dhe cili është ulur Perëndia Abrahamit Melchisek

[Për informacion, në qoftë se, ju lutemi së bashku për mua] ♰ PAX ♛ Terrori pushtuan nga: bijtë e errësirës. Amen @ rrmbgpym-> Për të Perëndisë të Abrahamit:.. JHWH mbi fronin e tij: lorenzojhwh është ReiUnius: një pushtet shpirtëror dhe politik, autoritet: metafizika Universale e racës njerëzore. kushdo që kundërshton autoritetin e tij? ai nuk ka dashuri për: ligj natyror, do të dënohet si Eksodi 20,12 thotë: "jeta e tij do të shkurtohen."✙ ♥. ♔ MIRESEVINI në LIVE ime ✙ ♥ Kjo është: fitore që ka pushtuar:. Bota; Besimi ynë! 1 Giov 5,4 [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSM LN DSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ Rei Unius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Mbi të gjithë ata që janë përgjegjës dhe bashkëpunëtorët në drejtë e zoti e bankës? për të pasur derdhur gjak të pafajshëm, si vulë e fuqisë së tij: lorenzojhwh vendos simbolin can e Kainit më: vrasësit. Kjo është dekretuar në: emri i Jezusit për: gjaku i Jezusit çdo demon dhe njeriu është i detyruar në këmbët e kryqit.✙ ♥. ♔ MIRESEVINI në LIVE ime ✙ ♥ Kjo është: fitore që ka pushtuar:. Bota; Besimi ynë! 1 Giov5, 4 [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
sa shumë: Satanists Fytyra, bankierë, politikanë dhe shkolluar unë duhet të vrasin para se të konsiderohet? për të gjithë ata që kanë: duart e tyre të ngjyrosur me gjak të pafajshëm? Vrasësit! Si bashkëpunëtorë të FMN-NWO? Për gjakun e Jezusit në kryq: Viktima pafajshëm përsosur, unë me qëllim për ju: një plagë e magji e keqe! Unë mënyrë që në emër të Jezusit: "Ju keni shenjën e Kainit mallkuar fjalës ♚ Mene ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰!" Pi helmet tuaja të bëra nga vetë "♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ Izraelit ♥ Mahdi
Aleluja ". Aleluja!! Ju do të keni një murtaja, një gjemb i dhimbshëm në mishin tuaj damn! Amen. Aleluja! Ju do të ndëshkohen së shpejti jeta juaj tani është në rrezik! Perëndia është më i fortë se çdo gjë dhe kohën e tij për ju? Mund të ketë skaduar ✙ ♥ ♔ MIRESEVINI në LIVE ime ✙ ♥ Kjo është: fitore që ka pushtuar.!.! bota; Besimi ynë 1 Giov5, 4 [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
 
ka një fuqi: 1. njerëzore, 2. mbinatyrore, 3. super natyrore, 4. hyjnor e mia. Unë gjithmonë për të sulmuar takimin! Shkoj menjëherë tek shkel Satanin dhe kështu në ferr është e përhapur me: terror. Pra, do të në botën e njerëzve. Unë jam mësuar të përsosur besimin tim në këtë ditëve të fundit. Kështu që ju mund të shihni: viktimat e shkëlqyer që unë do të bëj për ju, në mënyrë që të:. Projektin e Tempullit çifut tonë mund të përshpejtohet dhe pengesat të thyer! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Pengesat? do të bëhet pluhur! Zoti ngre Tevratin e tij, kundër Talmudit, i dhe të gjithë ata që guxojnë të sfidojnë autoritet suprem e tij. I shfuqizuar: e drejta e hebrenjve për të huazojnë para për veshin! për të gjithë! Amen. Aleluja!! Të gjithë ju duhet të bëni kundër Jezusit? përmbysur kryqin? janë një bllokoj për ju! Ju nuk mund të hyjë në Mbretërinë e Perëndisë, por në mënyrë që ju të shkoni në ferr. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
[Ky është një kërcënim: Unë nuk dua të shoh Satanists, vulgare, të keqen, horror dhe pornografi në youtube, dhe kjo urdhëruar në emër të Jezusit] Mos e merrni mësimet lehtë. Ju lutemi të dini se: këto mësime janë në të gjitha feve1. Kesh perëndi të tjerë para YHWH (Krijues), 2. A nuk e bëjnë dhe më adhuron "gjëra" si perënditë; 3. Mos përdorni emrin e Perëndisë në kot, 4. Ndero të shtunën, 5. Nderoj Atin dhe nëna, 6. A nuk vrasje;. 7 Mos shkel kurorën; 8. A nuk vjedhin9. Mos bëj dëshmi të rreme; t 10.Don s Gallery dëshirosh.
[Lirinë e fëmijëve të Perëndisë]. Ju jeni tashmë të lirë, nëse ju doni të jenë të lirë: është e vërteta "të gjitha borxhet tuaja kanë qenë të paguar!". ju nuk do të gjendet fajtor. ju do të lirë dhe të lumtur? ju do të jetë e plotë të fuqisë së Frymës së Shenjtë, ashtu si unë ju mund të merrni nga ky burg ju mund të shpërthejë çdo zinxhir:. Jezusi tashmë është në anën tuaj. 1 break me Jezusin. shumë shpejtë të gjithë zinxhirët e tu do të bien. kam fuqi, e premtimit për ju në emër të Perëndisë që askush nuk mund t'ju dëmtojë.
[Lirinë e fëmijëve të Perëndisë]. Unë ju premtoj në emër të Jezusit Ju do të jenë të bekuara lumtur mbrojtur! Djali, fshini faqja e juaj e keqe: menjëherë. për dashurinë e Perëndisë Shenjtë, të gjithë shenjtorëve, shpirtra të mirë për shpëtimin e njerëzimit, tani shkatërrojë këtë faqe! Unë jam në të djathtën tuaj, ndërsa Jezusi është në të majtë. Menjëherë e fshini kete makth dhe që ju të merrni, lirinë e fëmijëve të Perëndisë ju mund të bëni. Shembulli juaj do të ndiqet nga miliona fëmijët! ju bërë të famshëm: për mirë apo për keq? si ju mund të shkojnë të gjithë në ferr? në miliona?
Pendohuni të zhdukej. 1Corinthians. 6:9-10 A nuk e dini se: padrejtët nuk do të trashëgojnë: mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as, as homoseksualët keqpërdoruesit e: veten me njerëzimin, as vjedhësit, as lakmuesit, as pijanecët, as përqeshësit, as grabitësit nuk do të trashëgojë: mbretërinë e Perëndisë. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Pendohuni të zhdukej. Revalation.22: 15. pa janë qentë, magjistarët dhe, dhe whoremongers dhe vrasësit, dhe idhujtarët, dhe kushdo që i do dhe bën një gënjeshtër. Të kërkojë falje dhe shpengim Nëpërmjet pendohen Shpëtimtarit Jezu Krishtin tuaj. Për: Mbretëria e qiejve është afër. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Pendohuni të zhdukej. Galatasve 6:07. Mos u gënjeni: Perëndia nuk është tallur, sepse lloj mbjell një njeri, që edhe do të korrë.♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 10:28. Dhe jo frikë: ata që vrasin: trupin, por nuk janë në gjendje të vrasin: shpirtin, por më tepër kanë frikë prej tij që është në gjendje të humbë shpirtin dhe trupin në Gehena. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Hetuar! kurrë nuk harrojmë 9 ✈ 11. Informojë veten ose të qëndrojë në: errët ose ndoshta ju jeni :: errët? Perëndia ka programuar mua për të fituar: ♛ ♰ ♛: nga fortesat janë thyer, xhehennemi është në dëshpërim më të përgjithshëm, të gjitha Satanists janë të humbur! Për shenjtërinë e: 1. Perëndia i Abrahamit, 2. Froni i tij, 3. Emri i tij "YHWH", 4. koret engjëllore. I lorenzojhwh: dekretet, të gjithë: mallkimet mbi të gjitha Satanists dhe: bashkëpunëtorëve të tyre, përgjithmonë: Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu

