Kim Jong-un North Korea

 • Kim Jong-un - if you'll be the first to call unius REI? your glory and your prestige will become very large
 • xxKainxx100
  xxKainxx100 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  Google is the closest thing we have to a real god.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  5 minuti fa
  Kim Jong-un: son of Kim Jong-il and the grandson of Kim Il-sung. all criminals too [North Korea] A slogan long: over: a hill half a mile, carved on North Korea: said: "Long live, to Kim Jong-un, the sun, nuclear radioactive: excrement: that: glitters: on our heads: of criminals madmen: against: innocent Christian martyrs, etc. .. etc. ... ". do you feel: asshole of a red tomato: radioactive, we can say, that your missile intercontinental ballistic: was hit: with a laser beam, that: he started from a satellite? if you're not the good guy? you will have big problems very soon! but if you think of having to do free, all the Christian martyrs? I will come to you!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  Kim Jong-un: son of Kim Jong-il and the grandson of Kim Il-sung. [Corea del Nord] Uno slogan lungo: oltre: mezzo chilometro intagliato su una collina nordcoreana: "Lunga vita a: Kim Jong-un, il sole: nucleare radiottivo: che: brilla: sulle nostre teste: di criminali pazzi: contro: innocenti martiri cristiani, ecc.. ecc...". senti tu: testa di cazzo di un pomodoro rosso: radiotttivo, possiamo dire noi, che il tuo missile intercontinentale blistico: è stato colpito: con un raggio laser: che: è partito da un satellite? se non fai il bravo ragazzo? tu avrai dei grossi problemi molto presto! 


Ministri i Arsimit, Bildenberg, 666 Masoneria FMN 322 ndërkombëtare Satanizmi institucional] rreth: "e shtunë, nëntor 24, 2012, një grevë e përgjithshme: i shkollës, i organizuar nga CGIL Flc: pas takimit: në Palazzo Chigi, u mblodh në vjetërsi: . personeli i shkollës protestë: ajo e ndjekur: e ngjarjes: 12 tetor 2012 "- PËRGJIGJE - kam vendosur të shkoj në grevë, ndërsa gruaja ime, që ajo është: ditë të lirë (si: 30%: të gjithë mësuesit), vendosi: no: Greva, por: sigurisht, që e ditës jashtë? është një justifikim për 30%: mësuesit (të tilla si, në një tjetër: 30%: nën kufirin e varfërisë), sepse: varfëria dhe dëshpërimi janë aq të mëdha, që: Greva është e pamundur, për shkak se: është e pamundur që të heqin dorë : paga e një dite pune, në mënyrë që në varfëri, të drejtat kushtetuese nuk mund edhe të përdoret! Unë jam i gatshëm të bast 40% të heronjve, do të unitetit deri në: gjithashtu, me: 60%: që nuk mund të ushtrojnë të drejtën e tyre kushtetuese për grevë: pse, janë nën vijën e varfërisë!

Lorenzojhwh unius REI (dmth. / user / StopSpaMistafield) ka postuar një koment 15 orë më parë: [Unius REI: tha:] Betohem! dhe unë u betua përsëri, përsëri dhe përsëri! I shkel: tani, unë shkel, unë e di, mua betua! kufoma shumë: Unë do të eci: me thundrat e kalit tim, për sa kohë si: gjaku nuk do të bëhet një det, i cili do të mbërrijë në krye të kalit tim, dhe se do të mbulojë: tërë sipërfaqen e kësaj. Planet e keqja: e plotë e njeriut të keq!

