit. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Mbreti ♥ Izraeli ♥ per Mehdiun Mbretëria e Palestinës [Ave Maria] FMN FED BQE pi helm tuaj të bërë me veten.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  toring van David King)). [Hail Mary vol van genade (Koningin van die Engele) die Here is met jou (weermag wat vir die geveg opgestel is) is julle gelukkig (Onbevlekte) onder vroue (aanname) en geseënd (Koningin van die heiliges) is die resultaat van jou skoot (die Ark van die Verbond) Jesus die Messias in Bethlehem ((toring van Dawid k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Moeder van God en van die Kerk poort van die hemel bid vir ons sondaars (vrees horror skrik van die duiwels nie) nou en in die uur van ons dood. Amen. Halleluja!] Ken op hierdie manier ek het hulle geslag en ek het al gestoot aan die mond van die doderyk. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi koninkryk van Palestina [Ave Maria] IMF FED ECB drink jou gif wat deur jouself gemaak.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((برج الملك داود)). [السلام عليك يا مريم] ممتلئة نعمة (ملكة الملائكة)، والرب معك (الجيش تعيينها في مجموعة المعركة)، وأنعم عليك (الحبل بلا دنس) بين النساء (العذراء) ومباركة (ملكة القديسين) هو نتيجة الخاص رحم (تابوت العهد) يسوع المسيح في بيت لحم ((برج داود، k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ الملك ♥ I.s.r.a.e.l ♥ المهدي.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  يصلي [يا قديسة مريم، يا والدة الله والكنيسة، بوابة السماء، لأجلنا نحن الخطأة (الخوف، والرعب، رعب الشياطين)، والآن وفي ساعة موتنا. آمين. الله اكبر.] تعرف، وبهذه الطريقة، لقد ذبح لهم، ولقد دفعت كل شيء، على فم الجحيم. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. REI الخط الفاصل ♰ ♥ الملك إسرائيل ♥ للالمهدي، مملكة فلسطين [افي ماريا] صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED اشرب السم الخاص الذي أدلى به نفسك.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tårn af David King)). [Hil dig Maria] fuld af nåde (Queen of Angels) Herren er med dig (hær indstillet i Slagorden) er du velsignet (ubesmittede undfangelse) blandt kvinder (antagelse) og velsignede (Queen of Saints) er resultatet af din livmoderen (den Pagtens Ark) Jesus Messias i Bethlehem ((tårn af David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Hellige Maria Guds moder og af Kirken Gate of Heaven bed for os syndere (frygt rædsel rædsel af dæmoner) nu og i vores sidste time død. Amen. Halleluja.] Vid på denne måde har jeg dem slagtet og jeg har skubbet alt på munden af helvede. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi rige Palæstina [Ave Maria] IMF FED ECB drik din gift lavet af dig selv.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  (מגדל מלך דוד)). [מייסון] מלא חסד (מלכת מלאכים) ה 'איתך (צבא קבע במבנה קרב) אתה מבורך (התעברות טהורה) בקרב נשים (הנחה) ותברך (המלכה של קדושים) הוא התוצאה שלך רחם (ארון הברית) ישו משיח בבית הלחם ((מגדל דוד k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ I.s.r.a.e.l ♥ מהדים.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [מריה הקדושה אם האלוהים ושל הכנסייה שער השמים להתפלל עבורנו חוטאים (פחד אימה פחד של שדים) עתה ובשעה מותנו. אמן. הללויה.] דע בדרך זו יש לי אותם נשחט ואני דחפתי את כולם בפתחו של גיהינום. ג SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. ריי unius ♰ מלך ♥ ישראל ♥ להדים ממלכת פלסטין [Ave מריה] IMF FED-ECB לשתות הרעל שלך עשה בעצמך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((טורעם פון דוד מלך)). [שלום מר] פול פון חסד (מלכּה פון מלאכים) די האר איז מיט איר (אַרמיי שטעלן אין שלאַכט מענגע) איר זענט ברוך (יממאַקולאַטע קאָנסעפּטיאָן) צווישן פרויען (אַססומפּטיאָן) און ברוך (מלכּה פון סיינץ) איז דער רעזולטאַט פון דיין טראכט (די אַרק פון די קאָווענאַנט) יאָשקע משיח אין בעטהלעהעם ((טורעם פון דוד ק.י.נ.ג.)). קספּ בקס סם לנדסמד וורס נסמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ י.ס.ר.אַ.ע.ל ♥ מאַדי.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [רוס מרים מוטער פון גאָט און פון די קהילה גייט פון הימל דאַוונען פֿאַר אונדז זינדיקע (מורא גרויל טעראָר פון בייזע גייסטער) איצט און אין די שעה פון אונדזער טויט. אמן. אַללעלויאַ.] וויסן אין דעם וועג איך האב זיי סלאָטערד און איך ווע פּושט אַלע אויף די מויל פון גיהנום. C ספּבקסס מלנדס מדוורסן סמווסמקליווב. רעי וניוס ♰ מלך ♥ ישראל ♥ פֿאַר מאַדי מלכות פון פּאַלעסטינע [אַווע מאַריאַ] ימף פאסטעכער עקב טרינקען דיין סם געמאכט דורך זיך.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((David King kulesi)). [Hail Mary] lütuf (Melekler Kraliçesi) dolu Rab (ordu savaş dizide ayarlanmış) sen kadın (Varsayım) ve mübarek (Saints Kraliçesi) arasında (Immaculate Conception) mübarek sizin sonucudur rahim (Ahit Sandığı) İsa Bethlehem Messiah ((David kulesi k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ Kral ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mehdi. [Kutsal Meryem Tanrı'nın ve Kilise'nin Annesi Cennet Kapısı şimdi ve ölüm saatinde bizim için günahkarlar (şeytanların korku korku terör) dua. amen. Elhamdülillah.] Bu şekilde onları katletti var ve ben cehennemin ağzına tüm itti ettik bilin. C SPBCSS MDVRSN SMVSMQLIVB MLNDS. Rei unius ♰ Kral ♥ İsrail ♥ Mehdi krallık için Filistin'de [Ave Maria] IMF FED'in ECB kendiniz tarafından yapılan zehir içilir.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((Turm von David King)). [Hail Mary] voll der Gnade (Queen of Angels) der Herr ist mit dir (Armee gesetzt in Schlachtordnung) Sie sind gesegnet (Mariä Empfängnis) unter den Frauen (Maria Himmelfahrt) und gesegnet (Königin der Heiligen) ist das Ergebnis Ihrer Gebärmutter (die Bundeslade) Jesus Messias in Bethlehem ((Turm von David k.i.n.g.)). CSP BCS SM LNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ I.s.r.a.e.l ♥ Mahdi. [Heilige Maria Mutter Gottes und der Kirche Pforte des Himmels bitte für uns Sünder (Angst Schrecken Terror der Dämonen) jetzt und in der Stunde unseres Todes. Amen. Alleluia.] Wissen Sie auf diese Weise habe ich sie geschlachtet und ich habe alle an der Mündung der Hölle geschoben. C SPBCSS MLNDS MDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ für Mahdi Reich Palästina [Ave Maria] IWF FED EZB Trinken Sie Ihr Gift selbst gemacht.