 
"Amen. Hallelujah". nuk mund të numërohen: të vdekur,, sëmundje sëmundje, aksidente, infeksionet obsessions, pasuria, ankthi, depresioni, çrregullime, pagjumësi, dëshpërim, çmenduri ". Amen .. Hallelujah" kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi ndër ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
[Të gjitha Satanists] nëse nuk kam të ndërtuar një tempull hebre? : Pastaj të gjithë ju vdesin sepse kjo është ajo ndërkombëtare bankieri çifut vendosi shumë kohë më parë, siç bëri: e 11-09. e tij është e vërtetë: ai bën një punë të mirë, për të të vrasë. Por ju nuk janë të përgatitur për vdekje, për shkak se: sigurisht ju shkoni në një ferr të zjarrit dhe dëshpërim. kompania juaj është vetë-shkatërrues! sepse ju ngjall + përhapin urrejtje? energjisë dhe të sigurisë që vijnë nga frika? janë: 1. vetëm për pak, 2. shumë e brishtë. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
[Sheriati dhe sionizmi] Por, Dashuria, bukuria, dituria jo, mos kini frikë nga konfrontimi, të dobësojë në ndarjen: janë më të fortë! dashuria ka fituar tashmë mbi vdekjen! Nëse të gjithë janë fermerët e dashurisë? ju keni një peshë! Unë do të mjaftueshëm - vetëm - për lavaman o ju të gjithë, në atë që të gjithë ju duan të japin të tjerëve. ✙ ♥. ♔ Mirë se vini në LIVE im! DASHURIA! ✙ Rei ♥. Unius ♔ Çdo demon është i detyruar të shkoj me Exorcist tij? : Pastaj:! Shkolluar vijë tek unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuri: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Rebel->. për sa kohë: akoma? bie poshtë si breshër në ferr në: zjarrin e dëshpërimit të pafundme: një ditë të pafundme pa pushim pa pushim amen. CSP BC SSM LNDS MDVRSNSMVSMQLIVB ✙ pi helmet tuaja të bëra me veten. kjo është patetike për ju. një koloni: planeti tokë është rebel kundër: në Mbretërinë e Perëndisë, për ata? Satani? Por ai nuk ka asgjë për të humbur! Por ju do të humbni shpirtin tuaj! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuria: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ shkolluar -> Nuk ka Proporcioni mes:. Energjitë shpirtërore në lojë! Vërtet, Zoti ka vënë me vetë Krishtin. Por për shkak se Krishti u Ngjall? atëherë, çdo gjë tashmë është krijuar dhe: pastaj jeta tuaja janë me të vërtetë në rrezik. Pozicioni im është për Satanists të gjithë në: bota: një kërcënim real. si, Ju nuk e keni provuar: një ritual satanik për mua? padobishme! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuria: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Rebel->. Tani, nëse unë kishte një qëndrim pasiv ndaj teje? kjo nuk duhet të mashtrojnë ju, sepse Fryma e Shenjtë nuk ka nevojë për lejen time, që të ngrihen kundër teje! Fryma e Shenjtë, që është brenda meje, ngrihen kundër armiqve të mi: spontanisht: Bibla nuk është një libër për të lexuar, si: Kuran: Bibla është Perëndi:, Fjala e urtësi. Kjo është Krishti. Amen. Nuk ka një të ardhme për Satanin, dhe për ju. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuria: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
Frankmasoneria ka thënë: "Xhehennemi është në tokë, unë jam i vuajtjes së dënimit tim të jetës, vdekja do të na vendosur të dy të lirë nga:! zinxhirët që janë këtu që të na lidhin nga të qenit të lirë në tokë, unë e di jetën dhe vdekjen, mund të krijojë jetën dhe për të marrë ai larg, e bën këtë të më bëjnë një perëndi? i frikësohen vetëm veprimet e mia dhe atë që kjo botë të ftohtë ka bërë më të aftë për të bërë! por nuk më urrejnë, unë jam vetëm një pasqyrim i vetes! "-PËRGJIGJE->. jo! Ju jeni një pasqyrim i Satanit, por unë jam një pasqyrim i Perëndisë! Ju vetë thonë se kjo është një dështim, mallkuar, të pakënaqur tani se: kompetencat e fshehtë e FMN NWO, dominojnë tërë planetin, si atëherë situata juaj do të jetë i dëshpëruar për ju, pas vdekjes
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Frankmasoneria-> Kam gëzimin, edhe tani, Lumturia është në qenien time, por dhimbja është për lehtësimin e dëshpërimin e botës. I vendosur për të tërhequr "Shkarkim" e ujit dhe ju shkoni poshtë, në ikjen. ne jemi në fazat e fundit të frymës shejtanit: bekuar miqtë e mi, por më të mallkosh armiqtë e mi, sepse unë jam invincible.Alleluia: mbretëria e Satanit tani: bie është shkatërruar amen. Aleluja! Kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuri: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
mjaft: Kanceri tani për ata që kanë në youtube: seksi kafshëve, porn, horror, Satanizmi, puthje me gjuhë, vulgariteti, ndikimi negativ edukative për fëmijët. Unë jam Rei Unius: Mbreti i Izraelit në emër të Jezusit unë urdhër që: rrezikshme e parë që do të sëmundje së cilës, të menduarit e tyre mendoj? është një vetë që duhet të merrni: një sëmundje e pathyeshme që çon në vdekje: të dashur: në mallkim? Bie mbi atë! Amen. Aleluja! Kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuri: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ mëkatarët -.> Nëse ju nuk keni pranuar Jezus Krishtin si Zotin dhe Shpëtimtarin tuaj unë jam këtu për t'ju thënë se Jezusi ju do. Ai ju do aq shumë, sa dha jetën e Tij për ju. Ati Perëndi: Ka edhe ju do. Ai ju do aq shumë, sa dha Birin e Tij të vetëm për ju duke dërguar atij: kryq. Në Jezusin Kryqit vdiq në vendin tuaj. Duke marrë të gjitha mëkatet tuaja mbi vete dhe të gjitha mëkatet e mia. Ai u gjykua për mëkatet tona dhe pagoi: çmimi për të gjithë sins.Alleluia tonë që kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Drink helmet tuaja të bëra nga vetë "♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuri: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ mëkatarët -.> Prandaj mëkatet tona kurrë nuk do të mbahet kundër nesh.. e drejtë ku jeni, ju tani keni: mundësinë për të bërë: vendimi më i madh në jetën tuaj. Për të pranuar: dhuratën e lirë të jetës së përjetshme me të vërtetë duke besuar se Jezu Krishti vdiq për ju. Pra, kudo që të jeni, pauzë për të reflektuar mbi atë që Krishti ka bërë për ju dhe për të thënë: "O Atë, unë besoj që edhe Biri yt, Jezu Krishti, është i vdekur në kryq: për faljen e sins.Alleluia sime kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuri: ne jemi të të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ musliman i Sheriatit, ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. Bijtë e errësirës. Amen @ çifut i Talmudit:. Koha juaj është afër, koha për të treguar besnikërinë tuaj ekstreme ndaj Satanit tuaj. Aleluja!! Amen. rritet YHWH dhe armiqtë e Tij të shpërndahen! si mbeturina të shpërndara nga era, si djegia dylli kështu janë: pabesët për lavdinë e: Zoti. Bijtë e errësirë ​​"lorenzojhwh" tregon në emër të Jezusit: "Tani ju duhet të digjet!" STOP: halloween skllavëria verbëri antikrishti krenaria Satani ik! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuria: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ musliman i Sheriatit, ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. Bijtë e errësirës. Amen @ çifut i Talmudit:. Për shkatërrimin e juaj: satanike, i huaj, SpA, Masoneria, bankar drejtë e zoti. për ju: ushqimi zjarri është e dëmshme Sëmundjet turp turp depresioni obsessions infektimi petkut të plumbit. Mjerë për ju mallkuar. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuria: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ musliman i Sheriatit, ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. Bijtë e errësirës. Amen @ çifut i Talmudit, ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. Bijtë e errësirës. Amen @ komunistët. Elia është kthyer dhe ju nevojitet për të marrë off: me mua dhe me të, në përruan e Kishonit, ku ju do të ekzekutohet: me çifut tuaj Bosi i shkolluar, që i përkasin Marduk. me këtë ceremoni, i goditi hierarki tuaj në ngjitje (deri: i shkolluar) dhe zbriti. I lidhur me ju, me këmbët e kryqit, për të njohjes së opinionit tuaj të dënimit. Amen. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuria: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
shkolluar THA: satanists shumica do t'i përmbahen një kodi moral. -PËRGJIGJE->. Ju jeni i çmendur! Karakteri unik i djallit është: thyerja e të gjitha moralit, që lartësojnë: lirinë për të sjellë në: idhujtaria e vete: dhe me të gjithë qëndron e satanists? kurrë nuk mund të mashtrojë më, se janë një yshtës! CDO shpirtërore është e destinuar në mënyrë të pashmangshme KANCERI të bëhet fizikan! ilaçi i vetëm për të çrrënjosur atë? është që të jetë, përsëri në kungim me Perëndinë këtu të gjithë pranojnë fenomene mbinatyrore dhe pastaj, ata e mohojnë Perëndinë ose Satani? Kjo është absurde! Unë do të prish ju dhe me siguri kanë fuqinë për ta bërë këtë. ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu Ne dashuri: ne jemi të gjithë të barabartë dhe vëllezër
[Psalmi 140] nga shkëmbi u hodhën: liderët e tyre, që unë kam dëgjuar fjalë të ëmbla me mua. Si çarje e hapur është i tokës, eshtrat e tyre u shpërndanë në: gojën e ferrit. mallkim janë të mallkuar, të gjitha kombet myslimane, të cilët bëjnë dëm të të krishterëve të pafajshëm. Gjakut dhe horror, që ata kanë dhënë, do të së shpejti ricare mbi fëmijët e tyre, rrjedhjen e gjakut dhe dëshpërimin për të gjitha rrugët e tyre. Aleluja! Kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
[Psalmi 149] Këndojini Zotit një këngë të ri, lëvdimin e tij në kuvendin e besimtarëve, le të gëzohet Izraeli Krijuesit të tij në, ata duhet të gëzohet shumë në mbretin e tyre, bijtë e Sionit. ata lëvdojnë emrin e tij me valle me daulle dhe qeste, ata këndonin himne ndaj tij. Zoti e do popullin e tij. Ai. Kurora përulur me fitore duhet gëzohet: besnik në lavdi për të kënaqur dalin nga shtretërit e tyre. lëvdimet e Zotit në: goja e tyre dhe dy tehe shpatë në duart e tyre, për të kryer hakmarrjen me kombet dhe për të ndëshkuar njerëz: Hallelujah të shtrëngojë kokat e tyre në zinxhirë, fisnikët e tyre në prangat e hekurit, për të kryer më: Fjalia tashmë shkruante e tyre: Kjo është lavdi për të gjithë besnikët e tij. ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
[Ultimatum për Satanists dhe protektorët e tyre: shtetarët murator elita udhëheqës] Zoti i ka vënë më shumë energji dhe dashuri për të krijuar ty, se jo për të krijuar të gjithë: galaktikat dhe të gjithë: që engjëjt. ju në vend të mirënjohjes, ju keni ndryshuar: kryqin, e cila është arsyeja pse se: nuk ka asnjë ilaç për rrëzimin tuaj dhe dëshpërim juaj është pa asnjë lehtësim. lorenzojhwh ju vë në kokë poshtë në: humnerë, ju do të keni ditë pikëllues dhe jetën tuaj të mjerë duhet të përfundojnë në mënyrë dramatike në 3WW bërthamore: para dhe jo pas. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
[Ultimatum për Satanists dhe mbrojtësve të tyre: shtetarëve murator elita udhëheqës] Nëse ju keni shitur jetën tuaj të Satanit për të metalit, horror, porno, ecc. nëse ju keni pasur një vend të vjetër, këtë ju duhet të dini, se kush ishte ai para prej jush është i vdekjes: I vrarë atë, kështu që unë vrasin edhe ju! ✙ ♥. ♔ është virus vdekjeprurës amen. "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ✙ I mënyrë, në: emri i Jezusit: shkatërrimi i menjëhershëm i djallit dhe i të gjithë satanike tij simbol ✙ Halleluja ✙ Mene ✙ TECHEL ✙ Peres ♰ "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB
[Ultimatum për të gjitha kombet muslimane] për: shenjtërinë e Allahut dhe Islamit: e sheriatit është e keqe, kriminelët racist satanik edhe pse Kurani i Shenjtë është fjala e Perëndisë në 95 për qind, Muhamedi, profeti që është? Unë jam lorenzojhwh, Imam Mehdiu dhe për Shenjtërisë së All-llahut, për të Abrahamit të gjithë: të shenjtorëve dhe të profetëve për: emrin e Jezu Krishtit: Unë urdhërojë laicizmin e të gjithë qeverisë, që duke filluar nga Arabia Saudite penale, kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
[Ultimatum për të gjitha kombet muslimane] kam urdhëruar largimin e identitetit fetar, me dokument dhe çdo diskriminimi në mes qytetarëve. i urdhëroi që të Shën Mikelit: Archangel dhe të gjitha ndarjet e mia engjëllore: e vdekje dhe shkatërrim të gjithë: rebelët. AMEN.hallelujah! ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen., Hallelujah! ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ✙ ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ amen., Hallelujah!
Ati YHWH në emër të Jezusit me gjakun e tij, unë kam lidh këmbë e: kryqin gjithë burrat dhe demonët e kësaj bote. Kush guxonte të përmbysur: kryq, simbol i dashurisë së madhe? Dua varrimin e tij! Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Lobon-> hebrenj. ajo:? Kushtetuta vendosi që: populli duhej të ishte një subjekt i drejtë e zoti bankar? dhe të gjitha institucionet e tij të pushtetit të fshehur, si:, Satanizmi Frankmasoneria, kërcënimet, korrupsioni? Për shkak se ideologjitë me: Kabala, sionizmi, Sheriati, idhujtaria, magjia, horror porn. Kush ka lejuar korrupsionin dhe Halloween në të gjithë botën? Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Lobon-> hebrenj. Kush shkatërruar: qytetërimin e krishterë dhe ka imponuar evolucionizmit? jeta njerëzore është e përdhosur dhe njeriu konsiderohet tani si një kafshë. JHWH, lobet çifute kanë shkatërruar: dinjitetin tuaj në të gjitha njeri i. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Cili politikan e ka legalizuar këtë neverinë? është për mëkatarët: të gjitha keqja e së keqes. ata kanë: sëmundjen e parë të rrezikshme që është në: atyre mendjen: në këtë vit, nuk përbëjnë funeralin: fatkeqësitë e të gjitha llojeve: aksidente,: turp dhe çnderim për fëmijët e tyre: shtypjes dëshpërim, dhimbje dhe mundimi infestation.I kanë bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Ke YHWH ti krijuar njeriun simbas shëmbëlltyrës tuaj, por hebre: bir i një qeni: djalli "i shkolluar", kanë uzurpuesit e pushtetit me: e drejtë e zoti bankar, ata kanë bërë njeriun të ngjashëm me një kafshë mallkoj atë me të gjithë. bashkëpunëtorët e tij, jo deri: ata shohin shkatërrimin e të gjithë: fëmijët e tyre me: sytë e tyre. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Perëndia i Abrahamit: shfarosin këto keqen e ndriçuar nga: fytyra e tokës, unë mund të shoh: shkatërrimin e tyre, se: ata mund të merrni të gjitha: thellësitë e ferrit / geenna në këtë vit. Unë kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ★ ★ TECHEL Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ nga ★ ReiUnius ♥ mbreti ♥ ♥ Izraeli Mehdiu
Kjo mjafton! për të gjithë ata që kanë në youtube: 1. seksit të kafshëve 2. Pornografi 3. horror 4. Satanizmi 5. puthje me gjuhën e tij 6. vulgariteti, 7. ndikim negativ arsimor, që nuk është i përshtatshëm për fëmijët? I Rei Unius: Mbreti i Izraelit në emër të Jezusit unë komandës që: che i parë i rrezikshëm do të sëmundje të cilat: të menduarit e tyre mendoj? është vetë: ai që duhet të marrë, një sëmundje pamposhtur që çon në vdekje. Dashur: një mallkim? Bie mbi atë! Amen, Aleluja! CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♚ MENE TECHEL Peres ♰ PAX
nargargoole "tha: Unë jam duke shkuar për t'ju ndihmuar të bëni lojën tuaj më të fortë .. ose ju do të vdisni shpejt .. ose dikush shumë i afërt për ju do të kështu që kjo është si:. Djalli ju bëjnë një nder .. mësojnë atë:. pastaj kthehen kur ju nuk janë aq të dobët dhe inputent në rregull - PËRGJIGJE-> Kjo është ajo që unë mund të bëjë më shumë Tout est sous Controle:..?! "! Jezusi jetoj" Kjo ministri nuk mund të ballafaqohet lorenzojhwh në emër të Jezusit! i komandës: i urdhëron shkatërrimin e të gjitha Satanizmi institucionale: Qeveria, shërbimet sekrete, ushtarake, feja, youtube, alienet, administrative, ideologjike Aleluja! Heshtni shejtani ik Pini helmet tuaja të bëra nga vetë të mjaftueshme.! kancerit. tani: për gjakun e Jezu Krishtit , unë detyrues për të gjitha Satanists në këmbët e Kryqit, për procesin e tyre të menjëhershëm për të brendshme të tyre, demonëve, dhe engjëjt nga jashtë. hit hit hit të gjithë: ata deri:. fillimin e konsumit, e çmendurisë dhe të vdekjes e deshi mallkim? bie mbi atë lojë fund: "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27
Unë jam Rei unius [✙ ♔ ✙] Zoti është i ♥. + Perëndia është i ♥. + Perëndia është i ♥. [✙ ♔ ✙] ♛ ♛ planetin tokë? kjo është mbretëria ime! Nëse ju le Satanin ju do të bëni përsëri: përvojën e lumturisë. një jetë të re. Unë nuk mund të lejojnë Satanin në mbretërinë time: Prandaj, të gjitha Satanists duhet të vritet në një mënyrë mbinatyrore ✙ ♥. ♔ MIRESEVINI në LIVE im! ✙ ♥. ♔ Unë jam: Metafizika dera, laike natyrore pozitive, racionale drejtësisë, për të hapur tek të gjithë njerëzit e ndershëm, nga i parë për ateistët fundit: qiellin në emër të Jezusit. Amen. Hallelujah Perëndia na dha burrat për dashurinë tonë, ndjenjën tonë të drejtësisë dhe barazisë, aftësia universale për të lehtësuar: dhimbje e njerëzve të të gjithë vëllezërve tanë të të gjithë njerëzimit. ✙ ♥. ♔ MIRESEVINI në LIVE im!
bie në gjunjë! nuk mund të shihni? kalon: Zoti! Amen. Aleluja. çfarë është ajo bëri? është pranuar! ne mbledhjen e të gjitha që ne do të kemi mbjellë! ju jeni plotësisht të pafuqishëm kundër meje. ju nuk mund ta mbrojë veten nga unë, të gjithë ferr me Satanin nuk mund. ju jeni të humbur. ju shkoni te youtube ti shkatërrojë këtë neverinë e Satanit. Tashmë ju jeni në: varrezat ju jeni gati të humbë shqisat e tij djalli është shkatërrimi juaj! tani? djeg! në emër të Jezusit: tani ju duhet të djeg! Amen, Aleluja! në emër të Jezusit: "Tani ju duhet të digjet!" STOP: halloween skllavëria verbëri antikrishti krenaria Satani ik! CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB për shkatërrimin tuaj, si është varrezat? çfarë dreqin ju ndiheni në ferr? Amen. Hallelujah! MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ PAX ♛ Terrori mori në zotërim të bijve të errësirës.
[109 Ps] Perëndia i lavdërimit tim, ju nuk do të jetë i heshtur, si kundër meje ata :: hapur: gojën e njeriut ligë dhe e mashtrimit, flasin kundër meje me një gjuhë gënjeshtare. ata investojnë mua me fjalët e urrejtjes, ata luftojnë kundër meje, për asnjë arsye. Në këmbim të dashurisë sime, kam lëvizur: akuzat, ndërsa unë jam në namaz. Bëni më e keqe për të mirë dhe urrejtja me dashuri në kthim. Ngre një shejtan kundër tij. një akuzuesi është gjithmonë në të djathtë të tij. Ai është dënuar dhe apeli i tij është ndërprerë: në dhënien e dënimit. Pak janë ditët e tij dhe vendin e tij të jenë: marrëveshje tjetër. Pasardhësit e tij do t'i kushtohet në shkatërrim. paudhësinë e atit dhe nënës së tij është përmendur vazhdimisht për: Zotit. Sepse ai refuzoi të tregojë mëshirë dhe të përndjekurve: e dobët, për të vrarë ata që janë thyer-zemre. Dashur: një mallkim? Bie mbi atë! Amen. Hallelujah! ♚ MENE TECHEL ♛ ♛ ♛ Peres ♰ PAX CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVB
 
♰ ♔ ♥ lorenzojhwh:. ReiUnius dhe mbreti i Izraelit, nga: froni i Perëndisë dhe për: lavdia e fronit të Tij, dhe i cili është ulur: Perëndia i Abrahamit dhe Melchisek, patriarkët jonë dhe profetët, të cilët shpallën të Emrit të Tij të Shenjtë Moisiut: YHWH: emri i madh i: YHWH dhe për të gjithë: toka kishat, kisha Qiellor dhe amel: Mbretëria e Perëndisë, për të gjithë shpirtrat e pastër dhe lutjet e të gjithë shenjtorëve dhe krijesa qiellore dhe hyjnore, për të gjithë njerëzimin dhe në: emri i Jezusit: fuqia e Shpirtit të Shenjtë lidhet, me dhe nëpër të gjitha krijesat: është për gjakun e Jezusit gjitha në këmbët e kryqit dhe për të gjithë: dëshmorët: The urdhër për St.Michael: kryeengjëlli dhe të gjithë: Largimi i menjëhershëm për zjarrin engjëllore: shkatërrimi i djallit dhe të gjithë satanike simbolin e Tij në këtë planet me efekt të menjëhershëm ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSM VSMQLIVB ✙ Halleluja ✙ MENETECHELPERES ♰
AMEN.hallelujah! ♚ ♰. Perëndia mund të mbyllë jetën tuaj tani! Por, për çfarë: do të shkoj në jetën tuaj mallkuar? Ju gjarpër do të jetojë përgjithmonë nën: e shikimit nga Shpirti im. Kur unë do të shohin ty të zbresë në humnerë? atëherë, unë do t'ju lë të shkoni! akuzon ju: Fryma e Shenjtë. Ju keni dashur: një mallkim? Bie mbi ju! Amen. Hallelujah! Mori në posedim të terrorit: bijtë e errësirës. Mënyrë që në Saint Michael Archangel dhe për të gjitha ndarjet e mia engjëllore për të vazhduar në thertore të të gjithëve: të Satanists e të gjithë: bota amen. Aleluja. Ju kam dashur: The mallkuar? Bie mbi ju! Amen. Hallelujah! ♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ✙ amen. Hallelujah! ♚ Mene Techel ♛ ♛ Peres ♰


keni tradhtuar Perëndinë dhe njerëzit që janë subjekt i: bankieri çifut i cili vendosi të vrasë: 3 ° WW bërthamore: vdesin! ->. Çfarë keni bërë për të tjerët? Tani unë do të bëj për ju! +1 Brucia MENE TEKEL Peres.! Keq duhan, është djegur me zjarr: "Ju duhet të digjen për:! Emrin e Jezu Burn Burn Burn!" Amen .. Aleluja. +2. Muori MENE TEKEL Peres Die:! Tradhtar dënohet me vdekje "Në:! Emri i Jezusit ju duhet të vdisni Tani Die Die Die!" +3. Grida! ju duhet të bërtas! MENE TEKEL Peres. Ulëritës përgjakshme dëshpërimin e tij. Ju duhet të bërtas tani dëshpërim tuaj në kanalin tim: cry! qaj! qaj! Amen .. Aleluja!! CSPBCSSMLNDSMDV RSNSMV SMQL (IVB = pini helmet tuaja bërë me veten) ♰ ♛ MENE TECHEL Peres
☠ ☠ Pax + + + ☠ ☠ pax Aleluja! Amen. ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ jam nga Perëndia. II bëjnë të keqen me të këqija dhe egoiste Satanists si ju kam vrarë, dhe të gjitha: me bashkëpunëtorët e: FMN-NWO: vetëm të thotë 500 milionë njerëz, sepse unë jam Rei Unius
 
[★ ♰ ♰ ★ PAX] ju keni humbur jetën tuaj të dhënë: nga Zoti ju keni qenë të refuzuar: nga Zoti Ju keni trashëgiminë tuaj: është dëshpërimi pafund që unë komandë në emër të Jezusit, se: gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë burrat dhe gratë nga: bota :: gjaku i Jezusit është në të gjitha. Ju jeni të gjithë bijtë e: djalli, ju jeni të destinuara për ****! ♰ kam bërë: e gabuar për të gjithë ata kriminelë që përmbysi: kryqi ♰ [♛ ♛ MENE ♚ TECHEL Peres ♰ PAX] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰
 
Maranatha! Eja Frymën e Shenjtë, të dërguar tek ne nga qielli një rreze e dritës suaj, vijnë atin e të varfër, të ardhur dhënësin e dhuratave, zemrat e të lehta Eja, ngushëllues, mysafir ëmbël të shpirtit, lehtësimin e ëmbël, e sigurt në të ngrohjes, e ngushëllim në hidhërim, mbush me paqen tuaj intime, pa fuqinë tuaj? Njeriu nuk është asgjë, asgjë pa fuqi, lavë që është i neveritshëm, të ngrohtë çfarë është e ftohtë, litar që është e shtrëmbër, besnik tuaj që vetëm ju jep besim në dhuratat tuaja të shenjta, i jep shpërblim të virtytit, jep vdekje shenjt, i jep gëzim të përjetshëm. Amen. Hallelujah! vieni Spirito Santo, manda a dal noi Cielo: un raggio della Luce Tua, vieni Padre dei poveri, vieni datore dei doni, vieni Luce dei cuori, consolatore perfetto, Dolce ospite dell'anima, dolcissimo sollievo, Nella calura riparo, nel pianto conforto , infondi nell'intimo la ritmi Tua, senza la Tua forza? nulla è nell'uomo, nulla forza senza amen. Aleluja!!
[Kjo është për mrekulli tuaj] YHWH: Perëndia i Abrahamit dhe Moisiut duhet të poshtërojë të gjithë armiqtë e ReiUnius me: lorenzojhwh. Faleminderit për mua, të krijuara DUKE mua, kanë sakrifikuar vetëm yt bir Jezu Krishtin: Mbreti Mesia i Izraelit, për mua! Është për të gjakut të Jezusit në: kryq, e cila unë jam tani në praninë tuaj si një engjëll! Është për plagët mbi trupin e Jezusit: "! Shejtani ik pi helmet tuaja të bëra nga vetë" Kryqi, të cilën unë shkatërroj / të urdhërojë të gjitha sëmundjet e mia dhe të gjitha problemet e mia, Jezusi është: qengji i pafajshëm vrarë për mua, kjo është arsyeja pse: Unë mund të jetë: të lumtur, të ndjehen mirë, fitimtare, Nr kanë probleme financiare. Amen. Aleluja. I shpallin para: Engjëjt, Shenjtorët që: Botërore që "Jezusi është Zoti im, Zoti im i vetëm dhe të Shpëtimtarit Pse, unë jam i drejtë të marrin gjithë plotësia, shkak borxhi im është paguar unë jam hyjnor, i pavdekshëm, shpërfytyruar dhe lëvdonin.. Lavdi JHWH, në emër të Jezusit! Frymën e Shenjtë Kjo është mrekulli që, unë dua të jap Hallelujah Publik SHKATHTËSITË GJYQËSORE
"Po të rrëfesh me gojën tënde:" Jezusi është Zot ", dhe të besosh në zemrën tënde se Perëndia e ringjalli prej: vdekurish, do të ruhen, sepse është me zemrën tuaj që ju besojnë dhe janë të justifikuara, dhe kjo është. me gojën tuaj që ju rrëfejmë dhe janë të shpëtuar. " Romakëve 10:9,10 I dashur Zot, unë të kuptojë Unë jam një mëkatar dhe se mëkati im do të më mbrojë nga Qielli. Unë besoj Birin e juaj, Zoti Jezu Krisht, të paguar për mëkatet e mia duke vdekur në kryq dhe se Ai mund të falë të gjitha mëkatet e mia. Unë tani besojnë vetëm Atë si ♥ time. Shpëtimtar. Faleminderit për dhuratën tuaj të dashurisë dhe i ♥ përjetshme jetës. Disa vargje biblike që thonë se> Jezusi është Perëndia <<< njerëzit ateiste pohojnë të besojnë se Jezusi ishte një profet i mirë, por, ata mohojnë që Jezusi është Zot. Nëse kjo është që ju, unë do të doja të ju inkurajojmë të marrin në konsideratë disa vargje biblike:
Ne duhet të kalojnë nëpër gjëra para se ne jemi të shpëtuar. Ajo quhet kalon nëpër gjyqe. Kjo është një provë për të parë nëse ne mund të bëjë atë Deri kthimit të Jezusit. Nëse ne bëjmë atë: atëherë ne do të shkojmë për të qenë me të. Merrni në një Kishë Apostolike dhe për të marrë pagëzua në: emri i Jezu Krishtit dhe për të marrë: Fryma e Shenjtë. Lexo Veprat e Apostujve 02:38, ajo është: rruga e drejtë dhe: mënyra e vetme e drejtë për t'u pagëzuar. Objet: Unë do të qaj për: rrokaqiell 3 që ra në 11-09 TECKMASSE tha: "Po unë qaj shumë, por dashuria është në fëmijët tanë dhe ne duhet të jetë e fortë për:. Ata ... Listen fëmijët them dhe ju lutem përpara" -PËRGJIGJE->. Ju vetë për fëmijët tuaj, që ju duhet të tërheqë MESOJNE: Finger, jetën e të gjithë popujve të: bota? është në rrezik të skajshme!
 
