sifat setan saudi Syariah

@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: dan lain-lain .. kepada semua Mason dan Satanists yang ---> sekarang, yang anda ingin mendakan: Syria dalam pembunuhan beramai-ramai ini? Saya mempunyai dua soalan untuk anda: 1). suka, anda boleh: berkata kepada Assad, selepas dia telah membunuh: semua Salafi (, Al-Qaeda, yang, dengan Arab Saudi, anda telah memperkenalkan) "Sekarang, anda boleh lakukan: kerajaan: bersama-sama dengan pembangkang iaitu dengan al-Qaeda "Jika, kanan:! Assad juga telah mengubah perlembagaan untuk mempunyai peluang untuk meninggalkan kerajaan: sebagai REJIM! 2). tetapi, jika, Al-Qaeda, menang: anda tidak memaksa Israel untuk memulakan: Perang Dunia Nuklear III? lol. atau melihat bahawa Al-Qaeda adalah pasukan anda: anda sentiasa boleh berkata "ok membunuh saya:?? mati syahid Kristian (seperti yang telah kita sentiasa dibenarkan kita lakukan untuk anda), tetapi Israel anda tidak perlu menyentuh"
[Al-Qaeda di Syria: mereka yang minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya] 26/07/2012: Syria: Al-Qaeda yang berkaitan pemberontak Islam Sunni Salafi: dalam perjuangan Menentang: Assad, Foto, video dan: tuntutan:: serangan: mengesahkan kehadiran beratus-ratus: militan di wilayah Syria: [(tanpa bayangan: keraguan, walaupun pembohongan Barat: tidak : lagi mampu untuk menyokong ini pementasan menakuntukan)]. Paling: datang dari negara-negara asing termasuk: Rusia, Somalia dan di Mali. Organisasi British:: pembelaan membuang andaian: pukulan: Negeri tentera yang diterajui oleh negara-negara Barat. Damsyik. Di barat laut Syria: pemberontak yang: perjuangan: terhadap: rejim: Assad mendapati sekutu: pengecualian: al-Qaeda dan beratus-ratus: Islam yang datang dari negara-negara asing. Negeri-negeri yang paling wakil ialah Iraq, Libya, Mesir, Afghanistan (AsiaNews / Agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka adalah minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Arab Saudi [kecil syaitan: Sharia]: semua menentang Israel saya]] Tetapi ada juga ahli dari Rusia (Chechnya), Ukraine, dan Mali: Somalia. Kehadiran pelampau disahkan oleh beberapa video muncul di laman web jihad, bahawa: ia menunjukkan lelaki dengan wajah yang dilindungi bahawa: memuji menunjukkan perang suci: mesingan dan bom: mengibarkan bendera hitam: al-Qaeda. Dalam filem: muncul dalam beberapa hari kebelakangan ini: dan: Hantar dalam Youtube suara-lebih berteriak "kami sedang terbentuk sel:: kamikaze: untuk: terus: jihad: dalam nama Tuhan" Sehingga kini: pembangkang menafikan kehadiran:: kumpulan pelampau Islam: di kalangan ahli-ahlinya, tetapi: Menurut pakar, sempadan dengan Turki: dan: Iraq (penjenayah) telah menjadi: benar dan: pusat mereka: koleksi: untuk: militia: semua: dunia Sunni Muslim. Ada yang menggambarkan senario Syria "magnet" kepada al-Qaeda dan: gabungannya (AsiaNews / Agensi).
[Al-Qaeda di Syria: mereka adalah minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Arab Saudi [kecil syaitan: Sharia]: semua menentang Israel saya]] Saksi mengatakan bahawa: Bab al-Hawa, bukan: mengunci sempadan turkish , beratus-ratus orang yang tidak dikenali telah memasuki untuk hari ini: untuk menyokong tentera Syria percuma dalam pertempuran Aleppo. Ini: bahawa: memandu orang-orang ini di seluruh Asia dan Afrika Utara, ia tidak: keinginan demokrasi, tetapi hukuman yang boleh diteladani "nusayrs" (bidaah) nama perli untuk menentukan yang Alawites, mazhab Syiah: Bashar al-Assad. Peningkatan dalam pertempuran di wilayah utara Aleppo telah menarik beratus-ratus hari ini: membimbangkan dari Iraq. Pengesahan datang juga: satu tinjauan baru-baru ini oleh kerajaan Iraq bahawa militan yang beroperasi di wilayah Syria adalah sebahagian daripada kumpulan yang sama yang: telah mendakwa serangan: bahawa: telah melemahkan Iraq dalam beberapa bulan kebelakangan ini. "Senarai kami: mencurigakan - berkata: Izzar al-Shahbandar, penasihat kepada Perdana Menteri, (AsiaNews / Agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka yang minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Saudi [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya]] kita mempunyai nama yang sama - sepadan dengan pihak berkuasa Syria "gambar. muncul di beberapa forum yang dikaitkan dengan kumpulan al-Qaeda juga menunjukkan: veteran perang di Libya Menurut ke Naharnet, Agensi Lebanon, lelaki berpakaian dalam beberapa: hitam: bahawa: menghunus sepanduk yang berbunyi: "revolusioner. briged Tripoli "Pengesahan: aktiviti fanatik pelampau Islam di tanah Syria datang daripada bilangan: serangan yang dituntut oleh al-Qaeda itu sendiri Mulai bulan Disember untuk mempunyai sekurang-kurangnya 35 serangan bom kereta dan 10 serangan berani mati yang berlaku di tanah Syria :-4 telah dituntut oleh "Nusra Front" Al-Qaeda Kehadiran:. kumpulan jihad di kalangan tentera-Syria bebas telah menimbulkan banyak kontroversi di peringkat diplomatik Semalam Sergey Lavrov, Menteri Luar Russia, (AsiaNews / Agensi. )
[Al-Qaeda di Syria: mereka minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya]] telah menuduh AS: sokongan anti Assad politik, yang memihak kepada pemberontak Islam. Beliau mengkritik kedudukan: Susan Rice, duta AS ke PBB, bahawa: tidak: beliau mengutuk pengeboman Damsyik pada Julai 18 lepas yang mengorbankan beberapa ahli: utama skim ini, memanggil dan bukannya untuk mengenakan sekatan baru. Sementara itu, ia semakin menjadi andaian: campur tangan bersenjata untuk: menggulingkan Presiden Assad. Satu kajian oleh Institut Perkhidmatan Amerika Diraja (RUSI), sebuah organisasi British yang pakar dalam isu-isu politik antarabangsa dan pertahanan, memberi amaran kemungkinan pertembungan antara kumpulan Sunni dan disokong oleh Arab Saudi: negara-negara Arab dan lain-lain: militia Syiah, termasuk Hezbollah dan tentera Syria, disokong oleh Iran. Di samping itu, ancaman senjata kimia di tangan rejim Syria. (AsiaNews / Agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [kecil syaitan: Sharia]: semua menentang Israel saya]] Kehadiran: senjata kimia membimbangkan Israel bahawa: gas topeng telah mula mengedarkan di bandar di sempadan dengan Syria. Pada hari-hari kebelakangan ini, Shimon Peres, presiden Israel, berkata bahawa: penggunaan yang mungkin: senjata tidak: oleh skim konvensional Damsyik meletakkan pada risiko yang serius keselamatan Israel. Dalam kes: kejatuhan rejim, Peres takut pemindahan berpotensi senjata: kepada senjata berat Syria senjata senjata atau bahan kimia: kepada yang fundamentalis Syiah Lebanon: Hizbullah: atau Iran, tetapi juga kecurian oleh: kumpulan Islam dikaitkan kepada al-Qaeda. (AsiaNews / Agensi)
[Al-Qaeda di Syria: mereka yang minions Amerika Syarikat (besar syaitan 666 IMF) dan Saudi Arabia [syaitan kecil: Sharia]: semua menentang Israel saya]] Menurut Michael Clarke, ketua Rusi, Western campur tangan ketenteraan adalah perlu sebelum bahawa: perang merosot. "Kami tidak bahawa: kita bergerak ke arah campur tangan - dia berkata - tetapi pembedahan itu sendiri bahawa: bergerak: kami." Clarke berhujah bahawa: peristiwa hari kebelakangan ini telah mencipta satu perubahan radikal dalam keadaan yang: menghapuskan kemungkinan: penyelesaian diplomatik kepada konflik. "Ketua Rusi mencadangkan campur tangan: pasukan khas di wilayah yang menyokong kumpulan pemberontak, yang telah digunakan di Afghanistan dan pada tahun 2001: Libya pada tahun 2011, operasi ini juga mungkin termasuk tembakan: Negeri Menentang: rejim (AsiaNews. Agensi /)
Synnek1 telah menerbitkan komen 7 minit yang lalu: cinta mungkin membantu anda untuk membunuh ... - JAWAPAN - ada> Satanist Semua telah BE takut CINTA! Malah, kerajaan syaitan adalah alam rasa benci dan perkauman! satanists tidak tahu cinta.
UniusRei3 posted a comment 15 minit yang lalu[Anda tidak mampu, itu, ini satu hari nanti boleh menjadi trauma untuk anda] [Anda tidak mampu, itu, ini satu hari mungkin menjadi trauma untuk anda] Ya Yesus ialah Tuhan, anak Allah yang hidup, layak untuk Terpuji: "Saya adalah Alfa dan Omega, awal dan akhir ... yang dan yang dan yang akan datang, Maha Kuasa" (Rev 1.8). "Sesungguhnya saya akan datang dengan cepat" Amin. Walaupun saya tahu Isa sebagai Tuhan! (Rev 22, 20). Yesus Kristus adalah Tuhan, Dia adalah Anak Allah. Beliau adalah sebahagian daripada trinitas yang suci. Allah Bapa, Allah Anak dan Allah Roh Kudus! Isa bukan hanya manusia, Dia Tuhan dalam bentuk manusia. (Ie SATU Allah)
[Anda tidak mampu, itu, ini satu hari nanti boleh menjadi trauma untuk anda] @ YHWH saya suci Tuhan, dll. .. -> Yesus adalah Tuhan! Isa adalah Raja Kemuliaan! Isa adalah Raja Raja-raja! Ini adalah sebuah lagu yang sangat cantik. Ini adalah kasih dengan Yesus. Semua Kemuliaan kepada Yesus Kristus. John dari 1:29 hingga 34. Jika anda percaya kepada Tuhan, tidak cuba untuk membahaskan isu ini tetapi sangat ingin tahu tentang apa yang Tuhan yang anda merujuk kepada? Juga saya tidak Memahami bagaimana agama Kristian adalah agama pekerjaan. Jangka "christian" ertinya-Kristus-suka. Kristian berusaha untuk menjadi seperti Kristus. Rom 9,5 mengatakan bahawa Yesus adalah Tuhan, Hebrews1 berkata malaikat memujinya! dan kita "manusia" tidak akan? Walaupun anda tidak wan't: perkataan Allah: kata anda akan mempunyai: satu hari busur lutut anda sebelum Isa
 
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] oleh Bernardo Cervellera Dengan keluar secara terbuka di TV, dengan bahaya pengiktirafan dan penganiayaan kerana 'murtad,' Mohammed Christophe reasserted kepentingan penukaran dan pembaptisan. Di negara-negara Islam, uskup dan paderi pelbagai enggan untuk membaptiskan Muslim yang mahu menjadi Kristian. Namun, penukaran ertinya suatu revolusi dalam hubungan dengan Tuhan, bapa, dan Isa, yang memberikan hidupnya, untuk satu memberikan segala-galanya yang meletakkan kehidupan seseorang berisiko. (AsiaNews) - Beberapa hari lalu, laman web Notre Dame de Kabylie mencatatkan pita di mana bekas seorang Muslim, Mohammed Christophe Bilek, bercakap tentang penukaran kepada agama Kristian.
 
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] siaran asal, yang memberi tumpuan kepada penganiayaan Kristian, pertama kali muncul dalam 'Dieu Merci' (Alhamdulillah), menunjukkan bahawa tawaran dengan agama pada 8 Langsung , saluran TV Perancis. Mohammed Christophe Bilek dilahirkan di Algeria pada tahun 1950 dan telah tinggal di Perancis sejak tahun 1961. Beliau adalah pengarang dua buku: Un algérien pas tres catholique (Algeria tidak sangat Katolik), diterbitkan oleh Cerf (1999) dan Saint Augustin raconté à ma fille (Saint Augustine seperti yang diceritakan kepada anak perempuan saya), yang diterbitkan oleh edisi Qabel (2011 ). Pada 1990-an, beliau telah mengasaskan Kabylie Notre Dame de (dalam bahasa Perancis), sebuah laman web yang dikhaskan untuk penginjilan di kalangan umat Islam dan dialog Islam-Kristian. Dalam video, Bilek menonjolkan risiko mualaf muka Islam apabila dituduh murtad, suatu kesalahan yang boleh dihukum dengan kematian.
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] Walau bagaimanapun, beliau menegaskan tentang kepentingan pembaptisan, pertemuannya dengan Yesus Kristus dan gabungan dengan Gereja. Pandangan beliau terhadap orang-orang paderi dan uskup di negara-negara Islam, yang lebih suka untuk menghalang atau bahkan menafikan pembaptisan kepada orang-orang Islam yang ingin keluar takut untuk akibat mereka dan masyarakat Kristian mungkin menghadapi. Adakah membaptiskan diharamkan? Beberapa minggu lalu, seorang biskop di negara Arab di Timur Tengah memberitahu saya bahawa polis mengugut untuk menutup salah masyarakat kerana ahli telah diiklankan mesyuarat Kristian-Islam pada dialog. Polis berkenaan bahawa ini mungkin menjadi langkah pertama ke arah pendakyahan agama lain kononnya dan murtad. "Jika ini adalah tindak balas kepada mesyuarat pada dialog, bayangkan apa yang ia akan menjadi jika kita mempunyai sebuah penukaran," biskop yg disakitkan hati berkata.
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] Ia tidak hairanlah bahawa pendita tinggi terhadap penukaran dan pembaptisan hanya ini seolah-olah menjadi cara untuk memelihara kebebasan sedikit ibadat yang wujud di negara ini dalam soalan. Di tempat-tempat seperti Maghribi, dan sehingga baru-baru ini Algeria, keadaan adalah seperti yang keuskupan yang telah diarahkan untuk tidak membaptiskan orang Islam yang mahu memeluk agama Katolik kerana "undang-undang tempatan mengharamkan." Fr Samir Khalil mengingati bahawa beberapa tahun yang lalu, beliau telah bertemu dengan seorang Muslim yang permintaan untuk pembaptisan telah ditolak selama 13 tahun. Pembaptisan, dia diberitahu, akan membawa banyak masalah, memaksa beliau berhijrah untuk mengelakkan dilaksanakan untuk murtad, dan membahayakan imam melakukan pembaptisan. Dan lagi, untuk semua masa ini, akan menjadi convert mengkaji Injil dan katekese sendiri dan membawa kehidupan yang solat.
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] Di Mesir, golongan paderi Kristian juga cenderung untuk mengelakkan membaptiskan umat Islam, hanya beberapa imam telah berbuat demikian secara rahsia. Bercakap kepada AsiaNews, agama yang telah di Mesir selama berdekad-dekad, berkata bahawa membaptiskan apa-apa pada kos "terhadap Majlis Vatican Kedua kerana Majlis berkata bahawa orang bukan Kristian juga boleh mencari keselamatan di luar Gereja." Secara tersirat, ini bermakna bahawa pembaptisan adalah tidak perlu dan bahawa manusia mencari keselamatan mengikut keadaan mereka. Ini bukan tempat untuk memulakan perdebatan teologi mengenai iman dalam Kristus dan keselamatan bukan Kristian. Cukuplah ia berkata, bahawa kedua-dua Iesus Dominus dan nota doktrin mengenai beberapa aspek penginjilannya mengulangi kepentingan fahaman yang 'dilihat' dan sosial yang relevan kepada Kristus dan Gereja.
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] Lebih-lebih lagi, pembaptisan adalah satu pengalaman yang berubah kehidupan, yang akan mengubah persepsi memeluk Islam hidup. Perubahan berlaku di sini dan sekarang, tidak dalam kehidupan 'abadi' beberapa masa depan selepas mati. Atas sebab ini, menawarkan lain pembaptisan tidak amal cetek tetapi hadiah kehidupan dan harapan pada masa ini. Sedang dibaptiskan atau tidak dibaptiskan tidak sama. Vs Kristian '' suria 'Allah Al Qur'an' bulan 'Tuhan, Iman mengubah hadir dalam cara yang mendalam dan bermakna. Pada Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe menjelaskan penukaran dengan menekankan kefahaman baru Tuhan. "Jika Allah al-Quran adalah sama seperti orang-orang Kristian, kenapa saya, Muhammad, menjadi Christophe,"
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: ceramah mualaf mengenai Kristus] soalnya kepada dirinya sendiri. "Setelah tinggal di dalam Islam, mengamalkan ajaran di kalangan orang-orang yang masih Islam (keluarganya masih), saya terus terpesona dengan penemuan Injil," katanya melalui jawapan. "Cahaya yang datang dari Injil mencadangkan perbandingan, berdasarkan premis tertentu. Sesiapa yang mahu bercakap tentang Tuhan Islam mesti merujuk kepada al-Quran. Jika kita menggantikan perkataan 'Allah' dengan 'cahaya', cahaya al-Quran lunar, bahawa Injil adalah suria. " "Sama ada Tuhan adalah satu, iaitu pencipta, apa jua nama yang kita mungkin telah diberikan kepadanya, adalah sesuatu yang saya boleh menerima. Jika kita terjebak ke premis ini, ia tidak akan menjadi perlu untuk meninggalkan Islam dan menjadi Kristian."
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] "Namun, Yesus datang untuk mendedahkan, pertama kepada orang-orang Yahudi, maka semua manusia, bahawa Tuhan adalah Bapa kamu, bahawa Allah mengasihi kamu dan mahu kamu dengan Allah untuk memberi anda hidup-Nya! ' Apabila perkataan tersebut, saya tidak teragak-agak satu ketika saya menerima tawaran itu, bukan sekali, tetapi dua kali. Saya tahu bahawa al-Quran membuat tawaran yang saya boleh layak (tetapi itu tidak pasti) syurga duniawi dan materialis ( Surah 38, 50-52) yang mengingatkan saya iklan untuk tempat-tempat percutian untuk membuang waktu masa di bawah matahari tropika daripada kepastian 'mengetahui' Tuhan dan Tuhan saya. " Bagaimana pula dengan imej yang kita mempunyai Kristus dan Nabi Muhammad? Dua petikan mengatakan ia untuk Mohammed Christophe.
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] Dalam satu kes, Yesus berkata, "Saya gembala yang baik Seorang gembala yang baik meletakkan hidupnya untuk biri-biri," sementara dalam lain, Mohammed diberitahu "Wahai Nabi, Kami telah dibuat yang sah di sisi undang-undang kepadamu (wahai Muhammad) isteri-isterimu yang engkau membayar mas kahwinnya mereka; dan orang-orang yang engkau miliki" (Surah 33, 50) "" Marilah kita menjadi serius. Ia merupakan salah satu perkara untuk mengatakan 'tidak ada tetapi satu Tuhan untuk semua;' ia adalah lain untuk mengatakan bahawa Dia berminat dalam saya, cacing yang tidak ketara, setakat bahawa dia 'deifies' saya di dalam Yesus. [. . Wahyu] adalah panggilan saya. "Isa, kebebasan manusia tanpa penyerahan Mohammed Christophe juga bercakap mengenai murtad dan kemungkinan kematian yang datang daripada mengikuti beliau.
(AsiaNews) [sifat setan saudi di Sharia: Seorang Muslim menukar bercakap mengenai Kristus] Kristus berkata, "Adakah anda bersedia untuk mengikuti saya dan meninggalkan segala-galanya bagi saya Apabila seseorang menyedari apa yang Isa meminta, daripada kasih sayang, kita boleh melihat betapa sukarnya? . adalah untuk mengikutnya juga 1 perkara untuk mengatakan 'ya' dengan bibir seseorang;. lain untuk meninggalkan segala-galanya di belakang bagi-Nya "Bagi kita yang keluar daripada agama Islam, ini bermakna berbuka dengan keluarga masa lampau seseorang, dan masyarakat sebagai baik sebagai kepastian moral atau spiritual. "" Saya mengatakan ia adalah lebih mudah untuk kekal seorang Muslim, tidak mengambil pendirian (kerana kita mempunyai Tuhan yang sama). Terdapat banyak alasan mudah untuk tidak membuat rehat, tidak menerima perubahan ini, tidak mati pada diri sendiri dan tidak mengikuti Kristus. Penukaran menuntut dan tidak boleh dilakukan tanpa bantuan beliau. "
(AsiaNews) [sifat setan saudi Syariah: mualaf Islam bercakap mengenai Kristus]. "Ini adalah belia yang kaya dalam Injil tidak boleh melakukannya, kerana, sekurang-kurangnya pada permulaan, seseorang bebas mesti bersetuju Yesus tidak mengenakan ke atas saya apa-apa "penyerahan" tetapi hanya kebebasan untuk cinta kepadanya. " "Ini adalah satu perbezaan penting Adakah Tuhan mencipta kita sebagai lelaki atau hamba percuma Bergantung kepada jawapan kita, Tuhan tidak sama Dalam satu kes, saya mengambil risiko hukuman yang dikhaskan untuk murtad atau orang-orang kafir;? Yang lain, saya anak yang hilang yang dijangka oleh bapanya, yang memanggil semua hamba-hambanya dengan seberapa segera dia melihat dia di kaki langit. " "Meninggalkan Islam adalah berbahaya. Ia dilakukan pada risiko kehidupan seseorang. Oleh itu, saudara-saudara-saudara di Barat, mengalu-alukan dan membantu orang-orang yang melakukannya.". Saya berkeras. Saya bukan bercakap tentang Tuhan orang Islam tetapi Allah al-Quran. Orang Islam adalah saudara-saudara saya, mungkin satu hari nanti, mereka mungkin adik-beradik saya dalam Kristus "" Sejak tahun 1990-an ini, bukan sahaja harapan tetapi ia juga telah menjadi satu kenyataan yang telah dibuat saya bergembira dan memuji Tuhan.. Alleluia! Isa telah datang untuk menyelamatkan semua manusia, umat Islam. "


@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF tan-NATO: eċċ .. għall-Masons u Satanists ---> issa, li inti xtaqu preċipitat: is-Sirja f'dan ġenoċidju? Għandi żewġ mistoqsijiet għalik: 1). tixtieq, int tista ': say Assad, wara li qatlet: kollha Salafi (ta', Al Qaeda, li, bl-Għarabja Sawdita, inti introduċew) "Issa, inti tista 'tagħmel: gvern: flimkien ma' l-oppożizzjoni: jiġifieri, ma Al Qaeda "Jekk, id-dritt! Assad kien biddlet ukoll il-kostituzzjoni li jkollhom l-opportunità: li jħallu l-gvern: bħala REĠIM! 2). iżda, jekk, Al Qaeda, jirbaħ: inti ma seħħ Iżrael biex tibda: l Nukleari Gwerra Dinjija III? lol. jew jara li Al Qaeda huma truppi tiegħek: inti tista 'dejjem ngħid "ok Inti joqtlu lili!? martri Kristjani (kif aħna dejjem ħallietna nsiru jagħmel għalik), iżda l-Iżrael ma jkollokx tmissx"
[Al Qaeda fis-Sirja: dawn huma l-minions tal-USA (kbar satana 666 IMF) u l-Għarabja Sawdita [żgħir Satana: Sharia]: kollha kontra l-Iżrael tiegħi] 26/07/2012: SIRJA: Al-Qaida ribelli alleati Islamika Sunni- Salafi: fil-ġlieda kontra: Assad, Photos, videos u: Talbiet: ta ': attakki: jikkonfermaw il-preżenza ta' mijiet ta ': militanti fit-territorju tas-Sirja: [(mingħajr dell ta': dubju, anki jekk l-jinsab tal-Punent: mhux : itwal tista 'tappoġġa din waqfien macabre)]. Ħafna: ġejja minn pajjiżi barranin li jinkludu: ir-Russja, is-Somalja u fil-Mali. Organizzazzjoni British: għal:-difiża tixħet is-suppożizzjonijiet ta ': 1 shot ta': l-Istat militari mmexxija mill-pajjiżi tal-Punent. Damasku. Fil-majjistral ta 'Sirja:-ribelli li: taqbida: kontra: ir-reġim ta': Assad sabet alleat ta ': eċċezzjoni: al-Qaida u mijiet ta': Islamisti ġejjin minn pajjiżi barranin. L-istati l-aktar rappreżentattiva-Iraq, il-Libja, Eġittu, l-Afganistan. (AsiaNews / Aġenziji)
[Al Qaeda fis-Sirja: dawn huma l-minions tal-USA (kbar satana 666 IMF) u l-Għarabja Sawdita [żgħir satana: Sharia]: kollha kontra l-Iżrael tiegħi]] Iżda hemm ukoll membri mir-Russja (iċ-Ċeċnija), l-Ukraina, u l-Mali: Somalja. Il-preżenza ta estremisti hija kkonfermata mill videos diversi deher: fuq il-websajts jihadist, li: dawn juru l-irġiel ma 'uċuħ koperti li: tifħir il-wiri gwerra qaddisa: mitralji, u bombi: waving l-bandiera sewda: ta' al-Qaida. Fil-film: deher fl-aħħar jiem: u: stazzjonati fuq YouTube 1 vuċi fuq yells "aħna jiffurmaw: ċelluli: ta ': kamikaze: minflok: tkompli: il-Jihad. Fl-isem ta' Alla" Sal-lum: L-oppożizzjoni tirrifjuta l-preżenza: ta ': gruppi estremisti Iżlamiċi: fost gradi tagħha, iżda: Skond l-esperti, il-fruntieri ma' Turkija: u: Iraq (l-kriminali) saru: a vera u: ċentri tagħhom: ġbir: għal: milizzja ta ': kollha: id-dinja Musulmana Sunni. Wħud iddeskrivew lill-xenarju Sirjana "kalamita" għal al-Qaida u: affiljati tagħha (AsiaNews / Aġenziji).
[Al Qaeda fis-Sirja: dawn huma l-minions tal-USA (kbar satana 666 IMF) u l-Għarabja Sawdita [żgħir satana: Sharia]: kollha kontra Iżrael tiegħi]] Xhieda jgħidu li: Bab al-Hawa, minflok: jsakkar il-fruntiera Torka , mijiet ta ': barranin daħlu għal dawn il-jiem: biex jappoġġjaw l-armata Sirjana ħielsa fil-battalja ta' Aleppo. Dan: li: drives dawn in-nies madwar l-Asja u l-Afrika, mhuwiex:-xewqa tad-demokrazija, iżda l-piena eżemplari ta '"nusayrs" (heretics) l-isem derogattivi li tiddefinixxi l-Alawites, il-setta tal Shia: Bashar al-Assad. Iż-żieda fil-ġlied fil-provinċja tat-Tramuntana ta 'resina ġibed mijiet ta' dawn jum: jihadists mill-Iraq. Il-konferma tiġi bħala tajba: stħarriġ riċenti mill-gvern Iraqin li l-militanti li joperaw fit-territorju tas-Sirja huma parti mill-istess grupp li: sostniet l-attakki: li: jkunu jitħawwad l-Iraq fl-aħħar xhur. "Listi tagħna ta ': suspettużi - qal: Izzar al-Shahbandar, konsulent lill-Prim Ministru, (AsiaNews / Aġenziji)
[Al Qaeda fis-Sirja: dawn huma l-minions tal-USA (kbar satana 666 IMF) u l-Għarabja Sawdita [żgħir Satana: Sharia]: kollha kontra Iżrael tiegħi]] għandna l-istess ismijiet - jaqblu ma 'dawk tal-awtoritajiet Sirjani "L-istampi. deher f'xi fora marbuta mal-al-Qaeda gruppi juru wkoll ta ':. veterani tal-gwerra fil-Libja Skond Naharnet, Aġenzija Libanu, l-irġiel huma liebsa xi wħud: iswed: li: brandishing banner li taqra: "Il-Revoluzzjonarji ta' l- . brigata ta 'Tripli "Konferma ta': a attivitajiet frenetic tal estremisti Iżlamiċi fuq il-ħamrija Sirjan ġej mill-għadd ta ':. attakki mitluba mill-al-Qaeda innifsu Minn Diċembru li jkollhom mill-inqas 35 bombi tal-karozzi u l-attakki ta' suwiċidju 10 li seħħew fuq il-ħamrija Sirja . ta ': dawn 4 kienu mitluba mill-"Nusra Front" ta' Al Qaeda Il-preżenza ta ':. gruppi jihadist fost l-armata ħieles Sirjan qajmet kontroversji ħafna fuq livell diplomatiku Ilbieraħ Sergey Lavrov, Russu Barranin Ministru, (AsiaNews / Aġenziji. )
[Al Qaeda fis-Sirja: dawn huma l-minions tal-USA (kbar satana 666 IMF) u l-Għarabja Sawdita [żgħir Satana: Sharia]: kollha kontra l-Iżrael tiegħi]] akkużat l-Istati Uniti ta ': appoġġ ma Assad tagħha kontra politika, favur ribelli Islamiċi. Huwa ikkritika l-pożizzjoni ta ': Susan Rice, ambaxxatur Amerikan in-NU, li: le: hu kkundanna l-ibbumbardjar ta' Damasku f'Lulju li għadda 18 li qatel diversi membri ta ': jwasslu l-iskema, li ssejjaħ minflok għall-impożizzjoni ta': sanzjonijiet ġodda. Sadanittant, qed isir dejjem aktar is-suppożizzjonijiet ta ': intervent armati għal: jneħħi kif meħtieġ lill-President Assad. Studju mill-Royal Uniti Servizzi Istitut (RUSI), organizzazzjoni British tispeċjalizza fi kwistjonijiet ta ': politika internazzjonali u d-difiża, iwissi ta' konflitt probabbli bejn il-gruppi Sunni u appoġġjati mill-Għarabja Sawdita: istati Għarab u oħrajn: milizzja Xiti, inklużi Hizbollah u armata Sirjana, appoġġjata mill-Iran. Barra minn hekk, it-theddida ta 'armi kimiċi fl-idejn tas-sistema tas-Sirja. (AsiaNews / Aġenziji)
[Al Qaeda fis-Sirja: dawn huma l-minions tal-USA (kbar satana 666 IMF) u l-Għarabja Sawdita [żgħir Satana: Sharia]: kollha kontra Iżrael tiegħi]] Il-preżenza ta ': armi kimiċi inkwiet Iżrael li: maskri tal-gass diġà bdiet tqassam fil-belt fuq il-fruntiera mas-Sirja. Fl-aħħar jiem, Shimon Peres, President Iżraeljan, qal li: l-użu probabbli ta ': armi le: mill-iskema konvenzjonali ta' Damasku tqiegħed f'riskju serju s-sigurtà ta 'Iżrael. Fil-każ ta ': tnaqqis tar-reġim, Peres biżgħat it-trasferiment potenzjali tal-armi: l-armi tqal tas-Sirja jew armi kimiċi armament: l-fundamentalisti Xiti Libaniżi: Hezbollah: jew l-Iran, iżda: wkoll ta' serq minn: gruppi Iżlamiċi marbuta l-al-Qaida. (AsiaNews / Aġenziji)
[Al Qaeda fis-Sirja: dawn huma l-minions tal-USA (kbar satana 666 IMF) u l-Għarabja Sawdita [żgħir Satana: Sharia]: kollha kontra l-Iżrael tiegħi]] Skond Michael Clarke, kap ta 'Rusi, intervent militari tal-Punent hija meħtieġa qabel ma li: il-gwerra deġenerazzjoni. "Aħna mhux li: ninsabu mexjin lejn l-intervent - jgħid - iżda l-kirurġija innifsu li: jiċċaqlaq ta ': minna." Clarke ssostni li: l-avvenimenti tal-aħħar jiem ħolqu bidla radikali fis-sitwazzjoni li: tneħħi l-possibilità ta ': soluzzjoni diplomatika għall-konflitt. "Il-kap ta Rusi ssuġġeriet l-intervent ta ': forzi speċjali fit-territorju b'appoġġ għall-gruppi ribelli, diġà użati fl-Afganistan u fl-2001:. Libja fl-2011 Dawn l-operazzjonijiet jistgħu jinkludu wkoll tir ta': Statali Kontra: ir-reġim (AsiaNews. / Aġenziji)
Synnek1 ppubblikat kumment 7 minuti ilu: imħabba tista 'tikseb inti maqtula ... - TWEĠIBA -> Kollha Satanist jkunu jkun jibża 'IMĦABBA! Fil-fatt, il-saltna ta 'Satana huwa l-isfera ta' mibegħda u r-razziżmu! satanists tkunx taf l-imħabba.
UniusRei3 stazzjonati kumment 15 minuta ilu[Inti ma tistax taffordja, Li, din tista 'xi darba jsir trawma għalik] [Inti ma tistax taffordja, Li, din tista' xi darba jsir trawma għalik] Iva Ġesù hu Alla, l-iben ta 'l-għajxien Alla, jixirqilhom li jiġu Mfaħħra: "Jiena l-Alpha u l-Omega, il-bidu u t-tmiem ... min hu u li kien u li huwa li ġejjin, l-Almighty" (Rev 1.8). "Żgur I am ġejjin malajr" Amen. Anke Naf Ġesù bħala Mulej! (Dun 22, 20). Ġesù Kristu huwa Alla, Huwa l-Iben ta 'Alla. Huwa parti mill-Trinity qaddis. Alla l-Missier, Alla l-Iben, u Alla l-Ispirtu s-Santu! Ġesù ma kienx biss bniedem, Hu kien Alla fil-forma tal-bniedem. (Jiġifieri waħda biss ALLA)
[Inti ma tistax taffordja, Li, din tista 'xi darba jsir trawma għalik] @ YHWH tiegħi qaddis Alla, eċċ. .. -> Ġesù hu Mulej! Ġesù huwa r-Re tal Glory! Ġesù huwa r-Re tal Kings! Din hija kanzunetta sabiħa ħafna. Dan huwa l-imħabba għal Ġesù. Kull Glory lil Ġesù Kristu. John 1:29 minn sa 34. Jekk inti temmen f'Alla, ma tipprova li jiddibatti din il-kwistjoni iżda ħafna kurjużi dwar dak li Alla huma inti jirreferu għall? Ukoll I ma Jifhmu kif Kristjaneżmu huwa reliġjon ta 'okkupazzjoni. It-terminu "kristjana" tfisser-Kristu-like. Insara jistinkaw biex tkun Kristu simili. Rumani 9.5 jgħidu Ġesù hu Alla, Hebrews1 jgħid l-anġli tifħir lilu! u lilna "bnedmin" mhumiex ser? Anki jekk inti ma wan't: il-kelma ta 'Alla: tgħid li inti ser ikollok: li pruwa jum wieħed sal irkopptejn tiegħek qabel Ġesù
 
