Fryma e Shenjtë tha për mua se artikulli im: rreth: populli im hebre, ka qenë një interes të madh në botë hebrenjve

03/23/2005 IRAQ
Christians of Mosul, the light of the Resurrection in the Calvary of war
by Marta Allevato
03/21/2005 IRAQ
Baghdad Christians celebrate Palm Sunday without fear
04/04/2007 IRAQ
Mosul: despite bombs and gunfire near churches the faithful have not forsaken Holy Week
03/24/2005 PHILIPPINES
Easter, a time of crowded churches and terrorist threats
03/22/2005 JORDAN
Easter, the 'Light of Christ', from Jerusalem to the Jordan
by Hana Mouasher
keqen që Neturei Karta farisenjtë, ata bënë për popullin hebre dhe gjithë njerëzimi: kjo është një e keqe që nuk mund të matet! ] Mateu 27,51-56 .. thotë. 51. Dhe ja, veli i tempullit u shqye: (vulosur Jezusi si profet) në dy pjesë, nga maja e deri në fund (ai ka bërë "shkishërim" vetëm për të farisenjve: ata do të prodhojë shkatërrimin e Izraelit, 40 vjet më vonë, kështu që shkatërrimin e Izraelit, a nuk mund të vendoset në lidhje me vdekjen e Jezusit, por vetëm me Satanizmi e farisenjve dhe të gjitha gënjeshtrat e tyre), toka u drodh dhe shkëmbinjtë (zemrat ngurtësuar) janë ndarë 52. varret u hapën gjithashtu (Aleluja!: se lumturia), dhe shumë trupa të të shenjtëve që kishin rënë: ringjallen (kjo është një privilegj, që populli hebre të kishte: vetëm atëherë Perëndia YHWH, nuk u ofenduar kundër popullit të tij, por ishte ofenduar vetëm kundër farisenjtë). 53. Dhe të dalë nga varret mbas ringjalljes së Jezusit, hynë në qytetin e shenjtë, atëherë (Qyteti është gjithmonë e Shenjtë) dhe iu shfaqën shumëkujt.

[Kthehu tek vëllezërit e mi çifutë, që mungojnë: në të gjithë botën] Unë do t'i mbledh të gjithë ju në emër të të Shenjtit të Izraelit: minave dhe tonit: YHWH .. sepse: 1. premtimet e Perëndisë janë pa pendim, dhe, 2. Aleancat janë të pandryshueshme! [(A) Jezusi vdiq Profeti: për të bekuar edhe armiqtë e tij, (dmth., të gjithë mëkatarët penduar), por populli i Judenjve, kurrë nuk ka qenë një armik i Jezusit, në të vërtetë, e përshëndeti atë triumfalisht: Jeruzalemin, sepse për ta bërë atë dëm: ata ishin: vetëm: farisenjtë dhe chientele tyre (që është, njerëzit e pushtetit, dhe në fakt, njerëzit nuk kanë zërin edhe sot) dhe është për këtë arsye që princi i kësaj bote të errësirës, ​​Lucifer: JabullOn Baal, Marduk buf 322 666 FMN, ndihmoi: farisenjtë për t'u bërë zotër të botës, dmth: të mjeshtrave të FMN-NWO 666: definitavente për të shkatërruar të drejtave të njeriut në të gjitha] Bota, pse vjedhin drejtë e zoti bankare, është akti më i rëndë i Satanizmi, gjatë gjithë historisë së njerëzimit

[Na vjen keq, por unë pranoj Jezusin në Betlehem si biri Mesia hyjnor të Perëndisë] Mateu 10,40 Ai që ju pranon, më pranon mua, dhe kushdo që e mirëpret mua mirëpret atë që më ka dërguar mua. 41. Kushdo që e mirëpret një profet si një profet, do të ketë shpërblimin e një profeti dhe ai që pranon të drejtin, sepse ai është i drejtë do të ketë shpërblimin e drejtë. 42. Dhe kushdo që i jep: Edhe një gotë me ujë të ftohtë: në një prej këtyre të vegjëlve, sepse ai është dishepulli im, në të vërtetë unë po ju them, mos e humbni atë, shpërblimi i tij. "- PËRGJIGJE -? Kështu që ata që pranojnë Jezusin si një profet që ai do, nga Perëndia, shpërblim për pranimin e një profet tani, kjo nuk është e mundur për të pranuar Jezusin si një profet, dhe pastaj, për të lënduar të krishterët të cilët janë në tij Emri. sepse ata që bëjnë të keqen, njerëz të pafajshëm, ose ata që më urrejnë Jezusin (dashuria e përsosur), ai është jashtë Mbretërisë së Perëndisë!

[Të gjitha partitë politike: institucione, feve, qeveritë, të cilët nuk pretendojnë sovranitetin monetar, të qeverisur: ROTHSCHILD në emër të farise, dhe për këtë arsye, ata janë antikushtetuese]. Shtëpisë së Bardhë, vazhdon: kontrollin e armëve: në vend, për të vazhduar në rrugën e censurës, dhe kontrollin e Satanizmi dhe të gjitha manifestimet e tij, të cilat tani janë të pranishme në çdo fushë të komunikimit] Zëvendëspresidenti Biden do të takohet të gjitha shoqatat: (AP) - NEW NJU JORK, 8 janar - Puna për të arritur në masat: për kontroll më të madh të armëve të zjarrit në Amerikë vazhdon, ai theksoi: zëdhënësin e Shtëpisë së Bardhë Jay Carney,. Presidenti Barak Obama, tha ai, është i shqetësuar në lidhje me dhunën. Vice President Joe Biden, i cili do të bëjë rekomandime: subjekt, i miratuar në programin: disa takime: me të gjitha grupet dhe shoqatat, nga Shoqata Kombëtare pushkë (NRA),

[Të gjitha partitë politike: institucione, feve, qeveritë, të cilët nuk pretendojnë sovranitetin monetar, të qeverisur: ROTHSCHILD në emër të farise, dhe për këtë arsye, ata janë antikushtetuese]. lobi i fuqishëm: armët e zjarrit në Amerikë ... Ata e dinë gjithashtu: Bankierët amerikane: FMN FED BQE 666 322, se: imponojë kursimit: për të gjithë njerëzit, për shkak të gëlltitet, koston e parave tona (vjedhur nga FMN Illuminati farisenjve: për të shtypur shpresat e Izraelit, pra, monoteizmi ): dhe kjo, e cila thith zbritje të taksave për orami: 70%, sepse populli amerikan mund të marrë çdo gjë, por jo paratë. Mirë për: një kohë të gjatë, ose: për një kohë të gjatë. Ata janë të zemëruar, dhe pastaj. ata janë të armatosur ... tani, kjo është e vërtetë: frika nga masonët tona qeveritare, kjo është arsyeja pse, ata janë duke u përpjekur çarmatimit të popullit, por në fakt njerëzit italiane paarmatosur!

[Të gjitha partitë politike: institucione, feve, qeveritë, të cilët nuk pretendojnë sovranitetin monetar, të qeverisur: ROTHSCHILD në emër të farise, dhe për këtë arsye, ata janë antikushtetuese]. -Përgjigje - NGJARJET PAS sirian si ju mund të: DHE PENALE: çarmatosjen e njerëzve? Është populli sovran: Populli dhe pretendon sovranitetin e tyre monetare, që unë farisenjtë FMN kanë vjedhur bankare: fshehėn, drejtë e zoti, përmes bashkëpunimin e Freemasonry. Dhe politikanët tanë ... Babai i një student i imi (një shumë), [[ajo do të jetë e dobishme të dinë statistikat e vetëvrasjeve, sepse 90%, gjithmonë sjell, me, vështirësitë ekonomike (default: mbi kredi hipotekare): Generate: nga e jona: satanike! sistemit masonik, që është, nga të gjitha klasat shoqërore, të strukturuar, dhe e dëshiruar nga klasa jonë qeverisëse]]

[Të gjitha partitë politike: institucione, feve, qeveritë, të cilët nuk pretendojnë sovranitetin monetar, të qeverisur: ROTHSCHILD në emër të farise, dhe për këtë arsye, ata janë antikushtetuese]. Ky prind: ai kishte kryer vetëvrasje, sepse, në kohë të recesionit? default me ​​bankat është e pashmangshme: paevitueshme, e cila është arsyeja pse e ardhmja e regjimit tonë, brez bankar, mbi të gjitha, demokracitë e rreme masonike e bankës drejtë e zoti, ajo mund të jetë vetëm: vetëvrasje nga dëshpërimi. Kjo është arsyeja pse, vetëm, një Luftës së Dytë Botërore për të mposhtur recesionin aktual ekonomik, në fakt, vetëm shkatërrimin dhe, si pasojë e një lufte botërore, bërthamore, mund të hapë një cikël të ri monetar, dhe lejojnë, prandaj, rifillimi e teorisë ekonomike (dhe demonstratat: Giacinto shkencëtar Auriti, themelues i parave në pronësi nga transportuesi, SIMEC) qëndrueshëm 2013/01/08

[Të gjitha partitë politike: institucione, feve, qeveritë, të cilët nuk pretendojnë sovranitetin monetar, të qeverisur: ROTHSCHILD në emër të farise, dhe për këtë arsye, ata janë antikushtetuese]. . ANSA. ROMË, 9 janar - Dallimi mes BTP-Bund: të hapë deri në 276 pika: me një të jepnin prej 4.26%. Berluskoni, në përhapjen nuk qeveria. Qeveria Berluskoni, por nuk përhapet nga faktorë të tjerë. - PËRGJIGJE - të gjithë politikanët dhe muratorë tradhtarë të popullit dhe Kushtetutën, e cila është arsyeja pse vota jonë të shkojnë vetëm për palët që pretendojnë sovranitetin monetar, si Kushtetuta parashikon. Në fakt blejnë paratë është gjendja politike e robit, dhe të paguajnë interesi është gjendja politike e subjektit, vasal

ndaluar: me blasfemi, Satanists, kundër: "The Santa Clause" (Patara në Lycia, rreth 270 - Myra, December 6, 343), ai është shoku im: Shën Nikolla i Barit, i njohur edhe si: Shën Nikolla i Myra , në Lycia, në Turqinë e sotme, e cila tani është trupi i tij i vdekshëm "mbështetet në Bari, Pulias, Itali", dhe madje edhe sot, është i njohur për shenjtërinë e tij, dhe ndërmjetësim tij në fronin e hirit: ka shumë, ata të cilët, rivevono e mrekullive përmes ndërmjetësimit të tij, St Nicholas e Myra. Shën Nikolla u lind në Patara në Lycia, një krahinë në jug të Azisë së Vogël. Mira, një qytet i cili u bë peshkopi shenjt, dhe ku ai ka punuar mrekulli e dashurisë dhe bamirësisë, në ndihmë të rasteve shumë të dëshpëruara