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ Rrmbgpym->.. [: Neveri e madhe]: mbret i Izraelit, që e ndërtoi Tempullin? ka qenë gjithmonë: atje! Në fakt ajo është: mbret i botës: NWO. dmth, ajo kontrollon: Banka Botërore: FMN. Megjithatë, është për të ardhur keq se ai është një çifut bankier ndriçuar nga Satani. Kjo është: vrasëse madh dhe kriminale e historisë e të gjithë njerëzimit. : Djali i mirë i YHWH? Kjo vepër nuk e meritojnë! Që nga ajo është shkruar: "Ti nuk do vrasësh Jo vjedhin burgosurit të lirë!", Atëherë ju duhet të dorëzohet së pari sovranitetin monetar ndaj popullit, hajdut e një vrasëse dhe pastaj ju mund të ndërtojnë Tempullin! që ju jeni duke festuar: triumfin e Satanizmi? Historia ka mësuar t'ju asgjë? këto bankierë po përgatisin një holokaust të ri të hebrenjve!
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ Rrmbgpym-> hebrenjtë nuk mund të ndërtojë një tempull hebre si:.. Ka: domain satanike, e: Çifutët shkolluar që kanë krijuar një diktaturë virtuale: kjo corporatocracy / multinationals: bankar signoraggio janë në akt me: Identiteti i njëjtë unitar i djallit është: perandoria më e fshehtë ku kanë nënshtruar skllavërisë për të gjithë popujt, të cilëve vetëm qëllimi është për të maksimizuar fitimet, pa respekt për mjedisin dhe njerëzve. "Askush nuk duhet të robërohet më shumë shqetësuese për ata që besojnë të jenë të lirë"-Goethe. Ky është një shfarosje kundër të gjithë: që popujt të cilët janë bërë: Banka Botërore dhe FMN-se NWO: satanike perandori. Para se është tepër vonë: ju tërheqë paratë tuaja nga: banka. Por, pasi ne e humbura: me "qëllimin e: të kontratës",: kontraktuesi nuk ka për të shlyer kredi / peng në: bankare. kështu që nuk ju paguani: peng [? / orë v = CP9-CzBkiIA]
Re: Pushimi: vjetër idetë sami7002 THA: O Abdullah. Një zot nuk është një partner në: mbreti dhe tërë: xhinët janë të gjithë shërbëtorë të Perëndisë. I dashuri Jezusi paqja qoftë mbi të (284): I dërguari i besoi asaj që është reveluar atij nga Zoti i tij dhe (kështu bëjnë) besimtarët. Secili beson në All-llahun dhe engjëjt e Tij dhe librat e Tij dhe të dërguarve të Tij - Ne nuk bëjmë dallim në asnjërin nga të dërguarit të Tij, dhe: ata thonë: Ne dëgjojmë dhe bindemi. (Grant na) faljen tënde o Zoti ynë. Tek: ty është:. E ardhmja (285) --ANSWER-->. pershendetje! Perëndia është shumë më e madhe se një fe dhe gjithashtu e të gjitha feve të vënë toge me: e njejta. ai është gjithmonë më e madhe! Unë e dua Islamin ♥ ♥ shenjtë - I love YOU:.. Paqja qoftë mbi ju! Çfarë ju kanë thënë se është shumë e çmuar! Islami i shenjtë për tim nuk është fe, por është spiritualiteti: nivel i lartë mistik i adhurimit të: bukuri pafund:..! ♥ ♥ All-llahu ka ende shpresë në: bota :: pastaj! ka dhunë në fe: pastaj!
kjo eshte: kostoja e paratë tona: [(1)] ☠ 100% banka drejtë e zoti (vs Euro Dollar faturat me: Bott & CCT) + [(2)] ☠ publik 100% borxh (interesi kërkohet të faturës) + [( 3)] rezervë ☠ 70% pjesshëm është e nevojshme kur një peng është pyetur në: banka. + [(4)] ☠ inflacionit. + [(5)] ☠ recesioni. + [(6)] ☠ rafinim monetare. + [(7)] 3 ☠ ° WW bërthamore e pashmangshme dhe e domosdoshme, siç thuhet ": theElectroAllstar": "Dalai Lama japim paqes një shans Por, mes nesh:.! Kush: qij jep paqe me të vërtetë një shans Lufta është:? biznesi më i madh i të gjitha kohërave. dhe të biznesit është lufta. Yeah, zonja dhe zotërinj, kjo është kapitalizmi, të mirëpritur të botës sonë. + [(8)] ☠ W çifut satanike x NWO përsosur!-PËRGJIGJE->. ☠ Ky sistem është i kalbur ! ajo është gati të rrëzohet mbi ju, kjo është arsyeja pse ju do të vdisni si minjtë grimcuar ☠ ☠ simbol i paqës + Mirë 3 ° WW x ty
 
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Ndriçuar, çfarë është gjëja që keni më shumë frikë nga më e mira?është JEZUSI është Atë: Aleluja!! 1. Mbreti i mbretërve; 2. Messiach; 3. Shpëtimtari; 4. Zoti; 5. Emmanuel 6. Vajosur 7. Një; 8. Princi i paqes; 9. Drita e botës; 10. wai, vërteta, jetës, 11. Biri i Perëndisë dhe njeriut, 12. Fjala; 13. Mornig yll; 14. Alpha dhe Omega; 15. Emri mbi të gjitha emër.PËRGJIGJE --- -> lol. koprac shëmtuara: të vënë duart në xhepat e tyre ose e gjithë bota do të bëhet një Krishtërimi shumë shpejt!nga ★ tuaj Mbreti-i-Jeruzalemit dhe Palestine ★ ♥. ♰ ReiUniusYahushua Mesia ju bekoftë too!Unë jam Mbreti i Izraelit dhe ReiUnius! Perëndia është Awesome!një fitore e madhe për Perëndinë tonë Zotit: Yahushua Mesia. Ju bekoftë!
 