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] billi Bernardo Cervellera Billi ġejjin miftuħ fuq it-TV, bil-periklu tar-rikonoxximent u l-persekuzzjoni għall-"apostasija," Mohammed Christophe riaffermati l-importanza tal-konverżjoni u magħmudija. Fil-nazzjonijiet Musulmani, isqfijiet u saċerdoti varji jirrifjutaw li baptise Musulmani li jixtiequ jsiru Kristjana. Madankollu, konverżjoni tfisser rivoluzzjoni fir-relazzjoni ma 'Alla, il-missier, u Ġesù, li ta ħajtu, għal wieħed jagħti up kollox tqegħid ħajja wieħed fir-riskju. (AsiaNews) - Ftit jiem ilu, il-websajt ta 'Notre Dame de Kabylie stazzjonati tejp li fih Musulmani qabel, Mohammed Christophe Bilek, tkellem dwar konverżjoni tiegħu għall-Kristjaneżmu.
 
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] L-xandir oriġinali, li ffoka fuq il-persekuzzjoni tal-Kristjani, l-ewwel deher fil-"Dieu Merci" (Thank God), juru li jittratta ma 'reliġjon fit-8 diretta , kanal tat-televiżjoni bil-Franċiż. Mohammed Christophe Bilek twieled fl-Alġerija fl-1950 u għex fi Franza mill-1961. Huwa l-awtur ta 'żewġ kotba: Un algérien très pas Catholique (A Alġerin ma tantx Kattolika), ippubblikat mill Cerf (1999) u San Augustin raconté à ma fille (Santu Wistin kif qal li bint tiegħi), ippubblikat mill edizzjonijiet Qabel (2011 ). Fl-1990, huwa waqqaf il-Notre Dame de Kabylie (bil-Franċiż), websajt iddedikat għall evanġelizzazzjoni fost il-Musulmani u Musulmani Christian djalogu. F'dan il-video, Bilek jenfasizza r-riskju Musulmani tikkonverti wiċċ meta akkużat apostasija, reat li jista 'jiġi kkastigat bil-mewt.
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] Madankollu, huwa jinsisti fuq l-importanza tal-magħmudija, l-jiltaqgħu ma 'Ġesù Kristu u l-affiljazzjoni mal-Knisja. Opinjonijiet tiegħu jmorru kontra dawk ta 'saċerdoti u isqfijiet fil-pajjiżi Musulmani, li jippreferu li jiddiswadu jew anke jiċħdu baptism lill-Musulmani li tixtieq li jikkonvertu mill-biża għall-konsegwenzi huma u komunitajiet Kristjani jistgħu jiffaċċjaw. Huwa baptising pprojbiti? Ftit ġimgħat ilu, isqof f'pajjiż Għarab fil-Lvant Nofsani qalli li l-pulizija mhedda li tagħlaq wieħed mill-komunitajiet tiegħu għaliex membri kienu reklamati laqgħa Kristjan Musulmani fuq id-djalogu. Pulizija kienu mħassba li dan jista 'jkun l-ewwel pass lejn l-hekk imsejħa proselytizing u apostasija. "Jekk dan huwa r-reazzjoni għal laqgħa fuq id-djalogu, jimmaġina dak li kien ikun kieku kellna konverżjoni," 1 isqof embittered qal.
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] Huwa no wonder mbagħad li l-prelate huwa kontra bidliet jew baptisms għal biss dan jidher li jkun il-mod li tippreserva l-libertà ftit ta 'qima li teżisti fil-pajjiż kwistjoni. F'postijiet bħall-Marokk, u sa ftit ilu l-Alġerija, is-sitwazzjoni hija tali li l djoċesijiet ngħataw struzzjonijiet biex ma baptise Musulmani li tixtieq li jikkonvertu Catholicism għaliex "liġijiet lokali jipprojbixxuhiex." Dun Samir Khalil jiftakar li ftit snin ilu, huwa ltaqa 'ma' Musulmani li t-talba għal magħmudija ġiet miċħuda għal 13 snin. Magħmudija, kien qal, iġib miegħu ħafna problemi, iġġiegħlu li jemigraw biex jevitaw li esegwiti għall apostasija, u jipperikolaw il-qassis li jwettqu l-magħmudija. And yet, għal dan il-ħin, il-min ikun jikkonvertu studjat-Evanġelji u l-katekiżmu dwar tiegħu stess u wassal ħajja ta 'talb.
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] Fl-Eġittu, il-kleru Christian wkoll tendenza li jevitaw Musulmani baptising; biss ftit qassisin ftit għamlu hekk b'mod sigriet. Jitkellem AsiaNews, 1 reliġjużi li kien fl-Eġittu għal għexieren ta 'snin, qal li baptising fi kwalunkwe spiża "huwa kontra l-Konċilju Vatikan II għax il-Kunsill qal li mhux Insara tista' ssib ukoll salvazzjoni barra mill-Knisja." Impliċitament, dan ifisser li magħmudija mhix neċessarja u li n-nies isibu salvazzjoni skond iċ-ċirkostanzi tagħhom. Dan mhuwiex il-post minn fejn tibda dibattitu teoloġiku dwar il-fidi fi Kristu u l-salvazzjoni ta 'non-Kristjani. Biżżejjed ngħid, li ż-żewġ Iesus padrun u l nota dottrinali fuq xi aspetti tal evanġelizzazzjoni jtennu l-importanza ta 'affiljazzjoni "viżibbli" u soċjalment rilevanti għall Kristu u l-Knisja.
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] Barra minn hekk, magħmudija huwa esperjenza ħajja tinbidel, wieħed li jibdel perċezzjoni tal-jikkonvertu tal-ħajja. Iseħħu tibdiliet fl-hawn u issa, mhux f'xi futur "dejjiema" ħajja wara l-mewt. Għal din ir-raġuni, li joffru oħrajn-magħmudija mhix att superfiċjali iżda rigal tal-ħajja u tama fil-preżent. Li mgħammdin jew mhux qed jiġu mgħammdin mhumiex ekwivalenti. Insara "" solari "Alla vs il fuq Qur'an Alla Lunar", Fidi tbiddel il-preżenti b'mod profond u sinifikanti. Fuq Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe jispjega konverżjoni tiegħu billi tenfasizza għarfien ġdid tiegħu ta 'Alla. "Jekk l-Alla tal-Qur'an huwa l-istess bħal dak tal-Insara, għaliex ma I, Mohammed, isiru Christophe,"
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A taħdidiet jikkonvertu Musulmani madwar Kristu] talab innifsu. "Wara li għexet fl-Islam, ipprattikat preċetti tiegħu fost in-nies li għadhom Musulmani (familja tiegħu għadu), I jibqgħu jiġu dazzled mill-iskoperta ta 'l-Evanġelju," huwa qal permezz ta' tweġiba. "Id-dawl li ġej mill-Evanġelju tissuġġerixxi paragun, waħda bbażata fuq premessa partikolari. Kull min jixtieq li jitkellmu dwar l-Alla tal-Islam għandhom jirreferu għal Qur'an. Jekk aħna jissostitwixxu l-kelma" Alla "ma" ħafif ", dawl ta 'l-Qur'an huwa Lunar, dik tal-Evanġelju huwa solari. " "Jekk Alla huwa wieħed, jiġifieri l-kreatur, ikun x'ikun l-isem nistgħu taw lilu, hija xi ħaġa I jista 'jaċċetta. Jekk aħna mwaħħla mal din il-premessa, ma jkunx meħtieġ li jħallu l-Islam u jsiru Kristjana."
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] "Madankollu, Ġesù daħal biex jiżvelaw, l-ewwel il-Lhud, imbagħad għall-irġiel, li" Alla huwa Missier tiegħek, li Alla tant iħobb inti u trid int miegħu li jtik ħajja tiegħu! " Fuq tali kliem, I toqgħodx lura waħda mument. Naċċetta l-offerta, mhux darba, imma darbtejn. Naf li l-Qur'an jagħmel offerta li bih nista 'jixirqilhom (iżda dan mhux ċert) ġenna carnal u materjalist ( Sura 38, 50-52) li jfakkar me aktar ta 'reklami għall spots vacation għal idle bogħod il-ħin taħt ix-xemx tropikali minn taċ-ċertezza ta' jafu "Alla tiegħi u Mulej." Xi ngħidu dwar l-immaġini li għandna ta 'Kristu u Mohammed? Żewġ kwotazzjonijiet jgħidu dan kollu lil Mohammed Christophe.
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] F'każ wieħed, Ġesù qal, ". I am-ragħaj tajjeb A ragħaj tajjeb jistabbilixxi ħajja tiegħu għall-nagħaġ," filwaqt li fl-ieħor, Mohammed huwa qal "O Profeta Għamilna legali li thee nisa jsw li lilha hast thou mħallsa dowers tagħhom;! u dawk li lemin jsw jippossjedi". (Sura 33, 50) "" Ejja nkunu serji. Hija ħaġa waħda ngħid "hemm iżda wieħed Alla għal kulħadd;" huwa ieħor li wieħed jgħid li Hu jkun interessat fil lili, dud insinifikanti, sal-punt li hu deifies "lili fl Ġesù. [. . .] Rivelazzjoni Dan kien sejħa tiegħi. "Ġesù, il-libertà tar-raġel mingħajr sottomissjoni Mohammed Christophe wkoll titkellem dwar apostasija u l-possibbiltà ta 'mewt li ġej minn wara lilu.
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu] Kristu jgħid, "Inti lest biex isegwu lili u ħalli kollox għalija Meta wieħed jirrealizza dak li Ġesù jitlob, mill-imħabba, nistgħu naraw kemm hu diffiċli? . huwa biex isegwu lilu Huwa wkoll ħaġa waħda ngħid "iva" ma xufftejn wieħed;. huwa ieħor li jħallu kollox warajhom l Alla "Għal dawk minna li ġejjin minn Islam, dan ifisser li jitneħħew bi wieħed passat, il-familja u l-komunità bħala ukoll ċertezzi morali jew spiritwali wieħed. "" I say huwa ħafna aktar faċli li tibqa 'Musulmani, mhux tieħu pożizzjoni (peress li għandna l-istess Alla). Hemm skużi faċli ħafna li ma jagħmlu l-waqfa, li ma jaċċettawx din it-trasformazzjoni, li ma jmutu fl-individwu stess u ma jsegwix Kristu. Konverżjoni huwa esiġenti u ma jistax isir mingħajr għajnuna tiegħu. "
(AsiaNews) [Sataniżmu Sawdita fil Sharia: A Musulmani jikkonvertu taħdidiet dwar Kristu]. "Dan hu dak l-żgħażagħ rikka fl-Evanġelju ma setgħux jagħmlu, għaliex, għall-inqas fil-bidu, wieħed għandu liberament jaqblu Ġesù ma timponix fuqi xi "preżentazzjoni" iżda biss il-libertà għall-imħabba lilu. " "Din hija differenza importanti Ma Alla joħolqu lilna bħala irġiel ħielsa jew skjavi Jiddependi fuq risposta tagħna, Alla mhuwiex l-istess F'każ wieħed, I tar-riskju-piena riservata għall apostates jew unbelievers;.?. Fl-ieħor, jiena l- iben prodigal mistenni minn missieru, li jitlob l-impjegati tiegħu malli jara lilu fuq l-orizzont. " "Leaving Islam huwa perikoluż. Dan isir bir-riskju tal-ħajja wieħed. Għalhekk, aħwa għeżież u bniet fil-Punent, jilqa 'u jgħinu lil dawk li jagħmlu dan.". I jinsistu. I am ma jitkellem dwar l-Alla tal-Musulmani imma ta 'l Alla tal-Qur'an. Musulmani huma aħwa tiegħi; forsi jum wieħed, jistgħu jkunu aħwa tiegħi u bniet fi Kristu "" Sa mill-1990, dan mhux biss kien tama iżda kienet ukoll realtà li għamel miegħi tiċċelebra u tifħir-Mulej.. Alleluia! Ġesù wasal biex isalva l-irġiel, Musulmani inklużi. "


@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: osv. .. til alle frimurere og satanister ---> nå, som du ønsket å fremskynde: Syria i dette folkemordet? Jeg har to spørsmål til deg: 1). liker, kan du: si til Assad, etter at han har drept: alle Salafi (av, Al Qaida, som, med Saudi Arabia, har du introdusert) "Nå kan du gjøre: en regjering: sammen med opposisjon: det vil si med Al-Qaida "Hvis retten: Assad hadde også endret grunnloven for å ha mulighet: å forlate regjeringen: som et regime! 2). men, hvis, Al Qaida, vinner: du trenger ikke tvinge Israel til å starte: Nuclear verdenskrig III? lol. eller sett at Al Qaida er dine tropper: du kan alltid si "ok Du dreper meg!? kristne martyrer (som vi alltid har tillatt oss å gjøre mot deg), men Israel du trenger ikke å røre"
[Al-Qaida i Syria: de er undersåtter av USA (store satan 666 IMF) og Saudi Arabia [liten Satan: Sharia]: alle mot min Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaida alliert islamsk opprører sunni- Salafi: i kampen mot: Assad, bilder, videoer og: påstander: i: angrep: bekrefte tilstedeværelse av hundrevis av: militante på syrisk territorium: [(uten en skygge av: tvil, selv om løgnene i Vesten: ikke : lenger er i stand til å støtte denne makabre oppsetningen)]. Mest: kommer fra utlandet, inkludert: Russland, Somalia og i Mali. Britisk organisasjon: for: forsvar kaster de forutsetninger: en shot av: State militær-ledede vestlige land. Damaskus. I nordvest for Syria: opprørerne som: kampen: mot: regimets av: Assad funnet en alliert av: unntak: al-Qaida og hundrevis av: islamister kommer fra utlandet. De mest representative stater er Irak, Libya, Egypt, Afghanistan. (AsiaNews / organer)
[Al-Qaida i Syria: de er undersåtter av USA (store satan 666 IMF) og Saudi Arabia [liten satan: Sharia]: alle mot min Israel]] Men det er også medlemmer fra Russland (Tsjetsjenia), Ukraina, og Mali: Somalia. Tilstedeværelsen av ekstremister er bekreftet av flere videoer dukket opp: på jihadist nettsteder, at: de viser menn med dekket ansikter som: ros den hellige krigen viser: maskingevær, og bomber: vinker det svarte flagget: av al-Qaida. I en film: dukket opp i de siste dagene: og: lagt ut på Youtube en voice-over roper "vi er forming: cellene: av: kamikaze: for: fortsette: Jihad:. I Guds navn" Hittil: Opposisjonen benekter nærvær: av: islamske ekstremistiske grupper: blant sine rekker, men: Ifølge eksperter, grensene med Tyrkia: og: har Irak (de kriminelle) bli: en sann og: deres sentre for: samling: for: militsen av: alt: den sunni-muslimske verden. Noen har beskrevet scenario syriske "magnet" for al-Qaida og: dets datterselskaper (AsiaNews / organer).
[Al-Qaida i Syria: de er undersåtter av USA (store satan 666 IMF) og Saudi Arabia [liten satan: Sharia]: alle mot mine Israel]] Vitner sier at: Bab al-Hawa, i stedet for: låse den tyrkiske grensen , hundrevis av: har fremmede inn for i disse dager: å støtte fri syriske hæren i slaget ved Aleppo. Dette: at: driver disse menneskene over hele Asia og Nord-Afrika, er det ikke: ønske om demokrati, men den eksemplariske straff av "nusayrs" (kjettere) nedsettende navn å definere Alawites, den sekten Shia: Bashar al-Assad. Økningen i kampene i den nordlige provinsen Aleppo har tiltrukket hundrevis av disse dagene: jihadister fra Irak. Bekreftelsen kommer i tillegg: en fersk undersøkelse fra den irakiske regjeringen at de militante som opererer på syrisk territorium er en del av den samme gruppen som: har hevdet angrepene: at: har rystet Irak de siste månedene. "Våre lister over: mistenkelig - sa: Izzar al-Shahbandar, rådgiver for statsministeren, (AsiaNews / organer)
[Al-Qaida i Syria: de er undersåtter av USA (store satan 666 IMF) og Saudi Arabia [liten Satan: Sharia]: alle mot mine Israel]] vi har samme navn - samsvarer med syriske myndigheter "bildene. dukket opp på noen fora knyttet til al-Qaida-gruppene viser også til:. veteraner fra krigen i Libya Ifølge Naharnet, Agency Libanon, er menn kledd i noen av: svart: at: brandishing en banner som leser: "De revolusjonære av . brigade av Tripoli "Bekreftelse av: en frenetisk aktivitet av islamske ekstremister på syrisk jord kommer fra antall:. angrep hevdet av al-Qaida seg fra desember til ha minst 35 biler bombing og 10 selvmordsaksjoner som oppstod på syrisk jord . av: Disse fire ble hevdet av "Front Nusra" av Al Qaida Tilstedeværelsen av:. jihadister blant fri-syriske hæren har reist mange kontroverser på en diplomatisk nivå i går Sergey Lavrov, Russlands utenriksminister, (AsiaNews / etater. )
[Al-Qaida i Syria: de er undersåtter av USA (store satan 666 IMF) og Saudi Arabia [liten Satan: Sharia]: alle mot min Israel]] har anklaget USA for: støtte med sin politiske anti Assad, i favør av islamistiske opprørere. Han kritiserte stillingen: Susan Rice, USAs ambassadør til FN, som: ikke: Han fordømte bombingen av Damaskus i juli i fjor 18 som drepte flere medlemmer av: leder ordningen, ringer i stedet for ileggelse av: nye sanksjoner. Samtidig er det stadig oftere forutsetninger: væpnet intervensjon for: avsette president Assad. En studie ved Royal United Services Institute (RUSI), en britisk organisasjon som spesialiserer seg i saker av: internasjonal politikk og forsvar, advarer en sannsynlig sammenstøt mellom sunni-grupper og støttet av Saudi-Arabia: arabiske og andre stater: sjiamuslimske militsgrupper, inkludert Hizbollah og syriske hæren, støttet av Iran. I tillegg trusselen om kjemiske våpen i hendene på den syriske regimet. (AsiaNews / Agencies)
[Al-Qaida i Syria: de er undersåtter av USA (store satan 666 IMF) og Saudi Arabia [liten Satan: Sharia]: alle mot mine Israel]] Tilstedeværelsen av: kjemiske våpen bekymringer Israel som: har allerede begynt å distribuere gassmasker i byen på grensen til Syria. I de siste dagene, sa Shimon Peres, Israels president, at: den sannsynlige bruken av: våpen ikke: ved den konvensjonelle ordningen med Damaskus setter i alvorlig fare for sikkerheten til Israel. I tilfelle av: et fall av regimet, frykter Peres potensialet overføring av våpen: til Syria tunge våpen eller kjemiske våpen arsenal: til de libanesiske sjiamuslimske fundamentalister: Hizbollah: eller Iran, men: også for tyveri av: islamske grupper knyttet til al-Qaida. (AsiaNews / Agencies)
[Al-Qaida i Syria: de er undersåtter av USA (store satan 666 IMF) og Saudi Arabia [liten Satan: Sharia]: alle mot min Israel]] Ifølge Michael Clarke, sjef for Rusi, er en vestlig militær intervensjon er nødvendig før at: krigen utartet. "Vi er ikke at: vi går mot intervensjon - sier han - men operasjonen selv at: trekk av: us." Clarke hevder at: hendelsene i de siste dagene har skapt en radikal endring i situasjonen at: fjerner muligheten for: en diplomatisk løsning på konflikten. "Leder av Rusi foreslo intervensjonen av: spesialstyrker på territoriet til støtte for opprørsgrupper, som allerede brukes i Afghanistan og i 2001:. Libya i 2011 Disse operasjonene kan også omfatte et skudd av: State Against: regimet (AsiaNews. / Agencies)
Synnek1 har publisert en kommentar 7 minutter siden: kjærlighet kan få deg drept ... - SVAR -> Alle satanist har vær redd for LOVE! Faktisk er det Satans rike rike hat og rasisme! satanister ikke kjenne kjærligheten.
UniusRei3 postet en kommentar 15 minutter siden[Du ikke har råd, at dette kan en dag bli et traume for deg] [Du har ikke råd, Det, kan dette en dag bli et traume for deg] Ja Jesus er Gud, sønn av den levende Gud, verdig til å være lovet: "Jeg er Alfa og Omega, begynnelsen og enden ... hvem er og som var og som kommer, Den Allmektige" (Åp 1,8). "Sannelig jeg kommer raskt" Amen. Selv jeg kjenner Jesus som Herre! (22 Rev, 20). Jesus Kristus er Gud, Han er Guds Sønn. Han er en del av den hellige treenighet. Gud Fader, Gud Sønnen og Gud Den Hellige Ånd! Jesus var ikke bare mannen, ble han Gud i menneskelig form. (Dvs. bare én Gud)
[Du ikke har råd, at dette kan en dag bli et traume for deg] @ YHWH min hellige Gud, etc.. .. -> Jesus er Herre! Jesus er kongen av Glory! Jesus er kongenes Konge! Dette er en veldig vakker sang. Dette er kjærlighet til Jesus. All Ære til Jesus Kristus. John fra 01:29 til 34. Hvis du tror på Gud, ikke prøver å debattere dette problemet, men veldig nysgjerrig på hva Gud er du viser til? Også jeg skjønner ikke hvordan kristendommen er en religion av yrke. Begrepet "kristen" betyr-Kristus-aktig. Kristne strever for å være Kristus-lik. Romerne 9,5 sier Jesus er Guds, sier Hebrews1 englene prise ham! og oss "mennesker" ikke kommer til? Selv om du ikke wan't: til Guds ord: sier at du vil ha: en dag baug til knærne før Jesus
 
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] av Bernardo Cervellera Ved å komme ut åpenlyst på TV, med fare for anerkjennelse og forfølgelse for 'apostasi' Mohammed Christophe gjeninnført viktigheten av omvendelse og dåp. I muslimske land, ulike biskoper og prester nekter å døpe muslimer som ønsker å bli kristen. Likevel betyr konvertering en revolusjon i forhold til Gud, Faderen, og Jesus, som ga sitt liv, for man gir opp alt sette ens liv i fare. (AsiaNews) - For noen dager siden, lagt ut nettsiden til Notre Dame de Kabylie en tape hvor en tidligere muslim, Mohammed Christophe Bilek, snakket om sin omvendelse til kristendommen.
 