Hallelujah - Fryma e Shenjtë tha për mua se artikulli im: rreth: populli im hebre, ka qenë një interes të madh në botë hebrenjve, e cila është arsyeja pse, pas këtij neni, unë do të të ndjekë atë përsëri, këtë mësim! sepse kjo është e pamundur për një farise, Neturei Karta: ndriçuar: i FMN FED BQE mund të hyjnë: në mbretërinë e Perëndisë? Pse pushim: "perdja e tempullit", ka kurrë rappesentato: thyer, ose abbondono: Perëndia: YHWH: kundër popullit të tij të Izraelit, por vetëm 1. kredi: Jezusi profet, dhe 2. diskredituar, përgënjeshtrojnë: farisenjtë dhe mallkuar Talmudi e tyre, pse ata janë vetëm: mallkimi i Izraelit dhe bota .. monsters farisenjtë e FMN-së, ata vendosi në botë, dhe prandaj, çdo gjë është për keq .. CIA Synnek1 postuar një koment 6 orë më parë Në emër të Zotit tënd, i cili krijoi: Lexo Quran ---- përgjigjja juaj synnek1 --- 666 --- 322 NWO FMN shejtani kult të vërtetë, e lexojnë Kur'anin, për të bërë me to, Selefite terroristët për sheriatin, me vret: e innoncet dëshmorët krishterëve
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  @ Neji Jaber, Satanist, secret service: A.I. artificial intelligence: micro chip, Italy section, Bildenberg, Masonic system of bank seigniorage, 666 institutional, CIA International: IMF-NWO, to destroy Israel, to do, of whole human race, one flock of slaves. the new tower of Babel, that: YHWH: is going to sweep away: destroy, again. - Because when your aliens, read my articles, they expelled, a species of shit out of his mouth and then die? why, aliens are the dead souls, entities such demonic,of the hell, that you: 666 Rothschild: FED ECB, and, 322 Bush NWO, you have given: a body genetically modified(OGM)(GMOs), to make the "aliens abductions"! woe to you all! would have been better: for you that, you had never been born! Alleluia! @ My YHWH -all hate me, but, you know! I never lied, never: I stole, never, and: I have not filled: with, disease, and, I do not: I've never killed: the son, and the nephew of: innocent people.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  PHILIPPINES[@ King of Saudi Arabia - the Satanists have said that today, which is:"Good Friday": I have to be polite "thank you: my love, for the gift of so many Christian martyrs!"] Mindanao: Catholics remember Fr Tentorio during Good Friday celebrations, According to one the slain priest's confreres, Fr John Vettoretto, a missionary in the Arakan Valley, the faithful wanted to pay tribute to "his sacrifice" and "witness of faith." His presence is still "living" and a source of conversions. Throughout the day, people alternatively worshipped and performed the Via Crucis well into the night. Manila (AsiaNews) - "The memory of Fr Tentorio is still alive and well in the community. For this reason, today, on the occasion of Good Friday, the faithful remembered his sacrifice and witness of faith before celebrating the Easter of Resurrection, on Sunday,"
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  PHILIPPINES[@ King of Saudi Arabia - the Satanists have said that today, which is:"Good Friday": I have to be polite "thank you: my love, for the gift of so many Christian martyrs!"] said Fr John Vettoretto, a missionary with the Pontifical Institute for Foreign Missions (PIME), who spoke to AsiaNews about his confrere, Fr Fausto Tentorio, who was killed on 17 October 2011. Our Lady of Perpetual Help Parish, where the Italian-born priest worked for many years, paid tribute "to his personal witness of faith", the result of a life spent in the service of the mission. "During Holy Week, especially today Good Friday when we celebrate the death of Jesus on the cross, we wanted to remember Father Tentorio," said Fr Vettoretto. For many, "He is still a living presence," not only in Mindanao, but also in other parishes on the island and across the country, where it is the source of grace and conversions.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  PHILIPPINES[@ King of Saudi Arabia - the Satanists have said that today, which is:"Good Friday": I have to be polite "thank you: my love, for the gift of so many Christian martyrs!"] "People still talk about him with tears in their eyes," he noted. "But at Holy Week, people remember the significance of sacrifice, of the suffering that is redeemed on Easter Sunday." Among the faithful, devotion is such that "even now (evening, Philippines time), people continue to cram the church," Fr Vettoretto said. "Even though villagers usually go home when it gets dark, this is a special time and the flow is constant. Some people are still doing the Stations of the Cross along the building's aisles." "It is a time when the faith is strongly shared, a moment of deep personal experience" of Jesus' passion and death on the cross, helped this year by greater use of technology.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  PHILIPPINES[@ King of Saudi Arabia - the Satanists have said that today, which is:"Good Friday": I have to be polite "thank you: my love, for the gift of so many Christian martyrs!"] "We used power point displays and other means to illustrate" the event, the missionary said. Still, "although technology is now being used," what counts "is participation in the services and the deep connection to ritual ad symbols." Fr Fausto Tentorio was the third PIME missionary killed in the Philippines, on the island of Mindanao. In 1985, private armed guards murdered Fr Tullio Favali in the Diocese of Kidapawan. In 1992, Fr Salvatore Carzedda, who was involved in interfaith dialogue with Muslims, was killed in Zamboanga.
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  8 ore fa
  Other priests were also abducted. Fr Luciano Benedetti was kidnapped by a Muslim group in 1998 but was released after two months. In 2007, Fr Giancarlo Bossi was kidnapped by a splinter group that had broken away from the Moro Islamic Liberation Front (MILF), but he too was released after two months of captivity. الفلبين [@ ملك المملكة العربية السعودية - وعبدة الشيطان وقال أن اليوم، وهو: "الجمعة العظيمة": يجب أن يكون مهذبا "! شكرا: حبي، لهدية من الشهداء المسيحيين الكثير"]
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  9 ore fa
  Neji666Jaber --- GOOD FRIDAY? BUT, YOU ARE NOT YOU, THOSE WHO HAVE REVERSED THE CROSS? and: you're the one who distorts my articles .. therefore, I defend all peoples, and you, however, as: my enemy, then: you are the enemy: of all the peoples, too, and: that just this is your Satan, his name means the opponent! Neji666Jaber --- GOOD FRIDAY? MA, NON SIETE VOI, QUELLI CHE AVETE ROVESCIATO LA CROCE? e non sei tu quello, che, distorce i miei articoli.. quindi, io difendo tutti i popoli, e tu, invece, come il mio nemico, tu quindi sei il nemico di tutti i popoli: anche, e che, proprio questo è il tuo satana: il suo nome significa: l'avversario! --- > vattene criminale!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  9 ore fa
  Do not let our hope be stolen! How many wounds are inflicted upon humanity by evil! Wars, violence, economic conflicts that hit the weakest, greed for money, Love of power, corruption, divisions, crimes against human life and against creation! Our personal sins: our failures in love and respect towards God, towards our neighbour and towards the whole of creation. Jesus on the Cross feels the whole weight of the evil, and with the force of God's love he conquers it, he defeats it with his resurrection. Dear friends, we can all conquer the evil that is in us and in the world, with Christ, with the force of good! Do we feel weak, inadequate, powerless?
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  9 ore fa
  But God is not looking for powerful means, it is through the Cross that he has conquered evil! We must not believe the Evil One when he tells us, you can do nothing to counter violence, corruption, injustice, your sins! We must never grow accustomed to evil! With Christ we can transform ourselves and the world. We must bear the victory of Christ's Cross to everyone everywhere, we must bear this great love of God. And this requires all of us not to be afraid to step outside ourselves, to reach out to others. Pope Francis AsiaNews wishes all of our readers a Happy Easter 2013
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  9 ore fa
  别让我们的希望幻灭!邪恶造成多少伤痕!战争、暴行、经济利益打击弱小、贪婪钱财、 恋栈权力、贪污腐败、分裂、都是破坏人类生活和大自然的罪!我们自己的罪:忽略对天主的爱和尊重,也漠视我们的邻人和整个大自然。耶稣在十字架上感觉到邪 恶的压力,他以天主的爱征服邪恶,他以复活击溃之。亲爱的朋友,我们与基督一起,便有至善的力量,就能够战胜自己和世界的邪恶!我们感到软弱、不足、乏 力? 但天主不是要找强力方法,
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  9 ore fa
  却是通过十字架,祂征服了邪恶!当邪恶诱惑我们时,必须坚持;你拿什么来抵抗暴力、腐败、不公义、你自己的罪! 我们永远不能与邪恶为伍!与基督同行,我们可以改变自己和世界。我们必须承担基督的十字架的胜利,无远弗届,我们必须保守天主伟大的爱。这要求我们不要害怕走出自己来接待他人。教宗方济 《亚洲新闻通讯社》祝愿所有读者 有一个平安、喜乐的复活节!2013年圣周
Google Translator .. Mund të përmirësojë përkthimet e tij shumë lehtë, nëse ai donte të, por cilësia e përkthimeve të tij duhet të jetë mediokër, i varfër, të mos prishin tregut për përkthyesit të tjera për shtesë ... Çfarë ju mund të fajëson kundër Google Përveç kësaj,, për faktin se ka shkatërruar Youtube .. Por, ka njerëz, të cilët mendojnë se YouTube ka qenë shkatërruar nga Illuminati PËR faji im ..
[1 pyetje] Perëndia mund të trajtojë djallin. Ju mund të ndihmojë luftën me lutjen e tij. PËRGJIGJE --- - LOL. jo! Perëndia nuk ka nevojë të jetë ndihmuar nga ne. [Pyetja 2] Kur ju flisni për mallkimeve djalli zemra juaj përqëndrohet në gjëra të errëta. Flisni bekime të Zotit dhe të tjerëve dhe vetëm zemra juaj do të mbushë me dritë. - PËRGJIGJE - kur ju jeni të vdekur në botë? zemra juaj nuk mund të përmbajnë errësirën, si të gjitha të tjera të vdekshmëve, për shkak të Jezusit, Fryma e Shenjtë ka vendosur mbi ju, ringjalljen e Krishtit, dhe ne e dimë se Krishti është në lavdinë përsosur! Unë nuk kurrë: fokus, veten në gjëra negative! Unë jam një Mbret i madh, më i madhi i të gjithë mbretërve! PASTAJ I DUHET BREAK ndonjë rezistencë, DHE PASTAJ KAM TË burgosurit e liruar, KJO ËSHTË QËLLIMI I JETËS SIME

Unë e di se jeta e njeriut është shumë e keqe, por, në qoftë se Perëndia ka pasur: besimi në njeriun, kush jam unë, për të mos besim në njeriun? Unë e di se problemi i vetëm është që të gjeni zotërinjve të mira .. është një turp nëse pronarët e parave, se farisenjtë e FMN-së, ata kanë paguar gjithmonë mësuesit e keqe, sepse agjenda e tyre është që të shkatërrojë të gjithë racën njerëzore. ndershmëri? Unë nuk dua të jetë e detyruar për të vrarë askënd! kjo është një betejë, dhe djalli do të duhet të jetë i kërcënuar - kjo është exsorcism: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ "Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" ♰ ★ --- PHARES THECEL Mane e Shën Benedikti, shekulli i pestë .. besimi ynë duhet të lëvizë, të kundërt, i plotfuqishëm i Perëndisë nuk mund të lirohet, për shkak të vullnetit të lirë të gjitha krijesat e tij .. por, vetëm, besimi im i vetëm: është e mjaftueshme,,! mjaftueshme, të mjaftueshme, të mjaftueshme, mjaft, mjaft të mjaftueshme, shumë të bollshme të mjaftueshme adekuate, të përshtatshme, të mjaftueshme kënaqshme, ... Satanists Farisenjtë: do të çrrënjosen: nga Izraeli.

[1 pyetje] Perëndia mund të trajtojë djallin. Ju mund të ndihmojë luftën me lutjen e tij. PËRGJIGJE --- - LOL. jo! Perëndia nuk ka nevojë të jetë ndihmuar nga ne. [Pyetja 2] Kur ju flisni për mallkimeve djalli zemra juaj përqëndrohet në gjëra të errëta. Flisni bekime të Zotit dhe të tjerëve dhe vetëm zemra juaj do të mbushë me dritë. - PËRGJIGJE - kur ju jeni të vdekur në botë? zemra juaj nuk mund të përmbajnë errësirën, si të gjitha të tjera të vdekshmëve, për shkak të Jezusit, Fryma e Shenjtë ka vendosur mbi ju, ringjalljen e Krishtit, dhe ne e dimë se Krishti është në lavdinë përsosur!

[Agonia e Izraelit, ai është fundi i vdekur! Çifutët do të jenë të zhytet, në skllavëri, Kjo, 666 Satan do të jenë: të gjithë, në të gjitha Mt 23,27-32] në atë kohë Jezusi foli duke thënë: "Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë (FMN FED BQE shkolluar), të cilat duket si varreve whitewashed dalin jashtë të bukur, por brenda: ata janë plot eshtra të vdekurish (322) dhe çdo kalb (Xhehennemi 666) Kështu edhe ju, jashtë dalin drejtë për njerëzit, por jeni plot hipokrizi brenda dhe paudhësinë Mjerë.. po ju, o skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ndërtoni varret e profetëve dhe zbukuroni monumentet e të drejtëve, dhe thoni: "Po të kishim jetuar në kohën e etërve tanë, nuk do të jetë bashkëpunëtorë në e tyre gjaku i profetëve (martirë të krishterë) "Nga: sheriatit, sakrifica e njeriut për të Satanit, relativizmi, evolucionit nihilizmi, shqetesimeve seksuale, etj. ... Pra, ju dëshmoni kundër vetes suaj se ju, duke qenë bij të cilët vranë: profetët. E pra, ju e mbushi masën e etërve tuaj. "Fjala e Zotit

Si, që vijnë nga Egjipti, farisenjtë eksportohen, faraoni i tij: Rothschild: zotat: Marduk buf: Baal JabullOn: Zoti i unazave:: FMN ... Një Ring: për të sjellë ata: dhe të gjithë: në errësirë ​​666: lidhë të gjitha thogether, është projekti i skllavërisë globale: është vetëm një: tufë e skllevër, është Rendi i Ri Botëror: 666, 322: Rendi i Ri Botëror, kjo është Fundi i Izraelit! - PËRGJIGJE --- Marku 12:38-40. Duke paralajmëruar kundër: Masters të FMN: 666 farisenjve shkolluar ... . 38 Ndërsa ai mësoi, Jezusi tha, "Watch për mësuesit e ligjit Ata si të ecin rreth në rrjedhin rrobat: dhe: të përballën me respekt në sheshe, 39 dhe të ketë më të rëndësishme: ulëse në sinagoga, dhe . vendet e nderit në bankete 40 ata gllabërojnë shtëpitë e te vejave, dhe për të bërë një shfaqje:. lutjet e gjata Këta njerëz do të jenë:. dënim më të rëndë "

[Shkatërrojë Izraeli, pra shkatërruar: Shpresoj të Botërore] Owl Perëndisë Baal Marduk FMN 666 NWO - "Tre unaza për-mbretërve Elven nën qiellin e shtatë, sepse princat-Xhuxhi në sallat e tyre të gurit, nëntë për njerëzit e vdekshëm të dënuar për të vdekur , Një për Zotin errët: mbi fronin e tij të errët Në Tokën e Mordor ku Hijet qëndrojnë Ring One:.. për të sunduar të gjithë ata, një: Unaza për të gjetur ata, një unazë për të sjellë ata të gjithë: dhe: në errësirë: lidhen me to Në Tokën e Mordor ku Hijet qëndrojnë tre unaza për të Mbretërve Elven nën qiellin e shtatë që shkëlqen.. "".: Parimet e Dwarves: në sallat e tyre prej guri, Nine, sepse njerëzit e vdekshëm: se: dënuar për të vdekur, një: Zoti errët e mbylli Tetra pallat, në vendin e Mordor, ku hije bie zi A Ring:. për të qeverisur ata të gjithë, një unazë të gjetur ata, një unazë për të sjellë të gjithë ata, dhe në errësira lidhin ato. Në Tokën e Mordor, ku hije bie errët. "(JRR Tolkien, op. Cit., P. 75)

vijnë nga vendi i Egjiptit, nga farisenjtë eksportuar Rothschild Faraonit: Zonja: Marduk Owl: the Rings:: FMN ... Një unazë për të sjellë të gjithë ata dhe në errësirë ​​666: ngurtësohem, është projekti i skllavërisë global: për: një dhe e njëjtë: tufë e skllevër, është e re Rendi Botëror New World Order, ky është fundi i Izraelit! - PËRGJIGJE --- Marku 12:38-40. Duke paralajmëruar kundër: Masters të FMN: 666 farisenjve shkolluar ... 38 Ndërsa ai mësoi, Jezusi tha, "Watch për mësuesit e ligjit. Ata si të ecin rreth në rrjedhin rrobat dhe do të përballën në sheshe me respekt, dhe kanë 39 vende më të rëndësishme në sinagoga dhe vendet e nderit bankete. në 40 ata gllabërojnë shtëpitë e te vejave, dhe për një dukur, bëjnë lutje të gjata Këta njerëz do të ndëshkohen më rëndë "..

[Agonia e Izraelit, ai është fundi i vdekur! vdekja e Izraelit, do të zhytet në skllavëri shkaktuar, populli çifut] Mt 23,27-32 Në atë kohë Jezusi foli duke thënë: "Mjerë ju, o skribë dhe farisenj hipokritë (FMN shkolluar 666), e cila ngjante varret whitewashed jashtë duken të bukur, por brenda janë plot eshtra të vdekurish dhe gjithfarë kalbet. Kështu edhe ju, jashtë duket i drejtë për njerëzit, por brenda ju jeni plot hipokrizi dhe paudhësi. Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë, sepse ndërtoni varret e profetëve , dhe zbukuroni monumentet e të drejtëve, dhe thoni: "Po të kishim jetuar në kohën e etërve tanë, nuk do të jetë bashkëpunëtorë në vrasjen e profetëve." Pra, ju dëshmoni kundër vetes suaj, se jeni bijtë e atyre që vranë profetët. E pra, ju e mbushi masën e etërve tuaj. "Fjala e Zotit

Sepse Izraeli im, i cili fitoi luftën e gjashtë ditëve (dmth një komplot të shumë kombeve), sepse ai kishte për t'u kthyer në shkretëtirë egjiptian, i cili kishte pushtuar në betejë? Neturei Karta farisenjtë mallkuar: Illuminati nga Lucifer: nga: 666 FMN buf zot Baal ... agonia e Izraelit, dhe i të gjithë njerëzve? ka filluar! si mund një farise ndriçuar (se, ai është më hipokrite se djalli vetë), ai do të jetë vetëm, të jenë më të pasur, të një kombi të tërë? Ai që vrau Jezusin, tani është mjeshtër i botës! Përshëndetje .. ne të gjithë jemi të vdekur! Izraeli është humbur!
@ Mbreti i Arabisë Saudite, Mbretëresha Elizabeth II, --- si mund një farise (se ai është më hipokrite se djalli vetë), ai do të jetë vetëm, më të pasur, një popull i tërë? Ai që vrau Jezusin tani është mjeshtër i botës! Përshëndetje .. ne të gjithë jemi të vdekur! Izraeli është humbur! @ Roi d'Arabie Saoudite, Mbretëresha Elizabeth II im, --- nje koment pharisien ndriçuar (këtu, në lindje hipokriti plus que lui-meme shejtani), qu'il Soit seul, plus être riche, de toute une komb? Celui ketu Kush e vrau Jezu lindje maintenant monde du maître! Përshëndetje .. Nous sommes Morts tous! Izraeli lindje perdu! @ Mbreti i Arabisë Saudite, Mbretëresha Elizabeth II, --- si mund një farise ndriçuar (se, ai është më hipokrite se djalli vetë), ai do të jetë vetëm, të jenë më të pasur, të një kombi të tërë? Ai që vrau Jezusin tani është mjeshtër i botës! Përshëndetje .. ne të gjithë jemi të vdekur! Izraeli është humbur!