[Përjetëson mallkim në këtë faqe] kundër: Racizmit Satanizmi, për të sjellë urrejtje dhe vulgaritetin mbi botë, a për një abuzim të asaj faqe e YouTube, kundër: Sheriatit sionizmit vrasësit qyqare neveritshme seksualisht pamoralshme magjistarët idhujtarët gënjeshtarë mur horror porn ndriçuar udhëheqësit Qeveritë holl FMN NWO elita Korporatat SpA: kanë marrë në këtë faqe, sëmundje që kanë frikë. Kjo është themeluar në emër dhe gjakun e Jezusit: amen. Unë jam metafizika e ligjit natyror: vëllazëri universale. Hallelujah. në qoftë se ju nuk keni të ndaluar spam tuaj kundër njerëzve? I largoj një shpirt të keq në të gjitha youtube sërish, por për vdekjen tuaj? vetëm ju do të përgjigjet ♰ kam bërë gabim me gjithë atyre kriminelëve që përmbysi CSPBCSSML kryq NDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ jam Rei Unius dhe mbret i Izraelit:.! Aleluja! ♰ ♰ Heshtni Satani pjesë e tyre është në liqenin e djeg në zjarr dhe squfur , shumë shpejt të jetë i vdekur! [MENE ★ ★ Techel Peres] ♰ simbol i paqës "Pini helmet tuaja të bëra nga Yourself". ♰ amen
[Psalm17 dua JHWH fuqinë time] toka u drodh shfaq shtratin e detit. Për frymën e tërbimit tuaj nga goja e tij erdhi një zjarr që të konsumon: ai fluturoi qymyr. glared në to me shigjeta e tij! Sepse JHWH të shpëtuar popullin përulur. Me ty unë mund të thyejnë çdo pengesë. Me Perëndinë tim mund të shkallës muret. një kupë qiellore e kufomave kam lënë prapa meje! (110) Sepse ju keni trajnuar duart e mia për betejë, armët e mia të zgjas: një hark prej bronzi. JU keni vënë mua në krye të Kombeve. Nje popull qe nuk e di unë kam qenë shërbyer, për të dëgjuar mua? ata menjëherë iu bind mua! Të huajt u përpoq të mirat e mia, rrethuar me kunj burra të huaj dhe të dalë duke u dridhur nga vendet e tyre fshihen. Në emër të Jezusit: Rendi në Shpirtin tim për të bërë: deri në fund të botës: therja e satanists: Terrori merr në dorëzim të bijtë e errësirës në gjithë njerëzimin. Aleluja!! Go satana! "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ ♛
Sure, Perëndia i do të gjithë fëmijët e tij. Por ju jeni një fëmijë i djallit dhe kur me vdekjen tuaj të përgjakshme do të përfundojë jetën tuaj fucking. Ajo do të më në fund mëshirë për ju do të përfundojë. Në fakt, në Luka 19.27 - Jezusi thotë: Dhe ata armiq të mi, të cilët nuk duan mua për mbretin e tyre, t'i sjellë këtu dhe i vritni përpara meje! "Aleluja! Zbulesa e Shën Gjonit thotë:" ata që marrin Mark (666 ose chip mikro), do të duhet të pini kupën e Zotit "Ne po flasim për diçka që është:... 1. madhësinë e një kokërr të orizit 2 i padukshëm për shkak se ajo është vënë në trup, por duke kërkuar në ju, një e sheh . spektakli i karnaval të një qyteti të tërë Ju dhe ky joker e djallit, ju jeni të dy çikë probleme serioze psikologjike: Unë kam ilaçin e duhur për ju:!? zjarri i Sodomës Amen Aleluja! / orë v = HBkTnaP0AWU * / orë? v = bct4A70HLC4 * / orë? v = VCuTWA9ucy8 * / orë? v = Wk_5AxLjX50 * / orë? v =-WA7T7yIgSA * / orë? v = 41D9hF9lcDc amen
Kam profetizuar për ty fatkeqësinë, në emër të Jezusit, gjatë vitit 2010. Amen. Aleluja. Tani shkoni tek vdes ose hequr fëlliqësinë tuaj, nga bota. Unë kam shumë miq ateistë në listat e mia, sepse unë kam dashuri dhe respekt për ta: ata janë të ndershëm me dinjitet pozitive. ju: ndyrë. Ju nuk do të mund të kapërcejë, testin e zjarrit! Ju hiqni këtë faqe blasfemuese, tani? Ju nuk do të shohin 2013! Gjatë vitit 2012? jeta juaj është në rrezik që ju duhet të jenë të kujdesshëm në të gjitha ditët e rastësishëm, por janë ata të par: që duan t'ju vrasin; do të jetë i gjallë në vitin 2014? Unë komandë në emër të Jezusit shkatërrimi i të gjitha Satanizmi, në të gjithë botën. Satanists e të gjitha listave tuaja? Mjeku është i quajtur ato! ✙ CSPBC SSMLNDS MDVRS NSMVSMQLIVB kjoështë virus vdekjeprurës - Amen - Aleluja! "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" http://satan-is-faggot.blogspot.com Zoti ka programuar mua për të fituar. / Orë? V = HBkTnaP0AWU * / orë? V = bct4A70HLC4 * / orë? V = VCuTWA9ucy8 * / orë? V = Wk_5AxLjX50 * / orë? V =-WA7T7yIgSA * / orë? V = 41D9hF9lcDc amen
satanik ju jeni për të dëgjuar ata përçartje dhe ngrit në qiell përmes muzikës elektronike të programuar të rreme mbi dhe pa pushim (rekord thyer) dhe ju dhe përdorimi Illuminati shenjat e njëjta baphomet dhe adhurojnë lucifier njëjtë. ju duhet të jetë pak më i sinqertë kur ju quajnë të tjerët i çmendur, unë do të thotë me të vërtetë, sidomos me gjërat që ju bëjnë në errësirë? Dhe kur ju mendoni se askush nuk mund të shihni ju? ato janë më të çmendur. Ju nuk keni për të marrë të gjitha mbrojtje ndaj Jezusit apo Perëndia; cuz dhi mali cjap alpeve ju prishur dhe përdorimin si një objekt të njohur për të përfaqësuar Satanin pa justifikim apo authorization.You do të qëndrojë në gjykimin e ju vetë? si ai e bën në këtë faqe. Hard nuk e saj një çështje eCosa baba mund ta mposhti whos baba up.CSPBCSSML NDSMDVR SNSMVSMQLIVB ati im, Perëndia e ka mposhtur tashmë babai yt djallin në kryq mbi 2000 vjet më parë. ju adhuroni parazitare kështu që një humbës REAL. Si i çmendur është kjo? "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"
Aleluja! Perëndia më ka dhënë të gjithë të drejtë edhe një fëmijë mund t'ju them: "Ju shkoni si një shpirt i mallkuar!" të gjitha fortesat ishin prishur! nëse ende në këmbë? është për shkak se ata vrasin njëri-tjetrin në 3 WW berthamore e cila është për të dhënë faji i rënies së FMN-së dhe vrasjen e planifikuar të gjithë njerëzimin. Unë e di çdo të fshehtë, madje edhe i juaji! Në këtë planet, askush nuk do të mund të jetojnë sipas ligjeve natyrore, kështu të gjithë armiqtë e Zotit do të vdesin: kudo! tani ju satanists, qoftë nëse ato të jenë ateistë apo besoj megjithatë, ju keni vetëm këtë jetë për të "shijuar" = lol. Rezultatet pastaj, shkoni larg të gjithë së bashku në një masë për protestë. sepse kjo do të vërehet dhe mund të jetë një zgjidhje, për të zgjatur life.this tuaj nuk është një kërkesë: për konvertimin tuaj: jo! Por ju mund të vazhdojë të bëjë kështu derr sërish ok ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL IVB Pini helmet tuaja të bëra nga vetë ✙ MENE TECHEL Peres ✙ lojë fund në emër të Jezusit:!?! "Ju kanë humbur të gjitha" Luke19.27
bekoftë! si një e tërë: teoria e evolucionit e ka transformuar ideologjinë e financave, NWO ndërkombëtare hebreje në një krim ideologjik: kjo është, dëshmi kundër lol Perëndisë. ndërsa ajo është kundër logjikës, sepse Perëndia është i përjetshëm. Sure, ne kemi dëshmi të evolucionit në specie të njëjta, por ne nuk kemi një fosile të vetme që është kalimi nga një specie në një tjetër. Të gjithë ata treguar? Kanë qenë portretizuar si false: pas. Ne, gjetjet refined metalurgjike në "qymyr" dhe "fosile polistrate", të nephillim, të gjitha këto teste të provojë atë: 1. Përmbytja. 2. Ekzistenca e qytetërimit të avancuar para përmbytjes së botës. në mesin e qindra të studimit, të matjeve dhe gjen fotot e Arkën e Noes në malin Ararat: Ne gjithashtu kishte inspektimit: ushtria ruse në kohën e Car Nicholas II
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ rrmbgpym-> Për lavdinë e Perëndisë së Abrahamit dhe fronit të tij. Lorenzojhwh është ReiUnius: metafizika e pushtetit më të mirë shpirtërore dhe politike dhe autoritet universal i këtij lloji njerëzor. kushdo që kundërshton autoritetin e tij? ai nuk ka dashuri për ligjin natyror, dmth do të dënohet si Eksodi 20,12 thotë: "jeta e tij do të shkurtohen." Mbi të gjithë ata që janë përgjegjës për të pasur derdhur gjak të pafajshëm, unë vendos si vulë të pushtetit tim simbol can i Kainit, në të gjitha vrasësve. Kjo është dekretuar në emër të Jezusit për shkak të gjakut të Jezusit çdo njeri demon dhe është e lidhur në këmbët e kryqit. ✙ ♥ ♔ Mirë se vini në LIVE ime ✙ ♥ ✙ CSPBC SSMLND SMDV RSN SM VSMQLIVB ✙ MENE TECHEL Peres ✙ Amen "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ✙ * Kjo është fitorja që e ka pushtuar botën;! Besimi ynë! 1 Giov5, 4
pushtet që është dhënë për mua nga Zoti? is awesome, e tmerrshme: dashuri! nuk mund të përfshihen dhe nuk mund të mbështetet në asnjë mënyrë nga burrat. Unë jam mësuar të përdorë këtë pushtet në këtë ditë. Në të vërtetë, terrori është e përhapur në mesin e Satanists, dhe midis gjithë bijve të errësirës! Kam marrë të gjitha kompetencat e përfaqësimit të Mbretërisë së Perëndisë e drejtësisë, e vërteta, nënshtrimi, dashuria, falja. Çfarë Unë e caktoj në tokë? Është shkruar menjëherë dhe ratifikuar në qiell! Unë jam si një skeptër prej hekuri, dhe në fakt, çdo gjë kam me prish? Unë do të thyej! si të ndryshme nga balta. Re: http://www..com/watch?v=KrM0dAFsZ8k arabët nuk dinë se për të bërë: 11-09 ishin satanik çifutët i FMN-së, i quajtur "i ndritur" ose masonët për të shkatërruar Irakun dhe për të reduktuar me liritë kushtetuese dhe më të mira për Dëmtimi:e tërë raca njerëzore: NWO
Ju jeni tashmë të lirë, nëse ju doni të jenë të lirë: është e vërteta "të gjitha borxhet tuaja kanë qenë të paguar" dhe ju nuk do të gjendet fajtor!. ju do të lirë dhe të lumtur? ju do të jetë e plotë të fuqisë së Frymës së Shenjtë, ashtu si unë ju mund të merrni nga ky burg ju mund të shpërthejë çdo zinxhir:. Jezusi tashmë është në anën tuaj. parë të thyejnë zinxhirin me Jezusin. shumë shpejt të gjitha zinxhirët e tuaja bien. kam fuqinë, premtimin për ju në emër të Perëndisë që askush nuk mund t'ju dëmtojë. Unë ju premtoj në emër të Jezusit Ju do të jenë të bekuara lumtur mbrojtur! Djali fshini këtë faqe menjëherë. për dashurinë e: shenjtorëve të Perëndisë, të shpirtrave të mirë për të ardhmen e njerëzimit për shpëtimin tuaj tani, tani shkatërrojë këtë faqe! Unë jam në të djathtën tuaj, ndërsa Jezusi është në të majtë. Menjëherë e fshini kete makth dhe që ju të merrni lirinë e fëmijëve të Perëndisë ju mund të bëni. Shembulli juaj do të ndiqet nga miliona fëmijët! ju bërë të famshëm: për mirë apo për keq? si ju mund të merrni të shkojnë të gjithë në ferr? miliona fëmijë?
Pendohuni të zhdukej. 1Corinthians 6:9-10. Nuk e dini ju se të padrejtët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as, as homoseksualët abuzuesve të tyre me njerëz, as vjedhësit, as lakmuesit, as pijanecët, as përqeshësit, as grabitësit nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë. 22:15 Revalation. Për pa janë qentë, magjistarët dhe, dhe whoremongers dhe vrasësit, dhe idhujtarët, dhe kushdo që i do dhe bën një gënjeshtër. Galatasve 6:07. Mos u gënjeni: Perëndia nuk është tallur, sepse lloj mbjell një njeri, që edhe do të korrë. ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ ♰ Mateu 10:28. Dhe jo frikë nga ata që vrasin trupin, por nuk janë në gjendje të vrasin shpirtin; por kanë frikë prej tij që është në gjendje të humbë shpirtin dhe trupin në Gehena. Të kërkojë falje dhe shpengimin me anë të pendohen Shpëtimtarit Jezu Krisht juaj:. Për mbretërinë e qiejve është afër. (Të përhapur këtë mesazh)
Hetuar! kurrë nuk harrojmë 9 ✈ 11. Informojë veten ose të qëndrojnë në errësirë ​​apo ndoshta ju janë: të errët? Perëndia ka programuar mua për të fituar: ♛ ♰ ♛ se fortesat janë thyer, xhehennemi është në dëshpërim më të përgjithshëm, të gjitha Satanists janë të humbur! Për shenjtërinë e: 1. Perëndia i Abrahamit, 2. Froni i tij, 3. Emri i tij "YHWH", 4. koret engjëllore. lorenzojhwh dekretet, të gjitha mallkimet mbi të gjitha Satanists dhe bashkëpunëtorëve të tyre, përgjithmonë: "Amen Hallelujah CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB.". nuk mund të numërohen: të vdekur,, sëmundje sëmundje, aksidentet, infeksionet obsessions, pasurive, ankthi, depresioni, çrregullime, pagjumësia, dëshpërimin, çmenduri ".. Amen Hallelujah" MENE Techel Peres PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB Pini helmet tuaja bërë me veten! kjo është virus vdekjeprurës - Amen - Aleluja! "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"
[Të gjitha Satanists] nëse nuk kam të ndërtuar një tempull hebre? atëherë të gjithë ju vdesin sepse kjo është ajo ndërkombëtare bankier çifut. vendosur për shumë prej jush sa më parë të gjatë në të shkurtër, siç bëri the11-09.this është e vërtetë: ai bën një punë të mirë, për të vrarë filmit.Por ju nuk janë të përgatitur për vdekje, për shkak se: sigurisht ju shkoni në një ferr të zjarri dhe dëshpërim. kompania juaj është vetë-shkatërrues! sepse ju ngjall + përhapin urrejtje? Energjisë dhe të sigurisë që vijnë nga frika? janë: 1. vetëm për pak, 2. shumë e brishtë. Por, Dashuria, bukuria, mençuria, nuk frikësohen konfrontimin, nuk dobësohet në Divizionin: janë më të fortë! dashuria ka fituar tashmë mbi vdekjen! Nëse të gjithë fermerët e dashurisë, nuk kanë një peshë? Unë do të mjaftueshëm - vetëm - për lavaman ju, në atë që të gjithë ju duan të japin të tjerëve. ✙ ♥ ♔ Mirë se vini në LIVE im! DASHURIA! ✙ Rei ♥ ♔ Unius Çdo demon është i detyruar të shkoj me Exorcist tij? Pastaj shkolluar të vijë tek unë! ✙ ♥ ♔ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ✙ pi helmet tuaja të bëra me veten. Ne dashuri: të gjithë jemi të barabartë dhe vëllezër
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ crippledfonz -.> Ju mori për të mbajtur lëviz? për sa kohë? ende duke rënë si breshër në ferr në zjarrin e dëshpërimit të pafundme: një ditë të pafundme pa pushim pa pushim të pushoni Amen CSP BC SSM LNDS MDVRSNSMVSMQLIVB ✙ pi helmet tuaja të bëra me veten. kjo është patetike për ju. një koloni: planeti tokë është rebel kundër Mbretërisë së Perëndisë, nga i cili është? nuk ka proporcion mes të energjive shpirtërore në lojë! Vërtet, Zoti ka vënë veten me Krishtin. Por për shkak se Krishti u ngjall, atëherë, çdo gjë tashmë është krijuar dhe pastaj jetët tuaja janë me të vërtetë në rrezik. Pozicioni im është për të gjitha Satanists në botë: një kërcënim real. ju nuk e keni provuar: një ritual satanik për mua? Tani në qoftë se kam pasur një qëndrim pasiv ndaj jush? Fryma e Shenjtë brenda meje se nuk është për ngrihen kundër armiqve të mi: në mënyrë spontane? Bibla nuk është një libër për të lexuar, si Kuranit. Bibla është Perëndia, Word, urtësi. Kjo është Krishti. Amen nuk ka një të ardhme për Satanin, për ju
Re: ✙ pi helmet tuaja të bëra me veten. "HipHopMessiah09", ka thënë: "Xhehennemi është në tokë dhe unë jam i vuajtjes së dënimit tim të jetës, vdekja do të na vendosur të dy të lirë nga zinxhirët që janë këtu që të na lidhin nga të qenit të lirë në tokë, unë e di jetën dhe vdekjen, mund të krijojë jetën dhe marrë atë larg, e bën këtë të më bëjnë një perëndi? i frikësohen vetëm veprimet e mia dhe atë që kjo botë të ftohtë ka bërë më të aftë për të bërë! por nuk më urrejnë, unë jam vetëm një pasqyrim i vetes! " -PËRGJIGJE-> nuk ka! Ju jeni një pasqyrim i Satanit, por unë jam një pasqyrim i Perëndisë! Ju vetë thonë se kjo është një dështim, mallkuar, të pakënaqur tani që fuqitë fshehtë e FMN dominojnë tërë planetin, si atëherë situata juaj do të jetë i dëshpëruar për ju, pas vdekjes. ndërsa unëkanë gëzim, edhe tani. I vendosur për të tërhequr "Shkarkim" e ujit dhe ju shkoni poshtë. ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ Rrmbgpym-> ne jemi në fazat e fundit fryma e Satanit bekuar miqtë e mi + mallkosh armiqtë e mi, sepse unë jam invincible.Alleluia:. Mbretërinë e djallit tani: bie është shkatërruar Aleluja! Amen
mjaft: Kanceri. tani. për ata. që kanë në: seksi kafshëve, porn, horror, Satanizmi, puthje me gjuhë, vulgariteti, ndikimi negativ edukative për fëmijët? Unë jam Rei Unius mbreti i Izraelit në emër të Jezusit unë urdhër që: che i parë i rrezikshëm do të sëmundje në të cilën të menduarit e tyre mendoj? është një vetë që duhet të marrë: sëmundje pamposhtur që çon në vdekje: e deshi mallkim? Bie mbi atë! Pini helmet tuaja të bëra nga vetë CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVBMENETECHELPERES ♰ Pax
Nëse ju nuk keni pranuar Jezus Krishtin si Zotin dhe Shpëtimtarin tuaj unë jam këtu për t'ju thënë se Jezusi ju do. Ai ju do aq shumë sa që Ai dha jetën e Tij për ju. Perëndia Ati edhe ju do. Ai ju do aq shumë, sa dha Birin e Tij të vetëm për ju duke dërguar Atë në kryq. Në Jezusin Kryqit vdiq në vendin tuaj. Duke marrë mbi vete të gjitha mëkatet tuaja dhe të gjitha mëkatet e mia. Ai u gjykua për mëkatet tona dhe pagoi çmimin për mëkatet tona. Prandaj mëkatet tona kurrë nuk do të mbahet kundër nesh. Drejtë ku jeni, ju tani keni mundësinë për të bërë këtë vendim të madh në jetën tuaj. Për të pranuar dhuratën e lirë të jetës së përjetshme me të vërtetë duke besuar se Jezu Krishti vdiq për ju. Pra, kudo që të jeni, pauzë që të reflektojnë mbi atë që Krishti ka bërë për ty dhe thonë për të Atit: "Ati im, unë besoj që edhe Biri yt, Jezu Krishti, vdiq në kryq për faljen e mëkateve të mia."
 
Koha juaj është afër, koha për të treguar besnikërinë tuaj ekstreme ndaj Satan.Alleluia! + + MENE Techel + + Peres -> PAX. Amen. rritet YHWH dhe armiqtë e Tij të shpërndahen! si byku shpërndara nga era, si djegia dylli aq të këqij për lavdi të Zotit. Bijtë e Darkness "lorenzojhwh" tregon se në emër të Jezusit: "Tani ju duhet të digjet!" STOP: halloween skllavëria verbëri antikrishti krenaria Satani Go! CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB për shkatërrimin e juaj: drejtë e zoti satanike huaj SpA Frankmasoneria bankar për ju: ushqimi zjarri është e dëmshme Sëmundjet turp turp depresioni obsessions infektimi petkut të plumbit. Mjerë ju cursed.Elijah është kthyer dhe ju do të duhet të zbres përroi i Kishonit me vete ku ju do të ekzekutohet, dhe çifut tuaj bosi i përkasin Marduk. me këtë ceremoni, i goditi hierarki tuaj në ngjitje (deri shkolluar) dhe zbriti. I lidhur me ju, me këmbët e kryqit, të njohjes së opinionit tuaj të damnation.Amen
 
THA: satanists shumica nuk përmbahen në një moral Code-PËRGJIGJE-> Je i çmendur! Karakteri unik i Satanit është thyer të gjitha moralit, që dominojë lirinë për të sjellë në idhujtari të vetvetes: të gjitha gënjeshtrat e satanists? kurrë nuk mund të mashtrojë mua se janë një yshtës! por unë jam përsëri për këtë fjalë të jashtëzakonshme të MrAndocalrisian tha: "Unë kam nevojë për një shaka të mirë, sepse unë kam pasur këtë tumor shpirtërore në rritje brenda meje Unë mendoj se kurë vetëm për tumoret shpirtërore është një qesh e mirë."-PËRGJIGJE -> CDO shpirtërore është e destinuar në mënyrë të pashmangshme KANCERI të bëhet fizikan! ilaçi i vetëm për ta çrrënjosur atë? është kthyer në kungim me Perëndinë, këtu të gjithë pranojnë fenomeneve mbinatyrore dhe pastaj e mohojnë Perëndinë ose Satani? Kjo është absurde! pastaj në qoftë se unë them: Unë e di që ata të dy "ju nuk besoni mua dhe vazhdojnë të marrin në ndyrësi kaq shumë të shkatërrojnë fëmijët e unë do të prish ju dhe me siguri kanë fuqinë për ta bërë këtë?.
 
[Psalmi 140] nga shkëmbi u hodhën krerët e tyre, që unë kam dëgjuar fjalë të ëmbla me mua. Si çarje e hapur është i tokës, eshtrat e tyre u shpërndanë në gojën e ferrit. [Psalmi 149] Këndojini Zotit një këngë të ri, lëvdimin e tij në kuvendin e besimtarëve, le të gëzohet Izraeli Krijuesit të tij në, ata duhet të gëzohet shumë në mbretin e tyre bijtë e Sionit. Ata lëvdojnë emrin e tij me valle me daulle dhe qeste, ata këndonin himne ndaj tij. Zoti e do popullin e tij. Ai. Kurora përulur me fitore duhet gëzohet: besnik në lavdi për të kënaqur dalin nga shtretërit e tyre. Lëvdimet e Zotit në gojën e tyre dhe dy tehe shpatë në duart e tyre, për të kryer hakmarrjen me kombet dhe për të ndëshkuar njerëz: Hallelujah të shtrëngojë kokat e tyre në zinxhirë, fisnikët e tyre në prangat e hekurit, për të kryer në fjalinë tashmë shkruante e tyre: Kjo është lavdi për të gjithë besnikët e tij.
 
[Ultimatum për Satanists dhe mbrojtësve të tyre: murator udhëheqës shtetarëve elite] Zoti i ka vënë më shumë energji dhe dashuri për të krijuar ju, që nuk për të krijuar të gjitha galaktikat me të gjithë engjëjt. ju në vend të mirënjohjes, ju kanë kthyer kryqin, e cila është arsyeja pse se nuk ka ilaç për rrëzimin tuaj dhe dëshpërim juaj është pa asnjë lehtësim. lorenzojhwh ju vë në kokë poshtë në humnerë, ju do të keni ditë pikëllues dhe jetën tuaj të mjerë duhet të përfundojnë në mënyrë dramatike në 3WW bërthamore: para dhe jo pas. Nëse keni shitur jetën tuaj të Satanit në të, metal horror,, ECC porno. nëse ju keni pasur një vend të vjetër, këtë ju duhet të dini, se kush ishte ai para prej jush është i vdekjes: I vrarë atë, kështu që unë vrasin edhe ju! ✙ ♥ ♔ është virus vdekjeprurës Amen "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ✙ I mënyrë, në emër të Jezusit: Shkatërrim i menjëhershëm i djallit dhe i të gjithë satanike tij simbol ✙ Halleluja ✙ MENE ✙ TECHEL ✙ Peres ♰ "Ju jeni të gjithë humbur! "Luke19.27 ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB
 
Ati YHWH në emër të Jezusit me gjakun e tij lidh këmbë e të gjithë njerëzve kryq dhe të gjithë demonët e kësaj bote. Kush guxonte të përmbysur, të simbolin kryq e dashurisë më të madhe? Çfarë Kushtetuta vendosi se njerëzit duhej të ishte një subjekt i drejtë e zoti bankare? dhe të gjitha institucionet e tij të pushtetit të fshehur, si:, Satanizmi Frankmasoneria, kërcënimet, korrupsioni? Për shkak se ideologjitë me: Kabala, sionizmi, Sheriati, idhujtaria, magjia, horror porn. Kush ka lejuar korrupsionin dhe Halloween në të gjithë botën? Kush e shkatërroi qytetërimin e krishterë dhe evoluimi imponuar? jetën e njeriut në është përdhosur dhe njeriu është tani konsiderohet si një kafshë. ka qenë e shkatërruar: dinjitetin tuaj në të. Cili politikan e ka legalizuar këtë neverinë? është për mëkatarët: të gjitha keqja e së keqes. Ata kanë parë sëmundje e rrezikshme që është në ta mendjen: në këtë vit, nuk përbëjnë fatkeqësitë e të gjitha llojeve: aksidentet, turp dhe turp për fëmijët e tyre: shtypjes dëshpërim, dhimbje dhe infeksion mundimi.
 