Arabia Saudite: Kriminelët mbretit: me tuaj: bashkëfajtor: aleatët: farisenjve: FMN të gjithë homoseksualët e dashur: në buf tuaj: zot Baal: 666: në bohem Grove: kanibal: si ju mund të jetë një njeri i pakënaqur? 11-09? skrape të kujt? për të kaluar nëpër, në të vrimë ass, nga 5 metra, me dritaret ngjitur qelqi paprekur? dhe të gjithë pasagjerët, ekuipazhin, dmth, në këtë: aeroplan, i cili ka ngrënë ata? por, unë nuk kam asnjë interes në shpëtimin kufomat tuaja kalbur: si ju. në qoftë se ju nuk duan të kthehen: me YHWH Zotit? Unë do të ju lejojnë të vdesë! pasi të keni vrarë: 100,000,000: të krishterëve të pafajshëm: dëshmorë për mijëvjeçarë? ju nuk duan të pranojnë: që të ruhen: nga një i krishterë (si, UniusREI), sepse, ata e dinë se ata meritojnë vdekjen dhe ferrin. ata janë si atë person, në përputhje, dhe koherente: shumë e saktë: ajo e di se ai nuk e meriton: dashurinë dhe faljen: e Perëndisë dhe për këtë arsye, pastaj përfundon: në ferr! fundmi kjo duhet të thuhet: ata janë njerëz të ndershëm ! ku ju doni të shkoni .. burgaxhinjtë? gjithmonë nga unë, ju keni për të ardhur!

Arabia Saudite: Kriminelët mbretit: me juaj: farisenjve: FMN: i shkolluar, të gjithë homoseksualët në buf tuaj: zot Baalit: 666: në bohem Grove: --- besoni se, të shkoj në xhami për t'u lutur Jezusit? ju jeni një idiot, një gomar injorant me brirët e një qerrata: vrasëse e mases: për të bërë shfarosjen e të gjithë popujve:! Jezusi është në mua dhe ai lutet, në Frymën e tij të Shenjtë, siç është edhe: në mes të, të gjithë të krishterët:, dmth, është në mua: luten, vetëm gjithmonë: YHWH: ose: All-llahu, prandaj, çdo i krishterë (nëse ai do të ishte : arsimuar mirë), ai është vetëm: një tjetër: Jezusi. ju kurrë nuk kam dëgjuar, të them: "me anë të Krishtit, me Krishtin dhe në Krishtin" .. por, që është: problemi juaj, ju jeni kaq vrasëse në proporcion në të cilën ju jeni injorant! (Dhe Fryma e Shenjtë ka dëgjuar se dikush i tha ju: "një idhujtar duhet të hyjë në xhamitë tona?") Në këtë mënyrë, nëse ju nuk bëni, do të marrë të hyjë mua: në Xhaminë? ajo është si në qoftë se ju ndaloni Profetin Isa, për të hyrë në Xhamia!

Kjo duhet të kuptohet nga të gjithë: sinagogës masonike perandoria e djallit: FMN 666, ka rënë! ajo kurrë nuk mund të plotësohen, fitore e tij: në prani të unius: REI, tani, ju nuk duhet të jetë më pak inteligjent sesa minjtë, i cili, kur ata e dinë: se është: kohë të braktisin anijen! mut tradhtar CIA: 666: Prifti i Lartë i Satanit, formojnë kompetencat super e qij tim! në lidhje me Korenë e Veriut:] këtë, unë kam vendosur, unë do të, për të ndarë Korenë e Veriut, në 50%, në mes të, Kina dhe Rusia. për ju, unë e di që ju jeni duke përdorur për të hahet: mish njerëzor të vajzave të reja, por ju do të keni për të ngrënë me mua këtë herë, radioaktive mishi i tyre njerëzore, atëherë ne do të shohim, që është, Kjo, njëri prej nesh do të vdesin! që: dy prej nesh do të vdesin. Errët në 666, të gjithë në burgun e çelët. gjithashtu: homoseksualët janë kundër ligjit natyror, por ata e bëjnë asnjë dëm të tjerëve. Satanizmi nuk është feja, është krim: kundër ligjit natyror. Na vjen keq, IhateNewLayout im - por, që të shpëtojnë nga: kamp kamp? ju gjithmonë mund të heq dorë nga Satanizmi