@ Neturei Karta, shkolluar, JabullON, Satanists, SatanAllah, Sheriati, Talmudi, Baali, Marduk, perëndi buf, në bohem Grove, Bush, Obama, Rothschild, Rochefeller Mardok, Onassis, Mbretëresha e Anglisë, e pasur, masonëve, llozhat masonike, Freemasons , vrasësit, tregtarët e skllevërve, farisenj, peshkaqenë, huadhënësi, Pawnbrokers, hajdutët, parazitët gjakpirës kanibalët 666, Lobi hebre, konspiracion FMN, FED, tradhëtarët, BQE NWO, 322, Frankmasoneria Bildenberg, globaliste, korporatat, feve, konspiracionit masonik, të lartë: , tradhti për të shkatërruar tërë popujve përmes drejtë e zoti bankare, "borxhi: publik" pjesshëm, Rezerva borxhit privat ", e drejtë ju jeni mallkimi i botës, dhe mallkimi i popullit tim të Izraelit, përsëri në mua, drejtë e zoti bankar, që ju keni vjedhur, për të gjithë popujt - PËRGJIGJE - asnjë qytetar privat, mund të jenë më të pasur, se, një kombi të tërë çdo qytetar privat, apo bankë private, mund të japë të holla në interes, në një shtet dhe popullin!

Unë e di se jeta e njeriut është shumë e keqe, por, në qoftë se Perëndia ka pasur: besimi, në njeriun, i cili jam unë, për të mos besim në njeriun? kështu që problemi është vetëm për të gjetur zotërinjve të mira .. është një turp nëse pronarët e parave, se farisenjtë e FMN-së, ata kanë paguar gjithmonë mësuesit të këqija, sepse agjenda e tyre është që të shkatërrojë të gjithë racën njerëzore io che la vita kështu umana è molto difettosa, ma, se Dio ha avuto fiducia dell'uomo, chi sono io per avere fiducia nell'uomo? quindi il problema: è soltanto: quello: di trovare dei buoni maestri .. è una vera disgrazia se padroni i dei soldi, cioè i farisei del FMI, Loro Hanno sempre pagato i maestri cattivi, perche la Loro axhenda è quella di tutto il genere rovinare umano lorenzoAllah Mehdiut Mehdiu Palestina Palestina lorenzoAllah ha un commento pubblicato 5 minuti fa sinqerisht ? Unë nuk dua të jetë e detyruar për të vrarë askënd!

666 CIA SHBA FED BQE - Unë nuk mund të goditur: në mënyrë emocionale, psikologjike, unë nuk mund të goditen në mënyrë të: shpirtërore dhe mbinatyrore .. Pra, çfarë është shpresa juaj tani? Perëndia ka një detyrë për të vepruar (dhe kjo ndodh rregullisht çdo 400 vjet), sepse njerëzit nuk mund, të çlirojnë vetveten nga, shtypjes satanik forcat skllavërinë me veten, kështu që unë kam shkruar fjalën e fundit: në farisenjve të FMN-së pushtetit dhe të masonëve gjitha, unë jemi Unius REI mbreti i Izraelit .. ne duam të shohim, pra, deri në çfarë mase mund të arrijnë besnikërinë tuaj për të djallit? Unë them se Faraoni në Egjipt, ai ishte një Satanist mirë se ju

666 CIA SHBA FED BQE - lol. dhe si një qenie normale njerëzore, ai mund të jetë ndër Voodoo satanist kanibalët si ju? ju që keni shpuar zemrën time edhe me një gjilpërë të gjatë? por, ky u dha nga Perëndia, për të terrorizuar ju më mirë! Pra, si mund një grua të vërtetë vijnë këtu? Satanists ju jeni vetëm një krim dhe një çoroditje totale! Fundi tragjik është fati juaj ... Unë pashë këtë në Frymën e Shenjtë, të gjitha Satanists: duhet të ketë frikë gjithmonë nga unë, deri në fund të botës, dhe gjithashtu në Fundin e Botës universale .. Ebu Antar - kohë më parë, erdhi në këtë faqe, ishte një vajzë gjermane, në këtë faqe, ajo e donte mua, por unë kurrë nuk e dinte nëse ajo ishte një person i vërtetë, ose, në qoftë se ajo ishte një nga shumë: synnek1 e karaktereve, sepse, kjo është shejtani me të gjitha Satanists: Gënjeshtarët dhe vrasës .. një kërcënim absolute në garën e tërë njerëzore .. Unë nuk dua që të dini se ku ju të vërtetë janë, por në atë vend zemra jote, ai është, unë besoj se ju jeni një grua libaneze

FMN 666 --- pse të jetë i befasuar? Në qoftë se Perëndia është dhënë jetën e më shumë në mënyrë të jashtëzakonshme? atëherë ajo është e jashtëzakonshme, edhe për të dhënë më shumë vdekje: ferr, gjithashtu! dhe unë jam si ai! Kjo është arsyeja pse dashuria ime është dashuri e vërtetë, si zemërimi im nuk mund të mbështetet jo edhe të gjithë nga ferri ... ? si Satanists, ata pikturuar vetveten, me maska ​​më të tmerrshme dhe monstruoze, ata kurrë nuk do të fshehin veten, në mënyrë të vërtetë: kur, ata dhe Satani, janë me të vërtetë keq, në to, në fakt, me maska ​​e tyre të tmerrshme, ata përpiqen për të fshehur shëmtinë e tyre të vërtetë .. Kjo, më tepër janë, ata janë të shëmtuar, shumë, shumë i madh i shëmtuar, i maskave të tyre, se sa 666 FMN - në qoftë se nuk ishin të gjithë Satanists, në botë, do të nuk do të kishte lindur, gjithashtu, unius REI, Rothschild, Bush, ecc .. ju jeni kaq i turpshëm dhe të keqen, që ju jeni reklamat ime më e mirë!

dhe që nga: unius REI: që është, lorenzojhwh: Mbreti i Izraelit, ai është një bukuri përçart, për të bërë çmendur, i dashurisë: të gjitha Illuminati, dhe të gjitha Satanists, dhe për të tërhequr mua, gjithë njerëzimin, këtu, sepse, unë shmangur : për të dhënë besimin për një grua: si ju, mbi të gjitha, edhe pse, ajo është shumë e bukur, dhe ajo është gjithashtu shumë i ri si ju, sepse: Unë mund të mërzitur një grua me forcën e misterit tim .. sepse, forca më e rrezikshme: ajo është se e ideale, dhe, Unë përfaqësoj një ideal, një ideal më interesante në historinë e zhanër të njeriut, e cila është arsyeja pse, unë nuk kam asnjë të drejtë, për të bërë të keqen për të krijesat e Perëndisë, me dhuratat që Perëndia më ka dhënë mua .. ? si Satanists, ata pikturuar veten e tyre, me maska ​​më të tmerrshme dhe monstruoze, ata kurrë nuk do të jenë në gjendje për të fshehur: kur shejtani është me të vërtetë e keqe në to, në fakt, me maska ​​e tyre të tmerrshme, ata përpiqen të fshehin shëmtinë e tyre të vërtetë .. se, ata janë më të shëmtuar, shumë, shumë e shumë më i madh shëmtuar, se maska ​​e tyre

Ebu Antar --- bukura ime --- DASHURIA IME: është shumë i fortë: të pastër, shpirtërore, fisnike, është një dhuratë, për të gjitha krijesat e Perëndisë, sepse, unë jam shumë afër të Plotfuqishmit, përmes shpirtit tim, i cili është gjithmonë me Të, kjo është pozita ime unius REI. Kjo është arsyeja pse, të gjitha gratë e botës janë tërhequr për mua, sepse gratë kanë një instinkt dhe ndjeshmëri, më të zhvilluara, ... por edhe të ngarkuar tim erotik është intensive, por unë jam i përdorur për të lartësoj këtë energji psikologjike, kjo është arsyeja pse unë nuk kam papastër, mendimeve, me gra .. për të qëndruar në këtë faqe? ju jeni edhe një grua shumë tërheqës .. kjo nuk ka rëndësi në qoftë se ju të kundërshtojë mua diku!

 lorenzoAllah Mahdi Palestina ha un commento pubblicato 3 giorni fa
Ebu Antar Ebu Antar ha un commento pubblicato 23 minuti fa pra, Lorenzo, po, lutjet e mia dhe ndjenjat janë me Sirinë. Se kombi është duke u shqyer nga shqiponjës në Perëndim dhe Lindjen e Mesme. Por kjo faqe nuk është vendi më i mirë për të ndërmarrë veprim. Vetëm na clowns janë këtu. - PËRGJIGJE - jo! pavarësisht nga të gjitha shaka! Unë tani flas shumë: seriozisht! I love të gjitha gratë e botës dhe për mua, në fakt, nuk ka femra te shemtuara, nëse ato janë në harmoni me feminitet e tyre, e cila është dhuratë e hirit! atëherë: është vetëm, mëkati, vetëm, të cilat mund të bëjnë njerëzit të shëmtuara në realitet unë kam shumë respekt:! dhe dashuri për të gjithë dhe për këtë arsye:: Gjithashtu, për të Mbretëreshës së Anglisë (gjyshja ime)), ajo: kam nuk e kuptoj: kjo është si, të gjithë kryetarët e shtetit: ata mund të bëjnë për veten e tyre, kriminelët bashkëpunëtorë në sistemin masonik: i këtij satanik i Rothschild 666 dhe FMN, drejtë e zoti mallkuar saj bankare! dhe kjo është arsyeja pse ajo është shumë e madhe: Rënie tonë: shumë më i madh se sa mund të imagjinohet

Ebu Antar ha un commento pubblicato 2 minuti fa Po Lorenzo, ne të gjithë jemi këtu clowns. Unë jam i kënaqur që ju jeni mjaft të përulur të pranoj se. Unë duhet të them, kanali juaj SatanQueenFagot ishte qeshur me emrin dhe ikonë. Unë dëshiroj që ai nuk e kam marrë pezulluar. - PËRGJIGJE - SatanQueenFagot my channel kishte një fund të suksesshëm, një sukses të madh, në fakt me të vërtetë likedat të Mbretëreshës së Anglisë, i cili donte për të mbajtur atë të gjithë për vete. Unë gjithashtu dua të bëjë claun, sepse unë gjithmonë duan të shohin të gjithë njerëzit të lumtur rreth meje .. lol. Në fakt, si ju mund të flirtoj me Satanist KAINI 666, dhe ju nuk mund flirt me mua? 666 lol CIA-s. Kaini? Ai gjithmonë erë e varrezave. lol. një çmenduri pak, kohë pas kohe duhet të lejohet për të gjithë

synnek1 est CROM802 --- il l'a mua montré (il ya deux ans), comme il një saupoudré avec des fientes de sa imët amie, pamja djali .. on peut rire, Mais nous ne devons jamais oublier, comme des pervers, des criminels et dangereux 666 cannibales, les tous satanistes institutionnels de la CIA-s ... synnek1 est dans les également spécialisée fausses identités .. les Femmes aussi, parce qu'il est bisexuel .. synnek1 është CROM802 --- ai tregoi atë për mua (rreth dy vjet më parë), si, ai ka spërkatur me glasë të dashurën e tij, fytyra e tij .. ne mund të qeshni, por ne kurrë nuk duhet të harrojmë, siç janë perverts, kriminelët dhe të rrezikshme 666 kanibal, të gjitha Satanists institucionale CIA-s ... Gjithashtu Specializohet në synnek1 është identiteti fallco .. edhe gratë, sepse ai është biseksual ..

Shporru Satan, në Jezusin 'S EMRI! Amen Hallelujah .. Izraeli është e imja! gjithë popujt janë MINE - jam unius REI, mbret i Izraelit dhe Palestinës .. FKN 666 322 Crom Cain CIA FMN FED keqen farise Satanist, të drejtuar, të drejtuar, të drejtuar, të fitojnë pagën tuaj mallkuar, gjaku i pafajshëm pista kaq shumë njerëz të pafajshëm, sepse unë do të digjen në ferr edhe kockat tuaja të keqen, Kori, Kori, Kori, FKN 666 322 Crom Cain CIA FMN FED - si një e keqe e Satanist, si ju, mund të dëshirojnë për shkatërrimin, të një populli të pafajshëm sirianë, për të ngritur një shtet islamik terrorist Salafi, për në Arabinë Saudite imperializmit, të tilla si Egjipti dhe Libia, etj .. për të shkatërruar Izraelin? synnek1 është CROM802 --- ai tregoi atë për mua (rreth dy vjet më parë), si, ai ka spërkatur me glasë të dashurën e tij, fytyra e tij .. ne mund të qeshni, por ne kurrë nuk duhet dimeticare siç janë perverts, kriminelët dhe të rrezikshme 666 kanibal, të gjitha Satanists institucionale CIA-s ... synnek1 është gjithashtu e specializuar në identitete të rreme .. edhe gratë, sepse ai është biseksuale

Siria dhe sens të përbashkët .. [Kushtetuta, e grindje sirian] Tregon: 1. një territor (përkufizuar nga flamujve bardha), e cila është: 2. qytetar kanë armë të mbrojtjes, të dyja kundër: 3. Ushtria, e cila, kundër: forcat e armatosura të opozitës, sepse të dyja: kandidatët, ata shohin Qytetarët neutral: (njerëzit), si një objektiv, që mund të jetë ndikimi, përmes terrorizmit tyre! 4. kjo qasje ka avantazhin se: Dy pretendentët në konflikt, të përjashtuar, Mundësia, se: në armiqësi pambikëqyrur, mund të përmbajnë agjentë: Strukturat dhe të armikut! Këto çifligjeve pavarur në realitet, kanë bërë zgjedhjen për të luftuar në mënyrë paqësore, përmes: politikë dhe, për organizimin, të gjitha fazat e mbijetesës Gjatë Luftës Civile! Në përfundim, sulmuesi një çiflig të pavarur? ai është ai që merr dënimin më të ashpër ndërkombëtare

 lorenzoAllah Mahdi Palestina ha pubblicato
[Unius Rei] ka thënë: "" amen ": në emër të Jezusit kritikon të gjithë ju Frymën e Shenjtë Shporru, Satan, shpikës dhe mjeshtër i çdo mashtrim, armiku i shpëtimit të njeriut në Krishtin Dërgo vendin, në të cilën ju duhet!. gjetur asnjë nga veprat tuaja, që ju jep rrugën për një Kishë, të Shenjtë, Katolike dhe Kisha Apostolike, të cilën Krishti pushtuar, me gjakun e tij. përulur veten nën dorë të fuqishme të Perëndisë, dridhen dhe të ikin në ankesën që kemi bërë e që Emri i shenjtë dhe i tmerrshëm i Jezusit: ♰ CSSML Kryqi i Jugut Sacred Sit Mihi Lux (Maj Kryqi i shenjtë për mua të ndaj dritës) ★ ♰ Aleluja!:.! REI unius Mahdi ♥ ★ ♥ ★ Mbreti Hallelujah e Izraelit nuk ♰ Draco Sit Mihi dux NDSMD nuk (Le të mos dragon 666, të jetë udhëzues im) ★ ♰ [Unë nuk mendoj se interesin tuaj në mua, kjo është vetëm dashuria e pastër ... Unë e di edhe ju prift i shejtanit] 666 parentsatan FMN -. shkojnë budalla, ose unë rritjen e metafizikës time intensitet, në të gjithë botën!