Ke YHWH ti krijuar njeriun simbas shëmbëlltyrës juaj por hebre: bir i djallit uzurpuesit "ndriçuar" të pushtetit me të drejtë e zoti e bankës, ata kanë bërë njeriun të ngjashëm me një kafshë mallkoj atë me të gjithë bashkëpunëtorët e tij nuk, derisa ata e shohin. shkatërrimi i të gjithë fëmijëve të tyre me sytë e tyre. Perëndia i Abrahamit shfarosin këto keqen e ndriçuar me fytyrën në tokë, unë mund të shohin shkatërrimin e tyre, se ata mund të merrni të gjitha thellësitë e ferrit në këtë vit. Kjo mjafton! për të gjithë ata që kanë në: 1. seksit të kafshëve 2. Pornografi 3. horror 4. Satanizmi 5. puthje me gjuhën e tij 6. vulgariteti, 7. ndikim negativ arsimor, që nuk është i përshtatshëm për fëmijët? Unë Rei Unius mbreti i Izraelit në emër të Jezusit unë urdhër që: së pari sëmundje e rrezikshme vullneti për të cilat të menduarit e tyre mendoj? është vet ai që duhet të marrë, një sëmundje pamposhtur që çon në vdekje. Dashur mallkimin? Bie mbi atë! Amen, Aleluja! CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♚ MENE TECHEL Peres ♰PAX
 
Re: Hallelujah Amen ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ simbol i paqës "nargargoole" tha: Unë jam duke shkuar për t'ju ndihmuar të bëni lojë tuaj më të fortë .. ose ju do të vdisni shpejt .. ose dikush shumë i afërt për ju do. kështu që kjo është si djalli ju bëjnë një nder .. mësojnë atë. pastaj vijnë mbrapa, kur ju nuk janë aq të dobët dhe inputent. okay - PËRGJIGJE-> Kjo është ajo? Unë mund të bëj më shumë! Tout est sous Controle: "Jezusi jeton" Kjo ministri nuk mund të ballafaqohet! lorenzojhwh në emër të Jezusit unë komandën: i urdhëron shkatërrimin e të gjitha Satanizmi institucionale: Qeveria, shërbimet sekrete, ushtarake, feja, alienet, administrative, ideologjike. Aleluja! Heshtni Satani: shkoni! Pini helmet tuaja të bëra nga vetë të mjaftueshme: kancerit tani: për gjakun e Jezu Krishtit, unë lidh të gjitha Satanists në këmbët e Kryqit, për procesin e tyre të menjëhershëm. për të brendshme e tyre e tyre demonëve, dhe engjëjt nga jashtë: goditur hit goditur të gjitha ato deri në fillimin e konsumit, të çmendurisë dhe të vdekjes. Dashur mallkimin? Bie mbi atë! Loja fund: "Ju kanë humbur të gjithë!" Luke19.27

====================
YouTube

YouTube

561183 iscritti
68423629 visualizzazioni video
@666 USA CIA IMF--> NOT ONLY, YOU HAVE: 1. Intimidated, 2. Insulted as: 3. SO VULGAR: 4. maligned: slander: TO BE A NAZI, BUT YOU ALSO HAVE: 5. HIT THE GERMAN GIRL, block his channel: to: "MarlaMarleen", and now she is being hunted by you: because the U.S. has become a dictatorship: of CIA 666: a Masonic queens (322) and satanic: for IMF pharisee: of banking seigniorage: for destroy Israel! as you can hope of: to talk to me now? when you has committed the mortal sin? collapses the spirit: in the soul: Therefore, that person will go to hell! but if the soul is taken away: as I have done to millions of my enemies? this is something that: can be very dangerous for the very lives, because it is as damaging: the source of his life!
synnek1 has the power to close this page, but he can not do none, if the Pharisee Rabbi Rothschild: the super Satanist: of IMF, he not says, "you can close: this page!" because synnek1: he is a slave: like you, and like every other Satanist: of this: big cock in the ass: that: is the United States: one of many: of the false democracy of the Masonic bank seigniorage! If you believe that my ministry depends on this page? you are stupid! 
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] Sunday 27 May 2012, Posted by syrianfreepress All Articles in +, Al Qaeda, Conspiracies, Conspiracy, Conspiracy, Crimes Against Humanity, Crimes against, humanity, Christians, Syrian-Italian Delegation, Human Rights, Gregorios III Laham, Homs, Human Rights, jihadists, martyrs , Massacre, Mother Agnes the de-Mariam, Croix, Mercenaries, NOUVELLES DES chrétiens, Patriarch Gregorios III Laham of Antioch and All The East, Patriarch Laham, Terror Agents, Gangs Terrorists, War Strategy. Tags:. al-Qaeda, Saudi Arabia, Damascus, Damascus, human rights, homs, Middle East, Patriarch Gregorios III Laham, Qatar, Saudi Arabia, Syria, Syria, SyrianFreePress, SyrianFreePressNewtwork, Gangs Terrorists
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  25 secondi fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights" !] Passed an image, once to the, Syrian TV: an, of the family: Baba Amro - the center of: fierce fighting in recent weeks - at tea, dinner table, endless. Everyone, children, uncles, relatives. On the wall, the killers have written with the blood of the victims: "We have come from Misurata (Libya) for liberla." The complaint:. The complaint comes from Dr. Nadia Khost, Syrian, author of: many of the works on conservation, cultural heritage of Arab civilization. Now that: the, the Syrian regime to infer the latest hits to the 'resistance', and: those arrested to begin: confess, leaving an: very framework of: to the Western media narrative. People forced to witness the execution of: an: unknown young man, brought in an alloy, the public square to: Douma suburb of Damascus. also: arrested, Ayman Fahd et Arbini, told of: shooting an: RPG of the Christian church:
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  46 secondi fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights"!] Arbin, another suburb of Damascus, "by order of: Zaher Qweider of Al Qaeda," an: this came from ' Iraq. The rebels had lists of: The people to be eliminated. On the basis of: these lists, they killed the Aleppo, champion of: boxing Ghiath Tayfur, Homs and seized: the disappeared, political Mosbar Al Chaar, the, number of less famous is eliminated: still uncertain. "They have killed and businessmen: university professors. Now we know that: each of: we can die in case of: attack of the, if the armed gangs, his name appears on those lists, "says Nadia Khost. Now that: on the ground, the situation turns more and more, to: the benefit of, and arrangements: of the HIS: armed forces, the 'narrative' of the media becomes more and more, unbelievable. It follows that: the army of: Assad has responded to: serious provocation, and is: often intervened to protect the, population.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] Gradually, that: the, ordinary people are freed from the nightmare of the "liberators," he says as he was the life in the territories "liberated": "In neighborhoods that: controlled, armed gangs have prevented the Children of: go to: school, have killed workers that: they went to work, have banned the farmers of: go to: seeding and on their own land: the power of: supplies, ambulances were stolen, were seized of: vehicles of: and private: of tea, municipalities. They destroyed the life wherever they are installed. " AD Homs, a citizen told as an: sniper has taken in the, terror n: number of roads, that: controlled by an, terrace among the slain, an: of child: 11 years of name El Malek Akta. One of the arrested rebels to: Baba Amra admitted, without batting an eyelid, he had murdered at least fifty people and: raped tens of: women.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] It is considered an: good Muslim, why, (says the, Khost), "the sheik Wahhabis of Saudi Arabia, as well as the sheik of Al-Jazeera Kardawi, of the utter, fatwah that: legalize the murder of: Alawites, Christians, Druze, Sunni pro-government besides the "Syrian. "The Syrian bands that: perform these fatwah receiving funds from the Katar and from Saudi Arabia, along with drugs, that: the regular armed Syrian confiscation amounts together with arms." The armament found the rebels defeated deserves an: Chapter to: the "howitzers, machine guns of: all sorts, sound bombs, howitzers, anti-armor, night vision, bulletproof vests, material of: transmitting sophisticated," together to: "Western and currencies: Israel, passport number." Among these, an: remarkable "the passport to paradise," issued by the Saudi sheiks.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] "These sheikhs not: know the, the recommendation made at the beginning of Islam, the Caliph Omar bin el Khattab: 'Do not kill women or children or old, not: cut trees, and: let the monks in their monasteries." In that: the project is part of this violence: indiscriminate mass, this terrorism from abroad and paid: that: it is true of: foreign fighters, who is: guilty of: these crimes? why, not this: is: an, strategy of "liberation" of: n: oppressed people, but, of "conquest" and: of: scorched earth. "The goal of: this terrorism," writes Nadia Khost, "is the smashing, Syrian society, inflicting losses to the army, to do: the pieces, Syria, the cripple, agricultural, industrial, craft. destroy the texture of the State. " (Qui est responsable des en Syrie crimes?) The alarm that: by month launches the Mother Agnes de-Mariam, Croix
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] Analysis is that: coincides with: the alarm that: for months spear-Mariam Mother Agnes de the, Cross, a Carmelite, superior of the convent of San Giacomo the intercepted, all media, especially French Catholics, unheard . the, same-Mother Agnes told the researchers of Mariam: an, the French commission (we'll) that: the day of the horrible, December 6, Homs "free", more, of one hundred people "were killed in fighting Interfaith ... we were terrible scenes, women raped, cut off her breasts, and people massacred: truncated to: pieces. an: Dealer is: was killed for having something to sell: an: polizotto. an: young husband Christian is: why was murdered, of refusing: to show: side of the insurgents. " -Mariam Mother Agnes de tea, Croix
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  [ Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] Mother Agnes the de-Mariam, Croix. Easy to hold them isolated voices of: minorities that: they have every interest to the, of the stability, the Syrian regime, which are protected and: guaranteed, or to: of the propaganda, the regime. but, it should be noted that: three experienced journalists of Al Jazeera, virtually everyone in the office of Beirut, have resigned alleging forgery by the issuer on the tragedy of the Syrian, the, censor their reportages that: documenting what that: not: was documented, and: the pressures endured by the owner, the emir of the, Katar. not: often in the West that: three big names will licenzino, fighting for the, and career: the, of prestige: to work for an, international chain, for the defense, and truth: the, professional dignity. is: strange that: their colleagues in the West not: they have given to the survey, their decision, or rather have it hidden.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] Let's at least the names: Ali Gashem, special envoy to Beirut in Syria, the, of: Rector office Hassan Shaaban, and: the, producer, why the latter in protest, Al Jazeera "has totally ignored the, the referendum in Syria to the, constitutional reform, that: he saw the turnout, 57% of those eligible, and: the, 90% of the votes to: support of the, change. " (Al Jazeera Exodus: Channel losing staff over 'bias') Allegations of: false and reportages: Video "manufactured" on Syria, in order of: to discredit the, scheme came from blackberries, shares, not: only against, Al Jazeera, but, against, the, CNN and: the, BBC . Many scenes of: The bombing of the city-martyr of Homs by the Syrian army has been questioned by investigative journalist Rafik Lotf, that: he looked at the video: in many cases,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] the clouds of: black smoke that: rise from the buildings would be burned tires on the terraces ... (Wag the Dog: How to cook-up Syrian drama) | (Hollywood Homs and Idlib?) News media also criticized Western leaders of the three, block anti-Assad, the Syrian National Council, or, if they left slamming the, door. It is of: Haitham al-Maleh, and Kamal al-Labwani: the civil rights activist, the, Christian-Catherine to Telli. Labwani has explained that: "we do not want to be accomplices of the, of the massacre, people siariano," accusing the, Council of: "to be linked to: foreign projects that: aim to: extend the, battle pending that: the, country be dragged into civil war. "
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  3 minuti fa
  [ Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] The Arab League, Saudi and hegemony: from Katar, he knows how quickly the condemned, the Syrian regime, of asking: to accept the inspection of the field: an, of the Commission: Arab observers in Damascus has accepted - probably against, the hopes of the Saudis, that: the refusal to have taken of other topics: anti-Syrian propaganda - and: the Commission, an, once on the ground, had to listen to the, cry of: The pain of the Syrians that: denouncing the atrocities of the rebels. in the, report, therefore, has reported of: those of the atrocities, armed gangs, and hidden from the media: from Western capitals and ignored: the retrograde Arab monarchies. Result: the Arab League has thrown away the, relationship and demanded the resignation of the, the Head of Mission, Sudan Mohaed General Ahmed Mustafa Al-Dabi, guilty of: having the troubled, "narrative" current.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  3 minuti fa
  [ large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] Finally, an, the source of suspicion, "Centre Français de Recherche sur le Renseignement 'an: group set up by private intelligence of old: rigenti of tea, DST, together with the Centre International de Recherche et d'Etudes sur le terrorisme & the Aide aux Victimes du terrorisme, "led an, investigation on the ground. the, of the title, their relationship: "Syria, an, Lebanonization artificial," says a lot of already: that that: they have been discharged. but, the text deserves an, integral reading. You can find here: cf2r . org . Sparing no criticism of the Syrian regime and: to the, his handling of the crisis, not: without the stress, of social crisis: an: where the country, youth unemployment is: very high (and tea, 75% of the population has less of: 24 years) and: the, life is: rincarata tragically last year (conditions common to the other "Arab spring")
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] tea, French report denounced "the falsification of orchestrated events, the playing of foreign actors that: pursuing, through the, their support to opponents of goals: foreign policy that: nothing to have: that: seeing with: tea, the internal situation of the, country. " The former intelligence agents of Paris the frame, facing the new U.S. policy in Middle East policy that: Been is: baptized as "constructive instability". This strategy, they say, "rests on three principles: create and: to manage conflict: low intensity - and promote the political fragmentation: spatial, and: to promote the, bigotry, if not: the, ethnic and sectarian cleansing." The concept and: the, technique of "constructive instability" have been processed, the French say, the neoconservative American centers.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] and: to mention about an, analysis conducted by Robert Satloff, the director of the Jewish, WINEP, the Washington Institute for Near East Policy (an arm of the influential Israeli lobby), dated March 15, 2005. Where Satloff wrote that: "Americans not: to have the interest, of the survival, of regime: Assad minority regime that: is based on intimidation 'in the, 2005, on the contrary, even the, President Bush jr. deemed it necessary to prop up the, scheme, to: the avoidance of: uncontrolled explosions in the area. Robert Satloff, But Satloff, provident, already advised of three types: Action: 1). collect an: much of the information on the dynamics internal to the social and ethnic, Syria; 2). Shake an, campaign on issues such as tea, democracy and human rights: the state of: right;
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] 3). "Not an offer to the Syrian regime alc, output of: safety, to: less than that: the, President Bashar Assad not: be willing to go to Israel in the, context of: an, an initiative of: peace or expelled from Syrian territory all anti-Israeli organizations, and: to give up tea, violent "armed struggle and national resistance, such as tea, local jargon." This American policy (call it American), French agents say, "was largely influenced by an, of Directive: Oded Yinon, a senior official of the, the Israeli Foreign Ministry, dated February 1982, where the outlines, geo-strategic project of: fragmenting the whole Middle East in units of blackberries, tiny as possible until decommissioning and pure: simple neighboring States to Israel. "
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] This article appeared on the Jewish magazine "Kivunim 'printed by the Propaganda Department of the World Zionist Organization, that: our readers already know. tea, French report cites an: step: "The decomposition of the, Lebanon into five provinces prefigures the, fate that: waiting for the entire Arab world including Egypt, Syria, and Iraq: the, ... the Arabian Peninsula, and disintegration of Syria: Iraq into provinces homogeneous point of: ethnic and religious, is: the overriding objective of Israel to: long term to: short, the goal is: the, dissolution of the military: these states. tea, Syria will be divided into more, according to the line of States: fracture of the, ethnic communities, so that the coast will become a Shiite Alawite State,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] the region of Aleppo, a Sunni state, to Damascus, an: other State Sunni hostile to his neighbor (...). The Druze constitute the, your country, that: we will extend our Golan: this will ensure the State, and Peace: the, security of the region (...). is: n: to the goal as of now, our reach. " For now, the, floor had an, setback. The gangs were defeated, and: with: they their international manipulators. Iran has effectively supported the, the Syrian regime (1). Russia and China have said with: clarity that: consider an: outside military intervention against, Damascus also, to the threat, its national security. The specification even if fragile "unity" of the, country, unique in the, of the framework, the Middle East - expressed in the phrase "we are all Syrians, whatever the, our religion" - held, and the atrocities committed by the rebels:
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] the Islamist terrorist gangs just to excite and religious clashes: sectarian, have produced an, That revulsion of the silent majority, if not: the support, the regime, even more, the fears, Lebanonization, or tea, reduce the chaos of Syria and Libya: Iraq. tea, 40% of the population belongs to: some minority has, therefore, only to lose by the radicalization excited from outside. "There is more, and tolerance: religious freedom in Syria that: in any other Arab country," says the, Melkite Patriarch Gregorios III. The constitution approved by 90% of Syrians - called to vote in that situation - prohibits parties based on ethnic and: religious, and: the guarantees, the respect of, personal freedoms. Been is: the subject of: an: extensive national debate in universities, on TV, in cultural centers.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  6 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": ] That that: they want to destroy, says Nadia Khost, is: "a country that: stands for an: the social fabric where religions, confessions and: the ethnic mix in an, national unity. an: Country that: translating the works of world literature, that: the listener, and classical music: the, local music, and: where the women to participate, and productive life: public. " Nothing will be more, as before, however, say they know many other items. Even the, Lebanon was an: of model: living together before that: "the security of Israel" became the, priority to: where everything has to sacrifice human life, civilization, truth. Because of course, the, of the strategy, terror continues. tea, 16 March, two car bombs placed in front of the offices and Syrian air force intelligence: Police to Damascus have died and 27: 97 injured, immediately after, an, is bomb: an exploded: buses that: leading members of dell'Armata:
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  7 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] Palestinian Liberation, an, of entities: pro-Iranian Palestinians, in the suburb of Al Yarmouk Damascus. Massacres-attacks "such as Al Qaeda" in which even the, Jewish site Debka Files indicates the hand "of Saudi Arabia and: of the, to revive the Katar, facing anti-Assad, after that: the, the regime has crushed 'last armed rebellion to Idlib. " the, cowardly act of: anger schemes where not: translate books of world literature, and: where women not: is: nobody: allowed to drive the car - and: of the benefit, however, for the White House as the promoters' Democracy. " (At least 27 dead in bombings Damascus. Russians as Syrian Air Defenses) 1) According to Debka Files, Tehran has even put in place an: air bridge, "the more, great that: Iran has ever organized",
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  7 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] to get weapons, ammunition and military experts to Assad. the bridge plane is: Been made possible "by permission of Baghdad to the Iranian people of: fly over Iraq directly. the, President Barack Obama sought of: intercede with: tea, Iraqi Prime Minister Nuri Al Maliki, only to receive an: rejection. " Moscow also gave an: direct support, providing the batteries of: anti-air interception 50 Pantsyr S1, almost certainly made by Russian technicians. is: to: these batteries, according to Debka, that: it must be the admission of the, General Martin Dempsey, USA Chief of Staff, that: "the Syrian air defense is: five times more, of sophisticated: one that: c 'was in Libya, making air strikes blackberries, and risky: more, complicated':
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  7 minuti fa
  [Syria: "human rights" trampled in the name of "human rights": large Satan big (IMF) and little Satan (Sharia)? on a collision course!] in short, humanitarian intervention is: postponed. In short, this phase of the, conflict marks an, clear defeat of the powers which the Westerners - is: documented - their part of the items were shipped, Special Forces and French: English to: the side of the rebels terrorists. Action is: the case of: remember, to the contrary, international law. --ANSWER--> I'M SORRY FOR IRAN: BUT, I AM NOT A FRIEND OF THOSE WHO DO NOT UNDERSTAND THE FREEDOM OF RELIGION!
@ Saudi Arabia, Qatar and Turkey (the little Satan) for Al Quaeda salafis of sharia -> attacking another nation through terrorism? is the most infamous crime: that only, "the great Satan" of the IMF ((International Monetary Fund)) the U.S. 666. could afford to you! I promise to you, by the living God of my Patriarchs: Abraham, Isaac, Jacob, and Jesus Christ: "you'll pay all your many crimes: to have changed: your religion in a project for the imperialist conquest of the world!"
Saudis are buying nuclear-capable missiles from China DEBKAfile Exclusive Report July 4, 2012, 9:48 AM (GMT+02:00) Tags: Saudi Arabia China missiles nuclear bomb Iran Pakistan US Israel Video debkafile's military sources report that Saudi Arabia has set its feet on the path to a nuclear weapon capability and is negotiating in Beijng the purchase of Chinese nuclear-capable Dong-Fen 21 ((NATO-codenamed CSS-5) ballistic missile. China, which has agreed to the transaction in principle, would also build a base of operations near Riyadh for the new Saudi purchases. As we reported last year, Saudi Arabia has struck a deal with Pakistan for the availability on demand of a nuclear warhead from Islamabad's arsenal for fitting onto a ballistic missile.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  [is an imperialist war of occupation!] Saudi Arabia, Qatar and Turkey are supporting: with: money and weapons to terrorist groups armed: that: they commit crimes: against: innocent civilians in Aleppo and Damascus. Foreign Minister Sirianao writes: Ban Ki-moon. The "armed terrorist groups" committed "horrible crimes" against civilians "innocent" in Aleppo, etc.. "A large number of mercenaries belonging to these terrorist groups - the letter says - they use civilians as human shields, killing those who disagree with their criminal strategy ..". The Syrian authorities, then, "invite all members of the Security Council to ask these terrorist groups armed to withdraw from the Syrian cities attached, to stop acts of terrorism and support the six-point plan of Kofi Annan" for a solution to political crisis. Meanwhile, Iran warned the West: "We will not allow the enemy to advance" in Syria.
Damascus to Ban Ki Moon: "Saudi Arabia, Qatar and Turkey maintain armed terrorist groups". but, United States and Turkey "will coordinate efforts to accelerate the political transition in Syria "and that the transition" should include the departure of Bashar al-Assad and meet the legitimate aspirations of the Syrian people (ok! but which peoples.? Christians must die here too?) ". OBAMA criminal too IMF @ 322 -> [ This is bullying : of Satanists of your CIA : 666 who have occupied youtube and google : for ruin this company !] 
 