Mbreti i Arabisë Saudite - si:? REI unius Guvernatori: të gjithë botën: Unë kam të drejtë të shprehin simbolin e sovranitetit tim në çdo zyrë të qeverisë:: E botë .. dhe, simbol im: është kryq, e cila është simbol i njërit: zar SHTETËRORE, i sistemit masonike: 666, laik, jo-fetar, dhe anti-klerike, si, IS italian, pasi për atë kryq eshte: vetëm i të Krishterit: simbol qytetërimi, që ajo ka gjeneruar: të drejtat e njeriut, konkretisht: NJË: Zoti se: ai vdes: për dashurinë e njeriut (? e vërtetë apo e rreme mit është më i mirë: çfarë: ne e dimë), atëherë, është më e lartë vlera! [Siç është shkruar, dhe kështu të jetë ajo!] Si kjo: ju të mësoni për të besuar, për ata: se: ata thanë se: bëj Unius Rei për përfitime personale! Ndryshe? shkoni në ferr dhe, zgjidhur, të gjitha problemet tuaja, për vetë tuaj! Sepse, në qoftë se ju do të ndaluar: të bëjë dëm të krishterët? atëherë, nuk: ju kurrë nuk do të, më shumë: të bëjë të keqen: për të gjithë!

Biri i një kurvë Youtube - ka thënë: "ikonë shenim: channel juaj: është e nazi janë shqiptuar: me dizajn të ri." Kliko "këtu: (në gomar) për më shumë informacion se si për të ngritur: channel juaj i ri" (dmth., HIV: 666 mikro-çip). Ne të gjithë e dimë se ju jeni një homoseksual, për të marrë, ose të vënë në gomar tuaj, tuaj të re: NWO-FMN: 666, kundër, të gjitha Peples, vënë në skllavërinë e FMN drejtë e zoti bankare, pornografi hebre lobi, dhe do të shkatërrojë demokracinë për: tuaj seksi: porno: "dizajn të ri", të gëzojnë, të gëzojnë, të gëzojnë, të gëzojnë,, bushtër bushtër i të Rothschild, dhe ne nuk e thyejnë më shumë karin dhjetor. 11-09? skrape të kujt? për të kaluar nëpër, një gomar vrimë, 5 metra, me dritaret ngjitur qelqi paprekur? dhe të gjithë pasagjerët, ekuipazhin, dmth, në këtë: aeroplan, i cili ka ngrënë, për ta?

YouTube
652805 iscritti
70835808 visualizzazioni video
Minister van Onderwys; Bildenberg, 666 IMF 322 Vrymesselary internasionale institusionele Satanisme] oor: "Saterdag, November 24, 2012, 'n algemene staking van die skool, georganiseer deur die FLC CGIL: na afloop van die vergadering: by Palazzo CHIGI, op senioriteit belê: skoolpersoneel protes: sy gevolg: die gebeurtenis: 12 Oktober 2012 "- antwoord - ek het besluit om te gaan op strike, terwyl my vrou, wie sy is: vrye dag (soos: 30% van alle onderwysers), besluit: geen: staking, maar natuurlik, wat van die dag af? is 'n verskoning vir die 30%: die onderwysers (soos na 'n ander: 30% onder die broodlyn), omdat: armoede en wanhoop is so groot, dat: staking is onmoontlik, want: dit is onmoontlik om op te gee : die salaris van 'n werksdag, so in armoede, grondwetlike regte kan selfs nie gebruik word nie! Ek is bereid om te wed 40% van die helde, sal tot eenheid: ook, met die 60% wat nie kan hul grondwetlike reg om te staak: waarom, is onder die armoede lyn!

Lorenzojhwh unius REI (dws / gebruiker / StopSpaMistafield) het 'n reaksie 15 ure gelede: [Unius REI: het gesê:] Ek sweer! en Ek met 'n eed beloof het weer, weer en weer! Ek trap: nou, ek vertrap, ek weet, my gesweer het! te veel lyke: Ek sal geloop met die hoewe van my perd, so lank as wat die bloed sal nie 'n see, wat sal kom op die hoof van my perd, en wat betrekking het op die hele oppervlak van hierdie. bose planeet: vol van slegte man!