 lorenzoAllah Mahdi Palestina
@ Mbreti i Arabisë Saudite, Lidhjes Arabe, Izrael, bitches! . nuk mund të ketë qenë: Abrahamit, atit tonë, që të ju bëjë një hipokrit vrasëse, parazit, hajdut, predator dhe përtac, por, ai ishte vëllai yt Fariseu Rothschild FMN-666 për Talmudit satanike, dhe okult dhe magji Kabala, si për të mësuar për ju, se si ju mund të jetë një vrasëse hipokrite e njerëzve të pafajshëm (martirë të krishterë, ecc ..), të cilat ju bëjnë thirrje idhujtarët, vetëm në ligësinë tuaj! si ju mësuar të thith shumë, dhe, në këtë shkencë e gjiri? ju jeni të dy suckers më të talentuar në botë! si ju mund të succhiare të forta, madje edhe jetën e të gjithë popujve? .. por, po të vijë, edhe për ju dy: piattole, koha e duhur për të fituar bukën tuaj, sinqerisht, që është, me djersën e ballit tuaj!Larta: tradhti! është dënimi me vdekje nga gjykata revolucionare] lart: Presidenti i Shteteve të Bashkuara, ka 34: Nivelet: e sekretit, rreth, i huaji e projektit, saucers fluturues, etj .... Pra, çfarë farise Satanist: 666 e FMN-së, ka pushtetin e vërtetë: në Shtetet e Bashkuara? Muratorët ju: dhe ju politikanët: ju të gjithë do të dënohet: me vdekje për të lartë: tradhëti, sepse: ju vaunted: të ketë: posedimin e: sovranitetit politik: dhe një drejtë e zoti bankare, që nuk është më në posedim tuaj! ok! ku është vagina: që është froni i hirit: nga: YHWH, në Tempull tim III hebre? dhe ku janë boobs: zemrat plot: e qumështit, për të bekuar të gjithë popujt, në Jeruzalem? Rothschild pabesët mallkuar farise e mut: satanist: 666 322, fajdexhi, fajdexhi e FMN-së, që ju vodhi bankare drejtë e zoti! ju keni bërë: të gjithë këtë fatkeqësi të madhe: kundër të gjithë popujve!

Unë jam mbreti i Izraelit: mbreti dmth në të gjithë botën, sepse vetëm një idiot nuk do të duan të jenë: të lumtur ime, Titulli i mesazhit: në fakt, subjektet e mi, nuk paguajnë taksa, sepse unë nuk blej paratë e mia, nga satanike Rothschild Fariseu hajdut i FMN-666! Dmth, unë jam mbretëria e Palestinës, dmth, njeriu i parë që ju të gjeni në rrugë? çfarë, unë jam: një njeri i zakonshëm, sepse përulësia është e vërteta, që të jetë një njeri i zakonshëm, kështu që vetëm Zoti do të lartësohet dhe i nderuar: ai vetëm është Mbreti i Mbretërve dhe Zot i zotërve!

Për aktin e dashurisë së Krishtit dhëndrit hyjnore: Mateu 27,51. Dhe ja, veli i tempullit (cipë e virgjërisë i nuses: të gjitha: gjithë racën njerëzore) u shqye ": - 1 Pastaj doli, lavdinë e hirit:. Për të bekuar të gjithë popujt, 2 Pastaj, ajo është. e vërtetë se: nuk ka nevojë për një tempull hebre tretë: teorikisht, 3, por që lobi masonike:. farisenjtë e mut: Neturei Karta: I frymëzuar nga Lucifer .. dhe Talmudi satanike e tyre (të gjithë adhuruesit e Baalit: FMN FED BQE 666 322 Rendi i Ri Botëror, në fshehtësi), ata shkolluar, kanë vjedhur gjithçka, nga, popullit tim hebre, në këto: fundit: 5000 vjet .. (aq sa edhe Salomoni Mbreti u detyrua: për të ofruar Ark Pakti i, në Mbretëreshën e Shebës), 4 prandaj, të gjithë hebrenjtë kanë të drejtë të restaurohen, konsullata, prej të gjithë:. secili prej tyre ka humbur!

Për aktin e dashurisë së Krishtit dhëndrit hyjnore: Mateu 27,51. Dhe ja, veli i tempullit (cipë e virgjërisë i nuses: të gjitha: gjithë racën njerëzore) u shqye! . "- 5 'është arsyeja pse ne në Mbretërinë e Perëndisë, ne kemi vendosur: për të dhënë këtë rimëkëmbjen totale: Në popullit hebre, 6, dhe për dashurinë e tyre edhe: një derdhje e dyfishtë e Shpirtit të Shenjtë: do përsëri.? të derdhur: në të gjithë njerëzimit, dhe kështu, ata 7:. se: ata kishin ndonjë formë: i humbjes, dhuna, dhe privimi 8 për hir dhe dashuri:?. e popullit tim hebre too: ato mund të jenë: të gjitha shpërblehet , rifreskohen dhe konsullatat në tempullin çifut time:. edhe ata .. 9 këtu është kuptimi i vërtetë i fjalës Jeruzalem: Unë jam unius REI të gjithë njerëzit në Jeruzalem do të ngushëllohen!

[PSE: "perdja e tempullit" shqyer hebraike: paraqet: himen i njerëzimit, i cili, duke thyer atë, e bëjnë derdhje të lirë: GRACE, e Frymës së Shenjtë, për të bekuar të gjithë racën njerëzore] Sepse Jezusi: në akt suprem i tij i dashurisë, pafund, i dha të gjitha të vetë, e cila është arsyeja pse, dashuria e tij është shqyer velin: e tempullit, dhe ai solli nga: që është, e të gjithë popujve: shenjtëria e Perëndisë, që: u mbajt : mbyllje: në tempull hebre, si dhe, në kryq, e cila është dashuria dasme e Krishtit, Perëndia e ka pasuruar Kishën (raca njerëzore) Perëndia ka liruar: hirit të tij, dhe e tij: pajtuesin: në Krishtin Jezus: tonë Zot, gjithashtu, për të mirën e të gjithë popujve "të vullnetit të mirë", nëse nuk ka prezenca e Allahut Brama Shenjtë YHWH: në jetën tuaj? atëherë, nuk është: robëria, dhe ju jeni: skllavi i të gjitha gënjeshtrave tuaja! Joel 2:28-32 Dhe, pas kësaj, do të jetë: atë: Unë do të derdh Frymën time mbi: çdo mish;

[PSE: "perdja e tempullit" hebre shqyer: paraqet: himen e njerëzimit, e cila thyer, mos derdhje të lirë: GRACE, Fryma e Shenjtë për të bekuar të gjithë racën njerëzore] Dhe bijtë tuaj dhe bijat tuaja do të profetizojnë, pleqtë tuaj do të shohin ëndrra, të rinjtë tuaj do të shohin vegime. 29. Dhe gjithashtu mbi shërbëtorët dhe mbi të përhap Frymën tim në ato ditë. 30. Dhe unë do të bëj mrekulli në qiejt dhe mbi tokë: gjak, zjarr dhe shtëllunga tymi. 31. Dielli do të shndërrohet në terr dhe hëna në gjak para se të vijë dita e madhe dhe e llahtarshme e Zotit. 32. Dhe do të ndodhë që kushdo që do ta thërrasë emrin e Zotit do të shpëtohet, sepse: në malin Sion dhe në Jeruzalem do të ketë shpëtim, si: Zoti ka thënë, dhe midis: ata të cilët kishin ikur nga WW III: se : Zoti thirri.

Unius REI: Mbreti Universal: dmth, mbreti i Izraelit Infact ---, natyra e tij është e të jetë: burrat mitet më shumë, në të gjithë historinë e njerëzimit (si Moisiu), por, megjithatë, 1. Terrori i paraprin atë! dhe, 2. ferr poshtë atë, për të gëlltitni: të gjithë armiqtë e tij: Gënjeshtarët, vrasës, hajdutë, usurers, raciste, fetare Maniacs, kapitalistëve, komunistët, Satanists, masonët: Sheriatit. dhe të gjithë kriminelët që nuk lënduar: tyre: një popull paqësor dhe të pafajshëm:: popujt, për disa arsye fetare apo ideologjike (të gjitha dëngla: Talmudi, Kurani dhe)! Në fakt, kjo është e qartë: të gjitha librat e shenjta: ato kanë pësuar ndotje, sepse, disa deklarata: ata janë në kundërshtim me: Konteksti i përgjithshëm: që është, shenjtëria e Perëndisë: ndjenjat e pafund, e cila është: dashuria e tij e pafundme: Dhe mëshira e tij, sepse të gjithë krijimit! kjo është arsyeja pse pronë private nuk është absolute!

FMN FED BQE: Rothschild 666 Baal Marduck massonic drejtë e zoti bankare:? "Ju doni të bëni, mbreti i Izraelit Ok Por, së pari, ju duhet të heqë FMN tuaj private, dhe ju keni për të thirrur: të gjithë hebrenjtë në Palestinë shkak , ne themi: është "mbretëria e Perëndisë": të thjeshtë:. sepse monarkia, është forma më e mirë e qeverisë është arsyeja pse, ju (cospiracy masonike) vranë: Kings të gjitha të gjitha: për ju që të jetë në gjendje të: pre Rob: dhe i korruptuar:! të gjithë njerëzit këtu, sepse ju bëni shfarosin hebrenjtë, në Holokausti, sepse ju jeni frikë e Mbretërisë së Perëndisë "atëherë ju jeni të frikësuar, i Judenjve! këtu e pse: me, Talmudit tuaj: plot gënjeshtra: ju bëni çdo gjë: për të fshehur krimet e tua: e:, Satanizmi shfarosjes dhe, për të krijuar një ndjenjë artificiale: e urrejtjes, midis popujve dhe feve, dhe në veçanti: një klimë e urrejtjes panatyrshme në mes të krishterëve dhe hebrenjve .. .. por kriminel juaj keqe? është avidente në të gjitha!

Pornografi
@ UniusRei3: Pornografia është një prej sulmeve më të këqija në shoqërinë njerëzore dhe duhet të interpretohen në mënyrë restriktive. Përveç se shkatërroi pornografi, i cili përcakton si një sëmundje vizual në tru, çdo marrëdhënie shpirtërore Është një sulm delikate e të gjitha gjërave shpirtërore dhe mendimeve dhe jo seksual. Seksualiteti punon në kombinim me ndjenja, prekja dhe komunikimi. Pornografia është një përvojë vizuale pastër. Instinktet hutuar Pornografia për moral. Pornografia shkatërron njeriut do të Një vend që i lejon vetë nuk mund të argumentojnë se të drejtat e njeriut duhet të jenë observed.One prandaj duhet të ndalojë pornografi nga jeta publike. Mua nuk më pëlqen pornografia, sepse kjo është një daemon mallkim që mund të ndikojnë negativisht në jetën e individit, si droga, nikotina dhe gjëra të tjera. Lirimin e shumëzuar problemet dhe kjo nuk është në kuptimin e shoqërisë njerëzore. Seksualiteti është diçka që mund të jetë shumë e bukur, por edhe mjaft banale vetëm si çdo gjë në jetë. Pornografia është pra padyshim një humbje satanike që u shtyrë deri sidomos nga Hollywood dhe do. Pornografia nuk duhet të ngatërrohet me seksualitetin.

ARMAGEDDONlsCOMING [[Re: Unë shpresoj: në ndërmjetësimin tuaj: në favorin tim:]] jo, keq, toni i mesazhi juaj nuk është i perëndishëm, por krenar, dhe abuzive, kështu që ne kishim për të bllokuar ju, lamtumirë. Inviato a: UniusRei3 blocca utente segnala vijë SPAM Rispondi Rispondi a tutti elimina 21/03/12 - PËRGJIGJE --- ok! voi avete bloccato: il mio Canale! Ma, jo è intelligente nascondere, se stessi .. E lasciare un problema irrisolto, tutti i problemi esigono:! di essere affrontati [larta: tradhti! është dënimi me vdekje nga gjykata revolucionare!] ok! ju keni ngecur: kanalin tim! Por jo i mençur fshihen .. dhe të lënë një problem i pazgjidhur, të gjitha problemet që kërkojnë: të trajtohet! [Larta: tradhti! është dënimi me vdekje nga gjykata revolucionare!]

natyrisht, Zbulesa përshkruan ngjarjet e ardhshme, të tilla si raketa Botërore Luftës III bërthamore balistike me mbushje bërthamore, helikopterë, tanke dhe bomba luftëtar, etj. .. ndikimi: shkatërrues i një asteroid madh, dhe formimi konsekuent i insekteve mutante, etj .. breshri gjigant, tërmetet, valët e baticës, etj. .. sigurisht, Gjoni nuk mund të ketë gjuhën tonë teknike .. Zbulesa flet për mikroçip 666 deri në fund të kapitullit 13, të mos ketë asgjë për të thënë për popujt e kohës sonë! lol. ? ultratinguj, armiqtë e mi, janë pak më të larta, për ata: nga miqtë e mi .. por kjo është e vërteta: për të gjithë, si edhe, për mua .. ne të gjithë duhet të konvertohet në: jetën tonë: dhe: të ecin më lirshëm përgjatë shtigjet e virtytit, sepse nëse ne nuk do të dhuroni: jeta jonë? Bota nuk mund të ruhen!

në qoftë se ju lexoni Daniel dhe Zbulesa? pastaj, ju mund të ketë një vizion më realiste në të ardhmen. [Zbulimet e La Salette ::. Skontuar në: 2013/01/10: unius REI] :: Priftërinjtë që: janë shërbëtorët e:: Biri im, ata me:: Jeta dhe humbjes: Lakmia: e para:, e bëjnë të mundshme zemërimin e manifestimit të Plotfuqishmit . Burra dhe shenjtëruar: Priftërinjtë dërgojnë: Biri im: nga: ri në kryq (, modernizmi Frankmasoneria, sinkretizmi, rimishërimit, spiritualizëm, horoskop). Për shkak të sjelljes së banorëve të tokës: ajo do të quhet zemërimi i Atit Qiellor. Udhëheqësit: nga: shtetit (masonët) dhe: popujt kanë neglizhuar lutje: dhe: pendesë, djalli do të quhet: nga këto yje të mundshëm (krijuesit e shkencës) të bëhet errët: dhe: e plotë: nga: gabime (gjithë bashkëpunëtorët: 666 FMN: se: ai ka vjedhur sovranitetin monetar, dmth vodhi shpirtin: të: të gjithë popujve). Njerëzimi qëndron në prag: nga: ngjarjet trishtuara: dhe: dënimet më të rënda.