@Obama - shame on you, These are your Satanists of the CIA, who occupied youtube and google for you and your criminal satanic IMF. @ MarlaMarleen uniusrei3@gmail.com. Posted to: MarlaMarleen. @ Friend criminal, 666 synagogue of god owl, Pharisee Rabbi Rothschild, of the IMF: International Monetary Fund --- remove the soul to a Satanist? Their greatest tragedy this is! Because without a soul? They are doomed to become zombies! "Because here They are forced to kill everyone: that: They are born: without: a soul." in this way: when the Satanists, they'll Realize That, They No Longer have the soul? They are forced to kill yourself, Each Other, and Perhaps, to kill also: the Masons, infact, also: Their are my enemies too! I do not know what can happen, @ my YHWH ---> I have stolen the soul of all my enemies! 
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  1 giorno fa
  Good morning UniusRei3. I can't comment on certain videos. But not always Yesterday, YouTube hasn't approved 7-8 comments of mine. It was no spam, but originals :-) I use the translator rare. He often disfigures the sense. I don't know what I'll think of all. The thing with the real names disturbs. Not personally by myself. But it's a incredible interference with private life. YouTube is a stooges of Google. But who's in fact behind Google? Now I must to work.

  Informazioni su "Your thoughts are the architects of your destiny"

  All my functions are disabled. Suddenly and unexpectedly. Don't know why. Currently my hands are tied.No subscription, no comments, no
  recommendations or anything else... Nothing. I've informed YouTube and asked for reasons. No person besides me has
  access for this channel. Last week I got an account warning (?). To my astonished question I got no reply
  Dear subscribers,
  if it fared in this way some other user, just let me know. In the past Google and
  his henchman YouTube have made impossible actions!!! Another act in this laughable spectacle? Exclusion of users who open their flap behind the scenes?
 • Synnek1
  Synnek1 ha pubblicato un commento
  6 giorni fa
  Hey, buddy! WE NEED YOU! Join [US]! >;-)
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  [the stench of sulfur] 666 CIA youtube IMF 322: Synnek1(MrPeteBlood: is youtube master IMF CIA ): has published a comment: 1 hour ago: " WE WILL NEVER FORGET motherfucker! " -- ANSWER --> Yes, I KNOW, "YOU ARE AN LEGION of demons" of failed! because if you: (satanists freemasonry) were something of true value? you would have conquered the planet, already too long ago! but, that's the truth: "You are the eternal losers!" what I feel? is just a terrible stench of dead bodies and burnt human flesh: because only for your: big broken ass: they may think: that, the favor of Satan can be durable! and now? You have this whole page to show once again: when you're an asshole! YOUTUBE SHIT , DIRTY imf 666 ---> YOU ARE VULGAR? It is BECAUSE YOU ARE LOSING! you're a loser because you're gross!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 sett. fa
  Synnek1 ha pubblicato un commento: 14 minuti fa: IN "JESUS" NAME U WILL PAY! -- ANSWER--> @666 IMF CIA Sharia, FED ECB --> I'll burn the world: again! because there could not be another solution: as it was for Sodom? so it was in the days of Noah! criminal murderers of the Pharisees of the IMF 666: children of the devil! hell is the your size! is too fast the end of the cicadas! we all people in the Kingdom of GOD? we are waiting for your time! LOL. yes! lol. Jesus is came for your Rothshit 666 IMF lal... @HALLELUJAH -- I AM UNIUS REI --> you are afraid! why, everything collapses: in the NWO! mice that remain in the boat: ie, the synagogue of Satan, the IMF? drown! I'm on the bandwagon: the one who won!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @ OBAMA 322 IWF -> [Dies ist Mobbing: der Satanisten Ihrer CIA: 666, die YouTube und Google beschäftigt haben: um diese Firma zu ruinieren! ] MarlaMarleen veröffentlicht: Alle meine Funktionen sind deaktiviert. Plötzlich und unerwartet. Ich weiß nicht warum. Derzeit meine Hände gebunden sind. Kein Abo, keine Kommentare, keine Empfehlungen oder irgendetwas anderes ... Nichts. Ich habe YouTube informiert und fragte nach Gründen. Niemand außer mir hat Zugriff für diesen Kanal. Letzte Woche habe ich ein Konto Warnung (?). Auf meine erstaunte Frage, bekam ich keine Antwort: Miniatur, [11 hours ago: MarlaMarleen veröffentlicht]: Sehr geehrter Teilnehmer, wenn sie es auf diese Weise einige andere Benutzer zu bekommen, lass es mich wissen. In der Vergangenheit Google und sein Handlanger YouTube Aktionen haben es unmöglich gemacht! Ein weiterer Akt in diesem lächerlichen Schauspiel?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @ 322 OBAMA FMI -> [Esta es la intimidación: de los satanistas de la CIA: 666 que han ocupado YouTube y Google: para arruinar esta empresa! ] MarlaMarleen publicada: Todos mis funciones están deshabilitadas. De repente e inesperadamente. No sé por qué. Actualmente tengo las manos atadas. Sin suscripciones ni los comentarios, no hay recomendaciones o cualquier otra cosa ... Nada. He informado a YouTube y pidieron razones. Ninguna persona, aparte de mí tiene acceso a este canal. La semana pasada recibí un aviso de cuenta (?). A mi pregunta atónito, no tengo la respuesta: en miniatura, [11 horas: MarlaMarleen publicado]: Estimados abonados, si es que llegar a ella de esta manera algún otro usuario, sólo házmelo saber. En el pasado, Google y sus acciones esbirro de YouTube han hecho imposible! Otro acto de este espectáculo risible?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @ 322 OBAMA FMI -> [Ceci est l'intimidation: des satanistes de votre CIA: 666 qui ont occupé youtube et google: à la ruine de cette entreprise! ] MarlaMarleen publié: Tous mes fonctions sont désactivées. Tout à coup, et de façon inattendue. Je ne sais pas pourquoi. Actuellement mes mains sont liées. Pas d'abonnement, aucun commentaire, aucune recommandation ou toute autre chose ... Rien. J'ai informé YouTube et a demandé pour des raisons. Nul autre que moi a accès à ce canal. La semaine dernière, j'ai reçu un avertissement de compte (?). A ma question étonnée, je n'ai obtenu aucune réponse: miniature, [il ya 11 heures: MarlaMarleen publié]: Chers abonnés, si elle y accéder de cette manière un autre utilisateur, faites le moi savoir. Dans le passé, Google et son acolyte actions YouTube ont rendu impossible! Un autre acte de ce spectacle risible?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  13 minuti fa
  @OBAMA 322 IMF --> [This is bullying: of the Satanists of your CIA who have occupied youtube and google: to ruin this company! ] Their exclusion of users who open flap behind the scenes? About Your thoughts are the architects of your destiny, All my functions are disabled. Suddenly and unexpectedly. Do not know why. Currently my hands are tied.No subscription, no comments, no, Recommendations or anything else ... Nothing. I've informed YouTube and asked for reasons. No person besides me has: access for this channel. Last week I got an account warning (?). To my astonished question I got no reply, Dear subscribers, if it get to it in this way some other user, just let me know. In the past Google and His henchman YouTube actions have made ​​it impossible! Another act in this laughable spectacle? Their exclusion of users who open flap behind the scenes?
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] 07/31/2012 13:51 VIETNAM Catholic dissident's mother sets herself on fire. Anger and bewilderment of Vietnamese by J.B. An Dang Dang Thi Kim Lieng's self-immolation in front of government offices in the southern province of Bac Lieu. Her daughter Maria Ta Phong Tan, a former policewoman converted to Christianity, is in jail awaiting trial. She faces up to 20 years in prison for propaganda against the state. Human rights activists and bloggers: specious accusations.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] Hanoi (AsiaNews) - The Vietnamese Catholic community is in shock over the death of Dang Thi Kim Lieng, mother of Mary Ta Phong Tan (pictured), a famous dissident in jail awaiting trial who faces up to 20 years in prison. The woman set herself on fire in front of government offices in the southern province of Bac Lieu, to protest against abuses by the prison authorities who hold her daughter, depriving her of basic rights. The mother died from severe wounds inflicted by the flames sparking the reaction of many bloggers in the country, who accuse the Communist Party and government leaders of a policy of repression and of systematically violating the freedom of religion and thought, with trumped-up charges including "spreading propaganda against the state."
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] Without saying a word to family and friends, Dang Thi Kim Lieng went to the government offices in the province of Bac Lieu and self-immolated. Activists and lawyers who fight for human rights in Vietnam say that the woman died during her transport to the hospital in Ho Chi Minh City. However, neither police nor the official authorities have commented on the case or confirmed the event. Some relatives report that Dang recently appeared very concerned about the fate of her daughter Maria Ta Phong Tan, locked in a prison in the former Saigon, whom she has not seen since last September, the date of her arrest. The police maintain she is guilty of "subversive activities" and of having written "slander" published online, discrediting the Hanoi government and the Communist Party.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] The hearing in court against Mary Tan, 44, should begin on 7 August and there is a very real possibility she will be sentenced to decades in prison. She is a former police officer well known in Vietnam, because she denounced abuses and distortions of the prison system online (see AsiaNews 17/04/2012 Vietnamese government tries three bloggers for writing about strikes and justice). Her decision to convert to Catholicism also weighs against her, after an adolescence and childhood characterized by continuous "brainwashing" in Communist ideology. However, her encounter with a lawyer and activist for human rights sparked her desire to rediscover the faith that, over time, led her to baptism.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  @ OBAMA 322 IWF -> [Dies ist Mobbing: der Satanisten Ihrer CIA: 666, die YouTube und Google beschäftigt haben: um diese Firma zu ruinieren! ] MarlaMarleen veröffentlicht: Alle meine Funktionen sind deaktiviert. Plötzlich und unerwartet. Ich weiß nicht warum. Derzeit meine Hände gebunden sind. Kein Abo, keine Kommentare, keine Empfehlungen oder irgendetwas anderes ... Nichts. Ich habe YouTube informiert und fragte nach Gründen. Niemand außer mir hat Zugriff für diesen Kanal. Letzte Woche habe ich ein Konto Warnung (?). Auf meine erstaunte Frage, bekam ich keine Antwort: Miniatur, [11 hours ago: MarlaMarleen veröffentlicht]: Sehr geehrter Teilnehmer, wenn sie es auf diese Weise einige andere Benutzer zu bekommen, lass es mich wissen. In der Vergangenheit Google und sein Handlanger YouTube Aktionen haben es unmöglich gemacht! Ein weiterer Akt in diesem lächerlichen Schauspiel?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  @ 322 OBAMA FMI -> [Esta es la intimidación: de los satanistas de la CIA: 666 que han ocupado YouTube y Google: para arruinar esta empresa! ] MarlaMarleen publicada: Todos mis funciones están deshabilitadas. De repente e inesperadamente. No sé por qué. Actualmente tengo las manos atadas. Sin suscripciones ni los comentarios, no hay recomendaciones o cualquier otra cosa ... Nada. He informado a YouTube y pidieron razones. Ninguna persona, aparte de mí tiene acceso a este canal. La semana pasada recibí un aviso de cuenta (?). A mi pregunta atónito, no tengo la respuesta: en miniatura, [11 horas: MarlaMarleen publicado]: Estimados abonados, si es que llegar a ella de esta manera algún otro usuario, sólo házmelo saber. En el pasado, Google y sus acciones esbirro de YouTube han hecho imposible! Otro acto de este espectáculo risible?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  @ 322 OBAMA FMI -> [Ceci est l'intimidation: des satanistes de votre CIA: 666 qui ont occupé youtube et google: à la ruine de cette entreprise! ] MarlaMarleen publié: Tous mes fonctions sont désactivées. Tout à coup, et de façon inattendue. Je ne sais pas pourquoi. Actuellement mes mains sont liées. Pas d'abonnement, aucun commentaire, aucune recommandation ou toute autre chose ... Rien. J'ai informé YouTube et a demandé pour des raisons. Nul autre que moi a accès à ce canal. La semaine dernière, j'ai reçu un avertissement de compte (?). A ma question étonnée, je n'ai obtenu aucune réponse: miniature, [il ya 11 heures: MarlaMarleen publié]: Chers abonnés, si elle y accéder de cette manière un autre utilisateur, faites le moi savoir. Dans le passé, Google et son acolyte actions YouTube ont rendu impossible! Un autre acte de ce spectacle risible?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  @OBAMA 322 IMF --> [This is bullying: of the Satanists of your CIA who have occupied youtube and google: to ruin this company! ] Their exclusion of users who open flap behind the scenes? About Your thoughts are the architects of your destiny, All my functions are disabled. Suddenly and unexpectedly. Do not know why. Currently my hands are tied.No subscription, no comments, no, Recommendations or anything else ... Nothing. I've informed YouTube and asked for reasons. No person besides me has: access for this channel. Last week I got an account warning (?). To my astonished question I got no reply, Dear subscribers, if it get to it in this way some other user, just let me know. In the past Google and His henchman YouTube actions have made ​​it impossible! Another act in this laughable spectacle? Their exclusion of users who open flap behind the scenes?
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  @ Friend criminal, 666 synagogue of god owl, Rabbi Rothschild Pharisee, of the IMF: International Monetary Fund - ---> remove the soul to a Satanist? this is their greatest tragedy! because without a soul? they are doomed to become zombie! "here because they are forced to kill everyone: that: they are born: without: a soul!". in this way: when the Satanists, they'll realize that, they no longer have the soul? they are forced to kill yourself, each other, and perhaps, to kill also: the Masons, infact, also: their too are my enemies!
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  6 ore fa
  @ Friend criminal, 666, Rothschild, of the IMF: International Monetary Fund -> I do not know what can happen, because in the past, I have never given: the order to steal the soul to someone! But, stealing the soul: too more million people simultaneously? This should help: some case studies about this crazy phenomenon!
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] 07/31/2012 13:51 VIETNAM Catholic dissident's mother sets herself on fire. Anger and bewilderment of Vietnamese by J.B. An Dang Dang Thi Kim Lieng's self-immolation in front of government offices in the southern province of Bac Lieu. Her daughter Maria Ta Phong Tan, a former policewoman converted to Christianity, is in jail awaiting trial. She faces up to 20 years in prison for propaganda against the state. Human rights activists and bloggers: specious accusations.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] Hanoi (AsiaNews) - The Vietnamese Catholic community is in shock over the death of Dang Thi Kim Lieng, mother of Mary Ta Phong Tan (pictured), a famous dissident in jail awaiting trial who faces up to 20 years in prison. The woman set herself on fire in front of government offices in the southern province of Bac Lieu, to protest against abuses by the prison authorities who hold her daughter, depriving her of basic rights. The mother died from severe wounds inflicted by the flames sparking the reaction of many bloggers in the country, who accuse the Communist Party and government leaders of a policy of repression and of systematically violating the freedom of religion and thought, with trumped-up charges including "spreading propaganda against the state."
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] Without saying a word to family and friends, Dang Thi Kim Lieng went to the government offices in the province of Bac Lieu and self-immolated. Activists and lawyers who fight for human rights in Vietnam say that the woman died during her transport to the hospital in Ho Chi Minh City. However, neither police nor the official authorities have commented on the case or confirmed the event. Some relatives report that Dang recently appeared very concerned about the fate of her daughter Maria Ta Phong Tan, locked in a prison in the former Saigon, whom she has not seen since last September, the date of her arrest. The police maintain she is guilty of "subversive activities" and of having written "slander" published online, discrediting the Hanoi government and the Communist Party.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] The hearing in court against Mary Tan, 44, should begin on 7 August and there is a very real possibility she will be sentenced to decades in prison. She is a former police officer well known in Vietnam, because she denounced abuses and distortions of the prison system online (see AsiaNews 17/04/2012 Vietnamese government tries three bloggers for writing about strikes and justice). Her decision to convert to Catholicism also weighs against her, after an adolescence and childhood characterized by continuous "brainwashing" in Communist ideology. However, her encounter with a lawyer and activist for human rights sparked her desire to rediscover the faith that, over time, led her to baptism.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  VIETNAM & all Muslims Country [all the nations that prevent the freedom of conscience and religion: they are criminals: certainly there will be consequences] The Vietnamese government has implemented tight control over religious activities, and Catholics are often victims of violence and abuse, both individuals and entire communities. Among the many examples are the Montagnards in the Central Highlands and the Redemptorist Fathers, in Hanoi and Ho Chi Minh City, whose pastoral commitment is choked with systematic regularity. However, this violence did not prevent them from playing a key role in the spread of Catholicism and the teachings of the Church, especially among the poor and the abandoned (see AsiaNews 05/08/2011 Redemptorists teach Church's social doctrine in Ho Chi Minh City).
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  07/31/2012 CHINA. People's Daily: government should listen to the people The party's newspaper calls on the country's leaders, especially at the local level, to be more civic minded and listen to people. After Wukan and Shifang, people in Qidong succeed in forcing the authorities to scrap an oil pipeline on environmental grounds. Yet, the regime cannot change its spots. It continues to arrest, a blogger is the latest casualty, and blames the strange death of Li Wangyang (again) on suicide. 07/31/2012 CHINA. Beijing plays up the carrot while still wielding the stick. What happened in Shifang and Wukan could lead people to think that Communist authorities have changed the ways they address the growing number of social protests in China. But they would be wrong. Although the party wants to show that it is close to the people, it is also trying to keep young people away from politics and stop the action of dissidents and human rights activists. Beijing must be careful though.
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  9 ore fa
  Muslim extremists and terrorists taking advantage of Syria's revolution Sources tell AsiaNews that al-Qaeda operatives are in Syria to pursue the jihad. The interests of the Arab League are fuelling the climate of hatred and violence, reducing hope for a lasting diplomatic solution. --- ANSWER--> WHY. THIS CRIMINAL OF ARAB LEAGUE, DO NOT MAKE THEM THE DEMOCRACY, THAT THEY WANT TO DO TO SYRIA TO DO
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  11 ore fa
  @ my Jews against IMF 666 --> (God) gave their land to Israel for an inheritance, an inheritance to Israel his people. Psalms. 135.12. Called upon the Lord merciful, spreading forth their hands towards him. The Holy One quickly heard them from heaven, and delivered them through Isaiah. He smote the camp of the Assyrians, and his angel wiped them out, Sirach 48.20. While we were still near Jerusalem, appeared before them as a leader: a horseman, dressed in white, actually: to shake the golden armor. All together blessed the merciful God: and they were so strengthened in heart, who were ready to attack: not only men but also the most ferocious beasts: walls of iron. 2-Maccabees 11.8. Fill it again: your mouth smile and your lips with joy. Your enemies saran covered with shame, and the tent of the wicked will be no more. Job 8: 21
 • NoahTheNephilim
  NoahTheNephilim ha pubblicato un commento
  11 ore fa
  @666 CA IMF NWO synnek1 and all other spammers ----> if you do not stop to intimidate : my German girl friend ( ie, my sister in Christ) ? I will not speak with you: never more!
 • @synnek1 --> if you do not stop to intimidate my German girl friend (ie, my sister in Christ)? I will not speak with you!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  1 hour ago MarlaMarleen published: All my functions are disabled. Suddenly and unexpectedly. Do not know why. Currently: my hands are tied. No subscription, no comments, no Recommendations or anything else ... Nothing. I've informed YouTube and asked for reasons. No person besides me has access for this channel. Last week I got an account warning (?). To my astonished question I got no reply, Dear subscribers, if it get to it: in this way some other user, just let me know. In the past Google: YouTube and his henchman have made​​: impossible actions! Another act in this: laughable spectacle? Exclusion of users: who: Their open flap behind the scenes? - ANSWER -> @ OBAMA -> this is your democracy! @ MarlaMarleen - mit dem Ziel der Trolle: Kriminelle: Satanisten: der CIA wird gemobbt! auf: machen uns müde, demoralisiert! Lage: Spott: uns zu machen! machen: uns: Zeit verschwenden! auf diese Weise: Es ist schon: ein Erfolg für uns, wenn wir nicht drehen zu ihnen: Das Wort!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  @MarlaMarleen - the objective of the trolls criminals satanists: of the CIA is bulling! to: make us tired, demoralized! able to make us: ridicule! make us waste time! in this way: it is already a success for us, if we do not turn over to them the word! MarlaMarleen -- l'obiettivo dei troll della CIA è quello di: farci stancare, demoralizzare! riuscire a squalificarci! farci perdere tempo! in questo modo: è già un successo per noi, se noi non rivolgiamo più loro la parola!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  Syria : UN General Assembly vote: Thursday , the Arab resolution , proposed : by the Arab countries : UN members . The document said , again , the call for a political transition : overall, to steady-state Democratic and pluralistic: in Syria: and: we invite all Member States: the United Nations, to support this process , in Additions, similar to Adopt sanctions , Those to ADOPTED: by the Arab League: November 27, 2011 . (ANSA med) - ----------- ANSWER ------- - These are amazing ! this all Arab countries : of the Arab League ! and Why They never make: Them, a political transition: towards a regime : Democratic and pluralistic : for freedom of religion? Because Americans: are all Freemasons: and Satanists : They Are the unpunished for the gallows: I say "swing on the gallows" ?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  [because the Arab League: is not she the path to democracy? ] Shall you Them, Thus saith the Lord of hosts, God of Israel: Drink and get drunk, vomit and fall and rise no Because of the sword : that: I will send among you . If: They refuse: to take the cup from your hand to drink , you say to them : Thus says the Lord of hosts: Certainly drink! If I start: to punish Its Own: The City That bears: my name, pretend: you go unpunished ? No, you will not REMAIN unpunished, for I will call for a sword upon all the Inhabitants of the earth. Saith the Lord of hosts. Jeremiah 25.27
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  [Saudi Arabia the "little satan", the whore of "big satan: IMF"] Three Terrorists from al-Treimseh Confess to Taking Part in Murders, Terrorism and Abduction. Two terrorists from the town of al-Treimseh in Hama countryside confessed to taking part in a series of murders and acts of terrorism before the army entered the town, while a third terrorist admitted to participating in abducting citizens to demand ransom and killing them afterwards. In confessions broadcast by the Syrian TV on Saturday, terrorist Yousef Abdullah al-Mahmoud said that he was recruited by force along with his brother into the armed group led by Saleh al-Saba'awi. Al-Mahmoud said that he and his brother accompanied al-Saba'awi and six other men attacked two houses, with him breaking one of the houses' doors and shooting at the roof,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  [Saudi Arabia the "little satan", the whore of "big satan: IMF"] noting that he stayed outside with his brother upon al-Saba'awi's orders while the rest entered the house and shot everyone inside, saying that he only saw a man and a woman but that there were more people inside. He went on to say that they broke into the second house, with him staying outside like the first time and firing at the house, and the rest of the group entered the house and killed anyone inside. In turn, terrorist Ahmad Abdullah al-Mahmoud, the aforementioned brother, corroborated his brother Yousef's story, adding that al-Saba'awi told them that the houses contained army personnel, when in truth there were only civilian men and women who were shot dead by the terrorists.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  [Saudi Arabia the "little satan", the whore of "big satan: IMF"] For his part, terrorist Zaher al-Tayeh said that he took part in the abduction of a man from al-Safsafiye village along with two others, hijacking the man's car and then interrogating him in an olive field before slitting his throat with a knife. Al-Tayeh also confessed to abducting two others; one from al-Safsafiye and the other from the village of Khneizir, saying that they demanded a ransom of SYP 400,000 for the first one and 200,000 for the second, but their demands weren't met so one of the abductors, a man killed Hussein Dabbas, slit the victims' throats as al-Tayeh watched. Syriaonline -- 16/7/2012
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  MarlaMarleen -- 666 synnek1, and other, 4 spammers trolls of CIA? are always, on this page to prevent the use of democracy: in all internet: so the people can not organize itself democratically against the current regime: Masonic, of banking seigniorage! Therefore, our poverty must be taken: to despair slowly and relentlessly: by all these enemies of the people and democracy: the Freemasons and Satanists! synnek1 is: that: do tease is: against you: on your channel 666 synnek1, ed altri, 4 spammers troll of CIA? sono sempre, su questa pagina: per impedire, l'uso democratico: di internet: affinché, il popolo non possa organizzarsi democraticamente, contro, l'attuale regime: massonico, del signoraggio bancario! pertanto, la nostra povertà: deve essere portata: alla disperazione: lentamente ed inesorabilmente: da tutti questi nemici: del popolo e della democrazia: di massoni e di satanisti! è synnek1: che: fa i dispetti: contro di te: sul tuo canale
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 ore fa
  [proof of God can not be absolute] is because, only love can reach God. in this way, the criminals will be lost: 1. because even the criminals are the motivations for their crimes; 2. because the goodness of God does not become an injury to her justice!
 • MarlaMarleen
  MarlaMarleen ha pubblicato un commento
  13 ore fa
  What have you done with my channel???? Now I'm going to work and in the evening I expect that all my settings are restored!!!!