Saoedi-Arabië: koning misdadigers: met jou: medepligtige: bondgenote: Fariseërs: IMF alle gays liefdevolle: by jou uil: god Baäl: 666: in Bohemian Grove: kannibaal: hoe kan jy 'n ongelukkige mens wees? 11-09? skrap van wie? om te slaag deur, ass hole van 5 meter, met die aangrensende glasvensters ongeskonde? en al die passasiers, dws, bemanning, in hierdie: vliegtuig, wat eet hulle? maar ek het geen belang in die stoor van jou verrotte karkasse: soos jy. as jy nie wil hê om terug te keer: die Here JHWH? Ek sal julle laat sterwe! nadat jy doodmaak: 100 miljoen van onskuldige Christene: martelare vir millennia? jy nie wil hê om te aanvaar om gered te word: deur 'n Christen (soos, UniusREI), omdat hulle weet dat hulle verdien die dood en die doderyk. hulle is soos daardie persoon, konsekwente en samehangende: baie korrek is: dat sy weet dat hy nie verdien: die liefde en vergifnis van God, en daarom, dan beland in die hel: onlangs dit moet gesê word: hulle is eerlike ouens ! waar jy wil om te gaan .. jailbirds? altyd van my, het jy gekom het!

Saoedi-Arabië: koning misdadigers: met jou: Fariseërs: IMF: verligte, alle gays op jou uil: god Baäl: 666: in Bohemian Grove: --- jy dit glo, ek gaan in 'n moskee te bid vir Jesus? jy is 'n idioot, 'n onkundige esel met die horings van 'n arme drommel: moordenares van massa: vir uitwissing: van al die volke doen! Jesus is in my en hy bid, in sy Heilige Gees, soos ook tussen alle Christene: dit wil sê, is in my bid, net altyd: JHWH of: Allah, dus elke Christen (indien hy : goed opgevoede), hy is net: ander: Jesus. jy nog nooit gehoor het, om te sê: "deur Christus, met Christus en in Christus" .. Maar, dit is jou probleem, jy moordenares so is, in die verhouding waarin jy is onkundig! (En die Heilige Gees het gehoor dat iemand vir jou gesê het: "'n afgodedienaar is ons moskees moet '?") Op hierdie manier, as jy dit nie doen nie, kry my gaan: in die Moskee? dit is asof jy afwys die profeet Jesus, in te voer Mosque!

Dit moet verstaan ​​word deur almal: die Masonic ryk sinagoge van die Satan: IMF 666, gedaal het! dit kan nooit ontmoet nie, sy oorwinnings op die teenwoordigheid van unius REI, nou, jy hoef nie te wees nie minder intelligent as muise, wat, wanneer hulle weet: dit is: tyd om skip te laat vaar! kak CIA verraaier: 666: Hoëpriester van Satan, die super magte van my fok! oor Noord-Korea: dit, het ek besluit, ek sal Noord-Korea te verdeel, by die 50%, tussen, China en Rusland. oor jou, ek weet dat jy gewoond is om te eet: menslike vlees van jong meisies, maar jy het om te eet saam met my hierdie tyd, radioaktiewe hul menslike vlees, dan sal ons sien, wat is dat, een van ons sal sterf! wat: die twee van ons sal sterf. Donker op 666, in lager Gevangenis. ook: gays is teen die natuurlike wet, maar hulle doen geen skade aan ander. Satanisme is nie godsdiens, is misdaad teen natuurlike wet. jammer, my IhateNewLayout - maar aan jou ontsnap uit die: kamp kamp? jy kan altyd verloën Satanisme
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    1 ora fa