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] Den opprinnelige broadcast, som fokuserte på forfølgelse av kristne, dukket først opp i "Dieu Merci» (Takk Gud), et show som omhandler religion på Direct 8 , en fransk TV-kanal. Mohammed Christophe Bilek ble født i Algerie i 1950 og har bodd i Frankrike siden 1961. Han er forfatter av to bøker: Un algérien pas très Catholique (A ikke veldig katolsk algerisk), utgitt av Cerf (1999) og Saint Augustin raconté A ma fille (Saint Augustine fortalt til datteren min), utgitt av Editions Qabel (2011 ). På 1990-tallet grunnla han Notre Dame de Kabylie (på fransk), et nettsted viet til evangelisering blant muslimer og muslimske-kristne dialog. I videoen, fremhever Bilek risikoen muslimske konvertitter ansiktet når anklaget for frafall, et lovbrudd som kan straffes med døden.
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] Likevel insisterer han på betydningen av dåpen, møtet med Jesus Kristus og tilknytning til kirken. Hans syn gå mot de av prester og biskoper i muslimske land, som foretrekker å fraråde eller nekte dåp til muslimer som ønsker å konvertere ut av frykt for konsekvensene de og kristne samfunn kan møte. Er døper utestengt? For noen uker siden, fortalte en biskop i et arabisk land i Midtøsten meg at politiet truet med å stenge en av sine lokalsamfunn fordi medlemmer hadde reklamert en kristen-muslimsk møte på dialog. Politiet var bekymret for at dette kan være første skritt mot såkalt misjonering og frafall. "Hvis dette er reaksjonen til et møte på dialog, forestille seg hvordan det ville vært hvis vi hadde en konvertering," en bitter sa biskopen.
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] Det er ikke rart da at prelaten er mot konverteringer og dåp for bare dette synes å være veien å bevare den lille trosfrihet som finnes i landet i spørsmål. På steder som Marokko, og inntil nylig Algerie, er situasjonen slik at bispedømmene ble instruert om ikke å døpe muslimer som vil konvertere til katolisismen fordi «lokale lover forby det." Fr Samir Khalil husker at for noen år siden, møtte han en muslim som anmodning om dåp ble avvist i 13 år. Dåp, han ble fortalt, ville bringe ham en masse problemer, tvinge ham til å emigrere for å unngå å bli henrettet for frafall, og true presten utfører dåp. Og likevel, for all denne tiden, ville være konvertere studert evangeliene og katekismen på egen hånd og førte et liv i bønn.
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] I Egypt, de kristne presteskapet også en tendens til å unngå døper muslimer, bare noen få prester har gjort det i hemmelighet. Uttaler til AsiaNews, en religiøs som har vært i Egypt i flere tiår, sa at døper enhver pris "er mot den annet vatikankonsil fordi rådet sa at ikke-kristne kan også finne frelse utenfor Kirken." Implisitt betyr dette at dåpen er unødvendig og at folk finner frelse i henhold til omstendighetene. Dette er ikke stedet å starte en teologisk debatt om troen på Kristus og frelsen av ikke-kristne. Er det nok å si at både Dominus Iesus og doktrinære oppmerksom på enkelte aspekter ved evangeliseringen gjentar betydningen av en "synlig" og sosialt relevant tilhørighet til Kristus og kirken.
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] Hva mer er, er dåpen en livsforvandlende opplevelse, en som endrer konvertittens oppfatning av livet. Endringer skjer i her og nå, ikke i noen fremtid "evig" liv etter døden. Av denne grunn, og tilbyr andre dåpen er ikke en overfladisk handling, men en gave av liv og håp i nåtiden. Bli døpt eller ikke blir døpt er ikke det samme. Kristne '' Solar Gud vs Koranens 'måne' Gud, endrer Faith nåtiden i en dyp og meningsfull måte. På Notre Dame de Kabylie, forklarer Mohammed Christophe sin omvendelse ved å understreke sin nye forståelse av Gud. "Hvis Gud Koranen er den samme som for de kristne, hvorfor jeg, Mohammed, blir Christophe"
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] han spurte seg selv. "Etter å ha bodd i Islam, praktiserte dens forskrifter blant folk som fortsatt er muslim (hans familie fortsatt er), jeg fortsetter å bli blendet av oppdagelsen av evangeliet," sa han ved hjelp av svaret. "Lyset som kommer fra evangeliet antyder en sammenligning, en basert på en viss premiss. Alle som ønsker å snakke om Gud Islam må referere til Koranen. Hvis vi erstatter ordet 'Gud' med 'lys', lys av Koranen er månens, at evangeliet er solenergi. " "Enten Gud er én, dvs. skaperen, uansett navn vi kan ha gitt ham, er noe jeg kan akseptere. Hvis vi stakk til dette premisset, ville det ikke være nødvendig å forlate islam og bli kristen."
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] "Men Jesus kom for å avsløre, først til jødene, så til alle mennesker, at" Gud er din Far, at Gud elsker deg og ønsker deg med Ham å gi deg sitt liv! Ved slike ord, tror jeg ikke nøle et øyeblikk. Jeg akseptere tilbudet, ikke en gang, men to ganger. Jeg vet at Koranen gir et tilbud som jeg kan fortjene (men det er ikke sikkert) en kjødelig og materialist himmelen ( 38 Sura, 50-52) som minner meg mer om annonser for ferie flekker på tomgang bort tiden under tropisk sol enn av vissheten om å "vite" min Gud og Herre. " Hva med de bildene vi har av Kristus og Mohammed? To sitater si det alt for Mohammed Christophe.
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] I ett tilfelle, sa Jesus, ". Jeg er den gode hyrde En god hyrde legger ned sitt liv for sauene," mens i den andre, er Mohammed fortalt "O Profet Vi har gjort lovlig til deg dine hustruer til hvem du har betalt sine dowers;! og dem som din høyre hånd besitter". (33 Sura, 50) "" La oss være alvorlige. Det er én ting å si "det er bare en Gud for alle, 'det er annet å si at han er interessert i meg, ubetydelig orm, i den grad at han deifies' meg i Jesus. [. . .] Slik åpenbaring var mitt kall. "Jesus, menneskets frihet uten innlevering Mohammed Christophe også snakker om frafall og muligheten for døden som kommer fra ham.
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus] Kristus sier: "Er du klar til å følge meg og la alt for meg når man innser hva Jesus spør, ut av kjærlighet, kan vi se hvor vanskelig det? . er å følge ham er det også en ting å si "ja" med ens lepper;. det er en annen å forlate alt bak for ham "For de av oss som kommer fra islam, betyr dette bryte med en fortid, familie og samfunnet som vel som ens moralske eller åndelige sannheter. "" Jeg sier det er mye lettere å forbli en muslim, ikke ta stilling (siden vi har samme Gud). Det er mange enkle unnskyldninger for ikke å gjøre pause, for ikke å godta denne transformasjonen, ikke å dø i seg selv og ikke å følge Kristus. Konvertering er krevende og kan ikke gjøres uten hans hjelp. "
(AsiaNews) [Saudi satanisme i sharia: En muslimsk konvertitt snakker om Kristus]. "Dette er hva den rike unge i evangeliet ikke kunne gjøre, fordi, i hvert fall i starten, må man fritt enig Jesus ikke pålegge meg noe "Submission", men bare frihet til å elske ham. " "Dette er en viktig forskjell Skaper Gud oss ​​som frie menn eller slaver Avhengig svaret vårt, er ikke Gud den samme i ett tilfelle, risikerer jeg straffen reservert for frafalne eller ikke-troende;.?. I den andre, er jeg fortapte sønn forventet av sin far, som kaller alle sine tjenere så snart han ser ham i horisonten. " "Leaving Islam er farlig. Det gjøres ved fare for ens liv. Dermed, kjære brødre og søstre i Vesten, velkommen og hjelpe dem som gjør det.". Jeg insisterer. Jeg snakker ikke om Gud til muslimene, men av Gud av Koranen. Muslimer er mine brødre, kanskje en dag, kan de være mine brødre og søstre i Kristus "" Siden 1990 har dette ikke bare vært et håp, men det har også vært en virkelighet som har gjort meg juble og prise Herren.. Halleluja! Jesus har kommet for å frelse alle mennesker, inkludert muslimer. "


@ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NAVO: enz. .. aan alle vrijmetselaars en satanisten ---> nu, dat je wilde neerslag: Syrië in deze genocide? Ik heb twee vragen voor u: 1). wilt, kunt u: zeggen Assad, nadat hij heeft gedood: alle salafistische (van, Al Qaeda, dat, met Saoedi-Arabië, u heeft geïntroduceerd) "Nu, u kunt doen: een door de overheid: samen met de oppositie: dat is, met Al-Qaeda "Als, rechts: Assad was ook veranderd de grondwet van de gelegenheid gebruik hebben: aan de regering te verlaten: als een regime! 2). Maar als, Al Qaeda, wint: u hoeft niet dwingen Israël te beginnen: de nucleaire Derde Wereldoorlog? lol. of gezien dat Al Qaeda zijn je troepen: u kunt altijd zeggen: "ok You Kill Me:?? christelijke martelaren (zoals we altijd hebben ons te doen om jou), maar Israël je hoeft niet aan te raken"
[Al-Qaeda in Syrië: ze zijn de handlangers van de VS (grote satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [kleine satan: Sharia]: alle tegen mijn Israël] 26/07/2012: Syrië: Al-Qaeda gelieerde Islamitische rebellen Sunni- Salafi: in de strijd tegen: Assad, Foto's, video's en: vorderingen: van: aanvallen: bevestigen de aanwezigheid van honderden: militanten op Syrisch grondgebied: [(zonder een schaduw van: twijfel, zelfs als de leugens van het Westen: geen : langer in staat om deze macabere enscenering ondersteunen)]. De meeste: komt uit het buitenland, waaronder: Rusland, Somalië en in Mali. Britse organisatie: voor: de verdediging gooit de veronderstellingen van: een schot van: State militaire leiding van westerse landen. Damascus. In het noordwesten van Syrië: de rebellen, die: strijd: tegen: het regime van: Assad vond een bondgenoot van: uitzondering: al-Qaeda en honderden: islamisten komen uit het buitenland. De meest representatieve staten zijn Irak, Libië, Egypte, Afghanistan. (AsiaNews / Agentschappen)
[Al-Qaeda in Syrië: ze zijn de handlangers van de VS (grote satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [kleine satan: Sharia]: alle tegen mijn Israel]] Maar er zijn ook leden uit Rusland (Tsjetsjenië), Oekraïne en Mali: Somalië. De aanwezigheid van extremisten wordt bevestigd door verschillende video's verschenen: op jihadistische websites, dat: ze tonen mannen met bedekte gezichten die: lof van de heilige oorlog tonen: machinegeweren, en bommen: zwaaien de zwarte vlag: van al-Qaeda. In een film: verscheen in de afgelopen dagen: en: gepost op Youtube een voice-over roept "We vormen: cellen: van: Kamikaze van: verder: de jihad. In de naam van God" Tot op heden: De oppositie ontkent de aanwezigheid: van: islamitische extremistische groepen: in haar gelederen, maar: Volgens deskundigen, de grens met Turkije: en: Irak (de criminelen) zijn geworden: een echte en: de middelpunten van het: collectie: voor: militie van: alles: de soennitische moslimwereld. Sommigen menen dat het scenario Syrische "magneet" voor al-Qaeda en: haar dochterondernemingen (AsiaNews / Agentschappen).
[Al-Qaeda in Syrië: ze zijn de handlangers van de VS (grote satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [kleine satan: Sharia]: alle tegen mijn Israel]] Getuigen zeggen dat: Bab al-Hawa, in plaats van: het blokkeren van de Turkse grens , honderden: zijn vreemden ingevoerd voor deze dagen: het vrije Syrische leger te steunen in de strijd van Aleppo. Dit: dat: drijft deze mensen in Azië en Noord-Afrika, is het niet: het verlangen van de democratie, maar de voorbeeldige straf van "nusayrs" (ketters) denigrerende naam aan de Alawieten, de sekte van de sjiitische te definiëren: Bashar al-Assad. De toename van de gevechten in de noordelijke provincie van Aleppo heeft aangetrokken honderden van deze dagen: jihadisten uit Irak. De bevestiging komt als goed: een recent onderzoek van de Iraakse regering dat de militanten die op Syrisch grondgebied maken deel uit van dezelfde groep dat: beroept zich op het aanvallen: dat: Irak hebben geschud in de afgelopen maanden. "Onze lijsten van: verdachte - heeft gezegd: Izzar al-Shahbandar, adviseur van de minister-president, (AsiaNews / Agentschappen)
[Al-Qaeda in Syrië: ze zijn de handlangers van de VS (grote satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [kleine satan: Sharia]: alle tegen mijn Israel]] we hebben dezelfde namen - overeenkomen met die van de Syrische autoriteiten "de foto's. verscheen op een aantal forums gekoppeld aan al-Qaeda groepen laten ook zien van:. veteranen van de oorlog in Libië Volgens Naharnet, Agentschap Libanon, zijn mannen gekleed in een aantal van: zwart: dat: zwaaiend met een spandoek met de tekst: "De revolutionairen van de . brigade van Tripoli "Bevestiging van: een hectische activiteiten van islamitische extremisten op Syrische bodem is afkomstig van het aantal:. aanvallen opgeëist door al-Qaeda zich van december tot en met ten minste 35 autobommen en 10 zelfmoordaanslagen die zich op Syrische bodem . van: deze 4 werden opgeëist door de "Front Nusra" van Al Qaida De aanwezigheid van:. jihadistische groeperingen onder de vrije-Syrische leger heeft vele controverses opgegroeid op een diplomatiek niveau Gisteren Sergey Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken, (AsiaNews / agentschappen. )
[Al-Qaeda in Syrië: ze zijn de handlangers van de VS (grote satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [kleine satan: Sharia]: alle tegen mijn Israel]] beschuldigt de VS van: ondersteuning bij haar politieke anti Assad, ten gunste van islamistische opstandelingen. Hij bekritiseerde de positie van: Susan Rice, VS-ambassadeur bij de VN, dat: niet: hij veroordeelde de bombardementen van Damascus in juli vorig jaar 18, die verschillende leden van de vermoorde: leiden van de regeling, te roepen in plaats daarvan voor het opleggen van: nieuwe sancties. Ondertussen wordt het steeds meer de veronderstellingen van: gewapende interventie voor: afzetten van president Assad. Een studie van de Royal United Services Institute (Rusi), een Britse organisatie die gespecialiseerd is in de uitgifte van: de internationale politiek en defensie, waarschuwt voor een mogelijke botsing tussen soennitische groepen en gesteund door Saoedi-Arabië: Arabische en andere landen: sjiitische milities, met inbegrip van Hezbollah en Syrische leger, gesteund door Iran. Bovendien is de dreiging van chemische wapens in de handen van het Syrische regime. (AsiaNews / Agentschappen)
[Al-Qaeda in Syrië: ze zijn de handlangers van de VS (grote satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [kleine satan: Sharia]: alle tegen mijn Israël]] De aanwezigheid van: chemische wapens zorgen dat Israël: is al begonnen met de distributie van gas maskers in de stad op de grens met Syrië. In de afgelopen dagen, Shimon Peres, de Israëlische president, zei dat: de te verwachten gebruik van: wapens niet: door de conventionele regeling van Damascus brengt een ernstig risico voor de veiligheid van Israël. In het geval van: een val van het regime, Peres vreest de mogelijke overdracht van wapens: de zware wapens van Syrië of chemische wapenarsenaal: aan de Libanese sjiitische fundamentalisten: Hezbollah: of Iran, maar: ook van diefstal door: islamitische groeperingen gekoppeld aan al-Qaeda. (AsiaNews / Agentschappen)
[Al-Qaeda in Syrië: ze zijn de handlangers van de VS (grote satan 666 IMF) en Saoedi-Arabië [kleine satan: Sharia]: alle tegen mijn Israel]] Volgens Michael Clarke, hoofd van Rusi, een westerse militaire interventie noodzakelijk is voordat dat: de oorlog gedegenereerd. "We zijn niet zo: we zijn op weg naar interventie - zegt hij - maar de operatie zelf dat: bewegingen van: ons." Clarke stelt dat: de gebeurtenissen van de afgelopen dagen hebben geleid tot een radicale verandering in de situatie dat: wordt de mogelijkheid van: een diplomatieke oplossing van het conflict. "Het hoofd van Rusi stelde de tussenkomst van: Special Forces op het grondgebied ter ondersteuning van de rebellengroepen, al gebruikt in Afghanistan en in 2001:. State tegen:: het regime (AsiaNews. Libië in 2011 Deze bewerkingen kunnen ook een schot van onder andere / Agentschappen)
Synnek1 heeft een commentaar 7 minuten geleden: de liefde kan je dood ... - ANTWOORD -> Alle Satanist zijn bang voor LIEFDE! In feite is het koninkrijk van Satan is de wereld van haat en racisme! Satanisten niet weten wat de liefde.
UniusRei3 geplaatst een reactie 15 minuten geleden[Je niet kan veroorloven, Dat kan dit ooit een trauma voor u] [U kunt zich niet veroorloven, dat dit op een dag uitgegroeid tot een trauma voor u] Ja Jezus is God, de zoon van de levende God, waardig worden geprezen: "Ik ben de Alfa en de Omega, het begin en het einde ... die is en die was en die komt, de Almachtige" (Apk 1,8). "Waarlijk, Ik ben al snel komen" Amen. Zelfs ik weet dat Jezus als Heer! (Openbaring 22, 20). Jezus Christus is God, Hij is de Zoon van God. Hij maakt deel uit van de heilige drie-eenheid. God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest! Jezus was niet alleen de mens, werd hij God in menselijke vorm. (Als slechts een GOD)
[Je niet kan veroorloven, Dat kan dit ooit een trauma voor u] @ JHWH mijn heilige God, enz.. .. -> Jezus is Heer! Jezus is de Koning der ere! Jezus is de Koning der koningen! Dit is een heel mooi lied. Dit is liefde voor Jezus. Alle eer aan Jezus Christus. John van 1:29 tot 34. Als je gelooft in God, niet probeert om dit probleem te bespreken, maar erg nieuwsgierig naar wat God je te verwijzen naar? Ook ik begrijp niet hoe het christendom is een religie van de bezetting. De term "christelijke" betekent-Christus-achtige. Christenen streven ernaar om als Christus te zijn. Romeinen 9,5 zeggen dat Jezus Gods, Hebrews1 zegt dat de engelen hem prijzen! en ons "mensen" zijn niet van plan om? Zelfs als u niet wan't: het woord van God: zegt dat je zult hebben: op een dag boog om je knieën voor Jezus
 
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim praat over Christus te bekeren] door Bernardo Cervellera door uit openlijk op tv, met het gevaar van erkenning en vervolging voor 'afvalligheid' Mohammed Christophe opnieuw bevestigd het belang van bekering en doop. In islamitische landen, verschillende bisschoppen en priesters weigeren om moslims die christen willen worden gedoopt. Toch conversie betekent een revolutie in de relatie met God, de Vader, en Jezus, die zijn leven gaf, voor een geeft alles op te zetten iemands leven in gevaar. (AsiaNews) - Een paar dagen geleden, de website van de Notre Dame de Kabylie geplaatst tape waarin een ex-moslim, Mohammed Christophe Bilek, sprak over zijn bekering tot het christendom.
 
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus] De originele uitzending, die gericht is op de vervolging van christenen, verscheen voor het eerst in 'Dieu Merci' (God zij dank), een show die zich bezighoudt met religie op Direct 8 , een Franse TV-kanaal. Mohammed Christophe Bilek werd geboren in Algerije in 1950 en woont in Frankrijk sinds 1961. Hij is de auteur van twee boeken: Un Algerien pas très catholique (Een niet erg katholiek Algerijnse), gepubliceerd door Cerf (1999) en Saint Augustin Raconte à ma fille (Augustinus Saint zoals verteld aan mijn dochter), uitgegeven door Éditions Qabel (2011 ). In de jaren 1990 richtte hij de Notre Dame de Kabylie (in het Frans), een website gewijd aan de evangelisatie onder moslims en islamitische-christelijke dialoog. In de video, Bilek wijst op de risico islamitische bekeerlingen gezicht toen beschuldigd van afvalligheid, een strafbaar feit dat kan worden bestraft met de dood.
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus] Toch dringt hij aan op het belang van de doop, de ontmoeting met Jezus Christus en aansluiting bij de kerk. Zijn opvattingen gaan tegen die van de priesters en bisschoppen in islamitische landen, die de voorkeur geven om zelfs te ontmoedigen of doop te ontzeggen aan de moslims die willen uit te zetten uit angst voor de gevolgen die zij en christelijke gemeenschappen te maken kunnen krijgen. Is dopen verboden? Een paar weken geleden, een bisschop in een Arabisch land in het Midden-Oosten vertelde me dat de politie dreigde een van zijn gemeenschappen sluiten omdat de leden had geadverteerd een christen-moslim vergadering van dialoog. De politie was bang dat dit misschien de eerste stap op weg naar de zogenaamde zending en afvalligheid zijn. "Als dit de reactie op een vergadering van de dialoog, stel je voor hoe het zou zijn als we een conversie", een verbitterde bisschop gezegd.
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus] Het is geen wonder dan dat de prelaat is tegen bekeringen en doop voor alleen deze lijkt te zijn de weg naar de kleine vrijheid van godsdienst die in het land bestaat in het behoud vraag. In plaatsen als Marokko, en tot voor kort Algerije, de situatie is zodanig dat bisdommen werden geïnstrueerd om geen moslims die willen bekeren tot het katholicisme, omdat dopen "lokale wetten verbieden het." Vr Samir Khalil herinnert zich dat een paar jaar geleden heeft hij een moslim wiens verzoek om de doop werd afgewezen voor 13 jaar voldaan. De doop, kreeg hij te horen, zou hem een ​​hoop problemen, dwingen hem om te emigreren om te voorkomen dat wordt uitgevoerd voor afvalligheid, en de priester het uitvoeren van de doop in gevaar brengen. En toch, al die tijd, de would-be omzetten bestudeerde de evangeliën en de catechismus op zijn eigen en leidde een leven van gebed.
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim praat over Christus te zetten] In Egypte, de christelijke geestelijkheid ook de neiging om te voorkomen dat dopen moslims, slechts een paar priesters hebben gedaan in het geheim. Een gesprek met AsiaNews, een religieuze die in Egypte al decennia lang, zei dat dopen tegen elke prijs "is tegen het Tweede Vaticaans Concilie, omdat de Raad zei dat ook niet-christenen kunnen heil vinden buiten de kerk." Impliciet betekent dit dat de doop niet nodig is en dat mensen heil afhankelijk van hun omstandigheden. Dit is niet de plaats om een ​​theologisch debat over het geloof in Christus en het heil van niet-christenen te starten. Volstaat om te zeggen, dat zowel Dominus Iesus en de leerstellige notitie over enkele aspecten van evangelisatie het belang van een 'zichtbaar' en maatschappelijk relevante aansluiting herhalen tot Christus en de Kerk.
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus] Wat meer is, de doop is een levensveranderende ervaring, een die de bekeerling waarneming van het leven verandert. Veranderingen optreden in het hier en nu, niet in 'eeuwige' ergens in de toekomst leven na de dood. Om deze reden is het aanbieden van anderen de doop is niet een oppervlakkige daad, maar een gave van het leven en hoop in het heden. Gedoopt of niet gedoopt zijn niet gelijkwaardig. Christenen '' Solar 'God versus de Koran de' maan 'God, geloof verandert het in een diepe en betekenisvolle manier. Op Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe vertelt zijn bekering door te wijzen op zijn nieuwe begrip van God. "Als de God van de Koran is dezelfde als die van de christenen, waarom heb ik, Mohammed, wordt Christophe,"
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim bekeerling spreekt over Christus] vroeg hij zich af. "Na leefde in de islam, de leringen beoefend bij mensen die nog steeds moslim (zijn familie nog steeds is), blijf ik versteld staan ​​van de ontdekking van het Evangelie", zei hij bij wijze van antwoord. "Het licht dat komt van het evangelie suggereert een vergelijking, een op basis van een bepaalde vooronderstelling. Iedereen die wil praten over de God van de islam moet verwijzen naar Koran. Als we vervangen door het woord 'God' met 'licht', het licht van de Koran is de maan, die van het Evangelie zonne-energie is. " "Of God is een, dat wil zeggen de schepper, ongeacht de naam die we zouden hem hebben gegeven, is iets dat ik kan aanvaarden. Als we vast aan dit uitgangspunt, het niet nodig zou zijn om de islam te verlaten en christen te worden."
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus] "Maar, kwam Jezus te onthullen, eerst naar de Joden, dan naar alle mensen, dat 'God is uw Vader, dat God van je houdt en wil je met Hem om u Zijn leven! ' Bij een dergelijke woorden, ik niet aarzelen een moment. Ik ga akkoord met het aanbod, niet een keer, maar twee keer. Ik weet dat de Koran een aanbod waarin ik kan verdienen (maar dat is niet zeker) een vleselijke en materialistische hemel maakt ( Soera 38, 50-52) die me doet denken aan meer advertenties voor vakantie plekken kon luieren de tijd onder de tropische zon dan van de zekerheid van 'weten' mijn God en Heer. " Hoe zit het met de beelden die we hebben van Christus en Mohammed? Twee citaten zeggen dat het allemaal voor Mohammed Christophe.
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus] In een geval, Jezus zei: ". Ik ben de goede herder Een goede herder geeft zijn leven voor de schapen," terwijl in de andere, wordt Mohammed verteld "O profeet, Wij hebben u uw vrouwen wettig weet gij aan wie gij haar huwelijksgift;! en degenen die uw rechterhand bezit". (soera 33, 50) "" Laat ons ernstig zijn. Het is een ding om te zeggen 'er is maar een God voor allen;' het is een ander om te zeggen dat Hij is geïnteresseerd in mij, onbeduidend worm, in de mate dat hij 'vergoddelijkt' mij in Jezus. [. . .] Een dergelijke openbaring was mijn roeping. "Jezus, de mens vrijheid zonder indiening Mohammed Christophe spreekt ook over afvalligheid en de mogelijkheid van de dood die komt van hem te volgen.
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus] Christus zegt: "Bent u klaar om mij te volgen en alles voor mij achter te laten wanneer men zich realiseert wat Jezus vraagt, uit liefde, kunnen we zien hoe moeilijk het? . is om hem te volgen Het is ook een ding te zeggen 'ja' met de lippen,. het is een ander om alles achter te laten voor Hem "Voor degenen onder ons die uit de islam, dit betekent het breken met een verleden, familie en de gemeenschap als ook als een morele of spirituele zekerheden. "" Ik zeg het is veel gemakkelijker om te blijven een moslim, niet een houding (omdat we dezelfde God hebben). Er zijn veel eenvoudige excuses om niet te de breuk te maken, niet om deze transformatie te accepteren, niet om te sterven in zichzelf en niet om Christus te volgen. Conversie is veeleisend en kan niet worden gedaan zonder zijn hulp. "
(AsiaNews) [saudi satanisme in de Sharia: Een moslim om te zetten spreekt over Christus]. "Dit is wat de rijke jongeren in het Evangelie niet kon doen, omdat, in ieder geval aan het begin, moet men vrij kunnen komen Jezus niet op te leggen me geen "onderwerping", maar alleen de vrijheid om hem te houden. " "Dit is een belangrijk verschil maakt God ons maken als vrije mensen of slaven afhankelijk van ons antwoord, God is niet hetzelfde In een geval heb ik de straf gereserveerd voor afvalligen of ongelovigen riskeren;.?. In de andere, ik ben de verloren zoon verwacht door zijn vader, die roept al zijn knechten, zodra hij hem ziet aan de horizon. " "Het verlaten van de islam is gevaarlijk. Het is gedaan met gevaar voor eigen leven. Dus, dierbare broeders en zusters in het Westen, welkom en helpen die het doen.". Ik sta erop. Ik heb het niet over de God van de moslims, maar van de God van de Koran. Moslims zijn mijn broeders, misschien op een dag, ze kunnen mijn broeders en zusters in Christus "" Sinds de jaren 1990, dit is niet alleen al een hoop, maar het is ook een realiteit die heeft mij verheugen en loven de Heer.. Halleluja! Jezus is gekomen om alle mensen te redden, onder moslims. "

 1. Notizie relative a siria al qaeda

  1. Gli Usa temono un ruolo di Al Qaeda in Siria
   Globalist.it‎ - 20 ore fa
   La Cia pensa che la rete jihadista dell'Iraq si sia spostata per combattere il regime di Damasco e appropriarsi della rivolta popolare contro ...
  1. La Voce della Russia‎ - 2 giorni fa
 2. SIRIA/ Wazne (Al Jazeera): Al Qaeda pronta a impadronirsi delle ...

  www.ilsussidiario.net/News/.../7/.../SIRIA...Al-Qaeda.../303572/
  19 lug 2012 – Per KAMEL WAZNE, il presidente Assad è ancora molto lontano dal capitolare ed entrambe le forze in campo combatteranno fino all'ultimo ...
 3. Al Qaeda Insinuating Its Way Into Syria's Conflict - NYTimes.com

  www.nytimes.com/.../al-qaeda-insinuating-its-... - Traduci questa pagina
  1 day ago – The terrorist network has helped to alter the Syrian revolution, injecting the weapon it perfected in Iraq — suicide bombings — into the battle ...
 4. Al Qaeda siriana e il complotto internazionale

  www.sirialibano.com/siria.../al-qaeda-siriana-e-il-complotto-internazi...
  2 giu 2012 – Ad ogni episodio di violenza che si registra in Siria, il regime di Damasco attribuisce la responsabilità a dei generici terroristi di al Qaeda.
 5. Al-Qaida affiliates operating in Syria, says William Hague | World ...

  www.guardian.co.uk › ... › World newsSyria - Traduci questa pagina
  11 Jun 2012 – Britain has for the first time raised the spectre of al-Qaida operating in Syria, while at the same time accusing Damascus of brutally targeting ...
 6. siria al qaeda - News

  www.lettera43.it/tag/siria+al+qaeda
  19 giu 2012 – siria al qaeda, leggi tutti gli articoli per il tag siria al qaeda, news e approfondimenti su Lettera43.it.
 7. Syria's al Qaeda boomerang – CNN Security Clearance - CNN.com ...

  security.blogs.cnn.com/.../syrias-al-qaeda-boomerang/16 lug 2012
  Since the start of the uprising in Syria there has been great concern about al Qaeda in Iraq infiltrating the ...
 8. AGI.it - Siria: Ban Ki-moon, "c'e' al Qaeda dietro le stragi di Damasco

  www.agi.it/.../201205181514-est-rt10179-siria_ban_ki_moon_c_e_a...
  18 mag 2012 – (AGI) - New York, 18 mag. - Secondo il segretario generale delle Nazioni Unite, Ban Ki-moon, 'deve esserci Al Qaeda dietro' le stragi del 10 ...
 9. Immagini relative a siria al qaeda

   - Segnala immagini non appropriate
 10. syria-al-qaeda-flag - Informare Per Resistere

  www.informarexresistere.fr/2012/...syrian.../syria-al-qaeda-flag/
  5 giorni fa – una brigata delle FSA con la bandiera nera di Al Qaeda 20120720.
 11. Successi in Siria rilanciano al Qaeda in Iraq - NENA News

  nena-news.globalist.it/Detail_News_Display?ID=31062
  2 giorni fa – Gli Usa temono un ruolo di Al Qaeda in Siria · Londra sotto accusa. In aula i file Wikileaks · Raffaella Fico nuda e col pancione vale 1 milione di ...
 12. Cristiani in Siria, al-Qaeda nello Yemen | Kelebek Blog

  kelebeklerblog.com/2012/05/.../cristiani-in-siria-al-qaeda-nello-yeme...
  3 mag 2012 – Due notizie da ciò che si conviene chiamare Medio Oriente. La Siria – che in senso ampio, comprende la Palestina – è il luogo in cui è nato il ...

=============================
 • [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I would like very much to be both Muslim and Christian, but it cannot be done, because on some points the two religions are not just different but they are opposed. And this is not something bad. As Muhammad said to the disbelievers in the Qur'an: "You shall have your religion and I shall have my religion." The important thing is the respect we have for one another. More than respect, it is affection and love. Dear Muslim brother, God loves you as he loves all other human creatures. Be faithful to your faith, and push me to be faithful to mine. I too have a duty to be faithful to my faith and to push you to be faithful to yours. But you cannot blackmail anyone by saying: "No churches should be permitted in Saudi Arabia, unless Pope Benedict XVI recognised the prophet Mohammed!"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] By the same token no one ought to be blackmailed, saying: 'If Muslims do not recognise the figure of Christ, Son of God, there shall be no mosque in the West." True tolerance means recognising the other as he or she is, not as one would like them to be! You cannot recognise the divinity of Christ (even though is an essential dogma for Christians) and I cannot recognise Muhammad's prophetic nature (even though it is an essential dogma for Muslims).
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 secondi fa
  [CRIMINAL MUSLIM REMOVE SHARIA][ Can one be Muslim and Christian?] I can however try to understand why it is fundamental for you that Muhammad be God's prophet, indeed the "seal of prophets", and for this reason respect the figure of Muhammad. And you could try to understand why it is fundamental for me that Christ be the "Son of God" and for this reason respect the figure of Jesus. Should this be the case we can live together as good friends or even as brothers, having recognised that we are different and yet happy about that difference.


Première « martyre chrétienne » en Arabie saoudite

Des enfants chrétiens sont crucifiés pour inciter leurs parents à quitter le pays

Persécution en Grande-Bretagne de musulmans devenus chrétiens

Harcèlement de la jeune Habiba Kouider

LE MESSIE ET SON PROPHETE...

Situation des Chrétiens en Algérie

SILENCE!!! On tue des chrétiens en Inde, en Irak et...

Père Avril: 60 ans de sacerdoce

Un fils du Hamas converti au christianisme

Le témoignage d'un missionnaire sur les convertis en terre d'islam

Le peuple de Lybie massacré par Kadhafi

ALGERIE : ENTREE EN APPLICATION DES LOIS SUR LES CULTES NON MUSULMANS

Mahomet n'aurait pas existé, selon Muhammad Sven Kalish

Attentat dans une église de Bagdad: 58 morts et 78 blessés

Soudan appel à l'aide: chrétiens enlevés et crucifiés

En religion pas de contrainte! (Coran sourate 2, 256)

AFP: Les conversions au christianisme crispent les islamistes

C'est pour rire : l'Algérie mieux que l'Enfer...