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  ((tower of David King)). [Hail Mary] full of grace (Queen of Angels) the Lord is with you (army set in battle array) you are blessed (Immaculate Conception) among women (Assumption) and blessed (Queen of Saints) is the result of your womb (the Ark of the Covenant) Jesus Messiah in Bethlehem ((tower of David king)). CSP BCSSMLNDSMD VRS NSMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ Mahdi. [Holy Mary Mother of God and of the Church Gate of Heaven pray for us sinners now and at the hour of our death. amen. Alleluia.] Know in this way I have them slaughtered and I've pushed all on the mouth of hell. CSPBCSS MLNDSMDVRSN SMVSMQLIVB. Rei unius ♰ King ♥ Israel ♥ for Mahdi kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  7 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  [Ave Maria] piena di grazia(regina degli angeli) il Signore è con te(sercito schierato a battaglia) tu sei benedetta(Immacolata Concezione) fra le donne(Assunta in Cielo) e benedetto(regina dei santi) è il frutto del tuo seno(Arca della Alleanza) Gesù CSPBCSSMLNDSMD VRSNSMVSMQLIVB. Rei Unius ♰ king ♥ Israel ♥ Ma-h-di. [Santa Maria madre di Dio prega per noi peccatori ora e nell'ora della nostra morte. amen. alleluia.] così in questo modo io li ho macellati e li ho spinti tutti sulla bocca dell'inferno. CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB. Rei Unius ♰ K i n g ♥ Israel ♥ Ma h di for kingdom of Palestine
  LorenzoJHWH Unius REI
  [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]
  8 [ CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVS MQLIVB ]

  is impossible for a God of infinite love and infinite justice to condemn a person that he loved suffered fought on the path of virtue that he has donated his activities for a noble cause that is to convict a person virtuous only in matters relating to a certain doctrine ideologic or religious. @Abu jihad Antar -- murderess Shiite of Christian martyrs as it is good sharia for you? @theVArious666 --- when in Naples you have done the first human sacrifice on the altar of Satan? about him as you have you eaten?

   novebox Re RReRRe ReRReRRe 19/20Re By His love we are all free! Jew and not-Jew.♥ thanks ShivKumarBatalavi SAID The answer to your question "Why?" is simple - It is because of your dumb brain and imaginary king.. namashkara --ANSWER- EVEN MY ANSWER IS SIMPLE ... I am no more king of no other man because God has done of every man a king but this is impossible for fault of your lies and the lies of the enlightened then the martyrs of Orissa? they are not imaginary alas! you will burn in the hell ANCHE LA MIA RISPOSTA È SEMPLICE... io non sono più regale di nessun altro uomo poiché Dio ha fatto di ogni uomo un Re ma questo è impossibile per colpa delle vostre menzogne e per le menzogne degli enlightened poi i martiri di Orissa? loro non sono immaginari purtroppo!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. against SHARIA-- The second most powerful weapon against one group of people right after genocide is mass immigration. It is not a new technique by any shape or form; it has been used since at least the middle ages even though many European patriots seem to think it is a recent phenomenon. All colonial powers used it to a greater or lesser degree the English used it heavily in Ireland with their export of Protestant Scots to Northern Ireland to unsettle the native Catholic culture; the Indonesians used mass immigrations of Muslims to East Timor
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   to enhance their mass murdering of Catholic Timorese in a similar fashion to what the Chinese did and continue to do today in Tibet and in other homelands they torment. Similarly the Zionist governments of Europe America and Australia allow millions of all kinds of folks into our borders in order to disrupt our lives and to disrupt our societies and to accelerate the destruction of our age old cultures.Since the late 60's there has been a blatantly destructive program of population and cultural devastation put in place in the West
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   against SHARIA-- and only those who are either too blind too stupid or completely indoctrinated cannot see it happening or admit to its consequences.In the beginning they tried to justify the waves of third world immigrants with the supposed deficit of labourers after the Second World War and the rapid rise in industrialization in Europe. That excuse was obviously false and other more ridiculous excuses followed political asylum lack of menial labourers low birth rates and population ageing etc. etc. All this was done of course alongside a brutally effective programme of psychological manipulation to get us all to self-hate ourselves and our History so that whoever could see through the ridiculous lies would be instantly singled out as an extremist a racist or even more absurdly a fascist.All different peoples from all the corners of the third world did make their way into our shores bringing with them all kinds of shortcomings complications and grievances
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Behold I lay in Zion a cornerstone chosen and precious and he who believes in it not be disappointed" unius REI. 1 Peter 2.6
  You know that S. Margaret wrote before of the beginning of the French Revolution this expression of the Madonna "When the crucifix will be trampled blood flow for the streets!" [[Why not can not tell us "Christians" the philosopher Benedetto Croce perhaps foresaw the occupazione Masonic and the infiltration cultural nature and Satanic our institutions? From Wikipedia the free encyclopedia. Why not can not say "Christians." Author Benedetto Croce 1st ed. Original 1942. why not can not say "Christians" is an short essay written by Benedetto Croce in the 1942 in the who the author claims that the Christianity has completed revolution "that worked in the heart of the soul the conscience and giving prominence to the intimate and your of this consciousness almost seemed that to acquire a new virtue a new spiritual quality which until then was lack of humanity "which for about of the revolution it can not say" Christian. " "The men heroes geniuses" who lived before of the advent of the Christianity "action time came beautiful beautiful works and transmitted to us an rich treasure of molds of thought of experience "but in all they lacked that value that today is this in all of us and that only Christianity has given to man. Contents 1. Genesis of the work 2. The Christian revolution 3. Philosophers and Christianity 4. The merits of the Christianity 5. Note 6. Italian editions [[Genesis of the opera]] Benedetto Croce. The same as Benedetto Croce says August 16 of the 1942 while he was in holiday with the family to Pollone was born to the question to which answered with this sage ". risvegliatomi .. after midnight are left to bed but not has been able to sleep again soon and not has found of better to do that be pondering on point why not can not call ourselves Christians? The morning has trace the design an little written on the subject [1] "On August 26 of the same year" to shake the melancholy has meditate and wrote the essay why not We can not say "Christian" that I will here and lighten there in the copy ". [2] After" copied and correct "in the next day the 28 is" revised again 'and' past to Elena [Benedetto Croce] for the copy. " 29 Benedetto Croce corrects even the "typed copy" that it will be finally printed on Critique. [3] On August 30 Benedetto Croce wrote to the his recent friend the poet Maria Curtopassi that had given him an Edition of the New Testament from which reading was did your reflection on Christianity "... I continued and almost finished in these days the New Testament. [...] Are deeply convinced and convinced that thinking and the modern civilization are Christians continuing the efforts made by Jesus and by Paul. on of this has wrote a short note of historical that I'll publish it as soon as the available space. of the rest not She feels that in this terrible war that that is in contrast is a concept still Christian of the life with another that could trace pre-Christian age and even pre-Hellenic and pre-Eastern Europe and reattach the front to the civilization the barbarian horde violence [4] "The work thus although it was written of jet was meticulously revised and correct this testimony of the importance that Benedetto Croce attributed to this short writings to beginning with the title that not to case marked between marks the deadline "Christians" wanting to indicate an different meaning from that commonly adopted for the word from the beginning ie Benedetto Croce wanted to indicate the particular perspective that assumed in his analysis the phenomenon of the Christianity . The brief text Croce was immediately spread and notoriety not to case in this time in when the Catholic Church began to make explicit his dissent against Fascist regime [5]. which reacted with a violent campaign of Printing that hit also Benedetto Croce done scorn by the minister of the National Education Giuseppe Bottai that alluded ironically operetta Croce with an article entitled Benedetto Croce rincristianito for Despite [6]. The Christian revolution In true Benedetto Croce not he had abandoned his belief secular nor took sides to defense of the Church in Rome but just watched as "The appeal to the history not we can not recognize and not tell us Christians. " The story showed what is that was been the historic success of the Christianity more that his religious message to establish itself in consciousness. [7] Benedetto Croce writes "Christianity is been the most revolution that humanity has never made ... "Like it or not therefore we are the heirs of a revolution end that not to use case BenedettoCroce wanting to signify the explosive character and constructively together of the Christian revolution that historically has work as all the other revolutions that but "... not support the comparison seeming respect to her particular and limited. " not can indeed compared to the Christian Cultural Revolution nor the "revolutions" ancient as one of the thinking in Greece and of the right to Rome nor modern revolutions that "not you can think of without the Christian revolution" are "related of dependence on her." The Christian revolution represents an unique event in the history of the humanity why to difference of all the others it "worked in the center of the soul in the moral conscience '' the His law drew only by the inner voice 'and' moral conscience the appearance of the Christianity approximate arrival rejoiced and is labor in mo of new. " Christian is been a revolution "so understanding and deep so fruitful of consequences so unexpected and irresistible in the its realization that not wonder that has appeared or will yet appear an a miracle a revelation from above an direct intervention of God in human affairs. " but the Christian revolution " not it was an miracle" and "because the spirit is always full of himself." [8] The philosophers and Christianity. That Spirit is present in all philosophers from the medieval to the Renaissance the French Enlightenment the various Vico Kant Fichte Hegel made them debtors of the values of the Christianity but the same time legitimate interpreters of the religion dissemination of the Principles "these and all the others as they that the church of Rome calls (like not could not be) of protect his institution and the structure that he had given to his dogmas in the Council of Trento was of sconoscere result and persecute and in last sentence with all much in the modern age an its syllabus without for another being in degree of contrast to the science to the culture and to the modern civilization of the laity an other and his own and strong science culture and civilization. " Poor in act and spread values of the "Christian revolution" those philosophers even laymen that the Catholic Church that condemned them not failed to propagate why he had turned that ' innovative thought that for its very nature is "always an sketch to in in perpetual are to add new touches and new lines" in an complex intangible of dogmas. The Church must be recognized however the merit of to have removed from the religious thought of the ratio between the man and God all scale mythical past and of having prepared definitive philosophical categories in 'scope an debate on Christian thought to attended all these philosophies. Neither the Church escaped his task of become universal looking of Christian thought prevails and of spread in Europe while falling itself in the its historical course in " errors "from which however was able to be healed and reform. [[The merits of the Christianity]] "and revolutions and the discoveries that followed in modern times in the not they were special and limited in the manner of them but all invested man the soul itself of the man not you can not think of the Christian revolution ... why the original impulse was and continues its ... re-evolution Christian worked in the heart of the soul the conscience and giving prominence underwear and your of this consciousness almost seemed that to acquire a new virtue a new spiritual quality that until then was lack of humanity. " In Christianity we have a new vision of the history where man acts according to a new morality based on love "of all men without distinction of the Gentiles and of classes of free and of slaves to all creatures to the world that is work of God and God that is loving God "the God that is the" spirit "[9] whose mystery is still the subject of the survey of the philosophers whose passion for the truth makes it almost of the martyrs why" ... the Christian God is still ours and our refined philosophies they call it the Spirit that always beyond us and forever is ourselves and if us not we adore more as mystery is why we know that it will always mystery the eye of the abstract logic and intellectual undeservedly believed and dignified as "human logic" but that clear truth it is eye of the concrete logic that may well be called "divine" understanding in the as a Christian that to the which man of continuously rises and that of continuously joining it to God he does truly man.