[★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë: e gabuar për të gjithë ata kriminelë që përmbysi: Kryqi ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ Youtube -.>. Unë komandë në emër të Jezusit, se: gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë burrat dhe gratë të: të gjithë botën: e gjakut të Jezusit është mbi të gjitha në: kanale, web sites, video, komente, përdoruesve dhe të gjithë njerëzit të botës dhe të internetit. Lavdi Perëndisë për këtë gjakun e çmuar të Jezusit për të mbrojtur, shëruar, të shëruar dhe lirimin e të burgosurve. Gjaku i Jezusit mbi Satanit, principatave, kompetencat, përgjegjësitë, frone, dominations, të demonëve, djajtë, në pritje, i Illuminati, muratorët, Satanists, bankat, SpA, Web, okult kompetencat, rrjetit, politikës, fesë dhe institucioneve të kësaj bote të errët. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! vdes [★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë: e gabuar për të gjithë ata kriminelë që përmbysi: kryqi ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga veten "♰ amen.☠ ☠ Pax + + + ☠ ☠ pax Aleluja!Amen.
Gjëja më e keqe nuk është: 3 rd WW me 5 miliardë vdekur, në të cilin FMN-ja do të hiqet. Një Satanist: më ka thënë: lorenzojhwh: "Ju keni ngecur evolucionin e njerëzimit!" 1. Kush, për të dhënë këto monsters, imperializmi, për qëllim për të fituar, të gjithë racën njerëzore? 2. Kush i dha një trup të demonëve, për të bërë: qytetarët e huaj dhe saucers fluturues mbante: rrembimet huajt? -PËRGJIGJE->. Vetëm hebrenjtë e Shumëlartësuara: nga FMN: 666 FED me: BQE: Sistemi masonike në sinagogë e Satanit; mund të kryejnë këtë gjë e shëmtuar! 1. Ky mesazh është për 10.000 adresave; 2. KJO është turpi i hebrenjve të gjithë:, Historia, politikanët: në mbarë botën. Por: kam lajme për të gjithë ata: "terrorist", në fakt, liderët e Satanizmi kanë mësuar për të bllokuar mua:
 
Unë komandë në emër të Jezusit, se: gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë burrat dhe gratë nga: bota :: gjaku i Jezusit është në të gjitha. Ju jeni të gjithë bijtë e: djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë: e gabuar për të gjithë ata kriminelë që përmbysi: Kryqi ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë"
[★ ♰ ♰ ★ PAX]: koha e shpresës ka skaduar: ju prisni për: shembjen e: FMN-së në 3 ° WW. ju keni humbur jetën tuaj të dhënë, me PerëndinëJu keni trashëgiminë tuaj: është dëshpërimi pafund. Unë komandë në emër të Jezusit, se: gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë. Ju jeni të gjithë bijtë e: djallit, ju jeni të destinuar për ferr! ♰ kam bërë: e gabuar për të gjithë ata kriminelë që përmbysi: kryqi ♰ [♛ ♛ MENE ♚ TECHEL Peres ♰ PAX] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰
♰ ♔ ♥ ♔ lorenzojhwh the Unius Rei mbreti i Izraelit, nga froni i Perëndisë dhe për lavdinë e fronit të tij dhe për atë se kush është ulur: në emër të Perëndisë të Abrahamit dhe Melchisek, tona patriarkët dhe profetët, që zbuloi emrin e tij Shenjtë Moisiut: YHWH: në emër të: YHWH dhe i të gjithë vendin kisha, kisha amel dhe qiellor: Mbretëria e Perëndisë, për të gjithë shpirtrat e pastër dhe lutjet e të gjithë shenjtorëve dhe krijesa qiellore dhe hyjnore, për të gjithë njerëzimin dhe në Emri i Jezusit fuqisë së Frymës së Shenjtë nëpër të gjitha krijesat dhe lidhet me gjakun e Jezusit në këmbët e kryqit dhe për të gjithë dëshmorëve të: Unë mënyrë që të St.Michael e Archangel dhe të gjitha engjëllore e largimit nga zjarri të menjëhershëm dhe të shkatërrimi i djallit dhe i të gjithë satanike simbol i tij mbi këtë planet me efekt të menjëhershëm ✙ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSM VSMQLIVB ✙ Halleluja ✙ MENETECHELPERES ♰
 
Amen, Aleluja! ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰. Perëndia mund të mbyllë jetën tuaj tani! Por, për çfarë do të shkojnë në jetën tuaj mallkuar? Ju gjarpër do të jetojë përgjithmonë nën vështrimin e Shpirtit tim. Kur unë do të shohin ty të zbresë intotheabyss? Pastaj, unë do t'ju lë të shkoni! ju akuzon Frymën e Shenjtë. ju kam dashur mallkimin? Bie mbi ju! Amen, Aleluja! ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ PAX CSPBCSSM LNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ✙ Amen, Aleluja! MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ PAX ♛ Terrori mori në zotërim të bijve të errësirës. Unë në mënyrë Saint Michael Arcangel dhe për të gjitha ndarjet e mia engjëllore për të vazhduar për të therjes së të gjitha Satanists të gjithë Amen Aleluja! Botërore. ju kam dashur mallkimin? Bie mbiju! Amen, Aleluja! ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ✙ Amen, Aleluja! ♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰
[★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini juajhelmet bërë me veten "♰
Unë komandë në emër të Jezusit, se gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë burrat dhe gratë e botës gjaku i Jezusit është mbi të gjitha në: kanale, web sites, video, komente, përdoruesve dhe gjithë njerëzit e botës . Lavdi Perëndisë për këtë gjakun e çmuar të Jezusit për të mbrojtur, shëruar, të shëruar dhe lirimin e të burgosurve. Gjaku i Jezusit mbi Satanit, principatave, kompetencat, përgjegjësitë, frone, dominations, të demonëve, djajtë, në pritje, i Illuminati, muratorët, Satanists, bankat, SpA, Web, okult kompetencat, rrjetit, politikës, fesë dhe institucioneve të kësaj bote të errët. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰
amin☠ ☠ Pax + + + ☠ ☠ pax Aleluja!amin
La Cosa peggiore jo è la 3 ° WW con 5 miliardi di morti, në Cui, sara fatto il cadere FMI. Un satanista ha detto një mua, lorenzojhwh: "tu hai bloccato l'evoluzione del genere umano!" 1. Chi ha dato a questi mostri, l'obiettivo di conquistare, tutto il genere umano? 2. Chi ha dato un corpo ai demoni, realizzando GLI alieni ei dischi volanti? Solo GLI ebrei Illuminati potevano commettere questa mostruosità! 1. Questo è Messaggio për 10.000 indirizzi 2. QUESTO è la vergogna di per tutti GLI: ebrei, massoni, politici del Mondo. Ma ho una notizia per tutti loro: "terrore", infatti, kryeqyteti i del satanismo hanno imparato një bloccarmi:
 