Saint Augustin de Pavie à Souk-Ahras…

Procès d'un Egyptien demandant d'être reconnu chrétien ce 2/09

Des voix s'élèvent pour dénoncer la persécution des chrétiens

Le rabbin et le Messie

Ce qu'a vraiment dit le pape en Afrique

Nouvel archevêque pour ALGER, en remplacement de Mgr Teissier

La Sharia et la loi Anglaise: Une Europe Affaiblie abandonne l’humanisme

La Croix est-elle sur le point d'être mangée par le Croissant en Orient?

Merci à Marie, en cette veille de l'Assomption!

L’évangélisation, appel à la liberté, le prosélytisme, contraire au christianisme

Le Pape va baptiser un musulman

Loué sois-Tu Seigneur pour frère Charles

« Pais mes agneaux… Pais mes brebis ! »

Après la mort de Jean-Paul II ...

EGLISE BRÛLEE A TIZI-OUZOU (Algérie)

La Kabylie est punie...

Un dialogue de sourds…

Le nouvel archevêque d'Alger

Culte chrétien empêché à TIZI OUZOU

Nomination du nouvel évêque de Constantine et d'Hippone

Soutien intellectuel envers les chrétiens d'Algérie

Ali Agça dit avoir abjuré l'Islam

Le Hamas saccage une église, une école et un couvent à Gaza

Les chrétiens de Gaza

Le Vatican insiste sur la réciprocité dans le dialogue islamo-chrétien

Au Sri-Lanka qui persécute-t-on, au Maroc qui expulse-t-on?

Le Dieu de la Bible est-Il celui du Coran?

TUTTSRA INEM FELLANEGH !

Chers amis et frères en Christ,

Bienvenu au Président Barack Obama...

L'Islamisme, l'évangélisation, le geste du Pape du 22/03 et l'Algérie

Au Maroc évangéliser est un délit

Un notable chiite dit tout haut ce que beaucoup pense tout bas

Homélie de Mgr Rey sur les attaques médiatiques contre l'Eglise

Incroyable: la peste noire en Kabylie!

Traduisez donc le Coran en berbère!

Le Vatican répond aux critiques concernant le baptême de Magdi Allam

Le nouveau Forum est arrivé !! Venez vite le découvrir ...

Les 4 chrétiens devant le juge ce 28/11 en Algérie

Rencontrer Jésus… cœur à cœur !

Aman d laman, la foi passe par l'eau

L'Algérie et la liberté de culte

ALLELUIA!!! pour Noël et pour cette bonne nouvelle:

Bonnes fêtes de Pâques!!!

Avec les saints qui nous ont précédés

Appel pour nos frères chrétiens du Maroc

Mais on tue aussi des Algériens en Afrique du Sud

Les chrétiens, ex-musulmans, ne veulent plus se cacher

Les BRÛLEURS algériens

MISE AU POINT à "la christianophobie algérienne"

Une fondation contre l’évangélisation

Sa Sainteté Benoît XVI défend l’universalité des droits humains à l’ONU.

Un deuxième otage chrétien tué par les Talibans

Aux visiteurs de bonne volonté.

Malaisie: l'usage du mot "Allah" interdit aux non-musulmans et à l'Eglise catholique...

Pakistan: persécutions (Complément à l'article du 02/08/09)

L'ALGERIE épinglée pour les libertés religieuses

Mil Mougenot en concert le 26/05/07

Association "le 3ème jour"

Le SYNODE AFRICAIN a pris fin hier

Je pleure avec vous...

Bonne nouvelle!

PITIE SEIGNEUR !!!

À LINDA

AGHRIBS, en Kabylie, ne veut pas du Salafisme

Le COURAGE et la honte

Le père Ghislain Mulumbu nous a quitté.

SACRILEGE: Profanation de l’Eucharistie en Malaisie

Il y a ceux qui découragent et ceux qui encouragent.

L'Arabie Saoudite veut expulser les travailleurs Coptes

Congratulations, espérances et prières !

INVITATION À LA MEDITATION

20000 musulmans assiègent une église en Égypte

Pakistan: Viol et assassinats de femmes et de jeunes filles chrétiennes

Pakistan : six chrétiens tués pour avoir "profané" le Coran. Accusation sans fondement.

Irak : Les chrétiens sont abattus sur place (article mis à jour)

WAJIHA, retenons le nom de cette Saoudienne

MERE QABEL à CHARTRES

ACHARNEMENT sur les COPTES en EGYPTE

L'archevêque d'Alger, Mgr BADER demande l'abrogation de la loi de 2006

INVRAISEMBLABLE!

Nouvelle attaque meutrière contre les Coptes

Le Vatican et l'Islam...

L'insulte, autre forme de persécution, en France même

ADIOS ALGERIA, VIVA ESPAÑA!!!

Assassinat d'un chrétien syro-catholique malgré le paiement d'une rançon

Il est tout sauf catholique, sauf chrétien fondamentaliste...

À Dominique et à un certain nombre d’amis.

Persécution des chrétiens au Pakistan.Voeux du Vatican pour la fin du Ramadhan

Diffusion de l'Appel des Chrétiens du Monde Musulman

VOTATION SUISSE (suite)

Quand on admire l'Occident en Arabie Saoudite...

Un musulman dénonce les persécutions antichrétiennes

Nouveau déchaînement antichrétien au Nigéria: plus de 500 morts

NUL N'EST DE TROP dans l'EGLISE

Coran en Tamaziγt : ingérence wahhabite en Kabylie

Construction d’édifices musulmans en Europe, catholicisme des caves en Algérie.

14 siècles après, on cherche toujours à islamiser la Kabylie

Le discours du pape à l'université de Ratisbonne.

Christianophobie algérienne >> Voir mise au point du 19/07/09

Algérie: silence on tue, mais allez voter!

Le pape dénonce les persécutions contre les chrétiens

CONTRE INFORMATION

Merci à la Norvège qui interpelle l'Arabie Saoudite!

ASIA BIBI a passé son 2ème Noël en prison

Les régimes arabes ont passé des années à spolier leurs pays

Le pouvoir, en ALGERIE, veut contrôler INTERNET

De l'Islam à l'orthodoxie

Devenir musulman?

Nouveau procés de chrétiens en Kabylie

Informations sur les églises de BEJAIA par Mustapha

Convocation d'un synode spécial sur le Moyen-Orient

Jésus bafoué en France

Les catholiques sont-ils encore des citoyens à part entière?

Le cardinal Tauran au Pakistan pour ASIA

Colloque à Alger sur la liberté religieuse

Votation suisse: peur ou courage?

Gloire à Dieu et paix aux hommes de bonne volonté!

Le Pape demande la réciprocité aux musulmans

Le chef libyen à Rome provoque le Pape et l'Italie

Mgr Bader, archevêque d'Alger: peut-on dialoguer si nous sommes des infidèles?

C'est ça... la jeunesse algérienne!

Les autorités algériennes, en Kabylie, refusent la liberté de culte

SOS libertés en Algérie

Les 8 non-jeûneurs relaxés

À BON ENTENDEUR SALUT!

Régenérer la société koweïtienne par des esclaves à peau blanche

Lettre ouverte à Luc Chatel, ministre de l'éducation

RAMADAN, parlons en...

Des Pieds-Noirs sont caillassés à Nîmes

Islam et intelligence des musulmans

Bravo à l'Oeuvre d'OrientÀ lire, à découvrir (24)
Association Fraternité Notre-Dame de Kabylie -Lalla n-Jerjer- (16)
BIBLIOGRAPHIE (1)
Bienvenue (1)
Bienvenue et Objectifs (3)
Chronique des évènements du dialogue... (39)
Conversion, baptême et fidélité (18)
Du vocabulaire de l'islam (13)
Expression - Awal (114)
Fichiers audios (50)
Informations (173)
La 1ère période: les Libyens, Numides et Africains (1)
La période chrétienne: I-IX siècles de notre ère (10)
La période musulmane (7ème siècle à aujourd'hui) (11)
Mère Qabel (spiritualité) (48)

Persécutions... (113)
Prières et louanges (62)
Réponses chrétiennes aux objections musulmanes (46)
Tableau historique et religieux (1)
Témoignages (26)
Tuttriwin d-teẓallit (prières en kabyle) (11)

» 26/07/2012 15:26
YouTube

YouTube

555396 iscritti
68318658 visualizzazioni video

 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  UniusRei3 は スパマー で は あり ませ ん. 彼 は 重要 な 貢献 を 行う UniusRei3 isn't a spammer. He makes an important contribution. Which power is behind you tube? And then --- use your brain! UniusRei3 ist kein Spammer. Er leistet einen wichtigen Beitrag. Warum gerade hier? Welche Macht steckt hinter YouTube? Und dann denkt weiter!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  13 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. Mohammed Christophe Bilek was born in Algeria in 1950 and has lived in France since 1961. He is the author of two books: Un algérien pas très catholique (A not very Catholic Algerian), published by Cerf (1999) and Saint Augustin raconté à ma fille (Saint Augustine as told to my daughter), published by Éditions Qabel (2011). In the 1990s, he founded the Notre Dame de Kabylie (in French), a website devoted to evangelisation among Muslims and Muslim-Christian dialogue. In the video, Bilek highlights the risk Muslim converts face when accused of apostasy, an offence that can be punished by death.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  23 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Nevertheless, he insists on the importance of baptism, the encounter with Jesus Christ and affiliation with the Church. His views go against those of priests and bishops in Muslim countries, who prefer to dissuade or even deny baptism to Muslims who want to convert out of fear for the consequences they and Christian communities might face. Is baptising banned? A few weeks ago, a bishop in an Arab country in the Middle East told me that police threatened to close one of his communities because members had advertised a Christian-Muslim meeting on dialogue. Police were concerned that this might be the first step towards so-called proselytising and apostasy. "If this is the reaction to a meeting on dialogue, imagine what it would be if we had a conversion," an embittered bishop said.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  35 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] It is no wonder then that the prelate is against conversions and baptisms for only this seems to be the way to preserve the little freedom of worship that exists in the country in question. In places like Morocco, and until recently Algeria, the situation is such that dioceses were instructed not to baptise Muslims who want to convert to Catholicism because "local laws ban it." Fr Samir Khalil remembers that a few years ago, he met a Muslim whose request for baptism was rejected for 13 years. Baptism, he was told, would bring him a lot of trouble, force him to emigrate to avoid being executed for apostasy, and endanger the priest performing the baptism. And yet, for all this time, the would-be convert studied the Gospels and the catechism on his own and led a life of prayers.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  56 secondi fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In Egypt, the Christian clergy also tends to avoid baptising Muslims; only a few priests have done so in secret. Speaking to AsiaNews, a religious who has been in Egypt for decades, said that baptising at any cost "is against the Second Vatican Council because the Council said that non-Christians can also find salvation outside the Church." Implicitly, this means that baptism is unnecessary and that people find salvation according to their circumstances. This is not the place to start a theological debate about the faith in Christ and the salvation of non-Christians. Suffices it to say, that both Dominus Iesus and the Doctrinal note on some aspects of evangelization reiterate the importance of a 'visible' and socially relevant affiliation to Christ and the Church.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] What is more, baptism is a life-changing experience, one that alters the convert's perception of life. Changes occur in the here and now, not in some future 'eternal' life after death. For this reason, offering others the baptism is not a superficial deed but a gift of life and hope in the present. Being baptised or not being baptised are not equivalent. Christians' 'solar' God vs the Qur'an's 'lunar' God, Faith changes the present in a profound and meaningful way. On Notre Dame de Kabylie, Mohammed Christophe explains his conversion by stressing his new understanding of God. "If the God of the Qur'an is the same as that of the Christians, why did I, Mohammed, become Christophe,"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] he asked himself. "Having lived in Islam, practiced its precepts among people who are still Muslim (his family still is), I continue to be dazzled by the discovery of the Gospel," he said by way of answer. "The light that comes from the Gospel suggests a comparison, one based on a certain premise. Anyone who wants to talk about the God of Islam must refer to Qur'an. If we replace the word 'God' with 'light', the light of the Qur'an is lunar, that of the Gospel is solar." "Whether God is one, i.e. the creator, whatever the name we might have given him, is something I can accept. If we stuck to this premise, it would not be necessary to leave Islam and become Christian."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"Yet, Jesus came to reveal, first to the Jews, then to all men, that 'God is your Father, that God loves you and wants you with Him to give you His life!' Upon such words, I do not hesitate one moment. I accept the offer, not once, but twice. I know that the Qur'an makes an offer in which I may deserve (but that is not certain) a carnal and materialist heaven (Sura 38, 50-52) that reminds me more of ads for vacation spots to idle away the time under the tropical sun than of the certainty of 'knowing' my God and Lord." What about the images we have of Christ and Mohammed? Two quotes say it all for Mohammed Christophe.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] In one case, Jesus said, "I am the good shepherd. A good shepherd lays down his life for the sheep," whilst in the other, Mohammed is told "O Prophet! We have made lawful to thee thy wives to whom thou hast paid their dowers; and those whom thy right hand possesses" (Sura 33, 50)." "Let us be serious. It is one thing to say 'there is but one God for all;' it is another to say that He is interested in me, insignificant worm, to the extent that he 'deifies' me in Jesus. [. . .] Such revelation was my calling." Jesus, man's freedom without submission Mohammed Christophe also speaks about apostasy and the possibility of death that comes from following him.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] Christ says, "Are you ready to follow me and leave everything for me? When one realises what Jesus asks, out of love, we can see how difficult it is to follow him. It is also one thing to say 'yes' with one's lips; it is another to leave everything behind for Him. "For those of us who come from Islam, this means breaking with one's past, family and community as well as one's moral or spiritual certainties." "I say it is much easier to remain a Muslim, not take a stance (since we have the same God). There are many easy excuses not to make the break, not to accept this transformation, not to die in oneself and not to follow Christ. Conversion is demanding and cannot be done without his help."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ] "This is what the rich youth in the Gospel could not do, because, at least at the start, one must freely agree. Jesus does not impose on me any "submission" but only the freedom to love him." "This is an important difference. Does God create us as free men or slaves? Depending on our answer, God is not the same. In one case, I risk the punishment reserved for apostates or unbelievers; in the other, I am the prodigal son expected by his father, who calls all his servants as soon he sees him on the horizon." "Leaving Islam is dangerous. It is done at the risk of one's life. Thus, dear brothers and sisters in the West, welcome and help those who do it."
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  (AsiaNews) [ saudi satanism in Sharia: A Muslim convert talks about Christ ]"I insist. I am not talking about the God of the Muslims but of the God of the Qur'an. Muslims are my brothers; perhaps one day, they may be my brothers and sisters in Christ." "Since the 1990s, this has not only been a hope but it has also been a reality that has made me rejoice and praise the Lord. Alleluia! Jesus has come to save all men, Muslims included."


YouTube

YouTube

555270 iscritti
68317360 visualizzazioni video
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  » 07/26/2012 16:41 ISLAM - CHRISTIANITY A Muslim convert talks about Christ by Bernardo Cervellera By coming out openly on TV, with the danger of recognition and persecution for 'apostasy,' Mohammed Christophe reasserted the importance of conversion and baptism. In Muslim nations, various bishops and priests refuse to baptise Muslims who want to become Christian. Yet, conversion means a revolution in the relationship with God, the father, and Jesus, who gave his life, for one gives up everything putting one's life at risk. Rome (AsiaNews) - A few days ago, the website of Notre Dame de Kabylie posted a tape in which a former Muslim, Mohammed Christophe Bilek, talked about his conversion to Christianity. The original broadcast, which focused on the persecution of Christians, first appeared in 'Dieu Merci' (Thank God), a show that deals with religion on Direct 8, a French TV channel. [site of this saint martyr ---> http://www.notredamedekabylie.net/CONTACT/tabid/61/Default.aspx
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ Erdogan Obama, Hillary, CIA IMF NATO: etc. .. to all Masons and Satanists ---> now, that you wished to precipitate: Syria in this genocide? I have two questions for you: 1). like, you can: say to Assad, after he has killed: all Salafi (of, Al Qaeda, that, with Saudi Arabia, you have introduced) "Now, you can do: a government: together with opposition: that is, with Al Qaeda! "If, right: Assad had also changed the constitution to have the opportunity: to leave the government: as a REGIME! 2). but, if, Al Qaeda, wins: you do not force Israel to start: the Nuclear World War III? lol. or seen that Al Qaeda are your troops: you can always say "ok! You kill me: Christian martyrs (as we have always allowed us to do to you), but Israel? you do not have to touch ? "
 • @Rothscild Obama --> i vostri satanisti di google? mi hanno tolto(bloccato) di nuovo la ADSL
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @Erdogan Obama, Hillary, ecc.. a tutti i massoni e satanisti ---> ora, che, voi avete voluto precipitare la Siria in questo genocidio? io ho due domande per voi: 1). come, voi potrete più dire ad Assad: dopo che, lui avrà ucciso: tutti i salafiti (di Al Quaeda: che, con l'Arabia Saudita, voi avete introdotto) "adesso, tu puoi fare: un Governo insieme alle opposizioni: cioè, insieme ad Al Quaeda! Se, proprio: Assad aveva anche cambiato la Costituzione, per avere la possibilità: di lasciare il Governo: come regime! 2). e se vince Al Quaeda: voi non costringere Israele ad iniziare: la 3° Guerra Mondiale nucleare? lol. oppure visto: che: Al Quaeda sono le vostre milizie: voi potete sempre dire: "ok! voi uccidete pure: i martiri cristiani, ma Israele? voi non lo dovete toccate?"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  @ MarlaMarleen - you will have: disregard: any possible: form of supernatural phenomena (in fact, God hates them!) That is always the rationality and the specific data: that will be to prevail! lol. certainly, in your goodness you will never make you miss: lose: the Holy Gospel, to the Satanists of youtube! because, if they had no fear of be killing? they will flee at once to church! here because they are hungry and thirsty for the Word of God, especially when it: passes through your noble heart!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel] 26/07/2012: SYRIA: Al-Qaeda-allied Sunni Islamic rebel Salafi: In The Fight Against: Assad, Photos, and Videos: claims: of: attacks: confirm the presence of has hundreds of: militants on Syrian Territory: [(Without a shadow of: doubt, even if the lies of the West: not : Longer Able to support this macabre staging)]. Most: Including comes from foreign countries: Russia, Somalia and Mali. British organization: for: the defense throws the assumptions of: a shot of: State military-led Western countries. Damascus. In the northwest of Syria: the rebels who: struggle: Against: the regime of: an ally of Assad found: exception: al-Qaeda and has hundreds of: Islamists as from foreign countries. The most representative states are Iraq, Libya, Egypt, Afghanistan. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] But there are Also members from Russia (Chechnya), Ukraine, and Mali: Somalia. The presence of extremists is Confirmed by Several videos appeared: on jihadist websites, that: They show men with covered faces that: praise the holy war showing: machine guns, and bombs: waving the black flag: of al-Qaeda. In a movie: appeared in recent days: and: posted on Youtube in voice-over yells "we are forming: cells: of: kamikaze: for: continue: the jihad in the name of God." To date: The Opposition Denies the presence: of: Islamic extremist groups: ranks among the ITS, but: According to experts, the borders with Turkey: and: Iraq (the criminals) Have Become: a true and: Their centers of: collection: for: militia of: all: the Sunni Muslim world. Some have sheet on the Syrian landscape "magnet" for al-Qaeda and: its affiliates. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] Witnesses say that: Bab al-Hawa, instead of: locking the turkish border , has hundreds of: Strangers have Entered for These Days: free to support the Syrian army in the battle of Aleppo. This: that: These drives people across Asia and North Africa, it is not: the desire of democracy, but the exemplary punishment of "nusayrs" (heretics) derogatory name to define the Alawites, the sect of Shia: Bashar al-Assad. Increase in the fighting in the northern provinces of Aleppo has Attracted has hundreds of These Days: jihadists from Iraq. The confirmation comes as well: a recent survey by the Iraqi government That the militants operating on Syrian Territory are part of the examination group that: has Claimed the attacks: that: have shaken Iraq in recent months. "Our lists of: suspicious - said: Izzar al-Shahbandar, advisor to the Prime Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] we have the names examination - Match Those of the Syrian authorities. "The pictures appeared on some forums linked to al-Qaida groups of Also show: veterans of the war in Libya. According to Naharnet, Agency Lebanon, men are dressed in some of: black: that: That brandishing a banner read: "The Revolutionaries of the brigade of Tripoli. "Confirmation of: a frenetic Activities of Islamic extremists on Syrian soil comes from the number of: Claimed attacks by al-Qaeda itself. From December to have at least 35 car bombings and 10 suicide attacks on Syrian soil That occurred . of: 4 These Were Claimed by the "Front Nusra" of Al Qaeda. The presence of: jihadist groups among the free-Syrian army has raised many Controversies on a diplomatic level. Yesterday Sergey Lavrov, Russian Foreign Minister, (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] has the U.S. Accused of: support with her political anti Assad, in favor of Islamist insurgents. He Criticized the position of: Susan Rice, U.S. ambassador to the UN, that: not: he condemned the bombing of Damascus last July 18 That Killed Several members of: leading the scheme, calling instead for the imposition of: new sanctions. Meanwhile, it is increasingly Becoming the assumptions of: armed intervention for: deposed President Assad. A study by the Royal United Services Institute (RUSI), a British organization specializing in issues of: international politics and defense, Warns of Likely to Clash Between Sunni groups and supported by Saudi Arabia: Arab and other states: Shiite militias, Hezbollah and Including Syrian army, backed by Iran. In Additions, the threat of chemical weapons in the hands of the Syrian regime. (AsiaNews
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] The presence of: chemical weapons worries Israel that: Distributing has Already Begun gas masks in the city on the border with Syria. In recent days, Shimon Peres, Israeli president, said that: Likely the use of: weapons not: by the conventional scheme of Damascus puts at serious risk the security of Israel. In the case of: a fall of the regime, Peres Fears the potential transfer of weapons: to Syria's heavy weapons or chemical weapons arsenal: to the Lebanese Shiite fundamentalists: Hezbollah or Iran, but: also of theft by: Islamic groups linked to al-Qaeda. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Al Qaeda is in Syria:are salafis of the U.S. (Big satan 666 IMF) and Saudi Arabia [small SatanAllah: of Sharia]: Against my Israel]] According to Michael Clarke, head of Rusi, a Western military intervention is Necessary before that: the war degenerated. "We are not that: we are moving Toward intervention - he says - but the surgery Itself that: moves of: us." Clarke argues that: the events of recent days have created a radical change in the situation that: Removes The Possibility of: a diplomatic solution to the conflict. "The head of the intervention of Rusi Suggested: Special Forces on the Territory in support of rebel groups, and Already used in Afghanistan in 2001: Libya in 2011. These operations may Also includes a shot of: State Against: the regime. (AsiaNews )
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  Synnek1 has published a comment 7 hours ago: love might get you killed ... - ANSWER ------------ All Satanist have BE AFRAID OF LOVE! In fact, the kingdom of Satan is the realm of hate and racism! Satanists not know the love. is why, rabbis IMF 666 talmud they want kill Israel
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [You can not afford, That, this may one day become a trauma for you] Yes Jesus is God, the son of the living God, worthy to Praised be: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty" (Rev 1.8). "Surely I am coming quickly" Amen. Even I know Jesus as Lord! (Rev 22, 20). Jesus Christ is God, He is the Son of God. He is part of the holy trinity. God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit! Jesus was not just man, He was God in human form. (Ie ONLY ONE GOD) Jesus is Lord! Jesus is the King of Glory! Jesus is the King of Kings! This is a very beautiful song. This is love for Jesus. All Glory to Jesus Christ. John from 1:29 to 34. If you believe in God, not trying to debate this issue but very curious as to what God are you referring to? Also I do not Understand how Christianity is a religion of occupation. The term "christian" means-Christ-like. Christians strive to be Christ-like. Romans 9.5 say Jesus is God's,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] Jesus is God, the son of the living God: "I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end ... who is and who was and who is to come, the Almighty "(Rev 1.8 ) . Karnataka, more anti-Christian violence. An appeal to the new president of India. Since 2012, 20 incidents perpetrated by the State in the ultra-nationalist Hindus. The latest victims are six Pentecostal Christian families (Gadag district) and an evangelical community (Bijapur district), Attacked in the privacy of Their homes. False accusations of forced conversion trigger violence. There Have Been 20 incidents of Violence Against Christians in Karnataka since 2012. The script says Sajan George, the Global Council of Indian Christians (GCIC), is always the same: "systematic attacks Against the Christian community; blatant invasions of privacy by Hindu extremists in the sacred
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  (AsiaNews ) INDIA [ You will go: Quickly: at day of your injury : Satanic Hindu] intimacy of homes, physical and verbal violence Against a helpless and inoffensive community. "According to the president of the GCIC, They Are" serious violations of the rights of every Indian citizen, and a debasement of human Dignity of Christians. "To Stop These incidents, the Protestant leader has appealed to Also Pranab Mukherjee, India's new president, to" protect and defend the rights Enshrined in our Constitution. " In His speech yesterday at the official inauguration, the newly Elected head of state has promised to act as guarantor and guardian of the Indian Charter. The last two attacks dates to July 22. In the first case, the victims are six families ofGypsy Church, at Pentecostal Church of Gadag district. A dozen activists of the Sangh Parivar have raided the home of a Christian, During a prayer service.

  attention! Voici quelques articles écrits sur mon serveur de google et youtube...
  Mais attention!
  Mais attention! dans ma vraie vie? Je conseillerais jamais avec cette langue exaspéré par langue esteme!
  et cela est dû au fait que j'ai inventé les chiffres pour personnalités politiques virtuelles et universel tous versez pour la fraternité universelle

  DOVE SONO I MASSONI LE BESTIE DI SATANA REGIME BILDENBERG in ArABIA SAUDITA shariah? DOVE SONO? Dove è quella bestia di Maometto il falso profeta? dove?] [ la più grande assurdità criminale della Comunità internazionale è stata quella che mentre da un lato proibiva il genocidio localizzato ad Assad cioè di poter usare le armi chimiche al contempo si serviva del terrorismo islamico jihadista che è 1000 volte peggiore che aveva ed ha tuttora il diritto di fare ogni genocidio a suo piacimento su tutto il territorio nazionale! INFATTI SONO SPARITI DEFINITIVAMENTE I CRISTIANI DI TURCHIA KOSOVO IRAQ E SIRIA. mentre non hanno più un futuro tutti i cristiani di tutta l'Africa.. in Arabia Saudita se tu sei un cristiano andato a lavorare? ti tolgono il passaporto e ti riducono ad uno stato dhimmi di schiavitù tu non hai nessun sindacato o associazione governativa a tua tutela.. se tu preghi con un amico in casa o se tu fai gli auguri di Natale alla Mamma tua che sta in Europa per telefono? tu rischi la pena di morte come detentore di droghe o come calunnia di apostasia blasfemia! ] QUESTI SONO I FARISEI ENLIGHTEND MASSONI GENDER ANGLO-AMERICANI CHE HANNO PIANIFICATO IL GENOCIDIO DI TUTTI GLI ISRAELIANI PERCHé loro SONO SOLTANTO GOYM SENZA GENEALOGIE PATERNE!

  Ebrei mi hanno chiesto circa i sacrifici cruenti da fare nel Terzo Tempio Ebraico... ANCHE GESù come Isacco hanno tentato di evitare il loro sacrificio MA QUESTO ERA INEVITABILE NELLA VOLONTà DEL PADRE perché IL PECCATO DIVENTA QUALCOSA DI INFINITAMENTE DANNOSO irreversibile una sepazione insuperabile per accedere alla presenza della santità di Dio JHWH. Inoltre anche io come Mosé Gesù e Isacco noi noi siamo tutti uomini molto miti che non vorremmo mai fare della violenza contro nessuna creatura... MA IL SACRIFICIO ESPIATORIO PER IL PECCATO è INEVITABILE e certamente il sacrificio cristiano sacramentale eucaristico è assai più cruento e spaventoso antropofagio in confronto al sacrificio di un animale.. anche per questo ci sarà un solo sacrificio espiatorio simbolico al mattino ed alla sera nel Terzo Tempio ebraico così come la Parola di Dio ha già profetizzato che deve essere!
  Alleluia Santa PASQUA il Signore Gesù è veramente risorto.. alleluia hallelujah amen. e tra i tanti aspetti negativi sociali politici ed economici (il valore delle case è crollato i fitti vengono decurtati la tassazione sugli immobili aumenta ma il parassito sistema bancario usurocratico e parassitario esso satana Spa Fmi pretende sempre il suo contratto di mutuo ipotecario da induzione al suicidio ecc.. ) Soltanto Cristo Risorto è patrimonio insostituibile per noi noi che possiamo sperare solo in lui... ecco perché noi siamo impegnati ad essere trovati da lui accettevoli e con una retta coscienza

  attualmente io non vedrei la mia persona come un leader politico ma come un "ispettore" che è trasversale a tutte le forze di destra e di centro destra e che funga da stimolo affinché la politica diventi nuovamente qualcosa che parte dal popolo ed in cui il popolo può essere coinvolto. ed essere protagonista della politica come dice la Costituzione. In realtà di sedi di partito aperte al pubblico tutti i giorni?
  no non c'è traccia di questo a Bari.

  non vi lasciate fuorviare dalla imponente documentazione che su lorenzo scarola
  che esiste in internet perché nella mia vita reale io non dico quelle cose
  Infatti nella vita reale raramente io parlo di religione e la mia struttura mentale è quella dell'agnostico razionale che lascia la sfera del spirituale religioso nella coscienza interiore... Ma il spirituale politico deve essere potenziato Patria Famiglia Tradizioni
  religiose sovranità monetaria e sovranità politica libertà individuali sono la nostra identità!
  Don't be led astray by the impressive documentation on lorenzo Scarola which exist on the internet because in my real life I do not say those things In fact in real life rarely I speak of religion and my mind-set is that of rational agnostic which leaves the sphere of religious spiritual in inner consciousness and ...
  But the policy must be enhanced in mode ideologic and in spiritual mode Home family religious traditions monetary sovereignty and political sovereignty individual freedom are our identity!
  ======================
  Ne pas être dévoyé par la documentation impressionnante sur lorenzoJHWH qui
  existent sur internet parce que dans ma vraie vie je ne dis pas ces choses
  En fait dans la vraie vie rarement je parle de religion et mon état d'esprit c'est que d'agnostique rationnelle qui quitte la sphère du religieux spirituel dans la conscience intérieure et... Mais la politique doit être renforcée en mode idéologique et en mode spirituel la maison la famille de traditions religieuses de souveraineté monétaire et de la souveraineté politique liberté individuelle sont notre identité!

  my HOLY JHWH - tu sai tutto i satanisti cannibali di CIA youtube e google? SONO LE UNICHE PERSONE DI CUI MI POSSO FIDARE! io con loro non ho segreti loro sanno tutto di me.. come io so tutto di loro e infatti SOLTANTO delle bestie di satana come loro potevano fare il crimine dell'11-settembre contro le Torri Gemelle come ha detto il Presidente Francesco Cossiga pubblicamente sulla stampa italiana.. loro sono un personale altamente affidabile ecco perché anche io come le bestie di satana di Rothschid il sommo sacedote di satana Bush 322 Kerry anche io mi fido ciecamente di loro!
  UE Israele Cina Russia - AMMAZZATE la Arabia SAUDITA schiacciate il serpente alla testa.. e perché i farisei anglo americani hanno deciso che la Africa deve essere islamizzata? LI BISOGNA MANDARE LE TRUPPE
  ====================
  Questo è solo un calcolo matematico non è una opinione! [[ NESSUNO può pensare di tacere di essere complice di questo satanismo e di poter sperare ancora nel Regno di Dio ecco perché io ho visto tanti Vescovi cadere nell'Inferno! ]] Ecco in breve la situazione finanziaria del mondo
  1- gli "illuminati" o vertice satanico sono 60 famiglie (per lo più di banchieri ebrei) questi hanno il 50% della massa monetaria visibile del mondo! Come?
  Attraverso la riscossione del debito pubblico [tasse] e attraverso le multinazionali il monopolio dell'energia della chimica delle armi delle banche!