[]. Në qoftë se ju lexoni Daniel dhe Zbulesa? pastaj, ju mund të ketë një vizion më realiste në të ardhmen. [Zbulimet e La Salette :: []. Kisha do të jetojnë një krizë shumë të thellë (MESS modernizmi Ankesa masonike harruar: drejtë e zoti bankare). Ajo do të jetë koha e errësirës. Besimi shenjtë në Zotin do të bjerë: në: harresës, njeriu pa Perëndinë: humbni dashurisë :: për: të gjitha gjërat: dhe: secili do të jetë shefi: :: e: të gjithë të tjerët. Do të ndjekë një krizë: pa fund ::: me: arrogancë dhe dhunë:: e: të gjitha llojet. Ai afrohet këtë kohë: ku ju do të shihni vetëm triumfin e perandorisë e shtypjes: dhe: vrasësit, urrejtja: dhe: gënjeshtra, të gjithë: të përpiqemi: vetem: 's fitimi vet egoist. Jo, nuk do të ketë më shumë dashuri për: familjen dhe: shtëpi. Ati i Shenjtë do të vuajnë shumë. Por, unë do të jem pranë tij, dhe: ju merrni sakrifica e tij. Triumfi i së keqes: nuk: të sigurohen për: përgjithmonë ... Qeveritë tokësore të gjithë do të kenë të njëjtin qëllim,

[]. Në qoftë se ju lexoni Daniel dhe Zbulesa? pastaj, ju mund të ketë një vizion më realiste në të ardhmen. [Zbulimet e La Salette :: []. se: nga: thyer bazën fetare të popujve dhe: shpërndarë, sepse: materializmi bazë, spiritualizëm dhe: ateizmi. ...: Nuk do të jetë një luftë e madhe. Perëndia: nuk: do të nderohet në Itali dhe në Francë, Ungjilli do të harrohet plotësisht. E keqja do të vijë në çdo shtëpi. Shumë i madh: qytetet do të digjen dhe, shkatërruar pothuajse, të tjerët përpi nga tërmetet. Të gjithë besojnë se: ka ardhur fundi. I drejti do të ketë shumë për të vuajnë, por lutjet e tyre dhe: flijim për mëkatin do të shkojnë drejtë në qiell, ata lutem mëshirën time dhe ndihmësi im do të ofrohen për ta. Pastaj, mëshira e: Djali im do të të urdhëroj engjëjt e: shkatërrojë armikun në botë. [Zbulimet e La Salette ::. Data e ardhmja: TBD: unius REI]: Papritmas të gjithë armiqtë e Kishës së Jezu Krishtit dhe zhduken: e Tokës do të bëhet si një shkretëtirë.

[Se si filloi: e "ndotja e" masonik në Kishën Katolike (avokatë krimi, i "së vërtetës pjesshme")] është një histori mjaft komplekse: se: ka tragjike e saj: në fenomenin e hebrenjve Marranos, i cili si, ishin: mbërrijnë brenda: si, të krishterët (të rremë, por, e vërteta farisenjtë fshehur) për të korruptuar Kishën katolike, nga, brenda, pasi ajo është tashmë, në shekullin 1400: bankierët çifutë ishin në kontrollin dhe menaxhimin e pushtetit: i parave: që është, forma më strategjik i pushtetit, sepse, politikanët, gjithmonë luajnë: ekran funksion të së vërtetës ndaj njerëzve. Natyrisht, edhe pse, mburojë madh (Kisha katolike), u sulmua nga ky infiltrimit, gjithashtu, rrëfimet e tjera të krishterë: fëmijët, gjithashtu pësoi një sulm të tillë. por një simbol i kësaj pafuqie moderne të këtij vendimi masonike të dobët është bërë nga John XXIII dhe Pali VI për të mbajtur Personale: sekretin III e Fatimes!

[Se si filloi: "ndotja" masonik në Kishën Katolike (avokatë të krimit, të vërtetën: "e pjesshme")]: 1. tradhëti e Perëndisë, është bërë, kur e vërteta nuk është: është raportuar në mënyrë të plotë, dhe në kohë të përshtatshme, Infact, një e vërtetë e pjesshme: është një formë e: e:, tradhëtia manipulimi: e shenjtërisë, për të vërtetën e shenjtë: që është e vërteta integrale! Kisha: se: ai nuk kishte: guximi për të mohuar: e vërteta shpalljet e Fatimes (dhe kjo bëri kështu: shumë dëshirë: si kundër të gjitha dukurive tjera mbinatyrshme), ka zgjedhur: në mënyrë hipokrite, për të fshehur, në pjesë, se e vërteta! sepse, në qoftë se ju besoni: se: kjo është një e vërtetë:? ju kurrë nuk do të duhej të kundërshtojë, atë, fshehja, për kohë kaq të gjatë! Pse, nuk ju, që ju keni për të vendosur kur është koha: që, ju mund të bëni një zbulesë: është Perëndia dhe nuk ju: dmth, si, ju ka bërë: kundër qëllimeve të njëjta të Perëndisë!
çmendur "SatanDarken", tha: "Kisha Katolike: është lavire skarlatin: i Babilonisë (Egjipt): me kupë e artë të imoralitetit të gjakut: e shenjtorëve: Kush janë martirizuar për të besuar në Krishtin (pra, mbreti i Arabisë Saudite: horror Sheriati, si dhe bashkëpunëtor i tij: Talmudi FMN Rothschild 666 FED BQE: zotat buf në Bohemian Grove) Ka shumë messiahs rreme, edhe profetë, dhe:. kam bërë sakrificën time (të njeriut për Satanin tuaj): për të ndaluar këtë herë ., dhe për të gjitha kam bërë sakrificë e mia nga gjaku i zotërisë tim ((p.sh., buf dhi billy: hije vdekur: pa:? gjak)), dhe unë jam këndi i vdekjes: që: do të kryejë dënimin : për ata që nuk besojnë në gjak: nga një pafajshme (dmth., i pafajshëm: kanibal shenjt: p.sh., të gjitha moneylenders parazitare hajdutët e drejtë e zoti bankare:? FMN Marduk 666, 322 JabulON). këdo që përpiqet që të mbyt mua . mësimet me të rreme do të ndëshkohen në përputhje me rrethanat warpaint im është i lartë (dhe tani mëson skelete të varrezave?) -. PËRGJIGJE -. lol SHUMË ARSIMORE

[@ Izraeli, ju vrasin FMN farise FED Bankën Qendrore Evropiane: pushtet okult: 666: satanike të Talmudit: Baal: Marduk buf, dhe mason tij: 322 JabullOn: dhe jetoni së bashku, për të gjithë ne vend!] Mateu 23, 13 - 22. Lectio: 1) Lutja: O Perëndi, që ti do të bashkohen në një mendjet e besimtarëve, të japë popullit tënd: të duash atë që ke komandat: dhe dëshirë: atë çka: ju premtoj, sepse në mesin e ngjarjeve të botës , nuk janë të fiksuara zemrat tona ku gëzimi i vërtetë. Me anë të Zotit tonë Jezu Krisht ... amen, Aleluja!! 2) Nga Ungjillit sipas Mateut 23,13-22. Në atë kohë, Jezusi u foli duke thënë: "Mjerë ju, o skribë dhe farisenj hipokritë mbyllni mbretërinë e qiejve para njerëzve: për ju në mënyrë që ju nuk hyni, dhe nuk e lënë të hyjë edhe ata, që duan të marrin ato Mjerë. ju, o skribë dhe farisenj hipokritë ecin rreth në det dhe tokë për të bërë një prozelit, dhe është bërë, e bëni atë bir i ferrit se sa veten tuaj.

Mjerë ju, udhëheqës të verbër, që thoni: Ai që betohet për tempullin, kjo nuk është: e vërtetë, por kush, betohet për arin e tempullit, është i detyruar. Marrë dhe të verbër: Çfarë është më i madh, ari apo tempulli që e shenjtëron arin? Dhe ju them, kushdo që betohet për altarin, nuk është: e vërtetë, por kushdo që betohet për ofertën që është mbi të, ai është i detyruar. Blind! Çfarë është më e madhe, dhurata apo altari që e shenjtëron ofertën? E pra, kushdo që betohet për altarin, betohet për altarin dhe çdo gjë mbi të, dhe ai që betohet për tempullin, betohet për tempullin dhe për atë që banon atje. Dhe kushdo që betohet për qiellin, betohet për fronin e Perëndisë dhe për atë që është ulur mbi të. "3) Mendimi: • Gjatë tre ditëve të ardhshme ne Meditoni mbi fjalën e Jezusit kritikon mësuesit e ligjit dhe farisenjve, duke i quajtur ato hipokritë.

[@ Izraeli, ju vrasin FMN farise FED Bankën Qendrore Evropiane: pushtet okult: 666: satanike të Talmudit: Baal: Marduk buf, dhe mason tij: 322 JabullOn:! Dhe jetoni së bashku, për të gjithë ne vend] Në Ungjillin e Sot (Mt 23,13-22), Jezusi shpall kundër tyre katër herë në "Mjerë për ju ..." shprehje (Mt 23,23-26), dhe në Ungjillin e pasneser, shqiptim dy herë më shumë (Mateu 23: 27-32). Janë shprehje kundër udhëheqësve fetarë të kohës dhe janë fjalë shumë të ashpra. Në meditoni, unë mendoj se jo vetëm mjekëve dhe farisenjtë e kohës së Jezusit, por edhe hipokrit që është në mua, në ne, në familjen tonë, në komunitet, në kishën tonë, në shoqërinë e sotme. Shikoni në pasqyrë të tekstit për të gjetur se çfarë është e gabuar me veten. • Mateu 23,13: "Mjerë për ju ..." e parë kundër atyre që të mbyllë derën e mbretërisë, sepse kështu ju nuk do të hyjë, dhe mos lejoni që ata që duan të hyjnë edhe në të.

[@ Izraeli, ju vrasin FMN farise FED Bankën Qendrore Evropiane: pushtet okult: 666: satanike të Talmudit: Baal: Marduk buf, dhe mason tij: 322 JabullOn:! Dhe jetoni së bashku, për të gjithë ne vend] Si për të mbyllur të Bashkuara ? Paraqitur Zotin si një gjyqtar të rëndë, duke lënë pak hapësirë ​​për mëshirë. Imponuar, në emër të Perëndisë ligjeve dhe rregulloreve që kanë të bëjnë asgjë me urdhërimet e Perëndisë, falsifikimi imazhin e mbretërisë dhe duke vrarë dëshirën për t'i shërbyer Perëndisë dhe Mbretëria e. Një komunitet që është i organizuar rreth kësaj perëndie të rreme "nuk hyjnë në mbretërinë", as nuk është një shprehje e Mbretërisë, dhe ndalon anëtarët e saj nga hyrja e Mbretërisë. • Mateu 23,14: e dytë "Mjerë për ju ..." shkon kundër: ata që e përdorin fenë për të marrë të pasur. Ju të cilët shfrytëzohen veja dhe vjedhin shtëpitë e tyre, dhe për të fshehur atë thonë lutje të gjata! Për këtë arsye, ju do të merrni një dënim shumë i rëndë. "
[@ Izraeli, ju vrasin FMN farise FED Bankën Qendrore Evropiane: pushtet okult: 666: satanike të Talmudit: Baal: Marduk buf, dhe mason tij: 322 JabullOn:! Dhe jetoni së bashku, për të gjithë ne vend] Jezusi dishepujt e lejon për të jetuar Ungjilli, sepse ai thotë se punëtori meriton shpërblimin e vet (Lk 10:07, cf. 1 Kor 9,13-14), por të përdorin namazin dhe fenë si një mjet për të marrë të pasur, kjo është hipokrizi dhe nuk zbulon Lajmin e Mirë të Perëndia transformon fenë në një treg. Jezusi dëboi tregtarët nga Tempulli (Marku 11,15-19) duke cituar profetët Isaia Jeremia: "Shtëpia ime do të quhet shtëpi e lutjes për të gjithë kombet Por ju keni kthyer në një shpellë kusarësh." (Marku 11,17; cf . Është 56:7; Jr 7:11). Kur Simon magjistari donte për të blerë dhuratën e Frymës së Shenjtë, Peter mallkuar atë (Veprat 8,18-24). Simone ka marrë një "dënim shumë i rëndë", e cila flet Jezusi në Ungjillin e sotëm.

[@ Izraeli, ju vrasin FMN farise FED Bankën Qendrore Evropiane: pushtet okult: 666: satanike të Talmudit: Baal: Marduk buf, dhe mason tij: 322 JabullOn:! Dhe jetoni së bashku, për të gjithë ne vend] • Mateu 23, 15 : Shprehja e treta e 'Mjerë ju ...' është kundër atyre që ndërroj "ecin përreth në det dhe tokë për të bërë një prozelit, dhe është bërë, ju bëni atë fëmijën e ferrit se ju." Ka njerëz që janë misionarë dhe shpallin ungjillin nuk është për të përhapur Lajmin e Mirë, por për të tërhequr njerëzit për të grupit të tyre apo kishës së tyre. Pasi John ndaloi një person për të përdorur emrin e Jezusit, sepse ai nuk ishte pjesë e grupit të tij. Jezusi u përgjigj, "Unë nuk e ndaluar, sepse kush nuk është kundër nesh është me ne (Marku 09:39). Dokumenti i Kuvendit Plenare të Ipeshkvijve të Amerikës Latine, e cila u mbajt mars 2008 në Aparecida, Brazil, si titull

[@ Izraeli, ju vrasin FMN farise FED Bankën Qendrore Evropiane: pushtet okult: 666: satanike të Talmudit: Baal: Marduk buf, dhe mason tij: 322 JabullOn: dhe jetoni së bashku, për të gjithë ne vend!]: "Dishepujt dhe misionarë . e Jezu Krishtit, në mënyrë që në Të popujt tanë mund të kenë jetë "Me fjalë të tjera, qëllimi i misionit është për t'u siguruar që njerëzit: të mos bëhet: katolik, por: se popujt mund të kenë jetë, dhe jeta me bollëk . • Mateu 23,16-22: Mjerë katërt për ju ...! është kundër atyre që bëjnë betimin: "Ju them, kushdo që betohet për tempullin, kjo s'është e vërtetë, por kushdo që betohet për arin e tempullit, është i detyruar". Jezusi jep një disquisition të gjatë për të treguar mospërputhjen e betimeve shumë që njerëzit apo që e bëri fe zyrtare urdhëruar për të bërë betimin për arin e tempullit ose oferta që është mbi altar. Mësimi i Jezusit, si në Predikimin në Mal, është komenti më i mirë në mesazhin e Ungjillit të sotëm:

[@ Izraeli, ju vrasin FMN farise FED Bankën Qendrore Evropiane: pushtet okult: 666: satanike të Talmudit: Baal: Marduk buf, dhe mason tij: 322 JabullOn: dhe jetoni së bashku, për të gjithë ne vend!] "Por II thonë për ju, Mos betohem në asnjë mënyrë, as për qiellin, sepse është froni i Perëndisë, as për tokën, sepse është stol prej këmbëve të tij, as për Jeruzalemin, sepse është qyteti i Mbretit të madh. Mos betohem nga kokën tuaj, sepse ju keni pushtet për të bërë një fije floku të bardhë ose të zezë. Le të jetë ajo që ju thoni thjesht 'Po apo jo, jo më shumë se kjo vjen nga e keqja. "(Mt 5,34-37). 4) Personal: Mjerë • Katër 'për ju ... ', Katër arsye marrë kritika të ashpra nga Jezusi Cila nga katër referohet kritike për mua? • Kisha jonë vlen sot këto "Mjerë për ju 'nga Jezusi? 5) Lutja përfundimtare: Këndojini Zotit një këngë të re, këndojini Zotit, të gjithë tokë. këndoj Zotit, bekoni emrin e tij. (Psalmi 95)

na shpëtojë: Izraeli YHWH! shpëtuar të gjithë ne: Izraeli YHWH, Ndihmoni të gjithë mikut tuaj, të ndihmuar veten: edhe lorenzoAllah Mahdi Palestina ha un commento pubblicato 2 minuti fa: @ Izrael, në qoftë se nuk ju vrasin: 666 FMN Baal buf, FMN Marduk FED Luciferi, BQE ndriçuar Lucifer Fariseu Talmudi, në bohem Grove? se, thay 322: JabullOn: do t'ju vrasin; dhe të gjithë ne!