  ==========
  ==================================
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Honour then to you that you believe but for those that not believe the stone that the builders rejected is become a corner stone and stone of stumbling stone of the scandal. They will stumble why not obey to the Word. to this they were intended. " 1 Peter 2.7.
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. "Behold I lay in Zion a cornerstone chosen and precious and he who believes in it not be disappointed" unius REI. 1 Peter 2.6
  You know that S. Margaret wrote before of the beginning of the French Revolution this expression of the Madonna "When the crucifix will be trampled blood flow for the streets!"
  Time not is never enough indeed time is running. The dangers not are never been to so high!
   Never our time is been so limited! Converted as long as you are in time!
  The time is never enough in fact the time is racing while the dangers have never been so tall! Our time has ever been so limited! Converts until are in time! He YHWH will forgive you if you turn to Him with all my heart!
  "... C 'is now in the world an Satanic group of planners an single global system (New World Order). They eliminate the Church of Jesus ..." 03/16/1973 .
  The Freemasons and all other adorers of the devil ... it's all part My children to an evil plan for to reduce man to a state of enslavement to evil + (scientism relativism materalismo ) + (ideological messages) + (pornograzia) + (craziness) + (subliminal messages of any kind).
  We are large of masters in the world "enlightened" (original term) that now seek of "govern" the life of every man woman and child (Net Work) ... for to lead mankind to the slavery.
  I assure you My children that is an octopus that is getting longer in all directions on earth for overpower the man and enslave him.
  These tentacles stretch for to promote an one world government and one world religion (New Age) ... a Church " of man" based on humanism modernism and Satanism ... "01-10 -1977. "... C 'is an piano in this when for to plunge your world in a common dictatorship ..." 24/12/1976 "... is the work of Lucifer that use agents (SpA) for remove all the churches (religions) from your world and unite all mankind in the name of the peace and of the brotherhood under an one roof (NWO &. New Age. &. Net Work).
  At some point My children that you will think that it would be better to die so great is evil that be shed in the world by the "Illuminati" (original term) and their agents! ... "11/25/1978" ... The Antichrist "666" is in the world (techno-finance) in the your country (USA) ... He sows discord among nations ... "05/14/1977" ... 666 is entered in forces on the ground. His agents are time in the Vatican. We are seized of some of the highest positions in the ecclesiastical hierarchy. Took control of many governments. They're bringing the nations to the brink of the destruction ... "05/08/1977 posts to Veronica Lueken Bayside New York. Mankind not find peace until to when it not know My Message and not put it in practice. " Jesus to Sister Faustina Kowalska. [Not is Can I pay taxes].
  In fact the tax levy is of the 65% while an euro that have in pocket we received an theft invisible equal to € 2.70. The tax is a true extortion in fact even blocks on birth productive activities indeed the entrepreneur that you do the calculations says "who am I doing this?" Prof. Giacinto Auriti secret government [But is also demonstration an secret government and Satanic behind of all pseudo democracies of the world. The first to disclose this criminal organization is been Jesus Christ of Bethlehem. in his invective against the Pharisees who today are the masters of the world and masters of the IMF. This revelation is occurred when the organization of the Illuminati was really secret and only the Lord could reveal it to the mystic Veronica Lueken Bayside New York already in the 1973! Politics magic and satanism. In the light of Joseph Cosco these premises that has published "Politics magic and Satanism" claims that essential is return to national self-determination!