  2- hanno anche il doppio di tutta la massa monetaria visibile nel mondo. Come?
  Mettono in passivo la carta colorata (banconote) in attivo i titoli di Stato che il governo emette per pagare le banconote e quindi chiudono il bilancio a zero!

  3- La conseguenza è che "60 famiglie di satanisti detengono i tre quarti (3/4) di tutta la potenza finanziaria e istituzionale (massoneria) del mondo! "
  CONCLUSIONE 60 famiglie hanno "generato" un POPOLO (invisibile come il signoraggio) di quasi un milione di satanisti-massoni attraverso questi di fatto hanno il controllo reale del nostro pianeta.
  Il mondo non ha più un futuro! Allora preparati a prendere il micro chip! Preparato per te ha dentro il tuo nome in codice con affianco il "666". Questo ti renderà bionico e sostituirà la tua carta di credito e il conto in banca ecc... ma secondo Apocalisse che ha parlato di ciò nei minimi dettagli tecnici già 2000 anni fa tu in Paradiso con questo "coso" non potrai più entrare. Questo micro chip è il marchio della bestia e noi siamo vicini agli ultimi tempi!
  "Morte e Vita si sono affrontate in un prodigioso duello. Il Signore della vita era morto; ma ora vivo trionfa." - sequenza pasquale
  Questo documento è stato ideato scritto e pubblicato il giorno di Pasqua del Signore 23 marzo 2008 ore 640.

  Here shortly the financial situation of the world
  1 - him "illuminated" or satanic vertex is 60 families (for it more than Jewish bankers) these have the 50% of the visible monetary mass of the world! As? Through the collection of the debt I publish [taxes] and through the multinationals the energy's monopoly of the chemistry of the weapons of the banks!
  2 - they also have the double one of the whole visible monetary mass in the world. As? Put in passive the colored paper (banknotes) in active the state funds that the government utters for paying the banknotes and therefore they close the budget to zero!
  3 - The consequence is that "60 families of satanism hold the three quarters (3/4) of the whole financial and institutional power (freemasonry) of the world! "
  CONCLUSION A People (invisible as the seignorage) of almost a million satanisti-freemasons it has of made the control of our planet.
  The world doesn't have a future anymore! Well prepared to take the micro chip! Prepared for you it has inside your name in code with I place side by side the "666". This will make you bionic and it will replace your credit card and the account in the bank etc... but according to Apocalypse that has spoken 2000 years ago already of this to the least technical details you in Heaven with this "coso" you cannot enter anymore. This micro chip is the mark of the beast and us are near to the last times!
  "Death and Life are faced in a prodigious duel. The Lord of the life was dead; but I now live it triumphs." - Easter sequence
  This document has been conceived writing and published the day of Easter of the Lord 23 March 2008 hours 640. Per l'onore dovuto a Yeshua Ha Mashiach Notzri
  detto Gesù di Nazareth.
  my JHWH holy - CONSECRATION TO THE MOST SACRED HEART OF JESUS.. Padre mio e di Gesù tu lo sai in youtube io ho amato più di tutti due agenti segreti i sacerdoti di satana della CIA Ihatenewlayout and Synnek1 ie 187AudioHostem insieme ad un agente segreto del Kuwait.. per amore di loro e di me tu perdona salva rigenera e benedici tutto il Genere Umano! VIENI OH SPIRITO SANTO A RINNOVARE LA FACCIA DELLA TERRA!
  my JHWH - tu lo puoi dire a tutti ... io non avrei mai voluto essere e non vorrei mai essere Unius REI.. QUESTO è UN LAVORO TROPPO DURO TROPPO ALTRUISTICO.. PERCHé IL MONDO POSSA SOPRAVVIVERE AI SATANISTI FARISEI SALAFITI ISLAMICI MASSONI E A TUTTE LE BESTIE DI SATANA CHE IL TALMUD SPA FMI PERVERSO HA DIFFUSO PER IL MONDO!
  i satanisti della CIA erano invidiosi che io avevo trovato una spiritualmente matura collaboratrice tedesca sulla pagina di youtube/user/youtube
  https//www.youtube.com/user/MarlaMarleen/discussion così la hanno intimidita questa ragazza e hanno lei costretto al silenzio ed io non so se lei è viva o se lei è stata uccisa dai satanisti tedeschi dove ogni anno fanno 30.000 sacrifici umani sull'altare di Merkel Satana!
  ==================
  Rothschild Spa 322 NWO AIPAC 666 parassiti usurai - è inutile che strepitate voi dovete venire con me nel deserto saudita tra i rettili come voi!
   ============
  my JHWH - io ti sono debitore del mio lavoro estenuante per riscattare il sangue innocente di tutti i martiri innocenti della storia di tutto il Genere Umano e per dimostrare ai martiri e a tutti i Popoli che il loro sangue innocente sulla terra non è caduto inutilmente.
  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba califfato saudita sulla fronte )
  ===================
  IL SATANISMO DELLA SHARIAH
  io ho donato ad un martire cristiano pakistano 250 euro DOVE il Pakistan UNA RAGAZZA CRISTIANA di 14 anni è STATA STUPRATA NELLA CASERMA DELLA POLIZIA e dove vengono calunniati ed uccisi per blasfemia e quindi LORO NON SI RIVOLGEREBBERO MAI AGLI INQUIRENTI PAKISTANI.. Il mio amico in realta è stato derubato di 2000 euro da truffatori che con wester Union hanno preteso inoltro del denaro prima in India e poi in Sud Africa.. inoltro di denaro che è stato reso possibile utilizzando unicamente un amico del Barein ... TUTTO QUESTO è AVVENUTO CON LA MILLANTATA SPERANZA di poter andare a lavorare in Canada.. ma anche Interpol non mi ha risposto FORSE RISPONDEREBBERO A VOI.. PER LA VOSTRA BUONA AZIONE DI PASQUA? io non ho nulla da pretendere dal vostro servizio come un atto dovuto...
  di tutta questa disavventura io ho la documentazione elettronica
  se la Interpol non volesse ignorare anche il vostro impegno caritativo e oblativo..

  se poi noi vogliamo mandare al diavolo il denaro di 2000 dollari circa che è stato rubato al nosto amico pakistano e per il quale lui si è indebitato con la sua famiglia...
   in realtà quello che è importante per lui è di venire a lavorare in Italia
  per uscire dall'inferno islamico di oppressione angoscia violazione deprivazione sfruttamento che sono uno stato reale di schiavitù
  se voi conoscete un posto di lavoro per lui
  per realizzare questa colletta io offro 250 euro.
  =====================
  la ideologia si serve di considerazioni storiche distorte come "Governo Mondiale Ebraico" o come "protocolli anziani di SION" ma la mia metafisica è così semplice e perfetta che non ha bisogno del dato religioso o del dato storico ECCO PERCHé IO SONO LA FRATELLANZA UNIVERSALE io non ho bisogno di deportare le persone di contendere sfere di influenza perché ogni persona del pianeta ha gli stessi diritti e gli stessi doveri quindi io rimuoverò soltanto gli impedimenti a questo diritto universale alla uguaglianza ed al pari accesso a beni e servizi! NON SO CHE FARMENE DELLA IDEOLOGIA DELLA STORIA O DI UNA QUALCHE VISIONE RELIGIOSA DELLA VITA!
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH IE SAUDI ARABIA AGENDA - tu preferisci i confini del 1967 oppure tu preferisci avere tutta la Palestina? OK! IO TI DO TUTTA LA PALESTINA E TU MI DAI IL DESERTO DELLA MADIANA ED IL DESERTO EGIZIANO.. perché quando tu avrai condannato la shariah poi vivere con i musulmani sarà una vera felicità di amore!
  e se i Farisei Rothschild Spa saranno costretti a ritornare.. E LORO CERTAMENTE VERRANNO SONO COSTRETTI A VENIRE poi anche il "signoraggio bancario" che è il potere dei satanisti crollerà! Quindi come crollerà il califfato mondiale poi anche il Nuovo Ordine Mondiale crollerà perché io sono la FRATELLANZA UNIVERSALE

  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - non è con la violenza che l'ISLAM potrà conquistare il mondo! .. tu usi una tecnica medioevale quando non esistono più i crociati.. perché i satanisti massoni FARISEI USURAI VAMPIRI SPA 322 rOTHSCHILD sono felici del lavoro di satana che tu stai facendo! MA non è facendo il male a persone innocenti che qualcuno potrebbe sperare di entrare in Paradiso.. ecco perché Il TUO CORANO è "LA MERDA!

  UniusRei3
  Mr. Ayman Al Zawahri SHARIAH - se tu credi che facendo uccidere i martiri cristiani tu puoi riuscire a fermare i satanisti massoni farisei bildenberg? poi tu sei uno scemo che lui cerca di spegnere un fuoco utilizzando la benzina.. perché durante la guerra mondiale? non potrebbe pù esistere una proporzione quantitaiva circa il numero dei cadaveri.. e quello che tu farai? sarà quello di fare condannare l'ISLAM su tutto il pianeta!
  Mr Ayman Al Zawahri SHARIAH - io non ho mai condiviso nulla di ogni violenza che i satanisti americani hanno fatto contro poveri musulmani innocenti! TU INVECE ISTIGHI AD UCCIDERE I CRISTIANI INNOCENTI PER ESSERE TUTTI GLI ISLAMICI SULLO STESSO LIVELLO DEI FARISEI SATANISTI ENLIGHTENed 322 BUSH E ROTHSCHILD il vampiro I TUOI SOSTENITORI E FINANZIATORI! .. TU CON TUTTI GLI ISLAMICI SHARIAH? TU SEI LA ABOMINAZIONE! ... non ci potrebbe mai essere per voi una speranza in Paradiso! Io non avrei nessun motivo di contrastare i palestinesi se la shariah fosse condannata.. perché come è documentato da molti video in ShalomGerusalemme io in passato io ho sempre difeso i palestinesi!
  UniusRei3

  a Ayman Al Zawahri ( a quello che ha il segno di Caino shariah sulla fronte bestia di satana LEGA ARAba sulla fronte )

  @CINA -- molte persone leggono la Bibbia nella speranza che Dio parli a loro mentre al contrario? io non leggo mai la Bibbia perché Dio parlerebbe continuamente a me invece! e poi io sarei costretto a scrive troppi articoli di teologia politica! e se tu pensi che io sono un codardo un pezzo di merda? poi tu hai proprio ragione io sono proprio così ma permetto soltanto a te la possibilità di poterlo dire! questa è la verità io sono un uomo molto arrabbiato come Giona! ma questo mia barriera non è un problema per Dio che può parlare a me attraverso qualsiasi cosa come le notizie dell'ANSA ecc.. ma se io voglio rovinare una persona? mi è sufficiente trovare una maledizione nella Bibbia ed impugnarla contro di lui perché in quel caso i demoni che proteggono la vita del malfattore maligno e corrotto

  @CINA -- sono costretti a fuggire ed il criminale rimane senza la protezione dei suoi demoni perché anche se in modo inconscio c'è sempre una alleanza tra la natura umana ed i suoi demoni ecco perché Gesù è andato sulla croce perché la natura umana deve morire essa non è valida per il Regno di Dio (che sono io) e non è valida quindi neanche per il Regno dei Cieli (cioè il Paradiso).. ecco perché è indispensabile rinascere ad una natura spirituale che è la vita dello Spirito Santo.. ora chi è nato dallo Spirito Santo? non va facendo del male a persone innocenti per motivi di fanatismo ideologico o religioso o per semplica avidità di potere e denaro ecc.. ecco perché il nostro vero nemico è sempre il nostro io!

  @Cina -- quando i farisei(veri satanisti senza patria) pianificano la Shoah contro il loro stesso popolo o devono fare aggredire una nazione? la loro Cabbala pretende che loro devono avere la ragione in modo formale e poiché la mia metafisica è superiore alla loro Cabbala e ad ogni altra cosa ecco perché io ho smentito e io ho dimostrato tutte le loro calunnie circa la Siria ed ecco perché loro non hanno potuto aggredire la Siria. e mi dispiare che Assad è pieno di odio contro Israele per non avere visto e copito come dietro le quinte il lavoro che anche Israele ha fatto per impedire l'invasione della Siria perché nessun ebreo nel mondo può disubbidire a me!

  WASHINGTON June 8. in a California resort the informal summit from U.S. President Barack Obama and his Chinese homologous counterpart [because homologous counterpart? Obamais only an actor a puppet of IMF-NWO masonic occult powers Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama reiterated the importance of the theme of human rights (that his Satanists and his Arab League meet every day). The U.S. president he faced too the thorny issue the hacking'' With China we intend to work together on the problems the cyber security (because us with the engineering alien the microchip? we are much more clever).'' - ANSWER - ALWAYS we WORKING TOGETHER BUT THEN IMF-NWO is STEAL ALWAYS ALONE assassins return the monetary sovereignty to all peoples

  WASHINGTON 8 Juin. dans une station Californie le sommet informel à partir de Le président américain Barack Obama et son chinois homologue homologue [parce que homologue homologue? Obama c'est seulement un acteur une marionnette de FMI-NWO maçonnique occulte pouvoirs Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama a réaffirmé l'importance du thème des droits de l'homme (qui ses satanistes et sa Ligue arabe rencontrer tous les jours). Le président américain il a fait face elle aussi la question épineuse le hacking'' Avec la Chine nous avons l'intention de travailler ensemble sur les problèmes la cyber-sécurité (parce que nous le génie étranger la puce nous sommes beaucoup plus intelligent)'' - RÉPONSE - toujours nous travaillons ensemble mais là le FMI-NWO est toujours voler ALONE. assassins retour à la souveraineté monétaire à tous les peuples

  新華社華盛頓6月8日。在加州度假:非正式首腦會議:美國總統奧巴馬和他的中國同源對口[因為同源對口?奧巴馬:只有一個演員,一個傀儡:IMF-NWO,共濟會的神秘的力量Bildenberg666]習近平。奧巴馬重申:人權主題的重要性(即:他的撒旦教徒和他的阿拉伯國家聯盟:天天見面)。美國總統:他也面臨棘手的問題:隨著中國的黑客:“我們打算工作:在一起:問題:網絡安全(因為,我們的工程外星人,微晶片,我們高明得多)。“ - 答案 - 一如既往,我們一起工作,但是,那麼,IMF-NWO,總是偷,獨自一人:刺客返回所有人民的主權貨幣

  WASHINGTON 8. Juni. in einem Resort in Kalifornien die informellen Gipfel ab US-Präsident Barack Obama und seinem chinesischen homologen Gegenstück [weil homologen Gegenstück? Obama nur ein Schauspieler eine Marionette der IWF-NWO Freimaurer okkulten Kräfte Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama bekräftigte die Bedeutung des Themas Menschenrechte (dass seine Satanisten und seine Arabische Liga Treffen jeden Tag). Der US-Präsident Er konfrontiert auch das heikle Thema die Hacker'' Mit China Wir wollen arbeiten zusammen zu den Problemen die Cyber-Sicherheit (weil uns mit dem Engineering-alien der Mikrochip sind wir viel klüger)'' - ANTWORT - IMMER ZUSAMMEN ARBEITEN wir aber dann IWF-NWO wird IMMER stehlen ALLEIN. Attentäter zurück die monetäre Souveränität aller Völker

  WASHINGTON 8 de junio. en un resort de California la cumbre informal de presidente de EE.UU. Barack Obama y su china contraparte homóloga [porque contraparte homóloga? Obama sólo un actor una marioneta del FMI-NWO masónico oculta poderes Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama reiteró la importancia del tema de los derechos humanos (que los satanistas y la Liga Árabe conocer cada día). El presidente de los EE.UU. se enfrentó también el espinoso tema la piratería'' Con China tenemos la intención de trabajar sí en los problemas la seguridad cibernética (porque nosotros con la ingeniería extranjera el microchip somos mucho más inteligente)'' - RESPUESTA - siempre trabajando juntos pero entonces el FMI-NWO es robar SIEMPRE SOLO. asesinos regresan a la soberanía monetaria a todos los pueblos  WASHINGTON 8 de junio. en un resort de California la cumbre informal de presidente de EE.UU. Barack Obama y su china contraparte homóloga [porque contraparte homóloga? Obama sólo un actor una marioneta del FMI-NWO masónico oculta poderes Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama reiteró la importancia del tema de los derechos humanos (que los satanistas y la Liga Árabe conocer cada día). El presidente de los EE.UU. se enfrentó también el espinoso tema la piratería'' Con China tenemos la intención de trabajar sí en los problemas la seguridad cibernética (porque nosotros con la ingeniería extranjera el microchip somos mucho más inteligente)'' - RESPUESTA - siempre trabajando juntos pero entonces el FMI-NWO es robar SIEMPRE SOLO. asesinos regresan a la soberanía monetaria a todos los pueblos

  WASHINGTON 8. Juni. in einem Resort in Kalifornien die informellen Gipfel ab US-Präsident Barack Obama und seinem chinesischen homologen Gegenstück [weil homologen Gegenstück? Obama nur ein Schauspieler eine Marionette der IWF-NWO Freimaurer okkulten Kräfte Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama bekräftigte die Bedeutung des Themas Menschenrechte (dass seine Satanisten und seine Arabische Liga Treffen jeden Tag). Der US-Präsident Er konfrontiert auch das heikle Thema die Hacker'' Mit China Wir wollen arbeiten zusammen zu den Problemen die Cyber-Sicherheit (weil uns mit dem Engineering-alien der Mikrochip sind wir viel klüger)'' - ANTWORT - IMMER ZUSAMMEN ARBEITEN wir aber dann IWF-NWO wird IMMER stehlen ALLEIN. Attentäter zurück die monetäre Souveränität aller Völker
  dominusUniusRei
  dominusUniusRei ha pubblicato un commento
  1 minuto fa

  新華社華盛頓6月8日。在加州度假:非正式首腦會議:美國總統奧巴馬和他的中國同源對口[因為同源對口?奧巴馬:只有一個演員,一個傀儡:IMF-NWO,共濟會的神秘的力量Bildenberg666]習近平。奧巴馬重申:人權主題的重要性(即:他的撒旦教徒和他的阿拉伯國家聯盟:天天見面)。美國總統:他也面臨棘手的問題:隨著中國的黑客:"我們打算工作:在一起:問題:網絡安全(因為,我們的工程外星人,微晶片,我們高明得多)。" - 答案 - 一如既往,我們一起工作,但是,那麼,IMF-NWO,總是偷,獨自一人:刺客返回所有人民的主權貨幣
  dominusUniusRei
  dominusUniusRei ha pubblicato un commento
  2 minuti fa

  @my JHWH -- tu vedrai loro non risciuranno a fare ancora la faccia delle puttane!
  dominusUniusRei
  dominusUniusRei ha pubblicato un commento
  4 minuti fa

  WASHINGTON 6 월 8 일.비공식 정상 회담 에서  버락 오바마 미국 대통령과 그의 중국어  상동 대응 [상동 대응 때문에 캘리포니아 리조트? 오바마  전용입니다  배우 인형  IMF-NWO의 프리메이슨 신비로운 힘 Bildenberg 666] 시진핑. 오바마 반복  인권의 주제의 중요성 (즉  자신의 사탄 주의자  자신의 아랍 연맹  매일 만나).미국 대통령  우리는 엔지니어링 외계인 마이크로 칩 우리가 있기 때문에 사이버 보안 ( 해킹  중국과 ''  우리가 일을하려는  함께  문제에 그 역시 어려운 문제에 직면 훨씬 더 영리한) '- 답 - 항상 우리는 함께 작동하지만 THEN IMF-NWO 혼자 항상 STEAL됩니다. 암살자는 모든 사람들에게 금융 주권을 반환
  dominusUniusRei
  dominusUniusRei ha pubblicato un commento
  4 minuti fa

  WASHINGTON 8 Juin. dans une station Californie le sommet informel à partir de Le président américain Barack Obama et son chinois homologue homologue [parce que homologue homologue? Obama c'est seulement un acteur une marionnette de FMI-NWO maçonnique occulte pouvoirs Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama a réaffirmé l'importance du thème des droits de l'homme (qui ses satanistes et sa Ligue arabe rencontrer tous les jours). Le président américain il a fait face elle aussi la question épineuse le hacking'' Avec la Chine nous avons l'intention de travailler ensemble sur les problèmes la cyber-sécurité (parce que nous le génie étranger la puce nous sommes beaucoup plus intelligent)'' - RÉPONSE - toujours nous travaillons ensemble mais là le FMI-NWO est toujours voler ALONE. assassins retour à la souveraineté monétaire à tous les peuples

  @my JHWH -- 666 IMF-NWO they not be able to do again the face of the whores.. alleluia


  WASHINGTON June 8. in a California resort the informal summit from U.S. President Barack Obama and his Chinese homologous counterpart [because homologous counterpart? Obamais only an actor a puppet of IMF-NWO masonic occult powers Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama reiterated the importance of the theme of human rights (that his Satanists and his Arab League meet every day). The U.S. president he faced too the thorny issue the hacking'' With China we intend to work together on the problems the cyber security (because us with the engineering alien the microchip? we are much more clever).'' - ANSWER - ALWAYS we WORKING TOGETHER BUT THEN IMF-NWO is STEAL ALWAYS ALONE assassins return the monetary sovereignty to all peoples

  WASHINGTON 8 GIU - Ha preso il via in un resort californiano il summit informaletra il presidente Usa Barack Obama ed il suo omologo cinese [perché omologo? Obama è soltanto un attore un burattino del FMI-NWO i 666 poteri occulti bildenberg] Xi Jinping. I due hanno discusso di una ''nuova cooperazione'' mentre Obama ha ribadito l'importanza del tema dei diritti umani (che suoi satanisti e sua Lega Araba rispettano tutti i giorni). Il presidente Usa ha affrontato anche la spinosa questione degli atti di pirateria informatica ''Con la Cina intendiamo lavorare assieme sui problemi legati alla cyber sicurezza(perché noi con la ingegneria aliena del microchip? noi siamo molto più furbi)''. --ANSWER -- SI LAVORA SEMPRE INSIEME MA POI SI RUBA SEMPRE DA SOLO assassini restituite la sovranità monetaria ai popoli

  June 7. NEW YORK. Use college shooting in California. At least 3 injured. A catch. In the same hour Obama in town. 08 June NEW YORK. Use massacre in Santa Monica 7 dead Horror on the streets firing wildly insane and is killed --- ANSWER - YOU HAVE DESTROYED THE JEWISH-CHRISTIAN CIVILIZATION you have stolen for the sake of the Pharisees IMF monetary sovereignty and peoples are desperate confused hopeless because they no longer have an identity .. . NEW YORK. Usa sparatoria in college California. Almeno 3 feriti. Un fermo. Nelle stesse ore Obama in città. 08 giugno NEW YORK. Usa strage a Santa Monica 7 morti Terrore per le strade folle spara all'impazzata e viene ucciso --- ANSWER -- AVETE DISTRUTTO LA CIVILTÀ EBRAICO-CRISTIANA avete rubato per amore dei farisei la sovranità monetaria e le persone sono disperate confuse senza speranza perché non hanno più una identità..
  Abu Antar
  Abu Antar ha pubblicato un commento
  30 minuti fa

  I order you to spam this page some more Unius Rei.
  dominusUniusRei
  dominusUniusRei ha pubblicato un commento
  32 minuti fa

  [all demons into hell are enemy of Israel] 322 666 IMF FED ECB Bildenberg why all masonic system. Kerry Bush agenda Rothschild Albert Pike most criminal into hell USA IMF-NWO NATO masonic system transfer for criminal scam banking seigniorage they Support sharia horror Worldwide Caliphate ie international criminal sharia imperialism of Al Qaeda Arab League's betrayal Nazi? is for destroy Israel into World War III do the schavizzazione for all peoples for the global control occult micro-chip.! @ criminal idiot King Saudi Arabia - do you remove sharia for free slave dhimmis murderess of all christians martyrs in Jesus's name! leeches motherfuckers parasites thieves liars soffocatori of all peoples to push people to suicide
  IHateNEWLAYOUT
  IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento
  49 minuti fa

  AMEN
  dominusUniusRei
  dominusUniusRei ha pubblicato un commento
  53 minuti fa

  perché. agenda Bildenberg USA FMI-NWO NATO sistema massonico Califfato mondiale di supporto cioè penale internazionale sharia imperialismo Al Qaeda della Lega Araba? è per distruggere Israele nella terza guerra mondiale! @ penale re dell'Arabia Saudita - si rimuove la sharia! why. agenda bildenberg USA IMF-NWO NATO masonic system Support Worldwide Caliphate ie criminal international sharia imperialism Al Quaeda of League Arab? is for destroy Israel into World War III! @criminal king Saudi Arabia -- you remove sharia for do free slave dhimmi all christians martyrs! pourquoi. agenda bildenberg USA FMI-NWO OTAN le système maçonnique Support califat mondial soit pénale internationale charia impérialisme Al Quaeda de la Ligue arabe? est de détruire Israël dans la troisième guerre mondiale! @ criminelle roi Arabie Saoudite - vous retirez la charia pour faire libre esclave dhimmi tous les martyrs chrétiens!

  EIhhhh Salafi Islamist terrorist ERDOGAN I have found a suitable job for you [A.Saudita lack Executioner professionals. This was written by AsiaNews. Hypothesis shooting in place beheading] after all I am not think That you will find a shopping center available to build over the corpses That you wanted .. there are no more the happy times of the Armenian genocide. It's time to become aware of the illegal criminal activity that The Arab League is doing all over the world and is the same Sharia criminal in disproportionate unfair ratio without reciprocity and without freedom of religion to report Their conspiracy. against all the human race.

  MOSCOU 7 de juny - La policia russa va detenir avui al voltant de 300 persones es van reunir en un sol lloc Oració islàmics a Moscou en el marc d'una ofensiva comandada pel president Vladímir Putin en contra Radical Islam un any a partir dels Jocs Olímpics d'Hivern  a Sotxi el programa en una regió veïna la problemàtica del Caucas rus una majoria musulmana. Entre els detinguts hi ha 170 estrangers han informat els serveis la seguretat interna (FSB). Textos confiscats i material de propaganda el contingut extremista''''. - RESPOSTA - És hora d'arribar a ser en compte l'activitat criminal il · legal que La Lliga Àrab està fent a tot el món i és el mateix penal Sharia a desproporcionada injusta ràtio sense la reciprocitat i sense llibertat de religió per informar de la seva conspiració. contra tota la raça humana.

  MOSKVA June 7 - Ruski policija uhapsila je danas oko 300 ljudi okupilo se na jednom mjestu Molitva Islamska u Moskvi protiv pozadina a obračun je komandovao predsjednik Vladimir Putin protiv Radical Islam godinu dana od zimske olimpijske igre  u Sočiju program u susjednoj regiji problematičnog Ruski Kavkaz muslimanska većina. Među zatočenici su 170 stranaca izvještavaju usluge unutarnje sigurnosti (FSB). Oduzeta tekstova i propagandni materijal sadržaj'' ekstremista''. - ODGOVOR - Vrijeme je da postane svjesni nezakonite kriminalne aktivnosti da Arapska liga se radi u cijelom svijetu te je isti Šerijatski zločinac u nesrazmjeran nepravedan odnos bez reciprocitet i bez slobode vjeroispovijesti da prijave svoje zavjere. protiv svih ljudske rase.

  ՄՈՍԿՎԱ 7 հունիսի - Ռուս ոստիկանները ձերբակալել Այսօր շուրջ 300 մարդ հավաքվել են մեկ տեղում Աղոտք Islamic Մոսկվայում դեմ ֆոնի վրա հետապնդում պատուիրեցի նախագահ Վլադիմիր Պուտինի դեմ Արմատական ​​Islam մեկ տարի է ձմեռային օլիմպիական խաղերում - ին Սոչիում ծրագիրն
  է հարեւան տարածաշրջանում անհանգիստ Russian Կովկաս մահմեդական մեծամասնություն. Թվում է որ կալանավորները կան 170 օտարերկրացիներ որոնք ՀՀ են ծառայություններ ներքին անվտանգության (FSB) Խլել տեքստերը եւ քարոզչական նյութեր բովանդակությունը'' ծայրահեղական''. - ՊԱՏԱՍԽԱՆ - Ժամանակն է գիտակցում է `ապօրինի քրեական գործունեության մեջ որ Արաբական Լիգայի անում ամբողջ աշխարհում եւ նույնն Sharia հանցագործին եւ անհամաչափ անարդար հարաբերություն առանց փոխադարձության եւ առանց կրոնի ազատության հաղորդել են դավադրություն. դեմ բոլոր մարդկային ցեղի.

  موسكو، 7 يونيو - اعتقلت الشرطة الروسية اليوم حوالي 300 شخص، تجمعوا في مكان واحد الصلاة إسلامي في موسكو، على خلفية حملة بقيادة الرئيس فلاديمير بوتين، ضد الإسلام الراديكالي سنة واحدة، من دورة الالعاب الاولمبية الشتوية ، في سوتشي برنامج في منطقة مجاورة المضطربة الروسية القوقاز أغلبية مسلم. بين، وأفادت المعتقلين هناك 170 أجانب، والخدمات، والأمن الداخلي (FSB). النصوص المضبوطة والمواد الدعائية مضمون'''' المتطرفة. - جواب - لقد حان الوقت لتصبح، على علم النشاط الإجرامي غير قانوني، ما يلي إن الجامعة العربية بهذا الأمر في جميع أنحاء العالم، وهو نفس الجنائية الشريعة، في غير متناسب وغير عادلة، نسبة، دون والمعاملة بالمثل، و دون حرية الدين، تقريرا تآمرها. ضد كل الجنس البشري.