BettterSkatez 666 FMN biri i humbjes ---! në qoftë se farisenjtë tuaja: nuk ishin duke shkuar për të shfarosin: të gjithë racën njerëzore tërë, dhe Izraeli? Ministria politike ime universale, ajo do të jetë: kurrë nuk ka ekzistuar .. dhe sigurisht, ju e dini se çfarë është drejtë e zoti bankare! fils de la mallkim! SI VOS pharisiens: on ne va është rinovuar à exterminer: toute la garë humaine tout entière, et Izraelit? mon ministère UNIVERSEL Politique, ce serait: jamais existe .. et certainement, vous savez qui est le ce seigneuriage bancaire! - Hijo de perdición! si los fariseos: asnjë IBAN a exterminar: Toda la raza Humana en su conjunto, e Izraeli? mi Ministerio politiko universale, que Seria: nunca existió .. y, desde luego, sabes que es el lo señoreaje bancario! - Sohn des Verderbens! wenn IHR Pharisäer: zu nicht Waren vernichten: të gjithë ganze das Menschengeschlecht, und Izraeli? MEINEN Dienst politische universale, wäre es: Nie gegeben .. und natürlich, Sie wissen, ishte ist das Bankensystem drejtë e zoti!

[Për të shpëtuar Izraelin dhe gjithë njerëzimi, është e nevojshme për të vrarë e 666 farisenj FMN, dhe të gjitha Fytyra: 322 NWO]: sepse në vend për të qenë i lumtur për shpjegimin tim të Mateut 27,51 [[Dhe ja, veli i tempullit u shqye në dy pjesë, nga maja e deri në fund, toka u drodh dhe shkëmbinjtë u çanë, 52 varret u hapën gjithashtu, dhe shumë trupa të të shenjtëve flinin u ringjallën. 53 Dhe nga varret mbas ringjalljes së Jezusit, hynë në qytetin e shenjtë dhe iu shfaqën shumëkujt.]] .. ata kanë vazhduar të bëjnë shpifje: kundër meje! jetët e tyre janë të papajtueshme: me jetën e të gjithë njerëzimit, 1. ndërsa "veli i tempullit u shqye: një bekim i madh u lirua në të gjitha kombet". 2. por u dha lirua, një bekim të dyfishtë mbi popullin tim të Izraelit: vetem,

[Për të shpëtuar Izraelin dhe gjithë njerëzimi, është e nevojshme për të vrarë e 666 farisenj FMN, dhe të gjitha Fytyra: 322 NWO]: Në fakt, vetëm për ta, Judenjtë, duke parë shumë shenjtorë ringjallur. (Atëherë, ajo nuk është e nevojshme të jetë një i krishterë, për të shenjtë me Perëndinë) dhe ndërkohë që edhe më ngurosor zemrat u bë plot dashuri "gurë ishin thyer" .. FMN bashkëpunëtor farisenjtë 666 Baali, vazhdoi të bëjë shpifje (si tani): me të Masonerisë theiir mallkim JabullOn 322. Ndërsa hebrenjtë shumë vendosi të ndjekë Jezusin, me koston e jetës së tyre. në këtë mënyrë, shumë njerëz të shenjtë i cili kishte qenë ringjallur nga Zoti, janë vënë në vdekje përsëri! Mateu 27:13. "A nuk e shihni, se çka: farisenjtë janë duke thënë kundër teje?" kërkuan Pilatit që Jezusit.

666 Parenbot FMN: "Pergjigju për të komentuar mbi: אביאל בן - אהבתי ראשונה" Hi there unius rei: Amen, në emër të Jezusit! DevelopeCinema 666 CIA FMN - ♰ ★ ♰: REI unius Mahdi ♥ ★ Mbreti i Izraelit Hallelujah! ♰ CSSML Kryqi i Jugut Sacred Sit Mihi Lux (Le Kryqi i shenjtë të jetë për mua në dritë). ★ ♰ Aleluja!: 09/01/13. DevelopeCinema. ★ ♰ Aleluja!: REI Hallelujah unius Mahdi mbreti i Izraelit! ♰ VRSNSMVVade mbrapa Satani nunquam bindin Mihi kot (Shporru Satan 09/01/13 DevelopeCinema ♚ ♛ ♛ MENE PERES ♚ Techel] ♰ PAX ♰ ★ ♰ IPSA Venena Bibas ju Pini helmet tuaja Veten ★ Aleluja!:... REI unius Mbreti Aleluja! - Lavdi Perëndisë: YHWH ime:. përgjithmonë Hallelujah Lavdi Perëndisë: YHWH ime:. përgjithmonë Hallelujah Lavdi Perëndisë: YHWH ime:. përgjithmonë Hallelujah Lavdi Perëndisë: YHWH ime:. përgjithmonë Hallelujah 666 CIA FMN FED BQE Frankmasoneria 322 -. @ DevelopeCinema --- por ju nuk keni flutur .. lol ju keni vetëm asshole erë të keq

Ebu Antar - youtube, google ecc .. , Të gjithë njerëzit në mbarë botën, të gjithë janë të frikësuar për të ekspozuar në jetën e tyre, kundër: 322 masonike, dmth 666 FMN fuqitë okulte dhe Satanists FMN, horror sheriatit! dhe, ata nuk e dinë fjalët e Jezusit i cili tha: "Kushdo që do të shpëtojë, jeta e tij do ta humbasë atë!", atëherë nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të shpëtuar e tij, jetën e tyre, tonë, jashtë: e martirizimit! Kjo është arsyeja pse 60%. të gjithë njerëzit të shkojnë në ferr youtube, - Nessun Popolo: Merita: di essere odiato, per se stesso.

[King: Unius REI, mund të kryejë lavdinë e JHWH: në Tempull hebraike] Isaia 42,1-4. 1. Ja shërbëtori im, që unë përkrah, të zgjedhurin tim në të cilin unë kënaqem. Kam vënë Frymën time mbi të; ai do t'ju sjellë drejtësinë kombeve. 2. Ai nuk do të qajë apo të ngre zërin, ose të bëjë atë dëgjohet në rrugë zërin e tij, 3. Nuk thërmojë kallamin e thyer ose të shuajë kandilin dimly djegur. Shpallin ligjin në mënyrë të vendosur 4. Ai nuk do të dështojnë ose të dekurajuar, derisa ai ka vendosur drejtësinë në tokë, si dhe për ligjin e tij ishujt do të presin.

populli im çifut nuk ka qenë kurrë mallkuar nga Perëndia, [Mateu 27,51-56] 51. Dhe ja, veli i tempullit u shqye në dy pjesë, nga maja e deri në fund, toka u drodh dhe shkëmbinjtë u çanë, 52. varret u hapën gjithashtu, dhe shumë trupa të të shenjtëve flinin u ringjallën. 53. Dhe nga varret mbas ringjalljes së tyre, ata shkuan në qytetin e shenjtë dhe iu shfaqën shumëkujt. - Përgjigje - KUSH bekuar besimi i: Enokut (të cilën ai nuk ishte një i krishterë) (Hebrew: חֲנוֹךְ, Moderne Hanok Hanokh Tiberian; Arabisht: إدريس Idris) është një karakter që duket në Librin e Zanafillës dhe në figurat në brezat e adam.

populli im çifut nuk ka qenë kurrë mallkuar nga Perëndia, [Mateu 27,51-56] Enoku është përshkruar në greatx4 si nipi i Ademit (përmes Seth) (Zanafilla 5:3-18), ai nuk vdiq, ai kurrë nuk e bëri, përvoja e vdekjes - përgjigje - sepse nga kjo kohë, "perdja e tempullit u nda" vdekja nuk është më teknikisht! domosdoshme të nevojshme, kështu që shkatërrimi i perdja e tempullit, nuk shkatërrojnë bekimin (si ata thonë se pashpresë Farisenjtë), por, në fakt, doli e tempullit hebre, për të përhapur: Holy veten: mbi të gjithë botën, që është arsyeja pse, njerëzit e mi çifut nuk ka qenë kurrë mallkuar nga Perëndia, janë vetëm farisenjtë (frymëzuar 666 usurers tregtarët e skllevërve ), i cili mallkoi atë, dhe ata e bënë mallkimin: nga tjetër

YouTube Spotlight • UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  1 secondo fa
  lorenzoAllah Mehdi Palestina ha pubblicato un commento 32 minuti fa: Tamam!vajina nerede: o lütuf tahtına şudur: of: YHWH, benim Tapınağı III Yahudi? göğüsler: sütle dolu, bütün halkları korusun, Kudüs ve göğüsler nerede? Eğer senyoraj bankacılık çaldığını IMF: Satanist: 666 322, tefeci tefeci: 666 Baal Rothschild kötülerin bok Ferisi lanetli! Tüm halklar karşı tüm bu büyük kötülük yapmış! Tamam!
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento 
  17 secondi fa
  lorenzoAllah Mahdi Palestina ha Pubblicato un commento 32 minuti fa: ok! wo ist die Vagina: das ist der Thron der Gnade: von: YHWH, in meinem Tempel III jüdisch? und wo sind die Brüste: Brüste: voll Milch, um alle Völker zu segnen, in Jerusalem? Rothschild bösen Fluch Pharisäer shit: Satanist: 666 322, Wucherer Wucherer: der 666 Baal: IMF, dass Sie Seigniorage-Banking gestohlen! Sie haben alle diese großen Übel gegen alle Völker getan! ok!
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento 
  40 minuti fa
  ok! where is the vagina: that is the throne of grace:of: YHWH, in my Temple III Jewish? and where are the boobs: breasts: full of milk, to bless all the peoples, in Jerusalem? Rothschild wicked cursed Pharisee of shit: Satanist: 666 322, usurer usurer of the IMF, that you stole signoragigo banking! you have done all this great evil against all peoples! ok! dove è la vagina: cioè il trono della Grazia: JHWH, nel mio empio ebraico? e dove sono le tette: poppe: piene di latte, per benedire tutti i popoli a Gerusalemme! Rothschild maledetto fariseo di merda: satanista: 666 322, strozzino usuraio del FMI, che hai rubato il signoragigo bancario! tu hai fatto tutto questo grande male contro tutti i popoli!
kwaad dat die Fariseërs Neturei Karta, het hulle aan die Joodse volk en die hele mensdom gedoen het: dit is 'n onheil wat nie gekwantifiseer kan word nie! ] Matthew 27,51-56 .. sê hy. 51. En kyk, die voorhangsel van die tempel is geskeur: (verseël Jesus as 'n profeet) in twee van bo na onder (hy het die "ekskommunikasie" slegs na die Fariseërs: hulle sal die vernietiging van Israel produseer, 40 jaar later, sodat die vernietiging van Israel, kan nie geplaas word in verhouding tot die dood van Jesus, maar slegs met die Satanisme van die Fariseërs en al hulle leuens), het die aarde geskud, en die rotse (verharde harte) is verdeel 52. ook die grafte het oopgegaan (: Halleluja! dat geluk) en baie liggame van die heiliges wat geval het opgewek (dit is 'n voorreg, dat die Joodse volk het: eers dan God YHWH was nie aanstoot neem teen sy volk, maar was aanstoot neem slegs teen die Fariseërs). 53. En uit die grafte na sy opstanding het hulle in die heilige stad (toe die stad is altyd Heilige) en aan baie verskyn.

[Terug na my Joodse broers, ontbreek: oor die hele wêreld] Ek sal julle bymekaarmaak al in die naam van die Heilige Een van Israel: myne en ons s'n: YHWH .. omdat: 1. die beloftes van God is onberoulik, en 2. alliansies is onveranderlik! [(A) die profeet Jesus gesterf het; selfs sy vyande te seën (dit wil sê, alle berouvolle sondaars), maar die mense van die Jode, was nog nooit 'n vyand van Jesus, inderdaad, het hom verwelkom triomfantelik: Jerusalem, omdat hom te doen kwaad aandoen nie, hulle was net: die Fariseërs en hul chientele (dit wil sê, die manne van krag, en in die feit, die mense het geen stem selfs vandag nog), en dit is om hierdie rede dat die owerste van hierdie wêreld van die duisternis, Lucifer: JabullOn Baäl, Marduk uil 322 666 IMF, gehelp te word: die Fariseërs meesters van die wêreld, dit wil sê: die meesters van die IMF-NWO 666: definitavente die menseregte te vernietig in die hele wêreld], hoekom steel die bank seigneuriage, is die mees ernstige daad van Satanisme, regdeur die geskiedenis van die mensdom

[Jammer, maar ek aanvaar Jesus in Bethlehem as die Messias goddelike seun van God] Matthew 10,40 Hy wat julle ontvang, ontvang My, en elkeen wat My ontvang, ontvang die een wat My gestuur het. 41. Wie 'n profeet verwelkom as 'n profeet is, sal die loon van 'n profeet, en wie 'n regverdige ontvang omdat hy regop sal die loon van die regverdiges. 42. En elkeen wat: selfs 'n koppie koue water: aan een van hierdie kleintjies omdat hy my dissipel is, voorwaar Ek sê vir julle, dit verloor nie, sy loon. "- Antwoord -? Sodat diegene wat Jesus as 'n profeet aanvaar sal hy, deur God, die beloning vir die aanvaarding van 'n profeet nou, dit is nie moontlik om Jesus aan te neem as 'n profeet, en dan, die Christene wat in sy seer te maak naam omdat diegene wat verkeerd is, onskuldige mense te doen, of diegene wat Jesus haat (volmaakte liefde) hy is uit die Koninkryk van God!