  The writer concludes that you have to abolish the ECB the EU multinationals all supranational institutions for the crime already made of treason. strategy adopted by the Political of the Bilderberg Group. "Bilderbergers with the purpose of occult (and thus in the hidden participants) for the establishment of an New World Order and of an World Government by 2012. Weapons Silent for the silent war "is a doctrine adopted by the Policy Committee of the Bilderberg Group during its first meeting in the 1954. A copy found in the 1969 was in possession of the services of Information of the U.S. Navy ". Organization; Group of the Bilderberg recruit politicians ministers financiers Presidents of multinational moguls of the information Reali university professors men of a number of fields that with their decisions can influence the world. Trilateral Trilateral (meets industrial and businessman of the three blocks continental USA Europe Japan / Asia) and Commission of Foreign Relationship (3D CFR that or never from 1921 brings together all the characters that manage the U.S.) ... "outer circle"? ? - "inner circle"?? ( but these are crazy)! U. Agnelli H. Kissinger Mario Monti ALL GOVERNORS of the CENTRAL BANK SPA. 33000 bank accounts encrypted and cleanstreem called? 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. not has idea to who can compete on an investigation of the gender but I think that both interest of the appointed or suspected that an court [( ?) which one? views that to be of above of any jurisdiction?] enshrines their strangeness to the facts assumed also as hypothesis of Article The Lords of the World Secret History of the family of the Rothschild and of the New World Order of Giorgio Bongiovanni. 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. The criminal power of the banking seigniorage is expropriated (seigniorage) of the 100% and debt ( interest) of the 100% more. ulteriormante indebted to other interests for an 70% (interest on interest = unresolvable debt cost). therefore as hypothesis of crime we have Association to crime genocide satanism fraud usury incitement to suicide induction and reduction to the slavery exploitation of the prostitution predation treason of the Constitution etc ... etc ... So the crime would be of these proportions which necessarily must be concealed but that even not is been even coined a word for to define it. Agency Italian Illuminati Mario Monti. Upon complaint of Mr Tremonti in TV Padoa Schioppa Prodi Veltroni group of people until then to me unknown the "Bilderbergers Italian. 1995 Giovanni and Umberto Agnelli Mario Draghi Renato Ruggiero 1996 Franco Bernab is Mario Monti Walter Veltroni. 1997 Carlo Rossella Stefano Silvestri 1998 Emma Bonino Luigi Cavalchini Rainer Masera Tommaso Padoa-Schioppa Siniscalco 1999 Paolo Fresco Francesco Giavazzi Alessandro Profumo. Illuminati and the Black Nobility MASTERS OF Masonic lodges. PRIESTS of SATAN'S INTERNATIONAL. the United Nations International Monetary Fund the U.S. President MULTINATIONAL ALL ALL NET WORK and THE NATIONAL TELEVISION NETWORKS (FOR CONCEALMENT of the seigniorage) Hollywood major studios are and Record Companies International
  666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; vota Magdi Allam. In the 1871 plan of Weishaupt was further includes an his American follower Albert Pike that Processes an document for the establishment of an NWO (New World Order ) through three world wars. Would be enlightened all possessors of hyper riches the families of Rothschild ASTOR BUNDY; COLLINS DUPONT FREEMAN KENNEDY LI; ONASSIS Rockefeller Rothschild Russell Van Duyn the British Royal family Bill Clinton His Majesty the Prince Bernhard of Lippe of the Netherlands (former SS officer) that it is was the president until to when in the 1976 has had to resign for the scandal "Lockheed" and Joseph Retinger an "fixer" Polish
  Harriman of the Morgan Guaranty.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. against SHARIA-- . And then one day someone told them they stopped being just shambolic drug dealers rapists rioters and indolent wasters of resources and better started organizing themselves into partisan groups and they realised they could not only live off the fat of the land but they also have a fair (?) shot at taking things over. They were aided and continue to be aided by the Left by Freemasonry by Zionism and by all the other groups that hate psychotically Europe and European heritage and wish to see it laid to waste. Their lawyers judges politicians journalists and activists jumped at the opportunity of inserting a force that would help crumble the fabric of the societies that did not succumb to the Marxist takeovers. Out of all the groups of foreigners who profited by this scam no group were by very far as dangerously successful as the Muslims.
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. to all x 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. India of criminals murderers! - is there anyone in the world .. which may explain in "sireAndracottus that the theory of reincarnation is the support or the legitimate of the existence of 3000 social classes in India that is it supports exploitation racism discrimination contempt and violence evil and injustice between men ... that he as one who believes in reincarnation is a criminal ... because I did not have succeed with him!
   Looneytoonz2000
   Looneytoonz2000 by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   hi
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   I do not Want Remove the Rothschilds if he does not want to die I do not want Remove the Rothschilds I am their Catholic King that they have always wanted to serve .. I have not come to remove someone but to give the right balance in all things
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   I know the way to go to God and even Sion.. I know the conditions necessary for God to come from us. In fact I am a theologian metaphysician.. I'm beyond whatever that may can be religion because one religion? or one specific people? is a particular only .... While I have a universal ... I've told you I am beyond space and time ... these are the dimensions of my mind soul and spirit .. in some respects? in every man? I see a brother .. and every woman I see a sister ... ok if they are assholes are too! but are always my brothers to me you know what God is like ..