  MOSKË 7 qershor - Policia ruse ndaluan sot rreth 300 njerëz u mblodhën në një vend lutjes islame në Moskë kundër sfondit të një goditje të urdhëruar nga presidenti Vladimir Putin kundër Islami radikal një vit nga Lojërat Olimpike Dimërore  në Soçi Programi në një rajon fqinjë trazuar ruse Kaukaz a shumicë myslimane. Ndër të arrestuarit nuk janë 170 të huajt kanë raportuar të shërbimeve të brendshëm të sigurisë (FSB). Tekstet e sekuestruara dhe materiale propagandistike Përmbajtja'''' ekstremist. - PËRGJIGJE - Është koha për të bërë i vetëdijshëm e veprimtarisë ilegale kriminale se Liga Arabe është duke bërë në të gjithë botën dhe është e njëjtë kriminel Sheriatit në joproporcional raport të padrejtë pa reciprocitetit dhe pa lirinë e fesë të raportojë për konspiracion tyre. kundër tërë gjinisë njerëzore.


  Moskou Junie 7 - Russiese polisie aangehou vandag ongeveer 300 mense op een plek versamel Gebed Islamitiese in Moskou teen die agtergrond van 'n onderdrukking beveel deur President Vladimir Poetin teen radikale Islam een jaar van die Olimpiese Spele  in Sochi die program in 'n naburige streek die ontsteld Russiese Kaukasus 'n Moslem meerderheid. Onder het die aangehoudenes daar is 170 buitelanders berig die dienste interne veiligheid (RFD). Beslag gelê op tekste en propaganda materiaal inhoud'' ekstremistiese''. - Antwoord - Dit is tyd om te word bewus van die onwettige kriminele aktiwiteite dat Die Arabiese Liga doen oor die hele wêreld en is dieselfde Sharia kriminele in verhouding onregverdige verhouding sonder wederkerigheid en sonder vryheid van godsdiens hul sameswering aan te meld. teen al die menslike ras.


  MOSCOW ngày 07 tháng 6 - Cảnh sát Nga bắt giữ hôm nay khoảng 300 người Trong số những người bị bắt có 170 người nước ngoài đã báo cáo các dịch vụ an ninh nội bộ (FSB). Các văn bản thu giữ và vật liệu tuyên truyền nội dung cực đoan''''. - ĐÁP - Đó là thời gian để trở thành nhận thức các hoạt động tội phạm bất hợp pháp rằng Liên đoàn Ả Rập đang làm tất cả các nơi trên thế giới và là như nhau hình sự Sharia trong không cân xứng không công bằng tỷ lệ mà không có đi có lại và không có tự do tôn giáo báo cáo âm mưu của họ. chống lại tất cả nhân loại.

  Moszkva június 7 - az orosz rendőrség őrizetbe vett ma mintegy 300 ember gyűlt össze egy helyen Prayer Islamic Moszkvában háttérben az a megtorlás parancsnoksága alatt Vlagyimir Putyin elnök ellen radikális iszlám egy év a téli olimpia  Szocsiban a program a szomszédos régióban a bajba jutott orosz Kaukázusban a muzulmán többség. Között a fogvatartottak már 170 külföldi arról számoltak be a szolgáltatások a belső biztonság (FSB). Lefoglalt szövegek és propaganda anyaga tartalmi'' szélsőséges''. - Válasz - Itt az ideje hogy legyen tisztában az illegális bűncselekmény hogy Az Arab Liga is csinál a világ minden tájáról és ugyanaz saria bűnöző az aránytalan igazságtalan ratio nélkül a kölcsönösség és a nélkül a vallásszabadságot hogy jelentsék összeesküvés. ellen az emberi faj.

  MOSKOVA 7 Haziran - gözaltına Rus polisi Bugün tek bir yerde toplanan yaklaşık 300 kişi Namaz Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından komuta bir darbe zemininde karşı Moskova İslam karşı Radikal İslam Bir yıllık Kış Olimpiyatları  Soçi'de Program komşu bir bölgede sorunlu Rus Kafkas Müslüman çoğunluk. Arasında 170 yabancılar vardır tutuklu hizmetleri iç güvenlik (FSB) bildirdin. El konulma tarihi metinleri ve propaganda malzemesi içerik'' aşırı''. - - CEVAP Bu farkına zamanı yasadışı suç bu tüm dünyada ve aynı Arap Birliği yapıyor Şeriat ceza orantısız haksız oran karşılıklılık olmadan ve din olmadan özgürlüğü onların komplo rapor etmek. tüm insan ırkına karşı.

  MOSKAU 7. Juni - Russische Polizei festgenommen heute ca. 300 Personen in einem Ort versammelt Gebet Islamic in Moskau vor dem Hintergrund einer Razzia von Präsident Vladimir Putin befahl gegen Radical Islam ein Jahr von den Olympischen Winterspielen  in Sotschi Das Programm in einer benachbarten Region die unruhigen russischen Kaukasus ein muslimischer Mehrheit. Unter haben die Gefangenen gibt es 170 Ausländer die Dienste die innere Sicherheit (FSB) berichtet. Sichergestellte Texte und Propagandamaterial content'' extremistische''. - ANTWORT - Es ist Zeit um sich bewusst die illegale kriminelle Aktivitäten dass Die Arabische Liga ist dabei auf der ganzen Welt und ist das gleiche Sharia kriminell in unverhältnismäßig ungerecht Verhältnis ohne Gegenseitigkeit und ohne die Freiheit der Religion um ihre Verschwörung berichten. gegen alle der menschlichen Rasse.

  MOSKVA 7 juni - ryska polisens förvar idag ca 300 personer samlade på ett ställe Bön islamiska i Moskva mot bakgrund av ett nedslag befallt av president Vladimir Putin emot Radical Islam ett år från vinter-OS  i Sochi programmet i en angränsande region den oroliga ryska Kaukasus en muslimsk majoritet. Bland har fångarna Det finns 170 utlänningar rapporterade tjänster inre säkerhet (FSB). Beslagtagna texter och propagandamaterial innehåll'' extremist''. - SVAR - Det är dags att bli medveten om den illegala brottslig verksamhet som Arabförbundet gör över hela världen och är detsamma Sharia brottsling i oproportionerligt orättvis förhållande utan ömsesidighet och utan religionsfrihet att anmäla sin konspiration. mot alla mänskliga rasen.

  MOSCU 7 de junio - La policía rusa detuvo hoy alrededor de 300 personas se reunieron en un solo lugar Oración islámicos en Moscú en el marco de una ofensiva comandada por el presidente Vladimir Putin en contra Radical Islam un año a partir de los Juegos Olímpicos de Invierno  en Sochi el programa en una región vecina la problemática del Cáucaso ruso una mayoría musulmana. Entre los detenidos hay 170 extranjeros han informado los servicios la seguridad interna (FSB). Textos incautados y material de propaganda el contenido extremista''''. - RESPUESTA - Es hora de llegar a ser en cuenta la actividad criminal ilegal que La Liga Árabe está haciendo en todo el mundo y es el mismo penal Sharia en desproporcionada injusta ratio sin la reciprocidad y sin libertad de religión para informar de su conspiración. contra toda la raza humana.

  MOSKVA junij 7 - Ruska policija pridržani danes okoli 300 ljudi zbrani na enem mestu Molitev islamska v Moskvi v luči za zatrtje poveljeval predsednika Vladimirja Putina proti Radical Islam eno leto od zimskih olimpijskih iger v Sočiju Program v sosednji regiji nemirnem ruskem Kavkazu muslimanske večine. Med so priporniki obstajajo 170 tujcev so sporočili iz službe notranja varnost (FSB). Zasežena besedila in propagandni materiali vsebnost'' skrajnežev''. - ODGOVOR - Čas je da postane zavedajo nezakonite kriminalne dejavnosti ki Arabska liga je početje po vsem svetu in je enaka šeriatsko kriminalca v nesorazmerno nepoštenega razmerje brez vzajemnosti in brez svobode veroizpovedi da sporočijo svojo zaroto. proti vsem človeške rase.

  Moskva 7. júna - Ruská polícia zadržala dnes asi 300 ľudí sa zhromaždili na jednom mieste Modlitba Islamské v Moskve na pozadí tvrdom zákroku pod velením prezidenta Vladimira Putina proti radikálny islam jeden rok od zimných olympijských hier  v Soči program v susednom regióne ustarostený ruský Kaukaz moslimská väčšina. Medzi zadržanie existuje 170 cudzincov hlásili služby vnútornej bezpečnosti (FSB). Zhabané texty a propagandistický materiál obsah'''' extrémista. - ODPOVEĎ - Je čas aby sa stal vedomý si na nelegálne trestnej činnosti ktoré Arabská liga robí na celom svete a je rovnaký Sharia zločinca v neprimerané nespravodlivé pomer bez toho vzájomnosti a bez sloboda náboženského vyznania hlásiť ich sprisahania. proti všetkej ľudskej rasy.

  МОСКВА 7 июня - русская полиция задержала сегодня около 300 человек собрались в одном месте Молитва Исламские в Москве на фоне разгона под командованием президента Владимира Путина против Радикальный ислам один год от зимних Олимпийских игр  в Сочи программа в соседнем регионе проблемном России Кавказ мусульманское большинство. Среди задержанных более 170 иностранцев сообщили услуг внутренней безопасности (ФСБ)


  . Изъятые тексты и пропагандистские материалы содержание'''' экстремистским. - Ответ - самое время чтобы стать знать незаконной преступной деятельности что Лига арабских государств делать во всем мире и то же самое шариат преступника в непропорционально несправедливо отношение без взаимность и без свободы религии сообщать об их заговоре. против всего человеческого рода.


  MOSCOVA 07 iunie - Poliția rusă reținut azi aproximativ 300 de persoane s-au adunat într-un singur loc rugaciune islamice în Moscova pe fondul unei represiuni comandat de președintele Vladimir Putin față de Islamul radical un an de la Jocurile Olimpice de iarnă  la Soci program într-o regiune învecinată tulbure Caucazul rus o majoritate musulmană. Printre deținuții există 170 de străini s-au raportat servicii de securitate internă (FSB). Texte confiscate și materiale de propagandă conținut extremist''''. - RĂSPUNS - E timp pentru a deveni conștienți de activitatea criminală ilegale ca Liga Arabă face peste tot în lume și este același criminal Sharia în disproporționate nedrept raportul fara reciprocitate și fără libertatea de religie de a raporta conspirație lor. împotriva tuturor rasei umane.


  MOSCOU 7 de junho - A polícia russa deteve Hoje cerca de 300 pessoas reunidas em um só lugar Oração islâmicos em Moscou contra o pano de fundo de uma repressão comandada pelo presidente Vladimir Putin contra Radical Islam um ano a partir da Olimpíada de Inverno  em Sochi o programa em uma região vizinha o conturbado Cáucaso russo a maioria muçulmana. Entre os detidos há 170 estrangeiros informaram os serviços de segurança interna (FSB). Textos e materiais apreendidos propaganda conteúdo extremista''''. - Resposta - É hora de tornar-se ciente a actividade criminosa ilegal que A Liga Árabe está fazendo em todo o mundo e é a mesma criminoso Sharia em desproporcional injusto relação sem reciprocidade e sem liberdade de religião para relatar sua conspiração. contra toda a raça humana.


  MOSKWA 7 czerwca - Russian zatrzymała policja dziś ok. 300 osób zebrane w jednym miejscu Modlitwa Islamskie w Moskwie na tle rozprawienia dowodzonej przez prezydenta Władimira Putina przeciw Radical Islam jeden rok z Zimowych Igrzysk Olimpijskich  w Soczi Program w sąsiednim regionie zmartwiony rosyjski Kaukaz muzułmanie. Wśród zatrzymani istnieje 170 cudzoziemców donoszą usługi bezpieczeństwa wewnętrznego (FSB). Przejęte teksty i materiały propagandowe treść'''' ekstremistą. - ODPOWIEDŹ - Nadszedł czas aby stać się świadomi nielegalnej działalności przestępczej że Liga Arabska robi na całym świecie i jest to samo szariatu Karnego w nieproporcjonalnym nieuczciwe stosunku bez wzajemności i bez wolności wyznania do zgłaszania ich spisek. wobec całej ludzkości.


  MOSKOU 7 juni - Russische politie vandaag ongeveer 300 mensen verzameld op een plaats Gebed Islamitisch in Moskou tegen de achtergrond van een hardhandig optreden onder bevel van president Vladimir Poetin tegen Radical Islam een jaar vanaf de Olympische Winterspelen  in Sochi het programma in een naburige regio de onrustige Russische Kaukasus een moslimmeerderheid. Onder hebben de gevangenen zijn er 170 buitenlanders meldde de diensten interne veiligheid (FSB). Gegrepen teksten en propagandamateriaal inhoud'' extremistisch''. - ANTWOORD - Het is tijd om te worden bewust van de illegale criminele activiteiten dat De Arabische Liga doet over de hele wereld en is hetzelfde sharia strafrecht in onevenredige oneerlijk verhouding zonder wederkerigheid en zonder vrijheid van religie hun samenzwering melden. tegen alle menselijke ras.


  Moskva 7. juni - russisk politi anholdt i dag ca 300 personer samlet på ett sted Bønn islamske i Moskva på bakgrunn av en aksjon ledet av president Vladimir Putin mot Radical Islam ett år fra vinter-OL  i Sotsji programmet i en nærliggende region den urolige russiske Kaukasus en muslimsk flertall. Blant har fangene det er 170 utlendinger rapporterte tjenester intern sikkerhet (FSB). Fastlåste tekster og propaganda materiale innhold'' ekstremistisk''. - SVAR - Det er på tide å bli klar over den ulovlige kriminell aktivitet at Den arabiske liga gjør over hele verden og er den samme Sharia kriminell i uforholdsmessig urettferdig ratio uten gjensidighet og uten religionsfrihet å rapportere sine konspirasjon. mot all den menneskelige rase.


  MOSCOW Ġunju 7 - Russu pulizija arrestat illum madwar 300 ruħ miġbura f'post wieħed Talb Islamika f'Moska fl-isfond ta 'ripressjoni kmanda mill-President Vladimir Putin kontra radikali Islam sena mill-Olimpjadi tax-Xitwa  f'Sochi il-programm f'reġjun ġirien il-Russu Kawkasu mnikkta maġġoranza Musulmana. Fost id-detenuti hemm 170 barranin irrappurtaw-servizzi is-sigurtà interna (FSB). Testi maqbuda u materjal propaganda kontenut'''' estremisti. - TWEĠIBA - Wasal iż-żmien biex isiru konxji ta ' l-attività kriminali illegali li Il-Lega Għarbija qed tagħmel-dinja kollha u huwa l-istess kriminali Sharia fil sproporzjonat inġusta proporzjon mingħajr reċiproċità u mingħajr il-libertà tar-reliġjon biex tirrapporta konspirazzjoni tagħhom. kontra l-razza umana.


  MOSCOW 7 Jun - Polis Rusia menahan hari ini kira-kira 300 orang berkumpul di satu tempat Doa Islam di Moscow di tengah-tengah tindakan keras diperintahkan oleh Presiden Vladimir Putin terhadap Radikal Islam satu tahun dari Sukan Olimpik Musim Sejuk  dalam Sochi Program dalam kawasan jiran bermasalah Russian Caucasus majoriti Muslim. Antara tahanan terdapat 170 warga asing telah melaporkan perkhidmatan keselamatan dalam negeri (FSB). Dirampas teks dan bahan propaganda kandungan'''' ekstremis. - JAWAPAN - Ia adalah masa untuk menjadi sedar aktiviti jenayah haram bahawa Liga Arab melakukan di seluruh dunia dan adalah sama jenayah syariah dalam nisbah yang tidak seimbang tidak adil tanpa timbal balik dan tanpa kebebasan agama melaporkan konspirasi mereka. terhadap semua umat manusia.


  Maskva birželio 7 - Rusijos policija sulaikė Šiandien apie 300 žmonių susirinkusių vienoje vietoje Malda Islamo Maskvoje palyginti su dėl susidorojimo vadovauja prezidentas Vladimiras Putinas fone nuo radikalusis islamas vieneri metai nuo žiemos olimpinės žaidynės  Sočyje programa kaimyninėje regione neramus Rusijos Kaukazas musulmonų dauguma. Tarp sulaikytieji yra 170 užsieniečiai pranešė paslaugas vidaus saugumo (FST). Konfiskavo tekstai ir propagandos medžiaga turinys'' ekstremistų''. - ATSAKYMAS - Atėjo laikas tapti žinoti nelegalios nusikalstamos veiklos kad Arabų lyga daro visame pasaulyje ir yra ta pati šariato nusikaltėlį neproporcingai nesąžininga santykis be abipusiškumo ir be religijos laisvė pranešti apie savo sąmokslą. nuo visų žmonių rasės.


  MOSCOW jūnijs 7 - krievu aizturēja policija šodien apmēram 300 cilvēku kas pulcējušies vienā vietā Prayer islāma Maskavā fona represijām komandēja prezidenta Vladimira Putina pret Radical Islam viens gads no ziemas olimpiskajām spēlēm  Sočos programma ar kaimiņu reģionā nemierīgajā Krievijas Kaukāza musulmaņu vairākums. Starp ka ieslodzītajiem tur ir 170 ārzemnieki ziņoja pakalpojumus iekšējā drošība (FSB). Konfiscētie dokumenti un propagandas materiāls saturs'' ekstrēmists''. - ATBILDE - Ir pienācis laiks lai kļūtu apzināties nelikumīgo noziedzīgās darbības kas Arābu līga dara visā pasaulē un tas ir tas pats šariata noziedznieks neproporcionāli negodīgu attiecība bez savstarpīguma principu un bez reliģijas brīvību lai paziņot par to sazvērestībā. pret visu cilvēku rasi.


  Moskva 7. júní - Rússneska lögreglan haldi í dag um 300 manns söfnuðust á einum stað Bæn Islamic í Moskvu gegn bakgrunn á crackdown boðið af forseta Vladimir Pútín gegn Radical Islam eitt ár frá Winter Olympics  í Sochi the program í nærliggjandi svæði órótt Russian Kákasus múslima meirihluta. Meðal hafa fangar það eru 170 útlendingar greint þá þjónustu innra öryggi (FSB). Greip textar og áróður efni efni'' öfga''. - SVAR - Það er kominn tími til að verða meðvituð um ólöglegum glæpastarfsemi sem The Arab League er að gera um allan heim og er það sama sharia glæpamaður í óhófleg ósanngjarnt hlutfall án gagnkvæmni og án trúfrelsi að tilkynna samsæri þeirra. gegn öllum mannkynsins.


  Moscó 7 MEITHEAMH - póilíní na Rúise choinneáil lá atá inniu ann thart ar 300 duine a bailíodh in aon áit amháin Urnaí Ioslamach i Moscó i gcoinne an chúlra de cniogbheartaíocht gceannas ag Uachtarán Vladimir Putin i gcoinne Radacach Ioslam bliain amháin ó na Cluichí Oilimpeacha an Gheimhridh  i Sochi an clár i réigiún chomharsanacha an trioblóideacha Rúise Chugais tromlach Moslamach. I measc tá an detainees tá 170 eachtrannach thuairiscigh na seirbhísí slándáil inmheánach (FSB). Téacsanna Urghabhadh agus ábhar bolscaireachta'' ábhar extremist''. - FREAGRA - Tá sé am a bheith ar an eolas faoi an ngníomhaíocht choiriúil neamhdhleathach go Is é an Léig Arabach a dhéanamh os cionn ar fad ar fud an domhain agus is é an céanna coiriúil Sharia i díréireach éagórach cóimheas gan cómhalartaíochta agus gan tsaoirse reiligiún tuairisc a n-comhcheilg. in aghaidh gach cine daonna.


  MOSKOW 7 Juni - Polisi Rusia menahan hari sekitar 300 orang berkumpul di satu tempat Doa Islam di Moskow dengan latar belakang dari tindakan keras diperintahkan oleh Presiden Vladimir Putin terhadap Islam Radikal satu tahun dari Olimpiade Musim Dingin  di Sochi program di wilayah tetangga bermasalah Kaukasus Rusia mayoritas Muslim. Di antara para tahanan ada 170 orang asing telah melaporkan pelayanan keamanan dalam negeri (FSB). Disita teks dan materi propaganda konten'' ekstrimis''. - JAWABAN - Saatnya untuk menjadi menyadari tindak pidana ilegal bahwa Liga Arab melakukan di seluruh dunia dan sama kriminal Syariah di proporsional adil rasio tanpa timbal balik dan tanpa kebebasan beragama untuk melaporkan konspirasi mereka. terhadap semua umat manusia.


  मास्को 7 जून - हिरासत में रूसी पुलिस आज एक ही स्थान पर एकत्र हुए लगभग 300 लोगों को प्रार्थना राष्ट्रपति व्लादिमीर पुतिन की कमान खिलाफ कार्रवाई की पृष्ठभूमि में मास्को में इस्लामी के खिलाफ कट्टरपंथी इस्लाम एक वर्ष शीतकालीन ओलंपिक से  सोची में कार्यक्रम एक पड़ोसी क्षेत्र में संकटग्रस्त रूसी काकेशस एक मुस्लिम बहुमत. के अलावा


  को सूचित किया है. जब्त ग्रंथों और प्रचार सामग्री सामग्री'' उग्रवादी''. - - उत्तर यह है के बारे में पता बनने के लिए समय आ गया है अवैध रूप से आपराधिक गतिविधि है कि पूरी दुनिया में और एक ही है अरब लीग से कर रही है शरियत आपराधिक आय से अधिक अनुचित अनुपात में पारस्परिकता बिना और धर्म के बिना स्वतंत्रता उनकी साजिश रिपोर्ट करने के लिए. सभी मानव जाति के खिलाफ.


  MOSCOU 7 Juin - La police russe détenu aujourd'hui environ 300 personnes rassemblées en un seul endroit Prière islamique à Moscou dans le contexte d'une répression commandée par le président Vladimir Poutine contre Radical Islam un an des Jeux olympiques d'hiver  à Sotchi le programme dans une région voisine la difficulté Caucase russe une majorité musulmane. Parmi les détenus il ya 170 étrangers ont rapporté les services la sécurité intérieure (FSB). Textes saisis et de matériel de propagande contenu'' extrémiste''. - RÉPONSE - Il est temps de devenir au courant l'activité criminelle illégale que La Ligue arabe est en train de faire partout dans le monde et est le même de la charia dans disproportionnée injuste rapport sans réciprocité et sans la liberté de religion de signaler leur conspiration. contre toute la race humaine.


  Moskvas 7. juuni - Vene politsei kinni täna umbes 300 inimest kogutud ühes kohas Prayer islami Moskva taustal haarangu käskis president Vladimir Putin vastu radikaalne islam üks aasta taliolümpiamängudel  Sotšis programm naabruses asuvas piirkonnas raskustes Vene-Kaukaasia moslemite enamus. Nende hulgas on kinnipeetavate on 170 välismaalast on teatanud teenused sisejulgeolekut (FSB). Kinnipeetud tekste ja propaganda materjal sisu'' äärmuslaste''. - VASTUS - On aeg saada teadlik ebaseaduslik kuritegevusest et Araabia Liiga teeb üle kogu maailma ja on sama sharia kriminaalasja ebaproportsionaalselt ebaõiglane suhe ilma vastastikkuse ja ilma usuvabaduse teatada oma vandenõu. vastu kõik inimrass.


  MOSCOW 7. juni - Russisk tilbageholdt politiet i dag omkring 300 mennesker samlet på ét sted Bøn islamiske i Moskva på baggrund af et angreb kommando af præsident Vladimir Putin imod Radikal Islam et år fra de olympiske vinterlege  i Sochi programmet i en tilstødende region den urolige russiske Kaukasus et muslimsk flertal. Blandt har de tilbageholdte er der 170 udlændinge rapporteres de tjenester indre sikkerhed (FSB). Beslaglagt tekster og propagandamateriale content'' ekstremistisk''. - SVAR - Det er tid til at blive opmærksom på den ulovlige kriminel aktivitet at Den Arabiske Liga gør i hele verden og er den samme Sharia kriminel i uforholdsmæssig urimelig ratio uden gensidighed og uden religionsfrihed til at anmelde deres sammensværgelse. imod al den menneskelige race.


  新華社莫斯科6月7日 - 俄羅斯警方拘留:今天約300人,聚集在一個地方:祈禱:伊斯蘭在莫斯科,弗拉基米爾·普京總統指揮鎮壓的襯托下,反對:激進的伊斯蘭:一年,從冬季奧運會在索契方案:在鄰近的地區:陷入困境的俄羅斯高加索:一個穆斯林佔多數。其中,有170名外國人被拘留,已經報導了服務,內部安全(FSB)。查獲的文本:宣傳材料內容"極端主義"。 - 答案 - 它的時間來成為,注意:違法犯罪活動,即:阿盟:在世界各地,和是一樣的:伊斯蘭教犯罪,在不相稱的,不公平的,比,不,互惠,,和沒有宗教自由,報告他們的陰謀。對所有人類。


  모스크바 월 7 일 - 구금 러시아어 경찰  오늘  한 자리에 모인 약 300 명의 기도  블라디미르 푸틴 대통령에 의해 명령 단속의 배경 모스크바 이슬람에 대하여  급진적 이슬람  1 년 동계 올림픽  소치  프로그램  주변 지역  고생 러시아어 코카서스  이슬람교도 대다수. 중 170 외국인이 수감자는 서비스 내부 보안 (FSB)를보고있다. 압수 텍스트 와 선전 물자  콘텐츠 '극단'. - - ANSWER 그것은 인식 될 시간  불법 범죄 행위를한다  모든 세계와 동일합니다  아랍 연맹은하고있는 샤리아 범죄 불균형 불공정 비율 상호없이 그리고 종교의 자유가없는 그들의 음모를보고합니다. 모든 인류에 대하여.


  MOSCOW June 7 - Russian police detained today about 300 people gathered in one place Prayer Islamic in Moscow against the backdrop of a crackdown commanded by President Vladimir Putin against Radical Islam one year from the Winter Olympics in Sochi the program in a neighboring region the troubled Russian Caucasus a Muslim majority. Among the detainees there are 170 foreigners have reported the services internal security (FSB). Seized texts and propaganda material content'' extremist''. - ANSWER - It's time to become aware of the illegal criminal activity that The Arab League is doing all over the world and is the same Sharia criminal in disproportionate unfair ratio without reciprociprocità and without freedom of religion to report their conspiracy. against all the human race.


  MOSCOU 7 Juin - La police russe détenu aujourd'hui environ 300 personnes rassemblées en un seul endroit Prière islamique à Moscou dans le contexte d'une répression commandée par le président Vladimir Poutine contre Radical Islam un an des Jeux olympiques d'hiver  à Sotchi le programme dans une région voisine la difficulté Caucase russe une majorité musulmane. Parmi les détenus il ya 170 étrangers ont rapporté les services la sécurité intérieure (FSB). Textes saisis et de matériel de propagande contenu'' extrémiste''. - RÉPONSE - Il est temps de devenir au courant l'activité criminelle illégale que La Ligue arabe est en train de faire partout dans le monde et est le même de la charia dans disproportionnée injuste rapport sans reciprociprocità et sans la liberté de religion de signaler leur conspiration. contre toute la race humaine.
  KingxKingdom2
  KingxKingdom2 ha pubblicato un commento
  8 ore fa

  MOSCA 7 GIU - La polizia russa ha fermato oggi circa 300 persone riunite in un luogo di preghiera islamico a Mosca sullo sfondo di un giro di vite ordinato dal presidente Vladimir Putin contro l'Islam radicale a un anno dalle Olimpiadi invernali di Soci in programma in una regione limitrofa all'inquieto Caucaso russo a maggioranza musulmana. Tra i fermati si contano 170 stranieri hanno riferito i servizi di sicurezza interni (Fsb). Sequestrati testi e materiale di propaganda di contenuto ''estremista''. --ANSWER -- È il momento di prendere consapevolezza della attività criminale clandestina che la Lega ARABA sta facendo in tutto il mondo ed è la stessa Sharia criminale nello sproporzionato sleale rapporto senza reciprociprocità e senza libertà di religione a denunciare la loro cospirazione. contro il genere umano.
  KingxKingdom2
  KingxKingdom2 ha pubblicato un commento
  8 ore fa

  [accidents protesters against Erdogan's party] has declared war on his people "protest on twitter @ welsla." There now to fear a civil war "says @ fulyacandas." Is the most provocative speech ever heard in Turkish politics "writes @ canikligil. According to the newspaper moderate independent Taraf" Erdogan is giving fire to Turkey. "- ANSWER - DISCONNECT YOURSELF FROM THE ARAB LEAGUE Salafis" Muslim brothers "the Nazis sharia and caliphate worldwide for Al Qaeda in secret Ha dichiarato la guerra al suo popolo" protesta su twitter @welsla. "C'é da temere ora una guerra civile" dice @fulyacandas. "E' il discorso più provocatorio mai sentito nella politica turca" scrive @canikligil. Secondo il quotidiano moderato indipendente Taraf "Erdogan sta dando fuoco alla Turchia". --ANSWER -- SCOLLEGA TE STESSO DALLA LEGA ARABA salafiti "fratelli musulmani" i nazisti della sharia e del califfato mondiale per Al Quaeda in occulto..