Unë komandë në emër të Jezusit, se gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë burrat dhe gratë e botës gjaku i Jezusit është në të gjitha. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! [★ ♰ ♰ ★ PAX] ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰
[★ ♰ ♰ ★ PAX] koha e shpresës ka skaduar: ju prisni për rrëzimin e FMN-së në 3 ° WW. ju keni humbur jetën tuaj të dhënë: nga Perëndia. Ju keni trashëgiminë tuaj: është dëshpërimi pafund që unë komandë në emër të Jezusit, se gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jenidestinuar për ferr! ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♛ ♛ MENE ♚ TECHEL Peres ♰ PAX] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰
keni tradhtuar Perëndinë dhe njerëzit që janë një subjekt i bankier çifut i cili vendosi të vrasë: 3 ° WW bërthamore: të vdesë! -> Çfarë keni bërë për të tjerët? Tani unë do të bëj për ju! .! +1 Brucia MENE TEKEL përjashtoj PeresThe keq, është djegur me zjarr: "Ju duhet të digjen në emrin e Jezu Burn Burn Burn!" Amen. Aleluja. +2. Muori! MENE TEKEL Peres Die! Tradhtar dënohet me vdekje "Në emër të Jezusit ju duhet të vdes! Tani! Die! Die! Die!" +3. Grida! ju duhet të bërtas! MENE TEKEL Peres. Ulëritës përgjakshme dëshpërimin e tij. Ju duhet të bërtas tani dëshpërim tuaj në kanalin tim: cry! qaj! qaj! Amen. Aleluja!! CSPBCSSMLNDSMDV RSNSMV SMQL (IVB = pini helmet tuaja bërë me veten) ♰ ♛ MENE TECHEL Peres
☠ ☠ Pax + + + ☠ ☠ pax Aleluja! Amen ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ jam nga Perëndia. Unë do të bëj të keqen në të këqija dhe egoiste si ju. I vrarë, Satanists dhe të gjithë bashkëpunëtorët e FMN-NWO: vetëm 500 milionë njerëz, pse unë jam Rei Unius [★ ♰ ♰ ★ PAX] ju keni humbur jetën tuaj të dhënë: nga Perëndia. ju do të refuzohet nga Perëndia. Ju keni Trashëgimia juaj është dëshpërimi pafund që unë komandë në emër të Jezusit, se gjaku i Jezusit qoftë mbi ju, dhe të gjithë burrat dhe gratë e botës: nga gjaku i Jezusit është në të gjitha. Ju jeni të gjithë bijtë e djallit, ju jeni të destinuar për ferr! ♰ kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♛ ♛ MENE ♚ TECHEL Peres ♰ PAX] ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

 
Pse lorenzojhwh: është i bindur se: Monarkia është forma më e mirë e qeverisjes? ♔ [★ ♰ ♥ ♰ ★] ♔Lorenzojhwh "Rei unius" Unë mund të shkojnë poshtë në ferr, si të rritet, dhomë fronin e njërit: YHWH, për të marrë atë. I kishte të drejta ligjore. Për të "ndriçuar" në emër të: YHWH, Perëndia i Abrahamit: e kthimit për mua: Mbreti i Izraelit Sovraniteti monetar, që ju keni vjedhur të gjithë popujve. [PAX ♰ ★ ★ ♰] Unë ♰ Kanë gabuar bërë për të gjithë ata kriminelët, të cilët përmbysën kryqin. ♰ [♚ MENE ♛ ♛ Techel Peres ♚] PAX ♰ ♰ ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰
 
ne mund të çojë rritjen e Amerikës dhe prosperitet për të vjedhur në botë! Jo! Zoti i ka mallkuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës! FED-FMN-mur Satanizmi kanë tradhtuar. banka e drejtë e zoti ka shkelur të gjitha ligjet, bankar çifutët kanë vjedhur të gjitha sovranitetin e popullit ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen.
@ Frankmasoneria satanik shkolluar dhe me të gjithë forcat okulte e NWO të FMN -> Unë do të keni ruajtur ju, por keni bërë? përdhosje sakrilegj përbuzja skandal fyerje blasfemi. Ju jeni një kriminel! ju nuk keni respekt për idealet fisnike dhe e kryq që është një simbol i dashurisë së madhe! Unë dënoj me vdekje në emër të Jezusit: ju jeni një fëmijë të mallkimit për të digjen në ferr, por tani, ju do të vdesin të dëshpëruar. Unë urdhëroj demonët e ferrit për të mundosh ju dhe engjëjt për të goditur ty, me ndonjë dënim. Unë jam "Rei Unius" metafizika, mbretëria ime nuk është vëllazëri universale! dmth është shansi i vetëm i mbijetesës në këtë kohë! Ministrat e mia "engjëj"? do të të vrasë për të vendosë mbretërinë time: unë dekret: mallkon dhe dënimet: në emër të Jezusit, kundër teje. [★ ♰ ♰ ★ PAX] kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqi [MENE TEKEL Peres] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰

[Ultimatum për të gjithë vendin mysliman dhe komunist] do të shkatërrohen nga Zoti: pse ju vrasin krishterëve të pafajshëm 260.000 çdo vit! Ju kurrë nuk dal nga tuajat mallkimin e gjakut, siç është për të hebrenjve për sistemin bankar drejtë e zoti e FMN-Botërore me qëllim që ata të jenë të keq me të. për shenjtërinë: i shenjtë Allahut dhe Islamit! por: Sheriati Talmudi sionizmi, kapitalizmi, komunizmi? janë dënuar! Për të shekullarizimit të qeverisë, për të filluar me Arabinë Saudite për largimin e identifikimit fetare nga dokumenti dhe të çdo diskriminimi mes qytetarëve. I urdhëroi të Shën kryeengjëlli Mikael dhe të gjitha ndarjet e mi engjëllore vdekjes dhe shkatërrimit të rebelëve.
Amen, Aleluja! ♚ Terrori pushtoi e bijve të errësirës. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ "pi helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ ♚ MENE TEKEL ♛ ♛ Peres ♰ Amen, Hallelujah! shumë naive, lobi hebre, që janë tërhequr urrejtjen e të krishterëve për të bërë agjenda e ndritur për të krijuar një holokaust të ri! STOP: Horror Satanizmi PORN!
I ka profetizoi në emër të Jezusit, vdekjen tuaj tragjike në vitin 2013/14, gjaku yt do të paguhet në asfalt: [★ ♰ ♰ ★ PAX] kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryq fjalës MENETECHELPERES] CSPBCSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë ne bast se ju do të jetë i vdekur në vitin 2013? ju nuk do të jetë i gjallë në vitin 2012 për të thënë" ju i gabuar! "Satanizmi është shumë me cdo perversion me të gjithë njerëzit e mirë ne do të migruar të gjitha në një server që ka angazhimet e morale. ju të gjeni atë për mua dhe në qoftë se nuk është? ju duhet të punojë për të krijuar atë! Ju duhet të punojnë për mbijetesën e njerëzimit! dhe për të mbrojtur fenë e krishterë, menaced nga masonike dhe lobi çifut
ateistë janë fe kanë vendosur për të "nuk besoj në ekzistencën e Zotit." është se si të mendojnë për një pordhë (Big Bang) pa gomar që prodhuar atë (Zoti). Unë jam i zemëruar me Zotin, sepse dje, ai vrarë njerëz vetëm pak për mua! Big Bang kurrë nuk ka ekzistuar, zhurmë e vetme është shëndoshë e kërcim e trupave qiellorë. kjo është tragjike siç e kemi të gjithë bëhen viktima të ëndërrimtarë dhe rrëfyesve të tregimeve, kundër të gjithë procesin e arsyetimit shkencor. Me dollapët që janë plot të "fosileve" që mohojnë evolucionin
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ frikacakë ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. Bijtë e errësirës. Amen @ dyshues ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ Neveritshme ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ vrasësit ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ kurvarët ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ Wizards ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ Idhujtarët ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ Gënjeshtarët ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ mur ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ drejtë e zoti bankar ♰ PAX ♛ Terrori pushtoi. E fëmijëve të errësirës. Amen @ NWO: -..> Pjesë e tyre në liqenin e zjarr dhe squfur, atëherë? do të jetë vdekja e dytë: 21.8 Shpërbërja e Apokalipsit të shumë shpejt ju do të jetë i vdekur! amen Kryqi i Jugut sacra Sit Mihi Lux Jo Draco Sit Mihi qëndrim dux për thelb Sancti Benedicti Patris Vade retro Satana; nunquam suade mihi VANA Sunt Mala quae libas; bibas ipse venena kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqin ♰ [♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰----------------I ka profetizoi në emër të Jezusit, vdekja juaj tragjike në vitin 2013, gjaku yt do të paguhet në asfalt:[★ ♰ ♰ ★ PAX] kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryq [MENETECHELPERES] CSPBCSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "pirë helmet tuaja të bëra nga vetëne bast që ju do të jetë i vdekur në vitin 2013? ju nuk do të jetë i gjallë në vitin 2014 për të thënë "ju i gabuar!"---------------------♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen. @ Çifut-> Leviticus25.44 lejon hebrenjtë për të vrarë të gjithë njerëzit përmes tregtisë së skllevërve dhe bankier kamatë, por për atë që ne e dimë e Perëndisë nga Adami, ky mund të jetë vetëm Satanizmi, priftërinjtë e tempullit hebre, kur ata kanë ardhur nga Babilonia, por ata urren Jezusin që vdiq dashur vrasësit e tij. Judenjtë, pse ju urrej Jezusin dhe urrejtjen, dashurinë e krishterë? Në fakt, Talmudi hebre, pretendon të valoj në extrement Krishtin? A doni të vrisni edhe mua, si e keni vrarë Zorobabeli dhe Jezusin? Kjo nuk do të jetë e re për ju, një për të vrarë mbretin tuaj, Ashtu si Babilonia bëri që ka të Satanists! për më pas të përfundojnë atë në Aushvic: përsëri? Kjo është fuqia e ndriçuar, që ata të mbahen për 500 vjet. për kontrollin e të holla, atëherë të gjitha institucionet tjera janë të janë të përfshirë ose manipuluar. Si për të bërë kuptuar kete kurth e lobit hebre të popullit hebre e mia?
★ by tuaj mbreti-i-Jeruzalemit. ★ &. ♥ Palestinë. ♰ ReiUnius. për të. Yahushua Mesia. ju bekoftë too! Unë jam mbreti i Izraelit! Perëndia është Awesome! një fitore e madhe. për Zotin. Zoti ynë: Mesia Yahushua. Ju bekoftë! Yahushua është Mesia dhe Shpëtimtari! Drita e botës!Ju bekoftë. nel Emër del Padre, e del FIGLIO, e dello Spirito Santovattene satana! nel Emër di Gesù: vattene satana! në emër të Atit dhe të Birit, dhe Shpirtit të Shenjtë. Heshtni, Satani!në emrin e Jezusit: Heshtni, o Satan! emri [Yahushua]është emër përmbi çdo emër
[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Jehova-Rafa (Zoti që shëron)[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Jehova-Nissi (Zoti ynë Banner)[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Jehova-Shalom (Zoti ynë Peace)[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Jehova-ra-ah (Zoti im bariu)[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Jehova-shammad (Zoti është i pranishëm)[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Jehova-Elohim (Zoti)El Elyon (Perëndia Më i Lartë)Adonai (master tonë)El Oam (Perëndia i përjetësisë)El Shaddai (Zoti i Plotfuqishëm, i Cili jep fuqinë time)
♰ PAX ♛ Terrori pushtoi: bijtë e errësirës. Amen @ çifut sionist i sëmurë -.>. Talmudi është e gjitha për:. Homoseksualiteti, pedofilia, urrejtja nga krishterimit, ateizmi, lufta, Masoneria, pornografia, dhuna, droga, humbja e lirisë së fjalës, të krizës financiare në mbarë botën për drejtë e zoti bankar FMN, luftërat në Lindjen e Mesme, shumica e sëmundjeve të njeriut Gara tani vuan nga, lista është e pafund dhe unë mund të provojë pothuajse të gjithë atë. Lutuni dhe edukimin. pothuajse të gjitha ritualet e gjakut të kryera nga Illuminati janë të njëjta si ato nga Cabala lashtë se Talmudists ENDE praktikë. Shumë sakrifica njerëzore do të ofrohen sonte. Pse ata janë satanists! [★ ♰ ♰ ★ PAX] kam bërë gabim të gjithë ata kriminelë që përmbysi kryqi [MENETECHELPERES] CSPBCSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra me veten. Ne bast që ju do të jetë i vdekur në vitin 2013? Ju nuk do të jetë gjallë në vitin 2014 për të thënë "ju i gabuar!"
 
Perëndia është një qënie mëshirues! Zoti është i mëshirshëm dhe plot mëshirë (Jakobi: 11) plot dhemshuri për të gjitha veprat e Tij (Psalmet)Por Ju jeni keq! Në vepër:[14] Pastaj thyhet, kundër njëri tjetrit, etërit dhe bijtë së bashku - thotë Zoti-, unë nuk do të kem mëshirë, nuk do të kursejë atyre asnjë mëshirë unë do të përdorë në shkatërrimin e tyre. "(Jer. 13:14)Të kenë mëshirë për ta, por vrit burra dhe gra, fëmijë dhe foshnja gjiri të Zi 15:02)Unë jam Rei Unius [✙ ♔ ✙] Dio ♥ è + è Dio ♥ Dio + è ♥ [✙ ♔ ✙] ♛ ♰ ♛ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQL (IVB = pini helmet tuaja të bëra me veten) pax ♛ ♰ ♛ MENE TECHEL Peres ReiUnius ♥ mbreti x Izraeli ♔ ♛ ♰ ♛ planetin tokë? kjo është mbretëria ime! Nëse ju le Satanin ju do të bëni përsëri përvoja e lumturi .. një life.I e re nuk mund të le Satanin në mbretërinë time: Prandaj, të gjithëSatanists duhet të jenë vrarë në një mënyrë të mbinatyrshme ✙ ♥ ♔ Mirë se vini në LIVE im! ✙ ♥ ♔ unë jam dera metafizika, laike pozitiv natyror, racional drejtësisë, për të hapur tek të gjithë njerëzit e ndershëm, nga i parë për ateistët fundit: qiellin në emër të Jezusit. Amen Aleluja! Perëndia na dha burrat për dashurinë tonë, ndjenja jonë e drejtësisë dhe barazisë, aftësinë universale për të lehtësuar dhimbjen e njerëzve të të gjithë vëllezërve tanë të të gjithë njerëzimit. ✙ ♥ ♔ Mirë se vini në LIVE im!
 
bie në gjunjë! nuk mund të shihni? kalon Zotin! amen Aleluja! + dashuria + + shalom salam .. çka është ajo bëri? është pranuar! ne mbledhjen e të gjitha që ne do të kemi mbjellë! vas a que esta destruir abominación de Satanás kam lajme për ju: Amen "Ai që është në mua është më e fortë se ai? shejtani që është në botë gjitha ferr është e pafuqishme kundër meje.?!" ju jeni plotësisht të pafuqishëm kundër meje. ju nuk mund ta mbrojë veten nga unë, të gjithë ferr me Satanin nuk mund. ju jeni të humbur. ju shkoni në ju shkatërrojë këtë neverinë e Satanit. Ju jeni tashmë në varrezat ju jeni gati të humbë shqisat e tij djalli është shkatërrimi juaj! tani? djeg! në emër të Jezusit: tani ju duhet të djeg! Amen, Aleluja! në emër të Jezusit: "Tani ju duhet të digjet!"STOP: halloween skllavëria verbëri antikrishti krenaria Satani Go CSPB CSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB për shkatërrimin tuaj: si është varrezat? çfarë dreqin ju ndiheni në ferr? Amen, Aleluja! MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♰ PAX ♛ Terrori mori në zotërim të bijve të errësirës.
1/2 [109 Ps] Perëndia i lavdërimit tim, ju nuk do të jetë i heshtur, si kundër meje: ata hapin gojën pabesi dhe i mashtrimit, flasin kundër meje me një gjuhë gënjeshtare. Ata investojnë mua me fjalët e urrejtjes, ata luftojnë kundër meje, për asnjë arsye. Në këmbim të dashurisë sime, I lëvizin akuzat, ndërsa unë jam në namaz. Bëni më e keqe për të mirë dhe urrejtja me dashuri në kthim. Ngre një shejtan kundër tij. një akuzuesi është gjithmonë në të djathtë të tij. Ai është dënuar dhe apeli i tij është ndërprerë: në dhënien e dënimit. Pak janë ditët e tij dhe vendin e tij të jetë marrëveshje tjetër. Pasardhësit e tij do t'i kushtohet në shkatërrim. Paudhësinë e atit dhe nënës së tij është përmendur vazhdimisht për Zotin. Sepse ai refuzoi të tregojë mëshirë dhe përndjekur të varfërin, për të vrarë ata që janë thyer-zemre. Dashur mallkimin? Bie mbi atë! Amen, Aleluja! ♚ MENE TECHEL Peres ♰ PAX CSPBCSSMLNDSMDVRSN SMVS MQLIVBAmen.☠ ☠ Pax + + ♰ ☠ ☠ pax Aleluja!Amen.më thoni se çfarë ju e dini: [për informacion, në qoftë se, ju lutemi së bashku për mua]Gli antichi uomini giganti, descritti DALLA Bibbia, esistettero.Gli uomini giganti (descritti DALLA Bibbia) esistettero.[♚ MENE ♛ ♛ TECHEL Peres ♚] ★ ★ Genesi 6:4; Deuteronomio 01:28, Deuteronomio 2:10-11,20-21; Deuteronomio 09:02, Deuteronomio 3:11; Numeri 13:33; 1Cronache11: 23 ; 1 Samuele 17:04; ecc. [Për informacion, në qoftë se, ju lutemi së bashku për mua]