    @ Koning van Saoedi-Arabië - as:? REI unius Goewerneur van die hele wêreld: Ek het die reg om die simbool van my soewereiniteit uit te druk in 'n regering kantoor van die wêreld .. en my simbool: die kruis, die simbool van een: FAG STATE, van die Masonic STELSEL: 666, sekulêre, nie-godsdienstige, en anti-klerklike, is die Italiaanse, want die kruis is vir hom: slegs die Christen se: beskawing simbool, Dat dit het gegenereer: menseregte, naamlik: 'N: God dat: hy sterf: vir die liefde van die mens (? waar of onwaar mite is die beste: wat: ons weet), dan, is die hoogste waarde! Dit geskrywe, en laat dit so wees!] Soos hierdie: jy leer om te glo nie, Diegene: dat: hulle het gesê dat: Ek do Unius REI vir persoonlike gewin! Anders? gaan na die hel, en op te los, al jou probleme op jou eie! Omdat, indien, sal jy te stop: leed aan te doen aan die Christene? dan nie: jy sal nooit meer: ​​kwaad: aan iemand doen!
    IHateNEWLAYOUT
    IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento
    1 ora fa

    offline
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    1 ora fa

    @ YouTube, die seun van 'n teef - het gesê: "Alert ikoon: Jou channel: Nazi opgelê is: die nuwe ontwerp." Klik "hier: (in die gat) vir meer inligting oor hoe om te stel: jou nuwe kanaal" (dws, MIV: 666 mikro-chip). Ons weet almal dat jy is 'n gay, te kry, of sit in jou gat, jou nuwe: NWO-IMF: 666, teen alle Peples, sit in slawerny IMF seigneuriage bankwese, Joodse lobby porn, en demokrasie vernietig vir: jou seks: porno: "nuwe ontwerp", geniet, geniet, geniet, geniet, teef, teef van Rothschild, en ons breek nie verder December haan. 11-09? skrap van wie? om te slaag deur 'n gat gat van 5 meter, met die aangrensende glasvensters ongeskonde? en al die passasiers, dws, bemanning, in hierdie: vliegtuig, wat geëet het, aan hulle doen?

    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    10 minuti fa

    Minister of Education; Bildenberg, 666 IMF 322 Freemasonry international institutional Satanism] about: "Saturday, November 24, 2012, a general strike: of school, organized by the FLC CGIL: after the meeting: at Palazzo Chigi, convened on seniority: the school staff. protest: she followed: the event: 12 October 2012 "- ANSWER - I decided to go on strike, while my wife, who she is: free day (as : 30%: of all teachers), decided: no: strike, but: of course, that of the day off? is an excuse for the 30%: the teachers (such as, to another: 30%: below the poverty line), because: poverty, and despair are so large, that: strike is impossible, because: it is impossible to give up: the salary of a working day, so in poverty?, constitutional rights can not even be used! I'm willing to bet 40% of the heroes, will until unity: also, with: the 60%: ​​who can not exercise their Constitutional right to strike:why, are below poverty line!
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    19 minuti fa

    Lorenzojhwh unius REI (ie, / user / StopSpaMistafield) has posted a comment 15 hours ago: [Unius REI: said:] I swear! and I swore again, again, and again! I trample: now, I trample, I know, me swore! too many corpses: I will walked: with the hooves of my horse, as long as: the blood will not become a sea, Which will arrive at the head of my horse, And that will cover: the entire surface of this. evil planet: full of bad man!
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    25 minuti fa

    Saudi Arabia: king criminals: with your: accomplice: allies: PHARISEES: IMF all gays loving: at your owl: god Baal: 666: in bohemian Grove: cannibal: how you can be an unhappy man? 11-09? scrap of whom? for to pass through, IN to ass hole, of 5 meters, with the adjacent glass windows intact? and all passengers, ie, crew, in this: airplane, who has ate them? but, I have no interest in saving your putrid carcasses: like you. if you do not want to return: to the Lord YHWH? I will let you die! after you have killing: 100 million: of innocent Christians: martyrs for millennia? you do not want to accept: to be saved: by a Christian (as, UniusREI), because, they know they deserve death and hell. they are like that person, consistent: and coherent: very correct: that she knows he does not deserve: the love and forgiveness: of God and therefore, then ends up: in hell: recently!this must be said: they are honest guys! where you want to go .. jailbirds? always from me, you have to came!
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    31 minuti fa