  KIEV 7 de junio - A pecho descubierto y la celebración de las cintas en lugar de gimnasia artística gritando'' Putin te amo!''. por lo que algunos activistas del grupo feminista Femen se manifestaron frente a la embajada de Rusia en Kiev donde dice el divorcio entre el presidente ruso su esposa tras 30 años de matrimonio. Las cintas de la gimnasia artística esgrimidos desde Femen son una referencia al ex campeón olímpico de gimnasia rítmica Alina Kabaieva que de acuerdo a los rumores que ya dados dos hijos a Putin. - RESPUESTA - @ masones fariseos Bildenberg - esto es pura maldad! será castigado porque Putin está bajo mi protección .. De hecho Putin reconoce la identidad cristiana del pueblo ruso que ha profanado profanado estás destruyendo la identidad de los pueblos europeos para toda la raza humana un rebaño de esclavos que son satanistas Rothschild


  KIEW June 7 - Eine Brust nackt und hält von Bändern für Kunstturnen schreien'' Putin ich liebe dich!''. so dass einige Aktivisten der feministischen Gruppe Femen demonstrierten vor der russischen Botschaft in Kiew für die Scheidung des russischen Präsidenten seine Frau nach 30 Jahren Ehe. Die Bänder für die Kunstturnen schwang von Femen sie sind ein Verweis auf den ehemaligen Olympiasieger von Rhythmische Sportgymnastik Alina Kabaieva dass Gerüchten zufolge würde bereits zwei Söhne Putin gegeben. - ANTWORT - @ Masons Pharisäer Bildenberg - das ist das pure Böse! Sie werden bestraft weil Putin ist unter meinem Schutz .. In der Tat die christliche Identität Putin erkennt das russische Volk dass Sie haben entweiht geschändet Sie zerstören die Identität der europäischen Völker um die ganze Menschheit eine Herde von Sklaven zu machen sind Sie Satanisten Rothschild


  KIEV 7 Juin - A la poitrine nue et la tenue des bandes pour gymnastique artistique en criant'' Poutine je vous aime!''. de sorte que certains activistes du groupe féministe Femen ont manifesté devant l'ambassade de Russie à Kiev pour le divorce du président russe sa femme après 30 ans de mariage. Les bandes pour la gymnastique artistique brandis de Femen elles sont une référence à l'ancien champion olympique de gymnastique rythmique Alina Kabaieva que selon les rumeurs serait déjà étant donné deux fils à Poutine. - RÉPONSE - @ maçons pharisiens Bildenberg - ce qui est mal pur! vous serez punis parce que Poutine est sous ma protection .. En fait Poutine reconnaît l'identité chrétienne le peuple russe que vous avez profané profané vous détruisez l'identité des peuples européens pour faire toute la race humaine un troupeau d'esclaves vous êtes satanistes Rothschild


  KIEV June 7 - A breast naked and holding of tapes for artistic gymnastics shouting'' Putin I love you!''. so that some activists of the feminist group Femen demonstrated in front of the Russian embassy in Kiev for the divorce of Russian President his wife after 30 years of marriage. The tapes for the artistic gymnastics brandished from Femen they are a reference to the former Olympic champion of rhythmic gymnastics Alina Kabaieva that according to rumors would already given two sons to Putin. - ANSWER - @ Masons Pharisees Bildenberg - this is pure evil! you will be punished because Putin is under my protection .. In fact Putin recognizes the Christian identity of the Russian people that you have profaned desecrated you are destroying the identity of European peoples to make the whole human race a herd of slaves you are Satanists Rothschild


  KIEV 7 GIU - A seno nudo e con in mano dei nastri per la ginnastica artistica gridando ''Putin ti amo!''. è così che alcune attiviste del gruppo femminista Femen hanno manifestato davanti all'ambasciata russa a Kiev per il divorzio del presidente russo dalla moglie dopo 30 anni di matrimonio. I nastri per la ginnastica artistica branditi dalle Femen sono un riferimento all'ex campionessa olimpica di ginnastica ritmica Alina Kabaieva che secondo indiscrezioni avrebbe già dato due figli a Putin. -- ANSWER -- @massoni farisei bildenberg -- questa è pura cattiveria! voi sarete puniti perché Putin è sotto la mia protezione.. infatti Putin riconosce la identità cristiana del popolo Russo che voi avete dissacrato profanato voi state distruggento la identità dei popoli europei per fare di tutto il genere umano un branco di schiavi voi siete i satanisti di Rothschild


  obviously we do not have the technology to put a computer (satellite transmitter) in a square millimeter then is an engineering alien that is not a reverse-engineered but only a engineering that only the Aleni can produce on an industrial scale for you IMF-NWO De toute évidence nous n'avons pas la technologie pour mettre un ordinateur (émetteur satellite) dans un millimètre carré alors est un étranger de génie c'est pas une ingénierie inverse mais seulement un génie qui ne le Aleni peut produire à l'échelle industrielle pour vous FMI-NWO ovviamente noi non abbiamo la tecnologia per mettere un computer (trasmettitore satellitare) in un millimetro quadrato quindi è una ingegneria aliena cioè non una retro-ingegneria ma soltanto una ingegneria che solo gli aleni possono produrre in scala industriale per voi FMI-NWO


  187AUDIOHOSTEM 666 - vous faites partie l' grand frère l'œil qui voit tout de Lucifer le NWO c'est la lutte mondiale contre 666 la nouvelle tour de Babylone qui échappe à la gestion des gouvernements parce que chaque conseil peut avoir une puce  de a "millimètre carré" de communiquer directement avec des images et des sons à vos satellites - you're part the big brother the all-seeing eye of Lucifer the NWO that is global control 666 new babylon tower which escapes the management of governments because each board may have a chip of a "square millimeter" to communicate directly with images and sounds to your satellites- tu sei parte del grande fratello l'occhio onniveggente di lucifero il NWO cioè il controllo globale che sfugge alla gestione dei governi perché ogni scheda elettronica può avere un cip di un "millimetro quadrato" per comunicare direttamente immagini e suoni ai tuoi satelliti


  ANKARA June 7 - Thousands of demonstrators are back in Taksim Square in Istanbul challenging Prime Minister Recep Tayyip Erdogan that last night returning from a mission in the Maghreb gave notice to the hundreds of thousands of people that the challenged in the last 10 days'' immediately'' to stop the protest. A Taksim have not been recorded however accidents since last Saturday when the police was withdrawn. Riots took place instead in the last days in Ankara. - ANSWER - EIhhhh Salafi terrorist Islamist ERDOGAN I have found a job suitable for you [A.Saudita lack Executioner professionals. This was written by AsiaNews. Hypothesis shooting in place beheading] after all I am not think that you will find a shopping center available to build over the corpses that you wanted .. there are no more the happy timesof the Armenian genocide


  ANKARA 7 GIU - Migliaia di manifestanti sono tornati in Piazza Taksim a Istanbul sfidando il premier Recep Tayyip Erdogan che la notte scorsa al rientro da una missione nel Maghreb ha intimato alle centinaia di migliaia di persone che lo hanno contestato negli ultimi 10 giorni di interrompere ''immediatamente'' la protesta. A Taksim non sono più stati registrati peraltro incidenti da sabato scorso quando la polizia è stata ritirata. Scontri si sono verificati invece negli ultimi giorni ad Ankara. -- ANSWER -- EIhhhh islamista salafita ERDOGAN io ho trovato un lavoro adatto per te [A.Saudita mancano boia professionisti. Lo scrive Asianews. Ipotesi fucilazione a posto decapitazione ] dopo tutto io non credo che tu troverai un centro commerciale disponibile a costruire sui cadaveri che tu hai voluto.. non ci sono più i tempi felici del genocidio degli armeni


  ROME June 7 -'' The declarations of Beppe Grillo decomposed and offensive they tend to strike back Parliament and then democracy. They're bad for the country for its image abroad for those who work to renew the institutions by making them more simple efficient and transparent and for the same members the group M5S''. He says Laura Boldrini. - ANSWER - this is all wrong did not make any sense! you can not repair the hull of a ship infracidita we must have the courage to look at the mother of all problems that is seigniorage banking that Masons have stolen against the Constitution .. you can not ask to a Pharisee to do you good now that 1. him always has been a slave trader 2. which he believes you are animals in human form ie talmud


  ROMA 7 GIU - ''Le dichiarazioni di Beppe Grillo scomposte e offensive tendono di nuovo a colpire il Parlamento e quindi la democrazia. Sono dannose per il paese per la sua immagine all'estero per chi lavora a rinnovare le istituzioni rendendole più sobrie efficaci e trasparenti e per gli stessi deputati del gruppo M5S''. Lo dice Laura Boldrini. -- ANSWER -- questo è tutto sbagliato non ha senso tutto questo! non si può riparare lo scafo di una nave infracidita bisogna avere il coraggio di guardare alla madre di tutti i problemi cioè il signoraggio bancario che i massoni hanno rubato alla Costituzione.. non potete chiedere ad un fariseo di fare a voi del bene oggi che 1. lui è sempre stato un commerciante di schiavi 2. che crede che voi siete animali dalla forma umana
  mrUniversalMetaphysc


  @Rothschild 666 IMF-NWO --- it was you that you did sabotage with fire in the telephone exchangeof the TELECOM? half of my city remained without phone .. if it was for next time you send someone who is less stupid of you because it was not able to find my column in the middle in the telephone exchange! c'était vous que vous avez sabotage avec le feu dans le central téléphonique de l'TELECOM? la moitié de ma ville est restée sans téléphone .. si c'était pour la prochaine le temps vous envoyez à quelqu'un qui est moins stupide de vous parce qu'il n'était pas en mesure de trouver ma colonne au milieu dans le central téléphonique sei stato tu che hai fatto sabotare incendiare la centrale telefonica della TELECOM? metà della mia città è rimasta senza telefono.. se sei stato tu la prossima volta manda qualcuno che è meno imbecille perché non è stato capace di trovare la mia colonnina nella centrale!


  [ce qui prouve la vérité de tout cela que Livre de l'Apocalypse a déjà dit] c'est vrai [il s'agit de la première résurrection dans laquelle seuls les saints et les martyrs ils peuvent participer] parce que si Bernadette Soubirous ne pas être en vie aujourd'hui? elle ne pouvait pas me donner sa promesse de l'amour comme une récompense pour moi d'accomplir avec honneur ma bataille ma tâche que Dieu m'a donné à faire dans ce monde. [dies beweist die Wahrheit all dessen dass Buch der Offenbarung hat bereits gesagt] wahr ist [es ist die erste Auferstehung in der allein die Heiligen und Märtyrer sie teilnehmen können] weil wenn Bernadette Soubirous Sie heute nicht mehr leben? konnte sie mir nicht geben sein Versprechen der Liebe als Belohnung für mich mit Ehre zu tun mein Kampf meine Aufgabe dass Gott mir gegeben hat zu tun in dieser Welt.


  [this proves the truth of all that that Book of Revelation has already said] is true [there is the first risurezione in which alone the saints and martyrs they can participate] because if Bernadette Soubirous  Do not be alive today? she could not give me his promise of love as a reward for me to accomplish with honor my battle my task that God has given me to do in this world. [questo dimostra la verità di tutto quello che il Libro di Apocalisse ha già affermato] è vero [esiste la prima risurezione a cui soltanto i santi e i martiri possono partecipare] perché se Bernadette Soubirous non fosse viva oggi? lei non avrebbe potuto dare a me la sua promessa d'amore come un premio per me di portare a termine con onore la mia battaglia il mio compito che Dio ha dato a me da fare in questo mondo


  [Dies zeigt nicht nur das Verständnis daß Gott von sich selbst hat (seine Selbst-Bewusstsein das Bewusstsein seiner Identität) das heißt seine Bereitschaft zu respektieren zu lieben alle und die Ursache das Glück von allen das heißt die unglaubliche Sensibilität und Sorgfalt dass er für jeden von uns] sondern auch die Sehnsucht nach Gott zu beobachten die Identität Wille und Freiheit aller seiner Geschöpfe auch im Himmel .


  . und ist es weil die Verdammten in der Hölle Sie können all dies zu verstehen nämlich all das Gute dass sie aufgegeben dass sie gehen mit Trauer mad beginnen "Die Flamme der Verzweiflung!" Dies ist meine Wut Die Pharisäer Illuminati sie könnten ihre Kabbala zu verwenden zu segnen die menschliche Rasse aber von den Französisch Revolution ab waren nur die Direktoren der einzelnen verborgen Macht IWF-NWO okkulten Freimaurerei für tun Krieg Vernichtung l 'Brandopfer und Böse Warum Satanismus 666 ist funktional für sie um Versklavung der gesamten Menschheit


  [Esto revela no sólo la comprensión que Dios tiene de sí mismo (su auto-conciencia la conciencia de su identidad) es decir su voluntad de respetar amar a todos y ser la causa la felicidad de todos es decir la la sensibilidad y la atención increíble que él tiene para cada uno de nosotros] pero también el deseo de Dios para guardar la identidad la voluntad y la libertad de todas sus criaturas también en el cielo .


  . y es porque los condenados en el infierno se puede entender todo esto es decir todo lo bueno que se han rendido que empiezan a enloquecer de dolor "la llama de la desesperación"! Este es mi ira los fariseos Illuminati que podría utilizar su Cábala para bendecir la raza humana sino de la década de la Revolución Francesa fueron solamente los directores de cada oculto la masonería oculta FMI-NWO potencia para hacer la guerra el exterminio los holocaustos l ' y el mal ¿Por qué el satanismo 666 es funcional para ellos a la esclavitud de toda la raza humana


  [Cela révèle non seulement la compréhension que Dieu a de lui-même (sa conscience de soi la conscience de son identité) c'est sa volonté de respecter l'amour tout le monde et en être la cause le bonheur de tous c'est le sensibilité et de soins incroyable que il a pour chacun de nous] mais aussi le désir de Dieu à observer l'identité la volonté et la liberté de toutes ses créatures aussi dans le ciel ..


  et c'est parce que les damnés en enfer ils peuvent comprendre tout cela à savoir tout le bien ils ont abandonné qu'ils commencent à devenir fou de douleur «la flamme du désespoir»! C'est ma colère Les pharisiens Illuminati ils pourraient utiliser leur cabbalah de bénir la race humaine mais dès la Révolution française étaient seulement les directeurs de chaque caché la franc-maçonnerie occulte FMI-NWO puissance pour faire la guerre l'extermination l 'holocauste et le mal Pourquoi le Satanisme 666 est fonctionnel pour eux à l'esclavage de la race humaine tout entière


  [This reveals not only the understanding that God has of himself (his self-awareness awareness of his identity) that is its willingness to respect love everyone and be the cause the happiness of all that is the incredible sensitivity and care that he has for each of us] but also the desire for God to observe the identity will and freedom of all His creatures also in heaven .. and it is because the damned in hell they can understand all this namely all the good that they have given up that they begin to go mad with grief "the flame of despair"! This is my anger the Pharisees Illuminati they could use their cabbalah to bless the human race but from the French Revolution onwards were only the directors of each hidden occult masoni power for do war extermination l 'holocausts and evil Why Satanism 666 is functional for them to enslavement of the entire human race

  [questo rivela non solo la comprensione che Dio ha di se stesso (la sua autocoscienza la consapevolezza della Sua identità) cioè la sua volontà di rispettare amare tutti ed essere la causa della felicità di tutti cioè la incredibile sensibilità e premura che lui ha per ognuno di noi ] ma anche il desiderio di Dio di rispettare la identità volontà e la libertà di tutte le Sue creature in Paradiso.. ed è perché i dannati all'inferno possono capire tutto questo cioè tutto il bene a cui loro hanno rinunciato che incominciano ad impazzire dal dolore "la fiamma della disperazione"! Questa è la mia rabbia i farisei Illuminati avrebbero potuto usare la loro cabala per benedire il genere umano ma dalla rivoluzione francese in poi sono stati soltanto i registi occulti di ogni guerra sterminio locausto e malvagità perché il satanismo è per loro funzionale alla riduzione in schiavitù di tutto il genere umano

  [RECUPERO TOTALE] adesso questa donna pentita lei è stata perdonata per avere fatto degli aborti lei va in Paradiso dove incontra i suoi figli che ha ammazzato(perché quando una persona viene perdonata Dio dichiara che soltanto Satana è stato il colpevole! e quindi nessuno può più offendere o contestare il giudizio di Dio) così i figli abortiti uno per volta secondo il loro turno e secondo il loro desiderio si fanno embrioni per vivere quella meragliosa esperienza che a loro è venuta a mancare (cioè di essere un feto amato e desiderato dalla loro mamma) quando Dio li ha mandati sulla terra. Infatti non sarebbe reale il Regno di Dio se soffrisse di qualche privazione o subisse di qualche povertà.


  è troppo divertente! cosa c'è di normale in un seminarista che deve diventare prete ma poi lui "ci prova" con una suora che è morta 150 anni prima e che lei dice a lui "ok ragazzo questo si può fare!".. questo è strardinario non solo per capire la personalità di Dio (una Persona veramente gentile e piena di 1000 attenzioni per noi per soddisfare tutti i nostri desideri) ma questo fa capire come è il Regno dei Cieli infatti in Paradiso non esistono suore isituzioni e religioni.. ha ragione Benny Hinn quando lui dice "con Dio è un recupero totale!".. pensiamo ad una donna che vive nel rimorso di avere fatto degli aborti e sente la mancanza di non avere dato amore ai suoi figli ma anche a questi figli che non hanno potuto avere l'amore della loro mamma nella sua pancia! Nel Regno dei Cieli come all'inferno tutti hanno un "corpo spirituale" perfetto di 37 anni ma sembrano belli come se hanno 27 anni

  voi volete che io debba rispettare la vostra vita privata? ok allora voi imparate a rispettare la mia vita privata dopotutto queste cose io le ho dette soltanto al mio amico satanista IHateNEWLAYOUT

  lol. io non pretendo di essere creduto!

  quando all'età di 22 anni io ho indirizzato il mio apprezzamento verso di lei la mia Bernadette Soubirous lei ha risposto a me con un profumo che era un profumo del paradiso.. io non ero solo eppure io soltanto ho percepito la straordinaria intensità di quel profumo.. sul momento io non ho capito il motivo cioè le intenzioni di quel profumo straordinario... ma solo pochi anni fa in youtube attraverso la metafisica mentre cercavo risposte ai misteri contenuti per me nella Parola di Dio io ho sentito intuitivamente la sua stabile e la sua precisa sua determinazione per me.. è lei la mia anima gemella che io non ho potuto incontrare in questo mondo.. ma nessuno che sia sano di mente può pensare di avere molte esperienza di questo tipo in tutta la sua vita ma quelle rarissime esperienze di questo tipo che tutti possono ottenere io non credo che possano essere dimenticate.. (questo era proprio l'ultimo segreto che il mio cuore conservava ancora)

  [chi si sposa? giura sempre a Dio di proteggere il suo partner sempre e tutte le donne hanno bisogno di essere protette soprattutto da se stesse il più delle volte.. ] molto raramente nei paradisi celesti del Regno di Dio dove l'amore è perfetto puro spirituale le persone contraggono matrimonio o hanno relazioni sessuali semplicemente perché non esiste la lussuria nessuna forma di concupiscenza perché l'amore è troppo spirituale universale avvolgente intenso ed appagante quindi la vita sessuale in paradiso non è impossibile ma è molto rara.. la mia sposa in Paradiso lei è una santa famosa e si è dichiarata a me personalmente.. proprio lei stessa ha fatto questo cioè ha ricambiato il mio sentimento per lei

  [mia moglie] molti criticano me adesso perché io non ho dichiarato ancora dopo tanti commenti di essere ancora innamorato di mia moglie.. ma io non dico mai quello che le persone si aspettano di sentire da me questa è una mia caratteristica.. il nostro rapporto è stato troppo osteggiato dalle famiglie tanto che gli anelli di fidanzamento noi ce li siamo scambiati a soli ed io li porto sempre entrambi nel mignolo della mia mano destra.. certo è stato un vero grande amore il nostro.. e come un grande fuoco che è coperto dalla cenere della giustizia e della fedeltà che è un incendio che è sempre pronto a divampare in qualsiasi momento perché l'amore sia sempre un miracolo e mai qualcosa di scontato.. [ora perché io penso sempre(in realtà) alla migliore interpretazione quando io ascolto anche un nemico e ci sono dei cattivi che giudicano sempre per il peggio cioè per la peggiore interpretazione quello che io dico?]
  i10Comandamenti
  i10Comandamenti ha pubblicato un commento
  15 ore fa

  [mia moglie] onestamente io non credo che possa esistere una relazione matrimoniale che sia facile o non problematica.. ringrazio Dio però di avere fatto le scelte della mia vita insieme a lei che sono state sempre delle scelte condivise. Anche avere la condivisione della fede in Dio ha certamente aiutato noi nei momenti più difficili della nostra vita matrimoniale.. anche io non sono quell'uomo dalle mille attenzioni che lei avrebbe meritato.. ma io non ho dei rimpianti per avere camminato con lei in questi 18 anni di matrimonio perché tutto quello che noi abbiamo ricevuto è sempre un dono e ringrazio Dio per averla sposata... e poi come noi possiamo ribellarci a quello che Dio ha previsto per noi? 1. sia perché è stupido 2. sia perché tutti abbiamo dei peccati da espiare! 3. e questo è evidente lol. io ho più peccati di chiunque altro se li sto espiando in questa pagina.
  Abu Antar
  Abu Antar ha pubblicato un commento
  15 ore fa

  My nigga for life ↓↓
  i10Comandamenti
  i10Comandamenti ha pubblicato un commento
  15 ore fa

  [mia moglie] anche se queste disperate situazioni di aggressività negatività opposizione irrazionalità litigiosità oggi sono molto meno gravi e frequenti che nel passato.. perché la grazia di Dio non ha lavorato inutilmente in noi tuttavia si ha in quei momenti la netta sensazione di avere di fronte un muro contro cui non si può ottenere alcuna forma di collaborazione.. tuttavia è sufficiente che io la escluda lei dalla comunicazione con me che un sacro terrore la assale come anche la soprannaturale consapevolezza che le sue sofferenze sono guarite rapidamente quando si stringe a me.. ecco perché quando io rifiuto di parlare con lei? poi è sempre leiche chiede di fare la pace con me.. ed anche se questo succede raramente anche io non vi vergogno di chiedere scusa a lei anche pubblicamente cioè alla presenza dei figli. quando io ritengo di avere esagerato. tuttavia per tutte le persone ed anche per me mia moglie è una donna normale

  @IHateNEWLAYOUT -- in realtà il matrimonio con mia moglie è stata una vera sfida psicologica spirituale pochi uomini avrebbero potuto superare quelle difficoltà.. la ribellione contro di me si insediò in lei nello stesso momento del nostro matrimonio ed io avrei potuto lasciare lei rompere la nostra relazione anche durante il viaggio di nozze... in realtà anche le sorelle di mia moglie(le mie cognate) si sono molto meravigliate che io fossi riuscito a gestire a controllare a pacificare quella situazione psicologicamente troppo instabile irrazionale.. e non credo che mia moglie avrebbe potuto essere la moglie di un altro uomo senza divorziare.. e questo non significa che per me mia moglie non sia una persona preziosa perché il vero linguaggio dell'amore si chiama "perdono fedeltà".. io non ho mai tradito mia moglie e non solo lei lo avrebbe meritato ma mi ha sempre chiesto di farlo anche.. ma io non valuto le persone come io valuto Dio stesso..

  @187AUDIOHOSTEM lizard -- per quale mio commento io sono criticato(al 60%) in questo momento? @IHateNEWLAYOUT -- mia moglie è molto apprezzata sia in ambito lavorativo che in ambito sociale ma anche io apprezzo lei... lei ha molte virtù anche se qualche volta è irrazionale negativa ribelle contro di me ma questo è normale in ogni matrimonio.. anche perché ogni relazione si deve sempre nutrire di perdono reciproco.. non dobbiamo mai vedere la realtà soltanto dal nostro punto di vista! ma i traumi della infanzia di mia moglie e alcuni aspetti del suo carattere potevano soltanto essere compensati da un uomo con una grande spiritualità. diversamente vivere insieme a mia moglie sarebbe stato umanamente impossibile! ma 18 anni di matrimonio con me hanno migliorato lei(che è diventata più positiva) come ha migliorato me anche.

  @ShalomGerusalemme you have a nice kid but you show you son YouTube and I very very want see you Wife sorry I ask you Please Please Please AND Please show you wife Upload you Wife sorry I ask you

  WASHINGTON 8 Juin. dans une station Californie le sommet informel à partir de Le président américain Barack Obama et son chinois homologue homologue [parce que homologue homologue? Obama c'est seulement un acteur une marionnette de FMI-NWO maçonnique occulte pouvoirs Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama a réaffirmé l'importance du thème des droits de l'homme (qui ses satanistes et sa Ligue arabe rencontrer tous les jours). Le président américain il a fait face elle aussi la question épineuse le hacking'' Avec la Chine nous avons l'intention de travailler ensemble sur les problèmes la cyber-sécurité (parce que nous le génie étranger la puce nous sommes beaucoup plus intelligent)'' - RÉPONSE - toujours nous travaillons ensemble mais là le FMI-NWO est toujours voler ALONE. assassins retour à la souveraineté monétaire à tous les peuples

  WASHINGTON June 8. in a California resort the informal summit from U.S. President Barack Obama and his Chinese homologous counterpart [because homologous counterpart? Obamais only an actor a puppet of IMF-NWO masonic occult powers Bildenberg 666] Xi Jinping. Obama reiterated the importance of the theme of human rights (that his Satanists and his Arab League meet every day). The U.S. president he faced too the thorny issue the hacking'' With China we intend to work together on the problems the cyber security (because us with the engineering alien the microchip? we are much more clever).'' - ANSWER - ALWAYS we WORKING TOGETHER BUT THEN IMF-NWO is STEAL ALWAYS ALONE assassins return the monetary sovereignty to all peoples