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   God is also a sentimentalist I know the thoughts of God. I have been appointed by God I have the favor of God. in fact God has allowed only to me of be the last hope for atheists for all those who not were able to make the arduous journey of religion etc. .. I have the power to do enter heaven all of them .. I saw all those souls waiting .. are billions. then that if a man not has a bit of faith? then he has nothing! This faith in me? It costs nothing and to almost nothing ... for I have taken a vow of poverty I hate everything that is in the world!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   American institutional Satanists? they offered me 1. a lot of money and 2. Logistics ... also. last year but this was impossible for me to do ... I am their destruction! However the Satanists have proven to be smarter than governments with regard to my potential that ie I speak of the my ministry's political of ReiUnius i satanisti istituzionali americani? loro mi hanno offerto 1. molto denaro e 2. la logistica ... ma questo era impossibile per me da fare... io sono la loro distruzione! tuttavia i satanisti hanno dimostrato di essere più intelligenti dei Governi riguardo alle mie potenzialità cioè parlo del ministero politico del ReiUnius
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   Jewish Temple will be a deception only for Rothschild Bush and his company shit! or not! The Lord is God who hid the "tables of the Decalogue 'of Moses in Ethiopia at the time of Queen of Sheba and King Solomon. Since both were prophets? they knew how to protect the words of God himself. But now we must all prepare our hearts to holiness and be prepared to honor the Lord God .. otherwise we will be terribly purified from this 3 rd WWnuclear Tempio Ebraico sarà un inganno soltanto per Rothscild e company Bush! o no?! è il Signore Dio che ha fatto nascondere le "tavole del decalogo" di Mosé in Etiopia al tempo della regina di Saba e di Re Salomone. Poiché entrambi erano profeti? loro sapevano come proteggere le parole di Dio stesso. Ma ora dobbiamo tutti preparare i nostri cuori alla santità ed essere pronti ad onorare il Signore Dio... altrimenti saremo terribilmente purificati da questa 3°WWnuclear
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   MY SOLUTIONS TO ALL problems? I have to build the Jewish Temple and not that Satanist of Rothscild I'm not here to make academic discussions .. I am a very practical man .. between ten days? I am free from my work (then again I will resume in September) and so I hope that one Nation calling me to work on the project politic of my universal brotherhood io non sono quì per fare delle discussioni accademiche.. io sono un uomo molto pratico.. tra dieci giorni? io sono libero dal mio lavoro(poi io riprenderò a settembre) e così io spero che qualche nazione chiami me per lavorare al progetto politico della fratellanza universale

   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sadikisfendiyaroglu -- of this your lie that Adolph Hitler and the Vatican as christians they were allies? is a Your slander of Muslim! It is not something that can be said as in Nazi concentration camps have died too many Christians too because the official condemnation of the episcopate There were even! Anyway .. the crimes of others could never justify your crimes or crimes of the past could never justify your crimes of today .. Sharia law is a crime against humanity you kill and torture for apostasy etc. .. can not say that Islam is a religion of peace (LOL. for the cemetery or lol. love for yourself only). In truth you're full of demons for not wanting to see my legitimate arguments
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus-- you've got the demons in the brain! I said to you 1000 times that racism or cruelty against "pariah or untouchable is "a form of human slavery and oppression it is based on the theory of reincarnation satanic ... everyone understood the concept. but if you do not you understand? the problem is you and your demons only! I do not respect the murderers like you! 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus-- tu hai i demoni nel cervello! io ho detto a te 1000 volte che il razzismo o la crudeltà contro i "paria o intoccabili" cioè una forma di schiavitù o oppressione umana essa è fondata sulla teoria satanica della reincarnazione... tutti hanno capito questo concetto. ma se tu non lo riesci a capire? il problema è tuo e dei tuoi demoni soltanto! io non rispetto gli assassini!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sadikisfendiyaroglu - but everybody knows that "there is no freedom of religion" there is not a secular State in all muslims country? there is no equality for citizens of other religions why are innumerable the cruelty torture imprisonment and killings 300 martyrs of every day! Indeed all the Muslim governments? all go in the direction of fundamentalism Islamic more extreme and uncompromising. But this is precisely the trap of enlightened Jewish lobbies the masters of war as is for the next world war? the Koran will be banned from the planet earth like a crime book "of course the fault is yours!" you are truly criminals! In fact Jews are always at have right! because the fact that the Jews of bank seigniorage are Satanic? this nobody knows this! I'm not talking about religion with the killers 160000christianmartyrs . blogspot . com
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus --- but as you can write those stories lie on my page? your shame .. ? you have not spoken of the Christian martyrs and "pariahs untouchables" because of reincarnation .. your ignorance .. and your evil? exceed abundantly the modesty demanded by human dignity ... I remove you from my respect and I curse you and all over India as well in the name of Jesus because of you! ma come tu puoi scrivere quelle favole sulla mia pagina? la tua vergogna .. ? tu non hai parlato dei martiri cristiani e dei paria-intoccabili a motivo della reincarnazione la tua ignoranza .. e malvagità? superano abbondantemente il pudore dovuto alla dignità umana... io rimuovo da te il mio rispetto e maledico tutta l'India anche nel nome di Gesù per colpa tua!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   Re Reincarnation vs perpetual heaven hell theory 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus SAID "IF GOD IS PERFECT....HE MUST BE WITHOUT PHENOMENAL ATTRIBUTES AND THEREFORE CHANGELESS ABSOLUTE.....GOD DOES NOT THINK OF ANYTHING........HE IS EVERYTHING" --ANSWER- wrong!! if God does not think of anything? then it is an idiot! If you do not have a thought? then not have a project ... and then God would be useless! TIME DOES NOT EXIST for God because only he is a pure spirit but one time that flows? must exist for all creatures even in paradise where there is no earthly time .... your intuition about human philosophies? however precise will always be with mistakes can never compete with the experience that Abraham has made of the friendship of God! ie That is what has been revealed in this friendship!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus - I am the King of Israel and I can do abuse everyone at Jews that just as I am ReiUnius and I can abuse is anyone in all world! Because my justice is perfect and in me? there is no partiality! Since there can be no partiality in the perfect rationality of the metaphysics ie law natuarale! Since we all come from the only Adam and Eve also again we all come from only Noah and his wife .. here because for me races and peoples they are an invention of Satan! You will be punished for your slander against me! In fact you were in my list from about. three years ... like you can be one of my slanderer? after reading my articles for three years?
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus - as you can get to be so despicable in this way? the whole world knows of the tens of thousands of Christian martyrs of Orissa etc. .. and you do not know? and why Christianity is been so cruelly persecuted just from the Indian government? because the damn pariah that they no longer want to be a "damn pariah"? they seek a refuge a hope in Christianity .. But these conversions destroys the satanic Indian society which is based on the lie of the devil theory of your reincarnation .... and many social classes which are nothing more that a form of slavery. if you're not an idiot? you are a murderess!
   sireAndracottus
   sireAndracottus by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   And if you keep on deleting my comments like a coward......its done between us
   sireAndracottus
   sireAndracottus by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   Democracy began in India.....5000 years ago when most of the Aryan tribes followed councils and republican governments...... India is the israel nations best friend......when Nebucchadnazer attacked in 550 BC......10 of the 12 jewish tribes were driven out.....THEY SIMPLY VANISHED INTO NOWHERE..today historians think that they were wiped out.....mordern israeli jews are descended form the 2 remaining tribes......the other 12 have now been located.....THEY MIGRATED TO INDIA....AND THEIR DESCENDANTS LIVE IN KASHMIR BUT SADLY MOST ARE MUSLIMS
   sireAndracottus
   sireAndracottus by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   Iam sorry to say this...but most of your comments make no sense......"Reincarnation is false because you are an accomplice in killing christians?".......????Please dont talk about things you have absolutely no knowledge of...........Unlike you i care for all human life .....you are sectarian and communal....remember this life you may be a christian NAZI HITLER LOVER HATING JEWS..........but as punishment you will have quite a few lives as a JEW in the future....THAT IS JUSTICE.....its not the JEWS FAULT THAT THEY ARE JEWS.....