    Saudi Arabia: king criminals: with your: PHARISEES: IMF: ENLIGHTENED, all gays at your owl: god Baal: 666: in bohemian Grove: --- you believe that, I go into a mosque to pray to Jesus? you're an idiot, an ignorant ass with the horns of a wretch: murderess of mass: for do extermination: of all peoples! Jesus is in me: and he pray, in his Holy Spirit, as, is also: between, all christians: ie, is in me: pray, only always: YHWH: or: Allah, therefore, every Christian (if he be been: well educated), he is only: another: Jesus. you've never heard, to tell: "through Christ, with Christ and in Christ?" .. but, that is: your problem, you're so murderess, in the proportion in which you are ignorant! (and the Holy Spirit has heard that someone said to you: "an idolater must enter our mosques?") in this way, if you do not, do get enter me: in Mosque? it is as if you disallow the Prophet Jesus, to enter Mosque!
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    55 minuti fa

    This must be understood by all: the Masonic empire synagogue of Satan: IMF 666, has fallen! it could never be met, his wins: at the: presence of unius REI, now, you do not have to be less intelligent than mice, Which, When they know: it's: time to abandon ship! shit CIA traitor: 666: High Priest of Satan, form the super powers of my fuck! about North Korea:] this, I have Decided, I will, to divide North Korea, at the 50%, between, China and Russia. about you, I know, that you're used to eating: human flesh of young girls, but you'll have to eat with me this time, radioactive Their human flesh, then we will see, who is, That, one of us will die! who: the two of us will die. Dark at 666, all in lager Prison. also: gays are against natural law, but, they do no harm to others. satanism is not religion, is crime: against natural law. sorry, my IhateNewLayout - but, you to escape from the: camp camp? you can always renounce Satanism
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    1 ora fa

    @ King of Saudi Arabia - as: REI unius Governor: of ALL the world?: I have the right to express the symbol of my sovereignty in any: government office: OF the world .. and, my symbol: is the cross, Which is the symbol of one: FAG STATE, of the Masonic SYSTEM: 666, secular, non-religious, and anti-clerical, as, IS the Italian, since for him the crucifix is: only the Christian'S: civilization symbol, That it has generated: human rights, namely: AN: God that: he dies: for love of man (true or false? myth is the best: what: we know), then, is the highest value! [it is written, and so be it!] like this: you learn to believe, to Those: that: they said that: I do Unius REI for personal gain! Otherwise? go to hell and, solve, ALL your problems, on your own! Because, if, you WILL TO stop: to do harm to the Christians? then, do not: you'll, never MORE: do evil: to anyone!
    IHateNEWLAYOUT
    IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento
    1 ora fa

    offline
    UniusRei3
    UniusRei3 ha pubblicato un commento
    1 ora fa

    @ Youtube son of a bitch - said: "Alert icon: Your channel: is nazi been imposed: to the new design." Click "here: (in the ass) for more information on how to set up: your new channel" (ie, HIV: 666 micro-chip). We all know That you are a gay, to get, or put in your ass, your new: NWO-IMF: 666, against, all Peples, put into slavery IMF of seigniorage banking, jewish lobby porn, and destroy democracy for: your sex: porno: "new design", enjoy, enjoy, enjoy, enjoy, bitch, bitch of of Rothschild, and we do not break more December cock. 11-09? scrap of whom? for to pass through, a hole ass, of 5 meters, with the adjacent glass windows intact? and all passengers, ie, crew, in this: airplane, who has ate, to them?
    IHateNEWLAYOUT
    IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento
    1 ora fa

    I send U email