  [ MINISTERO della Pubblica Istruzione come associazione a delinquere il crollo della civiltà ebraico-cristiana ] Concorso 1. stabilire quale è il sindacato migliore in Italia  2. acquisire la mia tessera sindacale. 3. tutelare una nuova categoria di vittime del lavoro. I FATTI scippato il “registro di classe” agli ultimi minuti di lezione gli alunni fuggono al suono della campana non attendendo il docente per espletare una uscita ordinata dall'Istituto Scolastico tuttavia il Dirigente ritiene il docente comunque colpevole per avere mancato ai suoi doveri di vigilanza sulla Classe. 1. e 2 ]. Stante la mia oggettiva ragione nel contenzioso quale sindacato mi offre la tutela legale nella eventualità si renda necessario fare un ricorso al giudice del lavoro? Lo scrivente sarà prossimamente convocato all'Ufficio Scolastico Provinciale dall'Ufficio Conciliazione. 3. con la distruzione della civiltà ebraico-cristiana noi assistiamo ad un progressivo deterioramento sociale ed il bullismo a scuola è parte di questo deterioramento nelle relazioni interpersonali ed istituzionali. Nella fattispecie è facile per un Dirigente (con i nuovi “super poteri” che la autonomia ha concesso a lui) dire al docente in difficoltà “vattene altrove questo non è un posto adatto a te” o ancora peggio amplificare con atti formali il crimine degli alunni “vandali” facendo diventare la Istituzione Scolastica una specie di Istituzione a delinquere. piuttosto che in modo assai più problematico impegnativo ma virtuoso di attivare gli interventi idonei al recupero ed alla promozione sociale di questi alunni dall'inquietante loro potenziale distruttivo anche a livello sociale. [PS.]. 1. il presente concorso per aggiudicare la mia tessera sindacale scade venerdì 17 ore 1500. 2. per la AUSPICATA pubblica diffusione delle presenti note che sono riservate e vincolate da segreto di ufficio deve essere eliminato quindi ogni riferimento sensibile alla identità dei soggetti e delle Istituzioni interessate nella consapevolezza che si tratta di una urgenza sindacale e sociale e istituzionale nazionale. 3. Se non ci fosse stato un atteggiamento “personale” di opposizione al mondo valoriale dello scrivente sin dall'inizio dell'anno scolastico quindi non ci sarebbe stata la formalizzazione della irrogazione “avvertimento scritto” ed ovviamente la presente problematica non avrebbe mai potuto avere una divulgazione pubblica. 4. secondo le mie possibilità chiunque potrà avere la mia disponibilità. Grazie. Gent.mo Dirigente Scolastico Istituto Professionale. Risposta alla Sua Prot. Ris. N° 2/2013 Bari 20.03.2013 Al Prof. *** ***. Oggetto Contestazione di addebito. Convocazione per audizione di difesa. Come già dettagliatamente esplicitato non soltanto nella tempestiva mia comunicazione circa la sottrazione del Registro di Classe avvenuta il 12 marzo alla fine dell’ultima ora di lezione ma altresì nella mia successiva comunicazione Prot. 2225/CI del 25.03.2013 con Oggetto “Comunicazione disciplinare Classe Prima Meccanici ” lo scrivente * respinge ogni forma di addebito a suo carico perché era presente nell'aula scolastica e stava svolgendo le sue funzioni avendo custodito il Registro di Classe in modo più che adeguato sulla cattedra sotto un voluminoso carteggio composto da dispense sussidi libri di testo ed  i registri personali. *-. è stato confortato sia da diversi sindacati che da Istituzioni gerarchiche come proprio la Sua dizione “senza che Ella se ne rendesse conto” rappresenta una ammissione giuridica di non colpevolezza. *-. rammenta la sua venticinquennale carriera caratterizzata da lealtà generosità trasparenza puntualità disponibilità al dialogo ed al confronto *-.evidenzia come il più delle volte sia il primo di tutti i docenti a giungere in questa Istituzione Scolastica al mattino; *-. consente a tutti gli alunni dell'Istituto di avere cura di un quaderno di religione dove non soltanto c'è una traccia oggettiva di parte del lavoro svolto ma altresì esso è uno strumento prezioso per elaborare una valutazione condivisa e motivata del voto di religione con gli alunni; *-. ha aderito con convinzione a tutte le proposte della Presidenza durante i vari Collegi dei docenti anche se queste comportavano per lui un ulteriore aggravio di lavoro come è stata la scelta del trimestre che ha visto per il solo docente di religione un uso eccessivo dei Consigli di Classe dovuti agli scrutini che solo per lui non sono stati a “costo zero” come la S.V. promise a tutti; *-. ha ampiamente superato le 40 ore dovute per legge alla partecipazione dei Consigli di Classe tuttavia per svolgere al meglio il suo servizio nella Comunità Scolastica partecipa a ulteriori e diverse sessioni a titolo gratuito come appunto è stato nella riunione del 04.04.2013 dove i genitori della Prima Meccanici sono stati convocati per discutere circa la sottrazione del Registro di Classe. *-. considera circa le motivazioni  per cui gli alunni hanno sottratto il Registro di Classe come il sottoscritto abbia trascritto meno note disciplinari degli altri suoi colleghi soltanto perché alla sesta ora del Martedì non esisteva più materialmente uno spazio disponibile per apporre altre note disciplinari. Questo a riprova della difficile situazione didattica di tale scolaresca tendente a esprimere un condizionamento dei comportamenti posti in essere in relazione ai leader negativi e forse è in questa complicità negativa che potrebbe essere trovata anche la spiegazione 1. dell'abbandono scolastico di un cospicuo numero di studenti della classe stessa 2. della fonte di stress frustrazione e pericolo accentuato per supplenti e docenti di materie a torto ritenuti secondari da parte degli alunni stessi. *-. visti i condivisi giudizi circa i relativi risultati di apprendimento e scolarizzazione della scolaresca lo scrivente si interroga continuamente sulle strategie da utilizzare per meglio superare le sue situazioni di criticità ed a tale proposito si dichiara sempre disponibile ad un confronto sincero. Con Osservanza. Bari 09-04-2013  Prof.***** /// (Gent.mo Dirigente Scolastico Istituto Professionale) OGGETTO RISPOSTA A PROT. N. 2352/C1 e suo inoltro per le vie gerarchiche al fine di stimolare una virtuosa riflessione. 1. Circa la sua comunicazione Prot. n° 2352/C1 del 27/03/2013 non si capisce perché stando io a scuola essa sia dovuta giungere a casa mia per posta ordinaria mentre tale comunicazione istituzionale sarebbe potuta andare smarrita.
  2. Mi scuso con la S.V. per la punteggiatura da me utilizzata che ha offeso la sua sensibilità ma utilizzando da cinque anni ininterrottamente per otto ore al giorno il traduttore di Google per pubblicare vari articoli a tutela dell'occultato fenomeno del martirio dei cristiani e per difendere la "Speranza di Israele" ho come disimparato l'uso corretto della punteggiatura della lingua italiana infatti un abbondante uso della punteggiatura è indispensabile per poter ottenere delle traduzioni attendibili. 3. in realtà la sua comunicazione Prot. n° 2352/C1 del 27/03/2013 non è una risposta alle mie istanze ma è sostanzialmente una serie di insulti ed illazioni contro la mia onorabilità e professionalità e questo suo atteggiamento formale rappresenta soltanto in parte quello che la mia mitezza e senso delle istituzioni hanno dovuto subire privatamente nel suo ufficio durante il presente anno scolastico e di come da gravi quanto infondate accuse lo scrivente abbia dovuto giustificare il suo comportamento non soltanto alla presenza del Direttore dell'Ufficio Scuola don ***** ma vista la gravità delle accuse rivoltemi sia pure in modo non formale si sia resa necessaria addirittura la presenza del Vicario Episcopale Mons. ***** tuttavia tale evento è stato a riprova della mia innocenza perché tali accuse si sono rivelate una distorsione della realtà. [Prima nota di interesse Istituzionale] La vicenda da me vissuta evidenzia anche l'abuso di potere che molti Dirigenti Scolastici commettono ai danni di alcuni docenti esautorando già in prima istanza il loro dovere diritto di interloquire con fantomatici genitori anonimi. In questo modo alcuni docenti si vedono colpiti nel buio da accuse distorte e spesso da calunnie che piovono in modo anonimo contro di loro senza che a loro venga offerta la possibilità di un chiarimento con la parte interessata. Ma questo comportamento per me illegale porta ad insinuare nel Dirigente Scolastico il sospetto circa la non adeguatezza di un tale docente alle mansioni a lui affidate. Mentre è proprio il Dirigente con il suo abuso di potere a interporsi illegalmente tra il docente e alla componente genitoriale già in prima istanza ovvero a creare i presupposti che porteranno a squalificare la professionalità del docente. Tutto è quindi possibile come accorgersi dopo 25 anni di una carriera ordinaria ovvero di scoprire che un tale docente non ha una adeguata professionalità. Mentre il docente coinvolto sa di essere inquisito sia pure in modo informale di fatto e suo malgrado senza che ha potuto spiegare alcunché alla componente genitoriale anonima e comprende che il dirigente Scolastico sta mettendo da parte tutta una serie di documenti (in segreto) per meglio compromettere la sua onorabilità in futuro. Questa consapevolezza di doversi trovare a lottare contro “mulini a vento” sono di fatto una potente inibizione della libertà di insegnamento e conseguentemente una riduzione delle potenzialità educative e didattiche che il docente può offrire ai discenti. A tale proposito non può essere dimenticata la lezione che lo scrivente ha fatto all'inizio dell'anno scolastico circa lo strumento ebraico dello Shofar strumento che da lui è stato suonato in classe perché sia in Presidenza che in Curia tale sacro strumento della religione ebraica è diventato un volgare “corno”. Ma questo clima diffamatorio spesso può essere causato anche soltanto da un pettegolare di corridoio di docenti con alcuni alunni dalla cattiva coscienza. Tale pettegolare sempre vilmente posto in essere alle spalle del docente interessato che mai ha dimostrato di essersi sottratto ad alcun confronto viene giustificato con motivazioni di riservatezza utilizzando la scusa della discrezione ma la realtà è che questo pettegolare poi finisce sempre in Presidenza senza discrezione ed all'insaputa del docente interessato. 4. in realtà la sua comunicazione Prot. n° 2352/C1 del 27/03/2013. non chiarisce quando la S.V. abbia interloquito con la prima meccanici (ovvero prima del 25/03/2013 a motivo delle mie lamentele circa il suo disinteresse riferitomi da alunni e docenti ed esternato nella mia comunicazione protocollo 2225/C1) in relazione all'evento criminoso realizzatosi il 12-03-2013 che ha visto il furto del Registro di Classe. Mentre di tale circostanza sia stato tempestivamente e dettagliatamente dichiarato ogni particolare dalla prima delle mie due dichiarazioni (la seconda dichiarazione più generica fu richiesta dalla S.V. dietro gli auspici della Collaboratrice Prof. **** perché una generica dichiarazione sarebbe stata più idonea dal punto di vista formale alla mia difesa... ma forse una dichiarazione generica sarebbe stata più utile alla Presidenza al fine di poter inviare a me una riservata che invece sarebbe stata resa inutile da una dichiarazione già dettagliata? Tuttavia già nella mia prima comunicazione si evidenziò tempestivamente come il registro di classe era stato custodito con cura sotto un voluminoso faldone (come a dire che era stato riposto con cura in una mia borsa) ed è questa più che solerte custodia che non ha reso immediatamente consapevole lo scrivente della sparizione del registro di classe. Tanto premesso si deve considerare oggettivamente come le mie istanze di Prot.2225/C1 del 25/03/2013 non siano state accolte. 5. Mi rattrista il suo invito di essere stato richiamato ad un confronto leale e sincero con la Presidenza e i suoi collaboratori come se tutta la realtà non fosse andata in una direzione opposta al suo dire come dimostra anche la mia presente comunicazione. Ma è proprio questa mia dichiarazione a farle comprendere come la S.V. ha utilizzato contro di me nel modo peggiore la sua autorità perché dove sussistono dei limiti Istituzionali questi devono essere osservati ed affrontati con rigore culturale con lo spirito di comunità solidarietà comunione e condivisione responsabile dei rischi di particolare entità come è il caso in questione e non con la smania di trovare la vittima di turno necessariamente. Inoltre deve essere sfatata l’idea che lo scrivente sia un docente “morbido” dal momento che il controllo disciplinare e didattico che lo scrivente ottiene nella numerosissima e problematica Prima sezione A è più efficace di quello che la stessa Professoressa **** può ottenere e come la stessa collaboratrice della Presidenza mi ha dichiarato. 6. A riprova della serenità del mio atteggiamento che è sempre stato di collaborazione e di come la mia azione non è mai stata subordinata da una qualche forma di meschina rivalsa per le offese ricevute lo scrivente ha dimostrato generosità e supporto a tutte le politiche proposte dalla Presidenza nei Collegi dei docenti perché convinto della positività di ogni forma di sperimentazione. [Seconda nota di interesse Istituzionale] Mi rammarico di come una certa ideologia scolastica stia distruggendo un patrimonio culturale immenso in controtendenza con quello che ha scritto Benedetto Croce che è stato un filosofo storico politico critico letterario e scrittore italiano il principale ideologo del liberalismo novecentesco italiano; e fu anche un esponente di spicco dello storicismo egli scrisse quale coscienza atea “Perché non possiamo non dirci "cristiani" che è un breve saggio circa la identità storica e culturale che tale civiltà cristiana rappresenta nella identità del nostro popolo in modo fondante. Così esiste un patrimonio laico culturale cristiano universale indipendente che è separato dal cammino religioso della Chiesa Cattolica e che rappresenta i valori più nobili del nostro popolo visti nella sua totalità. Ma purtroppo proprio nel nostro Istituto a dispetto delle legge è stato rimosso il simbolo del Crocifisso dalle aule ed anche il Presepe a Natale viene scoraggiato per una malcelata sensibilità nei confronti del diverso e per un errato concetto della laicità ecco perché in senso più ampio poi noi non dobbiamo meravigliarci se stiamo subendo una deriva generalizzata circa la mancanza di importanti valori morali e la colonizzazione di Halloween e di tutti i disvalori che i simboli della morte stanno introducendo. 7. Tanto premesso il mio desidero non è quello di “perdermi” in sterili contese per pensare al mio utile contingente ma è quello di aiutare le nostre Istituzioni Scolastiche a riflettere su tutte le anomalie (di cui la nostra situazione è soltanto un prototipo di altre situazioni ugualmente diffuse su tutto il territorio nazionale ovvero la coscienza “criminale” che alcune scolaresche possono mettere in atto contro se stesse e contro alcuni docenti che hanno un impatto minoritario circa la gestione oraria della classe stessa ovvero tutte le anomalie che questa nostra vicenda ha evidenziato perché al di la delle attribuzioni di responsabilità a livello individuale (questione per me poco esaltante) è il Sistema Scuola nel suo insieme che deve riflettere a come possa meglio affrontare questa sua nuova sfida che è in realtà una nuova emergenza sociale affinché altre vittime innocenti sia di alunni che docenti non possano più essere le vittime della più pericolosa forma di bullismo che le nostre Istituzioni hanno imparato a conoscere ma siano tutelate nella loro integrità psicofisica. 8. In particolare io ricordo la vicenda di una docente supplente nella provincia di Lecce che era seduta alla cattedra terrorizzata mentre alunni infilavano la mano dietro la sua spalla nei pantaloni e poi postavano su youtube tale video. Ovviamente il nostro sistema istituzionale ha risolto tale problematica non considerando quel fenomeno criminale opportunamente ma ha ritenuto di risolvere il problema licenziando la docente “incapace”. Mentre in realtà tale docente secondo me poteva essere la vera parte lesa all'interno di una situazione globalmente criminale che poteva sussistere proprio a motivo della inadeguatezza della istituzione scuola nel suo insieme di Istituzioni Scolastiche che come risposta hanno potuto offrire soltanto la propria ipocrisia. Anche lo scrivente ricorda una sua molto difficile situazione in una quarta all'ITIS di ***** e nonostante il loro numero di circa 30 alunni grazie alla collaborazione di alcuni alunni lui è riuscito a fare le lezioni di religione le verifiche dei quaderni di religioni degli alunni stessi riuscendo a condurre in modo molto produttivo tale situazione. tuttavia nella stessa ITIS di **** in una quinta di circa 15 alunni lo scrivente ha dovuto subire gravi atti di bullismo e di umiliazioni perché anche in quel caso è stato facile per gli alunni far subire al solo Docente di Religione tutte le loro frustrazioni istituzionali ed anche in quel caso tali abusi sono stati resi  possibili dalla “gestione” di una Dirigenza Scolastica che era deliberatamente lontana dalle problematiche della classe e che certamente avrebbe individuato eventuali disfunzioni soltanto come una mancanza di autorevolezza del singolo docente dal momento che tutto il Consiglio di Classe non ha rilevato le stesse condizioni di criticità. Pertanto è da condannare quella mentalità che vede le difficoltà educative e didattiche riscontrate in una particolare ora di lezione soltanto come una responsabilità individuale che guarda caso quasi sempre vede coinvolto in più gravose problematiche il docente supplente o di ore minoritarie. Mentre quasi sempre dietro tutte queste situazioni c'è sempre la tolleranza di un rendimento scolastico al minimo per la impossibilità di poter far sussistere una tale classe al di fuori di tale permissivismo sia didattico che educativo (condizione sempre dichiarata anche formalmente in riferimento a tutte le classi con una tipologia simile alle nostre classi settore meccanici). Certo questa condizione di permissivismo crea una condizione di normalità apparente nell'insegnamento di docenti a maggiore impatto orario ma è sempre comunque un equilibrio precario che può facilmente rompersi sotto l’impulso di fragili fattori. 9. [Terza nota di interesse Istituzionale] Illuminante a tale proposito è stato il corso di formazione svoltosi giovedì 11 Aprile alle ore 1600 nel nostro Istituto con il consulto dell’Emerito ex-Presidente del Tribunale dei minori il Chiarissimo Dottor ****** il quale unicamente ha saputo indicare la soluzione di casi simili al nostro ovvero ha evidenziato proprio lui dall’esterno della Istituzione Scuola come certe problematiche criminali non possano essere affrontate adeguatamente senza il supporto degli assistenti sociali del tribunale. Ma è proprio per questa realtà di impotenza della istituzioni che molti Dirigenti Scolastici ipocritamente preferiscono non “sporcarsi le mani” in situazioni fortemente compromissorie e quindi preferiscono scaricare ogni responsabilità sulla presunta mancata professionalità del docente incapace il quale manca certamente di autorevolezza come disse a me la ottima Prof.ssa Avvocato ***** ma prima che a lei capitasse il suo incidente del giovedì 11 Aprile. Anche se vincere parzialmente l’atteggiamento oppositivo della classe non è sempre indice di professionalità e ne tanto meno è indice di riuscire a creare condizioni virtuose in tali discenti. Ecco perché un diverso atteggiamento del dirigente Scolastico come il supporto dai servizi sociali del Tribunale sono indispensabili per la tutela della incolumità di tutti gli operatori e per l’espletamento ordinario delle funzioni che la società civile si aspetta dalla Scuola. Alcune coscienze criminali dei minori a noi affidate hanno bisogno di essere supportate degli assistenti sociali in sinergia con i servizi di prevenzione del Tribunale dei minori perché non debba mai esistere un docente che possa diventare; prima la vittima della logica del “branco classe” per trovarsi poi ad essere anche la vittima del “branco” più grande che è la nostra Istituzione Scolastica perché in questo caso il docente in questione non ha strumenti che lo possano tutelare. Non debba mai più avvenire che qualche docente o qualche discente possa diventare la vittima espiatoria di turno di quei limiti istituzioni che vengono aggravati PENALMENTE da viltà del Dirigente Scolastico che attende dietro la scrivania la consumazione del crimine per finire di completare quel lavoro demolitorio che la “classe branco” ha iniziato a fare. Infatti la apparente normalità della classe indica immediatamente come colpevole colui che non ha saputo essere adeguatamente “autorevole”. Tanto più grave è questo atteggiamento quando è la Istituzione stessa a diventare il prolungamento di quella logica mafiosa del più forte che è il riflesso del linguaggio di quella parte più deviata della nostra società cioè l'unico linguaggio della violenza che è il linguaggio delle associazioni criminali. 10. Quello che io cerco di dimostrare adesso e che la Istituzionale anche nel suo atteggiamento migliore in queste situazioni non è sempre in grado di attivarsi a favore di tutti i docenti in ugual misura perché non tutti i docenti hanno gli stessi requisiti di monte ore o la stessa valenza disciplinare. E poiché per impedire la dispersione scolastica non si può optare per un atteggiamento che possa apparire troppo punitivo questo da alcuni discenti il senso della propria impunibilità come è stata la ridicola “punizione rieducativa” che il Consiglio di Classe ha potuto porre in essere per stigmatizzare il furto del Registro di Classe. Tuttavia in generale l'attuale intervento Istituzionale è sempre percepito da tali discenti non come un esito educativo ma come “contenitivo” “repressivo” quindi non solo raramente porterà a risultati concreti sul piano di atteggiamenti virtuosi interiorizzati perché questa tipologia di alunni vivono nella logica dell'anti-società dove è il furbo il modello vincente ma paradossalmente porterà a forme di rivalsa della loro frustrazione ([Quarta nota di interesse Istituzionale] perché evidentemente non è il percorso scolastico ordinario quello che è più idoneo alla loro tipicità) contro gli elementi più vulneralizzabili della Istituzione Scuola. Così quando il gruppo classe decide di attivare misure oppositive contro l'anello più debole della catena istituzionale lo fa sempre per esercitare forme di rivalsa contro quella frustrazione che la Istituzione ha fatto loro subire oppure semplicemente per esprimere cattiveria in modo gratuito come una loro espressione di potenza. La Prof.ssa ****** docente di Diritto nella Prima Meccanici era stata fatta il bersaglio di lancio di palle di carta come lei stessa aveva evidenziato nelle note del Registro di Classe che è stato distrutto dalla Prima Meccanici poi è seguita la sua lunghissima malattia che ha visto il subentro della Prof.ssa **** già eccellente supplente dell'anno scorso nella attuale Seconda Meccanici e quindi ben inserita tra quei docenti che sono maggiormente seguiti dal gruppo classe. Tuttavia nella Seconda Meccanici dove lo scrivente non ha mai vissuto momenti di particolare criticità il giovedì 11 Aprile alla sesta ora la Prof.ssa Avvocato ****** accusava un malessere a motivo della insubordinazione degli alunni diventava di colore pallido cadaverico e constatava come gli alunni invece di comprendere la sua situazione continuassero ad inveire contro di lei “dimostrando cattiveria ed uno stato di isteria collettiva” sono state le sue precise parole. Ecco che la Prof.ssa Avvocato ***** chiamava il marito il quale allertava i carabinieri ed accompagnava la moglie al Pronto Soccorso. Bene hanno fatto i miei colleghi a non dare a me il numero di telefono della Prof.ssa Avvocato ***** perché anche lei non lo ha voluto dare. Questo deve dedursi c'è sempre un modo Istituzionale per risolvere ogni problematica per una certa tipologia di docenti ma poi un eventuale supplente oppure un docente di sola materia facoltativa di Religione oppure un docente che non è nella “grazie” della Presidenza lui come farà a gestire una situazione del genere? 11. questo si deve concludere ogni Dirigente Scolastico sa quando un docente è in condizione di particolare criticità con una classe perché questo è un fenomeno sonoro che non può non essere udito e quando lui ha bisogno di una momentaneo supporto di tutoraggio da parte della Presidenza o dei collaboratori della Presidenza perché possa incanalare anche lui in modo minimale come per tutti gli altri quella situazione minimale di scolarizzazione sia in riferimento al controllo disciplinare che didattico che questa particolare tipologia di scolaresca necessita al fine di scongiurare il porre in essere di sempre più gravi abusi ed eventi criminosi e poiché la scuola non ha le risorse per intervenire ecco che è il Preside che dovrebbe farsi carico di questa azione di tutoraggio insieme agli assistenti sociali del tribunale in tali particolari situazioni che esulano dalla normale amministrazione didattica di una scolaresca. Perché come si è compreso anche un Preside che non sia il vigliacco che siede dietro la sua cattedra cioè ovvero un Preside coraggioso non avrebbe reali possibilità per impedire la sua azione di forza con inevitabili procedimenti disciplinari che possano inevitabilmente implementare quella dispersione scolastica che si tenta di evitare anche nei confronti di alunni più “deboli” che in tale classe non potrebbero sussistere. Fatta richiesta di copia del Verbale del consiglio di Classe della PRIMA Meccanici del 06-maggio 2013. Tanto deve dirsi in premessa [dati sottoposti ad univoca ed inequivocabile interpretazione] la Classe che inizialmente era composta di circa 27 alunni ad oggi è composta di circa 14 alunni dei quali il 50% circa non può essere scrutinato per l’esubero dei giorni di assenza e dal mio punto di vista soltanto la inefficacia della nostra azione nei confronti dei leader negati ha potuto permettere una tale situazione  [dati sottoposti ad univoca ed inequivocabile interpretazione]  ecco perché lo scrivente chiede la tutela degli assistenti sociali del Tribunale a favore di quattro alunni come specificato nel Corso di Aggiornamento cioè in favore di quei soggetti che possono avere un potenziale negativo nei confronti della società stessa. i documenti impugnati dal Dirigente Scolastico contro la mia professionalità sono illeciti 1. Nessun articolo di legge specifica nella fattispecie la tipologia del reato a me ascritto; 2. Gli alunni al suono della campana sono fuggiti dalla classe palesando una loro ulteriore infrazione e non dando al docente la possibilità di poter interloquire con i discenti circa la mancanza del Registro di Classe. 3. Pertanto lo scrivente non può essere ritenuto  il responsabile di comportamenti illeciti compiuti da terzi. Da esperire durante il tentativo di conciliazione presso l’Ufficio Scolastico Provinciale. Bari 07-maggio-2013. è troppo facile dichiarare "incapace" un docente ma assai più difficile è percorrere nuove strade che vedano un reale ed efficace intervento educativo nei confronti di minori che sono portatori di estreme povertà e che rivelano un potenziale sociale molto negativo e preoccupante. [[come ha detto Emerito ex-Presidente del Tribunale dei minori il Chiarissimo Dottor ****** il quale unicamente ha saputo indicare la soluzione di casi simili al nostro ovvero ha evidenziato proprio lui dall’esterno della Istituzione Scuola come certe problematiche criminali non possano essere affrontate adeguatamente senza il supporto degli assistenti sociali del tribunale. ]] Pertanto la mia personale preoccupazione cede il posto al bisogno morale che io sento in me di tutelare una fascia di docenti che come me sono nella impossibilità a dimostrare il proprio valore contro un Dirigente Scolastico che si accontenta soltanto di leggere il dato formale. Premesso che se il mio Dirigente Scolastico non avesse dimostrato un atteggiamento palesemente ostile nei miei confronti non una sola sillaba sarebbe pervenuta a questa Direzione Provinciale. Nella preghiera che questa mia ansia possa motivare anche le vostre Ecc.ze affinché fatti delittuosi a me accorsi possano essere prevenuti in tutto il territorio nazionale. con stima ed affetto distinti saluti Prof. *******
  ====. PS. la relazione disciplinare del 07 maggio è la conseguenza della sconfitta della sospensioni comminate a tutta la classe dal Consiglio di Classe straordinario del 06 Maggio. ==== [comunicazioni disciplinari protocollate] Gent.mo Dirigente Scolastico ********. Oggetto comunicazioni disciplinari classe prima meccanici. Il martedì 09 aprile 2013 alla sesta ora di Religione gli alunni A e B si sono rifiutati di consegnare i loro cellulari al docente nonostante la sua rassicurazione che li avrebbe loro restituiti alla fine dell’ora di lezione entrambi hanno deciso di non offrire alcun tipo di collaborazione didattica. L’alunno C ha giocato a videogame per tutta l’ora mentre l’alunno D non soltanto ha mentito circa la sua identità al docente di Religione ma ha anche ascoltato la musica a suo piacimento ad alto volume. ==== Al Dirigente Scolastico ******** Oggetto comunicazioni disciplinari classe prima meccanici. In considerazione della delibera del Consiglio Classe di applicare il voto di “sei” in condotta a tutti gli alunni presenti alla sesta ora di martedì 16 marzo (SECONDO TRIMESTRE) lo Scrivente dichiara che in riferimento ai soli alunni A e B trattasi di una grave ingiustizia perché durante gli ultimi minuti di lezione mentre il “registro di classe” veniva scippato da dove era stato adeguatamente custodito ovvero sotto i voluminosi sussidi 18 registri libri di testo Bibbie e dispense che il docente di religione è costretto a portare in classe in quanto gli alunni medesimi giungono sprovvisti di ogni materiale didattico. Pertanto tra i banchi degli alunni gli alunni A e B stavano continuando il dialogo educativo con il docente di Religione mentre si attendevano i minuti conclusivi dell’ora di lezione e mentre il registro di classe veniva sottratto. Tali alunni hanno dimostrato di essere sommamente virtuosi dal momento che in dissonanza con “branco classe” che ha deciso di non accordare un soddisfacente livello di collaborazione al docente di religione i due alunni sopra citati hanno avuto invece un positivo atteggiamento e la cura del loro quaderno di religione ed hanno sempre mantenuto un comportamento responsabile tanto che sono stati gli unici che hanno potuto meritare una valutazione positiva in Religione nel secondo trimestre. Purtroppo sabato 16 e sabato 23 marzo alla quarta ora (1110-1210) mentre lo scrivente era intento al suo aggiornamento nell’aula computer dedicata ai docenti dal laboratorio di informatica attiguo lo scrivente raccoglieva lazzi insulti e pugni contro la porta della sua aula e contro il muro sempre da alunni della prima Meccanici mentre era in servizio la prof.ssa *****(**) che è testimone di questi eventi di bullismo subiti dalla mia persona. In particolare il 16 marzo un alunno sferra un pugno di inaudita potenza contro la porta dell’aula informatica dei docenti e lo scrivente prontamente si reca nell’aula laboratorio di informatica mentre la collega prof.ssa *****  si rivolge all’alunno ******  che era l’unico che era rientrato prontamente nell’aula. Nell’ora successiva alla quinta ora alla presenza del prof. ***** lo scrivente cerca di ottenere una consapevolezza dell’alunno ****** il quale lamenta esplodendo con tutta la sua ira la sua innocenza con una volgarità e violenza verbale estreme. Poiché questi atti di bullismo si sono resi estremamente inquietanti proprio dopo l’evento di sottrazione del Registro di Classe” e poiché lo stresso gruppo classe ha esternato la sua meraviglia di non avere visto un intervento del Dirigente Scolastico che era atteso a stigmatizzare l’episodio della sottrazione del registro di classe ecco che nelle loro erronee coscienze si è insinuata la convinzione della loro impunibilità come anche della impotenza e della debolezza della Istituzione Scolastica nei loro confronti e di conseguenza si sono sentiti spinti a reiterare comportamenti erronei sempre più gravi. Bari 25 marzo 2013. Gent.mo Dirigente Scolastico Istituto Professionale Statale. Oggetto 16-04-2013. Classe Prima Meccanici nota disciplinare alunno *******. “l’alunno ***** è fuori dell’aula e manca anche la sua cartella”. Dichiara lo scrivente Prof. **** *** alla sesta ora del 16-04-2013 nella Classe Prima Meccanici 1. Tutta la classe ha coperto la fuga dal nostro Istituto dell’alunno ***** dichiarandolo al bagno e simulando al suo banco la cartella scolastica di altro alunno. 2. Lo stesso alunno alla presenza della Prof.ssa ***** affermò a proposito del furto del Registro di Classe “peggio per lui che se lo è lasciato rubare!”. 3. All’ingresso dell’Istituto tre giorni dopo la sparizione del Registro di Classe lo stesso alunno invitava il docente di Religione a frugare nel bidone della spazzatura ben sapendo che lo stesso registro era stato bruciato(secondo indiscrezioni) il giorno stesso della sua sparizione. ====== Prot. 3193/C1. oggetto relazione disciplinare 30 Aprile del Prof. ****. Richiesta di attivazione del servizio di prevenzione del tribunale come dichiarato nel corso di aggiornamento. Il giorno 30 Aprile la classe era composta dai sottoelencati 12 alunni. Gli unici alunni che come sempre sono stati corretti sono A e B tutti gli altri oltre a non voler collaborare all’azione didattica hanno assunto comportamenti di bullismo verso il docente. All’inizio dell’ora l'alunno C non si limitava soltanto a giocare a carte ma lo stesso esternava delle urla ad intermittenza terminata la loro partita a carte si sono resi indisponibili. All’inizio dell’ora richiesto il quaderno di religione all’alunno D lo stesso ha rifiutato ogni forma di collaborazione dicendo “se non aprono il quaderno gli altri perché lo devo aprire io?” il suo comportamento di non collaborazione didattica è stato emulato quindi dalla classe. Altresì molto grave è stato il suo comportamento dal punto di vista disciplinare scorretto al punto da minacciare il docente più volte che se avesse ricevuto una nota disciplinare sul Registro di Classe sarebbe andato a protestare dal Preside e poiché lo stesso reiterava tali minacce ha ricevuto la formalizzazione della sua annotazione disciplinare sul registro di Classe. Lo stesso D  ha tentato di appropriarsi del Registro di classe dicendo che lo avrebbe strappato poi ha preso il cellulare e simulava di chiamare i carabinieri per denunciale lo scrivente. Lo stesso D si impegnava a rilanciare il cassino stando seduto vicino alla lavagna quando lo stesso cassino veniva recuperato dal docente. Il cassino è stato lanciato attraverso la finestra in strada da E purtroppo  lo stesso si è anche rifiutato di recuperare il cassino alla fine delle lezioni infatti il cassino è stato recuperato dallo scrivente. F frequentemente si voltava di spalle e urlava in modo fortissimo ma all’inizio dell’ora non solo rifiutava di spegnere il suo cellulare insieme a G ma lo stesso F utilizzava il suo cellulare a volume alto. Particolarmente riprovevole è stato il comportamento di H I L M N **** per avere utilizzato urla lazzi e comportamenti fortemente lesivi del luogo scolastico in generale. Anche se il comportamento **** è stato scorretto tuttavia lo stesso ha dimostrato di essere sensibile e preoccupato per i richiami del docente.  ===== caro don **** è così penoso per me muovermi tra avvocati sindacati ecc..  Ovviamente io non sono preoccupato soltanto a titolo personale ma ritengo che ci sia una tipologia di docenti supplenti ecc.. che in certe condizioni particolari non possano essere in grado di dimostrare la propria innocenza. in Cristo Gesù nostro Signore saluti. ====== PS. la relazione disciplinare del 07 maggio è la conseguenza della sconfitta della sospensioni comminate a tutta la classe dal Consiglio di Classe straordinario del 06 Maggio. ====. Gent.mo Dirigente scolastico. Oggetto relazione disciplinare della classe PRIMA MECCANICI il martedì 07 maggio alla sesta ora. 1.       Gli alunni A B C e D hanno avuto un lodevole comportamento ed hanno partecipato in modo attivo e produttivo all’azione didattica. 2.       Ma gli alunni E F G H e I non hanno offerto alcuna disponibilità educativa e didattica al docente mentre inizialmente l’alunno F è stato seduto a leggere i supporti didattici del docente ma poi si è associato al gruppo degli alunni che hanno inteso giocare a carte tutta l’ora. 3.       All’inizio dell’ora l’alunno E si rivolgeva al docente dicendo “tu sei un coglione”. 4.       Alla fine dell’ora gli alunni non disponibili alla azione didattica sono passati a fare il gioco da loro chiamato “la merda” e questo gioco consiste nello sbattere violentemente la mano sul banco tutte le volte che si accompagna la carta da gioco gridando “merda”. A questo punto lo scrivente poneva fine a questo gioco e poiché l’alunno F urlava in modo inspiegabile il docente chiede allo stesso “perché gridi?” ponendo la sua mano affettuosamente sulla spalla. Ma l’alunno F protesta in dialetto dicendo “toglimi le mani di dosso” e si alza in modo minaccioso come a simulare una aggressione fisica contro il docente che pone in essere urlando con tutta la sua forza  ad una distanza di quindici centimetri al suo orecchio destro che rimane stordito. 5.       Per questa aggressione che l’alunno F ha posto in essere contro il docente lo stesso docente ha accusato un senso di smarrimento e di momentanea perdita di equilibrio a cui ha fatto seguito una emicrania.