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   Re Reincarnation vs perpetual heaven hell theory 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus SAID "IF GOD IS PERFECT....HE MUST BE WITHOUT PHENOMENAL ATTRIBUTES AND THEREFORE CHANGELESS ABSOLUTE.....GOD DOES NOT THINK OF ANYTHING........HE IS EVERYTHING" --ANSWER- wrong!! if God does not think of anything? then it is an idiot! If you do not have a thought? then not have a project ... and then God would be useless! TIME DOES NOT EXIST for God because only he is a pure spirit but one time that flows? must exist for all creatures even in paradise where there is no earthly time .... your intuition about human philosophies? however precise will always be with mistakes can never compete with the experience that Abraham has made of the friendship of God! ie That is what has been revealed in this friendship!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus-- Satan has already been convicted! as every creature? he is unable to create anything! the inequality between the man? are only the consequence of human ignorance and wickedness if Satan is appointment by me? is like saying "a bad teaching! because Satan is always a symbol of evil and every crime. and Satanists? they can never justify yourself ... but. is clear. that any injustice to a man against another man? man alone is responsible for his actions. if there was this responsibility? then there could not be a fair trial. and because God is infinitely just then it is also fair the his view. I love the "Brahman" and Hinduism also but I condemn only the devil theory of reincarnation
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   Re Reincarnation vs perpetual heaven hell theory 666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus-- "God made the rich and the poor?" this statement is ambiguous because in God there is no partiality. Like the fact that one is condemned to hell just because he is rich that is totally false! Of course the rich have more responsibility because he will also meet in the trial of be been non-selfish for wealth entrusted to him Dio ha fatto il ricco e il povero? questa affermazione è ambigua poiché in Dio non c'è parzialità. Come il fatto che uno è condannato all'inferno solo perché è ricco questo è totalmente falso! Certo il ricco ha maggiori responsabilità perché dovrà rispondere nel giudizio anche dell'uso non egoistico della ricchezza a lui affidata
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. sireAndracottus-- you must deny the reincarnation since this would make also of you too a murderess of slaves agaist God. one of best killers that is complice of the killing of the Christian martyrs of Orissa. Of this Nation India that was provided donated to satana.. The problem for all democracies? is that they are false! since through the bank seigniorage all the real sovereignty was cheated by enlightened ... that is through the Masonic Jewish plot in fact are the Zionists who have control of any monopoly in the world.. .. for they are subtle? their weapon is corruption!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   666 FED ECB 322 IMF - you have ruined the world and you will have to save! this time? you do not laugh like having laugh all'11_09. ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself""You are all lost!" Luke19.27; Burn in Jesus's name! vota Magdi Allam. Rothschild - what scares me most That is Highest my concern? is to Consider The hardness of heart of the Jews ... They Have closed Their Hearts to Every requirement of justice Indeed it is impossible to speak to a jew banking of seigniorage Seem To Have Become to as small enlightened satanist God has been lost to them. in this way That They Have always to cry with the crocodile tears For all holocaust That is the price that the history has presented to Them. because they were always against us ie Jewish Masonic conspiracy to make all wars in this last 550 years? selfish greedy Corrupt and Corrupting! Because Jews can not pretend not to know of seigniorage banking ... For me it is impossible to talk to Rothschild Because he is hidden like a coward behind his chair of power. damn enlightened sons of the devil the hand of God will arrive on time yet even against you
   sireAndracottus
   sireAndracottus by Unius REI king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF FED ECB agenda.
   1 anno fa

   your replies have all been met.......in one point you are right......"The perfect cannot create the imperfect"....absolutely right.....Our nature being one with god is perfect...when we realize that nature we are liberated....even heaven does not compare with liberation.. "Perfection cannot be attained by anything imperfect by nature"--Lord Kapila.....If we were not perfect and sons of god.....there would be no salvation and god and man are very very far away
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   1 / 10 [reincarnation] humanumgenus vs sireAndracottus [[2. Man Is Responsible for His suffering "]] this is not always true because an only tyrant can stifle an entire people as the Freemasons and the rich the Zionists the seigniorage bank IMF-NWO stifled the people of the poor that the entire human race. not just through wear but through the lie of evolution relativism the manipulation of history the destruction of objective morality with the negation of natural law to spread each Form of Satanism and of sexual perversion to destroy the family and the state. That this is the enlightened have done the greatest crime moral and institutional of the whole history of mankind. Zionism sharia and reincarnation? are the real crimes against all mankind!