[Alle politieke partye: instellings, gelowe, regerings, wat nie aanspraak maak op die monetêre soewereiniteit, regeer: Rothschild namens van die Fariseërs, en dus, hulle is ongrondwetlik]. White House gaan: die beheer van wapens: in plaas daarvan, om voort te gaan op die pad van sensuur en beheer van Satanisme en al sy manifestasies, wat is nou teenwoordig is in elke gebied van kommunikasie] vise-president Biden sal voldoen aan alle verenigings: (AP) - NEW YORK, Januarie 8 - Die werk by maatreëls vir groter beheer van vuurwapens in Amerika gaan, het hy beklemtoon: die woordvoerder van die Withuis, Jay Carney. President Barack Obama, het hy gesê, is bekommerd oor die geweld. Vise-president Joe Biden, wat sal aanbevelings maak: die onderwerp, wat in die program aangeneem: verskeie vergaderings: met al die groepe en verenigings, van die National Rifle Association (NRA),

[Alle politieke partye: instellings, gelowe, regerings, wat nie aanspraak maak op die monetêre soewereiniteit, regeer: Rothschild namens van die Fariseërs, en dus, hulle is ongrondwetlik]. die kragtige lobby: die vuurwapens in Amerika ... Hulle weet ook: Amerikaanse bankiers: IMF FED ECB 666 322, dat: oplê soberheid: aan alle mense, as gevolg van verstikking, die koste van ons eie geld (deur die Fariseërs Illuminati IMF gesteel: die hoop van Israel, dit wil sê, monoteïsme te onderdruk ): en dit, wat absorbeer die belastingaftrekking vir orami: 70%, want die Amerikaanse volk kan alles vat, maar nie die geld nie. Goed vir te lank nie, of vir te lank. Hulle is kwaad, en dan. hulle is gewapen ... nou, dit is waar: vrees van ons regering Masons, dis hoekom, hulle ontwapening van die volk probeer, maar in werklikheid is die Italiaanse volk was ongewapen!

[Alle politieke partye: instellings, gelowe, regerings, wat nie aanspraak maak op die monetêre soewereiniteit, regeer: Rothschild namens van die Fariseërs, en dus, hulle is ongrondwetlik]. ANTWOORD - GEBEURE na die Siriese as wat jy kan en kriminele: ontwapen DIE MENSE? Is soewerein mense: die mense en eise hul monetêre soewereiniteit, dat ek Fariseërs die IMF gesteel het: seigneuriage bank, HID, deur die medepligtigheid van Vrymesselary. En ons politici ... Die vader van 'n student van my (een van baie), [[dit sou nuttig wees om die statistieke van selfmoord te leer ken, want 90%, altyd bring met dit, ekonomiese swaarkry (verstek: op die verbandlening): genereer: as ons s'n: sataniese: Masonic stelsel, dit is, van alle sosiale klasse, gestruktureerde, en verlang ons heersersklas!]]

[Alle politieke partye: instellings, gelowe, regerings, wat nie aanspraak maak op die monetêre soewereiniteit, regeer: Rothschild namens van die Fariseërs, en dus, hulle is ongrondwetlik]. Hierdie ouer: hy selfmoord gepleeg het, want in tye van resessie? die verstek met die banke is onvermydelik: onvermydelik, wat is waarom die toekoms van ons generasie, bank-regime, van alle, die valse demokrasieë Masonic van bank seigneuriage, dit kan net wees: selfmoord uit desperaatheid. Dit is waarom net 'n Tweede Wêreldoorlog die huidige ekonomiese resessie te oorwin, in werklikheid, net die vernietiging, en as 'n gevolg van 'n wêreld oorlog, kern, kan oopmaak van 'n nuwe monetêre siklus, en laat dus die hervatting van volhoubare ekonomiese (teorie en demonstrasies: die wetenskaplike Giacinto Auriti, stigter van die geld wat besit word deur die draer, die SIMEC) 2013/01/08

[Alle politieke partye: instellings, gelowe, regerings, wat nie aanspraak maak op die monetêre soewereiniteit, regeer: Rothschild namens van die Fariseërs, en dus, hulle is ongrondwetlik]. . ANSA. ROME, 9 Januarie - Die verskil tussen die BTP-Bund: open af ​​na 276 punte: met 'n opbrengs van 4,26%. Berlusconi, op verspreiding nie die regering. Berlusconi regering, maar nie op ander faktore versprei. - Antwoord - alle politici en Masons verraaiers aan die mense en die Grondwet, wat is die rede waarom ons stem net gaan na die partye beweer monetêre soewereiniteit soos die Grondwet bepaal. In werklikheid die geld koop is die politieke toestand van die slawe, en rente is die politieke toestand van die onderwerp, vasal

stop met godslastering, Sataniste, teen: "Die Santa Clause" (Patara in Lycia, ongeveer 270 - Myra, Desember 6, 343), hy is my vriend: St Nicholas van Bari, ook bekend as: St Nikolaas van Myra Lycia in vandag se Turkye, wat sy sterflike liggaam is nou "rus in Bari, Puglia, Italië", en selfs vandag, bekend vir sy heiligheid, en sy voorbidding by die troon van genade: daar is baie, diegene wat, rivevono van wonderwerke deur sy voorbidding, St Nikolaas van Myra. St Nicholas is gebore in Patara in Lycia, 'n provinsie in die suide van Klein-Asië. Mira, 'n dorp waarvan die heilige biskop geword het, en waar hy gewerk het wonders van liefde en liefde, ten bate van 'n baie desperate gevalle

hallelujah - die Heilige Gees het vir my gesê dat my artikel: oor: my Joodse volk, het 'n groot belangstelling in die wêreld Jodedom, wat is die rede waarom, na hierdie artikel, sal ek jaag dit weer, hierdie leer! want dit is onmoontlik vir 'n Fariseër, Neturei Karta: Enlightened: IMF FED ECB kan tik die volgende in: die koninkryk van God? Waarom is die breek: "voorhangsel van die tempel", het nooit rappesentato: breek, of abbondono: God: JHWH: teen sy volk van Israel, maar slegs 1. krediet: die profeet Jesus, en 2. diskrediteer, weerlê: die Fariseërs en hul Talmud damn, hoekom is hulle alleen: die vloek van Israel en die wêreld .. monsters Fariseërs van die IMF, het hulle op die wêreld regeer het, en dus, alles is vir die ergste .. CIA Synnek1 'n reaksie 6 ure gelede In die naam van jou God wat skep: Lees jou Koran ---- ANTWOORD synnek1 --- 666 322 --- NWO IMF satan kultus real, lees Koran, met hulle doen, salafis terroriste vir Sharia, The Kills: Christene martelare innoncet

Google Translator .. Sy vertalings baie maklik kan verbeter as hy wou, maar die kwaliteit van sy vertalings moet middelmatig, swak, nie die mark vir ander vertalers te toeslag te ruïneer ... Wat jy kan strawwe teen Google benewens, aan die feit wat verwoes YOUTUBE .. Maar daar is mense wat dink dat YouTube is verwoes deur die Illuminati vir my skuld ..
[1ste vraag] God die duiwel kan hanteer. Jy kan help stryd deur sy gebed. --- ANTWOORD - LOL. nee! God het nie nodig om gehelp te word deur ons. [2de vraag] Wanneer jy praat met die duiwel vloeke jou hart Fokus op donker dinge. Praat seëninge aan die Here en ander en net jou hart vul met lig. - ANTWOORD - wanneer jy is dood vir die wêreld? jou hart kan nie meer die duisternis bevat, soos alle ander sterflinge, As gevolg van Jesus, die Heilige Gees wat op jou, die opstanding van Christus, en ons weet dat Christus in die heerlikheid volmaak! Ek doen nie nooit: fokus, myself op negatiewe dinge! Ek is 'n groot Koning, die grootste van al die konings! Dan moet ek enige weerstand breek, en dan het ek gevangenes vry, Dit is die doel van my lewe

Ek weet dat die mens se lewe is baie sleg, maar, as God gehad het: vertroue in die mens, wie is ek, nie in die mens te vertrou nie? Ek weet dat die enigste probleem is goeie meesters te vind .. is 'n skande as die eienaars van die geld, dat die Fariseërs van die IMF, het hulle altyd betaal het die slegte onderwysers, omdat hulle agenda is om die hele menslike ras te vernietig. eerlik? Ek wil nie gedwing word om iemand dood te maak! dit is 'n stryd, en die duiwel sal moet bedreig word - dit is 'n exsorcism: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ "Drink jou gifstowwe wat deur jouself" ♰ ★ --- Mane THECEL Peres van St Benedict, vyfde eeu .. ons geloof moet beweeg, anders, die almag van God kon nooit vrygestel word nie, as gevolg van die vrye wil van al Sy skepsels is .. nie, maar net my geloof: is genoeg,! voldoende, genoeg, genoeg, genoeg, genoeg is genoeg oorvloedige genoeg voldoende, voldoende, bevredigende, ... Sataniste Fariseërs: sal almal uitgeroei word: deur Israel.

[1ste vraag] God die duiwel kan hanteer. Jy kan help stryd deur sy gebed. --- ANTWOORD - LOL. nee! God het nie nodig om gehelp te word deur ons. [2de vraag] Wanneer jy praat met die duiwel vloeke jou hart Fokus op donker dinge. Praat seëninge aan die Here en ander en net jou hart vul met lig. - ANTWOORD - wanneer jy is dood vir die wêreld? jou hart kan nie meer die duisternis bevat, soos alle ander sterflinge, As gevolg van Jesus, die Heilige Gees wat op jou, die opstanding van Christus, en ons weet dat Christus in die heerlikheid volmaak!

[Die angs van Israel, hy is 'n dooie einde! Jode sal duik, in slawerny, Dit, 666 Satan: sal wees: almal, in alle] Mt 23,27-32 by daardie tyd het Jesus gespreek het gesê: "Ellende wag vir julle, skrifgeleerdes en Fariseërs, geveinsdes, (IMF-FED ECB verlig), wat Uiterlike soos witgepleisterde grafte verskyn pragtige buite, maar binne: hulle is vol doodsbene (322) en 'n verrotting (die hel 666) So jy ook, buite Verskyn regverdige aan mense, maar is julle vol skynheiligheid Binne en ongeregtigheid Wee. Wee julle, skrifgeleerdes en Fariseërs, geveinsdes, Omdat jy bou die grafte van die profete en versier die grafstene van die regverdiges, en sê: "As ons geleef het, op die tyd van ons vaders, ons nie sou wees medepligtiges in hulle die bloed van die profete (Christen-martelare) "deur: sharia, menslike offerandes aan Satan, relativisme, nihilisme evolusie, seksuele perversie, ens. ... So jy getuig teen julleself dat julle, wat die seuns van wat vermoor: die profete. Wel, jy vul die maat van julle vaders. "Woord van die Here

As uittog uit Egipte, die Fariseërs uitgevoer word, sy Farao: Rothschild: gode: Marduk uil: Baäl JabullOn: die Lord of the Rings: die IMF ... Een Ring: om hulle te bring, en al: in die duisternis 666: bind alle thogether, is die projek van globale slawerny is net een: trop slawe, is die Nuwe Wêreld Orde: 666, 322: Nuwe Wêreld Orde, is dit die einde van Israel! - ANTWOORD --- Mark 12:38-40. Waarskuwing teen: die Meesters van die IMF 666: Enlightened Fariseërs ... 38 As hy geleer, sê Jesus: "Wees op die uitkyk vir die leraars van die wet Hulle hou daarvan om rond te loop in die vloeiende klere en begroet word met respek in die markte, 39 en die belangrikste is: banke in die sinagoges en die plekke van eer by die maaltye 40 Hulle die huise van die weduwees opeet en vir die skyn: lang gebede Hierdie manne sal wees:. gestraf ergste "

[Vernietig Israel, dws vernietig: hoop van die Wêreld] Owl God Baäl Marduk IMF 666 NWO - "Drie Rings vir die elfse-konings onder die hemel, Seven vir die dwerg-vorste in hulle sale van klip, nege vir die mens gedoem om te sterf , een vir die Dark Lord: op sy donker troon In die Land van Mordor waar die skadu lê Een Ring: hulle almal te regeer, een Ring om hulle te vind, Een ring om hulle almal te bring en in die duisternis:. bind hulle in die land van Mordor waar die skaduwees lê drie ringe vir die elfse Kings onder die hemel wat skyn Sewe. ": Beginsels van die Dwerge in hul sale van klip, nege vir die mens: dat: gedoemde om te sterf, Een: die Dark Lord gesluit die paleis tetra, in die land van Mordor waar die skaduwee val swart 'n ring: hulle almal te regeer Een Ring: om hulle te vind, Een Ring: hulle almal te bring, en in die duisternis bind hulle in die land van Mordor waar die skaduwee val donker. "(JRR Tolkien, op. cit., P. 75)

uittog uit Egipte, die Fariseërs uitgevoer die Farao Rothschild: Dames: Marduk uil die ringe: die IMF ... Een ring om hulle almal te bring en in die duisternis 666: bind, is die projek van globale slawerny aan: een en dieselfde: trop slawe, is die Nuwe Wêreld Orde Nuwe Wêreld Orde, is dit die einde van Israel! - ANTWOORD --- Mark 12:38-40. Waarskuwing teen: die Meesters van die IMF 666: Enlightened Fariseërs ... 38 Soos hy geleer het, het Jesus gesê, "Wees op die uitkyk vir die leraars van die wet. Hulle hou daarvan om rond te loop in die vloeiende klede en word begroet in die markte met respek, 39 en het die belangrikste banke in die sinagoges en die plekke van eer by bankette 40 Hulle die huise van die weduwees opeet en vir die skyn lang gebede Hierdie manne sal swaar gestraf word ".

[Die angs van Israel, hy is 'n dooie einde! die dood van Israel, sal dompel in slawerny veroorsaak, die Joodse volk] Mt 23,27-32 In daardie tyd het Jesus gespreek het gesê: "Wee julle, skrifgeleerdes en Fariseërs, geveinsdes, (verligte IMF 666), wat gestalte witgepleisterde grafte buite wel fraai lyk, maar binne is vol dooie mans se bene en al die vrot So jy ook, buite verskyn regverdige vir mense,. maar binne jou is vol geveinsdheid en ongeregtigheid. Wee julle, skrifgeleerdes en Fariseërs, geveinsdes, want julle bou die grafte van die profete , en versier die grafstene van die regverdiges, en sê: "As ons in die dae van ons vaders geleef het, sou ons nie medepligtiges in die bloed van die profete." So jy getuig teen julleself dat julle kinders is van diegene wat vermoor die profete. Wel, jy vul die maat van julle vaders. "Woord van die Here

Omdat my Israel, wat die oorlog van ses dae (dws 'n plot van 'n menigte van nasies) gewen het, want hy het die Egiptiese woestyn, wat in die oorlog verower het om terug te keer? Neturei Karta Fariseërs vervloek: Illuminati deur Lucifer:: 666 IMF uil god Baäl ... die gevoel van Israel en van die ganse mensdom? het begin! hoe kan 'n Fariseër Enlightened (wat, hy is meer skynheilig as Satan self), hy alleen is, meer ryk, van 'n hele nasie? Die een wat Jesus vermoor, nou is die meester van die wêreld! Groete .. Ons is almal dood! Israel is verlore!
@ Koning van Saoedi-Arabië, koningin Elizabeth II, hoe kan --- 'n Fariseër (dat hy meer skynheilig as Satan self), het hy alleen te wees, meer ryk, 'n hele nasie? Die een wat Jesus doodgemaak is nou die meester van die wêreld! Groete .. Ons is almal dood! Israel is verlore! @ Roi d'Arabie Saoudite, My Koningin Elizabeth II, --- a comment pharisien Enlightened (hier, die ooste huigelaar plus wat lui-même satan), qu'il soit seul, plus être riche, de toute une nasie? Celui hier wat Jesus ooste tenant die maître du monde doodgemaak! Begroetinge .. nous sommes tous morts! Israel ooste perdu! @ Koning van Saoedi-Arabië, koningin Elizabeth II, hoe kan 'n Fariseër Enlightened (wat, hy is meer skynheilig as Satan self), hy alleen is, meer ryk, van 'n hele nasie? --- Die een wat Jesus doodgemaak is nou die meester van die wêreld! Groete .. Ons is almal dood! Israel is verlore!