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   2 / 10 [reincarnation] If there is the injustice? this is not God that he is infinite holiness but it is only for human selfishness That is each source of and injustice wickedness! While the suffering is unavoidable the plea to decay the original plan of God the "earthly paradise". Since this world was not created by Satan but however has been degraded he and to us all to him. we are all fallen from that original plan That was infused grace in knowledge of an infused knowledge yet this in the souls and well good. In fact in my opinion all of us we were in the "earthly paradise". earlier of have everybody all together betrayed the love of God and the pact That we had with him. God is a Person A individuality and took the men to his "image and similarity" ie people individuals
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   3 / 10 [reincarnation]] humanumgenus vs sireAndracottus [eternally if they unique and free capable of having the power of faith hope and love like all of us can do. Thus in a lifetime every 5 years or so God has always to all the new opportunities or new opportunities but who born cursed or (pariah)? for the lie That it is beloved by demons the "reincarnation" as they advise of believe during the sessions spiritualist or how they must acknowledge of to have lied under the force of an exorcism That done in the name of Jesus ok that pantheism that is the ideal breeding ground for demons this not by any hope of the redemption "Pariahs or untouchables" as guarantees demons an stay safe in humans without eviction as only monotheism is capable of reject the demons really.
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   4 / 10 [reincarnation] Then that person That in India was socially and degradation raped such as "pariah" he has become even an "untouchable"! but you it is this That you have destroyed without hope of a ransom an human being made by God that he is our very own like you and in the image likeness of God he too but this can be only a wickedness of Satan. So heaven or hell they are precise and perfect because in a whole life to all God has given so many opportunities and many opportunities for In order to redeem themselves from evil or from mistakes ideology or religious. Brahman is granted to all always! since all have been created the infinite love of God and they are called the report pesonal with him Zionism reincarnation sharia? are INCOMPATIBLE with the brotherhood Universal!

   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   5 / 10 [reincarnation] That since God calls the stars and the electrons to name and he is hungry thirst for our love and is glorified in science personally. Therefore it is to be denied any surrogate of God as it is in fact a relationship with a religion. indeed many times religion is an true treason or of sin idolatry. Certainly religion is essential as is need a mom but no bride her mother. Therefore the best religions are those That do not know how to become indispensable as and Judaism Christianity. the "supreme truth" is then immediately accessible to every pure heart even if it is of an man an atheist that is my "Universal brotherhood" That is the natural law "do good (to everybody) avoid evil "says (for all) that is justice." not lie "
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   6 / 10 [reincarnation] that is the truth. these universal values ​​and rational? are in themselves the philosophical and the mathematical proof of the existence of God destroyed because it is relativism in this way finally just through natural law. Unfortunately they were of the Jewish lobby Illuminated That suffocated and leads through the power of money That the Zionists have stolen to us and all the conspiracies of Freemasons of course all in key anti-Christian. [[6.The purpose of human life is not to reach heaven But to BECOME ONE WITH BRAHMAN THROUGH HIS KNOWLEGE OF NATURE UNITY OF YOUR WITH HIM-ANSWER- but this is That they say all the religions monotheistic! now it is not possible for the infinite perfection and holiness Justice of God the universal right to deny this to any man to reason of a social segregation.
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   7 / 10 [reincarnation]] humanumgenus vs sireAndracottus [[[HOW YOU CAN GIVE To ETERNAL HEAVEN TO MAN FOR THE GOOD DEEDS OF HIS SHORT LIFE?]]] It is written "one thousand years for the Lord God I am as an minutes and an one minute as 1000 years Therefore the time èrealtivo while God scours constantly thinking of every man. the proceedings of God is perfect because he is perfect and eternal. "Cruelty and partiality can not be Attributed to Brahman"-Holy Brahma Sutras 3.3.34 (written in 900BC). karma? is common to all men because you can not do of an baby at birth an criminal-designate and then you think That God is right. God grants to us the free will and is agrees to pull away out Satanism drugs diseases namely all things That is humanly impossible to overcome. reincarnation sharia Zionism? are the source of mean any malice.
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   8 / 10 [reincarnation] but can not be blamed God of racism or of actions preferred since it is precisely in this way That if you curse the Jews same the belief of to be the chosen people. but in this way their blaspheme against God and They do not know of having received only the tasks priesthood. yes! Brahman is immanent and transcendent everything inside & outside everything "-Yajur Veda Taittiriya Upanishad.HOLY holy .-- answer- but just for this there can be no injustice or no difference in Brahman in Report to all the creatures because the perfect can not create the imperfect. Unfortunately in the "earthly paradise" we all betrayed and all of us we are falling in this the 3rd dimension if you want this it was the only form of reincarnation but in this passage degrading?
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   9 / 10 [reincarnation] we have not lost our identity but only Our memory of necessity because the secret of happiness is to be the one faith because faith it is directly related with and hope the charity or love . -- CONCLUSION - DEAR humanumgenus. there is so much inequality in this world.The are black men white men rich & poor men healthy & deceased Powerful & weak ugly and beautiful intelligent & retarded. by your theory of perpetual hell & heaven. this CAN BE HORRIBLE Inequality Explained AND GOD WOULD SEEM TO BE WICKED to PARTIAL CRUEL GOD. YET WE ALL KNOW HE IS LOVING .--ANSWER- No an an educator? or for an parent? There are no bad children poor stupid retarded etc. all inequality is due only to the of predation of Satan
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.
   10/10 [reincarnation] its all the lies in the predestined to hell eternal they wanted to believe to because of their wickedness and selfishness. God revenge of all these evil people. in reality the diversity it is the splendor of the wealth of love we are all equal because God is just that God is love. - CONCLUSION - IF YOU CAN EXPLAIN inequality YOU CAN DEFEAT ME AND ASK ME TO ACCEPT YOUR THEORY AND VEDANTA renounce - answer- the inequality is just That the work Satan can do. I do not have an interest to win control of you or That you give up your (new) religion then you go back to being an Christian as you were before. God is Witness "I do not have an interest in all this." But every lie of Satan must be smacherata UniuRei as I am that the Mahdi That is the King of Israel
   humanumgenus♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ UniusRei3 by Unius Rei king of Israel ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. Alleluia. amen MANE THECEL PHARES in Jesu's name] ♰PAX♛ Terror took possession all 666 322 IMF agenda. by Unius Rei king of Israel.