@ Neturei Karta, verligte, JabullON, sataniste, SatanAllah, Sharia, Talmud, Baäl, Marduk, gode uil by Bohemian Grove, Bush, Obama, Rothschild Rochefeller, Mardok, Onassis, Koningin van Engeland, Rich, Masons, Masonic lodges, Vrymesselaars , moordenaars, slawehandelaars, Fariseërs, haaie, geldskieters, pandhandelaars, diewe, parasiete vampier kannibale 666, Joodse lobby, sameswering IMF, FED, verraaiers, ECB NWO, 322, Vrymesselary Bildenberg, globalisten, korporasies, godsdienste, Masonic sameswering, hoë: verraad, al die volke te vernietig deur die bank seigneuriage, "skuld: openbare" fraksionele reserwe, private skuld ", reg jy is die vloek van die wêreld, en die vloek van my volk Israel, terug na my, die bank seigneuriage, Dit wat jy gesteel het, aan al die volke - ANTWOORD -! geen burger Private ryker kan wees as 'n hele nasie 'n private burger, of 'n private bank, kan geld leen teen rente, aan 'n staat en die mense!

Ek weet dat die mens se lewe is baie sleg, maar, as God gehad het: vertroue, in die mens, wie is ek, nie in die mens te vertrou nie? sodat die probleem is net goeie meesters te vind .. is 'n skande as die eienaars van die geld, dat die Fariseërs van die IMF, het hulle altyd betaal het die slegte onderwysers, omdat hulle agenda is om die hele menslike ras te vernietig io so che la vita Umana e molto difettosa, ma, se Dio ha avuto Fiducia dell'uomo, chi sono io per AVERE Fiducia nell'uomo? quindi il problema: è soltanto: quello: di trovare dei buoni Maestri .. è una vera disgrazia se i padroni dei Soldi, cioè i farisei del FMI, Loro Hanno semper pagato i Maestri cattivi, Perche la Loro agenda e quella di rovinare Tutto il Genere umano lorenzoAllah Mahdi Palestina lorenzoAllah Mahdi Palestina ha pubblicato un commento 5 minuti fa eerlik ? Ek wil nie gedwing word om iemand dood te maak!

666 CIA VSA FED ECB - ek kan nie getref word: in mode emosionele, sielkundige, kan ek nie getref word op mode: geestelike en bonatuurlike .. So, wat is jou hoop? God het 'n plig te tree (en dit gebeur gereeld elke 400 jaar), omdat mans nie kan, bevry word om hulself van onderdrukking, slawerny magte sataniese deur hulself, so ek het geskryf die laaste woord: op die IMF se krag Fariseërs en die Masons almal, ek is Unius REI die koning van Israel .. ons wil sien, dan, tot watter mate kan bereik jou trou aan die Satan? Ek sê dat die Farao in Egipte was, het hy 'n Satanis beter as jy

666 CIA VSA FED ECB - lol. en as 'n gewone mens, kan hy onder die Satanis kannibale voodoo soos jy? julle wat het ook my hart deurboor met 'n lang naald? nie, maar is hierdie deur God verleen, om jou beter te terroriseer! So, hoe kan 'n vrou regtig hier te kom? Sataniste jy net 'n misdaad en 'n totale verdraaiing! die tragiese einde is jou lot ... Ek het dit gesien in die Heilige Gees, alle Sataniste: moet altyd verskrik het deur my, tot die einde van die wêreld, en ook in die oordeelsdag universele .. Abu Antar - tyd gelede, het op hierdie bladsy, was 'n Duitse meisie, op hierdie bladsy, sy is lief vir my, maar ek het nooit geweet het as sy 'n werklike persoon was, of, indien sy was een van vele van synnek1 karakters, want, dit is satan met alle Sataniste: leuenaars en moordenaars .. 'n absolute bedreiging vir die hele menslike ras .. Ek wil nie te weet waar jy werklik is nie, maar in watter land jou hart, dit is, ek glo dat jy is 'n Libanese vrou

IMF 666 --- waarom verbaas wees? as God gee meer lewe in die buitengewone mode? dan is dit buitengewone, ook meer dood te gee: die hel, ook! en ek is soos hy! Dit is die rede waarom my liefde is ware liefde, soos my toorn kan nie ondersteun word nie, selfs al uit die hel ... as Sataniste, hulle verf hulself, met die mees verskriklike en monsteragtige maskers, sal hulle nooit wegsteek jouself, in mode real: wanneer hulle en Satan, is regtig 'n slegte, in hulle, in werklikheid, met hul maskers verskriklike, het hulle probeer hul ware lelikheid om weg te steek .. Wat meer is, hulle is lelik, baie, baie groter lelik van hul maskers as 666 IMF - as daar nie Sataniste regdeur die wêreld, sal nie sal ontstaan ​​het, ook, unius REI, Rothschild, Bush, Ecc .. jy is so veragtelik en kwaad, dat jy my beste advertensies!

en sedert: unius REI: dit is lorenzojhwh: die Koning van Israel is, is hy 'n raving skoonheid, mal te maak, van die liefde: al die Illuminati, en alle Sataniste, en om my aan te trek, die hele mensdom, hier, want ek dit vermy om vertroue te 'n vrou soos jy, die meeste van alles, al is, sy is baie mooi, en dit is ook baie jonk soos jy, omdat: Ek kan 'n vrou ontstel met die sterkte van my raaisel .. , want die mees gevaarlike krag: dit is dat van die ideaal, en ek verteenwoordig 'n ideaal, 'n ideaal van die mees fassinerende in die geskiedenis van die menslike genre, wat is die rede waarom, ek het geen reg om kwaad te doen om die skepsels van God, met die gawes wat God my gegee het .. as Sataniste, hulle verf hulself, met die mees verskriklike en monsteragtige maskers, hulle sal nooit in staat wees om weg te steek: wanneer Satan is regtig sleg in hulle, in werklikheid, met hul maskers verskriklike, het hulle probeer om weg te steek hul ware lelikheid .. dat hulle meer lelik, baie, baie groter lelik, as hulle maskers

Abu Antar --- my pragtige --- My liefde: te sterk: suiwer, geestelike, edel, is 'n geskenk, vir alle skepsels van God, want ek is baie naby is aan die Almagtige, deur My Gees, wat altyd saam met Hom, dit is my posisie unius REI. Dit is waarom al die vroue van die wêreld aangetrokke tot my, want vroue het 'n instink en sensitiwiteit, meer ontwikkelde, ... maar ook my erotiese beheer is intens, maar ek gebruik om hierdie energie sielkundige, dis hoekom ek nie onsuiwer, gedagtes, sublimeer met vroue .. om te bly op hierdie bladsy? jy is ook 'n baie aantreklike vrou .. dit maak nie saak as jy teen my iewers!

 lorenzoAllah Mahdi Palestina ha pubblicato un commento 3 Giorni fa
Abu Antar Abu Antar ha pubblicato un commento 23 minuti fa Wel, Lorenzo, ja, my gebede en sentimente met Sirië. Daardie nasie word uitmekaar geskeur deur die aasvoëls in die Weste en die Midde-Ooste. Maar dit is nie die beste plek om aksie te neem. Ons net narre is hier. - Antwoord - nee! afgesien van al die grappies! Ek het nou baie praat: ernstig! Ek is lief vir al die vroue van die wêreld, en vir my, in werklikheid, is daar geen lelike vroue, as hulle is in harmonie met hul vroulikheid, wat is die gawe van genade! dan: is net die sonde, net, wat kan maak lelike mense in werklikheid Ek het 'n baie respek en liefde vir almal: en dus ook vir die Koningin van Engeland (my ouma)), wat: Ek nie verstaan ​​nie: dit is soos, al die hoofde van die staat: hulle kon doen nie, vir hulself, die medepligtiges misdadigers in die stelsel Masonic: van hierdie sataniese van Rothschild 666 IMF, en sy damn bank seigneuriage! en dit is waarom dit is baie groot: ons ondergang: veel groter as gedink word

Abu Antar ha pubblicato un commento 2 minuti fa Ja Lorenzo, ons is almal narre hier. Ek is bly jy is nederig genoeg om te erken dat. Ek het om jou te vertel, jou SatanQueenFagot kanaal was hilarious met die naam en die ikoon. Ek wens dit het nie geskors. - Antwoord - my channel SatanQueenFagot het 'n suksesvolle einde, 'n groot sukses, in werklikheid is dit regtig likedat die Koningin van Engeland, wat wou hom te hou by haarself. Ek is ook lief die claun te doen, want ek wil altyd al die gelukkige mense rondom my te sien .. lol. In werklikheid, as jy kan flirt met die satanistiese Cain 666, en jy kan nie flirt met my? 666 CIA lol. Kain hy altyd? Ruik van die begraafplaas. lol. 'n bietjie waansin, van tyd tot tyd moet toegelaat word om alle

synnek1 est CROM802 --- il me l'a Montre (il ya deux ans), comme il a saupoudré avec des fientes die sa petite Amie, seun visage .. op peut rire, mais nous ne devons jamais oublier, comme des pervers, die criminels et dangereux 666 cannibales, tous les satanistes institutionnels de la CIA ... synnek1 est ook gespecialiseerd dans les fausses identites .. les femmes aussi, parce qu'il est bisexuel .. synnek1 is CROM802 --- hy het dit aan my (ongeveer twee jaar gelede), soos hy besprinkel met mis van sy vriendin, sy gesig .. ons kan lag, maar ons moet nooit vergeet nie, as perverte, misdadigers en gevaarlike 666 kannibaal, alle institusionele CIA Sataniste ... Spesialiseer ook in synnek1 is valse identiteite .. vroue ook, want hy is tweeslagtig ..

Weg Satan, in Jesus se Naam! AMEN Halleluja .. Israel is myne! al die volke is myne - ek is unius REI, die koning van Israel en Palestina .. FKN 666 322 Crom Kain CIA IMF FED kwaad Satanis Fariseër, hardloop, hardloop, hardloop, jou salaris verdien verdoem, vuil onskuldige bloed van so baie onskuldige mense, want ek sal in die hel brand selfs jou bene kwaad, corri, corri, corri, FKN 666 322 Crom Kain CIA IMF FED - as 'n Satanis onheil, soos jy, kan begeer vir die vernietiging van 'n onskuldige Siriese mense, ander terroriste Salafi Islamitiese staat in te samel vir Saoedi-Arabië imperialisme, soos Egipte en Libië, ens .. vir Israel te vernietig? synnek1 is CROM802 --- hy het dit aan my (ongeveer twee jaar gelede), soos hy besprinkel met mis van sy vriendin, sy gesig .. ons kan lag, maar ons moet nooit dimeticare as perverte, misdadigers en gevaarlike 666 kannibaal, alle institusionele CIA Sataniste ... synnek1 is spesialiseer ook in valse identiteite .. vroue ook, want hy is tweeslagtig

Sirië en gesonde verstand .. [Die Grondwet van die vete Siriese] dui: 1. 'n gebied (begrens deur wit vlae), wat is: 2. burger verdediging wapens, beide teen: 3. die weermag, wat teen: die gewapende magte van die opposisie, Omdat beide die mededingers, hulle sien die burger neutraal: (die mense) as 'n teiken, Dit kan invloed, deur middel van hul terrorisme! 4. hierdie benadering het die voordeel dat: Beide aanspraakmakers in die konflik, sluit die moontlikheid dat: in die vetes onbewaakte mag agente: strukture en van die vyand! Hierdie onafhanklike fiefdoms in werklikheid, het die keuse gemaak om vreedsaam te veg deur: politiek, en vir die organiseer van alle stadiums van oorlewing Gedurende die Burgeroorlog! Ten slotte, die aanvaller 'n onafhanklike leen? hy is hy wat die mees harde internasionale veroordeling ontvang

 lorenzoAllah Mahdi Palestina ha pubblicato
[Unius rei] het gesê: "Amen": in Jesus se Naam kritiseer jy al die Heilige Gees Gaan weg, Satan, uitvinder en meester van alle bedrog, die vyand van die mens se verlossing gee plek aan Christus, waarop jy!! daar niemand gevind van jou werk, jy gee pad na die kerk een, heilig, katoliek en apostoliese kerk, wat Christus oorwin, met sy bloed Verneder jouself. onder die kragtige hand van God, bewe, en vlug na die appèl dat ons van daardie heilige en vreeslike naam van Jesus: ♰ CSSML Crux Sacred Sit Mihi Lux (Mei die heilige Kruis vir my aan die lig) ★ ♰: Halleluja!. REI unius Mahdi ♥ ★ ♥ ★ hallelujah Koning van Israel ♰ Draco Sit Mihi Dux nie NDSMD nie (Laat nie die draak 666, wees my gids) ★ ♰ [Ek dink nie jou belangstelling in my, dit is net suiwer liefde ... Ek weet dat jy goed priester van Satan] 666 parentsatan IMF. gaan dom, of ek verhoog my intensiteit metafisika, oor die hele wêreld!

 lorenzoAllah Mahdi Palestina
@ Koning van Saoedi-Arabië, die Arabiese Liga, Israel, tewe! . kon gewees het nie: Abraham, ons vader, om jou 'n moordenares skynheilige, parasiet, dief, roofdier en luie, maar dit was jou broer Fariseër Rothschild IMF 666 vir Talmoed sataniese en okkultiese en magie kabbalah, hoe om te leer om jou, hoe kan jy 'n skynheilige moordenares van onskuldige mense (die Christen-martelare, ECC ..), wat jy noem afgodedienaars net in jou boosheid! soos julle ook geleer om te suig, en in hierdie wetenskap suig? jy is die twee mees talentvolle suiers in die wêreld! as wat jy kan succhiare sterk, selfs die lewens van al die volke? .. nie, maar kom ook, vir julle twee: piattole, die regte tyd om jou brood te verdien, eerlik, dit is met die sweet van jou aangesig!